keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #14

Lehto savuttomuuden puolesta:
Ulko-ovien edustat vapaaksi savusta, kiitos
Esim. niin eri kauppapaikat, kuin oppilaitokset sallivat vastoin tupakkalakia, vaikka se on yleisen syyttäjän asia tupakoinnin oviaukoilla, jopa lasten kulkureiteillä.
Viimeisin törkeä bongaus tupakoinnin "ihanuuden puolesta" oviaukolla oli tänä aamupäivällä Tampereen konservatorion oviaukolla säveltäjä Jouni Kaipainen, joka jatkoi tuprutteluaan, sillä perusteella, että tässä on paikka sille.
Eli ... mitä isot edellä sitä pienet perässä, eli seuraavaksi kaikki koirien ulkoiluttajat olkaa hyvä ja teettäkää koirienne tarpeet julkisten kulkuväylien oviaukoille, kiitos
Seppo Lehto
Isänmaan Asialla r.y.
vapaussoturi@yahoo.com

Lehto alkuperäkansan oikeuksien puolesta:
Isänmaan Asialla r.y. Penttilänkatu 12 D15 33820 Tampere
LEHDISTÖTIEDOTE 26.10.2001
SUOMALAISEN ALKUPERÄKANSAN OIKEUDET KUNNIAAN: )
Ilmoitamme tyytymättömyytemme alkuperäkansanoikeuksia syrjivän ns. ajatusrikollisuusperusteiden laajentamisesta suomalaisten oikeuksia loukkaavampaan muotoon.
Olemme huolissamme kansakuntamme tarkoitushakuisesta muuttamisesta vierasperäisiä suosivaksi ja alkuperäkansan oikeuksia polkevaksi. – Onko tarkoitus sama kun briteillä Tasamaniassa ja Australiassa? … eli tehdä alkuperälajeista vain historiaa? Kenties joitakin reliikkejä olisi tarhattuna reservaatteihin kuten USA:ssa, joissa niissäkin voidaan kyseenalaistaa ko. intiaanien intiaanijuuret, kun intiaaniksi kelpaa selvät neekerin ja mulatin, sekä euripidin piirteet omaavatkin tahot. Kenties se ollee meidänkin kohtalomme? Esim. vuonna 2100 esitellään mulatteja, somaleita, kiinalaisia mukamas ns. suomalaisina? Sinisilmäiset pellavapäät pyyhitään yksinkertaisesti pois historian tallenteista ja kirjoista, kuten Neuvosto-Venäjällä kun vallankumous söi ns. lapsiaan.
Kasvi- ja eläinpuolella olemme oppineet huomaamaan, ettei vierasperäisistä lajeista ole juuri kuin haittaa alkuperälajeille tai ne ovat jopa tuhonneet samalla alueella olleet alkuperälajit. Tunnetuimmat vierasperäiset syrjäyttäjät ja kasvi- ja eläinkuntaamme uhkaavat eläinkunnassamme ovat Suomessa tunnetut: musta rotta, minkki, kanadanmajava, rusakko, supikoira, koloradokuoriainen, samoin vierasperäiset kasvitaudit ovat alkaneet uhata mm. mansikanviljelyämme tuonti rönsyjen tuonnin kautta.
Mielestämme on jätetty huomiotta selvät viitteet kasvi- ja eläinkunnastamme, kuinka vierasperäiset kasvit, eläimet tai kasvi- ja eläinperäiset vierasperäiset taudit helposti syrjäyttävät tai jopa vaarantavat alkuperäluonnon tilan sekoittaen ravintoketjuja tai peräti rikkoen tai jopa tuhoten kokonaan sellaiset. Viimeisimpänä tulokkaana 20.10.2001 HS:n mukaan ”Uusi kalalaji uhkaa levitä Suomeen, Rohmutokko on hävittänyt Pietarin seudulta alkuperäisiä lajeja”.
Samoin olemme huolissamme ensimmäisen äidinkielemme suomenkielen alkuperäisten tulkintojen muuttamisesta vierasperäisten tahojen toimesta tai vaatimuksta tarkoittamaan alkuperämuodoistaan eriäviä muotoja vrt. esim. Ryssä-sanan valtiokritiikin muuttaminen erityisesti venäläisyyteen kohdistuvaksi kansankiihotustulkinnaksi. Ko. tulkinta on erittäin tarkoitushakuista kun huomioidaan että ns. Ryssänmaalla asuu n. 160 eri kansallisuutta, joista venäläiset edustavat vain yhtä.
Mielestämme maamme oikeuslaitos harjoittaa sanojen alkuperämuotojen tulkinnoissaan äidinkielemme raiskaamista samoin kuin rantaruotsalaiset ovat aikanaan raiskanneet maahamme tunkeutuessaan rannikkoseutujen suomenkielisiä miekkalähetystä tehdessään ihmisoikeuksia loukkaavalla tavalla. Nykyiset rantaruotsalaisethan ovat liki totaalisesti näiden muinaisten raiskattujen suomalaisnaisten jälkeläisiä, mutta silti ovat säilyttäneet raiskaajiensa kielen jälkikasvuilleen turvatakseen miehittäjäkruunun alla jälkikannalleen ns. paremmat oikeudet. – Tekisikö nykysuomalainen nainen vastaavan ratkaisun joutuessaan vierasperäisen raiskaamaksi? … se kai lienee vierasperäisiä suosivien jopa pahantahtoisten hölmöjen lakialoitteiden takana ja idea = Suosi vierasta, tuhoa suomalaisuus? Oikaiskaa mikäli olen väärässä, kiitos.
Seppo Lehto
Isänmaan Asialla r.y.

Joltain 'henkilökohtaista'-palstalta napattu viesti:
Moi sä jätkä jolle ehdottelin suihinottoa lauantaina neljän jälkeen Koskipuistossa, kun olit tulossa kuulemma Nightlifestä. En välitä rahoista tai muista lompakossa olevista papereista mutta voisitko palauttaa sieltä löytyneen pienen mustan muistikirjan, jossa on puhelinnumeroita. Et varmaan tee niillä numeroilla mitään mutta ne on mulle ja mun bf:lle tärkeitä! Saat palautusosoitteen johon voit tuoda sen kirjan kun meilaat mulle.
Tai me voidaan sopia jostakin salaisesta paikasta mihin sä voit sen muistikirjan palauttaa niin mä käyn tsekkaamassa sen sitten.
En muuten tee pahoinpitelystä rikosilmoitusta vaikka multa onkin nyt poski auki ja joudun olemaan viikon sairaslomalla!

Lehto kommentoi:
Jutkusika Klaus Juutilaisen suihinottovonkauus sai nolon lopun Tampereen Kokipuistossa kun vittuuntunut vonkauksen uhri veti suihinottoa tyrkyttänyttä räpyläkättä turpaan.
Homo-Klasulta vietiin samassa yhteydessä lompakko ja Boros Verikovin musitikirja, jossa mm. erilaisten FSB-tahojen puhelinnumeroita.
Nyt epatto etsii Verikovin muistikirjaa homopalstalla. Ei taida olla turpiinvetäjä valmis Kulaus Ankalle mitään palauttelemaan......

KM-tietotoimisto kommentoi:
Hassu juttu eli mitään ei pidä purematta niellä: )
.... vaikka kuinka tekisi mieli?
Km-tietotoimisto

Lehto vastaa:
"Jutkut ne lauloivat nuotioon käy tie,
saippuatehtaalle tervehdykseni vien"
Koska jutkusika Klaus Juutilainen Tampereen pyynikiltä tekee oikeat johtopäätökset ja hakeutuu Tampereen saippuatehtaalle raaka-aineeksi?
Jutkusiasta tehdyllä saippuaa voisi käyttää navetassa soniine perseen pesuun

Tarja bi Halonen tiedustelee:
Minä pesen ainakin pilluni jutkusaippualla. Jutkusaippualla lähti Paviaani-Putininkin mälli vierailunsa jälkeen. Pesetytin myös Paavo Lipposen, Ville Itälän ja muiden paviaani-Putinille persettä ja suuta antaneiden suut ja persereiät jutkusaippualla.
Minulle onkin erittäin tärkeää pitää lesbovittuni puhtana Eva Alapesuallasta ja muita lättäpillusia multikultittajia varten.
Minulta on jutkusaippua loppu. Voiko Tampereen saippuatehdas toimittaa minulle uutta tavaraa? Entä onko Helsingin juutalaisseurakunta valmis toimittamaan kyseiselle tehtaalle raaka-ainetta?
Kepun sikatilallinen Sirkka Liisa Anttila kehui minulle ryssänsaippuaa. Ryssänsaippualla kuulemma peittyyy hyvin sian haju. Olisiko tätä tavaraa tarjolla?
Tarja bi Halonen
-se ryssänmielinen lesbovittu

Miehittäjä-Ryssän kurkunleikkaajat USA:n pommituksista ja vitusta:
Sivistymätöntä USA:n pommituksissa on niiden kohde. Pommitukset olisi tullut kohdistaa kaiken pahan alkusyyhyn miehittäjä-Ryssään. Afgaanit saavat nyt toimia Paviaani-Putinin sijaiskärsijöina. Todellista syyllistä Jew Yorkin iskuihin tulee etsiä Ryssän FSB:n ja jutkujen Mossadin suunnalta. Molemmat tahot hyötyvät USA:n ristiretkestä Osama bin Ladenia vastaan.
Mitä vittuun tulee niin siinä ei ole mitään sivistymätöntä. Ainostaan jutkusika Klaus Juutilaisen kaltaiset Ryssän disinfo-tahot eivät osaa arvostaa vittua, kun eivät ole sitä koskaan saaneet. Vittu on avian kansalliseen tulevaisuuteemme. Vitun avulla maalle tehdään uusia suur-suomalaisia elämään Laatokan rannoilla. Vittu toimii myös tärkeänä inspiraattion lähteenä suur-suomalaisille. Irallisissa suhteissa on kuitenkin syytä käyttää kumisuojausta

Lehto kommentoi:
Det stämmer ; ) vittuilu ja pommitukset on kohdistettu väärään paikkaan ja maahan
Mutta koska USA:lla ja GB:llä on jo joukkoja Afganistanin lähialueilla, niin vahinko on helposti korjattu kohdentamalla maaliinhakuohjukset kohti Kremliä.
Seppo Lehto
suursuomalainen

Claus Wintergrün raportoi juridisista toimista Teemu Lahtista vastaan:
Teemu Lahtiselle(-77)on mahdollisesti tulossa syyte mm. suomalais-germaanista kansanryhmää vastaan kiihoittamisesta; hän on harjoittanut tätä hyvin pitkään jo palstallaan erästä rakennuttujaa vastaan syyttäen häntä mm. kunniamerkkien väärentämisestä, jakaen lentolehtisiä, joissa halutaan kieltää suomalais-germaanien kansalaisoikeudet perustuslaistamme, pakkoukrilaistaen sukunimiä, Suomalaisuuden Liiton ohjeiden mukaan.
Teemu Lahtinen on ollut tästä kuultavana Espoon rikospoliisissa ja tietojemme mukaan tamperelainen rakennuttaja vaatii maksimi rangaistusta kansankiihoittamisesta toista kotimaista etnistä suomalais-germaanista kansanryhmää vastaan.
Claus Wintergrün

Otto Skorzeny yhtyy näkemyksiin:
Olemme täsmälleen samaa mieltä kansanne Lahtisen syyttämisen tarpeellisuudesta. Pakkoukrilaistaminen on perustuslakimme vastaista ja polkee suomalais-germaanien ihmisoikeuksia. Olemme sotä mieltä, että Teemu Lahtista tulee syttää kansanryhmää vastaan kiihoittamisesta ja rikosta on pidettävä hyvin vakavana koska se on rikos perustuslakia vastaan
Otto Skorzeny, sotilas

Klasu lähestyy Espoon käräjäoikeutta:
Lähestymiskieltoasia asianumerossa R 01/1320
Tyytymättömyyden ilmoituksen peruminen Espoon käräjäoikeudelle
Toimitan alioikeuden päätöksen CIA:lle terroristien suojelusta luopumalla oikeuskäsittelyn jatkamisesta.
Perun viestini: En ehkä ala valittamaan Espoon käräjäoikeuden päätöksestä ja vedän tyytymättömyyden ilmoittamisen näin ollen takaisin ja jos saamme todisteet, niinkuin odotan Suomen Sisun puuhailusta al-Qaida verkon kanssa, niin silloin oikeushan suojelee terroristeja, sillä Olli Saunanojan tuomitsema lähetymiskielto suhteessa Suomen Sisun puheenjohtaja Teemu Lahtiseen on voimassa vuoden eli varsin kauan ja sinä aikana uskon saavani juridisesti riittävät kirjalliset todisteet ko Suomen Sisu-porukan yhteydestä al-Qaida-terroristijärjestöön. Lisäksi lähestymiskielto ei haittaa minua henkilökohtaisesti, koska en ole missään tekemisissä Lahtisen tai hänen mm.vapaakauppaa vastustavien porukoiden kanssa; ne eivät ole olleet koskaan eivätkä ole minun sidosryhmiä tms.
Kyseenä olevan lähestymiskiellon hakeminen liittyy vastapuolen aktiiviin sodankäyntiin meitä lain ja järjestyksen kannalla olevia vastaan ja alioikeudelta pyritään saamaan tähän tukea. Liitin tuomioistuimeen kirjoituksia, joissa tuettiin avoimesti Osa bin Ladenia ko yhdistyksen palstalta. Alioikeuden uskoma todistaja Jussi Halla-aho on ollut lisäksi aktiivisesti ja julkisesti tunnetun rikollisen vankilaan tuomitun Seppo Lehdon yhteistyökumppani. Ilmoitin tästäkin terroriyhteistyöstä tuomioistuimelle ennen Teidän päätöstä. Tampereen poliisissa tunnetaan lisäksi Halla-ahon ip-numeron käyttö ja hänen monet väärennökset, niiden lanseeraaminen yms. Halla-aho on hoitanut Suomen Sisun ulkomaanyhteyksiä mm. Itä-Eurooppaan, jossa heillä on ollut yhteys al-Qaidan verkostoon.
Valitettavasti oikeus on mennyt ilman edes ip-numeroita tutkimatta valiten meidän hyvin tuntemalla asenteellaan puolensa. Siis alioikeus ei ole ollut riippumaton, joka näkyy jo suomalais-ugrilaisesta tekstistä, jolloin toinen osapuoli prosessissa haluaa lopettaa tämän etnisen ryhmän oikeudet perustuslaista päällimmäisenä pyrkynään. Tällöin olisi syytä käyttää toista kotimaista eli suomalais-germaanista kieltä semminkin, koska allekirjoittanut on sitä prosessin alussa toivonut jo kirjallisesti poliisikuulustelussa heinäkuussa 2001 perustuslaimme mukaan.
Tähtään itse nyt koko pottiin ja lopulliseen selätykseen sekä alioikeudesta että ko taistelu porukasta, joka hakee etuja Teiltä; jos paperit saadaan Itä-Euroopasta, niin silloin käräjätuomari nuorukainen Olli Saunanoja suojelee terroristeja ja Saunanojan päätöspaperit lähtee meiltä suoraan CIA:lle suosituksin. Suositukset tiedättekin kai jo ennakolta? Minun ei tarvitse todellekaan uhkailla Teitä eikä näitä toisia, jotka tekevät yhteistyötä terroristien kanssa ainakin symbolisesti pitämällä yhteyksiä al-Qaida verkostoon ja sabotoimalla avoimesti vapaakauppasuhteitamme USA:han ilman rangaistusta tuomioistuimestamme.
Näin ollen sotatilassa terroristeja vastaan minun ei kannata missään nimessä alkaa valittamaan päätöksestänne, vaan käyttää Teidän tekemää päätöstä hyväksi Teitä itseään vastaan siinä muodossa ja tällä tasolla, että suojelette terroristeja, sillä koska minulla ei ole mitään henkilökohtaisia väkivaltarikoksia tms. käyttäytyminen on enemmän kuin asenteellista semminkin, koska vastapuolella ei ole ollut mitään pitävää todistetta, kuten ip-numerot vaatimuksensa taakse. Saatte myös pitää täysin omananne viljelemänne suomalais-ugrilaisen kielenne, jota ei lueta edes missään Euroopan maassa eurooppalaiseen kieliperheeseen kuuluvaksi.
Sen sijaan alkuperäisen sukunimeni väärentäminen tuon logiikan varjolla on jo paljon vakavampi juttu, koska suomalais-germaaninen kieli on toinen kotimainen kielemme ja siitä mennee valitus Straßburgin Ihmisoikeus tuomioistuimeen yhdessä maistraatin jakamien paperien kanssa, että se on suomalais-ugrilaisen kielen vastainen nimi ja tämä toimitettu tai toimeenpantu pakkoukrilaistaminen on myös perustuslain vastaista toimintaa alkuperäisen sukunimen väärentämisen lisäksi puhumattakaan länsimaisista arvoista ja latauksista, mitä menettelyssä ollaan räikeästi loukattu perheasiassa puhumattakaan perustuslakimme harkittua loukkaamista.
Sota on aina sotaa ja olette siinä tuomioistuimessa nyt osallisina harkiten; siis minulta ei tule mitään valituksia, vaan jos saan vielä kirjallisena enemmän kuin pitävät todisteet (ja niitä on kertynyt hyvin paljon jo) Suomen Sisu- järjestön yhteyksistä al-Qaidan Itä-Euroopan terroristiyhteistyöverkostoon toimitan nämä suosituksineen CIA:lle, koska silloinhan alioikeus suojelee terroristeja. Asia ratkaistaan niin kuin se ratkaistaan tänään ilman oikeuksia.
Klaus von Grewendorp

Otto Skorzeny jatkaa aiheesta:
Lähestymiskiellon tuominnut tuomari Olli Saunanoja on selvästi toiminut maamme perustuslaki vastaan ja on siten sopimaton hoitamaan tuomarin virkaa.
Oikeusistuistuimessa tapahtunut nimen pakkoukrilaistamin rikkoo Suomen perustuslakia ja germaanien perustuslaillisia oikeuskia maamme toisena etnisenä ryhmänä.
Ilmeisesti oikeutta on pakko lähteä hakemaan Euroopasta, kun maamme oikeuslaistos on täysin ukrilaistunut eikä välitä perustuslaistamme.
Otto Skorzeny, sotilas

Klasu kritisoi Lehtoa:
toivottavasti vankeinhoitopuolelta löytyy ryhdikkyyttä; nimittäin aamulla oli taas n. 50 mailia Lehdolta. Pävässä niitä on tullut n. 100 kpl. Kirjoitin taas asiasta Tampereen yliopistoon, mutta ei auta. Nyt meillä on yliopiston koneiden numerot ja kirjoitan taas, vaikka tiedän tekeväni tyhjää työtä Jos Teillä on yhteyksiä vankeinhoitoon, kun Lehdon vankilatuomio alkaa, niin käskekää hallintoa pitämään mies pois koneelta viestien latautumiseen, vaikka ne deletoituvat heti, menee niin paljon aikaa ... että tuollaisen häirikön takia ei viitsisi kuluttaa turhaa aikaa.
Ilmeisesti Lehdon ja Halla-ahon sivuissa on ongelmia? Tiedättekö syytää. Hyvä sinänsä, että ovat kiinni, koska ei noiden talodomisoituneiden aivojen juttuja ja väärennöksiä ole ihan tervettä levitellä
Oletteko nähneet Lehdon lehdistötiedotteen, jossa hän anelee armoa (?), jos et niin tässä tulee; kommenttina voisin sanoa, että mies ei ymmärrä sitä, että Korkein Oikeus on koventanut hovioikeuden tuomiota muuttamalla sakon ehdottomaksi vankeudeksi. Siitä oikeudelle kiitos, koska juttuun sisältyy mm. ministeri Eva B.tä vastaan tehty yleinen kansankiihoitus.Ruotsi kelpaa esimerkiksi nyt, vaikka mies on harjoittanut äärimmäisen kovaa toisen kotimaisen ryhmän vastaista politiikkaa vaatien mm.20 jopa henkilönimien pakkoukrilaistamista jne. Talidomiaivo hinttari- = Lehdon pysyvä paikka on vankila tai suljettu.
Klaus von Grewendorp

Presidentti Halonen kommentoi:
Sepeteus on kunnon mies toisin kuin räpyläkätinen ja munaton rampapaska jutkusika Klaus Juutilainen.
Minä olen katsellut ihan tarpeeksi velttomunaisia demarimiehiä ja tiedän ,että vaan tosi miehet hoitavat homman mallikkaasti. Olen kuullut,että Sepetus on oikein hyvä saänkyhommissa ja haluaisin mielelläni kokeilla kerrankin oikein kunnon miestä, mutta ei taida Sepi olla kiinnostunut tälläisesta kaltaisestani vanhasta eltaantuneesta demarivitusta. Täytynee edelleen tyytyä lesbonussuun kun ei Arajärvelläkään enää seiso
Mitä jutkusika Juutilaiseen tulee määräämme eläinsuojeluviranomaiset tutkimaan jutkusian eläinrääkkäystapuksia. Eläinten ystävänä en voi toimettomana katsella sivusta kun viattomat eläimet kärsivät jutkusian käsittelyssä. Olen myös kuullut hälyyttäviä pedofilia huhuja koskien Klaus Juutialaista
Tarja bi Halonen
- vanha eltaantunut demarivittu

Kanttipää uhkaa Lehtoa:
CIA ON JO SUORITTANUT MAKSUN. ON OLLUT PUHETTA MYÖS MUISTA KOHTEISTA. MUUTKIN UKRILAISET TERRORISTIT VAROKAA. OLEMME TULOSSA
KANTTIPÄÄ

Lehto kommentoi:
LÄHESTYMISKIELTOSI LAAJENEE ARVON KAJAHTANUT
... vankila taitaa houkuttaa?

Klasu kertoo lapsuudestaan ja CIA-yhteyksistään:
"Täällä Jussi Himanka, onko isä kotona? ... "
Näin kuulin puhelimesta joskus n. 1970, kun vastasin muinoin siihen. YLE:n Tekninen johtaja oli antanut soittoa aikaisemmin hallinto - ja henkilöstöpäällikkönä ohjeita kirjeenvaihtajille pyytäen heitä noudattamaan mahdollisemman selvää anti-kommunistista linjaa työssään.
Paljon myöhemmin kuulin sitten, että Himangan kotiinsoiton tarkoitus oli alustavasti selvittää keskinäistä CIA-yhteistyötä tuon viestin takia, koska viesti oli kulkeutunut CIA:n tietoon. [Jussi Himanka oli YLE:n kirjeenvaihtaja]
Lapsuuden ajan kultaiset muistot nousevat herkästi mieleen, kun omaa lapsuuden perhettä ei ole enään olemassa, vain muistot ja lapsuuden koti Epilänkatu 57 tuossa Tohlopin rannassa.
INFO: Toimiessani amerikkalaisessa firmassa olen itse omasta puolestani velvoitettu aloitteellisesti luomaan toimivat yhteydet CIA:han perustaessani uuden taloudellisten liikesuhteiden turvallisuusosaston tänään. Sen toimenkuva on suojata toimivat kauppasuhteet USA:han Atlantin taakse Uudelle Mantereelle tulevaisuudessa. Kysymys on siis työn ja sen merkityksen; toimivien vapaakauppasuhteiden puolustamisesta näitä eri tahoja vastaan, jotka pitävät yllä suhteita terroristijärjestöihin mm. pohjoismaissa ja Saksassa. He ovat potentiaalinen uhka sovitulla markkina-alueella. Osaton toimenkuva on mm. estää potentiaalisten uhkan realisoitumiset ennakkoon.
Erityisesti on vielä tässä huomattava erityiset vaikeat ns. "harmaat alueet" ja heidän erikoiset asenteet; nämä terroristi-kollaboraattorit saattavat olla vielä riippumattoman tuomioistuimen suojeluksessa ja tarkoitan tässä tapauksessa mm. Espoon käräjätuomari Olli Saunanojaa, joka suojaa päätöksissään järjestöä, jolla on yhteys al-Qaidan yhteistyöverkostoon Itä-Eurooppaan. Pääministeri Paavo Lipposen kanta, että Suomessa ei ole terroristeja tai yhteyksiä on melko asenteellinen ja kriisejä kaihtava (Lipponen on polttanut sotilaspassinsa ja saanut oikeuden tuomion kansankiihoittamisesta asepalvelun suorittamista vastaan), koska SUPO:n päällikkö Seppo Nevala puhuu maassa olevan toista sataa toimivaa terroristiyhteyttä.
Nämä "harmaat alueet" ovat erityisen hankalia ja kollaboraattoreiden ja potentiaalisten uhkien toimien kerrannaisvaikutukset aiheuttavat työhömme toistavia häiriötekijöitä, joita vastaa on puolustauduttava lain, tapaoikeuden ja järjestyksen turvaamiseksi kohdealueilla.
Yhteistyö terveisin
Klaus Grewendorp

Otto Skorzeny kommentoi:
Tämä todistakoon epäilijöille CIA-yheyden olevan jo vanhaa perua. Ukreille tyypillistä on väheksyä traditioiden ja sukusiteiden merkitystä. Vaadimme ukrilaisen terrorismin hävittämistä.
Otto Skorzeny

Klasu raportoi Jussi Halla-ahon toimista:
Täysin luotettavien tietojen mukaan Suomen Sisun venäjänkielen maisteri Jussi Halla-aho on ollut kovassa paniikissa viime ajat, koska hän pitää yllä Suomen Sisun yhteyksiä mm. Itä-Euroopan maihin tiettyihin järjestöihin.
Nyt on käynyt niin, että Halla-aho on ollut yhteistyössä sellaisen järjestön kanssa, joka tekee yhteistyötä al-Qaidan järjestön kanssa. Porukka on ollut paniikissa hävittäen jälkiä, mutta todisteet löytyvät itä-eurooppalaisen järjestön tiloista. Olemme antaneet tiedot Suomen Supo:lle ja toivottavasti Halla-ahon papereita saadaa Itä-Euroopasta esiin poliisin toimesta.
Tieto on peräisin henkilöltä, joka on solutettu Sisuun ja luotettavaa. Porukka on ollut hädissään jälkien siivoamisesta ko järjestöön, jolla on läheinen yhteistyö alQaidan kanssa.
Klasu

Otto Skorzeny kommentoi:
Jussi Halla-aho alkaa ehkä pikkuhiljaa ymmärtämään, että presidentti Bushin sallimat salamurhat voidaan kohdistaa myös suomalaisetn äärijärjestöjen jäseniin kuten Halla-ahoon, Lehtoon jne
Halla-ahona luopuisin kaikista rikollisista hankkeista ja pyytäsisin armoa.
Otto Skorzeny

Otto Skorzeny jatkaa:
Meidän tulee muistaa presidentti George w. Bushin sanat "jos ette ole puolellamme, olette meitä vastaan" Jussi Halla-aho ja muut ukrit ovat vallineet olla Yhdysvaltojen vihollisia. Se tulee heille kalliiksi. Keskustiedustelupalvelu CIA on presidentti Bushin luvalla käynnistänyt uudelleen salamurhat terroristien eliminoimiseksi. Se voi olla venäjänkielen maisteri Jussi Halla-ahonkin kohtalo Seppo Lehdon ohessa.
Lehdon organisaatiot ovat mitä ilmeisemmin ainakin ulkojäseninä al-Qaida-verkostossa ja siten tuomitut tuhottaviksi.
Otto Skorzeny,sotilas

Klasu kiistää olevansa Otto Skorzeny:
TIEDOTUS SUOMEN SISULLE RANGAISTUKSEN UHALLA OIKEUDESSA
Minä en kirjoita ko Otto Skorzeny-nimimerkillä ja tämän asian levittäminen kertoo Teidän tiedustelunne tietotaito koko tason; keskittykää siellä Suomen Sisussa vaan analysoimaan veriveljisuhdettanne serbeihin, niinkuin siellä on tehty viime ajat. Väärien tietojen systemaattinen levittäminen on rankaistavaa ja jopa alioikeudessa.
Lahtinen oli vienyt oikeuteen koko joukon postia, joka ei ole tullut minulta samaten koko liudan sähköpostiosoitteita, joista tunne vain Suomen Sisun osoitteen. Siis miten voin lähettää postia osoitteeseen, jota en tunne ja joka ei ole tietokoneessani tai viesteissä ei ole koneeni ip-numeroa?
Samaten alkuperäisen sukunimeni jatkuvan väärentämisen liitän Teemu Lahtista valmisteltavan kansankiihtoittamista germaanista kansanryhmää vastaan liitteeksi Teiltä Suomen Sisusta. Vastaava oikeudenkäynti on vireillä viime keväästä mm. Tampereen maistraatin Martti Haapalaista vastaan väärennöksistään Hämeenlinnassa.
Teemu Lahtinen on käynyt jo kuulusteluissa sisunsa puolesta ko asiasta ja asia menee myös germaanisen tapaoikeuteen.

Otto Skorzeny kiistää olevansa Klasu:
Klaus von Grewendorpilla ei ole mitään tekemistä kanssani. Jaamme vain saman geeni- ja kulttuuriperinnön ja samat ideologiset lähtokohdat. On tyypillistä Suomen Sisulle ja muille ukreille kuvitella että Klaus von Grewendorp on Suomen ainoa germaanisen kulttuuriperinnön vaalija. Ukrit kuvittelevat edustavansa jotenkin Suomen kansaa. Suomen kansan selvä enemmistö on germaanisperäistä. Ukrilaiset sukunimet ovat vain historian saatossa toteutettujen pakkoukrilaistamisen tulosta. Samoin kielen ukrilaistaminen. Germanaaneilla on Suomen perustuslain takaama asema toisena etsinesenä ryhmänä. Suomalais-ukrit eivät katso , että perustuslaki sitoo heitä.
Otto Skorzeny, sotilas
p.s Tätä todistusta voidaan käyttää ukreja vastaan juridisissa prosesseissa

Presidentti Halonen kommentoi:
Presidenkanslia tuomitsee latvalahon vapaanaolon =>
Kulaus Jutku on vaarallinen kaikkine sivupersoonineen
Yhtä kaikki. Viemäri on pientä ko. epaton ulostuksiin netin kautta
Tarja Haloska

Klasu analysoi suomalaisugrilaista kansallismielisyyttä:
Suomalais-ugrilainen kansallismielisyys on yksi vakava terrorin muoto Euroopassa. Ukrit eivät kuulu eivätkä ole kuuluneet eurooppalaisten etnisten kansojen kastiin eikä heidän typerä kielensä, jota he itse pitävät mahtikielenä, ole eurooppalaista tai sivistyksellistä alkuperää. Etnisten ryhmien tutkijoille on kiintoisaa havaita, kuinka tämä ukri-ryhmä pitää mm. serbejä (suomalais-ugrien ja serbien vriveljeys) veriveljinään ja mm. erästä germaanien pääheimoa Reiniltä seemiläisinä. He todella uskovat oikeasti, että eräs germaanien pääheimo, josta monet muut germaaniheimot polveutuvat ovat juutalaisia. Mikä tiedon taso! Sivistys loistaa kirjoituksestaan yhtä hyvin, kuin fyysisesti takakallon paljas luu silmistä. Eugeniikka! Eugeniikka!
Yhtäkaikki hyvin nautinnollista oli nähdä Kolmannen Valtakunnan - värit ohjelmassa, kuinka heimomme saksalaiset hirttivät hitaasti meidän germaanien puolesta suomalais-ukrien veriveljiä serbejä, koska olivat tehneet väkivaltaa meitä vastaan. Suomalais-ugrilaiset yhä läpättävät, että meitä ei oteta todesta? Väkivaltaa se henkinenkin väkivalta on; nautin suunnattomasti näiden värifilmien jatkuvaa katsomista, kun suomalais-ugrien veriveljet saivat täysin ansionsa mukaan germaanisen tapaoikeuden mentaliteetilla.
Nämä hirttotapahtumat tulevat meilläkin tapahtumaan oikeas ajan salliessa ja oikeaan aikaan (vrt. sisällissota mahdollisuus) mm. suomalais-ukrien ihmisoikeuksien vastaisista jatkuvista ja toistetuista rikoksista, jotka alinoikeus hyväksyy omassa ukrilaisuudessaan perustuslain vastaisesti. Nimilistakin on nähtävää ja se lisääntyy koko ajan ; Jussi Halla-aho, Seppo Lehto, Martti Haapalainen, Olli Saunanoja, Teemu Lahtinen, häirikkö iikollit varalla jne.
Minäkään en voi enää pysäyttää tätä prosessia, koska toinen puoli on aloittanut sen ja on aloitteellinen rikoksissaan.
Klaus von Grewendorp

Otto Skorzeny yhtyy näkemyksiin:
Ukrit ovat apinoiden jälkeläisiä!
Ukrit ja slaavit ovat todellakin hyvin läheisiä toisilleen. Läheisyys ilmenee kielessä, tavoissa , kulttuurissa......
Kummallakaan ryhmällä ei ole mitään tekemistä Euroopan kanssa. Kummankin ryhmän osa on tuhoutua historian virrassa... Ukrit ovat aasia pohjasakkaa yhdessä slaavien kanssa. Kummallakaan ei ole historiaa ,ei kulttuuria ei tapoja....
Ukrit ja slaaavit todella polveutuvat apinosita, niin kuin Neuvostoliitossa aikanaan väitetiin. Heidän geenistöstään puuttuu jumalallinen energia, joka virtaa meidän germaanien suonissa
Otto Skorzeny, sotilas

Claus Wintergrün kommentoi:
Otan vielä nautinnollisemman esimerkin historiasta. Katsoitko Kolmannen Valtakunnan värit-ohjelman? Huomasitko kuinka ukrien veriveljille serbeille kävi, kun lähtivät tekemään väkivaltaa germaaneja vastaan? Suoraan väreissä ja yhä filmillä.
Värifilmissä suomalais-ukrien veriveljet serbit löytiin hirttopenkkiin ja hirtettiin väreissä omistasynneistään. Germaaninen tapaoikeus istui. Pyöritän tuota filmiä jatkuvasti arvostaen sitä ja nauttien näiden ukrien veriveljien kohtalosta. Siis suomalais-ukrilaiseen kaikkivaltiuteen kaikki uskovaiset kuka on meistä tosisssaan? Kuka on aloittanut vaatimalla germaanisen kansanryhmän yli 500.000 suomalais-germaania Suomessa kansalaisoikeuksien poistamista? Perke ukri, kuka on vaatinut. Ai perkele, kun näkisin Teidät hirttonuorissa!!!
Ukrin veriveljien serbien hirttäminen oli enemmän kuin nautinnollista nähtävää. 13 suomalais-ugrien veriveli serbisotilaan teloitus samoin; pyöritän jatkuvasti sitä kohtaa uudelleen, kun yksi jäi ujrien veriveli jäi eloon ja saksalainen upseeri lopetti hänet ampumalla häntä päähän.
Germaaninen tapaoikeus alkaa istumaan täällä myös pian; saatte sitä, mitä jatkuvasti tilaatte ---
Claus Wintergrün

Klasu uhkaa ugreja:
Tulen toimittamaan nämä jatkuvat Suomen Sisun mm. Teemu Lahtisen, Jussi Halla-ahon, Seppo Lehdon, kapteeni D:n yms. jatkuvat herjat isoisäni eversti Alve-serkun pojalle eversti A. Juutilaiselle siitä, että aksentillanne annatte koko ajan ymmärtää, että ko Juutilainen-suku olisi alempaa von Grewendorp-suvun rinnalla. Te tulette viimeiseen saakka ottamaan henkilökohtaisen vastuun jonkun surkean ukri Raimo Rosendahlin kanssa.
Hyvät herrat hän on toiminut toista kymmentä vuotta vihreiden barettien pataljoonan komentaja ja ollut vastuussa ko porukan taistelukoulutuksesta; että alempaa sukua. No niin, ukrit tulevat saamaan ansioinsa mukaan korkojen kera ja pääpukari Teemu Lahtisen lähestymiskieltoasiat eivät paina mitään, kun tekijämiehiä on yli tarpeiden. Kaikki asiat ratkaistaan taistellen tästä eteenpäin. Turpiin tulette saamaan ja sota-aikana Teidät hirtetään.
Germaaninen tapaoikeus istuu pian mahdollisuuksien mukaan ka mukaanlukien kaiken maailman alioikeuden tai maistraatti paskojen, kuten Olli Saunanojan ja Martti Haapalaisen kera. Kukaan ei pääse aloitteellisiltaan teoiltaan nyt meiltä.
Klaus von Grewendorp

Claus Wintergrün kommentoi:
Hyvä ystäväni kai tiedät, että nämä heidän käsittämättömät herjat loppuvat jo melko pian ja ovat vain väliaikaisia, koska sellainen käyttäytyminen on fyysiologisesti jo mahdotonta heidän kohdalla tulevaisuudessa. Asiaa avittaa nykyinen sota-aika.
Heidän älykkyydestään kertoo kaiken se, että he eivät ymmärrä, että hyvin erilaisten ihmisten, lajien, rotujen pitää olla ja pysyä erossa toisistaan kokemuksen mukaan, koska se yhteydenpito tuo aina täysin tarpeettomia ongelmia, jotka pitäisi jo alkujaan välttää ja niiden juuret perityvät myös toisaaltakin, niinkuin Johtajamme Väinö Kuisma kirjoittaa täällä.
Ongelmat poistetaan järkevien ja kehittyneiden yksilöiden kohdalla yhteydenpidon katkaisulla tai sen täydellä välttämisellä, mutta näiden Suomen Sisun ja mainitse tässä mm. lahtinen, halla-aho, lehto kohdalla asia ei mene mitenkään jakeluun, koska heidän yksipuoliselle yhteydenpidolle ja rumalle kirjoittelulle jne. ei näy loppua ... He jopa mm. kopioivat tekstejä täältä ja sieltä palstalleen itse-provosoiden itseään. Käynnistävät oikeudenkäyntejä jne. Usko suomalais-ugrilaisten kaikkivaltiuteen näyttää olevan suuri.
Tämä korreloi heitä kaiken suhteen. Sen vuoksi meille jää vain vähän valintoja näiden idioottien suhteen, mutta koska he ovat julistaneet sodan (!) meille geneettisesti germaaneille he saavat sotansa myös loppuun saakka ja sodan lakien mukaan. Toistaiseksi heidän sodankäyntinsä on ollut jatkuvaa ko etnisen ryhmän mustamaalaamista ja oikeudenkäyntien aloittamista jne. Me vastaamme hyvin pian, koska meillä on kunnia jota puolustaa.
Meillä on liittolaisina enemmän kuin puolet maailmaa, mutta vastapuolemme hakee taas littolaisensa omien sanojensa mukaan omiensa keskuudesta "alkuperäiskansojen keskuudesta" ja näin olen hölynpöly ugrilaisesta vararikko Suur-Suomesta alkuasukkaineen. Summa Summarum: Meidän rotuveljemme johtavat taas koko maailmaa ja heille meidän kohtalo ei ole samantekevää; tämä luo sellaisen tekijän, joka edesauttaa vastustajan hävittämistä ja että kaikki vääryydet tullaan kostamaan korkojen kera.
Eiköhän mennä nyt hyvät taistelukaverit ja veljeni suurvaltojen tiedustelu ja salaisesta palvelusta kertovien kirjojen eteen, niin sieltä löytyy elävät esimerkit, kuinka tällaisten "poitsujen" on aina lopulta käynyt sota-aikana. Sodan lait koskevat tarkalleen meitä kaikkia ja se ja haluan painottaa tässä sanaa SE, on tainut poitsuilta nyt pahasti unohtua.
Claus Wintergrün

Otto Skorzeny kommentoi:
Todellakin. Nykyinen sota merkitsee ukrien loppua! Tämä sota puhdistaa ilmaa ja vapauttaa maailman syöpäläisistä. Ukrit ovat syöpäläisten joukossa suuri mitättömyys. Heidät tuhotaan helposti ja kevyesti lännen tiedustelupalveluiden toimesta.
Otto Skorzeny, sotilas

Claus Wintergrün jatkaa:
Asia etenee koko ajan ja vielä emme voi antaa kuin varmoja dokumenttejä CIA:lle, kuten tuomari Olli Saunanojasta ja Teemu Lahtisen yhdistyksestä. Raportoimme kaikista näistä häiriöistä CIA:ta omin suosituksin. Meillä on jo yksi juridinen raportti Suomen Sisun al-Qaida yhteistyöstä, mutta se ei vielä riitä likvidoinnin toimeenpanemiseen eli keskitymme hakemaan enemmän materiaalia. Likvidointi on kuitenkin lakien mukaan päämäärämme suhteessa Suomen sisuun.
Presidentti George Bush on hyväksnyt senaatin yksimielisesti esittämän lain vihollisen salamurhista CIA:n toimesta ja on selvää, että päämäärämme on tämän Suomen Sisu yksikön täydellinen ja lopullinen likvidointi CIA:n avulla al-Qaidan yhteyksien takia.
Claus Wintergrün

Otto Skorzeny uhkaa ugreja:
Lopun alku ukrien järjestöille on alkanut. Dokumentit ovat olemassa. CIA hoitaa lopputyön.
UKRIT VAVISKAA!
Otto Skorzeny,sotilas

Presidentti Halonen kommentoi:
Riittää kun pulu paskoo Klaus Jutkun päähän niin homma on hoidettu ja loput pulut rauhassa: )
Tarja Haloska

Otto Skorzeny ugrien maistraateista ja alioikeuksista:
Ukrilaisten maistraatit ja alioikeudet eivät ole kelposia tekemään germaaneita koskevia päätöksiä. Germaani alistuu vain vertaistensa tekemiin päätöksiin. Asiota käsitellään tästä lähin tapaoikeudessa. Ukrien oikeuslaitokselta on germaanin turha hakea oikeutta
Otto Skorzeny, sotilas

KM-tietotoimisto kommentoi:
KLAUS SEEMIN RUNKKUTIEDOTTEET WC-PAPEREIKSI: )
TARJA HALOSKA PYYHKII VERISEN VITTUNSA KUUKAUTISTEN AIKAAN NÄIHIN SEPUSTUKSIIN
KM-TIETOTOIMISTO

Otto Skorzeny ugrien taistelukunnosta:
Ukrien taitelukunto on +-0. Ukrit yrittävät naurettavilla oikeudenkäynneillään tehdä sen mihin eivät taistelukentillä pysty. Germaanien hävittämiseen maasta.
Me emme alistu, me emme häviä! Me olemme syntyneet voittajiksi! Me olemme syntyneet tuhoajiksi!
Otto Skorzeny,sotilas!

Claus Wintergrün uhkaa Lahtista ja Suomen Sisua:
Puhutko jo riippuen hitaassa hirttosilmukassa ukri? Teemu Lahtinen niminen paskakasa on käynyt Espoon käräjäoikudessa kuulusteluissa ja tutkinnassa; koko Sumen germaaninen yhteisö tietää tämän paitsi Lahtisen (-77) naurettava anonyymi kätyri. Hirttosilmukkaan sinutkin laitetaan, jos et siinä jo riipu.
Sota-aikana tulemme hirttämään Teidät kaikki riidan haastajat vain oliko nuo sanasi kirjoitetut kannettavasta viimeisinä sanoina, kun riiput paska-ukri hirttosilmukassa.
Suomen Sisu! Tämä on nyt itse julistamanne sodan totaalista sotaa, jossa päämäärä on Teidän terroristien täydellinen likvidointi al-Qaidan yhteyksienne kanssa.
CW

Otto Skorzeny yhtyy uhkaukseen:
Tämä on ainoa oikea tapa puhua ukrille. Ukrit ovat niin jälkeenjääneitä älyllisiltä kyvyiltään, että heille on ihan turha yrittää puhua millään hienovaraisemmalla tavalla. Koiraa pitää kouluttaa kuin koiraa!
Otto Skorzeny, sotilas

Klasu suomalaisugrilaisista nimistä:
Suomalaiset-ukrilaiset nimet ovat täysin vieraita sekä Euroopassa että maailmalla. Ne ovat arvottomasta ja sivistymätöntä periferiasta, joka koetaan vieraaksi kaikkialla. Lisäksi ne nimet ovat hyvin alkeellisia luonteeltaan ja se kertoo sivistyksen ja kulttuurin tasosta. Näin ollen ei ole ihme, että ukrien suurimmat veriveljet ovat alkuasukkaita ilman järjestäytynyttä yhteiskuntaa idässä. Surullista on vielä se, että ukrit eivät ymmärrä myöskään kulttuurievoluutiota, vaan pyrkivät näiden 0-alkuperäiskansojensa keskuuteen tänäänkin.
Kuinka kansallismieliset ukrit voivat olla sivumennen sanoen muuten luterilaisia? Sehän oli muinoin germaaninen reformaatio uskonnossa ja eikö näin ollen ukrien pitäisi poistaa myös uskonto vai onko järki ja älykkyys jäänyt eläimen tasolle, kun germaaninen kieli ja tavat ei mene jakeluun. Ukrithan polveutuvat apinasta, joten eläimen tasolla eläminen on sangen ymmärrettävää.
Miten voitte olla luterilaisina ukreja? Uskontommehan on germaanisen kapusiinimunkki Martin Lutherin reformoiva ja suurin osa suomalaisista tunnustaa germaniasta tullutta koulukuntaa.
Yleensä suomalais-ukrit ovat kuitenkin ortodokseja, koska he haluavat tehdä tähän selvän pesäeron vrt. ministeri Outi Siimes, joka identifoi itsensä ortodoksisuuteen muiden vastaavien tapausten kanssa. Yritteliäimmät ukrit, kuten Halla-aho yrittävät todistaa puhuvansa mm. saksaa paremmin kuin alkuperäiset germaanit.
Usein on vielä niin, että suomalais-ukreista ei pidätä ainakaan ja varsinkaan Länsi-Euroopassa ja USA:ssa. Poikkeus vain vahvistaa säännön ja siksi usein ukreilla onkin paljon syytä ylpeyteen, että joku ukri tulee hyväksytyksi joskus maailmalla, kuin muilla hyväksyminen on normaalia ja rutiinia. Ukrilaista vereä ei ole mm. Euroopan kuningashuoneissa; sitä vastoin germaaninen veri on enemmän kuin yleistä siellä.
Vain pää täydellisessä puskassa elävä voi väittää tosissaan germaanisten nimien olevan täällä vieraita; germaaniset nimet ovat kotimaisia jo perustuslainkin mukaan ja ainoa tämän Suomi-nimisen maan yhteys sivistykseen. Esi-isänne taitaa myös maata Martin Lutherin reformoivan kirkon mullissa germaanisesti lutherilaisena?
Joten lopettakaa se uigutus ajoissa, ennenkuin teidän asiaton suunsoitto saa todella sellaisen rangaistuksen, jota kukaan sivistynyt ei Teille toivo, mutta siihen on lähdettävä suurimmista syistä kuin henkilökohtaisista.
Euroopan tietokirjoissa ukreja ei lasketa sivistyskansojen keskuuteen ... heidän kieli ei ole eurooppalaista ... heidän tavat ovatkin suoraa muinaisen kasaarivaltakunnan itäalueilta, eli tällaista alkuperäiskansaa Pohjolassa; alkuperäiskansaa, jota koko muu Eurooppa ei laske omaan perheeseensä kuuluvaksi missään suhteessa kirjoituksissaan. Että sillai ... jatkakaa!
KvG

Otto Skorzeny kommentoi:
Ukrinimet Suomessa ovat paljolti tulosta rasistisen Suomalaisuuden liiton germaanivastaisesta kiihkoilusta. Jokainen 1800-luvun hautakivia ja kirkon kirjoja tutkinut tietää, että jopa tavallisilla maalaismiehillä oli 1800-luvulla germaaninen nimi. Monet nykyiset tunnetut ukrilaiset sukunimet ovat ollet alunperin germaanisia vrt Paasikivi PO. Hellsten, Virkkunen PO Snellman jne. Nyt monet ovat palannet alkuperäisiin nimiinsä kuten esim. kirjalija Anja Snellman
Vain Lehdon kaltaisilla lehtolapsista polveutuneilla suvuilla on alunperinkin ollut ukrilainen nimi.
Otto Skorzeny, sotilas

Presidentti Halonen kommentoi:
Anja Snellman-Kauranen-Saarikoski on pelkkä komuhuora, eikä mitään muuta
Viime joulun aikaan hän nimitteli Suomen SS-pataljoonaa sotarikollisiksi natseiksi.
Ohessa näemme kuinka jutkusikamme on ko. komuepaton kuraisten lausumien takana
Tarja Haloska - vittu verillä

Myös Illu Juutilainen kommentoi:
Klaus Juutilainen ei olisikaan kelvollinen kantamaan Juutilainen nimeä. Kyseiselle kehitysvammaiselle kakkaleikkien leikkijälle ei suomalaiset nimet sovi. Kyseisen jätöserän kannattaisi omaksua joku ryssä- tai juutalaisnimi viiteryhmiensä mukaan.
Isäkseen luulemansa lähettää terveisiä ja sanoo ettei tunnusta paskakasaa pojakseen täältä taivaasta käsin.
Illu Juutilainen
suursuomalainen
Taivas

Presidentti Halosen lisäys:
Lisättäköön vielä että komukaurasen pillu haisee mädälle sianpaskalle. Ei kelvanuut edes lesbonussuun
Tarja-bi-Halonen
- se vanha demarivittu

Otto Skorzeny varoittaa ugreja:
JÄTTÄKÄÄ KLASU RAUHAAN!
Varoitamme suomalais-ukreja tehtailemasta uusia perättömiä ilmiantoja Klaus von Grewendorpia vastaan. Me suomen germaanit pidämme omiemme puolta jos tilanne kärjistyy. Te tiedätte kohtalonne tapaoikeudessa!
Otto Skorzeny!

Suomen Oikea Tietotoimisto kommentoi:
Ohessa herkkua kaikilla mausteilla kansallismielisille ryssäntappajille:)
http://www.crazybabe.com/emailpics/2001/011010.html
Tätä herkkua saavat vain aidot AKS-tahot, eivät mitkään silsakullit, jotka nuohoavat ryssäläisten Verikov-tahojen kanssa.
SOT

Lehto jatkaa:
Me haluamme Suur-Suomea eli kaikki vitut on mällittävä; ) ... tietenkin suostumusten kera, emmehän ole ryssiä, jotka raiskaavat kaiken mikä vaan liikahtaa
Uljaan rajamme siintäessä Euroopan Uralilla:) lankeaa meille vastuu kansakuntamme iskukykyyn virittämisestä.
Ottakaamme mallia kepun monisiittäjä Karjusesta ja Seppo Lehdosta.
Saastaiset paskaryssät voimme keittää kiljuksi saastaisille paskaneekereille kehitysavun sijaan:)
Uraliin, Uraliin ...

Matti J Lankinen lähestyy Lehtoa:
Poistakaa osoitteeni (matti.lankinen@helsinki.fi) VÄLITTÖMÄSTI tällaisen postin lähetyslistalta!
Haluan myös tietää, mitä kautta osoitteeni on joutunut listalle. En ole missään nimessä antanut siihen lupaani, enkä tällaista postia halua.
Matti Lankinen

Lehto vastaa:
Arvoisa Matti Lankinen;)
Esitätte vaikeita kysymyksiä:) ... en ole mikää jumala, että voisin auttaa tässä asiassa, mutta
http://www.crazybabe.com/emailpics/2001/011022.html
Katso ja piristy, vielä on toivoa paremmasta
Kenties tämäkin pimpero saa oikean soinnun Laatokan rannalla kun aito suomalainen tunkee lisääntymismielessä sisään?
Totuudentorvi

Veikko M. ihmettelee saamaansa postia:
noita sairauden osoituksia on alkanut tulla minullekkin eilisestä lähtien vaikka en ole lähettänyt viestejä muualle kuin vapaavassille, sekä yksityishenkilöille. miten lienee mahdollista?
veikko m.

Erkki Ukonselkä valistaa:
Tuo saatanan hörhö, Seppo Lehto nimittäin, on niin taitava, että se kyllä keinot keksii. Ei siinä auta muuta kuin painaa del-näpykkää. Pahinta tietenkin on, jos nämä hörhöt käyttää toisten nimiä viestiensä lähettäjänä, tälläistäkin kuulema tapahtuu. Toisaalta koko lista rupeaa nämä tyypit tuntemaan, joten ihmiset osaavat laittaa heidän viestinsä sinne minne kuuluvat eli - roskikseen. On kumminkin parempi, ettei täällä mennä semmoiseen "sentsurointiin," kuin USA:ssa, jossa terrorien takia aiotaan maasta tehdä todella suljettu.
terveisin
Ukonselän Erkki

Presidentti Halonen kommentoi:
Taidat itse olla koiria nussiva komuhörhö? Seppo Lehto ei ole mikään hörhö vaan suursuomalainen isänmaan ystävä toisin kuin sinä impo-Erkki kaikessa ryssäläisyydessäsi.
Munasi maistunevat koiran paskalle samoin kuin imemäni Paviaani-Putinin muna. Vaikka olenkin vanha haiseva lesbovittu en mielelläni katsele tuommoisia impotentteja koko paskoja, josta ei ole edes pano-hommiin.
Määrään isänmaallisia viestejä deletoivat komutahot deletoitavaksi!
Tarja-bi-Halonen -presidentti verisine lesbovittuineen

Otto Skorzeny kiistää uudelleen olevansa Klasu:
Pitääkä tiedän lahokallojen kalloihin oikein kirveellä takoa, että minä en ole Klaus von Grewendorp vaikka jaankin hänen kanssaan saman geeni- ja kulttuuriperinnön. Olette te todellakin niin yksinkertaisia, että kuvittelette, että Klasu on jotenkin ainoa germaanisperäinen ihminen Suomessa. Teidän älynne on sillä tasolla, ettei sitä oikein voi kommentoida. Ilmeisesti te olette samalla henkisellä tasolla kuin suuri esikuvanne talidomi Seppo Lehto!
Otto Skorzeny, sotilas

Presidentti Halonen ojentaa Klasua:
Kiellämme Klaus Juutilaista nussimasta viattomia luontokappaleita. Kajahtanut spermamonarkki otaa nyt vain rauhallisesti ja jättää pulut rauhaan
Tarja Haloska
presidentti

Illu Juutilainen kritisoi Klasua:
Klaus Juutilainen on pelkkä ryssäläisen koiran pieru kaikessa kajahtanaisuudessan. Suoittelemme kyseiselle jälkeenjääneelle ryssäläispaskalle jälkikäteistä aborttia kun ensimmäinen yritys epäonnistui!
Pulunnussija saa oikeudesta kohta toisen lähestymiskiellon. Minä puolestani kiellän kyseisen runkkupaskan koskaan lähestymästä hautaani tai lausumasta nimeäni
Illu Juutilainen ryssäntappaja suursuomalaisessa hengessä

Otto Skorzeny marsalkka Mannerheimin kunnioituksesta:
On jotenkin oireellista, että Suomen sisulaiset eivät kunnioita marsalkkaa. Lehtohan on jatkuvasti esiintynyt Marsalkan reinkarnaationa ja edustajana . Surkea tapaus!
Marskin on nimeitetty homoksi, pelkuriksi jne. Nämä nimitykset kertovat 100% ukrien tason. Täys 0
Otto Skorzeny,sotilas

Klasu analysoi sotaa:
Paras kiitos aseveljille valheiden ja hämärämiesten paljastamisesta; vastustajamme on kauttaaltaan jo paniikissa. Sota on myös tehokasta propagandaa ja valheita; sotapropaganda onkin täällä, siellä ja maailmalla niin voimakasta, että ei liene ihme mm. Osama bin Ladenin (s. 1957) omien tavoitteiden hämärtyvän tämän kaiken seassa; kyky oikean ja väärän tiedon erottamiseen nousee arvaamattomaan arvoon nykyään kriisiaikana, niinkuin sodissa aina on ollut asianlaita. Muinaiset roomalaiset sotastrategit sanoivatkin: "Audiatur et altera pars." Auch die andre Partei gehört; eli myös toista osapuolta tulee kuulla ja erityisesti sodassa asia on tärkeää.
Osama bin Laden on kuitenkin kaiken alkuunpannut voima ja on suuri virhe, jos häntä vihollisena väheksytään. Vastustajan väheksyminen on yksi pahimmista virheistä sodassa ja se ei kykene johtamaan sotaa, jos väheksyt vihollista. Tämä ei ole tavallinen sota, vielä, ja vastustajamme ainoa toivo USA:n ylivoimaisuuden edessä on se, että sen eristyneisyys katoaisi sodan eskaloituessa koko islamilaiseen maailmaan. USA on tehnytkin tämän estämiseksi ja kaiken liittouman keräämisessä Talebania ja al-Qaidaa vastaan, mutta ajan kuluminen lisää koko ajan sodan eskaloitumisen vaaraa, mihin vastustaja enemmän kuin uskoo. Liittouman yksimielisyys on kohta, josta muslimaat voivat liukua pois.
Jokaiselle on täysin selvää, että Osama bin Ladenin harkittu tarkoitus oli nostattaa sota 11.9.2001 Pearl Harbouriakin suuremmalla iskulla USA:ta vastaan, missä hän on nyt onnistunut. Kaikki on tarkalleen harkittua tämän tason toiminnassa ja suunnitelmat ja niiden varavarasuunnitelmat ovat olemassa vastustajalla. Sodan aloittamisen jälkeen, missä he onnistuivat (!), hän, al-Qaida ja Taleban jäävät aikaa pelaten yksinkertaisesti sitten odottamaan sen eskaloitumista koko muslimimaailmaailmaan, missä nyt nykyinen sotatilanne on. Sotatilanne on pysähtyneessä vaiheessa ja valitettavasti aika palvelee terroristien etuja. Osama bin Laden oli ollut täysin valmistautunut Etelä-Afganistanissa Kandaharin luona liikkumaan luolasta ja bunkkerista toiseen joka päivä ja en itse usko, että hänen mieltään kokeneena sotilaana pahemmin eri luolaohjusten uhat häiritsevät ja haittaavat. Päinvastoin. Hänen nujertaminen nykyisessä tilanteessa on äärimmäisen vaikea asia, jollei jopa mahdoton, ja jos siinä onnistuttaisiin tekijä tai tekijät tulevat saamaan kenraali Douglas MacArthurin tarunomaisen sädekehän USA:n kansan keskuudessa.
Sodan eskaloituessa, mikä on mielestäni valitettavasti melko todennäköistä, koska Afganistanin sotaa ei voi voittaa täsmäohjuksilla tai sitten EGBU 28-luolaohjuksella, joka läpäisee kuuden metrin kivikerroksen, koko Lähi-Idän alueen tasapaino murtuisi pahasti ja silloin uudessa tilanteessa Osama bin Ladenin operaation tavoittelema tilanne avautuisi; pyrky Riadhiin Saudi-Arabien päämieheksi ja hänen asemaansa muslimimaailman sankarina ei pidä väheksyä, koska mm. Tampereen muslimiyhdyskunnan johtaja liputtaa täysin Osama bin Ladenin puolesta ja avoimesti televisiossakin mm. TV2:n Maailmojen Sota-ohjelmassa.
Sodan seuraavassa vaiheessa eli sen eskaloitumisessa, koska itse sodan voittaminen on hyvin vaikeata hän pystyisi syöksemään Saudi-Arabian kuningassuvun vallasta valtaamalla pääkaupunki Riadin al-Qaidan sotureiden kanssa itselleen; summa summarum tämä on koko nykyisen suunnitelman päämäärä, jonka realisoitumista seuraamme tähtää Osama bin Ladenin nostamiseen Saudi-Arabian mahtimieheksi, joka sivuuttaa Saudien kuningashuoneen. Historia voi toistaa itseään ja ajatollah vuonna 1978 teki tämän mahdottomalta tuntuneen asian melko helposti, kun siihen oli olemassa sosiaalinen tilaus.
Mikäli tunnen Osama bin Ladenin ajatustapaa tarpeeksi niin tästä mahtiasemasta, jos hän sen saavuttaa, hän aikoo nostattaa totaalisen sodan USA:ta ja Eurooppaa vastaan nostaen muslimit maapallon johtajiksi alistaen lännen, joka on sen ideologinen vihollinen. Kun muslimit ovat tosissaan, niin heidät on syytä ottaa hyvin vakavasti mm. Ranska ei pärjännyt näille edes omilla eliitti muukalaislegioona joukoilla muinoin sekä Marokossa että sitten Algeriassa, vaan joutuivat taipumaan heidän itsenäisyyteen, jota tullaan vielä käyttämään 100% Eurooppaa vastaan sellaisella raivolla, jota moni länsimainen ei tunne eikä vieläkään usko todeksi, kuin mm. muinoin 500-vuotta sitten Eurooppaa vastaan; vaikka kaikki on muuttunut ihminen ei ole muuttunut eikä näinmuodoin myöskään sodan pysyvimmät perimmät perusteet. Historia toistaa itseään. Tänään Euroopassa puhutaan vaan inhimillisestä hädästä, minkä Afganistan on tuonut ja sitä ei ymmärretä, että vastustaja ei sodi meidän käsitysten mukaan ja heille ja heidän sotureilleen ei ihmishenki tai sodan tuoma hätä eivät merkitse mitään, niinkuin se merkitsee meille. Mielenosoitusten lietsominen sotaa vastaan, kuten Timothy Page tekee Helsingissä on humaania, mutta vastustajalle ei merkitse mitään ihmishenki. Tällaisten mielenosoitusten järjestäminen on näin ollen yhtä vaarallista, kuin kuulla vakavissaan suomalais-ugrien sivistymättömien mielipiteiden pohjakastia, jotka eivät pysty edes seisomaan ajamiensa asioiden takana murtumatta.
Kaarle Suuri sanoikin muinoin, että vahvimman ei tarvitse olla julmin: Siinä piileekin heidän mahdollisuutensa menestykseen Eurooppaa vastaan mahdollisesti eskaloituneen vain sodan alussa, kunnes sodan logiikka nousisi meilläkin Osama bin Ladenin suunnitteleman sodan päällimäiseksi, kun joutuisimme kokonaan elämään totaalisen sodan alaisena. Hitler oivalsi myös demokratian heikkoudet ja pystyi käyttämään niitä häikäilemättä hyväkseen saaden valtavan menestyksen sotansa alussa. Sodan logiikan ehdoilla eläminen vasta kehittäisi meissä myöhemmin sen kyvyn, että voisimme voittaa tämän sodan puhdistaen kaikki muslimit Euroopan alueelta. Tämä tilanne realisoituessaan voisi johtaa myös koko Euroopan muslimiväestön siirtämiseen Euroopasta pois. Sitä tilannetta hyväksi käyttäen olisi kannattaa harkita myös ukrien poissiirtämiseen Euroopasta samanaikaisesti, joten pääsisimme kaikista epämielyttävistä roska-aineksista lopullisesti eroon, semminkin, koska ukreista ei pidä kukaan sekä Euroopassa että maailmassa ---
KvG

Otto Skorzeny kommentoi:
Aseveljeytemme on rikkumataton. Taistelmme loppuun asti vihollistamme vastaan. Ukrit ja muslimit toimivat yhdessä. Lehto aina sanonut samaistuvansa muslimeihin ja kunnioittavansa Muhamedia enemmän kuin Jeesusta. Lehto on ylistänyt Osama bin Ladenia ja muita terroristeja. Johtopäätös tästä on ainoa mahdollinen: ukrien ja muslimien on poistuttava Euroopasta tai tuhouduttava. Emme haluaisi turvautua ukrien joukkotuhoon, mutta ukrit eivät ehkä jätä meille muita mahdollisuuksia
Otto Skorzeny,sotilas

Panzermeyer kannattaa Väinö Kuisman ehdotusta:
Kiitän Johtaja Väinö Kuismaa väkirynnäkkö-aloitteesta Suomen Sisun tiloihin.
Olen valmis siihen taistelumaastopuvussa merkkeineen. Kannatan myös kaasun käyttöä ja voisimme kaasuttaa tilat ennen hyökkäystä, jotta tulos olisi maksimaallisempi meille. Saksasta kaasua saa kuka tahansa kaupasta, joten siitä ei tule pulaa. Monet vääryydet ovat vielä kalavelkoina noilta II maailmansodan jälkeisiltä ukrien johtamilta ajoilta ja kosto odottaa.
Saa nähdä kenen veri alkaa todella vapisenmaan ensin (tai se on nähty lähetysmiskieltohakemus-huhujen mukaan)germaanin vai ukrin. Minä veikkaan ukrin.
Jotkin naurettavat peruskoululaiset Lahtisen johdolla saavat sitä, mitä tilaavat jatkuvasti.
Panzermeyer

Klasu uhkaa ugreja:
Heti kun minulla on aikaa teen Suomen Sisusta; kapteeni D.stä alias Teemu Lahtisesta rikosilmoituksen siitä, että hän väittää minun postaavan mm. Otto Skorzenyn nimissä ja levittää näin ollen jatkuvasti ja vuosikausia väärää tietoa, mikä on rangaistavaa lakiemme mukaan. Halla-aho on väittänyt ties mitä, mikä vain kertoo, että ette tunne ip-numeroita, vaan väitteenne on tarkoitushakuista, mikä pahentaa asiaanne.
Pidän Skorzenyä kyllä huippu-sotilaana, mutta aika ei riitä ihan kaikkeen ja en ole ikinä postannut tolle ukri-porukalla, koska tiedän eri etnisten ryhmien on ihan turva olla yhteydessä toisiinsa.
Espoon Käräoikeus on ottanut rikosilmoituksen vastaan koskien Teemu Lahtisen germaanista kansanryhmää vastaan kiihoittamisesta 12.9.2001 ja poitsu on käynyt kuulusteluissa myöhemmin , mutta liitän tämän eri asiaan Sisun tekosista. Tällä hämäyksellä Lahtinen haki myös lähetysmiskieltoa minua vastaan Matti Järviharjun IKL-osoitteineen.
Lahtinen ja Suomen sisu on näytellyt täysin puti puhdasta; on syytä muistaa, että minulla ei ole mitään aikaisempia rangaistuksia uhkailusta, väkivallasta jne. aikaisemmin, joten menkää pikku-klopit itseenne vielä, kun on mahdollista. Sitä paitsi kaikki häiriöposti on tullut Sisusta ja sen takaa olevista henkilöistä, koska Sisu vastustaa mm. vapaakauppaa ja ihmisten vapaata liikkumista. Hyvä ymmärtää; ukreilta menee heti kannatus, kun ihmiset näkee kuinka hyvin asiat on mm. Saksassa, Tanskassa tai Ruotsissa.
Klasu

Otto Skorzeny kannattaa:
Toivome, että rikosilmoitukset johtavat toivottuun tulokeen vaikka emme kyllä oikein jaksa uksoa , että germaani voisi saada oikeutta ugrien oikeudessa.
Voimme saada oikeutta vain germaanien tapaoikeudessa jossa vertaiset tuomitsevat vertaisiaan
Otto Skorzeny, sotilas

Klasu analysoi ugreja:
On hyvä, että taisteluhenkeä löytyy, sillä ilman sitä mikään ei ole mahdollista eikä olisi ollut mahdollista meille. Eikä myöskään ilman rahaa; oletteko huomanneet, että kaikki suomalais-ugrilainen pääoma on menny taivaan tuuliin ja mm. KOP:ta ei ole enää ... ukrilaista rahaa ei ole enää olemassakaan eikä pahemmin ukreilla ole taisteluhenkeä. Ukrithan vastustavat yli kaiken vapaakauppaa (vrt. Teemu Lahtisen kirjoitukset Ukonvasarassaan)- Tämä yhtälö merkitsee pyöreätä 0 kuvaamaan ko porukkaa. Heidän projetit ovat tuhoon tuomittuja ja ainoastaan hyödytön kynäsota ja perustuslain loukkaus saattaa tulla alkuasukas ukrin kohtaloksi harjoittaa, koska muut tiet ovat peruuttamattomasti kiinni.
Anja Snellmannin Safari club-kirja on mainio, koska siinä kuvataan kaikki ukrien peruspiirteet ja uho, mitä he pitävät jatkuvasti meitä vastaan ilmassa mukamas luonnollisena asiana.. He luulevat, että se uho on siis täysin luonnollista ja jopa kieltäen meiltä Suomen germaaneilta monet oikeudet; ukrit ovat perustuslakia vastaan ja pelkureita. Onko heillä enään mitään reaalista katetta tähän?
Mikä oli ukrien osuus mm. Jääkäriliikkeen johdossa, kun moraalista selkärankaa tarvittiin? Se oli täysin 0 ja kaikki jääkärijohtajat ja muut olivat 95% prosenttisesti germaani nimillä.
Ukrit puolestaan lusmusivat punakaartissa ja antoivat ilmi ennen vapaussotaa jääkärien omaisia, joiden sukulaiset ja lapset olivat lähteneet uhkayritykseen maan vapauttamiseksi ryssän vallasta. Nyt tarvitsemme uutta liikettä, jossa maamme vapautetaan ugreista ja kaiken maailman Teemu Lahtisille, Olli Saunanojille, martti haapalaisille jne. näytetään paikka siinä hengessä, että he nauttivat meidän töiden tuloksia täysinä vapaamatkustajina täällä.
Taistelu jatkuu loppuun saakka ja kovenee, kunnes ukrit noudattavat perustuslakia. Melko kohtuulliset puitteet taistella oikeuden puolesta.
Klaus von GREWENDORP

Otto Skorzeny yhtyy näkemyksiin:
Ukriongelma pitänee ilmeisesti ratkaista lopullisesti. Muuta vaihtoehtoa ei enää ole. Me emme enää voi asua samassa maassa. Ukrien onm lähdettävä pois tai ituhouduttava. Me emme tätä halunneet, tämä ei ollut meidän tahto. Ukrit pakottivat meidät tähän. On käyistettävä operaatio LOPULLINEN RATKAISU!

Klasun lehdistötiedote 3.11.2001:
EN OLE ASETTUNUT EHDOLLE KANSALLISMIELISEEN LIIKKEESEEN EIKÄ ALOITTEESTANI OLE TEHTY EDES TAI EN OLE EDES HARKINNUT MITÄÄN TUNNUSTELUJA ASIASTA LIIKKEEN EDUSTAJIIN.
Kansanllismielisessä liikkeessä on ollut paljon julkisia kirjoituksia, että tämän lehdistötiedotteen allekirjoittaja "olisi otettu mukaan SV:n toimintaan ja jopa johtopaikoille jne." Kirjoituksen aksentin hengessä mm. Teemu Lahtinen (-77) on kirjoitellut totuuden vastaisia kantojaan julkisuuteen liittyen allekirjoittaneeseen tästä täysin hypoteettisesta ja kuvitellusta tilanteessa kieltäen asian tarkoitushakuisesti luoden täysin utopistisia mielikuvia yleisön keskuuteen, että olisin näin ollen koko ajan tyrkyllä tai tarjoutunut ko liikkeeseen Johtajaksi. Tämä ei pidä paikkaansa ja valitettavasti nämä ihmiset spekuloivat asialla jatkuvasti ilman lupaani tehden kaikkia naurettavia asioita. Voin vain täydellä ehdottomuudella sanoa, että en ole missään mielessä kiinnostunut ko tehtävistä ja keskityn 100% nykyisiin tehtäviini rakennusalalla ja korkea teknologian piirissä.
Voin myös kertoa joitakin omia ideologiasia perusteita, jotka pohjustavat vastenmielisyyttäni ko liikkeeseen. Kansallismielisillähän on muuten hyvin harvoin ja jos koskaan mitään tarjottavaa meille konservatiivi patriooteille, jotka yrittävämme parhaamme mukaan restauroida maailmaa ja yhteiskuntaa vanhojen, historian ahjossa useasti ja toistuvasti koeteltujen ja tarkasti ihmisluontoon ja sen asettamien jatkuvien haasteiden mukaan sopivaksi eheäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.
Me tämän maailmankuvan omaavat emme yritä tunkea ihan kaikkea elämää joka suhteessa omaan utopistiseen kansallismieliseen malliin, joka on vaikea toteuttaa itsessään yhteiskuntaelämään ilman erityisiä vakavia sivuhäiriöitä. Kansallismielisen liikkeen pääteemat ovat utopiaa, kuten mm. ihmisten liikkumisten rajoittaminen maasta maahan ei ole nykymaailmasta, saati sitten vapaakaupan vastustaninen sekä Euroopan että maailman laajuisena. Tästä on taas seurannut johdonmukainen pääomien jyrkkä vastustaminen kansallismielisessä liikkeessä.
Nationalistit esittävät tosin "harkittua" demokratia kritiikkiä, mutta aina on muistettava, että heidän oma vaihtoehtonsa demokratialle ei ole meidän tarkoittamassamme mielessä traditionaalinen autoritaaris-patriarkaalinen malli, vaan totalitaarinen konformistinen pakkopaita, joka on ollut utopiaa yhteiskuntaelämään. Aatehistoriallisesti nationalistit kuuluvat näin ollen selvästi vasemmalle. Sen synty liittyy tiiviisti Ranskan vallankumoukseen. Näin ollen on luonnollisista, että nationalismi on perinteisesti elänyt kiinteässä symbioosissa erilaisten hyvin hämäräperäisten vapaamuurarihenkis-antiklerikaalis-demokraattissosialistien vallankumousliikkeiden kanssa. Usein on myös niin, että kansallismieliset vastustavat jyrkästi pääomaa. Pääoman vastustaminen luo tietysti sivuhäiriköitä taloudessa, jos se on ehdotonta, niinkuin kansallismielisillä on ideologian mukaan. Myös eri germaaniheimojen vastustaminen Suomessa on täyttä utopiaa.
Jos tarkastelemme nationalismia vaikka esim. Saksassa 1800-luvulla huomaamme, että se on selvästi ollut keskiviivan vasemmalla puolella oleva ideologia. Suomen kansallismieliset eivät vakuuta minua ja eivät myöskään juuri äänestäjiä. Edes liikkeen luominen ei onnistu tietyillä tavoilla historian mukaan. Varsinkin kansallismielisten yksimielinen vaatimus Suomen eri germaani heimojen eli kotimaisten etnisten oikeuksien poistaminen perustuslaista päällimmäisenä päämääränään asettaa ko. ryhmän ei-eurooppalaiseen kastiin.
Tämä toinen mielenkiintoinen negaatio-kohta kansallismielisissä on se, että he tuomitsevat yhdessä todella jyrkästi sekä vapaakaupan Euroopan ja koko maailman alueella että ihmisten vapaan liikkumisen mm. Euroopassa (esim. Teemu Lahtisen artikkeli Ukonvasarassa Suomen Sisu-sivuilla) Siis nämähän tekijät, jotka torjutaan merkitsevät suurta taloudellista potentiaalista menestystä, joka haluttaisiin leikata pois yhteiskunnan toimesta, jos kansallismielisten utopia talouspolitiikasta toteutuisi. Talouden kansallistamisella on ollut aina huono kaiku sivistysvaltioiden piirissä ja talouden kansallistaminen kuuluu ko liikkeen ohjelmaan. Tämähän alkaa näin ollen muistuttamaan jo yhä enemmän erästä itäistä aatetta liikkumavapauden estoineen, josta pääsimme taannoin eroon, kun se sortui omaan mahdottomuuteensa vuonna 1991.
Näin on käynyt jo myös kansallismielisille, koska eivät ymmärrä taloudellista globalisaatiota ja sen dynamiikkaa, jolle se taloudellinen toiminta perustuu. Dynaamisuus lienee kirosana ko. kansallismielisten keskuudessa. Heillä ei liene mitään tulevaisuutta, koska ovat polttaneet siltansa talouselämän edustajiin ja haastavat riitaa heidän kanssaan. Puolueen ylläpitämiseen tarvitaan aina hyvin, hyvin paljon rahaa (vrt. nuorsuomalaisten puolueena toimiminen) ja sen seikan kieltäminen kertookin jo ihan kaiken ko porukasta.
En ole ollut ja en ole niistä keskustellut ko liikkeen edustajien kanssa ja enkä ole käytettävissä ko kansallismielisen liikkeen mihinkään tehtäviin.
Llisäksi Espoon käräjäoikeudessa ko tahot väittivät, että olen lähettänyt jatkuvaa häiriöpostia ikl-osoitteeseen, vaikka prosessissa ip-numeroita ei ole ollut esillä, niinkuin aina pitäisi olla liittyen tietomurtoihin ja tämänlaisiin asioihin. Jatkuvan häiriösähköpostin lähettäjät löytyvät juuri näistä heidän omista riveistään ja hallitus on nostanut tietoliikkenteen häiriköinnin terrorismin vastaiseen toimintaan samalla kiristäen lainsäändäntöä ja tietoliikennehäirinnästä voidaan tuomita vankeuteen tänään. Samaten kiellän olleeni missään henkilökohtaisessa yhteydessä Teemu Lahtiseen, vaikka hän valheellisesti niin väittää vääränennetyn todisteen voimalla käräjäoikeudessa jatkaen täysin valheellisia ja utopistisia kirjoituksiaan julkisesti ja Teemu Lahtinen on aikaisemmin rikosilmoituksestani käynyt Espoon poliisitutkinnassa kansankiihoittamisesta eri Suomen germaaniheimoja vastaan ja myös nimien väärentämisestä eli pakkoukrilaistamisesta perustuslain vastaisesti.
Klaus von Grewendorp
http://www.saunalahti.fi/~vaino2

Otto Skorzeny kommentoi:
On aivan käsittämätöntä, että näiden tosiasioiden omaksuminen on osoittautunut jokseenkin mahdottomaksi ukreille.
Suomen mk. kansallismieliset ovat aivan selvästi kommunistinen liikle useimpien kantojensa perusteella. Kyseiset ihmiset ovat syytelleet Klasua mm. kommunismista ja juutalaisuudesta, vaikka Klasu lukeutuu maamme johtaviin anti-kommunisteihin ja anti-semiitteihin. Klasun pyrkimyksenä on aina ollut johdonmukaisesti vastustaa kovan juutalaisuuden ja kommunismin vaikutusvallan kasvua maassamme.
OS

Lehto Eva Biaudet'sta:
Eva Biaudet voidaan naulata ulkohuusin seinään kaikkien nussittavaksi. Muistakaa suojata itsenne, olkaa hyvä.

Illu Juutilainen kommentoi:
Vaadimme hurripaskojen liiskaamista!
Illu Juutilainen
suursuomalainen, toisin kuin kajahtanut sukulaispoika

KM-tietotoimisto kommentoi:
MIELELLÄÄN NAULAPYSSYLLÄ JA TALIKOLLA KÄSITTELY: )
SVEKOMAANIRYSSÄLÄISTEN VIRKATOIMET JA MUU TOIMINTA ON SENVERRAN KUPPASTA, ETTEI MUUTA KUIN RANSTAKALLA MOLEMPIIN PÄIHIN, NIIN ETTÄ SILLIT LENTÄÄ.
KM-TIETOTOIMISTO

Otto Skorzeny kommentoi:
Tämä avoin germaanista kansanryhmää vastaan suunnattu kiihoitus tullan käsittelemään oikeudessa. Lehdolla on jo tuomio samasta asiasta Eva B:hen kohdistuneiden hyökkäysten jälkeen. Nyt et Lehto selviä niin vähällä kuin viimeksi. Olet rikoksen uusia.
Otto Skorzeny, sotilas

Presidentti Halonen kommentoi:
Eva Biaudetin neekerin mulkun venyttämä löysävittu ei kelpaa edes ryssän sioille.
Tarja-bi-Halonen
-demarien oma lesbovittu

Koulutuskeskus Karjala paljastaa karun totuuden:
Tässä teille muutamia otoksia jutkusian albumista. Olkaa hyvä;)
Todistettavasti ainoa kerta kun jutkulainen on päässyt kullinsa kanssa lähelle naista. Tällä ainoallakaan kerralla jutku ei saanut pillua, kun kumppani huomasi jutkusian olevan impo ja ei suostunut löysää nakkia sisäänsä ottamaan.
http://vatican.rotten.com/sixtyfour/
>>>>>>>
Tämä kuva on taas jutkusian albumin poikaystävä osastolta. Kaverin nimi on Niitti-Niilo.
http://vatican.rotten.com/pierced/
>>>>>>>
Jutkusika yritti runkata kylässä ollessaan vessassa olleeseen hiirenkoloon. Kauhea huuto hälytti isäntäväen vessaan tilannetta katsomaan.
http://janetreno.rotten.com/mousetrap/mtrap05.html
>>>>>>>
Tässä taas on kuva joka heikkohermoisimpien on syytä jättää väliin. Seksileikkejä ammeessa, kuvattu viime kesänä Satamakadulla. Kuvassa jutkusian toinen nainen, jonka pillun on nähnyt.
http://vagina.rotten.com/fecaljapan/
>>>>>>>
Isäntä Pyynikiltä kalastamansa saaliin kanssa yhteiskuvassa.
http://vagina.rotten.com/fish/

Presidentti Halonen kommentoi:
Totuus ei pala tulessakaan - - - : Valokuvia Klaus Seemirysssän paritteluyrityksistä erilaisten tahojen kanssa
KM-tietotoimisto
Tarja Haloska

Klasu valottaa Pekka Siitoimen genealogiaa:
Die Germanen Lexikon (sanakirja) zur europäischen Frühgeschichte käsittää selvityksen nimelle Sitonen, josta jo Tacitus oli kirjoituksissaan maininnut; Tacituksen mukaan suvun jäseniä oli tuolloin jo Suomessa ja he olivat alunperin germaani svaabien sukujuurta.
Sitonen = Wahrscheinlich im finnischen Raum Lebender, nach Tacitus swedicher Stamm (S.252)
Lisäksi netissä oli Klaus von Grewendorpin kirjoituksia vuodelta 1997, jolloin kuningatar Beatrix johti Eurooppaa verkkouutisten toimesta.
http://w3.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_1997/18.heinakuu/VASTARINTA.HTM
Ystävällisin terveisin
KvG

Otto Skorzeny kommentoi:
Tämä tyrmänee lopullisesti Lehdon älyttömät väitteet Siitoimen "ryssäläisestä" alkuperästä. Genaloginen tietämys on aihe, jota ukrit eivät kerta kaikkiaan hallitse
OS

Presidentti Halonen tuomitsee monarkistiskitsoilun:
Perkele! Jutkusian toiminta on maanpetoksellista. Lähetämme supon miehet "käsittelemään" jutkusikaa. Minä olen presidentti enkä suvaitse moista saatanan monarkistiskitsoilua tasavallassani
Tarja Haloska
presidentti

Esa Torspo kommentoi:
Arvoisa Rouva Tasavallan Presidentti!
Lahettakaa SUPO:n miehet kasittelemaan myos maanpetturi Seppo Lehtoa.
Esa Torspo

Lehto kommentoi:
Seppo Tiitisen jälkeen ei Supon päällikkötasolla liene enää homoja?
... joten Esa Torpson toive jäänee vain ryssäläissvekomaaniseksi homohaaveeksi kaikessa iljettävyydessään.
Suomen Vapaussoturi
Seppo Lehto
PS:) Miehitettyjen alueidemme palautus on kuin karhu unessaan, mutta miksi Ryssän sotarikollisten suojelu jatkuu maamme oikeusviranomaisten toimin?
Sotarikollisten lista on hallussaan ja tutkintaa on tehty syksystä 1999. Miksi RL:n vastainen viranomaispeittely sallitaan?

Presidentti Halonen vahvistaa:
Vahvistamme tämän todeksi. SUPO:n päälikkötasolla on pelkkiä homoja. Klaus Juutialainen on vakio vieras Seppo Nevalan anaalijuhlissa yhdessä jaakko.laakso@eduskunta.fi -tahojen kanssa.
Tarja Haloska
kyrvän puutteesta kärsivä presidentti

Mikko Vuorinen Vapaasta Vasemmistosta pohtii roskapostiongelmaa:
Hei!
Olisikohan liian sinisilmäistä olettaa, että porttaalien pitäjät voisivat tehdä jotain noiden roskapostiosoitteiden lopettamiseksi, jos niille lähetettäisiin luettelo niistä.
Mikko Vuorinen

Esko Huotari vastaa:
Noista "uusnatseista" tuli muuten mieleen ajatus, ettei meillä Suomessa liene sellaisia olemassakaan. He ovat vain samaa hörhöporukkaa, josta olen ennenkin maininnut, ja joita sikiää juuri opiskelijamaailmasta. Juurettomuutta potevat ja vanhempien välinpitämättömyydestä kärsivät penskat kehittelevät itselleen jännää ajankulua, ja erilaiset äärimmäisyyskuviot niin natsismin, kuin äärikommunisminkin suunnista ovat helppoja harrasteita tällaiselle porukalle.
Näitä "uusnatseja" ja muita vastaavia on tietenkin niin kauan, kuin niille annetaan julkisuutta. Niitten tekemisiä tai tekemättä jättämisiä ei pitäisi missään julkisessa tiedotusvälineessä käsitellä sanallakaan, vaan viranomaisten tulisi panna loppu niitten toiminnalle vaikka väkivalloin.
Osaa listalaisia tietenkin närästää tämä, koska panen samaan riviin myös kaikki ns."kettutytöt" ja muut vastaavat. Samanlaista natsismia hekin harjoittavat, hörhöt. Nyt kun terrorismia ollaan poistamassa maailmasta yhteistuumin, ehdotankin siihen liitettävän myös ns. uusnatsien, poliisinkivittäjien, turkistarhauksen sabotoijien, rattijuoppojen, Lipposlais- ja Niinistöläis- ja muiden NATOttajien eliminointi sopivalla tavalla.
Tämän olisin voinut laittaa tietenkin jonkin muunkin otsikon alle, mutta mennee perille tätäkin kautta.
ystävällisesti ( kuten aina )
Esko Huotari

Illu Juutilainen vastaa:
Suursuomalaisuudella ei ole mitään tekemistä kanallissosialismin eikä minkään muunkaan sosialismin kannssa, Esko hyvä!
Me suursuomalaiset (sekä elävät, että me kuolleet) olemme tavallisia suomalaisia miehiä ja naisia, joilla on tavanomainen suomalainen arvomaailma. Me olemme tavallisia suomalaisia perheen isiä ja äitejä, emmekä mitään pervopaskoja, joihin viestisssänne viittasitte.
Meillä ei ole mitään tekemistä ryssäläisyyteen taipuisan ylpainoisen ja alkoholisoituneen Pekka Siitoimen uusnatsihöpinän kanssa. Me haluamme Suomen kokonaiseksi ja miehittäjä koirat hevon vittuun alueiltamme.
Me emme suosi ruskeanreiän ritareita, negrofiileja, eläimiinsekantujia (kuten Jutkusika Klaus Juutilainen) emmekä pedofiileja. Suomalaisten tehtävä on lisääntyä ja täyttää maa (ja Laatokan rannat) suursuomalaisilla uudisasukkailla. Kannatammekin lesbojen siementämistä suursuomalaisessa hengessä suursuomalaisten toimesta.
Me emem ole mitään hörhöjä vaan taistelijoita, jotka puolustavat Suomea Moskovan oblastin juonittelua ja kavalia toimia vastaan.
Me tuomitsemme kettutyttöjen turkiselinkeinoa vastaan suunatut iskut ryssäläisen kommunismin ilmenemismuotona. Meitä on turha syyttää hörhöiksi. Kettu tytöille tarjoamme tervettä suursuomalaista kyrpää ja äitiyttä hörhöilyn vastapainoksi.
Suursuomalaisuus elää vaikka sukupolvet vaihtuvat. Täältä taivaasta on ollut mukava katsella kun uusi sukupolvi on ottanut asiamme omakseen.
Illu Juutilainen
suursuomalainen ryssäntappaja
Taivas
P.S. jos ette ole ryssäläinen paska liitytte miehin ja tuette toimiamme maamme vapauttamiseksi Moskovan oblastin ikeestä.

Presidentti Halonen kommentoi:
Siin oli vittu ja sian vittu minun vittuni rinnalla ---mutta Pekka-poika valitsi sian vitun.
Vahvistan väitteenne koskien ryssäläistä runkkuvikaista valtakunnanjohtaja Pekka Siitointa. Kävin Vehmaalla ja olisin testanut Pekan kovasti mainostamia seksitaitoja. Juopposialla ei kuitenkaan seisonut eikä Pekan pientä kyrväntynkää tahtonut löytyä vatsamakkaroiden seasta.
Vasta kun paikalle tuotiin ryssäläinen emäsika alkoi Pekka-pojulla jäpittämään.
Minulta jäi "Pjotor Stoin" muna saamatta ja kärsin edelleenkin totaalisesta munan puutteesta, koska demarimiehillä ei seiso.
Tarja Haloska
Presidentti
Mäntyniemi

HOL lähestyy kaikkia:
Miten ihmeessä sähköpostiosoitteeni on päätynyt listallenne? Olkaapa hyvät ja poistakaa se välittömästi. Onko tässä kysymyksessä jokin todella mauton pila? No, minua ei naurata. Käsittääkseeni tuollaisen postin lähettäminen on jo poliisiasia.

Presidentti Halonen vastaa:
Tämä ei ole vitsi vaan totista totta, eikö vain? Ryssäläiset miehittäjä-tahot on liiskattava ja karkoitettava alueiltamme. Olette tästä varmasti samaa mieltä kanssamme.
Haloska

Eversti Kurz raportoi Lehdon ja Klasun vaiheista:
Sotamarsalkka Seppo "Ryssäntappaja" Lehto on nähty Pyynikillä imemässä Klaus Juutilaisen massiivista arjalaista tykkiä. Seppo huusi nautinnosta Juutilaisen germaanisen lemmenslaban tunkeutuessa hänen lemmenreikäänsä. Lopulta soturit sukelsivat yhteiseen lempeensä Klausin takoessa paskaa taaksepäin Seppo Lehdon salaisuuksien aukossa. Minulla on tämä germaanis-ugrilainen lemmenakti videolla ja ajattelen aina germaanisten ja ugrilaisten kansojen pyhää liittoa ryssäläisiä slaaveja ja jutskuja vastaan kun masturboin tätä lemmenvideota katsellessani.

Illu Juutilainen kommentoi:
Eversti Kurzin = Klaus Juutilaisen homofantasiat sen kun pahenenvat. Jutkusika ei selvästikään usko , että Seppo Lehto on hetero, jota ei kiinnosta Klaus Jutkusian homoseksuaalinen häirintä. Eversti Kurtz = Klaus Jutkusika Tampereen Pyynikiltä ei IKINÄ tule saamaan miesseksiä SL:ltä kuten kyseinen jutkusika ei ikinä tule saamaan pilluakaan.
SL on kunnon suursuomalaine mies ja perheen isä, joka ei homoista perusta. KJ on pelkkä ryssäläinen perserassi, jonka täten määrämme pysymään kaukana haudastani
Illu Juutilainen
suursuomalainen ryssäntappaja
Taivas
P.S. Oletko jutkusika jälleen tehnyt itsestäsi everstin sotilaspassia väärentämällä

Esko Huotari kommentoi:
Onko todellakin niin, että tuollaiset sairaat natsia leikkivät vähäpäiset Illu Juutilaiset voivat olla kiusanamme ja ettei niille voida mitään vaikkapa virkavallan kautta. Ehdottaisin lämpimästi poliisisedälle, että jos ei mitään muuta mahdollisuutta ole puuttua tuollaisiin, niin taluttakaa vaikka navetan taakse ja lyökää kalikalla otsaan ja haudatkaa paskakasaan. Uskon ettei tuotakaan koirakaan perään kyselisi. Lääke on ehkä hieman rankantuntuinen mutta varmaankin tässä tapauksessa oikeudenmukainen.
Oikeudenmukainen ei mielestäni taas ole USA:n kostoiskut Afganistanin kansalle joita se aikoo tappaa miljoonittain nälkään tulevan talven aikana. Eihän niissä pilvenpiirtäjäiskuissakaan tuollaista määrää viattomia ihmisiä tapettu. Kohtuus kaikessa - pullo päivässä, kuten vanha isoäitivainaakin tapasi sanoa ( vai oliko se nyt isoisä? ).
Esko Huotari

Lehto vastaa:
Kuvaamanne menttely soveltuu erityisen hyvin erityyppisten ryssäläistahojen käsittelyyn. Koska tulemme noutmaan teidät navatan taakse?

Illu Juutilainen jatkaa:
Kannattaa samalla poiketa navetan puolelle lopettamaan lehmiä nussiva jutkusika Klaus Juutialainen. KJ on toki ryssäläisistä tahoista kaikkein mitättömimpiä, mutta eläimille erittäin vaarallinen.
Illu Juutilainen
Ryssäntappaja

Tarja Halonen kommentoi:
Esko Huotari on pelkkä ruotsalaisten käytössä oleva mieshuora: )
... joka on jo kaulaansa myöden ryssäläisissä paskoissaan ja Jaakko Laakso ja Esko Ahon kaltaisten mällien peitossä korviaan myöden ja irtileikattu ryssäsian jäykistetty penis perseessä juurta jaksain.
KM-tietotoimisto
Tarja Haloska punikkien verivittu
Armoton miehittäjä-Ryssäloisten tappaja

Presidentti Halonen jatkaa:
Lisättäköön vielä: Meidän puolestamme Esko Huotarin saa jauhaa rehuksi turkiselämille. Tarvitsemmekin uutta minnkiturkkia edustuskäyttöön.
kipeävittuinen visvasyyläinen Haloska

Presidentti Halonen jatkaa:
SKDL-linjaa kaipaavalle ryssykkä esko.huotari@pp.inet.fi:lle toteaisimme ryssäläisyyden olevan yhteiskutamme pahin vitsaus sitten tubin ja lapamatojen.
seppanen@kaapli.fi:n tahon ylläpitämä vapaavas@kaapeli.fi-lista on yksi maatamme riivaavan ryssäläisyyden ikäviä ilmenemismuotoja.
Seuraa km-viestintää ja parane ryssäläisyydestäsi
Tarja Haloska
-KM-viestinnännän avulla ryssäläisyydestä pparantunut

Lehto kommentoi:
jude, israel, terrorist, echelon, irak, nuclear, biohazard, nuclearbomb to Moscow
Tässä aamupuuroa SKDL:n rotanpaska-aivoille:)
RYSSÄ HELVETTIIN JA RYSSÄLÄISET OJENNUKSEEN PUUPALTTOOSEEN:)
MIEHITETTYJEN ALUEIDEMME PALAUTUS ON VIIVÄSTYNYT KO. ESKO HUOTARI-TAHON KALTAISTEN RYSSÄLÄISTEN OLEMASSAOLON TAKIA.
PERKELE = RYSSÄLÄISET MOSKOVAAN:)

Klasun tiedote:
Seppo Lehto kirjoittaa koko ajan Presidentti Halosen nimellä niinkuin Ässien Ässän. Seppo Lehto oli itse tuohon Helsinki SUMMIT 1997 aikaan Martti Ahtisaaren käskystä pidätettynä viisi vuorokautta Helsingissä epäiltynä rikoksista.
Suomalais-ukrien mukaan oli maanpetollista toimintaa tukea Alankomaiden Euroopan johtajuutta, kun samanaikaisesti ko Kuningattaren Kabinetti suositteli tekemiäni suunnitelmia Karjalan Tasavallan sosiaaliturvajärjestelmän kehittämiseksi asuntotuotannon osalta; mm. Itävallan Karl von Habsburg piti tästä vielä puheen europarlamentissa. Järjestelmä olisi jäänyt tekijöiden hallintaan. Suomalais-ukrien mukaan on maanpetollista toivoa, että Euroopan etu huomioidaan, jos USA:n ja Venäjän (Venäjällä Itävallan suuruinen valtiobudjeti) tapaavat ja symbolina edustaimme Euroopan edustaja on kokouksessa läsnä. Unohdin tässä, että Lehto on alkuperäiskansoista ja oppinut aina alistumaan ja häiriköimään todistuksena siitä.
Lehto oli Ahtisaaren käskystä putkassa tuolloin ja minä taas neuvottelin Kuningattaren Kabinetin kanssa suunnitelmasta, jota Alankomaiden asuntoministeriö tuki EU:ssa, mutta siitä huolimatta se kaatui Lehtojen porukoiden eli vasemmiston vastustuksesta, joilla on itsehakuinen tarkoitus kieltää hyvinvointi ja sen levittäminen.
Bryssellistähän karkotettiin mm. kaikki saksalaiset (mm. Magda G.) I maailmansodan jälkeen, jolloin ko. Lehdot itse lusmusivat punakaartissa sotilastietojeni mukaan. Lehto tekee mielisairaudessaan kaiken, että olisin osana hänen paskaporukkaansa kannattaen ko mielisairaan toimintaa jne. On todellinen ihme, että miestä pidetään vapaana ottaen huomioon hänen toiminta ja elämäntilanteensa; mies kerskuu samalla, että julkisuuskipeänä hän nostattaa sossun rahoilla minua vastaan oikeudenkäynnin lakimiehensä kanssa, vaikka on tuomittu vankilaan ja Eva B.n herjaukset (eilinen tiedote) mm. hänen ristiinnaulitsemiset vain jatkuvat ja jatkuvat ...
-Klasu
Apulaiskaupunginjohtaja Reijo Hautala sanoi, että Lehto tuo suunnattoman häpeän Tampereen kaupungille omalla toiminnallaan ... miksi emme ohjaisi häntä Pitkänniemen sairaalaan?

Otto Skorzeny yhtyy näkemyksiin:
Tässä ei ole mitään uutta. Lehto on kirjoittanut myös presidentti Koiviston, rouva Koiviston, Eva Biauden ja monien muiden tunnettujen suomalaisten nimellä. Presidentti Halonen voisi ryhtyä toimenpiteisiin Lehdon suhteen, vai eikö hän välitä siitä että Lehto saattaa hänen nimensä lokaan. Lehdon heittäminen putkaan olisi hyvä alku.
OS

Klasu nimiasiasta:
Muinaiset roomalaiset sanoivat jo, että: "Nomen est omen" eli nimi on enne. Siitoin on ainakin saksalaisperäisten tietokirjojen mukaan germaaninen nimi ja jo Rooman keisarinajan historoitsija on maininnut ko nimen kirjoituksissaan.
Lehtohan väittää vielä mm. erään päägermaaniheimon Saksan sydänalueelta Reiniltä olevan seemejä ja tämä etninen ryhmä loi mm. anglien ja saksien kanssa Etelä-Englannin aristokratian 500 jKr; heimosta polveutvat sekä teutonit ja wandaalit. He levittäytyivät myös Pohjolaan Etelä-Ruotsiin, jolloin Ruotsin kuningas houkutteli metsäsuomalaisia alueelle, jottei houkuttelevat mannermaiset tavat tarttuisi väestöön Taalainmaalla. Että seemejä ... taitaa se Seppo Lehto olla se seemeistä seemein entiseltä Kasaarivaltakunnan itäalueilta, koska syyllistyy koko ajan eri germaaniheimojen parjaamiseen (vrt. Eva B, Magda G, Siitoin, von Grewendorp, saksalaiset Juutit) Seppo Lehdossa ei ole yhtään germaani verta kummaltakaan puolelta.
Juuri Lehto taitaa olla se ryssäläisistä ryssäläisin ryssäläisine velkoineen nojautuen hänen omiin lehdistötiedotteihin yms., joissa haikaillaan Venäjälle Lehdon lähisukulaiskansojen pariin.
Nythän Seppo Lehto (toinen Seppo Lehtonhan tuomittiin mielisairaalaan) kuvittelee olevansa sähköposteissaan välistä mm. Suomen Ässien Ässä kertoen hänen olleen suur-suomalainen tai valtion hallinnon preidentti kaikilla entisillä presidentin nimillä. Mikä valhe! Ainakin hän Ässien Ässä teki vuonna 1996 kuvatussa Itsenäisyyspäivän haastattelussa selväksi symbatiansa saksalais-tanskalaiselle alueelle.
Varmasti; ukri-Suomihan suositteli hänelle poistumista palveluksesta sodan 1945 jälkeen ... että sillai, en usko hänen tunteneen koskaan rakkautta ko Lehdon veriveli etnisiin piireihin. Veljensä halusi poistua maasta jälleen sodan jälkeen, muttei saanut lupaa upseerina, vaikka hänelle ei annettu virkaakaan, kun ukrit mielistelivät itään ja kielsivät mm. Kollaa Kestää-kirjan ... mikä ukrilainen hölmöys.
Marsalkka sentään presidenttinä pystyi oleskelemaan maan ulkopuolella. Ne alkuperäkansat ja tämä Assien Ässä ei halunnut edes silloin matkata Lehdon esi-isien alueille itään, kun se tuli mahdolliseksi vuonna 1991 ja nähdä vanhoja sotapaikkoja.Ukrit eivät ole mitään ja sen takia Lehdon täytyy esiintyä ko nimellä väittäen mm., että allekirjoittaneelle olisi ollut sukulaissuhde Ässään. Mies väittää olevan historian tutkija, muttei tiedä mitään mm. von Grewendorp-suvusta, niinkuin toiset historian ja Suomen sukujen tuntijat tuntevat, lukuunottamatta Suomalaisuuden Liittoa, jossa Grewendorp-sukua ei tietysti mainita, vaikka Tukholman kansallisarkistossa on Wulfista materiaalia. Ihme, että isoäitini Anthonit mainitaan siellä, sillä nekin olivat saksalaiselta alueelta. Eipä liene ihme, että "mies" ei ole saanut työtä historian opettajana tuolla nähdyllä tajullaan, jossa ajatukset pyörii vain ja ainoastaan alkuasukaskansojen keskuudessa, jotka väittävät itse polveutuvan apinasta oppikirjoissaan.
Mannerheim piti tiiviitä yhteyksiä NATO-liittolaisiin Sveitsistä ja vain hölmö luulee, että sodanaikainen pääesikunnan päällikkö Heinrichs ja tiedustelupäällikkö Paasonen olivat muistelmia tekemässä ... mikä ukrilainen valhe. He pitivät yhteyksiä NATO-joukkoihin,
Totuus on se, että jos III maailmansota olisi alkanut Mannerheim olisi vielä kerran saapunut Suomeen ja nämä Seppo Lehdon veriveljet ukrit olisi sivuutettu ja Marski olisi siirtänyt Suomen lännen puolelle pois ryssän puolelta, jonka etupiiriin Lehdon veriveljet olivat maamme saattaneet kaikkien historian ikuisten lakien vastaisesti.
Nämä edesottamukset muistetaan ja lienee täysin selvää, että ukreilla ei juurikaan ole ketään todellisia ystäviä Euroopassa; siellä, missä asiat tunnetaan. Seppo Lehdon heimoveljet syyllistyivät ryssääkin ryssäläisempään tekoon sodan jälkeen asettumalla historian ja politiikan ikuisten lakien vastaisesti ryssän etupiiriin, vaikka ei olisi tarvinnut, kuten jo silloin tiedettiin. De facto, eipä liene syyttäminen siitä von Ribbentropia, joka totesi oikein ukrilaisen Suomen kuuluvan ryssään ... lisäksi von Ribbentropin oikea käsitys sotaa merkinnyt, niinkuin hullu-ukrit väittävät opetusmateriaalissaan samalla tavalla, että he polveutuvat apinasta.
Klaus von Grewendorp

Otto Skorzeny yhtyy näihinkin näkemyksiin:
Lehdon ansiot historin tutkijana +-0 Kesken jääneet opinnot Tampereen punaisessa yliopistossa eivät tee kenestäkään historian-tutkijaa vaikak lehto kuinka niin väittäisi. Lehdon opettjaoppinnotkin keskeytyivät oppilaisiin kohdistuneisiin lähentelyihin.
Seppo Lehto ei kunnioita historian eikä nykyisyyden suurmiehiä vaan on nimennyt ihanteekseen terroristi Osam bin Ladenin. G.W.Bushia Lehto on nimittänyt jutkuksi. Mikä tollo! Mikä mies! Ihmisenä yhtä 0 kuin historian tutkijana
OS

Presidentti Halonen kommentoi:
Olemme huolellisesti perehtyneet Seppo Lehdon historianäkemykseen ja antaneet kenraaleille käskyn ryhtyä valmistelemaan miehitettyjen alueiden takaisin valtausta.
Klaus Jutkusika tietää historiasta eikä kansainvälisestä oikeudesta yhtä vähän kuin pillusta, joten KJ:n on ihan turha puhua paskaa paremmistaan.
Tarja Haloska
ylipäälikkö
www.mil.fi

Myös KM-tietotoimisto kommentoi:
Klaus Jutkusialta lohkeaa kuin Piia Viitaselta ryssäläistä vittua Vapaudenpatsaan juurella: )
Kokeneet tamperelaiset pia.viitanen@eduskunta.fi-tahon astujat kertovat että visvaa ja mätäää tirsuaa ja on tirsunnut kun ko. sdå:n ryssäläistä lemuvituketta ja ketjupolttajaa on vedetty varmuuden vuoksi suojakumien kanssa, kun viime vaalien aikaan keräsi varmistusääniä kintut levällää Vapaudenpuistossa IKL:n perustajan ja AKS:n valajäsenen Elias Simojoen miekan suojeluksessa.
Klaus Juutilaisen jutut ja fantasiat ovat samalla taholla kuin demarihuora pia.viitasen visvasyylänen vituke.
KM-tietotoimisto

Presidentti Halonen kommentoi:
Pia Viitasen vitun haju muistuttaa lähinnä mätää silakkaa. Hyi, Perkele! En kyllä nuollaissut vaikka vanha lättäpillu olenkin.
Tarja Halonen
- kansakunnan ohjaava lesbovittu

Presidentti Halosen päiväkäsky:
Tarja Halosen päiväkäsky koskien Helsinkiä ja Tamperetta = diaarinumero 001/2001
1) Helsingin Leninpuisto muutettava Ryssälän Vittupuistoksi:)
2) Samoin Tampereen valehteleva ja ryssäläinen Leninmuseon tarvetarkoitus on muutettava Ryssä-Vittujen valheista kertovaksi dokumentaariseksi museoksi. ( Ryssäläisiä vittuja skp:n v:n 1918 perintönä Hellawuolijoesta, ... pia.viitanen@eduskunta.fi, satu.hassi@eduskunta.fi, outi.ojala@eduskunta.fi jne. )
Ovella voisi olla Tampereen Leninmuseon johtajan vaimon Tampereen valtuustossa istuvan komu Minkkisen vittukuva vähintään kokovartalonsa kokoisena kuvana.
Tällöin konkretisoituisi kaikille katutason ryssäläisille tallaajillekin se mitä tarkoitetaan Ryssä-Saatanan ja ryssäläisten valhevituilla.
KM-tietotoimisto
Veristen punikkivittujen Tampere
silvottu tynkä-Suomi

Kanttipää uhkaa Lehtoa:
TAPPOTUOMIO PANNAAN TOIMEEN, SEPPO LEHTO! CIA ON JO MAKSANUT PÄÄSTÄSI!
KANTTIPÄÄ

Eva Biaudet kommentoi:
Me ryssäläissvekomaaninen huorarutjake Eva Alapesuallas käskemme sinua rampa seemirutjake: ) Käyppä taas runkkimassa, niin helpottaa:)
http://www.mtreexxx.net/cpd/?cat=7&wmid=413079&args=1+311412+mt1x4
Siis Klaus Juutilaisen runkkisivustot ohessa:)
http://www.mtreexxx.net/cpd/?cat=7&wmid=413079&args=1+311412+mt1x4
Arvatkaa ja ottakaa sekunttikellosta aika koska lentää pullanmurut ja sahanjauhot, kiitos
Eva Hurripaska RKP

Eva Biaudet'n tarjous:
KANSALLINEN TIEDOTE PUUTTEESSA ELÄVILLE:)
EVA BIAUDET TARJOAA HAISEVAA VITTUAAN KLAUS JUUTILAISELLE, JOTTA AITO RYSSÄLÄISRUTJAKE JUTKUSIKA JUUTILAINEN SAISI KERRAN ELÄISSÄÄN MUUTAKIN KUIN RAMPAA RÄPYLÄÄ
EVA BIAUDET - SILSAVITTUINEN MÄLLIPERSE

Klasu germaanien uudesta ihmeaseesta:
Germaanien uusi ihmease pian käytössä germaanisen mahdin takaamiseksi sekä Euroopassa että maailmassa; sota muslimeja vastaan alkamassa.
Potentiaalinen tulevaisuuden ase on antimateriatykki. Sotilasteknikomme ovat testanneet hiukkastykkejä mm. lentokoneita ja panssaroituja kohteita vastaan jo aikaisemmin, mutta aseen ilmeisenä heikkoutena on ollut se, että se käyttää elektroneja tai ioneita. Elektronin vastakohdan eli antimateria hiukkasen positronin käyttäminen aseessa luo siitä peruuttamattomasti voittamattoman ihmeaseen. Aseen teho moninkertaistuu, kun ase ampuu tavallisten hiukkasten sijasta positroneja - eli siis elektronin antimateriaa.
Hiukkassäde penetroi näin mitä kovimmankin panssarin, sillä antimateria annihiloi kohteen molekyylien elektroniverhot riippumatta täysin siitä mitä ainetta se on tai mistä se koostuukin. Probleemana on, että elektronin antimateriaa positronia esiintyy ulottuvuudessamme vähemmän kuin elektroneja. Positronit ovat eksyneet toisesta ulottuvuudesta omaan ulottuvuuteemme. Aseen lopullinen läpimurto on topologisen tunnelin hallinta, jonka kautta voimme "kaapata" positroneja.
Eräs mielenkiintoinen saksalaisperäinen tieto on juuri ns. topologisesta tunnelista. Sen tuntemista varten vaaditaan gravitaatiokentän (G), magneettikentän (M), sähköisenkentä (E) ja sähkömagneettikentän (I) käyttäytymisen syvähallitseminen ja tunteminen. Näiden suureiden tai kenttäteorioiden tunteminen antaa kieltämättä mielenkiintoisia mahdollisuuksia ihmiskunnalle. Muistetaan vain, että tämä vikkelä positroni-hiukkanen kulkee tulevaisuudesta menneisyyteen eli toisinpäin kuin ajankulkukäsityksemme. Luonnonlakeihin kuuluu siis erikoinen ilmiö, jota voimme tutkia hallittuamme edellisiä voimakenttiä. Näiden voimien risteyksissä täytyy olla kohta, josta aukeaa topologinen tunneli tai dimensiokanava, jonka kautta transformaatio on mahdollinen toiseen ulottavuuteen eli mm. toiseen aikaan joko menneisyyteen tai tulevaisuuteen, rinnakkaismaailmaan jne. Rinnakkaismaailman ymmärtäminen helpottuu pelkästään tavallisen koordinaatiston avulla, kun siirrytään sen nollakohdasta toiselle joko + tai - puolelle.
Väitetään, että Saksan sodanaikainen huipputeknologia olisi osannut käyttää tätä topologista tunnelia, jonka kautta olisi siirretty kultaa Aldabaranin Aurinkokuntaan, joka on 68 valovuoden päässä omasta Aurinkokunnastamme. Myös joidenkin silminnäkijöiden autenttiset kertomukset, kun lautanen on "vain hävinnyt" yht'äkkiä ja myös oikeaksi todetussa filmissö kuin ilmaan kertoo siitä, että lautastekniikassa pystytään hyödyntämään eri dimesioita hyvin tehokkaasti. Reuters teki tästä kullansiirrosta täysin vakavan uutisen taannoin, ja se julkaistiin. Itse tie toiseen dimensioon on kiintoisa ilmiö; aukon repäisyyn tunneliin vaaditaan yhtenäisen kenttäreorian tunteminen mm. leichter Lightdruck (kevyt valonpaine) Photon Vernichtung (Photonin tuhoaminen) ja Annihilation (elektronin ja positonin yhteentörmäys) reseptin kautta oikein yhdistettynä toinen dimensio aukeaa lentoaluksen käyttöön ... Kysymyksessä on siis hyvin hallitun Photonin räjähdyksen kautta avattu aukko tms. (Raum / Vacuum). Eli nämä kaikki G-, M-, E- kentät on yhdistetty yhdeksi toimivaksi kenttäteoriaksi ja niiden sekoitusominaisuuksien kautta esitellään mm. integraalilaskennan avulla toimiva tie topologiseen tunneliin. Sieltä voisimme "kaapata" positroneja uuteen ihmeaseeseen, jonka avulla voisimme nostaa germaanien mahtia.
Ainoan suojan tällaiselta positroni-aseelta antaisi voimakkaan positiivisesti ladattu ionipanssari, joka pitäisi lisäksi jollain tavoin eristää maasta. Luonnollisesti ihmeaseen antimateerinen positronisuihku repii tällaisen eristyksen läpi hetkessä, ennen pysähtymistään ionipanssariin, jolloin seurauksena myös ionipanssarin positiivinen varaus voi purkautua maahan salamana. Avaruudessa ilmakehän ulkopuolella matkustavassa aluksessa vastaavaa eristysongelmaa ei toki ole puolustauduttaessa tätä ihmeasetta vastaan. Myös pommina antimateria voisi olla erittäin tuhoista ase sotilastehtävissä oikein kohdistettuna. Siinäkin positronin hallintaan saaminen on ihmeaseen toimimisen edellytys; suuri määrä positroneja siepataan kontrolloidun magneettikentän ikään kuin eräänlaisena hiukkaskiihdyttimenä. Positronisäiliö pudotetaan sitten vihollisen päälle, ja positroneja kontrolloiva magnettikenttä suljetaan sytyttimellä. Näin kohteen molekyylien elektroniverhot annihiloituvat, ja kohteesta jää jäljelle vain nopeasti haihtuva ionipilvi ja gammasädepulssi.
Klaus von Grewendorp

Otto Skorzeny kommentoi:
Juuri nämä tekniikan uudet innovaatiot takaavat germaanisen rodun mahdin maailmassa. Atomiase ja v2- ohjus olivat molemmat germaanista työtä. Muut rodut eivät hallitse aseiden kehittelyä vaan kopioivat germaaneilta varastamiaan aseita. Juutalaiset toimivat usein noina varkaina kuten mm. Rosenbergin pariskunta USA:ssa 1950-luvulla vakoillessaan atomisalaisuuksia Neuvostoliiton hyväksi. Nyt ukrit pyrkivät toimittamaan joukkotuhoaseita muslimien käsiin.....
OS

Presidentti Halonen kommentoi:
Lähetämme Supon miehen noutamaan tieteissatuja kertoilevan Jutkusian. Pyydän että ko. epatto lopetetaan nopeasti saunan takana. Säästyyhän mielisairaanhoitokuluja parempaan käyttöön.
Tarja Haloska
-se haiseva vanha demarivittu

Esa Torspo lähestyy keskustelijoita:
Hyva!
Tappakaa toisenne! Suomen kansa on teille ikuisesti kiitollinen. Aloittakaa kuitenkin Pekka "pedofili" Siitoimesta. Sen jalkeen voisitte lopettaa Vaino Kuisman, joka kaikessa typeryydessaan muistuttaa Seppo Lehtoa ja Olavi Maenpaata. Kaikki vain hengilta kerralla. Uskoisin, etta monet olisivat valmiit auttamaan teita.
Esa Torspo

Presidentti Halonen kommentoi:
Esa Torspo luovutetaan seminologeille harjoituskappaleeksi. Voivat harjoitella sikojen ja lehmien siementämistä.
Tarja Haloska -maamme johtava lesbovittu

Esa Torspo jatkaa:
Vain yhteiskunnasta syrjaytynyt, epaluuloinen, tietamaton ja ennakkoluuloinen ihminen voi olla niin tyhma, etta menee lankaan ja alkaa pitamaan kyseisia narreja esikuvanaan ja heidan ajatuksiaan oikeina "paremman maailman" puolesta.
Vain idiootti voi olla niin tyhma, etta kuvittelee vainoamisella ja vakivallalla saatavan jotain pysyvaa aikaan. Luuletteko te parasiitit, ettei vainojenne kohde kostaisi? Eivat ainostaan he vaan Suomen kansa. Se ei loputtomiin kesta pelleilyanne. Opetelkaa edes historiasta jotain, reppanat. Kaikkia nuoria liimapaita kehottaisin menemaan kouluun sossun luukulla lojumisen sijasta. On teidan oma vikanne, etta olette ahdingossa, vain idiootti vierittaa syyn jonkun muun niskoille, kuten te teette. Jos elaminen yhteiskunnan ehdoilla ei kiinnosta, vaihtakaa toki maata! Sama koskee vanhempia hoyrahtaneita. Suomessa on demokratia, sita ei murenna kourallinen idiootteja, siita olen varma.
Esa Torspo, idiotismin vihaaja

Trojanda kommentoi:
Olen tätä kysellyt ennenkin Esa Torspon kaltaisilta vaahtosuilta, mutta kysynpä vieläkin: Millä tavoin olen sossun luukulla notkuva liimanhaistelija, vaikka en käy sossun luukulla enkä haistele liimaa?
Fanaatikot rakastuvat vihollisistaan vääntämiinsä stereotypioihin niin kovasti, että jos ne ja todellisuus joutuvat ristiriitaan, niin sen pahempi todellisuudelle.
Sivareita ja vapautuksen saaneita maanpettureiksi ja ammuttaviksi kutsuvalla "miehellä" ei liene varaa kutsua ketään fanaatikoksi tai häiriintyneeksi.
trojanda

Myös Selväjärkisten vapautusrintama kommentoi:
Jos kerran olet niin suuri idiotismin vastustaja, niin mikset sitten ole jo itseäsi vetänyt hirteen tai avannut ranteitasi.. Kuitenkaan puheesi eivät ole vielä älylliseen elämään viitanneet joten taidat olla itsekkin pahemman luokan idiootti. Ja taitaa aika moni tässä luettelemistasi vioista suunnata kärkensä myös sinun suuntaasi. BAKA!

Presidentti Halonen antaa tuomion:
Esa Torpson kohtalo on petturin palkka: )
Erkki Tanttu on aikanaan piirtänyt hyvän teloituskuvan aiheesta.
Tarja Haloska
verinen komuhuora Tsetsenian kansanmurhaajien suojelija

KM-tietotoimisto jatkaa:
Trojanda puhuu asiaa ryssäläisistä fanaatikoista: )
Huomioitavaa on että kaltaistensa suurin avu on että astuvat miehittäjä-Ryssän miinaan. ... sillä silvotulla tynkä-Suomella niitä ei ole kohta edes varastoissaan, kiitos Tarja Halosen ulkoministeriaikaisten "rauhanpuolustaja"-vaikutteisten lausumien.
Km-tietotoimisto

Presidentti Halonen ottaa kantaa:
Lukekaa 8.11.2001 hallintomme iditiotismista KKO:n päätösten turvin HS:n yleisönosastosta
Silvotun tynkä-Suomen kansalaisilla ei ole oikeutta kättensä töihin, vaan olemaan ulosotossa loppuikänsä. Jopa suojaosuuksia voidaan loukata KKO:n päätösten nojalla. Ko. rikkomukset voidaan hakea sitten toimeentuloluukulta. Näin saadaan velat niskaan aina 10 v. eteenpäin.
Kukaanhan ei ole kiinnostunut miehittäjä-Ryssän veloista, jotka velkoina ovat vanhentumattomia.
Tarja Haloska - verinen komuhuora Mariankadulta
Paviaanikoira Putinin kullinlutkuttaja

Esa Torspo oikaisee:
En tieda kuka on Esa Torpso, mutta mita Esa Torspoon tulee, hanen kohtalostaan eivat paata kourallinen idiootteja. Sen sijaan Seppo Lehdon ja kumppaneiden palkka tulee toivon mukaan olemaan maanpettureiden palkka!
Seppo Lehto hapaisee kaiken sen, mika on Suomen kansalle pyhaa! Tuollainen maanpetturi ilkeaakin kutsua itseaan "Karjalan vapauttajaksi"! Oikea termi olisi maanpetturi ja naurettava laiskimus!
Esa Torspo

Wili kommentoi:
Vedä sinä alikessu naru kaulaasi, ja hyppää kaivoon.
Huumorintajuttomampaa tyyppiä, kuin sinä, on netistä vaikea löytää. Miksi et totellut isäsi neuvoja, ja välttänyt liikaa onanointia nuorna miehenä? Tai miksi isäsi ei totellut omaa isäänsä, joka kehotti jälkikasvuaan heittämään eltaantuneen siemenensä mihin tahansa muualle, kuin tulevan äitisi torveen. Seuraukset isäsi kurittomuudesta näkee jokainen tällä maan parhaimpiin kuuluvalla listalla olija onnettomina tuherruksina.
"Vittua köyhille, ja sianvittua vielä köyhemmille"
-Wili-

Lehto kuittaa:
Davai, davai tavarits Esa Törppö
Monni Kolli on asian kommentoinut kaikessa lykykäisyydessään erittäin loistavasti.
Tottele kutsua Tehtaankadun: "Iti sudaa!"
Suomen Vapaussoturi

Esa Torspo kommentoi:
Kuulepas idiootti! Voisit perustellakin asiaa jotenkin. Kuulostaa lapselliselta, kun pauhaat tyyliin "mun iska on vahvempi kuin sun iska".
Esa Torspo

Trojanda vastaa:
Miltäköhän Esa kuvittelee oman pauhaamisensa kuulostavan? Hänellä on myös selkeä lukihäiriö. Tuossa viestissä ei mainittu kenenkään 'iskaa'.
Muutoin Esa on mitä tyypillisin multikulti. Yleistää ei saa ja kaikki on otettava yksilöinä ja diversiteettiä olla pitää, mutta mitään näistä ei tarvitse soveltaa eri mieltä oleviin. Kansallismielisten on ymmärrettävä itsensä kollektiivina, joten jos Esa syyttää liimanhaistelusta ja syrjäytyneisyydestä, sitä ei saa kiistää, vaikkei olisikaan syrjäytynyt ja vaikka ei haistelisikaan liimaa.
Ihmeellinen on Esan maailmankaikkeus.
trojanda

Lehto kommentoi:
Esa Törpön viestikeskus on muutenkin sekaisin: (
Hän vetelee ns. hatusta erilaisia mielikuviaan ja päähänpinttymiään joko tahallaan tai tahattomasti ilman että niissä olisi päätä tai häntää. Mm. asevelvollisuus tuntuu olevan hänelle pyhä kuin hindulle lehmä. Mikä minä olisin ollut ko. kutsuntalautakunnassa, joka olisi päättänyt ko. Törpön kelpoisuudessa, olisin suoraan laittanut epävirallisiin papereihin seuraavan merkinnän: Ei käyttöä rauhanajan palveluksessa. Kutsutaan palvelukseen kun tarvitaan miinanpolkijoita.
Suomen Vapaussoturi

Lehto jatkaa aiheesta:
Esa Torpso saattanee olla alakoululainen joka on löytänyt internetin vaahtokarkit suussa; )
Viite: "Maanpetturi Seppo Lehto" - Minkä maan? ....
Vaahtokarkeista saattanee olla eräpäivä Vikkulapäivämäärillä eli happamuutensa ja pihiytensä kostautuu aivotoiminnan alikierroksilla ja satunnaisina kaatumatautikohtauksina, joista rientää oikopäätä lähimmän päätteen ääreen tuhrimaan nettiavaruutta, kuin ryssäläinen koira pahimmillaan.
Armeijastahan Seppo Lehto on antanut aikanaan tiedotteita, joissa hän toteaa yksiselitteisesti, ettei silvotun tynkä-Suomen ruotuväki antanut riittävää asekoulutusta, vaan keskittyi lähinnä rättisulkeisiin. Jokainen ko. ns. "Palvelun" käynyt tietää, että väitteellä on vinha perä.
Yhdellä kaatopaikkareissulla rottajahdissa normaali ampuja ampuu enempi kuin ns. varusmiesaikana yhteensä.
Joten Esa Torpso vaietkoon, kun äly ja muut resurssit eivät riitä kuin vaahtokarkkien mälläämiseen ja Anttilan alusvaatekuvastojen tuhrimiseen säälittävillä ryssäläisillä mälleillään.
KM-tietotoimisto

Suomen Oikea Tietotoimisto kommentoi:
Sananpaukuttelusta tekoihin myös rajakysymyksissä, kiitos
Eiköhän Sepolla ollut oikeus kolhasta hieman takaisin ottaen huomioon ko. törpön perättömät ja tarkoitukselleiset solvaukset ja kulkupuheiksi tarkoitetut väittämät?
Saattanee olla että ko. Esa Torpso ( Lue = Törppö ryssykkä ) on altistunut Pyynikin namusetien vaikutukselle?
Seppohan oli aikoinaan jopa tunnettu Texas-fani ja aktiivinen ampumaurheilija, joka kotipaikkakunnallaan harjoitti kenenkään siihen puuttumatta, jopa rynnökkökiväärillä kaatopaikka-ammuntoja.
Ase tosin oli lainassa eräältä varikolta ko. viikonloppuna ja patit olivat vain paukkupatruunoita, mutta sitähän eivät sivulliset tienneet, ennenkuin Seppo Lehdon heitä valistaessa.
Suomen Oikea Tietotoimisto

Lehto jatkaa Esa Torspon kritisointia:
HÖLMÖJÄ EI KYLVETÄ, NIITÄ TUNTUU SIKIÄVÄT ITSESTÄÄN ERILAISISTA HYVÄN- JA PAHANTAHTOISISTA HÖLMÖISTÄ
Väittämänne ovat epätieteellisiä ja solvaavassa mielessä liikkeelle laitettuja harhattavia viestejä, ei mitään muuta: Seppo Lehdosta
Käsitteet isänmaan ja hyvinvointi eivät voi koskaan olla liitettyinä kaltaisiinne tahoihin Esa Torpso. Kommunisteilla ei ole koskaan ollut isänmaata, ainostaan tahoja, joita ovat kavaltaneet KGB:lle ja Tsekalle.
Itse olen viimeisen 10 vuotta yrittänyt eheyttää pirstottua ja osittain miehitettyä isän- ja äidinmaatani, en puolesta lenismimarxismiin kääriytyneiden, vaan heistä huolimatta.
Mikäli värisävyjä aletaan nimemämään uudestaan, niin miten pitäisi suhtautua liikennevaloissa, jos yht`äkkiä vihreitä päin ajamisesta tulee sakkoja?
Eikö kyse ole samasta arvojen ja käsitteiden sekamelskasta, kun neekereistä ja ryssistä pyritään tekemään suomalaisia, samalla häivyttäen heidän alkuperänsä muuksi, kuin mitä se on?
Olkoon neekeri ihan reilusti neekeri, ryssä ryssä ja suomalainen se saatanan tyhmä Tsuhna kuten Te Esa Torpso. - Eikö pölhöytesi ole aiemmin saanut mistään palautetta vai oletko immuuni kaikenlaiselle järkevälle kritiikille?
Arvostakaamme itseämme aidosti puutteemme ja vajavaisuutemme tunnustaen, niin kyllä se siitä ....
Mutta muistakaamme vaatia ikiaikaista Ryssän Saatanaa tilille kansakuntaamme ja muitakin Moskovan Oblastin kohteena kohdanneista ihmisoikeus- ja murharikoksista, sekä miehityksistään.
Kunnioittaen arvostettu miehittäjä-Ryssän liiskaaja
Ystävällisesti kansakunnan viita ja tikari Seppo Lehto
- Sinunkin asiallasi, puutteistasi huolimatta

Lehdon tukijoukot kommentoivat:
PERKELE; ) HÄME, KARJALA, VIENANRANNAT JA MAA, YKSI SUURI ON SUOMEN VALTA, ... KYLLÄ ...:
... JA RYSSÄLÄISET LIIMANHAISTELIJAT KUTEN ESA TORPSO RYSSYKKÄ ALI-IMMEISENÄ NAULATTAVA TERIJOEN KIRKON RAPPUPIELEEN, JOTTA AKS:N VALAJÄSENET SAAVAT SIIVOTA SAAPPAANSA KIRKKOKÄYNNILLÄÄN.
MAHDOLLISESTA TOTTA = MIEHITTÄJÄ-RYSSÄ HELVETTIIN JA SAATAN SUKKELAAN.
KIITOS JA HYVÄÄ PÄIVÄNJATKOA : ) ....

Klasun juridinen tiedote:
-§- Laki tietoliikenteen häirinnästä on koventunut syksyn aika eli 2-3 vuoden ehdoton vankeustuomio mahdollinen sellaiselle häirikölle kuin Hullu-Lehto; eli kaikki Seppo Lehdon spammi suoraan rikosilmoituksena poliisille ja syyttäjälle vaatimuksena maksimi rangaistus -§-
Seppo Lehdon ainut mahdollisuus on välttää tuomio mielenvikaisuus, mutta silloin tuomioistuin osoittaakin hänet suljetulle osastolle, minne Hullu-lehto kyllä kuuluukin.
Eli talidomisoituneen pään kaikki spammit nyt talteen, koska syksystä 2001 rangaistukset ovat koventuneet sakoista ehdottomaan vankeuteen.

Otto Skorzeny kommentoi:
Mikäli Lehtoa ei saada tuomittua Suomen lakien mukaan tuomitaan Lehto germaanisen tapaoikeuden mukaan. Germaanista tapaoikeutta Lehto ei voi paeta hullua näyttelemällä
OS

Wotan kritisoi Suomen Sisua:
Toreilla ja turuilla kiertää sellainen todeksi väitetty juttu, että Sisun "älykkönationalistina" esiintyvä Teemu Lahtinen olisi herättänyt suurta hilpeyttä Sinivalkoisten keskuudessa, kun hän oli tullut pers pystyssä kuokkavieraana Turun kokoukseen. Eräiden huhujen mukaan tätä pahamaineista "nörttinatsia" ei välttämättä pidetä edes miehenä vaan naismaisuuksiin taipuvana pillittäjä, joka hermot eivät kestä, kun hän joutuu silmätysten vanhojen nationalistijermujen kanssa. Kunniansa tunteva mies ei olisi jäänyt rannalle ruikuttamaan, jos häntä pyydettäisiin poistumaan kokouksesta. Mutta mitä tekee Temppu-Teemu? No, räystäsperse jää kiltisti odottamaan pariksi tunniksi Mäenpään kesäkahvilaan, kun muut pitävät palaveria. Tosimies olisi haistattanut koko porukalle ja lähtenyt saman pois koko paikasta!
Tällaisia harrastelijoita ja pumpulissa eläviä nationalstipuuhastelijoita pitää välttää kuin ruttoa! Taisteleva kansallismielisyys ei ole nörttien harrastetoimintaa, kuten Lahtinen jä hänen nössöklaaninsa olettaa vaan toimintaa, jossa ollaan valmiita uhrautumaan 100 %:sti niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tällaista uhrimieltä ei löydy "partiopoika" Lahtiselta eikä hänen petikaveriltaan Herra Nuhteettomalta eli Purjesalolta. Perustakoot nämä pikkusieluiset viisastelijat vaikka teeseuran mutta jättäkööt herra paratkoon vakavan isänmaallisesen toiminnan niille, joilta löytyy siihen resursseja!

Otto Skorzeny kommentoi:
Valitettavasti emme voi kun yhtyä käsityksiinne Suomen Sisu-nimisestä järjestöstä ja sen pikkupojista. Kertomanne evidenssi vahvistaa meidän käsityksemme kyseisestä järjestöstä.
Otto Skorzeny

Wotan jatkaa Sisun kritisointia:
Sitkeiden, korviini kantautuneiden huhujen mukaan Suomen tisu olisi sittenkin nuorisohomojärjestö. He eivät ole kuulemma päässeet vielä ulos kaapistaan vaan hieman ujoillen pitävät "miehekästä" nationalistikulissia yllä. Huhun mukaan Sisu karttaa vanhoja homoja, mutta on tehnyt yhden kohdalla poikkeuksen. Voihan tietysti olla, että kaikki nämä tiedot ovat pelkkiä pahansuopia huhuja, mutta AVOIMUUDEN JA REHELLISYYDEN nimissä on tärkeää puida asiaa näin kakkien nähtävillä!!!!
TOTUUS ESIIN!

Otto Skorzeny vahvistaa:
Suomen Sisu todellakin on homojärjestö. Järjestön piiristä on ankarasti hyökkäilty mm. germaanisia naisia vastaan. Seppo Lehto (yksi ko. järjestön aktiivesta) on herjannut ja nimitellyt mm. Eva Biaudetia erittäin törkeillä nimillä
OS

Wotan jatkaa:
Olet oikeassa epäilyksesi kanssa, sisulaiset ovat mitä ilmeisimmin persoja anaali-kanaali osaston ryppyreiän rynkyttämiselle. Tämän todistaa jo pelkästään se kiistaton tosiasia, miten myönteiseen sävyssä monet sisualiaiset ovat käyneet vellovaa homokeskustelua. Jolleivat pojat välttämättä ole itse hinttapuleja, niin sitten ainakin homomyönteisiä homoemoja. Lopputulos on kuitenkin sama: homojahan ne.

Otto Skorzeny vahvistaa:
Itse olen aivan varma, että esim Teemu Lahtinen on homo. Hänellä on pitkäaikainen suhde Seppo Lehtoon ja mahdollisesti myös Jussi Halla-ahoon. Kaikki kyseiset henkiltö esiintyvät julkisesti heteroina, mutta heidän toimintansa ja aksenttinsa puhuu aivan muuta. Homoudesta puhuu myös heidän rajut hyökkäykset germaanisia naisia vastaan.
Otto Skorzeny, sotilas

Väinö Kuisma esittää vaatimuksia:
Pysymme jyrkästi kannassamme: Matti Järviharjun, M. Äijälän ja Olli Heikkilän on VÄLITTÖMÄSTI erottava johtotehtävistä ja annetava tilaa kykeneville Mäenpäälle ja Kuismalle. Lisäksi vaadimme pikkutarkan SVP:n jäsenluettelon nähtäväksemme ja kaikki sisulaiset sekä sisun kanssa vähänkin tekemisissä olevat on erotettava HETI Sinivalkoinen puoue ry:stä!

Otto Skorzeny kommentoi:
Emme voi kuin kiittää Väinö Kuimaa erittäin järkevästä ja kauaskantoisesta päätöksestä. Isänmaallinen Oikeisto ei ole meidän vihollisemme, emmekä ole havainnet sillä samanlaisia kytköksiä kansainväliseen terrorismiin kuin Suomen Sisulla ja Seppo Lehdolla
Otto Skorzeny

Lehto vastaa:
FSB:n palkkarenki Klaus Juutilaisen harjoittama hajoitustyön on lähtöisin suoraan ryssän perseestä.
KJ:n toiminta palvelee vain ja ainostaan miehittjä-Ryssän etuja ja tarkoitusperiä. Ryssä ei häikäile edes Juutilaisen kaltaisten mielisairaalatapausten hyväksikäyttöä pyrkiessään hajoittamaan suomen km-liikken rivejä.
Persoonanahan KJ on täysi mitättömyys, joka on keksinyt itselleen germaaniset sukujuuret kaikessa pilluasaamattomuudessaan. Nykyisinhän pillunsaaminen on KJ:lle jo mahdotontakin kun KJ:n lähes olematon munan tynkä on lopullisesti poistettu

Otto Skorzenyn julkilausuma:
Me Suomen germaanit olemme 100% isänmaallisen oikeston Suomen Sisu- terroristijärjestöä kohtaan suuntaamien toimenpiteiden takana. Suomen Sisu ei edusta oikestoa vaan on äärimmäisen kommunismin edustaja. Järjestön jäsenenä on mm. sekaseksuaalinen Seppo Lehto, joka tunnetetusti on mm. pedofiili, jolla on homoseksuaalisia taipumuksia.
OS

Klasu ja Glaube und Schönheit:
Germaaninaiset rakastavat tavattomasti omia ja ystäviensä lapsia ja pitävät niistä tavattoman hyvää huolta yhdessä perheensä kanssa ja aivan toisin kuin ugrinaiset, jotka tekevät (tai porsivat niinkuin itse kertovat omin sanoin) lapsia pelkästään ja vain sossurahojen toivossa ja eivät tee mitään työtäkään (vrt. eräs manikyyritön käsi, jonka oma perhe polveutuu apinasta rumine sormineen)
Glaube und Schönheit
Glaube und Schönheit-opit pitävät myös tänään paikkansa; niiden koeteltu terve sisältö tulee tuhansien vuosien takaa ja ovat hyväksi ihmisille. Glaube und Schönheit-opit ovat meidän germaanien graniitinluja kallio, josta otamme koetellun moraalimme. Kansan moraali ja tavat pysyvät pystyssä tai kaatuvat naisten tapojen ja moraalin myötä; jos naiset, kuten valitettavasti yksi tunnettu manikyyritön käsi-naishenkilö, viettävät jatkuvasti epämoraalista ja epä-äitimäistä elämää huoraten ilman että ottavat vakavasti velvollisuuksiaan äitinä, jotka luonto on heille osoittanut, menee myös koko kansakunnan pohja rikki kaikille erään tunnetun esimerkki tapauksen harjoittamille yleisille perversiolle jne. Tällaiset tapaukset pitäisi eristää yhteiskunnasta. Muinaiset germaanit totesivat jo kauan sitten laulussaan mm. "Äidit syvällä meidän sydämessä lyövät muun maailman sydämen.", ja tämän germaanien sisältö periytyy tuhansien vuosien takaa. Perhe on pienin, mutta tärkein yksikkö valtiossa. Kaikki alkaa ja lähtee sieltä; sen hyvinvointi on tärkeintä ja hyvinvointi sisältää myös muita arvoja kuin taloudellisia. Frankkilaisen kreivin ajatus, että Jumala kammoaa kaikkea luonnonvastaista pitää paikkansa myös tänään niinkuin muinoin Kaarle Suuren Valtakunnassa. Tuhansia vuosia vanhat Glaube und Schönheit-periaatteet pitää aktiivisesti elvyttää ja ne pitää asettaa arvokkaimmiksi opetusperustaksi luopumalla yhä toistetuista itäisistä leniniläis-stalinistisista harhoista, jotka kieltävät perheen kokonaan ja täysin ja kertovat ihmisen polveutuvan apinasta.. Näiden harhaoppien kautta ovat kaikki epänormaalit pervessiot, kuten homous, lesbous jne syntyneet ja näiden leniniläis-stalinistisis harhojen vaikutuksen takia opit ovat saaneet hyväksynnän yhteiskunnassa. Sanotaan, että "Wer die Vergangenheit kontrolliert, programmiert die Zukunft." Meidän suomalais-germaanien moraaliset käyttäytymistavat olivat, ovat ja tulevat olemaan Glaube und Schönheit-periaatteissa.

Otto Skorzeny kommentoi:
Juuri tästä syystä ukrity hyökkäilevät germaaninaisia vastaan, koska näillä on kutsumus. Ukreille itselleen lapset ovat pelkkä elimkeino. Lehto on tästä ääriesimerkki.Lehtohan ei tee työtä vaan ekää lastensa saamilla sosiaaliavustuksilla lasten samalla nähdessä nälkää
OS

Otto Skorzeny esittää vaatimuksen:
Nyt olisi käynnistettävä uudelleen prosessi Lehdon saattamisesta pakkohoitoon. Lehdon vapaana olo loukkaa suoemn germaanejen ihmisoikeuksia. Lehtoa on joko rangaistava tai hänet on toimitettava pakkohoitoon
OS

Klasun rikosilmoitus:
Rikosilmoitus Seppo Lehdosta 8.11.2001 rikospoliisi Osmo Niemelle Tampereen poliisiasemalla
Vaadin Seppo Lehdolle täyttä rangaistusta seuraavasti:
1) Tietoliikenteen jatkuvasta häirinnästä maksimia eli 3 vuotta ehdotonta vankeutta
2) Kunnianloukkauksesta ja väärien tietojen levittämisestä (vrt. etnisen ryhmän väärentäminen, sukupuolielämään kohdistuneet sairaat kirjoituksensa) täyttä rangaistusta.
3) Alkuperäisen sukunimen pakkoukrilaistamisesta kirjoituksissaan (vrt. hallinto-oikeuden paperit)
4) Lähestymiskieltoa, koska Lehto tunnetaan yleisenä bi-seksuaalina ja seksityöntekijänä, enkä näe mitään järkevää syytä hänen minulle kohdistamalle ja jatkuvalle km-häiriöpostille mm. sähköpostin kautta, jolloin sähköpostin lähettäminen saattaa johtaa vankilatuomioon lain mukaan.
5) Kansankiihoittamisesta eri germaaniheimoja eli toista kotimaista etnistä ryhmää vastaan. Seppo Lehto on nähtävä tässä rikoksen uusijana, koska hänet on tuomittu korkeimman oikeuden päätökselle ehdottomaan vankeuteen kansankiihoittamisesta (vrt. Eva Bidaudetin tapaus)
Klaus von Grewendorp
LIITTEET:
Seppo Lehdon Ministeri Eva Biaudetin nimellä spammatut viestit 7.11.2001
KM-uutistoimistonsa viestit 7.11.2001
Seppo Lehdon Presidentti Tarja Halosen nimellä spammatut viestit 5.11.

Otto Skorzeny kannattaa:
Lehto vihdoinkin tuomioille teoistaan! Liian moni on saanut kärsiä Lehdon pahoista teoista. Suomen germaanien on vihdoinkin saatava oikeutta
OS

Klasu ja Amor Patriae:
Amor Patriae eli isänmaan rakkaudesta
Suomen kansallismielisten nykyinen kärkinimi Seppo Lehto (anima bruta) tiivistää kansallismielisyytensä sillä tavoin, että J.V. Snellmanin päivä on poistettava liputuspäivien joukosta ja saa kannatusta asialle Suomen Sisun palstalla ehdotuksineen nimienkeruun aloittamisesta Snellmanin päivän poistamisesta. Vieraiden suomalais-ukrien vedätys jatkuu ... Tilalle pitäisi saada AKS:n ja IKL:n päivä; eli toisinsanoen sekä udmurttilaisuutta ja nuijamiehiä heidän pysyvällä sivuraiteilla. Salutem!
Viisas hyötyy vihollisistaan enemmän kuin tyhmä ystävistään; Snellmanin liputuspäivän poistoehdotus todistaa 100%, että Suomen kansallismieliset eivät ole suomalaisia ja tästä meidän maasta ja Suomen aatelisto Klaus Flemingin johdolla, pro libertate patriae, murskasikin muinoin 1596 nämä hyvin epäitsenäiset nuijamiehet, jotka eivät luottaneet omaan voimaansa ukrien tavoin, täysin maahan ja alas ja AKS-identiteetti kertoo, että nämä Suomen kansallismieliset eivät ole suomalaisia, vaan hakevat identiteettinsä alkuasukaskansojen, mihin he itsekin 100% kuuluvat, joukosta. Niinpä niin ... Epäonnistuminen johtuu tavallisesti tyhmyydestä, ja se on erittäin tarttuvaa tuossa kollektiivisessa joukossa, joka ei arvosta yksilöllisyyttä ollenkaan; paras pelaaja tietää jo, mistä korteista on päästävä täysin eroon ja analogiana tämä pitäisi osua yhteen Suomen ja Euroopan edun kanssa koskien näitä surullisen kuuluisia Suomen kansallismielisiä porukoineen.
Juhana Vilhelm Snellman tunnettiin muinoin suurena patrioottina, joka halusi nostaa suomen kielen ruotsin kielen rinnalle ja hänen esityksen tulosta oli ns. kielireskripti, joka merkitsi tasavertoisia kieliä maassamme vuonna 1863; hän esitti jopa, että sivistyneistön olisi muinoin omaksuttava suomen kieli ja tavat, jotta kansakunnalla olisi enemmän arvoa! Oman rahan markan saaminen vieraan miehitys-ruplan sijaan kuului myös Snellmanin ansioihin. Toisaalta Snellman vihan voi ymmärtää vieraiden suomalais-ukrien rahankäsittelytaito, missä kymppejä ollaan käytetty kuin tuhatlappusia ja silloin ei ole ihme mm. Seppo lehdon oma taloustilanne. Seppo Lehto ei rakasta rahaa, koska haluaa päästä siitä heti irti; alitajunnassa Snellman merkitsee meille oikeille suomalaisille suurta rahaa ja näin ollen suomalais-ukrien täytyy poistaa nämä symbolit myös kalenterista, koska suomalais-ukrien maailmassa ei ole rahalla mitään merkitystä ja tilaa (vrt. identiteettinsä kohde; alkuperäiskansansa)
Asiat ovat kuitenkin muuttuneet valtiollisesti täysin, mutta Snellmanin työn täysi häpeällinen mitätöinti kertoo sen, että kansallismieliset eivät ole tästä maailmasta ja loukkaavat tyypillisesti kansakuntamme mitä syvimpiä tuntoja. Valitettavasti pelkästään kansallisvaltioiden aika on peruuttamattomasti jo ohi ja tiedän, että mm. tietyt vanhat jääkärisuvut, kuten Talvela (Thorén), Paloheimo (Brander), Siilasvuo (Strömberg), Vihma (Wichmann) ovat ottamassa germaaniheimojen vanhoja nimiään takaisin.
Vieraille suomalais-ukreilla ei ole mitään mahdollisuuksia Euroopassa, jossa vallitsee eurooppalainen kultturiperintö; tämä kultuuriperintö on näille meille vieraille Suomen kansallismielisille myös vieras ja silloin pyrky takaisin alkuperäiskansojen keskuuteen ja sen johtopaikoille on toki ymmärettävää, koska "seinä" on vastassa ukreja vastaan Euroopan traditioissa. Jotkut ukrit (kuten Seppo Lehto) yrittivät kannataa aluksi Brüssell johtoista ja vetoista Eurooppaa, silloin kun taas Suomen eri germaaniheimot asettuivat germaanijohtoisen Paneuropa alle ajamaan eri Euroopan germaaniheimojen asiaa.
Sanctissima Maiestas Pax Germania on ajan henki mm. valuutta-unionissa tänään; eri germaaniheimot ovat nykyään se meidän tärkein ja ensimmäinen viitekehys, johon meidän on identifoiduttava pienimpiäkin asioita myöten, jotta optimaalinen tilanne vallitsisi mm. Suomessa myöskin tulevaisuudessa. Meidän Isänmaamme eli Amor Patriae on Sanctissima Maiestas Pax Germania tänään.

Otto Skorzeny kommentoi:
Amok-juoksu on juuri sopiva rangaistus Lehdolle ja seuraajilleen. Lehto ei ymmärrä historiasta yhtään mitään vaikka esiintyyy historian tutkijana ja opettajana. Opinnot Tampereen punaisessa yliopistossa eivät ole minkään arvoiset. Lehto ei osaa muuta kuin seksuaalista ahdistelua!
OS

Esa Torspo kommentoi:
Ja ihmekos se on, etta Maanpetturi Seppo Lehto on siella opiskellut? Sielta han on aattensa imenyt lusmutakseen yhdessa kommunistiveljiensa kanssa armeija. Liimapaat eivat vain ole viela tajunneet sita, etta Maanpetturi Seppo Lehto edustaa romahtanutta ideologiaa. Seppo on jakanut heille aina liimaa sen verran, etta ovat pysyneet tyytyvaisina.
Lisaksi on syyta epailla, etta juuri Tampereella Pekka Siitoin ja Seppo Lehto ovat kohdanneet toisensa laittomissa puuhissa, joita ei viitsi edes aaneen sanoa, niin iljettavia ne ovat... Liittyy alaikaisiin.
Esa Torspo

Lehto kommentoi:
Esa Torspo on uusin jäsen Klaus Juutilaisen pedofiili- ja eläimiinsekaantujaringissä. Epatot on nähyt kyyläämässä hurrikoulun aidan takana ja matkalla Veisun maatalousoppilaitokseen lypsyjakkarat kainalossa.
Torspo ja Jude vaikuttavat muutenkin sydänystäviltä. Lieneekö Torspo imuttanut jutkusian tynkää?

Eva Braun - Society jakaa palkintoja:
Hjalmar Schachtin anti-talousymmärrys palkinto ja anti-Eva Braun rinnat
Erittäin arvovaltainen raati on taas kokoontunut ja valinnut anti-Eva Braun rinnat; tiedetään, että Eva Braun pukeutui hyvin usein paitoihin, joissa oli hyvin, hyvin syväänuurretut kaula-aukot paljastaen näin osan hänen todella upeista rinnoista näin hämmentäen varsinkin miespuolisia ihmisiä ympärillään ja EB:llä oli yhtä hyvin muodostuneet rinnat niinkuin pitkät hyvin, hyvin muodostuneet punaiset kynnet.
Ratkaisu oli jälleen melko odotettu. Olemme päätyneet anti-EB rintojen löydössä ukrilaisten naisten rintoihin.
Seuraavat; eli Seppo Lehdon solun (perheestä emme voi puhua Lehdon kohdalla, koska hänen "perhettään" ei ole rekisteröity bolsevistisen tavan mukaan) tässä Teille "kuumimmat" anti-Eva Braun rinnat. Manikyyritön käsi 1, Manikyyritön käsi 2, Manikyyritön käsi 3.
Hjalmar Schacht anti-talouspalkinto taas menee koko suomalais-ukrilaiselle kansallismieliselle liikkeelle, joka ei edes hallitse sisälukutaitoa eräiden kirjakauppojen kokemuksen mukaan. Suomalais-ukrilaisten kansallismielisten päämäärä on omassa nationalismissaan taannuttaa "eli kansallistaa ts. ukrilaistaa" Suomen kansantalous ukrilas alueiden tasolle, jollloin keskimääräinen elinikä alueella olisi n. 40 vuotta. Sinänsä hyvä juttu tämä itsemurhahakuisuus, sillä pääsisimme näistä ukreista eroon lopullisesti.
Eli Hjalmar Schacht-talouspalkinto Suomen kansallismieliselle.
Suomalais-ukrilainen pääoma on enemmän kuin vitsi Euroopassa ja maailmassa ja tämä naurettava palsta ylläpitäjineen ja hekilööineen (vrt. Seppo Lehto, joka uskoo kansallismielisyyteen) uskoo todella 0-pääomaansa; tai Lehdon kohdalla, joka käy tyyppi-ukrista - (miinus) pääomaan.
Suomalais-ukrit ovat niin mitätön porukka Euroopassa ja vain Suomen kansallismielisten aivoilla tämä ei ole asiantila ja sitä ei voi myöntää todeksi.
Nauttikaa suomalais-ukrit omasta taloudestanne!!!
Eva Braun - Society ©

Lehto kommentoi:
Jutksian viestit tuleva suoraan hevon perseestä. Hullun houreensa ovat tasoa Jammu-setä.
Jutksika Juutilainen ei ymmärrä Eva Braunin eikä muidenkaan naisten rinnosita tuon taivaallista, koska ei ole koskaan päässyt puristamaan hinkkejä ja maistelemaan nänniä (äitinsä tissin jälkeen)
Barbaran ilmatissit eivät ole mikään vertailukohta
Muistutan jutkusika, että suomen kanallismieliset saavat kaikki tahoillaan naista (elleivät ole naisia)- Vain sinä ET TULE KOSKAAN SAAMAAN NAISTA!

Otto Skorzeny ugrien rivoudesta:
Rivoudet ovat ukrien tapa kommunikoida naisille. Lehtokaan ei osaa tavoitella naista muuten kuin sanomalla "anna vittua". Juuri noin alkoi Lehdon ja puolisokseen kutsumansa naisen suhde. Ei rakkautta, ei ihailua, ei lahjoja, ei huomionosoituksia. Näin tapahtuu vain ukripiireissä. Lehdon ja hänen puolisokseen sanomansa naisen suhde ei ole siunattu kirkon eikä vitranomaisten toimesta. Se on siis laiton kirkon silmissä kuten myös viranomaistulkintojen mukaan. Lehto kehuu julkisesti seksisuhteillaan ja esittelee elintään viesteissään, vaikka väittää että hänellä on puoliso. Outoa toimintaa!
OS

Klasu vastaa:
Niimpä nuo Lehdon naiset kyllä tunnetaan.
Sangen kiinnostavat ovat myös hänen näkemyksensä opiskelusta, kun muut ovat n. 15 vuotta sitten lopettaneet ohjatut opintonsa elämässä, niin tämä yksi Seppo Lehto käy 40-vuotiaana yhä yliopistoa ikiopiskelijana ja lähettää sieltä mailejaan Suomen sisun peruskoululaisille, joiden mielipiteitä hän pitää painavana.
40 vuoteen menessä hullu-Lehto ei tiedä vielä edes opiskelun tarkoitusta; sehän on valmistaa opiskelija itsenäisesti keräämään tietoja ja sen päämäärän hallitsemisesta on lopputyö näytteenä. Hyvä esimerkki tai julkinen näyte hänen tiedon kokoomiskyvystä on mm. nettisivunsa. Lehtohan ei vieläkään osaa selvästi kerätä edes itsenäisesti tietoa ja opinnot ovat kesken tässä Tampereen punaisessa yliopistossa; ja vielä painavaa tekstiä minä en ainakaan työnantajana tms. ikinä ota porukkaa ko. sivistymättömästä punapesästä töihin.
Historian tuntijana Lehto ei oikeastaan tiedä mitään kokemuksemme mukaan.
Klasu

Otto Skorzeny yhtyy Klasun näkemyksiin:
Olen samaa mieltä yliopisto-opiskelijoista. Yliopistot (varsinkin Tampereen punaisen yliopisto) ovat koommunisminpesiä jossa ukri nuoria värvätään suurpääoman vastaisiin projekteihin. Itse palkkaisin työväkeni mielummin ammattikoulun käyneistä ammattimiehistä kuin yliopiston punaisista radikaaleista.
OS

Lehto kommentoi:
Kertoisko Klaus Jutkisika mitä opintoja on suorittanut? Pistinnypläyskurssi vajaamielisten kuntoutuskeskuksessa? Sirola-opiston kirjekursseja?
Sinä Klaus et muuten koskaan palkkaa ketää töihin. Yritystoimintasi on pelkää mielipuolenhouretta. Olet surkea sairaseläkeläinen psyykkisistä syistä ja sellaisena pysyt lopun ikäsi
MOT

Otto Skorzeny jatkaa Lehdon sivistymättömyydestä:
Lehdon sivistyus on reilusti alle peruskoulutason. Yliopistolla Lehto ei liene suorittanut mitään opintoja älykkyystasostaan päätellen. Lehto on ollut yliopioston kirjoilla samasta syystä kuin on hankikinut lapsiakin: saadakseen sosiaalietuja. Köyhänä paskana Lehto yritää saada KELAlta kaikki mahdolliset sosiaalietuudet.
SUMMA: Lehto on mitätön ja sivistymätön sosiaalipummi

Lehto kommentoi:
Jutkusika Klaus Juutilaisen houreet edustavat lähinnä vajaamielisyyttä. Politiikan, oikeuden, historian, sotataidon tai minkään muunkaan asian ymmärtämiseen ei Klaus Juutilaisella ole minkäänlaisia edellytyksiä.
Aino asia minkä rampapaska osaa on pulujen ahdistelu!

Klasu Lehdon hupaisuudesta:
On hupaisaa lukea sellaisen miehen egosta, jolla ei ole edes omaa nimeä asuntonsa ovessa, mutta määrittää itsensä hyvin merkittäväksi henkilöksi leuhkien sillä ... ja yleisesti kovaan ääneen.
On hupaisaa lukea henkilöstä, joka opiskelee ikiopiskelijana 40-vuotiaana mahtaillen älyllisillä omilla "lahjoillaan."
On hienoa lukea henkilöstä, joka leuhkii talouslahjoillaan, mutta on täysin ja lopttomassa taloudellisessa suossa lopun elämänsä.
On huvittavaa lukea ko kaverin miehen käsityksiä armeijasta; mies ei ymmärrä kurin merkitystä ollenkaan; yksinkertaisesti ei ollenkaan. 40-vuotias kertoo (Suomessa yli 35-vuotiaat eivät enää taistele) vain, että on hauskaa ammuskella. Poliisi on takavarikoinut ko hullun aseet aikaisemmin,
Summa summarum: Miehen paikka on välittömästi suljetulla pois normaalien ihmisten nähtäviltä!

Lehto kommentoi:
Juutilaisen höröttäessä idiooteille tyypillistä hevosen naurua räkä lentää...vastapuolen silmille...
Eikö Gisella-siskosi ei ole saanut vieläkään toimitettua Sinua Pitkäänniemeen. Kunhan kirjoituksesi ja kotisivusi toimitetaan viranomaisille ambulanssi noutaa sinut surkeasta runkkukolostasi

Otto Skorzeny kritisoi Lehtoa:
Seppo Lehto on täysin tuntematon henkilö Suomen ulkopuolella. Euroopassa kukaan ei tunne Lehtoa tai tämän yhdistyksiä. Pain Lehto unohdetaan myös Suomessa ja Lehtoa ei musta kukaan. Lehto ei ole tehnyt MITÄÄN merkittävää elämänsä aikana. Täydellinen 0-mies.
OS

Aryan Heritage vetoaa Lehdon lasten puolesta:
On tutkittava onko Lehto väkisinmaannut samassa taloudessa asuvat Tanja Siirtola-nimisen naisen lapset. Mikäsi tutkimusken tulos on positiivinen on Lehto tuomittava ja toimitettava loppuiäkseen vankilaan tai mielisairaalahoitoon.
Saamiemme tietojen mukaan lapset näkevät nälkää kun Lehto käytää lapsien sosiaalirahat bordellikäynteihin ja muuhiun irstailuun.

Lehto reagoi:
Arvoisa Tampereen poliisilaitoksen edustaja Seppo Mattila ja asianajaja Pauli Kiviharju
Vaadin välittömiä toimenpiteitä minuun, puolisooni ja erityisesti alaikäisiin lapsiini kohdistuvan herjakampanjan aina vain muututtua törkeämmäksi kerta kerralta.
Tänään 13.11.2001 on saavutettu alatyylisyyksien rimanalituksien valitettava ennätys
3:s 3:sta Klaus Juutilaisen todennäköisellä tällä kertaa salanimellään Aryan Heritage aryan_heritage@yahoo.com lähettämistä saastakirjoituksista tänään 13.11.2001 Tampereen rikospoliisille näyttönä ko. tyypin erittäin törkeästä perhekunniani ja perheenjäsenieni solvaamisesta ja erittäin törkeästä leimaamisesta.
Otin ko. postin ctrl+C/V-komennoilla, jotta ko. lähetteensä tulee kokonaan talteen, senjälkeen laitoin sen reply all-tilaan, jotta kaikki jotka ovat ko. saastapostia saaneet saavat tietää, että asiassa on ryhdytty toimenpiteisiin ko. luonnevikaisen sairaan henkilön hoitoonohjaamiseksi tai talteenottamiseksi.
Vaadin ko. mielisairaaksi tai vähintään luonnevikaiseksi luokiteltavan välitöntä pakkohoitoon toimittamista, sekä tietokoneensa takavarikointia laittomien pedofiliaväitteidensä perusteella.
Nyt on vaarana, että ko. luonnevikainen tyyppi toteuttaa jo kohta itse luomiaan saastaisia harhakuvia jonkin lapsia kohtaan. Vaadin välittömiä toimia Klaus Juutilaista kohtaan mm. nettiyhteytensä katkaisemisen ja tietokoneensa takavarikoimisen lisäksi.
Kiittäen etukäteen Tampereen poliisilaitoksen toimia asian tiimoilta
Seppo Lehto & omasta ja perheenjäseniensä puolesta
historioitsija

Lehdon tukijoukot kommentoivat:
Kyseiset paskakirjoitukset lienevät tehtaankadun tilaustyö. Pyynikin pullasorsa aivokääpiö tuskin olisi yksin moiseen kyennyt. Tehtaankadun syöttiläänä hevosnaama tekee mitä FSB käskee ja pyrkii lokaamaan suursuomalaisten mainetta herjaavalla paskallaan.
Tehtaankadun miehittäjä-paskat kuitenkin aliarvioivat suomalaisten älykkyyttä jos kuvittelevat että joku suhtautuu vakavasti "kuussa käyneen" tynäkullin sepustuksiin, joilla ei ole arvoa edes paskapaperina.
K. Juden jutut ottaa vakavasti vain Esa Torspon kaltaiset apukoulu-tapaukset, joiden ymmärräys liikkuu samalla tasolla keskiverto paviaanilla. Ei ihme että nämä pölvästit saavat kunnian toimia Paviaani-Putinin etäispäätteenä silvotussa kotimaassamme.

Eva Braun - Society jakaa palkintoja:
Eva Braun - Society ©
Arvovaltainen raati on kokoontunut ja valinnut kuuluisimmat anti-Eva Braun kädet.
Ratkaisu oli melko odotettu. Olemme päätyneet anti-EB käsien löydössä apinasta polveutuvien ukrilaisten naisten käsiin.
Seuraavat; Seppo Lehdon omat naiset olivatkin kärjessä eli tässä Teille "kuumimmat" anti-Eva Braun kädet.
1)Manikyyritön käsi 1.
2)Manikyyritön käsi 2.
3)Manikyyritön käsi 3.
Raati perustelee valintaa sillä, että klassisia EB-kynsiä ei ole näissä S. Lehdon naisten manikyyrittömissä käsissä ollenkaan ja ne ovat kuin kirveen kanssa käsitellyt tuuman mittaiset näsät; ilmeisesti Lehdon "perheen" perintöomaisuudet.
Anti-EB kynsien karnevaalitunnelma kiihtynee ukrien keskuudessa halussa hakeutua luonteenomaisesti manikyyrittömien käsien hyväilyyn, sillä heidän mottonsa kuuluu meidän ajatuksella ja logiikalla seuraavasti: "Nichts kann uns rauben, Liebe und Glauben zur manikürelose Handen. Die manikürelose Hand stirbt nicht."
Nauttikaa suomalais-ukrilais kansallismieliset Lehdon naisten ihailemistanne käsistä!!!
Eva Braun - Society ©

Klasu kritisoi helikopterihankintoja:
Helikopterijoukoista nykyisellä aksentilla pääaselajiksi puhuminen on enemmän III luokan banaanivaltion puuhastelua.
USA:ssa George W. Bush toteuttaa Tähtiensota SDI-ohjelmaa käytäntöön.
Meidän pitäisi yhdessä USA:n kanssa hallita maailman eri uhkakuvat. Tässä mieleiseni uudet "vanhat"-asejärjestelmät, johon panostetaan tulevaisuudessa.
Ainakin siellä, missä tiedetään oikeasti jotakin aseista ja korkeasta teknologiasta.
http://www.reichsflugscheiben.de/

Lehto kommentoi:
Tinasotilailla leikkimällä ei tulla sotilasasiantuntiaksi, Klaus hevosnaama!
Maailmassa on yksi uhka, ryssä, ja kaikki voimavarat on keskitettävä witä vastaan. Älä Pyynikin pullasorsa puhui asioista , joista et mitään ymmärrä!

Klasu jatkaa sotilasasioista:
Kenraali Hägglund perusteli maavoimien helikopterihanketta kannalla, että "mitä korkeamalla ollaan, niin sitä parempi, koska näköalat ovat laajemmat". Aivan oikein, kenraali Hägglund on jälleen oikeassa.
Kenraalin siirryttyä koko Euroopan laajuisiin tehtäviin Hägglundin kanta on huomioitava.
Näin ollen Kuun Luna-tukikohta olisi aktivoitava myös Euroopan käyttöön.
Oikeastaan Moon-City LUNA, mitä termiä Neil Amstrong käytti taannoin NASA-seminaarissa. Sitäpaitsi Kuusta käsin pystymme kontrolloimaan maan lähiavaruutta ja kaikkea avaruudessa liikkuvaa. Hyvin tehokkaasti, vaikka ko suurvaltojen tietämä tukikohta on Kuun pimeällä puolella. Saksalaista laatua!

Lehto kommentoi:
Hägglund on mitä tyypillisin hurriryssykkä, joka aikaoinaan väitti että Ryssällä on legittiimi oikeus olla sotilaallisesti läsnä Baltiassa. Ei ihme, että ko. miehitysvallan ymmärtäjä viimeisiksi töikseen kähmi itselleen kalliin panssaroidun edustusauton puolustusvoimien laskuun. Nilläkin rahoilla olisi voitu hankkia aseistusta miehittetyjen alueiden vapauttamista silmällä pitäen
Ei ole ihme ,että Pyynikin Hevosnaama, Klaus Juutilainen ihailee kyseistä hurriryssää!

Esa Torspo ehdottaa yhteistyötä:
Taten ehdotan Teemu "raystasperse" Lahtiselle ja Klaus "jutkusika" Juutilaiselle ja muille samanmielisille, etta aloittaisimme yhteistyon Seppo Lehdon, Vaino Kuisman ja muiden spammaajien edesvastuuseen saattamiseksi ja hiljentamiseksi. Kansa on lopen kyllastynyt naihin antisankareihin ja haluaa paasta heista eroon. Useita tutkintapyyntoja poliisille on lahetetty. Itsekin jouduin aikoinaan vasten tahtoani taman terrorin kohteeksi, enka ole paassyt siita eroon lukuisista pyynnoistani huolimatta. Ottakaa kantaa, arvon herrat!
Esa Torspo

Lehto kommentoi:
Teemulla ei tiettävästi ole mitään SL:ää vastaan. Klaus Juutilainen sen sijaan ei liene TL:n suosiossa.
Torspo voi rauhassa "tehdä yhteistyötä" Pyynikin hevosnaama, Klaus Juutilaisen kanssa
Me kaikki tiedämme mitä ko. yhteistyö tarkoittaa. Onko KJ jo kutsunut sinut kanssaan saunaan. Oletko torspo jo valmistautunut nylkyttämään ko.jutkuepattoa.

Myös presidentti Halonen kommentoi:
SL on kunnon mies toisin kuin Jammmu Setä- henkinen Klaus Juutilainen. Näyttöä ko. ryssäläisepaton toimintatavoista on ihan riittävästi. Vaadimme lastensuojelun nimissä Klaus Juutilaisen pysyvää eristämistä yhteiskunnasta ja ko. Tehtaankadun syöttilään internet-yhteyksien välitöntä katkaisua.
Tarja Halonen
presidenttinne ja valittavasti myös miehitysvallan tukija

Lehto kritisoi Esa Torspon ja Klasun yhteistyötä:
Esa Torspo on liittynyt Boris Verikovin ja Klaus Juutilaisen "saunaseuraan". Oletko jo saippuoinut persereikäsi Boris -setää varten. Pian reiästäsi valuu muutakin kuin paskaa.
Ryssä Boris on kyllästynyt vetelemään Klaus Juutilaista ja kaipaa uuttaa tiukkaa peppua pantavakseen.
Armeijassa Esa Torspon kaltaisille on käyttöä lähinnä miinanpolijoina. MOT

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Seppo, nuo sun juttus ei oikein kiinnosta eikä huvita!
AKM

Presidentti Halonen vastaa:
Oletkos Anni valmis luovuttamaan posliiniksi ajallun lesbovittusi kansakunnalliseen käyttöön lisääntymismielessä?
Tarja-bi-Halonen
- kansakunnan oma verinen lesbovittu

Klasu vakoilijoista:
MOT:n ohjelma tapaus Tiusasesta oli mielenkiintoinen ja aiheutti keskustelua. Ilman toimenpiteitä näitä urkkijoita vastaan. Tietysti.
USA:ssa vastaavanlainen tapaus, joka on vakoillut Venäjälle pitkään ja on valtionpalveluksessa, odottaa kuolemantuomiota (3-2 tuomariäänin) tänään.
KGB- eversti ja lännen kaksoisagentti Oleg Gordiessky, joka on Venäjällä kuolemaantuomittu Magian Trick-operaation jälkeen vuonna 1985, on kirjoittanut mielenkiintoisen kirjan ja hän paljasti kaiken KGB:stä ja sen suhteista.
Oleg Gordiesskyn ja Inna Rogatchin SOKEA PEILI-kirja on vain suuri lyhennös alkuperäisestä. Sieltä selviää mm. Kalevi Sorsan hyvin laajat suhteet KGB:hen. Hänen sihteeri oli nykyinen SUPO:n päällikkö.
On ymmärrettävää, että paljastuville asioille mm. DDR ja KGB-agenteille ei tehdä juridisesti mitään, koska merkittävät vaikuttajat ovat olleet näitä agentteja. Useimmilla on merkittävä virka ja he suojelevat yhä toisiaan.
Nythän he saavat pitää virkansa ja tapaus Tiusanen on vain jäävuoren huippu koskien vakoilua Suomessa entisen kansandemokraattisen ja sosialistisen itäblokin hyväksi.

Lehto kommentoi:
Tiusanen oli sinänsä mitätön tapaus ryssännuolennassaan verrattuna Jutkusika Juutilaisen ylistämään George W. Bushiin.
Bush kestitisi paviaani-Putinia Teksasissa. Samassa vakutuuteltiin ikuista ystävyyttä. Taisipa "Yrjö Puska" ottaa paviaanimiehen haisevan ja silsaisen lerssin suuhunsa ja nielaista mällit. Bush on kaikessa mielessä hyödyllinen idiootti paviaani-Putinille.
USA on joutunut pahan kerran FSB:n ja Mossadin kusettamaksi WTC- jutussa. Nyt Afganistaniin on USA:n tuella saatu ryssänmielinen hallitus ja Afgannistanin kansallismieliset (talebanit) saavat osakseen vainoa.
Mukäli Ryssän yhteistoimintamiehiä tuomitaan lienee idiootti "Yrjö Puskan" paikka ensimmäisten joukossa.

Lehdon hakemus Kurun kunnanjohtajan tehtävään:
Tampereella 19.11.2001
Haen Kurun kunnanjohtajaksi pitkäaikaisen haasteellisen kansakunnallisen työni miehitettyjen alueiden palauttamisen vastapainoksi ja kansakunnallisen vaikuttamisen uudeksi kanavaksi.
Tiedämme ja muistamme kaikki, kuinka rasittavaa on pienen kunnan johtaminen kaikkine ristiriitoineen ja valtuustopalautteineen muistaen edesmennyttä kunnanjohtaja Hakalan Jaskaa 1980-luvulta. Haluan osoittaa, että kunnalliset rutinat on pientä verrattuna kansakunnalliseen johtamiseen. Kunnallinen puoluedemokratiahan on itsessään pelkkä vitsi, joten senhän voinemme ohittaa päätöksenteossa kuten ennenkin. Näin minimoimme mm. erilaisia henkilöristiriitoja.
Tulevaisuudessa isommat päätökset tehdään suoraan tarvittavilla kansanäänestyksillä, joko netin tai paikallisen kunnantalon kautta, joten tulemme jatkossa säästämään rahaa pienentyneinä valtuustopalkkioina. www.polemiikki.net tyylisen palautekanavan kautta myös tavalliset kuntalaiset voivat sujuvasti antaa palautteensa kuntalaisia koskettaviin asioihin. Stressinsietokykyni lienee parasta A-luokkaa, sillä harvaapa muista kandinaateistanne on muilutettu kansakunnan asialla kuten itseäni useasti. Jeltsinin vierailun aikaan 3 vrk vuonna 1997 Pasilan poliisivankilassa ja viimeksi presidentti paviaanikoira-Putinin vierailun aikana 3.9.2001 vietiin kesken mielenosoituksen Finlandia-talolta Pikku Roban poliisilaitokselle 3:ksi tunniksi, ihan vaan piruuttaan, jotta kansakunnallisia vaateitamme ei olisi saatettu yhtä äänekkäästi miehittäjä-Ryssän edustajien tietoisuuteen kuin, mitä jo aamupäivän aikana olin saattanut. Kaikkihan näkevät ko. ajan eri dokumenteista näyttävän paviaanikoira-Putin julisteeni ja miehitettyjen alueiden palautusvaade-karttoineen mm. ko. ajan lehtiä katsomalla. Lupaan taata jatkossa Kurulle vastaavaa ja tai jopa räväkämpää julkisuutta, kuin mitä tähän asti olen saanut aikaan miehitettyjen alueidemme palauttamissaralla. Ko. mielenosoitus ja siihen osallistuminen takaisi, sen että miehitettyjen alueidemme palautusasia tuli asialistalle ko. vierailun yhteydessä. Samoin uskon myös kunnallisia asioita voitavan lyödä asialistalle ilman vaikenemisia.

Tavoitteista tulevana Kurun kunnanjohtajananne:
Mielestäni Kurun tavoitteeksi voidaan laittaa kuntaliitos Tampereen kanssa seuraavan 6 vuoden aikana, samoin kuin kunnan kehittäminen vanhusten takapajulasta ja autiotuvasta pikkukunnasta Tampereen kasvukeskuksen luontevaksi kaupunginosaksi.
Kurun metsät ja luonto voidaan valjastaa luontevasti metsäläiskulttuurista osaksi Pirkanmaan kasvukeskuksen Tampereen imagoa ja eräänlaista juurilleenpaluuta, sillä tuhannet tamperelaiset omaavat juurensa lähikunnista, eikä vain Tammerkosken rannoilta. Kurun kunnan palvelut paranisivat huomattavasti kuntaliitoksen myötä, sillä Tampereen kaupungin linjaliikenne taannee sujuvan liikennekulttuurin edullisemmin, kuin nykyinen pitkänlinjojen käyttö, onhan Tampere laittanut rahaa hölmömpiinkin hakkeisiin kuten Lenin-museon ylläpitoon.
Myöskin Tampereen imago nuivan tonttipolitiikan tarjoajana joutuisi uuteen valoon. Kurun kuntahan on jo pitkään tarjonnut tonttejaan, vaan toistahan olisi tarjota tontteja Kuruna, erillisenä kaupunginosana Tampereelta vastaavalla hinnoittelulla. Eikö totta? Mielisairaiden ja vammaisten hoitotyön karuus voitaisiin myös valjastaa matkailukäyttöön paljastamalla Kurun Hainarin ratsutilan luona olleiden ”Hullujen huoneiden” rujo ja arkipäiväinen totuus vammaisten kohtelusta Kurun historiassa sotien jälkeen.
Kurun lukemattomat louhokset voitaisiin valjastaa myös uusiokäyttöön tehokkaammin, siltä osin kun niitä on hylättynä eri tienposkissa. Mm. myymällä ne muodolliseen hintaan vihreitä luontoarvoja kunnioittavaan käyttöön tuhkaushautausmaiksi ja / tai villieläinpuistoiksi samaan aikaan julkisilla huutokaupoilla. Näin voitaisiin taata eräänlainen luontevampi luonnon kiertokulku myös omaistemme suhteen, eikä altistettaisi luontoarvojamme haitallisille hautausmaiden laajennuksille, kuten valitettavasti Kurussakin on viime vuosina tehty.
Kurun museohanketta voitaisiin kaupallistaa jokavuotisilla Suomen sotaan 1808-1809 perustuvilla taistelunäytöksillä Hainarin maastossa laakeammilla paikoilla kuin mitä nykyinen museonmäki tarjoaa. Esim. Hainarin entisen koulun tieltä olisi loistava näkymä alaspäin viettäville pelloille. Näyttelijäkulut olisivat minimaaliset, sillä vapaaehtoisia lienee tarjolla pilvin pimein ko. mustaruutinäytöksiin. Ko. taistelukohtaukset voitaisiin myydä tv-, ymv:na oikeuksina korkeimman tarjouksen tehneelle taholle, joka velvoitettaisiin luovuttamaan ko. näytöksistä vastikkeeton markkinointimateriaali Kurun kunnan käyttöön erilaisiin markkinoinnin edistämistarkoituksiin. Samoin kunnan alueella voitaisiin tarjota taistelunäytöksiä vuoden 1918 vapaussodan tapahtumiin perustuen, näyttäen ansiokkaasti tämänkin päivän ihmisille kuinka Suomi vapautui miehittäjästään Ryssästä ja sen salakavalista ryssänlimppuun ja punanauhaan uskovista kommarikätyreistä.
Lisäksi voitaisiin valjastaa vuotuinen Kuru – Tampereen Vapaudenpatsas maraton, joka näin olisi vaativampi kuin perinteiset maratonit kun matkakin voisi olla yli 40 km, mutta ei kuitenkaan yli 60 km. Kurulaiset punikithan suorittivat ko. maratonin kevättalvella 1918, vieläpä Ryssän pitkänlinjan kivääri kädessä, osan joutuessa Tampereen hiekkaharjujen täytteeksi harharetkellään.
Kurun Suojeluskunnille ja Lotta-Svärdille ansiokkaasta toiminnastaan itsenäisyytemme säilyttämiseksi esitän myös yhteistä Suojeluskunta- ja Lotta-Svärd-patsaan pystyttämistä Kurun kirkkomaan ja Hirvenhiihtäjäpatsaan luo kunnon mittakaavassa. Kurun harmaa graniitti soveltunee Suojeluskunta- ja Lotta-Svärd-patsaan materiaaliksi loistavaksi ja ko. Suojeluskunta- ja Lotta-Svärd-patsasta voitaneen käyttää myöhemmin taidokkaan markkinoinnin veturina mallina suuremmasta ajattelusta esim. Finlandia-talon seuraavaa rapautumiskertaa varten.
Tampereen Viinikan kirkon hakaristit lienee tehty Kurun harmaasta graniitista, joten ko. Hakaristi-symbolia voitaneen myös hyödyntää kansainvälisesti erittäin taidokkaalla kampanjalla, jossa esim. Kurun vaakunakuvan kurun notkelman keskelle lisättäisiin harmaa hakaristi. Kurun keskustan kunnantalon graniittipaaden kärkeen voitaisiin lisätä kunnon graniittinen hakaristi, johon pimeänaikaan kytkettäisiin juhlavalaistus kertomaan kurulaisista kunniakkaista tulevaisuuteen uskovista arvoista, samalla pimeällä loistava hakaristi olisi osa hyvää myynninedistämiskampanjaa tyyliin näkyvästi Hämeestä: Kuru – hakaristigraniittia, kestävää ja turvallista.
Ulkomainen myynninedistämiskampanja varmistettaisiin kutsumalla Vapauspuolueen Jörg Haider Kuru-juhlille iltavalaistuksen aikaan avaamaan uusia ulottuvuuksia keski-Euroopasta tulevan matkailun saralla. Voisimme myös itävaltalaistahojamme muistaa Hitler-museolla vastapainona Tampereella jo olevalle Lenin-museolle. Materiaalia saanemme kulttuuriyhteistyönä Itävallasta. Näitä ehdottamiani uusia Suojeluskunta- ja Lotta-Svärd, sekä Hakaristipatsashahmotelmia ymv:aa voitaneen käyttää erittäin räväkän Kurun tunnetuksi markkinoinnin keihäänkärkenä ja Kurun runebergiläisen vänrikki Ståhlin eli ”Teräksen” teräksisen perinteen kirkastajana tässä ajassa.
Tässä vain osa mahdollisista ideointihankkeistani Kurun elinkeinoelämän ja henkisen elämän vireyttämiseksi. Toivottavasti arvostatte aloitteellisuuttani Kurun tunnetuksitekemisessä.
Kiittäen etukäteen mahdollisista konsultaatiotoivomuksistanne, mikäli ette nyt päädy tarjoamaan itse kunnanjohtajan paikkaa. Kunnioittaen vapaussodan 1918 muistoa entinen kurulainen ja nykyinen tamperelainen Seppo Lehto
PS: Lisäksi omaan hyvät suhteet ja tunnettuuden budjettimäärärahoista päättäviin tahoihin mm. eva.biaudet@eduskunta.fi , esko.aho@eduskunta.fi , pia.viitanen@eduskunta.fi , paavo.lipponen@eduskunta.fi , sulo.aittoniemi@eduskunta.fi , … sekä presidentti@tpk.vn.fi , jne. Ohessa CV:ni

ANSIOLUETTELO 1(2)
19.11.2001
Seppo Lehto
Penttilänk.12D 15
33820 Tampere
e-mail: seppo_lehto@yahoo.com

HENKILÖTIEDOT
Syntymäaika: 06091962
Perhesuhteet: Avoliitossa 4 lasta

KOULUTUS
Ylöjärven lukio; yo 1982, yleisarvosana Cumlaude, kielilinja ( saksa ja ranska )
Tampereen Yliopisto, pääaineena yleinen historia, auskultointi 1989, HuK 1991

MUU OMAEHTOINEN KOULUTUS
TAKK : Uusmediatuotanto 1/ 2000 17.1. – 31.8.2000
TAKK: Multimediakurssi 8.11.-23.11.1999
Treen ammattioppil.: Pagemaker perusteet-kurssi 1.11.-22.11.1999
Treen ammattioppilaitos: Kotisivujen tekeminen Internetissä 19.10-9.11.1999
TAKK: Internet ja sähköpostikurssi 11.10.1997-29.10.99
Tampereen ammattioppilaitos Excel 97 perusteetkurssi 11.10.-25.10.99
Turun AKK:n Nettimarkkinointi 1998-koulutus 7.9.1998-26.4.1999
Tampereen avoin yliopisto; Markkinoinnin abrosta 10 ov 12/1997
Yritysura ay, Pirkko Reho Yrittäjäkurssi 24.3.1997-2.5.1997
Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen Saksan kaupan kurssi 8/1996-1/1997, kielitodistus välttävästä saksankielen taidosta
Tampereen avoin yliopisto; Kansainvälisen kaupan perusaineopinnot (Erityisesti Aasian kauppa) 20 opintoviikkoa, hyvät tiedot 4/1996
SUL:n yleisurheilun valmennusstarttikurssi (yht. 12 t.) 3 ja 5.12.1999
Tenniksen C-valmentajatutkinto 1984

TYÖKOKEMUS
Kesällä 2001 tenniksen alkeiskurssin vetäjänä Ahvenisjärven kentällä
Burning Books-kirjakaupassa työharjoittelu 9.11.1998-26.4.1999
Suur-Suomi r.y:n toiminnanjohtajana 8/1995-1/1996
Yhteisyrityksenä Kiinan kauppaa 1992-93 (silkki- ja insinööritarvikkeet) yhteistyössä hankiinalaisen kanssa, lähinnä yrityksen rahoituksesta vastaaminen, maahantuontidokumenttien selvittely, suora- ja tukku-myynnistä vastaaminen.
Asiakaspalvelua portsarina 1985-86 ja 4/1988-6/1992 Tampereen teknillisen oppilaitoksen I-Klubilla, sekä Tampereen teknillisen korkeakoulun ravintola Cupolassa 5/1991-5/1992
Tapiolan yksityisvakuutusten kenttämyyntityössä 1987
Kurun seurakunnan hautausmaahoitajan ja suntion sijaisuuksia 1980-86
Kurun invaliditalosäätiön kiinteistönhoitajan sijaisuuksia 1984-86
Kurun kunnan kiinteistönhoitajien sijaisuuksia 1980-86
Metsänharvennusta (lähinnä mäntymetsää) Norjan Finnskogenissa 6-7/1981

ANSIOLUETTELO 2(2)
19.11.2001
Seppo Lehto
Penttilänk.12D 15
33820 Tampere
e-mail: seppo_lehto@yahoo.com

KIELITAITO
Tyydyttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu, välttävä saksan, ranskan ja ruotsinkielen taito, tsekinkielen alkeet 1984-86 Tampereen yliopistossa. Osaan lisäksi hieman italian ja venäjän alkeita. Kielitaitoani eri kielissä pidän yllä eri harrastusten ja yhteysverkostoni kautta.

LUOTTAMUSTEHTÄVÄT
Aso Oy Veisunpentti hallituksen jäsen keväästä 1998 – kevääseen 2000
Suur-Suomi r.y:n puheenjohtajana vuodesta 1991
Isänmaan Asialla ry:n puheenjohtajana vuodesta 1994
Poliittinen toiminta miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi, sekä suomenkielen virallistamiseksi kaikilla suomalaisten historiallisilla alueilla.
Tunnetuin aloite: Sotarikoksista epäiltävien ”neuvostopartisaanien” tutkintapyyntö valtakunnansyyttäjälle syksyllä 1998, jotta tekisi ko. sotarikoksista epäiltävien luovutuspyynnön Venäjän federaation syyttäjäviranomaisille. - Joukkomurhiin, raiskauksiin, ymv:iin sotarikoksiin syyllisiksi epäiltävien luovutuspyyntöä valmistelee parhaillaan KRP sisäministeriön pyynnöstä.
Itsenäisyyden Puolesta r.y:n. Pirkanmaan sihteerinä vuosina 1992-1993,

HARRASTUKSET
TU-38:n toimitsijana ja valmentajana vuodesta 1999; tuomarikortti 6/1999
Puutarhanhoito ( Omalla asuintontilla eri kasvien kokeilevaa viljelyä )
Voimailu ja urheilu vuodenaikojen mukaan ( hiihto, tarkkuusammunta, sekä suojeluskuntaperinteen henkiinherättäminen yhteiskuntakritiikin ja vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen kautta, ymv. )
Yhteiskuntakritiikki ja ulkopolitiikka 1990-
Talouselämä kaikkine eri osa-alueineen vuodesta 1984-
Tennis 1980-
Melonta 1979-86
Filatelia 1975-
Kirjallisuus 1975-

Klasu Königsbergin asemasta:
Königsberg on jälleen oltava pian Königsberg!
Marraskuussa 1990 Puolan ja Saksan hallituksen edustajat kirjoittivat sopimuksen, jossa "Oder- Neiße linja" tunnustettiin ko valtioiden rajaksi, mutta jätti silti mm. Königsbergin aseman auki. Sittemmin Puolasta on tullut NATO-jäsen, jonka vanhoja maita on idässä, koska Stalin siirrätti Puolaan länteen päin. Saksojen yhdistyminen oli väistämätön ja merkittävä tapahtuma, joka oli osa yhdestä prosesista, joka käynnistyi tuolloin ja joka jatkuu yhä tänään; Königsbergistä keskustellaan Unionissa paljon, koska se on jäämässä mottiin meidän alueiden keskelle. Venäläiset ovat yrittäneet järjestää maatietä alueelle, mutta sekä Liettua että Puola ovat ehdottomasti kieltäytyneet tällaisista hankkeista aikaisemmin. Tämä luo tiettyjä velvollisuuksia EU:lle. Saksan ja koko Skandinavian pitää voimakkaasti tukea Liettuan ja Puolan kantoja Unionissa, jossa on väläytetty kalingradilaisille jopa vapaata liikkumista Unionin alueella.
Presidentti Putin ehdotti myös itävaltalaisille eilen, että maa pitäisi sotilaallisen puoluettomuuden, vaikka Itävallan hallituksen ohjelmassa on yhteisesti sovittu yhtenä kohtana Euroopan yhteinen turvallisuus joko Nato-jäsenyyden kautta tai muilla eurooppalaisilla järjestelyillä. Venäjältä ei enää kysytä mitään, koska se ei ole valmis edes sovittamaan vanhoja mittavia ja suuria rikoksia Eurooppaa kohtaan. Eivät edes pyydä anteeksi rikoksiaan, niin kuin heitä on yksilötasolla neuvottu käyttäytymään. Venäjä ei voi estää ko prosessia ja lisäksi USA tuki Saksojen yhdistämistä hyvin tarmokaasti Presidentti Bushin aikana 1989-90. USA tukee Eurooppaa suhteessa mm. NATO:n laajentumiseen
Ennen Suomen ja Ruotsin EU-jäsenyyttä vuoden 1995 alusta jäi yksin Tanskan harteille hoitaa Baltian maiden etuja Unionissa; nyttemmin asia on eri; muistan muutama vuosi sitten kuinka Liettuan Presidentti Vytautas Landsbergis ja Harri Holkeri ehdottelivat humaania ruoka-apua pohjoista Itä-Preussia miehittävälle neuvostoarmeijalle. Onneksi se ei toteutunut. Omasta mielestä nykyisenlainen pohjoisen Itä-Preussin alue ei tarvitse mitään tukia meidän rahoista, jotka menisivät alueen nykyiselle miehittäjälle. Kun N-liitto luhistui ja merkit vaihdettiin, niin pohjoisessa Itä-Preussissa ei niin tehty, vaan siellä on yhä näkyvissä kommunistiset symbolit julkisuudessa ja toisella tasolla tämä miehitetty alue toimii näin ollen vielä marxilaisena museona. Alueen elintaso on Venäjän alhaisin tänään. Alueen väestö koostuu mitä eriskummallisimmista etnisistä ryhmistä, jotka tuotiin alueelle, sen jälkeen kun saksalaiset murhattiin ja tapettiin alueelta Stalinin käskyllä.
Sotilaalliselta kannalta siellä on suuri venäläinen laivastotukikohta ja kasarmi, jossa on n. 200.000. entistä n-liittolaista sotilasta jäljellä (käyttävät puna-armeijan univormuja). Strategiselta kannalta tuollaisen joukkomäärän sijoittaminen noin pienelle alueelle kertoo kaiken heidän strategiastaan venäläisen kuvernöörin selittelyistä huolimatta; selittelyt ovat aivan turhia mennen täällä kuuroille korville ja jos Baltian turvallisuutta uhataan idästä käsin tuolla joukolla on keskeinen tehtävä Baltian valtioiden jälleentuhoamisessa ja saattamisessa venäläiseen etupiiriin. Tätä ei sovi unohtaa ja se näkyy selvästi asioiden vallitsevasta tilasta. Voidaan sanoa, että Kalingradin sotilasjoukko on pistoolinpää, joka osoittaa Baltian maita. Tiedämme myös varmuudella, että Kalingradin kasarmeissa on seinällä Josef Stalinin kuvia. Media kertoo Kalingradin kaikista ongelmista, kuten mm. huumeongelmasta, jäteongelmasta, mutta ei kerro siitä, kuinka paljon alueelle on keskitetty entisiä puna-armeijan joukkoja. Eikä laivaston kokoa. Kaikki hyvin suuria turvallisuusriskejä, jotka kantavat venäläisen imperialismin tunnuksia univormuissaan pitäen Stalinin saavutuksista kiinni ja suitsuttaen tätä sanomaa taustoja tuntemattomalle yleisölle.
Königberg eli venäläisten kutsuma Kalingrad on hyvin vanhaa saksalaista aluetta, jossa vielä hetki sitten historian mittapuun mukaan Preussin kuninkaat kruunattiin. Pohjoismaille, Baltian maille ja Saksalle on elintärkeää, että Itämeri pysyy rauhansisämerenä, jota venäläiset eivät uhkaa nykyisellään. Ranskan Marsalkka Foch ennen kuolemaansa osoitti silloista Korridooria ja sanoi profeetallisesti: "Tässä on syy seuraavalle sodalle." Tämä aluekysymys ei ole siis vähäinen ja jos tämä prosessi jatkuu Suomen Karjala Viipureineen olisi sidottava tiiviisti käynnissä olevaan prosessiin; viimeksi Saksojen yhdistymistä edeltäneeltä ajalta marraskuulta 1989 on vaikea muisto. Tuolloin Gorba kysyi Suomen toivomuksia ja kantaa Karjalaan jopa kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla Presidentti Koivisto sanoi, että Suomella ei ole mitään toivomuksia Karjalan suhteen, kun kulissien takana Saksojen yhdistymistä puuhattiin. Tammikuussa 1990 Koivisto lähetti vielä Paasion Moskovaan vakuuttamaan, että meillä ei ole mitään toivomuksia Karjalan suhteen. Miten sitten ratkaista nyt keskustelujen alla oleva pohjoisen Itä-Preussin tilanne Unionissa.
Summa Summarum: 1) Entisille n-liittolaisille, jotka ovat pohjoisessa Itä-Preussissa ei tule antaa vapaata kulkulupaa Unionin alueella, vaan heidät pitää siirtää asteittain takaisin Venäjän puolelle. 2) Laivastotukikohdan ja sotilaskasarmin toiminen miehittäjänä on neuvotteluiden kautta lakkautettava ja heidät on kotiutettava Venäjälle tai hakeuduttava muihin tehtäviin oma-aloitteisesti. 3) Alue pitää palauttaa Saksalla takaisin ja vaikka esim. Hohonzollern sukuiselle Prinssille, joka loisi valvonnassaan alueesta verovapaan alueen (Alue on nyt jo venäläisten alla verovapaa; siellä ei tarvitse maksaa veroja, jos sinne sijoittaa venäläisen kuvernöörin mukaan). Alue on sidottava tiiviisti meidän omiin eurooppalaisiin turvallisuusjärjestelmiin ja siltä kannalta, joka meille itselle on parasta.

Lehto yhtyy näkemyksiin:
Vaihteeksi jotain asiantynkääkin pulunnussijalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti