keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #6

Nuppu Zeitlin lähestyy Lehtoa:
Rakkauteni venäläisiä vastaan on hillitön, eikä mikään sitä mielipidettä muuta. tuleva miehenikin on venäläinen, joten turhaan lähetät minulle postia.
venäläisrakkaudella nuppu

Lehto vastaa:
Ime sinä kuollutta silsaista ryssän kyrpää, kun vielä kykenet
Sillä niin on Jumala maailmaan rakastanut, että vielä tulee se päivä kun paskaryssät teurastetaan kuin BHS-tautiset sorkkajalkaiset brittein saarilla.
Tsetsenian kansakunta ei ole ainoa, joka kiittää.
PS:) Mielipiteelläsi ei ole enempää arvoa kuin keväisellä koiran paskalla katuojassa

Klasu uhkaa Lehtoa:
SAATANAN PÄTKÄ-LEHTO! kun kohtaamme saat saatanan onanisti turpiisi niin, että et siitä enää selviä.
Kun tulemme vastakkain toiselta lähtee henki pois! Se on selvää. Olen treenannut taistelutaitoja pitkään tätä kohtaamista varten. Minulla on geenieni myötä edellytykset kukistaa ugri-Lehto parilla lyönnillä. SAATANAN PELKUTI LEHTO VAAN LYMYÄÄ TAMPEREN PUNAISELLA YLIOPISTOLLA EIKÄ TULE TAPPALEMAAN!
SAAT SAATANAN HALPA-PILLUJJEN NUOLIJA TURPIISI!
KOODI ON: LIKVIDOIKAA LEHTO!!!

Lehto vastaa:
Kun kohdataan .... ? Kuulemma sinulla on "kädet" täynnä Barbaraa? ( Rappelle-toi Barbara, il pleuvait sans cessee sur la rue ... )
Mikä henki? - Sinähän olet vain ryssäläinen paha henki.
Se shiitä! Hik, hik.
Kuten huomasit taas selvittiin parilla hikalla. Hah?
Klaus Jutkusialla vippaa pahasti, kun ei tiedä mihin päin ryssäläisen nenänsä suuntaisi
PS:) Jatka treenaamista, viimeksi kun sinut on nähty, niin olit vain puskissa lymyävä rakki ( ties mitä tekemässä ).
MIEHITTÄJÄ-Ryssän teurastaja
Herran nimessä ja sovintoveressä

Jussi Mattelmäki lähestyy Lehtoa:
Hei hyvä mies! Toi on tosi URPOA Seppo toi vieraille ihmisille lähetetty Venäläis paskanjauhamis sähköposti! Mua ei ainakaan hevon vittua kiinnosta tollanen paskapuhuminen, jos sä haluut et jotain kiinnostaa ni ei se varmaan löydy täältä.... Kato peiliin ÄIJÄ;)!

Lehto vastaa:
Olemme puhuneet vain paska-Ryssästä ja miehittäjän loisista, emme mistään venäläisistä

Oik.yo. kommentoi Lehtoa:
Eikö se tosiasia että nykyaikana ainoastaan täydelliset luuserit (lue: tyhmät, kouluttamattomat, syrjäytyneet) viitsivät innostua tämän sivu levittämästä kansalliskiihkosta pane teitä ollenkaan miettimään mihin näistä kolmesta kategoriasta juuri te kuulutte. No, useinhan nuo kolme ominaisuutta valitettavasti löytyvät henkilöiltä samanaikaisesti.
On erittäin koomista että meidän yhteiskuntamme pohjasakka viitsii vaivata pieniä päitään miettimällä kansakuntamme suuria kysymyksiä. Suomen yhteiskunnan ongelma on juuri teidänlaiset tyhmät, toisten verorahoilla elävät luuserit, jotka paikkaavat oma alemmuuskompleksiaan ja huonoa itsetuntoaan vihamaalla maahanmuuttajia, venäläisiä jne.
Ongelma olette te, Suomi voisi paljon paremmin yhteiskuntana jos teidänlaiset ihmiset saataisiin ulos ja tilalle esim. korkeasti koulutettuja, veroja maksavia softa-insinöörejä Intiasta.
- Oik.yo.

Lehto vastaa:
Kyseinen oik.yo. taitaa enemminkin olla väär. yo. kun sallii laittoman alueidemme miehityksen miehittäjä- Ryssän toimesta. Ko. henkilö kuuluu kansallisessa itseinhossaan samaan ryssäläispettureiden kategortiaan kuin Klaus Juutilainen ,Jaakko Laakso, Paavo Lipponen tmv:t.
Miehittäjä_Ryssän edustajat on raivattava pois keskuudestamme!

Osku Pajamaki lähestyy Lehtoa:
Anteeksi mutta minka helvetin takia minulle tulee tallaista sahkoposti roskaa.
Osku Pajamaki

Lehto vastaa:
"Osku Pajamaki" osku.pajamaki@filmiteollisuus.fi on puhdas ryssäläinen demari anusukko, thats`s why
Ryve saatanan demarikuona kaikessa ryssäläisyydessäsi:)
1) Puolusta miehittäjäämme Ryssää
2) Puolusta keino Jugoslaviaa
3) Unohda Tsetsenian kansanmurha
4) Tuhoa alkuperäkansan oikeudet Silvotussa tynkä-Suomessa
5) Kuskauta neekereitä, mustalaisia ja muita lapamatoja Suomeen
jne.
Miehittäjä-Ryssän teurastajat Laatokan rannoilta

Klasu Lehdosta, Suomen Sisun keskustelupalstasta ja Hans-Martin Schleyeristä:
Aiheita
* Seppo Lehto panostaa teksteissään yhä juutalaisuuteen!
* Suomen Sisun keskustelusivu suljettu!
* Hans-Martin Schleyerin murhan taustaa;entiset RAF-terroristit ja nyt vihreät ministerit vastuuseen tutkimusten estämisestä Saksassa!

SEPPO LEHTO PANOSTAA KOVAA JUUTALAISUUTEEN!
Marraskuussa 2000 Turun kirkolliskokous kehoitti käynnistämään seurakunnissa juutalaisuutta, juutalaisten ja kristittyjen tapojen välisiä suhteita koskevaa opetusta; tässä ovat kunnostautuneet mm. Tampereen Torpan kurssikeskus, joka liputtaa Israelin lipulla joka päivä. Lisäksi he ovat päättäneet avata uuden Synagoogan alueelle, vaikka paikallisen germaanikielisen väestön mukaan koko Torppa pitäisi sulkea häiriöiden vuoksi. Lisäksi Koivistonkylän seurakunnan käännyttäjä hullu-pastori on saanut Seppo Lehdon otteeseen ja S. Lehto on alkanut laulamaan juutalaisten lauluja ja toimivaa ekumeniaa idän ortodoksien kanssa, joilla on surullinen osa historiassamme yhteistyössä venäläisten kanssa ja maamme materiaalisessa tuhoamisessa kriisien aikana. Seppo Lehto onkin yksi kovimmista juutalaisuuden esutajista maassamme. (Lähde; paikallinen asukas)
Stop die falsche Macht der Kirche - TRITT AUS!

SUOMEN SISUN KESKUSTELUSIVUT SULJETTU 4.5.2001
Uutinen pitää paikkansa; keskustelusivun toiminta on painottunut vahvasti ja 100% suomalais-ugrilaiseen nationalismiin, joka näkyvästi haluaa poistaa perustuslaistamme toisen kotimaisen germaanisen kielen ja näin ollen myös sen ainoan oikean kulttuuripohjan, joka yhdistää meidät sivistyneeseen muuhun maailmaan. Näin ollen sivujen sulkeminen on nähtävänä germaanista suuntausta vahvistavana toimena. Sivujen yksi näkyvimmistä mannekiineista on ollut Seppo Lehto nimimerkeillä Vapaussoturi ja Lumivaara, joka lienee yksi kylä Udmurtiassa. Onnittelumme Serverille, joka on toiminut täysin oikein suomalais-ugrilaisen rasismin torjunnassa. (Lähde: VALPO)

HANS-MARTIN SCHLEYERIN MURHAN TAUSTA SELKENEE
Saksan työnantajien entinen puheenjohtaja Hans-Martin Schleyer murhattiin lokakuussa 1978; murhasta otti vastuun punainen armeijakunta. On herännyt epäilyjä Saksassa, että Saksan hallituksen vihreillä ministereillä olisi ollut ratkaiseva osuus ko raa'assa murhassa, kun kohdetta panttivankien vapauttamiseksi. Kvartetti Joscha Fischer, Otto Schilly ja Jürgen Tritten taustojen tutkinta on johtanut pitävään yhteyteen punaiseen armeijakuntaan, josta Fisherin tuttavuus Shakaaliin on jo tosiasia ja samoin yhteys Wienin 1970-luvun verilöylyyn tuomioistuimessa. Lisäksi Fisherin nuoruuden kämppäkaveri on ollut RAF-terroristi Schiller. Myös toisilla vihreillä ministereillä on ollut kiinteitä kytköksiä punaiseen armeijakuntaan ja he ovat olleet johtoporukassa mukana. Erityisesti sisäministeri Otto Schilly on yrittänyt käyttää asemaansa Hans-Martin Schleyerin murhan tutkimisen estämiseen, koska ko. kvartetti oli mukana ja osallisena murhahankkeessa. Mahdollisesti ja tästä on olemassa jo näyttöä he valitsivat juuri Hans-Martin Schleyerin kohteeksi punaisen armeijakunnan kommandoiskun kohteeksi, koska hän edusti työnantajia. Sen peittämiseksi sisäministeri Otto Schilly on alkanut yrittää kieltää NPD:tä eli Saksan kansallisdemokraattista oikeistopuoluetta kääntääkseen huomion muualle hallituksen jäseniensä mahdollisille rikoksille 1970-luvulta. (Lähde: Berliinin työnantajaliitto)

Ossi Toppari lähestyy Lehtoa:
Kuuleppa Seppo!! Kannattais varmaan pitää pienenpää meteliä kun et taida paljon paskaakaan tietäväsi näiden liikkeiden tarkoituksesta. Minun Vaarini osallistui aikanaan Mätsälän kapinaan mutta ei koskaan kuulemani mukaan hörhoillyt sillä. Hän kaatui Vuosalmella 9.3.1939 eli sodan viime päivinä. Vaarini isä oli jo aikoinaa 1894 reservin kertausharjoituksissa ja oli silloin sotilas arvoltaan reservin alikapteeni. Kaikesta huolimatta minäkin katson lukeutuvani vahvaan oikeistoon oltuani aikanaan silloisen Vaasan Läänin Kokomuksen varapuheenjohtaja. Asian pystyt tarkistamaan jos haluat. Mieti vähän mitä voitat tällä kaikella paskanjauhamisella?? Asun itse nykyään Virossa jossa sinun laisesi luuserit ja mummojen potkiat hoidetaan jopa tänne Suomen puolelle 4000 FIM / laaki. Koitappa miettiä vähän sitä. Minulla ei ole mitään syytä hoitaa tilausta sinulle mutta ehkä joillain muilla on ja silloin en pysty paljon auttelemaan. Joten koita poitsu rauhoittua. Tiedän vain sattumalta että sinulle on olemassa jo tappotilaus. Eikö henkemme ole kuitenkin kallisarvoisin asia??

Lehdon tukiryhmä vastaa:
Tarkoittatteko kenties jutkusika Juutilaisen "tilauksia"?
S.L. ei ole ennenkään ryssäläisten uhkailuista hätkähtänyt. Juutilainen on tilannut Virosta kai lähinnä barbaroita.
Taidatte olla ryssäläinen kun ette tue S.Lehdon arvokasta toimintaa miehtitettyjen alueiden palauttamiseksi.
Suomen Lukko
Seppo Lehdon tukiryhmä suojeluskuntien hengessä.

Klasu kommentoi:
Vihdoinkin! Vihdoinkin! Vihdoinkin!
Kertokaa vain meille paikka ja aika, niin haluamme nähdä itse pääpiru Seppo Lehdon tulevan lopullisen ratkaisun; pikku pieni-keväinen pick-nick eväineen tuolle mukavalle paikalle, jossa tuo jo mainittu mainio Einsatz-kommando Baltiasta toimii sopii meille kevätpäivän ratoksi oikein hyvin. Mikä nautittava idylli? Voisittekohan vielä ystävällisesti informoida sieltä tarkasti Sonderkommandon tulevasta liikkeestä, jotta pääsemme näkemään itse juhlallisen tapahtuman, lähettämään kutsukortit ja järjestelemään ruhtinaallisen puutarhapöydän kestityksineen hyvine juomineen ja ruokineen ko tilaisuuden kunniaksi. Prost! Prost! Prost! Meine Herren! Malja Teille, hyvät ystävät ja sitten rautaristit rintaan! Jatkot juhliin tietysti meillä Sonnenbergissä kotona myöhemmin! Eikö?
Itse pysymme kuitenkin julkisesti täysin ulkona tästä itse väistämättömästä tapahtumasta kuitenkin koko ajan liikkuessa 100% aseistautuneena taisteluvalmiudessa S. Lehtoa & kätyriensä ja heidän ugri-kaarti hyökkäyksiään varten. Uutisenne vaikeuttaisi kuitenkin meidän elämäämme ja sen sisältöä huomattavasti, koska menetämme odottamamme tulevaisuuden kohtaamisen ja taistelun! Harkitkaa siis vielä kerran asiaa; me emme haluasi menettää tätä taistelua muuta kuin pakosta. Muistakaahan sitten hoidella saman tien hänen sukulaisensakin sitten germaanisen tapaoikeuden mukaan, síllä S. Lehto herjaa myös eurooppalaisia Prinsessoja koko ajan siinä, missä äitinsä herjasi avoimesti samallalailla lentokenraali Adolf Gallandia, Gallandin vielä tuolloin eläessä.
Emme olekaan olleet hautajaisissa hyvin pitkään aikaan sitten akvaariokultakalani Tirpitzin hautajaisten jälkeen.
Erittäin kovaa ja intohimoista "pogromi" tunkua tuntuu nyt olevan ilmassa ja vielä erityisesti näiden murrosikäisten keskuudessa seurata Lehtoa tuonne hornan tuuttiin; saa nähdä, lähteekö nämä zabuttjat, trojandat, roberspierret, puberteetti-rommelit jne. S. Lehdon kanssa samaan pogromiin rohkeasti seuraten mukaan? Ainakin sinne kovasti hinkuavat ja ovat minun puolesta hyvin, hyvin tervetulleita; alkajaisiksi pieni erikoismuilutus jo Suomen Sisun Turun johtaja puberteetti-rommelille terästäisi hyvin itse pogromin suoritusta suorittajien keskuudessa. Eikö? Pieni alkukarkaisu Baltiasta tulleen Einsatz-joukossa ei ole ollenkaan pahitteeksi ja tämä pubertteetti-hörhön käsittely kohottaisi mukavasti Einsatz ystäviemme adrenaalia veren pintaan, ennen itse pääpirun hoitelua? Jos ihmisellä on elävä itsetuhoinen haku hän joko hyppää kerrostalo yläkatolta tai löyttäytyy S. Lehdon seuraan. Valinta on ollut Teidän oma! Alea iacta est!
Onnea! Onnea! Onnea!
Prost!

Lehto kommentoi:
Osta Klaus-Jude pillua täältä:
http://www.sihteeriopisto.net/
Ettei tarvitse kaikessa saamattomuudessaan purkaa turhaumia kansallismielisiin.

Klasu ja Putsch:
Prost Meine Herren!
Lisätkää vielä Putsch- listaanne Turun pääpiru IP:n puheenjohtaja Raimo Rosendahl; samanlainen ilman kunniakäsitystä elävä saatanan hörhöroisto ja jatkuva kovaääninen paskanjauhaja - Minä muistan --- muistan ... elämän loppuun saakka; me toimimme ennenkuin tämä vallankäyttöä osaamaton jatkuvasti ruikuttava tuohivirsu porukka jälleen voimistuu.
Sitä varten saatte vaikka ko rahat käteisellä minulta ja heti, kun Putsch käynnistyy!!! Kyllä kummi-setä muistaa, kun Putsch alkaa ja miehistä aletaan ottaa taas oikeaa mittaa, kuka kukin on, sellaisissa olosuhteissa, missä vain omat selviytymistaidot ratkaisevat! Rosendahl on joukkoineen silloin contra tänne, oman julkituodun täysin motiivia vailla olevan täysin loppuun harkitun ilmaistun tahtonsa mukaan.
Eläköön Putsch!
Eläköön Putsch!
Eläköön Putsch!
FREIKORPS GREWENDORP

Lehto vastaa:
Putsatkaa ryssäläiset kiiruusti koiranpaskoineen kaduilta haisemasta;)

Jukka Molsan muualta napattu viesti jollekulle:
Tervehdys kaikille
Pidettäiskö kokous torstaina 3.5 klo 18.00 Renvall-instituutin Venäjä huoneessa. Idea Kumpulaan menosta on oikein hyvä, mutta vappuviikolla on ainakin mulla niin paljon menoja, ettei retkeilyyn oikein löydy aikaa.
Hyvää vappua kaikille

Jan Liesahon vastaus:
passar bra!
janne

Lehto vastaa:
Muistakaa ottaa muoviräjähdettä mukaan, kiitos ;)
Etenemme illan tullen miehittäjä-Ryssän lähetystölle ja avaamme vartijoilta kurkut
Muoviräjähteet laitamme toimimaan aika-ajasteella. Laukaisu paviaani-Putinin Suomen vierailun aikaan.

Anni Mattila kommentoi:
Tämä ainakin on rikokseen yllyttämistä jos mikä. Etköhän vihdoinkin pääse tuomiolle viharikoksistasi.

Lehto vastaa:
KEHOITUS, OLKAA HYVÄ:)KAIKILLE SUOMALAISILLE
TODEN TOTTA:) ANNI MATTILA OSAA LUKEA SUOMEA SELVÄKIELISESTI. KIITOS.
MINÄ / ME KEHOITAMME TODELLAKIN RÄJÄYTTÄMÄÄ MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN TURISTIBUSSIT, YMV. LÄHETYSTÖÄ MYÖDEN HEVON HELVETTIIN.
SOTA MEIDÄN AIKANAMME, KIITOS
OLEMMEHAN HERRA JUMALAN SUOJAAMA UUSI VALITTU KANSA

Klasu Lapin sodasta ja ugrien käsityksistä:
KUINKA MONTA TUOHIVIRSU-UGRIA VOITTE ASETTAA MEIDÄN PANGERMAANI-IDEAA VASTAAN EUROOPASSA LAPISTA?
Onhan ollut taas mukava lukea pohjoisten skinien käsityksiä Lapistamme II maailmansodan aikana. Mistä tuollaiset pangermania ideologian vihollisten ajatukset oikein syntyvät? Montako miestä Teillä on asettaa pangermania-liikettä vastaan Euroopassa? Kai seisotte miehinenne mielipiteittenne takana loppuun saakka? Ilmeisesti ko käsitykset harmonisoivat koko suomalais-ugrilaista nationalismi liikettä? Näinhän olen ymmärtänyt. Mihin käsitykset sitten perustuu? Eivät ainakaan Suomen valtiosääntöön tai oikeaan historiaamme. Lähinnä tulee mieleen ugrien yleinen upseeriviha tai N-liiton toisen maailmansodan aikana ja jälkeen harjoittama propaganda ja sen omaksuminen maassamme; suoria bolsujen, ja jopa 1 ja 2-tunnus jälkeläisiä, nimiä mainitsematta, onkin paljon ugri nationalaistien keskuudessa.
Epäilemättä ja valitettavasti suomalais-ugrien aksentti on aivan toisenlainen Waffen-SS Standartenführer Franz Schreiberin kirjassa Kampf unter dem Nordlich; hänen poikansa asuu muuten Helsingissä ja isä SS-veteraani vietti jokaisen kesän kuolemaansa 1969 saakka Suomessa sisareni kummisedän Rainer Schildtin Padasjoen Vehkakylän lomakylässä, jossa itse kouluaikana olin itse aina myös lomatöissä. Leskensä asuu vielä Lauttasaaressa.
Valtiosäännön kannalta (ja mikään muu ei ole merkityksellistä) maamme ei ollut koskaan sodassa Saksan kanssa ja mm. Presidentti Ahtisaari puhui kahdesta sodasta koskien Suomen osuutta II maailmansodassa itsenäisyyspäivän puheissaan (voitte tarkistaa heti Ahtisaaren toimistosta). Eduskunta ei koskaan puhunut tai sitten tehnyt esitystä sotatilasta ja presidentti ei todennut sota-asiaa koskaan. Ei koskaan. Valtioneuvoston pöytäkirjoihin merkattiin kyllä suomalais-ugrien aloittama tappelu, mutta tällaisella maininnalla ei ole mitään tekemistä valtiollisen sotatilan kanssa.
Summa summarum: Sotaa ei ollut Lapissa Suomen ja Saksan välillä 1944-45. Siis Lapsin sota on täyttä mielikuvista ja vihollisen propagandaa ja sitä ei koskaan tapahtunut. Siellä käytiin siis kyllä valesotaa ja myöhemmin vielä kurittomat osastot taistelivat keskenään vastoin molempien maiden ylimmän sotilasjohdon määräyksiä, koska suomalais-ugri löi germaanille, joka oli auttanut häntä koko II maailmansodan, verisen puukon selkään. Ajatelkaa, mikä kiitos ja ketkä oikein pystyivät tähän? Suomen Päämaja asetti eversti Haahden XX Vuoristoarmeijan esikuntaan edustajakseen ja silloin sovittiin valesota, jota käytiin Päämajan ohjeiden mukaan. Päämaja ja ylipäällikkö/maamme presidentti ei antanut ikinä käskyä hyökätä XX Vuoristoarmeijaa vastaan, vaan kyseessä ovat olleet suomalais-ugrit, jotka lähtivät vieläpä täysin vapaaehtoisesti Stalinin työrukkaseksi Lappiin ilman sotilaskäskyjä. Päämaja ei koskaan vahvistanut käskyillään mm. Siilasvuon petturuutta kenraali-aseman oma-aloitteisesta väärinkäyttämisestä.
Vähän niinkuin Tampereen vanha bolsujen punakaarti, joka suoraa päätä teloitutti kaikki insinööriopiskelijat Tampereella häpäisten vielä ruumiit ja aloittaen taistelut.
Ohessa Presidentti Mannerheimin lähettämä alkeperäisen kirjeen loppu Saksan hallitukselle 1944: Kirje kokonaisuudessaan löytyy Mannerheim Muistelmista (osa II S. 474, krije valtakunnankansleri Adolf Hitlerille)
Unsere Wege trennen sich wahrscheinlich sehr bald, aber die Erinnerung an unsere deutschen Waffenbrüder wird hier weiterleben. In Finnland waren die Deutschen ja gewiß nicht Vertreter einer fremden Gewaltherrschaft, sondern Helfer und Waffenbrüder. Aber auch so ist die Stellung der Fremden immer schwierig und erfordert viel. Ich kann Ihnen bezeugen, daß während der ganzen vergangenen Jahre in Finnland auch nichts passiert ist, das uns dazu hätte verleiten können, in den Deutschen Truppen Eindringlinge oder Erdrücker zu sehen.
Ich glaube, daß das Verhältnis der deutschen Armee in Nord-Finnland zu der lokalen Bevölkerung und zu den heimischen Behörden als ein unter ähnlichen Verhältnissen vielleicht einzig dastehendes Beispiel von korrekten und herzlichen Beziehungen in unsere Geschichte eingehen wird.
Ich halte es für meine Pflicht, mein Volk aus dem Krieg zu führen. Ich kann und ich will unsere Waffen, die uns so freigiebig geliefert wurden, nie aus eigenem Willen gegen Deutsche wenden.
Freiherr Mannerheim
Isoisäni, jonka Taipaleen veteraani ja upseeripojan ja insinöörioppilaan ryssän partisaani surmani tämän nukkuessa vuonna 1941 hyökkäysvaiheessa, oli töissä asekätkijä ja eversti Haaden vakuutusyhtiössä sodan jälkeen ja voinhan vakuuttaa, että juuri nämä "Lapin sodasta" ja "Lapin polttamisesta" puhuvat ja kirjoittavat ovat kokemuksen mukaan niiden suoria eläviä perillisiä, jotka nostivat päämajan käskyjen vastaisesti ja oma-aloitteellisesti aseet aseveljeään ja auttajaansa vastaan Lapissa ja olivat osallisina Tampereen kaikkien insinöörioppilaiden toimeenpannussa teloituksessa vuonna 1918. Samaa porukkaa! Täysin aiheetta ja täysin käsittömättömästi ja ainoastaan etninen surkea alkuperä voi selittää ko surkeita ja kunniattomia petturitekoja. Jos isä Stalinin tahdon seuraaminen on näin mittavaa vielä 2001 vuonna pyydän Teitä yhdessä taistelevan pangermaani-liikkeen hengessä ja liikkeen yhtenä aktiivijäsenenä, Stalinin käsityksiä yhä seuraavia suomalais-ugreja poistumaan maastamme sinne, mistä Keski-Venäjältä olette tänne tulleetkin yhdessä liikkeessä olevien ilkeiden ja juonittelevien venäjänkielen ja slaavikielten opettajien kanssa.
PANGERMAANIT
P.S. Voin kertoa olevani jatkuvassa ja täydessä (HÄLY) hälytysvalmiudessa että suomalais- ja saksalaisupseerien Parabellum kenttäpalveluaseen kahvalipas on täynnä pöytälaatikossa ja jos tuttu punaugri-kaarti hyökkää lipas tyhjenee hetkessä!

Mika Koskinen lähestyy Lehtoa:
hakeudu hoitoon, typerys.
mika.koskinen@kauppalehti.fi

Lehto vastaa:
Mikä Koskinen;)
Oletteko olleet lääkityksellä viime aikoina? Vai kolottaako hammasta vai oletteko olleet suojaamattomassa seksissä ryssähuoran kanssa?
Ystävällisesti psykiatrinne Seppo Lehto

Anja Eerikäisen tiedote:
Tiedoite 8.3.2001
Tulen tekemään poliisille rangaistusvaatimuksen Klaus Juutilaisesta Tampereella. Syynä on jatkettu eläinrääkkäys.
Juutilainen (tunnettu myös Jutkusika Juutilaisena) on eläimiin sekaantumalla aiheuttanut näille tarpeetonta kärsimystä. Esim Laukontorin pulut ovat kärsineet Juutilaisen rynkytettyä niitä anukseen. Juutilasen uhreina ovat oleet sekä villi-, että kotieläimet.
Vaadimme, että Juutilainen tuomitaan törkeänä rikoksen uusijana.
Anja Eerikäinen
Eläinsuojeluvalvoja
Turku
P.S. Olen myös sitä mieltä, että eläinsuojelullisista näkökohdista, miehittäjä-Ryssän karkoitus alueiltamme olisi mitä suotavempaa. Nyt esim laatokan norpat kärsivät eläimiinsekaantuja-Ryssän läsnäolosta. Siipä täysi tuki saastaisen miehittäjä-Ryssän likvidoinille.

Olavi Mäenpää lähestyy Lehtoa:
Eikö sinne vähäjärkiseen kalloosi tosiaan painu, etten tee näillä viesteillä muuta, kuin korkeintaan pyyhin perseeni!
Olavi Mäenpää

"Olavi Mäenpää" lähestyy Lehtoa:
Kiitos Seppo Lehdolle lähettämästään ryssännahkakääröstä. Pyyhin nyt jatkossakin perseeni silvottujen ryssien nahkoihin
PS: Jatkossakaan ryssillä muuta virkaa, kuin korkeintaan pyyhin perseeni!
Olavi Mäenpää

Lehto vastaa:
OLAVI MÄENPÄÄ ON LUVANNUT PYYHKIÄ PASKARYSSÄN NAHKOILLA PERSEENSÄ;)
Kiitos Olavi Mäenpäälle paskaryssien uusiokäytöstä.
Välittäkää nämä uusioajatukset myös Vihreään Liittoon ja Satu Hassille. Kiitos.

Seppo Lehdon Tappaja Lehdon säälimisestä:
Lehtoa ei kannata sääliä perheen takia. Parasta mitä mitä Lehdon Lapsille tapahtuisi olisi ,että Lehto ammuttaisiin. Lehto on määrätietoisesti pannut omia lapsiaan perseeseen, joten hänen lapsensa eivät häntä jää kaipaamaan.
Lehdon nainen on T.Siirtola on halpa koltta-huora, joka jakaa kaikille. Lehto itse huvittelee syomällä huoransa paskaa.
Lehtoa on turha sääliä perheen takia, sillä hänen perheensä on perverssi. Lehto ja Siirtola eivät ole edes naimisissa. Toistan, että Lehdon ampuminen olisi hänen lastensa etu.

Marcus E lähestyy Lehtoa:
En tiedä mistä olet maili osoitteeni saannut mutta pyydän sinua kohteliaasti poistamaan osoitteeni posituslistalta.
En muutenkaan ymmärrä miksi teet istestäsi naurunalaisen. Vastauksesi tietäen voin ilmoittaa etten ole Venäläinen, homo tai tumma ihoinen.
Suosittelen ettet kirjoita ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi viestejä, sillä kielitaitosi on surkea. Tästä ja viestiesi sisällöstä en voi muuta päätellä kuin että olet sivistymätön yksilö jota elämä, omasta mielestäsi, on kohdellut kaltoin. Mielestäni et voi ketään muuta syyttää kuin itseäsi.
Jospa sinä vaikka uhraisit energiasi mielummin opiskeluun kuin häirikköpostin lähettämiseen niin ehkäpä sinustakin vielä tulisi jotain.
Pyydän vielä kerran poistamaan osoitteeni listaltasi.

Lehto vastaa:
Paras kielitaito punnitaan vaaka-asennossa!
- Siltäsektorilta emme nyt kuitenkaan haastane?
- Ei vieraita kieliä tarvitse osata, eikä käyttää kuin äidinkielenään. Riittää, että viesti menee perille: RUKI WEHR! BABOON-PUTIN MUST BE TERMINATER AT LEAST AT LAST.
Harlekiino, harlekiino se totuuden paistaa ja laulaa riimin totuuden: Kuolema Ryssän Saastalle.

Rasul Azizan negadeh lähestyy Lehtoa:
Onko laitettu sun perseesees Tabaskoa ? Kun oot niin levoton ja kirjoitat tuollaisia psykopaattisia kirjoituksia. Suositelen sulle ystävllisesti että menisit psykiatrin hoitoon, tai jos sulla oo munaa sä voit tulla ja puhua suoraan päin naamaa. Mutta luulen, että oot niin pelkuri että et uskalla puhua suoraan. koska sellainen tapaa niin kuin sulla on pelkureiden tapa. Jos haluat, voidaan taistella mies miestä vastaan. Vaikka et ookaan mikään mies.

Lehto vastaa:
Käytän Tabascoa vain oraalisesti, kiitos nyt vaan tarjouksesta
Tervetuloa ulostamaan miehittäjä-Ryssä ulos alueiltamme.

Wilhelm von Illich ja germaanien velvollisuus:
Germaanien velvollisuus tulevassa Suomessa, jossa haisevat ja rujot tumppi-ugrit ovat "käsitelty" tapaoikeutemme mukaisella perusteellisuudella, tullaan siirtymään ensimmäisenä maailmassa laajamittaiseen polttikennoautoteollisuuteen- ja sarjatuotantoon. Lisäksi dome-projekti tullaan ottamaan päällimmäiseksi arkkitehtuurikoulutuksessa ja kaikki asujamistot suunnitellaan dome-periaatteella, tässä niinkuin monessa muussakin olen germaaniveli Klaus von Grewendorpin kanssa samoilla linjoilla.
VOIMA KANSSASI!
Wilhelm von Illich

Panzermeyer Lehdosta:
Tyypillistä paviaani ihmissaasta Lehtoa, jolla aivot ovat jääneet kehittymättä; Lehdolle annettiin anteeksi asiat viikko sitten; ei kestänyt, kun kaksi tuntia, kun hän aloitti.
Lehto itse kerjää turpiin koko ajan; sittenkun huomaa, että turpiin tulee alkaa pillittämään kun pikkupoika pikkukuopus kun on. Jos Klasu tulee vierailee Waffen-SS tyyliin Lehdoille niin silloin kaikki on sirpaleina. Mietipä sitä, kun jatkat omaa herjauskampaniaasi. Jollei mene jakeluun mietit sitä kylmässä sirpaleiksi lyödyssä kodissasi, jollet lopeta ihmissaasta kirjoitteluasi pian.
Asian pitkittyminen huonontaa vaan asemaasi.

Lehto vastaa:
Olisikohan Juutilaisen syytä mennä itseensä?
... ennenkuin kalteriovet sulkeutuvat perässään?
Seppo Lehto

Panzermeyer jatkaa Lehdosta ja hänen kelkkaansa lähteneistä:
Symbatiani niille, jotka haluavat Lehdon listalta pois. Hän on teidät sinne nimennyt. Mekin haluamme sieltä pois. Mies ei vaan lakkaa herjojaan ja idiotismiaan.
Tällä kertaa ne, jotka lähtevät Lehdon kelkkaan Klasua vastaan oikeudessa tai muutoin, saavat vastaavan saman kohtelun kuin Lehto, joka on ottanut oikeuden ensin esiin. Kaikki tietävät, että lehto on aloittanut. Lehdon rikostovereiden kodit samalla lailla miljooniksi pirstaleiksi vaan; tervassa käsittely ja höynenissä pyörittely päälle. Eiköhän lehdon leikit ala unohtumaan tässä aksentissa.
Kylähullu Lehtokin alkaa nyt jo vihdoin oppimaan, mitä suustaan julkisesti päästelee. Klasu katsoo tällä kertaa asian loppuun ja määrittää sen mukaan toimensa; joku Lehto ei Klasua saa oikeuden eteen, jos todellinen tarve näin on. Lehto tietää tämän. Lehto joutuu taistelemaan nyt täysin loppuun saakka Klasua vastaan.
SS-Panzermeyer

Klasu ottaa kantaa:
Aivan, tällä kertaa asia katsotaan loppuun saakka syviä pohja mutia myöten. Seppo Lehto on uhkaillut molempia viimeisiä miespresidenttejä tehden heistä rikosilmoituksia etc.. Ties, mitä hän on tehnyt. Kuvittele ja arvaa. Olet oikeassa. Tämä on salittu typerässä demokratia uskossa; tässä tulos meille nähtäväksi sallivuudesta.
Minä en enää siedä tätä.
Nyt hän on osunutnyt maaperälle, jossa tullee surkeilematta turpaan miehelle.
Vahvistan Panzermeyerin viestin omalta osin 100%.
Minä tulen pieksättämään Lehdon niin, että kukaan ei ole sitä ennen tehnyt ja nähnyt, jos hän jatkaa herjojaan sukuani ja ystäviäni vastaan; hänen koti tullaan myös lyömään miljooniksi pirstaleiksi hänen herjoistaan. Mielestäni myös hänen lapset pitäisi toimittaa mielisairaalaan avovaimonsa kanssa. Ihmissaastoja yhtä kaikki.
Tämä saatanan Seppo Lehto ei kauaa täällä Suomessa enää riehu; käpykaarti porukkaa yhtä kaikki ovat olleet aikaisemmin. Kaikki tamperelaiset reserviläisjärjestöt ovat torjuneet Lehdon jäsenyyden. Itse olen antanut hänelle henkilökohtaisesti kaikki herjat anteeksi n. viikko sitten, mutta jo kahden tunnin päästä tulivat herjat ryssän kätyryydestäni ympäri nettiä. Tällä kertaa Lehto maksaa herjoistaan reaalimaailmassa, sillä nyt en anna enää anteeksi, vaan katson asian loppuun taisteluja myöten. Lehto tullaan pieksemään, koska kukaan ei tee mitään hänen herjojen lopettamiseksi; hänet kerta kaikkiaan piestään, koska oikeudessa hän ei vastaa mielenvikaisena mistään ja mies pidetään kuitenkin vapaalla. Kuinka kauan normaalit kansalaiset voivat sietää tämän lehdon terroria. Minä en siedä; toisista en tiedä. Olen päättänyt tehdä jotakin.
Lehto varaudu jo taisteteluun ja siinä taistelussa minulta ei armoa tipu lehto-pojalle enää ikinä koskaan. Ei koskaan. Herjata voit Suomessa omia ugrejasi, mutta et sukuani ja ystäviäni et ilman minun asioihin puuttumista. Oikeuteen minua et myös saa, joten odota, kun sinut saadaan toimestani kiinni.
Klaus
http://www.saunalahti.fi/~vaino2
http://www.saunalahti.fi/~vaino2/paamies.htm
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
E-mail: klaus@karjala.net
Puh./Fax: 03-2231 635

Jouni Arvola lähestyy Lehtoa:
IME SINÄ VITTUA POSTIES KANS.OLEMME TEHNEET TEISTÄ JO RIKOSILMOITUKSEN.

Lehto vastaa:
Valitettavasti vitun imeminen ei ole sinällään mikään nautinto, mutta haistelu tai maistelu kylläkin; )
Miehittäjä-Ryssän vastaisessa taistelussa kehoitamme myös välillä biologiseen sodankäyntiin.
Hyökkäys rajan yli ja ryssät tiineeksi ja suomenkielen tunneille.

Mauno Koiviston puheenvuoro:
Annamme puheenvuoron yhteiskunnan elättivarikselle eli Klaus Jutkusialle: )
Esitämme kyselyn kaikille huolestuneille:
1) Onko varmaa ettei jutkusian huoneistosta leviä eteerinen kuminkatku pilaamaan läheisen ruotsinkielisen kuolun koululaisten työpäivää?
2)Onko huolehdittu siitä että toimeentulotuella ja Kelan sairaspäivärahalla elävä jutkusika vaino2@saunalahti.fi on nauttinut päivittäiset pillerinsä säännöllisesti?
Mauno Koivisto - Armoton ryssäläisten sikakoirien panohurtta Jeesuksen Kristuksen veressä ja niinpois päin.

Mauno Koivisto jatkaa:
Perheetön ja erityisesti äiditön ja siskoton Klaus Varis raakkuu: )
kulli visvasta mälliä tirsuten Barbaran anuspuolelle;) "Jos sais kerran reissullansa ryssäpoikaa panna taas".
Klaus Juutilainen ( Jutkusika ) on tyyppiesimerkki lapsivihamielisestä pedofiilista, joka joutuu kaiken lisäksi tyydyttäytymään kumiankkaan, kun Barbara on pesukoneessa tai Ryssän lähetystössä lainassa.
Manu ( Se vanha ja kälynen entinen ryssännuolija )
Jokainen näkee ja kuulee kuin angstinen K Judesika huutaa homofiilisessa läheisyydenkaipuussaan Seppo Lehdolta seksuaalista kanssakäymistä
Kultaranta ( homppeliranta )

Klasu ja ugreja vastaan tehty rikosilmoitus:
SUOMEN GERMAANIEN TÄYDEN ja SUVEREENISEN KUNNIAN PUOLESTA
Olen tehnyt 15.5. 2001 Suomen Sisu-asiasta rikosilmoituksen Tampereen poliisille 1.2. 2001 poliisikuulusteluani asiasta täydentäen saaden jo onnittelut, että asiastani tuleva oikeudenkäynti päättyisi minulle positiivisesti. LAKIKOHTA: Maamme perustuslaki maamme kahdesta kulttuurista. Mielestäni Suomen Sisun toiminta loukkaa Suomen traditoita, missä maamme germaanisuus on tunnustettu perustuslakitasolla. Suomen Sisu pyrkii kuitenkin poistamaan tämän toimissaan ja sehän on tapojemme ja lakiemme vastaista. Selvää on lisäksi, että tällainen ääriyhdistys ei olemassaolollaan edes keskity ratkaisemaan todellisia yhteiskunnallisia ongelmia, vaan on lähinnä yhden aatteen rasistinen äärijärjestö, joka tuputtaa omaa ideologiaa joka suuntaan jättäen ratkaisematta itse yhteiskunnalliset ongelmat, saati etsien edes ongelmiin ratkaisuja. [Sick]
Lisäksi se pyrkii kaikin keinoin mustamaalaan nimeäni valheillaan mm. Saksassa ilmoitusten mukaan. Tämä ei olekaan uutta sivuilla esiintyvälle Seppo Lehdolle, vaan enemmän elämäntapa.
En ole vastannut Teemu Lahtisen (synt -77) turhaan viime marraskuun rikosilmoitukseen vastaan rikosilmoituksella. Turhien rikosilmoitusteko on pahajuttu, josta voi seurata jopa kolmen vuoden vankeus maximissaan laissamme. Tämä puheenjohtajahan sanoi kanteluaksentilla poliisille viime syksyllä, että käytän sukuni sukunimeä rikkoen sukunimilakia yms. Vähän niinkuin tämä IP:n puheenjohtjaa Raimo Rosenthal, joka törkeästi puuttui sukuni asioihin vanhojen Waffen-SS miesten edessä samoihin aikoihin. Jotakin kertoo, että sain samana iltana ko Turun tilaisuudesta henkilökohtaisen puhelinsoiton tuon Rosendahlin samanlaisesta Lahtinen-käyttäytymisestä, joka taitaa korreIoida tämän koko vallanulkopuolelle pysyvästi jääneiden paskaporukan ja heidän kaikkien jäsenten ja jälkeläisten kanssa. Iskette pahaan paikkaan herjoja, jotka tullaan muistamaan ... germaaninen tapaoikeus.
Nytkin tuntuu olevan se tosiasia, että Suomen Sisun aktiiveilla on oikeus tehdä mitä tahansa maassa ja kun siihen puututaan sitten ruvetaan pillittämään ja uhkailemaan kuin pikkulapset, joita muuten olettekin: Te ette ainakaan tunne tapaoikeutta ja sen merkitystä. Ehkä Teidän kohdalla olisi syytä vähän kasvaa. Sen tradition kyllä elää vain Euroopan germaanissa maissa, joten voin antaa jotakin anteeksi tietämättömyydestänne ja nuoruudestanne, että saadaan viestiin jaloja piirteitä.
Teillä on oikeus käyttäytyä omilla kotikunnaillanne Udmurtiassa tuolla tavalla, mutta ei Suomessa. EI! Te ette onnistu poistamaan meidän Suomen germaanien täysiä ja suvereenaja oikeuksia maamme perustuslaista. ETTE! Me hommasimme tämän maan itsenäiseksi, kun Te veljeilitte venäläisten kanssa. Mitähän hyvää tämä porukka nyt tarjoaa.
Tapaamme aivan varmasti lakituvassa vuoden 2001 aikana ---
VAATIMUS: Täyttä rangaistusta jokaiselle Suomen Sisun jäsenelle ja amerikkalainen jo käytössä oleva korkeateknologinen Kegel-implantit päähän, jotta voimme valvoa keskitetysti vaarallista käyttäytymistänne.

Klasun vastaus hänestä tehtyyn rikosilmoitukseen:
VASTAUKSENI TEEMU LAHTISEN KUNNIANLOUKKAUS TUTKINTAPYYNTÖÖN.
Teemu Lahtinen, alle 25-vuotias opiskelija on Suomen Sisun sekä puheenjohtaja että sen käräjäpäällikkö. Tämä nuorisopolitiikon alku ei ole vaikuttanut kovin paksunahkaiselta, mitä ko tutkintapyyntöönkin hänen loukatusta kunniastaan tulee. Yleensähän asia näiden äärijärjestöksi koettujen kohdalla on se, että heillä on oikeus loukata kaikkia muita, mutta heistä ei saa sitten sanoa mitään, kun ovat toistuvasti omia loukkauksia muille tehneet. Heidän oma ja järjestelmällinen puoluepukarointihalu on aina huomattavasti suurempi kuin omaavansa kriisin- tai asiallisen kritiikin sietämiskyky; selvää on lisäksi, että tällainen ääriyhdistys ei olemassaolollaan edes keskity ratkaisemaan todellisia yhteiskunnallisia ongelmia, vaan on lähinnä yhden aatteen rasistinen äärijärjestö, joka tuputtaa omaa ideologiaa joka suuntaan jättäen ratkaisematta itse yhteiskunnalliset ongelmat, saati etsien edes ongelmiin ratkaisuja.
En ole aikaisemmin tavannut enkä henkilökohtaisesti tunne ko ilmiantajahenkilöä ja tiedän hänet kirjoituksistaan johtamansa nuorisojärjestö Suomen Sisu nimisen yhdistyksen palstalla. Yhdistyksen jäsenistössä on paljon sekalaista ja sellaisia, jotka ovat olleet suojelupoliisin tarkkailun alla aikaisemmin monien huhujen mukaan; monista vaihtelevista syistä. Kuitenkin ensi alkuun saamani vaikutelma ko henkilöstä, Teemu Lahtinen, oli positiivinen, mutta kun johtamansa ko yhdistyksen syvemmät mielipiteet ja vaikutustavat ovat tulleet hetken seuraamisen jälkeen selviksi, pidän Suomen Sisu-yhdistystä epäilyttävänä suhteessa mm. maanpetokseen [vrt. tapaus Mattilan yhteistyö venäläisten kanssa] ja lisäksi ko yhdistyksen jäsenistön viime vaalimenestys jäi jäsenistönsä kohdalla muutamaan kymmeneen ääneen.
Yhtenä selvänä piirteenä tai oireena tästä epäilyttävyydestä on mm. erään yhdistyksen hallituksen jäsenen, yhdistyksen mielialoja heijasteleva, avoin kanta, että venäläiset näyttelevät ratkaisevaa osaa suomalais-ugrilaisen kansallismielisyyden voitossa täällä Suomenniemellä tänään. Pieni historian kertaus: Asialla on historiallinen pohja 1800-luvun taitteen ajassa, jolloin nähtiin vain Venäjän avulla saavutettavan kansallinen riippumattomuus maallemme, vaikka Preussin kuningas Fredrik Suuri leikitteli jo tuolloin samaan aikaan Suomen irroittamisesta itsenäiseksi valtioksi hänen avullaan idealistisen nuorison kanssa. Venäjän rooli nähtiin sitten 1800-luvulla vapauttavana ja sitten tämän petturuuden kautta maamme miehittettiin ja venäläistettiin.
Suomeen kasvoi kuitenkin se idealistinen nuoriso, joka asettui saksalaisen keisarin joukkoihin jääkäriliikkeenä saamaan sotilaskoulutuksen Suomen todelliseksi vapauttamiseksi Venäjän vallasta. Näin Fredrik Suuren ajatus toteutui vasta yli 100-vuota myöhemmin. Fredrik Suuren aikana maassamme ei ollut kaivattua idealistista nuorisoa, joten maamme todellinen vapautus tapahtui reilut sata vuotta myöhemmin vuonna 1918. Kuitenkin samoissa puitteissa, raameissa ja tarkoituksella. Tuolloisesta, ko yhdistyksen mielekkääksi kokemasta, Venäjän vapauttavasta roolista 1800-luvulla voidaan olla hyvin monta mieltä; mm. nämä venäläisten kollarobaattorit olivat muissa pohjoismaissa lähinnä yleisesti täysiksi pettureiksi leimattuja ja kuolemaan tuomittuja veljeilystään Venäjän kanssa [vrt. Sprengtporten] Kustaa III aikana, jolloin Suomen kansantalouden nykyinen selkäranka luotiin sallimalla pääomien vapaa liikkuminen Euroopasta Suomeen ja nykyisen kansantaloutemme suuret tuotantoyksiköiden alut tulivat Suomeniemelle. Kustaa III aika, jota myös kustavilaiseksi ajaksi kutsutaan oli taloudellisesti uraa uurtavan menestyksekästä. Näissä paremmissa elintaso puitteissa Venäjän vallan alle pyrkimystä vapauttavana tekijänä pitää pitää pääasiallisesti etnisistä syistä johtuvaa, koska mikään asia kysymys eikä maamme oikea kulttuuritausta viittannyt tuollaisten pyrkimysten aiheellisuuteen tuolloin.
Useat ko yhdistyksen jäsenet väittävät Venäjän olevan taas kerran se heidän auttava voima, jonka avulla Suomi voi irroittautua raskaaksi koetusta Eurooppa-yhteydestä tänään. Yhdistyksen internetsivun karttakin symboloi tuota heidän ajatusta, koska itärajan rajaviiva ollaan häivytetty kuvakartasta ja rajaviiva on piiretty vain länteen. Myös yhdistyksen jäsenet tai palstan aktiivikirjoittajat ovat aukaisseet sähköpostiosoitteita Venäjälle.
Muutama vuosi sitten eräs jäsenensä oli melkein kurkussani kiinni viitaten tietoihin Jan van Helsingin Secret Societies-kirjaan, joka on vedetty Euroopan markkinoilta väärien tietojen levittämisen takia.
Yhdistys ajaa myös Suomen irroittamista muista pohjoismaista poistamalla maastamme maamme kaksikielisen tradition ja kehottaa avoimesti vaihtamaan suomalais-germaanisia nimiä suomalais-ugrilaisiksi nimiksi, joita tarjotaan vapaina yhdistyksen sivuilla. Yhdistys rikkoo siis maamme kriiseissä koeteltua traditiota, jonka ye-ev.luutn. A. Juutilainen määritti Rinta Rinnan-kirjassaan seuraavasti: "Kansallisuus ei asu kielessä, vaan kansallishengessä". Heidän yhdistyksen mukaan myös Suomi on irroitettava Eurooppa yhteydestä ja tämä koskee myös koko Suomen kulttuuria, joka pitäisi suomalais-ugrilaistaa niin, että maamme kulttuurissa ei olisi muuta [suomalais-germaanista] ainesta tämän ugrilaisuuden lisäksi.
Heidän painostus on merkittävää suomalais-germaaneja vastaan ja esim. minä henkilökohtaisesti saatan päivittäin joskus vastaanottaa yhteensä yli puolensataa häirikköpostia ääri suomalais-ugrilaisilta järjestöiltä ja nimelläni lähetetään postia ja sillä myös kirjoitetaan artikkeleita, joita itse en ole kirjoittanut.
Suomen Sisun palstalla on toistuvasti myös nimeäni loukattu kirjoittamalla nimelläni kaikkea ja sitten sen jälkeen hyökkäämällä ko artikkelin kirjoitetun sisällöllä minun kimppuun käyttäen äärimmäisen halventavia muotoja; luonnollisesti ko tekstejä ei olla koskaan poistettu. Edellinen kunniaton toiminta täyttyy tapahtua puheenjohtaja Teemu Lahtisen myötävaikutuksella. Tämä on ollut ennalta suunniteltua, järjestelmällistä ja toistuvaa. Valheellisia väitteitä laidasta laitaan, kuten mm. että olen itse teettänyt kunniamerkkejä jne. Pidän Teemu Lahtisen kunnianloukkausilmiantoa vielä pienen lapsenkengissä olevan puuhasteluna. Oheinen etninen ryhmä sortuisi heti kriisin tultua, niinkuin kokemuksesta tiedämme. Teemu Lahtisen kunniaa ei voi loukata, koska hänelle itselle ei oikeata kunniantuntoa ole ja eikä vielä nuoresta iästä johtuen kehittynyt omaa arvokasta kunniantuntoa tai omaatuntoakaan. Kiistän näin ollen kaikki Teemu Lahtisen tekemät väitteet kunniansa loukkaamisesta ja hänen olisi ensin parempi päättää opiskelunsa, kasvaa aikuistua ja perustaa perhe, ennen kuin tulee luikastelemaan nähdyllä tavalla aikuisten ihmisten pariin.
Ilmeisesti ko kunnialoukkausjuttu koskee numismatiikka asiaa; Teemu Lahtinen on alkanut ilman mitään henkilökohtaista syytä solvaamaan minua valehtelijaksi ko Suomen Sisun palstalla. Huomasin asian. Puutuin asiattomaan herjaukseen. Asia siirtyi sitten myöhemmin kunniamerkkeihin ja hän väitti minua valehtelijaksi niiden tiimoilta ja varoitti symbolisesti minun menettävän pääni, kun kerroin saksalaisista kunniamerkeistä, jotka olin saanut ja lunastanut vuonna 1968 Burg Hohenzollernissa perustetusta Preussi-instituutista vuosia aikaisemmin. Luonnollisesti tuollaiseen henkilökohtaiseen kunnianloukkaukseen vastasin, että me voimme katsoa sitten kuka meistä menettää päänsä. En siis laittanut asiaa alulle, mutta nuorisojärjestöön kuuluva alle 25-vuotias Teemu Lahtinen ilmeisesti soveltaa omaa ideologiaa ummikko-ugrina ko kunniamerkkejen mahdottomuudesta maassamme.
Ymmärrän hyvin loukkaavat sivallukset ja kovatkin silloin, kun on kysymyksessä puhdas ideologinen suomalais-ugrilainen äärijärjestö, että he eivät arvosta tuollaisia asioita kuin kunniamerkit ja luonnollisesti asiasta pitää solvata loppuun saakka. Keinoja kaihtamatta. Sodassa ja rakkaudessa kaikki on luvallista ja itse olen lisännyt siihen vielä politiikan.
Tämä kovaksi menevä kielenkäyttö on täysin normaalia politiikkaa eri etnisten ryhmien välillä; kuitenkin katteettomien solvauksien aloittajan tapa hakea poliisilta apua kertoo kaiken asiansa tilasta [vrt. yhdistyksen kanta Venäjä tuo voiton Suomen kansallismielisille]. Suomessahan on ennen käyty mm. kovat kielikiistat yms., jossa germaanisten kielien asemaa ollaan haluttu heikentää ko aatteellisten järjestöjen tahoilta, jopa lakkauttaa, kuten ko yhdistys tahtoo toiminnassaan. Katson kuitenkin oikeudekseni vastata silloin tällöin näihin suomalais-ugrilaisten Tunguusian sukulaispaimentolaiskansojen jälkeläisten riidanhaastoon, vaikka myönnänkin, että mikään rakentava dialogi ei ole näiden suomalais-ugrilaisten rasististen ääriryhmien kohdalla mahdollista tänään, eikä keskustelu ole heidän kanssa hyödyllistä.
Kiitoksena saamastani suomalais-ugrilaisesta äärijärjestö äskeisestä spammipostista jne. ehdotankin seuraavaa toimenpidettä rangaistuksena Suomen Sisun suomalais-ugreille: Jokaisen ko suomalais-ugrilaisen äärijärjestön jäsenen päähän on kytkettävä Kegel-implantti, joita on saatavilla sotilas- ja tiedustelupalvelu käyttöön mm. USA:ssa; niitä myy alaan erikoistunut amerikkalais-italialainen firma Gen-Etics. Implantin asennus tapahtuu kuitenkin vasta jokaisen henkilökohtaisen haastattelun jälkeen, jolloin on todettu henkilön puuhien vaaratavan kansallisen yleiseurooppalaisen turvallisuuden Euroopan alueella.
Implantti, joka on nimeltään Kegel on vain kuulakärkikynän kärjen kokoinen, joka asetetaan ja kytketään aivojen motoriikka kortexin osaan. Pienestä mikrokoosta huolimatta ja sekä orgaanisesta ja synteettisestä materiaalista huolimatta se hämmästyttävästi toimii ja saa energiansa ihmisen hermojärjestelmästä, joka auttaa implantin tunnistamisessa satelliitin kautta tiedustelupalvelutyössä. Amerikkalaisilla on olemassa jo erityinen maailmanlaajuinen Sky Eye-network, joka perustuu satelliittijärjestelmään ja joka pystyy jäljittämään tiedustelupalvelukäyttöön tämän Kegelin kantajan 150 metrin tarkkuudelta ympäriinsä maapallolta. Tulevaisuudessa toimintoja lisätään; kun hermosolut ovat kasvaneet kiinni implantti Kegelissä siihen voidaan johtaa myös voimakkaita sähköshokkeja, joilla voidaan kontrolloida sitten näitä suomalais-ugri äärijärjestöjäseniä, jotka ovat ansainneet Kegel-implantin päähänsä. Näitä kokeita ollaan tehty jo eläimille ja implantti toimii. Tämä on yksi tulevaisuuden vakava haaste, johon on käytävä hyvin rohkeasti kiinni, jotta yhteiskunnallinen valta pysyy oikeissa käsissä. Tiedustelu- ja turvallisuuspalvelun pitää ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta turvallisuusriskit voidaan neutralisoida. Mielestäni mm. Teemu Lahtiselle pitää asentaa ko Kegel-implantti päähän, koska hänen puuhansa vaarantavat eurooppalaisen turvallisuuden.
Klaus von Grewendorp

Lehdon raportti Klasun ja Siitoimen toimista:
Tämä on on surullinen ja uskomaton tarina siitä kuinka aikamiespoika Kulaus Juutalainen sai vihdoinkin pillua.
Kulaus Juutalainen (joka kuvitteli olevansa tanskalaista sukua vaikka olikin hebrealaista sukujuurta) ei ollut koskaan saanut naista. Kulaus oli tytynyt vain runkkailemaan saksalaishuora Claudia Schifferin kuvien ääressä. Kulauksen Cludiankuvat olivatkin jo yltä päältä runkkarin mällin peitossa.
Sattui kuitenkin niin että valtakunnanhölmö ja läskimaha juoppo Ryssänkätyri herra Peter Siitin kuuli Kulauksen ongelmasta ja päätti kutsua tämän saatananpalvonta orgioihinsa bunkkeriinsa.
Siitimen orgioissa Kulaukselle tuotiin ensin Ryssäläinen emäsika. Kulaus aluksi vähän arasteli mutta sitten veti housut kinttuunsa ja työnsi surkean pienen tynkäkullinsa sian vittun. Aikansa siinä rynkyteltyään kulaukselta tuli. Nousuhumalassa oleva Siitin nappasi Kulauksen tynkäkullin suuhunsa ja imi sen uudestaan paksuksi. Siitin pyllisti ja käski kulauksen työntää vehkeensä Siittimen haisevaan Ryssänperseseikään. Kulaus teki työtä käskettyä ja sai näin vihkimyksen Siittimen ruskeanreiän ritareihin. Kun Kulaus Juutalainen oli vetänyt ympärileikatun tynkäkullisa Siittimen perseestä tuotiin paikalle Siittimen viisi vuotias poika joka sai nuola "isän" paskat Juutalaisen kullista.(ei poika oikeasti Siittimen tekemä ollut vaan sen oli Siittimen huoran kanssa pistänyt alulle Tehtaankadun Ryssän suurlähetystön palveluksessa ollut juutalainen) Kulaus Juutalainen oli Siittimelle niin kiitollinen poikuuden menetyksestääne että lupasi totella tätä aina ja kaikessa ja olla tämän orjana
Tämän jälkeen Siitimen palveluksessa olevat liimaletti saatanapalvojat toivat paikalle haudasta kaivetun ruumiin jonka perseeseen sekä Kulaus Juutalainen että Peter Siitin alkoivat työnnellä jo veltostuneita elimiään.Kummaltakaan ei enään tullut.
Viidykkeeksi näille Ryssäläisherroille oli tuotu Ylpeä Lesbo ja pari muuta Ryssän huoraa, jotka viihdyttivät Juutalaista ja Siitintä antamalla persettä Siittimen sioille. Kun siat olivat mällinsä Ryssän-huoriin laskeneet saapui paikalle Oululainen Niuvaniemen mielisairaalassa lentokone- kaapausyrityksensä johdosta aikaa viettänyt Valkoinen Soturi alias Aryanwarrior. Valkoinen Soturi hermostui kun hänelle ei ollut enään sian persettä tarjolla. Niinpä Siitin tarjosikin hänelle Moskovan eläintarhasta lahjuksena saamaansa punapersepavaviaania jota tämä läski-alkoholisti ja huumeiden-käyttäjä Aryanwarrior alkoikin heti jyystämään persereikää. Kun Valkoinen Soturi ei lauennut apinan perseeseen tuotiin tälle Siittimen viisvuotias poika jonka naamalle tämä runnkkuvikainen satanisti sai mällinsä ruiskaista. Poikaraukka oli tukehtua pedofiiliarjalaisen mälleihin.
Orgioiden jälkeen Siitin, Juutalainen, Aryanwarrior ja mukana olleet Ryssän huorat menivät Tehtaankadulle nuolemaan Ryssän edustajien perseitä ja saaman uusia ohjeita maanpetoksen suorittamiseen.
Tämän kaiken kertoi mukana ollut ryssänhuora.

Panzermeyer johtajavaihtoehdoista:
I. Klasu on johtajavaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä Saksaan; germaaniseen maailmaan että Eurooppaan. Luokkaa Otto von Bismarck.
II. Lehto on vaihtoehto, joka painottaa suhteet sekä USA:han että Mossadiin. Luokkaa Beconsfieldin Jaarli Iso-Britannian pääministeri Disraeli
III. Siitoin on vaihtoehto, joka painottaa suhteet milloin minnekin; mutta selvimmin sekä anglo-sakseihin että Venäjään. Näyttelee Adolf Hitleriä; Siitoin vain saatanaksi naamioituneena
Ensimmäinen Johtajavaihtoehto:
Klasu on Antarktiksella viikonlopun, mutta pysyy tietoverkossa erikoispuhelimiensa kautta edelleen. Neue-Schwabenlandia aktivoimassa yhdessä saksalaisten huipputiedemiesten kanssa. Ryhmään ovat liittyneet myös Saksan politiikan kärkinimet oikeistopiireistä.
Hän testaa uusia Foo-Fightereja ja sädeaseita ja käy peloittelemassa hiukan juutalaisia, amerikkalaisia ja latinoja yms. koneellaan; välilaskun hän tekee Boliviaan, jossa on treffit Eva Braunin kanssa. Tarkoitus on tavata vielä muitakin merkittäviä saksalaisia vanhoja elossaolevia natseja; Walter Rauff, Wilhelm Mohnke etc.
Ryhmät ovat tulleet entistä pienimmäksi, mutta iän tuoma viisaus on mittavaa; tutustuminen myös yhä toimivaan U-Boot tukikohtaan, joka on vastannut Bermundan kolmiossa kadonneitten arvolastissa olleiden laivojen "evakuoinnista" omaan käyttöön.

Pekka Siitoin Klasusta ja sexisuhteistaan:
Epäilen vahvasti. että Klaus Jussi Juutalainen (Juutilainen) on kiiltokuvien nussija! Minulla Pekka Siittimellä on jatkuvia sexisuhteita yli tarpeen, joten suuressa rakkaudessani vanhoja huoria kohtaan jouden runkkaamaakin pari kertaa viikossa jotta kuntoni säilyy. Wessani seinällä on entisen punkkaritytön Suvi Annali Siimeksen kuva suu avoinna, jotta saan mällit laukeamaan WC-pönttöön, tietenkin Serla-paperi taustalla, etteivät seinät likaannu !
Ave Satan !
Arkkipiispa
Pekka Siitoin, leader
http://personal.inet.fi/private/siitoin/
KDP = Kansallis-demokraattinen puolue.
SVU= Suomen valtakunnan unioni

Pekka Siitoin kumoaa huhuja:
Hyvät Herrat ! Kaikenmaailman huhuja on liikkeellä ns hämärämiesten toimesta! En nyt ymmärrä tarkalleen mistä on kysymys! Joten sivuutan vihjailut. Sen voin sanoa, että olen ollut voin 25 vuotta Suomen uus`natsien kiistaton ykkösässä ja legenda jo eläessäni. Toimintani on ollut hyvin vastuullista ja raskasta, ja siksi se vaatii myös hauskat viihteet vastapinoksi.
Voin nyt tässä kertoa erään lempiharrastukseni ja se nudismi. Kesäisin samoilen täällä Vehmaan metsissä 1-3 naisen kanssa. Samoilu metsässä kestää noin 2 - neljään tuntiin ja luonnollisesti olemme kaikki alastomia. Saan hirvittävän henkisen ja fyysisen hekuman katsoessani kun alastomat tytöt juoksevat metsessä ja poimivat marjoja. Välistä lepäämme sammaleilla ja tarjoan heille shampanjaa. Joskus tytöt osallistuvat mustiin-messuhin kirjoittamani Musta-magia kirjasarjan ohjeiden mukaan.
Tämä oikeata luonnonuskontoa, joka on parasta maailmassa !
Sieg Heil und Ave Satan !!!!!! Pekka Siitoin, leader
http://personal.inet.fi/private/siitoin/
KDP = Kansallis-demokraattinen puolue.
SVU= Suomen valtakunnan unioni
Lehto Klasusta ja ryssäläisistä:
Klaus Jutkusialle ja ryssäläisille nauraa koko netti-Suomi; )
... ja ryssät runkkaa klaus jutkusian vanhoihin barbaroihin kiireessä, ennenkuin klasun mällit kerkiää kuivamaan alta.
Antakaa Ryssän lähetystön edustjille uudet kumi-Barbarat kansanliike
.... niin me poijaat ja tytöt päästään rannalle Laatokan

Wili tiedustelee huipputeknologian ja tieteen keskustelupalstalla Klasulta Dome-taloista:
Dome-talot ilmeisesti tulevat laivarahtina Suomeen, mutta kuka sellaisen osaa kasata? Mikä on lähtöhinta talolle, siis pelkälle osatoimitukselle? Tähän tietysti vielä muut hommat päälle, mutta se onkin jo eri asia.
Komeita ovat talot, mutta hintavaksi tulee? Laatu tietenkin maksaa.
-Wili-

Klasu vastaa:
Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska jokainen talo on räätälöity asiakkaalle, mutta suunnittelemani tehdas olisi pystynyt myymään 150.000 mk. 150 neliön talon.
Otamme aluksi ammattikoulusta nuorista koulutettavaksi urakoihin; tarkoitus on polkea hinnat niin alas kuin mahdollista korkean laadun ja ammattitaidon kanssa. Kalifornian tehdas on varautunut kuljetuksiin ja rahtiin Suomeen ja tämä kaikki otetaan huomioon.
Lisäksi Dome on helppo koota ja itse olen lähtenyt tästä; suunnitelmaani Domeen tulee lisäksi kaksi siipeä ja kolmekerrosta ja tarkoituksena on koota se suht'koht yksin vaihe vaiheelta.
USA:ssa tämä on ollut menestys ja dome tarjoaa niin paljon taloratkaisuja kuin mahdollista; kupoli-osa voi olla talon keskus, jonka ympärille rakennetaan siipiä, kuten itse olen suunnitellut.
Hinnoista ei voi siis sanoa mitään, koska standardia ei ole olemassa ja se riippuu siitä, mitä asiakas haluaa. Tarkoituksena on olla kilpailukykyinen, jos ja kun toiminta käynnistyy markkinatoiminnan ohella.
Klaus

Lehtokin tiedustelee:
Kuinka iso siipi varataan Barbaroille, hylkeille, variksille ymv:lle nylkytettäville lemmikeillesi?

Wili vastaa Lehdolle:
Olet Seppo kateellinen. Sinä hikoilet ahtaassa ja paskaisessa kämpässäsi, kun me Klasun kanssa juomme kupolin terassilla konjakit, ja katselemme kauniita maisemia ja germaanitytöt hierovat paikat lämpimiksi. Saatamme jopa havannalaiset pössäyttää, ja nauramme samalla sirkushevosen naurua kateelliselle Sepille, joka samaan aikaan lykkää ruosteista ruohonleikkuria muijan kälättäessä perässä.
-Wili-

Lehto vastaa Wilille:
Det stämmer icke als
Kan jag det säga, när jag knullar eva.biaudet@eduskunta.fi oikein olan takaa

HeLi lähestyy Lehtoa:
Tollasia ujoja poikia tietenkin pitäisi sääliä.. Mutta kun mä en sääli. Koita rohkaista itsesi ja uskaltautua ihmisten pariin, muutenkin kuin sähköpostin välityksellä. ymmärrän kyllä että ujon ja vastenmielisesti muista poikkeavan (ilmeisesti myös ulkoisesti) on vaikea saada kontaktia muihin ihmisiin, mutta yritä edes. ja nämä sähköpostikontaktit kannattaa unohtaa. eihän sitä koskaan tiedä vaikka tekemisen puutteessa jututtaisin vähän poliisisetää, ihan vaan sun kiusakseni.

Lehto vastaa:
Muistappa HeLi kaivella pimmppiä samalla ja antaa rintojen riippua keskustellessasi. - Kyllä se siitä
Olen toki helvetin ruma mauri.pekkarinen@eduskunta.fi tasoa. Tupee on päässä ja esinahka leikattu kuten jutkusioilta. ... ai niin ja on noita peräpukamia, jotka roikkuvat nilkkoihin saakka vai lienevätkä täysinäiset pallini?
Ujo ja rakas Armoton ryssäntappajasi

Klasun sisko tiedottaa:
Veljeni Klaus Jutku nuoli neekerinmäihäisen pilluni välittömästi sen jälkeen kun Suomessa loisiva somalineekeri oli jyystänyt minua eltaantunella neekerinkyrvällään.Sain neekeriltä kyrpää sekä pilluun että kumimunan löysyttämään peräreikäänikin.Toimituksen jälkeen K.J meni pumppaamaan mäihäistä ja kulunutta barbaraansa. Myöhemmin työnsin kumikyrvän Klaus Jutkun perserikään ja söimme yhdessä sieltä ulostautuvan ripulipaskan. Mieheni Artokin tuli jaolle ja otti säälistä K.J.tä suihin.
Illalla menimme Lenin-museolle missä K. J. heitti mällit Leninin kuvan päälle Aimo Minkisen katsoessa toimitusta kiinnostuneena.

Pasi Olander lähestyy Lehtoa:
hoida itte ryssäs. mua ei häiritte yhtään venäläiset jotka on tääl suomes!!!!! mailaa vaikka mun sijasta osotteeseen Sannanna@jyrki.com. sä oot ärsyttävä.
ps. lopeta tän paskan lähettäminen ja kerro syy ryssien poistoon suomesta.
mailaa viäl tohonkin dj88@artic.net.

Klasun eurooppalainen lehdistötiedote:
The European Press Release just only by me.
The First and Last Serious Warning
H.S.H. Princess Stéphanie deserves very certainly better in Her life than to be seen too often alas, with persons that wish only to abuse of H.S.H. Princess Stéphanie by a way or another ... to be seen withPrincess ... to be associated with the prestige of the Royal Family... to do some good 'shots'. By the way what a glory for a guy to tell to his friends - 'Oh, Iwas with Step', etc. I openly, publicly and seriously warn these "playboys" which only want to play with H.S.H. Princess Stéphanie and doing the great damage to Her and The Monarchy and The Prestige of Monaco.
This is my first and last warning to them.
Let you remember, I won't give any mercy and other warnings any more to them at all, if I meet them. Let You stop now at once your rude play with H.S.H. Princess Stéphanie!
As for yellow pages and paparazies they have already done a such damage to Her and Her private Life that just I personally don't tolerate them and their "work" at all.
This is my first and last warning to them.
I know so well that H.S.H. Princess Stéphanie deserves so much better than to be some kind of toy to show or to be a some kind of 'trophy' to others. I have recently taken all possible means to stop this so degrading publicity on H.S.H Princess Stéphanie and I am also continuing to do that as long as it depends on me in the future.
Klaus

Lehto kommentoi:
Monacon Prinsessaa ei ole, vain velttovittuinen aasin kanssa pelehtijä.

Panzermeyer reagoi edelliseen:
Suoritettu häpäisy vaatii hyvitystä. Jalosukuisia naisia eivät udmurtti-ugrit herjaa ilman rangaistusta.
Stephanien kunniaa tullaan vielä hakemaan germaanisten perinteiden mukaisesti. Häpäisiöitä odottaa germaanisten perinteinen mukainen rangaistus...

Lehto kommentoi:
Klasu taas puhuu paskaa. Stefani vain vinkuisi kun panisin häntä! Alankomaiden hovinarrit haistakoot sianvitun.

Klasu vastaa:
Lausuntosi aiheutti extra-lisätoimenpiteen; mahdollisen Stépin vierailun aikana sinä et liikahda millin milliäkään paikaltasi turvallisuuspalvelun toimesta.
Lisätoimenpide on se, että tulen itse vierailemaan ja hyvittämään törky viestisi.
Klasu

Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa:
Varo Lehto. "Kanttipäät" ovat liikkeellä. Muuta pois Suomesta jos henkesi on sinulle kallis.

Panzermeyer arvioi Lehtoa ja ugreja:
Seppo Lehto on alempiarvoinen ihminen. Seppo Lehto- toisin kuin Klaus von Grewendorp ja kaikki muut Suomessa eläneet suurmiehet on pesunkestävä ugri, jonka suonissa ei virtaa yhtään jaloa germaani verta.
Kaikki merkittävät suomalaiset ovat juuriltaan germaanisia. Puliukot, tehtaantyöläiset, huorat,metsurit, kommunistit, homot sun muut ovat ugreja.
Seppo Lehto on Klaus von Grewendorpin rinnalla täysin ala-arvoinen niin henkisesti kuin geneettisestikin.
Tämän maan ovat germaanit rakentaneet. Talvi- ja jatkosodassa kaikki merkittävät komentajat olivat germaanista juurta (mm. Mannerheim ja Illu Juutilainen). Puskajussit, ja lökäpöksysotilaat ja paskahoust olivat ugreja. Kekkonen oli ugri jossa ei ollut pisaraakaan germaaniverta. Samoin kaikki Suomen kommunistit.
Seppo lehdon naisihanne on haiseva viiden markan prostituoitu. Seppo Lehto tavoittelee vain huoria. Todelliset germaanit kuten Klaus von Grewendorp tavoittelevat kauniita germaanisperäisiä naisia, eivät rumia ugreja, niinkuin Seppo Lehto jonka nainen on erittäin ruma ja haisee pahalla. Myös Seppo Lehdon lapset ovat mielenvikaisia, koska Seppo lehto on itse geneettisesti mielisairas.
Klaus von Grewendorpin on genettisesti puhas germaani ja jalo sekä fyysisesti että henkisesti. Seppo Lehto on ihmiskunnan pohjasakkaa- epäihminen. Eläimen raatokin on arvokkaampi.
Suomessa tulisikin siirtyä saksan käyttöön ja germaanisen aineksen tulisi ottaa johto. Ugrit voivat muuttaa tään josta ovat tulleet tai tuhoutua.
Klaus von Grewendorp on sitä ainesta joka rakentaa Suomesta germaanivaltion. Seppo Lehto on sitä ainesta, joka on tämän rakennustyön tiellä.

Antti Ylikoski kommentoi:
Täytyy vain ihmetellä yllä olevan viestin suomalaisvastaisuutta. En ymmärrä mikä Juutilaista ja hänen ystäviään riivaa.
Voisiko Suomalaisasiamies Olavi Koskela jotenkin arvioida asiaa ja antaa ehkä langettavan päätöksen mikäli kokee sen tarpeeliseksi?
Suomalaisuus on minulle tärkeä asia ja niin sen pitäsi olla kaikille suomalaisille. Klaus J. ei omien sanojensa mukaan tunne itseään suomalaiseksi. Miksi hän ei sitten muuta pois tästä maasta, jos hän meitä suomalaisia niin kovasti vihaa?

Panzermeyer kappaleesta 'Irresistible':
Mielenkiintoinen sana tuo "irresistible"; olisikohan sanan kanssa tekemistä jotakin monarkismin vahvan kannatuksen kanssa täällä?
Vastustamaton kannatus? Hyvin sanottu! Näin täytyy asian olla ...
Lisäksi oikein hyvä asiaa tukeva sekä kaunis ääni (vau!)että sävel!

Lehto kommentoi:
Älä K.J. houri monarkismin vahvasta kannatuksesta. Keskity kannattelemaan barbaraasi.
Totuuskomissio

Lehdon tukijoukot lähestyvät Klasua:
Haluamme nähdä Juutilaisen kallonindeksin, verityypin ja sukuluettelon 400 vuoden takaa niin nähdään onko Juutilainen germaani tai baltti.

Klasu vastaa:
Seppo Lehdon kommentit paljastavat jatkuvasti hänen ugrilaisuuden! Suomi ON GERMAANINEN MAA ja täällä asuu GERMAANEJA! Jopa äitinikin isä kantoi nimeä Franz Felix ...
Ketkä republikaanitko, tasavaltalaisetko? Paskanjauhajat? Painukaa nyt helvettiin sinne, mistä tulitte sinne saatanan Udmurtin aroille kirmailemaan, vai pitkääkö meidän Teidät sinne taas kerran pistimien kanssa tunkea? Pidä huoli omista asioistasi ja lähettele niitä lehdistötiedotteitasi Udmurtissa sitten, että Suomi ei ole arjalainen maa. Minä en tarvitse Sinun tai Tukijoittesi tukea; on samantekevää, mitä minusta ajattelette!...
von Grewendorp

Lehto kommentoi:
Ei itkeä saa, ei meluta saa kallonmittaaja voi tulla ikkunan taa...
K.J.:n kalloindeksi viittaa lähinnä kasaariryssiin.
Totuuskomissio

Lehto lörppähuulisomaleista:
Lörppähuuli-somaleita on liikaa - Vaadimme välitöntä eliminointia ympäristäongelmana
Lörppähuulet ovat vakava ekologinen ja esteettinen haitta. Ko. lörppähuulet heikentävät geneettistä pohjoista kantaamme roikkuvilla sätkähuulillaan.
Armoton somaliryssien karkoittaja
PS: "Jokainen somaliryssä on puukoniskun arvoinen" Veikko Lavin laulua mukaellen
Lisäksi ko. somalipaskat roikkuvat yleisillä koneilla, niin ettei alkuperäkansan edustajat pääse tarkistamaan e-mailejaan kaikessa rauhassa valitsemanaan ajankohtana

Lide Murto lähestyy Lehtoa:
PYYDÄN YSTÄVÄLLISESTI POISTAMAAN SEISKAN TOIMITUKSEN SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN POSTITUSLISTALTANNE. AIHEET EIVÄT OLE LINJAMME MUKAISIA.
Lide Murto
Toimitussihteeri
7 päivää -lehti
puh. 09/777 77 304
gsm. 040/561 5886

Lehto vastaa:
Perkele tästä päivästä alkaen Seiska alkaa suitsuttaa Ryssän Saastalle kuolemaa
Armoton paska-Ryssän teilaaja

Rike Böö lähestyy Lehtoa:
VEDÄ KÄTEEN HOMO!
Onko kivaa lähetellä paskapostia viattomille ihmisille. Ei kuule sun ryssä-juttus kiinnosta ketään!

Lehto vastaa:
Olet väärillä jäljillä Rike Böö; )
Kaikki kiinnostaa ja kaikkia. Elämmehän neuvosto-Suomessa. ... jossa Ryssän saastaiset alieläimet loisivat alueillamme. - Valitettavasti
Armoton Ryssäntappaja

Sanna Ukkola lähestyy Lehtoa:
Hyvä Seppo Lehto, olisitko ystävällinen ja poistaisit nimeni postituslistaltasi. Viestejä tulee niin paljon, etten niitä ehdi lukemaan ja ne ruuhkauttavat sähköpostini.
ystävällisin terveisin
Sanna Ukkola

Lehto vastaa:
Eikö olekin mainio postituslista arvoisa Sanna Ukkola/IS ?
Oletko jo kysynyt eva.biaudet@eduskunta.fi :ltä kantaa aiheeseen?

Markus Salminen lähestyy Lehtoa:
Jos et lopeta näiden paskaviestien lähettämistä, kaivan sun henkilö ja osoitetietosi esille ja tulen henkilökohtaisesti hakkaamaan sut ihan paskax

Lehto vastaa:
Markus Salminen saa imeä ryssäneekerin munaa kaikessa ryssäläisyydessään; )
Se aito maku Turun sinappi huulillesi jää saamatta kun iljettävä ryssäneekerin terska uppoaa ammottavaan ja inhaan kitaasi.
Kansakunnan Laillisuusvalvoja

Panzermeyer Lehdon irstaudesta:
Tosimies Seppo Lehto on pelkkä irstailija.
Katolisen kirkon mukaan seksiä pitää alkaa harrastamaan vasta kun kaksi ihmistä ovat asuneet yhdessä ...
Irstailija Lehto on valmis seksisuhteeseen kenen kanssa tahansa; sen vuoksi hän on eläintäkin alempi, koska eläinkin pysyy parisuhteessa uskollisena; eläin Lehto ei ... eläin Siirtola ei.
Emme enää ihmettele sitä pohjaa, kun he kertovat fantasioissaan eläimistä ja yhdynnästä eläimiin ...

Panzermeyer jatkaa Lehdon irstaudesta:
Jep!
Toiset haluavat tehdä työtä, mutta Seppo Lehto vaan irstailee; Lehdon tunnusmerkki on irstaus.
Lehdon sukuvaakunassa on myös ympärileikattu penis symboloimassa suvun irstaus piirrettä.
Panzermeyer http://members.xoom.com/hagen1961/
Yksi pahimmista Lehdon siittämistä äpäristä on Hyvinkään paloittelusurmasta tuomittu saatananpalvoja Jarmo Elg. Niin Lehdon äpärät palvovat saatanaa Lehdon heitä siihen yllyttäessä.
Lehto vastustaa avioliittoa ja on muutenkin rikollinen. Ei riitä että esim Japanin keisarillisia Suomessa vastaanotti AU-suhteessa elävä Halonen, samalla häpäisten Suomen. Lehdon mielestä AU-suhteessa elämisestä pitäisi tehdä maan tapa.
Lehto on kuin isänsä U Kekkonen. Samanlainen AU-irstailija

Panzermeyer jatkaa Lehdosta:
Lehto on ansainnut elantonsa väärinkäyttämällä sosiaalitukia ja harjoittamalla rikollista liiketoimintaa.
Lehto vaikenee 1980-luvun lopun pörssiseikkailuistaan. Tällöin hän syyllistyi keinotteluun ja maksaa edelleen surullisen kuuluisan sijoitusyhtiönsä Seitti-investin velkoja. Siksi Lehto on kovaäänisesti vaatinut velallisten armahtamista.
Myöhemmmin Lehto kokeile kirtelevän rättikauppiaan ammattia, mikä viittaisi siihen että Lehdossa on udmurttiveren lisäksi myös juutalaisverta!
Toimiessaan keinottelijana Lehto teki myös useita suoranaisia talousrikoksia. Nykyään Lehto tehtailee itsellen äpäriä saadakseen niiden avulla valtiolta sosiaalitukia!
Tämän päälle tulevat Lehdon seksuaalirikoset, joita riittää!

Germans Forever yhtyy näkemyksiin:
Eikö kaikki ugrilaiset ole niin menetellyt? Lehto, nimerkki Nietzche, Jussi jne. Ties ketkä Suomen Sisun jauhajat?
Suomen avasi suurpääomille Kuningas Kustaa III. Eivät ugrit.
Hänen Kustaa III ansiostaan maahan tuli keski-eurooppalaista pääomaa mm. Ahlströmmit, Enzo-Gutzeitit, Rosenlewit, Fazerit, Huberit,Wilhelm Schaumanit, Serlachiukset, Hackmannit, Gustav Paulig jne. Nämä loivat Suomeen suurteollisuuden, joiden hedelmiä ugrit saavat nauttia. Kiitoksena tästä he hyökkäävätkin tätä etnistä ryhmää vastaa loukaten sitä mitä törkeimmin kirjoituksissaan, ohjelmissaan ja puheissaan
Nämä Suomen suurimmat suuryritykset ovat luoneet Suomen kansantalouden selkärangan; sen kansantalouden, jonka eduista nauttivat mm. Suomen Sisun kirjoittajat, jotka yleisesti herjaavat germaaneja.
Menkää perkele Suomen äärinationalisti ugrit Udmurttiin veriveljienne luokse ja lopettakaa häiriköinti kirjoittelunne ko palstalla.
Siellä klasuakin yritetään tehdä häiriköksi ja halutaan yhdistää Suomen päähäirikkö ugri Lehtoon; saatanan ugrit, alkaa heittää girmaamaan sinne Udmurttien aroille ja lopettakaa nauttimasta meidän etnisen ryhmän kansantalouden hedelmistä.
Heil Hitler!!!

Panzermeyer puolustaa Siitointa:
Naurettavaa on lukea, kun jotkin Suomen uusnatsi e-mail verkottajat, kuten Seppo Lehto hyökkäävät valtakunnanjohtaja Siitointa vastaan; Lehdon kesän 1999 kommentit saksalaisista kypäristä vuonna 1978 muistetaan kyllä. Lehto oli pikkupoika, joka irstaili "fantasioidessaan" puolisoksi kutsuman perseestä, kun valtakunnanjohtaja Siitoin toteutti omaa visiotaan fasistesesta Suomesta.
IP:n (Itsenäisyyden puolesta)Tampereen puheenjohtaja DI ja (luutnantti) Juutilainen kuvasi Siitointa sankariksi perheelleen vuonna 1972 eli aikana, jolloin kaikki muut hakivat valtakirjaa poliittiselle vallalleen Suomesta Kremlistä.
Seppo Lehto on poliittinen hylkiö,
Seppo Lehto on Suomen hylkiö häirikkö, joka yrittää mustamaalata jokaista merkittävää isänmaan miestä; muistamme lehdon häiriköinnin Väyrystä vastaan vuodelta 1993 ja tuloksena saimme presidentiksi Ahtisaaren, joka hakee innolla Franklin Delano Roosevelt palkintoja, niin kuin nähtiin viime viikolla.
Myöhemmin Lehto yrititti kätyröidä Ahtisaarta ja Jeltsiniä vastaan; ennen sitä lähettäen kirjatussa kirjeessä räjähtävän luodin Zhirinovskille.
Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla.
Zyklon-B terveisin
Heil Siitoin!!!
Valtakunnanjohtaja Siitoin on Suomen nationalistien johtaja; ei muut.
Panzermeyer

Pekka Siitoimen päätös:
Valtakunnanjohtajan päätöksellä on tästä hetkestä alkaen määrätty Suomen natsien ja kansallispiirien keskinäinen vihanpito lopetettavaksi. Erityisesti Tampereen natsipiireissä on aatetta vahingoittavia kiistoja esiintynyt. Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä on Tampereelle nimitetty johtaja, jonka komentoja muiden Tampereen natsikannajien ehdottomasti toteltava. Johtaja on valittu tiukan harkinnan jälkeen. Seuraavat näkökohdat on otettu huomioon:
Klaus von Grewendorp
-Ansiokas työ germaaniuden edistämiseksii.<
Seppo Lehto
-Arvokas työ alueitamme miehittävän rysssälluteen karkoittamiseksi.
-Arvokas työ somalien karkoittamiseksi.
> -Omakohtainen tehokas lisääntyminen kanssammma vahvistamiseksi.
-Taistelu hakaristisymbolimme puolesta.
> -Karismaattiset johtajaominaisuudet.
Valinnassa päädyttiin siis Seppo Lehtoon, ja Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä Tampereen natsien on toteltava vain Seppo Lehtoa. Päätökseen tyytymättömät voivat haastaa paikallisjohtajan kaksintaisteluun. Samalla päiväkäskyllä myönnetään Klaus von Grewendorpille periytyvä Tampereen herttuan arvonimi aatelisarvoon liittyvine erivapauksineen. Seppo Lehto ylennetään samalla sturmbannführerin arvoon. Sieg heil!

Germans Forever ugrien uhosta:
Paskaugrit vaan uhoavat, vaikka tietävät olevansa arvottomia tyyppejä germaanisperäisten rinnalla.

Suomen antropologinen naamayhdistys kommentoi:
Klaus Jutkusika ei voi olla varma kuin ugriäidistään ;)
Näinhän juutalaisuuskin määritellään ei vain anropologisen jutkusian naamaindeksin mukaan.
Suomen antropologinen naamayhdistys

Klasu ja ugrien pettävä kantti:
Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan? Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua? Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat? Unohdin, että S. Lehto on opettajanne.
Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät. Isäni serkku Topi oli koko Hämeenläänin poliisikomentaja enkä näe asiassa edes mainitsemisen arvoiseksi tuntien poliisien psykologian, mutta pitää tässä vain mainita, kun ilmoittelette poliisien "viesteistä" tännepäin, kun samalla mailaatte heidän nimillään ympäri Suomea. En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään. Tuskin olisi ollut ylpeä.
Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina. Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa. Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä.
Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten (vrt. Seppo Lehto) kanssa. Kertoo tarpeeksi tason heistä, jotka lähtevät surkimusten Seppo Lehdon & kumppaneiden taakse. Meillä on oma täysin 100% luotettava porukka koossa ja tiedän ihmiset, jotka hoitelevat tapaus Seppo Lehdon ja tänne on aivan turha lähettää täyttä roskapostianne päivätpitkät ja asianne vain pahenee siitä paljon huomattavasti. On selvää, että täältä vastataan tarkalla tulella heti pienempäänkään Seppo Lehdon & porukoiden havaittuun liikkeeseen.
Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta. Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä. Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin. Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa. Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan. Nyt mennään sitten tämä S. Lehdon & kumppaneiden itse valitsema tie loppuun saakka TAPAUS Seppo Lehdossa. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen-
Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa. Aivan varmasti. Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun.
Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan. Emme ole mitään sotamiehiä tai konstaapeleja ---
Tuskin myöskään Virkailija Ritva Virtanen mailaa ympäri Suomea viestejään sen enempää kuin SUPO:n päällikkökään Europe serveriltä.
Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon. Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein. Taisteluahan olettekin vain hallunneet ja aksentti on täällä 100% selvä: Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä.
KLAUS VON GREWENDORP

Esa Taberman lähestyy Klasua:
Kuule nyt Klasu. En ymmärtänyt yhtään mitään koko vuodatuksestasi. Olen näihin aikoihin asti luullut,että olet huonoa huumoria viljelevä huonon maun apostoli,mutta en enää...sinä oletkin liikkeellä tosimielellä. Muuten noista uhkailuistasi. Joku sinun kaltaisesi voi jopa uskoa niihin,joten sinuna luopuisin koko hommasta ennen kuin vahingoitut. Sinuna tilaisin ajan kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta.Asiat eivät ole enää sinun hallinnassasi. Tämä on ainoa ja paras neuvo,jonka minulta saat. Ja muuten,koska kyse on selkeästi ja ilman epäilystä sairaan mielen aikaansaamasta suuresta määrästä informaatioroskaa ,en viitsi tästä alkaen kommentoida tekeleitäsi. VIELÄ KERRAN: TILAA AIKA TERVEYSKESKUKSEEN JA PYYDÄ PÄÄSTÄ MIELENTERVEYSHOITOON!

Klasu vastaa:
Heipä Hei rakkaat ystäväni jälleen kerran!
Isäni teki YLE2:n ensimmäisenä Lemisen ainoana henkilöstö- ja hallintopäällikkönä toistakymmentävuotta yhteistyötä SUPO:n kanssa. Olen myös itse jatkaen tehnyt tätä arvokasta yhteistyötä poliisin kanssa ja jatkaen tätä hyvää ja kunniakasta perinnettä pyrkien listimään maahan suomalais-ugrilaiset nationalistit, jotka haluavat eristää Suomen Euroopasta Venäjän eturiipiiriin. Lisäten myös listaani mm. CIA-yhteistyön koskien amerikkalaisia pääomia maassamme. Niiden merkitys paljastuu vasta "seinä seinää vasten"-
Aika on jo taas kerran tullut; nyt kurkutetaan multiin yhdessä koko suomalais-ugrilainen lasten isotteleva ja uhkaileva Suomen Sisu yhdistys kätyreineen viimeiseen helvettiin isänmaastamme. Kai olette kaikki mukana, niin kuin on sovittu SUPO:n kanssa? Espanjan majuri von Haartmanin, Kollaan sankarin, perustaman suomalaisen siirtokunnan El Alamillo-kylässä juhlat Espanjassa asian tiimoilta? Viiniä, naisia yms. juhlien näiden kommarien jälkeläisten listimistä yhdessä?
Tällaiset ugrilaiset separistiset järjestöt eivät kuulu nyky-Suomeen ja saavat sitä, mitä jo tuo Turun Suomen Sisun alaosaston lapsukainen kätyreineen on jo saanut postissa; paskaa- Menkää omille kotikunnillenne maastamme; olette tulleet surkimukset Keski-Venäjältä maahamme!!!
Hirteen turkulaiset separatistiset kapinoitsijat kaikki kanta-isäni Wulf von Grewendorphin hengessä? Surkimuksille ei tee mikään niin hyvää kuin tämä.
Arvaa peloittaako uhkauksenne tai hivutuksenne, Esa Tabermann? Vedän suoraan Parabellumilla silmien väliin jokaista Marokon Kauhun tapaan , jos näen näitä henkeäni uhkaavia ja rikosilmoituksia minusta tekeviä (T. Lahtinen) kotipiirissä!!!
Silmien väliin tulee tasan jokaista uhkaillutta!!! Mukaan lukien ihan ensiksi Turun porukka!!! Perinteet elää täysin surkimukset!!!
______________________________________________________________________
Klaus von Grewendorp | In bonis rebus - 1963 - incipt ©
e-mail: klaus.grewendorp@saunalahti.fi URL: www.saunalahti.fi/~vaino2

Klasu ja kansainvälinen tapa:
KANSAINVÄLINEN TAPA ON, ETTÄ TERRORISTIEN KANSSA EI NEUVOTELLA!
Eli pyydänkin suuresti anteeksi edellistä kirjoitusta, sillä vedämme suoraan Teitä SUPO:n tms.turvallisuuspalveluiden kanssa silmien väliin siten ja samalla tavoin kuin kansainvälisiä terroristeja käsitellään muuallakin!
Pääomien kansallistajat!
Tervemenoa suoraan Helvettiin henkipatot; minulta saatte lähtiäisiksi pari vanhaa eversti Haahden asevaraston käsikranua ilman sokkaa taskuihinne lopulliseen A-Mok juoksuunne ja keppiä sitä enemmän, jos tavataan. PERKELE, tiedätte kelle saatanan paskakuulat isottelette!!! SAATANA, saatte sellaisen käsittelyn niskuroivat puberteetit ja kätyrit, että muistatte tuskissanne sen vielä vanhainkodissa ja seuraavassa inkarnaatiossa, kun paksat tulee housuun.
Saatanan Suomen Sisun surkimukset! Murrosikäiset täyden paskajauhajat ja spammaajat!!! Mukamas porukan hivutus!!! Heh! Heh! Heh! Ette tiedä kuinka olen naurannut paskapuheillenne. Kuula kalloonne, niinkuin terroristeille tehdään muualla maailmassa!!! Minulla ei ole Teille muuta sanottavaa esitaistelijana ja esimerkin näyttäjänä!!!
ME OLEMME VALMIIT MIHIN VAAN TEIDÄN UHKAILIJOIDEN PASKOJEN KANSSA!!!
KLAUS VON GREWENDORP
P.S. Toivoittavasti "Kanttipäät" toimivat ko pian, sillä minun kärsivällisyys on loppu näiden saatanan Suomen sisun paskakuulien kanssa ja lopullisesti.
______________________________________________________________________
Klaus von Grewendorp | In bonis rebus - 1963 - incipt ©
e-mail: klaus.grewendorp@saunalahti.fi URL: www.saunalahti.fi/~vaino2

Lehto kommentoi:
Naurakaamme yhdessä Jutkusian katteettomille uhkauksille: )
... ainoa mitä hän vetänee silmien välliin eli turpaan on läheisimmän maatalon "Mansikki". Mahtaa siinä olla Mansikilla ihmettelemistä?
Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS:n hengessä

Klasu häntä vastaan tehdyistä rikosilmoituksista:
Katsotaan kuinka c. 20-vuotiaan Suomen Sisun suomalais-ugrilaisen johtajan Teemu Lahtisen turhien rikosilmoitusten käy, kun lähdette terrorisoimaan tänne; tiedätte terroristien kohtalot ja löydätte itsenne pian lihakoukuista. Rankaisuhan on maxissaan vankeutta 3 vuotta turhista rikosilmoituksista, joihin syyttäjä ei puutu, lakiemme mukaan.
Tapaoikeus asian päälle. Huomenna lähtee rangaistusvaatimus turhien rikosilmoitusten teosta. Kun ne eivät mene jostakin syystä Teidän tekeminä syyteharkintaan. Sen sijaan Te lähdette tästä maasta Keski-Venäjälle kotikulmillenne hyvin pian; ainakin se on minun peruuttamaton päämäärä; menkää omille maillenne! Jumalaut! Yksikin turha liike tännepäin käy Teidän kohtaloksi!!!
Pikkulasten ugri-johtajasta lähtee huomenna poliisitutkíntapyyntö aiheesta; enää ei anneta mitään armoa terroristiporukka Suomen Sisun kanssa, vaan aseet ratkaiskoon, niinkuin S. Lehdon & kumppaneiden kanssa. Katsotaan saatteko Suomen perustuslaista germaanien oikeudet pois.
Tällaiset suomalais-ugrilaiset terrorisoijat ja maamme germaanisuuden poistajat ovat enemmän kuin hyvää elintason pitäjäainesta "Kanttipäille". Kukaan ei välitä ko suomalais-ugri surkimuksista. Muuten miksi S. Lehto ei spammaa Ahtisaari tai Kanttipäät nimillä. Nyt on sitten tosi kyseessä ja vaihtoehtoina vain kaksi vaihtoehtoa keskenämme ja minä rakastan taistelua Teitä surkimuksia verta omasta nenästä kaivavia suomalais-ugreja vastaan. Varokaa Kanttipäät ovat liikkeellä.
Suomalais-ugri on ollut aina surkimus ryssän kätyri ja punakaartissa historian saatossa, kunnes joutui vihdoin meidän käsittelyyn. Suomen germaanisuuden poistaminen on surkea yritys, joka tulee päättymään ihan täsmälliseen omaan tuhoonne paskaisine ja surkeine apinamaisine ja alieläin suomalais-ugrilaisine juttuineen.
Sitä niitätte, mitä kylvätte. Korkojen kera.
KLAUS VON GREWENDORP
______________________________________________________________________
Klaus von Grewendorp | In bonis rebus - 1963 - incipt ©
e-mail: klaus.grewendorp@saunalahti.fi URL: www.saunalahti.fi/~vaino2

Esa Taberman vastaa:
Olen kärsivällinen ihminen silloinkin,kun siihen ei olisi aihetta. Sinun tapauksessasi aihetta lienee jonkinverran,koska kaikesta päätellen olet pääasiassa syyntakeettomassa tilassa ja siten oikeustoimikelvoton! Koska en kuitenkaan siedä typeryyttä määrämittaani enempää,aion nyt,tässä kohdin, ryhtyä karkeaksi. Eli,voit halutessasi lopettaa lukemisesi tähän ja ryhtyä hiplaamaan vinyylistä ystävätärtäsi.
Siis: Lopettele osoitteeseeni lähetettämiesi murhauhkauksien ja perverssien kuvitelmiesi postittaminen! Niin kauan kun luulin sinua edes osin täysijärkiseksi,ne olivat omalla tavallaan huvittavia,mutta mielipuolen solkotuksesta ei ole edes naurunaiheeksi. Koska olet rehvastellut yhteyksilläsi ns. 'alamaailmaan' kerron sinulle pienen sadun: Eräs itsestään suuria kuvitteleva, Silviaksi kutsuttu ns. "kovanaama" lupasi kerran Kakolassa eräästä todellisesta kovanaamasta ja ruunasta 1000 markan tapporahan. Ruunamme sääli itsestään liikoja luulevaa nilkkiä ja ei hennonnut tässävaiheessa repiä herran kulkusia vaan tyytyi lupaamaan jonkun satasen + niveapurkin sille,joka vetäisisi Silviaamme perseeseen. Mitä sen jälkeen tapahtui onkin sitten jo osa Kakolan legendaa.
En tiedä,missä määrin aivosi vielä toimivat normaalivaihteistolla vai luistaako remmisi jo kokonaisuudessaan,mutta sinuna miettisin hetken tätä opettavaa satua ja sen sanomaa. Miettisin todella hartaasti,Klasu! Minä katsos alan suuttua sinuun! Ja kun suutun,olen hyvin hyvin vihainen! Saatan jopa vastoin pyhiä periaatteitani luottaa vaikkapa viranomaisapuun tai, jos olen oikein vihainen,tehdä sen yhteistyössä jonkin toisen kanssa. Ja kuule Klasu.Mietipä hetkisen, mitä muuta saattaa tapahtua,jos olen riittävän vihainen! Käytä ko. asiaan muutama sekunti sivupersooniesi pääkopassasi pitämän kovaäänisen älämölön keskellä. Kyllä sinä noilta vekkuleilta houreiltasi kaiketi pienen mietintätauon saat! Mutta itsehän sinä asioistasi päätät! (Sikäli kuin päässäsi vallitsevassa kakofoniassa nyt mikään tai kukaan päätöksiä tekee!) Itseasiassa, JOS MINÄ OLISIN SINÄ, NIIN MENISIN TERVEYSKESKUKSEEN JA HAKEUTUISIN VAPAAEHTOISEEN HOITOON. SE OLISI ELÄMÄSI VIISAIN PÄÄTÖS! Toisaalta ja toistamiseen sanottuna: Itsehän sinä tosiaankin asioistasi päätät! Muista vain, että alan suuttua sinuun!

Lehtokin kommentoi:
Muista Kalaus Jutkusika runkata välillä Barbaraasi; )
... kyllä se siitä helpottanee? ... tavarits Boris Verikov ottanee välillä suikkiinsa jos oikein kauniisti pyydät?
Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS:n hengessä

Klasun lehdistötiedote:
(Julkaisuvapaa ... )
Keskustelin toissapäivänä erään turkulaisen rouvan (synt. -45) kanssa; hän kyseli olinko ollut paneurooppalaisessa tilaisuudessa kesällä Turussa. Siellähän oli mm. Otto von Habsburgin tytär mukana siis tänään ruotsalainen kreivitär Walburga Douglas Etelä-Ruotsista. Valitettavasti en ollut, vaikka olen hyvissä väleissä Karl von Habsburgin kanssa. Eivät kutsuneet, kun taidan herättää hämmentäviä tunteita heidän keskuudessa. En ole heidän suosiossa, koska minut taidetaan kokea kilpailijaksi siellä.
Tuli mieleen vielä tuosta kreivitär Douglasesta se, että kukaan nainen ei ole hyökännyt minua vastaan niin lujasti ja törkeästi kuin hän kreivitär teki viisi vuotta sitten; lisäksi minulla ei ole ollut häneen koskaan mitään henkilökohtaista kiinnostustakaan tai yhtään mitään muutakaan. Kuinka voisikaan? En ole ollut edes koskaan yhteydessä häneen. Siitä huolimatta hän uhkaili minua oikeudella viisi vuotta sitten täysin perusteetta. Olen ollut hiukan ihmeissäni, mutta ... hänhän on nykyään ruotsalainen. Kenenkähän toimeksi annosta hän mahtoi toimia vai toimiko ominpäin? Asiaa sekoitti vielä se, että Paavo Väyrynenkin tuli paneurooppalaiseen toimiin mukaan syksyllä 1995. Heidän turkulaisten piti nostaa Paavo Väyrynen liikkeen johtajaksi, mutta ystävämme Väyrynen perääntyikin kun alkoi maa jalkojen alla polttamaan Suomessa. Olen lukenut Paavo Väyrysen ruotsin kielisen väitöskirjan, missä hän erityisesti kohdisti kritiikkinsä sekä Franz Josef Straussia että Otto von Habsburgia kohtaan vielä vuonna 1990. Strauss oli innokas paneurooppalainen eläessään niin kuin Konrad Adenauer ja Helmut Kohlkin. Bonn ja Bonnerit kuuluvat kuitenkin jo historiaan ja todellakin Berliini on jälleen kerran Saksan pääkaupunki uudestaan! Berliini on koko Euroopan ja sen kulttuurin sydän. Me nousemme vielä ... "" Ich bin einer Berliner ...""
Voisikohan tuo Claudia Schiffer sanoa muutaman hyvin valitun sanan kiitokseksi tästä Walburgalle joskus tulevaisuudessa? Voisikohan? ... Bitte schön ... Ja julkisesti? ... Onhan Hän ainakin vähintään sata kertaa tyylikkäämpi nainen ja kasvotkin ovat paljon tunteikkaammat kuin tämän Walburgan. Muistan vanhasta Itävallan paneurooppa lehdestä Claudian positiviisen kannan Ecusta, vaikka hän tukikin Slovakian Meciaria, jota pidetään sekä EU:n että demokratian vastaisena lännessä. :-) Onneksi tänään minulla on kuitenkin hyvin asialliset suhteet turkulaiseen Luigi de Annaan, joka on sentään Suomessa oleva toinen Maltan ristin ritari.
Klaus Juutilainen

Lehto kommentoi Klasua:
K. Jutkukurakulli on kävelevä ihmissaasta
Ko. viestin lähettäjä on tuhkamuna munasarjainen ilman kohtua K. Jutku Pyynikiltä, jolla ei mälli lennä, niin että saisi edes mitään vitunperille. Tuhkamuna juutalainen ei levitä muuta kuin persettään Ryssän edustajille. Toisekseen sellaista pillua ei ole luotu, mikä voisi jutkun mönjää ottaa, koska jos sieltä jotain irtoaisi, olisi se vain pullanmuruja.
-
Piste.

Wyborg Whores lähestyy Klasua:
Hyvä herra Juutilainen,
Tuntien suuret maallemme tekemät palvelukset on FSB lähestynyt meitä ja pyyttänyt meidän toimittamaan teille venäläisen tytön palkkioksi tekemistänne palveluksista.
Koska kuitenkin tunnemme teidän mieltymyksenne herra Juutilainen lähetämme teille kymmenen vuotiaan pojan tytön sijasta. Poika on veilä kokematon ja hänen anuksensa on tieukka, mutta koska tiedämme myös että teillä on hyvin pieni kalu niin emme usko että teille tulee ongelmia pojan hyödyntämisessä.
Poika tuodaan teille konsulinkyydillä ensi viikolla.
Kun jälleen vierailette Viipurissa muistakaa ,että korkeatasoisessa bordellisamme on tarjolla myös sikoja ja lampaita niistä pitäviville. Musitan että olitte viimeksi käydessänne hyvin tyytyväisiä sikavalikoimiimme.
Ystävällisin tervisin
madame
Svetlana Horatsunov
Wyborg Whores- nautintopalvelu.
*******************
Wyborg Whores LTD
Meillä palvellaan suomeksi

Impo-Klaus Juutilainen kommentoi:
Lapsia, nam
vaino2@saunalahti.fi
Pillut ja pilit paljaana tulkaa sedän luo
Klaus Juutilainen

Impo-Klaus Juutilainen jatkaa:
Haluan naida ryssäläisiä ja svekomaanisia alaikäisiä lättäryssiä ja hurreja
Olen ryssä, koska äitinikin on ryssä, niin hän sanoi viimeksi häntä naidessani persereikäänsä tummaan, kuin neekerinsilmä
Klaus jutkuryssä
Pikaiset yhteydenotot:
vaino2@saunalahti.fi

Pekka Siitoin kommentoi:
Hyvät naiset, herrat ja mielenvikaisen Klaus Juutilaisen viestien vastaanottajat ! Älkää missään nimessä sotkeko meitä uus`natseja Hullu-Juutilaisen sekoiluihin, sillä meillä ei ole mitään tekemistä tämän paradoin sairauden kantavan kansariivaajan kanssa! Hän yrittää meistäin tehdä viestiensä kanssa mielenvikaisia. Tämä on totuus. Juutilainen piileskelee tiettävästi ryssiä ja naisia Pekka Siitoin- nimisen naisen luona Vehmaalla.
Zhirinovovski on luvannut hänestä luovutuspalkkion ja järjestää hautajaiset venäläiseen mallin ja Hänen toivomuksestaan lauletaan haudalla laulu "palaja sorrenttoon"
Sieg Heil !
Pekka Siitoin, leader
http://personal.inet.fi/private/siitoin/
KDP = Kansallis-demokraattinen puolue.
SVU= Suomen valtakunnan unioni

Esa Taberman Klasusta:
Klasu kaiketi kirjoittaa suomeksi,mutta jostain syystä en ymmärrä,mitä hän tarkoittaa...
Toivon,että hän itse ymmärtää,joskin pelkään pahinta. Klasu=SUPON 007? Niinhän se meni?

Lehto kommentoi:
Klaus Jutkusika on armoton ryssäläinen slavoslobo, ei muuta; )
... jonka pääasiallinen toimeentulolähde ollee suihinotto Tehtaankadun Ryssän edustajilta. Palkanmaksu sekä suoleen että poskeen.
Armoton ryssäläisten liiskaaja

Pekka Siitoin venäläisistä natseista:
Rakkaat ystävät! Parhaat terveiseni Venäjältä, jossa olin poikani keralla St Peterburgissa. Olimme siellä Koskelan mainitseman Venäläisen natsijohtajan vieraana. Saimme lahjuksia ja sen jälkeen ostimme uudet super-tietokoneen, joka nyt on käytössä suurien alkukangistelujen jälkeen. Venäläiset natsit ovat hienoja ihmisiä ja he kannattavat Karjalan palauttamista Suomelle!
Heil Russland / ts. Venäjän natsit !
Parhaat terveiset Teille masturbaattorit !
Pekka ja Paul Siitoin

Klasu Lehdosta ja Siitoimesta:
Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun
Rakkaat ystävät!
Pyydän kauniisti sekä Jeesus Kristuksena esiintyneeltä Seppo Lehdolta että Pekka "Saatanan palvoja" Siitoimelta, että poistavat nimeni postituslistaltaan välittömästi; en halua kuulla enään kummastakaan mitään. Lisäksi meillä ei ole mitään yhteistä näiden pseudo-natsien kanssa. En ole tavannut Siitoista koskaan enkä Lehtoakaan.
Siitoin harhauttaa venäläisten kannoilla suomalaisia, jotka sitten menevät yhtä halpaan kuin Kekkosen aikana. Aksentti on ihan selvä; kai uppoo jälleen kerran ugrilaisiin, jotka eivät puhu saksaa. Lehto huomasi hyvin tämän, vaikka onkin lähtenyt sekä Euroopan arjalaisia että germaaneja vastaan.
Minä olen kovempi pala Teille; Eurokorps tulee olemaan sitä mitä eurooppalainen Waffen-SS aikaisemmin. Eurokorpsia olen rakentanut virallisesti 1995 alkaen. Tietenkin, sehän on päivänselvää, armeija haluaa meidät sivuuttaa ja vaientaa, niin kuin Waffen-SS:n aikanaan. Mutta katsotaan ... rakennustyö jatkuu. Meillä tulee olemaan suurempi eurooppalainen armeija. En antaudu koskaan!
Minulla on ollut jo pitkän aikaa uusi pyjama: Nukun jopa Bundeswehrin kenttäpaita päällä nykyään! Uusi Eurooppa! Das Reich!
Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun.
Klasu
(Eurokorps -Standartenführer Klaus von Grewendorff)

Lehto kommentoi Klasua:
Kyllä me ymmärretään Kalus, että et ole saanut pillua (siis ihmisen[eläimiä ei lasketa]). Muutenkin kieli- ja rotutieteesi ovat luokkaa Stainer jos sitäkään. Hengitä syvään, puhalla ulos ja piereskele niin kyllä se siitä.
PS. Lopeta se uhoilu. Kuullema vanhat mummotkin päihittävät sinut mennen tullen ja palatessa.

Germans Forever vastaa:
Älä Saatanan Lehto puhu mitään eläimistä. Itse olet harjoittanut seksiä kultaisen noutajan kanssa. Näin kerroit bussissa eräälle miehelle 90-luvun alussa.
Germaanien tiede on maailman huippua. Kaltaisesi 0-mieht eivät sitä vaan tajua. Lopeta itse ugri-uhosi. Vielä tulee päivä jolloin kaikki velkasi ulosmitataan korkoineen!!!

Lehto raportoi Klasun toimista:
Klaus Jutkusika harjoittaa eläimiinsekaantumista nykyään mopsin kanssa;) ... hätätapauksessa kuulemma keittiön siivousmoppikin käynee.
Kultaisella noutajalla oli kuulemma liian iso pimpura Kalaus Jutkusialle.
Ei muuta kuin vuh, vuh ja takajaloista kiinni, vai miten menetteletkään armas Kalaus Jutkusika kaikessa ryssäläisyydessäsi?
Armoton ryssäläisten Boris-, Putin- ymv. tahojen liiskaaja.

Germans Forever vastaa:
Seppo Lehto kärrätään pian kaatopaikalle muun saastan sekaan!

Lehto kommentoi:
Jutkusika Juutilainen on ympäristölle vaarallista jätettä jo itsessään; )
Lajittelukeskukset eivät ko. raatoa huoli, eikä päivittäiskierrossa olevat jätelavat. Vain polttamalla jutkusian kuin vanhaan hyvään aikaan esim. Birkenaussa voidaan päästä hyvään lopputulokseen.
Armoton ryssäläisten jutkusikojen liiskaaja

Panzermeyer Lehdosta ja valtiotaidosta:
Seppo Lehto on varsinainen poliittinen haihattelija, joka ei ymmärrä yhtään mitään valtiotaidosta tai hallitsemisesta, saati valtio ja valtakunta periaatteesta. Pikku-politiikko, joka tähtää kunnallisvaaleihin, jotta saa lyödä vaalimainoksiaan Tampereen ruotsin kielisen koulun aitoihin. Näkyy olevan Ranskankin asiat vieraita tänään: Katsopa www.eurocorps.com, niin alat ymmärtää, että Mitterandin menneistä kannoista huolimatta on muodostunut Berliini-Pariisi akseli. Saksan kannanottosi jo tunnemmekin viime syksyltä; suosittelemme pikaista muuttoa Udmurttiin takaisin...
Pohjois-Afrikka olisi hyvä pitää Ranskan kollonnina tulevaisuudessakin; monet kuuluisat suomalaiset ovat taistelleet Ranskan kunnian puolesta Pohjois-Afrikassa Ranskan muukalaislegioonassa.
Myös Monacon ruhtinaskunnan suvereeniteetti (Ranskan takaama) vaarantuu huomattavasti, jos arabit alkavat liikkumaan Välimerellä Italian suunnassa; ensimmäinen arabien kohde on kuitenkin Espanja ja muut maat toissijaisia.
Panzermeyer

Klasu ja operaatio CLAUSEWITZ:
OPERAATIO CLAUSEWITZ
Olen antanut erittäin lähimiehilleni, joihin kuuluu mm. sekä Mannerheimin entisten sotilasluottomiehien jälkeläisiä että Marskin Ritarien jälkeläisiä suunniteltavaksi Operaatio Clausewitzin. Pienenpääkin yksityiskohtaa myöten. Hälyttävinä oireina olemme kokeneet mm. Attacin perustamisen ja suomalais-ugrilaisen ryssän ( Che Guevera jne.) kanssa vehkeilevän elementin avoimen uhkailun. Taitaa loppua naureskelu koskien Viikinki Halmea ja hänen rysötöään Espanjassa. Francon aikana näiden ryöstäjien kohtalo olisi sinetöity, mutta suomalais-ugri Suomen Sisu toivoo näitä ryöstäjiä lisää kotimaahamme Suomeen. Mitä enää emmimme?
OPERAATIO CLAUSEWITZ perimmäinen tarkoitus on turvata koko Suomen germaanien, perustuslaimme mukaan maamme toisen suvereenin ja täysivaltaisen kotimaisen etnisen ryhmän, pääoman täysi koskemattomuus ja suvereenisuus tilanteessa kuin tilanteessa. Olen täysin tietoinen siitä, että viranomaisemme suhtautuvat suomen-germaaneihin sen mukaan mitä etnistä luokkaa he itse edustavat tässä jaossa ja suuri vaara on, että Suomen germaanien pääoma tulee uhatuksi ja siksi tämä Operaatio Clausewitz on suunniteltu. Usein "kuraporras-tasolla" on suomalais-ugreja, jotka suhtautuvat Suomen germaanien oikeuksiin välinpitämättömästi kokemuksemme mukaan ja siksi olen antanut tehtäväksi suunnitella OPERAATO CLAUSEWITZ.
Perustuslakimme määrittää meidät kotimaiseksii etniseksi ryhmäksi ja nämä ugri-nationalistit yrittävät syöstä asemamme pois perustuslaista. Siksi Operaatio CLAUSEWITZ. Korostamme ennenkaikkea ennaltaehkäiseviä iskuja ns. suomalais-ugrilaisiin kohteisiin, jotka ovat toimineet ennen yhteistyössä ryssän kanssa anastaen mm. Vanajaveden kartanon (omistaja välitti Suomelle mm. panssarinyrjit ja -kauhut, jolla torjuimme kesän 1944 strategisen ryssän suurhyökkäyksen) ja muun germaanisen omaisuuden Pirkanmaalta ja esiintyvät avoimesti uhkaillen meitä mm. Chorna Trojanda, Ronnie Hautala, Esa Tabermann & kumppanit. Te olette ennaltaehkäisevien iskujen kohteena unohtamatta Seppo Granatia, kun Operaatio CLAUSEWITZ edistyy tulevaisuudessa.
Clausewitziin piiriin kuuluu myös 100% Suomessa oleva amerikkalainen pääoma ja sen ehdoton suojeleminen; tässä saamme aktiivista tukea CIA:lta. Käytössämme on näin ollen välillisesti koko USA:N sotilaspotentiaali tiedustelusatelliitteineen ja Alaskan HAARP-projekteineen. Usein USA:n pääoma piirien tausta on puhdas germaaninen. Olemme 100% uskollisia Presidentti George W. Bushin toiminnalle koskien erityisesti SDI- avaruuspuolustushanketta & muita kommunismin vastaisia hankkeita, joilla koitetaan harjuttaa aktiivisesti m. Kiinaa ja Venäjää asemaa. Suomalais-ugrit ovat usein kavaltaneet Suomen edut Venäjän edessä ja tästä on esimerkkinä yhä eversti Haahden asekätköjä, jotka luotiin tämän avoimen petturi piirteen vihollisen edessä takia.
Siis varokaa suomalais-ugrit, jotka naureskelevat avoimesti ugrinationalistien Suomen Sisu palstalla kuinka Viikinki Halme sai turpaan Espanjassa; Teidän laulut alkaa olla laulelut turhasta SUPO:n mättimisestä ja minun kärsivällisyys on myös nyt loppu ja koko muu Eurooppa pidättäisi henkeä, jos me käynnistäisimme yllättäen Operaatio Clausewitzin Teitä vastaan. Sitä emme kuitenkaan tee. Tarkailemme toimintaa ja meillä on valmies iskeä riippuen Teidän petturillisista edesottamuksista. Miellä on koko sotilasliitto NATO:n potentiaali takana tiedusteluelimen kautta suojellaksemme tärkeitä pääomia, jotka työskentelevät Suomen hyväksi. Operaatio Clausewitz on suunnitteilla Isänmaamme hyväksi!!!
Hyvää pyhää; Helatorstaita

Lehto kommentoi:
Lehdistötiedote Kalaus Spermatolkki Jutkusialle; )
Ime poika ryssän munaa, kun käyt jälleen helatorstaina Tehtaankadulla. Muista pieraista ennen kuin Boris Verikov ruuttaa omansa sisään, niin saa ryssäsika ystävällisen sisääntulon.
Armoton ryssäläisten liiskaaja Seppo Lehdon hengessä

Ilkka Janhunen lähestyy Lehtoa:
haluan, että poistatte minut välittömästi sähköpostilistaltanne. tällä hetkellä minulla ei ole käyttöä tiedotteillenne.
kuinka osoitteeni ylipäätään on päätynyt käyttöönne?
Ilkka Janhunen
Toimittaja/ 7 päivää
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI
Tel: +358-9-77777 336 begin_of_the_skype_highlighting              +358-9-77777 336      end_of_the_skype_highlighting
Gsm: +358-50-5668888 begin_of_the_skype_highlighting              +358-50-5668888      end_of_the_skype_highlighting
email: ilkka@seiska.fi

Lehto vastaa:
7-lehti on pelkkä ryssäläisyyden äänenkannattaja siinä kuin kepun, sdp:n ymv:ien tiedotteet; )
Joten vaihtakaa toimituspolitiikkaanne = Vaatikaa ryssäsian eli paviaani-Putin päätä vadille äkkiä ja ponnekkaasti.
Armoton ryssäläisten liiskaaja

Paviaani-Putinin tiedote:
Me olemme ryssäläinen paviaani-Putin me itse, se saatanan ryssän sikakoira, joka odottaa vain lopettamistaan. Tsetseenisissit ja Karjalan Vapautusarmeija maksaa meistä jopa tapporahaa suoraan Sveitsin tilille.
Presidentti kaikessa ryssäläisyydessään V. Putin ( = Lue sikakoira ryssykkä )

Lehto Klasusta ja Claudia Schifferistä:
Täytyy vain ihmetellä mitä siinä saksalaishutsu Claudian pillussa on niin ihmeellistä että se Klasua jaksaa puoleensa vetää. Claudiaahan on juutilaismulkku jyystänyt edestä ja takaa - pilluun ja perseeseen.
Kyllä se klasu saa muutakin kun kämmentä, kun jutut lämpenee. Tiedä vaikka tulis` ikkunat pestyä siinä huurussa uudella monarkistispermalla?

Klasu kommentoi:
Ilmeisesti satanistien työtä; mielettömillä väitteillään haluavat peittää oman yleisen sairaalloisen keskenäisen homoilunsa.
Nykyinen Paavi oli keskeinen henkilö Ronald Reaganin kanssa aiheuttamassa kommunistisen järjestelmän sortumisen Itä-Euroopassa. Kaikki tietävät tämän.
Perhe, jonka tytärtä tavoittelen on katolinen. Jokainen hyökkäys katolisuutta vastaan on voimakas hyökkäys minua vastaan.

Germans Forever kommentoi:
Katolinen kirkko seisoo takanamme. Samoin Euroopan vanhimmat suvut pääomineen. Mitä seisoo Suomen Sisun lapsiporukoiden takana.Juutalaiset, satanisti ja yksi ikivelkainen keinottelija.
Suomen Sisu panostaa kovaan juutalaisuuteen ja satanismiin.Koskaan ei ole tuettu Paavin taistelua kommunismia vastaan.
Meidän takanamme on katolisen kirkon henkinen ja aineellinen tuki. saamme rahoitusta myös eurooppalaisilta mahtisuvuilla. Me tulemme teidät vielä murskaamaan, ellette opi tietämään paikkaanne.
Jättäkää Klasu rauhaan!

Lehto kaikenlaisista asioista:
Eugen Schaumanina olisin tappanut muitakin miehittäjän edustajia kuin Bobrikovin
Eugen Scaumanina / Bobi Siveninä en olisi itseäni lopettanut vaan pyrkinyt jatkamaan kaikin käytettävissä olevin keinoin miehittäjä-Ryssän tuhoa ja sen edusvallan lopetusta kaikissa sen ilmenemismuodoissaan. - Siinä suhteessa en ihannoi Bobi Siveniä vaan paremmin hänen veljeään hyvin vanhana kuollutta Susitaivalta mieluummin. Ragnar Nordström: "Voitto tai kuolema" (kirjan nimi oli muistaakseni näin) kertoi mielestäni ihanteellisesta Suur-Suomi-miehestä ja hänen tavastaan toimia miehittäjä-Ryssää vastaan. - Siinä mies minun makuuni ja arvomaailmaani.
Olen aina valmis tarttumaan aseeseen / aseisiin, mikäli tarvetta on, - toistaiseksi tyydyn kirjoittamaan ymv. ja hakemaan yhteistyötahoja maamme vapauttamiseksi ryssäläisestä hallinnosta ja miehittäjä-Ryssän miehityksestä.
Omaan ns. hyvin maanläheisen suhtautumisen ihmisyyteen ja inhimilliseen elämään. - Harrastan mm. puutarhanhoitoa ja kasveja. - Siinäkin likvidoidaan epäkelpoja aineksia hyvinkin konkreettisesti "rikkakasveina" puutarha-alueelta ymv:sta paikoista. Paskanluonti oli ensimmäisiä työsuhteita murrosikäisenä poikana lähitilalla kello 8-12 ja muita renkin hommia tunnin ruokatauon jälkeen kello 17 saakka.
Srk:lla olin avaamassa 1980-luvun alussa punaisten joukkohautojen aluetta uusiokäyttöön. - Silloin törmäsin konkreettisesti v.1918 ryssäläisinä tapettujen jäännöksiin. - Siistejä oli luodinreiät kalloissa. - Kalloja nostaessani haudan reunalle, tipahtelivat kalloista aivojen jämät varpailleni. Samoin kylkiluut jouduin raivaamaan iskemällä ne lapiolla poikki törröttämästä tieltä, jotta sai haudan pohjalle asti auki. - Tämän kerran jälkeen haisin tosi ryssäläisiltä. - Jouduin käymään suihkussa, ennenkuin menin syömään äitini valmistaman ruan. Kehooni liimaantunut kalmanhaju oli äitini mukaan tosi kamala. - Nämä ryssäläisinä ammutut olivat säilyneen Tammikankaalla kohtuullisen hyvin hampaita ja hiuksia myöden, nahkat ja lihat vain olivat kadonneet. Silmämollukat / mykiöt pomppivat kivasti, kun testasin niitä lankulla uudella Fiskarsin terälapiolla, että ovatko ne nappeja vai mitä. Jotkut silmät pomppasivat kuin superpallot hautalankulta, kun terä osoi kohtisuoraan niihin, harva suostui halkeamaan. Selkärankan nivelpalaset pommppivat superpalloina samoin pitkin hautumaan käytävää, kun tasailin aukikaivetun haudan ympäristöä.
Tarvittaessa olen hyvinkin maanläheinen ihminen, en pelkää, enkä kunnioita yhtäkään ryssäläista tahoa, vaan olen valmis henkilökohtaisesti siihen mihin vapaussoturit v. 1918 ja AKS:n hengessä 1919-1920:n alussa Suur-Suomi-miehet ja naiset, samoin kuin vuosina 1939-1944.
Saksalaisia vastaan käytävään sotaan en olisi osallistunut ns. häpeällisessä Lapin sodassa. - - - Olisin jatkanut miehittäjä-Ryssän vastaista taistelua tukeutumalla tarvittaessa CIA:n ymv. tahojen tukeen eri tavoin. Aseenkäsittelykokemusta ja omaan kohtuudella eri rekyylisistä ja kaliiberista alkaen, taistelukokemusta omaan henkilöhistoriasta lähitekniikoista erilaisia ryssäläisiä tmv. vastaan, niin yksityiselämässäni, kuin portsariajoiltani ( 5 vuoden ajalta ).
- Muistutettakoon, että nykyajassa perinteisen asetekniikoiden lisäksi on omattava myös jonkin verran tietoteknisiä valmiuksia kielellisen ja kirjallisen ymv. ilmaisutaidon lisäksi.
Olen levittänyt vedokset Kremlin koira 10.5.1998 ja Suojeluskuntatiedote 19.1.1997, joita on sitten eri tahot levittäneet jälleen eteenpäin. - Mielestäni ko. kirjoituksissa pannaan miehittäjä-Ryssää ja sen edustajia ansaitusti halvalla, samoin kuin miehitykseen alistuvia tahoja, sekä niitä jotka edesauttavat vaikenemisellaan alueidemme miehitystä ja henkistä ryssäläistämistämme.
Arvomaailmastani lopuksi:
Miehitettyjen alueiden palauttaja hyvinkin konkreettisesti, aina valmis, kun kutsu käy: - Jääkärien marssi, Suojeluskuntalaulu, Iltahuuto ja Olavi Virran laulu: Auringonnuosu Laatokalla kertovat hyvin paljon ajatus- ja arvomaailmastani, sekä Silmien välliin Ryssää, juu-laulun sanat vuodelta 1941 ( Pallen sanat )
Verkkosivujen ylläpitäjällekin tiedoksi: "Miehittäjä-Ryssä"-terminologiani on todettu 15.1997 ja 6/1998 käräjäoikeuden ja Tampereen syyttäjän taholta valtiokritiikiksi, eikä kansankiihotukseksi mitään kansanryhmää vastaan, joten suosittelen, että muutkin käyttäisivät laajemmin käyttämääni terminologiaa. - Kiitos etukäteen palautteestanne.
Palaute:
Seppo Lehto
Penttilänk.12D
33820 Tampere
puh: 03-3185673
seppolehto@yahoo.com
tampereen_suojeluskunta@yahoo.com
isanmaan_asialla@yahoo.com
suur_suomi@yahoo.com
miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com

VanDamme lähestyy Lehtoa:
Sä voisit lopettaa noitten viestien lähettelyn, en ole niitä sinulta pyytänyt, joten nyt pyydän olemaan lähettämättä. Noi jutut, mitä noissa sun viesteissäs on, ne ei kuulu täysjärkiselle ihmiselle ja vielä lapsellisempaa on niitä lähetellä muille.. Etkö ole lapsena saanut tarpeeksi huomiota ja yrität sitä hakea täältä???? Luulen että 99,9% sinulta viestin saaneista ei ole niistä kiinnostunut.. joten keskitä voimavarojasi johonkin muuhun kuin typerään häiriköintiin..
Toivon että ymmärrät lopettaa ajoissa.. muuten voi olla myöhäistä.. ei olisi kivaa katkoa sinulta sormia.. toisaalta onhan varpailla kirjoittaminenkin haaste!!!!

Panzermeyer Lehdosta ja ugreista:
Seppo Lehto häpäisee germaanista verta omilla ugrilais intoiluillaan. Ei ihme, että hän leimautui loppukesästä 1999 julkiseksi rotupetturiksi. Itse asiassa monet ugrit ovat rotupettureita; ei siinä piirteessä mitään uutta ole maailmassa. Rotupettureiden kohtalo ei ole ikinä ollut mukava.
Ilmeisesti Lehto luulee, että Eurooppaa tullaan johtaa ugrien toimesta tulevaisuudesta. Nenetsiasta ym. Lehto saa tukea omille hankkeilleen Euroopan johtamiseen. Sekä juutalaiset ja ugrit ovat poissa Euroopan valtapolitiikasta peruttamattomasti, vaikka kuinka sitten yrität jotakin.
Lehdon puuhastelu on typerää ugrilaisten itkupillitystä; von Ploetz sanoi diplomatian kielellä saman aikaisemmin ja huomaa, että hän on sentään suomalaisen naisen kanssa naimisissa. Kotona puhutaan suomea äidinkielenä.
Ugrilaisuuden "tappotalkoot" voidaan aloittaa sillä siellä ja täällä, että hävitämme kaikki ugrilaisuuteen viittaavat tekijät kansakunnastamme mm. kielemme ja alamme puhua saksaa. Näin luomme voimakkaamman Euroopan; sitä paitsi Saksasta on kaikki hyvä tullut, kirjapaino, musiikki, tekniikka, sotataito ja tekniikka ihan kaikki. Valitettavasti useat saksalaiset eivät tiedosta omaa suuruuttaan ja sen takia germaaninen veri pitää herätä Euroopan laajuisesti. Sen jälkeen Eurooppa tulee johtamaan koko maailmaa ja naurettavat itsesääliset pikkuugrilaiset Lehdon selitykset voidaan unohtaa!
Heil
Panzermeyer

Germans Forever Suomen Sisun pikkupojista:
Suomen Sisu on Seppo Lehdon tiellä kohti tuhoa. Suomen Sinun pikkupoikien viiteryhmä on Nenetsiassa ei Euroopassa, mikä kuvastaa toiminnan luonetta rotupetturuutena.

Klasu uhkaa ugreja:
Minulle ei tarvitse selvittää yhtään enempää Suomen armeijan tilaa ja joidenkin ugri-upseerien ryssän perseen nuolua entistä ja nykyistä: Kaikki Marskin ritarit
1) Mannerheim
2) Heinrichs
Tupla-ritarit
3) Kenraali Pajari
4) Eversti Aho
5) Hans Wind
6) Ilmari Juutilainen
Muut toista sataa saivat tottua ryssän perseen nuolijoiden häväistykseen koko iän 1945-1994; paitsi ne nuoremmat, jotka saivat Ahtisaaren kestityksen.
Kukaan heistä ei ollut suomalais-ugrilainen, mikä merkitsee yleistä petturuutta Suomea vastaan. Suomen valtio häpäisi ritareita aina Ahtisaaren aikaan saakka. Oletteko lukeneet Koiviston uusimman kirjan Venäjästä, niin ymmärrette ryssän perseen täydellisen nuolun koko maailman edessä?
Kaikki lähetettiin mielivaltaisesti pois Suomen armeijasta ryssän kätyreiden toimesta; viimeisenä vuonna 1948 Marski itse, jota pääministeri Paasikivi savusti presidentin virasti ulos perustuslain vastaisesti-
Monet sankari upseerit pakenivat mm. Francon Espanjaan. Toiset Etelä-Amerikkaan.
Tänään ei moinen pelkuruus enää onnistu, vaan Te joudutte kohtaamaan meidät todellisen Suomen ilman suomalais-ugrilaista itäistä petturuutta. Sen takia voimme sanoa, että lyömme jokaisen suomalais-ugrin hirsipuuhun niistä ansioista, joita he viljelivät kansamme keskuuteen sodan jälkeen ja kansan tahodn vastaisesti. Nyt tilit selvitetään bolsevikkien kätyrit ja emme säästä ketään emme edes Paasikiven sukulaisia!!!
Nyt nähdään ketkä ovat eurooppalaisia miehiä ja ketkä vanhan ryssän ikuisia palvelijoita ajasta riippumatta.
HUUMORI LOPPU! UGRIT TILILLE TEKEMISTÄÄN!
P.S. Muistatteko vielä 1970-lukua, jolloin ryssä uhkais suomea kun näki saksalaisen kenttäpaiden Norjassa; nykyisin kaikki U.S army kauppamme on täynnä niitä.
Perkele, kun saamme nämä vanhat ryssän kätyrit kiinni mukaan lukien seoppo lehdot, niin toimiii ....
ELÄKÖÖN EUROOPPA
ELÄKÄÄN USA JA SEN TALOUSELÄMÄ JA YRITYSELÄMÄ
ALAS RYSSÄN IKUISET UGRI-KÄTYRIT!
Veren vuodatusta ugreja vastaan emme voi enää välttää järjestyksen ylläpitämiseksi vrt. Seppo Lehto & kumppanien terrori Suomen järjstäytynyttä yhteiskuntaelämää vastaa.

Lehto kommentoi:
Klaus Jutkusika ei ole Marskin ritareiden vaan ruskeareiän ritareiden edustaja; )
Turha on Boris Verikovin saunakaverin yrittää ketään hämätä.

Esa Taberman kommentoi:
Hei Klasu!Onpa hurjaa tekstiä. Olenko ymmärtänyt tarkoituksesi oikein? Kaikki 'ugrit' ja erityisesti Seppo Lehto ja Sisulaiset ovat saamassa 9 mm:n reiän päähänsä? Et todellakaan ole harkinnut hoitoonmenoa? Suosittelen kyseistä omakohtaista päätöstä!

Germans Forever kommentoi:
Olet idiootti, Esa Taberman! Et näköjään tiedä etkä ymmärrä mistään YHTÄÄN mitään! Et edes tiedä kuka kukin on. Suosittelen että muutat oman viiteryhmäsi luo Nenetsiaan saatanan mitätön 0-mies.

Esa Taberman kommentoi:
Mahtava lausunto. Näin 0- miehenä haluan kuitenkin kysyä sinulta erästä sinänsä kiinnostavaa seikkaa:
Koska sinulla on ,kuten on käynyt ilmi,useita keskenään lähes tasa-arvoisia persoonallisuuksia,niin missä järjestyksessä ko. entiteetit ottivat osaa lausuntosi väsäämiseen? (Jos saan luvallasi käyttää kyseistä sanaa päätöksenteostasi?)
Muuten,etkä voisi luopua nykyisestä "aatelisnimestäsi" ja omaksua vaikkapa kaikkia entiteettejäsi tasaarvoisesti kohtelevaa nimeä Legio?(Meitä on monta ja nimemme on Legio!)

Rommelkin kommentoi:
Voivoi, kukahan se idiootti on? Onko se kenties luisuotsainen, könkkänenäinen idiootti Tampereen pyynikiltä? Kukahan se totaalinen ugri sitten onkaan? Ei kai vain mies joka ei osaa yhtäkään kieltä kunnolla? Ei tunnu sujuvan sijamuotojen asettelu, ei myöskään germaanisten kielten käyttä. Datiivin käyttö tuntuu olevan "germaaneille" ylivoimaisen vaikeaa, ja ilmeisesti jopa Seppo Lehto osaa germaanista ruotsinkieltä paremmin. Klasu itse taitaa olla puhtain ugri joukossamme. Mieshän on muutenkin idiootti, kun kerran spämmää omat tappouhkauksensa suoraan poliisille. Onnea vain, tarvitsette sitä, "germaanit".
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Germans Forever vastaa:
Meidän ei tarvitsae alentua keskusteluun Suomen Sisun lapsien kanssa. Kasvakaa ensin aikuiseksi ja tulkaa sitten selittämään älyttömiä näkökantojanne!
Jättäkää Klasu rauhaan!
Turun porukka on täysin arvotonta roskasakkia, jolla ei ole mitään annettavaa Suomelle eikä Euroopalle!

Rommel vastaa:
Pimpelipom!
Niin sitä pitää, itsepähän asioistasi päätät :-P
Ai niin, ethän päätäkään, seuraavista syistä:
A: Päätös ei synny yhden henkilön tahdosta, vaan sinun lienee pakko äänestyttää koko pääköpassa sijaitsevaa hallitusta. Kuka muuten on puheenjohtaja juuri nyt?
B: Edellämainitusta syystä "isäntä" on avoihoitopotilas.
Minä en paljon puhuisi ennenkuin saisin omat ääneni hiljaisiksi.

Germans Forever vastaa:
Vielä teidätkin paskapäät hiljennetään!

Viikinki 2001 kommentoi:
Pane nyt vitussa kovempaa kamaa tulemaan. Täähän on viikingille ihan maitokahvi kamaa. Taitaa olla jätkä niin pehmee päästään, kun näin pliisuja heittoja tulee. pistä kovempaa kamaa hiiri

Lehto kommentoi:
Valitettavaa mutta totta; Klaus Jutkusialla ei ole muuta kuin velttoa tarjottavana; )
... kumi-Barbarahan ei ole turhan kranttu sen suhteen. Riittää kun itse on riittävän joustava?

Lehdon tukijoukot kommentoivat:
Kuten yllä olevat Klaus Juutilaisen höperyydet osoittavat mies on täysi skitso ja elää fantasiamaailmoissa.
Klaus on Ö-luokan surkeus , jonka oma sukukin on hylännyt. Klausin tragedia on että hän lienee homoseksuelli vaikka ei sitä itse myönnä. Etäiset ihailevat suhteet valokuvamalleihin ja prinsessoihin ovat todiste tästä. Lihallisia läheisiä suhteita Klaus-paralla ei ole ollut kenkään oikean lihaa ja verta olevan naisen kanssa.
Klasulla on myös alemmuskompleksi mistä johtuu hänen halunsa kuvitella itselleen aatelisia sukujuuria. Todennäköisesti kompleksin taustalla on surkean pieni siitin tai jokin muu vastaava seikka.
Pekka Siitoin ja Seppo Lehto ovat viimeaikoina pidättäytyneet herjaamasta toisiaan. Sen sijaan Klaus Juutialainen on panetellut kumpaakin. Siitointakin vaikka kohdisti tähän aikaisemmin lähes homoseksuaalista ihailua, josta Siitoin ei ollut kovin otettu.
Klaus halveksii omia suomalaisia juuriaan ja haaveilee elosta saksalasisten aatelisten rinnalla. Hän fantasioi itsellen "suhteita" lehdistä lukemiinsa nimiin. Tosiasiassa hän eri ole ollut yhteydessä kehenkään mainitsemaansa henkilöön esim tähän Claudiaan ja häne perheeseensä. Näistä jutuista hän on vain lukenut naisten lehdistä. Sama koskee kuninkaallisia. Kukaan kunkaallinen ei ole ikinä ollut yhteydessä Juutilaiseen. Kuten ei myöskään kukaan formulakuski.
V. 1918 monarkia olisi ollut ihan ok. asia. Nyt sen kannattaminen ja monacolaisten prinsessojen kuvittelu aviopuolisoksi on lähinnä todiste pipipäisyydestä.
Yllä oleva teksiti on lopullinen tosite homoseksuelli Klaus Juutilaisen tasapainottomuudesta, jos joku vielä epäilee että miehellä on järjen hiveniä päässä.

Lehto Klasun päätöksenteosta:
Klaus Jutkusika ei avohoitopotilaana päätä enää itse asioistaan: )

Esa Taberman yhtyy näkemykseen:
Totta puhut: Ensinnäkin Klasun päässä asustaa kokonaisen yhtiökokouksen verran sivupersoonia,joilla on sanansa sanottavana herran päätöksenteossa. Toiseksi,yllämainitusta syystä,hän on kuvaamassasi tilanteessa.

Germans Forever vastaa:
Me emme keskustele roskasakin kanssa!
JÄTTÄKÄÄ KLASU RAUHAAN, SIAT!

Esa Taberman vastaa:
Klasu.Homma ei ole minusta kiinni kuin puoliksi.
Muuten,sinä puhut leikkiä tosissasi! Älä siis ihmettele,jos muut nauravat väärässä paikassa. Ota oppia Sepistä.Miehen huumori on erikoista,mutta useimmat tulkitsevat sen huumoriksi.
Toiseksi,jos et lähetä minulle houreitasi,en minäkään lähetä sinulle mitään.Et nimittäin lisää keskusteluseurani älyllistä tasoa kovinkaan kummoisessa määrin.Suoraansanoen olet ikävystyttävä ja sanavarastossasikaan ei ole kehumista.Germaanijuttusikin kaipaisivat pientä päivitystä.

Germans Forever vastaa:
Teillä ei ole mitään oikeutta puhua älystä. HAH! Ihailunne kohde on tunnettu häirikkö, terroristi ja rikollinen Seppo Lehto. Kuulutte kaikki samaan paskasakkiin!

Trojandakin kommentoi:
"Me emme keskustele roskasakin kanssa!"
Siinähän sinä keskustelet kaiken aikaa. Eikö, Klasu, ole vähän hullua puhua itsestään kolmannessa persoonassa? Ymmärrän kyllä, ettet osaa saksan sijataivutusta, mutta ettet edes suomen persoonapronomineja

Germans Forever vastaa:
PAINU UKRAINAAN SAATANAN SLAAVIEN IHAILIJA! ET YMMÄRRÄ EDES KUKA KUKIN ON!

Germans Forever jatkaa:
Te olette pelkää saastaa! Teidän mielipiteistänen ei tarvitse välittää paskankaan vertaa!

Esa Taberman vastaa:
Että näin.Kummasti mainitsemasi saasta tuntuu sinua kiinnostavan. Katsopa muuten sivistyssanastosta sanaa 'skatofiili'!
Ai niin,en väitä,että olisit sellainen.Et ainakaan konkreettisessa mielessä.Tosin,jos edustan tiettyä jätettä,niin miksi olet niin kiinnostunut lähettämään kieltämättä poskettomia viestejäsi?
Ja muuten,joko olet sopinut ajan terveyskeskukseen?

Germans Forever vastaa:
Minä en ole hakenut kunniaa olla kansan edustajana, vielä vähemmän olen hakeva valtaa. Jos kansa antaa minulle velvollisuuksia, niin olen tiettävä täyttää ne. - Minun nimeni on järjestyksen, kunniantunnon ja kunnian vertauskuva; mitä suurimmalla tuskalla minä näkisin sitä käytettävän levottomuuden ja riitojen lisäämiseksi isänmaassani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti