keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #15

Klasu kritisoi presidentti Halosta ja ugreja:
Aamulehdessä oli erittäin laaja ulkoministeri Halosen haastattelu kesällä 1997. Luin sen erittäin tarkasti ja jäin odottamaan UM:n vastinetta, koska Halonen sanoi, että: "Suomen pääasiallisin tehtävä Unionissa on ajaa Venäjän etua."
En uskonut tuota heti ja luulin tapahtuneen lapsuksen toimitustyössä; jäin odottamaan vastinetta. Ei tullut. Miksi olisikaan? Eiköhän asiat ole selviä. Kannattaa hakea tuo haastattelu esiin.
Summa Summarum: ugrien renki-isäntäsuhde venäläisiin jatkuu yhä Suomessakin, vaikka meillä on raja välissä.
Tätä on tarkalleen suomalais-ugrilaisuus. Se voi koitua vielä tuhoksi maallemme.

Presidentti Halonen vastaa:
Olemme luopuneet ryssäläisyydestämme ja pyrimme nykyään miehitettyjen alueiden palauttamiseen ja Itä-Karjalan hankkimiseen Suomelle korkona pakkolainasta.
Ryssäläisyydestä minut paransi kunnon suursuomalainen nussu kaikessa rujoudessaan. Nyt on vittu kipeänä ja lisää suursuomalaista aisaa tekee mieli
Juutilainen pysyköön vaiti kansallisista ja muistakin kysmyksistä ja keskittyköön pumppaamaan barbaraansa.
Tarja Haloska
- pressanne vittu kipeänä

Klasu jatkaa valtiokritiikkiä:
Kuuntelin pääministerimme kenraaleja vastaisen purkauksen Huomasin, että se sama ideologi, joka sai oikeustuomion kiihottamisesta kansaa menemättä armeijaan puhui jälleen; nyt vaan ei ollut enää sotilaspassia, jonka olisi voinut polttaa julkisesti puheen jälkeen, kun se oli poltettu jo aikaisemmin.
Käsitykseni mukaan pääministerin pitäisi tarjota johtajuutta armeijalle asemansa mukaan, ei ideologiaa jostakin sos.dem.-nuorisojärjestöjen ohjelmista. Lipponen ei pysty nousemaan tiedoillaan sotilasjohdon tasolle; eilinen puhe osoitti sen jälleen taas kerran. Sama koskee koko trioon Halonen-Lipponen-Tuomioja. Siviilipalvelusmies Tuomiojan taannoiset kirja-arvostelut venäläisvastaisuudesta kirjailija Remestä vastaan ovat vielä tuoreessa muistissa. Halonen ei edes vaivautunut Marskin 50-vuotiskuolinmuistopäivään entisenä aseistakieltäytyjä järjestön aktivistina.
Eipä tuo sotilasjohtokaan parempaan ole aina yltänyt, kuin avoimeen mielistelyyn ja täysin tarpeettomiin poliittisiin kannanottoihin, jotka ovat myötäilleet ko politiikkoja; Hägglund oli jäänyt pois myös ko tilaisuudesta. Ilmeisesti Hägglund tietää tarkasti, että vain suuret johtajat suhtautuvat mielistelyyn varauksella.
Sun Tzu sanoi Sodankäynnin Taito-kirjassaan tärkeimmän asian, joka liittyy teemaan: "Sota on valtion elinkysymys, elämän tai kuoleman elämänpiiri, tie säilymiseen tai tuhoon. Sen huolellinen tutkiminen on välttämätöntä." A.F. Airo kertoi, että hän johti Suomen kenttäarmeijaa II maailmansodassa vain tämän kirjan oppien mukaan; siinä oli kaikki sodasta, kenraalin mukaan. Sota on yksi inhimillisen elämän alue, joka toistuu tilasto-opillisella varmuudella ja myös täälläkin Pohjois-Euroopassa. Valtiojohto ei voi sulkea itseensä pois tästä asiasta, koska kyky puuttuu valtiomiesmäiseen toimintaan, politikoinnin sijasta (Lipponen korosti itse kuitissaan juuri politikointia ja puoluepukarointia kertoessaan käsityksiä kenraaleista hyläten johtavan valtiomiehen roolin kokonaan). Tämän vääjäämättömän todennäköisyyden hylkääminen kertoo naivin vastuuttoman idealismin omaksumisesta, josta jokaisella trion jäsenellä on myös näyttöä aikaisemmasta toiminnasta.
Trio luhistuisi yhdessä varmasti virassaan kokolailla, jos maamme joutuisi vakavaan kriisiin; heiltä on puuttunut kokonaan elämäntapa, joka kuuluu yhtenä osana valtiomiehenä olemiseen. Mielestäni äsken tämän kaivattavan elämäntavan määritti Japanin keisarillisen hovin professori Koji Kato hyvin, kun kertoi keisarillisen samurai-henkivartiotokaartin harjoituksista: "Me opetamme heille ennenkaikkea elämän tapaa, jotta he oppisivat sietämään vastoinkäymisiä."
NATO-piirissä asiat eivät ole olleet erilaisia, kun vastaavanlainen todellinen vasemmistovallankumouksellinen Solana nimettiin NATO:n pääsihteeriksi viisi vuotta sitten ja voi kysyä, missä mennään, kun vielä hänestä tuli Serbian operaation jälkeen Unionin korkea edustaja, joka vastaa Unionin yhteisestä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta ... Ei näytä tehtyjen henkilövalintojen osalta hyvältä oikein missään.

Presidentti Halonen kommentoi:
Vaikka olemme samaa mieltä löysämuna Paavo Lipposesta, kielämme kajahtanutta Klaus Juutilaista pumasta kansallisista asioista , joista jutkuepatto ei määritelmänomaisesti voi ymmärtää yhtää mitään
Tarja-bi-Halonen
-kansallinen lesbovittu

Klasu peräänkuuluttaa keskustelua ugreista:
Keskustelu suomalais-ugreista on välttämätön, sillä millä muulla syyllä me voimme lähteä analysoimaan Suomen asettumista N-liiton etupiiriin vuoden 1945 jälkeen ja vapaaehtoisesti. Siis silloinen johtajisto teki kahdesta etupiiristä valinnan ja otti N-liiton. Ajatelkaa! Vapaaehtoisesti!
Valtakamppailun toista ulottuvuutta edustaa kirjoitettu teksti, propaganda ja historia, joiden kautta pyritään luomaan "itsestään selviä totuuksia" massoille, vaikka sellaisia ei olekaan edes koskaan ollut maailmanhistoriassa; meillä ei ole käyty vielä tyhjentävää keskustelu siitä, miksi Suomi asettui idän etupiiriin vapaaehtoisesti, vaikka maamme olisi voinut seurata mm. Länsi-Saksan tietä. Kekkosen aikaa ts. Paasikivi-Kekkosen linjaa tarkasteltaessa perusstrategian analysoinnissa yksi tekijä on unohtunut; mitä, jos Suomi olisi ottanutkin vastaan Marschall-avun, jota tarjottiin myös SAK:lle ja asettanut itsensä lännen etupiiriin; Marschall avun kohteet otettiin hetken päästä tuolloin ns. Atlantin Allianssiin, joka kehittyi NATO:ksi.
NATO-lähteiden mukaan Suomi ansaitsi NATO-jäsenyyden Karjalan kannaksella kesällä 1944, mutta Suomi valitsi toisen tien. Suomen tilanne syksyllä oli sellainen, että Mannerheim oli sekä poliittisesti että sotilaallisesti valtansa huipulla tultuaan Suomen päämieheksi kesän lopulla 1944. Rintamamme olivat vakiintuneet jo heinäkuun puolivälin jälkeen ja Ilomantsin suunnalla käytiin sodan viimeinen suurehko taistelu, joka koitui armeijamme loistavaksi voitoksi; n-liittolainen divisioona ja prikaati motitettiin ja suurimmaksi osaksi tuhottiin. Tilanne oli näin ollen täysin eri rintamilla 1944 kuin maaliskuun alussa 1940 talvisodan aikaan. Talvisodan viimeisinä päivinä oli puolustuksemme murtumassa, kun 5/6 (Mannerheimin muistelmien mukaan) osaa N-liiton aktiiviarmeijasta hyökkäsi armottomasti kimppuumme. Mutta elokuussa 1944 venäläisten eteneminen oli kaikilla suunnilla jo pysäytetty, Ilomantsissa motitettu, ja he siirsivät joukkoja Keski-Eurooppaan. Tilanne muodostui näin ollen ylivoimaiseksi Suomelle rintamilla; Päämaja teki jopa suunnitelmat Viipurin takaisinvaltaamiseksi syksyllä 1944 tilanteen ollessa sotilaallisesti edullinen maallemme. Suunnitelma oli sotilaallisesti täysin realistinen ja olisi saattanut operaationa onnistua, jos sitä olisi taitavat sotaan tottuneet johtajat operoimassa. Maailmanpoliittinen tilanne ei kuitenkaan puoltanut enää operaatiota, koska koko II maailmansodan selvittelyissä olimme auttamattomasti hävinneellä puolella.
Mutta kuitenkin armeijaamme ei oltu lyöty ja se oli vielä hyvin vaarallinen vastustaja. Se vahvistui sodan viime päiviin syyskuulle 1944 saakka, jolloin saimme vielä aseita Saksalta. Miksi sitten Paasikivi, Kekkonen & kumppanit toimivat näin? Miksi Suomi lähti vapaaehtoisesti N-liiton etupiiriin, vaikka länsi olisi ottanut meidät liittolaisekseen? Pelättiinkö N-liiton normaalia kovaa poliittista kielenkäyttöä liikaa? Eikö sitä kestetty? Totuushan on se, että Kekkonen tyyppiesimerkkinä pelkäsi N-liittoa ja uskoi todella, että ideologioiden ja suurvaltojen välisessä kamppailussa sosialismi ja N-liitto vetäisivät pitemmän korren. Maa, jonka budjetti on kutakuinkin Suomen valtion kokoinen tänään. Pelko on kaikista huonoin peruste päätöksentekoon.
Se, että Suomi ei asettanut itseänsä läntiseen etupiiriin toimillansa on vaikuttanut pitkälti venäläisten käsityksiin maastamme; suomettumisen ajan seurauksena suomalaisilla on nimittäin aivan liian sinisilmäinen käsitys venäläisestä imperialismista. Harmillisena perintönä tuosta ajasta venäläiset uskovat yhä, että Suomi kuuluu Venäjän etupiiriin. Suurin osa heistä harmittelee meidän elintasoa, joka ei saisi olla parempi kuin heidän, koska he voittivat mukamas sodan ja me alistuimme kaikkien politiikan sääntöjen vastaisesti N-liiton edessä asettumalla sen etupiiriin. Alistumisen seurauksena me menetimme mittavat läntiset investoinnit maahamme, jotka nyt ovat vasta alkaneet virrata maahan; kukaan ei halunnut sijoittaa maahan, joka oli N-liiton etupiirissä.
Oma käsitys on, että Suomen olisi pitänyt vastaanottaa Marschall-apu ja sitä kautta asettua lännen turvallisuusjärjestelyiden osaksi. Suomettumisen seuraukset eivät hevin ja "noin vain" parane; voimme vielä joutua maksamaan kovan hinnan väärinlaskemisista, huonoimmassa tapauksessa, mitä en itse koskaan kansakunnalle toivo. Siteeraan edelleen kuuluisan eurooppalaisen hallitsijasuku Habsburgien kirousta, joka analogiana käy mielestäni yksi yhteen myös Suomen nykyiseen turvallisuuspoliittiseen ongelmaan: "Se on meidän hallitsijasukumme kirous, että hapuillaan keskitietä epäröiden, puolinaisin toimenpitein ja puolinaisin keinoin." [Das ist der Fluch von unserem edlen Haus. Auf halben Wegen und zu halber Tat. Mit halben Mitteln zauderhaft zu streben]. Suomikin hapuilee yhä eikä osaa päättää, mihin suuntaan se asettuu. Asenne on harmillinen. Liittoutumattomuuden edut ovat pienemmät kuin liittoutuminen NATO:n ja eu:n ydinmaiden mm. Saksan, Ranskan, Itävallan, jotka yhdesä pyrkivät tiivistämään turvallisuuspolitiikkaa Euroopassa. USA:n kanssa on taas oltava mukana kehittämässä uuttu ohjustentorjunta järjestelmää. Suomen paikka on näiden maiden rinnalla ja Suomen puolustus rakentuu kokonaisuudessaan defensiiviselle strategialle eli silloin voisimme käyttää juuri defensiivisien aseiden asearsenaalia, kuten esimerkiksi:
- Plasma aseita, jotka mikroaalloilla räjäyttävät mm. vihollisen pommilastit
- Calutron eli ts. Zykloktronia, jonka luoma magneettikenttä pysäyttää mm. moottorit. Tällä on tärkeä osa Ronald Reaganin aloittamassa SDI-tähtien sota järjestelmässä.
Näitä defensiivisiä asejärjestelmiä ja niiden edelleenkehittämistä suosittelen mm. Suomen kohdalla. Oheiset asejärjestelmät ovat alun alkujaan saksalaista suunnittelu alkuperää, kuten mm. B-2 Stealth, joka rakennettiin ja kehitettiin Hortensien veljeksien teknologian pohjalta AREA 51 S4:ssä testaten. Tämän pikkuveli on taas Lockheed F-117 A "Nighthawk" [ 59 kpl USA:n ilmavoimilla], jonka koostumuksesta vain 5% on terästä. Loput rakennettu sellaista häive-teknologia platikka aine-seoksesta, jota tutka-aallot absorbioivat eli hylkivät. Siis tämä kone tyyppi, joka tipahti NATO:n ilmaiskuissa Serbiaan. Nämä Hornetit ovat antaneet taas merkittävän näyttönsä kahdessa viime sodassa; Irakissa 1990 ja Serbiassa 1999. Silloin vastustajan ilmavoimat, jotka koostuivat venäläisperäisestä kalustosta, eivät edes tulleet taivaalle taistelemaan. Mainitut tehokkaat Plasma ja Zykloktronia aseet tai muut elektromagneettiset heittimet soveltuvat mainiosti Suomen defensiiviseen sotilasdoktriiniin. Lisäksi ottaen huomioon presidentti Putinin vahvistaman venäläisen sotilasdoktriinin, joka perustuu ydinaseisiin ja niiden ensikäyttöön ts. ensi-iskuun NATO-jäsenyys on meille tärkeä, koska saamme uskottavan suojan tämän kautta maallemme.
Muutenhan emme voi puhua maamme kohdalla uskottavasta turvallisuuspolitiikasta. Silloin ei myöskään alueellamme vallitse turvallisuuspoliittinen vakaus. Zyklotronin käyttö mm. ylipäällikön Mäntyniemen päämajan luonnollisena suojana olisi ihanteellinen ratkaisu. Euroopan ennakkoluuloton kehittäminen super-sotilasmahdiksi on tärkeätä ja Suomella on luonnollinen osuus hankkeessa. Eu:ta johtava Ranska (1.7.-31.12.2000) toivottaakin tervetulleeksi mm. F/A 18-Hornettimme omalle Charles de Gaulle-lentotukialukselle erään laivastoupseerin sanoin: "Myös Hornetit voivat laskeutua tänne kiitoradalle." Lentotukialus Charles de Gaullen kotisatama on Välimeren rannalla Toulonissa.
Hornettien yhteydessä A eli Attack sanaa on syytä käyttää; sotilasdoktiirinista tietämättömät ovat tiputtaneet sen pois. Liekö sekin merkki jostakin? Eurooppa palatessaan suur-vallaksi käyttää myös suurvallan otteita; tällaisella aineksella, joka käyttätyy nähdyllä tavalla emme tee mitään. Suomi on yksi osa muiden Euroopan maiden kanssa suurvaltaa, joka toimii yhteistyössä USA:n kanssa maailmassa.

Lehto kommentoi:
Ryssän ymmärtäjät ja nuolijat löytyivät paljolti hurripiireistämme, joten älä rampa ankka puhu paskaa. Kaikessa ryssäläisyydessään Jutkusika yrittää puhua muka "lännen miehenä". Tosiasiassa Klaus Jutkusika on Tehtaankadun syöttiläs, jonka analyysit ovat sitä itteään.
SUURSUUOMALAISET OVAT MAAMME VANKIN TURVA MIEHITTÄJÄ-RYSSÄÄ VASTAAN!

Lehdon taistelukutsu:
Taistoon saastaista ryssäsikaa paviaanikoira-Putinia päin vaikka irtileikatulla ryssänkyrvällä
JATKAMME TAISTOA RYSSÄSIKAA VASTAAN KUIN VIRVATULET PAKKASYÖSSÄ

Risto Juhani Öörni lähestyy Lehtoa:
Etkö voisi todellakaan lopettaa tätä roskapostitulvaa postilaatikkooni. Hukun siihen! Toivottavasti pari Zetan aktiivia käy ovellasi tervehtimässä sinua...
Risto Öörni
Santakuja 3 E 73
00180 Helsinki
"Työ on rikkauden isä, maa sen äiti"
- Karl Marx

Lehto vastaa:
Lopeta sinä laittomat uhkailusi ja komuroskan syytäminen minun e-mailiini, kiitos
Minä tutustut vasta nyt e-mailiisi. Enkä voi todeta kuin että deletoi samantien äläkä lähettele marxismiasi älykkäille ihmisille. Kiitos

Jari Haaskio lähestyy Lehtoa:
Tervehdys täältä Joensuusta,
Olen eri foorumeilta saanut lukea kirjoituksianne ja täytyy sanoa että olen useimmasta asiasta kanssanne täysin samaa mieltä.
Ryssä todellakin on kansamme perivihollinen ja maamme on edellen täysin ryssän kätyreiden riivaama.
Yksi viimeisimmistä esimerkeistä ryssäläisyydestä Suomeessa on Ukrainaan suunnitellun suomalaisten SS-miesten muistomerkin vastustus.
Tämä vastustus häpäisee kaikkien rysää vastaan taistelleiden suomalaisten muiston.
En hyväksy kaikkia Hitlerin toimia, mutta hyökätessään ryssää vastaan 1941 hän toimi ihmiskunnan hyväntekijänä. Jos Hitlerin toiminta olisi johtanut ryssän valtakunnan lopulliseen hävittämiseen maanpäältä häntä muistetaisiin hyvänä ihmisenä eikä rikollisena niinkuin nykyään. Esim englantilaiset ja amreikkalaiset eivät ymmärrä mitä he tekivät pelastaessaan ryssän tuholta.
Oli täysin luonnollista, että miehittäjä ryssän ikeen kokeneet suomalaiset lähtivät Saksan rinnalla taistelemaan inhaa idän sortajaa vastaan. Osa lähti jopa Saksan kunniakkaaseen armeijaan.
Muistopatsas on noiden urheiden isänmaalisten miesten patsas ja sen vastustaminen on ryssäläistä historian väärentämistä.
Toivotan onnea Teille, Seppo Lehto, ryssän vastaisessa toiminnassanne. Voi hyvin ryssän vihassa! Uskon, että Karjala on vielä meidän!
t. A. Haaskio
Joensuu

Teuvo Yli-Rokki lähestyy kansalaisia:
Kansalaiset! Medbörjare!
Nyt on aika saattaa tietoonne valtakuntamme tuleva, virallinen näkemys toiminnasta sosiaalipummien suhteen. Sosiaalipummilla tarkoitamme sosiaalisen turvan väärinkäyttäjiä, eli suurinta osaa sosiaalista turvaa nauttivista. Heille on elinehto, suorastaan elämäntapa olla osallistumatta yhteisen valtion, yhteiskunnan rakentamiseen ja toimintaan. Heille olisi kasvojen menetys työskennellä rehellisesti elantonsa eteen. Heidän tavoitteensa on saattaa kansamme ja yhteiskuntamme anarchismiin ja sekasortoon!
Kaiken lisäksi me, maan työtätekevä ja vastuunsa tunteva, valveutunut yhteiskuntaluokka raadamme itsemme puolikuoliaiksi vain maksaaksemme näiden loiseläjien elannon, jonka he käyttävät lorvailuun, bummaamiseen ja viinaan!
Meidän on yhdistettävä voimamme saadaksemme tahtomme läpi lipposkratian harmaan kiven! Vain yhteisellä, tarkoin kohdistetulla voimalla pääsemme tavoitteeseemme. Rehellinen, turvallinen ja miellyttävä yhteiskunta, jossa kunkin jäsenen on tehtävä työtä elantonsa eteen on harmoninen mielikuva, mutta myös samalla todellinen hyve, jota kohti pyrkiminen olisi otettava elämäntehtäväksemme!
Sama pätee neekereihin, curdeihin, ruotsalaisiin ja ennen kaikkia RYSSIIN. Heidän säännönmukainen importaationsa ISÄNMAAHAMME on lopetettava ja nykyisten massojen toiminta on pakkokäännettävä SUOMEMME hyödyksi. Heitä voidaan siirtää esimerkiksi vellipalkalla raskaimpiin työtehtäviin, kuten maalaistalojen rengeiksi, kaivostemme työntekijöiksi ja armeijamme varusteiden huoltoon! Näin menettelemällä osoitamme skandinaavisen rodun paikan yhteiskunnassamme, työllistämme kansamme ja hallitsemme sosiaalibummi-probleeman!
Teuvo Yli-Rokki
===============
Kansojen vapauttaja
Rehellinen SUOMALAINEN demokraatti

Lehto kommentoi:
Työn ylikorostaminen on ryssäläinen harha, jossa ei oteta huomioon kansallisen työn merkitystä kansakuntaamme eheyttävänä ja elähdyttävänä voimana.
Teuvo Yli-Rokin kirjoituksessa näkyy kansallisosialismille tyypilliset sosialistiset painotukset, jossa työläisyys nostetaan yliarvostettuun asemaan. Hyväksymme toki Yli-Rokin ajatukset koskien ulkomaisia sosiaalipummeja, mutta kotimaisille isänmaallisilla tahoilla pitää olla mahdollisuus tehdä kansallista työtä isänmaanhyväksi niin, että palkkatyö ei häiritse toimintaa.
Kannatammekin kansalaispalkan käyttöönottoa valikoidusti kohditettuna suomenkielisiin suomalaisiin, jotka haluavat vakavasti työskennellä isänmaan hyväksi. Nykyinen sosiaaliturvajärjestelmä on nöyryyttävä lommakkeineen ja luukkuineen. On erittäin vastenmielistä jonottaa samassa jonnossa jonkun pahalta haisevan neekeripaskan kanssa.
Ns. työläiset eivät ole saaneet aikaan mitään kansakuntaamme elähdyttävää. Miksi siis tulisi pyrkiä olemaan tyhmä ja harhautunut työläinen kun voi olla kirkkaasti ajatteleva suursuomalainen?

Lotta Lunkreeni kehuu Klasua:
Hei!
Mun mielest Klaus von Grevendorp on sairaan ihana ja fixu ja sexy! Klasu on niin maaaaaahtava että se ihan varmaan pääsee keisarix ja kuninkaax!
Mun ja Liisan mielestä Klasu on niin komea ja hieno mies, että se varmaan saa Monacon Stephanien, jos tahtoo, mutta eiks Klasu voisi harkita meitä? Edes jalkavaimoiksi?
Klasu, me aina Liisan kanssa mietitään et kummat on helmempii, Bernadottet vai Habsburgit? Kummat klasun mielestä on helmempii, Liisa diggaa Bernadotteja mut mä diggaan HAbsburgei? Mut me ollaan Liisan kanssa ihan tosi monarkistei ja meistäkin tulee isona aatelisii kun me mennään naimisiin aatelissukuun, ellet sä Klasu ota meitä! *HALI*
Ja sit Seppo Lehto on ihan kusipää kun se aina kiusaa Klasua! Seppo sä olet tyhmä ja paha mies, lopeta Klausin kiusaaminen tai me vedetään sua turpaan! Klaus on ainakin miljoona kertaa sua parempi mies!
*PUSU* KLASULLE!!!

Lehto kommentoi:
Klaus Juutilainen on ryhtynyt keksimään itselleen mielikuvitusystäviä.
Nyt Pyynikin hevosnaama on sitten kehitellyt itselleen naispuolisia ihailijoita kun todellisuudessa yksikään nainen ei vilakaise tynkämunaista monarkisti runkkaria.
Vai on jutksuika omasta mielestään "komee ja hieno mies". Ei taida olla tullut peiliin vähään aikaan vilkaistua?
Tyydy rampa varis vain barbaraasi, sillä naisen pillua et tule koskaan saamaan.

Pekka Siitoin tiedottaa:
Sieg Heil!
Okkulttiset tutkimukseni ovat paljastaneet minulle Adolf Hitlerin juutalaisvihan todelliset syyt.
Adolf Hitler oli kateellinen juutalaisten seksuaalisesta kyvykkyydestä. Hänellä oli nuorena homorakastaja, joka oli juutalainen. Jutkurakastajalla oli valtava, leikattu kalu, jollaista ei kellään arjalaisella ollut. Hitler oppi, että leikatuilla juutalaisilla on ylivertaiset seksuaaliset kyvyt arjalaisiin verrattuna. Kun juutalainen rakastaja sitten jätti Hitlerin hän ei saanut enää jutskunmunaa mistään ja päätti tuhota juutalaiset, jottei kukaan muukaan tuntisi pepunreiässään kiimaista jutskunmunaa.
Tämän totuuden minulle paljasti herrani Saatana, kun leikin okkulttista vodkapullonpyöritys-spiritismiä kuppatautisen somalivaimoni kanssa.
Minulla on poikkeuksellisen iso kyrpäkanki, koska suvussani virtaa juutalaisverta. Tämän yksinkertaisen totuuden olen usein muistanut mainita valtakunnanjohtajan päiväkäskyissäni. Varmistusta asiaan voitte kysyä niiltä miljoonilta naisilta Hyvinkään mustalaisleirillä ja Somaliassa, jotka olen elämäni aikana tyydyttänyt.
Sieg Heil!
Valtakunnanjohtaja
Pekka Siitoin

Lehto kommentoi:
Onko tämä viesti Pekalta vai anarkokloonilta?
Toisaalta ero ei ole huomattava, sillä molemat tahot työskentelevät miehittäjä-Ryssän eduksi ja laskuun siinä missä Klaus Juutilainen ja jaakko.laakso.eduskunta.fi -tahotkin.

Myös presidentti Halonen kommentoi:
Pekan nk. kyrpä ainakin on poikkeuksellisen pieni nysä, jota on vaikea erottaa vatsamakkaroista.
Tarja Haloska kansllinen verinen lesbovittu

Presidentti Halonen jatkaa Siitoimen kritisointia:
Pekka Siitoin on lähinnä läski pelle ja ryssänkätyri. Pekalla ei ole muna seissyt enää vuosikymmeniin. Seppo Lehto sen sijaan on asiallinen kaikessa miehittäjä-Ryssää vastaan suuntaamassaan valtio krititiikissään, jonka arvon toki tunnustamme.
Kansakunnallinen työmme tarvitsee sekä tosikoita että veitikoita ;)
Tarja Haloska
-lesbovittu Ryssän vihassa
Silvottu tynkä-Suomi

Lehdon pakolaispoliittinen aloite:
Kyllä = Kansanäänestys pakolaisista
Voisimme kaikkien rauhanaktivistien iloksi ottaa esim. 100 000 tsetseeniä,eikä ketään muita silvottuun tynkä-Suomeemme.
Samalla edistäisimme yhteisiä asioitamme mm. Laatokan rantojen palautumisella yhteiseksi iloksemme.
Mikäli on erilaisiin multikulttivaikuttajiin uskominen, niin jos jtkn. otetaan, niin otetaan sitten kunnolla, eikä mitään marokkolaisia sätkänvetäjiä, vaan kunnnon taistelijoita.
Seppo Lehto
Minä kannatan Suomen Tsetsenia avun kanavointia jopa laajennettuna turvapaikkaoikeutena.
PS:) Maassamme on jo liikaa vellihousuja YYA:n perintönä, nyt tulisi tosi immeisiä.
Eläköön Tsetsenian urhea kansakunta

Presidentti Halonen kannattaa aloitetta:
Kannatan kansanäänestystä ja afrikkalaisten mutakeppien poistamista maasta ja korvaamista tsetseenitaistelijoilla.
Tarja Haloska
presidentti

Myös Gideon Bolotowsky kannattaa:
HELSINGIN JUTKUSEURAKUNTA KANNATTAA MUTAKUONOJEN ULOSTAMISTA ALUEILTAMME VÄLITTÖMÄSTI: )
GIDEON
SILVOTTUKYRPÄINEN JUTKUSIKA

Lehto erilaisten tahojen aseenkäyttöoikeudesta:
Seppo Lehto ei kannata tupruttelijoiden ja liimanhaistelijoiden aseenkäyttöoikeutta, kuin pitkin hampain: )
Pelleilyähän se on kun kaikenmaailman liimanhaistelijat saavat hidastaa marsseja, pilata maanantait haisemalla viinalle ja ulosteille, sekä tuprutella rivistössä, marsseilla ja sotaharjoituksissa.
Mielestäni armeijan pitää olla tiukasti pitäytynyt aseosaamiseen ja jalon tappamisentaidon opettaja, eikä mikään sosiaalitapausten räänniistäjä tai turvakoti epäkelvoille virkamiesluokkaan hamuajille kapiaisvirkojen kautta.
Kannatan rajoitettua aseoikeutta vain raittiille ja AKS:n valaan sitoutuneille. Muut olkoot huoltokomppanioissa ja miinanpolkijoina, sekä ruumiidenpinoajina.
Pitkin hampain hyväksyn ko. tupruttelijoille joukko-osastot omina yksikköinään, jotteivat paljasta tupruttelulla raittiita aseveljiään vihollisen tulelle.
Seppo Lehto
Suomen Vapaussoturi

Presidentti Halonen on samaa mieltä:
Seppo Lehto on oikealla asialla. Armeijan on ryhdyttävä kouluttamaan armottomia ryssäntappajia, joita ei pelota laskea ilmoja miehittäjä-koiran saastaisista edustajista.
Tarvitsemme raittiin vapautusarmeijan känniläisen puna-armiejan vastapainoksi. Ryssätän tunnetusti vain juvovat viinaa päivät pitkät, eivätkä tee mitään ylösrakentavaa
Haloska

Tellervo Koivisto vetoaa presidentti Haloseen:
Vetoamme Tarja Haloseen, että jutkusaippuaa jaettaisiin suvaitsevaisuuden nimissä kaikkiin silvotun tynkä-Suomen kouluihin
... mm. käsienpesutarpeisiin.
... tai alapään pesuun.
Tellervo Koivisto - entinen ryssähuora ja Manun tuhero

Presidentti Halosen aloite:
Lerssi poikki Suomessa loisivilta paskaneekereiltä ennaltaehkäisevässä mielessä.
Raiskauksia pystyttään torjumaan parhaiten salvomalla maassamme asuvat nokikepit ja muut mutiaiset.
Erilaiset markkollaisetsätkänvetäjtä ja muut paskakasat saavat luvan oppia,että suomalainen kaunis naisen vittu on tarkoittettu vain ja ainoastaan VALKOISELLE suomalaiselle kyrväkke, ei millekään Tapolan makkaran näköistuotteelle (mukana haju!)
Ko. mutiaisethan tunnetusti vetelevät toisiaan perseeseen, mutta jonkin eläimille tyypillisen lisääntymisvietin ohjaamina tuntevat tarvetta heittää haisevat ja irstaat neekerin spermansa myös suomalaisiin vittuihin ja näin aikaan saada mulatti-äpäröitä.
Tätä emme luonnollisesti hyväksy
Tarja Haloska
-pressanne vittu verisenä
P.S. 99.9% kaikista naisten ahdistelijoista ja raiskaajista lukeutuu maamme neekeriväestöön tai edustaa maassaamme loisivia miehittäjä-Ryssän edustajia. Ryssä tunnetusti raiskaa säälimättömästi naisia ja lapsia sukupuoleen katsomatta halussaan pitämillään alueilla

Lehto pallograniitista ja pontikankeitosta:
Huomio:) Kukkapenkissänikin on pallograniittia
Helsingin muistomerkeistä en tiedä.
Mutta Tampereen Kalevankankaan hautausmaallakin on erään kurulaisen Ikosen tilan suvun edustajan pallograniitista tehty hautamuistomerkki. Sukunimenä on Keskinen, sillä Keskiset tulivat Ikosen taloon vävyinä.
Akseli Keskinen oli vapaussodan aikaan pelätty skp-tahojen teilaaja. Äitini, joka oli ns. piikana ko. aikaan 1930-luvulla sisarustensa kanssa ko. paikassa kertoi kuinka Akseli sai aina joulun alla kortteja: Illat pimenee, kuolema lähenee.
Kurulaisista pontikankeittäjistä ei ole ollut pulaa, samoin kuin salakaatajistakaan.
Esim. lapsuudessani tuli kerra muovikassien kera miehiä sisään, jotka sanoivat edesmenneelle isälleni: "Eikö niin ettei ole näkynyt, eikä kuulunut mitään, jos joku kysy?" - Isäni murahti ja otti ko. lihapussit.
Meni muutama tunti kun tuli pari poliisia virkapuvussa ja kysyi onko kuulunut laukauksia tai näkynyt mitään epäilyttävää?
Isäni vastasi: "Olkaa hyvä ja istukaa, ottakaa vähän keittoa, ruokaa täällä vaan on tehty, eikä ole ulos keritty katselemaan".
Poliisit yrähtivät, että: "Ei tänne ole keittoja maistelemaan" ja lähtivät.
.... Oli muuten elämäni paras hirvikeitto.

Pontikankeitosta:
Eräs virkaintoinen poliisi Koivuaho meinasi 1970-luvun lopussa useaan kertaan yllättää aureslaiset pontikankeittäjät vastoin varoituksia. 1980-luvun alkupuolella hän vihdoin viimein luuli onnistuneensa.
Mutta saareen soudettuaan, jäljellä oli vain tyhjät pannut ja pirtuntekijät soutivat jo selällä.
Palkakseen ko. Koivuaho sai tuhotun kesämökin, joka kustiin, paskottiin ja tärveltiin perusteellisesti. Myös mökillä olleet aseensa takavarikoitiin opetukseksi ja varoitukseksi ko. pölhölle.
Ko. opetuksen jälkeen ko. Koivuaho muutti mökkipaikkansa Niemikylään.
Tarina ei kerro montako rottaa tai hirveä poliisi Koivuahon usealla aseella myöhemmin hoidettiin.
Suomen Vapaussoturi Seppo Lehto

Presidentti Halonen kommentoi:
Minäkin arvostan Kurun graniittia....vaikka olenkin entinen ryssäläismielinen demaripillu...
Vanhana alkoholin suurkuluttajana maistaisimme mielellämme kurulaista pontikkaa....
Haloska

Lehto tupakoinnista:
Tupakoinnille isommat sanktiot kaikessa laajuudessaan ... Bushin sanktiot ja pakotteet voimaan myös koskienn tupakkaterroristeja
Mm. julkisilla paikoilla tupakointikielto koskemaan erityisesti kovennettuna lasten todennäköisiä kulkuväyliä ja oleskelu-, sekä leikkialueita.
RL:n tupakointimääräykset koskemaan mm. eri koulujen piha-alueita.
Nyt on annettu pirulle pikkusormet, kun lievien huumekokeilujen esiastetta katsotaan läpisormien.
Mielestäni myös tupakoinnin seurauksena hankitut erilaiset veritulpat ymv. avokirurgiaa vaativat toimet voidaan jättää tekemättä ko. nikotinisteille.
Monesti ketjupolttajat kärsivät erilaisista psyykkisistä oirehteluista ja altistavat lähiympäristönsä psyykensä vaikeuksille erilaisilla käyttäytymishäiriöillä. Monesti ko. ketjupolttajien joukossa ovat ne ns. kotien "Virtahevot", jotka odottavat vain että joku auttaisi heitä poistumaan tästä maailmasta. - Mutta valitettavasti Suomen laki ei tunne käsitettä armomurha.
Seppo Lehto
Armomurhan kannattaja

Lehto jatkaa tupakoinnista:
Tupakoitsijat voidaan tappaa itsepuolustukseksi. Tupakin vetäminen aiheuttaa niin paljon ulkoisia haittoja mm. lapsille, vanhuksille ja jopa normaalille aikuisväestölle, että tupakoitsijoiden lopullinen positaminen keskuudestamme tulisi ottaa vakavaan harkintaan.
Aloittaa voisimme kiihkeästi sätkää vetävistä markkolaisista ja muista vastaavista loisista

Klasu lähestyy tuomari Olli Saunanojaa:
Arvoisa Tuomari Olli Saunanoja!
Muistatteko, kun tuomitsitte äsken ( 23.10) Suomen Sisun puheenjohtajlle lähestymiskiellon minua vastaan, vaikka minulla ei ole yhtään mitään tuomioita uhkauksista, väkivaltarikoksista, väärennöksistä yms. aikaisemmin. Ei mitään, minkä Te tiesitte.
Teidän päätöksistä dokumentin CIA:lle kertoen Teidän suojelevan terroristeja täällä, koska tuomionne ei perustu oikeuskäytäntöön, vaikka ko laki on hyvin uusi ja ei tarkoitettu poliittiseen toimintaan; mm. Halla-ahon todistus minua vastaan kelpasi Teille 100% täysin, vaikka ko henkilö yhteistyöskentelee terroristien kanssa, mistä kerroin Teille hyvissä ajoin aikaisemmin prosessia. Halla-aho on läheinen Seppo Lehdon avustaja, joka on tuomittu vankilaan mm. kansankiihoittamisesta eri germaaniheimoja vastaan maassamme ,,, Saan koko ajan lisää dokumenttejä ko yhteisöstä ja sen yhteyksistä terrorismiin, mitä Te nuorukainen suojelette lain voimalla omassa työssänne.
Lähestysmiskieltomääräyksenne takia minä saan entistä enemmän ja herjaavampaa postia ko joukolta, koska se on nyt tuomioistuimen vahvistamaa ja he väärentävät minun nimellä kaikkea. Että tällaista vaikutusta. Lähestysmiskielto ei ole rangaistus, mutta sitä kautta olette hyvin yllyttäneet ko porukan minua vastaan 100%. Tämä ei jää huomiotta ja nyt samallalailla mm. vankilaan tuomittu Seppo Lehto valmistelee oikeudenkäyntiä minua vastaan verovaroilla innostuneena Teidän terrorrismin suojelusta.
Teen aivan kaikkeni yhdessä CIA:n kanssa, että tämänlaiset USA:n kauppasuhteiden sabotoijat ja heidän julkiset tukijat saavat ansionsa mukaan riippumatta, missä asemassa olevat. Teillä on lakikirjat ja meillä on voima; katsotaan yhdessä nuorukainen kumpi voittaa, kun suojelette terroristeja. Meidän ei tarvitse uhkailla ketään. CIA on sitä varten, että se suojelee amerikkalaista rahaa ja sen kauppaetuja ja myös teidän ukrilaisessa Suomessa.
Muistakaa minua jahdatessanne ja järjestäen terroristeille kaikkia suojia, että USA:n presidentti George Bush on hyväksynyt lain, joka antaa täydet lailliset oikeudet toimeenpanna salamurhia niiden joukossa, jotka työskentelevät terroristien kanssa tai suojelevat heitä. Meillä on paljon miehiä ja rahaa; katso, mitä Afganistanissa tapahtuu. 11.9. 2001 jälkeen minulla ei ole mitään omantunnontuskia olla mukana tässä operaatiossa, sillä sen verran haittaa ko terroristit, hedän kätyrit ja suojelijat ovat minulle töissä tehneet.

Lehto jakaa alkoholitietämystä:
Suomalaiset viinat on tarkoituksella tehty huonoiksi, esim. minttusuklaa vedettiin aikanaan markkinoilta kun oli liian hyvää.
Mikäli vastaava aito Minttusuklaa tulisi uudestaan markkinoille saattaisin sitä hankkia ulkomaiden kautta, sillä todennäköisesti sen hinta vielä Alkoissa olisi sikahinnoiteltu.
... minulle viina ei ole itseistarkoitus. Otan vain jos on hyvää ja silloinkin vain lääkinnällisesti, ei juuri päihtymistarkoituksessa.
Lisäksi ko. juomat olivat ns. tilausjuomia.
PS:) Viimeksi itse olen ostanut ns. vastaavia tuotteita v. 1996 Saksan reissullani.
Seppo Lehto

Presidentti Halonen kommentoi:
Kyllä ko. juomat ryssäläisten iloliemet aina voittavat. Suomessahan ryssäläisten vodkien halussapitoon ja nauttimiseen ovat keskittyneet lähinnä Klaus Juutilainen ja Pekka Siitoin omissa anaalijuhlissaan.
Haloska

Claus Wintergrün Pekka Paavolasta ja Lehdosta:
Kuulin äsken, että myös Tampereen ex-kaupunginjohtaja Pekka Paavola valmistelee joitakin oikeustoimia Seppo Lehtoa vastaan. Tälläkin palstalla havaitut Lehdon selitykset, että joku spammaa Lehdon nimellä eivät vaikuta ... se, joku on itse S. Lehto. Herra synapsiton 2kromosomi, niinkuin tässä ketjussa aikaisemmin ansiokkaasti todettiin.
Toivotamme varatuomari Pekka Paavolalle menestystä tuomioistuimessa ja vaatimuksemme on sama; syvään mielentilatutkimukseen suljetulle!
Rivimme kasvaa!
Claus Wintergrün

Presidentti Halonen kommentoi:
Linnakundi P. Paavolasta on tuskin jutkusika Klaus Huutlaisen käräjäkumppaniksi. Lieneekö edes anaalikumppaniksi. Olemme kuulleet, että Pekka Paavolalla ja Klaus Juutilaisella on ollut sama somalipoika rakastajana. Pitääkö tämä paikkaansa?
Onko Pekka Paavola homo vai impotentti?
Haloska

Aryan Heritage esittää vaatimuksen:
Ilmari Lehdon peräsuoli on tutkittava. On tutkittava onko Ilmari Lehdon peräsuolessa jäämiä Seppo Lehdon siemennesteestä ja onko Ilmari Lehdon suoli laajentunut peräsuoliyhdynnän seuruksena.
Tämä ei ole mustamaalausta, tämä ei ole herjausta. Meitä ei ohjaa mikään muu kuin huoli nuoren pojan hyvinvoinnista yliseksuaalisen Lehdon taloudessa.
Kirjoitustensa perusteella Lehto voi olla hyvinkin harjoittanut pedofiliaa T. Siirtolan synnyttämien Lehto-nimeä kantavien lasten kanssa.
Asian on kaiken varalta tutkittava.

Lehto kommentoi:
KLAUS JUUTILAINEN ON TUNNETTU LAPSISTA HAAVEILEVA PEDOFIILISIELUINEN RAMPA RYSSYKKÄ, JONKA PILI EI SEISO KUIN HIEHON SONTALUUKUSSA
Valitettavasti ei ole mitään takeita siitä etteikö ko. ryssäläinen epatto yritä joulun tullen päästä leikkimään namusetää
Anusaukkonne on mennyttä jos Klaus Juutilainen sen yllättää visvasyyläisellä elimellään ja rammalla räpylällään.
Klaus Juutilaisella on suuri vaara joulun alla joutua Freikorps Tampereen rujomaksi, niin että saa pidellä lopun säälittävästä elämästään avannepussia kuppasella kupeellaan

Avannepussien tuottajat kommentoivat:
Valitettavaa tosiasiaa: (
Pitäisikö laittaa avannepussi ko. epattoa varten valmiiksi?
Avannepussien tuottajat r.y.

Myös presidentti Halonen kommentoi:
Pelastakaamme lapset Klaus Juutilaiselta.
Ko. pedofiili-tahon ruhjojat saavat siunaukseni lastensuojelun nimissä.
Tarja Haloska
-verivittuinen pressa, ryssänmulkku suussa

Hertta Kuusinen antaa linkkivinkin:
RYSSÄLÄISTÄ PASKAA KAIKESSA IRSTAUDESSAAN http://www.ksl.fi/muisti/sisallys.htm MUNISTA HIRTEEN TÄMÄN PASKAN KIRJOITTAJAT!
Hertta Kuusinen
- jo ammoin mädäntynyt komuvittu

Illu Juutilainen kiittää Herttaa:
Kiitämme helvetin tuleen joutunutta Hertta Kuusista ryssäläisestä itsekritiikistä. Soisi muidenkin kommareiden katuvan ryssäläisyysttään.

Eva Biaudet valittelee ryssäläisten runsautta:
SURUNVALITTELUMME
VALITETTAVASTI HAISEVIA RYSSÄLÄISIÄ JA RYSSÄHUORIA ON VALTIONHALLINNOSSAMME LOISIMASSA AIVAN LIIKAA, SIINÄ KUIN RYSSÄLÄISIÄ MIESHUORIAKIN
Kunnioittaen Teidän arvostelukykyynne luottava
Armoitettu Roturaiskaaja
Hurrivittu Bidee

Lehto kritisoi Klasun kotisivua:
Puluja ja lehmiä nussiva hevosnaama Klaus Juutilainen on taas oksentanut täydellistä paskaa kotisivuilleen
http://www.saunalahti.fi/vaino2/evaundseppo.htm
K.J. joutunee vastaamaan ryssäläisistä tekeleistään käräjäoikudessa. Kohat ei enään kuulla K.J:n räkäistä hevosen naurua kun häkki heilahtaa jvahingonkorvaukset pannaan myyntiin. Taitaa mennä suvun perintärahoilla hankittu Pyynikin runkkuyksiö myyntiin!
=====
RYSSÄ HEVONHELVETTIIN ALUEILTAMME
- KURKKU AUKI MIEHITTÄJÄN EDUSTAJILTA!

Lehto varusmiesten asialla:
Varusmiehillekin oikeus paskoa ja kusta rauhassa
Parolannummella v.1982-1983 oli kummaa pissa- ja kakkaleikkiä varsinkin syksyllä 1982 joka aamu kun piti ruokailun päälle mennä paskomaan.
Juuri kun istuit omalle pytylle paskomaan, niin tuli pari alikersaa roikkumaan klosetin naruissa.
No, homma jatkui niin että ko. klosettialikersat ( kakarat ) punottivat ja mie paskoin ja pyyhin 2-3 silmäparin kiimasen katseen alla.
Mielestäni asiat asioina ja wc- ymv:iin toimiin rauha.
No, vastaavanlaista pissa- ja kakkaleikkihin päin olevaa asiatonta pelleilyä oli muutakin, jopa AuK:ssa.
Mielestäni suojajärjestelmät olivat olemattomat ko. asiatonta pissa- ja kakkapelleilyä vastaan mikä ei kuulu mitenkään asevelvollisuusarmeijan etikettiin, eikä käytöskoodeihin.
Mielestäni olisi pitänyt puuttua myös hanakammin ko. varuskunnan kapiaisten ja varusmiesten juopotteluun ja sauhutteluun palveluksen aikana.
Onneksi nyt puututaan hanakammin ko. pelleilyyn:)
Suomen Vapaussoturi

Lehto jatkaa aiheesta:
Tähän voisi vielä lisätä, että 80-luvun alussa oli Parolannummela mini muukin asia perseestä.
Esim. varusmiesten terveydenhoito oli ala-arvoisesti järjestetty. Sotilaslääkärinä toimi täysin epäpätevä ja ala-arvoinen "Keppi Tikkinen", joka kirjoitti KP:t vaikka vaiva olisi ollut kuinka paha. VP:tä kyseinen "lääkäri" antoi vian jos pystyi isllä polttamaan varusmiehen loman.
Kyseinen kyrvänkopeloija (oli ilmeisen kiinnostunut varusmiesten munista) on jo varmaan eläkkeellä. Ainakin pitäsi olla.
Lisäksi tietysti tulee henkilökunnan alkoholismi,tupakointi ja yleinen epäpätevyys. Kaikki tämä on omiaan laskemaan maanpuolustustehtoa, ei nostmaan sitä.

Otto Skorzeny kommentoi:
Pelkuri ja paskahousu Seppo Lehto hyökkää armeijan lääkäreitä vastaan. Seppo Lehto halusi aremijassa tehdä sitä mitä tekee muutenkin- vieroksua velvollisuuksia. Seppo Lehto yritti armeijja kaikin keinoin pakoilla fyysisiä harjoituksia sairaaksi tekeytymällä. Nyt hän sitten syyttää armeijan lääkäreitä. Ja tämä mies kutsuu itseään "vapaussoturiksi!"
Otto Skorzeny, sotilas

KM-tietotoimisto kommentoi:
Oheisella tavalla voi vain kommentoida valmiiksi rampakätinen räpyläujeltaja Klau Jutkusika : )
Monta kertaa joutui varuskunnan huoltokomppaniakin väärinhälytetyksi, kun jutkusika ujelsi räpylänsä kanssa yöllisissä runkkiharjoituksissaan. ... kun räpylällä ei laukee niinkuin kunnon kädellä, niin joutui joskus lainaamaan huonekaverin kättä pienen pilinsä ympärille.
Oli siinä monta kertaa naapuripetiläisillä naama mäihässä, mutta minkäs teet kun monarkki väärinkäyttää kättäsi? ... vieläpä "in divine justice", .... vai miten se jutkusika selitti yöllisiä ujellusrunkkejaan?
KM-tietotoimisto

Presidentti Halosen julkilausuma:
Death to the Russian shithead empire!
Russian shits are real scum of all nations! Your fucking lies are bullshit, so fuck you, you phedophilian russian bastards!
Tarja Halonen
- lesbian president (with bloody pussy) of Finland

Klasu kritisoi ugreja ja pakkougrilaistamista:
Suomalais-ukrit oikeuteen nimien pakkoukrilaistamisesta?
Toimittakaa kielikysymykseen nähden muukalaisten eli suomalais-ugrien lisä dokumentteja Espoon Käräjä oikeudelle espoo.ko@om.fi mm. eri germaanisperäisten sukunimien ns. pakkoukrilaistamisesta, joka kuuluu Suomalaisuuden Liiton ohjelmaan. Suomalais-ugrit käyttäytyvät ikäänkuin perustuslaki ei koskisi heitä.
Suomalais-ukrilainen nationalismi on kaikista huonoin vaihtoehto ja paheksun suuresti tuomiten heidän yleisen ja enemmän kuin naurettavan USA-kritiikkinsä ja uudella mantereella mm. saksalaiset ovat saaneet sentään kantaa omaa nimeä, kuten mm. Wernher von Braun, Caspar Weinberger, George Schultz, Spaatz, Nimitz, Jordache jne. ja pitää Maryland osavaltiota omana saksalaisena osavaltiona.
He vaativat tätä rikosta eli nimien ukrilaistamista tappamisen uhalla eri germaaniheimojen keskuudessa tänään. (Liiton hallituksen julkilausuma heinäkuulta 2001) Olen toimittanut lisädokumenttejä Espoon Käräjäoikeudelle oikeudelle mm. Suomalaisuuden Liiton entisen nuorisojärjestön Suomen Sisun Teemu Lahtisen suomalais-ukrilaisia kirjoituksia, jossa noudatetaan Suomalaisuuden Liiton linjoja syyllistyen nimien väärentämiseen ja jo aikaisemmin viime syyskuussa tein asiasta eli kansankiihottamisesta eri germaaniheimoja vastaan rikosilmoituksen, joka on tutkittavana syyttäjällä tänään. Suomalaisuuden Liitto identifio itsensä 100% Suomen (Finnland) valtion ulkopuolisiin etnisiin ryhmiin käyttäytyen heidän tavoin, joka on aina tuonut kurjuutta maallemme, joka on joutunut täydelliseen eristykseen sivistyksestä suomalais-ukrien takia.
Ruotsin kuningas käytti aikoinaan tätä suomalais-ukrien piirteitä hyväkseen, koska huomasi Taalainmaalla väestön siirtyvän tanskalaisten rajakreivin puolelle, koska näiden germaanis-mannermaiset kaikin puolin rikkaat tavat tuntuivat hyviltä ruotsalaisille. Kuningas varmisti, että mannermainen sivistys ei leviä Ruotsiin siirtämällä suomalaisia Taalainmaalle ja näin ollen ongelma heti katosi. Ei pidä myöskään unohtaa tärkeää seikkaa, että suomalaiset ja ruotsalaiset liittyivät yhteen Juutin aikana tanskalaisia ja saksalaisia vastaan, jotka toivat rikkautta ja sivistystä maahamme Kalmarin Unionissa.
Näille ex-ulkoministeri Keijo Korhosen lakeijoille, IKL-nuijamiehille, AKS:n ihailijoille ja muille muukalaisille pitää laittaa oikeudessa vihdoin luukurkkuun.
Ilman sotaa edeltänyttä suomalais-ugrilaista kansankiihoitusta maamme olisi päässyt lujaan liittoon Ruotsin kanssa ja N-liitto olisi suhtautunut toisella tavalla luoteiseen naapuriinsa. Länsisuuntausta olisi vahvistettu myös itsenäisen Suomen valitseman saksalaissukuisen Väinö I - kuninkaan maahan pysyvällä jäämisellä; lisäksi tuolloin monarkian ja kuningashuoneiden välisten avioliittojen kautta maamme olisi liittynyt entistä tiiviimmin arvokkaaseen eurooppalaiseen kulttuuripiiriin. Vaikka jälkiviisaus onkin kovin hedelmätöntä, mietin joskus, olisivatko Suomen monarkistisen valtiomuodon seurauksena syntyneet tiiviimmät yhteydet Manner-Eurooppaan auttaneet meitä aikoinaan välttämään jopa talvisodan.
Eiköhän suomalais-ukrien kannattaisi mielipiteidensä mukaan vetää vihdoin koivuvirsu saappaat seinältään jalkoihin ja heittää koivuvirsureppu selkään suunnistaen sinne alkuperäiskansojen keskuuteen pois sivistyksen luota.
Sen sijaan täällä sivistyksen keskuudessa tällainen näiden muukalaisiksi kokemiemme suomalais-ugrien AKS/IKL- kommenteilla, että mm. "Suomea ei nosteta suuruuteen keinotekoisilla perusteilla lepäävän skandinavisen orientoitumisen avulla" vei meidät talvisotaan ja jatkosodan kuitenkin positiivisesta tuloksesta huolimatta ideologian perusteella N-liiton etupiiriin politiikan ja historian ikuisten lakien vastaisesti.
Haaveensa suomalais-ugreilla on aina ollut Suur-Suomi, jossa asuisi vain ukreja ja suomalais-germaanit yms. olisivat siellä näille ukreille seemejä, mustaisia, neekereitä, sontiaisia jne. heidän omia sanontoja käyttääkseni ... eli kaikkea sitä, mitä pitäisi heidän mukaan vainota.
Avoin ja yleinen rasismi suomalais-germaaneja kohtaan onkin hyvin yleistä Suomessa, vaikka perustuslain mukaan se on toinen kotimainen ryhmä, jonka ansiota on mm. Suomi nimisen valtion synty ( vrt. Jääkäriliike) kansallislauluineen (saksalaissukuisen Paciuksen säveltämä). Suomalais-ugrien ansiot ovat taas luettavissa Venäjän apureina toimimisessa ja he pitävätkin yleisesti ja tyypillisesti mm. vaikutusvaltaisimpana suomalaisena Otto Wille Kuusista.
Tietysti suomalais-ukrien rajojen siirto toimien tulokset menisi kaikesta huolimatta suomalais-germaanien laskuun taloudellisesti Suur-Suomessa; näin ollen koko ajatus ukri Suur-Suomesta jää siis vain haaveeksi. Se ei toteutdu koskaan ja maamme keskimääräinen elinikä ei tule laskemaan 40-vuoteen suomalais-ukrilaisten alkuperäiskansojen tasolle.
Suomalais-ugrit, joita omien sanojen mukaan sitoo vanha kielisukulaisuus ja yhteinen ugrilainen tausta kutsumiinsa idän alkuperäkansoihin, ovat mielenkiintoinen tieteellisen tarkastelun kohde. Keskimääräinen odotettu tilastotieteellä mitattu elinikä on siis näillä ugrien omilla alueilla n. 40 vuotta. Nämä alueet eivät tunne kulttuuria, tekniikkaa, kansantaloutta, sotataitoa jne. Köyhyys on dominoivaa ko alueella. Ei tässä kaikki. Siitä huolimatta ukrien perimä on niin voimakas, että he identoivat itsensä näihin sukulaiskansoihin Suomessa. Nimenomaan kysymys on tässä verestä, koska linnullakin on taito hakeutua vaistonsa mukaan oikeille asuinsijoilleen syntyessään.
Mielenkiintoisen kohteen ukreissa ja heidän tarkastelussaan muodostuu siis heidän suhteet Suomen toisen etnisen luokan ryhmän naisiin. Jotakin voimme jo varmuudella sanoa heidän ukrien asenteista ja tyypillisiä henkilöhahmoja voidaan hakea lisää ko etnisen ryhmän parista. Kirjailija Anja Snelmann nimesi tyypillisen ukrin Ukri Koskelaksi viimeisessä Safari Club-kirjassaan, joka sivusi myös ukrien suhdetta naisiin. Loistava kirja! Eläintieteellisen johtaja Ukri Koskela pitää huoltoasemista, pokerista, mallasviskeistä, Hemmingwaysta (!) ja metsästämisestä. Ukri harrastaa eläinten täyttämistä, "vaikka Pamela Anderson voisi olla kiva täytettävä" ja jäänmurtajia: "Tarmo, Urho, Voima, Varma, ja miten miehekkäiltä nuo sanat vieläkin kuulostivat." Ukri on arvostettu tiedemies, häiriintynyt naisten ahdistelija, sovinisti ja raiskaaja, joka julistaa ugrilaista geneettistä maailmankatsomustaan: Raiskaaminen ja moniavioisuus kuuluvat miehen oikeuksiin. Yhtä hyvin kirjan päähenkilö olisi voinut olla joku Seppo Lehto niminen häirikkö, joka on viimeiset viisi vuotta aktiivisesti levittänyt rasistista ja viikinkivastaista tiedotettaan, missä hän syyttää kateudessaan viikinkejä suomalaisnaisten jatkuvasta raiskaamisesta. Suomalais-germaanimiesten kuva on mm. Seppo Lehdolle sama, kuinka ukrit ajattelevat yleisesti germaaneista, jollei miehen sairaita perverssioita lasketa mukaan kuvaan. Itse mielipiteensä Lehto on saanut asiaan itseltään, mutta kääntäen asian toisinpäin; Lehdon käyttäytyminen germaaninaisia kohtaan on tunnettu. Hän pitää jokaista naista huorana. Lisäksi Lehdon asemassa olivat jo ensimmäisten eugeniikkojen mielestä sekä Isossa-Britanniassa että Saksassa kiusallisia tapauksia, koska heidän mukaan ihmisten alinluokka pyrkii lisääntymään eniten ja tämä itseisarvona on huono asia koko muulle yhteiskunnalle. Eugeniikan alkuperä on ollut luonnollisesti Iso-Britannian aristokratiassa. Älyllinen ja tunteva taso laskee roskaväen lisääntyessä harjoittamissaan perverssioissaan, joita pitää normaaleina.
Immanuel Kant (Siveysopilliset pääteokset, s. 202) määritti mielestäni hyvin perverssioiden harjoittajien suhdetta normaaliin ajattelukykyyn. Kant päätyi sellaiseen tulokseen, että: "Puhdas järki on yksin itsessään käytöllinen ja antaa ihmiselle yleisen lain, jota sanomme siveyslaiksi." Kantin mukaan ihmisellä on paljon kykyjä, jotka tulevat ilmi vasta silloin, kun täytyy tehdä jotakin tai vaaditaan tehdä jotakin. Mutta normaalijärkisellä nämä kyvyt ovat tahdon alaisia kykyjä, jotka toimivat käytännöllisten sääntöjen alla. Joka tapauksessa Lehto ja hänen mielipiteet käyvät tyyppiesimerkistä tapauksesta, jolloin eugeniikkaa ei ole harjoitettu väestön keskuudessa ja väestö on syövytetty jo alakoulusta alkaen siitä, että ihminen polveutuu apinasta. Vastustajan mukaan eugeniikka on taas kuvattu vaaralliseksi ajatukseksi, vaikka asia on juuri päin vastoin: Ihmiskunnalla ei ole juuri toivoa elää pitkään, jollei se ala käyttämään geneologista säätelyä, koska kapasiteettimme riittää tietotaito tasoineen sen manipulointiin. Tohtori Steven Hawkings on jopa synkästi esittänyt taannoin, että ihmiskunta tuhoutuu vuoteen 3000 menessä, jollei geneologiseen sääntelyyn ryhdytä tarpeeksi ajoissa keskuudessamme. Viitteeksi sopii vain ajatella, mihin muuhun kuin tuhoon ihmiskunta syöksyy, jos aivoista täysin talidomisoituneita Seppo Lehto-tyyppejä ovat kaikki ihmiset jälkeläisineen, kun eugeniikka ollaan laitettu täysin väärin roskakoriin.
Tyypillinen mm. Anja Snelmannin Ukri Koskela, että suomalais-ugrit olisivat alueemme alkuperäiskansaa ja viikingit vieraita; itse asiassa ugrit ovat vaeltaneet Suomeen Keski-Venäjältä Kasaari Valtakunnaksi kutsutun alueen itäisiltä asuinalueilta muinoin ja näin ollen ugreja ei voida pitää alkuperäiskansana Pohjoismaissa toisin kuin viikinki-germaaneja, jotka lasketaan muualla mm. pohjoismaissa ja Saksassa alkuperäkansaksi. Lisäksi tyyppi-ukri Seppo Lehto on ainoa mieshenkilö, joka julkisesti on vuosikaudet puolustanut somalinaisten elimiä somalimiehiä jne. vastaan. Hyökkäykset EB:tä vastaan kuuluu jo Lehdon elämän vakiotoimiin. Viikingit olivat muinoin hyvin sosiaalisesti edistyneitä, koska viikinkinaisilla oli aina oikeus erota miehistään. Naisilla oli myös paljon valtaa kotona, kun viikingit matkustivat ulkomailla. Tyypillisen ukrin naiskuva ei käy tähän germaaniseen traditioon yksi yhteen ja siitä johtuu voimakkaat kapinoivat hyökkäykset eräitä kuuluja viikinkinaisia vastaan julkisuudessa, mistä hänet on tuomittu myös tuomioistuimessa.
Jälkiteollistuneen maailman ja nykyisen High-Tech yhteiskunnan tilanne on yhä enemmän se käytännön maailmassa, että yhä useammat ihmiset pystyvät käyttämään jotakin yleiskieltä täysin sujuvasti ynnä koti ja perhepiirissä samaa tai jotakin muuta kieltä tai sitten vielä suurempaa paikalliskieltä etnisten ryhmien mukaan. Suuremmat keskukset ja toiminnot keskittyvät yhä enemmän asemansa saavuttaneihin yleiskieliin. Kieli on myös paljon muuta kuin pelkkää teknistä osaamista jne. Se on yksityiselle ihmiselle, kuten myös ihmisryhmille oman identiteetin ja etnisen ryhmänsä oma väline, josta välittyy samaistumisen ja yhteenkuuluvaisuuden tunne toisien ja itsensä keskuudessa. Suomessa germaanisten kielien juridinen asema on paljon, paljon pitempi aikainen ajallisesti kuin ugrilaisten. Se kieliperintö on myös ollut paljon tiukemmin sidottu kultuuriin, tekniikkaan ja muihin kehittyneempiin ihmisen mielentoimintoihin. Sillä on myös tärkeä merkityksensä siinä, kun pohditaan ketkä piirit ovat tuoneet Suomeen pysyvästi sivistyneemmän maailman tavat, jolloin suomen kielikin on päässyt kielien joukkoon, vaikka suomalais-ugrilaiset oppikirjat toistavat yhä samoja leniniläisis-stalinistisia valheita, kuten että ihminen polveutuu apinasta.
Klaus von Grewendorp

Otto Skorzeny kommentoi:
On todella valitettavaa, että selkeät dokumentit ja toditeet jätetään ukrioikeudessa huomiotta. Todellakin ukrit ovat muukalaisia Suomessa. Mikä oikeus heillä on pakkoukrilaistaa alkuperäisasukkaiden (germaanien) nimiä. Suomea ei asutettu idästä. Kaikki tieteelinen evidessi todistaa, että Suomen alkuperäiset asukkaat tulivat etelästä ja olivat germaaneja rodultaan.
Otto Skorzeny, sotilas

Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa:
Ammumme pedofiili-Lehdon ilmaiseksi!
Älöttää niin paljon mies, joka on opettanut pienen tyttärensäkin imemään penistään. Lapsia hyväksi käyttävästä Lehdosta maailma pääsee kerralle eroon yhdellä kiväärin ludodilla
KANNTTIPÄÄ

Aryan Heritage kannattaa:
KIITÄMME KANTTIPÄÄTÄ SEKSUAALIRIKOLLINEN SEPPO LEHDON VAIMENTAMISESTA. JO RIITTÄÄ LEHDON HARJOITTAMA LAPSIIN KOHDISTUVA HAUREUS. LAIN MUKAAN LAPSEEN SEKAANTUMISESTA SEURAA 10 VUOTTA VANKEUTTA. SE ON LIIAN VÄHÄN HULLULLE SEKSUAALIRIKOLLISELLE SEPPO LEHDOLLE!

Claus Wintergrünin ehdotus itsehallinnosta:
ITSEHALLINTOALUEET RATKAISEVAT ONGELMAT
Lopullinen pesäero suomalais-ukreista, näistä idän alkuperäiskansojen quislingeista, on pitävä ja ehdoton päämäärämme maamme eri germaaniheimojen keskuudessa.
Eri germaaniheimoja sisältävät itsehallinto alueet ovat avain lopulliseen pesäeroon suomalais-ukrien kanssa. Julistakaamme esim. paljon perinteitä sisälläpitävä Vesilahden kunta eri germaaniheimojen itsehallintoalueeksi, missä suomalais-ukreilla ei olisi kansalaisoikeuksia!
Me emme suostu myöskään puolustamaan suomalais-ukrilaisia alueita sodassa enään. Lapsemme ja perillisemme eivät suostu palvelemaan ukrimiesten kanssa armeijassa. Emme ota vastaan ukrilaisia kunniamerkkejä ja heimopäällikkömme kantavat sen sijaan toisia kunniamerkkejä mm. Mustan Kotkan Ritarikunnan kunniamerkkiä. Emme saavu myöskään itsenäisyyspäivän vastaanotolle, jos kutsu tulee, noudattaen Carl Gustav Mannerheimin vanhaa kiertokirjettä.
Perillisiltämme ja lapsiltamme on kaikki seurustelu suomalais-ukrien kanssa kielletty rangaistuksen uhalla. Kieltäydymme kaikesta yhteistyöstä, jossa on suomalais-ukreja tai niiksi identifoituvia mukana. Suomalais-ukrit ovat muukalaisia sekä Pohjolassa että Euroopassa.
Suomalais-ukreille pitää luoda myös ehdoton ja juridinen työsulku eri germaaniheimojen pääomien läheisyyteen käyttäytymisiensä takia työnantajien toimesta. Sulku olisi 100% pitävä itsehallintoalueilla.
Kaupan teon lopettaminen suomalais-ukrien kanssa ei ole ongelma Suomessa, koska suomalais-ukreiksi identifoituvilla ei ole koskaan ollut eikä ole rahaa. Ratkaisu on siis kokonaisvaltaisena kannatettava ja hyvin tuottava meille!
Claus Wintergrün

Presidentti Halonen kommentoi:
Mistähän jälkeläisistä ja perillisitä Klaus Juutilainen puhuu?
Tiettävästi Klaus Juutilaisella ei ole jälkeläisiä sillä niiden tuottamiseksi pitäisi nussia naisen kanssa ja sitä Klaus Jutkusika ei ole koskaan tehnyt.
Mysökään esim ihmisen ja porsaa risteytyminen ei onnistu vaikka kuinka nylkyttäisi.
Kirjoituksensa oli muutenkin suoraan hanuriosaltolta.
Tarja Haloska
- lesbovittuinen presidentti Putin elin suuupielessä

Claus Wintergrün ugrilaisesta nationalismista:
Suomalais-ugrilainen nationalismi on kiistatta huonoin vaihtoehto sekä Pohjolassa että Euroopassa kokemuksen mukaan ja lisäksi suomalais-ugrilaisia ja heidän kieltään ei lasketa eurooppalaiseen kulttuuriperintöön, koska edustavat muukalaisuutta ja primitiivisyyttä joukossamme.
En ymmärrä myöskään täysin vain yksisilmäistä USA:n kansantalouden kritiikkiä, sillä eikö juuri suomalais-ugrit vieneet meidät N-liiton etupiiriin ikuisten politiikan ja historian lakijen vastaisesti sodan jälkeen kieltäytyen kaikesta talousavusta USA:sta? USA lienee ollut myös ainut suurvalta, joka tuki aktiivisesti Saksan yhdistymistä.
Meille tarjottiin muinoin Marchall-apua ja ilmoitettiin, että olemme tervetulleet Atlantin allianssiin eli lännen turvallisuusjärjestelyihin osaksi. Länsi miellettiin tässä maiksi, joissa N-liitto ei määrännyt asioista, kuten mm. vanhassa Länsi-Saksassa. Vasta 1995 jälkeen pääomat ovat päässeet virtaamaan Suomeen ja nostaneet kaikenpuolista hyvinvointiamme; sivistystä, terveyttä jne.
Se, että jäimme N-liiton etupiiriin vuoteen 1991 saakka valtiosopimuksin aiheutti kansantalouteen suuria häiriötekijöitä, kuten myös DDR:n tunnustaminen. Tosin Mannerheim ja korkeimmat sotilaamme, kuten Heinrichs, Aládor Paasonen pitivät yhteyksiä Atlantin allianssiin tarkoituksena saapua maahamme "vapauttajina", jos III maailmansota olisi syttynyt ja Suomi olisi ollut siinä ko poliittisen suuntauksen mukaan N-liiton liittolainen.
Suomalais-ugrilaisen toimien pelottavien harha-askel ja suurin synti oli tämä vuosien 1948-92 esimerkki, jolloin kansakunta ja vapaaehtoisesti asetti itsensä ala-arvoiseen asemaan, jonka takia maamme kehitys jä mm. Länsi-Saksasta hyvin huomattavasti jälkeen.
Syyt ovat siihen moninaiset, mutta ne liittyvät kiinteästi suomalais-ugrilaisiin ja heidän etnisiin erityispiirteisiin mm. pelko, piittaamattomuus taloudellisista arvoisesta, tekninen tietämättömyys, filosofian halveksunta, sotataidon vähättely, jotka ovat yksinomaan haitallisiksi koettuja muissa Pohjoismaissa, Saksassa, Etelä-Britanniassa jne.
Claus Wintergrün

Lehto kommentoi:
Arvoisa kajahtanut, historian osaamisesi on komujen Pirkkalan monisteen tasoa.
Sinusta Klaus Juutilainen on yhtä vähän tulkitsemaan historian virtaa ja ymmärtämään kansallismielisyyttä kuin nussimaan naista. Kumpikin asia pysyy täysin sinun käsityskykysi saavuttamattomissa

Otto Skorzeny ugrien kiinnostuksesta seksiin:
Ukreilla on sairas kiinnostus seksiasioihin. Ei tarvitse kuin lukea muutema Seppo Lehdon spammi niin sieltä löytyy törkeää kieltä ja ala-arvoisia nimityksiä naisista.
Korkeakultuurissa ei naida kuin eläimet.
Otto Skorzeny, sotilas

Klasu nimiasioista:
Rehellisyys maan perii; olkoonkin, että se maa on meidän valtiossa eri germaaniheimoista koostuvat Ahvenanmaan tyyliset itsehallintoalueet lähi tulevaisuudessa.
Suomalaisuuden Liitto esittää valitettavasti väärää tietoa Suomen suvuista virallisilla sivuillaan ja he määrittävät mm. maamme aatelissukujen sukunimiä sen enempää niitä tai aatelisuutta eri asteisiin mm. maa-aateliin yksilöimättä pelkästään maassamm julkaistavan punakantisen aateliskalenteri-kirjan mukaan, jolloin mm. mm. 1700-luvulla Baltiasta Suomeen saapuneet suvut, kuten esimerkiksi von Herzen, Witting, Wetterhof, von Cöhler, von Pfaler, Duncker, von Fieandt etc. eivät ole mukana Ritarihuoneella edustettuina tai aateliskalenterissa eilen ja tänään.
Puhumattakaan sitten Juutin ajan *) täydellisestä unohtamisesta! Oman sukuni kantaisä eli ns. Junkkeri Tuomas ei myöskään ole Suomalaisuuden Liiton listassa ja näin ollen mm. heidän mielinen Tampereen Maistraatti pitää lausunnossaan von Grewendorp-nimeä kotimaisen kielen vastaisena nimenä (huomaa yksikkömuoto koskien perustuslain määrittämää virallisten kielien määrää maassamme!), vaikka Tampereen Maistraatin henkikirjoittaja myöntää samanaikaisesti, että von Grewendorp suku esiintyy vaihtelevasti maamme eri dokumenteissä myöhemmin esim. van Krevendorp nimisenä entisen henkikirjoittajan suurpiirteisen kirjoitustaidon takia ja myös sen sukuhaaran sukuhaudan Sääksmäellä, jonne mm. allekirjoittaneen DI-isä on haudattu ja mm. juuri nimi Tuomas on ollut myös suosittu yhdessä eri saksalaisperäisten nimien kanssa von Grewendorp-suvussa. Germaaniset heimot ovat täysin sekoittuneet toisiinsa ja sillä tosiasialla, että merisissinä tunnetun Severi Norbyn oikea käsi Junkkeri Tuomaksen (Wulf von Grewendorp) suku tulee Holstenin saksankieliseltä alueelta ei sukunimeä voi käsitellä millään muodoin kielitieteellisesti nähdykkä tavalla maassamme rikkomatta perustuslakia.
Ylipäätään Juutin aikana maahamme saapuneita ja heidän jälkeläisiä ei ole juuri haluttu laskea ko kalentereihin, josta asiat vain kopioidaan puolivillaisesti sitten suoraan toisarvoisiin papereihin "totuutena" ja asiaa sen enempää tutkimatta. Ruotsalaiset ja suomalais-ukrit pitivät Keski-Euroopan germaaniheimoihin kuuluvia alun alkaen vihollisinaan, kun Kalmarin Unionin edustajat kukistivat julmasti Niilo Arvidinpojan ja Henrik Joninpojan johtaman kansannousun, johon mm. Suomen piispa Arvid Kurki ja Eerik Fleming yhtyivät.
(Klaus von Grewendorp)
* * *
*) Juutit (Die Jüten) olivat muinainen keski-eurooppalainen länsi-germaaninen heimo, jotka asuivat Reinillä; oikeastaan he ovat eutteja (Euten) alkuperäiseltä nimeltään nykyisestä Länsi-Saksasta. He asuivat 500 jKr. Reinin rannalla, josta alkoivat liikehtimään joka suuntaan leviten ympäriinsä. ( Lähde: Die Germanen, Legende und Wirlichkeit von A-Z, von Döbler, Lexikon zur europäischen Frühgeschichte))

Otto Skorzeny kommentoi:
Väärä tieto johtaa ihmisä harhaan. Moni germaani uskoo olevansa ukri väärän ja virheellisen propagandan takia. Suomen germaanien tulee tiedostaa etninen alkuperänsä välttääkseen joutumasta pakkogermaanistuiksi.
Otto Skorzeny,sotilas

Presidentti Halonen kommentoi:
Olemme antaneet tukia Klaus Juutilaisen sukua ja löysimme pari mustalista, kymmenen ryssää ja viisitoista kyömynenä jutkua
Haloska

Claus Wintergrün ugrien arvomaailmasta:
Tilastojen mukaan suomalais-ukrilaiset miehet avioituvat eniten venäläisten naisten (ts. alkuperäkansojen jälkeläisten)kanssa, jos muistan nyt oikein tuon tilaston. Tämä on paljastavaa. Se kertoo taipumuksista, joita ei voi salata.
Väärinkäsityksiin on aina mahdollisuus ja saksalaisissa huipputeknologiaa käsittelevissä kirjoissa ihannoidaan usein uralilaista korkeakulttuuria, mutta tämä merkitsee Intiaa, josta germaanit vaelsivat mm. Iranin, Irakin, Kreikan kautta nykyisille alueilleen Eurooppaan.
Haluaisin huomauttaa juuri tähän kohtaan vielä, että Vidkun Quisling itse (Lähde: Hans Fredrik Dahl: Vidkun Quisling, En Norsk Tragedi tai sitten Hamsun-elokuva, joka nähtiin Suomessa joulukuussa 2000) oli myös venäläisen naisen kanssa naimisissa.
Hyvin symbolista on myös nykyinen tilanne Pohjanmaalla, jossa haluttaisiin päästä itsehallinnon kautta vahvistamaan eri germaanisten heimojen oikeuksia alueella.
Ratkaisu eli irroittautuminen hallinnollisesti suomalais-ukreista lienee olevan mahdollista siellä Ahvenanmaan tapaan. On surullista, että suomalais-ukrit eivät näe pitemmälle, vaan maa jakautuu, jos germaaninen kulttuuriperintö halutaan säilyttää. Nyt juuri näytää huonolta, koska mm. YLE lakkautti saksankieliset uutiset, jotka korvattiin venäjän kielisillä.
Lienee selvää, että tämä on selvä signaali myös suomalais-ukrien tutusta arvomaailmasta.
Claus Wintergrün

Presidentti Halonen kommentoi:
Ryssäläispillu voidaaan "kansallistaa" jos operaatio tapahtuu riittävän varhaisessa vaiheessa.
Monet naisryssät ovat sitä paitsi suomalaista sukujuurta ja Moskovan oblastiN pakkoryssäläistämis politikan hedelmiä. Monien näiden naisten isovanhemmat puhivat selvää suomea eikä mitään ryssän moltusta.
Taas Pyynikin Jutkusika puhuu pehmoisia
Haloska

Claus Wintergrün ugrien oudoista toimista:
Suomalais-ukrien toimet käyvät päivä päivältä ja tunti tunnilta yhä oudommiksi, eriskummallisimmiksi ja vieraimmiksi meille, jotka pidämme suomalais-ukreja täysin muukalaisina sekä Pohjolassa että Euroopassa, missä elämme omassa, mutta ukreille vieraassa, perus-kulttuurikehyksessämme.
Joskus ajattelen vakavasti sotiko setäni ja muiden isät talvisodan Taipaleen Terenttilän etulinjassa vaihdoitta näitä kaiken maailman Venäjän alueen viinalla juotettuja alkuperäiskansoja vastaan täysin turhaan, koska maamme perustuslakia ei haluta toistuvasti noudattaa ja suomalais-ukrien alkuperäiskansojen kaiken maailman quislingit mm. Suomen Sisu, Seppo Lehto, IKL-nuijamiehet, Teemu Lahtinen jne. kärjessä hyppivät eri germaaniheimojen silmille vaatien ikäänkuin kuin välttämättä jatkuvaa oikeuskäsittelyä itselleen eri tuomioistuimissa tänään.
Suomalais-ukrilaisuus tarkoittaa tarkalleen sitä eilen ja tänään, että valta pitäisi luovuttaa suurimmalle lukumäärälle ja äänekkäimälle massalle maassamme; se tarkoittaa kansakunnan alhaisimmille aineksille, laiskimmille tuottajille ja ahneimmille kuluttajille, niille, jotka tekevät vähiten työtä ja aiheuttavat eniten vahinkoa.
Toisaalta Euroopan integroituminen takaa sen, että suomalais-ukrit jäävät peruuttamattomasti paitsioon ja täysin yksin vähemmistöön yhdessä alkuperäiskansojensa kanssa, koska he kokevat meidän kulttuurikehyksen vieraaksi ja kaikki Euroopan kansat kokevat taas ukrit muukalaisina virolaisia ja unkarilaisia lukuunottamatta.
Katsotaanpa asiaa vain suoraan silmiin ja näemme totuuden: Todellakin on syytä puhua tästä suomalais-ukrilaisesta etujoukosta nykyajan quislingeina maassamme, missä heidän korkein ja pyhin velvollisuus on edustaa suomalais-ukrilaisten alkuperäiskansojen kaikkia etuja maassamme vaatien eri germaaniheimojen tunnusten hävittämistä. Rinnastukseni ei todella onnu, kun vertaan näitä piirejä Vidkun Quislingiin heidän historian roskatynnyrissä.
Usein unohdetaan se tosiasia, että Quisling sai hyvin voimakkaita vaikutteita bolsevikeiltä toimiessaan Norjan sotilasasiamiehenä N-liitossa. Quisling ihaili voimaa ja kurinalaisuutta, joita N-liiton kommunistisessa diktatuurissa esiintyi. Quisling petti germaaniset heimot!
Varsinkin Quisling oli kirjoitustensa mukaan ihastunut nuorisojärjestö Komsomolin kykyyn mobilisoida ja indoktrinoida nousevaa n-liittolaista polvea. Quisling oli luonteeltaan enemmän petturi joka suhteessa; ensin petti germaanit täydellisesti ideologiassaan ja sitten vielä maansa. Analogia sopii suomalais-ukreihin pitkän sukupolvia kestäneen kokemuksemme mukaan.
Quisling teki paljon muutakin. Vidkun Quisling teki merkittävää propagandaa neuvostohallituksen virallisen tunnustamisen puolesta ja kirjoitteli myönteisiä artikkeleita norjalaiseen kommunistilehteen Neuvosto-Venäjästä. Myöhemmin hän tosin ryhtyi sitten antikommunistiksi, mutta yhä petturina, havahtuen punaiseen vaaraan.
Kunnioittavasti Teidän
Claus Wintergrün

Illu Juutilainen kommentoi:
Klaus Juutilaisen hallitseva ominaisuu on täydellinen näköalattomuus kansallisissa kysymyksissä. Ei ole kauaa aikaa siitä kun epatto avoimesti ylisti Paviaani-Putinia nuolenta kirjeessään. Jutkusian ryssänvastaisuus on pelkkää hämäystä koska mies itse on emäryssä.
Illu Juutilainen
- suur-suomalainen Ryssäntappaja
Taivas

KM-tietotoimisto raportoi Klasun vaiheista:
Tietoomme on tullut, että pedofiilijutkusika Juutilainen joutui muuttamaan Pyynikiltä Hurrikoulun lähestymiskiellon vaatimuksesta
Oikeudenpöytäkirjat tilattavissa Tampereen käräjäoikeudesta.
KM-tietotoimisto

Otto Skorzeny eläinseksistä:
Eläinseksi-jutut ovat Seppo Lehto-nimisen terroristin sairaan mielikuvituksen tuotetta. Klaus von Grewendorpille ei tulisi mitkään eläinseksi-jutut edes mieleen. Vain hyvin sairaat ihmiset (Hautala, Lehto) voivat edes ajatella jotain niin sairasta kuin eläinseksi.
Toistamme Klaus von Grewendorpilla ei ole absoluuttisesti mitään tekemistä Seppo Lehdon sairaiden eläinseksi-juttujen kanssa
OS

Klasu saamelaisista ja luokkayhteiskunnasta:
Saamelaisten pitää löytää paikkansa tässä yhteiskunnassa; suuri vahinko, vaan että juuri nämä heikompiosaisien asioiden ajajat ovat epäonnistuneet tuossa ja joudumme pitämään länsimaissa valtavaa työttömyyden reserviä samalla kun teollisuutemme teettää työt mm. kauko-Idän halpatyövoimalla. Eli palkkoja olisi huomattavasti alennettava, jotta työttömien reservi vähenisi.
Aikaisemmin sanottiin, että luokkayhteiskunta oli sortava, mutta siellä ei sentään esiintynyt työttömyyttä ainakaan tilastoissa. Työttömyys oli vieras asia. Demokratisierung oli taas tulosta tietystä kehityksestä, joka toi tämän lieveilmiön meille pysyvästi.
Luokaton yhteiskunta on taas vain harhaa, sillä työttömien suuri reservi takaa luokattomassakin yhteiskunnassa eri luokat.
Toisaalta Probleema on siinä, että on liian paljon ihmisiä; eli jonkinlainen säätely ja eugeniikan kehitys karsisi jo itsessään pois työttömiä, koska olisi vain lahjakkaita yksilöitä ja kaikki ns. seppo lehto-tapaukset eivät tulisi edes kysymykseen tuolloin, jos Ison-Britannian aristokratian piiristä lähtenyttä eugeniikkaa käytettäisiin yhteiskunta suunnitelussa ja estettäisiin tiettyjen hyödyttömien sukujen, yksilöiden jne. lisääntyminen ja kurjuuden levittäminen.
KvG

Lehto kommentoi:
Suomen alueellisen kokonaisuuden palauttaminen ratkaisee myös työelämän rakenne ongelmat.
Tätä ei Pyynikin sorsa ymmärrä kaikessa ryssäläisyydessään vaan keskittyy hinkkaamaan olematonta elimentynkäänsä räpylällään.

KM-tietotoimisto kommentoi:
Onneksi kyseinen heppu on itse lisääntymiskyvytön niin ei pääse olemaan itseään enempi haitaksi, vai miten tätä lanseeraamaansa logiikkaa on tulkittava?

Lehto vastaa:
Valitettavasti ko. epatto ei ole myös kirjoitus- ja puhekyvytön. Klaus-hyypiötä pitänee mulkuntyngän lisäksi poistaa mysö sormet, jottei pääse krjoittelemaan ryssäläisiä oksennuksiaan.

Presidentti Halonen kommentoi:
Pään irrotus lienee paras ratkaisu Jutkusian tapauksessa. Parantuu epatto kertaheitolla sekä ryssäläisyydestä, että skitsofreniasta.
Tarja Halonen
-verivittuinen ryssäläispresidentti

Ss Division Lehto kritisoi Lehtoa:
Toverit,
On tullut aika likvidoida homo ja paskiainen seppo lehto, joka kykenee enää kiistelmään juutilaisen kanssa jonka munaa ennen imi.
Muslimit ovat julistaneet meille sodan, meidän on vastattava julmasti iskien ja raiskaten.
Sekaannusta tuovat homopaskat on likvidoitava.
Seppe Lehdolle nauravat jopa naiset, suomalaiset ja ryssäläiset psykologinaiset ovat sanoneet että Seppo Lehto on impotenttti ja hintti, joka ei kykene sotimaan eikä ottamaan naista.
Esim. arvion tehneistä ryssalaisista pyskohuorista yksi ssvidz@uta.fi sanoi etta voisi pyorittaa seppo-homoa miten tahtoisi pelkaamatta.
Tämmoinen nahjus on tuhottava.

Lehto kommentoi:
Pieren kumoon kaltaisenne naurettavat nahjustelijat: )
Ich bin ein Kamrad, niemand Tavarits.
Seppo Lehto - Oikeamielisyyden ja Totuuden perikuva

Lehto lähestyy Klasua:
Olemme erittäin kiitollisia mikäli Klaus Juutilainen lopettaa e-mailiimme spammaamisen, sekä muutenkin ruokottomat ja sairaat postauksensa, kiitos ja hyvää joulua
Seppo Lehto - aito suursuomalainen oikeinajattelija

Vapaa Porvari kiittää Lehtoa:
Onnitteluni hyvästä työstä hyvinvointivaltion konsensuurin murtamisessa!
Olette erittäin hienosti murtaneet Suomalaiseen mieleen pesiytynyttä vasemmistolais-pasifistista maailmankuvaa, jonka perustana näyttää olevan ryssän perseen nuoleminen. Jonain päivänä tämä heikkojen ja sairaiden ihmisten maailmankuva murskataan kokonaan, ja sen mukana murskataan ammattiyhdistysten ja kaikenlaisten Natura-ohjelmien selkäranka. Sitten otamme Karjalan takaisin.
Monenlaiset tekijät rajoittavat vapauttamme: Ryssän sortovalta miehitetyillä alueillamme, sosiaalipummeja paapova hyvinvointivaltio, korkea verotus, joka estää meitä vapaasti rikastumasta, homojen ja lesbojen sairas ymmärtäminen joka johtaa heteromiehen tukalaan asemaan, vapaakaupan vastustaminen, kaikki tällainen vasemmistolainen homoperseajattelu on tervettä porvarillista maailmankatsomustamme vastaan. Te, Seppo Lehto taistelette uljaasti Ylenantia vastaan, ja osoitatte kansakunnalle kaapin paikan.
Olen löytänyt yhteistyötahokseni tämän uuden Defens-järjestön, joka on suunnattu kaikenlaista punavihreää hömpötystä vastaan: yhdessä Defensin kanssa minä murskaan ammattiyhdistysliikkeen selkärangan! Defens kertoo viekkaasti olevansa nationalismin ja sosialismin vastainen, mutta todellisuudessa yhteinen vastaiskumme kohdistuu vain ja ainoastaan sosialismiin: nationalismin mainitseminen on vain nerokas propagandatemppu, jolla saamme kaikenlaiset Yleisradion ryssää runkkaavat vasemmistotoimittajat ja muut punikit aivopestyä. Tosiasiassa olemme sinivalkoisia: pidämme sinistä kravattia ja vannomme Mannerheimin nimeen!
Voisimme yhteistyössä panna valtakunnan kuriin. Kaikenlaisten punikkien, sosiaalipummien ja muiden mutiaisten selkärangat pitää murskata. Voisimme yhdessä suunnitella operaation Defensin kanssa. Erityisesti suosittelen, että kirjoitatte Vapaasanaan, jossa isänmaallinen sanomanne varmasti saisi kuulijoita. Mitäs sanotte?
Terveisin
Vapaa Porvari
Katokaapas muuten netistä:
http://www.defens.org
http://www.vapaasana.net

Lehto vastaa:
Vekkulisti kirjoitettu arvoisa "vapaa porvari", palaan aiheeseen ensi viikolla: )
Omaatte annoksen paradokseja kannustuksessanne, mutta niistä lähemmin myöhemmin. Nyt täytyy hakea muksut tarhasta.
PS;) Ulosoton törkeä kohdentaminen jopa lastenoikeuksia loukkaavalla tavalla perheiden tuloihin eli alhaiset suojaosuudet ulosotossa, korkea verotus ja pienten tulojen kunnallisverotus ovat suurin syy toimeentuloasiakkaiden suureen määrään.
Seppo Lehto
AKS:n valajäsen ja lipunkantaja tässä ajassa

Klasu esittää yhteistyötä Lehto-kysymyksessä:
Tampereen poliisi tarvinnee ehdottoman luotettavia apuvoimia Seppo Lehto-nimisen paskan kuulusteluihin saattamiseksi yleisön keskuudesta; häntä vastaan on tehty lukuisia rikosilmoituksia, mutta asemalle saanti saattaa tuottaa vaikeuksia ja asioita ei pystytä käsittelemään lain mukaan Lehdon piileskellessä.
Tällä hetkellä hän piileksii poliisia ja korkeimman oikeuden määräämää vankilatuomiota Tanja Siirtolan nimissä olevassa asunnossa Tampereen Penttilänkadulla.
Olen itse lupautunut ja ennen kaikkea entisen Hämeenläänin poliisikomentaja Topin serkun poikana ryhmään, ryhmän etulinjaan mukaan, joka lähtee jäljittämään aktiivisesti Lehtoa asunnostaan asemalle. Mielestäni Lehtojen asuntoon on häikäilemättömästi ammuttava paljon kaasukranaatteja, jotta paskakasa ja sosiaalipummi saadaan ulos, missä hänet nujerretaan ja toimitetaan poliisiasemalle ja sitten vankilaan kärsimään rangaistusta.
YHTEISTYÖTERVEISIN JA MENESTYSTÄ!
Klasu

Presidentti Halonen kommentoi:
Olemme valmiit lähettämään Tampereen poliisille virka-apua pedofiiliepatto Klaus Juutilaisen vangitsemiseksi.
Kyseistä ällöttävää eläimminsekaantuja-pedofiili-onanistia ei yleisen turvallisuuden nimessä enää saa pitää vapaalle jalalla.
Tarja Haloska
- lesbovittuinen ryssäläinen presidenttinnee

Otto Skorzeny kommentoi Väinö Kuisman, Olavi Mäenpään ja Suomen Sisun kiistoja:
Olemme erittäin tyytyväisiä Väinö Kuisman ja Olavi Mäenpään toimintaan Suomen Sisun pikkupoikien tapauksessa. Isänmaallisella oikeistoilla ja Kansallisella rintamalla on Suomen germaanien tuki pääsääntöisesti.
Emme hyväksy Suomen Sisun Teemu Lahtisen johdolla harjoittamaa toimintaa, johon kuuluu mm. herjakampanjat Suomen johtavia germaaneja vastaan ja Seppo Lehto-nimisen terroristin avoin tukeminen
Kiitos plajon Väinö ja Olavi!
Otto Skorzeny, sotilas

KM-tietotoimisto kommentoi:
Rammalla räpylällä annettu tuki ei paljon paina; )
Tosi germaanit nauravat rammalle tekogermaanille:)
KM-tietotoimisto

Myös Trojanda kommentoi:
Kuisma ja Mäenpää ovat kyllä ihmeellisiä tyyppejä. Kuisma on selkeä fetisisti, joka on valmis kannattamaan vaikka Suomen muuttamista kommunistiseksi kansantasavallaksi, kunhan saa heilua liimanhaistelijoiden guruna uniformu päällä. Mäenpäällä taas on oma pikku valtakunta Turussa, ja uskollisina alamaisina lähiöiden pohjasakka. Isänmaan tulevaisuus ja muutenkin niukkojen voimavarojen yhdistäminen ei kiinnosta kumpaakaan pätkääkään.
Välillä tulee väistämättä mieleen, että joku suvaitsevaisuus- ja neekereidenmaahantuontiorganisaatio on palkannut kuismat, mäenpäät, siitoimet ja muut veijarit tekemään selvää jälkeä kansallismielisestä liikkeestä.
trojanda

Otto Skorzeny jatkaa:
Kuisma ja Mäenpää ovat eurooppalaisia oikeistolaisia tosin kuin Suomen Sisun pikkupoika porukka joka Teemu Lahtisen, Jussi Halla-ahon ja ennen muita Seppo Lehdon johdolla aikoo muuttaa Suomen mitättömäksi ukritasavalksi, jossa germaaneilla ei ole perustuslaillisia oikeuksia etnisenä ryhmänä.
Kaikki Seppo Lehdon tukijoukot ovat samanlaisia loputtomassa typeryydessään kuin itse Lehtokin.
Suomen germaanit tukevat Kuisman ja Mäenpään toimintaa mutta tuomitsevat Suomen Sisun ja Lehdon puuhastelut terrorismina. Sisun pikkupoikiin ja heidän "jumalaansa" Seppo Lehtoon voidaan soveltaa terrorismisodan sodan päämäriä. tämä on ihan normaali ja yleinen käytäntö länsimaissa.
Otto Skorzeny, sotilas

Lehto Klasun kirjoittelusta:
Eugeniikkaosasto bruukasi jo ennenmuinoin kastroida KJ:n kaltaiset pedofiilijuttujen kirjoittajat ....
... vaan nykyään kaltaisensa saa mellastaa toisin kuin voisi olettaa.

Klasu lähestyy Isänmaallista Oikeistoa Lehdosta:
Deletoitaa suoraan häirikköpostit! Olen huomannut myös, että Teidän IO:n porukka on Seppo Lehto nimisen henkilön jatkuvan häiriköinnin kohteena netissä; nyttemmin hän on liittänyt massapostiin tehokkaita viiruksiakin, joiden putsaaminen saattaa maksaa toista tuhatta markkaa jälkikäteen, koska tietokone halvaantuu.
Varoitan tässä Teitä ystävällisesti aukaisemasta Seppo Lehdon postia, koska sen aukaiseminen voi tulla maksamaan paljon.
Itse joudun muuttamaan pakosti kaikki osoitteet sellaisiksi, johon tämä hullu-Lehto ei pääse eli siis täysin salaisiksi.
Seppo Lehdon saaminen kiinni ja rautoihin lienee tärkein tehtävä ja hän lienee myös etsintäkuulutettu, koska tämä välttelee korkeimman oikeuden ehdotonta vankilatuomiota.
Klasu

Illu Juutilainen kommentoi:
Seppo Lehto ei levitä viiruksia eikä muitakaan tauteja toisin kuin Klaus Juutilainen. joka levittää suu- ja sorkkatautia ja muita navetasta saatuja eläintauteja.
Klaus Juutilainen on uhka maamme elintarvike-tuotannolle. Jutkusian navettareissuille on pantava selkeä piste.
Illu Juutilainen
- joka ei tunnusta räpyläkättä sukulaispojaaksi

Klasu vastaa:
En ole poliisia vastaan, niinkuin monet toiset ja kirjallisesti. En halua antaa vääriä singnaaleja. Poliisin etsintäkuuluttama henkilö pitää saada täysin kiikkiin. Ymmärrän luonnollisesti aksenttisi, koska ukreilta puuttuu täysin johtajuus sanan merkitys ja kaikki mitataan, mitä henkilö on voimassa, mutta siinäkin olen yli 20 kiloa Lehtoa painavampi ja yli 15 senttiä pitempi (193 cm) Kaikissa lajeissa vertaiset kohtaavat toisensa ja valitettavasti lehto jää minun mittojen alle ja runsaasti.
Olen sanonut tai monesti ja toistan sen yhä tässä, että Seppo Lehto niminen henkilö juoksee kirjaimellisesti pistin vatsassa, jos minut tapaa. Lisäksi olen pyytänyt häntä muutamia kertoja tiettyihin paikkoihin, jossa olen ollut paikalla todistajan kanssa, mutta miestä (siis Seppo Lehtoanne ei ole näkynyt maailma eikä halmeilla.
Tämä tästä suomalais-ukrien sankarista! Pelkkä vitsi!
Klasu

Illu Juutilainen kommentoi:
Seppo Lehto on tietämämme mukaan hetero, joten "pistimenne" ei häntä kiinnostane.
Pyynikin rampa varis jatkaa vain "harjoituksia" barbaransa kanssa.
Illu Juutilainen
- suursuomalainen ryssäntappaja, joka ei tuunnusta jälkeenjäänyttä Klaus Juutilaista sukulaispojakseen.
P.S. Klaus Jutkusian alimitainen nysä tuskin ansaitsee tullla kutsutuksi "pistimeksi"

Lehto jatkaa:
Vuodesta 1992 Klaus oli innokas tapailemaan, kunnes minä laitoin lopun ko. pelleilylle v. 1999. ... siitäkös se riemu alkoi. ... torjuttu poikamies on kuin mustankipeä Orfeus ...
Mitoista ja painoista:) ... Laiska vyötiäinen on mittava ja painava, mutta siinähän se sitten onkin kaikki. Sama pätee myös yllämainittuihin väitteisiin.
PS:) Uhkauksesi voit polkea jäiseen suohon, kiitos.
Seppo Lehto, hetero, jota ei edelleenkään erityisemmmin kiinnosta miesrakkaus ( saati romanttinen hourailu Rainierin suvun huorien suuntaan )

KM-tietotoimisto kommentoi:
KJ:n homoahdisteluille ja laittomille uhkauksille on näköjään laitettu loppu - hyvä niin
KM-tietotoimisto

Aryan Heritage vastaa:
Seppo Lehto on itse homoahdistelija.
Poliittinen yhteistyö Seppo Lehdon kanssa tuli Lehdon kanssa mahdottomaksi, kun Lehto sotki seksin kaikkiin asioihin ja pyrki esille tuomaan seksuaalisuuttaan äärimmäisen voimakkaasti.
Sittemmin Lehto on sairaissa seksuaalifantasioissaan irteutunut täysin todellisuudesta ja nimitellyt mm. monia korkea-arvoisia naisia huoriksi jne.
Nimittely heijastelee lehdon toiveajattelua ja sairasta fantasiamaailmaa ja kertoo että Lehdon suhtautuminen seksuaalisuuteen ei ole terve! lehto ei ymmärrä, että jaloluonteiset ihmiset pidättäytyvät seksuaalisesta kanssaköymisestä ennen avioliittoa. Tämä korkea-arvoisissa piireissä täysin normaali käytäntö on Lehdolle joka kehuskelee jo varhaislapsuuden seksikokemuksillaan vain pilakn ja ivan aihe
SUMMA: Lehto on yliseksuaalinen häirikkö, jonka kanssa ei voi olla missään tekemissä

Lehto kommentoi:
Korrekti tiedustelu puujalkojen päällä liikkuville fantasioille:)
Ovatko "Korkea-arvoiset naiset" sama kuin puujaloilla kävelevät kääpiöt, keski-Afrikan neekeriprissit vai mitä kummallisuuksia tarkoitatte? ....
Vastaavanlaista törkyä ja mielikuvitusatuja on kuultu ja nähty jo vuodesta 1992.
Suursuomalainen
Eikä mikään neekeriprinssi Orfeus ( joka mustankipeyttään tappoi huhupuheiden perusteella valkoisen naisensa )

Klasu ydinvoimasta:
LYHYESTI: Päättäjiemme lähes yksimielinen kanta ydinvoimaan on tänään, että emme halua ydinvoimaa, koska emme halua samaistua mm. Argentiinan, Japanin, Ranskan tapaisiin maihin, jotka jatkavat yhä ydinvoimalla. Eilen päättäjät kuitenkin halusivat teknisesti täyttä ydinvoimaa N-liitosta, jolloin samaistuimme myös N-liittoon. Tämä kannattaa huomata!
Insinöörimme alaan syvästi perehtyneet asiantuntijamme eivät koskaan olisi halunneet voimaloita N-liitosta, vaan toisaalta.
Onko siis mikään todella muuttunut?
Tänään samaistuisimme hiukan toisenlaisiin maihin [oman linjan vetäminen ja samaistuminen omaan maahamme tai hallitseminen tai jopa esimerkin antaminen muulle maailmalle ovat tuntemattomia suureita suuremmalle osalle päättäjillemme] ja saisimme täyttä huipputekniikkaa ydinvoimala asiassa!
Se ei sitten kelpaa ...
BONUS: Toisaalta ovatko sitten udmurtti-ugrit koskaan ymmärtäneet paremman päälle?

Presidentti Halonen kommentoi:
Jutkusika Klaus Juutilainen on ydinjätteen kaltainen ympäristöhaitta.
Auttaisiko hautaus syvälle maan alle?
Haloska
-kansallinen lesbovittu

Presidentti Halonen kommentoi Suomen Pankin johtajanimityksiä:
Pöötökseni olla nimittämättä Suomen pankkiin esko.aho@eduskunta.fi :n tai ilkka.kanerva@eduskunta.fi :n kaltaisia ryssänimijöitä on pitkälti Seppo Lehdon antaman suursuomalaisen valistuksen ansiota.
Seppo Lehto paransi minut pahimmasta ryssäläisyydestäni ja olen siitä hänelle ja muille km-tahoille syvästi kiitollinen.
Pääministerinä esko.aho@eduskunta.fi lutkutti Boris Jeltsinin eltaantunutta elintä antaumuksella. Paviaani-Putin puolestaan veti kiitollista Kanervaa peräsuoleen Paviaani-Putinin surullisenkuuluisan Turun matkan aikana, jolloin myös ville.itala@eduskunat.fi ja pertti.paasio@turku.fi maistelivat paviaanimiehen älöttävää ja haisevaa ryssänmälliä.
Aiomme pyrkiä rajoittamaan ryssäläisepatoiden pesiytymistä muihinkin valtioelimiin
Tarja Haloska
-ryssäläisyydestän parannusta tekevä lesbovvittu

Lehto antaa tukensa:
Suomen Pankki nimitysasiassa olin kerrankin samaa mieltä Tarja Halosen kanssa: )
Emme tarvitse Sovjet-ajan suurimmille ryssäläisillemme mitään suojatyöpaikkoja liki 90 000 mk:n kk-korvauksella. .. Heidät pitäisi potkia nauttimaan työmarkkinatukea 3 kk:n karenssilla.
Seppo Lehto - AKS:läinen

KM-tietotoimisto kommentoi:
Ainoa oikea päätös ( jäi aiemmin lanseeramatta julkisuuten ) ... olisi ollut marssittaa ko. ilkka.kanerva@eduskunta.fi ja esko.aho@eduskunta.fi ammuttaviksi kolera-altaan ääreen
Km-tietotoimisto

Presidentti Halonen vastaa:
Määräämme adjutanttimme evl jari.kallio@tpk.fi :n panemaan toimeen päätöksemme Kolera-altaalla
Ryssäläiset koiranpaskat esko.aho@eduskunta.fi ja ilkka.kanerva@eduskunta.fi kelpaavat vain ravunsyöteiksi.... jos siihenkään.
Tarja Halosen ryssäläinen visvavittu

Lehto kommentoi:
Toivomme, että ampumispäätöstä laajennetaan kaikkiin 200:n ryssäläiseen syöpäläiseen Arkadianmäellä. Myös suuren osan ryssäläisistä virkamiehistämme ja oikeuslaitoksen edustajista voisi marssittaa suoraan kolera-altaalle saamaa ansaitsemansa lyijyannoksen

Lehto analysoi kansanedustajia:
Mitä mieltä oheisista kansanedustajista?
Totaalisille 0-persoonille ei edes kommenttia.
Itse laitan omat kommenttini heti ko. edustajan perään, josta tulee edes jtkn mieleen. Tehkää samoin, kiitos:)
Suomen uudet sensuroivat kansanedustajat ja sähköpostiosoitteensa:(
Luettelo tiedoista: Kansanedustajat
Aho, Esko
esko.aho@eduskunta.fi
=
Mikä helvetinmoinen kansakunnan mädättäjä ja Suomelta miehitettyjen alueiden palautuksen jarruttaja pääminisisteri ja kansanedustaja-aikanaan, pärkele. - Ulos vaan ja työmarkkinatuelle, eiköhän se siitä?
Aho, Hannu
hannu.aho@eduskunta.fi
=
Mitätön mies, ei mitään julkisuuskuvaa
Aittoniemi, Sulo
sulo.aittoniemi@eduskunta.fi
=
Vaiennut huuliharppu, pelkkä tyhjä rumpu nykyään.
Akaan-Penttilä, Eero
eero.akaan-penttila@eduskunta.fi
=
Mikä lie, jouten eläjä isolla rahalla?
Ala-Nissilä, Olavi
olavi.ala-nissila@eduskunta.fi
=
Terminaalitapaus, jarrumies varma aluepalautuksen suhteen.
Andersson, Janina
janina.andersson@eduskunta.fi
=
Liekö pelkkä tyhjän tissinheiluttaja ja tyhjänpakisija, ei virkaa liene lain?
Anttila, Sirkka-Liisa
sirkka-liisa.anttila@eduskunta.fi
=
Naisesta tulee mieleen sika, mikä ei liene hyvä lain?
Anttila, Ulla
ulla.anttila@eduskunta.fi
=
Samaa kepukarjaa, ei päätä häntää ollenkaan
Antvuori, Pirjo-Riitta
pirjo-riitta.antvuori@eduskunta.fi
=
Mitä on sanonut, saati tehnyt? ... puolesta isänmaan?
Aula, Maria Kaisa
maria.kaisa.aula@eduskunta.fi
=
Kepun turhin ryssäläinen rutjake ja tekopyhä farisealainen. V. 1998 puolusteli mm. Lapin lehdissä miehittäjä-Ryssän sotarikollisia. Jo on perkele. Olemme odottaneet koska ko. rutjake alkaa puolustelemaan Jammmu-Sedän pedofiilisurmia.
Backman, Jouni
jouni.backman@eduskunta.fi
=
Liekö pelkkä kiiltomato ja rasvaletti?
Biaudet, Eva
eva.biaudet@eduskunta.fi
=
Mielipiteeni arvaatte ko. tekopyhästä ½-suomalaisruotsalaisesta, joka on uhohtanut oman kansakuntansa ja äidinkielensä.
Brax, Tuija
tuija.brax@eduskunta.fi
=
Tiukan näköinen täti, vaan onko vielä ryssälöinen rutjake on vaikea sanoa, kun toistaiseksi ei ole mitään asiaa kuulunut.
Bremer, Klaus
klaus.bremer@eduskunta.fi
=
Eva Biaden höynäyttämä hurripoliitikko
Dromberg, Kaarina
kaarina.dromberg@eduskunta.fi
=
Eva Biaden höynäyttämä hurripoliitikko
Elo, Mikko
mikko.elo@eduskunta.fi
Onko miehessä eloa ollenkaan, kun mitään ei ole aluepalautuksen suhteen kuulunut?
Enestam, Jan-Erik
jan-erik.enestam@eduskunta.fi
=
Natomies, hyvä mies sinällään, mutta miehitettyjen alueiden palautus on jäänyt ryssäläiselle raiteelle cortexissaan.
Erlund, Rainer =
rainer.erlund@eduskunta.fi
- kuollut ja kuopattu, oman puolueensa petttämä ja ehdottomasti kepun maria.kaisa.aula@eduskunta.fi uskottu läheinen kun vielä eli?
Filatov, Tarja
tarja.filatov@eduskunta.fi
=
Mikä lie r... pelle? ... uskooko edes itse lukemiinsa harhauttaviin aineistoihin työllisyydestä?
Forsius, Merikukka
meri.kukka.forsius@eduskunta.fi
=
Merilevääkö on vainen tämä neiti vai vain limanuljaska?
Granvik, Nils-Anders
nils-anders.granvik@eduskunta.fi
= Eva Biaden höynäyttämä hurripoliitikko
Gustafsson, Jukka
jukka.gustafsson@eduskunta.fi
=
Lieneekö eduskunnassa toista kaltaistaan tuuliviiriä ja haihattelijaa? ... ryssäläinen rutjake ja aluepalautuksen kieltäjä ja Ryssän sotarikosten suojelija ilman muuta.
Haatainen, Tuula
tuula.haatainen@eduskunta.fi
=Höh ... ei tietoa ansioista, puutteensa täydellinen huomaamattomuus.
Halonen, Tarja
tarja.halonen@eduskunta.fi
= Nyt jo virkaan Suurimpaan Ryssänsuojelun on päässyt tää muumimamma hurlumhei.
Harkimo, Leena
leena-kaisa.harkimo@eduskunta.fi
... no comments.
Hassi, Satu
satu.hassi@eduskunta.fi
=
Tekopyhä vanha farisealainen stalinisti, joka hetken v. 1992 oli oikealla asialla nostaessaan esiin miehitettyjen alueiden palautuksen.
Heinonen, Olli-Pekka
olli-pekka.heinonen@eduskunta.fi
=
Kalju kiiltokuvapoika, ominaispaina ei lain.
Hellberg, Klaus
klaus.hellberg@eduskunta.fi
=
Pelkkä vätys.
Helle, Esko
esko.helle@eduskunta.fi
=
Kommarivätys
Neittaanmäki, Petri
petri.neittaanmaki@eduskunta.fi
= Väyrysen pedofiilirenkaan vai Väyrysen perseennuoluringin jäsen? ... vai kumpaakin?
Niinistö, Sauli
sauli.niinisto@eduskunta.fi
= Keskity edes naimaan Karppiasi, kun et kykene vaalimaan kansakunnan perintömaiden perintää miehittäjältämme. Olet sinä aika perkeleen tunari ja huono esikuva ketjupolttosi takia.
Nordman, Håkan
hakan.nordman@eduskunta.fi
= Tämän nimiseltä olen saanut paljon homopostia.
Ojala, Outi
outi.ojala@eduskunta.fi
= Suomensyöjien sukua, lesbojen suurin siannaamainen emävittu.
Paasio, Heli
heli.paasio@eduskunta.fi
= Ryssäläisen isänsä vanha gramafonilevy.
Pekkarinen, Mauri
mauri.pekkarinen@eduskunta.fi
= Vaivainen kitisevä kepulainen hiuslisäke
Pietikäinen, Sirpa
sirpa.pietikainen@eduskunta.fi
= Ryssän rahoittaja. Muistomerkkinä Kostamukseen 40 miljoonaa käyttämättömään ympäristöpiippuun. Lisää rahaa tyhmyyteen = Äänestä Sirpa Pietikäistä.
Piha, Kirsi
kirsi.piha@eduskunta.fi
= Kokoomusryssäläinen maanpetturi
Puisto, Virpa
virpa.puisto@eduskunta.fi
= Demarivosujen ketjupolttajaringissä roikkuva huonokeuhkoinen rutjake.
Pulliainen, Erkki
erkki.pulliainen@eduskunta.fi
= Jolkuttele vaikka susien perässä, äläkä haaskaa aikaa isänmaan puhumalla liki pelkkää paskaa. Sudet kaipaavat suojelua myös miehitetyillä alueillamme, minkä olet tyystin unohtanut. Perkele.
Rauhala, Leena
leena.rauhala@eduskunta.fi =
Paskahousu farisealainen, kivat sääret.
Räsänen, Päivi
paivi.rasanen@eduskunta.fi
= Eduskunnan harvoja joka edustaa kansakuntaa rakentavia myönteisiä arvoja. Otti myös pontevasti kantaa Ryssän sotarikoksiin v. 1998.
Saapunki, Pauli
pauli.saapunki@eduskunta.fi
= Ei uskoisi miehestä, mutta pojasta on polvi huonontunut.
Sasi, Kimmo
kimmo.sasi@eduskunta.fi
= Ryssää pelkäävä Paskahousu ja kokoomuslainen yrittäjien vihamies numero 1.
Siimes, Suvi-Anne
suvi-anne.siimes@eduskunta.fi
= Vanhan Sovjet ajan stalinistihuora, eikä mitään muuta.
Sinnemäki, Anni
anni.sinnemaki@eduskunta.fi
= vanha stalinistihuora, ei muuta.
Soininvaara, Osmo
osmo.soininvaara@eduskunta.fi =
Sairas ja kalkkeutunut ryssäläinen rutjake.
Stenius-Kaukonen, Marjatta
marjatta.stenius-kaukonen@eduskunta.fi
= Huvittava tamperelainen kaiken kailottava kalkkuna.
Tahvanainen, Säde
sade.tahvanainen@eduskunta.fi
= Demareiden viitastason vitsi.
Tennilä, Esko-Juhani
esko-juhani.tennila@eduskunta.fi
= Huvittava komupieru
Tulonen, Irja
irja.tulonen@eduskunta.fi
=
Tampereen Leninmuseon vannoutunut rahoittajafani, ... toisten rahoilla. Leikkii vaalien aikaan karjalaisilla juurillaan, mutta käytännön toimiin asiassa ei ole.
Tuomioja, Erkki
erkki.tuomioja@eduskunta.fi
=
Tarja Halosen entinen vitunhöylääjä. Ei mitään muuta.
Uosukainen, Riitta
riitta.uosukainen@eduskunta.fi
= Maan ja kansanpettäjä presidentivaalikampanjansa ryssäläiseen suohon ohjannut kokoomuslehmä.
Vanhanen, Matti
matti.vanhanen@eduskunta.fi
=
Tyypillinen kepulainen kaikesta vaikeneva 1970-luvun vannoutunut neuvostoystävä.
Viitanen, Pia
pia.viitanen@eduskunta.fi
=
Pelkka opiskelijoiden ja vanhusten kusettaja, kaikki muut tietävät, että on vain pelkkä nauta.
Virén, Lasse
lasse.viren@eduskunta.fi
= Toivoisi olympiavoittajalta näkemystä myös miehitysasiassa, vai mitä?
Vistbacka, Raimo
raimo.vistbacka@eduskunta.fi
=
Vain ryssäläinen variksenpelätin, ei muuta.
Zyskowicz, Ben
ben.zyskowicz@eduskunta.fi
Maaliskuussa 1995 A-Studion suorassa lähetyksessä Tampereen Tullintorin lähetyksessä antoi ymmärtää vastaamalla suoraan, että "tottakai Suomelta sodissa ryöstetyt ja miehitetyt alueet pitää pyrkiä palauttamaan takaisin Suomen yhteyteen". ... Toisin kuin pertti paasio, joka yritti vain sensuroida kysymykseni ja kieltäytyi jopa vastaamasta. - Senjälkeen ei asiaan ole BZ kajonnut, eikä mieltänsä näyttänyt. Mitenkä tällaiseen pitäisi suhtautua?
Olisiko aika vaihtaa jollain radikaalimmalla tapaa kansakuntamme edustuksellisuutta, kuin puoluesensuurin kautta, jotta miehitettyjen alueidemme palautus saisi sille kuuluvan arvon kansalaiskeskustelussa ja valtiollisissa suhteissa?
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja

Aryan Heritage vetoaa Lehdon lasten puolesta:
Seppo Lehdon ja Tanja Siirtolan taloudessa elävät Tanja Siirtolan lapset oireilevat häiriökäyttäytymisella rikkinäisen kodin ongelmia. Lehto ei poliisipapereiden mukaan elä avo- eikä avioliitossa. Lehto harrastaa seksiä sekä miesten että naisten kanssa ja Siirtola ilmeisesti Lehdon lisäkis useimpien muiden miesten kanssa. Ainakin Siirtola houkuttteli seksillä Lehdolle äänestäjiä Lehdon edellisessä kunnallisvaalikampanjassa.
Kyseiset lapset ovat koulussa häiriintyneitä ja kiroilevat paljon. Se ei ole ihme koska joutuvat Lehdon taloudessa kuulemaan paljon sellaisia sanoja kuin "vittu", "pillu" ,"kulli" ja "kyrpä". Lehdon puhe on äärimmäisen rivoa ja se ei voi olla tarttumatta myös näihin lapsiin.
Myös kaikki muut Lehdon häiriökäyttäytymisen muodot heijastuvat ennen pitkää näistä lapsista.
Lehdon pornon ja rivouksien täytteinen talous ei ole oikea paikka kasvavalle lapselle. Lapset ovat esim. pienestä pitäen joutuneet seuraaman läheltä katsoen Lehdon ja Siirtolan kai lähinnä eläimelliseksi luokiteltavaa parittelua.
On myös mahdollista ,että Lehto on tyydyttänyt sairaita halujaan näihin lapsiin. Juuri tästä syystä lapsille olisi tehtävä perusteellinen lääkärintarkastus. Toivomme totisesti että näin ei ole tapahtunut, mutta pelkäämme pahinta.
Olemme liikkellä puhtaan humanitaarisista lähtökohdista. Meitä ei kiinnosta tässä asissa mikään muu kuin näiden viattomien lasten hyvinvointi. Emme halua lapsien kärsivän Lehdon kaltaisen sekaseksuaalisen perverssin kynsissä.
Lasten siirto turvalliseen lasten kotiin ja rakastaville sijaisvanhemmille olisi käynnistettävä mitä pikimmin

Otto Skorzeny Tshetshenian tilanteesta:
Lehdon kyky ymmärtäöä kansainvälistä politiikka on +-0
Lehdon pitäisi jättää kansainväliset asiat paremmilleen ja kyvykkäimmilleen. Me emme totisesti ole Venäjän ystäviä, mutta nyt terroristisodan aikana tulee vihollisiemme viholliset jättää rauhaan.
Se on aivan yleinen käytäntö sota ja kriisiaikoina.
Otto Skorzeny, sotilas

Lehto vastaa:
Epäloogisia väittämiä KJ:ltä
"vihollisiemme viholliset rauhaan", tarkoitus on erittäin epämääräinen ja tuskin ymmärrettävä?
Kansaivälisessä politiikassa USA astui Ryssän miinaan. Nyt USA on menettämässä jalansijansa Kaukasuksen maakaasu- ja öljykentille, kun päästi Afgaanien periviholliset Kabuliin.
Kyllä Kissinger ja kumppanit kiroaa Bushin isoa mokaa.
Seppo Lehto - totuudentorvi

Lehdon pakolaispoliittinen lausunto:
Tsetseenejä ja tataareita mieluummin n. 100 000 maahamme, jotta voimme palata juurillemme
... jo alkaisi tapahtumaan.
Perkele näistä nykyisistä pakolaisista ei ole muuta kuin huijaamaan systeemiä.
Tataareilla on yli 300 vuotinen historia Kultaisen Ordan ajoilta, kuin Moskova pannaan maksamaan.
Tsetseenit voisivat toimia sytykkeinä, jotta Terijoella kylvettäisiin ilman viisumia.
... vietettäisiin heimojuhlia Inkerinmaalla.
Suomen Vapaussoturi
Seppo Lehto

Lehto kritisoi Mauno Koivistoa:
KANSKUNNALLINEN HERÄTYS 6.12.2001
MURHEENKRYYNI Koivisto jätti historiallisen hetken 1991 käyttämättä, .... olisiko nyt aika uudistaa vaatimukset miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi?
Tsaarien ja perikuntiensa murskaaja
Seppo Lehto
PS:) "Hailia hailia, happamia, niitä koivistolaisien tappamia" olisi kiva taas laittaa ruokapöytään?

Klasu germaaneista ja ugreista:
Rauha on aina silloin mahdollinen, jos toinen osapuoli tunnustaa eri germaaniheimojen yhtälaiset oikeudet koko laajuudessaan maassamme ja lakiemme mukaan. Tämä koskee kaikki kansalaisia ei vain Sepiä. Eri germaaniheimot ovat pysyvä etninen ryhmä Suomessa suomalais-ugrien kanssa. Heidän asema on taattu perustuslaissa.
Tämä koskee Sepin ohessa yhtälailla niitä kaikkia muita monia, jotka yrittävät viedä eri germaaniheimoilta oikeudet meiltä pois. Oikeuslaitoksessa, hallinnossa, armeijassa jne. Mitta on tulossa hyvin pian täyteen.
Eri germaaniheimot eivät pyri tukahduttamaan suomalais-ugrilaisia kansoja, joiden etnistä sisältöä ei viitsi nyt tässä kerrata, jottei tosiasiat provosoisi.
Tosiasia on, että suomalais-ugrilaiset kielet eivät kuulu indogermaanisiin tai sitten indoeurooppalaisiin kieliin, johon kaikki muut kielet kuuluvat baskia ja unkaria lukuunottamatta Euroopassa, ja näin ollen he eivät ole mukana eurooppalaisessa kieliperheessä taustansa takia.
Eri germaaniheimot eivät tiedä mitään vihasta ja viha ilmenee vain niissä etnisissä ryhmissä ja kansoissa, jotka tuntevat olevan heikompia ja näin ollen haluavat mitä mielivaltaisemmin käyttäytyä protestoiden eri germaaniheimoja vastaan.
Klaus von Grewendorp

Lehto kommentoi:
Mistä oikeuksista armon kajahtanut tekogermaani puhuu? Tietämyksensä etnografiasta ovat tasoa Stalinin ryssäläinen kansatiede.
Hurrit ovat Suomessa etuoikeutettu loisporukka, eivät muuta.

Lehto jatkaa:
Kielellisistä ja kansallisista oikeuksista ei käy tinkiminen
Suomalaisuutta on tukahdutettu kiistatta ko. Pohjolassa Norjan vuonoista Itä-Karjalan ja Inkerinmaan lahdelmiin.
RKP ei ole tasavertaisesta asemastaan huolimatta pyrkinyt edesajamaan suomalaisten asemaan parannuksia muualla, vaikka täällä on saanut nauttia jopa etuoikeutetuista eduista erilaisin tavoin ( kts. Suomalaisuuden Liiton tuomat teesit ).
Tietääksemme eri tahot ovat valaisseet Klasua siitä, että suomalaiset ovat alkuperäkansa, jopa pohjoisen Saksan alueella, jotka on vain germanisoitu.
aus, bei, mit, von, zu, ... tai niistä huolimatta saksalaisten suhdetta ei voi verrata ruotsalaisten tai venäläisten suhteeseen suomalaisiin.
Saksa on ylivertainen Suomen ystävä, Ruotsi enempi puheissa kuin teoissa ( mm. ruotsalaistivat tuhansia sotaorpoja, kohdistaen osaan mm. pedofiliaa ym. pakkotyötä kuten huutolailapsiin, pari vuotta sitten tuli dokumentti, jossa kävi ilmi erityisesti suomalaisiin naisiin kohdistunut pakkosterilisaatio Ruotsissa ), Venäjä ( Moskovan Oblasti ) on ollut ikiaikainen vihollinen ( lukuunottamatta 1810- 1862 vaihetta ).
Suhteemme Ryssään ei voi olla sen arvostavampi kuin AKS:n valassakaan, niin kauan kuin miehittäjä-Ryssä miehittää alueitamme ja sortaa kielisukulaisiamme ja muita kansallisuuksia Euraasian ja Aasian mantereella tosiasiallisilla siirtomaillaan.
Mareista, hantimantseihin maaperä tuhotaan ja kielelliset oikeudet riistetään alueiden alkuperäkansoilta.
Tsetsenian kansanmurha ja tsetseeneihin kohdistetut ihmisoikeusrikokset ovat mitä inhottavinta valtioterroria ja oiva esimerkki Ryssän ikiaikaisesta pahansuopaisuudesta, mikä jatkuu konkreettisesti tänäkin päivänä.
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja

Lehdon jäljitelmä esittäytyy:
Hyvät herrat,
Minä täällä taas, minäpullistuman tähden hajonnun Seppo homopaska Lehto. Aivan oikeassa ovat ne, jotka sanovat että minä vain runkkailen vaikka muslimien sodanjulistus edellyttäisi käymistä niitä vastaan. On totta, että minä pukeudun mekkoon ja on totta että suurin himoni on munan jälkeen imeä terapeuttitätien isoa varvasta ja saada sitten potku palkaksi.. minä tykkäisin mielellään käydä hervannan perheneuvolassa arjalaisen vaalean neiti Pirjo L:n luona, jonka mies on jutkujen ystävä radikaali tai Baltian siperialaisen rouva Virgin (ssvidz) luona jonka mies on kommunistisen työväenpuolueen aktiivi jotta nämä isotissiset ja -peräiset naiset voisivat miehilleen kertoa minkälainen surkimus isotteleva mitään aikaansaamaton luuseri minä Seppo Laatokan lehtolapsi oikein olen.
Muuten, kiillotan mielelläni kenkänne/bootsinne nuolemalla ja siivoan vessanpyttynne työntämällä sinne pääni. Hyvät
SEPPO SEIJA LEHTO,
tyttöpoikatyttönne

Otto Skorzeny kommentoi:
Nämä paljastukset eivät hätkähdytä meitä ollenkaan. Kaikki on hyvin odotettua hullun-Lehdon tuntien
OS

Lehto kritisoi Olavi Mäenpäätä:
Mäenpää luikkii piilon kuin jänis talven alla ... kuten teki 3.9.2001 kun piti tulla mielenosoitukseen paviaanikoira-Putinia vastaan presidentinlinnan ja Finlandiatalon luo.
Soittelin kännykällä. Yhteys katkesi aina kummasti, kun kävi ilmi kyselyni.
Suomen Vapaussoturi

Otto Skorzeny kommentoi:
Annamme täydellisen tukemme Olavi Mäenpäälle Lehdon ja Suomen Sisun vastaisissa toimissa. Lehdon järjestämiin mielenosituksiin ei pidä osallistua vvarsinkin kun voivat aiheuttaa maallemme paljon harmeja. Me germaanit toimimme kansainvälisillä areenoilla ikivanhojen diplomatian sääntöjen mukaan. Nämä antiikkiset ja Rooman vallan ajoilta perustuvat säännöt lienevät ylivoimaisia Kurun metsissä kasvaneelle sivistymättömälle Lehdolle!
OS

Lehto vastaa:
Diplomatianne on vain pelleversio naimisesta: )
... josta saavat kärsiä kulkukoirat, kissat, oravat ymv:t viattomat luontokappaleet. Ihmettelemme ettei eläinsuojelujärjestöt ole puuttuneet "diplomatiaanne".
Paviaanikoira-Putiniin samaistumisemme on samaa eläimellistä ja eräällälailla luonnotonta toimintaa.
KM-tietotoimisto

Presidentti Halonenkin kommentoi:
Olavi Mäenpää saanee pillua yhtä harvoin kuin Klaus Juutilainen = ei koskaan.
Mäenpää purkaa pillun puuteesta johtuvia turhautumiaan rysäläishenkiseen hajoitustyöhän...
Auttaisko gummibarbara?
Haloska

Lehto tshetsheenien kansanmurhasta:
Tsetsenian kansanmurhaan syylliset ksv:een sotarikostuomioistuimeen - heti Haloska saisi huomioida Tsetsenian kansanmurhan juhlapuheissaan ... jo näilläkin kekkereillä 6.12.2001
Toivomuksemme niin kirkolle kuin Halosen uudenvuoden puheisiin
Joulurauhan julistukseen Tsetsenia mukaan
... valtioterrorismi jatkuu ja Tsetsenian kansakuntaa tuhotaan. ... missä lienevät kansainvälisen yhteisön voimatoimet kansanmurhaa ja ihmisoikeusrikoksia toimeenpanevia Kremlin johtajia kohtaan?
Onko Naton mahdolliset voimatoimet USA:n johdolla ulotettavissa Irakin sijaan Moskovan oblastin alueelle?
... vai onko niin että kymmenettuhannet murhat Moskovan miehittämillä alueilla on sallittu, mutta pari kerrostalollista USA:ssa on jotenkin pahempi juttu?
Seppo Lehto
Tsetseenien veriveli
rauhanpuolustajat@yahoo.com
vapaussoturi@yahoo.com

Otto Skorzeny kommentoi:
Islamin soturi Seppo Lehto kantaa huolta al-qaida-terroristeista yhdessä kommunisti rauhanpuolustajien kanssa.
Oikein somaa. Sama mies kehtaa kutsua itseään Suomen Vapaussoturiksi. Aika urkea esitys Suomen velkasoturilta.
OS

KM-tietotoimisto kommentoi:
Kommunistit teeskentelevät huolta Tseniasta, käyttävät sitä vain nuorten värväyspeitteenään; (
Seppo Lehto ajaa tosissaan Suomi-Tsetsenia yhteistyötä ja miehittäjä-Ryssänkurkutusta.
Km-tietotoimisto

Presidentti Halonenkin kommentoi: Klaus Barbaranpumppajaaja on hyvä ja menee pesemään välillä kätensä ja vehkeensä, kun kumivisva haisee tänne saakka: )
Tarja Halonen ryssähuora visva valuen
PS:) Näillä kirjoituksilla harjoittelen katumusta ryssäläisyydestäni

Aryan Heritage lähestyy Lehdon viestien vastaanottajia:
Arvoisat Seppo Lehdon viestien vastaanottajat.
Seppo Lehto on rikollinen jolla on yhteyksiä Osma bi Ladenin johtamiin terroristeihin. Suomessa Seppo Lehdon tavoite on muuttaa Suomi islamilaiseksi valtioksi, jossa mm. moniavioisuus on voimassa.
Suhtautukaa äärimmäisen kielteisesti Seppo Lehdon lukuisista osoitteistaan lähettämiin törkeisiin viesteihin, joita Lehto lähettelee mm. toisten ihmisten nimillä.
Yksityiselämässään Lehto on sekaseksuaalien perverssi jolla on sukupuolisuhteista sekä miesten että naisten kanssa. On myös täysin mahdollista , että Seppo Lehto harjoittaa insestiä Tarja Siirtola nimisen naisen synnyttämien ja Lehdon kanssa samassa taloudessa asuvien lasten kanssa.
Kyseiset Lapset on tehty vain ja ainoastaan sosiaalitukien hankinta tarkoituksessa.
Yhtykää vaatuimukseemme saada Lehto edesvastuuseen teoistaan

Presidentti Halonen lähestyy Klasun viestien vastaanottajia:
Arvoisat arvottoman jutkusika Klaus Juutilaisen viestien vastaanottajat; )
Klaus Jutkusika Juutilainen on jatkuvassa puutteessa oleva pedofiili- ja negrofiilitautia sairastava tekogermaani, joka on kateellinen kaikille normaaliin seksiin kykeneville tahoille.
Suuri ystäväni Seppo Lehto on joutunut minun presidentillisen vittuni suojelusta nauttivana Klaus Juutilaisen erityiseksi silmätikuksi.
Sana on vapaa ja teot puhuvat puolestaan kuinka kunnioitatte presidentillistä visvavittuani ja laitatte Klaus Juutilaisen lasten kuville nylkyttävänä sairaana Jammu-Sedän perintöruhtinaana roikkumaan ryssäläisistä killuttimistaan.
Km-tietotoimisto
Tarja Halonen suurivittuinen ryssähuora, joka lupaan parantua ryssäläisyydestäni, kun vaan saan tarpeeksi suomalaista aitoa kyrpää. Arajärvi ei siihen kykene.

Lehto itsenäisyyspäivän vastaanotosta:
Nälkään kuolleiden minkkien kantajat puuttuivat
Ei näkynyt näitä komuvihreitä työasuissaan ja sprayattuine villiminkkeineen, eikä sorkkarautoineen.
Kenties heille on jatkot Mäntyniemessä?
Seppo Lehto - AKS:n perinnejärjestön edustaja

Presidentti Halonen kommentoi:
Kyseiset kettu- ja minkkitytöt nuolivat vanhaa eltaantunutta pilluani mäntyniemessä ; )
Itsekin pääsin tyttöjen tiukkaa ja vielä umpinaista tavaraa nuolaisemaan. Suosittelen kyseisiä tiukkoja nuorisokomuvittuja suursuomalaisille mälleille loppusijoituspaikkaksi.
Kun saadaan tytöt tiineiksi niin saavat minnkitarhat rauhan ja maamme saa uusia potria suursuomalaisia asuttamaan Laatokan rantoja
Tarja Haloska
- verinen ryssänmälliä tihkuva lesbovittu

Lehto kommentoi:
Toivottavasti komuvittu parani nuolemalla? ....
... vai miten on arvoisa komuprinsessa perunasäkki Tarja Halonen?
Virvatulta Elon liekkinä Pohjan perukoilta]

Presidentti Halonen vastaa:
Pärkele ....Sain kettutyttöjen seksileikkien jäljiltä satiaisia joka paikkaan ja kieleni maistuu nykyään ketunpaskalta:(
Tarja Haloska - satiaisten vallassa

Lehto jatkaa:
Valtion budjettiin määräraha Suursuomalaiselle siittolalle, kiitos
Jokainen v... on mällin arvoinen, vai mitä se Veikko Lavi aikanaan lauleskeli?
Suomen Vapaussoturi

Presidentti Halonen antaa tiedoksiannon:
Ryhdymme toimenpiteisiin miehittäjän karkoittamiseksi aluiltamme. Määräämme www.mil.fi-tahot valmistelemaan vääryksien oikaisemista
Haloska

Lehto kritisoi tutkija Arto Jokista Tampereen yliopistosta:
arto.jokinen@uta.fi on tyypillinen Tampereen yliopistossa loisiva komuryssä. Kyseinen ryssän persrassi on tehtaillut perättömiä rikosilmoituksia, jossa suursuomalainen Ryssään kohdistuva valtiokritiikki on leimattu kiihoitukseksi kansanryhmää vastaan...
Ryssäläisyytensä on tasoa Eeva Alapesuallas ; )
Jokisen armeijakritiikki on tyypillistä homon vikinää. Me olemme arvostelleet armeijaa nimenomaan siksi, että siellä ei keskitytä oleelliseen eli tappamisen opettamiseen vaan aika kuluu epäoleellisen nysväämisen jne.
Mitä arto.jokinen@uta.fi:n tulee niin meidän puolestamme kysiesen neekereiden persrassin vosisi toimittaa Markku Kuisman kettutarhan elintarvikehuoltoon jauhimen kautta : )
Armeijan päätehtävä on opettaa maamme nuorukaiset tappamaan maatamme uhkaavat ryssäläiset ja opettaa tietoja ja taitoja , joista on hyötyä idän uhkaa torjuttaessa. Tämä ei valitettavasti aina nykypäivän armeijassa toteudu kiitos epäpätevien kouluttajien, mietojen huumeiden ja viinan. Armeijan kouluttajista pitäiskin siistiä epäpätevät ketjupolttjat ja juopot pois. Mysö armeijan sairaanhoito pitäisi siirtää "konitohtoreilta" ihmislääköreiden hoidettaviksi.

KM-tietotoimisto kommentoi:
NUHTEET ARTO JOKISEN RYSSÄLÄISILLE LAUSUMILLE
SAMOIN KUIN ALIOVALTIOSIHTEERIN JULKISELLE EPÄKOHTELIAISUUDELLE JULKISILLA PAIKOILLA.
HE OVAT USEASTI ESIINTYNEET LIEVÄ HUUMEKÄÄRYLE SUUPIELISSÄÄN. ... MIKÄ ON ERITTÄIN RASKAUTTAVAA.
ERITYISESTI PASI HEIKURA ON AIDON RYSSÄLÄISEN PALLINAAMAN NÄKÖINEN PASKAKEKÄLEEN LAILLA LOISIVINE SILMÄAUKKOINEEN.
TAMPEREEN MAINEENPILAAJINA TOIMIVAT ARTO JOKINEN JA ALIVALTIOSIHTEERIT HUUMENUORISO PITÄÄ LAITTAA HEVOSKUURILLE JA ROTTINGILLA KURITETTAMAN
KM-TIETOTOIMISTO

Aapo Tuppu raportoi Lehdon toimista:
Att. Ryssä-Seppo Lehtolapsi
Viranomaiset ovat selvittäneet mistä Kärsämäkeläisellä tilalla ollut lehmä sai hullun lehmän taudin. Tieto on suoraan maatalousministeriöstä.
Seppo Lehto kävi panemassa nautaa kun ei muita naisia saa, ja tässä tulos.
Paljonko muuten voudin piikissä tällä hetkellä? Mahtaako vankilan päivärähat olla ulosmittauskelpoisia?

Lehto kommentoi:
Olet sie rohkea Kärsäkäs "aapo tuppu": )
Oikein on kgb-tason yritystä, ... kuinka sen nyt kauniisti sanoisi alamittaisuuksiin kanssasi syyllistymättä.
Ripaus zoologiaa, solvausta, hyppysellinen nälvintää ja lopputulos edelleen alamittainen Ola-tyylin åbolaista mustaa makkaraa, Tylypahkan termein sairastuvan kuumehoureisten jorinoita.
PS:) Ota Buranaa, se saattanee riittää sinun tapauksessasi? ... jollei niin hyppysellinen kärpässientäkään ei tehne pahaa?
PS:) Real Finnit ollee realisoitu jo viime vapaussodissa ja jäljelle jäi vain kaltaisiasi käpykaartilaisia?
Suomen Vapaussoturi

Moussa Khoumeri esittää vaatimuksen:
Vaadimme saastaisia kansanedustajapaskojamme teloituskomppanian eteen tällä päivämäärällä: ) 11.12.2001
Terrorisminvastainen lakipakettinne on suorastaan visvainen kaikessa ryssäläisyydessään. Ko. paketti palvelee vain saastaisia jutkupaskoja ja ryssäperkeleitä, jotka riistävät alkuperäkansojen oikeuksia.
Minä olen tumma Afrikan muslimi ja vaadin että Tsetsenian kansanmurha lopetetaan ja saastainen paska-Ryssä pommitetaan maan tasalle, kuten Afganistanille tehtiin.
ME AFRIKAN JA EUROOPAN MUSLIMIT VILKUTETAAN TEILLE SAASTANAN EDUSKUNNAN RYSSÄLÄISET LUTEET YMPÄRILEIKATTUJA VEHKEITÄMME JA LOPULTA RAISKAAMME TEIDÄT KUTEN NAAPURIIN VARTIOTTA JÄÄNEET AASIT.
Zouhird

Moussa Khoumeri jatkaa:
SUOMEN MUSLIMIT VAATIVAT KAIKILLE PASKASUOMALAISILLE YMPÄRILEIKKAUSTA NAISTEN JA ÄIJIEN VEHKEITÄ EI PIDÄ JÄTTÄMÄN NAHKOJEN SUOJAAMAKSI
Kaikki saastaiset paskasuomalaiset on ympärileikattava Eva Biauden hurrivittu mukaanluettuana ..... heh, heh, kunhan pääsen silpasemaan omalla ympärileikatulla hurrivittua, niin eiköhän se siitä.
HALUAN ERITYISESTI YMPÄRILEIKATA OMIN KÄSIN EDUSKUNTANNE SAASTAISET SILSAVITUT JA KORKATA NE KAUPAN PÄÄLLE.
KALJUPÄÄ MUSLIMI TAMPEREELTA

Moussa Khoumeri jatkaa:
KOKO SAATANAN EDUSKU... KUNNASTA OLISI SYYTÄ TEHDÄ SAIPPUAA; )
HALUAISIMME KUITENKIN ENNENSITÄ NUSSIA KAIKKIA RYSSÄLÄISIÄ VOSUJANNE EDESTÄ JA TAKAA: )... ENNENKUIN TEEMME KO. RYSSÄLÄISISTÄ EPATOISTA SAIPPUAA.
SUOMEN MUSLIMIVELJESTÄ
ps:) SIMO RANTALAINEN TOIMII KANSSAMME

Otto Skorzeny kommentoi:
Lehto samaistuu täysin muslimeihin uusimissa kirjoituksissaan.Miten somaa. Islamin soturi ei hellitä vaan on täysin samaitunut Suomessa asuviin pohjoisafrikkalisiin muslimeihin.
Lehto on vallinnut puolensa terroristisodassa ja pian Lehto ja seuraajansa kukistuvat kuin Taleban.
Eläköön USA
Eläköön George w. Bush
Otto Skorzeny,sotilas

Presidentti Halonen vastaa:
Tarja Haloska tuomitseen Jutkupaskan ruikutukset: )
Samaa seemipaskaa ovat niin kristinusko kuin islamistit, joten pidä sinä jutkupaska hevosen turpasi soukemalla.
Tarja Haloska - visvavittuinen ryssähuora

Moussa Khoumeri jatkaa:
J`AVAIS UNE NUIT FORMIDABLE ACEC UNE FEMME FINNOIS: )
... 88-terveiset = Minulla oli ihastuttava yö suomalaisen naisen kanssa
ME SUOMEN MUSLIMIT TAVOITTELEMME KAIKKIEN MAHDOLLISTEN SUOMALAISTEN NAISTEN SIITTÄMISTÄ JA ISLAMIN TUONTIA JOKA TASOLLE.
ERITYISESTI YMPÄRILEIKKAUSPAKKO ON TAVOITTEENAMME.
SUOMEN MUSLIMIVELJESKUNTA
ELÄKÖÖN TALEBAAN
zouhirdz

Heinrich Himmler lähestyy Lehtoa:
SIEG HEIL!
Tahtoisimpa tietää, onko Seppo Lehto pukeutunut tiukkaan SS-univormuun tai seksikkäisiin natsiskinivetimiin.
Olen nimittäin *TODELLA* kuumana natsikuteita pitäviin miehiin ja pidän niitä itsekin.
Järjestämmekin usein pieniä seksiorgioita kavereiden kanssa ihan SS-miesten kesken.
S/M, SS ja kuumat Gay-skinheadit, sellainen on fantsua! Kun ejakuloin, huudan SIEG HEIL!
Niin että olisiko Seppo Lehto kiinnostunut tulemaan mukaan meidän SS-orgioihimme vaikkapa SA-mieheksi tai skinheadiksi pukeutunaana?
Seppo Lehdolla on ainakin kiihottavan irstaat puheet ja liukas kieli, jota voisi varmaan käyttää muunkinlaisiin oraalisiin nautintoihin kuin verbaalisiin. Sotilaallisena miehenä hänellä on varmaankin myös tiukka, kiimainen vartalo.
Vastaa ,jos tahdot munaa ja persettä, Seppo SS-Mällinheittäjä!
SIEG HEIL!

Lehto vastaa:
Ko. Homo-Himmler lienee Klaus Juutilainen Tampereen Pyynikiltä. Ei ole ensimmäinen kerta kun ko. homopoikamies suorittaa seksuaalista häirintää....
Klasuhan on tunnettu uniformuhomo ja ollut monasti mukana Pekka Siittimen natsihomo-orgioissa.
Kunnon suursuomalaisia ei uniformupelleilyt eivätkä muutkaan homoilut kiinnosta.

Otto Skorzeny Lehdon ymmärryksestä:
Lehto ei ymmärrä nykyajan sodankäynnistä yhtään mitään. Lehto kehtaa nimittää törkypostituksiaan informaatiosodaksi, mikä on täysin harhainen käsitys. Lehto on tuomittu mm.germaanisen Eva B.n törkeästä herjauksesta ja muista vastaavista rikoksista.
Kun Lehto Ahtissarn toimesta heitettiin putkaan Clinton-Jeltsin Summitin aikana toimittiin aivan oikein. Samoin olisi pitänyt toimia myös presidentti Putinin Suomen vierailun aikana
Otto Skorzeny, sotilas

Presidentti Halonen Lehdosta, Klasusta ja Mäenpäästä:
Yhdymme Suomen Vapaussoturin nperusteltuihin näkemyksiin Klaus Juutilaisesta ja Olavi Mäenpäästä.
Sepo Lehdon toiminta on täysin järkevää ja johdonmukaista toimintaa isänmaamme vapauden ja ryssäläisten miehityksestä vapautumisen puolesta.
Klaus Juutilaisen "toiminta" on hullun houreita ja Olavi Mäenpään harjoittama kansallinen hajoitustyö silkkaa opportunismia
Tarja Haloska
- visvaa tihkuva entinen ryssänvittu

Illu Juutilainen kritisoi Kokoomusta:
Kokoomus on vieraantunut jutkujen vaikutuksesta isänmaallisista juuristaa.
Enää ei kukaan kokoomuksessa uskalla sanoa ääneen mitä ajattelee miehittäjä-Ryssästä ja sen toimista isänmaassammme
riitta.uosukainen@eduskunta.fi :kin vaikeni Karjalasta heti kun Tehtaankadulta kävi käsky.
Nykyään kookoomus suosii amerikkalaista (lue jutku-) pääomaa kotimaisen osakeomistuksen kustannuksella. Kokoomus ei ole tehnyt mitään laman aikana poliitikkojen toiminnan seurauksena ylivelkaantuneiden kansalaisten vapauttamiseski velkavankeudesta. Sen sijaan on suosittu jutkupääomia.
Odotamme koska kokoomuksen puolukokouksissa jälleen kajautetaan komeasti "silmien välliin ryssää juu" x10. Sitä ennen kokoomus pitää vapauttaa Giden Bolotowskista ja muista puolueen toimintaan vaikuttavista jutkutahoista.
Siihen asti pidämme kokoomusta demarien, kepun ja komujen tapaisena opportunistisena ryssäläistahona
Illu Juutilainen (es-kokoomuslainen)
- ryssäntappaja
Taivas

Lehto kommentoi:
Kokoomusessa olisi aika aloittaa puhdistukset Pia sianvittu-Nora tapaisista ryssäläisistä epatoista alkaen: )
Isänmaan etu on päästä eroon Ilkka Suominen, Paavo Väyrynen, Esko Aho, Ilkka Kanerva, Jaakko Laakso ymv:sta kaltaisistaan ryssäläisistä luteista.
KANSAKUNTAMME VAATII TEITÄ KAIKKIA RYSSÄN LUTEITA TILILLE

Lehto kritisoi Pia-Nora Kauppia:
Toora lienee mantra Piia Noorilla ja muilla ökykokoomuslaisilla ylin halveksunnan oppikirja
... kun muistelemme taannoista haastatteluaan HS:iin.

Tarja Halonen kommentoi:
Höylääkö silvottu jutkumulkku Piia Nooran tiukkaa kokoomusvittua?
Kyseiseen kokoomusvosuun lienee pumpattu litrakaupalla haisevaa ja irstasta jutkuspermaa kun mielipiteensä ovat silkkaa Talmud-tavaraa.
Piia Noorahan oli jutku Ben Z:n opetuslapsia ja varsin ryssäläinen taho. Jutkut- kuten tunnettua ovat sekä kapitalismin että kommunismin ääri-ilmiöiden tausta voima.
Ryssällä jutkusiat ohjailivat juopposika Boris Jeltsiniä ja Paviaani-Putininkin taustalla hääräile joukko kyömyneniä.
Tarja Haloska
- verin ryssäläinen lesbovittu

Lehto kieliasioista:
Ranska on pellediplomaattien ja siirtomaa-Afrikan kieli ja lähinnä ranskalaisten tapa hallita vielä kielellisesti Afrikkaa ymv:aa siirtomaakauden ilmiöitä.
Vain englanti on todellinen maailmankieli niin tieteessä kuin kaupassa.
Saksa on suurimpia kauppakumppaneitamme Englannin ohella. Samoin Saksa on auttanut kansakunnallisessa synnyssämme ( Vapaussota 1918 ja jatkosota 1941-44 ), samoin EU-jäsenyytemme aikaistamisessa.( Jos se nyt tämän päivän terrorilainsäädäntöuutisten valossa enää on hyve?).
Suomessa puhuttu ruotsi on vain ja ainostaan siirtomaaruotsia, jonka ovat omaksuneet itsensä ruotsalaistaneet suomalaiset saadakseen jtkn etuja Ruotsin ja Venäjän vallan aikaan.
Latina lienee vain ja ainostaan medisiinareiden ja tutkijoiden käyttöön?
Seppo Lehto - Vapaussoturi v. 2001

Presidentti Halonen kommentoi:
Suomessa molotettu hurrinkieli on samanlainen sortajien symboli kuin Ryssän vallan aikana ryssänkieliset katukilvet jne.
Vaadimme pakollisen ruotsin opetuksen välitöntä lakkautamista Suomen kouluissa
Haloska

Lehto itsenäisyyspäivänä:
Lapsilisiin korotus leikkaamalla kehitysapu ja miehittäjä-Ryssälle annettava lähialueyhteityömäärärahat
Suomi nousuun Petsamon ja Jäämeren maakaasu- ja öljyvaroin, Salla-Kuusamon virkistysaluein, Karjalan metsien ja Laatokan, sekä Suomenlahden saarien palautuksella.
Seppo Lehto
PS: Vietämme tätä Itsenäisyyspäivää 6.12.2001 miehityksen varjossa
KOSKA SAAMME SELKÄRANKAISIA VALTIONEUVOSTOON YM:LLE NILVIÄISTEN SIJAAN HOITAMAAN ALUEPALAUTUSASIA KUNTOON?

Presidentti Halonen ottaa kantaa:
Apinoiden avustaminen on jätettävä maailman luonnonsäätiölle. Meidän on ihan turha avustaa neekereitä ja muita apinoita kun maamme lapsiperheet voivat huonosti.
Myöskään ryssänsioille on verorahojamme turha lahjoitella
Haloska
- kansakunnallinen verinen lesbovittu

Lehto museoasioista:
Hitlermuseo Tampereelle (Lenin on)
Jätin aiheesta jo aikanaan 2000 alussa kunnallisaloitteen mallikkailla perusteluilla muttei hanke edennyt jostain kumman syystä.
Nyt kysyn miten on mahdollista, että tunnetulle Suomen syöjälle on suotu Leninmuseo, jossa vääristellään edelleen tosiasiapohjaa leninismistä.
Olisi vähintäänkin suotavaa, että Tampere soisi vastaavanlaisen määrärahan ja tilat käyttöön perustettavalle uudelle Hitler-museolle.
Odotamme, että mahdollisimman moni ottaa kantaa, jotta uudistaessamme Hitlermuseohankkeen kaupunginvaltuusto vihdoinkin antaisi 100% tukensa kansakunnallisesti merkittävälle hankkeellemme.
Seppo Lehto
Isänmaan Asialla r.y.
isanmaan_asiall@yahoo.com

Presidentti Halonen ottaa kantaa:
Myös ihmissyöjäneekeri Idi Aminille voitaisiin perustaa museo.
Ko. nokikeppi oli monessa suhteessa kupaisen Leninin kaltainen.
Ko. museon avulla lapset voisivat myös oppia totuuden neekereissä ja ala-asteikäisille voitaisiin näyttää miltä vaaralliset eläimet näyttävät.
Haloska
- verinen lesbovittu Lotta Svärd-hengessä

Lehto kritisoi Tampereen käräjäoikeutta:
TAMPEREEN KÄRÄJÄOIKEUS MUUNSI KANSANKIIHOTUSSAKKOJA 69 VRK. VANKEUTTA TÄNÄÄN KELLO 10:20 Sepppo Lehdolle
Sakkojenmuuntohan on velkavankeutta ja velkavankeus on Euroopan ihmisoikeussopimusten mukaan poissuljettu mahdollisuus.
Käräjäoikeus ei ko. asiaa huomioinut suullisessa päätöksessään. Ilmoitin ko. asiasta vielä erikseen suullisesti päätöksen lukemisen jälkeen. Onneksi se on esiintuotu käräjäoikeudelle jättämässäni kirjelmässä.
Seppo Lehto ilmoitti heti tyytymättömyyttään ja valittanee Hovioikeuteen ko. tuomiosta, kun saa ko. päätöksen kopiot itselleen.
Seppo Lehto

Presidentti Halonen kommentoi:
Munista hirteen ryssäläiset tuomarit. Ei se perkele käy, että Suomessa tuomiot päättää Tehtaankatu.
Seppo Lehdon tuominnut käräjäoikeus on kelvoton jakamaan oikeutta. Saunan taakse vaan.
Tarja Haloska
-verinen lesbovittu vaihteeki oikea mieliseenä

Myös Tellervo Koivisto kommentoi:
Ehrottomasti samaa mieltä ko. Tampereen käräjäoikeuden ryssäläistä visvavehkeistä: )
Tellervo Koivisto ja rakas huorakkeensa Tarja Haloska - visvavittuinen ryssähuorake

Aryan Heritage vetoaa Lehdon lasten puolesta:
LEHTO AIKOO RAHOITTAA SAKKONSA LAPSISEKSIVIDEOITA MYYMÄLLÄ. SUUNNITTEILLA ON KUULEMMA VIDEO, JOSSA LEHTO NAI ILONA JA ILMARI LEHTOA.
PYYDÄMME VASTUULLISIA IHMISIÄ PUUTUMAAN LEHDON TOIMIIN ENNEN KUIN ON MYÖHÄISTÄ!

Presidentti Halonen kommentoi:
Klaus Juutilainen on tietojemme mukaan ryssäläistyylinen pedofiilipaska, joka ahdistelee lapsia sukupuoleen tai kansallisuuteen katsomatta.
Vaadimme kyseisen sairaan paskan eristämistä muusta yhteiskunnasta ja ennen kaikkea internetyhteyksiensä sulkemista.
Oksattaa ajatuskin Klaus Juutilaisesta esitelemässä tynkäänsä koululapsille.
Hyi Helvetti!
Tarja Haloska
- verinen lesbovittu

Lehto ja ehdotus Hitler-museosta:
LEHDISTÖTIEDOTE 12.12.2001
HITLER-MUSEO TAMPEREELLE TAMPERELAISUUDEN MARKKINOIMISEKSI KESKI-EUROOPPAAN JA MUUALLE
- KYLLÄ MATKAILUTULOT KASVAVAT, KUN SAAMME TÄNNE ARVOKKAAN HITLER-MUSEON KASVATTAMAAN KANSAINVÄLISTÄ MAINETTAMME HISTORIALLISTEN TOTUUKSIEN LAUKOJINA
UUDISTAMME KUNNALLISALOITTEEMME TAMPEREEN KAUPUNGILLE
( Alkuperäinen jätetty 27.1.2000 Tampereen kaupungin kirjaamoon )
" ... aloite on seuraavanlainen ... näiden merkkien välissä"
KUNNALLISALOITE 28.1.2000 TAMPEREEN KAUPUNGILLE:
Hitlermuseo Tampereelle vastaavin eduin kuin Leninmuseo
Tampereen kaupunki on vuosikymmeniä rahoittanut tunnetun sotarikollisen ja kansanmurhaajan Leninin museota ja tarjonnut vastikkeetta tilat ko. kommunistiselle ja isovenäläiselle valheenpesälle näihin päiviin saakka. Loogista olisi, että kansakuntamme kannalta merkittävämmän / merkittävimmän itsenäisyytemme ylläpitäjän Adolf Hitlerin elämäntyö ja filosofia pääsisivät ansaitsemaansa arvoon Leninin saavutusten rinnalla ja sen ohi. Leninin filosofiahan oli lyhyesti: "Tappakaa kaikki kulakit!". Adolf Hitlerin filosofia oli lyhyesti: "Arbeit macht frei".
Kumpikin pyrki vapauttamaan kansalaisensa ajallisista kärsimyksistään mahdollisimman pyyteettömästi. Leninin alullepanemat joukkotuhonnat jatkuivat työtoverinsa Stalinin avoimella suostumuksella ja käskytyksellä 1950-luvulle saakka.
Adolf Hitler ihaili avoimesti Neuvosto-Venäjän tehokasta käskytyskulttuuria ja aikaistettua ajastusta iäisyyteen lähetystoimintaa. A. Hitler toimi hyvässä Kremlin ja Stalinin kanssa Molotov-Ribbentrop-sopimuksen 1939-jälkeiseen aikaan saakka.
Näinollen olisi loogista tuoda esiin Leninin alulle- ja toimeenpanemien joukkotuhojen vilpittömimmän ihailijan ja matkijan ( Stalinin jälkeen ) eli Adolf Hitlerin tuki Suomen itsenäisyydelle ja sen varjelemiselle jatkosodan 1941-1944 aikana.
Tässä itsenäisyytemme merkittävimmässä puolustussodassa sitten Vapaussodan 1918 oli Adold Hitlerin suosiollinen ase- ja elintarvikeapu kansakunnallemme elintärkeää ja välttämätöntä. Suomen hyvien suhteiden Saksaan ja Itävaltaan perusteella on äärimmäisen tärkeää perustaa Tampereelle aikalaistensa syvästi arvostaman Adolf Hitlerin museo.
Pyydämme Tampereen kaupungilta ko. hankkeen suosiollista tukemista ja vastaavien tilojen ja rahoituksen järjestämistä kuin Leninmuseolle.
Hankkeen alullepanijana lupaudun toimimaan hyvässä yhteistyössä Tampereen kaupungin, Saksan ja Itävallan lähetystöjen kanssa tässä arvokkaassa hankkeessa.
Teidän: Hitlermuseohankkeen järjestäjä yhteistyössä Tampereen kaupungin ymv:ien kanssa
Isänmaan Asialla r.y. pj. Seppo Lehto

Presidentti Halonen ottaa kantaa:
Lupaamme tulla avaamaan Tampereen Hitler-museon : ) Jutkusika Gideon Bolotowsky Helsingin juutalaisseurakunnasta voisi hyvin toimia nauhan leikkaaja koska ko. kyömynenällä lienee kokemusta esinahkojen leikkauksestakin.
Tarja Halonen
- visvainen lesbovittu

Lehto lähestyy saman asian tiimoilta Saksan suurlähetystöä:
Arvoisa Saksan lähetystö
14.12.2001 Tampere
Arvoisa Saksan suurlähettiläs
Kysymme Saksan lähetystön kantaa Tampereen HITLER-MUSEOHANKKEESEEN ... VOISIMMEKO KYSYÄ TUKEA AINEISTON SAANNISSA?
Uskoisimme, että yhteiset kansalliset haavamme kaipaavat parannusta myös historiamme väärinymmärretyissä ympyröissä kuten selvittämään aluemenetyksiemme taustaa ja oikeudenmukaisuutta kansainvälisissä suhteissa mm. miehitettyjen alueidemme palauttamisella kansakunnillemme.
Teillähän Saksa kärsi sotien seurauksena historian suurimmasta alkuperäkansan etnisestä puhdistuksesta 1900-luvulla eli n. 12.5 miljoonaa saksalaista revittiin juuriltaan. Meillähän luku jäin n. 430 000:een. Mutta kansakunnalliset yhteiset menetyksemme liittoutuneiden sotarikoksissa olivat sitäkin suuremmat, niin alueriistoina, kuin ihmishenkinä.
Mikäpä sen oivallisempi, kuin yhteinen Hitler-museo avartamaan Hitlerin aikaa ja myös liittoutuneiden nimissä tehtyjä sotarikoksia kansakuntiamme kohtaan?
Kunnioittaen ja arvostaen vastaustanne;)
Teidän:)
Suur-Suomi r.y.
pj.Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere

Aapo Tuppu esittää oman museoehdotuksensa:
Tule mukaan tukemaan kaikkien suomalaisten aloitetta Brezhnev-museon saamiseksi Tampereelle. Hankkeen suojelijana toimii maailman johtavan suurvallan johtaja, tohtori Putin.
Tohtori Brezhnev ansaitsee museonsa ja suomalaisten mielestä olisi hienoa, jos se tulisi Tampereelle. Pääset toimikunnan puheenjohtajaksi yhdessä kihlakunnanvoudin kanssa. Hanketta voinee johtaa tarvittaessa myös kiven sisästä? Kreivi von Grewendorp on luvannut taloudellista tukea säätiövaroistaan.

Lehto kritisoi Esko Seppästä:
Aikanaan n. syksyllä 1995 tavatessamme Seppänen tunnusti heikkoutensa miehittäjä-Ryssän suhteen ja siihen ettei ole sovelias ottamaan asioita esiin suhteessa Moskovaan
Mistä se kertoo?
Kertonee mahdollisesti sen että Moskovalla saattanee olla "Kortteja" Seppäsen kiristämiseen kuten muitakin neuvostoajan kasvatteja kohtaan.
Tästä "kiristys" dilemmasta on mm. esitelmöinyt Rautkallio ja joku muukin tutkija.

Presidentti Halonen on samaa mieltä:
Esko Seppänen on ryssänmällien loppuvarsto. Mies toimii lähinnä Tehtaankadun patjana ja julistaa ryssäläisyyksiään Brysselissä.
Haloska
- se vanha haiseva ryssäläinen lesbovittu

Simo Sikanen kirjoittaa huorissa käymisestä:
Kyllä se on sillälailla, että vaikka huorissa on tullut käytyä sen sata kertaa vuosien varrella, niin parhaat panot on saanut kotona oman eukon kanssa paljaalla paneskellessa. Se nyt vaan sattuu olemaan sillälailla, että kun kortongin kanssa yrittää naida, se on kuin yrittäisi hanskat kädessä soittaa viulua! Vai uskallatteko muka nussia huorien perseitä paljaalla kyrvällä? En tosin väitä, etteikö huorissa käynti silloin tällöin tekisi terää.

Lehto ottaa kantaa:
Kumin käyttö ehdottoman tärkeää irtosuhteissa. Olen samaa mieletä kirjoittajan kanssa siitä, että paljaalla paneminen kanattaa jättää vain vakisuhteeseen.
Huorissa käynti tekee varmasti aina silloin tällöin hyvää, mutta on ehdottomasti syytä muistaa että erilaiset sukupuolitaudit ovat aina vaanimassa. Mies joka käy ryssäläisissä huorissa ilman kumia ja tartuttaa puolisoonsa HIV:n on kelvoton ja verrattavissa lähinnä ryssäläiseen miehittäkoiraan moraaliselta tasoltaan

Simo Sikanen jatkaa aiheesta:
Olen pitkään ihmetellyt hintoja joita maksetaan itä-neitosille palveluista.Mielestäni 200 FIM ON LIIKAA!!! Itse olen onnistunut pienellä keplottelulla saamaan tavaran hinnan kohdalleen. Pietarissa olessani ehdotin illalla tytölle nevski-prospektilla pientä peuhuuta hotellissani ja tyttö innostui.Lykkäsin hintaneuvottelut aamuun ja se sopi pimatsulle. Yö oli oikein mukava ja tyttö nuori ja kiihkeä.En käyttänyt edes kortsua.Aamulla pitkien neuvottelujen jälkeen sovimme, että maksan neidon kotimatkan. Tyttö pyysi 50 ruplaa taksiin mutta totesin kylmästi, että metro on keksitty. Ja tyttö lähti kohti uusia seikkailuja tyytyväisenä 5 ruplaa(1,25 fim) rikkaampana.Metroplippu pietarissa maksaa 8 ruplaa(HEH HEH).Oli joka kopeekan arvoista.Älkää veljet unohtako tingata!
MAMan

Lehto kommentoi:
Pedofiliaa ei pidä harjoittaa edes ryssänpenikoiden kanssa, kuten kepulainen Teuvo Mällinen -vainaa teki.
Nimimerkki MAman on mitä ilmeisemmin harjoittanut Ryssällä käydessään pedofiliaa ryssäläisen katulapsen kanssa ja on vielä ylpeä tekosistaan.
Mielestämme kyseinen nimimerkki on vajonnut ryssäläisen tasolle. Ryssät kyllä nussivat lapsia, eläimiä ja ruumiita, mutta suomalaisen ei ikinä pidä sortua samaan. Kannatamme tappotuomiota pedofiileille kansallisuudesta riippumatta.Nimimerkki MAMan ansaistee mielestämme saman kohtalon kun maahamme rahdatut pedofiilinekerit tmv.
Lisäsynnyksi laskettakoon vielä kumin käyttämättä jättäminen.
Ruotsalaisia (homoja) emme ole , Ryssiksi (pedofiilejä) emme tule, olkaamme siis reilusti tervehenkisiä suursuomalaisia

Presidentti Halonen kommentoi:
Tautisille ryssähuorille siankyrvästä tehty jäykistetty rotanmyrkyllä sivelty vaaja vittuunsa
Tarja Halonen - ryssäläisyydestä kärsivä visvavittu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti