keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #3

Panzermeyer Lehdon lopullisesta ratkaisusta:
Sillä välin, kun keräämme yhteistä rahaa TAPAUS Seppo Lehdon lopulliseen ratkaisuun voit aina tehdä hänestä ilmoituksen mm. poliisille tai suoraan tuomioistuimeen liittäen allaolevat kohdat, joiden perusteella Seppo Lehto voidaan ohjata suljetulle osastolle mielisairaalaa.
Myös S. Lehdon vaalijulisteet on vaalitelineissä on laitettu palasiksi. Jokainen ilmoitus poliisille tai tuomioistuimeen palvelee tulevaa käsittelyä Seppo Lehdon kohdalla; ne lisäävät tulevan tuomion kovuutta.
PSYKIATRISET PERUSTEET SEPPO LEHDON HOITOON OHJAAMISEKSI:
Näytteeksi otteita "skitsotyyppisen häiriön" kuvauksesta Psykiatrian luokituskäsikirjasta (julk. STAKES):
"Häiriölle ovat ominaisia eriskummallinen käytös sekä ajattelun ja tunteiden poikkeavuudet, jotka muistuttavat skitsofreniassa tavattuja."
"Diagnostiset kriteerit:
A. On esiintynyt joko jatkuvasti tai toistuvasti vähintään kahden vuoden ajan ainakin neljä seuraavista:
(1) tunteiden asiaankuulumattomuus tai rajoittuneisuus, henkilö vaikuttaa kylmältä ja välinpitämättömältä.
(2) outo, omituinen tai erikoinen käytös ja olemus.
(3) huonot suhteet muihin ihmisiin ja taipumus sosiaaliseen vetäytymiseen.
(4) outoja uskomuksia tai maagista ajattelua, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen ja jotka eivät ole alakulttuurin normien mukaisia.
(5) epäluuloisuutta tai paranoidisia ajatuksia.
(6) pakonomaisia mieltä hallitsevia ajatuskulkuja vailla sisäistä hallintaa, sisällöltään usein liittyen ruumiin pelottavaan muuttumiseen, seksuaalisuuteen tai aggressiivisuuteen.
(7) epätavallisia havaintokokemuksia mukaan lukien ruumiillisiin tuntemuksiin tai muihin aisteihin liittyviä harha-aistimuksia, depersonalisaatiota (tunne itsen epätodellisuudesta) tai derealisaatiota (tunne ympäristön epätodellisuudesta).
(8) epämääräistä, kehämäistä, vertauskuvallista, liian yksityiskohtaista tai stereotyyppistä ajattelua, joka tulee esiin outoina puheina tai muulla tavoin, kuitenkin ilman merkittävää hajanaisuutta.
(9) ohimeneviä näennäisesti psykoottisia jaksoja, joihin liittyy voimakkaita harha-aistimuksia, kuulo- tai muita aistiharhoja sekä harhaluulon kaltaisia ajatuksia, jotka yleensä esiintyvät ilman ulkoisia yllykkeitä.

Hanna Järvinen protestoi Lehdolle:
Poista minut lexican listastasi välittömästi, ettei tarvitse ruveta hankalaksi. En halua vastaanottaa rasistista materiaalia. Ainejärjestöjen postituslistat eivät ole propagandavälineitä eivätkä yksittäisen ihmisen mielipidefoorumeja, vaan tärkeitä tiedotusvälineitä. Joko sinusta on tehty tutkintapyyntö?
Hanna Järvinen

Lehto vastaa:
Perusteettomia väittämiä: ) Riitti.
Tästä mailista ei ole lähtenyt ainuttakaan "rasistista" materiaalia.
Taidat kärsiä verenkiertohäiriöistä ko. väitteiden esiiintuonnilla. Otappa pari palaa sokeria seuraavan kahvikupillisen kanssa. Kyllä se siitä.
SS-terveisin = Somaliti Somaliaan ja helvetin äkkiä!
Ko. saatanan saasta porukan miespuoliset hirteen killuttumistaan tai ko. vehkeet sikarileikkurilla lintujen talviruokintaan. Ko. toimenpiteen jälkeen laivaus menolipulla Somaliaan. Mallina ja esimerkkinä muille saatanan hiilinaamoille.
No, niin ja erittäin hyväää päivänjatkoa.
PS;) Mustaa makkaraa saa kauppahallista 25 mk/kg, minulle piisaa yleensä alle 5 mk:n pala, senjälkeen jo yleensä närästää. Joten perusteluni riittävät?

Olli Heikkilän ja Seppo Lehdon keskustelu Suolijärven puihin kaiverretuista hakaristeistä:
OH: Vastaapa suoraan kiertelemättä oletko Seppo itse se Hervannan hakaristinkaivertaja vai et?
SL:) Toki olen elämäni varrella tehnyt paljon hakaristejä alakoulun pulpeteista alkaen, mutta jos ko. taiteilijan työstä antaisin palautetta, niin jos sopii, niin annetaan ajan kypsyä otollisemmaksi vastaukselle?
OH: Itse en tällaista ilkivaltaa hyväksy. Moinen ilkivalta halventaa sekä henkilöä itseään että symbolia. Luuletko hakaristi lentokoneissaan ja tankeisaan Suomea puolustaneitten veteraanien olevan mielissään siitä, että symbolia käytetään alhaiseen ilkivaltaan? Ilkivaltaiset hakaristikaiverrukset puissa Suolijärven ympäri lenkkeillessä eivät kovin mieltä ylentävä näky ole -
SL:) Omaamme asiassa erilaisen näkökannan. Minun mielestäni ko. hakaristimetsiköllä on todella opetuksellinen funktio ryssäläiselle Tampereelle. Ilkivalta on siinä, että kouluissa ja tiedotusvälineissä häpäistään ylvästä hakaristiämme. Ei siinä, jos joku käyttää sitä opetukselliseen tarkoitukseen.
OH: vaalimainoksiin tuhritusta(ainakin Keskustorilla) puna-hakaristeistä puhumattakaan. Yön pimeydessä metsässä hiipija(koska muualla ei uskalla?) ja puita kaiverteleva ilkivallantekijä ei ole kovin ihailtava malli kansallismielisille.
SL:) Kukaanhan ei nähnyt ilkivaltaa, mikä kohdistui liki ainoastaan minun kokonaisen Suomen karttoihini ja vaalijulisteisiini. Lopulta tympääntyminen jurppi maalaamaan ydinsanoman vaalinumeron kanssa punamaalilla ko. tauluun. Ilmeisesti viestini kävi joidenkin anarkojen sydämeen kun seurauksena oli koko taulujen katoaminen. Uskallan olla eri mieltä ko. taiteilijan rohkeudesta. Tunnen monia taiteilijoita. Harvapa sitä pimeässä töitänsä tekee, joten uskallan väittää, että liki 100% ko. teot on tehty päivänvalossa. Akseli Gallen-Kallela teki myös hakaristityönsä ja muut päivänvalossa. Hänenkin työnsä ovat vielä ihailtavina. Sensijaan maalaamansa kansallismaisemat mm. Paanajärvellä ovat nykyään miehittäjä-Ryssän miehittäminä ja raiskaamina.
OH: Jos ilkivaltaa teet, niin piirrä vaikka Daavidin tähti Aamulehden konttorin ikkunaan. Se sentään on antaa konkreettisen viestin toisin kuin "puskaryssänä" harjoitettu kansallisten symbolien häpäisy, jonka sinä jopa palkitsisit.
SL: Daavidin tähti sopii joulukuusen latvaan, jollei muuta keksi, olihan ko. "Jeesus" Daavidin sukua. Toki Aamulehtikin voisi sitä käyttää viestinä ryssäläisestä ja valikoivasta "objektiivisuudestaan". Mutta että hakaristiä olisi Hervannassa häpäisty, muuta kuin ko. merkkejä puista silponeiden toimesta, en voi allekirjoittaa. Palkittavuudesta ja ko. taiteilijan arvostuksen tarpeesta olen edelleen samaa mieltä.
Seppo Lehto Isänmaan Asialla r.y.

Panzermeyer kritisoi Lehtoa:
Mikä saatanan ugri siellä edelleen paska jauhaa? Etkö mitään opi saatanan paskakallo! Laita jo kusiaivo pääsi kiinni ennen kuin sut tapetaan!!!
Kyllä Seppo Lehdolla on kanttia puhua jatkuvasti paskaa; hänellä oli tiedossa, että hän saa tapella kuolemaan saakka Tampereen kaupungintalolla, jos tulee sinne kuuntelee vaalitulokset. Eipä sika-Lehto kuulunut. PASKANJAUHAJA JA TäYSI PELKURI.
Panzermeyer

Aryan Heritage kertoo hyviä uutisia:
Huhujen mukaan poliisi nouti ugrin ali-ihmismöykky S.Lehdon kotoaan Penttilänkadulta kuulusteluja varten....
Ehkä nyt alkaa Lehdon rikosvyyhti purkautua. Lehdosta on tehty niin monta rikosilmoitusta että jos ko. apina ei pian ole linnassa niin alkaa usko oikeuslaitokseen mennä.
Ugri poliisit ja tuomarit eivät tee velvollisuuttaan ja anna ugriapinalle elinkautista. Ei ugri toisen silmää noki......
AH
P.S. Kuuleman mukaan viranomaiset suunnittelevat Lehdon lasten huostaanottoja pedofiliaepäilyjen takia. Oli jo aikakin...

Klasu valottaa Savon historiaa Suomen Sisun ugreille:
Juutit oli tae, että Savo pysyi Suomen alueena; muuten se olisi ryssän ja tuollaisten paskan kirjoittajien ryssän ja ugrien kätyreiden venäläinen maa.
Perkeleen aivorampa suomalais-ugrit! Jollei juutit olisi muinoin puolustaneet Savoa ja Olavinlinnaa, joka tunnetiin koko Euroopassa uloimpana eurooppalaisena linnakkeena Te ugrit olisitte ortodoksi ryssänne alla. Eipä sieltä ammattisotilaista, rakennusmestareista, päälliköistä ja ruhtinaista yhtään ollut jotakin suomalais-ugrilais saastaa. Taisivat olla ryssän kanssa kätyröimässä ja muuttammassa maata ryssäläiselsi (vrt. nykyinen ortodoksinen museon Olavinlinnassa)
Perkeleen suomalais-ugrit! Nythän ugrit ovat tuoneet Olavinlinnan tiloihin venäläisen ortodoksisen kirkon museopaikan! Mikä osoitus suomalaisuudesta!
Että sillai! Perkele ugri, yksi sanakin maatamme puolustaneita muinaisia juutteja vastaan niin ugri-pääsi lentää ryssän puolelle ugriesi pariin kuin leppäkeihäs. Perkeleen Suomen Sisun ugrit!
Nämä keskustelut EIVäT jää armotta kostamatta. Armotta; silloin ugri-paskan rohkeus mitataan! Eivät jää kostamatta; nähdään vapiseeko ugrien veri
Klasu

Klasu uhkaa Suomen Sisun ugreja:
Minä lupaan maksaa kunnon listimisrahan noita Suomen SUPON jahtaamia aivoinvalidi nationalisti ugreja vastaan; saa nähdä pystyvätkö he? VERIKOSTO ELää ja monilla on ko porullaa vastaan? Kiitos yhteydenotoista!
1) Teemu Lahtinen
2) Mikko Mikonmaa
3) (Seppo Lehto)
Kaikki ugrilais-nationalisti Suomen Sisun jäsenet tullaan listimään armottomasti ja voin antaa jopa konsultointi apua sosiaalidemokraatisen puolueen toimistolle ja SUPOLLEKIn ko kaverteiden listimisessä!
Aika koittaa vielä ja suomalais-ugrien päät irtoavat ja lentävät heimoveljestensä perään; Lahtinen, Mikonmaa, Lehto jne. Nimetkää tänne lisää ... me toimimme aikanaan ja armottomasti.

Nimimerkki Nitro kehottaa Lehtoa poistumaan germaanien keskustelupalstalta:
Lehto alapa heittää täältä palstalta Suomen Sisu puolella tai saat kokea yhden pahoipitelyn lisää paikkasi on tunguusialaisten paimentolaiskansojen seassa ja implantti päässä, jonka kautta annamme sinunlaiselle eläimelle sähköhoitoa; mene sinne omiesi ääri-fennomaanien luokse: Raimo Rosendahlin ja Teemu Lehtisen ummikko-porukoihin takaisin.
ME KIELTÄYTYDYMME KAIKESTA YHTEISTYÖSTÄ KO AIVORAMMAN OMIA LAPSIAAN MYYVÄN KANSSA [Mies tehnyt lapsensa ei avio- tai avoliitossa pelkästään rahastusmielessä, nyt on alkanut ko lapsien pedofilia-rahastus isä-Sepon ja äiti-Tanjan tileille.]
Nitro

Klasu kritisoi Suomen Sisun ugreja:
Suomen Sisulaisten puheet eivät merkitse yhtään mitään, koska ovat 0-"miesten" täyttä roskapuheita etnisessä sodassa; nykyään Suomen sisun kärjessä on Seppo Lehto 80 äänen mies, joka elää ikuisessa velkavankeudessa.
Jos tällainen mies pääsisi johtamaan voin vain kuvitella kuinka kävisi; kukaan järkevä ihminen ei kiinnitä Teidän pohjasakin riitaahaastaviin mielipiteisiin huomiota. Alle 30-kymppiset idiootit oikein intoutuvat tästä ikivelkaisesta rikollisesta, koska vastustavat ugreina valtaa; valtaa, johon he eivät koskaan pääse, koska ovat täysiä kusiaivoja Seppo lehdon ja Suomen Sisun tavoin!
Ugrien kansallinen funktio on hajanaisuus; 0-"miehet" ihailevat Seppo Lehtoa vrt. Suomen Sisun omaan kirjoittaja mannekiiniinsa Seppo Lehtoon kiinnittämä huomio. Seppo Lehto on niitä henkilÖitä, jotka muilutetaan välittömästi; viimeinen muilutus algerialaisen tekemä oli maksettu homma. Voi ... voi, kun nokkamiehenne ottaa aina turpaan ja jopa venäläisen foorumin johtaja Boris Verikov muilutti Seppo Lehdon! Mikä porukka tuo teidän "lössinne" on! Te olette pelkkää paskaa sisältä ja päältä: Kaikki Seppo Lehtoon yhteydessä ovat sitä ja hänen ympärillään pyörivät tai häntä käyttävät.
Katsotaan, mitä teemme seuraavaksi; ehkä poliisin kanssa sopimuksen, jossa saamme listiä Teidät kaikki rauhassa! Kukaan ei teistä välitä Suomen Sisu & Seppo Lehto yhteiskunnallisesti ja kun olette haastaneet minut vallanvastustamispuuhissanne vastaan, niin saatte kaiken loppuun saakka 0-"miehet".
Joidenkin murrosikäisten anonyymien kannanotot ovat hauskia; ehkä äiti tulee pian hakemaan pois, kuten tuon Jussi Halla-ahon, joka avoimesti kertoi olevan ugri, joka opettaa slaavilaisia kieliä yliopistossa. Tätä miestä mm. Mikko Mikonmaa sanoi minulle arvostavansa!
En voi ottaa Teitä vakavasti; puhun äitienne kanssa ja he hakevat Teidät pikkupoitsut pois tuolta Seppo Lehdon ja Suomen Sisun ugrilaiselta 0-polulta

Klasu luonnehtii Lehtoa:
Seppo Lehto on täysi typerys [ikivelkainen marsalkka, jolla ei ole edes univormua], joka näkee yhtä paljon "Klasuja" kuin ryssiänsä kaikkialla ja valvetilassa; kannattaa katsoa hänen kirjoituksiaan, jossa ko krooninen sairaus ilmentyy samanlaisena kuin ko henkilön täysi ryssähörhöisyys.
Mies ei erota germaani-juutteja, jotka hallitsivat koko Pohjolaa tuosta ryssästä, vaikka juuri me suojelimme ko Suomenniemen ryssän miehitykseltä. Siinä on suomalais-ugrien yleinen ajatuksen asteikko. Mies on täysi hörhö kumppaneidensa kanssa: 40-kymppinen mies, joka on jäänyt pikkulapsen tasolle. Ei kovinkaan poikkeavaa ugrien parissa, koska he eivät kehity enää elämässä 30-vuoden jälkeen (vrt. Seppo Lehdon elämä], vaan taantuvat tuolle tasolle loppuelämäksi.
Suomalais-ugreja, alkuperäistä paimentolaiskansaa, voidaan siis aina potkia, koska ovat sitä samaa 0- porukkaa; kiitollisuutensa on nähty ja siten paikkansa on Tunguusiassa, uskollisuus, kunnia ja oma ajattelukyky on täysin vierasta ko kansalle, joka elää edelleen paimentolaiskansana suomalais-germaanien ylläpitämässä maassamme. Ugrit ovat alaluokkainen kasti, joka on aina pohjalla eikä itse asiassa ymmärrä muuta kuin pohjalla olemisen logiikan; muu kaikki on heille vierasta ja päät joutuvat pyörälle!
Ihmisen erottaa juuri eläimestä ajattelukyky, mutta kun seuraa S. Lehdon kirjoittelua, niin eipä hän juuri täydestä eläimestä eroa, mitä ko eläimen mielenkuvitteluun tulee. Värväytyköön ugrien Udmurtti armeijaan puna-armeijan jatkoksi marsalkkana: Udmurttien puna-Marsalkka Seppo Lehto! Suomen V kolonnan johtaja!
Oikeastaan ugrit voitaisiin kuljettaa takaisin itään kotialueilleen, niin me Suomen germaanit pääsisimme noista ja meille jäsi enemmän rahaa ja voisimme kehittää itseämme enemmän kansakuntana: Puhtaana germaanisena kansakuntana, josta ugrit ovat laitettu erilleen heidän huonojen taipumusten takia.
Klasu

Klasu jatkaa samasta aiheesta:
Tyhmyyden huippu on olla osallisena jossain sellaisessa kuin Suomen Sisu tai ugri-nationalistinen fennomaani liike: tuo kansallisromanttinen aika on mennyt jo ohi. Lisäksi ugrit alistuivat ja antoivat ilmi jääkäreitä ja heidän omaisiaan. Jääkäriliike taas koostui Suomen-germaaneista. Siis eipä mitenkään kunniakasta taustaa ... muinaiset juutit hallitsivat taas koko Pohjolaa siis myös Etelä-Ruotsia. ruotsin kuninkas pelkäsi oman kansansa sivistyvän tanskalaisten rajakreivin vaikutuksesta, koska ruotsalaiset ymmärsivät paremman päälle. Ruotsin kuningas siirsikin suomalaisia ummikko ugreja Taalainmaalle taatakseen valtansa, koska ugrit eivät ymmärrä ollenkaan paremman päälle. Eikä asiat ole mihinkään muuttuneet.
Että joku voi olla niin typerä, että saattaa itsensä ikuiseen velkavankeuteen Suomessa ja jää pysyvästi vielä asumaan ko maahan. Samanlainen aljaisen ajatuksen asteikon ugri-kallo on mm. Seppo lehto ja tämä Teemu lahtinen; käsittävät vain asioita hyvin marginaalisesti.
Nuo listanne, jossa kerrotte vapaista suomalais-ugrilaisista nimistä ja kehoitatte ottamaan ne käyttöön poistamalla germaaniset nimet kertoo koko homman. Eikä maailma ole mihinkään muuttunut; puhuttelette ja väännätte germaanisia nimiä suomalais- ugrilaiseksi.
Jumalauta, kun saan yhden Teidänlaisen kiinni! Ei muuta kun tappokeittopadat tulen alle ja molks sinne Lehto & sisulaiset muhimaan! Täysi 0-"mies" Seppo Lehto olisi taas kerran hyvä uhri! Armoton käsittely Seppo Lehdolle tekisi taas vaihteeksi hyvää!
Ymmärrän toki, että tämä pelkkä kirjoitus tuottaa Lehdolle mielihyvää, mutta sekin todistaa hänen olevan täysi typerys; Lehdon kirjoituksiin ei olla enää kiinnitetty yli 10-vuoteen huomiota! Hänen mielipiteet ovat samantekeviä, koska ei mitään merkitystä.
Kun saamme polisiin kanssa neuvottelelut päätökseen voimme itsekin hoidella Teidän tapaiset pian!
Seppo lehto & Suomen sisu eivät ansaitsi edes ajatusta eikä heidän työstämät tekstit ansaitse edes lukemista. Aika on rajallinen ja sen hukkaaminen moisten hyypiöiden hengen tuottosten parissa on pahempaa kuin raaka kidutus, sillä niin imbessillejä ja typeryksiä ko porukat ovat!

Klasu haastaa Suomen Sisun ugrit:
Ettekö voi jo kertoa, missä olette saatanan paskakuulat? Luuletteko, että en tavoita Teitä?
Tiedättekö tekis mieli listiä Teidät paskaksi, kun näemme joskus; eikö reilua olisi kertoa, missä olette? EI? Niin Tehän olette pelkkiä perkureita! Haluan taistelua välillemme: Katsotaan kuka on mies ja kuka paskahousu ugrí. Kumman veri vapisee oikeasti?
Ottakaa jo yhteys haluan taistella Teitä paskoja vastaan? Uskon, että SUPO antaa minulle vielä palkkion, kun listin Teidät ja yksin! Milloin teidänlaisista ugreista olisi sotilasta ollut!
Sanokaa paikka ja aika!
MUISTAKAA, ETTÄ TE TAISTELLET NYT OMASTA PÄÄSTÄ TEEMU LAHTISEN LOGIIKALLA: JOMMAN KUMMAN PÄÄT TULEVAT LÄHTEMÄÄN TULEVAISUUDESSA? ja itse sanon, että sde on Suomen sisun porukan
TERVEISIN AARNELLE "MAROKON KAUHULLE" VALHALLAAN AARNEN NIMIPÄIVÄNÄ: käy siellä edelleen taistelua. Me listimme täällä ugrit paskaksi!
Ei nimi miestä pahenna; mutta ugrien veri lentää kuin sika Suomen Sisun ugrien ja pian!
Minä pystyn siihen täysin yksin ja en tarvitse muiden apua.
Klasu

Aryan Heritage luonnehtii Lehtoa:
Germaanipalstalla 0-miehille on näytetty kaapin paikka. Lapsiaan myyvä Lehto tasakallopätkä lehto ei saa armoa germaaneilta, kuten eivät muutkaan O-ugrit. Ugien aika on ohi.
Lehto on pedofiili, sika ja apina. Lukekaa ylläolevat Klasun lausunnot Lehdosta ja Suomen sisun 0-ugreista niin tiedätte olevanne tekemisissä sikaelukoiden kanssa
AH
P.S. Suomen sisun väki on myös täysiä mittättömyyksiä ja 0-"miehiä". Saatanan homot!

Lehdon viesti miehittäjä-ryssälle:
Death to russian bastards, which are untermenchen alike bapoo-Putin ( paviaani-Putin )
Your nuclear weapons are like Kursk, pure shit, which doesnot work at all, except in your mothers pussy.
Russian bastards and warcriminals away from our country ( Petsamo, Salla-Kuusamo, Karjala ).
Best wishes Seppo Lehto russiankiller
Warlord in Finnland

"Klasun" tiedotus:
Olemme aloittaneet vaalijuhlat Pyynikkillä potta päässä ... kusi valuu kivasti korvista
Klaus Juutilainen
Monarkistiklubi
Ps:) Voitte tilata runkkuvideoitani postitse hintaan 159,- per paketti

"Klasun" hautausmaaraportti:
Siskoni kanssa nussimme isäni arkulla
Olimme lopun uupuneit ko. suorituksen jälkeen. Yhtään ei haitannut että äitimme kusi päällemme ammottava vittu levällää ja paskaa päällemme levittäen. Isämme mädännyskään ei haitannut tahtia, kun minä Klaus Juutilainen sain pillua vihdoin ja viimein. - Koko maailmaa nain Hectorin laulua muitellen.
Satsit latasin arkun kannen avattuamme isäni ammottavaan ja iljettävään kitaan se ensin vasaralla rusikoituamme auki, osan satseista kaavin siskoni vittuun ja äitini naamalle.
Sisko ja äitini saivat vielä kunnon jyystöt isäni haisevan mädännyksen päällä. Lopuksi paskansimme kaikki isäkseni väitetyn haisevan mädännyksen päälle iljettävät Jutku-Juutilaispaskat.
Toivottavasti isäksenin luulema taho arvostaa helvetissä suoritustamme.
Niin tekee Tampereen ulosottotoimikin, sillä se kävi irroittamassa edesmenneen juutilaissaastan sormesta naimasormuksen ja lahjoitti rahat neekerilähetykseen.
Klaus Juutilainen - sukurutsaaja jo ties kuinka monennessa polvessa.
PS:) Kiitoksia kaikille suomensisu.fi-sivuston lukijoille ja Jussi Halla-aholle
Klaus Juutilainen
äitini vittu maistuu kuselle

Lehto ottaa kantaa:
Juutilainen lähettelee sairaita ryssäläisiä sukurutsafantasioitaan. Jutkusika pitäsisi ohjata pikaisesti hoitoon jo ihan äitinsä ja siskonsa turvallisuuden takia.
Sääliksi käy kun on tuommoinen perverssi poikana/veljenä.

Lehdon julkilausuma:
Oletko meidän puolellamme vai meitä vastaan? Kannatatko miehittäjämme eli paska-Ryssän kaikkine saastoineen ajamista ulos alueiltamme vai oletko ko. kansanmurhaajaloisen ja saatanan nilviäisiin kuuluvan kansakunnnan luottomies kuten esim. jaakko.laakso@eduskunta.fi? vai kuulutko myös ko ryssäisen epaton sarjaan, joilla ko. epatto käy keskustelua itsensä kansaa: http://pluto.beseen.com/boardroom/l/50182/
MIEHITTÄJÄ-RYSSÄ = SAATANAN VIIMEISIN ILMENTYMÄ ULOS ALUEILTAMME, SAMOIN KUIN KAUKASUKSELTA, SIPERIASTA JA VETÄTYKÖÖN MOSKOVAN OBLASTIN ALUEELLE HARRASTAMAAN NEGROFILIAA, MIKÄ KOHDISTUISI BORIS JELTSINIIN, LENININ RAATOON JA PAVIAANI-PUTINIIN.
Ystävällisesti Salamurhaorganisaatio Terijoelta

Reijo Välimäki antaa Lehdolle lukijapalautetta:
Hei munapää paskahousu, jos tää postien tulo ei lopu tähän osoitteeseen niin teen susta rikosilmoituksen ja tulen poliisin kanssa tutkimaan sun konees mitä sieltä löytyy, ja jos se ei auta niin tulen katkaistun haulikon kanssa ja ammun sun paskaa täynnä olevan pään taivaalle. Sä olet tosi sairas tyyppi kun sä viitsit tehdä tällaista paskaa päivät pitkät. JOS EI POSTIN TULO LOPU NIIN EN TAKAA SEURAUKSISTA!! MENIKÖ JAKELUUN

Lehto vastaa palautteeseen:
Arvoisa Reijo Välimäki (nauruntippa linssissä )
VASTAUS:) MILTÄÄN OSIN VÄITTEENNE EIVÄT PIDÄ PAIKKAANSA. EN OLE MUNAPÄÄ, ENKÄ NSDAP:N JÄSEN. TIETTÄVÄSTI SILLÄ NIMELLÄ EI OLE EDES YHDISTYSTÄ SUOMESSA, SAATI SAKSASSA. SIKSI TOISEKSEEN TÄMÄ "KONE" ON YLEINEN VALTION RAHOITUSTA NAUTTIVA Kirjaston KONE, EIKÄ MINUN KONE. (Vinkki: Kielitieteellisesti kone on johdettu venäjänkielen konje eli hevonen-sanasta )
"Paskaa täynnä oleva pää" lienee vain itsellänne arvoisa Reijo Välimäki. On tainnut jäädä kampea veivaamatta välillä ties missä. Laittomat uhkauksenne Arvoisa Reijo Välimäki voitte mennä tekemään Ryssän lähetystön edustajille ja maamme ryssäläisille edustajille. Turha minulle on hehkuttaa, minä en moisista uhkauksista kummene, kunhan hymähdän, jos edes sitä. Anteeksi nyt kauhiasti.
Viitteenne oli huolestuttavan itsetuhoinen ja epäsuoraan Seura-lehden markkinointiin viittaavaa höpötystä eli ei siitä muuta, kuin ota mittari pois pyllystä ja käyppä lääkärillä niin kyllä se siitä helpottaa. Ai niin käyppä kusemassa Ryssän lähetystön portille tuolla innolla, kyllä se siitä.
Ystäväsi Seppo Lehdon kanssasielu eli Kansakuntamme vapahtaja Karjalan vapautusarmeijan pastori Elias Simojoen hengessä oikein hyvää päivänjatkoa Teille
PS:) Tapa pari ryssää/ryssäläistä päivässä niin helpottaa.

Lehto kommentoi Klasua, kommareita ja Jammu-setää:
Suomessa ovat kommarit, Juutilainen ja Jammu-Setä syyllistyneet pedofiliahyökkäyksiin/murhiin
Kommarit toimivat Suomen itärajalla Ryssän sotarikollisten eli ns. partisaanien oppaina entisiin kotikyliinsä, jonka seurauksina naisia, lapsia raiskattiin ja häväistiin, sekä lopuksi surmattiin raa-alla tavalla. Jammu-setä onnistui muutaman lapsen kohdalla ja sai rangaistuksen ja on vieläkin eristettynä. Juutilainen on avoimesti jatkanut edellämainittujen linjalla jo vuoden verran, ilman että häntä olisi vielä viranomaiset ottaneet talteen.
Suomessa siis kommarit ja Ryssän kommarit saavat loukata ihmisoikeuksia ilman edesvastuuta ja sanktiota, samoin kuin Klaus Juutilainen.
Mitä johtopäätöksiä voimme vetää edelläolevista tosiasioista?
Ryssän sotarikosten selvityskomissio

Lucas kommentoi Juutilaista:
Tähtien sota on jäänyt Pyynikin jämämiehekkeelle halvasta antikvariaatista käteen. Yrittää salanimellä loistaa ansittomasti, ainoat ansionsahan tulevat Kelan talimidoluukulta.
Sijoittamisensa edustaa luokkaa kurret Pyynikillä. Siihen ei velkasaneerauskaan pure, kun sokerinpalalla houkutellaan kurreja takin sisään.
Lucas = KJ:n paljastaja

Aryan Heritage Lehdon seksipalveluista:
LEHTOJEN SEKSIPALVELUT.
Seppo Lehto
Tanja Siirtola
Ilona Lehto
Ilmari Lehto
Iiris Lehto
Lapset pohjalla, joita tarjoamme pedofilia palveluihin.
Soita 03-3185673
tai käy: Penttilänkatu 12 d /Siirtola
33820 TAMPERE

Aryan Heritage luonnehtii Lehtoa ja ugreja:
Kiitos Klasulle peräänantamattomasta taistelusta Seppo Lehtoa ja hänen perheettömiä jälkeläisiään vastaan. On hyvä, että ikiopiskelijan, ikivelkaisen ja ikityöttömän entisen ryssän matkalaukkurättikauppiaan Seppo Lehdon taustat ja arvot tulevat näin meille yleiseen tietoon.
Seppo Lehtoa ei ota sekä Timo Soini että Olavi Mäenpääkään listoilleen, vaikka Seppo Lehto yrittää kaikin puolin listoille Tanja Siirtolan selvittäessä, että Seppo Lehdolle kaupunginvaltuustopaikka on hyvin tärkeä asia.
Vuonna 1995 Seppo Lehto yritti päästä sosiaalidemokraattien kansanedustajaehdokkaaksi, mutta torjuttiin; olemme kuulleet myös vahvistamattomista lähteistä, että hän olisi yrittänyt vasemmistoliiton listalle (korreloi siinä suhteessa, että Lehdon isoisä oli oikea bolsevikki punakaartissa ja S. Lehdon spammipostissa vasemmistoliitto on yhdessä "uusoikeiston" edustajien kanssa) JOHTOPÄÄTÖS: Kukaan tai mikään ryhmä ei lähde yhteistyöhön Seitti Oy:n sijoittajan kanssa; tosin yksi maailmanennätys hänellä lienee; päätös ryhtymisestä sijoittajaksi vei ko kaverin ikivelkauteen. Sen jälkeen hän on elättänyt itsensä tekemällä avio- ja avoliiton ulkopuolisia lapsia, joiden sosiaalituilla hän elelee.
Eugeniikka piti suurena ongelmana sitä, että Lehdon tapaiset lisääntyvät; heitä huoletti, että lahjaton pohjaluokka lisääntyi eniten; tämä yhdistettynä demokratiaan on ilkeä yhtälö yhteiskunnalle. Siksi S. Lehto ja T. Siirtola pitäisi kastroida, jotta emme saa heidän ongelmia kannettavaksi. Lapset pitäsi myös lähettää pois Suomesta esim. Seppo Lehdon etnisen heimon kotikonnuille Udmurttiaan.
Seppo Lehto ei pysty pitämään edes verkossa olevaa tietokonetta tai telefaxia kotonaan, koska ulosottoviranomainen hakee sen pois; usein hän ikityöttömänä piilotti vintilleen telefaxin, kun ulosottoviranomainen tuli poliisin kanssa sitä hakemaan pois. Verkossaolevaan tietokoneeseen S. Lehdolla ei ole varaa.
Seppo Lehto on niin tyhmä mies ja hänen silmänsä ovat kasvaneet kiinni takaraivoluuhun, joka loistaa silmissä; Seppo Lehto on roskakirjoittaja, joiden teksteillä ei ole mitään merkitystä. Hänen arviointikyvyn huippu on se, että hän julkisella palstalla kertoi paljon vaikuttaneensa kirjoituksillaan. Kyllä, siihen suuntaan, että hänet heitetään aina tavattaessa häkkiin, presidentti Ahtisaaren malliin.
Maailma on varsin rankka paikka suomalais-ugrien kaltaisille pienille etnisille ryhmille tänään, niin kuin Klasu sanoi.
Nykyajan vähälukuiset etniset ryhmät, kuten suomalais-ugrit, virolaiset, islantilaiset yms. saattavat lopulta kokea saman surullisen kohtalon kuin jotkin Yhdysvaltain intiaaniheimot. Nämä lahjattomat ja kulttuurittomat alkuperäisväestön ryhmät jäivät ns. Valkoisen Miehen jalkoihin ja joutuivat reservaatteihin, rauhoitetuille asuma-alueille, minne krooninen alkoholismi ja köyhyys (Huomaa Seppo Lehdon tapaus) sulkivat heidät ikiajoiksi. Tapaus Seppo lehto on tyypillinen esimerkki suomalais-ugrista, jonka isoisä lauleli kansainvälistä. Ainoa ero on ko intiaaneihin se, että Seppo Lehdon heimo ja etninen ryhmä on vaeltanut Keski-Venäjältä Suomeen ja hänellä ei ole oikeutta kutsua täällä itseään alkuperäiseksi väestöksi paitsi tietysti oikeassa kotimaassaan Venäjällä. Siksi S. Lehto on esiintynyt mm. rättejä kaupittelevana laukkuryssänä.
Vereä ei voi muuttaa ja kun se kerran on päässyt pilaantumaan, niin S. Lehto on siitä tapahtumasta tyyppiesimerkki.
[LEVITTÄKÄÄ TÄTÄ TEKSTIÄ JA TOTUUTTA SEPPO LEHDOSTA KAIKIN KEINOIN!]

"Klasu" tunnustaa:
Myönnän että minä Klaus Juutilainen olen ulosotossa ja pelkään että miekkani ja pumpattava barbarani takavarikoidaan

Lehto kommentoi Pohjois-Koreasta Voima-lehteen kirjoittanutta Heikki Sipilää:
Tiedoksi: Heikki Sipilän listimisestä saa saman kuin rotantaposta sotien aikaan. Muista ottaa häntä todisteeksi.
Heikki Sipilä on Pohjois-Korean kommunistiagentti, joka saa pohjoiskorena paskakommareilta palkkion nuolenta-toimenpiteistään. Sipilälle toimitaan säännölisesti 7-9- vuotiaita korealaispoikia naitavaksi. Poikien peräaukot täyttyvät vierailujen seurauksena Heikki Sipilän kommunistimällillä. Palkkioksi saamistaan pojista kyseinen pedofiilisika kirjoittelee Pohjois-Koreaa ylistävää tekstiä ja tekee rikosilmoituksia km-porukoista.
Ko. epatto on pelkkä nuolijapaska. Ko. paskakasahan ylistää myös Ryssän kommunistipuoluetta ja paska-Ryssä Lukasenkaa

Anni Mattila protestoi Lehdolle:
Millä oikeudella sinä jakelet tappokäskyjäsi?

Lehto vastaa:
Luonnonoikeudella rakas Anni

Heikki Sipilä vastaa Lehdolle:
Tervehdys.
Tämä Seppo Lehdon juttu on paljon laajempi kuin on tiedettykään.
Hänen uhrikseen ovat joutuneet suuri osa kansanedustajista, monet ministerit, yliopistojen opettajat.... tuhannet ellei kymmenet tuhannet henkilöt ja yhteisöt.
Asia on Tampereen poliisin hoidossa (ylikonstaapeli Jaakko Kallio).
Poliisi on kuitenkin voimaton, koska tällaiseen asiaan ei löydy lakipykälää.
Eduskunta puolestaan ei voi sellaista lakia säätää, koska vastaavaa lakia kuulemma sorvataan EU:ssa ja se tullee valmiiksi muutaman vuoden kuluessa.
Uusnatsit ja muut sekopäät saavat siten rellestää internetissä vapaasti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.
Jotta kiitos tästäkin, EU.
Tänään iltapäivällä tulleessa törkyviestissä Seppo Lehto tietää minun tehneen rikosilmoituksen keskusrikospoliisille. Tein sen tänä aamuna toistamiseen, juridisesti paremmin muotoiltuna. On vain yksi mahdollinen johtopäätös: KRP vuotaa. Tampereen poliisi sen sijaan tekee parhaansa.
Heikki Sipilä

Lehdon kommentti:
Hah Hah haa...
Poliisit nauravat kommunisti Heikki Sipilän rikosilmoituksille.Tavalliset rivipoliisit tukevat Seppo Lehtoa ja muita kansallismielisiä.
KRP:stä komu-Sipilän rikosilmoitukset vuosivat heti..
Tampereella ne pistetään ö-mappiin ellei sitten käytetä vessapaperina.

Lehto jatkaa:
Heikki komu-Sipilä löytynee Hkin kolera-altaasta lähiaikoina
Suunsa on tukittu Tiedonantajalla ja perseeseensä on juntattu talvisodan aikaan kuivattu ryssänkyrpänippu. Kätensä ovat nippusiteellä laitettu jalkoihinsa kiinni ja kaulaansa on tehty korsikalainen kravatti.
Salamurhaorganisaatio

Lehto jatkaa aiheesta:
Heikki Sipilä pitäisi nimetä vuoden kansanmurhaajien fanklubin peruspunikkirotaksi vuodelle 2000
... palkintonsa olleen kaapillinen komujen luurankoja ja talvisodan jäljiltä hankeen jääneitä ryssänkyrpiä
Me pojat voimme tulla lapioimaan maat Heikki Sipilän jäännösten ylle.

Ilkka Kylävaara kommentoi:
Törkypostin lähettäminen ei ole sama kuin isänmaan asioiden edistäminen. En tiedä kuka on Heikki Sipilä, mutta väite että kyseinen henkilö olisi sekaantunut alaikäisiin poikiin - jos väite ei pidä paikkaansa - on julkisen tiedotusvälineen avulla suoritettu kunnianloukkaus, josta ALIN tuomio on kaksi kuukautta ehdotonta vankeutta. Joten jos tämä meno ei lopu, kyllä yahoo kertoo kuka on postin takana tai viimeistään puhelinyhtiö. Ihan vain noin meidän isänmaanystävien kesken. t. Ile

Lehto vastaa:
Parahin Ilkka Kylävaara Isänmaan Asialla
Kommunistisaastojen törkyjen paljastaminen ei ole lainrikkomista, vaan jokaisen isänmaallinen velvollisuus. Samoin kuin Lapin KRP:n olisi jo aika esittää julki ns. "Neuvostopartisaanien" sotarikollisten lista luovutuspyynnön kera Ryssän lähetystölle. Maamme ns. oikeuslaitos poliisitoimen kanssa peittelee kansakuntaamme kohdistuneita siviilikohteiden ihmisoikeusrikoksia törkeällä tavalla jarruttamalla tutkintaa mm. poliisineuvos Naulapään toimesta. Oikeuslaitoksemme onkin lähinnä poliittinen teatteri, eikä ns. oikea oikeuslaitos.
Heikki Sipilä on samaa kommunistipedofiili-negrofiilisontaa kuin paviaani-Putin, joka on vastuussa satojentuhansien tsetseenien vastaisista ihmisoikeusrikoksista. Isänmaan Asia on yhteinen asiamme, siihen kuuluu eritoten paskaryssien ulostaminen miehitetyiltä alueiltamme ja sotakorvausten saaminen Ryssältä.
Seppo Lehto Miehitettyjen aluiden palautuskomissio
PS:) Sympatiani elämänkohtaloillesi, kenties vielä järjestämme rapujuhlat Laatokan rantasaunallamme?
TERVETULOA YHTEISEEN KANSALLISEEN RINTAMAAN!

Anni Mattila kommentoi:
Toivottavasti joudut vankilaan Heikki Sipilään kohdistamastasi herjauksesta.
AM

Lehto vastaa:
HEIKKI SIPILÄ ON PELKKÄ RYSSÄN PERSERASSI
Ko. maanpetoksellisia ottowillekuusisleonidlaaksoja ei voi solvata eikä herjata, vaan pelkästään maan alle sontatunkion täytteeksi käyttää.

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Heikki Sipilä on paviaanikoira Putinin pilinmaistelija ja tunnetusti vinksahtanut pedofiilinen komusaasta
Gideon Bolomolo
Helsingin Jutkuseurakunta
Hjelsinki
Silvottu tynkä-Suomi

Presidentinkanslian sihteeriköt kommentoivat:
Heikki Sipilä tunnetusti työntelee saastaista ja silsaista komukyrpäänsä korelaispoikiin ja harrastaa myös negrofiliaa.
Negrofiilinä kuulemma käy panemassa myös Kim Jon Ilin tapattamia toisinajattelijoita ja Putinin murhauttamia tsetseenejä

Lehdon joulutervehdys:
Hyvää joulua Suomen nälkäänäkevät mustalaiset ja valkolaiset
Valitettavasti, minulla ei ole antaa sinulle edes minttusuklaanpalaa, kuten äsken Hämeenkadulla sitkeälle mustalaispojalle, joka pyysi ensin kymppiä, sitten vitosta. Kun totesin että kaikki rahat meni minttusuklaalevyyn, niin totesi: Anna edes suklaanpala. - Näin tein.
Päivän hyvä työni oli tässä: Suklaanpala nälkäänäkevälle mustalaisnuorukaiselle, joka oli hieman tuiterissa.
;) Mikä on sinun päivän hyvä työsi?
Kansakuntamme armoitettu kirkastaja ja kolehdinkantaja Karjalan Vapautusarmeijalle & Tsetsenian kunniakonsuli
Seppo Lehto - AKS:n hengessä -
Edelläolevan valossa kukaan ei voine väittää minua suvaitsemattomaksi ja ahdasmieliseksi.

Lehdon teoria Juutilaisen isän poismenosta:
Jutkusian isän taannoinen kuolema on mitä pikemmin tutkittava uudelleen mahdollisena henkirikoksena.
On nimittäin käynyt ilmi että vähän ennen kuolemaan Jutkusian isä oli suunnitellut tehdä jutkusian perinnöttömäksi ja jättää koko omaisuutensa tyttärelleen.
Jutkusian isää vitutti idioottipoikansa eläimiinsekaantuminen ja vehkeily ryssien kanssa.
Jutkusika sai ehkä jostakin vihiä, että isä aikoo tehdä ko. idioottipoikansa perinnöttömäksi ja joudutti isänsä kuolemaa jottei näin ehdi tapahtua.
Asia on perusteellisesti tutkittava ja jutkusikaa rangaistava ankarasti jos hän on paitsi eläimiinsekaantuja niin myös isänmurhaaja.

Villi-Ira lähestyy Lehtoa:
VILLI-IRA HALUAISI ANTAA SEPOLLE KUNNON SESSION. MITÄHÄN OLISI PIKKUMULKUSTA JÄLJELLÄ? VIELÄKÖHÄN SORMET NÄPPÄILISIVÄT NIIN HANAKASTI TÄTÄ PASKAA...

Lehto vastaa:
Vieläkö vittusi haisee?
Näin kertoivat jätkät Paapan kapakassa. Olivat kuulemma pari Pispalan poikaa joutunee käymään wc.ssa välillä oksella kun erehtyivät haistamaan ryssäläistä alevittuasi?
Seppo Lehto

Lehto jatkaa:
Hyvää Joulua Villi-Ira rakas ryssähuorani
Joko olet käynyt alapesulla?
Tampereen Suojeluskunta

Aryan Heritage kommentoi Lehdon sukujuuria:
Seppo Lehdon sukujuuret ovat tunnetusti syvällä udmurttian aroilla. Seppo lehto on sydän juuriaan myöten aasialainen ilmestys.
Aasian sivistyskansoihin Seppo Lehdolla ei kuitenkaan ole mitään yhteyttä. Seppo Lehto polveutuu Aasian aroilla vaeltavista primitiivisistä keräilyllä ja alkeellisella metsästyksellä elävistä kansoissa.
Lehdossa lienee myös negrististä verta sillä hänen seksuaalisuutensa on pidättelemätöntä. Lehto on perverssi ja ehkä myös raiskaaja. Tälläisen geeniaineksen omaavat henkilöt tulisikin kastroida.
Lehto eo sopeudu elämään eurooppalaisessa yhteiskunnassa. Se on selviö. Lehto ei esim suostu solmimaan avioliittoa vaan tehtailee mielummin äpäröitä. Lehto tulisikin poistaa mitä pikemmin tästä yhteiskunnasta ja olisi suotuvaa että häneltä evättäisiin pääsy kaikkiin sivistyneisiin yhteiskuntiin.
AH

Aryan Heritage Lehdon ja germaanien DNA:sta:
Seppo Lehdon geenistö on pääosin sama kuin apinoilla, mikä osoittaa, että hän polveutuu apinoista. Seppo Lehdolla ei ole geenistössääm sitä jumalaista alku- perää olevaa "kipinää", joka löytyy germaanien geenistöstä. Geneettinen tutkimus osoittaisi selkeästi, että Lehto ei ole germaani.
Lehdolla ei ole mitään tekemistä Jumalan kanssa. Darvinistit usakovat, että ihminen polveutuu apinoista tämä pitääkin paikkansa Lehdon, negridien ja muiden alempiin rotuihin kuuluvien kohdalla. Germaanien kohdalla väite apinasta polveutumisesta ei päde. Meidän geenejämme on manipuloitu jumalten toimesta ja meissä kaikkissa virtaa jumalallinen energia. Samaa ei voi sanoa Lehdosta ja negrideistä. heidän DNAnsa on apinan DNAta sillä apinoista he polveutuvatkin. Lehdolla on vielä runsaasti sian ja koirankin DNAta

Lesbo 85 lähestyy Lehtoa:
hei, haloo! mikä sua riivaa ja kuka oot? mist oot saanu mun mailin? ja mitä niitten vitun tyhmien otsikoiden takan mahtaa lukee? mä en ees viitti avata niit, ku tommoset kusipäät ku sä, laitatte niihin yleensä jotain helvetin viruksii! et kato peiliin ennen ku lähettelet tollasta joutavaa paskaa.

Lehto vastaa:
Lesbot tiineiksi Suur-Suomen kunniaksi
... kohta tulee mulkuttaja luoksesi

Jeesus Kristus kehottaa tappamaan ryssät:
Totisesti minä sanon teille, te olette minun valittu kansani, te olette minun Siioni, te olette uusi Israel.
Menkää ja tuhotkaa vihollisenne Ryssät minun nimessäni ja veressäni. älää antako armoa kansani vihollisille, kuten muinaiset israelilaiset eivät antaneet armoa filistealaisille.
Tappakaa kaikki ryssän edustajat, sillä ryssä pitää pyhkäistämän maan päältä. Tuhotkaa alueellene rakennettu Ryssän kaupunki ja kylväkää raunioille suolaa.
Menkää ja tapakaa kaikki miehittäjänne niin paikkane on luonani taivaassa!
Jeesus Kristus

Lehto kannattaa:
Siunauksemme Ryssäntuholle: ) Viite: Tuhotkaa Ryssät nimissäni!
Tänäkin jouluna kunnon tsetseenit kärsivät miehittäjä-Ryssän saastaisesta miehityksestä ja sotarikoksista
Kuolema miehittäjä-Ryssälle

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Raiskatako lesboja aiot? Vaikka en itse lesbo olekaan niin tunnen monia ja tiedän että aika moni hallitsee hyvin itsepuolustustaidot.
Tuommoinen runkkari kuin sinä jäisi kyllä helposti toiseksi.
Kehtotan edelleen sinua hakeutumaan psykiatriseen hoitoon, En viitsi enään tehdä rikosilmoituksia touhuistasi kun olen tehnyt jo niin monta.
t. Anni

Lehto Putinista:
KAPISEN KOIRAN PERÄAUKKO V. PUTIN JÄRJESTI LASTEN TEURASTUKSEN TSETSENIASSA JOULUNA. TYYPILINEN ELUKKA! PUTININ EI OLE MUUTA KUIN HAISEVA KAPISEN KOIRAN PERSEREIKÄ. JOKAINEN SEN HUOMAA HAJUSTA KUN PAVIAANINNAAMA AVAA TYPERÄN SUUNSA.
PUTIN ON SAIRAS LAPSIA TEURASTAVA SIKA. KREMLISSÄ HYYPIÖ JAHTAA PIKKUPOIKIA TYYPILLISEEN RYSSÄLÄISEEN TAPAAN. JOKAINEN KREMILISSÄ TIETÄÄ ETTÄ TUO SIKA- KOIRA ON LAPSIA RAIKAAVA HOMO, JOKA ELÄÄ KULISSIAVIOLIITOSSA JA JAHTAA LAPSIA ELLEI NAI SIKOJA JA KOIRIA!

Lehto Tshetshenian puolesta:
ME SUOMALAISET KIITÄMME RYSSÄN OMAAN MIEKKAANSA SYÖKSYMISESTÄ
... ja rukoilemme Suomen Luterilaisen kirkon nimissä Tsetsenian kansakunnalle Taivaallisen Isän laupeutta ja suopeutta, jouduttamalla Ryssän paskaimperiumin tuhoa
Seppo Lehdon ajatuksien siivittäminä Tsetsenia kansakunta nouskoon alhostaa ja Ryssä tuhoutukoon helvetillisen tulen vallitessa
Ryssäliiskaajat

Presidentinkanslia tiedottaa:
Presidentinkanslia
Tarja Halonen
Mariankatu
Helsinki
Presidentin päiväkäsky 5.1.2001
Maidemme Suomen ja Ryssän paskatörkykasan välillä ei voine vallita hyvät suhteet niin kauan kuin Ryssä miehittää alueitamme, sekä Ryssä harjoittaa kansanmurhaa Tsetseniassa. Vaadimme Ryssää alistumaan YK:n mandaattihallintoon kunnes Leninin, Stalinin, .... ja PUTININ sotarikokset on selvitetty:)
Tarja Halonen
presidentti

Olli Yliaho lähestyy Lehtoa:
Lopeta jo. Kukaan ei halua postejasi.

Hiski Haapoja tiedustelee Setan Suvi Ronkaiselta:
Olenko ainoa, jolle on tullut bi-listan kautta hyhmäisiä siitosviestejä puhdasverisiksi oriiksi itseään kuvittelevilta tahoilta?
Et.
Voiko muka bi-listalle lähettää viestejä kuulumatta listalle?
Miksei voisi, jos sitä ei nimenomaan ole estetty?
Armaan ylläpitäjämme olisi syytä killata Seppo Lehdon persoonat. Houruiluissa on laaja vastaanottajavalikoima, ja jokainen osoitteita karsimaton vastaus menee kaikkiin samoihin paikkoihin.
(Niille, jotka eivät Seppo Lehtoa tunne, kerrottakoon että Mr. Suur-Suomi on seinähullu asefetisisti psykopaatti, eikä kanssaan kannata yrittää keskustelua mistään aiheesta.)

RED DEVIL kommentoi:
Olet täsyin samaa mieltä Seppo Lehdon seinähulluudesta. Kannatan kuitenkin kaikkea mahdollista kiusantekoa hänen nettiharrastukselleen. Joten siitä vain joukolla lähetämään roskaa roskaajan omaan sähköpostilaatikkoon.
Kannattaa kuitenkin pitää huolta etteivät herran muut uhrit saa kopioita.

Seppo Lehto uhkaa ryssäläisiä tahoja:
Seppo Lehto on Isänmaamme puolustaja no:1
Ryssäläisille tahoille piiskaa vanhassa miehittäjä-Ryssän piiskapetäjässä, niin eiköhän se siitä. Piiskausistalle pääsevät mm. Ilkka Suominen, jaakko.laakso@eduskunta.fi, pia.viitanen@eduskunta.fi, Mauno Koivisto, Outi Ojala, Bjarne Kallis, sekä lukuisat muut vastaavat miehittäjä-Ryssän perseennuoluun erikoistuneet KGB:n piilosolut hallintojärjestelmässämme.
Kunnioittaen Seppo Lehto ryssäläisten tahojen kurkuttaja ja miehitettyjen alueiden palattaja
PS: Tervetuloa Vaasaan Miehitetyn Karjalan "juhlille" ensi viikonloppuna

Leeni Peltonen lähestyy Lehtoa:
Vaadin että poistatte Suomen Kuvalehden postituslistaltanne välittömästi.
Leeni Peltonen
toimituspäällikkö
Suomen Kuvalehti
leeni.peltonen@kuvalehdet.fi

Lehto vastaa:
Suomen Kuvalehti on levittänyt Seppo Lehdosta ryssäläisiä valheita useana vuonna, ilman vastinetta
Katsokaa arkistoanne ja pyytäkää anteeksi kunnioitetulta Seppo Lehdolta ja armottomalta Ryssäntappajalta ja miehitettyjen alueiden palauttajaltamme
kuolema ryssälle, läpipaskalle jne.

Otso Kantokorpi lähestyy Lehtoa:
ihan noin niin kuin vakavasti ottaen, jos et toistuvista pyynnöistäni huolimatta poista taide-lehteä (taide@artists.fi) postituslistaltasi, ryhdyn asian vaatimiin lisätoimenpiteisiin. minulla on ihan oikeasti muutakin tekemistä kuin siivota viestejäsi muutenkin ylitäydeltä koneelta.
otso k/taide

Presidentin uudenvuodenpuhe:
Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe 1.1.2001
------------------------------------------------------
Virallinen uudenvuodenpuheeni koskien erityisesti miehittäjäämme Ryssää ja sen toimeenpanemia kansanmurhia ja miehityksiä
-------------------------------------------------------
Suomen huoli Tsetsenian ja Kaukasuksen alueen kansanmurhista edelleen ajankohtaista, sekä alueemme miehityksestä vapauttaminen
Vuosituhannen vaihtuminen lisäsi keskustelua elämämme arvoista. Moni tuttuna ja turvallisena pidetty asia on muuttunut, kuten miehittäjämme Ryssän saastainen juoppo Jeltsinkin vaihtui paviaani-Putiniksi. Se on koskenut myös meitä suomalaisia. Vastapelurinamme on nyt tunnettu kansanmurhaaja ja KGB:n kätyri sieluton pedofiili ja niljakas lude suoraan kauhujen talosta.
Mielestäni nyt on aika kohdistaa huomiota myös kansalaisten perusoikeuksien parempaan toteutumiseen. Uusi perustuslaki kannustaa meitä kansanvallan, ihmisten tasa-arvon ja yhteiskunnan oikeudenmukaisuuden edistämiseen. ... myös Tsetseniassa ja muilla Ryssän Saastan miehittämillä alueilla.
Vapauksien ja vastuun on oltava tasapainossa. Tasa-arvo ja vapaus yhdessä luovat edellytykset oikeudenmukaisuudelle. Ilman tasa-arvoa vapaudesta voi tulla vahvemman oikeutta. Globalisaatioon ja markkinatalouteen kuuluva kilpailu on tärkeää, mutta se synnyttää helposti eriarvoisuutta. Tähän eriarvoisuuteen meidän on puututtava poliittisella tahdolla kuten Naton ja EU:n voimakkaammalla puuttumisella Ryssän Tsetsenian kansanmurhaan.
Demokratian perusta on ihmisten tasavertaisuus. Enemmistö voi tehdä kaikkia sitovia päätöksiä. Enemmistön velvollisuutena on huolehtia vähemmistönkin oikeuksien kunnioittamisesta. ... Sitähän ei naapurimme Ryssä tee, vaan rikkoo ihmisoikeuksia mennen tullen, kuin parhaimpaan Stalinin ja Leninin aikaan. Valitettavasti maassammekin vielä palvotaan ryssäläisen jutkusaastan eli Leninin muistoa Tampereella oikein vuosittaisilla määrärahoilla.
Maailma on aikaisempaa avoimempi ja me olemme entistä riippuvaisempia toinen toisistamme. Muuttoliike Suomesta ja Suomeen jatkuu, kiitos Ryssän miehityksen ja EU-jäsenyytemme pakkopullan. Yhteiskuntamme muuttuu ja kulttuurillinen monimuotoisuus lisääntyy, valitettavasti. Mekin muutumme pikkuhiljaa sekarotuisiksi. Samalla opimme kuitenkin arvostamaan omaa kulttuurillista ainutlaatuisuuttamme puukko takataskussa ja haulikko orrella. Jokaisella on oikeus olla ylpeä kulttuuristaan, mutta suoda se myös toiselle esim. somaleita voinemme arvostaa parhaiten leikkaamalla heiltä jo raja-asemilla kyrvät pois juurta jaksain. Eduskuntaanhan tuli aiheesta lakiehdotukskin jo vuonna 1996, mutta valitettavasti se ei edennyt käsittelyyn. Lakihan tuli Ben Zyskowitszin kautta uudelleenluonnosteltavaksi, missä olisi kielletty myös poikalasten ympärileikkaus.
Olen erittäin huolestunut kuluneen vuoden aikana tulleista viesteistä, jotka kertovat kasvaneesta suvaitsemattomuudesta ja taipumuksesta ratkaista väkivallalla esiintyneitä ongelmia suomalaisia kohtaan. Suuret otsikot ovat vain jäävuoren huippu. Vain murto-osa yhteenotoista tulee viranomaisten tietoon. Väkivaltaa suomalaisia kohtaan ei tule hyväksyä missään muodossa. Mutakuonoille on laitettava länget kaulaan ja kuivattu ryssänkyrpä perseeseen, jolleivat muuten tokene.
Meidän kaikkien on syytä kantaa vastuuta tästä kehityksestä. Suurin haaste ei kuitenkaan ole suvaitsemattomat mutakuono-ihmiset, joita on onneksi vähän. Ratkaisun avain olemme me suomalaiset - suuri enemmistö. Meidän tulee puolustaa syrjinnän kohteeksi joutunutta lähimmäistämme ja vastustaa suomalaisiin kohdistuvaa rasismia. Suvaitsevaisuus ei vallitse itsestään, vaan siihen tarvitaan jokaista meistä vereltämme suomalaisista niin hengeltään kuin ruumiiltaan. Tunnuslauseenamme olkoon: Turpa kiinni mutakuono ja suksi helvettiin Suomesta. Tärkeä tekijä kilpailukyvyllemme on ollut maamme poliittinen ja sosiaalinen vakaus, mikä on vaarantumassa erilaisten algerialaissomaliperäisten katujengien ja raiskauspopuloiden hyysäämisestä maassamme.
Meidän pitää olla sitkeitä ja kauaskatseisia. Hyvistä tuloksista huolimatta Suomella on myös haasteita. Talouskasvu ja hyvinvointi on jaettava sosiaalisesti ja alueellisesti oikeudenmukaisesti koskemaan myös miehitettyjä alueitamme kun ne sodalla ja raudalla valloitamme takaisin miehittäjältämme Ryssältä. - Näin sijoitamme sekä yhteiseen tulevaisuuteemme että kunnioitamme vanhempien sukupolvien perintöä ja ponnisteluja. Se on hyvinvointimme elinehto.
Hyvinvointimme perustekijöitä on myös äidinkieli mikä on tärkein väline, kun opitaan uutta. Opetukselle, tieteelle ja tutkimukselle on varattava riittävät voimavarat voidaksemme hyödyntää kansakunnan kaikki kyvyt. Hallituksen ja eduskunnan ponnistelut tämän saavuttamiseksi ansaitsevat täyden tukemme.
Suomalainen on perinteisesti arvostanut työtä (vrt.kommunismi ja ja kansallissodialismi ajatteluamme ohjaavana ). Mahdollisuus tehdä työtä kuuluu hyvään elämään ja päästä ulos velkavankeudesta. Eli maamme ulosottolakia pitää rukata ihmisoikeusystävällisempään suuntaan ja välittömästi. Nykyinen velkajärjestelylaki ohjaa vain kertaalleen pankkituen kautta pumpattuja varoja vielä kerran pankeille ymv:lle.
Työ ei kuitenkaan jakaudu maassamme oikeudenmukaisesti. Toiset tekevät työtä uupumukseen saakka, kun taas toisilla ei ole riittävästi työtä edes välttämättömän toimeentulonsa turvaamiseksi. Työttömyyden vähentäminen, työllisyysasteen nostaminen ja työelämän laadun parantaminen ovat edelleenkin yhteiskuntapolitiikkamme keskeisiä tavoitteita.
Työssäjaksamiseen on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota. Ihmisen uupuminen ei tunnu vain työssä, vaan seuraa häntä myös kotiin. Taloudellisuuden ja tehokkuuden ylikorostamisessa ihminen on vaarassa syrjäytyä. Tällaisen kehityksen ei pidä kuulua suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuteen.
Menestyksestämme saamme kiittää sekä ahkeraa työntekijää että yrittäjää, jotka mahdollistavat myös ajattelun maamme vapauttamiseksi miehittäjä-Ryssän ikeen alta. Yhteiskunnan rakenteita on kehitettävä yrittämistä kannustaviksi. Suurten vientiyritysten merkitys Suomen kansantaloudelle on tunnettu. Vastaavasti pienet ja keskisuuret yritykset ovat tärkeitä työllisyyden vuoksi. Toivon, että pystymme rohkaisemaan erityisesti naisia ryhtymään entistä useammin yrittäjiksi. Heidän osaamistaan tarvitaan.
Suomen suhteet naapurimaihimme ovat erinomaiset ns. diplomatiatasolla. Koin tämän voimakkaasti viime vuoden aikana tekemilläni valtio- ja virallisilla vierailuilla. ... jopa vastenmielisellä Ryssän vierailullani. Muistoissani ovat edelleen ulkoministerinäkin näkemäni Ryssän kansanmurhan uhrien ja heidän sukulaistensa surkea kohtelu eri pakolaisleireillä Tsetseniassa ja sen lähialueilla.
Tunnemme edelleen kuuluvamme pohjoismaiseen perheeseen. Arvomme ovat samanlaiset suhtautumisessa Ryssään, vaikka käytännön ratkaisut saattavat vaihdella. Pohjoismaiselle hyvinvointiyhteiskunta-ajattelulle löytyy kansainvälistä kiinnostusta ja meidän kannattaa toimia yhdessä sen edistämiseksi.
Baltian maiden ja pohjoismaiden yhteistyö on tiivistynyt. Kaikilla osapuolilla on halu vahvistaa tätä kehitystä. Viro, Latvia ja Liettua ovat edistyneet hyvin valmistautumisessaan Euroopan unionin jäsenyyteen. Suomi tukee Baltian maita tässä prosessissa, sekä vaadetta heidän itäisten alueidensa palauttamisessa.
Suomen ja Venäjän diplomaattisten suhteiden solmimisesta tuli eilen kuluneeksi 80 vuotta. Maidemme väliset suhteet ovat kokeneet erilaisia vaiheita. Totesimme keskusteluissa Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa viime viikolla, että maidemme väliset suhteet ovat nyt erinomaiset, vaikkakin alueellinen miehitys loukkaa edelleen arkisissa kontakteissa niin kansalais-, kuin virkamiestasolla.
Venäjän merkitys Suomelle tärkeänä kumppanina on vähentynyt. Venäjällä teeskennellään voimakasta halua kehittyä eurooppalaisena valtiona. Kehitys Venäjän yhteiskunnan eri osa-alueilla ei ole ollut yhdenmukaista, vaan sekä vauhti että suunta on vaihdellut, valitettavasti aina vain pahempaan suuntaan. Tämä on mielestäni luonnotonta nyt, kun tämä korruptoitunut maa on uuden etsinnässä. Vastuu Venäjän kehittymisestä on heillä itsellään, mutta me muut voimme tukea oikeana pitämäämme kehitystä ja helpottaa Venäjän Moskovan oblastia integroitumista muuhun Eurooppaan, siinä samalla kuin miehitettyjä kansoja ja alueita itsenäistymään Ryssän ikeen alta.
Euroopan unionin jäsenmaiden hallitusten välinen konferenssi saatettiin päätökseen joulukuussa Nizzan huippukokouksessa. Yhteistyön ongelmia ja haasteita on pohdittu varsin avoimesti. Mielestäni on hyvä muistuttaa siitä, että konferenssi onnistui perustavoitteessaan; Euroopan unioni on nyt valmis ottamaan uusia jäseniä vastaan Ryssän paskaimperiumin romahduttmiseksi.
Euroopan unionin laajentuminen voi hyvin merkittävällä tavalla lisätä vakautta ja hyvinvointia Euroopassa. Jäsenyysneuvottelut ovat tulossa vaativimpaan vaiheeseensa. Nyt on erittäin tärkeätä, että unioni, sen jäsenvaltiot ja hakijamaat osoittavat halua yhteisen Euroopan rakentamiseen.
Unionin poliittisen ja taloudellisen integraation syventäminen vaatii edelleen paljon työtä. Euroopan unionin menestys voi pitkällä aikavälillä perustua ainoastaan sen kykyyn parantaa ihmisten arkea. Unionin on omalla toiminnallaan hankittava ja säilytettävä kansalaisten tuki ja luottamus.
Ruotsi on tänään vastaanottanut Euroopan unionin puheenjohtajuuden. Haluan ilmaista naapurimaallemme vilpittömän tuen ja menestyksen toivotuksen tässä vaativassa tehtävässä ja vierasperäisten epattojen maastapotkimisessa.
Balkanilla on otettu uusi askel rauhan suuntaan. Jugoslavian liittotasavallan presidentin- ja parlamenttivaalit syyskuussa johtivat demokratisoitumisprosessiin, joka jatkui Serbian tasavallan parlamenttivaaleissa joulun alla. Jugoslavian orastava demokratia on edelleen hauras ja sen vahvistaminen vaatii paljon työtä sekä Euroopan unionin että muun kansainvälisen yhteisön tuella.
Syyskuun alussa minulla oli kunnia toimia Yhdistyneiden kansakuntien vuosituhannen huippukokouksen puheenjohtajana yhdessä Namibian presidentin kanssa. Kuulimme maailman kansojen edustajien arvioita yhteisestä tulevaisuudestamme. on osoitettava myös ympäröivästä luonnostamme.
Tavoitteita ei saavuteta sanoilla vaan teoilla. Pienilläkin. Toivon tämän olevan mielessä tehdessämme lupauksia alkaneelle vuodelle. Joten muistakaamme Mannerheimin päiväkäskyjä, eritoten kuuluisia miekantuppipäiväkäskyjään.
Lopuksi haluan omasta ja puolisoni puolesta kiittää kaikkia kansalaisia lukuisista yhteydenotoista, joita olemme saaneet kuluneen vuoden aikana. Tukenne ja kiinnostuksenne yhteisten asioiden hoitoon on ollut tärkeää.
Toivotan kaikille hyvää alkavaa vuotta. Tehkäämme vuodesta 2001 aidosti yhteisen vastuun vuosi.
Tarja Halonen
- Virallinen Ryssänliiskaaja Silvotusta tynkä-Suomesta

Lehdon viesti Olavi Koskelalle ja Olavi Mäenpäälle:
Olavit Koskela ja Mäenpää ovat periaatteessa oikealla asialla, mutta kumpikin heistä on ryssäläisten tahojen harhaanjohtama.
Kumpikin Olaveista sanoo, että ryssä ei ole ongelma vaan Suomessa loisivat neekerit. Miehet eivät vai näe metsää puilta. Suurin Suomessa loisiva neekeriryhmä ovat Ryssän ja ryssäläisyyteen taipuisien tahojen maahamme rahtaamat somalit. Somalit Suomeen toimitti Ryssä saadakseen aikaan sekaannusta ja kääntääkseen huomion pois ryssäläisten tahojen toiminnasta.
Ryssä on kaikkien ongelmiemme syy ja ydin. Somalit ovat vain ryssäläisongelman ilmenemismuotoja.
Olavi Mäenpää haukkuu S. Lehtoa tämän ryssä-puheissa. Tässä suhteessa Olavi M. on mennyt ryssäläisten asettamaan ansaan. Ryssät pyrkivät juuri valheita kuiskimalla hajoittamaan Suomen kansallismieliset ja saamaan enmmän tilaa tihutöilleen.
Nyt tiedetään että ryssäläiset tahot kontrolloivat useimpia lehtien toimituksia (toimittajankoulutus on Ryssän käsissä) ja eduskuntaa sekä useimpia kunnan valtuustoja. Ryssä pyrkii soluttautumaan myös Km-likkeeseen kuiskimalla mm S. Lehtoa koskevia valheita ja panetteluja O. Mäenpään korvaan.
Jokaisen kansallismielisen tulisi tajuta että RYSSä on todellinen vihollinen. Kun Ryssä saadaan kukistettua on helppo tuhota Ryssän ilmenemismuodot ja etäispesäkkkeet kuten somalit.
Ylivoimaisesti suurin osa maassamme tapahtuvista rikoksistakin tapahtuu Ryssän ja näiden etäsipesäkkeiden toimesta.
Lisäksi tulee Ryssän toimeenpaneva alueidemme miehitys. ... loiset pitää myrkyttää, niin myös alueiltamme.
Murskataan yhdessä paska-Ryssä!

Erik Wahlström lähestyy Lehtoa:
Toistan tänään Teille lähettämäni kieltoni:
Jos ette välittömästi lakkaa lähettämästä vietejä sähköpostiosoitteeseeni tulen ryhtymään oikeudellisiin toimenpiteisiin.
Erik Wahlström
päätoimittaja
Hufvudstadsbladet

Tarja Halonen vastaa:
Tarja Halonen
Mariankatu
Tasavallan presidentinkanslia
Helsinki
Presidentti tiedottaa 4.1.2001
Huvustadbladetilta lakkautetaan lehdistötuki, jollette julkaise Tsetsenian kansanmurhaa koskevia dokumentteja
HS:ssakin oli jokin entisen Moskovan kirjeenvaihtajan Putinin sontaluukkua ylistävä kirjoitus. Hyi Shaatana. Olikohan se pentti.sadeniemi@sanoma.fi?
Tarja Halonen Presidenttinne

Demarin toimitus lähestyy Lehtoa:
Ole hyvä ja lopeta näiden tarpeetomien viestien lähettäminen. Tukkii vain postin, eikä niitä viitsi lukea kukaan. Emme julkaise kirjoituksiasi missään oloissa.
Toimitus

Lehdon viesti ministeri Tuomiojalle:
Arvoisa ryssänlipukieli Tuomioja
( petteri.oksa@eduskunta.fi sekä Demari-lehti )
Ole hyvä ja ime Ryssänpersettä Tehtaankadulla ja Moskovassa, älä kirja-arvostelussasi.
Olemassaolosikin rikkoo jo suomalaista harmoniakäsitystä kaikessa laajuudessaan.
Olisi hyvä kun tajuaisit ajoissa väistyä paikaltasi ja mennä esivanhempiesi viitoittamaa tietä suoraan Ratakadun vankilaan.
Virkakautenasi et ole ottanut selkeästi kantaa maatamme ja kansaamme loukkaavaan miehittäjä-Ryssän loisimiseen alueillamme. Etkä myöskään ole vaatinut kansainvälisillä areenoilla Putinin saattamista vastuuseen Tsetsenian kansanmurhasta.
Näin ollen voidaan tehdä johtopäätös, että olet pelkkä miehittäjä-Ryssän kökkotraktori.
Seppo Lehto ( Ei Seppo Nevala )
Armoton Ryssäntappaja ja ryssäläisyydenliiskaaja

Vesa Veijonen lähestyy Lehtoa:
Ota pää pois perseestä niin maailma näkyy. Ja lopeta itse lähettelemästä näitä idiotismin kukkasia ventovieraiile ja tuntemattomille, saattaa nimittäin käydä niin että joku ihan oikeasti polttaa hihansa, ottaa sun osoitteen selville ja tulee vetelemään sua rähinäremmillä ympäri korvia. Ja sitten lyödäänkin niin perkeleesti kun saa kerrankin ihmisen lasta lyödä.
T. Vesa

Lehto vastaa:
Vesa Veijosella on pää Ryssän perseessä: )
Valitettavasti
... eikä huomaa kun on jo henkitoreissaan
Miehittäjä-Ryssäntappaja

Klasun tutkintapyyntö Lehdosta:
TUTKINTAPYYNTÖ
___________________________________________________
TAPAUS SEPPO LEHTO
Lainkohta: Tietoliikenneyhteyksien häirintä ja N:o 565/1999
Annettu Helsingissä 22 päivänä huhtikuuta 1999
Laki yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta ...
21 § Televiestintä suoramarkkinoinnissa:
Televiestintää ei saa käyttää suoramarkkinointiin ilman tilaajan ennalta antamaa suostumusta, milloin teleyhteydet vastaanottavalle tilaajalle otetaan automaattisten järjestelmien tai faksin avulla, jollei ministeriö 4 momentin nojalla toisin päätä. ... (luku jatkuu lisäsäädöksillä mahdollisuudesta poistua markkinointilistalta jne.). 27 § [Joka ...] 3) käyttää televiestintää suoramarkkinointiin 21 §:n vastaisesti on tuomittava, jollei teosta muualla säädetä ankarampaa rangaistusta, yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta annettujen säännösten rikkomisesta sakkoon.
Seppo Lehto niminen henkilö häiriköi jatkuvasti tietoliikenneyhteyksiäni tavalla, että hänen täysin käsittämättömät viestit tukkivat päivittäin tietokoneeni sen ladatessa koneeni ohjelmaan viestejä Jippiin serveriltä. Rikoksentekovälineinä Seppo Lehto käyttää tietoliikenneyhteyksien häirintään yleisiä tietokoneita mm. Tampereen yliopiston tietokoneita asian tuntevan tietokoneinsinöörin äskeisen jäljityksen mukaan. Kirjoitin yliopistoon asiasta taannoin, mutta he vain kertoivat, että asialle ei voi tehdä mitään. Poliisille he ovat ilmoittaneet kuukausi sitten, että Seppo Lehdolla on pysyvä porttikielto yliopistoon. Tampereen poliisissa Tapaus Seppo Lehtoa hoitaa Jaakko Kallio -niminen poliisimies, jolle yliopisto ilmoitti äsken porttikiellosta.
Vaadin Seppo Lehdolle kovinta rangaistusta tietoliikenneyhteyksieni jatkuvasta häirinnästä oheisen lain kohdan mukaan; vaadin lisäksi, että maksamaton sakko on suorittetava yhteiskuntapalveluna. Lisäksi vaadin rangaistusta Tampereen yliopistolle myötävaikuttamisesta rikoksen tekoon, koska useimpien S. Lehdon lähetyspaikka on IP-numeron mukaan Tampereen yliopisto mm. kirjastojen ja muiden yleisötietokoneiden lisäksi. Seppo Lehto on aikaisemmin harjoittanut vastaavaa toimintaa telefaxilla, jolloin poliisi nouti telefaxin Tanja Siirtolan kodista pois. Omaa tietokonetta Seppo Lehto ei pysty käyttämään, koska ulosottoviranomainen hakisi sen pois S. Lehdon ollessa ikivelkainen; lisäksi kaikkea työtä vieroksuvana S. Lehto ei voi muutenkaan pitää ko konetta itsellään Siirtolan asunnossa.
Seppo Lehdon toiminta ei vaikuta järjellisen ihmisen toiminnalta ja ei kestä lähempää psykiatrista tarkastelua; Seppo Lehdolle on sen takia tehtävä pikainen mielentilatutkimus, jolloin sitä ei saa taas tehdä toistamiseen asiaan estynyt vastaanottoa pitävä psykiatri Ilpo Suoniemi, vaan joku toinen. Vaadin Seppo Lehtoa myös suljettavaksi pysyvästi suljetulle osastolle psykiatriseen sairaalaan. Suomen Kuvalehden Jarno Forssell vaati myös Seppo Lehdon sulkemista psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle kirjoituksessaan ko lehdessä keväällä 2000, joka sivusi ko henkilön toimia.
Tietokoneeni on ladannut joskus myös yli 50 häirikköviestiä yhtenä päivänä Ilmari Lehto-nimiseltä henkilöltä ja aina silloin tällöin lisää; vaadin yhtälailla rangaistusta Ilmari Lehdolle tai jos hänen isänsä Seppo Lehto käyttää poikansa nimeä vaadin lastensuojeluviranomaisten tekemään asiasta täyden selvityksen Tanja Siirtolan luona. Rikoksesta epäilty Seppo Lehto asuu Tanja Siirtola nimisen naisen luona Penttilänkatu 12 D:ssä ja Tanja Siirtola on synnyttänyt ko Ilmarin. Poliisipapereiden mukaan Seppo Lehto ja Tanja Siirtola eivät ole avo- tai avioliitossa, vaan heidän monet lapsensa on tehty pelkästään sosiaalietujen saamisen toimesta. Lastensuojeluviranomaisilla on siis vahva peruste puuttua asiaan ja tutkia se ja ottaa lapset mahdollisesti huostaan ja toimittaa lastenkotiin.
Olen saanut ihmisiltä myös useita yksityisluontoisia viestejä, joissa viitataan Seppo Lehdon ja Tanja Siirtolan harjoittavan haureutta ko asunnossaan; olen jopa itse saanut myös Tanja Siirtola nimiseltä naiselta viestin, missä hän tarjosi minulle seksipalvelujaan. Saman viestin S. Lehto lähetti myöhemmin. Näyttöä on siis olemassa. Kun tällaisia tarjouksia on tehty ja S. Lehto on pitänyt sellaisia seksistisiä internet-sivuja, jotka ollaan poistettu netistä nettipalvelun tarjoajan toimesta Seppo Lehdon asumassa Tanja Siirtolan asunnossa harjoitetaan ilmeisesti haureutta ja rikotaan seuraavaa lakia.
LAINKOHTA: Rikoslaki 20 luku 9 §: 9 § Paritus
Joka hankkiakseen itselleen tai toiselle taloudellistahyötyä

2) muuten käyttää hyväkseen jonkun ryhtymistä sellaiseen tekoon tai
3) viettelee tai painostaa toisen sellaiseen tekoon, on tuomittava parituksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.
Ennakkotapauksena on Osuuspankin kiinteistö, jossa venäläiset prostitutoidut harjoittivat ammattiaan ja tilan järjestämisestä prostituutiolle Osuuspankki sai erittäin kovan rangaistuksen. Seppo Lehdon toimet olisi ilmoitettava taloyhtiöön tms., jotta he ovat informoituja täysin siitä, mitä heidän taloyhtiössä todella tapahtuu. Viittaan edelleen niihin yksityisluontoisiin ilmoituksiin, joita itse olen saanut. Tämän vuoksi Tanja Siirtolan asunnossa olisi toimitettava kotietsintä tai ratsia, koska on erittäin vahvat epäilyt siitä, että he rikkovat ko lakia josssain muodossa. Lisäksi Siirtolan asunnossa on aikaisemmin tehty ratsia, jolloin sieltä takavarikoitiin aseita mm. pumpattava haulikko. Täydet perusteet kotiratsiaan ja etsintään ovat näin siis olemassa. Vaadin kotietsinnän suorittamista Tanja Siirtolan kotona näiden näyttöjen perusteella ja viranomaisten ilmoitusta asiasta ko. taloyhtiöön.
VAATIMUKSET TUOMIOISTUIMESSA:
Vaadin Seppo Lehdolle täyttä rangaistusta tietoliikenneyhteyksien häirinnästä ja hänen asettamistaan välittömästi psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle. Vaadin rangaistusta hänen nimelläni postaamista viesteistä. Vaadin lastensuojeluviranomaiset tutkivat Seppo Lehdon ja Tanja Siirtolan Rikoslain 20 luvun ja 9 § vastaisen epäillyn rikollisen käyttäytymisen ja ilmoittavat asian ko taloyhtiön hallitukseen.
KvG

Aryan Heritage kommentoi:
Joko nyt saadaan Lehto tuomiolle ?
On jo aikakin.
Kiitos!

Lehto kommentoi:
Älä puhu paskaa saatanan seemihinttari. Homo-Klasu on kateellinen ihmisille joilla oma perhe. Jutskullahan ei ole mahdollisuutta kyseiseen elämäntapaan tynkäkullinsa ja hinttariviettiensä takia. Kaipa se muovikruunuinen hinttari on tälläkin hetkellä työntämässä rampakättänsä jonkun seemiryssän pesemättömään perseenreikään.

Lisbet Masinolvan raportti Särkänniemestä:
Olin loppukesästä veljenpoikani kanssa Särkänniemessä viettämässä kaunista kesäpäivää. Päivä sai kuitenkin järkyttävän lopun, kun nuori herra meni väärään paikkaan väärään aikaan.
Pojalla oli ranneke, ja syötyämme jätskit hänhalusi peilitaloon. No, suuntamme vei Vekkulaan, ja poika paineli sisälle taloon. Join pari tuoppia kepparia, ja aloin ihmettelemään miksei poikaa näy. Menin itse taloon sisään, ja kuulin ihmeellistä ähkintää. Juoksin äänen suuntaan, ja näin pojan tuijottavan suu auki, silmät kauhusta laajenneina kun Kulaus onanoi rajusti ns. pidentävän peilin edessä. Ei ollut lasten katseltavaa, kun kellertävät homekassit heiluivat edestakaisin ja peili heijasti syvät silmäkuopat vielä entistä selvemmin näkyviin.
Sitten katseeni kääntyi väkisinkin, ja huoneen toisessa nurkassa näin B. Verrikovan pökkivän rajusti aiemmin päivällä Turtolan City-Marketista varastamaansa posetiivarin marakattia; ilmeisesti hetkeä aikaisemmin Verrikovan härskisti hyväksikäyttämä pulu lojui lattialla höyhenet sekaisin ja kloaakki levällään. Samalla Kulaus laukesi rajusti, ja hänen verta hikoileva terskansa syöksi pihalle epäkelpoa tavaraa siihen malliin, että hän menetti kalunsa hallinnan; kuin paloletku olisi lähtenyt käsistä. Itse heittäyin maahan, ja isot rintani vaimensivat törmäystä. Veljenpojalle ei käynyt yhtä hyvin, sillä hän sai pahan osuman raskasmetalleja sisältävää "kutia" naamalleen. Hän vaipui koomaan.
Itselläni katkesi filmi tässä vaiheessa, ja herätessäni löysin itseni Verikovan asunnolta, paikat kipeänä. No, tulipahan ainakin saatua tuumin, pyyhin tavarani kuolleeseen marakattiin ja lähdin kylille. Veljenpoikaa ei ole näkynyt sen koommin.

Lehto kommentoi:
Joko Eläinsuojeluyhdistys on ollut yhteydessä viranomaisiin?

Jorma Huhtala Putinista:
Mitä sä vaahtoot putin on hyvä jätkä Mitä niihin setneihin tulee niin nehän on vaan musliimia ja nehän pitää tuhota se on oikein että aloitaa lapsista ettei ne pääse sikiäämän lisää mä ehdotaisin jotain myrkytystä nin kuin kaato paikoilla tuhotaan rottia. taijat itse olla niiten setsenien perseen nuolia.
joppe.

Lehto vastaa Jormalle:
Jorma Huhtala Ryssän Jammu-Sedän vakaumuksellinen kätyri
Ruotsista puhaltaa samat tuulet kuin vuosina 1918, 1939-1944, jolloin ei ollut ymmärrystä Suomen hädälle. Ryssälle muistettiin ilmoittaa, jopa Suomelle lähetetyt asetoimitukset muista maista.
Erlander oli tyypillinen sdp-Suomensyöjä ja Ryssän paras luottomies. Nyt on voimissaan suomenkielelläkin esiintyvät ryssäläiset perseenkorkit tyyliin jorma huhtala.
Ryssän jammu-sedät tuomiolle ja heti Tsetsenian kansanmurhasta, samoin kuin kommmunistiset saasta tukijansa

Lehdon ohjelmavinkki Ylelle:
Ohessa ohjelmavinkki Ylelle ohjelmatuotantoonsa
Huomenna mennään Moskovaan
Ryssästä tehdään siirtomaa
Naiset ja lapset tapetaan
lämpimät ruumiit raiskataan
Miehet puukolla kuohitaan
kaupungit napalmilla poltetaan
Meidän napalm polttaa parhaiten
Moskova palaa savuten
Lapset palaa parhaiten
niis`on vettä vähiten
Vanhalla farmari Mossella
saapuu lauma Ryssiä
Ryssistä mä pidä en,
lippaan täytän nauraen
Liikkuvat taakse kiskaisen
Ryssiä mä sääli en
RK 62 nakuttaa
Ryssä napin otsaan saa
Asuu lauma paska-Ryssiä
vanhassa saippuatehtaassa
Paska-Ryssistä pidä en
sisään heitän TNT.n
Saippuatehdas jysähtää
paska-Ryssät alle jää
Pistimellä kierrän suolet ulos,
hangella näkyy taistelun tulos.

Lehdon viesti ryssäläisille:
Tuomionpäivä ryssäläisille rivijäsenille ( kin ) .. kellot soivat
Klasun muovikruunu on kunniapaikalla lähimmällä koirien hautausmaalla. --- Tiedöttehän mitä asiaa Klasulla on ko. paikkaan lapion kanssa?
Lienee ainoa paikka minne ko. muovimonarkki on tervetullut tykötarpeineen?

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Ensin lesbojen siementäminen ja sitten "ryssien" tappaminen ja raiskaaminen.
Runkaatko sinä kun lähettelet näitä viestejä?

Lehto vastaa:
Kun ryssistä tehdään lannoitetta, niin ei siinä fantasioida:)
Kun ryssän tappaa, niin se pitää tehdä lopullisesti. Ryssän raiskaus lienee samaan kuin eläimeensekaantuminen

Matti Mielonen Helsingin Sanomista lähestyy Lehtoa:
Anteeksi,
Mutta voisitteko olla lähettämättä näitä viestejä enää meille Sanomiin, kun lista on muutenkin täynnänsä mitä merkillisempiä meileja joita saa siivota.
Yst. HS Sunnuntai

Lehto vastaa:
Olkaa hyvä vaan arvoisa Matti Mielonen
HS:n linjaa pitäsi selvästi siivota Ryssännuolennasta alkaen. Tsetsenian kansanmurha on sivuutettu HS:n pääkirjoitus- ja muissa jutuissa, joissa on sivuttu Ryssän velkoja ja poliittista tilannetta. Samoin on jätetty huomiotta miehitettyjen alueidemme palautusvaateet ja niiden juridinen pohja
Patricia Seppäläkin oli suorastaan kyrpiintynyt veljensä Erkon Ryssännuolentaan ja vaikenemiseen kansakunnallisista saatavistamme. ... joutui hiljennetyksi sovinistiveljensä painostamana.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio

Matti Mielonen vastaa:
Lyhyesti:
Tshetshenian kansanmurhaa on selostettu Hesarissa väsyksiin asti - mm. käyty paikan päällä kun kaikki alkoi ja laskemassa ruumiita sen jälkeenkin. Maailma on kuitenkin suuri, eikä pelkästään Tshetshenian kauheuksien seuraaminen ole HS:n kaltaisen tiedotusvälineen tehtävä. Se on taatusti asialistalla.
Kunn. ja hyvästi
MM.

Lehto samasta aiheesta:
Toki näin, mutta muutaman palestiinalaisen kuolema saa tänäkin päivänä enemmän tilaa, kuin moninverroin hirveämpi Tsetsenian kansanmurha, joka kuten jo totesittekin jatkuu edelleen. Kritiikkiä erityisesti Putinin "valkaisuun" Tsetsenian kansanmurhasta
Kritiikkini kohdistuukin erityisesti siihen, ettei Putinin vastuuseen ko. sotarikoksista ole vedetty selvää syy-yhteyttä, vaan hän on saanut rauhassa jatkaa toimiaan, ilman Slobo-Milosevitsin kaltaista syyllistämistä. Erityisesti pääkirjoituksissa ja sivun 4 artikkeleissa on Putin aikaa tarkasteltu erityisen kritikittömästi ja sinisilmäisesti. C-sivuilla ja erityisesti Martti Valkosen aikaan Tsetsenian kansamurha sai ansaitsemaansa huomiota ja kritiikkiä. Samoin vaikenitte vastineessanne miehitettyjen alueiden palauttamiseen ja sen ongelmavyyhteen, kuten lehtenne yleensäkin. Poliittista vastuuta ette ole ottanut muuta kuin antamalla potkuja kriittisille toimittajille kuten Martti Valkonen tai ajamalla ko. henkilöitä itsemurhaan kuten Seppo Heikinheimon.
Kiitos Matti Mieloselle poikkeuksellisen yllättävästä palautteesta muutoin.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio

Demarin toimitus lähestyy Lehtoa:
Ole hyvä ja poista osoitteemme postituslistaltasi. Emme julkaise mielipiteistäsi emmekä halua sinulta minkäänlaista postia. Jos postin tulo ei lakkaa, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin.
demarin toimitus

Lehto vastaa:
Demari-lehti haisee Ryssän perseeltä:(
Kantakaa vastuunne miehityksestämme ja Tsetsenian kansanmurhasta.
Ainoa asianmukainen tekonne on tehdä seppeku ja harakiri. Avustajia piisannee Seppo Nevalasta alkaen. Seppo Kuisma ja Leonid W. Laakso (kgb) avustanevat mielellään ruumiisiinsekaantumisissanne.
Juhlikaa saatanan ryssännuolijat esi-isiemme kalmistoilla ryssännuoluanne ja maanpetturuuttanne.
Salamurhaorganisaatio Dudajevin muistoa kunnioittaen

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Tuomiopäivä koitaa sinulle itsellesi kun joudut oikeudessa vastaamaan kansanryhmää vastaan yllyttämisestä. Ihme että et ole vielä saanut tuomiota.
AKM

Lehto vastaa:
Tuomiopäivä koitaa sinulle itsellesi Anni Mattila - ryssähuora
Vinkki: http://ultrapravda.freeyellow.com/moni.htm
Ryssä ei edusta mitään kansanryhmää, paitsi monoliittista kansojenmurhaa, joten se siitä.
Sotarikostuomioistuin kaltaisillesi Hertta Kuusisjatkumoille.

Lehto raportoi Putinin ja Schröderin toimista:
..PASKA-PUTIN OTTI SUIHIN GERMAANI-DEMARI SCRÖDERILTÄ JA SAI RYSSÄN VELKOJA ANTEEKSI. SCRÖDER TOSIN HIEMAN EPÄRÖI, KUNNES PUTIN LEVITTI HÄNELLE RASVATUN PERSEREIKÄNSÄ JA HORSTTI PÄÄSI ANTAMAAN PAVIAANI-MIEHELLE SAKSALAISTA NAHKA-FAGOTTIA SONTALUUKKUUN. SAMAAN AIKAAN PUTININ LESBO-VAIMO NUOLI SCRÖDERIN MUIJAA, KUN TÄMÄ EI KOTONA SAA RITTÄVÄÄ TYYDYTYSTÄ. TAAS LYÖVÄT RYSSÄT JA GERMAANIT KÄTTÄ...KUTEN VUONNA 1939

Lehto jatkaa samasta aiheesta:
On se perkele, mitä sitä tehdään, jotta ryssän paskaaivoille saadaan siemenpussit laulamaan ja vittu tutisemaan.
Tsetsenian kansanmurha saa jatkua, samaan aikaan jupistaan parista seemikuolleesta Länsirannalla.
On tämä maailma ihmeellinen?

Lehto tekee paljastuksen:
Valtioneuvosto tulee negrofiili-Ryssää: Jutkusika syö lapsia IMF:n tuella
Jutkusialle toimitetaan säännöllisesti Tehtaankadun suurlähetystön kautta tsetseenilapsien sisäfilettä, mitä tämä eläimiinsekaantuja ja isänmurhaaja sitten ryystää saksalaisen tuontioluen kanssa.
Samaa ruokaa syy myös kansanmurhaaja Putin

Susanna Petke lähestyy Lehtoa:
Ovatko saksalaisetkin nyt pahoja. vai mättääkö se, ettei Saksassa ole enää aateveljesi natsit vallassa?
Herää jo natsismi on kuollut ja kuopattu
SP

Lehto vastaa:
Pahuuden ydin on ... Kreml ja sitä nuolevat tahot
Aateveljinäni ei ole ikinä ollut minkään työväenliikkeen edustajia. Niin kansallissosialistinen kuin kommunistinen liikekin olivat väreiltään, tunnuksiltaan liki samanlaisia, samoin kuin toimeenpanokoneistoltaan.
Minun aateveljeni lienee parhaiten epäiltävissä jossain määrin Linkola, talonpoikaisarmeija-, Mannerheim-linjalla, AKS:n ja IKL:n perustajajoukossa.
Tyyliin: 100 vuoristogorillaa on ekologisesti kestävämpää elonkehässämme, kuin 100 miljoonaa ryssän saastaa.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio

Teboilin asiakaspalvelu lähestyy Lehtoa:
Lopeta toi paskanlähettäminen, ja hakeudu hoitoon.
IP-osoitettas selvitellään, ja perästä kuuluu.

Lehto kommentoi:
Teboilin asiakaspalveluun on hakeutunut saastaisia ryssäläisiä, jotka loisivat kansakuntamme keskuudessa vieläpä ylväässä bensanjakelun ammatissa
Uhkailevat alatyylisesti peräpäällään tyyliin: "IP-osoitettas selvitellään, ja perästä kuuluu." Pahkasikalehdessä Peräsmies koki jo loppunsa, ei kai Teboiliin asiakaspalvelu perusta uutta Peräsmies-tarua elämään kansakuntamme keskuuteen?
... kohtalonsa ollee selvä?
... tekstinsä allekirjoitti jatkotoimet ...
Miehitettyjen alueiden palautuskomission asiakaspalvelu

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Ole kiltti ja lopeta! nuo pedofiili-negrofiilijutut ovat SAIRAITA! Sinun täytyy olla sairas ihminen kun kirjoittelet päivästä toiseen tälläistä sontaa.

Lehto vastaa:
Ryssän teot ovat kirjoituksia kauheampia: (
Tänäkin päivänä viruu lapsia ilman käsiä ja jalkoja suolet ulkona saastaisen paskaryssän takia Tsetseniassa ja Ingushetiassa.
Miksi Anni Mattila ei puutu siihen, samoin kuin ksv yhteisö?
Sotarikostuomioistuin Ryssälle

Lehto lähestyy Marina Ciobanua:
I couldn`t open your joke my dear russian whore
... but could we check when I might to fuck you?
Your dearest finn & lover Seppo Lehto
Ryssäntappaja

Susanna Petke kommentoi:
Nyt olet sitten ehdottelemassa venäläiselle naiselle seksiä, vaikka taannoin sanoit että seksi venäläisen kanssa on eläimiinsekaantumista.
Ota nyt tästä selvää

Lehto selvittää:
kuten sanottu saattaisin vahvan kumin kanssa nylkyttää pussit tyhjäksi, ei muuta
... tai huolia jalkojen lämmittimeksi

Simo lähestyy Lehtoa:
Anna olla viimenen kerta ku lähetät mulle noit saatanan viestejäs vitun hinttari!!! Alkaa kärsivällisyys loppua!

Lehto vastaa:
Tää on viimeinen taisto ...": Viimeinen varotus!
... rinta rinnan ryssiä tappamaan. Viereeni istui juuri yksi pahalle ryssähuoralle haiseva ryssävittu yliopistolla:) hmm. tekoblondi lätrännyt jollain siankusella itteään.
Jos olet hinuri, niin ei sinua haisevat ryssävitutkaan haittaa?

Aleksei Repin lähestyy Lehtoa:
Lopeta mailisi lähettäminen minulle, muuten teen rikosilmoituksen.
Aleksei Repin

Lehto vastaa:
Ryssistä tehdään muutakin kuin rikosilmoitus; ) esim. saippuaa tsetseenisissien ruumiidenpesuun
Saatanan paskaryssät saavat harjoittaa kansanmurhaa ja elää EU:n ja IMF:n varoin eli meidän selkänahallamme. Lisäksi loisivat kuin kuppaset täit päänahassa alueillamme Petsamosta Suur-Saareen
Ryssäntappajien sovhoosista terveisin SS-man
Moskovan uusi käskynhaltija

Klasun tunnustus:
Nain juuri siskoani peräaukkoon...Siskolla oli mukavan tiukka reikä. Minun pikku pilliäni ei vittuun voisi työntääkään.
Sisko vähän vastusteli, mutta suostui kun uhkasin raiskata ja tappaa äitimme, jollei siskoni levitä minulle rusinaansa. Kyllä oli mukavaa työntää paskaa ylämäkeen. Siskolla oli ripuli ja sain siskon paskat naamalle ja ne vasta hyvältä maistuivat
Seuraavaksi lähden Teivon raviradalle naimaan hevosia
Kulaus von Spermatölkki

Lehdon kommentti:
Onnea ja menestystä ny vaan, mitäpä tuohon muuta?

Nimimerkki Toki lähestyy Lehtoa:
jotkut kusipäät ne vain eivät tajua, eivät sitten millään. pitääkö jonkun tappaa sinut ennen kuin uskot, että tuollainen vitun spämmääminen on typerää? pitäisikö sinut seppo eliminoida? seppo, tämä on tappouhkaus. me kaikki tiedämme missä sinä asut, mitäs jos tulisimme jonain kauniina iltana kyläilemään? tarjoaisitko sinä, seppo, meille kahvit?
kaltaisesi paskakasa tarvitsee kuulaa kalloon, ei sinusta saa enää ihmistä tekemälläkään.

Lehto vastaa:
Sopii koittaa ryssänpieru;)
Mitenkähän päin sinäkin sukkahousut vedät jalkaasi, kun tulee tosipaikka päästä eroon ryssäläisyydestäsi. Suomen hautausmaille mahtuu hyvin lisää lannoitteita.
... ei lisä pahaa tee? ... kokeilepa itsesi eliminoimista alkajaisiksi? ... ryssäläinen leonid laakso tyylinen pottapää.
KUOLEMA RYSSÄLLE, LÄPIPASKALLE, KAVALALLE JA IRSTAALLE MIEHITTÄJÄLLEMME-TERVEISIN
... niin sielusi paranee ja Tsetsenian kansakunta kiittää.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio

Hede veeeeee lähestyy Lehtoa:
Kehoittaisin sinua lämpimästi hankkimaan apua ammattiauttajalta ,ihan totta ! Mielenterveystoimisto on ensimmäinen paikka mitä osaan suositella . Mielen järkkyminen ei ole mitään epätavallista ,mutta kannattaa hankkiutua ajoissa hoitoon jotta on mahdollisuus parantua .olet kaikesta päätellen nuori ihminen , älä pilaa tulevaisuuttasi . Toivoisin myös ettet lähettelisi noita sairaita viestejä enää ,ainakaan minulle .
// hede veeeeee

Lehto vastaa:
Pikku vinkki:) Ryssistä soppaa ja saippuaa Pelastusarmeijalle ( Viikon vinkki)
Kerroppa ohjeesi IMF:lle, Kremlin hallinnolle, valtioneuvostollemme jne. Siellä ko. neuvoillesi ovat todelliset kohteet. Tsetseeneillä on järkkynyt muutakin kuin mieli, kun saastaiset paskaryssät ovat laittaneet paikat tuusan nuuskaksi.
Joten terveisiä perseestä Irvinin tyyliin sinulle rakas ja hyväuskoinen ryssykkä hede84@artic.net
Kunnioittamasi ja syvästi rakastamasi Seppo Lehto

Lehto jatkaa aiheesta:
Suomen homotkin ovat innostuneet "ryssäsaippuan" hankinnasta
... esim. alapäänpesuun ryssäsaippua sopisi mitä parhaiten, kun on pierty ensin hinurikaverin mällit ulos.
Terveysneuvoja Suur-Suomesta

Jari Tourunen lähestyy Lehtoa:
Terve Seppo
Olen seurannut mielenkiinnolla käymääsi tiedotuskampanjaa. Jostain syystä olen postituslistallasi, vaikka en ilmiselvästi kuulu todelliseen kohderyhmääsi. Voisitko ystävällisesti poistaa sähköpostiosoitteeni listaltasi.
Hyvää jatkoa
Jari Tourunen
ILTALEHTI

Lehto vastaa:
Kansakunnallisella asialla kaikki ovat kohderyhmänä Nokian tyyliin
"Connecting people" oli myös viime kunnallisvaaleissa tunnuksenani.
Yhteiset ovat kalapaikkamme, Petsamossa, Paanajärvellä, Laatokalla ja Suur-Saaressa Jari hyvä.
Joten kaikkea hyvää sinullekin.
PS:) Joku sinut listalleni oli laittanut, vaikka sinut siitä välillä napsaisisinkin, niin viimeistää seuraavassa jo saattaisit jälleen olla mukana.
Kaikkea hyvää isänmaan asialla Ilta-lehden toimitukselle

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Helvetti mikä sika sää olet

Lehto vastaa:
Haluaisitko sikailla kanssani? ... röh, röh, kviik / Viite: SIKA!
Kama Sutran oppien mukaan saattaisi olla opiskelijatytölläkin hauskaa? ... Tiedä vaikka innostuisit vonkaamaan toistekin?

Neil Young lähestyy Lehtoa:
Lopettakaa noiden skeidaviestien lähettäminen tähän osoitteeseen. En ole tilannut viestejänne.

Lehto vastaa:
Tee miehittäjä-Ryssälle jäynää, niin pelastut
Sillä Ryssän paviaani-Putinhan se vasta superskeida on: puluja ja ruumiita nussiva ryssänsaasta.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio

Aryan Heritage luonnehtii Lehtoa:
SAASTAN PAIKKA ON KAATOPAIKALLA! Seppo Lehto ei kelpaa kuin kaatopaikalla asumaan puliukkojen kanssa sillä niin ala-arvoinen hän on.
Seppo Lehto on hullu-perverssi joka harjoittaa seksiä oman pienen tyttärensä kanssa. Seppo Lehto ei ansaitse ihmisen nimeä. Hän on selvästi ihmistä alempi olio.

Lehto luonnehtii Monacoa:
Monaco perustuu pelkkään kusetukseen. Piste

Klasu vastaa:
Annan viimeisen henkilökohtaisen varoituksen. Monacon ruhtinaskunta perustuu taloudelliseen nerokkuuteen.
Rahan tekeminen on nerokkuutta, ei turmeltuneisuutta. Ehkä meillä on toiset arvostukset. Ruhtinasperhe on varakkaampi kuin kaikki pohjoismaiden hovit yhteensä; ne hovit saavat rahansa muusta kuin taloudellisesta nerokkuudestaan. (Lähde: Het Nieuwsblad, Alankomaat) He tekevät itse kaiken rahan Monacossa. Siellä ei ole veroja. Lisäksi Prinsessat ovat Prinsessoja kaikkialla maailmassa; myös Suomessa. Ehkä Stepille sopisi yhdeksi uudeksi arvonimeksi Suomen Prinsessa, niin kuin tässä pyydettiin kyselemään tai tiedustelemaan tykkäisikö hän sellaisesta (?) ...
Siinä ei silloin paljon joidenkin "ugrilais"-veristen mielipiteet paina, jos sellaisesta tykätään!
K

Lehto jatkaa:
Juutilainen uhoaa. HAH HAH. Naurakaamme yhdessä posetiivarin apinalle

Samuel Jackson lähestyy Lehtoa:
Tässä on luultavasti sama juttu kuin Hitlerillä: Omasta sukupuustasi löytyy juuri sitä kansallisuutta, jota mollaat sydämesi pohjasta. Katso vaikka mutsisi valokuvakansiosta, josko sieltä löytyisi sattumalta kuvia Leningradin matkalta 1981... Mullakaan ei ole näille viesteille hirveästi käyttöä, joten poistatko mut postituslistalta. Ja mene ihmeessä hoitoon tai jotain...!
Samuel Jackson

Lehto oikaisee:
Haukut väärää puuta
Suomen sukupuu, tai minun sukupuuni eivät sisällä Otto Wille Kuusisia. äitini ei koskaan käynyt Silvotun tynkä-Suomen ulkopuolella, eikä kuulunut ryssäläisiin puolueisiin.
Samu Sirkka
oikeus ja totuus kunniaan

Klasu luonnehtii Lehtoa:
Kerroin Seppo Lehdosta ja näytin hänen hänen tekstejään psykiatriselle lääkärille; Psykopatalogiassa on erityinen Lehdon tapaus: "sensitiivinen suhtautumisharha", joka kuvaa Seppo Lehdon tapaisen skitsofreenikon ominaisuutta suhteututtaa kaikki maailman tapahtumat kuvitellusti omaan harhassa elävään persoonaansa -
Seppo Lehto sairastaa vakavaa hysteriaa kirjoitustensa mukaan ja tämän vuoksi hän voi olla hyvin vaarallinen ympäristölleen; hysterian pohja on vakava psykoosi tila, jossa Seppo Lehto häiriintyneesti ja hysteerisesti on elänyt jo pitkään . Psykoosi on aina vakava mielisairaus. Itse psykoosi on taas lähtöisin vakavasta aivovauriosta psykiatrisen lääketieteen mukaan.

Lehto kommentoi:
Klaus Juutilainen julkaisee oman diagnoosinsa ?
Miksi muuksi ko. kirjoitelmaa, huom. kirjoitelmaa, ei kirjoitusta voi olettaa, kuin Suomea riivaavien ryssäläisten houretahojen kannanotoksi?
Ryssäläisten tahojen paljastaja "Samu Sirkka"

Panzermeyer suomalaisuudesta ja sotilaallisuudesta:
Suomalaisuuden liiton Suomen sisu on ummikko ugrien avoin keskustelufoorumi; eikö Teidät ole jo kerran tungettu sinne Lappiin; loput voidaan tunkea Udmurttiin itään takaisin tänään.
Kuka tahansa oikea suomalainen arvostaa sotilasta; tätä piirrettä ei edellä mainitulla palstalla tapaa. Ugrilaisuus ei arvostakaan sotilaallisuutta, vaan ovat puskajusseja tms. Kuunnelkaa ugreja; niistä kukaan ei saanut mm. Mannerheim-ristin ritari merkkiä sodan aikana.
Lisäksi P.Kemppainen taitaa olla varsin surkea sotilas samaa luokkaa kuin Seppo lehto, joka ei vastaa edes yhtä ryssää kokemuksen mukaan. Nämä ovat niitä, jotka tituleeraavat itseään tosi suomalaisina.
Pannzermeyer

Skinipojat kommentoivat:
Miksi k.o juutalaista pidetään kansallismielisenä esim Olli Heikkilän ja Suomalaisasiamiehen sivuilla.
Ei pelkä siniristilipun heilutus riitä. Pitää antaa myös arvoa suomalaiselle kultuuriperinölle.
Juutilaisen mm leimaa talvisodan veteraanit puskajusseiksi ja ilmeisesti kuvittelee että sota voitettiin rantaruotsalaisten homojen avulla. Myöskin Suomen Sisusta Juutilainen lausuu törkeyksiä.

Lehto jatkaa aiheesta:
Ei pelkoa Juutilainen on Saanut viran ZOG:a ja pääsee Venäjälle Juutalaisten autonomiselle alueelle Putinin viihdyttäjäksi.

Lehto jatkaa: Jutkuryssän kokemukset naisista ja politikasta rajoittuvat rampaan käteen .. ja sillähän ei saa edes kunnon runkkua.
Säälikäämme jutkuryssä Juutilaista

Lehto jatkaa:
Kannattaako paskaa edes sääliä. Minkin rehuksi vaan koko epattó.

Susanna Petke lähestyy Lehtoa ja Klasua:
Tapelkaa keskenänne hullut... ..ja tappakaa toisenne

Lehto vastaa:
Me suomalaiset emme tappele keskenämme, asiat vain riitelevät
... ja jokainen tamperelainen tietää, ettei jutkuryssästä ole edes persepaperiksi. ... paitsi Boris Verikoville. ... jonka nuolemisen ko. puskaryssäjutku taitaa oikein hyvin.
... samoin kuin Tsetsenian kansanmurhaajan paviaani-Putinin nuoleskelun
Miehitettyjen Alueiden palautuskomissio

Linda Hjertonsson lähestyy Lehtoa:
Hello I can not read Finish..... Can you write English or swedish ....
Bye bye

Lehto vastaa:
In International way I have even fuck in english - Speak English!!
In interrail, in the year 1986, and it was actually quite good action.
What you have in your mind Linda? - Are you willing to kill some russian bastards or make some hostile acts against Russian shit authorities? ... to free Tsetsenian nation and help our nation to get back our occupied territories?
Russiankiller

Tsingis-Seppo Khan-Ryssäntappajan lehdistötiedote:
Alert - Attention - Achtung - Press release
Toimeen: ) Kapinallinen Putin tuomiolle
... ja heti eikä viidestoista päivä.
Moskovan suuriruhtinas Seppo Lehto

Anni Mattila kommentoi:
..niin voisitko ystävällisesti muuttaa Mongoliaan jurttaan asumaan mahdollisimman kauas nettiyhteydestä.
Kiitos!

Tsingis-Seppo Khan-Ryssäntappaja vastaa:
Haluaisko Anni samaan jurttaan?
... voitaisiin nauttia porsaspaistia oikein kunnolla muun sikailun lomassa. Grillissä kieppuisi tietenkin paistettu ryssän Putinin tmv:a.

Anni Mattila vastaa:
Mene apina apinatarhaan!
Apina!

Lehto vastaa:
Minä Tarzan sinä Jane, Anni tiineeksi alta aikayksikön, ... jollei ehkäisystä ole niin väliä, vaan ajattelemme isänmaan etua saada tosi sotureita Ryssän vastaiseen taistoon

Pilpilidis Vassilios - Tycho Braheskolan lähestyy Lehtoa:
STOPP SENDING ME STUPID LETTERS. I DON´T CARE ABOUT YOU AND YOUR STUPID PROBLEMS.
PS:är det någon från tych så passa er

Lehto vastaa:
Är du en satans svenksryssan eller hur?
Om ni vet inte att vi har gemensamma problem som Tsetsenia, så ni är ryssashit.
Tyst ni era ryssiska opinionen och tappa ert livet som tsetsenian människor måste göra ...
Tyvärr det är mera lätta acceptera ert död, som tsetsenian död
Därför ni pratar shitprat är det inte så importat hur jag skriver ert ryssiska shitmål?

Veteraani uhkaa Lehtoa:
TAPPAKAA HETI SEPPO LEHTO!
Das ist der letzte Warnung zur untermensch Seppo Lehto.
Er ist einer kulturlos "0-Mann" und hier und dort mehr als untermensch, der in der Zusammenarbeit bald von uns eliminieren könnten. Immer und ewig!
Hah ... Er ist aus dem Ost und nur ein rein sweind-Jude, der ist bald von uns liqwidiert geworden.
Er ist nur Appen und er habt keine Recht zu leben in Nord. Keine!
Er gehört mehr als Sie immer denken zu rein ugrischen Völker.
Das ist nicht Finnland. Er representiert nur durch den finnische-ugrische Völker aus dem kulturlos Ost-
Damals und Heute meine Ehre heisst Treu -
O.D.E.S.S.A.
Veteran aus dem europäische Waffen-SS
(Am. Jahrgang 1927)

Klasu kertoo ugreista ja muusta:
Minä olen KLAUS VON GREWENDORP ...
... ja kuka oli se mies, jota uralilais ugri-Lehto jatkuvasti etsii? Tai mikä on se ko suku, josta primitiiviset hylkiö uralilaiset udmurtti-ugrit keskenänne puhutte? Oletteko edes tavannut????
En ole kuullutkaan koskaan sellaisesta; liekö Seppo Lehdon psykoosi aivovaurionsa tai uralilais-ugrien mielikuvituksen tuotetta? Tai onko S.Lehdon sairaus suora analogia kaikkien ugrien sairaudesta?
Te olette pelkiä udmurrti-ugreja, jotka ovat aina pohjalla mm. sekä poliittisesti että taloudellisesti, puhumattakaan muista aloista; 0-kultuuri, joista kukaan ei pidä maailmassa. Ilmeisesti olette kaikki ugrit myös sensitiivisen suhtautumisharhan alla olevia skitsofreenikkoja, kun yrittätte suhteuttaa itseenne kaikki maailman tavat ja opettaa sitten alhaisista alhaisimpia ugrilaistapoja muille. Kollektiivinen harha etnisessä ryhmässä, joka on tuonut pelkkää paslaa yhteiskuntaelämään aina ja ikuisesti.
Seppo Lehto on selvä tyyppi esimerkki suomalais-uralilaisesta suvusta, joka kuvittelee olevansa alkuperäiskansaa Suomessa ja näin muodoin haluaa hallita Venäjääkin, jossa sukulaisensa asuvat; vrt. sähköpostiosoitteet. Lisäksi jotkin Lehdon piiriläiset ovat julkaissaat karttoja, jossa Suomi liitetään väreillä kuulumaan etnisesti Venäjään ja pois Pohjoismaista germaanisesta kulttuurista.
Turun kielitieteellisillä päivillä ugrien tavat tulivat taas kerran selväksi viime viikonloppuna; he uralilaista kieltä puhuvat yrittävät pakottaa toiset suomalais-uralilaiselle kontekstille pakottamalla heidät puhumaan ugriaan. Moisella sankaruudellaan! Sallikaa minun nauraa Teille sydämeni pohjasta! Yleensä nämä samat ugrit ovat sitten nuolemassa ja alistellen ryssää (vrt. U. Kekkonen) tai S. Lehdon tapaan pyrkivät ko alueelle (koska sukuveri vetää sinne) ja yrittävät omissa joukoissa sitten johtoon; sieltä Keski-Venäjältä, kun ovat tulleetkin ja sinne heidän veri kovasti vetääkin. Kun veri on kerran päässyt pilaantumaan, se on pilaantunut. Kuitenkin samaan aikaan ugrit ovat yrittämässä Suomen-germaaneja pakottamaan omiin paskaisiin aasialaiseen tapoihinsa; siis ei-kulttuuria,, ei tekniikkaa, ei tiedettä, ei järjestäytynyttä yhteiskuntaa jne. Lehdon suku & kaltaisensa kuuluvat suomalais-uralilaisiin sukuihin; ei viikinkeihin.
Viikingit olivat germaaneja ja alkuperäiskansaamme: Pohjois-saksalaisia, tanskalaisia, ruotsalaisia, norjalaisia ... 800-luvulla Skandinaviaa asutti muinainen germaaninen kansa, joiden jumalia olivat mm. Odin ja Tor. Suvut vihasivat toisiaan ja he pysyttelivät omissa oloissaan. Sven Hedinin mukaan suomalais-ugrilaiset vaelsivat Keski-Venäjältä Suomeen ja eivät ole Pohjoismaissa alkuperäiskansaa. Tämän vuoksi ugrit yrittävät väärentää mm. etnisiä karttoja, missä todistetaan, että Suomi ei kuulu Pohjoismaihin. Viikinkien mytologia ei sisältänyt määritelmää hyvästä ja pahasta - kunnian ja voittojen saavuttaminen oli suurin hyve. Kaatuneet sankarit pääsivät viehkeiden valkyrioiden johtamina Valhallaan. Ugrit eivät Lehtojen lailla kuuluneet näihin normanneihin, vaan olivat primitiivinen 0-kulttuuri Uralilla. Veressä S. Lehto & muut ugrit ovat tuoneet saman piirteen Suomeen, jota yrittävät ugrilaistaa pakottamalla germaaneja, mutta samalla ollen täysiä pelkureita (vrt. II maailmansota: vain suomalais-ugrilaissa joukoissa tapahtui kieltäytymisiä taistelemisesta, kun mentiin vanhan rajan yli. Ei yhtään suomalais-germaanisissa joukko-osastoissa, Lähde Rinta Rinnan, ye-ev.luutn. A.Juutilainen) Tuollaiset etniset ugripaskat yrittävät sitten sököttää kielensä paremmuudesta ja pakottaa paremman etnisen ryhmän omille primitiivisille ja tyhjän päällä oleville ugri tavoilleen.
Toistan yhä; kukaan maailmassa ei pidä suomalais-ugreista, ei kukaan. Siitä on hyvä sitten jatkaa ... joten pitäkää vähän pienempää suuta emä-ugrijohtajanne Kekkosen mukaan. Tai käy huonosti jälleen kerran ...
Ettekö muista jo, että Teidät barbaarit lyötiin armotta maahan ja kuula kalloon myös vuonna 1918 vajaa sata vuotta sitten; nyt sitten tällaiset punikkien pojanpojat kuten Seppo Lehto isottelee vertaistensa kanssa. Taloudessa ja raha-elämässä Lehto on tullut ikivelkauteen ja luulen, että ko kaveri politiikassa menettää päänsä fyysisesti ...

Lehto kommentoi:
Jutkusialla paineet kallonporaukseen kasvussa.

Klasu jatkaa:
Hah ... sika-Lehdon tiedustelupalvelu on varmasti hyvin tehokas, varmasti yhtä tehokas kuin uralilaisten udmurtti-ugrien; ihme, ettei diagnisoiduksi aivorammaksi Seppo Lehto väitä, että asun isäni rakentamassa lapsuudenkodissani Villassa Epiläkatu 57:ssa Tohlopin rannalla, sillä niin täysin vanhoja tietoja hänellä on ...
Rakennan itselleni taloa Vesilahdelle nykyään ja tervetuloa Lehto porailemaan päitä sinne; sinne jäät sitten pysyvästi matkalle ja sen verran tiedän, että Tampereen poliisi katsoo asiat läpi sormien, kun Suomen alkuperäiskansa viikingit laittaa jonkun Uralilta tulleen pelkuri ugri-pojan järjestykseen. Toistan pelkurin, koska sinä olet kunniasi menettänyt pelkuri kokemuksen mukaan.
Klasu
P.S. Toimittajien kannattaa soittaa JAAKKO KALLIO-nimiselle poliisille Tampereen poliisin; S. Lehdon internethäiriköinnistä on yli puolisataa tutkimuspyyntöä vireillä ja odotamme oikeudenkäyntiä vaateena suljettu osasto Lehdolle. Olen yksi asianomistajista.
Ennen Seppo Lehto juoksi poliisiasemalla tekememässä rikosilmoituksia toimittajista mm. Aamulehden päätoimittaja Raimo Seppälästä. Nykyään, jos hän eksyy sinne hänet otetaan heti kiinni ja heitetään putkaan; poliisi etsii S. Lehtoa passiivisesti ja yleisövinkkien mukaan. Roskapostinsa hän lähettää yleisökoneella kirjoittaen postinsa Tanja Siirtola nimisen itseensä myyvän naisen luona, missä hän piileksii poliisia öisin tai eri yö majoissa-
Martti Ahtisaari onnistui metsästämään Lehdon muutaman kerran päiviksi putkaan Helsinkiin. Habeas Corpus on vain liian lyhyt aika täällä-
Kiitokset.
Laitetaan yhdessä S. Lehto suljetulle osastolle? Kiitos!

Klasu jatkaa arviotaan Lehdosta:
Valtakunnan kansleri ja uskohan jo, että sinä olet pelkkä hölmö uralilais suomalais-ugri, jonka pää on hyvin, hyvin pahasti rampautunut. Nelikymppinen suomalais-ugri Seppo Lehto on pelkkä häirikkö, ikivelkainen, ... vielä mitä, mutta hyvin pahasti heittää kunnallisvaaliehdokkaan kommentit. Pelkkää säilykepurkkilihan täytettä ...
Muutaman kymmenen äänen mies (hah ..hah ... hah) siinä S. Lehdon panos, josta hän leveilee toisille, Suomen historiaan. Hän luulee, että hänellä on suuri kunnia paikka Suomen historiassa, koska pyrkii valtuustoon!!! Näkisitte S. Lehdon kasvojen ilmeet, kun hän pääsee kaltaistensa perussuomalaisten pariin ja joukkoon puhumaan ugri-paskaansa. Siellä hän luulee, että on jotakin. Nämäkin huomaavat aina lopulta, että S. Lehto on pelkkää SAASTAA ja paskakasa, jota ei oteta edes sitoutumattomana listoille ... ja sitten tämä itseensä myyvä Tanja:
TANJA SIIRTOLA: "Älkää häiritkö miestäni, sillä hänelle on erittäin tärkeä päämäärä mennä kaupunginvaltuustoon". Salli minun nauraa Teille ,,, ja tuolle Seppo Lehdon perheelle. Seppo Lehto on pelkän kommunistin ja bolsevikin pojanpoika.
Seppo Lehto & kumppanit varmistavat 100%, että Suomeen ei synny populistista mitään oikeistopuoluetta, joka voisi nousta hallitukseenkin. Epäilen jopa, että heillä on toimeksianto tehdä tämä projekti estää populistisen oikeistopuolueen synnyn. Näin ollen meille, jotka haluamme toista vaihtoehtoamme sekä Suomeen että Eurooppaan tulemme raivaamaan nämä häiriköt ja lähettämään he takaisin Keski-Venäjälle ugrien pariin kotikonnuilleen.
No ... jo siinä oli koko joukko mainittuja luotettavia todistajia kirjakaupanpitäjä (= Mikko Mikonmaa), insinööri (=Olli Heikkilä). Olisit laittanut vielä porukkaan tuon Raimo Rosendahlin, niin siinähän ovat sitten nämä Teidän totuudentorvet.
Satuin tapaamaan ko henkilöt viime keväänä Plevna-olutravintolassa; silloin ylistivät kaiken slaavikielten opetusta ja erästä opettajaa, kun epäilin ko henkilön hämäriä motiiveja. Kun ihmistuntemus on tällaista nähtyä tasoa, että avointa petturia ylistetään tai meihin Pohjoismaiden alkuperäiskansaan avoimen vihamielisen kulttuurin ja filologian omaksunutta avoimesti kehutaan kuullulla aksentilla, minä en voi sille yhtään mitään ... sitten kehujen päälle vielä muutamat pikku-haukut saksalaista avaruustekniikkaa kohtaan, niin ilta onkin valmis ko henkilöiden kohdalla.
Voin vain neuvoa Teille suomalais-ugrit, että menkäähän Keski-Venäjälle takaisin, missä voitte näytellä primitiivistä alkuperäiskansaa mielistellen slaaveille ja pelkureille; Teidän kaikkien mukaanhan Venäjä on kansallismielisten pelastaja. Itse tarkennan; suomalais-ugrien pelastaja.
No ... siinähän se oli sitten S. Lehdon ihan sama lähipiiri, johon hän ihmisiä johdatti jo vuonna 1992, jolloin hänet meinattiin poistaa reserviläisten tilaisuudesta ulos jatkuvan suunsoiton takia. Kenraali Räisänen, joka istui edessäni oli puuhaamassa suojeluskuntia Tampereella... viimeiseltä penkkiriviltä joku häirikkö huusi jatkuvasti keskeyttäen everti Nordbergin sotaesitelmää -
Sittemmin tämä täysi aivorampa Seppo Lehto, joka on kroonisessa psykoosissa on kertonut tuntevansa minut perustellen tuntemistaan täysin valheellisilla ja hörhöillä tiedoilla, jotka eivät ole tästä maailmasta.
Ilmiö on tuttu ja verrataan vaikka IRWIN Goodman, jonka kavereina esiintyvät nyt sitten nämä "samassa tuvassa intissä Irwinin kanssa" olleet ... tänään -- Tai Marokon Kauhu, jonka jokainen tunsi ja sadat esiintyivät.

Lehto raportoi Klasusta: K Juutilainen vonkaa gaypalstalla
20:34:17 [Vaino2] Olen jo pitempään kaivannut miespuolista seuralaista ... mutten ole onnistunut lukuisissa yrityksissäni. Mikäli voisitte auttaa niin ottakaa pikaisesti yhteyttä vaino2@saunalahti.fi - rehellisesti sanottuna minä olen ylpeä bi-seksuaalisuudestani Klasu
20:37:12 [ihana] mitäs äijät
20:37:20 [Vaino2] Minulla on ollut lukuisia eläinsuhteita, mutta olen silloin käyttänyt kumia, ... melkein aina, äitini kanssa olen jo pitkään harrastanut pervoja leikkejä mm. pissa ja kakkaleikkejä. Olen juuri parahaillaan tavoitettavissa e-maililtani vaino2@saunalahti.fi Klaus Juutilainen ylpeä tamperelainen monarkki, jolla seisoo, ... melkein aina, ----- ,,,,, kun "puluja" näkee. toni munamankeli on hyvä per
20:37:48 [ihana] hanki elämä
20:38:09 [Vaino2] Odottelen vaino2@saunalahti.fi - anaalini on kuumana

Panzermeyer uhkaa Lehtoa:
Klasu oli puhellut, että lehdon kallo olisi ihanteellinen ja sopiva hevospoolon palloksi pelattavaksi. Ja näin onkin ...
Jos lehto tulee isottelee klasun eteen kutsumatta hänet lyödään heti maahan ja lehdon kallo otetaan hevospoolopalloksi; lehto perheen muut kallot voidaan lähettää sitten vaikka mm. Prinssi Charlesille hevospoolopalloiksi. Heillä on ollut pulaa oikeista kalloista. He kaipaavat oikeita kalloja perinteellisesti pääkallo peliinsä. lehtohan on Euroopan kuninkaallisten vihaaja ja lehtojen ugri-kallot (oletteko nähneet takaraivon lommon, joka on silmissä kiinni?)ovat ihanteellisia hevospoolopalloja meille.
Saisivat ainakin Euroopan kuninkaalliset välillä mukavaa ja mielyttävää puhuttavaa. Klasu voi myös luvata pallojen toimitusten jatkumisen, koska lehtoja on paljon ...
Panzermeyer

Klasu yhtyy ehdotukseen:
Näin on!
Oikeastaan hevospoolo saattaisi olla oikein mielenkiintoinen peli Suomessakin; sen harrastamista vaikeuttaa pääkallojen pula, mutta lehdot tarjoavat meille ehtymättömän reservin. Myös muualle Eurooppaan.
Jos lehto tulee häiriköimään kutsumatta meille tai meidän tilaisuuksiin mm. ensi lauantain Tampereen Plevnan Thule-kokoukseen lehto lyödään armotta maahan ja armoa ei enään anneta eikä pyydetä ... lehto joutuu taistelemaan loppuun saakka.
Kannattaisi ottaa tästä muittenkin järjestöjen esimerkkiä, koska tiedämme lehdon käyvän häiriköimässä monissa tilaisuuksissa. Vuosikaudet. Me vedämme häntä heti turpaan, jos hän tulee häriköimään ...
Päät voimme lähettää diplomaattipostissa Euroopan kuninkaallisille, jotka pelaavat hevospooloa. Olemme myös avanneet verovapaan erikoistilin pankkiin toimituksistamme, koska lehto alaluokkaan kuuluvana on päässyt lisääntymään likaa ja poimimme myös hänen naisensa, lapsiensa ja sukunsa päät yhtä lailla hevospoolopalloiksi.
Lehdon muut törky- ja uhkakirjoitukset koskien tiettyjä Euroopan kuninkaallisia olen lähettänyt käännettynä ko. henkilöiden henkivartijoille käskynä likvidoida lehto, jos tulee näkyviin.
klasu

Aryan Heritage uhkaa Lehtoa:
Zyklon B -kaasua Lehdon asuntoon. Tuleepahan Lehto ongelma lopullisesti ratkaistua.
Kaikki suomen udmurtti-ugrit voisi samalla kaasuttaa. Tämä maa kuuluu germaaneille. Udmurtti kuuluu udmurtti- ugreille. Menisivät sinne sillä täällä heille ei ole elintilaa.
Tämä on viimeinen varoitus ugreille poistukaa maasta, tai teidät eliminoidaan.

TS vastaa:
Yllä oleva sairas kirjoitus kertoo kirjoittajien stalinismista. Moinen uhkailu metodi jossa mm perhettä uhataan on täysin stalinistinen toimintatapa.
On käsittämätöntä, miten nämä ihmiset voivat uhkailla Sepon perhettä ja samalla puhua "eurooppalaisita arvoista". Kirjoitajien arvot ovat vain ja ainoastaan stalinistiset.
TS

Panzermeyer jatkaa Lehdosta:
Ikuinen opiskelijako siellä Tampereen yliopiston koneilla jälleen leikkii? Psykologian mukaan kiusaaja ja häirikkö, kuten lehto haluaa peittää oman elämänsä ongelmat häiriköiden toisille syyttömille ihmisille. Mitähän lehto on kirjoitellut klasun tavoittelemista naisista? Käsittääksemme lehdolla ei ole perhettäkään, koska ei ole avio- tai avoliitossakaan. On vain ugri joukko, joiden päillä pelataan pian pooloa Euroopan kuninkaallisten kesken.
Muuten tiedätkö stalinistit olivat ugrejasi, sinun omia veriveljiäsi; ugrit olivat punakaartissa ja germaanit puolestaan valkoisina Suomen Vapaussodassa. Tämä totuus ei pala tulessakaan!
Suomessakin on monia kansallisesti ajattelelevia tahoja, mutta osa kantaa vahvaa vahingollista ugri perimää veressään; Klasu oli puhellut häpeällisen ugriperimän paljastuvan mm. siinä, että Prinsessa Stéphanieta ei pystytä ymmärtämään tai käsittämään. Eihän ali-ihmisiltä voi odottaa yhtään mitään muutakaan. Opetelkoon ugrit puhumaan Euroopan valtakieltä tai diplomatian valtakieltä, mutta meillä Suomen germaaneilla on ikuinen oikeus alistaa typerät ugri verta kantavat tahot komentoomme. Lisäksi ugreilla ei ole mitään oikeutta arvostella tekemisiämme eikä naisiamme; eiväthän he edes pysty ymmärtämään näitä asioita. Miten sitten heidän ajatukset olisivat missään suhteessa totuuden kanssa? Menkää mielentila tutkimuksiin!!!
Samaten ugrit toivovat Venäjän nationalismin siivittäminä nousevan myös Suomessa valtaan; ollaan niin kuin jotakin sitä vanhaa etujoukkoa konsanaan (postataan mailit vanhoille etujoukkolaisille) aivan kuten ugrit olivatkin stalinisteina ennen. Stalin oli nationalisti ja Suomen nationalistit, jotka uskovat Venäjään ovat uudestisyntyneitä stalinisteja. Veri! Veri! Veri! Kun veri on päässyt näin pahasti pilaantumaan niin sitä ei voida parantaa enään.
Mitä sitten pitäisi tehdä?
1) Sen takia ugrien pitäisikin muuttaa Udmurttiin, sillä Suomessa heille ei ole enää tilaa. Suomi on germaanien maa ja Udmurtti on ugrien. Suomalaiset ugrinationalistit yrittävät peittää perimäänsä Boris Verikovin tyyliin, joka väittää, että sana slaavi ei tule sanasta slave eli orja. Yhtä kaikki nationalistit ovat tehneet netti sivuja, missä Suomen kansan sekä geeni että DNA perimä väitetään tulleen idästä. Tässä on nähtävänä maanpetoksellisia samoja piirteitä vuodelta 1918 ja II maailmansodan jälkeen. Udmurtissa ugrit voivat käyttää lahjojaan ihailemiensa venäläisten kanssa ja jättää maamme meille germaaneille ---
2) Klasu on aloittamassa myös uutta bisnestä ugrien pääkalloilla; monien kuninkaallisten suosimassa hevospoolossa pelataan perinteellisesti vastustajien pääkalloilla pooloa. Kerta kaikkiaan nämä stalinisti ugri äärinationalistit ovat kuninkaallisten vastustajia Euroopassa ja heidän päät ovat ihanteellisia pelipalloja. Klasu odottaa harrastus asiasta uutta nousevaa pörssikomeettaa. Näistä "Olen republikaani"-uhittelijoista saamme ensimmäiset ugrituotteet laajoille Euroopan markkinoille unohtamatta Kauko-Itää.
Panzermeyer

Lehto kommentoi uhkauksia:
Tunnettu ryssäläinen KJ uhkailee Viite: Zyklon B kaasua Lehdon asuntoon
... toimensa osoittavat sitä samaa tasoa kuin paviaani-Putinilla Tsetseniassa ja yleensäkin Moskovan oblastin verikentillä.
... kysymys on kuinka viranomaiset sallivat kyseisen "jammusetää" ällöttävän olennon vapaalla olon?

Aryan Heritage pohtii Lehdon vapaanaoloa:
Seppo Lehto ilmeisesti lahjoo viranomaisia kun saa olla edelleen vapaana. Vaan mitä tuo rutiköyhä miljoonavellallinen käyttäisi lahjontaa? Ehkä Lehto kiristää viranomaisia? Merkillistä

Lehdon tukijoukot kommentoivat:
Pölhökustaaa ja kökkötraktori, joka on väärentänyt sotilaspassinsakin omillen internetsivuilleen,(mukamas "eversti"), kuvittelee lähettelevänsä Seppo Lehdolle viestejä. ... kun ei enää pääse läähättämään luuriin prinsessahoureitaan, kun Lehto rupesi suodattamaan KJ:n hourepuheet puhelinvastaajan kautta.
Eipä pääse enää häiritsemään kunnon ihmisten kotirauhaa jatkuvalla hourailullaan. RAY:n maksaneen jonkinlaista avohoitokorvausta seuraavalla uhrilleen?
Me Seppo Lehdon tukijoukot voimme vain nauraa ko. tollolle.
Seppo Lehto viettää perhe-elämää, jutkulla on vain pumpattava Barbara Claudia Shifferin alusvaatekuvien kera.
Ko. Klaus Jut... on tunnetusti tuhkamuna, joka kadehtii sellaisia joilla on lapsia, kuten kommunistit varakkaita ihmisiä. Siinä KJ:n ja komujen yhtäläisyys kaikessa ytimekkyydessään. Kaiken lisäksi KJ syyttää Lehtoa viranomaisten lahjonnasta. ???? Miksi? - Eikö kukaan ole KJ:lle kertonut, että hänen sairaskertomuksensa on hänen itsensä levittämänä kaikkien luettavana internetissä.
Kuka ko. tason tollon ilmoituksia voinee ottaa vakavissaan, paitsi vastaavan tollous- ja ryssäläisaatteen sisäistänyt Lenin ajan kasvatti.
Totuudentorvi

Aryan Heritage tekee paljastuksia Lehdosta:
Koska Udmurtti-Lehdon alatyyli vain pahenee vastaamme samalla mitalla. On tunnettu tosiasia että Udmurtti häirikkö Seppo Lehto käy säännölisesti harrastamassa anaaliseksiä oman isänsä kanssa. Näin perverssiyttä esiintyy jo monessa polvessa. Lehto ei käytä isäänsö naidessaan edes liukuvoiteita, koska isällä niin löysä peräaukko pitkäaikaisesta homoseksin harrastamisesta.
TIEDOKSI VAAN:
Vastaamme Lehdon seksiherjoihin samalla mitalla ja jokaiseen lehdon seksi-spamiin vastataan kymmennellä uudella, jossa Lehto leimataan perversiksi.

Skinpojat vastaavat Klasulle:
Me puolestamme vastaamme jutkulle pesäpallomailalla!
SKINPOJAT

Lehto antaa evästystä skinpojille:
Tiedättehän osoitteensa kotisivujensa kautta?
Mikäli ette niin seuratkaa nussittujen pulujen raatokujaa
Varoituksen sana
K. jutkurutku saattaa olla herkästi laukeavalla päällä, eli väistäkää kun avaa ovensa, ettette joudu siemennysyrityksen kohteeksi. Muuten minun puolestani ko. leninistin voi paukuttaa sopivasti .... haluttuun malliin.
Katsokaa että pesäpallomaila on teipitetty, on helpompi siivota
Jep, jep ...., viekää mennessänne terveisiä.

Reich Germania kirjoittaa Klasusta:
Jutskusika Klaus Juutilainen hakkaa mulkullaan pöytää sen takia ettei saa sijoilta enää persettä viime kerralla sikafarmari ampui haulit jutskun perseeseen.

Klasu lähestyy Lenin-museon johtajaa:
Aimo!
Annan mielelläni kirjallisen todistuksen siitä, että Seppo Lehto oli Lenin-museo kyltin poistaja. Voitte päätellä siitä, mitä asteikolla ajattelen ko ihmissaastasta. Lähetän huomenna todistukseni rikoksesta poliisin yhteyshenkilölleni.

Lehto kertoo totuuden Klasusta:
SUOMEN KANSALLE TOTUUS k.juutilaisesta VIHDOINKIN:
Kukahan sen mainosti julkisesti piilottaneensa?
Viite: Lenin-museon taulu
KJ kerskaili vielä erilaisilla lehdistötiedotteilla, kuinka hän ottaa kaiken vastuun ko. asiasta (mm. Internetissä aikanaan ). Tämä edellämainittu asia on tuttu myös erilaisilta keskustelupalstoilta. Kuulemma oli omien e-mailiensa mukaan kerskaillut vielä poliiseillekin ko. asiasta.
Ensin on mukamas ko. Lenin saastan kurmuutuksen takana, ja kun hänen maanpetoksellinen toimintansa on tullut julki, niin yrittää aiemmin omalle kontolleen ottamia asioita sysätä toisten harteille. Jopa on tosi mies? ... ja tosi uskottava, eikö vain? Eilen sinimusta, tänään punainen ja huomenna ruskea?
Sellainen epeli se toimii kuin Otto Wille Kuusinen ja tyttärensä Hertta Kuusinen, eikö vain?
Nyt kun ei muuta keksi, niin yrittää ko. valahtanutta kyseenalaista touhuansa parannella lähestymällä kuten Suomen punaisten valtuuskunta aikanaan Leniniä ja Trotskia. Ko. epatto tuli mukamas vielä tunnetuksi Leninmuseon vastustajana. ... Lienee sekin ollut vain ryssäläistä kusetusta ja hämäystä? ... jolla on vain pyrkinyt urkkimaan Suomen kansallismielisiä tahoja?
Viimeistään tämä allaoleva/ ohessa oleva e-mail paljastaa Suomen kansallismielisille Tampereen monarkisti Klaus Juutilaisen todellisen minän, joka tihkuu lähimmäisiä ja suomalaisia pettävää ulkokultaisuutta. Ensimmäisissä Valpon kuulusteluissa ko. epatto olisi varmaan asekätkennän aikaankin paljastanut asekätkijät, kuten teki aikanaan tunnettu kiristäjäasseri, joka ei saanut rahaa juopotteluunsa. Toimintansa takia useat kansallismieliset isänmaan ystävät joutuivat kuulusteltaviksi ja tuomiolle, jopa sellaisetkin joilla ei ollut mitään tekemistä asekätkennän kanssa. Tunnetun herjasammon ja hyljevanhusten ahdistelijan epätoivoiset paljastukset kuulunevat samaan sarjaan kuin KJ:n tunnetut ufohavainnot?
Kenties Klaus Juutilainen antaa huomenna todistuksen osallisuudestaan Olof Palmen murhaan?
PS: Edes saastainen paska-Ryssä ei ole ikinä luottanut ko. epaton tapaisiin limanuljaskoihin, saati heidän lausumiinsa. Yleensä kun tilaisuus tuli kuten 1930-luvulla, niin Stalin tapatti suomalaisetkin kommunistit liki sukupuuttoon. ... joten yhtäläisyyksiä KJ:n ja maansa pettäneiden komujen välillä ei paljon tarvitse hakea? - Eikö vain? Pentti Tiusanen ( vas ) ollee vastaavanlainen viimeaikoina julkitullut lipukieli, jota eivät arvosta edes "puoluetoverit". ... paitsi olosuhteiden pakosta.
KANSALLISMIELISTEN KÄRÄJÄPÄÄLLIKKÖ

Lehdon tukijoukot kommentoivat Klasua:
Saamieni erilaisten lähteiden mukaan se on aina ollut "K.Juutilainen" joka on aina ollut pieni poika kuin sadun "Pekka Parka". Mm. erilaisissa mielenilmaisuissa Seppo Lehto on hoitanut hommat ja ko. epatto ratsastanut siivellä ja tärissyt kuin haavanlehti. Jälkeenpäin ko. kökkötraktori on härskisti juonut toisten piikkiin oluet ja nauranut kuin imbesilli sirkushevonen.
Todistajina ovat olleet mm. erilaiset insinöörit ja kirjakaupanpitäjät, sekä tietenkin kommunistilippujen kantajat poliisia unohtamatta. Asian voit toki tarkistaa Seppo Lehdoltakin?
Minä olen ko. jutut kuullut ja lukenut eri lähteistä ja uskon niiden olevan totta. Eta pravda?
Totuudentorvi

AK Ruotsista lähestyy Lehtoa:
Fuck off din jävel !!!!
AK

Lehto vastaa:
Bist du swedish pisshead oder russian motherfucker?:
Så var så välig och kill your self

"Ville Gay.com_Member" lähestyy Lehtoa:
Lopettakaa häiriköinti!!!!!!!!!!
En tiedä, mistä olet osoitteeni saanut. Luin juuri mailejani ja kahden viikonajalta tätä paskaa oli 30 mailia. Mä en ole kiinnostunut poliittisista asioista ja muutenkaan tämän linjan asioista. Toivon, että tällainen häiriköinti loppuu järkevämmän postin tieltä ja poistatte nimeni postituslistaltanne. Kiitos.
V.G@gay.com

Lehto vastaa:
Homot ymv. voisivat mennä parittelemaan Ryssän lähetystön eteen
Persenainnin voitaisiin katsoa olevan vastalause Tsetsenian kansanmurhalle ja Ryssän loisimiselle alueillamme.
Elämä = politiikkaa kaikessa moninaisuudessaan

Lehto kirjoittaa Kremlin vallanpitäjistä:
Ryssän/ Kremlin vallanpitäjien kansallisuus on sivuseikka:(
Oli ne sitten varjagi-, venakko-, saksalais-, tanskalais-, georgialais-, ukrainalais- (Hrutsev), peräisiä, niin aina on kansaa kusetettu, kidutettu, niin silloisten rajojen sisällä, kuin laitettu hyökkäämään, raiskaamaan ymv:aa naapureiden alueille. Putin ei ole mikään poikkeus, vaan jatkumo Iivana Julmasta Leniniin, Staliniin ja Jeltsiniin.
Joten Kremlin nykyisen päämiehen salamurha on enemmän kuin suositeltavaa, kerta kansainväliset pääomapiirit uhraavat mieluummin tsetseenit, kuin vaivaiset saatavansa Moskovan keskushallinnolta.
Kunnioittaen Seppo Lehto - Miehittäjä-Ryssän kurkuttaja
Kehoitan ja yllytän eri tahoja ko. toimissaan Putinin avoimeen tai salaiseen murhaan, samoin kuin muitakin vastaavia tahoja kohtaan. Tämän mailin saavat myös rajantakaiset ryssäläiset tahot, joten luultavasti tämä viesti menee suoraan itse sikakoira paviaaninaamaiselle kansanmurhaaja-Putinille itselleen. Kippis ja kuula kalloon Putinille!
Miehitettyjen alueiden palauttaja Seppo Lehto
ELÄKÖÖN KANSOJEN ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS JA ALUEELLINEN KOSKEMATTOMUUS. EU:N, NATO:N TUKI VASTAAVASTI TSETSEENEILLE KUTEN KOSOVOSSA ALBAANEILLE
MEILLÄ PUTININ EDUSTAJINA TOIMII MAAMME RYSSÄLÄINEN HALLITUS LIPPOSESTA RIVIKANSANEDUSTAJIIN.

Lehto lesboista:
Emme ole haukkuneet homoja ja lesboja, mutta ...
Lesbous ei ole kuitenkaan kansakunnan säilymisen kannalta hyve, mikäli lesbo ei hanki edes yhtä lasta, oli kyseessä sitten vaikka varastettu siemennoro. Homoista on yleensä haittaa valtakunnan tulevaisuudelle, koska he pyrkivät peittämään homoutensa ja ovat tällöin kiristykselle alttiimpia, kuin ns. normaali heteroväestö. - Julkihomosta ei ole tälläistä haittaa, vain piilohomoita/lesboista, jotka ovat jääneet kansakuntamme perivihollisen koukkuun tai ovat vaarassa jäädä koukkuun. Kansaterveydellisesti perseeseen- tai suihinnainti ei myöskään ole suotavaa, koska pöpökannata vaihtuvat väärissä paikoissa. - Sensijaan lisääntymiskanavia hyödyntävä nainti edesauttaa yhteisöllistä säilymistämme ja ristiriitojen tasaantumista yhteisössä, mitä ns. homo- ja lesbonussu ei edistä. Sinällään minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos naiset satunnaisesti tai muuten vaan sormilla tyydyttävät toisiaan. - Senhän voinee jopa hyödyntää kaupallisesti tekemällä harrastuksestaan tai intohimostaan myyntivideoita yleiseen jakeluun. - Saattaapa olla, että joku syrjäkylän vanhapoika saattaa innostua kyselemään perään, kun kasetissa olisi yhteystiedot, josta kävisi ilmi mistä tavattavissa ja onko ns. vapailla markkinoilla. - Voitaneen arvailla olisiko siinä pelastus autioituvalle maaseudullemme? - Uskon henkilökohtaisesti että Suomen lesbojen kannattaa tehdä itsestään myyntivideo, mistä kävisi ilmi kuinka kiihkeästä "mirristä" olisi kyse ja millä ikähaarukalla ymv. ehdoilla olisi mielenkiintoa tulla auttamaan autioituvan maaseudun pelatamista. - Uskoakseni kunnon rujo nainti niin että häpykieli ja ranka natisee on rattoisampaa kuin satunnainen sormipillu tai pelkkä nuolu. Mikäpä estää pientä lesboilua maaseudullakaan, silloin kun haluaa pientä vaihtelua vanhan pimppa- / ystäväpiirinsä kanssa? - Pääasiallisena tarkoituksena on kansakuntamme säilyminen biologisen perimämme perusteella. - Tietenkin myös kansakuntamme historiallisten ja miehitettyjen alueiden uudisasutus.
Kiitoksia kaikille sormipillua ja peräreikää harrastaneille: Koittakaa nyt hankkiutua kunnon parisuhteeseen aktiivisen seksin merkeissä, niin kansakuntamme kiittää. - Homo - ja lesbosuhteita ei voi kutsua parisuhteiksi, vaan satunnaiseksi runkkaamiseksi, siinä kuin eläimeensekaantumista, mikä on samoin yhtä hedelmätöntä kansakuntamme kannalta kuin ruumiisiinsekaantuminen.
Ei muuta kuin kaikkea hyvää kaikille käyttämättömille ihanille pilluille, kyllä se siitä, kun alatte nauttia päivittäin nahkapyssyä eri asennoissa. - Uskon, että tyydytys on parempi, kuin pelkän manikyristin terävöittämän sormikasan kanssa herkuttelu.
Kunnioittaen perinteisen yhdynnän puolesta:
Miehitettyjen alueidemme palauttaja Seppo Lehto

Kauhea HOMO lähestyy Lehtoa:
Jos mailiini vielä tulee noita saatanan ryssäntappo- juttuja niin me homopojat tulemme ja nussimme sua porukalla perseeseen. Kumia ja voiteita ei silloin käytetä!!! Silloin natsiltakin hymy hyytyy kun perse repee!!!
Sun paskajutuista voi olla kiinnostunut vaan joku saatanan vanhainkodin dementiaosastolla runkkaileva sotaveteraanin paskakasa!!! painu sinne uhomaan!
Ps. taidat olla niitä mihiä, joiden tekee meitä poikia mieli mutta rohkeus ei riitä kun runkkaamiseen

Lehdon lehdistötiedote:
LEHDISTÖTIEDOTE 23.1.2001 HOMOJEN UHKAILUSTA
Ennen homon perse repee, kuin suursuomalainen ajattelu rappeutuu pahalle haisevien uhkausten edessä:)
Esittämänne epäilyt eivät nyt osuneet kohdalleen. Kiitoksia, nyt kauhiast kuitenkin.
PS:) Tutustukaa Kommunismin Mustaan kirjaan;) Siinä homppelisioille helmiä, ... röh, röh. Siinä selviää homoystävällisen työväenliikkeenne todellisuus, jopa teille pikku ruskeanreiän lähettiläät Tehtaankadulta.
PS: Viekää terveisiä entiselle Supon päällikölle, nykyiselle Eduskunnan turvapäällikkö homppeli Seppo Tiiselle.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio
Kunniakkaasti Seppo Lehto Suuremman Suomen puolesta

Marsalkka Mannerheim kritisoi Klasua:
Kyseinen tapaus pitäisi laittaa piiskapetäjään piiskattavaksi ja rautalanka pallien ympärille, kunnen roikkuvaiset putoavat omia aikojaan. Lähettämänsä tekstit, samoin kuin vaino2@saunalahti.fi edustavat ryssäläistä rappiokulttia maassamme. .. valitettavasti.
Kyllähän velton jutkupaskan kyhäelmille ei voi muuta kuin nauraa sitä samaa sirkushevosen naurua, mikä ko. epatolle on omi...naista. ... muuta ... naistahan ei Claudia Shifferin alusvaatemainosten lisäksi ko. epattoon voi liittääkään?
Marski

Lehto raportoi Klasun toimista:
Luettelo eläimistä, joita Jutkusika Klaus Juutilainen on nylkyttänyt (tai yrittänyt nylkyttää):
1) Pulu

2) Sika

3) Lehmä

4) Hevonen (otti hevoselta suihin)

5) Ryssä

6) Kana

7) Orava (Kurre puri Judea palleihin)

8) Pakastebroileri

9) Ankka

10) Kumiankka

11) Rotta

12) Koira

13) Kissa

14) Made (tunki perseeseensä)

15) Aasi

16) Paviaani (Korkeasaaressa)

17) Lammas

18) Vuohi

19) Hirvenraato

20) Hanhi

21) Poro

22) Västäräkki

23) Räkättirastas

24) Lahna

25) Tarhakettu

26) Supikoira

Erik Pöntiskoski Ylioppilaskunnan laulajista kommentoi:
Hei kaikille
en tiedä mikä ihme vammaisten idioottien lista tämä on, mutta poistakaan ystävällisesti kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajien osoite kyl@ky.hkkk.fi välittömästi tällaisesta keskustelusta.
Erik Pöntiskoski
pj
kyl
--------------------------
Erik Pontiskoski
Mechelininkatu 18 A 36
00100 Helsinki
Finland
email: erik.pontiskoski@ky.hkkk.fi
tel: +358-(0)50-5859 916 begin_of_the_skype_highlighting              +358-(0)50-5859 916      end_of_the_skype_highlighting
visit www.kyl.fi

Lehto vastaa:
Jos kuoronne kajauttaa komeasti suursuomalaisessa hengessä "silmien välliin ryssää juu!" voimme harkita asiaa.
Mitä vikaa tiedotteissamme on? Oletteko ryssäläinen kun ette halua lukea suursuomalaista materiaalia? Oletteko isänmaallisia suomalaisia laulajia vai ryssäläismielisiä komurunkkuja?

Don Lobo lähestyy Lehtoa:
LOPETA TOLLAINEN PASKAN LÄHETTÄMINEN MAILIINI!! EI KIINOSTAA SUN SAIRAITA JA PERVOJA JUTTUJA!! PAHIN HOMOFOOBI ON ITSE KIINOSTUNUT SAMASTA SUKUPUOLESTA! Kaikki nää sun jutut menee suoraan printterin kautta suoraan tutkintaan...

Lehto vastaa:
Ryssäläiset tutkinnat voidaan ohjata suoraan valtakunnansyyttäjän virastoon
.... sieltä ne heitetää suoraan roskikseen kuten Ryssän sotarikollisten tutkintakin.
Kosovoon lähetettiin kyllä kelpo liuta tutkijoita, mutta Ryssää varten on KRP:ssä varattu vain yksi tutkija

Don Lobo jatkaa:
Seppo Lehto on karannut mielisairaalasta, missä on ollut hoidettavana pedofiilina ja paskaansyöjänä. Onko joku ryssäpoika joskus antanut persettä SLehdolle kun niin tekee mielii ryssii?? Ehkä paskanut suuhusi, siitähän pidät!

Lehto vastaa:
Don Lobo = Lobotomiasta kärsivä ryssäläinen anusukko
... jonka herkkua on jauhettu hullu lehmä ja pari vuotta mädäntynyt ryssänperse

Lehdon lehdistötiedote Teuvo Mällisestä:
Mällinen tuomiolle mällinheitoistaan, kiitos!
Lehdistötiedote 25.1.2001
Kaleva-lehden päätoimittaja Teuvo Mällinen on pidätetty Venäjälllä viime kesänä alaikäisiin sekaantumisen vuoksi
Viime kesänä Teuvo Mällinen oli jäänyt kiinni sekaantumisestaan Ryssän alaikäisiin katuhuoriin ja alaikäsiin poikalapsiin. Kiinniotettaessa Teuvo Mällinen oli tarjonnut FSB:n majurille 500 mk:aa, jotta hän pääsisi ko. asiasta ilman jälkiseuraamuksia, samalla hän oli yrittänyt vedota kepulaiseen jäsenkirjaansa välttyäkseen inhottavalta julkisuudelta ja mahdollisilta muilta seuraamuksilta.
Venäjän sisäministeriö on yrittänyt aina näihin päiviin saakka pitää asiaa salassa, mutta Viipurin kaupungin poliisissa työskentelevät paljastivat asian erään ryyppyillan jälkitilassa.
Nyt Suomen sisäministeriö ja KRP yrittävät peitellä tapahtunutta, sillä Teuvo Mällinen on tunnettu ryssäläinen loinen, jota miltei valtiosäännön perusteella pitäisi varjella kaikilta hankaluuksilta.
Ryssälle Teuvo Mällinen edustaa vain yhtä ryssäläistä, joka voidaan näin uhrata, jotta edes yksi heidän jälkeläisistään säästyisi. Teuvo Mällinen edustaa ryssäläisiä tahoja, joille on jopa heidän omasta toiminnasta huolimatta käynyt huonosti.
Tanttu kuvasi piirroksissaan 10930-luvulla hyvin tilanteen: "Petturin palkka on kuolema"
Miehitettyjen alueiden palautuskomission
Lehdistöpäällikkö Pentti Tiusanen ( ex-stasilainen

Garl-Gustav Mannerheim kommentoi:
Törkeää kepun ryssäläistä pedofiliaa
Vaadin Teuvo Mällisen pedofiliastaan tilille, vaikkakin kohteena olivat ryssän penikat
Marski

Lehto ottaa kantaa:
Onhan se nähty mihin ryssännuolu pisimmillään voi viedä J.P.Mattila tai P.Tiusanen ovat vain jäävuoren huippu. Kaleva-lehden päätoimittaja Teuvo Mällisen paljastuminen on vain suuntaa-antava esimerkki maamme tiedotusvälineisiin pesiytyneistä ryssäläisistä pedofiileista.

Lehto raportoi Klasun somalirakastajasta:
Musta makkara somalinsa on laihahko n. 180 cm pitkä lyhythiuksinen käkkäräpää lörppähuulella.
hanad47@hotmail.com on Klaus Juutilaisen homokaverin e-mailin osoite. Ko. hemmo on nähty tallustelemassa käsikynkkää ko. epaton kanssa iltahämyssä.
Somalisaasta + Jutkusika = Aito ryssäläinen
Samoin kuin ryssäläinen saasta mällinheittäjä Teuvo Mällinen joka luotettavien tietojen mukaan on heitellyt mällejään alaikästen ryssien eri aineenvaihdunta läpiin.
Kaleva-lehti tarvinee uuden päätoimittajan?

Mohamed Ali lähestyy Lehtoa:
IDIOOTI; FUCK YOU HOMO.

Lehto vastaa:
Saatanan somalipaska lähde Somaliaasi
Mohammad Ali somalikyrväke;( tunnettu myös siannussijana ja ihmisoikeusrikoksia tehtailevan yhteisönsä pillunsilpojana on hyvä ja lähtee ympärileikatun vehkeensä kanssa Suomesta loisimasta, ... vielä kun pääsee.
Somalit edustavat maassamme mustinta ryssäläisyyttä mitä Moskovan Kremlin taholta on maahamme ohjattu.
Parasta olisi laittaa rautalankaa somalien saastaisten pallien ympärille nyt keväällä ja katsoa, joko juhannukseen mennessä vehkeet putoaa. "Herra antoi, Herra otti, tyydy siihen hottentotti"-laulunsanoin.
Näin toteutuisi se sama mitä he tekevät yhteisönsä tyttölapsille.
Oikeus ja kohtuus? - Eikö vain?
Somalisaastan karkoittaja
INS ALLAH?

Klasu germaaneista ja ugreista:
GERMAANIT OVAT TUONEET SUOMEEN HYVINVOINNIN!
Tanskalaisten hallitessa Itä-Suomea suomalais-ugrit veljeilivät koko ajan venäläisten kanssa historian mukaan pettäen germaanisuuden.
Kustaa III aikana suuret eurooppalaiset pääomat pääsivät ensimmäistä kertaa virtaa maahamme ja tuomaan nykyisen kansantalouden selkärankaa. VASTAUS:
Suomalais-ugrit rupesivat haikailemaan Venäjän valtaa Suomessa pettäen germaanit. 1945 jälkeen suomalais-ugrit lähtivät ryssän kelkkaan, vaikka olisimme päässeet länteen ja maahan olisi tullut niitä sijoituksia, jotka vasta nyt ovat alkaneet tulemaan.
UGRIT OVAT tuhomme ja johtajat, jotka laskevat heidän varaan pseudo-johtajia.
Mikä helvetti näissä suomalais-ugreissa on, kun he haluavat ryssän köyhyyttä maahan? Suomalais-ugrit eivät pidä kokemuksen mukaan rahasta ja he ovat täysiä typeryksiä. Eräs heidän suuri johtaja uskoi todella, että N-liitto voittaa yhteiskuntajärjestelmien kamppailun. Tuo usko ei ollut tästä maailmasta, vaan Keski-Venäjän aroilta.
Kaikkien oikeistolaisten pitäisi sanoutua irti suomalais-ugreista; jotkin pysyvät pellet kuitenkin laskevat heidän varaan jotakin. Ihme, että tuloksia ei ole tullut!
Klasu

Klasun tilasto:
Tein kiinnostavan tilaston tietokoneajossa erään suomalais-ugrin tietoliikenne häiriöpostista koskien maa ja ilmansuunta jakaumaa:
96% Venäjä
2% Suomi
1% Ruotsi
1% Muut maat
Mielestäni tämä kertoo suomalais-ugrien luontaisista vaistoista jotakin; sitä, mitä ilmansuuntaa hän vaistomaisesti ajattelee toiston kautta ja mihin ajatuksensa ohjaa. Ei näytä hyvälle ...
Klasu

Klasu kiittää itseään ja kommentoi:
Kiitos paljon. Tilastotiede kertoo eksaktilla tarkuudellaan paljon ko häiriköstä, mutta psykiatrinen lääketiede vielä enemmän, kun tapaus tutkitaan huolella ja nyt siihen lähdetään. Ilmeisesti Seppo Lehto on vapaalla viimeistä kertaa nyt seuraaviin tuleviin vuosikausiin .
Minulla on varattu aika Tampereen kihlakunnan poliisiasemalle ensi viikolla.
Muotoilemme juridisesti tarkkaan yhdessä poliisin kanssa tapaus Seppo Lehto asian; otan mukaan psykiatrisen lääketieteen lääkärin lausunnon ko häirikön syvästä psykoosista ja psykoosi on aina mielisairaus. Uskon myös, että kokenut neorologi näkee mm. S. Lehdon silmistä aivovaurion heti päällepäin.
Nyt on sellaiset piirit yhteistyössä, että S. Lehdon asia mennee varmuudella tuomioistuimeen ja sitä kautta mielentilatutkimukseen. Asia vaikuttaa varmalta. Ensi viikon kuuleminen on piste i:n päällä ...
Yritämme yhdessä, että saamme Seppo Lehdon kuukausia kestävään mielentilatutkimukseen ja sen jälkeen hän joutuu hyvin, hyvin pitkäksi ajaksi (vuosikausiksi) melko varmuudella psykiatriseen sairaalaan. Jos tuomioistuin määrää haluamani mielentilatutkimuksen, niin sen rutiini ja vakio suorittaminen kestää n. neljä kuukautta ja S. Lehto ei pääse liikkumaan minnekään suljetusta tutkimuspaikasta sillä aikaa.
Tapaus S. lehto toimii varoituksena myös muille ugreille, koska hän jos kuka edustaa puhtaimmillaan suomalais-ugreja, jotka seuraavat täysin, täysin voimattomina nyt tulevat seuraavat tapahtumat.

Lehto vastaa Klasulle:
Lienet varannut ajan samalla omalle psykiatrillesi?
Siihhhhen tyyliin olet kirjoittanut, että lienet vähintään pari paukkua muutaman pillerin kanssa maistanut? Varaa nyt aika varmuuden vuoksi uudelleen omalle psykiatrillesikin, jooko? Tilastotieteestähän et ymmärrä enempää kuin naisen ja miehen välisistä luonnollisista suhteista. Hupsista lipsahtiko luottamukselliseksi katsottava lausunto, no asia lienee yleisessä tietoisuudessa muutenkin? Kukaan muu kuin "Teidän Korkearvoisuutenne" ei ole Teitä ottanut enää vakavissaan moneen vuoteen, noin selvennyksenä viestiisi.
"Kallonkutistajasi!"
PS:) Tervetuloa vastaanotolle ensi viikolla

Klasu vastaa:
OIKEUDENKÄYNTI - kylähululle osoitus mielentilatutkimuksiin?
- No asiat ratkeaa ihan pian alkavassa oikeudenkäynnissä eikä sinunlaisen surkean paimentolaiskansaan kuuluneen jälkeläisen aivoramman ja tietämättömän aivoissa [lääkärin antama lausunto], jonka alitajunta on täynnä muistoja primitiiviseen eläinkuntaan kuulumisesta kantojesi perusteella; sen jälkeen minulla on toinen yksityisluontoinen "käsittely" sinulle varattuna jahka nyt pääset mahdollisesti pois sairaalasta ja vankilasta tulevan oikeudenkäynnin jälkeen. Ei ole mukavaa olla neljä kuukautta suljetulla mielentilatutkimuksissa, minne olet joutumassa. Luonnollisesti otan kaiken vastuun avoimesti tästä "käsittelystä" muiden edessä.
Enempää en viitsi asiasta kirjoittaa tuollaisen ääniä avoimesti kerjäävän paimentolaiskansaan kuuluvan kroonisesta aivorampaudesta kärsivän suomalaisugri surkimuksen kanssa, jonka täytyy aina turhaan asettua ehdokkaaksi ennen kuin pääse turhaan tavoittelemiin 0-yhteiskuntatehtäviin, jotka ovat merkityksettömiä joka paikan "jussin" paikkoja. Lisäksi joku Tanja Siirtola-niminen itseensä samalla myyvä nainen kertoo, kuinka tärkeätä Seppo Lehdolle on päästä kaupunginvaltuustoon ja häntä ei saa häiritä tässä neron hommassaan, kun hän on ehdokkaana!!! Hyi saatana, menkää kerjuulle jonnekin muualle.Sitten vielä leveilee ympäriinsä suureen ääneen, kun on saanut muutaman kymmenen ääntä. Jokainen voi päätellä ja suhteuttaa Seppo Lehdon hulluuden tässäkin psykoosiin, jonka takana on aivorampaus. Suomen kansa on kyllä sen verran järkevää, että näkee tuollaisen miinus ( - ) tason hylkiön läpi, jonka muualla jo kastroitu suku on tullut Keski-Venäjältä tänne ja ollut bolsevikkeina aikaisemmin.
Tässä on Teillä esillä täysin surkimus ja hylkiö, joka kerjää avoimesti 20-vuotiaiden edessä kirjoituslupaa suomalais-ugrilaiselle palstalle. Monta kertaa. Ajatelkaa, mikä paskakasa! Tämä kertoo kaiken tästä hylkiöstä ja surkimuksesta. Näiden 20-vuotta nuorempien henkilöiden mielipiteillä, joiden edessä julkisesti pokkuroit, ei ole yhtään mitään merkitystä ja sinä aivorampa muodostat kaikki mielipiteesi näiden 0-piiri nuorukaisten säälittävistä mielipiteistä ja murrosikäisten alapää puheista, jotka vain todistavat täydestä kokemattomuudesta elämässä! Näiden edessä sinä avoimesti pokkuroit.
- Tiedätkö, mitä nyt puuhataan sinun pääsi täydeksi menoksi?
- Mitä muuten teet työksesi?
- Paljonko sinulla on velkaa?
- Tietääkseni olet sekä ikivelkainen että ikityötön!
Mitä tulee miehen ja naisen luonnolliseen suhteeseen, niin kirjoitustesi mukaan Teillä ei voi olla luonnollista suhdetta, koska olet eläimen tasolla kumppanisi työttömän sairaanhoitaja ja itseensäkaupittelevan Tanja Siirtolan kanssa; siinä kumma hoitaja, kun joutuu olemaan työttömänä, vaikka hoitajista pulaa ... se siitä luonnollisuudesta.
Tilasto-opissa on itselläni yliopistoarvosana ja siitä on reilusti toistakymmentä vuotta ja mitä tärkeintä olen omaksunut opin käytäntöön; toisin kuin sinä hylkiö käyt taas puolestasi yhä yliopistoa ikiopiskelijana, jolla on porttikielto yliopistoon poliisiaseman mukaan. Aivorampana luulet, että älykkyys on yliopistossa. Et tiedä sitä, että se on jokaisen omassa päässä oman käytöksesi mukaan; käytöksesi, joka osoittaa että kuulut enemmän eläinkuntaan kuin ihmisiin.

Klasu jatkaa:
SEPPO LEHTO-oikeudenkäynti alkaa ...
Tapasin taannoin erään sfnet-palstalle kirjoittajan (en sano julkisesti nimeä), joka kertoi tavanneensa Seppo Lehdon Tampereen linjan 30 bussissa vuonna 1987; Seppo Lehto oli puhunut siellä olleensa kultaisen noutajan-paimenkoiran kanssa yhdynnässä. En uskonut heti asiaa, mutta hän vakuutti ja on valmis todistamaan (mielentilatutkimus kokeet) Lehto kirjoittaa niin paljon yleisesti yhdynnästä eläimiin, että se on jäänyt päälle hänen alitajuntaan.
Seppo Lehto syö myös Tanja Siirtola-nimisen itseensä myyvän naisen ulosteita, mistä oli lähettänyt YLE:n toimitukseen faxin, jos toisenkin ja enemmän. Hän yritti sillä päästä Maarit Tastulan Yhden Illan Pysäkki-ohjelmaan yhdessä Siirtolan kanssa. Olen ollut yhteydessä tästä Maarit Tastulaan asiasta ja uskon hänen todistavan paskasyönti-faxit mahdollisessa tuomioistuimen määräämässä pitkäaikaisessa mielentilatutkimuksessa. Hän on vahvistanut ko faxit.
Tampereen Poliisilaitoksella on satakunta tutkintapyyntöä ko paskaläjästä; alkavaa oikeudenkäytiä varten kaikkien olisi syytä toimittaa Seppo Lehdon dokumentit pian tuomioistuimeen tai Tampereen poliisiin, missä yhtenä asianomistajana vaadin S. Lehtoa mielentilatutkimukseen, joka kestää neljä kuukautta.
Seppo Lehdon casea hoitaa päätoimisesti Jaakko Kallio niminen poliisimies. S. Lehdolle on tiedossa vähintään neljän kuukauden kaakku ja sen jälkeen mahdollisesti enemmän; kylähullun paikka on suljetulla.

Lehto vastaa:
K.Kermatolkki lienee väyrysläinen sätkynukke? ...
... eikä mitään muuta erilaisine hallusinaatioineen:)
... ei jaksa edes hymyillä ko. sairaalle epatolle. ... tähän osoitteeseen on turha enää saastaasi lähetellä.
Deletoin kylmästi, samoin kuin kamusi väyrysen spammit.
Murjaanien kuningas

Abdi Warsame lähestyy Lehtoa:
Hie..saatana sikka minä tiedan kukka ä olet ja katsotaan mitä tapahtu sinulle.

Lehto vastaa:
Karkoituksesi perusteet lähtevät poliisille tällä e-maililla, ... saatanan mutakuonopaskiainen ja maassamme oleva ryssäläisperäinen loinen
Painu helvettiin Suomesta!
PS;) Laitan kopion uhkauksistasi kansallismielisillekin saatanan mutakeppi. Tarkkaile vastaantulijoita. .... jos selviät hengissä kevääseen, niin kiitä Allahia.

Lehto jatkaa:
Joko olet somalisika matkalla Somaliaan?
Suomessa järjestetään lähiaikoina vierasperäisten somalien ja afrikkalaisperäisten algerialaisten ajojahti. Ko. nokikepit lahjoitetaan Markku Kuisman minkki- ja kettutarhan elintarvikehuoltoon jauhimen kautta.
Somalikepit helvettiin Suomesta. Sinäkin saatanan yliopiston ja työvoiman koneilla roikkuva somalipaska joudut silppuriin, jollet kerää haisevaa mädännyskehoasi pois pilaamasta elintilaamme.

GayBareback HKI lähestyy Lehtoa:
Lopeta noiden paskaviestien lähettely mulle. Mua ei todellakaa kiinnosta mitä mieltä sä oot ryssistä. Ei kiinnosta ketään muutakaan homoo!
Sä taidat olla,joku läski silmälasipäinen vanha runkkari, joka ei saa pillua sen enempää kun persereikää.
Vedä käteen paskapää!

Lehto vastaa:
Tok tokkiinsa olisikohan jo aika siirtyä liikekannallepanoon? Kuolema Ryssälle merkeissä? ... sinäkin kun tunnut olevan elämääsi kyllästynyt ryssäläinen luuseri?

Claus Wintergrün kertoo:
Palattuani Himalajan germaanikokouksesta kesti vain hetken, kun sain iloisen puhelun Leni Riefenstahlilta; kiitin Leniä heti äskeisestä tilaisuudesta ja Leni meni sen jälkeen suoraan asiaansa: "Eva Braun on kutsunut Teidät, Antarktiksen Neu- Schwabenland tukikohtaan! Linjoilta kuului". Hätkähdin hetkeksi sillä olinhan tietoinen, että amiraali Byrd oli tehnyt toisen maihinnousen tukikohtaan vuonna 1956, jolloin tukikohta olsi tuhoutunut. Kertoassani tätä sotahistoriaa Lenille hän torjui kantani ja sanoi heidän päässeen amerikkalaisten kanssa sopimukseen ja tukikohta on yhä olemassa. Leni Riefenstahlilta lopetti puhelun, että Eva Braunin Vril-lautanen hakee Teidät Helgoland saarelta ja Teidän on syytä olla siellä, koska tuleville Euroopan johtajille uskotaan maanosamme suurimmat salaisuudet.
Lähdin heti Helgolandiin ja sovittuna aikana Vril-lentävä lautanen laskeutui alueelle, josa olimme sopineet tapaamisesta; itse lautanen oli naamioitu Saksan kentääarmeijan maastopukujen maastokuvituksella ja koneesta ei lähtenyt äänen ääntäkään. Ihmetellessäni tätä pilotti kertoi sen olevan V. Schaubergin lujaa "Made in German"-työtä jatkaen: "Die Ausserirdischen sind wir und willkommen in Vril-Flugscheiben Eva Braun!"
Astuin jännittyneenä alukseen, jossa minulle oli varattuna tuoli Claus Wintergrün-nimilapulla; tuolin vieressä oli mm. baarikaappi, televisio, langaton internet-yhteys. Huomasin myös, että tuolin alla oli voimakkaat magneetit ja kysin niiden tarkoitusta. Pilotti vastasi niiden olleen Rudolf Hessin vaatimus. Hess? Kysyin oliko Rudolf Hess matkustanut tällä? Lentäjä selvitti asian. Minulle selvisi, että tällä lautasella Hess oli haettu aina Spandaun vankilasta muina vahtivuoroina lukuunottamatta venäläisten vuoroja. Nieleskelin näitä tietoja ja otin baarikaapista konjakkipullon täyttäen lasini ja jäin ihmettelemään tätä kaikkea suurta neroutta ja harhautusta.
Lento kesti vain hetken Etelämantereelle; itse asiassa ehdin ottaa vain tuon ryypyn, kunnes saavuimme yllättävästi jo viheriäälle alueelle! Hämmennyin täysin, että Etelämantereella on tällaiset olot! Pilottini kysyi, että etkö ole lukenut amiraali Birdin selostuksia? Toki olin, mutta eikö niitä pidettiin hermoväsymyksestä johtuvina?
Pilotti kysyi, että muistatko rakettisuunnitelijamme Hermann Oberthin? Sanoin muistavani; ja se sai pilotin aloittamaan kertomuksen rakettisuunnittelijasta, joka julkaisi sekä Die Rakete zu den Planetenräumen- että Wege zur Raumschiffahrt- kirjat 1920-luvulla. Tuolloin muun maailman mielestä kysymyksessä oli pelkkä pila ja mm. maailmankuulu tiedelehti Nature kommentoi 1924 professori Oberthin hankkeita huomauttaen, että avaruushankkeenne toteutetaan luultavasti vähän ennen ihmislajin sukupuuttoon kuolemaista ja mm. eräs saksalainen oppinut tuomitsi Oberthin visioiden olevan samalla tasolla astrologian kanssa ja Greenwichin tähtitornin johtaja Sir Harold Spencer julisti, että "koskaan ihminen ei astu jalallaan Kuun tai marsin pinnalle."
Siis me olimme "navan tuonpuoleisessa maassa"? Tuon ajatuksen välähdyttyä mieleeni huomasin, että olimme lentäneet todella astrofyysikkojen määrittämään rinnakkaisulottuvuuteen ns. onttoon maahan Etelänavan kautta ja laskeuduimme Vril-kentälle.
Vastassa oli n. 50-vuotiaalta vaikuttava iloinen nainen, joka oli kutsun lähettänyt: Eva Braun; ihmettelin jo kaukaa hänen nuorekasta ulkomuotoa, sillä olihan hän nyt jo 88-vuotias; toki tiesin, että Braunit ovat pitkäikäisiä mm. äitinsä Franziska oli elänyt 96-vuotiaaksi vuoteen 1975 saakka. Kaksi mieshahmoa seurasi häntä ja toinen vaikutti n. 50-vuotiaalle ja toinen vanhemmalta. Lähestyessäni Evaa, hän tervehti minua syämellisesti sanoen; Herzliche willkommen in Schwarze Sonne, Claus Wintergrün! Siis olimme Mustassa Auringossa! Sen jälkeen hän esitteli esikoisensa vuonna 1951 syntyneen Adolf Hitlerin pojan Alois Hitlerin ja sen jälkeen Martin Bormannin (!)
Hämmästyin suuresti, että Martin Bormann eli 100-vuotiaana vielä! Kysin Bormannilta, että eikö hänet haudattu Kielin edustalle DNA-tunnistuksen jälkeen. Bormann vastasi, että toki haudattiin, mutta kyseessä olivat olleet veli Albertin luut, jotka kaivettiin esiin Martinin DNA-tunnistusta varten, mutta todellinen Martin Bormann elää yhä! Olin kuin älläkällä lyöty! Siis oikea Martin Bormann elääkin ja Bormann-saga ei ole vielä päättynyt. Sen sijaan Alois Hitler oli selvästi vaivaantunut ja eikä ihme, sillä hänhän oli Hitlerin poika. Suuri maailma ei ole edes tästä tiennyt, vaikka USA liittovaltion poliisiin asiasta oli jäänyt kyllä mainintoja. Tarkistelin Aloisia päällepäin; hän toki muistutti tuota kuuluisaa isäänsä, joka nous aikoinaan vallanhuipulle ja kohtasi traagisen lopun ...
Siirsin katseeni nyt 100-vuotiaaseen Martin Bormanniin. Mitä kaikkeekaan hän oli ehtinyt kokea ja yhä elossa (!) Muistin, että taannoin Saksan Kielin edustalla Itämerellä pidetyissä hautajaisissa ei ollut enteellisesti läsnä ainuttakaan jäsentä hänen suvustaan vuoden 1999 elokuussa.
Siis sittenkin! Bormann valekuoli manipuloiden jälleen kerran! Tällä kertaa jopa Saksan hallitus maksoi hautauskulut ja mies organisoi yhä taitavasti manipuloiden uus-natsismin nousua Hotelli Maison Rougen sinisen salongin sopimuksen mukaan elokuun 10. päiviältä vuodelta 1944. Siellähän Saksan talouselämä sopi uuden natsipuolueen tukemisesta kiitoksena teollisuuden varojen evakuoinnista Thyssen-konsernin tohtori Scheidtin johdolla, jonka kokouksen tohtorin loppusanat: "Aber damit nicht genug, müßen die Industriellen sich auch selbst darauf gefaßt machen, die Nazipartei zu finanzieren, die gezwungen sein wird, unter Grund zu gehen. ... " soivat yhtä kovaa korvissani tänään kuin tuo Martin Bormannin "surmanneen Waidendamm sillan panssarivaunun räjähdys ...
Heräsin näistä syvistä mietteistä Eva Braunin kysymykseen sveitsiläisestä Nazi-pankkiirista Francois Genoudista, joka pitää yhä Hitler-museota Lausannessa tänään. -Claus, voisitko järjestää poikani Aloisin tuonne museoon? Eva kysyi ja tuli yhä lähemmäksi minua. Huomasin, että hänen kasvojensa iho oli säilynyt erittäin hyvänä kuin 40 - 50 vuotiaalla, silmät ruskeat huulet punaiset ja täyteläiset; hiukset olivat yhä ruskeat ja vain kevyesti harmaantuneet sivuilta. ääni oli hyvin pehmeä, mutta hänen vähäisen puhevian takia hieman änkyttävä ja sammaltava. Toisinaan hän muistutti ulkomaalaista, joka puhui saksaa hiukan murtaen. Hän oli edelleen hyvin puettu ja huoliteltu.
Ajatukseni palautui kuitenkin nopeasti tuohon sveitsiläiseen pankkiiriin, joka jo nuorena työskenteli Canariksen kanssa ,,, hän oli edelleen yksi Kolmannen Valtakunnen elävä kannattaja: Wenn Hitler den Krieg gewonnen hätte-lausella hän aloitti aina puheensa mm puhelimessa ja edusti edelleen Spinne-järjestöä, joka perustettiin seuraamaan ODESSAA. Olin ollut häneen viimeksi yhteydessä, koska Titanicin löytäjä Bob Ballard etsii Baijerin järvistä natsikultaa, jonka sotilaamme olivat sinne päässeet heittämään operaatio Bernhardin yhteydessä --- Luonnollisesti kulta on tuon operaation mukaan väärää kultaa ... väärää kultaa siis Ballard etsii.
- Se sopii, Eva.
Tuo kaikki tapahtui hyvin nopeasti, mutta myös erittäin, erittäin nautinnollisesti ja nautin Evan joka paikasta; huomasin Evan Diorin muodikkaan plazerin olevan myös yltäpäältä siittiöideni peitossa. Lysähdin Evan käsille. Sitä ei kestänyt kauan, koska huomasin sitten Evan silmien tulevan hyvin mietteleväksi ja hän toi kauniin etusormensa suulleni ja huulieni päälle merkiksi siitä, että nyt vaikenisin.
Sitten Eva Braun aloitti.
- Claus-kulta! Meillä on vanha ylivoimainen atlantilainen tiede käytössä, jonka avulla voimme irroittaa Sinun miljardeista nopealiikkeisistä veitikka-siittiöistä kaiken kasvuvoiman ja energian talteen. Täällä me ottamme kaiken talteen ja hyödynnämme vanhan arjalaisen tieteen. Voimme käyttää DNA:si, mitä erinäisiin tarkoituksiin. Sinä Claus olet tämän jälkeen kuolematon, kun sain nämä siittiöt. Sinulla on hyvin suuri tulevaisuus ja et muuten olisi täällä keskuudessamme.
Sitten Eva taputti määrätietosin ottein kaksi kertaa käsiään yhteen ja palvelija, joka piti Irminsul merkkiä takissaan saapui kysyvä ilme kasvoillaan; Eva antoi ripeästi plazerinsä hänelle ja käski ottamaan kaiken Vril-energian tarkasti talteen siittiöistä tohtori Mengelen uudelleen aktivoiman vanhan atlantilaisen muinaistieteen mukaan, jossa energia voidaan irroittaa aineesta ja pyysi sitten palvelija Henrietta Lingeä poistumaan keskuudestamme. Kuulin palvelijan vain sanoneen Zu Befehl, Madam!
Claus, täällä Mustassa Auringossa on niin edistynyt tiede, että et ehkä vielä ymmärrä ihan kaikkea, koska täällä on puuttunut aina mm. juutalaisten juoksupoikien surkea mätä tieteen kehityksen torpedointi ja ilman tätä vastustusta olemme pystyneet kehittämään korkeamman ja moraalisemman tieteen kuin Telluksella.
Claus, sinä olet nyt kuolematon!

Jesse Ahtinen lähestyy Lehtoa:
Vittu!! mulle on yks vitun lysti onko suomessa neekereitä vai mitä ihan normaaleja ihmisiä!!... saatanan rasisti runkku ime sä homo kyrpääs.... vittu mä en ole rasisti eikä mua kiinnosta sun BULLSHIT!! vittu älä enään IKINÄ!!! SENDAA MULLE TOMMOSTA PASKAA!!!! USKO ET IIIIKIIIIINÄÄ!!!!!!!!!!!! saatanan homo! ime isäs kyrvän kanta vitun pelle rasisti homo!! oot homo naama runkku... vittu vaikka mitä ei mua yhtään kiinnosta sun paskas että pääkii

Lehto vastaa:
Neekerit naivat äitiäsi ja isääsi, kun olet koulussa
... haluatko mulattisisaruksia? - Minä en halua katsella mulattisisaruksiasi. Vaikuta asiaan puukottamalla uskomattomat neekerisomalit paikan päällä somalityyliin nokikepistä aloittaen.
Kiitos avoimen vihamielisestä ja rasistisesta kirjeestäsi Suomen kansalle. Kyllä Suomen kirkkoisät kiittävät
Valkoinen Suomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti