keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #1

Lehdon lehdistötiedote:
Lehdistötiedote tiedoksi suurlähetystöille ja medialle
- yleisen syyttäjän harkintaan 17.12.1995
Seppo Lehto
Silvottu tynkä-Suomi
Törkeää sairasta ryssänkulttuuria!
Viite: Keskusteluni isänsä anuksenimijän; George Pailen pojan Andrei Pailen ja isovenäläisen ryssä-äitinsä kanssa 15.12.1995
Esittäydyin ortodoksipappi Dimitri Ivanovitsiksi ja aloin kysellä kuulumisia Pailen perheelle. Kysyin miksi perhettä ei ole näkynyt kirkonmenoissa sitten Zhirinovskin syfiskyrpänsä kirkon urkuparvelta heiluttelun jälkeen keväällä 1994?
Rouva Paile: "Emme ole uskaltaneet tulla elävän Jumalan äidin Neitsyt Maarian kasvojen eteen sen jälkeen, kun puolisoni George pakotti minut olemaan sukupuoliyhteydessä poikani ja Vladimir Zhirinovskin kanssa hänen vierailunsa yhteydessä maaliskuussa 1994.
Myöhemmin paljastui, että siinä yhteydessä meni poikani poikuus hänen tunkeutuessaan arpeentuneeseen synnytinelimeeni ja hänen ulosteaukkonsa koskemattomuus puoluejohtaja Vladimir Zhirinovskin tyydyttäytyessä poikamme anukseen. Pari päivää myöhemmin poikamme joutui ompeluttamaan revähtäneen sulkijalihaksensa yksityisvastaanotolla. Sen lisäksi havaitsimme poikamme kanssa saaneemme kiusallisen syfiliksen Zhirinovskin onnistuessa pahaksi onneksemme rikkomaan immuniteettijärjestelmämme. Se, mikä näissä irstaissa pirskeissä eniten häiritsi, oli se ettei puolisoni George kyennyt juuri muuhun kuin imeskelemään Vladimir Z:n hiksiä eritteitä hänen eritteitä erittäviltä erogeenisilta alueiltaan, sekä pissaamaan päällemme lukuisia kertoja runkkauksensa ohessa. Andrei Paile vahvisti voimakkkaassa synnintunnossaan ko. äitinsä esiintuomat irstailut ymv:t luullessaan puhuvansa Jumalan edustajan kanssa. No, siinähän hän ei juuri erehtynyt. Olemmehan saaneet jumalaisen lähetyskäskyn isovenäläisyyden kitkemisestä Venäjän miehittämiltä alueilta, nyt ja aina, iankaikkisesta ianskaikkiseen, aamen, aamen.
Tiedoksenne miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi Vapahtajanne ryssännuolustanne huolimatta vapautustaistelija Seppo Lehto
17.12.1995 Tampere: Ryssä ulos miehitetyiltä alueiltamme!

Klasu monarkiakysymyksestä:
Mitä kansallisia ihailtavia piirteitä Virossa on? Sekö, että he aina olistuvat Venäjän edessä. Viimeksi alistuminen maksoi 20% ihmishenkiä maan väestöstä + kulttuurin täydellisen hävittämisen? Suomessa ehdoton taistelu toi 3% menetyksen + kulttuurin säilymisen. Tosin se saavutettiin yhteistyössä rintarinnan tasapuolisesti Saksan kanssa aseveljeyden nimissä.
Seuraavissa presidentinvaaleissa jättää äänestämättä noin 30% äänioikeutetuista.
Claudia voisi sytyttää tämän väestön osan? Eikö? Joka tapauksessa taktiikka Suomen naispäämiesasemaa tavoittelevien kandidaattien arvovallan vähentäminen toimii heti, jos Claudia Schiffer kiinnostuu hankkeesta! Claudialle olisi taas suuri kunnia olla vaaleissa mukana, jos hänen ehdokuutensda hyväksytään ennakkotapauksena Hessenin Prinssi 1918!
Kysymys on myös mielikuvista. Jo tämä nyt käytä keskustelu on tietyille ryhmille tai henkilöille hyvin kiusallista, vaikka sia ei menisi eteenpäin .... Sen he toki ansaitsevatkin.
Tunnen itse henkilökohtaisesti paljon merkittävämpiä ihmisiä kuin nämä uosukaiset, rehnit, haloset ym Sen takia minua huvittaa hyvin suuresti heidän saama julkinen huomio Suomessa verrattuna siihen mitä he ovat. Sen takia arvostan Claudia Schifferiä paljon enemmän kuin näitä pellejä ... Claudian politiikan tuntemus on laajempaa kuin vesipatja, homo/lesbo ym. taipumukset.
Klaus Juutilainen
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
Puh./Fax: 03-2231 635
http://sivut.koti.tpo.fi/klaus
http://sivut.koti.tpo.fi/klaus/paamies.htm
* * * * * "Du siehst, Republik, Senat, Würde lebte in keinen von uns."
* * * * *
Cicero an seinen Bruder Quintus

Klasu julkaisee sotilaspassinsa:
Reserviläisjärjestöt ovat painostaneet julkaisemaan sotilaspassini.

Tässä se on, olkaa hyvä. Eurokorps-joukkojen eversti. Lepo vaan! Eurokorps joukot tulevat olemaan Euroopan Päämiehen henkilökohtainen henkivartiodivisioona ja iskujoukko. Entinen Suomen Ilmavoimien komentaja on myös sanonut, että voin käyttää ilmavoimiemme univormua. Hämeenlinnan esikunnan kanssa olen sopinut, että tämän hetkinen sodan aikainen tehtäväni on yhteyshenkilö eurooppalais-atlanttiseen sotilasliittoon. Lisäksi itselläni on tehtävää Suomen kannalta parantamassa saksalaisia kunniamerkkejä mm. Pour le Mérite.
Lisäksi haluan ilmaista suruni, että suurin osa \"parlamentaarisista\" politiikoistamme, mutta ei kaikki, pitää itseään, niin, Ranskan vallankumouksessa syntyneiden huonoimpien aatteiden seuraajina, perillisinä ja työnjatkajina, ja näin armeijamme traditioiden vesittäjinä. Tiedämme, mitkä piirit olivat tämän kumouksen takana... Uudistukset ovat aina välttämättömiä ja varsinkin asialliset sosiaaliset uudistukset, mutta tuskin ne onnistuvat juuri koskaan totalitaarisina kokeiluina. Odotan aikaa, jolloin parlamentti ehdottaa mm. ritarikuntiemme poistamista.
Pisimmälle tämä matkiminen on mennyt Suomessa valtionpäämiehen ylipäällikkyyden demokratisoimisessa 2004 alkaen. Kuka sitten saa antaa sotilaskäskyjä, jos ei ylipäällikkö? Toisin sanoen kersantilla on oikeus antaa sotilaskäskyjä. mutta ei ylipäälliköllä? Armeijassa ylipäällikön oikeuksien kumoaminen ja parlamentarisoiminen ei herätä kumma kyllä juuri vastustusta, ja ei tietenkään, koska armeijaamme johtavat osaksi rapparit ja upseerit, jotka olivat jo ehtiä \"suomettua\" hyvin pitkälle, ennen kuin huomasivat erehtyneen täysin arvioinneistaan. Lisäksi omalla virkatiellä armeijassa halutaan edetä olemalla aina politiikkojen kanssa samaa mieltä. Kuinka tällaisten ihmisten visioihin voidaan luottaa, kun on kysymyksessä Suomen tapaisen valtion tulevaisuus? Missä ovat omat hyvät airomme? Jopa Ruotsin kuninkaalla on suvereeni armeijan ylipäällikön asema maassaan. Varoittavana esimerkkinä yhteiskunnallisesta idiotismista on myös meidän maailman vanhimpien Ilmavoimiemme tila. Joidenkin piirien intresissä on romuttaa täydelleen ilmavoimamme nyt nähtävällä surullisella tavalla ja koko muu yhteiskunta kunnioittaa näitä jatkuvasti vaihtuvia vastuuta kantamattomia ihmisiä \"meidän omina demokraattisia johtajina\" ja heidän perustelemattomia tekojaan. Symboliikka edellisestä on paljon olemassa: Mitä Mannerheim olisi ajatellut, jos olisi tiennyt, että siviilipalvelusmies saa ratkaisevan roolin päätettäessä iskujoukko helikopterihankinnoista muiden nyökytellessä päitään? Tai, että ylipäällikkyys demokratisoidaan? Miksi nostetaan suuri häly helikoptereiden tarpeettomuudesta, kun Hägglund kertoo avoimesti ja asiallisesti, että yhteiskuntamme voidaan halvaannuttaa täysin valtiojohtomme kaappauksella ja sitä estämään tarvitaan nopeita joukkoja? Asiattomien väitteiden esittäjät pitää laittaa vastuuseen, mutta ei ... , vaan nyt pyritään uskottelemaan itselle, että nämä asiattomat väitteet ovat jopa tosia! Kuinka tämä on mahdollista? Demokraattisessa joukossa tyhmyys tiivistyy!
Minä tarjoan nyt konkreettisen vaihtoehdon ilmavoimiemme tilaan; alkaen 2004 ilmavoimat saa oman ylipäällikön valtakunnan marsalkan, joka tuplaa sekä ilmavoimien upseerien että lentäjien palkat liittäen ilmavoimamme kiinteästi yhteiseen eurooppalaiseen ja atlantilaiseen turvallisuusjärjestelmään. Parlamentti hyväksyy kyllä suunnitelman, kun vaihtoehtoja ei enää ole muita olemassa ilmavoimiemme iskukyvystä huolehtiessamme. Luulen myös, että vuoteen 2004 mennessä Suomen totalitaaristen demokraattien, traditioiden hävittäjien ja Suomen turvallisuudesta piittaamattomien piirien nauru on jo vihdoin puutunut heidän kurkkuunsa lopullisesti. Sanomattakin selvää on, että valtakunnan marsalkka on yhteiskunnallinen arvonimi, jonka haltijalla on ilmavoimien ylipäällikkyys. Näistä suunnitelmista ja perustelluista aiheellisista huolista olen kirjoittanut mm. sodan aikaisen ilmavoittojen pudotustilaston ykköselle kaksinkertaiselle Mannerheim Ristin Ritari Ilmari Juutilaiselle.
Klaus Juutilainen
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
Puh./Fax: 03-2231 635
http://sivut.koti.tpo.fi/klaus

Lehdon lisääntymispoliittinen aloite:
Suomi Suureksi ja miehittäjä-Ryssä ulostettakoon miehitetyiltä alueiltamme niin pian kuin mahdollista-terveisin SS-1 Tampereelta
-§- Siementä vakoon vuonna 1999 lisääntymismielessä SS-tavoitteena -§-
Terve siemensyöksy suomalaisen naisen munasarjoihin tänä vuonna joka miehen tavoitteeksi ennenkuin vuosituhat vaihtuu. - Pieni iloittelu siinä yhteydessä ei haitanne tavoitetta.
Olemme huolissamme suomalaisten lisääntymiskyvyn puuttumisesta. Katsokaa esim. albaaneja tai muslimeja. Tuskin muslimit hakkaavat väärään reikään, kun katsoo populansa kasvua esim. 1950-luvulta.
Kansakunta siemensyöksyyn:
Terveisin miehittäjä-Ryssän liiskaaja Olavi "Ass" Lehto
- § - § - Teidänkin iloksenne aina vuodesta 1962 - § - § - §

Nimim. Mies lähestyy Lehtoa:
te olette eri viesteissänne väittänyt anaaliseksiä perverssiksi. Te ette taida tietää oikein hyvästä seksistä mitään. Sanotte että myös naisen ja miehen välinen anaaliseksi on perverssiä.
Menkääpä kauppaan ja ostakaapa tuubi liukuvoidetta. Voidelkaa vaimojenne anusaukot huolellisesti ja työntäkää kalunne hitaasti sisään. Jos teette homman hitaasti ja rauhallisesti se te itse että vaimonne koette seksuuaalisen nautinnon, jota ette ole aikaisemmin kokeneet. Suosittelen lämpimästi.
Heteroanaaliseksissä ei ole mitään sairasta ja perverssiä. Monet pariskunnat harrastavat sitä ja ovat hyvin tyytyväisiä. Suosittelen teillekin.
Älkää leimatko sairaiksi nautintoja joita ette ole itse kokeilleet. Naisen kannsa anaaliseksi on ihan nautinnolista ja tervettä puuhaa.
Tulkaa pojat 2000-luvulle, seksiä voi harrastaa muutenkin kuin pimeässä peiton alla lähetyssaarnaaja asennossa. Saatte paljon enemmään irti seksielämästänne.
Hyvän (anaali) seksin puolesta
Suomalainen heteromies.

Lehto vastaa:
Ryssäläisten etuja ajava peräreikäkulttuuri rappeuttaa kansakuntamme!
Persereikäseksi rappeuttaa kansakuntamme ja tuhoaa kansalaistemme supistajalihakset - Loppu Analismille!
-§- Oikeaan reikään kansakuntamme puolesta -§-
Tuomio svekomaanien pedofilialle ja perseeseennaintiteollisuudelle!
Kansakuntamme elinvoiman pelastamiseksi emme tarvitse ruotsalaista persereikäpanokuvasto/filmejä vaan opetusfilmejä / kuvastoja oikeaan reikään. RKP:n ymv. puolueiden videolain takia saamme kärsiä myös kansantaloudellisesta pornoteollisuuden luisumisesta Ruotsin persereikäfilmiteollisuudelle, kun suomalaisten kunnon pornofilmien saanti on estetty ns. tiukkapipoisten / svekomaaniedustajien suosiollisella tuella. Pillu ja kulli-yhteys hämärtyy, kun tilaat ruotsalaisen seksiteollisuuden tuotteita: Seksifilmin kun tilaat niin saat lähinnä perseeseennaintia eri rotujen sekoituksina ja kusemisena paskantamisena toistensa päälle. Mahdollisesti osa kuvauksiin osallistuneista on tautisia ja alaikäisiä kudostyyppianalyysin perusteella.
Anaaliseksi edistää peräsuolisyöpää, sekä muutenkin altistaa erilaisille tartuntataudeille. Persereiän tehtävä on supistaa paska ulos, eikä ottaa mitää sisään. - Paitsi lääkinnällisissä tarkoituksissa, kuten peräruiskua pahimpaan ummetukseen.
- Näin on luonnonlait.
- Kenties nimimerkillekin sopisi ottaa kumikyrpää perseeseen edestakaisin, niin tietäisi miltä se tuntuu kk. käyttökerran jälkeen. Uskoisin, että viimeistään ko. kokemuksen jälkeen ns. "miehellä" on mielipide vaihtunut ja kustokset jalassa, kun peräsuoli on revähtänyt.
- Keskustellaan lisää kun ompeleet paranevat suolessasi. - Jooko?
- Näin on luonnonlait.
Seppo Lehto Terveemmän kansakunnan puolesta & miehitettyjen alueidemme uudisasukas vuonna x.
PS: Persereikäseksi rappeuttaa kansakuntamme - Loppu maamme ryssäläistämistä palvelevalle Analismille!
MIKÄLI HALUATTE TUKEA PERSEREIKÄKULTTUURIA, NIIN LIITTYKÄÄ RKP:hen, SDP:hen tai KEPUUN.

Nimim. Karjala vapaaksi tukee Lehtoa:
RYSSÄ RÄTTIHOUSU AJETAAN URALVUORTEN TAAN
PERKELE!
SEPPO LEHTO SUOMEN JOHTOON JA HAISEVAT RYSSÄT HEVONPERSEESEEN SUOMESTA JA EUROOPASTA.
SAATANAN PASKARYSSÄN SOLUTUSTYÖ LEVITTÄÄ HOMOUTTA JA KOMMUNIMIA SUOMESSA PERKELE!
HOMO ON MAANPETTURUUDELTAAN SAMAA LUOKKAA KUIN KEPULAINEN
OIKEIDEN MIESTEN VELVOLLISUUS ON HEITTÄÄ LASTINSA NAISTEN VITTUIHIN JA SIITTÄÄ MAALLEMME KELPO SOTUREITA
SEPPO LEHTO ON KUNNON MIES JOKA ON SIITOSTYÖTÄ KELPOISESTI HOITANUT
PERKELE SAATANA VITTU JUMALUTA RYSSÄ PERKELE LÄHTEE SUOMESTA SAATANA VITTU!
SAATANAN RYSSÄT VAAN NYLKYTTÄÄ SIANPERSEITÄ JA TOISIAAN PERKELE !RYSSÄT EI EDES LISÄÄNTYIS ELLEI MONGOLIT KÄVIS NUSSIMASSA NIIDEN ÄMMIÄ, PERKELE!
PERKELE MENEMME SAATANA ITÄÄN JA OTAMME OMAMME JA AJAMME RYSSÄN HEVONVITTUUN PERKELE, SAATANA!!!
ELÄIMIIN SEKAANTUVA HOMOPASKARYSSÄ EI SUOMESSA KAUAN HAISE!
PERKELE!!!

Nimim. J.V. lähestyy Lehtoa:
hanki itsellesi Mannerheimia esittävä pienoispatsas ja työnnä se peräsuoleesi. Ja muuten Marsikin oli homo!
keksi joku fasismia paremi tapa purkaa sisäistä ahdistusta

Lehto vastaa:
Suursuomalainen tervehdys 5.5.1999
Minun patsaani seisoo Tampereen kaupungin kirjaston viereisellä aukiolla Vapaudenpatsaana, suojeluskuntien pystyttämänä. - Toiveesi on mahdoton toteuttaa.
Lienet iältäsi liian nuori puhumaan kokemuksen rinta-aanelle Marskin homoudesta. Tietääkseni häneltä jäi joitakin jälkeläisiä. Miehitettyjen alueiden palauttaminen kansakuntamme yhteyteen on kansakunnallinen velvollisuutemme, jossa ei ole sijaa Teidän pikkunilkkimäiselle päänauonnallenne tai stalinistivanhempienne kasvatuksesta johtuvien asennevääristymien ymmärtämiselle. - Te tarvitsette ammattiauttajan apua, pikaisesti. Mars, hakemaan lääkettä pahimpiin ahdistuskohtauksiinne. Säälin Teitä ryssäläinen reppana. Toivottavasti paranette pian.
ELÄKÖÖN KANSAKUNTAMME = SUUR-SUOMI.
Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja

Suomalainen Sotilas kritisoi peräreikäpanoja:
RUOTASALAISRYSSIEN LEVITTÄMÄ PERSEESEENPANO ON SUUNNATTU SUOMEN KANSAA VASTAA. NYKYÄÄN KAIKKI VAAN NYLKYTTÄÄ PERSEREIKÄÄ VAIKKA IHANIA VITTUJA OLISI TARJOLLA VAIKKA KUINKA PALJON.
TARKOITUS ON ESTÄÄ SUOMALAISTEN VITTUJEN SIEMENNYS SUOMALISELLA SPERMALLA. NEEKERIT JA MUUT KYLLÄ PERSEESEENPANON OHESSSA LAUKASEVAT LASTINSA VITTUUNKIN. NIILLÄ KUN ON SIKIÄMINEN VERESSÄ.
SUOMALISTEN TÄYTYY HYLÄTÄ RUOTSISTA TÄNNE TUOTU PERVOILU (JOKA ON MYÖS TYYPILLISTÄ SIANPANIJA RYSSILLE( JA OPETELLA PANEMAAN PUHADASTA SUOMALISTA VITTUA ILMAN KUMIPTUOTTEITA JOTTA MAAHAMME SAADAAN UUSIA KELPO SUOMALAISIA
HOMOT OVAT RYSSÄN JA RUOTALAISTEN YHTEINEN SALAHANKE TAPPAA SUOMALAISET SUKUPUUTTOON. TAISTELKAA SITÄ VASTAAN.
ONNEA SEPPO LEHDOLLE TAISTELUSSA RUOTSALAIS-RYSSIÄ VASTAAN!
PERKELE!
T. SUOMAlAINEN SOTILAS

Nimim. Vastustaja lähestyy Lehtoa:
Rakas Seppo,
mene sinä vain takaisin 30-luvun Natsi-Saksaan Hitleriksi! Me nykyajan suomalaiset emme tarvitse mokomaa venäläisvastaista propagandaa.
Suvaitsevainen Suomi!
t: Vastustaja

Lehto vastaa:
Ympäri mennään, yhteen tullaan ...
Tietääkseni aikakonetta ei ole vieläkään keksitty? - Mikäli menisin, niin en toki olisi niin typerä, että olisin julistanut 360¤ sotaa, vaan olisin tyytynyt korjaamaan Versaillesin häpeärauhan ja hankkinut kunnioitettavan liiton Germaniasta lähteneiden angliveljien kanssa. - Tietenkin olisin auttanut Suomea saavuttamaan kolmen kannaksen rajat ja Inkerinmaan saattamisessa miehittäjä-Ryssästä vapaaksi Eurooppalaiseksi hansakaupan alueeksi.
Mitä sitten tarkoitatte venäläisvastaisella propagandallanne? - Mitä ovat venäläiset? - Minä olen puhunut ja kirjoittanut vain miehittäjä-Ryssän edustajista ja siinä yhteydessä Ryssän edustajista erilaisina maanpetoksellisina loisina ja kansakuntamme veren kuppaajina, kuten aikanaan toimivat Hertta Kuusinen, Otto Ville Kuusinen, jne. kotikomuja erilaisinen salajärjestöineen, jotka olivat puhtaita ryssäläisiä tautipesäkkeitä kansakuntamme helmoissa.
Mitä sitten tarkoitatte suvaitsevaisuudellanne? Mikäli Teillä on vittu, niin antaisitteko miehittäjä-Ryssän tulla paneen HIV-kyrpäleellään suloista ja imelän maanpetoksellista vittuanne ilman hanttiinpanoa, vain siksi, että olette suvaisevainen ryssäläinen ja antaa pitää vaikka vittu olisi vieläkin revennyt aiemmista raiskauksista? - Siinä Teille suvaitsevaisuukasvatusta Ryssän suvaisevaisuuskasvattaja tuumisi ja tuuppaisi panon jälkeen pullon perseeseenne ja tarkistaisi kuinka suvaitsevainen olette senjälkeen, kun pullo on lyöty rikki peräsuoleenne?
Mikäli olette tullut tajuihinne ja parantunut ryssäläisyydestänne sairaalareissun jälkeen, niin oletettavaa on että Teillekin tulee raja vastaan mitä kaikkea miehittäjä-Ryssältä otetaan vastaan. Näinhän kävi Suomelle useasti tällä vuosisadalla: mm. vapaussota 1918, talvi- ja jatkosota.
Mikäli olette Riistäjien vastustaja, niin tulette Suojeluskuntaharjoituksiimme Pirkkalan ampumaradalle 8.5.1999 ja tähtäätte kuvaannollisesti miehittäjäämme ampumaharjoituksissamme.Puoliksi suunniteltu on puoliksi tehty. Tervetuloa.
Kansakuntammme oikeuksien vaalija Seppo Lehto
akateeminen_karjala_seura@yahoo.com

Lehdon presidentinvaalikampanjan avaus:
isanmaan_asialla@yahoo.com
Presidenttiehdokas Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
suursuomi@yahoo.com
Olemme asettuneet kansakuntamme käytettäväksi seuraavassa presidentinvaalitkamppailussa kansakuntomme urhojen ja lottien pyynnöstä.
Taistelu on alkanut paras voittakoon 29.4.1999
Miehitettyjen alueidemme palautus kansakunnallemme on yhteinen kansakunnallinen velvoitteemme, josta nykyiset sukupolvet eivät voine väistyä. - Me laulamme vielä Viipurin toreilla ja turuilla: "Jo Karjalan kunnailla kukkii puu, käki kukkuu siellä jo kevät on... vie sinne mun kaihoni iätön..:"
Tarvittaessa otamme omamme, mikäli neuvottelut ja vaateemme eivät johda tulokseen. Olemme alustavasti saaneet hengellisen siunauksen luterilaiselta kirkolta hankkeittemme läpiviemiseksi. Samoin Suomen ortodoksikirkko on siunannut hankkeemme ja luvannut lahjoittaa palautettavien alueiden ortodoksien maaomaisuudesta tulevissa operaatioissa mahdollisille sotaorvoille jääville 90% heidän koulutuksensa ja toimeentulonsa takaamiseksi, sekä isänmaamme kunniaksi
Nyt käsi kätehen... On kansakuntamme aika näyttää, että pojasta polvi paranee ...
Kunnioittaen
Kansakuntamme seuraava presidentti Teidän avullanne
Suuremmassa Suomessa; Miehitettyjen alueidemme takaisin lunastaja kansakuntamme avulla
Teidän Seppo Lehto
seppolehto@yahoo .

Lehdon liikeidea:
Tampereelle suunnitteilla maailman ainoa koirien huoratalo - Uusi pörssikomeetta: Oyj Kremlin koira Ltd
Vetonaulaksi on suunniteltu rouva Jeltsina, puinen koira, jolla olisi kaikille uroksille sopiva tekovittu. Ajattelimme pyytää Ryssän lähetystöstä pesemättömiä käytettyjä pumpattuja Barbaroita koirien hajukiihokkeeksi. Onhan yleisessä tietoisuudessa se, että kiimainen elukkka on hankala omistajalleen ja lähiympäristölleen. Nyt on kehitteillä aitosuomalainen Jeltsina-vittupalvelu koirille. Samalla autamme Ryssän lähetystöä säästämään pesulakuluissaan, kun ei enää tarvitse pestä ajokkejaan, vaan saavat viikottain uudet liukastetut kumivitut takaisin kaikilla "mausteilla ja hajulla".
Ensimmäinen prototyyppi aiotaan kastaa Kremlin Jeltsinaksi. Lähettänemme ensimmäisten "nahkat taakse"-ajokertojen tilaisuuteen kutsun miehittäjämme edustajalle; Ryssän lähetystön suurlähettiläs Ivan Aboimoville saapua juhlistamaan YYA-hengessä suoritettavaa uutta eläinystävällistä palvelumuotoa. Ryssän lähetystön agitoimat eläinaktivistit ovat myös tervetulleita. Tiedämmehän, että Ryssälandiassa ovat koirat arvossaan. Heillähän on päämiehenäänkin "Hullu koira", joka vaati Tsetsenian kansanmurhaa julkisesti TV:n kautta vuonna 1995: "Tappakaa ne hullut koirat"-huudoin kannustaessaan kansanmurhaajasotilaitaan murhaamaaan vapauttaan ja itsenäisyyttään, sekä kansaansa Ryssän joukkotuhonnalta puolustaneita, veljeskansaamme urheita tsetseeneita.
PS. Kenraali LEBEDIN MUKAAN Jeltsinin tsetseeneihin kohdistunut kansanmurhaoperaattio maksoi n. 90 000 ihmisen hengen, sekä lukemattomia vammautuneita ja silpoutuneita mm. naisia, vanhuksia ja lapsia. Mikäli asiakaskuntamme näyttää kasvavan aiomme kasvattaa Oy Kremlin koira-palveluamme franchising-periaatteella maanlaajuiseksi ketjuksi, sekä lopulta listata se yleisöannin kautta pörssilistalle. BKT panemalla kuntoon?
- - Tiedä vaikka saisimme asiakkaaksi vielä itsensä prototyypin esikuvan Arvoisan Ryssänmaan presidentti Boris Jeltsinin. Toivottavasti hänellä on polvisuojat mukanaan, kun aloittaa rupisten ja nahistuneiden antisemiittisten kommunistipussiensa tyhjennyksen. Toivottavasti hänellä on myös lompakko mukanaan ja käypää valuuttaa, sillä me emme anna ilmaiseksi. Pussien tyhjennykselle varataan aikaa 15 min, - tuli pussit tyhjättyä tai ei. Hinta 105 mk:aa, samanverran oli päiviä talvisodassa 1939-1940. Kerrankin Ryssän virallinen edustaja pääsee paneen virallisesti halvalla alv-kuittia vastaan, eikä tällä kerralla Ryssää panna halvalla. - Eikä sellaista voine väittää edes yleisen syyttäjän toimesta?
Kunnioittaen Seppo Lehto

Lehto uhkaa Ryssää:
Miehitettyjen alueiden sotilashallinto
Seppo Lehto "Ei armoa, ei kotimaata"
seppolehto@yahoo.com
Kansakuntamme vihollisia ei tarvitse haudata: Luvassa raatoja merikotkille ymv:lle
Olen yhtä terve kuin jääkäri taistelutantereella ja yhtä valmis painamaan liipasinta. Olenhan saanut koulutuksen miehittäjä-Ryssäntappajaksi HämJP27 Jääkäriliikkeen perinnejoukko-osaston parissa.
Minut on määrätty saamassani sotilaspassissakin tiedustelujoukkoihin. Kuten tunnettua armeijan tiedustelijat ovat kaikkein raakinta ja armottominta väkeä. Omalta osaltani olen valmis sen todistamaan käytännössä. Viholliseni saavat korsikkalaisen solmion: Kieli ulos kurkusta roikkumaan, suolet syliin ja kusiaispesään jne.
Maatamma miehittävä paska-Ryssä saa tuta mitä on kun miehittää Suomen alueita. - Veri virtaa ja itkuvirret raikaa. Minun johtamieni Karjalan vapautusarmeijan joukkojen jäljiltä piisaa koppakuoriaisilla, merikotkilla ja muilla raadosyöjillä ruokaa. Vihollisia ei tarvitse haudata. Luonto hoitaa omansa.
Ystävällisesti Seppo Lehto
PS: Minä olen aina tosissani. - Kun sanon jotain, niin se pitää. Kun sanon miehittäjä-Ryssä hevonvittuun alueiltamme, niin se tarkoittaa sitä.
Herra olkoon armollinen heidän sieluilleen, nyt ja iankaikkisesti, amen.

Lehto analysoi Pekka Siitointa:
Pekka Siitoimella on kommunikointia haittaavana liiallinen juopottelu, minkä takia hän helposti menee ryssäläisten vastustajien lankaan. Kun pekka.siitoin@pp.inet.fi lopettaa rankan päihteiden väärinkäytön niin hänestä saattaa kasvaa vielä aito ihminen.
- Nyt hänestä on tehty malliesimerkki "kaikesta väärästä". Ymmärrettävää päihteidenkäyttöönsä on tietenkin elämänsä aika ryssäläisten tahojen vallassaoloaikana, mutta se ei kuitenkaan tee siitä hyväksyttävää.
Satunnaisen juopottelun hyväksyn, kun siitä ei tule tapa. Lopputuloksena on vain housuihinsa kuseksiva vanha mies, jolla on edessä käyntejä urologilla, sekä kustosten jatkuva käyttö. Samoin olisi hyvä kun lopettaisi ylen haitallisen ketjupolttamisen, se haittaa kommunikointia kaikella tapaa, sekä syö kalliarvoisia pohjavesivaroja ja EU:n tukimarkkoja tupakanviljelijöille Kreikassa ym:lla EU:ssa. Oheiset elämänohjeet pätevät kaikille. Varokaa kansakuntamme elämäntapoja ja elämää vahingoittavia päihteitä kaikissa muodoissaan. Lisäksi yleisohjeena lupaan piestä vastaani tulevat huumausaineiden kaupittelijat.
- Mikäli tilanne ei ole suotuisa, niin ilmiannan poliisille. Sitä samaa pyydän kaikilta viestini saajilta.

Skinipojat Torniosta tiedustelevat Lehdolta ohjeita:
Terve, me ollaan kaks 16v. jäppistä täältä Torniosta ja kiinnostunut teidän toiminnastanne. Onks teillä toimintaa näin nuorille.

Lehto vastaa:
Toimintaa / ns. "toimintaa" on monenlaista. Itse pyrimme järjestämään pääasiassa vain selllaista toimintaa mikä tähtää Suomen vapauttamiseen miehittäjä-Ryssän alta Kalastajasaarennosta Suur-Saareen. - Itä-Karjalaa, Kuolaa ja Inkeriä unohtamatta jääkäriliikkeen ja suojeluskuntain perinteitä kunnioittaen. Muistakaa, että ko. asioissa meillä on potentiaalisina liittolaisina kaikki eri kansat ja tahot, jotka ovat kärsineet miehittäjä-Ryssästä Japanista Saksaan-rintama-osuudella. Sentakia tämä vastaukseni lähtee myös heidän lähetystöihinsä. Tässä esim. "Yhteistyö on voimaa"- käsitteestä.
Ns. rajumpaa toimintaa ja sen muotoja emme voi paljastaa E-mailissa, koska näitä valvoo kansainvälinen Interpol ja Europol yhdessä erilaiste ns. "Excelcior tmv. järjestelmien" avulla. - Se myös omissa viesteissänne muistakaa. Huolellisuus on puoliruokaa.
Voinemme senverran vihjata, että päivälehtiä seuraamalla esim. Dagestanin ja Tsetsenian sektoreilla olisi suomalaisillekin mallia, kuinka miehittäjä-Ryssästä päästään eroon. Vastaava toiminta esim. Viipurissa ja Pietarissa saattanee koitua tälläkin sektorilla kansakuntamme eduksi.

Skinipojat vastaavat:
Jumalauta toi on hienoo. Saatana kyllä me ollaan tosi kiinnostuneita tuleen mukaan sissitoimintaan

Lehto jatkaa:
Eli hankkikaa erilaista ko. toimintaa palvelevaa koulutusta, kuten räjäyttäjänpaperit / pioneerikoulutusta joko armeijan tai alan eri julkaisuista. Lisäksi tietotekniikkaan ja sen uusimpiin tuotteisiin kannattaa tutustua kaikissa mahdollisuuksien rajoissa. Muistakaa tai hankkikaa tietoa kuinka muu itä-Eurooppa vapautui n. 10 v. sitten NL:n vaikutuspiiristä. Silloin avainsanana oli niinkin harmiton väline kuin kopiokone.

Skinipojat vastaavat:
Me menään kolmen vuoden päästä inttiin. Sitä ennen osataan kyllä hoitaa nyrkrillä ja nyrkkiraudoilla kiusallisia lakuja jne. Tiedättekö mistä saisi räjähteitä ja miten niiden käsittelyä vois opetella. Ainaskin internetissä taitaa olla jotain ohjeita. Polttopulloja on myös helppo valmistaa.

Lehto jatkaa:
Me ja kansakuntamme tarvitsee Teidän kaltaisianne nuoria isänmaan toivoja. Te olette toivo paremmasta ryssännuolusta vapaasta miehittämättömästä Suomesta.
Älkää ikinä ajatelko itsetuhoisesti, vaan vaikka olisi esim. syöpä, niin kuinka viimeisillä hengenvedoillakin voisi tuhota mahd. paljon ryssäläisiä tahoja, vaikka kävelemällä Tehtaankadun lähetystön tilaisuudeen viimeisillä verisyöpäsoluilla muutama TNT-kilo ympärillä ja sähkönallit / jousisytyttimet kädessä. - Eli jos ja kun joskus on pakko kuolla tehkäämme se mahdollisimman näyttävästi ryssäläisiä tuhoten. Muslimit Kaukasuksella / palestiinalaiset ovat ko. toimintamuodon sisäistäneet hyvällä menestyksellä.
Ohessa on X-MIEHEMME eli Vaasan solumme E-mail:) lumivaaran_vapautusarmeija@yahoo.com

Skinipojat jatkavat:
Me vihataan somaleita ja muita paskaneekeritä ja halutaan ne pois suomesta. Neekerit vie suomessa työpaikat ja panee naisii. Ne pitää karkoittaa tai tappaa.

Lehto vastaa:
NÄKÖKANTANNE ON ERITTÄIN YMMÄRRETTÄVÄ, SUOSITTELEN KUITENKIN VAPAATA HARKINTAA TOIMENPITEISTÄ, LUOTAN VASTUUNTUNTOONNE KO. ASIASSA, MUTTA MUISTAKAA ETTÄ LAATOKKA ON SYVÄ JA SINNE MAHTUU MUUTAKIN KUIN KALOJA, JOTEN ÄLKÄÄ KIIREHTIKÖ TÄLLÄ SEKTORILLA. TÄRKEIMMÄT ASIAT ENSIN, RUOTOJA VOI PERATA HAMPAISTA KALANSYÖNNIN JÄLKEENKIN.

Skinipojat vastaavat:
meistä lakut on kyllä paskoja. ne pitäs saada vituun suomesta ja pian. vaikka sitten nyrkkien ja polttopullojen voimalla.

Lehto vastaa:
KANNATAN LAKUPÖKÄLEIDEN KARKOITUSOPERAATIOTA SAMMUTETUIN LYHDYIN. - JOENSUUSSA TOIMITAAN, MUTTA VALITETTAVASTI EUROOPPALAISPERÄISIIN KOHDISTUEN JA SUMMAMUTIKASSA, JOTEN SOKEA VÄKIVALTA EI TOIMI, VAAN KÄÄNTYY AINA ITSEÄÄN VASTAAN. - TOIMILLA PITÄÄ OLLA SELKEÄ MAALI. ESIM. PALAVA RYSSÄLÄISTEN BUSSI/REKKA JA KYLTTI ULKOPUOLELLA: KUOLEMA MIEHITTTÄJÄ-RYSSÄLLE

Skinipojat jatkavat:
Lisäksi me vihataan homoja. Muijan duunaaminen persereikään on kyllä ihan jees mutta äijän YÖKS! Homot pitäs meiän mielstä tappaa tai lähettää ruotsiin.

Lehto vastaa:
HOMOT KELPAAVAT HYVIN MIINANRAIVAAJIKSI TULEVASSA SODASSA; ÄLKÄÄMME HAASKATKO HEIHIN ENERGIAAMME.

Skinipojat vastaavat:
Saatana, kyllä jos joku homo tulee ehdottelemaan meille jotain niin se kuolee. Homot saatanat pitäis tappaa kaikki.

Lehto vastaa:
ON VAARANANA,ETTÄ TOIMII ITSEÄÄN VASTAAN. ESIM. JOKU HALUAA OLLA NOKKELA VAPPUHUUMORIMIELESSÄ JA JOKU AJATTELEE NOIN JA TOIMITTAA PÄIVILTÄ SELLAISEN JOKA VAIN IRVI KO. TAHOJA.

Skinipojat jatkavat:
Ryssiä me vihataan kanssa. Ne on vieny meiltä Karjalan ja se me halutaan takasin.Kaikki saatanan ryssät sais meiän puolesta tappaa. Se oli saatanan väärin mitä ne teki meille sodassa. Ryssiä kohtaan ei tarvi tuntee mitään armoo. Ne ei oo ihmisiä.
Kirjoitettiin Siitoimelle ,mutta se käski kasvaa ensin. Mites teillä?

Lehto vastaa:
P.Siitoin on ryssäläinen solu, ko. juoppoon ei voi luottaa pätkääkään. Hänen ko. toimintansa palvelee Tehtaankadun etuja.
LOPPUYHTEENVETO: Välttäkää kaikkia huumaavia aineita, sillä huumaantunut Suomen kansa / nuoriso on miehittäjä-Ryssän etu. - Vain tietoinen kaikilla tajunnantasoilla voi vapauttaa kansamme ryssäläisistä ja Ryssästä.

Skinipojat vastaavat:
Huumeita ei käytetä, mutta kaljaa ja viina kyllä vedetään viikonloppusin. Huumekauppiaat on lakuja, arabeita tai ryssiä ja ne pitäis listiä

Lehto vastaa:
Kaljaa ja viinaa kohtuudella. Töppäilyille ei riitä syyksi, että olin humalassa. - Taistelija ei saata ikinä itseään sellaiseen kuntoon, että harkinta pettää. Valitettavasti itsellekin on käynyt pari kertaa sillain. Erehtyminen on inhimillistä, mutta virheistään pitää oppia?
HUUMEKAUPPIAAT SAATTE PAHOINPIDELLÄ SELLAISEEN KUNTOON, ETTÄ TOIMIVAT VAROITTAVINA ESIMERKKEINÄ MUILLE ALAA HARRASTAVILLE. - ESIM. IRA-MALLI PESÄPALLOMAILOILLA YMV:LLA RAAJAT PASKOIKSI. TARVITTAESSA PARI SORMEA IRTI, MUUTAMA PUUKONVIILTO KASVOIHIN TAI KORVAT IRTI, NIIN EIKÖHÄN MUISTA TURMELLEENSA KANSAAMME?

Lehto jatkaa:
Olkaamme Isänmaan Asialla itse kukin kansakunnallisesti ja pidetään yhteyttä nuorisomme herättämiseksi suoraan toimintaan. Me luotamme Teihin Te kaksi nimimerkillistä voitte olla myös esimerkillisiä. Oma-aloitteisuus ja miehittäjä-Ryssän vastaisten solujen perustaminen eri puolille tässä vaiheessa eri puolille silvottua tynkä-Suomea on ensiarvoisen tärkeää, sen varalta, että ryssäläiset saavat katkottua siivet tunnetuimmilta Ryssän vastustajilta kuten esim. minulta. - Älkää pelästykö mahdollista kohtaloani, vaan jatkakaa entistä pontevammin tavoitteena: Tuho meidän aikanamme miehittäjä-Ryssälle ja miehitetyt alueet takaisin.
Toivon oman toimintani ja mahdollisen kohtaloni luovat Teille Torniossa ja muualla Suomessa innoitusta kun vapautatte kansakuntaamme ryssäläisistä tahoista.
Ystävällisesti Seppo Lehto tunnettu myös mm. ryssäläisten taholla "miehttäjä-Ryssäntappajana"
HUOMIO LUKEKAA SEURAAVA ERÄÄNÄ MALLINA HERÄTTÄVÄSTÄ TOIMINNASTA:
PS:) Lähetän tämän viestin samalla eräälle amerikansuomalaiselle taholle, sekä muutamalle tunnetulle isänmaan toivolle, sekä tammikuussa 1994 Pasilan studiossa kohtaamalleni Ruben Stillerille, jotta katsotaan onko hänestä vastaamaan miehitettyjen alueiden palautushaasteeseen. Ko. suomenjuutalaisena itseään mainostavalle Rubenille epäilen kyllä kirjeenvaihtomme perusteella menevän löysät housuun... Mutta hänellä on nyt tilaisuus osoittaa, ettei suomenjuutalainen ... julkkumulkkuveri ... vapise, vaan Ruben Stiller lähtee julkisesti tukemaan isänmaamme vapauttamista Ryssän ikeen alta.
Lähettäkää asiasta Miehittäjä-Ryssäntappaja Stillerille tiedusteluja osoitteeseen:) stiller@moskito-tv.fi
Ystävällisesti Kansakuntamme toivoille Seppo Lehto
Avatkaa oheisen mallin mukaisia E-maileja yhteistoimintaamme ja toimintamme jatkuvuuden ja solutasojen herättelemiseksi kansakunnalliseen herätystyöhön ... sekä tietenkin konkreettisiin tekoihin.
PALAUTE: imperiumfennica@yahoo.com
ryssan_sotarikokset_perintaan@yahoo.com
terijoen_suojeluskunta@yahoo.com
sotarikostuomioistuin@yahoo.com
miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com

Silja Salminen lähestyy Lehtoa:
Kävin sivullasi - KIITOS SIITÄ -
www.geocities/lehtoseppo
ja hämmennyin sivun karkeaa rasistisuutta. Sivu oli täynnä venäläisiä vastaan suunnattua propagandaa, joka on ilmi selvästi Suomessa laitonta..
Olet piiloutunut USA:n sananvapauslainsäädännön taakse mutta en usko että sivuja ylläpitävä yhtiö salii sivujasi palvelimellaan kun kuulee niiden rasistisesta sisällöstä.
Etkö häpeä yhtään ryssäntapposivujasi. Eniten minua suututti se että yllytät ihmisiä suoranaiseen väkivaltaan venäläisiä vastaan. Kirjeesi skinipojille oli todella pelottava. Kuinka voit turmella nuoria poikia tuolla tavalla natsismillasi.
Tulen tekemään kaikkeni että sivu www.geocities/lehtoseppo häviäsi verkosta. Aion kirjoittaa Geocitiesille ja vaatia heitä poistamaan tuon rasistisen ja väkivaltaan ylyttävän sivun.
Jos Suomessa sivusi linkki ilmaantuu jollekin sivulle aion nostaa asiasta metelin ja syyttää linkin asettajaa rasismista
Silja Salminen
P.S.
Aion kirjoittaa myös Yahoolle, jotta poistavat osoitteesi käytöstä

Lehto vastaa:
HAISTA SINÄ RYSSÄHUORA MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN PESEMÄTÖN PERSE
Kommenttisi ovat ryssäläisintä paskaa mitä vähään aikaan on saanut lukea sitten ryssäläisen Mauno Koiviston Kosovo-kommenttien. Tuollaiset ryssähuorat pitäisi keittää elävältä tapettujen ryssien eritteissä ja puhkoa silmät päästä kerittimillä. Palestiinalaisilla on/oli Intifada, täällä vaan paijataan miehittäjää ja vieläpä väitetään, että miehittäjän vastustaminen olisi jtkn. rikollista. Hyi saatana miten iljettäviä lausuntoja sitä saa suomen kielellä lukea. - Kuole saatanan ketku, ennenkuin sinut liiskataan kuin eilinen lude ja russakka.
Ystävällisesti miehitettyjen alueiden palauttaja
Karjalan Vapautusarmeijan tiedotusvastaava
Seppo Lehto tunnetaan myös "Ryssäntappajana"
-§- PS:) KATSO MYÖS seuraava www.-osoite, jos haluat kiihottua kaikessa ryssäläisyydessäsi:) -§-
www.geocities.com/CapitolHill/Parliament/1961/sepo.htm

Ylpeä Lesbo lähestyy Lehtoa:
Sinulla tuntuu silti olevan vankkoja mielipiteitä. Etpä taida tuntea yhtään vihaamaasi venäläistäkään. Vihaisit vähän vähemmän, se helpottaisi.
Homot ja lesbot eivät ole sinulle mikään uhka.

Lehto vastaa:
Toki tiedän muutamia kumpaakin osapuolta: homo/lesboja
Ohessa asiaa kansakuntamme vihollisista:
Toki myös tarpeeksi ryssäläisiä tunnen, jotta voin vaatia, varmasti sinäkin tunnet, kun vain katsot eduskunnan koostumusta. - Lieneekö siellä vain muutama, jotka eivät ole ryssäläisiä kansakuntamme pettureita?
Näin vakaasti uskon ja tiedän. - Muutenhan rajakysymys olisi jo hoidettu. - Eikö totta? Kuka väittää, että vihaan venäläisiä? - En minä ainakaan. Ryssäläiset kansakuntamme petturit ovat kansakuntamme vitsaus ja miehittäjä-Ryssän olettuja etuja palveleva taho, mikä pitää ensin ruotia ulos kaikilta sektoreilta hallinnostamme. - Tai paremminkin pieraista ulos kuin keväinen karhun pihkatappi.
Miehittäjä-Ryssän edustajia esiintyy mitä erilaisimmissa kansallisuuksissa. - Ei vain venäläisissä. Joten viha on väärä termi ja yleistää vääristäen tosiasialliset kohderyhmämme kuten: miehittäjä-sika Boris Jeltsin, nuolijansa: M. Ahtisaari, Lipponen, Zjuganow, Jaakko Laakso, Outi Siimes, Outi Ojala, Kimmo Sasi, Mikko Kuoppa, G. Hägglund, Ilkka Suominen, Satu Hassi, jne.
Kunnioittaen Seppo Lehto

Anssi Smedlund lähestyy Lehtoa:
Eikö tämmösen paskan lähettäminen jo saisi riittää?

Lehto vastaa:
ANSSI SMEDLUNGIN "UREA JACTA EST"-VIESTI EI OSOITA MUUTA, KUIN ETTÄ HÄNELLÄ ON ETURAUHASVAIVOJA KAKKAVAIVOJEN LISÄKSI
Karjalan Vapautusarmeija vastaa viitaten otsikkoomme yllä
Lisäksi haluaisimme valistaa anssi.smedlungia siitä, että Ryssä on paskonut alueillemme jo vuodesta 1944. Joten kiittäkäämme itse paskasta, sillä se on sinällään vain ravinne, kun ei sekoittaudu pohjavesiimme. Itse kysymyksemme on edelleen voimassa.
Kunnioittaen sotamarski Seppo Lehto

Janne Koiranen lähestyy Lehtoa:
HAISTA VITTU PASKA!

Lehto vastaa:
NOSTETAAN PANOKSIA = NELINKERTAINEN MÄRKÄ VITTU JANNE KOIRASELLE JA NELINKERTAINEN ELÄKÖÖNHUUTO SUUR-SUOMELLE
Karjalan Vapautusarmeija
Kiitämme kehoituksestamme, mutta päivän vittuannoksemme on jo nautittu edestä ja takaa, pallit ne kilkkaa hölkyn kölkyn.
Toivottavasti et itse ole puutteessa. Ryssäläisillehän tosin kyllä käy vaikka sianperse, jollei ole toista ryssäläistä nylkytettävänä.
Kehoitamme Teitä opiskelemaan hieman oikeusoppia ja historiaa ja haistelemaan puhtaita tuoreita vittuja.
Jos Teillä on edelleen kakkihätä, menkää kakkimaan Ryssän lähetystön ulkoportille. Siellä on kaikkien suomalaisten virallinen paskomispaikka. Muistakaa pyyhitä, ettei jää hajujälkiä julkisiin ajoneuvoihin.
- Kiitos!
Terve: Seppo Lehto miehitettyjen alueidemme palauttaja

Lehto lähestyy Valkoista Taloa:
Clinton`s Administration in Washington D.C
Dear Sir near by president administration
( Some people think you are close to imperial jewropean bastards in the asshole of so called named "USA". Can I have your comments to such statements?)
You have denied Kosovo independence like you tried to deny Finland`s independence from Russia in 1917. Tsetsenia is still waiting our mutual support to it`s independence as well as the other Kaukasus, East-Karelian, Ural and other Siperian states.
We have registered Alliance of Occupied Territoried. We order some amount ( maybe for start about 500 miljon euro) finance to settle Russian federation down.
You can put investments to real accounts into Leonia Bank or privat Swiss banks. (Closer information privately after meeting negotations)
We wait your invitation and meetings to closer consultation to our aims to destruckt whole Russian asshole system. I open my mind and promise you some rent areas in Kuola area as well some areas Vienanlahti.
Best regards by Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
pj. Seppo Lehto
Death to Russia to common enemy and freedom to occupied territories as well Finland`s territories back

Lehto lähestyy tiedotusvälineitä:
Suursuomalainen tervehdys yhteisellä asiallamme
Odotamme toimenpiteitänne Suomea kohdanneen etnisen puhdistuksen korjaamiseksi, niin että miehittäjä-Ryssä lentää kuin leppäkeihäs alueiltamme
Odotamme toimenpiteitä ryssäläisten tahojen paljastamiseksi maassamme. Toki tiedän, että Te saatatte tuntea ne ilman mietintäaikaakin. Mutta näin vaalien alla olisi hyvä pöyhäistä suomettuneita toimittajiamme ymv. ryssäperseennuolijoita.
Mm. Ahtisaari puhui maanantaina siirtokarjalaisista Virolaista onnitellessaan. Mitä ne ovat? Suomen miehitetyiltä alueilta tulleet ovat karkoitettuja suomalaisia eli etnisen puhdistuksen uhreja, eivätkä mitään siirtolaisia.
Odotamme toimenpiteitänne ja palautettanne, kiitos
Kunnioittaen Seppo Lehto
Suomi Suureksi ja miehittäjä-Ryssä hevonvittuun kaikilta miehittämiltään alueilta mitä kiireimmin. - Kansakuntiemme puolesta: Kiitos.

Nimimerkin Karjala vapaaksi toimintaohjelma:
LESBOUS ON SAIRASTA JA UHKA SUOMELLE SE PITÄÄ HÄVITTÄÄ OHESSA OHJEEMME:
______________________________________
PITÄÄ RYHTYÄ TIUKKAAN TAISTELUUN ISÄNMAATAMME RIIVAAVIA JA HÄVITTÄVIÄ PERVERSSIOITA VASTAAN
TOIMINTA OHJELMA:
1. HOMOILU/LESBOILU LAINVASTAISEKSI
2. HOMO/LESBOMIELISET TOIMITTAJAT PITÄÄ PALJASTAA JA EROTTAA
3. HOMO/LESBO-OPETTJAT ON PALJASTETTAVA JA TEHTÄVÄ VAARATTOMAKSI. NYT HE TURMELEVAT NUORISOA JA PANEVAT NUORIA POIKIA ANUKSEEN
4. EDUSKUNTA ON PUHDISTETTAAVA HOMOISTA,LESBOISTA PEDOFIILESITÄ
5. LESBOT ON SAATETTAVA VALTION SIITTÄJIEN TOIMESTA RASKAIKSI, JOTTA KESKITTYVÄT LASTEN HOITOON EIVÄTKÄ LESBOILE
6. HOMOT PANTAVA PAKKOTYÖHÖN- KOVA TYÖ VOI MIEHISTÄÄ
7. HOMOT/LESBOT ULOS ULKOMINISTERIÖSTÄ JA MUISTAKIN VALTION VIRASTOISTA.
8. RKP:N KALTAISET HOMOJEN HYYSÄJÄJÄRJESTÖT KIELLETTÄVÄ
TOIVON ETTÄ EHDOTUKSENI OTETAAN VAKAVAAN HARKINTAAN

Ylpeä Lesbo kommentoi:
Tässä ei enään tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Timo Suuronen vastaa:
Luovu lesboudesta tai joudut helvetin tuleen missä on oleva itsku ja hammasten kiristys. Lesbous on rikos jumalaa,luontoa ja isänmaata kohtaan.
Etsi itsellesi mies, tee lapsia ja hoida niitä rakkaudella niin saat syntisi anteeksi ja pelastut. Saat perheellesi kauniin kodin laatokan rannalta kun Karjala on vapaa.
T. Timo Suuronen (onnellinen isä)

Lehto jatkaa aiheesta:
LESBOUS ON VÄÄRIN KOSKA SE ALENTAA SYNTYVYYTTÄ JA JA ON LUONNONJÄRJESTYKSEN VASTAISTA. LESBOUDEN TUOMITSEMISEEN EI TARVITA RAAMATTUA. JOKAINENLESBO ON YKSI POTENTIAALINEN SYNNYTTÄJÄ VÄHEMMÄN JA KANSAMME TARVITSEE TERVEITÄ SUOMALAISIA LAPSIA!
MUUTEN KUOLEMME SUKUPUUTTOON JA MAAMME ASUTTAVAT TUMMAIHOISET MUUKALAISET!

Ylpeä Lesbo kommentoi:
Kuules Lehto, sinä ja sun pöpiläkaveris voitte työntää luonnonjärjestyksenne ja isänmaanne perseeseenne!

Lehto vastaa:
SAATANAN LEHMÄ-LESBO . MIKÄ SINÄ LUULET OLEVASI ISÄNMAASTA PUHUMAAN KUN OLET SAATANA LESBOLAINEN MAANPETTURI. TAIDAT VAAN KUNNOLLA KERJÄTÄ ISOA SUOMALAISKYRPÄÄ TIUKKAAN LESBOVITTUUSI
SAATANA!

Ylpeä Lesbo vastaa:
Jospa oletkin vain kaappihomo joka kieltää omat taipumuksensa Fanaatisimmat homofobit ovat usin itse homoja jotka yrittävät epätoivoisesti teeskennellä heteroa

Lehto kommentoi:
Otappas lesbo tekopenis esiin ja istu jälleen tuokioksi
SS-terveisin S

Lehto uhkaa Ryssää:
KARJALAN OTAMME TAKAISIN VAIKKA SITTEN ITSENSÄ PERKELEEN AVULLA JOS EI JUMALA AUTA. KIRKKO VOISI AKTIIVISESTI TAISTELLA RYSSÄLÄISYYTTÄ VASTAAN JOS HALUAA ISÄNMAALLISET MIEHET KANNATTAJIKSEEN.
RYSSÄ EI KAUAA SUOMESSA HAISE.
PERKELE!

Ylpeä Lesbo kommentoi:
Miksi sitä tunkee postilaatikkooni. Oletko Sinä Helvetin Lehto vielä uskovainenkin
Ei enään tätä kiitos

Lehto vastaa:
Sulle sydämeni annan rakas lesboni. Arvaa olenko ukovainen

Ylpeä Lesbo kommentoi:
Ei tuohon voi sanoa muuta kun että vedä käteeen!

Lehto vastaa:
Could you help me? Honey, honey ...

Ylpeä Lesbo vastaa:
Enemmin sekstaisin vaikka sian kanssa kun sinun kanssasi.

Lehto vastaa:
Oletko jo nussinut sian / sikojen kanssa?
Sikahan sopii oivallisesti naimiskummpaniksi, mikäli ei halua lisää lapsia ryssäläiseen maailmaansa. Se sopisi ryssäläisyyteesi. Olen muuten sitä mieltä, että kärsit ankarasta munanpuutteesta.
SS-terveisin

Nimimerkin Karjala vapaaksi kansakunnallinen aloite:
KANSAAMME UHKAA SUKUPUUTTO. LAPSIA SYNTYY LIIAN VÄHÄN. EHDOTAMME ETTÄ NAISILLE SÄÄDETÄÄN SYNNYTYSVELVOLLISUUS.
JOKAISEN NAISEN ON SYNNYTETTÄVÄ VÄHINTÄÄN KAKSI LASTA. TÄMÄ SYNNYTYSVELVOLLISUUS VASTAISI ASEVELVOLLISUUTTA JA SIITÄ SAISI VAPAUTUKSEN SUORITTAMALLA VARUSMIESPALVELUKSEN.
TÄMÄ OLISI TODELLISTA TASA-ARVOA.
JOS NAINEN EI 30 TÄYTETTYÄÄN OLE SYNNYTTÄNYT YHTÄÄN LASTA LÄHETETTÄISIIN HÄNEN LUOKSEEN VALTION SIITTÄJÄ HOITAMAAN HOMMAN. PAITSI LESBOJEN JA SINKKUJEN KOTONA KO. VIRKAILIJA VOISI VIERAILLA MYÖS NIIDEN NAISTEN LUONA JOIDEN MIES ON NK. TUHKAMUNA.
VALTION SIITTÄJINÄ VOISIVAT TOIMIA VAIKKAPA ARMEIJAN KANTA-HENKILÖKUNTAAN KUULUVAT VAPAA-AIKANAAN.SIITTÄJÄLTÄ VAADITAAN SUURTA VELVOLLISUUDENTUNTOA NIIN, ETTÄ MYÖS VÄHEMMÄN KAUNIIDEN NAISTEN SIITOS ONNISTUU. EREKTIO-ONGELMAISIA EI KO. VIRKAAN VOISI NIMETÄ. MYÖS SIITTÄJIEN KOMEAAN ULKOMUOTOON KANNATTAISI KIINNITTÄÄ HUOMIOTA, PAITSI HYVÄN GEENIAINEKSEN, NIIN MYÖS SIITETTÄVIEN NAISTEN MIELIHYVÄN VUOKSI.MITÄÄN IRSTAILIJOITA EI VALTION SIITTÄJIKSI SAISI SAISI NIMITTÄÄ.
KAHDEN LAPSEN JÄLKEEN NAISILLE ALETTAISIIN MAKSAA TUKIPALKKIOITA UUSISTA "LISÄ" LAPSISTA. RAHAT VOITAISIIN OTTAA VAIKKAPA PUOLUETUESTA TOIVOMME, ETTÄ EHDOTUKSEMME OTETAAN VAKAVAAN HARKINTAAN!

Paula Lehmikangas kommentoi:
Onko tämä jokin vitsi? Kasva aikuiseksi tai hankkiudu hoitoon.
terveisin
Paula Lehmikangas
valtio-opin opiskelija,
Tampereen yliopisto Anti-lehden toimituskunnan jäsen
tasa-arvon, EU:n, kansainvälisyyden ja suvaitsevaisuuden puolesta
sinkku, kummilapset riittävät minulle

Lehto vastaa:
Ryssäläisten loisiminen valtiokoneistossamme on surkuhupaisa vitsi. Suursuomalainen ja kansakuntamme hyvinvointia edistävä ajattelu ei ole vitsi.
Seppo Lehto
ryssäläisten tahojen kurkuttaja
miehitettyjen alueiden palauttaja
PS: Kaipaamaannanne hoitona tarjoan kaikille ryssäläisille valtio-opin opiskelijoille kaulakiikkua Leninmuseon kellarissa. Ryssäläisyydessä ei ole mitään suvaittavaa. Vanha laulu kertoo kaiken: "Silmien välliin Ryssää, juu".

Lehto jatkaa:
LISÄÄNTYMINEN KUNNIAAN (PAKKOSTERILOINTI VIERASROTUISILLE) EI SE OLE MIES EIKÄ MIKÄÄN JOKA EI MUIJAANSA SAA TIINEEKSI
E-PILLERIT PITÄÄ JAPANIN TAPAAN KIELTÄÄ NIIN ETTÄ MIES PYSTYY KONTROLLOIMAAN LISÄÄNTYMISTÄ.KORTSUT NYT POIS JA MUNAT VITTUIHIN NYT ON AIKA TEHDÄ PALJON PUHDASROTUISIA SUOMALAISIA LAPSIA JOTTA PELKASTUMME SUKUPUUTOLTA
EHDOTAN ETTÄ TE NAHJUKSET TÄYTTÄÄTTE MUIJANNE PILLUN TERVEELLÄ SUOMALAISELLA SIEMENELLÄ JO TÄNÄ ILTANA.
KAIKKI JOUKOLLA LAPSIA TEKEMÄÄN JOTTA VALKOINEN ROTU SÄILYY

Ylpeä Lesbo kommentoi:
Kuvailemmane toiminta on törkeää naisten alistamista. Kuvitteletko te äärioikeistolaiset hullut natsit että naiset ovat jotain synnytys-automaatteja. Mitä te teette jos naisenne ei suostukaan olemaan "peltonne johon kylvätte siemenenne" Raiskaatteko? En ole koskaan aikaisememmin tavannut mitään noin pahaa sovinismia.
Toivottavasti puolisonne tajuavat nopeasti millaisia miessikoja te olette ja jättävät teidät!
t. YLBO

Lehto vastaa:
MIKÄ TEITÄ LESBOJA OIKEIN VIEHETTÄÄÄ SIINÄ KYLMÄSSÄ KUMIKYRVÄSSÄ, KUN TARJOLLA OLISI ISOA SUOMALAISTA ELÄVÄÄ KYRPÄÄ.
KUMIKYRPÄ ON ELOTON EIKÄ IKINÄ SUIHKUTA LASTIA LÄMMINTÄ SPERMAA VITTUSI UUMENIIN. KOKEILEPPA OIKEIN KUNNON PANOA SUOMALAISEN MIEHEN KANSSA NIIN TULET HUOMAAMAAN ETTÄ OIKEA KYRPÄ VOITTAA KUMISET JA KUNNON PANOT MIEHEN KANSSA HAKKAAVAT 10-0 LESBONUSSUN LÄÄPPIMISET JA SORMIPILLUT

Ylpeä Lesbo kommentoi:
No voi hyvä tavaton sentään. Täytyy vain ihmetellä teidän oikeistohörhöjen kielenkäyttöä. Silloinko sitä tuntee itsensä oikein miehiseksi kun on päässyt sanomaan pari alatyylistä ilmausta ja oikein naisille.
Ilmeisesti kuvittelette että kirosanat lisäävät teidän uskottavuuttanne.
Vuoroin ollaan niin rivoja kun vain suinkin kehdataan. Vuoroin ollaan hartaita ja kristillisiä.
Seppo Lehtto on hauskin tapaus. Toisista osoitteistaan hän huutaa ja rähjää lesbouden turmiollisuuttaan. Toisten osoitteiden suojasta (nakymaton_kasi@hotmail.com) hän tekee seksiehdotuksia ja tarjoutuu kolmanneksi minun ja tyttöystäväni sekaan.
Ei silti on teidän poikkien melskaamisesta revitty monet hyvät naurut. Olemme tyttöjen kanssa hihitelleet varsinkin täysin hillittönille valtakunnasyyttäjä-jutuille ja muillekin programmeille kansan syntyvyyden lisäämiseksi.
Lehto ja Koskela ovat kuitenkin harmittomia pellejä tämän Kalevan Soturin tyylipuhtaan uusnatsismin rinnalla. Hänen jutuilleen ei oikein voi enään nauraa
YLBO

Lehto vastaa:
Hei Te ihanat ajellut lesbopillut Helsingin katveessa:
No, no tytöt sormi pois ihanasta pillusta kun minusta kirjoitatte. En ole ikinä harjoittanut minkäänlaista alatyyliä, ainoastaan lievän pakinoivaa tyyliä missä olen ruotinut ryssäläisyyttä ja kansakuntamme heikkouden tilaa eri ilmenemismuodoissaan. Pikku vinkki tytöille: Nauravaa naista on ihana panna, silloin pillukin supistelee tavallista enemmän, niin kuin mahalihakset. Naurua ei suositella ajaltaan pitempitavoitteiseen naintiin.
PS: En kiroile naidessani, vaan tuuppaan olan takaa, niin että mirri naukuu. Mikäli haluatte asian testata, niin siihen täytyy kysyä partnerini lupaa.
Aikanaan syksyllä 1992 käydessäni Aunuksen kautta Äänislinnassa minua ehdotettiin perustettavan pillukompinaatin johtoon itse pääpukiksi naimaan ihania itä-Karjalan tyttöjä lisääntymismielessä, niin ettei ne joudu miehittäjä-Ryssän kyrpäleitten saastuttamiksi. - Jouduin torjumaan mielihyväni ko. tarjouksen suhteen, koska olin jo aloittanut lisääntymisen silvotun tynkä-Suomen puolella. Tuolloin omasin jo kaksi lasta.
Suosittelen kaikkien lesbojen täydellistä antautumista siemenenoton kannalta otolliseen tilanteeseen ja hankkiutumaan paksuksi sinisilmäisen, vaalean suomalaisen kanssa. - Lievä rusketus ei haittaa.
Ystävänne kaikessa ihanassa pillujannne kuumottavassa kiimassa kansakuntamme parhaaksi
Seppo Lehto Miehittäjä-Ryssäntappaja ja ryssäläisten armoton kurkuttaja
Teidän Lancelottinne kansakuntamme parhaaksi

Ilkka Ahtokivi Verkkouutisista lähestyy Lehtoa:
Päivää,
Sain kasallisen tuota jotakin sontaa emailiini. Viime perjantaisessa mailissani totesin, etten sitä halua. Ettekö te osaa lukea?
Jos ette välittömästi poista osoitettani ao. maililistalta, ryhdyn toisiin toimenpiteisiin.
terveisin,
Ilkka Ahtokivi
päätoimittaja

Lehto vastaa:
Isänmaan Asialla verkkolehti
päätoimittaja Seppo Lehto
Ime ittees sontajuttujesi ja uhkailujesi kera, taidat olla vanha ryssäläinen Tehtaankadun kyytipoika vai peräti sitä ihtiään? Perkele minä en ole sinulle lähettänyt kuin yhden viestin, senkin viime viikkoisen yhteydenottosi jälkeen. Sitä saa mitä pyytää? - Eikö niin? Uskoakseni tiedän millä tasolla juttusi ovat. Aikanaan talikolla pistelin sitä Ikosen tilalla parina kesänä
Seppo Lehto
perättömiin ryssäläisiin syytöksiinne vittuuntunut kansakuntamme vapauttaja
PS: Perästä kuuluu, mikäli vielä jatkatte laitonta uhkailuanne isanmaan_asilla-sivuillemme. Me emme lähetä kuin tämän viestin, se on joku muu, jos saatte tästä osoitteesta vielä lisää.
- - - - - Muistutuksena lopuksi: - - - - - - - - - -
Perkele: Opettele ns. päätoimittajana kohteliaampaa kielenkäyttöä, etten tule ja peruuta kökkötraktorilla pihaasi ja anna hihnan pyöriä
Miehitettyjen aluieden palauttaja Seppo Lehto

Lehto kritisoi Ryssää:
MAAMME TUHANSIA HAUTAUSMAITA ON RAISKATTU JA RYÖSTETTY VUODESTA 1944 MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN TOIMESTA, EIKÄ SIIHEN OLE VALTIOVALTAMME TAHOLTA PUUTUTTU
Hautausmaiden häpäisy ryssäläisyyttä ja törkeää valtiovallan väärinkäyttöä
Olen aiheeseen aikanaan ( v.1994 ) ottanut kantaa Suomelta ryöstettyjen ja miehitettyjen hautausmaiden ja kalmistojen kohteluun Tampereen syyttäjäviraston kautta. Silloinen Tampereen syyttäjien esimies, sittemmin eläkkeelle jäänyt naispuolinen "ryssäläinen perseenkorkki" kuittasi hautausmaiden häpäisyn suunnilleen "suur-suomi-houreina" ymv.
Eli tiedämme jo syyttäjäviranomaisten kannan, eikä siihen tuonut muutosta myöskään valitus silloiselle oikeuskanslerille.
KUOLEMA MIEHITTÄJÄRYSSÄLLE JA SEN SUOJELIJOILLE
PS: TÄMÄN PÄIVÄN HS:SSA ON JUTTU SIITÄ, ETTÄ SISÄMINISTERIÖ ON OTTANUT HOITAAKSEEN RYSSÄN SOTARIKOLLISTEN MURHATUTKIMUKSET JA KÄSITTELYN PITÄISI OLLA KRP:N VASTUULLA.
... EDES JTKN TOIVOA MAAMME VAPAUTUMISESTA RYSSÄLÄISYYDESTÄÄN.
Kunnioittaen kaikessa ystävyydessä ryssäläisten perseenkorkkien tulppaaja Seppo Lehto

Lehto kritisoi Tarja Halosta ja valtionhallinnon ryssäläisiä:
Valitettavasti todellisuus on tarua ihmeellisempää Tarja Halosen kohdalla. Ryssäläisyytensä kaikessa irstaudessaan on epäinhimillisen alhaista ja säälittävää. - Maa joka vaikenee vaatimuksista miehittäjäänsä kohtaan ja avustaa vielä rosvoajaansa on todella ulkoministerinsä kaltainen ja toisinpäin kääntäen verrannollisesti.
Perkele ryssäläiset lakoon valtionhallinnosta. - En tiedä onko Halosesta edes takaapäin naitavaksi turvakumin kanssa. Kelvanneeko siihen paremmin joku muu ryssäläinen panopukki tyyliin: kepun irtaat ja itarat miehittäjä-Ryssän kyrvänlutkuttajat? Esko Aho ja Seppo Kääriäinen ja muut Kepun irstaat miehittäjä-Ryssän lakeijat voisivat tienata aiheuttamaansa ulkomaanvelkaa suihinotolla Terijoen rantakadulla "Anna markka"-pyynnöin. Näillä tienesteillä voisivat sitten yhdessa muiden maapettureiden kuten Ilkka Suomisen, Jaakko Laakson, Mikko Kuopan ymv. kanssa harjoittaa ryssäläista ja maanpetoksellista lähialueyhteistyötä kaikessa rauhassa, ilman että valtionvelka kasvaa maanpetoksellisten toimenpiteidensä takia.
Kunnioittaen kaikessa ystävyydessä Seppo Lehto
MIEHITETYT ALUEET TAKAISIN JA MIEHITTÄJÄ-RYSSÄ VASTUUSEEN SOTARIKOKSISTAAN NOPEUTETULLA AIKATAULULLA

Ylpeä Lesbo lähestyy Lehtoa:
LOPETA NYT JUMALAUTA NÄIDEN SEKOPOSTIEN LÄHETTÄMINEN. ÄLÄ MONISTA KIRJEENVAIHTOASI AINAKAAN MINULLE!
P.S. JOS MINULTA KYSYTÄÄN NIIN SINÄ OLET NATSI

Lehto vastaa:
Ylpeä Lesbo; rakkaudella vain Sinulle
Melkein kiihotuin tehokkaasta puhuttelustasi. Haluaisitko olla Lady Dominani? - Piiskaa, keppiä jne. harkitse rauhassa. - Niin minäkin. Nahkani on palanut karrelle tänä kesänä jo ihan vahingossa. Joten joutunen kieltäytymään mielihalujesi kohteena olemisesta. - Mutta mikäli sinä tarvitset jotakin, niin kerro minulle luottamuksellisesti, niin saatan keksiä jtkn. varallesi. - Vaikkapa hekumallista musiikkia tyyliin: "silmien välliin Ryssää, juu".
PS: En ole sos.dem, en kepulainen ketku, en kommari, enkä natsi, enkä kuulu kirkkoon. - Se siitä.
PS: Oletko harkinnut ikinä, jos vaikka ...?
Ystävyydellä Se...

Lehdon presidentinvaalimainos:
SEPPO LEHTO 2000
Maamme tarvitsee johtajan, joka ei nöyristele perivihollisemme edessä. Tule kanssamme tekemään Seppo Lehdosta Suomen seuraava presidentti. Haluamme että Seppo Lehto asettuu ehdokkaaksi seuraaviin presidentinvaaleihin.Seppo Lehto on käynyt rohkeaa oikeustaistelua miehitettyjen alueidemme puolesta presidettinä hän tulee tekemään kaikkenssa pyhän Karjalan maan vapauttamiseksi Suomen kansalle.
Isänä perheiden asia on Sepon sydäntä lähellä. Lapsiperheet eivät Sepon ollessa presidettinä tule kärsimään. Olemme varmoja, että Seppo ei presidenttinä allekirjoita yhtään lakia, jossa lapsiperheiden asemaa heikennetään.
Historiantutkijana Seppo tuntee Suomen historian ja tietää mitkä historian vääryydet on oikaistava.
Uskomme, että Seposta tulisi suuren MannerheimiN veroinen presidentti, joka johtaisi Suomen kansan uuteen kukoistukseen. Kuten Mannerheim kukisti punaiset maanpetturit v. 1918 kukistaisi Seppo Lehto maanpetturit vuonna 2000 Seppo Lehdon johtamassa Suomessa ei punaiset maanpetturit juhli.
Seppo pitäisi presidenttinä huolen,että punavehkeilyyn syyllistyneet virkamiehet erotetaan viroistaan.
Me tavalliset isänmaalliset kansalaiset haluamme, että Seppo Lehto on seuraava presidettimme. Tule tekemään kanssamme Sepon vaalityötä. Tarvitsemme 20.000 kannattajaa, jotta voimmE asettaa Sepon presidenttiehdokkaaksi vuoden 2000 presidentinvaaleissA. Liity joukkoomme- pelasta isänmaa.

Tapio Rissanen lähestyy Lehtoa:
Sinä yahoo-osoitteen taakse piiloutunut,
Olet lähettänyt ylläolevan viestin tatte@uta.fi-sähköpostilistalle. Kyseinen lista on tarkoitettu Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n yhteydenpitovälineeksi. En näe postillasi olevan mitään relevanssia yhdistyksemme kanssa, joten kuormitat suotta postitusjärjestelmiä. En toivo näkeväni niitä enää uudestaan listallamme.
Pieni nettiketti-vinkki: Jos epäilet sopiiko asiasi jollekin listalle, ole hyvä ja tarkista asia listan ylläpitäjältä.
Tapio Rissanen
sstari@uta.fi

Lehto vastaa:
ÄLKÄÄMME OLKO TURHAN MUODOLLISIA
TEHKÄÄMME TIEDETTÄ MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN TUHON EDESAUTTAMISEKSI JA MIEHITETTYJEN ALUEIDEMME PALAUTTAMISEKSI
RYSSÄTAPPAJA SEPPO LEHTO PALVELÚKSESSANNE

Lehdon lisäys:
Tappakaamme ryssäläiset edustajamme Jeesuksen nimessä ja veressä
Kunnioittan voideltu Seppo Lehto
Huutakaa Hoosianna Ryssäntapon jälkeen, kiitos!

Pekka Siitoin kritisoi Lehtoa:
Seppo Lehto on mielestämme paradoidiaa sairastava hullu! Älkää hyvät Lehdon viestien vastaanottajat sotkeko meitä ko henkilön hassutuksiin.
Heil Hitler terveisin!Pekka siitoin
http://personal.inet.fi/private/siitoin/

Lehto kritisoi Siitointa:
Pekka veltto-Siitin on Ryssän koiran tautista kullia imevä "ryssännuolija", älkää lauetko housuunne Pekka Ryssännuolijan pervoviesteistä
SS-Terveisin Seppo Lehto

Siitoin jatkaa Lehdon kritisointia:
Klaus Juutilainen on on todellinen nero mm kansallissosilismissa ja suuressa historiantuntemuksessaan. Klaus on maltillinen, kuten valkoinen soturi. Valitettavasti Seppo Lehto on häriintynyt juutalaisten juoksupoika, joka yrittää sekoittaa meidät kunnolliset uus`natsit omiin sekoiluihinsa. EHDOTAN,ETTÄ LEHTO MENEE VAPAAEHTOISESTI MIELENTILATUTKIMUKSIIN AATTEEME SUOSITUKSIN !
sIEG hEIL !
Baron von Weltheim.
Muslimeille ja muille mutiaisille myötämielinen Seppo Lehto taitaa olla juutalainen. Jos Lehto riisuisi housunsa ja näyttäisi mulkkunssa sieltä todennäköisesti paljastuisi ympärileikattu juutalaismulkku (tyypillinen muuten myös Lehdon ihailemille paskamuslimeille)

Nimim. Valkoinen Soturi kommentoi:
Johtaja on paskonut! Sieg himmeli! Lehto on älykkäin tapaamani mies ja joutaa panemaan kaikki ryssät paksuiksi tai haudalle ja multiin
Heil Hitler
Hiel Siitoin

Myös Lehto kommentoi:
Pekka Siitoin veivaa vehjettään epätoivoisesti, saamatta sitä enään koskaa muuta kuin kusemalla liikahtamaan. _ Kenties kunnon tapettu ryssänraato saisi hänellä jälleen seisomaan?
PS:) Pitääkö paikkansa, että Pekka runkkaa säännöllisesti sian perseeseen?

Jarmo Ainasoja lähestyy Lehtoa:
Mahdatko itse tietää kuinka sairas oikeasti olet. Maailmankuvasi on täysin vääristynyt. Jos asiat todella olisi niin kuten väität niin eiköhän sinulla olisi suuri kannattajakunta ja vastarintaa nykyistä järjestelmää kohtaan ilmenesi paljon enemmän.
Tee itsellesi ja kanssa ihmisille palvelus ja mene hoitoon, ihan oikeasti. Tämä on ystävällinen neuvo.

Lehto vastaa:
LEHDISTÖTIEDOTE 4.8.1999 VALKOINEN TAMPERE
SDP:n maailmankatsomuksen voi tiivistää lyhyesti: "Joukossa tyhmyys tiivistyy".
1) Jos joukkovoima edustaisi jtkn älykkyyttä, niin miksi niin monta väitettyä juutalaista ymv. toisinajattelijaa käveli keskitysleireille jossakin väitetyssä ajassa?
2) Jos ns. ryssäläinen joukkovoima edustaisi jtkn. niin miksi Suomi ei antautunut talvi- ja jatkosodassa? - Enemmistöhän oikeauskoisista oli tulossa Suomeen "Punalippu"-tanassa.
3) Kun kannattajakunnalla on valtion väkivalta koneisto takanaan, niin Ainasojan näkemyksen mukaan ne näkemykset ovat siis niitä oikeita, "jotka kasvavat kiväärinpiipusta" ( Mao Tse Tung / Kiina ) Tämän näkemyksen mukaan ei voi esiintyä muuta kuin jälkiviisautta. Kussakin ajassa terve itsekritiikki on vääräuskoista ja sairasta, joka pitää leimata virallisen bresneviläisen ulkopolitiikan vastaisena.
Ihme ettei toveri Ainasoja ole järjestämässä "rauhanmarsseja" yliopistolta Leninmuseolle ja laulamassa itsenäisyyspäivinä "Kansainvälistä" ja muita ryssäläisiä punikkilauluja 6.12. sankarihaudoilla?
Kannanottonsa mukaan on odotettavissa, että SDPN:n edustajat käyvät kusemassa seuraavina juhlapäivinä sankarihaudoilla ja karkoitettujen Karjalaisten muistomerkeillä?
Hyväksyykö Ainasoja ryssäläisesti maahamme kohdistuvan miehittäjä-Ryssän miehityksen? - Se vastaus kertoo jo paljon .. arvoistaan ja oikeudentunnostaan, sekä uskottavuudestaan toimia poliitikkona. - Eikö vain? Ja siitä, kuka tarvitsee hoitoa ryssäläisyydestään parantumiseksi kansakuntamme onneksi.
Kiitos mahdollisen parantumisenne johdosta
Ystävällisesti Seppo Lehto ryssäläisten kurkuttaja & miehitettyjen alueiden palauttaja AKS:n hengessä

Klasu kritisoi Lehtoa:
Suomalais-ugrilaiset voitaisiin kyllä siirtää turvallisesti jonnekin itään Sepon kanssa (?) Ja tiputtaa ruotsin kieli pois virallisten kielten joukosta saksan tullessa sitten viralliseksi kieleksi.
Klaus Juutilainen
http://www.saunalahti.fi/~vaino2
http://www.saunalahti.fi/~vaino2/paamies.htm
Satamakatu 26 B
33200TAMPERE
E-mail: klaus@karjala.net
Puh./Fax: 03-2231 635

Nimim. Valkoinen Soturi kommentoi:
Klaus on aivan oikeassa.Alkuperämme on germaaninen. Hullu-Lehto on juutalaista alkuperää ja hänen voitaisiin siirtää suoraan Israeliin, jossa muut juutalaiset voisivat sulkea hänet mielisairaalan suljetulle osastolle tai käyttää miinanpolkijana.
Saamelaiset ovat "puhtaita" fenno-ugereja. he saavat minun puolestani asua siellä missä nytkin. Suomalaiset taas ovat suomalais-ugrilaisten kielen omaksuneita arjalaisia germaaneja rodultansa.
Ruotsin kielen sijasta suomalaisten on hyvä osata englantia- kansainvälisen kanssakäymisen kieltä ja saksaa Euroopan valta-kieltä. Suomi olkoon edelleen virallinen kieli koska useimmat suomalaiset sitä äidinkielenään puhuvat.

Lehto vastaa:
Vaikea on sanoa missä mennään kun vastapuolella on muovikruunu päässä ja kumikyrpä perseessä hyppivä monarkisti, ryssähuorasta syntynyt äpärä, jolla ei edes seiso, joten en jaksa leikkiä turhan akateemista.
Kaikkea hyvää erilaisille päätelmille. Kielitieteilijät pohtikoot asiaa, kansalaismediassakin asiaa pohditaan.

Lehto lähestyy Yleisradioa:
Te ryssäläiset valheenpalot Yleisradiossa ymv. SNS-perinteitä vaalivissa maanpetoksellisissa tahoissa edustatte ryssäläistä roskaa kommenteilla:)
Imekää Ryssän sian vittua, olkaa hyvä ja tukehtukaa Ryssän paskaanMoskovaa myöten kuten markku.lehto@yle.fi / moskova Ryssän persereiässä kommenteillaan Tsetseniasta ja tsetseeneista eilen TV1

Petri Tapio lähestyy Lehtoa:
älä viitsi tukkia ihmisten sähköpostilaatikoita sellaisten listojen kautta, jotka eivät millään lailla liity tuohon asiaan
pete

Lehto vastaa:
HUOMIO KAIKKI RYSSÄNNUOLIJATAHOT SILVOTUSSA TYNKÄ-SUOMESSA JA RYSSÄNMAALLA
KAIKKI LIITTYY KAIKKEEN, VARSINKIN RYSSÄNMIEHITYS HÄIRITSEE KAIKKEA INHIMILLISTÄ TOIMINTAA. ESIM. KUN KÄYT PASKALLA, NIIN AJATTELE, ETTÄ RYSSÄ LÄHTEE YHTÄ LIUKKAASTI ALUEILTAMME, EIKÖ VAIN? KENTIES HAJU JÄÄ HÄIRITSEMÄÄN VÄHÄKSI AIKAA?
YSTÄVÄLLISESTI:
SEPPO LEHTO MIEHITETTYJEN ALUEIDEN PALAUTTAJA

Jaakko Harkko lähestyy Lehtoa:
Hei taas,
viimeisen kerran pyydän kauniisti sinua poistamaan ainejärjestömme listaltasi. spsos -lista on sosiaalipolitiikan ja -työn opiskelijoiden opiskeluun liityvä lista. olen saanut kymmeniltä listan jäseniltä valituksia viesteistäsi.
voisitko siis armahtaa meitä, sillä viestisi osoittavat poikkeuksellisen huonoa makua ja arviointikykyä ja ovat usealla eri tavalla voimassaolevien SUOMEN LAKIen vastaisia.
eikö edes laillisuus merkitse sinulle mitään???
Jaakko Harkko, listan ylläpitäjä

Lehto vastaa:
Vastaus laillisuudesta: Miehittäjä-Ryssän laillisuus perustuu vain väkivaltaan niin Kaukasuksella, kuin Suomenkin alueilla! - Vai väitkö mm. 1994-96 Tsetsenian kansanmurhankin olleen laillista?
MITÄ HE OVAT VALITTANEET, SITÄKÖ ETTEIVÄT OLE SAANEET TARPEEKSI?
KERRO MIKÄ KO. KOHDISSA ON "HUONOA MAKUA, ARVIOINTIKYKYÄ, SAATIKKA LAKIEN VASTAISTA". OLEN POIKKEUKSELLISEN HUOLELLINEN MIES. SIIS OLE HYVÄ JA VASTAA JULKISESTI VÄITTEISIISI.
Vastaus laillisuudesta: Miehittäjä-Ryssän laillisuus perustuu vain väkivaltaan niin Kaukasuksella, kuin Suomenkin alueilla.
NIMENOMAAN LAILLISUUDESTAHAN ON KYSE:) MIEHITTÄJÄ-RYSSÄ MIEHITTÄÄ ALUEITAMME VASTOIN KAIKKIA MORALITEETTEJA JA KANSAINVÄLISIÄ LAKEJA. VRT. ESIM. KUINKA SERBIALLE LYÖTIIN LUU KURKKUUN SEN KROATIA, BOSNIA TAI KOSOVO-OPERAATIOISSA.
YSTÄVÄLLISESTI KANSAKUNTAMME HENKISYYDEN JA TOIVON YLLÄPITÄJÄ SEPPO LEHTO TUNNETTU MYÖS RYSSÄLÄISTEN KURKUTTAJANA.

Lehto lähestyy Ilja Solomeshchia Petroskoin Valtionyliopistosta:
Arvoisat isoryssäläiset Ryssän kansanmurhahallinninnon persekärpäset Vieläkå harrastatte poikaseksiä ja pedofiliaa Äänislinnassa;puoluepamppujen kesähuviloilla Äänisen loiskiessa taustalla? Neuvostopartisaanisotarikollisten vetäessä toisiaan perseeseen nurmikolla?
T:) Seppo Lehto Miehittäjä-Ryssän teurastaja

Ilja Solomeshch vastaa:
Arvoisa sotamarsalkka!
Kiitos mukavasta kortistanne. Olen vain pohtimassa, onko tapauksenne psykiatrin vaiko poliisin asia. Uskon, etta ensimmainen hoitaa asianne ehka paremmalla tavalla.

Lehto vastaa:
Ilja Solo... = Miehittäjä-Ryssän valheen ylläpitäjä Äänislinnasta; Olkaa hyvä terveiset Tampereelta
Ette vieläkään ole vastannut kysymyksiini. Miksi ette? Esim. Vittuako loisitte vielä alueillamme?
Miehitettyjen alueiden palauttaja ja ryssäläisten kurkuttaja Seppo Lehto

Lehto täydentää:
OHESSA RYSSÄLÄISEN TODENNÄKÖISESTI JUUTALAISEN YHTEYSTIEDOT ÄÄNISLINNASTA:)
Jutku Ilja S = Miehittäjä-Ryssän valheen ylläpitäjä Äänislinnasta; Olkaa hyvä; Nussikaa ja imekää omia sotarikollisianne siinä kuin sikojannekin!
Ilja Solomeshch - Ryssänsikapersereikä -
Assoc. Professor
Department of General History
Petrozavodsk State University
Lenin St. 33, 185640 Petrozavodsk
Karelia, RUSSIA
phone +7(8142)771748 begin_of_the_skype_highlighting              +7(8142)771748      end_of_the_skype_highlighting, fax +7(8142)771021
E-mail: isol@mainpgu.karelia.ru

Nimim. Lumivaaran Vapautusarmeija Lehdosta, Klasusta, Siitoimesta ja vähän muustakin:
Lumivaaran_vapautusarmeijaa ja Seppo Lehtoa on haukuttu milloin mielisairaaksi,darvinistiksi tai jopa rotumme petuuriksi.
1)Juutilainen,Siitoin ja Valkoinen Soturi=Aalto Oulusta?? Väittävävät meitä Rotupettureiksi. Siitoinen on myöntänyt minulle, että hän on venäläisen huoran ja saksalaisen everstin jälkeläinen. Valkoinen Sotilas taas mielistelee mongooli ryssille. Juutilainen taas syyttelee muita koska ei hän ei ole saanut KOSKAAAN!!! Kannatan Tsetsenien taistelua sekarotuisia ryssiä vastaan mutta VASTUSTAN islamin nousua.
2)Lahtarit Lakoon "anarkokommunisti"=Leninisti syyttää luonnon raikauksesta kapitalimia. Tosi on mutta anarkismin suosima humanismi tekee saman. Humanismihan suosii liikaväestöä. Kysynkin kaikilta humanisteilta mitä he aikovat tehdä kun 10 miljardia menee rikki. Tilaa ei ole eikä koko maapallo ole viljely kelpoista.Kyseinen punikki sanoi, että venäläiset ovat evoluutiollisesti voimakkaita koska he ryöpyttelevät pieniä kansoja. NL oli oikein evoluution voitto koska 2 MS:n tappioista 1/3 oli ryssiä. Ryssäthän voittavat aina kun he ovat tapattaneet puolet väestöstään tahallaan rynnäköissä. Muutenhan ryssien sotilastaidot ovat huonot.
3) Lesboilusta ja homoilusta vielä, että kyseinen sairaus tuhoaa väestömme. Vahvoja naisia miellyttää enemmän oma sukupuoli kuin vahva ja kookas valkoinen mies. Paremmin nämä naiset pärjäisivät lasten hoidossa kuin vitun nuolemisessa. Kannatankin, että homoseksuaalisuutta tutkittaisiin syvemmin. Näin pystyttäisiin pysäyttämään aivojen toiminnat, jotka syttävät tämän vietin.

Lehto kommentoi:
Kannatan kaikkien lesbojen sosialisointia kansakunnnan synnytyskoneiksi, niin ei mene vahvat lesbogeenit hukkaan, eikä hyvät vitut jää jyystämättä edestä ja takaa. Huomioitavaa on myös että kyllä lesbotkin tykkää, kun niitä takaa lykkimisestäkin, siinä kun sormellakin kuttuttelustakin. -§- (SL)

Lehto kirjoittaa lisääntymisasioista:
JOS HALAUAMME JATKAA VAHVANA KANSAKUNTANA MEIDÄN ON KERTA KAIKKIAAN LISÄÄNNYTTÄVÄ ENEMMÄN.
SIIS KUMI POIS JA PANEMAAN NAISIAMME PALJAALLA.YKSI NAINEN KESTÄÄ KYLLÄ 5-6 SYNNYTYSTÄ KEYESTI EDELLYTÄEN ETTÄ TOUHU ALOITETAAN ALUSSA. JOS SAISIMME KESKIMÄÄRÄISEN LAPSILUVUN EDES 3-4 SUOMELLA ALKAISI MENNÄ HYVIN.
SIIS KYRPÄ PYSTYYN JA LIEMET VITUUN. NIIN YKSINKERTAISTA SE ON.E-PILLERIT VOIDAAN VETÄSITÄ VESSANPÖNTÖSTÄ ALAS.
SUOMI EI PELASTU PUHEELLA VAAN TEHOILA JA PARAS TEKO PANNA NAISTA PALJAALLA ILMAN EHKÄISYÄ LISÄÄNTYMISMIELESSÄ.
SYNTYMÄTTÖMIEN SUOMALAISTEN TAPPAMINEN = ABORTTI ON EHDOTTOMASTI KIELLETTÄVÄ.ABORTTI ON KOMMUNISTIEN SUOMEEN 1970-LUVULLA MAAHANTUOMA JA LEVITTAMA VITSAUS
ELI KAIKKI JOUKOLLA SIEMEN ITÄMÄÄN JO ENSI YÖNÄ VOITTE ANTAA NAISILLENE KUNNON KYYTIÄ TIETYSTI ILAMAN KORTSUA!

Skinipojat tiedustelevat:
Mitäs sitten jos on 16v. niinku me, mutta haluu silti panna muijia, mutta ei haluu vielä tehdä lapsia. Eikös sillon ole hyvä että muija syö pillerietä. Halutaan nimitäin nussia myös vittuun eikä pelkästään persereikään ja suuhun.

Lehto vastaa:
Huomioitavaa kenenkä kanssa lisääntyy, joten suosittelen kondomia, niin sen kuin tautienkin varalta
KONDOMIA suosittelen käytettäväksi yleensäkin esiaviollisissa suhteissa, ei sitä nyt jokaista vastaantulevaa tartte tiineeksi laittaa ...? vaikka muuten lihanuijaa käytteliskin. - Eikö totta? Nussiminen on sinällään nautinto, lisääntyminen on asia erikseen. Se kenenkä / keidenkä kanssa haluaa lisääntyä on molemminpuolinen sopimus, eikä yksipuolinen "mällit sisään"-päätös. - Paitsi lesbot nyt kyllä voisi laittaa tiineeksi ihan piruuttaan.
T:) Seppo Lehto -§- Kansakuntamme seksineuvoja -§-
.. ja ryssäläisten kurkuttaja

Kalevan Soturi kritisoi siionisteja:
kuolema Siionille!
Totta että ryssää hallitsevat siionistit, joten syyttäkää niitä eikä sloboja. Ryssän orjanakin on parempi olla jos sielu pysyy ja rotu pysyy suomalaisena. Länsimainen rappiokulttuuri on tuhonnut enemmän Suomea ja suomalaisuutta kuin yksikään Ryssän tsaari koskaan. Kaikki vitun pakolaisongelmat ja rotua tuhoavat monikulttuuri sotkut ovat anglosaksis-juutalaista syntyperää. Meille harvoille nationalisteille ei ole paljon iloa Suomesta vaikka sen itäraja olisi Uralilla jos sen sielu on myrkyttynyt länsimaisella dekadenssilla (lapsettomalla homo Citykultuurilla, vrt. Koskela)hapatuksella ja rotu on sekoittunut mutiaisiin. Ennen puhdas Tynkä-Suomi kuin savijaloilla pystyssä pysyvä monikulttuuri Suur-Suomi.

Lehto kommentoi:
Hakaristitervehdys kansakuntamme ajattelijoille 20.4.1999 Valkoisesta Tampereesta Suojeluskuntain pystyttämän Vapaudenpatsaan luota
Ryssä/ ryssäläisyys on vaarallisempi kuin aids, tartunnan voit saada paljon huomaamattomin, ilman kulli paljaana heiluttelua eri vitukoissa tai muissa vastaavissa ruskeanreiän ympyräissä eli ryssäläisten harjoittamissa paikoissa. ( vrt. kansallinen kokoomus; Ilkka Kanerva, H.Holkeri , samovaarimme allensapaskova M. Ahtisaari jne.) Ryssä ja ryssäläisyys on tuhonnut menneinä vuosisatoina suomalaisuutta, kuin joku satunnainen mustanmakkaran heiluttaja. Suomalaisten luille on rakennettu mm. Pietari ja alueen Inkerinmaa, sekä Itä-Karjala.
Kafferit, kulit ym. mustapää ja kikkarapää maurit ymv kullinheiluttajat on paljon helpompi väistää ja huomioida, kuin kansakuntaamme riivaava ryssäläisyys ja svekomaanien erilainen suomalaisuusviha ja kansanryhmään kohdistuva syrjivä käytäntä. Vrt. ruotsinkielisten kieliterrori suomalaisiin Ruotsissa ja Norjassa. Mikä ero suomenkielisten syrjinnälle Itä-Karjalassa ja Inkerinmaalla? -"Hyi saatana... finski, perkeleitä". Länsimaiden rappiokulttuuri mm. asettuminen jatkosodassa puoltamaan gruusialaisen pappiskokelaan eli isovenäläisten edusmies Stalinin vaatimuksia alueisiimme johti yli 430 000 karkoittamiseen kotiseuduiltaan. Siunauksensa antoi ns. valkoiset Ruotsi, USA, GB, etc.
Ruotsi perkele kavalsi jo talvisodan aikana Iitalian/Mussolinin ohjaaman aseavun Ryssän Saatanalle lehdistänsä kautta. - Perkeleen kansakunntamme pettäjät. Lapsemme kelpasivat ruotsalaisuuden uusiksi juurikkaiksi sotaorpoina, joista monet jäivät Sveamamman uusiksi ruotsalaisiksi.
Ryssän Saatana on ilmentymä ns. vastaavasta monikulttuuri-USA:sta, jossa hallitsee yksi englanti toisessa venäjä.
Pohjoisen Jäämeren kansat on ryssitetty kieleltään ja mieleltään, vain jossain on alkuperäkansasta jäänyt nimen lisäksi myäs kielensä puhujia ( Komi, Mordva ym)
Suomalaiset ovat omanneet vain saksalaiset todellisina ystävinään tällä vuosisadalla. Alles gutes fur deutches nation.
Ryssän kanssa ei ole pakko elää, jos onnistumme saamaan myätämielisiä tahoja taaksemme laittaaksemme Ryssän Saatanan kansakuntamme perivihollisen tuhannen pillun päreiksi.
Sieg Heil! x 3, kansakuntamme nimissä voitto on oleva itselleen rehellisten ihmisten, eikä ruskeakielisten svekomaanien tai ryssäläisten kansakuntamme pettureiden.
Karjalan vapautusarmeijan psta:
Sotamarski Seppo Olavi Lehto

Lehto lähestyy Esko Ahoa:
SUUR-SUOMALAINEN TERVEHDYS KANSAKUNTAAMME PETTÄNEELLE JA HUIJANNEELLE RYSSÄLÄISELLE KOMSOL ESKO AHOLLE
EIKÖ TEHTAANKADUN LIPUKKAAT JA PAAVO VÄYRYSEN SELÄNPESU AIKANAAN TAANNUTKAAN IKUISTA "HALLITUSVASTUUTA". - ONNEKSI EI.
KERRANKIN KIITOS PAAVO LIPPOSELLE JA SAULI NIINISTÖLLE MAANPETOKSELLISTEN AINESTEN KARSIMISESTA HALLITUSTYÖN ULKOPUOLELLE. eSKO aHOLLA (tahallaan pienellä etu+sukunimi, koska kyseessä niin mitätön kansakuntamme petturirääpäle) OLI AIKANAAN MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA MIEHITETTYJEN ALUEIDEMME PALAUTTAMISEEN. - HÄN MIELUUMMIN NUOLI MIEHITTÄJÄÄMME ERILAISIN LAHJUKSIN: LÄHIALUEYHTEISTYÖ JNE. Nyt on kiva tampereen kokoomuslaisten ja demareiden kera kippailla Karjalaa ja Sandelsia Esko Ahon housujen kastelun kunniaksi; yhdessä laulamme "silmien välliin Ryssää, juu"-laulua täysin rinnoin.
Kippis eskosein, kuis panee? - Turha itkeä, kun juna meni jo.
Suomi Suureksi ja miehitetyt alueet takaisin-terveisin
Rakas ryssäläinen kepulainen hölmöilijä. Taitaa olla iltalypsyt lypsetty,... ei muuta kuin omin käsin onneen. - Eiköhän se siitä.. spruuttaaanu?
Miehitettyjen alueiden palautuskomission ja kansakuntamme psta
Seppo Lehto

Esko Aho vastaa:
Toivon, etten saa enää ainoatakaan asiaa koskevaa sähköpostiviestiä.

Lehto vastaa:
Pikainen vastaus toivomukseenne:
Onhan sitä toivottu miehitettyjen alueidemme palautustakin Ryssän miehityksen alta, vaan mitä se on auttanut. Ei muuta kuin että Ryssä ja sen valheelliset nuoleksijatahot ryssäläiset, kuten Te on vaan naureskellut. - - - Vuoroin vieraissa.

Henkka lähestyy Lehtoa:
Kerrohan mielipiteesi miten saada Suomesta taas Suomi? On tullut kavereitten kaa kinaa kumpi ois parempi toimita vai politiikka? Mielestäni se nyt on ainakin nähty että politiikalla tulee vain lisää pakolaisia (miehiä!!). ei kai tässä täydy kohta omiaan vastaan mellakoimaan.......
t: Henkka

Lehto vastaa:
Suomesta Suomi antamalla kyytiä kaikelle ryssäläisyydelle eri ilmenemismuodoissaan, jopa oman käden oikeuteen turvautuen. Säädökset on tehty ryssäläisten suojaksi ja maamme ryssittämiseksi ja nyt myöhemmin somalittamiseksi. Esim. kansankiihotuslainsäädäntö, mikä on oiva esim. kansainvälisen juutalaisliigan ja NL:n yhteistyön peruja vuosikymmenen alussa, kun 1996 jouduttiin poistamaan ns. uhkapykälä Ryssän vastaisesta toiminnasta. Suosittelen suoraa toimintaa = parasta politiikkaa.
*** Äänestäminen ollee aika pitkälle itsepetosta, sillä kuka enää käy äänestämässä, kun kansalliset vaihtoehdot leimataan tai vaietaa tai molempia.
Ystävällisesti ryssäläisten kurkuttaja Seppo Lehto ja miehittäjä-Ryssäntappaja

Siitoin kritisoi Lehtoa:
Paranoidi Seppo Lehto !
Seppo ei ymmärrä mitään ns saatananpalvonnasta. Satanismi on filosofista toimintaa ja saatananpalvonta esim kannibalismia. Ne ovat kaksi täysin eri asiaa. Natsijohtaja Siitoin on viime kuussa nimitetty ainoaksi Suomessa toimivaksi satanistien arkkipiispaksi, mutta ei ns saatananpalvojien, joka täysin eri asia kuten natsismi ja fasismi !
Lehto elää ns fiktiomaailmassa. Hän luo itseään varten keksittyjä nimiä ja titteleitä, sekä myös järjestöjä, jaissa on vain yksi jäsen Lehto itse. Sitten hän psykopaattina keskustee itsensä luomien sivupersoonallisuuksien kanssa ja uskottelee vainoharhaisille sivustaseuraaville kansalaisille kuinka muka suosittu hän on. Kukaan tervejärkinen ihminen ei vastaa hänelle, joten hänen täytyy saada itselleen henkinen masturbaatio fiktioiden avulla ! Seppo mene vessaan vedä käteen fiktioidesi kunniaksi ja keksi jotakin parempaa vaihteeksi, tai mene hoitoon. En vihaa Sinua laukkuryssän poikaa!
Sieg Heil !Pekka siitoin
http://personal.inet.fi/private/siitoin/

Lehto vastaa:
Saatananpalvonta ei ole normaalille terveelle ihmiselle sopivaa puuhaa. Saatanapalvojai kuten myöskin ryssiä on ihan turha ruveta lajittelemaan. Samaa roskasakkia kaikki!
Saatananpalvojien viimeaikoina tekemät hirmutyöt puhukoot puoletaan. Pekka Siitoin leikki vaarallisilla vesillä ryhtyessään Satanistien arkkipiispaksi. Voi vielä käydä niin että omat koirat purevat.
Tietysti Siitoimen satanismi on oivaa jatkoa hänen liitolleen ryssän kanssa. Sehän on vähän niinkuin Pirun kanssa sopimusta tekisi

Lehdon lehdistötiedote:
Lehdistötiedote 21.8.1999 Karjalan Vapautusarmeijalta
Seppo Lehto
Penttilänkatu 12 D 15
33820 Tampere
miehitettyjen_al@hotmail.com
-§- Venäläisten tiedotusvälineiden mukaan -§-:
"Venäläinen kenraalimajuri Andrei Sokolev on tunnettu pedofiilihomo ja eläimiinsekaantuja, jolta kaikki tuttavansakin piilottavat lapsensa"
Kenraalimajuri Andrei Sokolev on saanut pitää virkansa KGB-taustansa takia, vaikka rikkomuksia ja rikoksia hänen henkilökohtaisella tilillään on pilvin pimein; alkaen katulasten hyväksikäytöstä julmiin ja väkivaltaisiin raiskauksiin alaistensa keskuudessa.
Toistaiseksi ei mitään ole päässyt syyteasteelle, koska rikosepäilyjä esittäneet ovat "kadonneet" rikosilmoitustensa jälkeen, todennäköisesti pysyvästi esittämästä mitään syytöksiä, joko Nevan suistoon tmv:lla tavalla. - Ainoat, jotka kenraalimajuri Andrei Sokolevin rikollisesta kiimasta ovat eivät ole päässeet valittamaan ulkopuolisille ovat olleet irtokoiria, joita kenraalimajuri A.Sokolov kuulemma paneskelee reikään, kuin reikään, kunnes ko. koirat nääntyvät uloste- ja sukupuoliaukkojensa verenpurkaumiin.
Alaistensa keskuudessa Kenraalimajuri Andrei Sokolov tunnetaankin paremmin "Hau-hau"-na ja "Koira"- eli Capaka-kenraalimajurina.
Säilyttääkseen asemansa kenraalimajuri ja "akateemikkonakin" esiintyvä Andrei Sokolov on joutunut ottamaan "luun" tassuunsa, kuin kiltti koira eli väittämään valheellisesti suomalaisia sotarikollisiksi ymv. "koiranpaskaa".
Suomalaisissa tiedotusvälineissä ja ulkoministeriössä tiedetään hyvin "Hau hau":n eli Capaka-Sokolevin riippuvuussuhteet KGB:hen ja muihin eläimellisiin haluihinsa ja niinpä kukaan ei ole muuta voinut, kuin nauraa kenraalimajuri Sokolovin erilaisille pietarilaisessa "Uusi Pietari"-lehdessä 22.1.1999 julkaistuille väitteilleen suomalaisten sotarikoksista.
Mm. monet tunnetut sdp- ja kokoomusaktivistit olivat läkähtyä nauruun eräässä saunaillassaan kuullessaan Sokolovin pahastumisen siitä, ettei SDP:n johtajia oltu toimitettu "Nurbergin oikeuteen". - Nauru kuulemma vain yltyi, kun jotkin sdp-toverit alkoivat heiluttamaan "häntiään" ja haukkumaan kuorossa Paavo Lipposen johdolla.
Näin Suomessa reagoidaan nykyisiin "Näin naapurissa"-terveisiin. - Tosiasiahan on, että liki koko puna-armeija partisaaneineen oli pelkkiä sotarikollisia pedofiileja, naisten ja lasten joukkoraiskaajia, sekä ryöstö- ja joukkomurhaajia.
Kunnioittaen:
Miehitettyjen alueidemme palauttaja Seppo Lehto
palaute:
seppolehto@yahoo.com

Lehto tervehtii Ylpeää Lesboa:
Sikallaan yhdessä sinun ihanien tissukoittesi, nänniesi ja imelän pillusi kanssa. Vedän sinua kuin vanhaa kelloa .. käyntiin. Takaan sen ja voin vetää sekä edestä, että takaa.
Odotan vesi kielellä kuinka mirrisi alkaa kehräämään ja metesi valuu sormieni lomasta peitollesi.
Voi mirri, sä saat miut kiiman,
rakkaudella Sinun SS-miehesi

Ylpeä Lesbo vastaa:
OLET INHOTTAVA ELUKKA!
OLET INHOTTAVA ELUKKA!
OLET INHOTTAVA ELUKKA!
OLET INHOTTAVA ELUKKA!
OLET INHOTTAVA ELUKKA!
OLET INHOTTAVA ELUKKA!
OLET INHOTTAVA ELUKKA!
OLET INHOTTAVA ELUKKA!

Lehto vastaa:
Ylpean Lesbon klitoris väpättää innostuksesta:)
...kyll´mie voin olla sinun elukkasi ja tehdä temput takaapäin rakas lady dominani. Saanhan näykkiä edestäkin? - Niinkuin maamme tunnetuin lesbo-Halonenkin nuolee Kaukasuksen kansanmurhaajahallintoa eli miehittäjä-Ryssää
Seppo Lehto ryssäläisten kurkuttaja ja "Ryssäntappaja"

Ylpeä Lesbo kysyy:
Tietääkö vaimosi sikailuistasi. Oletko todella valmis pettämään vaimoasi aina tilaisuuden tullen?
YLBO

Lehto vastaa:
Ylpeän Lesbon tiineeksisaatto tai sen harjoittelu on kunniatehtävä: Vastaus kysymykseesi rakas lesboni:)
Eihän kukaan voi pettää ylpeän lesbon kanssa? - Sehän on suorastaan kansalaivelvollisuus saattaa lesbo, kuin lesbo harjoittamaan heteroseksiä?

Ylpeä Lesbo kysyy:
Minut saa "tiineeksi" vain raiskaamalla ja jos niin kävisi niin sinä joutuisit linnaan ja jälkikasvusi abortoitaisiin. En kehoita kuitenkaan yrittämään sillä potku nivusiisi ei varmasti tunnu hyvältä
YLBO
ylpealesbo@artic.net

Lehto vastaa:
Rakas ylpeä lesbopimperoni ( ylpealesbo@artic.net )
En minä sinua raiskaa, vaan sidon sänkyyn jalat ja kädet levällään. Ensin siivoan pimperosi kuminhajusta ja toisten lesbojen eritteistä. Senjälkeen laitan tyynyn pyllysi alle, jotta ihana pillusi (Kohta posliini)levittäytyy kaikessa imelyydessään ja saa tuta suomalaisen siemensyöksyn suoraan puutteessa olevaan ihanaisuuteensa.
Sen jälkeen sidon sinut vastaavallalailla pyllistysasentoon ja jatkan naintiasi, kunnes rakkosi pettää ja kuuma suihkusi virtaa kertakäyttölakanoille.
Jatkamme opintoja Kama Sutran merkeissä arpomalla jollet osaa muodostaa toiveita. - Potkimaan et pääse muuta, kuin onnesta.
Ravinnoksesi saat ensimm. viikon vain spermaani joko suuhun tai pimperoosi ja janoosi vettä. Näin kasvatan sinut valmistautumaan tiineyteesi. Seuraavat kaksi viikkoa saat kasvi- ja lihakuituja senverran, ettet ala piereskelemään kesken nussimisen.
Takuunaintia on sinulle luvassa ihan viimeisiin hetkiisi ainakin 2 kertaa vrk:ssa.
Säilyt omassa pillukombinaatissani, kunnes ole putkauttanut maailmaan uuden ihanan sinisilmäisen suomalaisen. Minä huolehdin synnytyksessä avustamisestasi. Uskon että pärjäämme kaksistaan.
Sen jälkeen alkaa äitiytesi, en usko että hylkäät lastamme, vaan kasvatat sen aidossa AKS:n hengessä?
Ystävällisesti Seppo Lehto ryssäläisten kurkuttaja

Skinpojat kommentoi:
Olemme Seppo Lehdon linjalla mitä lesbojen tiineeksi saattamiseen tulee. Annamme tarvittaessa Sepolle panoapua lesbojen siementämiseksi.
Odotamme että pääsemme tuikkaamaan molomme riemureikääsi Ylpeä lesbo!

Silja Salminen kommentoi:
Sairasta juttua! Täyttää taatusti rikoksen tunnusmerkit!

Klasu Lehdon kateudesta:
Hullu-Lehto se vaan tehtaili seksi-ilmoituksia minusta eilen. Hullu-Lehto on kateellinen, kun "Klasulle ollaan tuomassa F-1 testikuljettajan paikka sänkyyn", kuten yksi sukulaisnainen totesi asian olevan hiukan asiaa kiirehtien. Tänään aamulla varmistui 100%, että Claudia on asian takana. Claudia Schiffer on tehnyt minulle todellisen ystävän teon ... jään odottamaan jatkoa Claudian kanssa. Germaaninen nainen ei ikinä petä ystävyyttä, jos olet Hänen arvoinen.
Hullu-Lehto ei kestä tätä.
Näin Claudian eilen ... TV:ssä. Olin nauhoittanut Vaarallinen Tehtävä-elokuvan viikko sitten videolle ja katsoin sen nyt vasta illalla; Claudia mainosti shampoota ensimmäisellä tauolla. Olen sanaton ihailusta ...
Klaus Juutilainen

Lehto kommentoi:
Mahtoi Juutilaisella ryssäläinen udmurttimälli lentää Tv:tä katsellessa ja hinkatessa Pekka Siitoimen vanhoja kalsareita naamaansa?

Timo Suuronen kritisoi Klasua:
Isänmaalliset veljet!
Tämä Juutilainen väittää nyt organisoineensa Seppo Lehdon kyydityksen. Enpä oikein usko. Kuulostaa paskapuheelta.
Ihmettelen onko tämä Juutilainen edes täyspäinen. Puolustaisi suomalaisten kunniaa samalla innokuudella kun puolustaa jonkun ulkomaalaisen naisen kunniaa. Ei. Juutilainen ja Siitoin näköjään keskittyvät vaan venäläisten kanssa vehkeilyyn.
Epäisänmaallinen ja arveluttava tyyppi koko Juutilainen!

Klasu vastaa:
Tässä Seppo Lehto alias Timo Suuronen kaataa taas hullun lailla syytöksiä niskaamme ennen kuin lopullisesti kyyditetään itärajalle. On syytä muistaa, että kaiken alkuna oli se, että Hullu-Lehto kutsui Claudiaa "saksalaiseksi huoraksi" kaikkien kansanedustajien ja valtamedian edessä. Kun minä ryhdyn puolustamaan ihailemani/rakastamani naisen kunniaa, niin jotkin tahot vuodattavat suunnitelmani Hullu-Lehdolle?
Timo Suurosen pitäisi myös muistaa, että "joku" saksalainen nainen ei ole ulkomaalainen Suomessa. Vai onko jäänyt nyky yhteiskunnan kehitys huomiotta?
Taidat kuulua näihin Pohjanmaan körtteihin tai muihin ns. "uskovaisiin", jotka vastustavat Eurooppaa? Osaatko puhua saksaa? Martin Bormann oli hyvin pitkälle oikeassa ns. uskovaisten suhteen; mikä riesa he ovat yhteiskunnalle. Nämä hurskastelijat, joiden hurskastelu on aina tekoystävyyttä ei ikinä syvää ja luotettavaa ystävyyttä. Poikkeukset vahvistavat säännön. Jotkin uskovaiset rienaavat mm. huippumalleja ja näkevät heidät jopa paholaisen kuvina? He ovat omaksuneet täysin juutalaisten tavat ihmisen seksuaalisuuden suhteen; sehän pitää juutalaisen opin mukaan täysin peittää. Uskovaiset suhtautuvat kielteisesti Saksaan ja sen perinteisiin, vaikka tiedän yhden teologin, joka näkee arjalaiset valittuna kansana. Poikkeus vain vahvistaa säännön.
Klaus Juutilainen
http://www.saunalahti.fi/~vaino2
http://www.saunalahti.fi/~vaino2/paamies.htm
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
FINNLAND-EUROPA
E-mail: klaus@karjala.net
Puh./Fax: 03-2231 635

Timo Suuronen vastaa:
Minä olen Timo Suuronen. Seppo Lehto on Seppo Lehto. Miten sen saisi mahtumaan paksuun kalloosi.
Sinä Klaus Juutilainen olet todella epäsuomalainen hylkiö joka haukut ja parjaat omia maamiehiäsi ja myyt Suomea ulkomaalaisille. Kiellät suomalaiset juuresi ja kuvittelet olevasi joku saksalainen kaikki suomenmieliset halveksivat tuollaista toimintaa.
Suomi kuuluu suomalaisille ei ulkomaalaisille. Suomalainen jolle ulkomaalaiset ovat omia maamiehiä tärkeämpiä on petturi. Mitä ihailemaasi valokuvamalliin tulee en uhraisi hänelle ajatustakaan. Valokuvamallien perässä juoksevat vain hömppäihmiset.
Saksalaiset eivät ole suomalaisia. He ovat ulkomaalaisia - vaikkakin valkoisia ulkomaalaisia. Itse olen kiinnostunut vain ja ainoastaan suomalaisten oikeuksista Suomessa. En ulkomaalaisten oikeuksista.
Mikäli EU.n lopputulos on saksalaisten johtama Euroopan liittovaltio (niinkuin Klaus tuntuu kannattavan) on EU paha asia ja sitä pitää vastustaa. EN periaatteessa vastusta Euroopan kansojen yhteistyötä, jos kansojen itsenäisyyttä kunniotetaan.
T. Suuronen

Lehto kommentoi:
Juutilainen runkkaa Boris Verikovin tyttärien untuvapillukuvien ääressä
Kohtuullisen asiallista viestintää huolimatta Juutilaisen hullun houreista, mikä johtuu hänen korkkaamattomuudestaan ja siitä, ettei hän juuri ole uskaltanut katsoa muuta kuin vanhoja Anttilan kuvastoja, sekä Boris Verikovin tyttäristä isänsä salaa ottamia uima- ja pillukuvia.
Kuulemme ko. Verikov-kuvissa on zoomaus ko. tyttärien untuvapilluihin ja pakaroihin, sekä erilaisiin variaatioihin nussimista vailla olevista ryssäläisistä vartaloistaan. Boris on kuulemma ansainnut isot rahat myymällä kuvia tyttäriensä erilaisista lesboiluista äitinsä ja naapurin tyttöjen kanssa? Juutilainen oli ostanut ko. kuvat puhtaasti runkkukuviksi ja suurentanut ne seinilleen A3-koossa.
Ei sen puoleen? -- Etteikö ryssäläisetkin kelpaa synnytysastioiksi? Vai mitä?
Seppo Lehto

Klasu vastaa:
Timo Suuroselle,
Jos Claudia vain suostuu nyt kaveeraamaan kanssani Suomessa niin silloin Hänellä olisi vähintään, siis vähintään, sata kertaa enemmän merkittävämpiä oikeuksia Suomessa siis täällä näin, kuin Seppo Lehdolla tai Timo Suurosella
... Ihan niin kuin vaan tiedoksi Teille ... Jos lähdet Häntä vastaan kavereittesi kanssa mm. kirjoittelemalla entisiä juttujasi vanhaan malliin sinut listitään aivan heti ja välittömästi alle aika yksikön Suomessa! ... Etkö ole jo kokemuksesta mitään oppinut? Muista tämä! Turha edes yrittää mitään, koska häviät heti ... kivi niskaan ja katiskaan vaan syötiksi!
Klaus Juutilainen
(auf deutsch Familie Name: von Grewendorff!!!)
P.S. Joku "luotettavaksi" luettava henkilö oli "laulanut" suunnitelmistani Lehdolle koskien Hullu-Lehtoa itärajalla; näyttääpä nyt siltä, että kaikki tietävät, että olen nyt tosissani ...
http://www.saunalahti.fi/~vaino2
http://www.saunalahti.fi/~vaino2/paamies.htm
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
FINNLAND-EUROPA
E-mail: klaus@karjala.net
Puh./Fax: 03-2231 635

Pekka Siitoin lähestyy Klasua:
Lehtolapsi Seppo on hullu. Kun hän kuolee ryssien luodeista niin laitetaan hautakiveen seuraava kirjoitus: paljon pilasit, paljon munasit, nyt kyrpäsi kylmennyt "
Oletko samaa mieltä ?
Fuhrer !
Pekka Siitoin, leader
http://personal.inet.fi/private/siitoin/
KDP = Kansallis-demokraattinen puolue.
SVU= Suomen valtakunnan unioni

Lehto kommentoi:
Ne munaa ja mankeloi, joilla on munaa oikaista ryssäläisiä valheenkepakoita
Luotettavista lähteistä olen saanut selville, että Esko Seppänen ja Jaakko Laakso ovat Pekka Siitoimen kalakavereita jo 1960-luvulta. He käyvät mm. yhdessä Ruotsin Lapissa säännöllisesti kalassa ja mahdollisesti muutenkin vapaansa heiluttamassa ( mahd. jopa toistensa ryppyreiìssä ?)
Minun kyrpäni heiluu ja on heilunut vain siellä missä sen kuuluukin heilua.
Kunnia ryssäläisten kukistajille
SS-terveisin SL

Klasu raportoi Lehdon vaiheista:
Paul Adolf Siitoimen mukaan viimeisen vuorokauden aikana Seppo Lehto ollaan muilutettu Tampereella omasta törkeästä eilisestä yleisestä lehdistötiedotteesta, missä loukattiin todella törkeästi seksuaali väritteisesti monia kunnollisia ihmisiä. En tiedä Lehdon tilaa, mutta olisi hyvä, että Seppo Lehto itse kertoisi julkisuuteen tiedotteella mitä on tapahtunut hänelle viimeisen vuorokauden aikana?
Klaus Juutilainen
http://www.saunalahti.fi/~vaino2
http://www.saunalahti.fi/~vaino2/paamies.htm
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
E-mail: klaus@karjala.net
Puh./Fax: 03-2231 635

Lehto vastaa:
Oikaisu kaikella tapaa perättömiin muilutusuutisiin, jotka luin vasta 21.10.1999
Vehmaalla pekka.siitoin@pp.inet pani poikaansa, ei muuta muilutusta - Tampereella jo pieni muilutus? Pekka on kuulemma survonut pauli-poikaansa niin, että vaahto oli roiskunut suupielistä ja paska vaahdonnut perseposkilla.
Juutilainen ei ollut päässyt ko. bileisiin mukaan ajoissa, hän sai tyytyä sukurutsasen yhtälön kusivarviin päällensä ja suuhunsa spermaset kullit nuoltavaksensa.
Heil Hitler, jolla ei seissyt muuta kuin vanhan haisevan sianraadon ääressä Stalinin kuva kädessä
Hitler = Stalin olivat erinomaisia ryssien tapattajia, valitettavasti aika loppui kesken.
SS-terveisin SS-mies Seppo Lehto

Sergej Beljajevin lehdistötiedote:
Venäjän suurlähetystö
Tehtaankatu 1c
Helsinki
fax: 09 - 661 006
LEHDISTÖTIEDOTE 24.9.1999 Venäjän lähetystöstä
Mine Sergei Beljajev pahoittelen hoonoo soomeani ja pyydän anteeksi valheellisia sanojani pari iltaa sitten olleessa tv-lähetyksessä TSETSENIASTA ja tsetseeneistä. Kaukasusasioista liki oikein lausuin ainoastaan Niiniketo-Keppo, kyllä meitä joitakin vitutti lähetystössä kun katselimme nauhoitusta ko. lähetyksestä jälkeenpäin.
MINE MYÖNNÄN MINUN tuli paha olla kaikelta valehtelultani. - mine pyydän vilpittömästi anteeksi. Tosiasiahan on että minä tiedän, että ko. Moskovan pommiräjehdykset on tehty presidenttimme Boris Jeltsinin käskyste ex-KGB:n avulla.
Toivon, että julkaisette pahoitteluni kaikille asianosaisille välittömästi, sekä välitätte kannanoton laajempaan ulkomaiseen välitykseen. Tämen tunnustukseni jälkeen saattaa olla että mine virallisesti irtisanoudun tästä, mutta nyt tiedätte totuuden.
Olkaa hyvä ja yrittekee ymmärtää meidän Teihin kohdistuvaa miehitystänne. - Me yritämme vain sillä puristaa teistä ns. löystät pois "LÄHIALUEYHTEISTYÖN" NIMISSÄ. - Ei muuta. Onhan se kiva, kun me ryöstämme ja te autatte kunnossapidossa. - Kumman on vika: Sen joka ottaa vai sen joka antaa? Kyllä me olemme monesti jo Juri Derjabinin aikana nauraneet soomelaisten tyhmyydelle. - Kuinka kauan olette tyhmiä, se on Teidän asianne. Minä en olisi noin tyhmä kuin Ahtisääri, Lipponen, Esko Aho, väyrynen ja muut saunakaverimme.
Ainoa joka asiassa on käyttäytynyt jopa patrioottisesti on eräs tamperelainen, jonka nitistämistä on suunniteltu jopa turvallisuuspalvelumme toimesta. Olemme kuitenkin todenneet että se saattaisi olla liian ilmiselvää ja lietsoa Ryssevihaa, joten olemme toistaiseksi asiasta luopuneet. Erityisesti tämen tamperelaisen paljastukset kesällä 1994 lähetystöneuvos Tutsinin ja Derjabinin homosuhteesta aiheuttivat suunnatonta ärtymystä ja vaikeuttivat Tutsinin tulkkaustilanteita, niin täällä, kuin Moskovassa, kun hän ei enää yhtä vapaasti päässyt suurlähettiläämme kanssa harrastamaan yhteisiä paheitaan. - Kylle meitä muita nauratti. Täme olkoon esimerkkinä siitä, että kyllä joskus on aihetta puuttua lähetystömme sisäiseen moraaliinkin.
Kunnioittaen lähetystöneuvos Sergei Beljajev
Venäjän Federaation lähetystö
Tehtaankatu
Helsinki
PS: YLEISEEN JAKELUUN

Pauliina Liikanen kommentoi:
Kyllä sinut Seppo tunnetaan. Tuo viimeisin jipposi on aika huono viritelmä, tahallaanko vai tahattomasti? Imeisestikin joko sairautesi tai tyhmyytesi vain pahenee, otan osaa kummassakin tapauksessa.
Vedä käteen,
ciao.

Sergej Beljajev vastaa:
Anteeksi nyt vaan ... Pauliina Liikanen mine olen Sergei Beljajev. Eräs tamperelainen Seppo on kyllä minua sanonut Ryssän saatanan edustajaksi joskus eri yhteyksissä. Joskus minuste tuntuu, että kyllä se Seppo on oikeassa. Etenkin Teidän soomalaisten tyhmyydessä ja ryssittyneisyydessänne. Minkäs sille voi jos kaikki soomalaiset eivät ole yhtä tyhmiä kuin valtiojohto ja kansanedustajanne?
PS:) Pauliina Liikaselle. Minä vedän käteen ja sinuakin kun sovit ajasta tulla minun eteen. Vedän sinua persevakoonkin, mutta en ilman kondomia, koska luin että nuorten tyttöjen keskuudessa kukkii suomessa yleisesti klamydia. En siis halua sinulta muuta kuin kireää nuorta opiskelijapillua. Valitettavasti en voi maksaa muuta kuin ruplilla ja syyhyisellä ryssänkullillani. - Enkä mene vannomaan omastakaan taudittomuudestani, koska olen pahimpaan puutteeseen vetänyt ovimestarin koiraakin perseeseen.
Ystävällisesti Sergei Beljajev lähetystöneuvos
Tehtaankatu
Hki

Suomen Eläimiinsekaantujat Ry:n lehdistötiedote:
LEHDISTÖTIEDOTE YLEISEEN JAKELUUN:
Suomen Eläimiinsekaantujat ry:n sikajaoksen kunniamerkki on tällä päivämäärällä myönnetty Klaus Juutilaiselle hänen ansioistaan sikoihin sekaantumisesssa.
Klaus Juutilaisen erityiseksi annsioksi laskettakoon, että hän ei ole ainoastaan yhtynyt emakoihin vaan on antanut karjujuen yhtyä itseään anukseen.
Klaus Juutilainen ansaitsee kaikkien eläimiinsekaantujien jakamattoman kunnioituksen.
Ryssän perseessä 22.5.2000
Vasili Örmy
puheenjohtaja
Suomen Eläimiinsekaantujien sikajaos
LEHDISTÖTIEDEOTE 22.5.2000 PRESS RELASE
YLEISEEN JAKELUUN

Pekka Siitoin kertoo venäläisistä:
Antakaa kurjat raamattunne puliukoille, niistä he saavat hyvää sätkäpaperia ja muistakaa se, että venäläisillä on herkkä luonne ja he ovat hyvin epäluuloisia. Käydessäni Pietarissa venäläiset epäilivät, että olen Ahtisaaren salainen neuvottelija ns Karjalan palautuskysymyksessä. Todellakaan en ollut, mutta silti he epäilivät sitä. Venäläiset toverit (ruski tavaritz) sanoivat minulle, etteivät he loukkaannu siitä, että me nimitämme heitä ryssiksi, koska me suomalaiset nimitämme myös amerikkalaisia jenkeiksi, joka on suunnilleen vastaava lempinimi kuin ryssä. Ihmeelistä kylläkin se, että heillä olivat kaikki tiedot esim minusta, Lehdosta, Juutilaisesta ym. Ryssät pitävät minusta, koska biologinen äitini oli ns puoli-ryssä. He sanoivat minulle, että voin olla Suomen natsidiktaattori heidän puolestaan, kunhan vain en uhkaa heitä. Sanoin, että äitini veren puolesta en voi sitä koskaan tehdä ja he uskoivat rehelliseen mielipiteeseni. Enemmänkin olisi kerrottavaa Pietarin kolanneksi suurimman hotelli-kabinetin keskusteluista, mutta ei kaikkia yhdellä kertaa.
Mikäli lisätiedot kiinnostavat, niin kysykää !
Heil Russland !

Lehto kommentoi Pekka Siitointa:
PEKKA SIITOIN ON RYSSIEN ASIALLA. MIKÄ VALITETTAVASTI ON PANTU MERKILLE. NYKYÄÄN PEKKA SIITOIMEN TOIMINNASTA ON ISÄNMAALLE PELKKÄÄ HAITTAA VAIKKA SILLÄ OLI OMAT ANSIONSA 1970-LUVULLA. YLLÄ OLEVA PEKAN KIRJE PUHUU TYLYÄ KIELTÄÄ...

Lehto kommentoi oikeudessa saamaansa tuomiota:
20.6.2000 Helsingin hovioikeuden päätöksellä tuomio 130 pvs x 20 mk:aa miehittäjä-Ryssän vastaisesta kansankiihotuksesta Syyte ja tuomio on haluttu kohdistaa toimintaani miehittäjä-Ryssän karkoittamiseksi 3/1997, jolloin myös jouduin pidätetyksi 3 vrk:ksi Clintonin ja miehittäjä-Ryssän edustajan Jeltsinin vierailun ajaksi Pasilan poliisivankilaan. Helsingin käräjäoikeus katsoi 3.4.1998 etten syyllistynyt kansankiihotukseen, vaan Suomenmaa-lehden Seppo Kuisman ja Ryssän ns. tietotoimiston eli ex-KGB:n peitejärjestön edustajan Leonid Laakson vastaiseen uhkailuun. Hovioikeus katsoi nyt toisin ja korotti päivä-sakkojen määrää, sekä alensi ryssäläisille maksettavia sananvapauskorvauksia. Omasta puolestani olen valmis maksamaan vain sen mitä talvi- ja jatkosodassakin laulun säkeissä korostettiin eli "Silmien välliin Ryssää, juu".
Kunnioittaen Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja
s_lehto@yahoo.com

Hiski Haapoja kommentoi:
Rintamajoukot inhosivat tuota levyä niin, että kun Pekka Tiilikainen (vai oliko se Palle?) erehtyi kerran viihdytystilaisuudessa soittamaan sen, hänen oli rikottava se julkisesti päästäkseen ehjänä paikalta. Metodeillanne ette saa mitään alueita palautettua, vaan tuotatte harmia itsellenne ja muille. Juuri kuulin asiantuntevalta taholta, että Tampereen yliopiston koneille tullaan asentamaan uusi sähköpostijärjestelmä, joka estää luvattoman käytön - vain ja ainoastaan Seppo Lehdon takia.
Hiski

Tampereen Suojeluskunta vastaa:
Tarkoitatte varmaan ryssäläisten tahojen takia? Ryssäläisethän eivät kestä kritiikkiä, vaan yrittävät saada toiset omaksumaan omat vastenmieliset tapansa loisia toisten lompakolla ja alueilla
Tampereen Suojeluskunta

Olli-Jukka Paloneva kysyy Lehdon tuomiosta:
Aikooko Seppo Lehto maksaa sakkonsa vai aiheuttaako hän sakkovankina valtiolle noin 40 000 markan kustannukset hoidattamalla itseään täysihoitolassa?
Oo-Jii

Lehto vastaa:
Asianajaja Pauli Kiviharju valmistelee paraillaan valitusta Korkeimpaan oikeuteen
Ko. sakothan ovat puhdasta mielivaltaa ja ryssännuolupolitikointia, jonka olisi jo luullut loppuneen, mutta kun ei.
Eiköhän sitä jtkn. keksitä. Eihän sitä tiedä elänkökään sitä enään siinä vaiheessa kun sakkoja muuntoon viedään.
Seppo Lehto
miehitettyjen alueiden palauttaja ja uudisasukas, kun aika koittaa

Hiski Haapoja kommentoi:
Eräs tamperelainen poliitikko sanoi, että Seppo Lehdolla ei tiettävästi ole sukujuuria menetetyillä alueilla. Mikäli tämä on totta, herää kysymys: mihin ja millä oikeudella hän aikoo asettua asumaan, "kun aika koittaa"?
Hiski, jonka isovanhempien kotipaikat olivat Muolaa, Parikkala, Kiihtelysvaara ja Polvijärvi
P.S. Joku voisi siivota spammilistansa, ettei jokainen jankutus tulisi minulle kahta kertaa. Tai edes yhtä.

Lehto vastaa Hiskille:
Humpuukia eihän ole olemassa palautusta vaativia karjalaisia, vaan suomalaisia
Kyse on Suomen alueista, eikä ruikuttavien ja säikkyjen perseaukisten karkoitettujen karjalaisten piruparkojen tilusista, jotka vielä kiikuttavat miehittäjän edustajille lumppuja, ruokaa jne.
Osa karkoitettujen karjalaisten jälkikannasta toki on suomalaisia, mutta suuri osa kuten kansakunnastammekin ryssänperseennuolijoita, valitettavasti.
Kuinka moni nykyjuutalainen oli syntynyt Juudaan maalla tai edes esi-isänsä? Vaade on kansakunnallinen, ei nurkkapatriotistinen, .. senkin pöljä.
Sitä paitsi Tehän olette luopunut, kuten monet muutkin osuudestanne miehitettyihin alueisiin. Tehän voitte tulla asuttamaan ryssäläistä Tamperetta tilalleni?
Kunnioittaen kokonaisen Suur-Suomen asukas, ei mikään rumppikylän kotikonnuilla runkkaava ryssykkä joka ottaa vaikka velkaa saadakseen Ryssän tyytyväiseksi

Aryan Heritage kritisoi Lehtoa:
Seppo Lehto on oikeudessa tuomittu rikollinen. Tosin tuomiot olivat naurettavsn lieviä. Seppo Lehdon kaltaisten ammatti- ja taparikollisten paikka on vankilassa.
Seppo Lehto ei ole mitään muuta kuin rikoksia. Tunnettuja ovat hänen harjoittamansa rikolliset sukupuoliyhdynnät T. Siirtola nimisen henkilön kanssa ja tästä suhteesta syntyneet rikolliset äpärälapset. Seppo Lehdolla ei ole kuin rikollisia, avioliiton- ulkopuolisia suhteita naisiin.
Seppo Lehto on rikollinen ja Seppo Lehdon järjestöt ovat rikollisia. Rikollisjärjestöön kuuluminen pitäisi kieltää lailla. Kuuluessaan Seppo Lehdon järjestöihin Suomen Sisun porukka on itsekin rikollisia.
Seppo Lehto on pelkkä ugrilainen rikollinen, jolle ei ole sijaa germaanisessa Suomessa.

Panzermeyer samasta asiasta:
Tuomio oli liian lievä. Odotimme kaikki ehdotonta vankeutta. Se hetki tulee, jolloin unelmamme toteutuu ... .... ja Lehto & kumppanit on salvottuna vankilassa. Joillekin ugri slaavi-jusseille [jos näette jussi äpärän pään niin tunnistatte takaraivon luun silmistä], lehdoille ja äpärille ei ole tilaa Euroopassa; pysykää Te vaan Suomen Sisun palstoilla yms. Suomen Sisu & Lehto vetävät yhtä köyttä; ei tarvitse kuin käydä heidän sivulla tsekkaamassa asiaa. Suomeen on mahdotonta luoda mitään kansallista puoluetta, koska tuo segmentti ollaan jo täytetty n. 20% kannatuksen omaavan puolueen toimesta. Minusta tuntuu, että nämä uuden puolueen puuhaajat ovat häiriköitä, jotka on potkittu ulos nykyisistä puolueista tai muuten ei yhteiskuntakelpoista ainesta. Eivät kykene mm. järjestelmälliseen yhteistyöhön. Siihen ei ole haluakaan; ilman yhteistyötä ei mitään synnykään. Hankkeenne ei onnistu noilla henkilöillä, koska henkilöt ovat tärkeintä hankeissa. Teidän päälle tullaan "kusemaan" tulevaisuudessa. Toisaalta Hitler oli nero ja pystyi käyttää näitä aikoinaan; tänään vaan yhteiskunnallamme on sellaiset sosiaaliset suojaverkostot, ettei moinen porukka jusseineen ja lehtoineen kertakaikkiaan pääse edes puoluerekisteriin. Lehdon paikka on suljettu osasto. Luulisi olevan parempaa tekemistä, kun olla osana tuollaisessa projektissa, jonka tulos on heti kaikille + normaalijärkisille ennaltanähtävissä; ei kai sitä ole sitten muutakaan tekemistä?
Panzermeyer

Aryan Heritage kertoo Lehdon sukupuolielämästä:
Seppo Lehdon sukupuolielämä "parinsa" kanssa on rikollista; Lehto tehtailee joitakin eläimiin sekooja verkostoa luomalla peiteosoitteita tällaisille yhdistyksille.
Lehdon seksuaalinen viehtymys eläimiin johtuu hänen perimästä; ali-ihmisenä hän on tullut juuri eläinmaailmasta ja alitajunnassa on muistissa vielä rippeitä seksistä eläimien kanssa.
Muuten tätä epänormaalia käytöstä ei voida psykologisesti perustella; lisäksi sekä jussi että Suomen Sisu ovat kytköksissä näihin yhdistyksiin, vaikka ihmettelevät eläimiin sekooja-yhdistystä. Teidänhän nämä pitäisi tietää, koska eläin Lehto marssii joukossanne. Luulisi olevan parempaa tekemistä kuin moisen hankkeen vetäminen?
Seppo Lehdon tuomio on ollut liian lievä;toivottavasti syyttäjä saa vietyä asian korkeimpaan oikeuteen ja Lehto & hänen järjestöihinsä kuuluvat ja yhteistyökumppanit salvotaan ja lähetetään vankilaan. Eipä teitä kukaan jää kaipamaan; paitsi eläimet, joiden kanssa lehto todistettavasti on harjoittanut seksiä "puoliskonsa" kanssa.
Todennäköisesti Lehdon lapsissa on eläingeeniä ja DNA; ainakin näin on syytä olettaa Lehdon puheiden sisällyksestä.

Panzermeyer ja Lehdon naiset:
Seppo Lehdon naisten kohdut ovat halvimpia maailmassa. Sama pätee Suomen Sisun jäsenistöön nähdystä käytöksestä päätellen. Ei mitään muuta kun "dum!dum!" ja levyks vaan ...

Lehdon juhannustervehdys Panzermeyerille:
Böö sinulle pölvästi, ei muuta kuin hauskaa jussia oman käden kanssa

Waffen-SS upseeri vastaa ja arvioi Lehdon spermaa:
Seppo Lehto viettää juhannuksen eläimen elimen ja halvan kohdun kanssa; ylläoleva tuli Waffen-SS upseerin postilaatikkoon ...
Ihan totta? Alkaa hiukan naurattaa Lehdon kommentit; olisiko Lehdon parempi mennä rauhoittumaan ja naimaan eläintään ja tehdä niitä äpärä lapsia (josta hän kirjoittaa)hyvin halpaan kohtuun. Halpa vittu, halpa kohtu ja halpa jälkeläinen => pikainen salvonta ... sama toimenpide lehdon äpärälapsille, joilla ei ole lapsen asemaa, vaan eläimen ---
Lehdon sperma on ala-arvoista ja sitä ei huolita spermapankkiin; tästä seuraa, että lehdon lapset ovat ala-arvoisia --- Tiedetään heiltä puuttuvan kromosomi, joka kehittää aivojen toimintaa; Lehdoilla se puuttuu. He olisivat olleet mainiota materiaalia huipputiedemies ja lääkäri Josef Mengelen kokeisiin eläiminä? Tarvittavaa muuta raaka-ainetta tarjoaa Suomen Sisun kirjoittajat. Ei muuta, kun levyks Mengelen pojan lääkäripöydälle "tutkimuksia" varten.
Lehdon sukupuolinen kokemus on sitä, että hän leuhkii meille, kun on päässyt tosi halpojen pillujen päälle (jonne jokainen meistä pääsee, jos tahtoo); Lehdon naisihanne on 5 markan katuhuora. Lehto nai Kauko-Idän halpa huoria, joita voi ostaa muutamalla tuhannella markalla ... Tämä tiedetään mm. Tampereen Hotelli Ilveksessä, jonka huorat kuuluvat Lehdon käyttämiin naisiin; tarkemmin halpa-huorat; veto 5 markkaa ...
Sellaisten parissa hän viettää juhannuksen välissä eläimissä sekoillen; tietokoneenkäyttöoikeus pitäisi ottaa eläin Lehdolta pois, koska tiedetään hänen SUPERonavoivan tietokoneen edessä ---

Jussi Halla-aho vastaa Waffen-SS -upseerille:
Sinä et ainakaan ole tainnut ikinä saada pillua, et halpaa etkä kallista.

Panzermeyer vastaa Jussille:
Tuskin edes tiedät, mikä sellainen on ... Näin oletan --- Mene sinä niiden slaavi pillujesi pariin Saatanan sekasikiö. Vai tule tänne, niin vedän sinua Lehdon kanssa yhdessä turpiin, saatanan eläimen pillun nuolija Jussi;
toimittakaa vain aika ja paikka ---
Panzermeyer

Panzermeyer jatkaa Jussille:
Mene sinä saatanan alaihminen slaavi Jussi Halla-aho naimaan niitä slaavejasi tai ugreja; nekin kusevat sinun päällesi olessasi Seppo Lehdon homoleikeissäsi, missä käytät slaavilaisia kieliä, joita opetat. Sinä olet slaavi eli orja; et mikään muu. Naisia, joita nait ovat taas eläimiä --- Slaavit ovat ali-ihmisiä, kuten Suomen Sisu ja Seppo lehto; teidät pitäisi kaikki tuomita oikeudessa ja salpoa; Saatana pelkurit. Tekis kyllä vetää Teitä niin turpaan, mutta aina luistatte Saatanan ugrit.
Mene nyt imemään sitä Lehdon kyrpääsi, jotta rauhoitut.

Panzermeyer kommentoi Tampereen yliopiston Lehdon-vastaisia toimia:
On oikein hyvä että dna-saasta eläin Seppo Lehdolta estetään pääsy Tampereen yliopiston koneille ,joita hän rikollisesti käyttää häpäisyviestiensä lähettämiseen.
Seppo Lehdon häpäisyille pannaan lopullinen sulku. Nykyään vahtimestarit poistavat ihmissaasta Seppo Lehdon tavattaessa yliopiston tiloista. Jatkossa Seppo Lehdon pääsy yliopiston koneille estetään teknisesti.
Seppo Lehto on onneksi niin köyhä (tyhmä kun on) ettei ikimaailmassa pysty hankkimaan itselleen omaa konetta. Lisäksi mikään nettiyhtiö ei suostu avaamaan tälle tunnetulle rikolliselle liittymää.

Klasu uhkaa Lehtoa ja tämän poikaa Ilmaria:
Seppo Lehto täysin tuntematon henkilö on hullu, joka saa tuta mihin on ryhtynyt. Hän on kuulemma jonkinlainen henkipatto Suomessa --- Silloin kun koston hetki koittaa armoa ei tipu. Usko jo se ja lopeta höpinäsi. Kaikki vastarinta meitä vastaan on turhaa, koska sos. dem. suojeluposiisikin on heittänyt ko henkilön putkaan.
Viestisi ansiosta lisäämme poikasi Ilmarin "likvidointi"-listalle ... Teidät molemmat voidaan alkajaisiksi hirttää munista ... jatkoa odotellen ...
"Wulfin jalanjäljissä terveisin"
-klasu

Lehto reagoi edelliseen:
K.Juutilainen uhkailee viattomia lapsiakin. Mitä se kertoo ko. henkilön vapaallaolon oikeutuksesta? Tiedossahan on kun ko. Jammu-Sedän tapainen hyypiö latelee moisia uhkauksia, niin vankila ollee paras paikka mokomalle pedofiililurjukselle. Jopa vankilan joutavin aines tietää mitä ko. jammun tapaiselle tehdään. Ei muuta kuin pakkohoidon ja steriloinnin kautta alamaailman lopulliseen hoitoon mokoma viattomien lasten uhkailija (vrt. Ryssän pommitukset ja tsetseenien silvonta )
S. Lehto

Klasu raportoi Lehdosta Hannoverin prinssille:
Sehr geehrter Prinz Ernst August von Hannover,
Ich habe gesehen aus dem Netz, daß der finnische Seppo Lehto (Gross-Finnland ugrischen Vereinung) hat immer wieder öffentlich geschreiben: " Prinzessin Caroline die Hure ist" in dem finnische Netz. Er ist der gefährlich person, der bezahlt von mir was hat gesagen ...
Ganz sicher
Bitte, sagen Sie von Prinz Ernst August meine herzliche Grüße an Prinzezzin Stéphanie während der woche 25, wenn es an Prinz Ernst August möglich ist.
Mit freundlichen Grüssen aus Finnland
Klaus
www.saunalahti.fi/~vaino2

Klasu varoittaa Lehtoa:
Seppo Lehdon vapaanaliikkuminen lähestyy loppuaan; olen antanut Hannoverin suvun sähköpostia hoitavalle Ernst Augustin veljelle Heinrichille Lehdon julkiset nimittelyt koskien Prinsessa Carolinea.
Lehdon kannattaisi ottaa nopeasti ottaa jalat alleen ja kadota maanalle, sillä nyt tapahtuu ...
Suojelupoliisi on heittänyt Lehdon lukuisia kertoja jo putkaan.
klasu

Klasu haastaa Lehdon ja Jussin:
Kiitos Aryan Heritagelle. Kiitos, vielä kerran!!!
Germaaninen aseveljeys painaa; odottakaa vielä, niin saatte nähdä, mitä Lehto & kumppanit saavat solvauksistaan kokea.
Juhannuksen jälkeen seuraavaa keskustelua varten haluan sanoa seuraavan viestini:
Olen oikeassa ja todellisessa sotatilassa nyt ja Juhannuksen jälkeen sekä Seppo Lehdon että Jussi Halla-Ahon kanssa. Olen yhä toistuvasti pyytänyt taistelukosketusta molempien ugrien kanssa; mutta yhä turhaan! Pelottaako Illu ja Marokon Kauhu tai merijalkaväen rannikkojääkärit kouluttanut ye-eversti? Ei pitäisi. Sen pohjalta, miten Te saatanan "halpapillujen" nuolijat puhuttelette minua ...
Ainakaan ette ole saapunut ilmoittamiini tappelupaikkoihin, minne itse aina olen saapunut.
Miksi? Ja kuitenkin tämän päälle haastatte riitaa minun kanssa, vaikka kunnianne on juuri täysin kadonnut? Kun kunnia on kerran mennyt sitä ei voi saada takaisin; niin unohdin Tehän olette sitä skdl:n entistä porukkaa ... Taidatte ollakin punikkeja käytöksestänne päätellen? Lehdon tapainen eläin sitä todella on ja slaavi-kieliä opettava ihan varmasti --- Mistä muuten ammatillinen viehtymyksesi orjien kieleen? Eikö tuo kieli ollut oikeisto aikanamme kaikista halvin kilei, jota voi opettaa?
Jussi "slaavi" Halla-Aho "itkee" yksityisesti kaikkea hänen kirjoittamaa yksityistä paskaa, että kuinka voin käyttäytytä näin henkilökohtaisesti yliopiston opettajaa kohtaan, mutta ajat ovat muuttuneet brezenvin kasvatus ajoistasi; JUSSI on kutsunut minua VON GREWENDOPRHIA "judeksi" yhä toistuvasti vallankumouksellisella Suomen Sisu-palstalla. Mikä on Jussi Halla-Ahon sukutausta? Minun tietääkseni se on SKDL:ää täynnä. Tämähän on Suomen äärioikeistolainenn liike nykyään kansallisine rintamineen ym. Seppo Lehto niminen häirikkö on häpäissyt sukuani. Ilmeisesti punaisen Tamperen yliopiston opettajat (Jussi Halla-Aho) ja ikuiset opiskelijat (Seppo Lehto) ovat yhtyneet, joten jotakin proletariaatin ajattelusta on yhä tallella häiriköiden alitajunnassa tänään: Jussin herjoihin kuuluu kaikki valheiden levittely minun kyvyistäni, joka olen solminut sopimuksen kalifornialaisen rakennusyrityksen kanssa heidän tuotteensa edustamisesta Suomessa.
Pyydän edelleen henkilökohtaista taistelua molempien kanssa. Paikka ja aika?
-klasu

Jussi Halla-aho vastaa haasteeseen:
Henkilökohtainen taistelu sulla on pöksyissäsi. Seuraavasta sekopääviestistä teen ilmoituksen poliisille.
T: Jussi

Klasu vastaa:
Peloitteletko jo poliisilla?
Kuka aloitti Jude-nimittelyllä julkisilla palstoilla?
Pitäisi aina muistaa ja kerrata taaksepäin, mistä kaikki on lähtenyt,että itse et sorru sekopäisiin tekoihin. [mikäli slaavikielten opettaminen jätetään lukuunottamatta]
Ole hyvä ja mene nopeasti tekemään tutkintapyyntö. Muista vaan, että poliisimme ei ole stasi tyyppinen. Kunniaahan sinulla ei ole Lehdon tapaan; [kuinka slaaveilla sellaisia käsitteitä voisi ollakaan?] Lisäksi ystäväsi Lehto on spammannut reilun vuoden nimelläni postia.
-Klasu

Klasu samasta asiasta:
Muista vielä, jos teet tutkintapyynnön minä laitan asianajajan (sisareni Gisela (oik.lis.) on esim. sellainen) hoitamaan ja tutkimaan syytösasiaasi.
Jos asia tulee kannaltasi turhaksi sinusta tulee jutun maksumies; nykyisessä tilanteessa, jossa olet ollut näkyvästi Lehdon kelkassa ja ensin aloittanut nimittelyni jukisesti, tilanteesi on vaikea. Vieläkun Seppo Lehdolla on ollut tapana reilun vuoden aikana lähetellä nimissäni postia ympäri Eurooppaa. Ympäri Eurooppaa, mistä ollaan soiteltu Lehdon faxeista minulle yms.
Lisäksi Lehto on uhannut monesti tappaa minut, [se on otettava todesta, koska häneltä on takavarikoitu asearsenaalia ja poliisi seuraa jatkuvasti häntä] mihin olen puolustautunut; voit tietysti yrittää Lehdon julkisena kaverina syytettä. Ole hyvä ja anna mennä!
Kun olet slaavikielten opettaja utelisin osuuttasi siihen, miksi Seppo Lehto saa käyttää yhä yliopistosi koneita häirikkö ja tappoviestien lähettelyihin?
-klasu

Klasu Lehdon Japani-kritiikistä:
Seppo Lehto häpäisi Suomen Sisu palstalla Japanin edesmenneen keisarinnan muiston nimittämällä tätä mm parasiitiksi.
Suomen Sisun ylläpito ei mitenkään puuttunut tähän häpäisyyn, josta saattaa vielä koitua haittaa Suomen ja Japanin suhteille. Tämä kertoo kaiken Suomen Sisusta ja sen tarkoitusperistä.
Keisarillinen Japani oli Suomen liittolainen viime sodassa mitä ei sovi mennä unohtamaan.
Toivottavasti Japanin kansa ymmärtää että Seppo Lehto ei edusta suomen kansaa vaan udmurtti-ugreja ja on mielisairas häirikkö.
Nostakaamme malja hänen keisarillisen korkeutensa muistolle!

Klasu pohtii monarkkien jumalisuutta:
Seppo Lehdon käyttäytyminen johtuu hänen perimästään; niin kuin ystävämme Aryan Heritage kertoi Lehto kielsi Japanin ex-keisarinnan jumalillisuuden. Olen seurannut Seppo Lehdon kirjoittelua ja fantasioita ennenkin; niissä sivuutaan jatkuvasti seksuaalista kanssakäymistä eläimien kanssa. Analyysi: Seppo Lehdon ajatuksen asteikko on täyden ihmissaastan ajattelun tulosta. Lehdon aistit ovat eläimen tasolla olevan ihmissaastan tuntemuksien välittäjiä perimältään. Seppo Lehdon ali-ihmisen tunnusmerkki on se, että hän unelmoi tiedostamatta sen täyttä merkitystä itselleen vain eläimen kohduista tai elimestä. Kysymyksessä on ali-ihmisen tiedoton fantasia omasta perimästään kaukaa menneisyydestä päästä takaisin kohtuun, joka tässä tapauksessa on eläimen kohtu. Halvin mahdollinen sellainen kerta kaikkiaan....
Johan Ludwig von Goethekin sanoi, että jokainen ihminen on jumalillista alkuperää metamorfoosin kautta täydentäen Darwinin biologiaa (metamorfoosi=jumallinen energia kehittänyt ihmisen sisältäpäin). Katolinen kirkko vahvistaa käsityksen Animo Mundista, joka lävistää kaiken elävän halliten kaikkea. Eric von Dänikenin esiintuomat näkemykset arkaanisista lähteistä, että ihminen on luotu eli jalostettu korkeimalle kehittyneiden olentojen toimesta on yksi täysi realiteetti, mistä löytyy todistuksia vanhoista kirjoituksista. Raamatun sana Elohin tarkoittaa monikkoa "jumalat", jota Mooses käytti. Liiton arkki oli taas erikoinen sähkölähetin, jolla Mooses piti yhteyttä yllä omiin "liittolaisiin". Egyptin faaraot taas pitivät erikoista päähinettä, joka oli ikäänkuin samalla radiolähetin. Faaraoiden kerrottiin polveutuvan "jumalista". Arjalaisten alkukotiseuduilla Tiibetissä, josta germaanit vaelsivat Eurooppaan löytyy maailman vanhimmat kirjoitukset sekä Kandshurin että Tandshurin kirjat; kirjoituksen vaikeudesta johtuen kääntämään ollaan pystytty vain 1% kirjojen sisällöstä, mutta näissä käännöksissäkin sisällys vilisee vain "taivaallisia jumalia" ja "taivaan helmiä". Nykykäsityksemme mukaan nämä ovat olleet ihmisen kaltaisia korkeammalle kehittyneitä olentoja, jotka tunsivat DNA:n muuntelun ja "loivat" rodunsa mukaisen ihmisen maan päälle. Näin ollen ihmisen esi-isät ovat hyvin kehittyneitä olentoja.
Seppo Lehdon & kumppaneiden esi-isät ovat apinoita. Nämä tahot haluavat tukahduttaa mm. eugeniikan tieteenä, koska he vaarantaa heidän oman asemansa eläiminä.
Meidän arjalaisten esi-isät ovat jumalia, jotka hallitsivat monet, monet taidot.
Seppo Lehdon esi-isät olivat eläimiä ja siksi hän itsekin on eläin --- Tästä myös seuraa, että lehtoa saa kohdella kuin eläintä. Hän antaa myös tähän aiheen omalla käytöksellään. Kaikki täsmää!!!
Seppo Lehto on suuri ihmissuvun häipäisijä, joka ei saisi jatkaa sukuaan. Hänet pitäisi kastroida ja salpoa. SUPERonanointi pitäisi taas estää peltihousuilla. Alun alkujaan Englannin aristokratian suosima eugeniikka ei ole mikään turha tiede; apinasta polveutuvat hölmöt ovat kuitenkin sen kieltäneet ja he tuhoavat ja demoralisoivat suuren rotumme tulevaisuuden kätyreineen.
Takaisin monarkismiin, joka parhaiten täyttää tätä ihmisen "korkeampaa" funktiota olemassaolollaan; Ohessa alla Almanakka de Gothan vanhimmat elossaolevat ylhäiset naisemme maapallolla Elisabethin lisäksi:
- Princess Mathilde von Croy (widow of Charles Marquis d'Yve de Bavay) b. 20 January 1902
- Princess Isabelle zu Salm und Salm-Salm (widow of Felix, Count von Loe) b. 13 February 1903
- Duchess Altburg of Oldenburg (widow of Josias, Prince of Waldeck and Pyrmont) b. 19 May 1903
- Princess Eduarda (Edina) of Liechtenstein (widow of Alexander, Graf und Herr zu Pappenheim) b. 16 October 1903
- Princess Rosemarie zu Salm und Salm-Salm (widow of Archduke Hubert Salvator Austria-Tuscany) b. 13 April 1904
- Countess Henriette von Meran (widow of Prince Karl von Auersperg-Breunner) b. 25 June 1904
- Princess Leopoldine of Saxe-Coburg and Gotha b. 13 May 1905
- Princess Karoline (Lilli) of Lippe (widow of Count Hans von Kanitz) b. 4 August 1905
- Princess Marie-Immaculée von Croy (widow of Comte Thierry van Limburg-Stirum) b. 16 October 1905

Eeva Luhtakallio kommentoi:
Voi ei!
Onko ketään listan ylläpidosta huolehtivia hollilla vai oletteko kaikki lomamaisemissa? Tämä alkoi taas - jos joku asian osaava on sähköpostin tavoitettavissa, tehköön pliis pliis jotain (siis lisää block sender -käskyjä) ettei näitä tarvitse lukea koko kesää... Olisi kiva tietää mitä Otto ja Klaus mm. kostuvat siitä, että tiedottavat Helsingin yliopiston sosiologian opiskelijoille Seppo Lehdon kieltäneen Japanin keisarinnan jumalallisen perimän. Joillain se on ikuinen mätäkuu korvien välissä.
Eeva,
eikö-se-nyt-riitä-yhden-pienen-ihmisen-kiusaksi-että-istuu-sosiologian-laitoksella-josta-on-tullut-tietyömaa-ja-koko-päivän-tuntuu-kuin-jättimäinen-hammaslääkäri-poraisi-päässä

Presidentti Halonen kommentoi:
Luonnehdintanne Klaus Juutilaisesta oli osuva, arvoisa Evaa Luhtakallio.
Klaus Juutilaisella todellakin on ikuinen mätäkuu korviensa välissä, kuten te asiaa osuvasti kuvasitte.
Otto Skorzeny ja Klaus von Grewendorp ovat saman Klaus Juutilainen nimisen germaaniksi itseään luulevan skitsofreenikon itsestään käyttämiä nimityksiä.
Tarja Halsoka
- ryssäläisyytään katuva presidenttinne

Lehto analysoi Klasua:
Jakomielitautisuuden surkuinen esimerkki koko silvottu nyssykkä.
... pieru ja sirkushevosen nauru vain raikaa kun kalaus jude hörppii ryssien juomia turvalaan, kuten ryssät kaalimaalla.
- Revealer- Hagenkreuz

Panzermeyer puolustaa Klasua:
Klasu oli sen verran rampa ja kohmelo käsi, että purki ja kokosi rynkyn nopeiten prikaatissaan 25 tsekkaa (ota huomioon, että siellä koulutettiin myös armeijamme kuuluisin erikoisjoukko tuolloin). Autokoulun käytännön veti virheittä; ensimmäinen Pirkassa, jos haluaa tarkistaa --- oli juttu myös Aamulehdessä aikanaan. Jos klasu onkin nyt Lehdon kutsuma rampa käsi yms. miksi Lehto välttelee taistelukutsua ja miten klasu pystyy suojelemaan steffiä?
Klasu on antanut Lehdolle etuakin valita ihan jompi kumpi käsi selän taakse, koska lehto on yhdellä kädelläkin nujerrettavissa.
Hyviä kysymyksiä, joita ei voida ratkaista kuin nyrkkitappelussa, kun aika koittaa .... Sen jälkeen Lehdon nenä on poskella velttona ja "rampana" riippumassa ... Odotas, kun saamme sinut epämuodostunut epägeneettinen ugripää kiinni ...
Sinulla on muitakin tilejä selvittämättä mm. Wilhelm II tyttären tyttären pojan kanssa; luullakseni hän ei moiselle paskakasalle armoa anna.
Panzermeyer

Panzermeyer kommentoi Lehdon naisia:
Lehto on todellinen "halpapillun nuolija". Tuntuuko makeelta nuolla ja olla halpapillun sisällä, Lehto?
Miltä halpapillun nuolenta maistuu, Lehto?
Halpapillusta tullut lapsi voidaan heittää suoraan lastenkotiin? Eikö?
Hyi saatana, sanon minä ...
Lehdon naiset ovat vitosen huoria. Lapset joutavat lastenkotiin ...
Lehto on halvempien naisten sisällä. Näitä hän kutsuu "puolisoikseen" yleisillä palstoilla!!!
Lehdon naisen vittu on suora tie köyhäin kotiin. Lendon naisen vittu on sellainen, jonne hakeutuu entinen skdl-joukko. Niitä tämä pillu vetää puoleen.
Hyi saatana, mikä halpa vittu --- Hyi saatana.
Panzermeyer

Lehto lähestyy Ilkka Suomista:
ILKKA SUOMINEN, MOITITTE KOKOOMUKSEN NYKYPÄIVÄ-LEHDESSÄ SUOMALAISIA NUIVASTA SUHTAUTUMISESTA RYSSÄN PRESIDENTTIIN JA TSETSENIAN KANSANMURHAAJA PUTINIIN.
ETTEKÖ TE ILKKA SUOMINEN TIEDÄ ETTÄ RYSSÄ ON SUOMEN PERIVIHOLLINEN JA PUTIN RYSSÄN PERIKUVA!
PUTIN ON RYSSÄLÄINEN ELUKKA JOTA EI PIDÄ NUOLESKELLA!
TE ILKKA SUOMINEN, NUOLITTE SIIS MAISTUUKO RYSSÄN PASKA HYVÄLTÄ?

Lehto jatkaa I. Suomisesta:
Ilkka Suominen on vanha Ryssänpaskansyöjä SNS-taho kokoomuksen perseessä : (
Sen tiedämme samoin kuin hänen seurueensa "Komissarov" Derjabinista kaltaiseensa suomisyöjään Ilkka Kanervaan ja kumppaneihin ( mm. Sirpa Pietikäinen saatanan ihrasika ja Ryssän ruokkija ;( Kostamuksen 40 miljoonaa ) jne.
Seppo Lehto Miehittäjä-Ryssän tappaja

Aryan Heritage pahoittelee Lehdon puolesta:
Hyvä Ilkka Suominen, älkää pahoittako mieltänne Seppo Lehto-nimisen häirikön postituksista. Seppo Lehto on hullu ja alempi ihminen, jonka juuret ovat Udmurttian aroilla. Seppo Lehto polveutuu apinoista ja hänen DNA:ssa on heikko tasoista. Seppo Lehto on kävelevä ihmissaasta ja kommunistien ja juutalaisten maksama häirikkö eikä häntä voida kutsua ihmiseksi vaan eläimeksi.
Seppo Lehdon paikka olisi linnassa tai mielisairaalassa, mutta toistaiseksi Suomen viranomaiset eivät ole asiassa toimineet.
Me arvostamme suuresti teidän europarlamenttiryhmänne (EDP) toimintaa ja toivomme että ryhmänne työskentelisi ahakerasti, jotta Euroopasta voitaisiin muodostaa liittovaltiomuotoinen monarkia.
Toivotamme kauttanne lämpimän tervehdyksen ryhmätoverillenne Otto von Habsburgille jota suuresti ihailemme ja kunnioitamme.
Aryan Heritage

Panzermeyer varoittaa Lehtoa:
Tämä on varoitus!
Seppo Lehdon kanssa vehkeileviä odottaa karmea loppu ... Lehdon siirrosta Venäjälle tuomittavaksi on keskusteltu pitkään, mutta varatuomati Baile ei ole vieläkään pystynyt koordinoimaan siirtoa oikeudenkäyntiin Venäjälle.
Klasu taas laittaa Lehdon täysin matalaksi, jos monégassien vierailu toteutuu Suomeen; siinä Lehdon ruikutus ei auta. Karhukopla-yksikkö on valmistautunut jo iskuun Lehtoa kohtaan; jos se ei toteudu Klasu hoitelee hommat vierailun aikana turvallisuuspoliisin kanssa "Marokon Kauhun-hengessä".
Legendaarinen Valtakunnajohtaja on myös polttanut päreensä Lehdon takia; tuloksena on yksi Lehdon muilutus viime lokakuulta -99.
Varokaa Lehtoa, jos hän joutuu "tähtäimeeni" likvidoin hänet heti; poliisi etsii koko ajan Lehtoa ja hän piileksii poliisia Tanja Siirtola-nimisen kolttahuoran luona. Euroopan europol noudattaa Lehdon suhteen terroristeihin noudatettavaa ohjesääntöä; Lehto on siis etsintäkuulutettu ja hänestä on luvattu palkkio elävänä tai kuolleena europolin toimesta.
Panzermeyer; Lehdon teloittaja.

Panzermeyer ja eurooppalainen suhtautuminen terroristeihin:
Seppo Lehto on terroristi ja terroristina häntä pitää myös käsitellä; Suomessa ei olla totuttu terroristeihin ja terrorijärjestöihin. Lehdon käsittelyssä ollaan tehty hyvin pahoja virheitä; muualla Euroopassa tämänlainen terroristi saisi kuulan kalloonsa heti ja hänestä olisi luvattu tuntuva palkkio elävänä tai kuolleena. Kun totuttelemme eurooppalaisia tapoja voisimme lynkata terroristi Lehdon yhdessä. Siis kerätään yhdessä rahat ja joka tuo lehdon elävänä tai kuolleena saa rahat itselleen. Näin se alkaa ... tämä oli ensimmäinen oppitunti; seuraavaksi opetan teille ampumatapoja, joita poliisivoimat noudattavat terroristien suhteen.
Panzermeyer

Panzermeyer varoittaa Lehtoa:
Olen samaa mieltä Aryan Heritagen kanssa.
Jollei Lehto lakkaa sotkemasta klasun nimeä muodossa jos toisessa hänen tyhmiin hankkeisiin Lehto joutuu todella vastuulle asiasta. Nyt on jo sellaiset "piipussa", että kun ne lähtee Lehdolla on taju kankaalla. Lisäksi klasua ei voida syyttää mistään, koska Lehto on monesti luvannut tappaa tai pahoinpidellä Klasun ... niin kaikki on itsepuolustusta oikeudessa, jos ali-ihmissaasta Lehto vie hänen tyrmäämisjutun oikeuteen.
Klasu on ilmoittanut, että häntä ei kiinnosta Lehdon spammaus ... eikä seurata mitä moiselle kusiaivolle tapahtuu ... Saatanan Lehto-eläin!!!
Panzermeyer

Aryan Heritage kiistää olevansa Klasu:
Eräät tahot (Suomen Sisun Ugri-Jussi , hullu-Lehto) väittävät minua, Aryan Heritagea Klasun sivupersoonaksi. Se on valetta, jonka levittäjät tietävät sen itsekin.
Olen kyllä Klasun liittolainen ja taistelutoveri, mutta en Klasu itse. Pyrkimys on leimata kunnioitettu esitaistelijamme Klaus von Grewndorp yksinäiseksi taistelijaksi vaikka hänen rinnallaan taistelee monia germaanissukuisia suomalaisia.
Mitä spammaamiseen tulee niin meillä on oikeus oikiasta Lehto-sian valheet hänen spammilistoillen. Me emme listoja rakentele vain oikaisemme valheita!
Aryan Heritage

Hiski Haapoja lähestyy Lehtoa:
Harrastatte jatkuvia solvauksia myös niitä venäläisiä kohtaan, jotka asuivat Suomessa jo vuonna 1939 ja olivat erittäin bolshevisminvastaisia - useimmat heistähän olivat paenneet neuvostojärjestelmää. Oletteko edes kuullut, että esim. Muolaan 10 000 asukkaasta viidennes oli venäjänkielisiä, jotka joutuivat muiden tavoin evakoiksi Suomeen? Mihin Suomen armeijan radiotiedustelu olisi joutunut ilman venäjää kunnolla osaavaa henkilökuntaa?
Kansankiihottajana olette avuton, koska kirjoitatte suu vaahdossa. Taitava propagandisti vaikuttaa asialliselta ja tasapuoliselta. Kansannaurattajana Teillä sen sijaan on jo vuosien menestyksekäs ura. Taisi olla 1994, kun olitte Mr. uta.huuhaa-ehdokkaana ensimmäisen kerran. Mutta vitsi kuluu toistettuna, ettekä ole kyennyt uudistamaan komiikkaanne vuosien saatossa.
Hiski

Lehto vastaa Hiskille:
Höpö, höpö suomenvenäläisyysvastaisuudestani: ) Parempaa propagandaa, kiitos
Kotopuolessa myin omasta kotialkostani 1980-luvulla Ushanovin Pekallekin samaan hintaan viinaa kuin muillekin. Olin näin omalta osaltani ohjaamassa ihmisiä vapaaseen markkinatalouteen. Sanon ei edelleen valtion monopoleille. Tosin en enää myy viinaa.
Pekka oli juuri niitä mainitsemiasi Kyyrölän evakkojen jälkeläisiä. Pekka tosin kuoli juopotteluunsa siinä kuin muutkin juopot.
Suomenvenäläisiksi ei voida laskea maassamme lumetehtävissä piileskeleviä KGB-tahoja, kuten Leonid Villeviich Laaksoa, joka on Ria Novostin peiteroolistaan tunnettu KGB upseerin koulutuksen saanut vieraan vallan agentti. Asiaa voitte tarkistaa mm. AKS:n historiikkia kirjoittaneelta Heikki Eskeliseltä.
Boris Verikovin ( suomenvenäläisten edustajana esiintynyt ) isä oli sodan aikana lähinnä laivojen sisätilojan siivoamassa, ei radiotiedustelijana. Setänsähän ammuttiin vapaussodassa 1918 ortodoksipappina Tampereen Ryssän kirkon portille ansiokkaasti. Olihan hän miehittäjävallan edustaja.
Suurin komiikka on kaltaisissanne miehittäjä-Ryssän hännystelijöissä.
Kunnioittaen Seppo Lehto

Panzermeyer varoittaa Lehtoa:
Jos tapaatte ugri-Seppo Lehdon teille jää vain yksi mahdollisuus toimia; toimia sillä tavalla, kuten terroristeja vastaan toimitaan tänään. Seppo Lehtoa käsitellään sekä terrorista että ääriliikkeen häirikkö johtajana Euroopassa
Europol etsii Lehtoa, joka piileksii poliisia Tanja Siirtola nimisen naisen luona. Lehdosta on luvattu tuntuva palkkio ELÄVÄNÄ tai KUOLLEENA. Lehto on tuomittu useista eri rikoksista aikaisemmin; viimeksi 20.6.2000.
Lehtoa pitää kohdella terroristina; KAMERADEN! Tähtäin kohdalleen. Tuli on vapaa terroristi-Lehtoa kohtaan ...
Panzermeyer

Lehto kommentoi:
Runkkari Tampereen Pyynikiltä yrittää esiintyä "Panssarimeijerinä" ,mutta kyllä se tiedetään että rampa käsi siellä paskanulostuksen takana lymyää.
Onnistuuko runkkaus huonosti kun käsi on rampa? Entä onvatko ryssäläiset tahot toimittaneet uusia sikoja nylkytettäväksi? Tai ryssänpenikoita?
Huomasitko Kulaus Jutku muuten että ylistämäsi Ernst Augusti on sika ja munaan julkisesti heiluttava vilauttelija ja että Caroline antaa Ernst Augustille kenkää. Runkaatko nyt Juutilainen Caroline mielessäsi ko huoranlumppuhan on nyt "vapaa" vaikkakin jo todenennäköisesti saanut j0onkuin neekerin itseään panemaan

Lehto puuttuu kielikysymykseen:
Viikinkien raiskausretkistä saivat alkunsa myös hurrimme
Eli mitätön mies ( ss-waffen-tapaus ) Enestam ymv. kantavat veressää raiskatun suomalaisen naisen verta. Kuinka moni raiskattu suomalainen opettaisi lapsilleen raiskaajiensa kieltä?
Seppo Lehto
Laittakaa tämä viesti RKP:llekin, kiitos!

Panzermeyer vastaa ja kritisoi Lehdon perimää:
Terroristi Seppo Lehto ei ikinä kelpaisi tai olisi kelvannut etsisellä ugri-ryhmällään yleiseurooppalaiseen armeijaan, kuten Waffen-SS:ään aikoinaan tai Eurokorpsiin http://www.eurocorps.com tänään. On siinä oikea mies puhumaan asiasta, mihinkä perimältään ei ikinä hyväksyttäisi [vrt. ko. ylläoleva teksti; katsokaa miehen typerä aksentti. Ei liene ihme, että Lehdon silmistä [niinkuin vaimonsa ja lapsiensa]takaraivoluu paistaa läpi ... Kun lisätää miehen ideologiaan vielä DDR:n ihailu, niin eiköhän se meille kaikille ala riittämään? Monille on riittänyt; nyt on kysymys vaan mitä Lehdolle tullaan tekemään ---
Kehotamme mm. puolustusministeri Jan-Erik Enestamia tekemään rikosilmoituksen Seppo Lehdon julkisista solvauksista ja uhkauksista.
Lehto piileksii poliisia Tanja Siirtola nimisen naisen luona Penttiläntie 12 D:ssä Tampereella; puolustusministeriö voi lähettää piiskan hakemaan Lehdon suojiin tai käyttää karhukopla-terrorismin vastaista yksikköä Lehdon nujertamiseen sinne.
P-M

Lehto kritisoi Klasun vapaanaoloa:
Siis Klaus "jutku" Juutilaisen paikka on B-mielisairaalassa kirjoitustensa perusteella.
Miksi tätä runkkaria ja sikoja nussivaa ryssäläisten kätyriä ei suljeta laitokseen vaan saa näytellä typerää naamaindeksiään Tampereen kadulla.
Ei viitsi rampaa paskaa edes turpiin vetää....

Klasu kiittää V. Putinia Tshetshenian-sodasta:
Meine Herren!
Meine publich Antwort am 1. August 2000:
Sehr geehrter Herr Präsident Putin!
Erstens herzliche Dank für Ihren Tsetschenia-Krieg. Die Gerechtigkeit erkennt man daran, daß sie jedem das Seine zuteilt. Als europäische Bewegung haben wir die große Ehre uns vorzustellen in der Hoffnung fruchtbarer Kontakte und Zusammenarbeit zur förderung der gemeinsame Idéen und Bestrebungen. Dank, nochmals.
Zweitens könnten wir stoltz zu sein über Ihrer deutsche Sprache. Sie sprechen auf gut Deutsch, Herr Präsident. Deswegen verstehen Sie auch, daß wir hier auch gegen den ugrischen Völker sind. Vergeßen Sie nicht das Feld der Konspiration ist wie das Sargossa-Meer.
Drittens wollen wir einen MACHTfaktor schaffen, dann brauchen wir Einheit und Autorität. Wir dürfen und niemals leiten lassen von dem Gedanken, etwa ein Herr von Politikern zu schaffen, sondern ein stark Heer von Soldaten der neuen Weltanschauung. Sie kämpften im Tsetschenia und auch gegen den russische Oligargismus und wir ganz genau wißen, was das bedeutet heute.
Allein ich glaube doch, daß wir für dem Frieden der ganzen menschlichen Gemeinschaft zusammenarbeiten könnten heute. Gerade jetzt.
Als gesagt haben wir die Mitgefühl zum Tsetschenia Krieg; Sie kämpften dort für das Europa gegen den muslimische Welt. Ihr kennt unseren Feind. Diese Welt planiert einer Krieg und terror gegen den Europa heute. Im diese Sinne hoffen wir Ihnen viel Erfolg im Tsetschenia. Die Zukunft des Vaterlandes fordert von euch Taten. Wir wollen zu Hilfe kommen. Auch verlorenen finnische und deutsche Gebiete werden Zug um Zug zurückverhandeln, wenn wir Ihr Tsetschenia Krieg unterstützen wollen. Denn aus den neugewonnenen Ost-gebieten wollen wir einen Garten Eden machen. Aus der Asche stieg wieder Phoenix hervor.
Wir warten auf Ihre Antwort ... Herr Präsident, Putin
Mit freundlichen Grüßen
Mit vorzüglichen Hochachtung!
Vorsitzender der Paneuropa Finnland e.V.

Lehto kommentoi:
LUKEKAA KLAUS JUUTILAISEN PÖNTTÖ KIRJE PUTINILLE NIIN NÄETTE MITEN RYSSÄÄ NUOLLAAN OIKEIN KUNOLLA. KLAUS JUUTILAINEN KIITTELEE PUTINIA TSETSENIAN KANSANMURHASTA.
TÄMÄ MIES (JUUTILAINEN) ON PAHIN OMASSA LAJISSAAN.

Klasu raportoi Putinin kansliaan Lehdosta:
Sehr geehrter secretariat Herr Präsident Vladimir Putin,
Wir glauben, daß der ugrische terrorist Seppo Lehto zu Ihnen das Problem dort ist. Wenn Sie brauchen uns für Seppo Lehto nehmen Sie mit dem Tapferkeit einer Kontakt zu uns.
Heute habe ich "Postkard Mustafa Kemal Atatürk" von Ihre "geheime" Kontakt-person aus Istanbul empfangen. Dank, nochmals.
IHR
Klaus

Panzermeyer uhkaa Lehtoa:
Me emme tule antamaan yhtään armoa Tapaus Seppo Lehdossa; toimitimme juuri Lehdon henkilökohtaiset tiedot kyselyn takia Venäjälle ja olemme valmiudessa siirtää Lehto Venäjän vankeuteen odottamaan paikallista pikaoikeudenkäyntiä.
P-M

Panzermeyer uhkaa Lehtoa:
Seppo Ugrilaiselle ei enää anneta armoa, vaan me tiedustelemme eversti Putinilta yhteistyötä Lehdon evakuoimiseksi ---
Samurai töihin ...

Lehto vastaa:
Ensinnäkin samurait eivät työskentele kuten komut
Samurailla oli omassa yhteiskunnassaan vain dobermanin virka, ei muuta.

Klasu vastaa Lehdolle:
Oheinen kirjoitus paljastaa kirjoittajan ugrilaiseksi henkilöksi, jolla ei ole yhteistyökumppaneita ollenkaan. Suomen Sisu palstalla mainittiin lehdon "lapsista"; hänellä ei kuitenkaan ole sellaisia.
"Samurailla oli omassa yhteiskunnassaan vain dobermanin virka, ei muuta"
Huomatkaa ugrilainen pätkä-lehdon hyvin vähättelevä sävy sotilaita ja erityisesti aseveljiä kohtaan. Johtajaksi tms. ei pätkä-lehdosta ole ainesta.
Ugreja ei ole kuin muutama ja germaaneja reilun reilusti yli 100 miljoonaa Euroopassa ja jos britit yms. lasketaan mukaan 200 miljoonaa.
Joten alkaa heittää ugrit ison valehtelevan suunne takia!!! Ugrien valehtelevat suut suljetaan pian.
Muuten onkohan lehto ikinä ottanut todellisia uhkausia Venäjältä vastaan? Ugri-taustalla hän on paskonut ne housuihin ja unohtanut ...

Lehto kommentoi Klasun kallonmuotoa:
Antropologin lausunto Juutilaisen kallonmuodosta ja silmäkuopista
Ystäväni antropologi Pekka Lehikoinen kertoi nähtyään Juutilaisen kuvan hänen kotisivuillaan K.J:n edustavan tyypillistä udmurttien arkkityyppiä. Huomatkaa kallonmuoto, sekä selvästi itäistä perimää olevat silmäkuopat
Kaikella ystävyydellä Suomen antropologien psta

Klasu analysoi ugreja:
Germaanisen palstan vastaus ugreile:
Ugreille on tyypillistä, että takaraivon luu paistaa silmistä. Samaten takakallon "lommo", joka usein ulottuu (Seppo Lehdon tapaus) silmien tuntumaan, jolloin takaraivo luu "kuvastuu" silmistä. äO = 10. Tämä kuvastaa taas monia piirteitä, kuten Ugrit ovat anti-ihmisiä, joilla ei ole mitään sivistystä.
1) Ugrit ovat myös aika lyhyitä pituuskavultaan (Seppo Lehdon kokoa) Piirteenä on kaikkinainen vallan vastustaminen (taas Lehto & Veltto Virtanen)
2) He vastustavat puolueita ja vallankäyttöä fanaattisesti.
3) Kuitenkin pyrkivät politiikkaan, mikä kuvastaa ugrien sekopäisyyttä, koska he hakeutuvat sinne, mitä vierastavat. Ugri piirteestä johtuu hullu totaalisdemokraattinen järjestelmämme.
4) Armeija. Ugrit ovat ehdottomia armeijan vastustajia. Siinä löytyy taas ugri-Veltto esimerkkinä. Eipä ugri-Lehdon tai ugri-Jussi sen kummempia asiassa edusta.
5) Ugrit halveksivat kaikkia muita kieliä paitsi ugriansa ja sen sukuisia.
6) Ugrit väittävät, että suomalaiset periytyvät saamelaisista (kuten ugri-Jussi), jotta tulisi potentiaalia toimiin. Erityisesti ugri-Jussi on sotkenut kielitieteen genetiikkaan.
7) Ugreilla on suuri ja valehteleva suu, kuten esimerkkeinä taas Veltto Virtanen ja Seppo Lehto. Sivumennen en ihmettele, että Lehto on lausunut helliä ja ihailevia sanoja Virtasesta aikaisemmin. Ugrien valehtelevat suut tullaan kuitenkin tukkimaan.
8) Ugrit vastustavat germaaneja; he kun eivät koskaan pääse heidän tasolle ja he tietävät sen. Tällöin ei jää kuin fanaattisen vastustamisen mahdollisuus vrt. "Ladon kokoa"-nimerkin uhkaukset Klasulle.
9) Ugreilla ei ole ihmisen kunniaa vrt. Lehto ja Veltto tyyppiesimerkkeinä jälleen. Kunniakäsitys puuttuu. Saati sotilas tai upseerikunniaa äidinmaidossa.
10) Ugrit ovat pelkureita; kaikki merkittävät sotilaat sodissamme olivat germaanista alkuperää. Poikkeus vahvistaa vain säännön. Ugrit ovat puskajusseja.

Lehto varoittaa venäläisiä:
I want Carelia returned to Finland immediately. I want the russian dirty pigs killed in gas chambers. You are nothing better than filthy gangsters, fit only as slaves to the = aryan superrace.
Sieg Heil, Seppo Lehto
Sturmf=FChrer
University of Turku,
Finland

Lehto raportoi Klasun liikkeistä:
Jutku nähty maatalousoppilaitoksen liepeillä jakkara kainalossa: ) Nussitteko edelleen hevosia perseeseen, Klaus Juutilainen.

Panzermeyer ja ugrien geenit:
Huomatkaa Seppo lehto Ugrilainen tunnustautuu yleisesti udmurtti-ugrien johtajaksi!!!! Saameko kruunata ugrien paskainvalidikallon julkisesti? Paska-kallo, perkele!!! Pääsi kelpaa vain hevospooloon pelipalloksi alhainen ugri-pää!!!
Ugrien olisi syytä kuitenkin lopettaa paskageenien levittely. Jokainen ugrigeeni tulisi hävittää, jotta Suomen kansakunnalla olisi tulevaisuus. Ugrit liittyköön Udmurttiin, niin kuin Seppo Lehdolle on Euroopasta julkisesti monesti vastattu keskustelupalstoilla ---
Seppo Lehto tunnustaa julkisesti yllä olevan udmurtti-ugrien johtaja. Tällä tittelillä hän spammasi Klasulle 4.8. n. klo 22.50. Seppo "pätkä" Lehdon sukupuolielämä ei kiinnosta muuten ketään; kun pää on invalidisoitunut ugri-siittiöistä ja ugri-munasoluista niin tapaus SEPPO LEHTO on toivoton ...
Seppo Lehdon siittiöt ovat yhtä täytä paskaa, takuumerkki aivoinvalideetista ja syrjäytymisestä jälkeläisille. Lehdon naisten munasolut valmistelevat taas varmaa tietä mielisairaalaan suljetulle osastolle. Geenit ovat kaatopaikkatavaraa. Lehdon naisella ei ole edes ihmisen mittaa, vaan he ovat Lehdon tapaan anti-ihmisiä, jolla paistaa yhtälailla talaraivonluu silmissä ... todistaen äO:n olevan luokkaa 0-5 pistettä.
Panzermeyer
- Juha Isotalo YK-vääpeli

Lehto vastaa Panzermeyerille:
Panzermeyer - Juha Isotalo YK-vääpeli äO ja "ihmisyys" edustaa halvinta mahdollista ryssäläistä kusetusta
Mikä ilmenee oheisesta kirjoitelmatekeleestään.
Mikä lie miehittäjä-Ryssän vale YK-vääpeli, lieneekö udmurttiugriseemi Juutilaisen takaraivo taustalla?
KUOLEMA RYSSÄLLE JA RYSSÄLÄISILLE ALI-IHMISILLE, JOTKA OVAT SYYLLISTYNEET JA SYYLLISTYVÄT TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ SOTARIKOKSIIN TSETSENIAN YMV. KANSAKUNTIA KOHTAAN
ps:Tekstinsä kuuluvat samaan sarjaan kuin Timo Laineen kirjoitus Kaleva-lehdessä 15.7. 2000 s. 35 ollut Ryssän sotarikollisia ja sotarikoksia puolustava yksipuolinen saastainen artikkeli: "Partisaanien vastahyökkäys"
Kunnioittaen ystävällisest Seppo Lehto
- Ryssäntappaja -

Panzermeyer kritisoi Lehtoa ja Jussia:
Sekä Halla-aho (slaavikielen opettaja) että Lehto (julkisesti tunnustautunut Udmurtti-ugrien johtajaksi) sanovat Klasua "nuoliskelijaksi" Venäjän suuntaan [molemmat ovat ugrilaisen typeryyden huipentumia]; joka tapauksessa Klasu ainoa johtava henkilö, joka pyrkii neuvotteluiden kautta saamaan Karjalan takaisin. Klasu kannattaa myö vapaaehtoista maanpuolustustyötä, jonka Halla-aho torjuu. Klasu kannattaa myös NATO-jäsenyyttä, jonka Halla-aho torjuu.
Kuka meistä on oikeassa idiootti, Te vai minä, Hyvä Herrat? Kuka meistä on oikeassa? MEISTÄ MINÄ OLEN OIKEASSA!!!
Ilmeisesti sekä Seppo Lehdolta että Jussi Halla-aholta puuttuu kokonaan saksan kielen taito tai diplomaattiset neuvottelukyvyt. Von Bismarckin elämäntyöstä saattaisi olla ko herroilla jotakin oppimista.
Ohessa kohta kirjeen lopussa, joka tarkoittaa selvästi, että me tuemme Venäjän Tsetsenia sotaa, kunhan me alamme saada oma vastaavat alueet takaisin myös Saksan. Eli näissä asioissa on kuljettava yhdessä muun Euroopan ja USA:n kanssa. Käsittääkseni kukaan muu johtajaehdokas ei ole määrittänyt kantaansa näin tarkasti kysymykseen ...
"Die Zukunft des Vaterlandes fordert von euch Taten. Auch verlorenen finnische und deutsche Gebiete werden Zug um Zug zurückverhandeln, wenn wir Ihr Tsetschenia Krieg unterstützen wollen. Dann aus den neugewonnenen Ost-gebieten wollen wir einen Garten Eden machen. Aus der Asche stieg wieder Phoenix hervor. Wir warten auf Ihre Antwort ..."

Lehto osoittaa saksantaitonsa:
Sollten wir nun auf deutch screiben? Naturlich könnten wir wersuchen einige wörten dir geben, aber es ist nicht so leich, wenn sie dass nicht vom Muttermilch bekommen hätte.
Meniköhän nyt sinnepäin. Saksankielentaito perustuu vanhan hurrinoidan opetuksiin.
Seppo Ryssänsuolistaja

Klasu ja Euroopan valtakunta:
Hyvä Herrat!
EU:n jäsenvaltioiden on hyvin pian päätettävä, miten meidän kansallinen ja valtakuntatasolla tapahtuva päätöksenteko sovitetaan yhteen yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Ohessa on meidän yhteinen keskustelun avaus [liite], jonka kaavion pohjalta pidetään lokakuussa 2000 suuri oikeistovoimien yhteinen kongressi Frankfurtissa Saksassa, jonne kaikki ovat tietysti tervetulleita.
Me rakennamme suurta valtakuntaa Eurooppaan!!! Euroopan suurten perinteiden mukaan. Tavoitteemme on nostaa Eurooppa suurvallaksi (NATION EUROPA) USA:n rinnalle hyvässä yhteistyössä Uuden Mantereen kanssa.
Klaus

Nimimerkki "Anonymous" Suomen Sisun palstalla:
Historian lehdille siirtyvien tekstien ongelmaa vähentäisi jo se, jos "klasut" ja vastaavat ääliöt siirtyisivät jauhamaan paneurooppa ideologiaansa sille omistetulle keskustelupalstalle.

Aryan Heritage reagoi:
Nimimerkki Anonymous Suomen Sisu-palstalla herjaa Klasua Seppo Lehdon ugri-tyyliin. Olisikin korkea aika perustaa kunnon paneurooppalainen keskustelupalsta, josta ylläpito pitäisi udmurtti-ugrit kaukana.
Suomen Sisu on valinnut Euroopan sijasta Udmurttian arot viiteryhmäkseen!
Eläköön Itävälta
Eläköön Eurooppa!

Panzermeyer samasta asiasta:
Kiitos Aryan heritagelle!
Täydellistä suhteettomuutta ja täydellistä käsityskyvyn puutetta edustaa todellakin seuraava lause:
"Historian lehdille siirtyvien tekstien ongelmaa vähentäisi jo se..."
Vai että historiaa tehdään nykyään internet-keskustelussa. Nimimerkin älykkyys < 0 äö.
P-M

Panzermeyer jatkaa samasta:
Terve Aryan Heritage!
Luitko ugri Jussi Halla-ahon & kumppaneitten viestit ugrien Suomen Sisun palstalta. Jos miesten älykkyys on samaa kuin tiedustelukyky niin tuo porukka pysyy edelleen promille marginaalina; uskovat, että interkeskustelulla mennään historian sivuille. Olen jo alkujaan sanonut, että tuolla porukalla ei päästä mihinkään paitsi Udmurttien arolle, vai mitä?
Uusin typeryys on todistaa palstalla kuinka rasismi kytkeytyy oppineisuuteen tms. eikä alaluokkaan. Näin koko Unionin Itävallan vastainen politiikka saa moraalisen oikeutuksen näillä typerillä kannoilla. Mitä todellisia oikeita typeryksiä ja oman pesän paskantajia koko joukko!!! Tuon Jussin kanssa tekis mieli vähän jutella kahden kesken.
P-M
Wulf
/\_/\____
( - - )
 \_/\

Aryan Heritage Seppo Lehdon Suomea mustaavasta toiminnasta:
Ugri Seppo Lehdon herjakirjeet ulkomaiden johtajille vaarantavat suomen kansainvälisen maineen, mutta se kai Lehdon toiminnan tarkoituspereränäkin on. Ulkomailla kuvitellaan että Suomen asuttavat rivosuiset ugrit jotka eivät kunnioita ketään eikä mitään.
Lehto lisäksi lähetyy englantia ja suomea käyttäen henkilöitä joiden kanssa tulisi kommunikoida sakasan kielellä. Saksaahan Lehto tunnetusti ymmärtää vain pornoelokuvista oppimiaan lauseita.
Lehto on ongelma joka pitäisi saada pois päiväjärjestyksestä!

Aryan Heritage Lehdosta ja Euroopan aatelisista:
Seppo Lehto on nimittänyt korkeaarvoisaa prinsessaa ryssänprinsessaksi ja lähetellyt pornokuvaa, jonka väitti esittävän ko. prinsessaa sukupuoliyhteydessä neekerin kanssa. Me kaikki tiedäme että ko. kuva esitti Lehdon omaa kolttahuoraa ja oli Lehdon ottama pariskunnan sairaiden seksisessioden aikana joihin on osallistunut lapsia, eläimiä ja neekereitä. Tässä ei ole mitään uutta. Tämän kaiken me olemme Lehdosta jo kauan tienneet. Lehdon sairas seksuaalisuus saa monenlaisia mutoja mm. ulosteiden syöminen yms.
Lehto ei ymmärrä että tulevaisuuden Eurooppaa johdetaan aatelisten linnoista eikä udmurtttien koltista. Onkin kumma että suurvaltojen tiedustelupalvelut eivät ole vielä eliminoineet Lehtoa. Myös MOSSAD voisi toimia: herjasihan Lehto-eläin taanoin Suomen Juutalaisia, jotka olivat huomattavasti parempia sotureita kun kukaan Lehdon puskissa kyykkivistä käpykaartilaissuvusta. Mossad voisi viedä Lehdon Jerusalamiin tuomittavaksi, koska venäläiset eivät lupauksistaan hulimatta ole käyneet noutamassa sosiaalipummi-Lehtoa tuomittavaksi. Sika Lehdon soisi joutuvan venäläiselle vankileirille siperiaan sillä teloittaminen olisi tälle herjaaja-terroristi-eläimelle liian lievä rangaistus.
Kiitos Panzermayerille päätäväisestä Lehdon-vastaisesta linjasta. Lehto on useasti haastettu kaksintaisteluun germaanien toimesta mutta pelkurina ja ugri-sikana hän ei ole tullut paikalle. Kuka tahansa voittaisi tasakalloisen ja alimittaisen Lehto-sian taistelussa.
Lehdon kohtalo on sinetöity Euroopan aatelisten linnoissa. Jalosukuiset ihmiset eivät jätä rankaisematta Lehdon harjoittamaa herjausta!

Panzermeyer varoittaa Lehtoa ja ugreja:
Me emme emmi tuhota häikäilemättömästi Seppo Lehtoa & hänen ugreja. Kysymyksessä on nyt sota ja puhdistuksia ollaan tehty jo historian aamukoitosta; mm. Neanderthalin ihmiset tuhoutuivat jääkauden loppuvaiheen Sapien tyypin rodun Cro-Magnon ja Aurignacin ihmisten toimesta. Ei mitään uutta Auringon alla. Nyt sitten lähtee Seppo Lehto. Kukin vuorollaan

Klasuin viimeinen varoitus Lehdolle:
Tämä on viimeinen varoitus Seppo Lehdolle & kumppaneilleen yrittää hakea kauttani julkisuutta. Seppo Lehtoa ei tunne kukaan. Ne Lehdon tuhat häirikkölausetta aiheutti sen, että jos Monacon Prinsessa Stéphanie vierailee Suomessa joskus, niin tämä Lehto niminen häirikkö teljetään ja heitetään erittäin tiiviisti putkaan siksi ajaksi. Ainakin Monacon turvallisuuspalvelu estää toimestamme Lehdon liikkeet täysin asunnolta (uhkailujen takia), missä rikollinen häirikkö Lehto piileksii koko ajan tänäänkin poliisia mahdollisen tulevan huippuvierailun aikana. Siitä pidetään kyllä tarkkaan huoli turvallisuusammattilaisten toimesta.
Ennakkotapauksiakin on olemassa ja vaikka kuinka paljon; kanadalaisen Olga Romanoffin vieraillessa Tampereella Seppo Lehto -niminen häirikkö vietti tuon ajan putkassa lehtitietojen mukaan. Kerrotaan poliisitietojen mukaan Lehdon hakanneen putkaan laitettua tarkkailukameraa ryssän vihassaan tuntien ajan ... Bill Clintonin vierailun aikana Lehto oli monta päivää putkassa Helsingissä etc.
Lehdon "tunnettavuus" on laatuaan sitä, että jonkun merkkihenkilön vierailun aikana lehdissä on lyhyt tiedote, että joku "äärioikeistolainen häirikkö" on viettänyt pidätettynä tuon vierailun ajan. Tiedetään Lehdon suorastaan tavoittelevan tällaista julkisuutta toimissaan.
Mutta me laitamme Lehdon putkaan jalkarautoihin, käsirautoihin ja vielä peltihousuihin. Seppo Lehdon vakituinen asuinpaikka tulisi olla suljettu osasto.
klasu

Panzermeyer Klasusta ja ex-kuningatar Noorasta:
Seppo Lehto on ugrilainen propagandisti.
Klasun esikunta on pohtinut ko. persoonan naisasioita ja seuraava liike on yhteydenotto Jordanian ex-kuningatar Nooraan, joka on alkujaan amerkikkalainen ja saksalainen ... lisäksi arkkitehti, missä on ko. henkilöiden yhtymäkohta. Klasun ikää ja leski.
Toivomme Nooralle ja Klasulle hyviä hetkiä arabiaan Jordaniassa. Suuressa arabian maassa.
Panzermeyer

Lehto kommentoi:
Juutilaisen kannattaisi lähteä kosiomatkalle Swasimaan tai Leshoton hoveihin. Ehkä sieltä löytyisi joku murjaanien jämäprinsessa Klasulle naitettavaksi.
Saisi klauskin kunnolla oikeaa neekerinpillua. Tähän astihan klasu onkin hakemut "morsiammensa" navetasta ja seksikaupan kuminukkeosastolta.
Etiopian edesmenneen keisarin jälkeläisiä Klasun kannattaisi myös tavoitella, väittihän Etiopian hallitsijaperhe polveutuvansa kuningas Salomosta ja omaavansa näin ollen juutalaisverta, mikä sopisi hyvin Klaus-Jutkulle
P.S. Husseinin jälkiliukkaille Klasulla tuskin on asiaa.

Aryan Heritage vastaa ja analysoi Afrikan tilannetta:
Lehdon ääliömäinen Klasua herjaava kirjoitus Afrikasta todisti taas Lehdon tietämättömyyden. Lehto ei tiedä mitään Afrikan tilanteesta...
Lehto herjasi samalla Swasimaan ja Leshoton kuningaskuntia, jotka ovat mustan Afrikan menstystarinoita. Kumpikin maa voi hyvin ja saa tuloja mm matkailusta. Kyseisistä maista ei väestö pyri muttaamaan Eurooppaan niin kuin esim sosialistisesta Somaliasta.
Juuri Ranskan vallanakumouksesta periytyvä tasavaltalaisuus ja sosialismi ovat ollet Afrikan turmio. On tyypillistä Suomelle että Afrikassa ei ole tuettu Lesothon ja Swasimaan kaltaisia perinteisen kuningasinstituution valtioita vaan tukea on ohjattu sosialismin rakentamiseen mm Tansaniassa.
Mitä Etiopiaan tulee niin maa oli ihan hyvinvoiva niin kauan kuin keisarihuone oli vallassa. Keisarin brutaali murhaaminen ja marxilaisten typerysten tekemä vallankaappaus ajoi maan turmioon 1970-luvulla saaden aikaan mm.kammottavan nälänhädän. Etiopian hallitsija suku oli vanha ja arvostettu ja sillä oli keskiajalla yhteyksiä useisiin Euroopan hoveihin. Tuon perinteen katkaiseminen olikin yksi Afrikan suurista onnettomuuksista.
Sosialistit Nasser ja Gaddafi olivat vastuussa Egyptin ja Libyan kuningashuoneiden syrjäyttämisestä 1950 - ja 1960-luvulla. Kumpikin maa voisi kukoistaa nyt jos nuo hölmölöiset eivät olisi kumonneet kuningasvaltaa.
Afrikan tulevaisuus on monarkkioisssa. Jos afrikallaisilla on järkeä luopua kirotusta sosialismista ja palata vanhaan afrikkalaiseen kuninkuuteen niin maanosalla on tulevaisuutta.
Me germaanit tahdo afrikkalaisia asumaan Eurooppaan, mutta olemme valmiit hyviin suhteisiin monarkkisiin ja perinteitä kunnioittavien ei-sosialististen afrikkalaisvaltioiden kanssa.

Panzermeyer uhkaa ugreja:
Seppo Lehdon & muiden vastaavien ugrien; Halla-aho, Taikaviitta jne. suut tullaan pian tukkimaan 10 kohdan syytelistan ugreja vastaan kohdan mukaisesti. Eikö vain? Klasun tavoittelemat naiset eivät kuulu Teille herjattaviksi!!!
Seppo Lehto & kumpanit uskoisivat varmasti sen, että Klasu tavoittelisi 100-vuotiasta kuningataräitiä, jos Klasu niin sanoisi.
Klasu ei tietenkään kerro tällaisella postituslistalla naisistaan, joita tavoittelee; eilisellä kuningatar Nooran esillenostamisella kokeilimme reagointianne. Vain siinä ja harhautusmielessä. Kirjoitus ilmestyikin yht'äkkiä mm. Suomen Sisun palstalle. Luuleeko ugrit todella, että Klasu vaarantaisi tavoittelemansa naisen maineen kertomalla hänen nimen Lehdoille & muille ugreille rieposteltavaksi? Ilmeisesti ... ugreja, kun ovat ja syntyneet tuo kuuluisa takaraivoheijasteinen valo loistaa silmistä kertoen äärimmäisestä yksinkertaisuudesta.
Hoitakaahan vaan omat naisasianne ja leiviskänne.
P-M
Wulf
/\_/\_____
( - - )
 \_/\_ __
        / \
     _/ _\

Aryan Heritage ja Clintonin palaute:
USA:n Presidentti Bill Clintonin Valkoinen Talo eli White House kiitti Panzermeyerin kirjoitusta "German NPD deserves our respect ..." kertoen kiinnittäneen huomion tekstiin.
Kiitos Panzermeyerille ja CIA:lle!!!

Lehto kommentoi edellistä:
Bill Clinton nauraa Jutkusika-Juutilaisen kirjeille suihinottojensa lomassa :) Naurua sirkushevoselle :)

Panzermeyer vastaa:
Ole sinä saatanan anti-iminen ja Ugri-pää Ugrilainen Seppo Lehto hiljaa. Pentagonista löytyy mm. Illun kuva maailman kolmen parhaan lentäjän keskuudesta.
Oheinen Lehdon kirjoitus paljastaa, että hän on NPD:n vastustaja ja Wiesenthal järjestön soluttama amatöörivakoilija; hänhän on kertonut mm. faksissaan olevansa Mossadin Suomen agentti.
Suur-Suomi järjestö ollaan laskettu Mossadin yhteistyöjärjestöksi muualla Euroopassa. Viime syksynä kuolleesta Pubiksesta kirjoitetusta kirjasta on maininta Suur-Suomen kytkennöistä juutalaistiedusteluun.
P-M
P.S. Lehto on täysi kusipää!!! Venäläinen mafia hoitelee miehen pian!!!
Klasu ei ole ikinä kirjoittanut kirjettä Clintonille tai Putinille. Ei ole mitään syytä.

Klasu Lehdosta:
Oikein Panzermeyer!!! Oikein!!! Lehdon täyden kusipäisyyden näkee, että hän lisää myös vasemmistolaisetkin rakentamilleen spammilistoilleen.
Kertokaa toki pitääkö huhu paikkaansa, että ugrilainen Lehto on yrittämässä Vasemmistoliiton listoille seuraavissa vaaleissa? Hänhän yritti SDP:n listalle vuonna 1995 ...
Lehto yrittää peittää oman mielisairautensa väitteillä, että kirjoittelen kirjeitä sekä Putinille että Clintonille. Lienee selvää tässä sanoa sen, minkä muutkin tietävät (ei valehtelevat ugrit). Minulla ei ole mitään syytä kirjoitella sellaisia ...
Pubis-asia pitää paikkansa; Suur-Suomen nimi löytyy sieltä.
Klasu
P.S. Olen myös kuullut, että venäläinen mafia tulee hoitelemaan Lehdon. Se onkin lehdolle totinen paikka ,,,

Panzermeyer ja Lehdon lopun ajat:
Kiitos, Klasu!!!
Pian pääsemme tuosta ugri-mongoloidi takaraivoluuheijasteisesta miehestä täysin ja lopullisesti eroon; pitääkö Klasu paikkaansa, että "Avtsinoffin aikaan" Venäjän lähetystö ehdotteli yhteistyötä Lehdon eliminoimiseksi?
Jos näin on, niin se on pitävä merkki, että venäläinen mafia todella suunnitellee jotakin Lehtoa kohtaan tulevaisuudessa. Hyvä niin!!! Pääsemmepä tuosta miehestä lopullisesti eroon ...
Panzermeyer

Panzermeyer ja Lehdon sukupuolielämä:
Kiitos Aryan Heritagelle viestistä. Klasu on todella monta kertaa pyytänyt paikkaa, jossa hän voisi selvittää lehdon kanssa välit mm. nyrkkitappelussa.
Lehto ei ikinä ole saapunut paikalle ... sen sijaan hän tyytyy kirjoittamaan aivottomalla takaraivoheijasteisellaan päällään kaikkea paskaa ympäri maailmaa luulen sen loukkaavan. Ihmettelemme, että miestä ei olla vieläkään lyöty suljetulle osastolle. Todellisuudessa Lehto on pelkkä paskakasa, joka nai pelkkiä huoria; naisenaan halvin mahdollinen vittu, jota imee joka yö syöden naisensa ulosteita. Ulosteiden syömisen voi tarkistaa sekä Maarit Tastulalta että Jyrki Richtiltä YLE:stä. Näille Lehto lähetteli naisensa kanssa fakseja, missä kertoivat syövänsä toistensa ulosteita kerran viikossa.
Venäläinen mafiakin on ilmoittanut selvät toimensa, mitä Lehdolle tehdään.
Klasulta oli kyselty yhteistyötä Suurlähetystöstä "Avtsinoffin aikana". Siis suunnitelmat ovat jo olemassa.
Me annamme sen tapahtua; meillä ei ole velvollisuutta suojella Apina-ugri-pätkä-Lehtoa ja hänen aivotonta paskaperhettään.
P-M

Lehto solvaa Klasua:
Jordanialaisilla olisi ympärileikattu vittu - Viite: ) Juutilaisen kannattaisi tavoitella murjaaniprinsessaa Afrikasta.
Saisi mennä lasinpalan kanssa kun vituttaa ...? ... josko saisi luvan panna ympärileikattua seemigermaania

Panzermeyer vastaa:
On siinäkin SUPERonajoija meillä ...
Meidän uusi tuleva pörssikomeetta onkin ugripäät; näin kunnalisvaalien alla olisi mukava antaa pari ilmaista "demo-näytettä" hevospooloon.
Seppo? Olisitko tässäkin vapaaehtoinen antaisit ilmaisen näytteen, kun käyt tätä kunnallisvaalikampaniaasi täällä netissäkin?
PANZERMEYER, STURMSOLDAT

Garl-Gustav Mannerheim Klasusta:
Klaus Juutilainen kyseli kaupungilla somalilta: "Saiskos vielä mulkutella kanssasi?"
Eli oliko tuo nyt mitään uutta sikojen perseeseenrunkkaamisesi rinnalla?
taitaa pancermaijalla olla letku tyhjänä somalinpersepanojen jäljiltä? Taitaa sinun demosi olla tyhjinä somali-imuttelun jäljiltä?
Sotamarski

Aryan Heritage vastaa:
Lehto häpäisi Marsalkka Mannerheimin muiston esiintymällä hänenä törkyviesteissään. Marsalkka oli suuri soturi ja germaani toisin kuin aivoton ugri-Lehto.
Marsalkka olisi ampunut Lehdon jos tämä olisi tullut vastaan.
Onkin välittömästi käynnistettävä neuvottelut Marsalkan elävine sukulaisten kanssa Lehdon eliminoimiseksi. Lehto Marsalkkaa häväistessään häpäissyt myös koko tämän suvun, mitä ei tietenkään sovi jättää kostamatta!

Klasu lähestyy P. Väyrystä:
Paavo Väyrynen. Herra Väyrynen! Kai tekin haluatte olla mukana Seppo Lehto-peijaisissa? Ne alkavat pian germaanisen tapaoikeuden mukaan (lue alla). ajankohta ei ole vielä selvä. Toivomme Teille menestystä, voimaa, rohkeutta ja terveyttä. Kiitämme teitä sydämellisesti paneurooppalaisesta työstä, mistä mm. osoituksena mainio paneurooppalainen kirjanne. Tuemme pyrkimyksiänne ko. liikkeen päämäärien saavuttamiseksi, jotta Reich Gedanke tai Reichsidee lopulta toteutetaan käytännössä Euroopan laajuisesti. Siihen tarvitsemme yhteityötä ja kansallisten voimien yhdistymistä. Kiitos, vielä kerran ... / (Klasu)
Jep!
Minulla on mm. Suomen aateliston kirjasta laivainsinööri Mannerheimin osoite Espoosta. Lisäksi hänellä on kaksi 1960-luvulla syntynyttä lasta. Ei muuta, kun postissa Lehdon Mannerheim-nimen häpäisy.
Eli lähetän Mannerheimille Lehdon "roskapostin". Mahdollisesti saamme asian oikeuteen sitten ... voisin antaa sen myös varatuomari-siskolle, joka voisi hoitaa "asevelihengessä" asiaa.
Klasu

Panzermeyer ja germaaninen tapaoikeus:
Jo muinaiset germaanit hoitelivat rikos- ja rötösasiat valtiokoneiston ja oikeuslaitoksen puuttuessa omatoimisesti. Siis tapaoikeus. Suomen germaanitkin ovat ottaneet oikeuden omiin käsiin, koska kolmas valtiomahti oikeuslaitos on voimaton Seppo Lehdon edessä, niin kuin yleensä rikollisten edessä omaa heikkouttaan. Tätä germaanien käytäntöä ja tapaoikeutta kuvaa roomalainen historioitsija Tacitus seuraavasti: Murhaajat ja muut väkivaltarikolliset hirtettiin korkealle puihin, mutta häpeällisiin rikoksiin kuten homoseksuaalisuuteen, aseistakieltäytymiseen ja jatkuvaan mielenvikaiseen herjaukseen syyllistyneet poljettiin syvälle suohon.
Oikeudenkäynti tapahtui kylä tai heimoyhteisössä pikkuhiljaa, yleisen mielipiteen muodostuessa pikku hiljaa ko. asiasta. Sitten kylän riskit miehet saivat ikäänkuin yhteisön hiljaisen suostumuksen ja toimeksiannon ottaa syyllinen kiinni, viedä metsään ja kysyä vielä kerran, oliko hän tehnyt sen mistä epäiltiin. Jos ja kun vapauttavia tosiseikkoja ei löytynyt, syyllistä kalautettiin puulla päähän ja peitettiin turpeeseen. Asia oli loppuunkäsitelty eikä valitusasteita oltu keksitty.
Tämä sama germaaninen tapaoikeus uhkaa Seppo Lehtoa tänään.
Panzermeyer

Panzermeyer varoittaa Lehtoa:
Seppo Lehto, me emme enää varoita, vaan toimimme aikanaan. Huomenna, ensi kuukautena tai 2001? Mutta kuitenkin ajallaan. Sellaisella voimalla, jota et voi vastustaa.
Kun me sitten iskemme se on lopullista kohdallasi. Lopullista. Kun kostomme kohtaa sinut sinä paskot ensin housuihin ja anot armoa meiltä pätkä-Lehto --- Polvillasi ja moneen kertaa.
Armoa ei tule.
Kauan tätä olet meiltä pyytänyt, saatanan paskakallo.
Freikorps Totenkopf

Lehto vastaa syytöksiin:
Väyrysjutkuseemi Pyynikiltä häpäisee jatkuvasti Marsalkan muistoa olemuksellaan ja teoillaan pahempia ryssäläisiä saa hakea kuin KGB:n soluttama maamme hallitus, puolueet, presidentinkanslia, kalaus jutku jne.
... olisi kuularuiskulle töitä monta vyöllistä.
PS:) Vanhasta muistista voisin tulla hautoja peittelemään.
Sotamarski

Panzermeyer puolustaa Siitointa:
Klasu oli sanonut taas kerran, että Siitoin on Suomen valtakunnanjohtaja. Lopettakaa johtajuuden mittaaminen "äänissä" pikku-aloittelijat, sillä kokonaisuus on kaikista tärkein; meissä voi olla kunnallispolitiikkoja, kansanedustajia ja ministereitä, mutta ei silti valtakunnanjohtajaa.
Siitoin on Suomen valtakunnanjohtaja, jonka työn eteen meidän jokaisen on ponnisteltava. Siitoin on luonut puitteen menestykseen ja johtajan hylkääminen maailmantapahtumien myötä on suurta takinkääntöä; takinkääntäjät löytyvät osaksi mm. Suomen Sisulaisista.
He ovat hajoittamassa rintamaa; Siitoin on johtaja ja muut seuraavat häntä kunnalisvaltuutettuina tai kansanedustajia.
Heil Siitoin!

Lehto kommentoi:
SIITOIN KAI LÄHINNÄ KESKITYY VIINAN JUOMISEEN. MITÄ JOHTAJUUTTA SE MUKA ON? JUUTILAINEN JA SIITOIN VEHKEILEVÄT RYSSÄN KANSSA. EI KUMMASTAKAAN OLE KUNNON SUOMALAISEKSI´.

Panzermeyer vastaa:
Ole sinä Seppo tuohivirsu-ugri virsu saapikkaissasi hiljaa, kun germaani Wiikinki-Siitoin juo mettiänsä ... Nordland lebt!!!
Immer und ewig!
Sinä et ole muuta kuin anti-ihminen, jonka takaraivonluu paistaa silmissä. Sinun tekstisi ovat hulluuden huippuja; ole hyvä, että mene sinne Nenetsiaan, Jakutiaan tai Udmurttiin, mistä ugrilainen sukusi on saapunut tänne.
Seppo-ugri juo vaan omaa paska-sahtisi; saatanan paskakäsi!!! Kävikö huorasi muuten jo manikyyrilla? Miltä huorasi paska maistui viime yönä? Miltä paska maistui?

Aryan Heritage toimenpiteistä:
Kannatamme toimenpiteitä maamme mainetta pilaavia ugreja kohtaan. Varsinkin Seppo Lehto on tehnyt maallemme paljon harmia.
Tom Metzgerille (WARMETZGER@aol.com) voisi lähettää anteeksipyynnön ja oikaisun Lehdon puolesta, sillä Metzger sai Lehdon kirjoitukista (Russian nation is 100% mixed...) varsin omituisen kuvan Suomesta ja ja suomalaisista.
Metzgerille voisi kertoa Lehdon taustasta ja mielipuolisuudesta ja siitä että Lehdolla ei ole suomen germaanien (80% kansansta) kannatusta takanaan yksityissodalleen presidentti Vladimir Putinia vastaan.
Aryan Heritage

Lehto vastaa:
Tom kertoi kuulleensa jo Pekka Siitoimelta diagnoosin Jutkun hulluudesta ja puutteessa elosta
Jutkusian pillunpuutteessa elo oli jo selvää ja hän nauroi makeasti, kuinka Englannissakin oli naurettu jutkusian slaavikallolle. Rotuteorian perusteella jutkusiasta saisi jonkilaista metvurstia rakkikoirille. Se jutkusian maineesta abroad. They know you already.

Lehto solvaa Klasua:
Seppo Lehto nauraa ja voi hyvin ja kiittää eri kansalaispiirejä yhteistoiminnasta
Jutkusian höpinöille kaikki kansallisesti ajattelevat päästävät pääesikuntaa myöden kurapierun. Eli terveisiä perseestä Pyynikille sotamarskin perseestä
Sotamarski

Panzermeyer vastaa Lehdolle:
Eli "terveisiä perseestä Pyynikille sotamarskin perseestä Sotamarski"
Kirjoituksesi sävy viittaa siihen, että olette löytäneet yhteisen ideologian Timo Soinin kanssa tuosta kuullusta hevosen paskasta. Oletteko jo alkaneet syömään hevosen paskaa, Lehto?
Miltä hevosen paska maistuu, sepeteus?
P-M

Lehto vertaa Soinia ja Klasua:
Sirkushevoselle eli koiranmeetvurstille voi nauraakin
-
Lehto nauraa ja voi hyvin ja kiittää eri kansalaispiirejä jutkusian paljastamisesta
Muistutat Soinia kaikessa ryssäläisyydessäsi todenteolla. Haisettekin pesemättömälle ihmiselle, joka ei ole käynyt muussa saunassa kuin äitinsä verisessä pillussa. Ryssäläisethän Soini mukaanluettuna eivät kykene enää syömään, kun ei ole hampaita kun ryssät pani poikaa poskeen. Kuten lienee sinunkin laitasi?
Sinun syönnistäsi kertokoon nuorison koira-lehdet. Miten judeseemimakkara maistuu? - Vuh, vuh?

Panzermeyer Lehdosta ja Soinista:
Seppo lehto tai kaverinsa Timo Soini ovat pilipali-poikia Euroopassa ja maailmalla.
Luotettavien lähteiden (100%) mukaan mm. Saksan oikeisto kieltäytyy yhteistyöstä näiden ko. Suomen järjestöjen kanssa, joissa Lehdot yms. lymyävät.
P-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti