keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #18

Mika Pirhonen lähestyy kaikkia:
Rasistiset, herjaavat ja muuten arveluttavat viestit kannattaa forwardoida osoitteeseen vihje.internet@krp.poliisi.fi
Sepon kirjoitukset menevät minusta aika selvästi kansanryhmää vastaan tapahtuvan kiihotuksen piikkiin. Muistaakseni "Sepi" on saanut jo sellaisesta tuomion aiemminkin.
Ohjasin kirjeeni tuonne. Kopio luettavissa ryhmästä
Mika Pirhonen. *omalla nimellään ja Sami Sihvosen virtuaalipersoonalla*

Lehto vastaa:
Suosittelemme Mika Pirhoselle hautausmaakävelyä; ) Kalevankankaalla - katsele erityisesti sankarihautausmaata - Mullan alla makaa sellaisia ihmisiä, jotka olisivat laittaneet nokkosia housuihisi ... ja vieläpä aiheesta
Huomaat olevasi pian niin yksin, niin yksin, kuin olla voi.
Mitä helvetin kansanryhmää sinäkin edustat? 5-kolonnako on kutsuhuutosi?
Kaltaisiasi ei viime sotien aikaan olisi kauan vapaalla katseltu allaolevien kaltaisten viestiesi johdosta.
Sinä edustat valheväitteilläsi ja vihjauksillasi perinteistä disinfo SKP:tä ja sen perillisjärjestöjä.
Häpeä "ikiteekkari" / iki-Skp-läinen;)?
Kansakuntamme Sieluja sielukkuus samassa persoonassa = Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja

Presidentinkanslian sihteeriköt kommentoivat:
Mika Pirhosen paikka on telkien takana silvottu ryssänkyrpä anuksessaan, mikä on palmikoituna kuppasen somalivehkeen kanssa venytettyyn nippuun;)hitaasti vaikuttavan rotaviruksen valuessa elimistöönsä;)
Presidentinkanslian ryssäläisyydestä tarpeekseen saaneet tamppoonivehkeet
Mariankatu
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi

Presidentti Halosen niitti:
Mika Pirhonen (teekkaari@iki.fi) on pahimman lajin ryssäläinen mätäpaise kansakunnassamme.

Nimim. Finnish Fiend lähestyy Lehtoa:
Taidat olla ryssä! Mielenkiinnolla olen lukenut spämmejäsi ja trollaamisiasi uutisryhmissä. Ja en voi sanoa muuta kuin hakeudu hoitoon tai tehosta lääkitystäsi!
Epäilen vahvasti, että olet itse venäläinen, joka yrittää syöttää meille pelkkää pajunköyttä. Sikäli minulla ei ole mitään venäläisiä vastaan, sillä olen suvaitsevainen ihminen toisia kansakuntia kohtaan. Tosin tuollaisia idiootteja kuten sinä, en sääli yhtään.
Venäläistymisestäsi kertoo myös "loistava" kielitaito koskien: Negrofilia = Ruumiiseen sekaantuminen Ja paskat, sana on nekrofilia, joten suosittelen sivistyssanakirjan vaihtoa. Kovin suomalaiselta et ainakaan kuulosta. Senkin piilokommari, voithan aina tehdä palveluksen yhteiskunnalle ja vetää itsesi jojoon omatoimisesti.
Terveisin, Ystäväsi ja valistajasi, Finnish Fiend (englanninkielen taidoistasi päätellen et edes tiedä mitä tuo tarkoittaa)

Lehto kommentoi:
Ohessa esimerkki ärsyyntyneestä KGB-solumöykystä, joka ryssäläisyyttään valittelee e-mailiini; )
Suomen Vapaussoturi

KM-tietotoimisto kommentoi:
Kyseinen ryssäläinen "Finnish Fiend FINNISH_FIEND@HOTMAIL.COM" PITää LäHETTää TAMPEREEN SAIPPUATEHTAALLE RAAKA-AINEEKSI RYSSäSAIPPUAAN;)

Nimim. Steingang lähestyy Lehtoa:
Jos mä oikein muistan, niin sä olit ennen aika kova tsetseenien puolustaja. Ajattelin vaan että mikä sun suhtautumises niihin nyt on, kaikkien WTC-iskujen ja muun tämän jälkeen. Ääri-islamilaisuus näyttää voimistuvan koko ajan Tsetseniassa. Mulla ainakin se on tuottanut ongelmia. Mä lähtisin muuten itse vaikka sotimaan sinne, mutta vaikuttaa siltä että kaikki Tsetseniassa olevat "palkkasoturit" saavat koulutuksen Al Qaidan leireillä ja mä en taas haluis olla missään tekemisissä niiden hullujen kanssa. Kyllä musta Tsetsenian kansa ansaitsee itsenäisyyden, avusti niitä sitten kuka/mikä tahansa. Mikähän on sun mielipide nykyään?
Steingang

Lehto vastaa:
Ryssä-Sika on edelleen se sama Saasta-Ryssä, kuin ennenkin; (
Käyppä tutustumassa kannanottoihini google.com haun kautta / keskusteluryhmät, niin nuotit eivät olemuuttuneet ( tammikuu 2002 ). Tätä aikaisemmin enolekaan googlen kautta viestejä jättänyt.
Al Quida-järjestöstä;) ... pitää muistaa, että siinä CIA ja USA:n suurvaltapelurit ovat vain hylänneet entisen apurinsa ja julistanut sen ns.lainsuojattomaksi. ... kun taas aika kuluu, niin ko. järjestöä pidettäneen sopivana rahanpesupaikkana /salamurhatahoan salaisia toimia varten.( Muistelkaamme Iranin, Irakin ymv:ien asemaa USA:n politiikassa menneinä vuosikymmeninä - Tulkinnat ovat saattaneet muuttua yhdessä yössä samoin kuin ystävät ja viholliset ).Tsetsenian kansallinen itsenäisyys on EU:n ja USA:nkin etu maakaasu- ja öljytoimitusten turvaamisen takia.Azerbaitsanin öljyputken maata pitkin on käytännössä nyt vedetty ilmaiseksi ( veren tahrimina ) Tsetsenian halki. Ryssä ei halunnut maksaa korvauksia ja ihmishengethän ei Ryssälle maksa mitään.
Samoin Talebanin syrjäyttäminen oli USA:n etu, koska Talebanit eivät toimineet tarpeeksi ripeästi ja myötämielisesti Kazastanista ymv:sta entisistä neukkuorjaloista vedettävien putkien läpivetämiseen valtionsa poikki Intian Bengalin lahdelle.
Joten yhteenvetona = Al Quida-järjestöhöpötykset ovat vain disneyland-tyylistä sumutusta. Todelliset syyt ovat strategisia maakaasu- ja öljyhuoltoon liittyviä seikkoja ja Israelin ja Pentagonin hajoita- ja hallitse politiikkaa. Bush ollee vain nöyrä vaalikampanjansa rahoittajien sätkynukke.
Vain hölmö voi uskoa "sotaan terrorismia" vastaan.Siinähän vain retkutaan tavallisia torimummoja ja pappoja, jotka eivät muusta ymmärrä kuin perunoiden kilohinnasta.
Tsetsenialle täysi itsenäisyys mukaanluettuna Dagestaniin Stalinin määräyksestä liitetyt tsetseenialueet.Mitenkään unohtamatta myöskään muita miehitettyjä alueita mitä Ryssä miehittää.
Seppo Lehto - Suomen vapaussoturi

Ville Lammela lähestyy Lehtoa:
Hyvä Seppo Lehto. Vaadit Neuvostoliiton Suomelta 2.maailmansodassa sotakorvauksina saatuja alueita takaisin Suomelle. Ihmettelen suuresti miksi. Alueiden luonto on raiskattu täysin, työttömyys rehottaa, köyhät olot vallitsevat ja maa on arvotonta. Miksi vaatia näitä alueita ? Eri asiahan olisi vaatia alueita takaisin, mikäli niillä olisi vielä arvoa. Vanha suomalainen sananparsi tytöistä pätee hyvin tähän: "Ei kannata odottaa liian kauan, silloin saa vain outoja ja toisten jämiä." Muutaman sukulaiskielen saisimme ehkä juuri ja juuri pelastettua.
Muutenkin kiihkoilusi on jo hieman luonnotonta. En kuitenkaan väitä sinua täydeksi fasistiksi. (Dann könnte wir Deutsch sprachen und es wollte sehr Spass sein). Itsestänikin tuntui hyvältä kun Moskovassa pamahteli muutama vuosi sitten. Ja koen tshetseenien olevan samassa tilanteessa, kuin Suomi oli talvisotaan joutuessaan. Syy, miksi tshetseenit eivät kuitenkaan saa muuta apua kuin muiden maiden sympatian, on heidän islamin uskonsa. Ja kuten kaikki tiedämme, islam ei ole tällä hetkellä länsimaissa kovinkaan suosittu (syistä jotka me kaikki tiedämme.)
En halua loukata sinua, Seppo, vain kyseenalaista.
Ville, rajajääkäri Ivalossa saapumiserä II/2002 alkaen.

Lehto vastaa:
Jokaiselle miehitetylle neliökilometrille on arvo mittaamaton arvo arvaamaton arvoisa Ville Lammela; )
Ville rajajääkärille tarkennuksia "Arvottomuudesta"
Miehitettyjen alueidemme jokaiselle neliölle määräytyy varmasti verottajan kautta tietty verotusarvo, joka joillakin keskeisillä paikoilla ylittänee laakista Saimaan ja Helsingin verotusarvot, mm. kiinteistöinä, teollisuushalleina, kauppakeskuksina jne.
Arvottomia eivät olle myöskään Laatokan ja koko Karjalan järvistö, metsät ja vanhat arvokiinteistöt, Jäniskosken voimala-alue pohjois-Lapissa, Petsamon lukuisat vuonot ja järvelmät, eikä varsinkaan Barensinmeren maakaasu- ja öljykentät mannerjalustaoikeuksiemme kautta, puhumattakaan Laatokan vesivoimaloista Rouhiala ja tulevat uudet investoinnit.
Alueet kattavat n. 15% alueistamme, vesistöinä huomavasti enemmän. Jo Laatokka enemmän kuin tuplaisi makean veden varantomme ( strateginen luonnonvara ), Jäämeren väylä ulottaisi mannerjalustaoikeuksineen aluevetemme 300 meripeninkulman päähän kohti Huippuvuoria jne.
Joten mietippä arvoisa jääkäri Ville .... jospa kannattaisi perehtyä arvoihin mittaamattomiin.
Lisää aiheesta http://www.prokarelia.net
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja

Presidentti Halonen kommentoi:
Ryssäsialle ei ole olemassa muuta hoitoa kuin kuula kalloon

Vihreän liiton hallituksen julkilausumasta 11.1.2002:
Vihreän liiton mielestä venäläisen toimittajan ja ympäristöaktivistin Grigori Paskon saama tuomio loukkaa räikeästi hänen ihmisoikeuksiaan ja sananvapauttaan. Paskolle annettu tuomio tulee mitätöidä ja hänet tulee vapauttaa välittömästi. Amnesty Internationalin adoptoima mielipidevanki tuomittiin Vladivostokin sotilastuomioistuimessa maanpetoksesta neljän vuoden vankeusrangaistukseen joulukuun lopulla. Tuomion perusteena oli salaisen informaation kerääminen ja aikomus välittää tietoja eteenpäin japanilaisille. Pasko on ollut ajojahdin kohteena siitä lähtien, kun hän mm. antoi japanilaiselle tv-yhtiölle videonauhan, jossa näkyi kuinka venäläisen armeijan aluksen kannelta upotettiin radioaktiivista jätettä tynnyreittäin Japaninmereen.

Presidentti Halonen kiittelee:
Kiitämme vihreitä puuttumisesta miehittäjä-Ryssän kieroihin toimiin.
Kuten kaikki tiedämme Ryssän saatana on pahin ympäristörikollinen maailmassa. Ryssän ympäristö-rikoksia paljastaneen toimittaja Grigori Paskon pidätys ja vangitseminen on vain jäävuoren huippu kaikista Ryssän rikoksista.
Liitynette myös rintamaamme Paviaani-Putinin Tsetsiniassa suorittamaa alkuperäsikansan teurasttusta vastaan.
Mitään vapauttahan ei Ryssällä ei tule olemaan niin kauan kuin Moskovan oblasti lopullisesti lakaa olemasta.
Haloska

Klasu lähestyy poliisia:
Joo ... rukoilkaa Osama bin Ladenin puolesta ja tervetuloa Suomeen tsetseeni muslimiterroristit. Näin Lehto julistaa ja sisulaiset seuraa.
Lähetän tämä kuitenkin Teille, koska tänne tulee jatkuvasti Presidentin nimellä postia. Olen tehnyt tästä rikosilmoituksen siltä osin, kun viesteissä on ollut minuun liittyvää mielisairasta ainesta. Myös Herra Jumala-nimellä on tullut postia ja tästä voisi tehdä, niinkuin todettu Jumalan (GOTT) pilkasta rikosilmoituksen. Toivottavasti Tampereen poliisi kutsuu minut pian kuulusteluun asiasta, kun jätin Halla-ahoa tutkivalle poliisille rikosilmoituksen Lehdosta.
YHTEINEN MOTTOMME: Laitetaan yhdessä Seppo Lehto Nuivaniemen pitkän mielentilatutkimuksen kautta pysyvästi suljetulle.
-Klasu

Presidentti Halonen vastaa:
Jutkusika Klaus Juutilainen pilkkaa Jumalaa jo pelkällä olemmassa olollaan. Kyseinen transu ja rampa ankka on irvikuva Jumalan luomistyöstä irokkaine räpylöineen
SL ei postaa kenenkään muun nimellä. Tämänkin mailin olen minä tasavallan presidentti Tarja Halonen lähettänyt presidentinkansliasta Mariankadulta.
Painu takaisin pumppaamaan repaleista Ryssän barbaraasi
Haloska

Lehto lisää:
Jutkusialta ollee aika poistaa esinahka ja laittaa hänet vasikoiden imettäväksi?
Kansakunnalliset vaatimuksemme = Esinahat kunniaan = Esinahattomat somalit, neekerit ymv:t seemiepatot tarkkailuun, paitsi uljaat tsetseenit, jotka ovat kunnioittettavai ryssäntappajajia ja kärsivät Ryssä-Saastan miehityksestä.

Herra Jumala antaa siunauksensa Lehdolle:
Tänäkin päivänä annamme siunauksemme kaikessa suursuomalaisuudessaan armottomalla miehittäjä-Ryssäntappaja Seppo Lehdolle. Hän on valitun kansamme virallinen jumalainen sanansaattaja. Uskokaa häntä ja hänen kauttaan tulevaa sanomaa, sillä hän on Herra Jumalan voideltu karitsa.
Herra Jumala
Amen

Klasu kommentoi ja lähestyy Siitointa:
Virossa asuva Ossi Toppari on kertonut, että S. Lehdolle on tappotilaus Virosta; minulle ollaan lähetetty myös yksi asiasta käyty keskusteluketju aikaisemmin. Siinä on sanottu, että joku on maksanut 4000 FIM S. Lehdon likvidoinnista. En tiedä kuka tämä on vai onko tämä vain valhetta. Joka tapauksessa kuvaavaa on TAPAUS Seppo Lehdon kohdalla, että näitä huhuja alkaa olla joka asuunnalla. Asia menee hyvään suuntaan.
Ohessa S. Lehto pilkkaa Jumalaa, kun Toppari informoi asiasta S. Lehtoa. Seppo Lehto tuli Invest Oy sijoittaja ikivelkaiseksi, eikä saa velkoja huijausten takia anteeksi ja itse olen sanonut, että hänen talousura korreloi ko asian kanssa eli hän menettää toisin sanoen todella päänsä uhollaan-
KvG

Presidentti Halonen vastaa:
SL:ää eivät ole pystyneet Ryssän saatanatkaan nitistämään kotimaisista ryssäläisistä puhumattakaan.
Sinun kaltaisellasi barnbaraa pumpaavalla transulla ei liene mitään mahdoillisuuksia.
Olisko jo aikaa päästää äitisi ja siskosi kaltaisestasi pahasta?
Haloska

Pekka Sauri lähestyy Lehtoa:
Lehto,
poista minut kaikilta postituslistoiltasi NYT. Viestisi sotkevat tietokoneeni, keskeyttävät ohjelmani ja vaikeuttavat huomattavasti työtäni. Jos vielä saan sinulta tai osoitteistasi yhdenkin viestin, teen välittömästi rikosilmoituksen.
Pekka Sauri

Lehto vastaa:
Arvoisa Pekka Sauri - Ärtymyksesi on minulle yllätys;)
Minä olen aiemman pyyntösi perusteella poistanut sinut sitä mukaa kun olen nähnyt huomioiden toivomuksesi, mutta perkskutarallaa, kun noita mahdollisia muita viestittäjiä ollee muitakin kuin minä jotka liikkuvat internetissä Seppo Lehto-nimellä.
Joten oikein hyvää päivänjatkoa Pekka Saurille.
Luin muuten Aktivist-lehdestä kirjoituksesi. Miksi et sanallakaan puuttunut miehittäjä-Ryssän sotarikoksiin eri kansankuntia mm. Suomea ja Tsetseniaa kohtaan?
Seppo Lehto - miehitettyjen alueidenpalauttaja

Lehto etsintäkuuluttaa vierasperäisen epaton:
WANTEDED - REWARD - VIERASPERÄINEN PEDOFIILIJUTKU
"José Luis Abraham Vallin de Rivas y Salcedo"? ( Äitinsä on suomenjuutalainen, isänsä meksikolainen )
Etsintäkuulutamme tunnetun ja edelleen epäiltävän suomenjuutlaismeksikaani pedofiilirikollisen epäiltynä uusista rikoksista suomalaisperäisiä kohtaan.
"José Luis Abraham Vallin de Rivas y Salcedo"?
Toistamme:
"José Luis Abraham Vallin de Rivas y Salcedo"
Emme löytäneet google.com:n kautta ko. sairaasta vierasperäisestä epatosta lisäinfoa.
Nyt vetoamme kaikkiin tämän viestin saajiin, ottakaa yhteyttä ja kertokaa kaikki mitä tiedätte ko. ½-juutalaisesta pedofiilirikollisesta. KIITOS
SOTUNSA: 130545 - _ _ _X
OSOITE:
Sarvijaakonkatu 13 A
Kalevassa
Tampere
Asui ennen Hervannassa vuoteen 1996 saakka.
Lisäinfoa kaivataan.
TOIVOMME PIKAISTA PALAUTETTA TÄMÄN VIERASPERÄISEN EPATON MAASTAKARKOITTAMISEKSI

Lehto analysoi kansakunnan pummeja:
Kielenhuollosta - Kansakuntamme isoimmista pummeista - ryssäläisistä kansanedustajista
Pummi sanana on tarkoituksellinen halveksunnan osoitus; ) ...
Jonka tarkoituksena on usein tarkoituksellisesti nolata ja häpäistä kohteensa, riippumatta siitä onko siihen aihetta.
Yleensä ko. pummisanan käyttäjinä ns. keskiluokan tai sellaisiksi itsensä kokevat tai sellaisiksi haluavat ns. "työläiset" tai peräti sellaisiksi itsensä ns. "ylemmiksi" kokijat, joilla on ns. ärsyyntyneisyys syystä tai toisesta noussut kielelle etsien sopivaa kohdetta minne sen ärtyneisyytensä sylkäisisi.
Teon oikeutusta yleensä ei ko. tekoaikaan paljon mietitä, vaan se saattaa olla hyvinkin harmiton tai jopa kyseenalainen kohde kuten cp-vammaiset tmv:t.
Erittäin harvoin ko. pummi-sanana löytää oikeisiin kohteisiin eli ns. loisivaan virkamiesluokkaan, joka lähinnä pyörittää jonnninjoutavaa byrokratiaa.
Esim. Suomen pankissa on n. 700 työläistä ja Ruotsin isommassa yhtälössä n. 800 palkkalistoilla. Joku voisi siitä päätellä että myös Suomen Pankissa varsinkin näin Liittovaltion kynnyksellä on puolet ns. tilastollisia pummeja, jollei liki kaikki?
Sillä mihin sitä Suomen Pankkia tarvitaan muuta kuin Suomen markan museoksi?
Eduskunnasta löytyy kansantaloutemme turhin virkapummiluokka. Lukuisat seinillepuhujat ja heidän turhanpäiväisten puheidensa taltioijat mitä muuta kuin pummiluokkaa. Esim. Baden-Wurtenbergissä n. 9.6 milj. asukasta ja n. 150 kansanedustajaa.
Suhdeluku laittaa ihmettelemään ns. kansanedustajiemme määtää, varsinkin kun tiedämme, että kaikki päätökset runnotaan läpi n. kymmenkunnan ihmisen päätöksillä.
Erityisesti isoimmat pummit ovat ko. budjettimäärärahojen vastuuttomasta luovutuksesta osalliset tahot mm. ns. Ryssämäärärahoihin "lähiyhteistyön nimissä" = miehitettyjen alueiden vierasperäisten juurruttamista alueillemme vastikkeetta muutama sata miljoonaa per vuosi, ylisuuret kehitysyhteistyömäärärahat ( eihän Suomella ollut siirtomaitakaan, miksi osallistua toisten jätteiden keruuseen?), pakolaisten vastaanotto jne.
Tyyppi pummi ja hyvä esimerkki mm. Sirpa Pietikäinen ns. kokoomuskomu, joka lahjoitti Suomen varoja Kostamuksen ympäristöpiippuun n. 40 miljoonaa eli tuhosi senverran kansantaloutemme varoja ollen yksin vastuussa ko. päätöksestä ympäristöministerinä.
Pummi, pummata, pummaus helppoja lausua ja kirjoittaa ja ihmetellä mitä se kohteessa kirvoittaa.
Sama kuin heittelisi tikkoja lähimmäisten ottikkoon ja ihmettelisi, että mitä nuo piipittää? ...
Suomen kielitoimistolla lienee oma versionsa ko. kielikuvasta.
Suomen vapaussoturi
Seppo Lehto

Nimim. Paula raportoi Lehdon tietokoneenkäytöstä:
Seppo Lehto käyttää Tampereen yliopiston ns. käytävämikroja häiriöpostitustensa lähettämiseen.
Tampereen yliopiston mikroluokkiin pääsee vain fleximillä ja niiden koneille on kirjauduttava voimassaolevalla käyttäjätunnuksella, joita kumpaakaan ei käsittääkseni Seppo Lehdolla ole, hänhän rikkoo koko ajan käyttösopimusehtoja eikä taida olla enää yliopistolla kirjoillakaan (ovat tainneet opinnot jäädä kesken muun toiminnan vuoksi).
Yliopiston päärakennuksessa ja muutamissa muissakin tiloissa on kuitenkin ns. käytävämikroja, joilta kuka tahansa yliopistolla vieraileva henkilö pääsee käyttämään verkkoyhteyksiä. Muita ohjelmia näillä koneilla ei ole.
Seppo Lehdon postituksiin ei voitane puuttua kuin joko poistamalla nämä vapaasti käytettävät käytävämikrot kokonaan tai asettamalla niihinkin kirjautumispakko.
Paula

Lehto kommentoi:
Tampereella Korkeakoululla ja Yliopistolla komut ja miehittäjä-Ryssännuolijat aggressiivisina, jutuissaan ei muuta kuin paniikkia ja pakokauhua miehitettyjen alueiden palauttaja Seppo Lehtoa kohtaan; )

Lehto itälaajentumisen kokonaisvaltaisuudesta:
Miehitettyjen alueidemme palautus pitää käsittää kokonaisvaltaisesti: ) itälaajentumisen osana
Nyt osallistumme vastikkeetta itälaajentumiseen Puolan, Unkarin ymv:ien osalta, saamatta kuin lisää neuvostotaloden runtelemia talouksia.
Miehitettyjen alueidemme palautuksen myötä asemamme EU:n pohjoisena energian tuottajana mm. Barentsinmeren maakaasu- ja öljykenttien myötä nousee huomattavasti mm. Italiaa korkeammalle.
Emme saa suosia mitään miehittäjän ( Ryssän ja sen apureiden ) lanseeraamia termejä, vaan asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä.
Esim. eihän Neuvostoliittokaan ollut mikään Liitto vaan Neuvosto-Venäjän hallitsema siirtomaiden ryhmittymä, missä kaikki varallisuus pyrittiin siirtämään Moskovan oblastiin ja alkuperäkansat tuhoamaan ja juurimaaan viimeisen päälle.
Erilaisia harha tasavaltoja kyllä perustettiin mm. Otto-Wille Kuusisen Karjalan Sosialistinen Neuvostotasavalta ymv:ia Juutalaisten autonomisia neuvostosutkia.
TOSIASIA ON = Alueistamme on n. 15% maapinta-alasta miehittetyinä ja vesipinta-alasta moninkertainen määrä.
Petsamo, Salla-Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saaret eivät miehittäjä-Ryssän alalaisuudessa tuota kuin menoja Suomelle. Hallussamme tulevat myös tuotot.
Vrt. esim. miehitetyn Koivisto öljysataman ympäristövaarat, miten nykytilanne versus Suomen hallussa. Katso tämän päivän HS:n koko sivun artikkeli ko. aiheesta ( 20.1.2002 ).
Olisko aika tehdä jtkn asialle? - Mielestämme KYLLÄ, eikö vain?
Kansallismielinen ajattelija
Suomen Vapaussoturi Seppo Lehto

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Miehitettyjen alueiden palautus ei ole laajenemista vaan Suomen rajojen palauttamista. Laajeneminen tapahtuu kun miehittäjä pannaan maksamaan korvauksia verisestä miehitysajasta. Silloin otamme alueita idästä korvauksina.
Pysäyttäkäämme EU:n itälaajennus kunnes EU tukee meitä miehitettyjen alueidemme asiassa
Mariankadun tidotusosasto
Helsinki
Silvottu tynkä-Suomi

Mika Pirhonen kertoo toimistaan Lehtoa vastaan:
KRP on saanut minulta nyt ainakin 15 spämmiä, yliopiston ylläpitäjä pyysi olemaan lähettämättä enää abuse-ilmoituksia, koska nyt tietävät jo tilanteen. :-)
Lähden lenkille ja pienelle säkkitreenille kilometrin verran pohjoiseen..., parempi sekin kuin istua selkäkipuisena tietokoneella.
Lääkäri kun määräsi vuodelepoon, tosin sanoi että vuoteessa saa toki olla toinenkin, mutta itse en nyt saa pariin viikkoon rehkiä. ;-)
Mika.

KM-tietotoimisto kommentoi:
Mika Pirhoselle saattaa tulla vielä Musta Pekka kouraan? ja Mika Rantasen mällit poskeen?
... Mika Rantasen istuessa samaan aikaan jäisessä kusiaispesässä puinen hiomaton vaaja anuksessaan?
Kyseinen ryssäläinen skp-epatto Mika Pirhonen aloitti soitellen sotansa Mika Rantasen kanssa Seppo Lehtoa vastaan perusteettomasti ja ilman että perehtyivät kenttäolosuhteisiin, muuten kuin lähettelemällä karttoja Seppo Lehdon asuinsijasta.
Tuollaisilla ei viime sotien aikaan olisi ollut muuta käyttöä, kuin laittaa kävelemään miinakentän poikki.
KM-tietotoimisto

Tampereen Saippuatehtaan tilausvahvistus:
TILAUSVAHVISTUS RYSSÄLÄISIÄ LOISIA SAIPPUANRAAKA-AINEEKSI VÄLITTÖMÄSTI, KIITOS
Tilaamme ryssäloiset keskuudestamme Tampereen Saippuatehtaalle raaka-aineeksi mm. Mika Pirhonen, Mika Rantanen, Timo Ääritalo jne ; )
Jaakko Laakso ja monet muut ovat jo olleet täällä likoamassa. Mutta valitettavasti olivat niin liuotuksen kestäviä ryssäläisiä, etteivät kelvanneet edes keittämisen jälkeen saippuanraaka-aineeksi.
Tampereen Saippuatehdas

Presidentti Putin kommentoi:
Saimme oheisen tilausvahvistuksen ko. ryssäläisistä Tampereen Saippuatehtaalta: )
Paviaanikoira Putin
PS:) Valittavasti ryssäloisemmme likovat omissa maakuopissaan, odottaen seuraavia suojakelejä.

Presidentinkanslian tiedotusosastokin kommentoi:
Presidentti odottaa uutta saippualähetystä. presidentillinen vittu on saatava puhtaaksi

Klasu terrorismista:
MNLF (Moro national liberation front) on tuonut jokaisen nähtäville terroristien tavat. Mekään emme ole Suomessa äärijärjestöjen terroritekojen ulkopuolella; kettutarha-tytöt ovat aika harmittomia, vaikka taloudelliset menetykset tarhaajille laittavat hyvin vakavaksi. Ääriliikkeet ovat tulleet Suomeen jäädäkseen. Valitettavasti.
Ääriliikkeiden mm. Seppo Lehdon Suur-Suomi yhdistys saavat toimia vapaasti. Miksi tällainen terroristi ja yleinen häirikkö sallitaan; hänellä tiedetään olleen yhteyksiä mm. IRA:han ja RAF:han. Irlannin tasavaltalaisarmeija ei ole mikään vaatimaton yhteistyökumppani. Järjestöhän on järjestänyt kranaatti iskuja Lontoon keskustaan ja murhannut mm. Lordi Mountbattenin. RAF on syyllistynyt Saksassa niin laajaan terrorismiin mm. 1970-luvulla, jolloin mm. Saksan työnantajien liiton puheenjohtaja Martin Schleyer murhattiin.
Onko Suomen turvallisuusviranomaiset niin heikkoja, että sallivat tällaisen terroristiryhmän toimia Suomessa? Terrorismin edessä ei tulisi alistua, mutta Suomessa tehdään niin jatkuvasti. Vain onko tällä jotakin tekemistä, että meillä on nykyinen naispresidentti? Vähätelläänkö terroristi Lehdon uhkaan? Toisaalta hänet on haettu monesti putkaan valtiovierailujen yms. aikana. Mm. Clintonin vieraillessa maassa terroristi Lehto oli sen ajan kivensisässä.
Kysymys on myös liian liberaalista tuomioistuinpolitiikasta; terroristi ja uhkailija Seppo Lehto on monesti ollut oikeudessa tuomittavana, mutta toistaiseksi häntä ei ole saatu vankilaan, vaikka näyttöä on kuinka paljon ... Poliisi on käynyt hänen kotonaan useasti mm. takavarikoimassa terroristin aseita. Kiitos siitä poliisille. Aseet on viety häneltä pois; toisaalta emme voi tietää hänen asekätköjään.
Oikeudenkäynneissään terroristi Lehto on joutunut käymään monesti mielentilatutkimukissa; nykyisin hän lähettää Tampereen yliopiston opiskelijoiden koneilla häirikkö e-mailejaan ympäri maata ja maailmaa.
Suomen Kuvalehden kolumnisti Forssell ehdotti äärinationalisti Lehdon siirtämistäsuljetulle osastolle vähän aikaa sitten lehti kirjoituksessaan. Se teki hyvän vaikutuksen.
Yhdyn käsitykseen terroristien sijoituspaikasta Suomessa.
-klasu

Klasu perää keskustelua mainitusta aiheesta:
Kas, kun ei tule keskustelua, vaikka asia on ajankohtainen? Kas, kas?
Vaikka on kysymyksessä salainen palvelu luulisi, että asiat kiinnostaa? Vai?
Ehkä asiat on niin, että nykyinen suojelupoliisi vuosi KGB:n Ruotsin agentit Suomen kautta Venäjälle?
Eikä mitään uskalleta tehdä mm. Seppo Lehtoa etc. kohtaan perinteen mukaan. Eihän? Sosiaalidemokraattiseen ideologiaan ei kuulu voimakeinot, vaikka terroristit uhkaavat? Terroristien edessä on parempi alistua? Ei voi olla totta!!!
Jos Suomen turvallisuuspoliisi on tällainen. Niin ...
... harkitsen jo ties monennenko kerran maastomuuttoa!!!
Luulisi, etä ideologiansa edustamien aatteiden maahan tuomat häiriköt ovat probleema? Mitä vielä --- Ei kai ole ollut yhteyksiä mm. Etelä-Saksan poliisiin, jonka kertoma "ulkomaalaisista" on surutonta kertomaa. Huumekauppa, väkivaltarikokset yms.
Lisää Kosovon albaaneja Suomeen, niinkuin Tampereen ulkomaalaiskeskuksen johtajatar vaatii (vrt. Ruotsissa tämän etnisen ryhmän edustajat ovat 90% poliisin kirjoissa ja rikosrekisterillä) Ihme, ettei lehdistö kerro hänen joutuneen suojelupoliisin tarkkailuun?
Sosiaalidemokraattinen suojelupoliisi on vuotava kohta maassamme!!! Miksi meillä ei ole miehiä suojelupoliisissa? Vain politiikon alkuja etc., jotka ovat sitten siirtyneet sosiaalidemokraattiseen presidentin poliisiin.
Ja vielä; jokainen eurooppalainen Prinsessa noteerataan eurooppalaisessa protokollassa Suomen tasavallan presidentin tasolle. Ja ohitse. Lisäksi he ovat tunnetumpia kuin jotkut naispresidenttiplantut Euroopassa.
-klasu

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Maistuiko Seppo Nevalan muna Tiitisen paskalle, Klaus Jutkusika?
SUPO ei ole muuta kuin SETA:n haaraosasto

Janne Salonen lähestyy Lehtoa:
Tietoliikenteen häirinnästä on muistaakseni säädetty Suomen laissa rangaistus josta vähimmäisseuraamuksena on sakkoja ja enimmäisrangaistus on vankeutta. Ole siis hyvä ja lopeta postini/postiemme spämmääminen.
Kiitos
Janne Salonen

Presidentti Putin vastaa:
Kiitoksia Janne Saloselle, mutta olet sinäkin aika ryssäläinen - unohdit kokonaan alueellisen miehityksenne: )
ME RYSSÄN OBLASTISSA NAURAMME SUOMALAISTEN RYSSÄNPELOLLE JA VEDÄMME TEITÄ LINSSIIN MENNEN TULLEN.
PS. LISÄRAHA EI TEKISI TÄNÄÄNKÄÄN KIPIÄÄ;)
Paviaanikoira Vladimir Putin:)
Kyllä naurattaa teidän tsuhnien ryssäläisyys:)
PS:) Ohessa viestinne jolla ei voi edes pyyhkiä vieraideni ryssäläisiä perseitä.

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Olemme kiinnostuneita paviaani-saippuasta. Voisitteko ryhtyä raaka-aineeksi arvoisa Paviaani-Putin?

Presidentinkanslian sihteeriköiden tiedote:
PRESIDENTINKANSLIAN TIEDOTE 22.1.2002
Me paviaanikoira Vladimir Putinin kusta juoneet ryssäläiset presidentinkanslian auliit komut ilmoitamme olevamme myös kiinnostuneita, kun kunnon katoliset ko. paviaanikoira Putinin mädäksisestä lihasta: )
Ryssäläiset sp-taudeista kärsivät tuherovitut
MARIANKATU
HELSINKI

Oili Alm kommentoi:
Hyvä vastaanottaja,
Minulla on kiellettyjen lähettäjien listalla nelisenkymmentä aliasta Seppo Lehdolle. Pitääkö minun lisätä sinun osoitteesi sinne myös? Vai mikä on perusteesi, kun olet kääntänyt tällaisen roskapostin minun osoitteeseeni?
Ystävällisin terveisin
Oili Alm

Lehto kommentoi:
Kuka on tämä kiivas ämmä? Tai mitäpä oikeastaan se minua liikuttaa. Toisaalta kun kyse on vasta ensimmäisestä viestistä ja en ole häntä aiemmin vaivannut niin reaktio on hurja..

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Ehkä kyseinen ryssäläinen vituke kärsii munan puutetta?
Pitääkö presidentinkanslian lähettä adjutantti Jari Kallion hoitamaan astumisen sotilaallisesti
Mariankadun tiedotusosasto

Klasun lehdistötiedote Norjan kuningatar Sonjasta:
The Queen Sonja of Norge
Our reliable radio news told that there have been written the new geneological Velkmos Village-book, which includes the roots of The Queen Sonja of Norge.
H.R.H. Sonja's primogenitor has come to Norge from Finland [from Maalahti and Närpiö near Velkmos]and married with the daughter of norwegian sea-captain.
Their descendants one family-bransch is this, which throught The Norwegian Queen Sonja comes.
-Klaus

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Turskamaan Sonja lienee samanlainen parasiittipillu kuin muutkin kruunupäät
Miten lienee Norjan pohjoisosien suomalaisten laita. Yhkö ovat norskien sorron alla?

Presidentti Putinkin kommentoi:
Turska-Norske on edelleen sama häikäilemätön suomalaistensortaja kuin ennenkin; (
Eikä siinä suomalaisten parane välttämättä jonkin huumesätkien käryttelijän tullessa kuningasperheen keulakuvaksi
Me saastaiset paskaryssäthän osaamme sortaa ja murhata ilman turhia keulakuviakin. Katsokaa esim. Tsetseniaa ja kansalaisaktivisti Paskon kohtaloa.
Paviaanikoira Putin
At your service!

Presidentti Putinin lehdistötiedote:
LEHDISTÖTIEDOTE 21.1.2002 KREMLISTÄ
Kiitämme Presidentti Tarja Halosta esimerkillisestä hygieniastaan ( joka tosin pääsi viime vierailuni aikaan pettämään ) ja huolellisuudestaan sen säilyttämiseksi!
Samalla pahoittelemme, että vierailuni aikana 2-3.9.2001 emme tulleet käyttäneeksi kortonkia, minkä seurauksena pahalle haisevat eritteeni haisivat loppuvierailun ajan mekkonne alta kaikelle ryssäläiselle juhlakansalle eli tsuhnapaskoille ja KGB-järjestöni jäsenten nenään.
Kaikesta huolimatta pillunne eritteet maistuivat erinomaisesti lähtiäistouhussamme, kun niihin oli mäiskiintynyt iljettävää ryssäläistä eritettäni.
Havaitsin erään UM-virkailijanne kulkevan ilmeisesti siitä syystä happilaite selässään ja nenäsuodattimet nenässään toisin kuin suurin osa joka teeskenteli mitään huomaamtonta ryssäläistä normaalia tsuhnasaastaa.
Ryssäläinen kansanmurhaajanne Paviaanikoira Putin

Klasu kertoo Claudia Schifferin siviilisäädystä ja muusta:
Concerning her marriage status I can say that she's engaged with very famous American magician David Copperfield (BTW his parents or grand-parents are from Russia or Ukraine or Poland), for 5 years already, and they are not going to marry, at least they never say anything definite about it. I can understand it: that they both are very busy with various kinds of business and they travel over the whole world very much. So they have really few chances to meet but they keep tight connection over the phone, fax, etc. As I know, they always try to spend their holiday together and they have a rather big flat in NY and a large house in Mallorca (and they're going to expand there ever more). Claudia also has a flats in Paris and Monte Carlo.
KvG

Klasu kiistää Jeesuksen vasemmistolaisuuden ja kertoo totuuden:
Ei, ei ... Jeesus ei ollut vasemmistolainen, koska hän saattoi ollakin astronautti?
Perustelen väitettäni sillä, että kaikki merkittävät maailman uskonnot ovat syntyneet samalla Telluksen leveysasteella, mikä viittaisi vahvasti siihen, että maata on kiertänyt avaruusalus ja kehittyneitä astronautteja on tullut maahan?
Mitä on neitseellinen syntymä? Nykyään se on keinosiemennystä pitemmällä vietynä DNA-manipulaatiota. Mitä ovat nuo useimmat enkelit? Astronautteja? Mitä vielä kaipaatte todistukseksi?
Tästä olisi mukava keskustella asiallisesti enemmän; Vatikaanin kirjastosta ollaan löydetty mielenkiintoinen essealaiskirja "Kuka oli Jeesus". Katolisen kirkon kirja on tervetullut lisä keskusteluun.
Itse väitän, että Jeesus oli astronautti.
INTER SPICAS FULGO
Ihmeet? Mitä ovat Raamatun ihmeet? Tämä kirja selittää ihmeet luonnollisella tavalla, vaikka joskus kaipaisi asioihin tarkempia selityksiä Raamatussa. Siis ihmeisiin tulee luonnolliset selitykset.
Martti Luther sanoikin, "että evankeliumeissa ei ole mitää järjestystä; eikä se ole tärkeätäkään. Jos syntyy pyhää Raamattua koskeva kiista, jossa ei päästä sovintoon, niin jätettäköön se siihen".
Näistä Aleksandriasta löydetyistä pergamentti kääröistä käy selville myös Jeesuksen nuoruus; Raamatustahan se puuttuu. Raamattuhan kertoo, että Jeesus sikisi "Pyhästä Hengestä". Tämä on juuri se mielenkiintoinen kohta; kyseessähän lienee ns. keinohedelmöitys. Oheinen Vatikaanin kirkkoruhtinaskunnan kirjastosta painettu kirja "Kuka oli Jeesus" väittää mielestäni täysin väärin, että Maria olisi myynyt itseään ja tullut sitä kautta sitten raskaaksi. Ei, ei ... näin ei voi olla. Tuskin tällaisesta tapahtumasta syntynyt lapsi olisi pystynyt tekemään myöhemmin sellaista historiaa niin kuin Jeesus sitten teki.
Rohkenenkin väittää, ja hyvin vakavasti, että kyseisen Jeesuksen hedelmöityksen tekivät maan ulkopuoliset olennot [Ihmistä kehittyneemmät], joiden jalona päämääränä oli jalostaa ihmisiä parempaan suuntaan, tuoda maahan kehittyneempiä käytöstapoja etc.; eli kyseessä oli hyvin kehittyneen ihmismäisen olennon siittiöt, jotka istutettiin Marian kohdussa hänen omaan munasoluun. DNA:n sisältö teki tehtävänsä ja Jeesuksesta tuli, mikä tuli, vaikka olosuhteista ei olisi voitu ennakoida tätä kaikkea; varsinkaan hänen laaja sanomaansa, joka sisälsi erilaisia kehittyneempiä käytössääntöjä, mikä on Jeesuksen ehdoton pääelämäntyö meille. Siis vakavasti; Jeesus ei ollut astronautti, ei lunastaja, politologi, taikuri tai ennustaja. Ei hänen elämäntyö oli hänen sanomansa ja sen ymmärtäminen. Jos Jeesus olisi ollut astronautti, niin toki hänen veljensä olisivat hänet pelastaneet; mutta kyseessä oli tapahtuma, joka hedelmöityksen jälkeen "toimi omillaan". Tieto oli kätketty DNA:han ja se realisoitui keskuuteemme. Tämä oli ideana.
Avaruusolentojen ryhmäkin voidaan jäljittää, mikä tämän teki, mutta en puutu siihen nyt; sen sijaan viittaan lääketieteen tohtori ja Harvardin yliopiston professori John E. Mackin kirjaan Ufosieppaukset (1997, Otava), joka on myös Pulitzierilla palkittu. Sieltä käy ilmi, että eräät toiset älylliset olennot tekevät "jalostusta", jota kutsutaan Hybridi-ohjelmksi. Siinä jalostetaan avaruusolentoihin ihmisen tunnepuolta, joka on näiltä DNA:n manipuloijilta kokonaan kadonnut. Majesteetti 12 ryhmä on tehnyt näiden "alienin" kanssa sopimuksen ja yksi yhteisesti sovittu yhteistyömuoto on lääketieteelliset kokeet; harmillista on se, että ihmisiltä ollaan otettu sekä sperma että munasolu pakolla. Myöhemmin nämä munasolunsa tai spermansa luovuttaneet ovat jopa saaneet pidellä omia lapsiaan avaruusolentojen läsnäollessa; kuvottava prosessi. Mutta ei tässä sen enempää. Lainaan vielä professorin päätelmää: Sieppausilmiöiden tutkiminen on auttanut minua tajuamaan, että olemme vain osa maailmankaikkeuksia, jotka ovat TÄYNNÄ älyllistä elämää - sellaista, johon olemme katkaisseet siteemme ja näin kadottaneet aistit, joiden avulla voisimme sen kaiken tuntea.
Olen aivan varma, että muinaiset ihmiset tunsivat nämä asiat menneisyydessämme, mutta me olemme katkaisseet itse sitteemme tuohon tietämykseen (poikkeus vahvistaa vain säännön); malliesimerkkinä muinaisten ihmisten tiedoista ja taidoista käytän "faaraon tyttären poikaa" Moosesta, joka hankki uskomattoman tietämyksensä Faaraon hovista, missä hän kasvoi nuoruutensa. Rohkenen väittää, että muinaisten egyptiläisten johtajat Faaraot olivat "liittoutuneet" joidenkin alienien kanssa; ajatelkaa heidän päähineitä ja sen muotoa; ikäänkuin se olisi sisältänyt radiolähettimen antenneineen ja se oli täysin käyttökelvoton päähine ajateltaessa "tavallista käyttöä". Faaraoiden mahtia ja tietomäärää kuvastavat meille vielä pyramidinsa; mitkään muut maailman johtajat tunnetulla ajalla eivät ole jättäneet moisia muistomerkkejä itsestää, vaikka sanotaankin Egyptin olleen muinaisen Atlantiksen kolonnia. Atlantiksesta enemmän myöhemmin. He tiesivät Egyptissä siis jotakin. Mooseskin siis tiesi nuoruudesta alkanen jotakin. Tästä tiedosta oli seurauksena mm. Liiton arkki, joka on taas yksi todiste lisää ko asiasta: Liiton arkista
Onhan olemassakin melko tarkat ohjeet, miten Liiton arkki valmistettiin muinoin: Toisessa Mooseksen kirjassa (25:10) kerrotaan niistä tarkoista ohjeista, jotka "jumala" antoi Liiton arkin rakentamiseksi Mooseksen joukoille. Nykyään ymmärrämme heti, mistä on tässä kaikessa kysymys; emmekä tarvitse jäädä enää epätietoisiksi; häikäilemättömän sumutuksen uhriksi. Senttimetrien pikkutarkuudella annetaan mielenkiintoiset ohjeet, miten ja minne eri osat tulee Liiton arkissa sijoittaa ja millaisia käytettyjen metalliseosten tuli olla; kysymyksessä oli lähettimen valmistus, jota käytettiin yhteydenpidossa. Jos Mooseksen kirjassa säilyneiden ohjeiden mukaan tehdään tämä rekonstruktio uudelleen, syntyy useiden satojen volttien sähköjohdin. Ympäryslistan tehtävänä lienee ollut ladata kondensaattori, joka muodostui kultalevyistä sekä positiivisesta että negatiivisesta johtimesta. Jos vielä toinen kansilevyssä olleesta kerubista (eikä kerubin mytologinen merkitys ole viestintuoja) toimi magneettina, niin silloinhan kysymyksessä on täydellinen radiovastaanotin? Eikö?
Ehkä kysymyksessä oli jonkinlainen Mooseksen ja avaruuslaivan välinen radiolähetin, jota he käyttivät kommunikoinnissaan? Kommunikoinnista on säilynyt kuvauksia, kun Mooses puhui "lähettimeen" "jumalalle".
"Jumala" sanoi Moosekselle, että hän itse puhuisi tämän kanssa henkilökohtaisesti; kansilevyn välityksellä. Kukaan ei saisi tulla muutoin lähelle Liiton arkkia, "jumalan" mukaan. Liiton arkin kuljetusta varten "jumala" antoi tarkat ohjeet kuljettajien vaatteista ja sopivista jalkineista; kuitenkin tapahtui vahinko Liiton arkkia siirrettäessä (Sam 2:6); arkkia siirrettäessä Daavidin käskystä ja ohi kulkevat naudat huomaisvat sen ja uhkasivat kaataa sen ja eräs Ussa tarttui arkkiin kädellään. Kuin salaman lyönneenä Ussa kaatui välittömästi kuolleena maahan!!!
Liiton arkissa oli epäilemättä sähköinen varaus! Liiton arkin ympäriltä sinkoili usein kipinöitä, ja kun Mooses tarvitsi neuvoa ja apua hän käytti tätä "lähetintä" yhteydenpidossa "jumalan" kanssa.
Rohkenen väittää, että kysymyksessä on ollut Mooseksen käymä keskustelu liittolaistensa kanssa.
_____________________________________________________________________
Klaus von Grewendorp | In bonis rebus - 1963 - incipt ©
e-mail: klaus@karjala.net URL:
www.saunalahti.fi/~vaino2

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Klaus Juuutilainen taitaa itsekin olla "astronautti"
Huomenna taas "lännenmies" tai "muukalaislegioonalainen".
Lapsi on terve kun se leikkii, mutta entäpä 39-vuotias pillua koskaan saamaton poikamies?

Klasu kiistää kutsuneensa Claudian kylään:
Sehr geehrte Damen und Herren!
Ich fortsetze; Sie können auch keinerlei dokumentarisches Beweismaterial aus Meine Einladung oder Brief finden.
Eli ei ole olemassa mitään dokumentaarista todistusmateriaalia, että olisin esittänyt "virallisen kutsun" Claudialle tulla Suomeen. Suunnittelin sitä kyllä huomioiden tuon media sirkuksen ja tietysti kehoituksia siihen tulee kai edelleen "huumorimielellä", mutta olen saanut niin vahvaa taustatietoa hänen suhteesta Saksaan, että se muuttaa asenteitani. Kyllä taitaa saksattarella olla jotakin pahasti "jumissa" huomioiden tuon minulle lähetetyn luotettavan tekstin; todella kihlautua Saksan kansan perinteellisten "vihollisten" kanssa. En voi kutsua Suomeen sellaista henkilöä siinä ilmapiirissä, mikä vallitsee Suomen ja Saksan poliittisissa suhteissa, koska vierailun sisältö ei symboloi sitä asiaa, mitä minä alunperin ajattelin. Claudian poliittinen tuki on tuon slaavilaisuus russia-polski-ukraina-juutalaisuus taustansa takia ehkä tervetullutta Slovakiassa, mutta ei meillä. Suomen ja Saksan kansa ei kuulu tuohon etniseen ryhmää, johon Claudia on itsensä asettanut.
Ehkä 100% tärkeämpää on kutsua HERMANN GÖRINGIN tytär Edda (s.1938); silloin saadaan koko lailla oikea kuva siitä, mistä todella on kysymys Suomen ja Saksan perimmäisistä suhteista.
Klasu

Klasu ilmaisee huolensa Euroopan hovien keskinäisistä skismoista:
Princess Michael of Kent, Marie-Christine's recent opinions concerning for HSH Princess Grace of Monaco have been extreme undiplomatic and incomprehensible towards The Beloved Princess Grace, who have been as a dead person since 14.Septemper 1982.

Grant Menzies pyytää tarkennusta:
Perhaps you could elaborate on this. What in the world would Princess Michael have to say that would reflect badly on Princess Grace, and where did she say or write it?
Grant

Klasu vastaa:
Do You think that I am some kind of joke?
Well, could You remember, when The King of Great-Britain gave the victory sword to Stalin? Perhaps not (?); neither I can also remember that any more today or Princess Michael of Kent´s recent opinions or general talkings about these opinions. OK?
In addition to mention I defend The Princess of Monaco's mother [R.I.P. requiescat in pace], when I undestand it is necessary in the front of others to the end ... res ipsa loquitur.
I will take the full responsibility for my early words. In the front of others, too.
-Klaus

Atro Tossavainen kritisoi Tampereen yliopistoa vapaamielisyydestä:
Tampereen yliopistolle on hyödytöntä valittaa Seposta; hän käyttää aulatiloissa olevia nimettömiä, käyttäjätunnuksettomia web-termi- naaleja, joiden käyttöä TaY ei aio rajoittaa vastaisuudessakaan. Tampereen yliopisto on Funetin jäsen ja käyttää ISP:nä Funettia. Mitenköhän funetin säännöt suhtautuvat siihen että Tampereen yliopisto antaa vapaasti käyttää yhteyksiä?

Lehto kommentoi:
Tsetsenian kansanmurha ja maamme ryssäläinen alueellinen miehityskö ovat hyvien tapojen mukaisia.
Haista sinä iso p... kökkö Arto Tossavainen. Kuittaa kun olet saanut terveiseni mokomakin solumöykky kaikessa itsekkäässä ryssäläisyydessäsi ja SNS:n pöytäkalenteri seinälläsi ja paviaanikoira Putinin kuva päivyrissäsi.
Kansallismielienen nuhtelija

Arto Määttä jatkaa samasta aiheesta:
Ilmeisesti tässä ryhmässä on muitakin lukijoita, jotka ovat joutuneet nimeltä mainitsemattoman Suur-Suomi-hankkeen vetäjän spammauslistalle. Kyseinen heebo meilaa käyttäen Tampereen yliopiston koneita. Headereiden perusteella pystyin identifioimaan jopa PC:n, mitä heebo käyttää, mutta ilmeisesti Yliopiston ylläpito vain levittelee käsiään. En sitten tiedä, mihin maailma on menossa, jos tietokoneen omistaja ei enää voi päättää, kuka konetta käyttää ja mihin.
Onko kenelläkään ehdottaa muuta keinoa kuin pistää uta-koneet sulkulistalle?
Tapauksen ympärillä tuntuu vilisevän jos jonkinlaista hourupäätä, mutta siitä huolimatta toivon, että joku jaksaisi asiallisesti kommentoida.
Joko Funetin mielipidettä on kysytty?

Joni Järvenkylä samasta aiheesta:
Seppo Lehto postittaa NNTP:sta 153.1.4.53 joka nayttaa kuuluvan:
University of Tampere (NET-UTANET)
Kalevantie 4
33100 Tampere
Netname: UTANET
Aki, Bergius (BA3-ARIN) ab@UTA.FI
PELLAVA.UTA.FI 153.1.2.12
VUOKKO.UTA.FI 153.1.1.11
NS-SECONDARY.FUNET.FI 128.214.248.132
Eli sinne vaan valitukset sitten, muiden asianosaisten tahojen lisaksi.
Ei minulla ole mitaan Seppoa vastaan sinansa, mutta saisi opetella postittamaan oikeisiin ryhmiin, mielestani sfnet.keskustelu.huumori ei Sepon asialle kuulu.

Mika Pirhonen vastaa:
Minulle Uta:n Minna Manninen lähetti postia ja pyysi olemaan lähettämättä valituksia Seppo Lehdosta, kun ilmoitin henkilökohtaiseen sähköpostiini tulleista herjakirjeistä.
"Seppo Lehtoa ei voida estää käyttämästä yliopiston koneita", joten turha valittaa.
Lähetän kirjeet nykyään aina edelleen keskusrikospoliisille ja osan tulostin toimitettavaksi Tampereen poliisille. Että saan allekirjoituksen johonkin virallisen oloiseen lappuseen.
Ja taidan sittenkin käydä tuossa kilsan päässä soittamassa Sepon ovikelloa. Eiköhän siviilipidätyskin, jos sen suorittaa kohtuullisen väkivallattomana, ole sallittu, että saan hänet toimitettua viranomaisten käsiin vastaamaan kysymyksiin...?
Ei minullakaan Seppo Lehtoa vastaan mitään ole, mutta minun kokonimikaimaani, tosin minun henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen kera täsmentäen on herjattu ja kunniaani loukattu julkisesti. Ja minä en ole julkisuuden henkilö vielä ainakaan reiluun kuukauteen.
Mika.

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Mika Pirhonen lienee käynyt pumppauttamassa itseään itsellään paviaani-Putinilla tämän surullisenkuuluisan
Suomen vierailun aikana
Paviaanin mälliä vastaanottivat muutikin kuin ville.itala@eduskunta.fi ja presidentti joka joutui kyseisen ryssäsian alle viran puolesta.
Presidentin mukaan Putinin suorittama pano oli elämänsä huonoin. Jopa ½löysän mulkun omaava erkki.tuomioja@eduskunta.fi:kin kuulemma panee paremmin kuin Paviaanimies.
Mariankadun tiedotusosasto

Lehto lisää:
Lehmiä ei saa kiusata = Viite: MIKA PIRHONEN ON NÄHTY HERVANNASSA NUOLEMASSA SOMALILEHMÄÄ
Varsinkin alkuperäinen suomenlehmä on muutenkin ahdistettu nurkkaan ja sukupuuton partaalle vierasperäisten ja ryssäläisten lehmien maahantuonnilla. Kansallismielinen luonnonsuojelija ja alkuperärotujen säilyttäjä
PS:) Kyllä lehmilläkin oikeuksia, kunhan ne eivät ole LEHMINÄ KANKAHALLA? ketareet ojollaan pauloissa Ryssän ja sen kätyreiden;) Oletteko muuten huomanneet tänne on kirjoitellut paljon Ryssän Pauloissa olevia lehmiä;) ( Oli ne sitten sonnia tai lehmiä )

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Tunnetusti Lehmiä pumppaavat sonnien lisälksi vain ryssät ja Suomessa Juutilainen.

Myös Paula Lehmikangas kommentoi:
Onkohan Seppo trolli, peelo vai napoleonkompleksista kärsivä psyykkisesti häiriintynyt henkilö? Nykyään hän ainakin keskustelee jo itsensäkin kanssa, sivupersooninaan mm. Irmeli. Follarit siis asianmukaisiin ryhmiin.
BTW Seppo, mikäli vielä näen jossain itseäni herjattavan tai solvattavan, menen Sorille ja teen sinusta ilmoituksen. Minun huumorintajullani ei kaltaisillesi ymmärrystä heru.

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Onko Paula Lehmikangas (pl63322@uta.fi) ryssäläinen Lehmä vai lukeutuuko Suomen karjaan?
Ainakin olisi kyseisien kantturan hetimiten syytä parantua ryssäläisydestään.
Me presidentin kanslian ryssäläiset komuvitut voimme nuolla Paula Lehmikankaan vittua, ettei tarvitse sitä ryssäsioille antaa astumistarkoituksessa
Mariankadun tiedotusosasto

Nimim. Punainen Teekkari lähestyy Yahoo!:ta:
I got this unsolicited e-mail from a spammer that seems to be using your server and using address suuri_on_suomen_valta5@yahoo.com. Bulk e-mail is illegal in many countries - also in finland.
Please close his account as soon as possible.
thanks!

KM-tietotoimisto reagoi:
TELOITUSKUTSU PUNAISEN TEEKKARIN HIRTTÄJÄISIIN;)Tammerkosken partaalle
Punainen Teekkari skpteekkari@sunpoint.net on hirtettävä ryssäläisestä ja silsaisesta nyhveröstään lintujen talviruokintaa varten Tammerkosken rannalla;)
Paikalle kutsunemme haudanpartaalla olevat punikihuorat ( female/male )katsomaan ja todistamaan että silvotussa tynkä-Suomessa ei enää Ryssänkätyrit kukkoile.
PRESIDENTTI HALOSEN IMELÄN VITUN HAJUN LEIJUESSA TELOITUS PANNAAN KESKIPÄIVÄLLÄ KIINNIOTTOA SEURAAVANA VUOROKAUTENA.
Mika Pirhonen on lupautunut tuomaan Havumetsänkadulta Hallilasta salvuulaudan alustaksi, ettei punakommarin iljettävät jätökset roisku salvuuvaiheessa kaupungin kiveyksille.
Hirttovaiheessa odottaa munattoman skpteekkarin alapuolella suu ammollaan oleva tamperelainen mikko.kuoppa@eduskunta.fi ja talikkokomu esko.aho@eduskunta.fi tuoretta kaltaisensa visvaryssän viimeistä lähtöpaskaa.
Pääsylippuja tilaisuuteen voi ostaa Korkeasaaren lippumyymälästä, sekä miehitettyjen alueiden palautuskomission toimistosta Valtioneuvoston tiloista. Liput tilaisuuteen maksavat 69€.
Km-tietotoimisto ( Kansallismielinen tietotoimisto )
PS:) Kaikki muutkin eduskunnan ryssäläiset ovat tervetulleita mukaan:) Emmehän ole suvaitsemattomia?

Presidentinkanslian tiedotusosasto lisää:
Presidentti lupaa pestä pahanhajuisen vittunsa ryssäsaippualla teloituksen jälkeen.
"Sillä se lähtee millä se tullutkin on". Paskanhaju nimittäin.
Mariankadun tiedotusosasto

KM-tietotoimisto kommentoi:
Presidentillinen;) ... ryssäläiset vitut puhtaaksi ryssäläisistä ajatuksista, teoista ja mälleistä tiedote 23.1.2002
Ottakaa mallia Tarja Halosen ryssäläisen vitunpesustaan: ) ... alkanee pikkuhiljaa lähestymään oikiaa puhtaustasoa? .. laittanemme lähiaikoina VTT:n testaajat asialle, sekä sotaveteraanien edusmiehet.
Km-tietotoimisto
Mariankatu
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi

Satu R kommentoi:
Täytyy sanoa, että kyllä hyvät naurut sain tuosta viestistä, että kiitos vaan siitä! Mitä ihmeen sekopäitä te olette ja mistä olette saaneet mun sähköpostiosoitteen? Ei hajuakaan, kuka on Miika Seppänen tai Seppo Lehto. Joo onnea vaan ja tervemenoa pyöreään pehmeeseen huoneeseen!!!

Lehto vastaa:
Satu R saanee anteeksi väärinymmärryksensä;)
Olethan sinä tervejärkinen ja suhteellisen sopusuhtainen nainen muutenkin, niin kai sinä nyt tosiasiat miehittäjä-Ryssästämme ymmärrät?
Kysehän on nimenomaan miehittäjä-Ryssän saamisesta vastuuseen kaikkina aikoina tekemistään kansanmurhista ja mm. Tsetsenian ja Suomen alueiden laittomasta miehityksestä, sekä saada miehittäjä-Ryssä maksamaan Suomelle sotakorvauksia, sekä palauttamaan ryöstösaaliin korkoineen.
Paviaanikoira Putinin tappaja

Klasu kritisoi Lehtoa:
Seppo Lehtoon sijoittaa enää vain Suomen Sisu-yhdistys ja palsta
Tämä henkilö käy selvänä tyyppiesimerkkinä yhteiskunnan syvästä ongelmasta, josta pitäisi keskustella:
Mihin saakka yhteiskunnan pitää elättää sellainen aivotoiminnoiltaan vakavasti häiriytynyt ihminen, joka ryhtyi 30-kymppisenä sijoittajaksi perustaen Seitti Oy:n ja sijoitusura tuotti ko miehelle ja hänen lähipiirilleen ikuisen velkavankeuden loppuelämäksi. Tuomioistuin ei anna velkajärjestelyä, koska siellä on ollut niin vakavia huijaamisia ja väärinkäytöksiä.
Tämän jälkeen tyyppiesimerkkimme on tehnyt laillisen parisuhteen ulkopuolella neljä avioliiton tai avoliiton ulkopuolista lasta yleiseksi huoraksi luettavan naisen kanssa, vain siksi, että saa näistä yhteiskunnalta rahaa. Tiedämme, että he kutsuvat "lapsiaan" mm. solumöykyiksi. Nyt ryhtynyt politiikoksi, joka sai muutaman kymmenen ääntä viime vaaleissa, mutta silti pitää niin suurta ja vertaansa vailla olevaa typerää häiriköintiä ympäriinsä, että se todella hakee vertaistaan typeryydessään.
Lisäksi tämä itsensä harkiten sijoittajana [onko toista esimerkkiä siitä, kun ryhtyy tarkoituksella sijoittajaksi on loppuelämän ikivelkavankeudessa?] ikivelkaisuuteen saattanut henkilö tunnetaan monien keskuudessa hyvin ärsyttävänä yleisenä häirikkönä, joka kaikkien mittapuiden mukaan on terroristi. Onko maamme turvallisuusviranomaiset näin "löysiä", että pitävät ko henkilön yhä vapaana omassa naivissa uskossaan, joka voi tuottaa myöhemmin vakavia tuloksia, koska esimerkkiämme ei ole laitettu "suljetulle osastolle". Itse olen jo sanonut, että jos itse olisin turvallisuuspalvelusta vastuussa antaisin terrorismin vastaisen operaation aikana käskyn likvidoida pysyvästi ja lopullisesti ko terroristi. Se olisi yhteiskuntamme etu tarkisteltakoon asiaa sitten mistä kulmasta tahansa.
KYSYMYS: Miksi yhteiskuntamme elättää ja pitää vapaana tällaista todellista paskapäätä kaikkien mittojen mukaan? Siis humaanisuus, kun on itsensä sotkenut täyteen paskaan ja tulee aina sotkemaan, puoltaa ko tyyppiesimerkin vapaana pitoa. Mies, joka uhkaa solvauksin tappaa valtionpäitä? En tiedä henkilöä, joka olisi enemmän maatamme ja sen mainetta vahingoittanut! Miksi yhteiskuntamme ei potkaise ko miestä ULOS maasta!

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Voisko "liikemies" = sairaseläkeläinen Klaus Juutilainen valoittaa omia liiketoimiaan?
Kuka muuten korvaa Klaus Juutilaisen vapaanaolosta aiheutuvat vahingot? Juutilaisen ulos Pitkästäniemestä päästänyt lääkäri?
Mariankadun tiedotusosasto

Myös Lehto kommentoi:
Tarkoittateko aivotoiminnaltaan häiriintyneellä kenties itseänne, arvon jutkusika?
Tesomalta ei liene kovin pitkä matka Pitkäänniemeen avohoidettavaksi?

Lehto kritisoi Mika Pirhosta:
Mika Pirhonen on ryssäläinen löysämuna verrattuna Seppo Lehtoon; ) :
Mika Pirhosen aika kuluu runkatessa opiskelija-asuntolan ikkunan äärellä ja katsellessa, kun Hervannan mummut köpöttelee ohi.
Ikiteekkari kun on ei tajua, että kusivehjettä voisi käyttää muuhunkin kuin runkkaamiseen.
Kansakunnallinen vaatimuksemme on että Ikiteekkari Mika Pirhonen pitää laittaa vaarallisena rikoksenuusijana Niuvaan Murasen vuodekaveriksi

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Auttaisiko Viagra?
... vai onko Mika Pirhoselle käyttöä vain saippuan raaka-aineena?
Marankadun tidotusosasto

Pentti Karikko lähestyy KM-uutistoimistoa:
Hyva KM-uutistoimisto, toivoisin, etta minut poistetaan talta postituslistalta, silla saan paivittain muutenkin niin paljon postia, etta en mielellani kasvata kuormaa enaa tilaamattomilla artikkeleilla.
Kiitos
Pentti Karikko

KM-tietotoimisto vastaa:
23.1.2002
Vastaus "Pentti Karikko" pentti.karikko@kolumbus.fi:lle Miehittäjä-Ryssänliiskaajaiset mielessämme
HYVÄÄ MIEHITTÄJÄ-RYSSÄNTAPPOPÄIVÄÄ
Yritämme huomioida toivomuksenne arvoisa vastaanottaja;)
Mutta pitäkää mieli virkeänä ja ampukaa muutama ryssäläinen ainakin mielessänne, kun vituttaa, niin on taas ole pirteämpi.
Km-tietotoimisto
Isänmaallinen tietotoimisto ja hullujen ryssäläisten painajaisuni
Mariankatu
Helsinki

Nimim. Robes lähestyy Klasua:
Tiedätkö mitään Arttu Hautanen nimisestä tyypistä? Jostain syystä Hautala pitää häntä sinun agenttinasi ja minun on vaikea uskoa moiseen. Toisaalta ko. Hautanen lähetti minulle postia,jossa kysyi ,tiedänkö,miten hän pääsisi pois Lehdon roskapostituksesta?(Jonne Hautala hänet järjesti,mutten voinut sanoa sitä miehelle itselleen...)
Eli en voinut auttaa häntä jo siksikään,että Lehto ei kuuntele järkipuhetta ja yritän pitää häneen hivenen etäiset välit...itseasiassa niin etäiset kuin korrektius sallii. Eli Hautala ei ole todennäköisesti sinun miehiäsi eikä meikäläisiä,eikä Afan remmiäkään joten KUKA hän on? Ainoa,mitä tiedän on se,että Lahtinen luuli häntä aluksi Lehdon kannattajaksi,mutta tämä ei Hautalan mukaan tunne koko miestä.Toiseksi hän on tekemisissä Pohjaanmaan keskustan kanssa nuorisojärjestön puitteissa. Näin ainakin jotkut ovat tietävinään... Minua herra kiinnostaa siksi,etten osaa sijoittaa häntä mihinkään.Hän vain roikkuu mm. chat-kanavilla ja herättää raivoa mm Halla-ahossa ja Hautalassa ja he eivät kerro,miksi.
Ja miksi he ovat Yllyttäneet Lehdon hänen kimppuunsa spammeineen?
Eli arvoitus jos mikä!

Klasu vastaa:
Arttu Hautanen on kepun jäsen ja sikäli kuin tiedän väljästi tohtori Paavo Väyrysen miehiä; sikäli, että jos ja kun he tunnustavat olenvansa paneurooppalaisia olemme kyllä samaa porukkaa heidän kaikkien kanssa: minä, Arttu, Paavo, Luigi de Anna, mutta tietysti kaikki omilla tahoillamme. Väljästi ottaen olemme samaa porukkaa ja suojelen, sikäli kuin pystyn, ko tahoja.
Mukana oli mm. P.-E. Paul, jonka poika Jan-Peter, joka toimi Euroopalaisen Suomen ensimmäisenä puheenjohtajana. P.-E. Paul kuoli 2000 81-vuotiaana ja se oli suuri menetys henkilökohtaisesti; hän oli sodassa mm. Lapissa tulkkina ja hänen esi-isät olivat Preussin kuninkaitten hallintoneuvoksia. Hän oli Saab-Valmetin varatoimitusjohtaja muiden toimien ohessa, josta jäi eläkkeelle. Hän tunsi jo minut ajalta jolloin synnyin Haagassa 1960-luvulla, koska asui vieressämme.
Yhteydenottoja on ollut keskenämme ja kunnioitan kaikkia paneurooppalaisi eli jokaista liikkeessä mukana olevaa poliittisesta työstä kiinnostunutta. Pitäkää tämä omana tietonanne, koska jo 1995 nimelläni on lähetetty kirjeitä mm. Otto von Habsburgille. Ei liene kovin vaikeata arvata, minne jäljet johtavat.
Saan itävallasta ko postia joka kuukausi. Olen lojaali paneurooppalaiselle ajatukselle.
Kunnioittavasti
Klaus von Grewendorp
KOPIO: Paneurooppa yhdistyksen hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja valt.maist. K-H Tiiainen.

Presidentinkanslian tiedotusosasto tiedustelee:
Onko Klaus Juutilainen ottanut suihin ystävältään Paavo Väyryseltä pan-Eurooppa-yhdistyksen kokouksista.
Molemmat herrathan vihaavat kiihkeästi SL:ää ja muita suoraselkäiiä suomalaisia.
Olisimme uteliaita tietämään mitä mahtaa olla Jutkusian Paavo Väyryselle tarjoama suojelu?
Mariankadun tidotusosasto
Helsinki
Silvottu Tynkä-Suomi

Klasu kehuu Claudia Schifferiä:
Claudia Schiffer ist die wunderschönest Dame (1.) in der Welt, als wir alle wissen ... und auch in der Zukunft! ... Ich bin befangen heute, aber ... das ist wirklich wahr! ... und aus dem Dreimädelhaus Schiffer: DAS BESTE.

Nimim. Karikorpi kommentoi:
Helevetti, jäi tuo saksan sanakirja perunapeltoa kaivaessa alimmaiseksi, tosin ei se toimi edes lannoitteena. Mitä tuo tarkoitta kotoisemmilla kielillä, esm suomeksi?
Vähäisellä taidolla olen ymmärtävinäni jotta tässä kehutaan saksalaisen vooormula kuskin paalupaikkaa? Onko suoraan saksalaisen selostajan tekstiä? Mitä se tekee näissä kotoisissa ryhmissä, eikö näissä yritetä yleensä kirjoittaa jotain suomen sukuisia murteita?
karikorpi

Klasu selventää:
Vanhalla aksentilla "Ihanaa Leijonat, ihanaa" tätä voitaisiin kyllä luulla selostajan tekstiksi ja vieläpä saksalaisen. Nythän tuon voisi kääntää mukaillen Ihanaa Claudia, ihanaa ... Niin ja kaikki muut tuntuvat taas olevan kunnossa ja terässä, paitsi selostaja itse.
No, kyllä kävi huono tuuri tuon sanakirjan kanssa; käännös on suunnilleen näin:
" - Ei, Ei ... Olette väärässä ja epäoikeudenmukainen ... Claudia on kaunein nainen maailmassa, kuten me kaikki tiedämme ... ja myös tulevaisuudessa ... Olen tietysti asiassa hiukan jäävi tänään, mutta ... tämä on todella totta ... Ja myös koskien kolmetytär talo Schifferiä. Hyvä." :-)
-klaus-

Klasu kritisoi juutalaisia:
Pax Judana?
Ei, tuo on yhtä samaa roskapuhetta kuin ex-New Yorkin kuvernööri Martin Flynnin vuoden 1919 puheen kanssa, jossa kuvernööri Flynn kertoi saksalaisen keisari Wilhelm II "kaasuttaneen" kuusi miljoonaa juutalaista, vaikka saksalainen keisari nosti juutalaisen sekä kenraalikuntaan että Mustan Kotkan dynastiseen ritarikuntaan, mitä ei aikaisemmin oltu tehty ... oivallista vähemmistöpolitiikkaa lähihistoriasta viime vuosituhannelta.
Täälläkin kaikki ovat nähneet kuinka Judanssi (der ewige Jude) valehtelee avoimesti kumppaneidensa kanssa! Varastomies Judanssi juutalaisten tavoin haluaa viedä yhteiskuntamme kehityksen alaspäin, koska juutalaiset eivät ole koskaan olleet kulttuuria tuottava etninen ryhmä, vaan kopioija; ja aina siitä lähtien kun juutalaiset karkoitettiin Paratiisista, joka oli Kaksoisvirtain maassa tai Babyloniassa.
Itse luin juuri Gilgames-epoksen, joka on maailman vanhin kirja; sieltä selvisi jälleen kerran, että juutalaiset ovat kopioineet kaikki pyhien kirjoituksen sisällön babylonialaisilta ja siltä korkeammalta kulttuurilta, josta heidät heitettiin (Paratiisi) raamatunkin mukaan ulos. Lisäksi nämä seemiset kansat (seemiläisyyden alkuperä Afrikassa) tuhosivat Kaksoisvirtainmaan ja Babylonian korkeakulttuurit taannuttaen kulttuuri- ja teknisen evoluution nollatilaan. Seemiläiset eivät osanneet ja ymmärtäneet babylonialaisten korkeata kehitystasoa, vaan se tuhoutui, mutta seemiläiset papit kopioivat tuon Paratiisin moraaliset kirjoitukset itselleen, koska huomasivat niiden olevan kehittyneempiä kuin heidän kehittymättömimpien juutalaisten. Pseudokulttuurin voitto? Näin uskallan väittää ja ihmiskunnan kehitys taantui tuhansia vuosia taaksepäin tämän seemiläisten voiton takia. Mitä maailma olisikaan, jos me olisimme saaneet kehittää Tellustamme ilman juutalaisten alaspäin vievää vaikutusta, joka nyt tunkeutuu nettiinkin?
SUMMA SUMMARUM: Juutalaiset ja kaikenmaailman Judanssit vievät valheellisilla väitteillä ihmiskunnan kehitystä alaspäin, koska heidän geeneissään ei ole kulttuuria tuottavan kansan geenit. Sen takia juutalaiset ovat suuri onnettomuutemme, kuten berliiniläinen professori Heinrich von Treitsche kirjoitti ja jatkoi: "Jopa sivistyksemme korkeimmissa asemissa, sellaisten miesten keskuudessa, jotka inhoten torjuvat kirkollisen suvaitsemattomuuden tai kansallisen ylpeyden ajatuksen, kaikuu nyt kuin yhdestä suusta: JUUTALAISET OVAT MEIDÄN ONNETTOMUUS".
Mitä muuta voin tehdä kuin allekirjoittaa tuon lauseen nähtyäni ja koettuani jälleen kerran, että Judanssit aloittivat suurilla valheillaan, niin kuin tavallista!
JOHTOPÄÄTÖS: Der ewige Jude lügt ...

Lehto kommentoi:
Jälleen kerran silvotun tynkämulkun omaava Klaus Juutilainen alias jutkusika kieltää itsensä=

Klasu kommentoi historian tapahtumia:
Ne suvut, jotka antoivat tsaarin santarmille jääkärien omaisia ilmi painaa niskassaan ikuinen häpeä, jota ei voi pestä pois ...
Tämä on totuus. Suomi niminen valtio oli "Ryssän" miehittämä 1809-1917.
Viittaan myös kenraali Adolf Ehrnroothiin, joka olisi ryhtynyt aktiivimetsäsissiksi taistelemaan Suomen puolesta, jos Suomi olisi miehitetty 1945. Hän sanoi tämän Karjala-lehdessä muutama vuosi sitten. Jos olisi käynyt toisin v. 1944 täällä olisi ollut samat "luuhaajat" puuhissaan kuin Venäjän miehityksessä 1809-1917; nyt he saivat vain suomettaa Suomen ja olivat valmiit itse vapaaehtoisesti luopumaan omasta persoonallisesta riippumattomuudesta, vaikka kukaan ei sitä esittänyt.
Ennen he samantapaiset piirit kätyröivät iso- ja pikkuvihan jne.
-klasu

Presidentinkanslian tiedotusosasto yhtyy näkemykseen:
Kerrankin sokea kana löytää jyvän, paitsi, että maamme on edelleen isolta osin Ryssän miehittämä.
Alueitamme miehittävät ja kansoittavat edelleen saastaiset paska-Ryssät.
Mariankadun tidotusosasto

Lehdon lisäys:
Henkinen miehitys on raskas taakka - alueellisesta puhumattakaan:)
Kaikista mahdollisista puutteistaan huolimatta on aina niille, jotka toteavat miehityksemme tosiasiallisuuden annettava täysi tunnustus ja kehoitus miettimään, kuinka ratkaista tämä ongelma?
Seppo Lehto - miehitettyjen alueidenpalauttaja

Klasu kunniamerkkikysymyksistä:
Olemme saaneet uuden merkittävän suomalais-ugrilaisen numismaatikon TEEMU LAHTISEN keskuuteemme; ilmeisesti asiantuntemuksensa on ansainnut yhdistyskaverinsa kirjakauppias Mikko Mikonmaan tuttavana, jonka entisessä Burning Bookissa on käynyt mm. Juha E. Tetri. Siinä hänellä on jo merkittävä suomalais-ugrilainen pohja esiintyä julkisesti kunniamerkkiasiantuntijana, kun kunniamerkkiasiantuntija on käynyt entisessä kaverinsa liikkeessä
TEEMU LAHTINEN on nykyään se ainut henkilö, joka päättää onko jokin kunniamerkki oikea ja aito Suomessa. Varsinkin hänen erikoisalansa on saksalaiset kunniamerkit, koska väittää mm. preussilaisuuden hävinneen maasta, kun pohjoista Itä-Preussia miehittää yhä Venäjä tänään. Yhdistyksensä Suomen Sisu, jonka puheenjohtaja TEEMU LAHTINEN käsittääkseni on katsookin, että Venäjä on avain menestykseen Suomen kansallismielisille tulevaisuudessa; hehän ovat aukaisseet mm. sähköpostiosoitteita Venäjällä ja yhdistyksensä slogossa ei piirretä rajaviivaa Suomen ja Venäjän välillä kartassa; Suomi on ilman itärajaa, mutta jyrkkärajaviiva on piirretty länteen. Tuo kaikki ko yhdistyksensä sivulla. Käsittääkseni ko yhdistys oli ensin yhteistyössä Suomalaisuuden Liiton kanssa, mutta ko liitto sanoutui irti näistä ugri-natseista. Suomalaisuuden Liittohan pyrkii mm. hävittämään germaaniset kielet maastamme. TEEMU LAHTISEN yhdistyksen toiminnan kannanotot ovat astetta kovempaa, sen takia pitää laittaa kova kovaa vastaan näiden ugrien kanssa. Keväällä 2000 sattumalta tapaamani Mikko Mikonmaa kertoi myös Venäjän strategisesta roolista suomalais-ugrilaisen nationalismin nousussa; aikaisemmin ko henkilö kävi melkein kurkkuuni kiinni väittäen euroopan kuninkaallisten olevan salaliitossa mm. omia monarkioita vastaan muutama vuosi sitten!
Ilmeisesti kunniamerkki tulkintaoppinsa kyseinen suomalais-ugrilainen Teemu Lahtinen numismaatikko on imenyt näistä Jan van Helsingin kirjoista koskien salaliittoja: Ainakin hänen yhdistyksensä tusinapärstät väittävät vakavina, että mm. Euroopan kuninkaalliset ovat salaliitossa Eurooppaa vastaan; mm. sillai, että Saksan kuninkaalliset kaatoivat omat monarkiansa salaliitto puuhastelulla vuonna 1918. Kun yleinen tietämyksen taso on tämä heidän keskuudessa mehän voimme juhlia taas kerran, että olemme saaneet todella merkittävän uuden ugrilaisen numismaatikon keskuuteemme! Kyseinen Jan van Helsingin täysin valheellinen kirja on vedetty pois markkinoilta muualta Euroopassa, mutta käsittääkseni tuo Burning Books myy sitä edelleen ja se lienee ostetuin kirja ainakin uuden omistajansa Sandelin lehdistölle toimittamassa myyntilistatilastossa. Miten ko ryhmän käsityksiin monarkiasta voi ylipäätään suhtautua vakavasti, koska ryhmästä tulee tällaisia täysin valheellisia mielipiteitä, jotka muualla Euroopassa ovat kielletyt ja kirjat vedetty pois markkinoilta.
Itse olen pitänyt aktiivisia yhteyksiä Saksaan noin viimeisen 10 vuoden ajan; tarkalleen niille juurille, josta maallemme eduskunnassa äänestettiin kuningas vuoden 1918 lokakuussa. Yhteyksiä on pidetty puolin ja toisin ja ei yksipuolisesti. Itse en ole tästä merkittävä uudesta numismaatikosta kuullut aikaisemmin kunniamerkki asioista paitsi loppukesästä 2000, jolloin kirjoitin Baltian Waffen-SS värävytyneistä ja siitä, että nämä saivat panoksestaan 12 ritariristiä [Lähde: Die Ritterkreuzträger der Waffen-SS, von E.G. Krätschmer]. Kirjoitin silloin, että ko ritariristiä saa kantaa kunhan hakaristi ei näy; muistan Teemu Lahtisen kirjoittaneen, että sitä saa kantaa myös hakaristin kanssa. Eihän tässä mitään kummaa ole ja onhan kaikissa Vapaudenristeissäkin hakaristi pohjalla, mutta tuo mainitsemani kohta oli Saksan protokollassa.
Mitä taas Preussiin tulee niin sen niminen osavaltio on perusteilla nykyisen Saksan alueelle yhdistymisen jälkeen; mitä muuten tulee Teemu Lahtisen lausumiin käsityksiin Preussista ne ovat täysin asiantuntemattomuuteen perustuvia, sillä kuvasihan jo Preussin Kuninkaan adjutanttikin Georg Heinrich von Berenhorst Preussin luonteen seuraavasti: "Preussin monarkia pysyy aina ei maana, jolla on armeija vaan armeijana, jolla on maa, mihin se on samalla majoittautunut". Itselleni on tullut viimeiset 10 vuotta Preussi-Instituutin julkaisema "preussilainen tiedoitus"-lehti, koska myös Holsteinin alue, josta sukuni Suomeen saapui on kuulunut Preussin alaisuuteen. Preussi-Instituutti itse on perustettu vuonna 1969 Burg Hohenzollernissa, missä usein myös kokoontumisia tapahtuu. Olen itse myös saanut juhlakutsun Burg Hohenzollerniin.
Mitä tulee sitten eri saksalaisiin kunniamerkkeihin ja niistä Ruotsissa saksalaisten toimesta painettuihin uusiin kopioihin siihen sovelletaan mm. kansainvälisen Edinburgin komission suosituksia, mutta nämä ovat siis suosituksia: Siinä yhtenä tärkeänä kohtana on Hallitsijasukuun sidotut (dynastiset) [<= kannattaa huomata komission laittamat sulkeet alkuperäiseen tekstiin, jos ko teksti on oikein kopioitu(?)], joiden myöntäminen kuuluu perintöoikeutena hallitsijasuvulle säilyttävät täyden historiallisen, korkea-arvoisen ja sosiaalisen asemansa riippumatta niiden alkuperäismaassa tapahtuneista poliittisista muutoksista [Kommentti K.v.G: Teemu Lahtinen väittää, kun Preussi on kadonnut myöskään Preussin Prinssiä ei ole: Lahtisen väite kertoo koko käsityskykynsä, sillä Hohenzollern-suku on ainoa suku, joka tavoittelee Saksan päämies-asemaa yhä tänään. Suvun kanta on se, että vain Wilhelm II luopui vallasta, ei suku, joka pitää tiukasti oikeuksistaan kiinni] Mikään tasavaltalainen valtio ei voi lainsäädännöllään tai muutoin viedä tällaisen ritarikunnan kunniamerkkien arvoa tai asemaa, vaikkei virallisesti hyväksyisikään kyseisiä kunniamerkkejä. Näin siis suosituksessa. Kirjattu on myös suositus-kohta, että ritarikuntien on polveuduttava tai oltava lähtöisin jostakin pitkäaikaisesta, katkeamattomasta, perinteisestä valtion tai hallitsijasuvun suojeluksessa olevasta palkitsemisjärjestelmästä.
Linkkejä:
www.kemi.fi/jalokivigalleria/kruunu.htm
http://www.saunalahti.fi/vaino2/louisferdinand.htm
http://www.saunalahti.fi/vaino2/e-komissio.htm
http://www.saunalahti.fi/vaino2/wilhelmII.htm

Klasu kirjoittaa saksalaiselle yleisölle Claudiasta ja muista asioista:
Staatsoberhaupt war auch aus Deutschland und Hessen während der Jahrzeit 1918. Er war Prinz von Hessen... So ... Also, Claudia ist nicht Witz an uns! Nur Realität; wir sind besser als z.B. Monaco. Finnland ist eine grosse Land, die ist von Welt respektiert geworden ... Gut!
... Karelien und Häme und Vienaland zu dem einen Gross-Finnland gehören. Seinen Geist wird keines Tyrannen Hand unterm nordischen Himmel zerstören. Wir Jäger tragen durch Kampf und Not - in nervigen Fäusten den Degen - sein Löwenbanner ins Morgenrot, einem MACHTWOLLEN FINNLAND ENTGEGEN ...
... Aus Waffenbrüderschaft zwischen Deutschland und Finnland ...
Klaus von Grewendorp
(Schwarzen Adler Orden Ritter)
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
Puh./Fax: 03-2231 635

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Claudia on neekereiden yleinen jakorasia....valittavasti
Suosittelemme suojauksen käyttöä ko. vituketta astuttaessa

Lehto paljastaa synkkiä suunnitelmia:
Olen herännyt pahasta unesta
- Suomi on vain muinaisuutta koko käsitteenä niin kuin Oklahoma-intiaanit ja heidän alueensa
- Muistatte ettei Oklahoma Cityssä tainnut asua enää ensimmäistäkään intiaania.
- Näin ovat myös arvoisat kansanedustajamme eri puolueissa suunnitelleet yhdessä pitkäpartaisen rkp-läisten siionistiliigan edustajien kanssa. Joukossaan ovat mm. Ilkka Suominen ja lakeijansa kokoomuksesta, samoin kuin Outi Ojala (komu), ymv:t keputahot Seppo Kääriäisestä alkaen.
Herra Ylhäisyys

Lehto kiistää olevansa nojatuolinatsi:
Seppo Lehto ei ole nojatuolinatsi; ) .. eikä komu =: Kohta loppuu huumorintaju yhdellä jos toisellakin ... jopa Seppo Lehto voi loukkaantua kun häntä epäillään komu = nojatuolinatsi - solvaavilla heitoilla.
Kommunistien vuosikausia jatkunut sotilaallinen, poliittinen ja taloudellinen yhteistyö Saksan valtakunnan alkoi Rapallon sopimuksen perusteella 1920-luvun puolessavälin.
Yhteistyö tiivistyi huipentuen Molotov-Ribbentrop-sopimukseen v. 1939, jonka perusteella Saksa sai lähinna vanhat saksankieliset alueensa ja miehittäjä-Ryssä 2/3-osaa muusta Puolasta, Baltian maat, joihin tuolloin laskettiin myös kokonainen Suomi ( vrt. nykyinen silvottu tynkä-Suomi ). Suomi oli tuolloin talvisodan aikaan liki totaalisesti eritetty kuten Tsetsenian uljas, urhea ja paljon Ryssän sotarikoksista kärsinyt murheellisten kyynelten kansakunta.
Joten yhteenvetona Seppo Lehto ei vaeltele ns. "omissa sfääreissään", vaan vankalla historiallisella, oikeudenmukaisella ja moraalisella pohjalla tuomitessaan kommunismin, isovenäläisyyden ja Molotov-Ribbenrop-sopimuksen etupiirisopimuksen. Hitlerin myöhempi toiminta Suomen pelastamiseksi ( olkoonkin itsekästä ) ansaitsee kyllä kaiken kiitoksen jatkosodassa, jolloin pääsimme ( Kiittäkää Herraa ) pääsimme palauttamaan ja liittämään miehitetyt alueet jälleen kansakuntamm yhteyteen:).
Suur-Suomi r.y.
pj. Seppo Lehto - aito suursuomalainen
Tampereen yliopisto on pystyttänyt jopa tunnetulle Väinö Voionmaalle patsaan päärakennuksensa eteen.
PS;)
Katsokaa hakusanalla Väinö Voionmaa, niin huomaatte kuinka vanha demariaate oli erittäin suursuomalainen, kuten muutkin kansalliset puolueet ja kansanliikkeet 1800-luvulla ja 1900-luvulla aina jatkosotaan 1941-1944 saakka.

Presidentti Putinin lehdistötiedote:
SAASTAINEN PASKARYSSÄN EDUSTAJA PAVIAANIKOIRA VLADIMIR PUTIN TIEDOTTAA KAIKILLE RYSSÄLÄISILLE IHAILIJOILLEE, ETTÄ TULKAA JA TILATKAA AIKA TEHTAANKADUN LÄHETYSTÖSTÄ TULLA NUOLEMAAN MINUA SEURAAVALLA SUOMEN VIERAILULLANI; ) ...
Lupaan olla pesemättä itseäni viikkoon ennen seuraavaa ryssäläisen Suomen vierailuanne.
Paviaanikoira Putin
Ryssän kansanmurhaaja paviaanikoiras
Kreml
Moskova
EU:n huoltohallintoalue

Presidentinkanslian tiedotusosasto vastaa:
Kehoitamme Paviaanikoira-Putinia Syömään omaa paskaansa.
Turha on enää tulla näyttelemään rumaa naamaansa silvottuun tynkä-Suomeen.
Ryömikööt ville.itala@eduskunta.fi ja muut ihailijansa Moskovan oblastiin nuolemaan ällöttävää paviaaninpersettä.
Mariankadun tiedotusosasto
Halsinki
Silvottu tynkä-Suomi

Kremlin tiedotusosasto kommentoi:
PRESS RELEASE 24.1.2002 KREML
Paviaanikoira Vladimir Putin kärsii ryssäläisestä ummetuksesta eikä ole pitkään aikaan päässyt ulostamaan eli ei ainakaan viikkoon syömään omaa eltaantunutta ja visvaista ryssäläisen suolensa ujeltamaa saastaista limapaskaa: I
Silvotusta tynkä-Suomesta on lupautunut häntä auttamaan mm. Mika Pirhonen, Sami Ketola, Paavo Väisänen, jotka ovat kunnostautuneet virallisina perseennuolijoinani google.com - keskustelupalstoilla.
Kremlin tiedottaja

Lehto ottaa kantaa tupakointiin:
Kalmanvihreästä terveyspolitiikasta päästävä eroon:)
Kalmanvihreälle terveydelle EI
Odotamme eri puolueiden sanoutuvan irti julkisesta tupakoinnista mm. lehtikuvissa ja haastatteluissa, sekä kieltävän sellaisten urheilulähetysten lähettämisen, missä mainostetaan lieviä huumeita mm. formula-ajot pannaan, jollei mainospolitiikka muutu.
Samoin huumeiden hallussapidosta ja käytöstä julkisilla paikoilla pitää räpsäyttää kaupunginjärjestyssäännön perusteella roskaamisesta ja häiriöntuottamisesta vähintään sama kuin väärinpysäköinnistä.
Suomen vapaussoturi
Seppo Lehto
PS:) Olen nähnyt monien parkkipirkkojen savuttelevan. Loppuisipa punatakkien kärheeminen samalla tai toiset tilalle.

Presidentinkanslian tiedotusosasto kannattaa:
Julkinen tupakointi rangaistavaksi! Sakko tai raipparangaistus julkisesti sauhutteleville ilman saastuttajille ja toisten terveyden vaarantajille.
Presidentikanslian tiedotusosasto

Hiski Haapojan jostakin napattu viesti:
On se niin käsittämätöntä, väärin ja salaliiton aikaansaannos, että Tampereen kokoisesta kaupungista ei löydy tupakoimatonta 1968-1988 syntynyttä naista, joka kokisi asiakseen antaa pillua minulle. (Ikärajoista ja Tampereesta voin joustaa, tupakoimattomuudesta en. Kyllästynyt naisiin, joiden on pakko polttaa kesken suutelon ja sitten hönkiä sitä mädän löyhkää kasvoille.) Maksullisiin seksipalveluihin en silti sortunut koko vuonna 2001. Mielenkiintoinen ilmiö, että kun rahaa alkoi saada, sen käyttö muuttui järkeväksi.
Ja kohta pitää käydä Pietarissa, jonka kaupungin losauttaisin kartalta ydinpommilla jos voisin. Onneksi vapaa-aikana voi rentoutua lesbojen ja SM-kinkyjen hilpeässä seurassa.
Elokuvat: koko Harry Potterin ajan Atlaksessa pidettiin valot päällä sillä kirkkaudella, joka yleensä on vain alkutekstien ajan! En viitsinyt valittaa, kun elokuvan taso oli... Pahempaa oli edessä jouluna, kun isä raahasi minut katsomaan Sormusten herraa _Riihimäen Gildassa_, Suomen huonoimmassa elokuvateatterissa. Alkupuolella oli aina toinen puoli kuvasta epäselvä, loppupuolella koko kuva ja lisäksi 20 astetta vinossa.
Silmät tulivat kipeiksi. Mutta vähämielistä teinipaskaa joka tapauksessa komeista maisemista huolimatta, ja loppu muutettu aivan järjettömäksi.
Hiski

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Hiski Haapoja (hiskih@hotmail.com) taitaa olla pedofiili jos aikoo työntää saastaisen komukyrpänsä v. 1988 syntyneisiin lapsiin ....ajatuksensa Pietarin kaupungin tuhoamisesta on kuitenkin ansiokas.
Pietaria ei kuitenkaan kannata tuhota atomipommilla vaan kannattaa käyttää jotain myrkkykaasua tai vastaavaa jotta Pietarissa olevat Ryssän ryöstämät taideaarteet ja kuapungin saksalaisvaikkutteinen arkkitehtuuri säästyy tulevan Suur-Suomen käyttöön. Ongelmahan ei ole itse kaupunki vaan tuolle vanhalle suomalaiselle maalle pesiytyneet paska-Ryssät. Pietarista voidaankin Ryssistä puhdistettuna tehdä Hong Kong- tyyppinen kansainvälinen vapaakaupunki Suur-Suomen valtakunnan yhteyteen. Atomipommia voi kyllä käyttää saastaisen Moskovan paska-oblastin tuhoamiseen.
Mikäli hiskih@hotmail.com viettää vapaa-aikaansa lesbojen seurassa kehoitamme hänen suuntaamaan pillunsaanti ponnistuksensa juuri tähän väestönosaan koulutyttöjen asemasta. Siitä vaan nusaset lesboja parikertaa ilman suojausta niin teet kerrankin jotain isänmaalle hyödyllistä
Mariankadun tidotusosasto
Helsinki
Silvottu tynkä-Suomi

Erik Togstad tiedustelee suomalaisesta monarkismista:
This is a very interesting site. Its Monarchist Directory 1996 contains some rather surprising information.I had no idea that there exists a monarchist organisation in Finland. Does anybody have any information about this organisation ? Who might their candidate for the throne be ?
Erik Togstad

Dag Trygsland Hoelseth vastaa:
Yes, I have information about this organisation in my archives at home. as well as their address etc. Some of the members believe in the idea of a Euro emperor, i.e. a royal head of state for EU, and they suggest Archduke Otto, of course. They isue a newsletter four times a year - unfortunately in Finnish, but with some Swedish articles now and then. The chairman, Klaus von Grewendorp, who belongs to the nobility, says around 10-15 % of the population are monarchists, I really wonder where he's got those figures from!
There are no claimants to the Finnish throne, as Friedrich Karl of Hesse-Cassel renounced his and his descendants' rights in December 1918. Landgrave Moritz is not interested in the question, but he has received members from the Finnish Monarchist Movement (Suomen Monarkistiklubi) occasionally. The family has been interested in Finnish issues ever since 1918. You should read the excellent "Finska kungaäventyret 1918", Helsinki 1989, in Swedish, by Anders Hulden. A comparision between the Norwegian and Finnish royal elections will be included in my ongoing dissertation.
Dag T. Hoelseth

Presidentinkanslia kommentoi:
Klaus von Grewendorp aka Klaus Juutilainen is self-made "king" and wellknown skitsofrenic and homo
The Office of President Tarja Halonen

Aamulehden Moro-liitteen toimitus lähestyy Lehtoa:
Pyydämme poistamaan Moron sähköpostilistaltanne.
terv.
Moron toimitus

Lehto vastaa:
Miksi Moro ei julkaise aineistoa Ryssän sotarikoksista ja alueisiimme kohdistuvasta Paska-Ryssien suorittamasta miehityksestä?
Miksi Moro ei käsittele laajemmin vierasperäisten suomelaisiin kohdituvia rikoksia.
Tutustukaa kansallismieliseen viestintään www.suomensisu.fi sivuilla ja www.google.com keskustelu-sivuilla ja raportoikaa siitä lehdessänne

Myös Kremlin tiedotusosasto vastaa:
Virallinen kutsu 24.1.2002 Aamulehden ryssäinfotoimittajille
Kutsumme Aamulehden toimittajat joukolla haistelemaan ummetuksesta kärsivää paviaanikoira Putinin eli minun ryssäläisen presidentillistä anustani, josta on nytkin koko aamupäivän valunut inhoittava ryssäläinen visva;)
Viestin välitti tiedoksenne:
KREMLIN TIEDOTUSVASTAAVA
Rouva Putina Kutina
Vittu kipiänä ja anus revenneenä
Kreml
Moskova

Presidentinkanslian sihteeriköt kommentoivat:
Suosittelemme rouva Putinalle ryssasaippuaa kutisevan vitun pesuun.
Voisitte keittää saastaisesta paviaanikoira miehestänne Vladimir Putinista saippuaa ja pestä vittunne kyseisellä saippualla . Kyllä sillä sakkeri ja satiaiset lähtee. Paviaanikoiraltahan ne teidän vittuunne tulleetkin ovat.
Mariankadun visvaiset komuvitut

Lauri Karpijoki lähestyy Lehdon postin vastaanottajia:
Lukijan kannattaa tehdä pieni google - haku, esimerkiksi http://groups.google.com/groups?q=%22seppo+lehto%22&hl=en ennenkuin lähtee mukaan tähän keskusteluun. Korpikuusen kannon alla on Mörrimöykyn pesä.
Tjooh, tämä hörhöhän on joku megaspammeri jonka häiriköinnistä on ollut juttua lehdissä asti.
Ja tuskinpa häntä ihmeemmin kiinnostaa tuo asia, mitä hän jauhaa, ei hän ainakaan sitä edistä. Lähinnä syynä spammaamiseen näyttäisi olevan miehen ekshibitionismi.

Lehto vastaa:
Perätön väitteesi Lauri Karpijoki ; ) kansakuntamme toivosta Seppo Lehdosta
Ko. linkkisi osiossa on vinkki vain tunnetuista Seppo Lehdon vastustajista mm. Klaus Juutilainen, Niilo Paasivirta, ymv:ia, jotka ovat rekisteröineet erilaisia nimiä vääristelläkseen ja levittääkseen perättömiä huhuja eläinkunnasta kuu-ukkoihin saakka. Olisi kai vihdoin aika näissä keskustupalstoilla "Zorron" astua esiin ja sivaltaa vuosien herjaamisen jälkeen ko. erilaisia herjaajiaan ja nimissään esiintyneitä tolvanoita?
Suomen vapaussoturi

Presidentinkanslian tiedotusosasto lisää:
Lauri Karpijoki lienee valmista tavaraa saippuatehtaalle . Hänestä saadaan hyvää saippuaa vitunpuhdistukseen
Mariankadun tidotusosasto

Lehto Ryssän rikoksista:
Nykyinen paviaani-Putinin johtama ryssäläisvaltio on Paska-Ryssän (Neuvostoliitto) suora seuraaja ja velvollinen vastaamaan Paska.Ryssän rikoksista siinä missä omistaankin.

"Seppo Lehto" mainostaa:
Olen harrastanut yhdyntää koirien kanssa jo 1980-luvulta. Kotonamme ei ole koiraa, joten jos Teillä on yhdystä valmis koira ota yhteys. Maksan ennakolla.
03-185 673 / Seppo Lehto
hau! hau!
Seppo Lehto

Lehto reagoi:
ONKO TÄMÄ SAATANAN PASKAPOSTITUS PIRHOSEN VAI JUUTILAISEN TYÖTÄ?
KYSEINEN RYSSÄLÄINEN DIS-INFONLEVITTÄJÄ PISTETÄÄN VIELÄ MAKSAMAAN KALIIT KORVAUKSET HERJAAMALLEEN TÄYSIN VIATTOMALLE TAHOLLE
OIKEASTAAN KYSEINEN PASKAN SUOLET PITÄSI REPIÄ MAHASTA JA PISTÄÄ RULLALLE.
PIRHOSEN JA JUUTILAISEN KALTAISET SAAMATTOMAT RUNKUT EIVÄT MUUHUN KYKENE KUIN DIS-INFON LEVITTÄMISEEN KANSALLISMIELISTÄ JA NÄIDEN LÄHEISISTÄ.
SANOMATTAKIN ON SELVÄÄ ETTÄ VIESTISSÄ MAINITTU HENKILÖ EI OLE SITÄ LÄHETTÄNYT

Lehto epäilee vierasperäisten pikaruokaloita:
Tamperelaiset, sekä yleensäkin eri puolilla maatamme olevat pizzeriat Mafian asialla?
Tästä on ollut maanlaajuisesti muistaakseni viimeksi n. pari vuotta sitten HS:ssa laajahko juttu.
Ko. jutussa kävi ilmi, että epäilyissä oli ollut useissa tapauksissa perää.
Yhden aihetta koskettelevan artikkelin luin myös Voima-lehdestä.
Yhteenveto oli ettei rehellisesti alle 40 mk:n pizza ole kannattava.
MUTTA MENKÄÄ OSTAMAAN LA MAMMAA 25 MK Koskikeskuksen Välimerentyyppiä edustavilta, niin kyllä paikka tuntuu aina täynnä olevan. Kukaan ei siinä näe rahoittavansa tammikuun ensimmäisessä Suomen Kuvalehdessä epäiltyyn tapaan Mafiaa.
MITEN ON? ... SEN SELVITTÄMINEN OLISI MIELENKIINTOISTA SUOMALAISPERÄISISTÄKIN YRITTÄJISTÄ.
Seppo Lehto - Suomalaisen yrittäjyyden psta:)

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Ongelma lienevät erityisesti marokkolaisperäisten sätkänvetäjine pyörittämät pizzapaikat?
Suomalaisyrittäjät kärsivät välimerellisten silvottukyrpäisten lievien huumeiden käyttäjin toiminnasta.
Suomalaisen pizzan puolesta!

Lehto puolustaa Ryssän-kritiikkiään:
Venäjän nykyinen johto koostuu lyhynjännitteisistä sotarikollisista, joka murhauttaa kansaansa kuten Stalinin aikaankin
Faktaa: Nyky-Venäjän vankitilastot suurimmat Kiinan jälkeen. Pienistä elääkseen tehdyistä rikkeistä liki murhaajaan verrattavat tuomiot. + Tsetsenian kansanmurha ja alkuperäkansojen sorto eri alueilla ja häikäilemätön luonnonvarojen riisto.
Seppo Lehto ei ole suinkaan kuin raapaissut kritiikillään näitä kauheuksia mitä Miehittäjä-Ryssä tekee oblastinsa valtaoikeuksilla eri oikeushenkilöitä kohtaan.
Pokerinpelaajana Ryssä on lähinnä kunnostautunut venäläisessä ruletissa ja silloinkin toisten hengillä.
Nykynaapureiden ja ksv:n yhteisön pitäisi pyrkiä Kremlin hallinnon syrjäyttämiseen siten kuten tehtiin Taleban-liikkeelle.
PS;) Isokin kaatuu ... rytinällä ja tai huojuen mutta maassa on jo liikkumatta.
Kansallismielinen suursuomalainen ajattelija Suomineidon asialla:) Tarkemmin aiheesta: http://www.prokarelia.net

Erno Pennanen tiedustelee:
Edelleenkin, miten kaukasuksen tuomittavat teot oikeuttavat karjalan suomelle...?

Lehto vastaa:
Murhan perusteella tehdyt ryöstöt eivät vanhene koskaan, jolloin vanhetumattomia: )
Ryssän teot eri kansallisuuksia ja valtioita kohtaan sitä samaa Ryssäläistä sapenvuodatusta ja kansanmurhaa kaikkina aikoina.
Erno Pennanen ei ilmeisesti ole päässyt edes peruskoulusta läpi, jollei logiikkakeskus osaa laskea 1+1 = Ryssä matalaks`?
Tsetsenian sota 1994-1996 oli verrattavissa Suomen Talvisotaan, nykyinen sota on sen jatkumo. Viro taisi ainoana valtiona tunnustaa Tsetsenian jo Dudajevin aikaan. Mutta se onko tunnustettu vai ei - sehän on vain politiikkaa eikä mitään oikeutta. Sama kuin äpärälapsi - lapsi se on äpäräkin vaikkei olekaan tunnustettu, olkoon toiselta nimeltään vaikka lehtolapsi.
Ryssän valtiolliset ryöstömurhat niin Tsetseniaa, kuin Suomeakin kohtaan eroavat vain siinä että jatkosodassa Suomi sai urheilta Kolmannen valtakunnan huoltopäälliköiltä apua, toisin kuin Tsetsenia, joka on jätetty kokonaan yksin.
Suomen vapaussoturi
Seppo Lehto

Presidentinkanslian tiedotusosaston lisäys:
RYSSÄ ON KOIRA JA MURHAAJA JA ANSAITSEE RAIVOTAUTISEN KOIRAN KOHTALON

Mika Rantanen lähestyy Lehtoa:
Suomessa jokainen, joka ei ole samaa mieltä kanssasi, tuntuu olevan aina KGB:n värvätty agentti. Tuntuu, että 98% suomalaisista saa ainakin osan elannostaan Venäjän tiedustelupalvelulta (joka ei muuten ole enää aikoihin ollut KGB).

Lehto vastaa:
KGB-termin tuntevat liki kaikki, harvemmat FSB:tä. .. myös Ohrana kertoo omasta ajastaan:) ... kuten Mika Rantasen tapaiset sisällyksettömät isovenäläiset myötäjuoksijatkin tai nimimerkki "akselin" kaltaiset vellihousut ja puurokielet
Mm. kepun Paavo Väyrynen syntyi ja kasvoi kgb:n tehokkaimman valvonnan ja vaikutuksen aikaan, samoi kuin puolueensa Kepu, joka oli orjallisin Tehtaankadun syöttövasikka.
Jopa SKDL:n lespausvikainen Ele Aleniuskin nousi vastustamaan Tsekkoslovakian miehitystä, vaan ei Kepu / kepulit.( Ainoa Tehtaankadun 100% kasvatti )
Siitä ei pääse yli että suurin osa suomalaisia on kasvatettu ryssäläisiksi ja ryssäläisiin tulkintoihin maastamme ja kansastamme. Kekkonen (ex-AKS ja Suur-Suomen luoja) alkoi sotien jälkeen kasvattaa suomalaisia syylliseksi talvi- ja jatkosotaan. Surullisen kuuluisa esim. 1970-luvulta on mm. Pirkkalan historian opetus, jossa myös näin koulukirjoissakin opetettiin, tuottamalla ko. oppikirjatkin Petroskoista.
Tampereen Leninmuseo (Tampereen kaupungin rahoituksella) kertoo oivasti siitä kuinka oikein verovaroin kasvatettiin ja kasvatetaan edelleen suomalaisia ja maassamme vierailevia ryssäläiseen valheeseen kansakuntamme synnystä.
Jokainen tietää että pyyhitty persepaperikin oli ja on arvokkaampi kuin Leninin proobuska, mikä oli vain ryssäläinen valhedokumentti. Sillä 1918 alusta Lenin, Trotski ja Stalin olivat vastuussa Suomen punaisten aseistamisesta, muonittamisesta ja neuvosto-Venäjän joukkojen vastuullisesta asemasta Suomen liittämiseksi uudelleen isovenäläiseeen yhteyteen. Mutta kiitos Saksan keisarilliselle armeijalle ja keisari Vilhelmille ei punainen terrori päässyt koskaan kokonaisessa Suomessa alkua pidemmälle.
Vapaussodan 1918 päätös ja merkittävin saavutus koko Pohjolan kannalta: Viimeiset punaiset terroristit ( n. 30 000 ) ja isovenäläiset bolsut armeijaosastoineen ja juutalaiset agitaattoriprovokaattoripolitrukit heitettiin huhtikuussa 1918 yli rajan, mikä vahvistettiin 14.10.1920 Tarton rauhassa.
KGB:stä - Mika Rantanen taitaa olla vain parikymppinen teekkari, joka ei muista etteihän se ollut kuin eilen kun Ryssä vaihtoi kaapua v. 1992 alusta. Siinä samalla kun vaihtui lippu, niin yritettiin mitätöidä sovjetvelat ymv:t vastuut jo kolmannen kerran samalla vuosisadalla. Siitä ei pääse yli eikä ympäri että kaikki tämän sovjetajan kasvatit ovat kgb:n kasvattamia, eikä v. 1992 nimenmuutoksen jälkeisen FSB:n kasvattamia. Itse nimenmuutos oli vain osa isovenäläistä harhautusprosessia, millä yritettiin haudata verinen menneisyys, vaikka toimet jatkuivat ja jatkuvat edelleen mm. Venäjän federaationa tunnetulla alueella Moskovan oblastin ylivaltapyrkimysten varmistamiseen kaikin laillisin ja laittomin keinoin ihmisoikeuksista piittaamatta. Mm. Moskovan kerrostalojen räjäyttäminen syksyllä 1999 ja siitä syyllisyyden lavastaminen tsetseeneille.
Mika Rantaselle ja kaltaisilleen - Historiaa tulkitaan lähteestä kronologisesti, eikä nurinpäin täältä taaksepäin. Tällöin syy ja seuraussuhteet eivät vääristy.
Suursuomalainen historioitsija AKS:n ja IKL:n isänmaallisilla jalanjäljillä
Seppo Lehto
ELÄKÖÖN SUUR-SUOMI JA VAPAAT KANSAKUNNAT: MARI, JAKUTIA, TSETSENIA, TATARSTAN, KOMI jne.

Nimim. BW lupailee Lehdon-vastaisia toimia:
Älkää huolestuko... KRP tutkii jo viestin lahettajan henkilollisyytta....

Hiski Haapoja vastaa:
Ovatkohan samat tutkimusmenetelmät kuin Tampereen poliisilla? Kysyvät Lehdolta, että oletko lähettänyt näitä maileja. Lehto vastaa ei, ja syyte jätetään nostamatta. Kokemusta on.
Hiski :( :( :( :( :(

Lehto kommentoi:
Poliisin olisi syytä keskittyä Ryssän sotarikosten tutkintaan

Mika Pirhonen kritisoi Lehtoa:
Negrofilia nyt kuitenkin on neekeriinsekaantumista ja minun (teekkari@iki.fi) keksimäni ja sensuroitu rasistinen (vaikka itse vihaan suvaitsemattomuutta ja voisin tappaa kaikki asehullut, jotka pitäisikin ampua etc.) Tamppi-vitsi noin kymmenen vuoden takaa.
Aiheeseen liittyvä piirros kuitenkin on olemassa erään P-talon kellarissa eräässä B-kerhohuoneessa.
Ainoa huumori ja vitsi tässäkin säikeessä on Seppo Lehto, joka toivottavasti virittelee jotain aika pommeja kerhohuoneellaan ja vahingossa testaa nallin toimivuutta sen ollessa jo kytkettynä ylisuureen muoviräjähdemöykkyyn. Toivottavasti kerhohuone kuitenkin sijaitsee Seppo Lehdon omistamassa omakotitalossa, jonka lähellä ei ole muuta asutusta.
Jos ei kerran tuollaista pien(imunaista)rikollista saa edes rikosilmoituksin ja tutkintapyynnöin kuriin, niin en minäkään halua tästä kirjoituksesta laillisia seuraamuksia, joten toivottavasti valitsin sanamuotoni oikein, ettei taas tarvitse syöttää lakinaiselleni mikkihiiriä ja seppolehtoja aamiaiseksi. Minulta kun alkavat olla mansikat lopussa. Koska joudun maksamaan tipattoman tammikuun (ei tippaakaan rahaa joulun jäljiltä) aikana kaiken luonnossa.
Kuka ostaisi Seppo Lehdolle pätkän rasvattua laillista hamppujalostetta sekä käyttöohjeet, jotka jopa hän ymmärtäisi?
Alan pikku hiljaa ymmärtää jopa Hiski Haapojaa. Mutta minähän puolustan aina heikompia.
Oikein odotan, että Seppo Lehto erehtyy spämmäämään minua henkilökohtaisesti.
Silloin nimittäin nautitaan. ;-)
Mika.
--
Mika Mikkis K.T. PuuhaPete Pirhonen @
http://iki.fi/mika.k.t.pirhonen/
teekkari@iki.fi

Lehto kommentoi:
Mika Pirhonen (teekkari@iki.fi) voisi purkaa turhautumiaan ryssiä lahtaamalla

Presidentti Halonen kannattaa:
Tässä asiassa yhdymme ajatusten esittäjään;)
Olen juuri toipunut Vietnamin maktkastani ja pienestä malarianpoikasesta, mutta sillä aikaa tiedotusvastaavieni rustaamat tiedotteet ovat täysin minun allekirjoitettavissani.
PS:) Mika Pirhoselle tulee Aamulehden toimituksen ryssäläisen toimituksen keralla lähiaikoina kutsu tulla nuolemaan pesemätöntä ahteriani kummaltakin puolelta.
Tämä on käsky, jonka noudattamattajättämisestä joutuu päävartion poikien joukkoraiskauksen kohteeksi. Joten Mika Pirhonen ja Aamulehden toimittajat ovat hyviä ja valitsevat: Joko presidentillistä ahteria & vittua tai gangbang ryssäläiseen malliin?
Presidenttinne ja puolustusvoimain ylipäällikkö
Tarja Halonen
Mariankatu
Helsinki

Myös presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Hiski Haapojahan on tunnettu miehittäjä-Ryssän kyrvänlutkuttaja ja mällien sijoituspaikka: )
Yleisessä tietoisuudessa on mihin Tampereella Ryssän lähetystön CD-kilvillä varustetut autot suuntaavat yöhuvituksilleen;) Jollei Klaus Juutilainen ole kotona, niin sitten mennään Havumetsänkadulle Mika Pirhosta moikkaamaan ja jollei vieläkään tärppää niin mennään kulli ryssäläistä visvaa ja puuroa valuen Hiski Haapojaa mulkuttamaan.
Lehto ei ilmeisesti haaskata aikaansa sananmukaisesti noin alamittaiseen ( navan alla liikkuvaan ) ryssäläiseen kuin mitä Hiski Haapoja on:)
Kiitä siitä Seppo Lehtoa, älä meitä presidentinkansliassa.
Presidentinkanslian tiedotusvastaavat

Tampereen Saippuatehdaskin kommentoi:
Teitä odotetaan jo Tampereen saippuatehtaalla arvoisat ryssäläiset solumöykyt.
Ottakaa anaaliystävänne Jutkusika Juutilainen mukaanne ja osalliseksi Tampereen saippuatehtaan raaka-ainehuoltoon

Lehdon lisäys:
Tiedoksianto raaka-ainehuoltonne Ryssäsaippuasta:)
29.1.2002
Ryssäsaippuaan pitää laittaa merkintä siitä ettei kelpaa kuin karjatalouden ja sikojen perseenpesuun erilaisista paskanroiskeista: ) ... kuten esim. ryssäläisvekomaanisten eläimiinsekaantumisten mällijämistä.
Mm. Tampereen korkeakoululla luuhaa muutama ryssäläinen ikiteekkari, joiden kesäillan huumaan kuuluu käydä pumppaamassa ryssäläiset pussinsa tyhjiksi laitumella laiduntaviin lehmiin.
Rakentavin suursuomalaisin SS-terveisin Seppo Lehto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti