keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #13

Selväjärkisten vapautusrintama lähestyy Klasua:
Mitä helvettiä se jutkusika Juutilainen taas sönköttää? Etkö sinä vieläkään ole tajunnut, että niiden pulujen nainti heikentää mielenterveyttäsi entisestään ja ilmeisestikkin myös vähentää kykyäsi kirjoittaa selvästi, saatikka sitten oikein.
En kyllä sinänsä ihmettelisi jos Tampereelta katoaa pian kaikki pulut kun kuitenkin suuressa epätoivoisessa puutteessasi raiskaat ne kaikki hengiltä. Pelottaa vain kaikkien pikkupoikien kohtalo sen jälkeen kun olet pulut käyttänyt loppuun.
Ehkä sinun kannattaisi hakeutua pikkuhiljaa itse hoitoon ilman, että joku muu sinut sinne joutuu rahtaamaan.
Kannattaisi varmaan jo pikkuhiljaa tajuta kuinka ääliöksi teet itsesi sotiessasi Seppo Lehdon kanssa joka on sinua huomattavasti älykkäämpi ja sentään täysissä järjissään toisin kuin sinä.
JOTEN JÄTÄ NE PERKELEEN PULUT RAUHAAN JA VAIKKA HIRTÄ ITSESI SILLÄ EI SUOMI TUOLLAISIA PASKALTA HAISEVIA JUTKUJA KAIPAA!
--
// Selväjärkisten Vapautusrintama

Myös Larry Thorni kritisoi Esa Tabermania:
TURUN JOHTAVAT RAKENNUSLIIKKEET YHTENÄISENÄ TURUN KANSALLISTA RINTAMAA JA SEN BOLSEVISOINTI AJATUSTA VASTASSA
Turun johtavat rakennusliikkeet haluavat kansallisen rintaman päitä jo vadille.
Eipä ole vaikeata laittaa mm. 50-vuotiaan talonmies bolsevikki Esa Tabermanin sekopäätä vadille; Turussa tämä kaveri, joka liikkuu n. 30 vuotta itseään nuoremmissa porukoissa ja kirjoittelee 0-miesten ja lasten palstoille on kiihkeä Olavi Mäenpään kannattaja ja aseenkantaja Turussa. Tampereella tämä 0-mies juhli bolsu-kaverinsa Seppo Lehdon syntymäpäiviä ja spammasi ympäri nettiä asiasta. Eipä mies ole elämän kilpailussa pärjännyt tuloksena alkanut vastustaa kapitalismia ja ihailee kaiken yli Ranskan vallankumousta.
Oman tasonsa hän todisti viimeksi asettumalla ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin 2001, jossa pääteemanaan vastusti bolsuna mm. johtavien rakennusliikkeiden tapaa toimia Turussa. Eiköhän ole jo aika vaientaa tämä 50-vuotias henkisesti jälkeenjäänyt suunaukoja? Kansallinen rintama luulee, että he pystyvät bolsuina kukistamaan rakennusliikkeiden vallan.
Eiköhän ole aika laittaa tämä kehityksessä jälkeen jäänyt bolsu-hölmö jo Suomenlahden katiskaan kivikaulassa. Ihmettelemme kovasti, että Valtakunnanjohtaja Siitoin ei ole järjestänyt Tabermanille jo kalansyötin tehtäviä Naantalin rantaan ainakin veljenpoikani on niin monesti ehdottanut. Turun rakennusliikkeet tulevat tarjoamaan huomattavan yhteisen summan tyyppien listimisestä.
Saa Turun kansallinen rintama sitä hyvin pian turkulaisilta rakennusliikkeiltä, mitä tilaa itselleen jatkuvasti suunsoitollaan. Korkojen kera. Nähdään, mikä sotilas tämä 50-vuotias bolsu-talkkari on, kun napataan nenä poskelle senkan oton yhteydessä. Ainakin muuten mies on heittänyt oman pyyhkeen kehään luovuttamalla kaiken ja näin vastustamalla mm. pääomia ja kapitalismia, joka perustuu kilpailuun. Eipä tuo paljon kerro kaverin tappelukunnosta; näin ollen lyömme tällaisen surkimuksen maahan heti, kun tapaamme ja siellä Turussa on paljon tapaajia rakennusliikkeiden puolesta. Tuliko vähän liian paljon huudettua hullu-Taberman rakennuslikkeitä vastaan viimeksi 0-kamppaniassasi? Aika maksaa puheesi!
Taberman kuuluu tähän samaan seppo lehtomaiseen aivorampa-porukkaan, jotka kiertävät vaaleista toiseen aina 0-ehdokkaina ja kärsivät suuresti alemmuutta, koska eivät kykene yhtään mihinkään, muuhun kun suun soittoon. Viimeksi Seppo Lehto piestiin sellaisen kuntoon lokakuussa 2000, jolloin joutui sairaalaan tarkastamaan luunsa, että kaikki oli paikallaan. Tämä on tällaisten kaverien, kuten Esa Tabermanin kohtalo.
Eiköhän tässä saada rakennusliikkeiden kanssa yhteinen rintama, jossa muilutetaan ja näytetään oikea paikka tälle paskaporukalle.
Larry Thorne

Esa Taberman vastaa:
Voi sinua Klasu! Yritys on kovaa luokkaa,mutta saavutukset...jätän ne armeliaasti kommenttieni ulkopuolelle.
Jokunen kysymys ja huomio on kuitenkin paikallaan: Ottiko typerän vuodatuksesi väsääminen niin lujille,että päässäsi ponnahti uusi sivupersoona täydentämään entisten ylläpitämää kakofoniaa?
Vaikka oletkin mielitautien erikoistietäjä (oltuasi jo vuosia hoitotoimenpiteiden kohteena) en kuitenkaan tunnusta itseäni koskevaa diagnoosiasi.Kaikestahuolimatta lääkärindiblomisi on aldebaranilaista alkuperää...(Vai saitko diblomisi Zeta Retigulista ? SS-puseroiset vihreäihoiset androidit balettihousuissaan,tiedäthän..?)
Sinuna en todella uhkailisi.Et ymmärräkään,kuinka naurettavalta kuulostat.Itseasiassa uhkailusi ovat laittomiakin,mutta en ole koskaan tarvinnut poliisia asioitteni hoitoon.Olen ollut tekemisissä sellaisten tyyppien kanssa,joiden näkeminenkin saisi sinut hapuilemaan vessapaperia, joten pidä poju suusi kiinni! Vaikkei sinunlaistasi rääpälettä viitsi edes koskea! Jos olisit mies ja vastuussa puheistasi,asia voisi olla toinen...,mutta mitä kehtaisi tehdä kaltaiselle puoli-ihmishomppelille,jonka ainoa miehuudenmerkki on yksi ainoa horjuva kromosomi? Kuka tahansa sompanssikin on sinuun verraten kuin jokin Siegfried tai Roland!(Jos germaaniset ritari-ihanteet sallitaan?)Se,että kykenee paetessaan vähäistäkin kahakkaa tekemään yhtäaikaisesti molemmat tarpeensa housuihinsa,ei tee kenestäkään jaloa germaanisankaria! Sirkuksessa kyseinen kykysi tarjoaisi kylläkin työtä-klovnina skatofiilien varaamissa erikoisnäytöksissä!
Kieliopin tuntemuksestasi sen verran,että Suomen kieleen kuuluu joukko possessiivisuffikseja! Ehkeivät kyseiset taivutusmuodot kuulu äidinkielesi Siansaksan kielioppiin,mutta ainakin välillä,keskeytettyäsi hetkeksi houreiset pulputuksesi,kirjoitat ja puhunet myös vihaamaasi Suomea,niin huomautan asiasta. Ranskan kielestä sen verran,että Seppo Lehto osaa sitä sinua paremmin,mutta hän onkin sivistynyt ihminen niin aina halutessaan...
Sinähän Klasu uskot ns. jälleensyntymisoppiin? Voisit aikasi kuluksi arvuutella,oletko ollut edellisessä elämässäsi:
a. SA-upseeri Edmund Heinesin puppelipoika?
b. Rooman keisari Eleagabalus?
c. Joku Intialaisen eunukkiveljeskunnan jäsenistä?
Kerro kun saat tietää.Tai älä sittenkään. Todennäköisesti olet ollut kaikkea kolmea...kerro sen sijaan,mikä oli suosikki inkarnaatiosi?

KM-tietotoimisto kommentoi:
Klaus Juutilaisen inkarnaatiohaave lienee syntyä Hertta Kuusisen sukuun?
Km-tietotoimisto

Lehto raportoi Klasun vaiheista:
Jutkusika oli viikonloppuna Teivossa panemassa hevosia perseeseen. Juutilainen sai kuulemma elikoilta mojovan potkun puupäähänsä

KM-tietotoimisto kommentoi:
Lienee yhtä totta, kuin Jutkun taskussa on anuksestaan revähtänyt rotta
Km-tietotoimisto

Susanna Petke esittää vaatimuksen:
Mielentilatutkimukset pakolliseksi internetin käyttäjille

KM-tietotoimisto yhtyy vaateeseen:
Todentotta Susanna Petke, olisiko sinun jo aika käydä tarkistuttamassa pääsi?
... siis sekä ylä-, että alapää? ... tiedä sitten kohdallasi on kohtalokkaampaa neekerisankkeri vai ryssäläisyys. Molemmathan ovat hoitamattomina kuolettavia.
Luonnevikaahan ei voi millään lääkkeellä parantaa. Kommunismi ja ryssäläisyyshän ovat eräitä tunnetuimpia vitsauksinamme olevia luonnevikoja.
Näyttönä: Tsetsenian kansanmurha tässä ajassa ja siihen suhtautuminen.
KM-Tietotoimisto

Susanna Petke kommentoi:
Sinulla jos jolla sukupuolitauteja on. Aina uhoamassa siementämisistä.

Lehto vastaa:
Sormet raamatulla ( jos sillä nyt mitään arvoa on? )
Ei ole ikuna ollut, eikä toivottavasti ikuna tule, kiitos
PS:) Siemennyshän edellyttää vastapuolen tarkistusta ennen siemennystä. ( Vinkki sinulle Susanna )
Suomen Vapaussoturi

Susanna Petke jatkaa:
Koska viimeksi kävit itse testissä?

KM-tietotoimisto kommentoi:
Toivotamme onnea Susanna Petkelle ja Suomen Vapaussoturille!
Mikäli tiedustelunne on molemminpuolista ja johtaa aitosuomalaiseen siemennykseen.
KM-tietotoimisto

Anni Mattila tohkeilee Lehdolle parisuhdelaista:
Harmittaako nyt, kun parisuhdelaki meni läpi! HAH HAH HAA....ÄÄLIÖ! Lesbot menevät naimisiin ja sinä joudut siennennysohjeminesi Siperiaan!

Tampereen Saippuatehdas vastaa:
Anni tuletko mukaan ryssäläisistä tehtyjen saippuoiden pakkaustalkoisiin?
Meidän liukkailla saippuapöydilämme olisi sinunkin kiva levittää revasi suursuomalaisten mällien loppusijoituspaikaksi. Ensi kesänä sitten työntelisit lastenkärryjä:)
Tampereen Saippuatehdas

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Me Helsingin juutalaissrk:n silvotut kyrpäleet haluaisimme kanssa ympärileikkaamtonta suomalaista vittua; ) ... mielellään ilman alapesua.
Gideon Bolomolo, ryssäläisten silvottu apupappi
Helsingin Juutalaissrk
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi

Trojanda kommentoi:
En yleensä ota kantaa näihin sekoboltsilistan vääntöihin, mutta neiti Mattila vaikuttaa mielestäni varsin häiriintyneeltä nuorelta naiselta. Hänen ihanneyhteiskunnassaan kaikki väärin ajattelevat lähetettäisiin vankileirille tai uudelleenkoulutukseen.
T: trojanda

Lehto kommentoi:
Toden totta - Ollaan suvaitsevia, mutta vain ns. oikeita ( lue = vasuri)mielipiteitä kohtaan: )
Kaikki mikä kyseenalaistaa tai on mahdollisesti väärinajateltu on ehdottomasti ajatusrikollisuutta ja ei muuta kuin "Siperiaan". Anni Mattila ei käytä edes "-merkkejä, vaan hänelle lähetyspaikka on ehdottomasti SIPERIA. - Eli aito bolsutyyliin: "Kaikki toisinajattelevat ammutaan". .... jollei pudoteta Siperian radan varteen.
PS:) Suosittelen viimeisintä Aktivisti-lehden Afrikan matkaraporttia näille Anni Mattiloille ymv:lle. .. Jospa edes vähän silmänsä aukenisivat?
Suomen Vapaussoturi
Seppo Lehto

KM-tietotoimiston jäljittelijä varoittaa jäljittelijöistä:
Kloonitoimisto toisensa jälkeen yrittää imitoida minua epäonnistuen. Eipä onnistu räpellyksenne vakuuttamaan. Jutkusika-Juutilainen voisi nyt rauhoittua ja kirjoitella ihan omalla kullinlutkuttaja-nimellään.
Herramme Jeesus Kristus ilmoitti minulle muuten aamu-kakalla, että neuvosto-venäjä on siisti juttu ja siksi päätinkin muuttaa KM-Uutistoimiston venäläisyyttä ihannoivaan Suur-venäjä tietotoimistoon ja jatkaa tätä kautta vittumaisen suomi-rähjän kyykyttämistä suuren kommunismin tiellä !
- KM-Uutistoimisto, Suur-venäjä Ry, Putinin äänenkantaja!

Klaus von Kermatölkki kommentoi:
En ymmärrä miksi kukaan vaivautuu noin pitkälle vietyyn tyhmyyteen. Kaikki KM-Uutistoimistoa lähellä olevat tahot tietävät tämän totuuden: Klaus Juutilainen, Seppo Lehto, Pekka Siitoin, Juhan Af Grann ja Sepi Kumpulainen ovat kaikki minun, Rauni-Leena Luukasen luomia hahmoja joilla jaan maailmalle neuvosto-humanoidien tuomaa kommunismin-rakkauden aatetta.
- KM-Uutistoimisto, Klasu

Nimim. Lahtarit lakoon solvaa Lehtoa:
Seppo Lehto- huumoria suoraan vessasta:
Mikä on katastrofin ja onnettomuuden ero?
- Jos Seppo Lehto putoaa koskeen, on se onnettomuus.
- Jos Seppo Lehto saadaan nostettua sieltä, on se katastrofi.
Äänestä Seppo Lehtoa!
- Äänestyskupongit oheisessa wc-paperirullassa.
Jospa Seppo Lehdolla ei vain seiso ja sen takia hänellä on niin vaikeaa.

Lehto vastaa:
Komujen ( ryssäläisten takatuuppareiden ) - joita vielä keskuudessamme vielä valitettavasti loisii
- todellinen ongelma on - etteivät he tajua, ettei heistä ole edes WC-paperiksi:)
Totuudentorvi Seppo Lehto

Otto Skorzeny uhkaa Lehdon seuraajia:
Seppo Lehto on terroristi kaikilla kielillä.
Varoitamme Seppo Lehtoa seuraavia ugreja sekaantumasta Klausun Balttia-hankkeisiin. Teillä ei ole mitään yhteyttä balttian-saksalaiseen korkeakulttuuriin.
Seppo Lehdon seuraajat ja jäjittelijät saavat avoimesti Ozaman bin Ladenia jäljittelevän mestarinsa kohtalon
Otto Skorzeny, sotilas

Klaus von Kermatölkki oikaisee:
Itseasiassa luovuin jo aikaa sitten tuosta baltia-hankkeesta. Mieli muuttuu kummasti, kun saa kunnon ryssä-kullia suoleen, NAM!
- Klasu

KM-uutistoimisto kommentoi:
Vihdoinkin klasu myöntää todellisen luonteensa ja paljastuu samanlaiseksi ryssäläiseksi kullihaukaksi, kuin Otto Bin Laden.
- KM-Uutistoimisto

Esa Taberman lähestyy Klasua:
Kotisivuntekeleesi salamurhauhkaukset naurattavat minua. Et taida tietääkään,että olen ollut tekemisissä sellaisten tyyppien kanssa,joita et haluaisi mukaan pahimpiin painajaisiisikaan? Spämmitehtailusi on hivenen rauhoittunut.Olet tainnut muistaa ottaa lääkkeesi.
Robespierre

Otto Skorzeny vastaa:
Antaudu Ugri-taberman
Sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia meitä vastaan. EI MITÄÄN. Olet surkea henkisesti jälkeenjäänyt talonmies, joka "leikkii" 20-vuotiaiden pikkupoikien kanssa.
Olet poika, et mies!
Otto Skorzeny, sotilas

Rommel kommentoi:
Ja sinä, Klasu, olet perverssi kaljavaras, joka haaveilee "leikeistä" alle 12-vuotiaiden pikkupoikien kanssa. De gustibus non est disputamdum, mutta henkilökohtaisesti minua yököttää.
--
// Rommel

Trojandakin kommentoi:
Kuule, Klasu. Olet uhonnut ja ladellut tyhjiä uhkauksia jo vuoden. Eikö sinussa ole miestä toteuttaa niitä? Tule käymään meillä ja yritä 'hoidella' minut. Et poistu elävänä talosta.
Oletko mies vai nurkissaan nyyhkyttävä jänis? Taitaa olla turha kysymys.
T: Trojanda

Selväjärkisten Vapautusrintama kommentoi:
Eihän Klasusta nyt ole toteuttamaan uhkauksia joita pikku-ukot hänen päässään latelevat.
Ja vielä vähemmän Klasun kaltaisessa visvasyyläisessä kyrvättömässä ektoplasmamöykyssä miestä on. Eikä kyllä naistakaan. Naisetkin uskaltaisivat takuulla toteuttaa uhkauksensa kärkkäämmin kuin jutkupaska Juutilainen.

Lehtokin kommentoi:
Tyhjiä uhkauksia tullut jo yli 2 vuotta e-mailiini, minä voin tarjota lautasellisen kaurapuuroa: )...
Klaus Juutilaisen perusravinteiden varmistamiseksi, jos vaikka pala ählämimakkaraa ( lue mustaa makkaraa ) on jäänyt väärään kurkkuun.
Vapaussoturi

Myös Garl-Gustav Mannerheim kommentoi:
Klaus Juutilainen on sotilas vain sotta- ja pottaleikeissään : )
... minkä hänelle suomme kaikella kunnioituksella:)
Sotamarski

KM-tietotoimisto kommentoi:
Tätä ei pidä kenenkään unohtaman?
Tietenkin voinemme hänelle toimittaa aina vuosittain uuden perserassin sottaleikkejään varten?
KM-tietotoimiso

Lehto kiittää Marskia:
Kiitos marsalkalle Jutkusikaa koskevista lausunnoista. Ko. epatto kuuluu ehdottaneen hurrikoulun mukuloille "sotaleikkejä", jossa hurrimukulan perse on Bin laden ja Jutkusian kyrvän tynkä USA:n täsmäohjus.

Garl-Gustav Mannerheim jatkaa:
Kyllä nyt kokoomuksen naisjärjestöillä ja germanisteilla on taas selittelemistä, ko. jutkupojun tekemisissä:(
Sotamarski

Lehto kertoo Klasulle poikuuden määritelmästä:
Poikuuden määritelmistä Klaus Jutkusialle.
Tiettävästi poikana pidetään miespuolista henkilöä, joka ei koskaan ole työntänyt kyrpäänsä naisen vittuun panemismielessä. Esa Taberman on käsittääksemme saanut elämänsä aikana runsaasti pillua niin estä kuin takaakin. Miten on sinun laitasi oi Jutkusika?
Olet 39-vuotias rutjake, joka ei ole koskaan saanut naisen pillua (sian ja muiden eläinten pillua ei lasketa). Toisalta ei naisille sinun surkeasta ja lähes olemattomasta nysästäsi mitään iloa olisikaan.
Itse pääsin ensimmäisen kerran 10-vuotiaan koittamaan sormella pillua. Ensi kertaa panin 13-vuotiaana (kiitos vaan Liimataisen Hannalle) , Sen verran olin runkilla harjoitellut, että mälli ei ihan heti ironnut kun pääsin kärkeä kostuttamaan. Tuosta iästä lähtien olen saanut pillua enemmän tai vähemmän säännölisesti. Naisia on ollut kymmeniä, ellei satoja ja he ovat edustaneet eri rotuja ja kansallisuuksia neekereitä lukuunottamatta. Koskaan ei ole tarvinut pillua kinuta. Aino on sitä tarjottu ellei suoraan tyrkytetty.
Nykyään saan puolisoltani säännöllisesti aaamuin ja illoin ja joskus päivälläkin ;
Sinä surkea sikojen ja pulujen panija ja onneton ryssäläinen tumputtaja Klaus Juutilainen et ole 39 elinvuotenasi edes päässyt näkemään naisen pillua haistamisesta tai maistamisesta puhumattakaan.
Turha siis on muita pojatella. Omalla pojallanikin on enemmän seksikokemuksia naisen kanssa kuin sinulla Jutkusika.
Tyydy vain imeskelemään Boris Verikovin haisevaa ryssäläistä elintä. Se on osasi, Jutkusika

Rommel antaa loppulausuman:
Jutkusika Kalaus von Spermatölkki on olutpulloja raiskaava sodomiitti, ei muuta.
--
// Rommel

Lehto kommentoi:
Ko. jutkuepatto venyttelee persettään olutpulloin neekerinkyrville sopivaksi.

KM-tietotoimisto raportoi julkisen tietokoneen ääreltä:
Täällä olisi viereisillä koneilla pari tosi rumaa neekeriä, jotka varmaan mielellään tulisivat sovittamaan jutkusian sisään omia kuppasia tahnakyrpiään:)
Km-tietotoimisto

Lehto tiedustelee Klasun elimestä:
Lieneekö jutkupaskan surkeasta tyngästä enää mitään jäljellä?

KM-tietotoimisto vastaa:
Jospa "se" kasvaa nylkytysen lepoajalla uusiksi, kuten sisiliskoilla?
... lienee tosi rujon näköinen nykyään, kun ajattelee mihin kaikkeen sitä on käytetty. Sisiliskollakin saattaa hätäisten hännänirtoamisten lisäksi sattua kaksoishännän kasvua. Onkohan jutkusialla nykyään rujo ja rampa kaksoistynkä muun invaliditeettinsa lisäksi?
KM-tietotoimisto

Heikki Patomaki lähestyy Lehtoa:
On hienoa, että yritätte vastustaa kaikenlaisia imperialismin ja väkivaltaisen sorron muotoja.
Mutta miksi sitten itse julistaa ja tukea toisenlaista imperialismia ja väkivaltaista sortoa?
Sekä Bin Laden että Suur-Suomi ideologia -- natsi-ideologiasta puhumattakaan ('"ARBEIT MACHT FREI"--ARVOIHIN USKOVAT') -- edustavat *vähintään* yhtä väkivaltaista sortoa ja imperialismia.
Eikö tässä olisi pienen itse-reflektion paikka?
Puhumattakaan siitä raukkamaisuudesta, että pitää piilotella typerien nimimerkkien takana!
Eikö ole rohkeutta kirjoittaa omalla nimellä?

Lehto vastaa:
Lehdistötiedote 3.10.2001 - Press release 3.10.2001
Veikeä väkivaltahumoristi ja asefallisti Bin Laden ollee vain ja ainoastaan se odotettu tasapainottava tekijä yksisilmäiseen maailmanjärjestykseen;) ... ns. rikollisuutensa ei ole suurempaa kuin nyt jo vallassa olevien paviaanikoira V. Putinin toimeenpanema Tsetsenian kansanmurha, päinvastoin tekisi mieli itsenikin sanoa "INS ALLAH!"
Mikäli olette tutustuneet ko. virallisiin suursuomi-sivuihin huomaatte, että kyseessä on vain oikeudenmukainen ja historiallinen kompensaatio, siinä kuin Kosovon albaanien oikeuksien tunnustamisessakin. Suur-Suomi ideologia on vain normaalia ja itsestäänoikeutettua kansojen itsemääräämisoikeuden tunnustamista ja miehitettyjen alueiden palauttamista vaativa liike jo liki 1850-luvulta saakka. Suomalaisuuden herättämistä sekä svekomaanien, että ryssäläisten historianväärennöksistä ja valheista. ( Mm. kouluhistoriassa uhohdetut muinaiset suomalaiset kuningaskunnat synnyttivät Norjan jne. ) Suursuomalainen musiikki on edelleen kunniapaikallaan kansakuntamme mm. elokuvateollisuudessa ja juhlatilaisuuksissa ( Sibelius ), samoin suursuomalainen runous ( mm. Eino Leino ) nauttii laajaa arvostusta. Akseli Kallen-Gallela taas oli esimerkki vimmaisesta suursuomalaisesta taiteilijasta joka loi kansalliset symbolimme hakaristit juhlakäyttöön ja kansallisiin tunnuksiimme.
Itseasiassa Kosovossa meinasi käydä viimeisen vuosikymmenen aikana kuten historiallisessa Itä-Karjalassa. Sensijaan Suomelta ryöstetyt alueethan ovat puhdas alueellinen riisto ja miehitys, siinä kuin kansojen itsemääräämisoikeuden loukkaus, kuten Itä-Karjalan kohdallakin v. 1918 jälkeen. ( Tutustu Tarton rauhansopimus 14.10.1920 - linkki myös alla olevasta linkistä)
Bin Ladenin edustama Taleban liike on sinällään oksettavaa ja inhottavaa stalinismia, mutta käynnistämänsä toimet USA:ta vastaan, jos nyt edes ko. 11.9.2001 tapahtumat olivat edes bin Ladenin käsialaa olivat suurenmoinen ja ihastuttava isku ( jossa tosin myös viattomat kärsivät ) 280 miljoonaista ylimielistä Jew Yorkin johtamaa USA:n sanelupolitiikkaa kohtaan.
Toisaalta Bin Laden taitaa olla myös ainoita Tsetsenian kansan tukijoita käytännössä. Eli summa summarum, ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin.
Väitteenne: "raukkamaisuudesta" nimimerkkien takana:) ... saanko nauraa?
Nimimerkit ovat tiedostettavissa samoin kuin ajatussisältö vrt. "Pekka Peitsi" / Kekkonen. - Ei kukaan ole vielä syyttänyt Kekkostakaan raukkamaisuudesta tai muitakaan ko. herätteleviä nimimerkkiä käyttäviä kohtaan. Ko. nimimerkit ovat yleisesti tunnettuja ja tiedettyjä jopa toisinaa suoraan viestin oheistiedoista.
Seppo Lehto on Kekkoslovakian jälkeisen aikakauden suurimmilla sanktioilla ja taloudellisilla vastuilla rangaistu "ajatusrikollinen", mitä todistavat mm. kaksi eri kansankiihotustuomiotaan, mitkä olivat uudelleen naamioitu v. 1996 lakkautetun ( NL:n vastaisen toiminnan ) Uhkapykälän toimeenpano toisinkeinoin, sekä oheissakkonsa erilaisine maksuunpantuine ryssäläisine maksuunpanoineen jopa KGB:n upseeri Leonid Villevich Laaksolle ( Venäjän kansalainen Ria Novost, Hki ).
Joten väitteesi "raukkamaisuudesta" voitaneen heittää ko. joko tietämättömyytesi tai poliittisen harhaanjohtamisesi piikkiin. Raukkamaisuutta on ja edustaa nykyinen itsesensuuri eri tahoilla, mikä erityisesti on kohdistunut erilaisina viranomaispakotteina allekirjoittaneen nimellä olleita kirjoituksia kohtaan. Veikeimpiä ko. vetoja ovat olleet mm. helmikuussa 1996 poliisikuulustelun yhteydessä tehty mielentilatutkimus, ilmeisesti pelottelutarkoituksessa, josta selvisin n. alle 3 minuutissa, kun ko. Eero Sintonen kävi huutamassa käytävään, ettei tästä Lehdosta saa mielenvikaista tekemälläkään. Vastaavaa pelotteluyritystä edusti myös 1996 syksyllä ensimmäinen kansankiihotusoikeudenkäynnin syyttäjä, joka vaati ehdotonta vankilatuomiota kohdalleni varoittavaksi esimerkiksi. ( Vaateensa perustui Ryssän sotarikollisten tuomitsemisvaateisiini / miehitettyjen alueiden palauttamisvaateisiin ja Tsetsenian kansanmurhaajien tilille saattamiseen, sekä somalien ympärileikkauksen tuomitsemiseen eri faxeissa, jossa eräässä esiintyi mm. Eva alapesuallas Bidee silvottuinen elimineen Pakolainen-lehden toimittajana).
Suomessa ei ole vielä päästy eroon vielä edes poliittisesti johdetusta ja säännellystä YLE:stä. ... toisin kuin Tsekissä, missä objektiviteetti ja totuus painoi enempi, kuin poliittisen vallan nuoleskelu ja yksisilmäisten, sekä kestämättömien arvojen tarjonta.
PS:) Mikä nimimerkki kertoo paremmin kuin tämä mistä on kysymys?
( Suomessa on satoja "seppo lehtoja", mutta harvoja jotka tunnustavat v. 1918 Vapaussodan arvot kansakuntamme synnyssä )
Suomen Vapaussoturi Seppo Lehto
Armoton ryssäläisten skp-, kepu-, kokoomus-, demari-, ymv:ien persehanuristien pilkkaaja ja liiskaaja

Nimim. Lahtarit lakoon lähestyy Lehtoa ja Klasua:
mittailkaa vaan saatanan mengelet rauhassa toistenne kalloja

Suomen Oikea Tietotoimisto vastaa:
Tietääksemme Seppo Lehto on mittaillut aikanaan seurakunnallisissa töissään ryssäläisten kalloja : )
... ja heitellyt ryssäläisten luita pitkin hautuumaita: )
SOT

Lehto kommentoi:
Jutkusian kallo on niin pehmeä, että siinä ei liene mitään mittaamista. Samaa voitaneen sanoa "lahtarit lakoon" nimimerkin takana lymyävästä ryssäläisestä anarkokomu-paskasta.

Suomen Oikea Tietotoimisto tiedustelee:
Onko jutkusika ko. "Lahtarit lakoon natsitvittuun@artic.net- nimimerkin takana piileskelevä komusontiainen?
SOT ( Suomen Oikea Tietotoimisto ) haluaa vastauksen, kiitos

Lehto vastaa:
Klaus Jutku voi olla myös kommunisti kaikessa ryssäläisessä skitsofreenisyydessään?
Ainakin ko.jutku imeä lutkuttaa erilaiset jaakko.laakso@eduskuta.fi - tahojen elimiä.

Otto Skorzeny antaa lausunnon:
Ich Bin Laden !
- Otto

KM-uutistoimiston jäljitelmä vastaa:
No tämän me jo tiesimme. Suunnitelmiin kuuluukin, että nappaamme sinut perjantai-iltana suosimasi homoravintola Mixein jonosta ja toimitamme FBI:lle. Palkkiorahoilla pystymme mobilisoimaan koko suur-suomen armeijan venäläisellä sotakalustolla.
- Oikea KM-Uutistoimisto

Toinen KM-uutistoimiston jäljitelmä kommentoi:
Vaikka skorzeny (juutalaisen nimi) onkin Bin Laden, niin voisit silti lopettaa tuon säälittävän KM-uutistoimiston kopioinnin. Kukaan ei tule ikinä uskomaan, että oikea KM-uutistoimisto höpöttäisi tuollaista ryssäläistä sontaa. Me KM-Uutistoimistossa lisäämme jokaiseen viestiin yhden salaisen tunnusmerkin, eli viittauksen harjoittamaamme eläinten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Tästä syystä voimme todeta, että tuo oli taas huijarin kirjoitus.
Ja perinteinen: Työnnä pääsi sian anaaliin ryssäläinen sikakoira homo-jutku kannabis-neekeri.
- Ainoa aito oikea KM-Uutistoimisto

Kolmas KM-uutistoimiston jäljitelmä kuittaa:
Hah, huijarit taas liikkeellä. Minä olen ainoa oikea KM-uutistoimisto.
- Km-uutistoimisto, Osama Bin Juutilainen

Joku KM-uutistoimisto kommentoi: (Tässä vaiheessa ylläpito putoaa kärryiltä.)
Klooniksi kloonia väittävä klooni siellä taas yrittää sekoittaa pakkaa lisäämällä kloonilammasta nussiessaan keksimiään runoja.
- Se todellinen KM-Uutistoimisto

Toinenkin KM-uutistoimisto kommentoi:
Jahas. Luuletko, että yrityksesi onnistuu ? Kaikille lienee jo tässä vaiheessa selvää, että Klasu ja Seppo ovat vain aivottomia kommunisti-idiootteja, jotka yrittävät sekoilullaan häiritä MINUN ALOITTAMANI todellisen KM-Uutistoimiston toimintaa.
- Alkuperäinen KM-Uutistoimisto, Otto Skorzeny

Joku KM-uutistoimisto vastaa:
Otto Bin Juutilainen senkun jatkaa yritystään. Tämä alkuperäinen KM-uutistoimiston osoite on kuitenkin jo kaikkien tiedossa, joten huijausyrityksenne ei tule onnistumaan.
- KM-Uutistoimisto

Oikea (ilmeisesti) KM-uutistoimistokin kommentoi:
Nyt Osama Bin Juutilainenkin pitää km-uutistoimistoa. Eikö järki sano koska huijaus menee liian epäuskottavaksi ? Työnnä ryssäläinen hauki aanukseen, saisit ainakin vauhtia uidessasi karkuun todellisen KM-Uutistoimiston vihaa..
- KM-Uutistoimisto, Seppo SS

Yksi KM-uutistoimisto vastaa:
Minä olen ainoa oikea Klaus Laatokan-Toimisto Laden !
- KM-Juutilainen

Toinen KM-uutistoimisto jatkaa:
Oikeaa uuutistoimistoa klooneja kloonaavaksi klooniksi väittävä klooniuutistoimiston klooniuutiset ovat jo melko kyllästyttävää luettavaa. Lopetetaan riita.. Kutsun teidät kaikki kolhoosilleni pietarin läheisyyteen. Voimme homostella ja sekaantua eläimiin yhdessä ja sillätavoin ajaa kaikkien yhteistä suur-suomi tavoitetta.
- Aito "SIIS EI MIKÄÄN KLOONI" KM-Uutistoimisto

Ilmeisesti aito KM-uutistoimisto kommentoi:
Tuollako yrität kerätä vakuuttavuutta ? Kaikille informaationa, että KM-Uutistoimisto lähettää viestejä vain ja ainoastaan osoitteesta suuri_on_suomen_valta_5@yahoo.com
Kaikki muu on kusetusta.
- KM-Uutistoimisto

Kilpaileva KM-uutistoimisto vastaa:
Hah, nyt yritätte saatanan ryssädemonit imitoida jo kaikkia ?
- KM-uutistoimisto, oikea Otto Skorzenyozobububuu

Lehto kommentoi:
Fake-rintamalta näennäisuutisia:(
Keksikää jtkn uutta, kiitos.
Seppo Lehto

Lehdon kopio kommentoi:
Suomalainen Vapaussoturi on huonoin fake tähän asti. Tympeillä parin rivin viesteillä yrittää "järkevästi" kysyä feikkaajien motiiveja ja allekirjoittaa viestit nimissäni. Tuollaisen alkeellisen ameeba-ryssä-huumorin tekijät eivät voi olla muita, kuin jutkusika juutilaisen inva-armeijan tekosia. Haista kommari vittu ja yritä esittää vähän vakuuttavammin ensi kerran.
- Seppo Lehto

Lehto kommentoi Mustallamerellä 4.10.2001 sattunutta lentoturmaa:
Iloitsemme ryssäläisiä jutkupulipaskoja kuljettaneen lentokoneen tuhosta Mustalla merellä. Ryssää vastustavat tahot olivat asialla-
Kiitos heille!

Anni Mattila kommentoi:
Kuinka joku voi iloita viattomien ihmisten kuolemasta. Mitä pahaa koneessa matkustajana olleet ihmiset muka olivat tehneet?
Ihmettelee Anni

Lehto vastaa:
Ryssäläiset ovat syyllisiä jo pelkän ryssäläisyytensä perusteella. Jokaista ryssäläistä voi kohdella kuin rikollista, sillä ryssäläiset tukevat pelkällä olemassaolollaan Moskovan oblastin laittomia ja rikollisia toimia.Erityisen syyllisiä ovat jutkuryssät silvottuine kyrpineen.
Miksi siis emme iloitsisi kun ryssiä eliminoidaan ukrainalaisella ilmatorjuntaohjuksella.
Kiitos Ukrainan armeijalle "vahingonlaukauksesta".

Otto Skorzenyn jäljitelmä kehuu Lehtoa:
Seppo Lehto on idolimme. Meki halutaan sabotoida ihmisiä lähettämällä aivotonta paskamailia ympäriinsä. On vähä siistii ku tuntee ittensä oikeen terroristiks ku tukkii maileja ja haukkuu ihmisiä. Seppo on kunkku ja antanu paljon meille! Kaikki spammaamaan joukolla !! lähettäkää kuvia perse-reijästänne vaikkapa eduskuntaan ... hiihoo !! Seppo-huumori on siistiä. Hitto mä ihailen seppoo kun on keksiny noin uuden tavan levittää upeita aatteitaaan.. Kannattais seuraavaksi maalailla niitä spraymaalilla talojen seiniin ja floodata milojoonilla irkkikanavilla.. silleen sitä saa parhaiten asiansa julki... Ihmisten ärsyttäminenki on kivaa. Hianoo runkata kotona kun päivän spammimäärä on lähteny.. voi vaan kumiankka anaalissa ajatella, kuinka sivullisia vituttaa kun lähettää niille kvadriljoona ryssäryssä -viestiä. Kyl Seppo Lehto on mestari ku on näi hianon systeemin keksiny. Harmi vaan, että huijari-ryssä-somalit feikkaa rakasta seppooo½!

Lehto kommentoi:
Joko ymmärrätte mitä ovat nämä "copykillerit" eli "sl"-kloonit?
Suomen Vapaussoturi

KM-uutistoimiston jäljitelmä vastaa:
Ymmärrämme, että olet "sl-klooni". Mitä sitten ? Yksi ryssäläinen matkimassa muita.
- KM-Uutistoimisto

Susanna Petken jäljitelmä lähestyy Lehtoa:
Etkö muuta osaa kuin väärentää kommunistista todellisuuttani ja vonkata litimärkää ja kuppasta pilluani?
Susanna Petke - ryssäläinen huoravittu Hki

Gideon Bolotowsky vastaa:
Kullinjatke Susanna Petke on vain väärään reikään tehdyn mällinsijoituksen tuote: )
Gideon Bolotowsky
Jutkuseurakunta
silvottujen jutkukyrpien sijoituspaikka
Silvottu tynkä-Suomi

Lehdon jäljitelmä lähestyy jäljittelijöitä:
Hei
Kiukuttaa hirveästi kun kaikki yrittää feikata ja pepusta valuu kakkaa mun aamupuuroon! Tapan teidät kaikki homot!
Suomen Vapaussoturi

KM-uutistoimisto vastaa:
Ryssäläinen ulosteellaleikkijä voisi opetella kirjoittamaan ennen kuin yrittää uhkailla KM-Uutistoimistoa.
- KM-Uutistoimisto

KM-uutistoimiston jäljitelmä varoittaa jäljitelmistä:
KM-Uutistoimistoa ja Seppo lehtoa apinoivilla kommari-fagoteilla on uusi osoite nähtävästi käytössä. Eli paskaa tulee myös osoitteesta vapaussoturi@yahoo.com.

Toinen jäljitelmä vastaa:
Oliko tuo nyt jokin yllätys ? Vapaussoturin mailistahan virtaa jatkuvalla syötöllä vastaavia viestejä..
- KM-Uutistoimisto

Lehto kommentoi:
Jopas joillakin leikkaa; )
... tiedä jaksanko nauraa? ... eli pitääkö tässä vaihtaa maanosaa?
Suomalainen Vapaussoturi

Reinhard Heydrich uhkaa ugreja:
SEPPO LEHDON PAHOINPITELYN POLIISI- JA LÄÄKÄRIPAPERIT JULKISUUTEEN!!!
Olemme nostaneet oikein hyvät konjakki-snapsit Seppo Lehdon pahoinpitelyn 1. vuotispäivänä. Konjakki maistuu oikein hyvälle ... ja saksalaiset naiset ovat toki ensimmäisiä maailmassa --- tosin ukrit eivät tästä mitään voi ymmärtää!!! Joutuvat tyytymään paskoihin ukri-naisiin ...
Kukahan järjesti muuten tämän tunnetun ja julkisen pahoinpitelyn, josta Seppo Lehto joutui tarkistamaan luunsa Hatanpään lääkäriasemalla ja oliko kaikki paikallaan Lehdon pahoinpitelyn jälkeen? Voisitteko kertoa meille kaikille? ja onko jatkoa seuraamassa? Olen kuullut joistakin nimi listoista, joita germaani-satanistit ovat toimittaneet ugri-satanistien hävittämiseksi? Lehto, Halla-aho, Hautala jne. Olenko oikeassa?
Eikös Lehdon käsi katkaistu? Miten on? Kallostahan on jo leikattu pala kai jo syntymässä, muiden ukrien tapaan? Lukekaa ukrien lanseeraaman hullu-Lehdon kertomus Tampereen Poliisiasemalle rikosilmoituksestaan; poliisi ei ole kutsunut ketään tapahtuman johdosta kuultavaksi, koska Lehto kumppaneineen mm. erotetun Suomen Sisun kanssa on avointa tapporiistaa muiden pettureiden kanssa. Kai voisitte näin 1. vuotispäivänä julkaista nämä Seppo Lehdon pahoinpitelyn poliisi- ja lääkäripaperit meille? Tosiasiassa Seppo Lehto & kumppanit ovat henkipattoja. Lataa!!! Varmista!!! Ampukaa omaan tahtiin ääriukrit täysin paskaksi!!!
Sen jälkeen saatte kunniamerkit!!!
Vahinko, että tähän meidän iloiseen tunnelmaan (tyytykää Te Saatanan ukri-hörhöt ei-eurooppalaisiin ukrilaisiin paskanaisiin) luo poikkeaman nämä ääri-ukrilaiset tahot ja heidän naurettava ja täysin avuton uho; Seppo Lehdon virallisissa papereissa kuvattua kohtaloa haluaa moni henkilö nykyään jakaa, kuten kummppaninsa slaavilainen paska Jussi Halla-aho, juoppo opiskelija alivuokralainen Ronnie Hautala jne. Ryssä on ryssä, vaikka voissa paistais!!!
Päänähkanne nyljetään vielä irti tulevaisuudessa!!! Satanistit ovat nyt liikkeellä!!! Olemme antaneet määräyksen!!! Varokaa ukrit, Pyhän Piispa Henrikin murhaajat!!! Teidänlaiset Satanistit nylkee Teidän arvottoman ukri-lihanne irti luista, kun tilaisuus aukeaa ja meillä on kaikki toimeenpanevat miehet siihen, Saatanan Udmurtti-Ugrit!!! Perkele, kun Teidät hakataan samallalailla, kun Lehto vuosi sitten.
Uusin uutuun on Teemu Lahtinen, joka uikutti ukrilaisittain ukri-aksentilla ( ei taida germaanisia kieliä) Espoon poliisille, että juu-juu juutilainen uhkaa häntä, koska itse on täysi emä-ukri terrori-paska nettiterroristi Seppo Lehdon tapaan.
Kaikki kostetaan!!! Korkojen kera!!!
Ukreista ei pidä kukaan Euroopassa. Heitä ei lueta missään edes eurooppalaiseksi, vaikka he luulevat olevan umpikalloissaan jotakin! Todellisuudessa he ovat naurettava vähemmistä, jolla ei ole yhtään mitään valtaa Euroopassa, eikä edes ukri Suomessa (vrt. Suomen Sisu) Ei ihme, koska uiguuri-ukrit ovat tänne tulleet Kasaari Valtakunnan itäalueilta muinoin. Ukrit terroristit on hävitettävä Lehtoineen, Sisuineen
Reinhard Heydrich

KM-tietotoimisto kommentoi:
Onko ko. Kalaus Seemi jälleen onanoidessaan mailaillut herjamailejaan?
Kysymme Klaus Juutilaiselta: Eikö avohoidossanne ole pakko ottaa pillereitään?
Km-tietotoimisto
AKS:n perinnejärjestö
PS:) Oheinen Klaus Juutilaisen sepustus ei kelpaa edes wc-paperiksi

Susanna Petke kommentoi:
Selitähän Lehto, mikä tekee sinusta vähemmän "hullun" kuin tämä Juutilainen? Minusta sinä itse käyttäydyt kuin mielenvikainen.

Suomen Oikea Tietotoimisto vastaa:
Me emme ole Lehto, vaan Lehdon aatemaailmaan sitoutunut Suomen Oikea Uutistoimisto; )
... joten emme nyt koita ottaa kantaa asiaan, jos sopii? ... mutta jospa Sepi innostuisi vastaamaan kysymyksenasettelustasi? ... ... odotamme jatkotoimenpiteitä.
Hyvää illanjatko Susannalle ja dildo surraamaan:)
SOT

Lehto antaa Susanna Petkelle vinkin:
Susannnan kannattaisi siirtyä dildoista aitoon tavaraan. Kumimunasta kun ei tule tiineeksi. Susannan kannattaa kuitenkin vältellä haisevia neekerinkyrpiä. Neekerit kun haluavat tuupata tuhkaluukkuun ja levittävät erilaisia tauteja. Tarjolla on runsas valikoima suomalaisia laatukyrpiä tiukan lesbotussusi täytteeksi

Klasu lähestyy ugreja:
Arvoisat ikäkolleegani!
keitä Te oikeastaan olette alkujaan? Ufojako? Mikkokin kutsuu "herraksi" sellaista henkilöä, joka vetää vapaamuurarin tunnukset esiin kotonani kysyessään virkaa Eurokorpsissa (Euroopan Päämiehen henkilökohtainen iskujoukko).
Leitzinger "germaani?" toivoo, että ei postia meiltä (Juutilainen)?
Suur-Suomalainen Lehto taas asettaa punakomun saman arvoiseksi kuin sankarivainaja setäni oikeuden edessä?
Kertokaa?
Nahkurin orsilla tavataan / terveisin klasu /
Klaus Juutilainen
Satamakatu 26 B
33200 TAMPERE
Puh./Fax: 03-2231 635
http://sivut.koti.tpo.fi/klaus

Lehto esittää vaatimuksen:
Me Vaadimme Ryssän Sotarikolliset hirteen munistaan:
Kutsumme käy: Suomi Suureksi ja miehittäjä-Ryssä hevonvittuun alueiltamme, niin että pallit moikaa. Ryssän partisaanien sotarikolliset hirteen munistaan lintujen talviruokintaa varten. Ei armoa kansakuntamme raiskaajille, silpojille ymv. joukkotuhontaa harrastaneille Ryssän partisaanien pedofiileille. Ryssän partisaaneilla ei ole muuta kunniaa, kuin paskanen pesemätön perse. Ryssän sotarikollisten vahingonkorvaukset maksuun: Itä-Karjala, Kuola ja Inkerinmaa Suomelle. Kiitos!
Sotamarski Seppo Lehto

Otto Skorzeny kiistää Klasun ja Lehdon aiemman yhteistyön:
Seppo Lehto levittää valheellisia tietoja itsestään ja Klasusta. Klaus von Grewendorp ei ole koskaan ollut minkäänlaisessa yhteistyössä terroristi ja ugri-häirkkö Seppo Lehdon kanssa. Klasun tunnemme niin hyvin, että tiedämme että hän ei tee yhteistyötä terroristien kanssa.
Satunnaisesti hullu-Lehto ja Klasu ovat saattaneet olla samoissa tilaisuuksissa, joissa Lehto on vain aiheuttanut häiriötä ja kaaosta mielipuolisuudellaan.
Kiitämme Klasua hänen terrorismin vastaisesta sodastaan ja toivomme, että Klasua ei sotketa Hullun-Lehdon mielettömiin sekoiluihin ja terrorismiin
Otto Skorzeny, sotilas

Rommel kommentoi:
Hmmm...sattumaltako?
Minusta vaikuttaa pikemminkin siltä, että Seppo ja Klasu ovat yhdessä menneet paikalle rähjäämään, mutta Seppo on säännöllisesti jäänyt yksin rähjäämään, Klasun huomattua, että paikalta voi myös poistua ennenaikaisesti. "Jalo germaanimme" onkin esimerkillisellä tavalla osoittanut mitä silmitön pako on.
--
// Rommel

Lehto kritisoi uutta parisuhdelakia:
SUOMEN EDUSKUNNAN HAISEVAT RYSSÄLÄISET PERVERSSIT Nyt ryssäläinen ministeri Suvi-Anne Siimes sanoo, että välittömästi on ruvettava ajamaan homojen ja lesbojen adoptio-oikeutta. Hänen mukaansa asiaa ei tahallaan otettu esille aiemmin, jotta varmistettiin lain läpimeno.
Siinäs näette miten kieroja ja petollisia nämä SETA:n ryssäläiset ihmiset ja heidän kannattajansa ovat!!!
Voi surku sitä lasta, joka joutuu kavereille sanomaan, että minun äidin nimi on Maija ja isän nimi on Leena. Taikka minun isän nimi on Esko ja äidin nimi on Tuomas. Viaton lapsi saa siitä jo pienenä sellaiset traumat, ettei niiden kanssa pysty menemään läpi tätä muutenkin kovaa elämän raittia.
Seuraavat ryssäläiset kansanedustajat päättivät äänestyskäyttäytymisellään siitä, että homolaki tuli hyväksyttyä eduskunnassa:
Andersson Janina /vihr jaa
Antvuori Pirjo-Riitta /kok jaa
Aula Maria Kaisa /kesk poissa
Backman Jouni /sd jaa
Biaudet Eva /r jaa
Brax Tuija /vihr jaa
Bremer Klaus /r jaa
Dromberg Kaarina /kok poissa
Elo Mikko /sd poissa
Enestam Jan-Erik /r jaa
Filatov Tarja /sd jaa
Forsius Merikukka /vihr jaa
Gestrin Christina /r jaa
Gustafsson Jukka /sd jaa
Haatainen Tuula /sd jaa
Harkimo Leena-Kaisa /kok jaa
Hassi Satu /vihr jaa
Heinonen Olli-Pekka /kok poissa
Hellberg Klaus /sd jaa
Helle Esko /vas jaa
Hiltunen Rakel /sd jaa
Huovinen Susanna /sd jaa
Huutola Matti /vas jaa
Immonen Mikko /vas poissa
Isohookana-Asunmaa Tytti /kesk jaa
Itälä Ville /kok jaa
Jaakonsaari Liisa /sd jaa
Jansson Gunnar /r jaa
Juurola Ulla /sd jaa
Jäätteenmäki Anneli /kesk jaa
Kallio Reijo /sd jaa
Kalliomäki Antti /sd jaa
Kanerva Erkki /sd jaa
Kanerva Ilkka /kok poissa
Karhu Saara /sd jaa
Karpela Tanja /kesk jaa
Karttunen Marjukka /kok jaa
Katainen Jyrki /kok jaa
Kautto Tarja /sd jaa
Kekkonen Antero /sd jaa
Kiljunen Kimmo /sd jaa
Kiviniemi Mari /kesk jaa
Komi Katri /kesk jaa
Korhonen Martti /vas jaa
Korkeaoja Juha /kesk poissa
Koski Valto /sd tyhjää
Koskinen Jari /kok poissa
Koskinen Johannes /sd jaa
Koskinen Marjaana /sd jaa
Krohn Irina /vihr jaa
Kuoppa Mikko /vas jaa
Laakso Jaakko /vas poissa
Lapintie Annika /vas jaa
Lax Henrik /r jaa
Lehtomäki Paula /kesk jaa
Lindén Suvi /kok jaa
Lipponen Paavo /sd jaa
Luhtanen Leena /sd jaa
Markkula-Kivisilta Hanna /kok poissa
Markkula Markku /kok jaa
Mertjärvi Rauha-Maria /vihr jaa
Mikkola Jukka /sd jaa
Mönkäre Sinikka /sd jaa
Niinistö Sauli /kok jaa
Nordman Håkan /r jaa
Ojala Outi /vas jaa
Ojansuu Kirsi /vihr jaa
Olin Kalevi /sd jaa
Paasio Heli /sd jaa
Peltomo Pirkko /sd jaa
Perho Maija /kok jaa
Pietikäinen Margareta /r jaa
Pietikäinen Sirpa /kok jaa
Piha Kirsi /kok jaa
Polvi Iivo /vas jaa
Prusti Riitta /sd jaa
Puhakka Osmo /kesk jaa
Puisto Virpa /sd jaa
Pulliainen Erkki /vihr jaa
Rahkonen Susanna /sd jaa
Rajamäki Kari /sd jaa
Ranta Jussi /sd jaa
Rask Maija /sd jaa
Ryynänen Mirja /kesk poissa
Rönni Tero /sd jaa
Saarinen Matti /sd jaa
Sarkomaa Sari /kok jaa
Sasi Kimmo /kok poissa
Siimes Suvi-Anne /vas jaa
Sinnemäki Anni /vihr jaa
Skinnari Jouko /sd jaa
Soininvaara Osmo /vihr jaa
Stenius-Kaukonen Marjatta /vas jaa
Syvärinen Katja /vas jaa
Tahvanainen Säde /sd jaa
Taipale Ilkka /sd jaa
Tennilä Esko-Juhani /vas jaa
Tiura Marja /kok jaa
Tiuri Martti /kok poissa
Tiusanen Pentti /vas jaa
Tuomioja Erkki /sd jaa
Uotila Kari /vas jaa
Urpilainen Kari /sd jaa
Vanhanen Matti /kesk jaa
Vehkaoja Marjatta /sd jaa
Vehviläinen Anu /kesk jaa
Viitanen Pia /sd jaa
Vilén Jari /kok jaa
Virén Lasse /kok poissa
Vähänäkki Matti /sd jaa
Wideroos Ulla-Maj /r jaa
Zyskowicz Ben /kok jaa
Eduskunnan kaikki ryssäläiset voidaan uusiokäyttää ryssänsaippuna raaka-aineena tai jauhaa minkin rehuksi Markku Kuisman minnkitarhalle.

Eva Biaudet kommentoi:
Näin on päässyt käymään ... aivan samoin kävi kun nieleskelin somalineekerin spermaa viime juhannuksena persepanon jälkeen
Eva Biaudet
Somalikulliin hullaantunut alapesuallas
RKP

Myös KM-tietotoimisto kommentoi:
TARVITSEMME PUUKOTTAJAA KO. KOHTEIDEN ELIMINOIMISEEN - LOPULLISESTI
KM-TIETOTOIMISTO

Lehto ehdottaa:
Onko mustalaisia yritetty värvätä hoitamaan ko. tehtävä? Manneillahan on asiantuntemusta kohteen hengiltä saattamisesta teräasetta käyttäen
Saataisiin mannet kerrankin hyödylliseen työhön

Otto Skorzeny älähtää:
Lehto yllyttää avoimesti rikokseen! Rikokseen yllyttäminen on rangaistavaa, joten toimitamme lähettämänne aineiston poliisin tutkittavaksi.
Vielä Sinulle Lehto häkki heilahtaa.
Otto Skorzeny, sotilas

KM-tietotoimisto kommentoi:
Klaus Jutkutynkäsilli todistaa jälleen väärin: (
Me olemme se ainoa oikea km-tason uutistoimisto, emmekä mikään pakanallinen uhrilehto. Toki arvostamme Seppo Lehdon mielenilmaisuja ryssäläisiä vastaan.
KM-tietotoimisto

Lehto ehdottaa taas:
Kannatamme pernaruton levittämistä Moskovan oblastiin. Myös hermokaasun levittäminen paviaani-Putinin asuinsijoille Kremliin olisi enemmän kuin suotavaa.

Presidentti Putin kannattaa:
Me otamme mielihyvin vastaan uusia ja vanhoja tautikantoja, sillä meitä ryssäsikoja on muutenkin jo liikaa, eikö vain?
Paviaanikoira Putin

KM-tietotoimisto kommentoi:
Antakaamme bioaseiden puhua ryssäsikojen suuntaan, kiitos!
KM-tietotoimisto

Klasu kritisoi oikeuslaitoksen toimintaa:
Espoon yleinen syyttäjä todella alkaa ajamaan lähetyskieltoa minulle suhteessa 20-vuotiaaseen Teemu Lahtiseen. Tilanteessa, jossa en ole tavannut, enkä liioin pyri tapaamaan, en ole henkilökohtaisesti keskustellut, en ole ollut kirjeenvaihdossa tms. koko henkilön kanssa ja en edes tiedä, minkä näköinen hän on ... Näin se menee. Siis kysymyksessä on jotkin muut syyt, kun on kysymyksessä lähestymiskielto asia. Tätä asiaa pyritään sovaltamaan sellaisiin asioihin, joihin lainlaatija ei ole sitä tarkoittanut. Mutta näinhän se menee ukreilla.
Näin se valtioterrorismi vaan etenee; Suomalaisuuden Liitto, joka nauttii valtion verotukia pyörittääkseen toimintaansa kehoittaa avoimeen väkivaltaan Suomen germaaneja vastaan ja sen nuorisoliiton puheenjohtaja hakee minua vastaan lähestymiskieltoa ja siitä aletaan syyttämään minua. Tässä ei ole mitään väliä, että Suomen germaaneilla on kotimaisen etnisen ryhmän asema. Aseet otetaan nyt esille, koska viranomaiset oikeuslaitosta myöten lähtevät terroria tukemaan.
On aivan selvää, että en tule saapumaan oikeudenkäyntiin ja en ota osaa tähän pakkoukrilaistamiseen. Saavat odottaa vastatoimenpiteitä; niitä tulee varmasti.
Olin ymmärtänyt, että yhteiskuntamme on länsimainen yhteiskunta, missä vallitsee vapaus. Näin ei kuitenkaan ole, vaan viranomaisten toimesta tuetaan valtioterrorismia vrt. Suomalaisuuden Liitto ja viranomaiset väärentävät pakkoukrilaistaen sukunimiä juuri tämän liiton täsmällisten toivomuksien mukaan. Viimeinen esimerkki oli YLE radion saksankielisten uutisten lopettaminen ja ne korvattiin venäjän kielisillä.
Olen ottanut taisteluhaasteen oikeudelta ja viranomaisilta vastaan ja ukrit ajetaan sinne minne kuuluuvat; Suomen itenäisyyden takana oli germaaninen jääkäriliike.
Sisareni Gisela, joka työskentelee esittelijänä Kuopion hovioikeudessa on kanssa täydellisesti ukrilaistunut, eikä ymmärrä asioita niiden oikealta kannalta. Siinä se riippumaton tuomioistuin.
Klasu

Lehto kommentoi:
Vihdoinkin!
Klaus Jutkusian Gisella-"sisko" on kyllästynyt mielipuolen houreisiin. Gisellakin on nyt "ukri", kun ei suostu tottelemaan "veljensä" sairaita oikkuja.
Toivomme ettö Gisella toimittaa mielipuolen nopeasti asianmukaiseen hoitoon mihin tahansa maamme mielisairaaloista. Kuopion Niuvaniemi lienee Jutkusian kaltaiselle psykolle varmin loppusijoituspaikka.

Lehdon jäljitelmä kommentoi Lehto-jäljitelmiä:
Fakehuumori jatkuu ja jatkuu, vaan arvatkaa kauanko? Jäin nimittäin eilen kiinni viidennen kerran eläimiin sekaantumisesta ja se tietää jo linnaa. Vittu kun poliisit ei ymmärrä, että oravallakin on tunteet. Ja ilmastointiteippi oli kai sit se viimenen niitti.
Seppo Lehto

KM-uutistoimiston jäljitelmä kommentoi:
Vapaussoturi@yahoo.com kirjoittaa taas ilmeisesti välillä oikein totuuksia itsestään. Ryssäläinen oravanraiskaajaneekeri lienee ansainnut kohtalonsa.
- KM-Uutistoimisto

Otto Skorzeny kritisoi jäljittelijöitä:
Nimissäni postia lähettelevät ilmeisesti Lehtoa lähellä olevat kommunistit ja anarkistit. ottoskorzeny2000@yahoo.com ei ole meidän osoitteemme.
O. Skorzeny, sotilas

Lehto paljastaa Ryssän ja Jutkujen juonen:
WTC iskut Mossadin ja FSB;n yhteishanke
Kun tarkastellaan objektiivisesti kuka hyötyi eniten iskuista Jew Yorkiin niin vastaus on jutkuvaltio Israel ja ihmiskunan musta vihollinen Ryssä. Miehittäjä-Jutku sai oikeuden harjoittamalleen palestiinalaisten alueiden miehitykselle ja suorittamilleen sortotoimenpiteille. Paviaani-Putinin johtama Ryssä (Moskovan oblasti) sai oikeutuksen Tsetseenian urhean kansan sortamiselle ja harjoittamalleen valtioterrorismille. UK:n islamistien johtaja totesi osuvasti, että kaksi maailman pahinta terroristia ovat Paviaani-Putin ja jutkujohtaja Ariel Sharon (silvottukyrpäinen jutkukoira).
Kun Paviaani-Putin palasi panoreissultaan lesbo-Halosen luota, häntä oli Moskovassa odottamassa koira-Sharon. Mitä nuo inhat miehittäjät yhdessä juonivat, emme tiedä. Voimme vain aavistella, että Mossadin ja FSB:n salainen suunnitelma sai lopullisen siunauksensa.
Nykyiset Afganistanin pommitukset palvelevat vain miehittäjä-Ryssää. USA:n suosioon päässyt "pohjoisen liitto" on vain afganistanilaien versio Kuusisen hallituksesta, jonka avulla Ryssä aikoo ottaa Afganistanin hallintaansa. Ryssät ovat vieläkin kyrpiintyneitä siitä, että heidät taanoin ajettiin vittuun Afganistanista. Nyt ryssät manipuloivat jenkkityperykset tekemään likaisen työn puolestansa.
Bin laden joutui FSB:n syntipukiksi, koska hän ainoana ei hylännyt tsetsenian kansaa Paviaani-Putinin sotaretken aikana. Bin laden on terve vastapaino Ryssän ja Usan harjoittamalle maailman järjesttykselle, jossa pienet kansat murskaantuvat sortajien paineessa.
Ryssien syylisyyden puolesta puhuu myös se, että FSB:n etäpesäke Klaus "Jutku" Juutilainen räyhää kovasti kostoiskujen puolesta ja käy sotaa terrorismia vastaan.
Hyötyjiin kuuluu myös WTC tornit omistanut jutku, joka jo nyt laskeskelee innokkaasti vakuutusrahoja. Kuuleman mukaan WTC:n jutkutyöntekijät eivät tulleet 11.9 töihin vaan olivat "sairaina". Mossad oli varoittanut omiaa.

Paula Salminen Opiskelijahomoista lähettää viestin:
Hei kaikki opiskelijat ja nuoret!
Homoglobiini eli Turun lesbo-, homo- ja bi-opiskelijat kutsuu teidät kaikki Turkuun Vinokino-leffafestareille 16-18.11 ! Tarjoamme myös mahdollisuuden yöpymiseen perjantaina ja lauantaina (16 ja 17.11) !

KM-uutistoimisto kommentoi:
Olisi kenties syytä mennä paikalle opetuselokuvan kanssa?
Tai näyttää luonnossa ko. pervoille kuinka oikeaoppinen seksi toimii:) Mällit lesboille ilman kumia, niin jopa työntelisivät lastenvaunuja ensi kesänä. ... ja tisseistä valuisi maito, jota olisi kiva vauvojen horia ja lutkuttaa.
KM-uutistoimisto

KM-tietotoimisto raportoi salaperäisestä kuvasta:
Kuulimme, että Klaus Juutilaisen tortun / kakunsyöntikuva on Lehdon valokuvakansiossa - Olisiko syytä laittaa levitykseen?
- Kuvahan ei valehtele? ... vieressään on tyhjiksi lapioitu kakkulautanen ja suuhunsa matkalla "torttua".
- Jos saisimme ko. kuvan haltuumme, niin kenelle siitä olisi syytä lähettää kopioita?
- Ko. tilaisuuden jälkeen ko. epatosta ei kuulemma meinannut päästä eroon kulumallakaan. --- Mikä lienee hyvin todennäköinen ja uskottava arvio ko. ahmatista.
PS:) Ryssäläiset runkit ovat sabotoineet vapaussoturin kotisivut eli sensuuri on iskenyt.
KM-tietotoimisto

Germans Forever analysoi Lehtoa ja tämän sukua:
Seppo Lehto hyökkää maamme germaaneja vastaan. SeppoLehto ei tajua, että tämä maa kuuluu germaaneille, jotka olivat täällä ennen idästä tulleita ukreja.
Seppo Lehdo on itse Kurun takametsissä 1800-luvulla vierailleen neekerin ja ukrilaisen piikatytön parittelusta alkunsa saaneen Lehto-suvun vesa. Nimensä suku sai piikatytön lehtolapsesta, josta tuli ukrisuvun kanta isä.

KM-tietotoimisto kommentoi:
OLEMME .... shhh ..... kuulleet ... ettei Klaus Jutkusika ole päässyt vielä astumaan vielä ensimmäistäkään ... saati sitten germaanitussua
Seppo Lehdolla lienee ko. kokemuksia myös ko. EU-alueelta ja jopa sen ulkopuolelta: )
KM-tietotoimisto

Lehto vastaa lehdistötiedotteella:
LEHDISTÖTIEDOITE 17.10.2001
Toisin kuin jutkusika Juutilaisen tapauksessa suvussani ei virtaa pisaraakaan neekeriverta. Tämä siitäkin huolimatta, että moni nainen on sanonut kyrpäni (tanassa 23,5 cm) olevan neekerikaliberia.
En myöskään ole ole minkään sortin jutkupaska (esinahkani on tallella ja kinkku maistuu) enkä lukeudu myöskään islamisteihin, vaikka heitä monessa suhteessa ihailenkin. Sukuni on täysin suomalainen. Rysäläisiä tai edes hurripaskoja on sukupuustani ihan turha etsiä.
Sukuni on ollut kristyitä siitä lähtien kun hurrien miekkalähetys lopetti Ukon palvonnan Suomessa. Itse en kuulu luterilaiseen kirkkoon, koska kirkollisverot kuitenkin käytettäsiin neekereiden tmv. apinoiden hyväksi, vaikka moni suomalainen lapsiperhe on pankkien tmv. parasiittien armoilla.
Jumalaan uskon ja Jeesusta kunnioitan, vaikka minun on vaikea uskoa, että Jeesus olisi ollut Jumalan poika. Miten muka kaikkiavaltiaalla Jumalalla olisi ollut poika. Tässä suhteessa olen samaa mieltä islamistien kanssa, jotka katsovat että Jeesus oli väärinymmäretty profeetta. Jeesuksena olisi kuiten toiminnut monessa suhteessa toisen kuin Jeesus teki. Itse olisin valinnut Barabbas-linjan eli ryhtynyt aseelliseen taisteluu miehittäjä-Roomaa vastaan. Ehkä Jeesuksen pehmeys johtui siitä, että hän ei raamatun mukaan koskaan oikein päässyt kunnolla vitun makuun. Itse olisin Jessuksena ainakin nussinut Maria Magdaleena ja Lasaruksen sisarta Marttaa ja tämän siskoa Mariaa. Jeesus kuitenkin antoi elämälle henkitä sisältöä ja häntä on siksi kunnioitettava. Omalla tavallaan hän varmaankin toteutti Jumalan suurta maailman suunnitelmaa
Omassa elämässäni suurin innoittajani on aina ollut vittu. Vitusta saan voimaa jatkaa taisteluani. Itse nautin vitusta nykyisin vähintään kaksi kertaa päivässä ja tunnen itseni hyvän nussimistuokion jälkeen entistä elinvoimaisemmaksi. Punnerrukset ja leuanveto sujuvat mallikkaasti.
Tietämäni mukaan islamistien profeetta Muhammed oli monessa suhteessa kaltaiseni ajattelija. Muhammed ei kääntänyt vihollisilleen toista poskea vaan aloitti pyhän Jihad-sodan. Muhammed myös ymmärsi vitun päälle ja hänellä oli mm. useita vaimoja. Osama bin Laden toimii monessa suhteessa kuin Muhammed, enkä voi olla häntäkään kunnioittmatta.
En ole koskaan väittänyt olevani Jeesus saatikka sitten Muhammed vaikka näenkin molempien toiminnan monessa suhteessa esikuvallisena itselleni. Itse koen saaneeni tehtäväni suoraan Jumalalta, joka tahtoo kaikessa viisaudessaan ja käsittämättömyydessään Suomen taas olevan kokonainen ja ehyt. Olen turhaan yrittänyt saada Suomen kristittyjä ymmärtämään, että Suur-Suomen luominen on Jumalan korkein tahto. Liian moni Suomen kristityistä on niin ryssäläisyyden lumoissa, että ei halua nähdä totuutta.
Seppo Lehto

Jutkusian paljastaja Klasusta ja Ryssän ludeterminaattoreista:
Ryssän ludeterminaattorit silppuriin; ) kiitos!
... joista merkittävimpiä ovat jaakko.laakso@eduskunta.fi ja n. 199 kansanedustajatoveriaan: (
... vähäpätöisin ryssäläinen lienee pöytien alusia konttaava jutkusika Klaus Juutilainen
... toisten ryssäläisten mällit poskilta roikkuen.
Jutkusian paljastaja

Jutkusian paljastaja kommentoi Klasun kotisivuja:
Klasu jutkusialta on mennyt löysät housuun, kotisivunsa on siistitty: )
Jutkusairaan sian paljastaja

Trojanda kommentoi:
Toden totta. Löysähousu Juutilainen on pelosta vapisten poistanut kotisivuiltaan Lahtista, Halla-ahoa ja Rydmania koskevat herjansa sekä naurettavan mustan listansa. Tässä taas nähdään seemi-Juutilaisen taistelukunto.
trojanda

Lehto jatkaa:
Ajatteleva suomalaisugrilainen yhteisö voinee huokaista ja nauraa Tehtaankadun luottovasikan karkuunluikkimista:)
Oletettavaaa lienee, ettei reppana jatkane enää maallista herjanheittoaan kovin kauaa, kun törkeä rikoslistansa esitutkintoineen tulee julkisuuteen?
Ilmeistä on että Tehtaankadun edustajat joutuvat etsimään uuden luotto(piip) edustajan.
Totuudentorvi

Jutkusian paljastajien viikonlopputerveiset Klasulle:
SAIPPUOIPPA PERSEESI JUTKUSIKA TÄNÄKIN VIIKONLOPPUNA:)
TIEDÄ VAIKKA TULISI JAAKKO LAAKSO SAHAAMAAN TÄNÄKIN VIIKONLOPPUNA SINUA?
JUTKUSIAN PALJASTAJAT

Otto Skorzeny kiittää Klasua tämän Eva ja Seppo -satiirista:
Kiitos Klasu, hyvin osuva satiiri apina-Lehdosta. Lehto on todellakin sekaseksuaalinen ali-ihminen, joka ei ikinä tule saamaan germaanista naista. Lehdon ala-arvoisuudesta kertovat julkiset kehunsa Ilmari Lehdon seksikokemuksista. Millainen isä on ylpeä lapsensa joutumisesta pedofilian uhriksi? Mies joka ei ole isä ensinkään ja joka on itsekin pedofiili!
Otto Skorzeny, sotilas

Trojanda kommentoi:
Ikävä kyllä tumppu-Klasu ei tule koskaan saamaan muuta naista kuin Mansikkia ja vinyyli-Barbaraa. Sitäpaitsi kyseisessä "satiirissa" Anja Snellmanin sukunimi on klasumaiseen tapaan kirjoitettu väärin.

Lehto kommentoi:
Kyrvättömällä kyrvällä ei nussittane enää edes Mansikkia? Kunhan transu-Klasulle saadaan tehdyksi pimpero voi epatto alkaa käydä sonnilla

KM-tietotoimisto lähestyy Klasua:
Klaus Jutku - Hernekeppi Pyynikiltä - ole hyvä ja tumppaa rujoon kouraansi, mitä irtoaa, ole hyvä; )
... tarkista vieläkö on esinahka tallella Gideon Bolomoon tapaamisen jäljiltä.
KM-tietotoimisto

KM-uutistoimisto jatkaa:
Pitäisiköhän näin joulun alla antaa ko. epatolle elävä porsas nylkytettäväksi?
Km-uutistoimisto

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Ehdottomasti kaikilla liukasteilla; )
... jotta edes ko. epatto kerran eläissään saisi aitoa joulukinkkua oikeaan reikään:)
Helsingin jutkusrk lahjoittanee wc-paperia jos sika on ripulilla ja tuottaa vaikeuksia sovittaa kaikella huolellisuudella. - Tietenkin haluamme ikuistaa ko eläimiinsekaantujan touhuissaan kotisivuillemme.
Tervetuloa tilaisuuteen. Pääsyliput 15 mk.
Gideon Bolomolo
silvottu tynkä-Suomi

KM-tietotoimisto kommentoi:
KANSALAISKERÄYS KULAUS JUTKUSIALLE OMA HARJOITUSSIKA SISÄÄNAJETTAVAKSI, JOTTA SAA LEIKKIÄ IDOLIAAN MIKA HÄKKISTÄ!
... HUUMATKAAMME KO. SIKA, ETTEI KUITENKAAN TARVITSE KÄRSIÄ KO. JUTKUSIAN SISÄÄNAJOHARJOITUKSISTA. ... JA ILJETTÄVISTÄ RYSSÄLÄISISTÄ MÄLLEISTÄ.
KM-TIETOTOIMISTO

Klasu kritisoi Lehtoa ja tätä sivustoa:
Ukri Seppo Lehdon hinttarius on yhä julkisempaa ja mm. nämä sivut ovat yhdessä tavarits Jussi Halla-ahon fantasioidensa oire. Seppo Lehto ei voi jättää tiettyjä ihmisiä rauhaan.
Lehto on julkihinttari Tampereella nykyään mm. Tonikkansa kanssa.
Puhuin puhelimessa viime kesällä Hesarin naistoimittajan kanssa, joka teki juttua Lehdosta vrt. naurettava ja häpeällinen pilakuvansa; siellähän Lehto kertoi avoimesti homoseksualismistaan, joka on tiedossa Tampereella ja seksibaareissa, jossa Lehto on käynyt strippaamassa.
Toisaalta mies on niin sekahullu, jolta puuttuu täysin oma identiteetti ja minuus muiden ugrien tapaan Kasaari valtakunnan itäalueilta. Ajatukset puuttuvat täysin, kun seuraa hänen kirjoitustaan; epämuodostunut pää kertookin jo syyn heti patologillekin.
Yksi germaanien pääheimo, josta monet muut germaanit, angli-saksi mm. teutonit polveutuvat on ukrille seemiläinen heimo. Ei ihme, että vain ukri piireissä tällaisille ajatuksille saa Suomessa kannatusta. Sen 0-potentiaalin voi jättää omaan arvoonsa.
Sisäänrakennettu luonnonlaki eli DNA-pitää siitä huolen, että pysytte samalla 0-tasolla tulevaisuudessakin, koska ukreissa ei ole koskaan ollut merkkimiehiä-
Ukrien dominoiva piirre on oman identiteetin puuttuminen ja kykenemättmyys synnyttää mitään arvokaaksi mitattavaa; koita sitten tällaisia surkimuksia käyttää edes hanttihommissa.
Lehdon tulevaisuus on työkkärissä loppuikänsä ... yhdyn jälleen Siitoimen kantaan saksalaisten sotilasmarssien soidessa sivuillaan, että toisten tuho on toisten elämä. Totisesti tämä pitää paikkansa koskien ukri-Lehtoa pimeästä Kurun umpimetsästä, josta Tampereen punikit polveutuvat. Heidän luonnollinen kohtalo on kulkeminen itsetuhoon, joka on ohjelmoitu heidän ukri DNA:nsa.
Ukrit ovat apinan tasolla olevia. Lehto on siitä kävelevä dokumentti.

Lehto kommentoi:
Homofiilillä eläimiinsekaantujalla Klaus Juutilaisella ei liene varaa haukkua muita (perättömästi) seksuaalisista poikkemista. SL:llä on puoliso ja lapsia, mitä sinulla on jutkusika?
Muovikruunu päässä ja hame päällä kaupungilla toikkaroiva "prinsessa" Juutilainen tuskin on mikään heteron perikuva.
Lisäksi tulevat barbaran pumppaus mitättämällä elimen tyngällä, hurrmimukuloiden ahdistelu, eläimien jatkuva kiusaaminen......
Sen sijaan että keskityt parjaaman SL:ää keskity hoidattamaan päätäsi Pitkässäniemessä tai missä tahansa muussa hullujen huoneessa.
Kaikkessa ryssäläisyydessäsikimn lukeudut Suomen mitättöminpien ihmisten joukkoon. Olet persoonana yhtä mitätön kuin olematon kyrvän kynkäsi, jonka tarkempaan havainnointiin tarvittaisiin suurennuslasia

KM-tietotoimisto kommentoi:
Klaus Jutkun itsensäkieltäminen jatkuu jumalattoman runkkauksen merkeissä ; ) huumorinkukkaa unohtamatta;)
Kiitoksia välittämistänne e-maileista. Ko. e-maileja km-toimisto ei ollut saanutkaan aiemmin. Luimme ko. epaton itsekeskeiset vuodatukset naureskellen, tietäen että ko. epaton tietokoneruutu on mäihän vallassa jatkuvan ja jumalattoman runkkaamisen jäljiltä. ... joten siinä lienee todennäköisin syy taukoonsa. ... kun ei reppana ole raaskinnut mäihiänsä siivota näytöltään, niin ei ole nähnyt mihin kirjoittaa.
PS:) ... ja kuten olette huomanneet niin vellit ovat muutenkin tulleet housuunsa, kun ei enää julkaise herjojaan kotisivuillaan.
Km-tietotoimisto

Klasu terroristeista:
Nyt on kaikki mahdollista Suomen terroristeja vastaan!
Mutta mitä tehdä? Painostaa mm. ministereitä "putsaamaan" terroristit. Ei auta. Ei auta. Olen yrittänyt. Enemmänkin.
Olen kirjoittanut presidentillekin mm. Seppo Lehto ongelmasta, mutta päästivät ko kaverin jopa presidentinlinnan edustalle Putinin vierailun aikana hetki sitten syyskuun alussa. Kirjoitin myös tuttavalleni Venäjän kauppaministeriöön, että huomaavat Lehdon jatkuvat tappouhkaukset ja pyytävät normaalien diplomaattitapojen mukaan Lehdon laittamista säilöön vierailun ajaksi.
Kaikista pahin vaihtoehto on se, että ei tehdä mitään. Tätä olen pelännyt. Näin näyttää nyt tapahtuvan, jos en saa muualta tukea suunnitelmiin. Jos tukea ei olisi joutuisin täällä terrorismin vastaisesta toiminnasta syytteeseen. Hyvä esimerkki on Lahtisen tapaus, jossa pelkät ajatukset riittävät aktivoimaan sellaisen lain soveltamisen, jota tällaisella näytöllä ei normaalisti käytetä.
Terroristit tulevat vain röyhkeimmäksi, koska heitä vastaan ei tehdä mitään. Rohkenen väittää ukrilaisuudella olevan jotakin asian kanssa tekemistä ts. on olemassa jonkinlainen henkinen eristyneisyys muualle Suomesta.
Suomessa paikalliset terroristit tulevat jäämään ihmisten harmiksi tulevaisuudessakin, koska ryhti heidän hävittämiseen puuttuu, vaikka maamme on täysin sitoutunut jopa kansainvälisesti hävittämään tai likvidoimaan terroristit. Hallitus kantaa myös vastuun siitä, että maastamme lähtee jatkuvasti mm. eläköön Osama bin Laden-lehdistötiedotteita maailmalle. Kirjoitin viikonloppuna juuri Tampereen yliopiston hallintoon huomattaen hallituksen linjauksesta puolustusselonteossa tietoliikenneturvallisuuden takaamisesta terrorrismin vastaisena työnä. Pahaa pelkään ... Tampereen poliisikin on sinne soittanut, mutta Lehto pysyy koneilla, niin että joka päivä sieltä tulee postia.
Olen yrittänyt, mutta yksin en voi käydä laittamassa terästä mm. Lehdon sisään, koska siitä tulee linnatuomio, vaikka muualla terroristeja saadaan likvidoida.
Klasu

Lehto kommentoi:
Lesbo-Halonen tuskin piittaa mielisairauden vuoksi sairaseläkkeellä olevan Klaus Juutilaisen höpinöistä.
Kaikkine ryssäläisine uhkailuinee Juutilainen on pelottavuudessaan päästäisen luokkaa jos sitäkään.
Eiköhän Gisella Juutilainen pian toimita idiootti-"veljensä" asianmukaiseen paikkaan.

Klasu Lehdosta ja O. Koskelasta:
Kuvaavaa, että Klasun ja muiden posti on loppahtanut täysin, kun Lehto ei pääse työvoimatoimiston tai yliopiston koneille. Miksi? Se ei ole enää sitten oire, vaan kertoo kaiken Seppo Lehdosta & kumppaneista, jotka eivät kykene muuhuin provokaatioihin tai viikonloppu putkareissuihin tai sitten tällaisten ÄO -0 sivujen luomisiin.
Kaikkihan tämän yleisesti tietävät, paitsi mm. Suomalaisasiamies Koskela, jonka tyhmyys hakee vertaistaan jopa hänen kaltaisissaan ja ajateltakoon vaan hänen yleisiä polttohommiaan, josta ukri-Koskela oli vuosikaudet ellei kymmenen linnassa aikaisemmin.
Onnittelut Anja Snellmannille, koska hän uudessa kirjassaan kuvaa tyypillistä ukria ja hän on antanut tällaiselle ummikolle sopivasti nimeksi Ukri Koskela. Symboliikkaa. Toisaalta Koskela on elänyt jo yli ukrien keskimääräisen iän, mutta en tunne niin ukrilaista miestä kuin koskela on. Hyvä, että rouva Snellmankin on huomannut tämän kirjassaan.
Ääriukrit ovat vaarallisia satanismissaan ja Pekka Siitoin on oikeassa sivullaan, jossa soi saksalainen marssi, että toisten elämä on toisten kuolema: Das heisst ukrit ovat tungettu kansojen kamppailussa alueille, missä odotettu elinikä on n. 40 vuotta.
Meidän suomalais-germaanien tehtävä on karkoittaa nämä ukrit takaisin kotikunnailleen omiensa joukkoon. Täällä he ovat Lehdon tapaan pelkkiä ikuisia pummeja.
Oikea Klasu

Lehto kommentoi:
Kerjäätkö Jutkusika taas Siitoimelta suihinottoa? Pekka ei liene tälläkään hetkellä niin selvänä, että pystyisi kanssasi sotta- ja pottaleikkejä leikkimään.
Sinun lieneen parasta tyytyä prinsessapaperinukeillasi leikkimiseen.

KM-tietotoimisto kommentoi:
OIKEA KLAUS JUUTILAINEN ON TUNNETTU ELÄIMIINSEKAANTUJA: )
... EIKÄ KYKENE SIIHENKÄÄN, MIKÄLI JAKKARA ON UNOHTUNUT KOTIISA NAVETAN NURKKAAN.
KM-TIETOTOIMISTO

Klasu lähestyy Pekka Siitointa:
Es gab schon am 10.10. 2001, 15.50. PM in der Europa und im germanische Gebiet!
Sehr geehrte Damen und Herren,
Es wäre mehr besser zu uns hier in der Europa, daß wir die Germanen total weg aus Afganistan wären. Das heißt; keine deutsche (=germanische) Soldaten nach Afganistan in der Zukunft. Sie waren auch die besten Soldaten in der Welt!
Niemals gratis oder kostenlos! Nein!
Allerdings müssen wir zum Krieg hier und dort gegen den allgemeine und internationale Terrorismus teilnehmen, aber nicht unter gleiche und noch alte Propaganda, daß die Germanen in der Europa und zum Beispiel in Berlin und im Norden gar nichts mit Ihnen wären!
Allerdings ist der Frieden unter dem Terrorismus unmöglich zu uns. Wir könnten das nicht hier und dort tolerieren; gar nichts und genau alle, ganz alle Auffassungs sind in diesem Satz hier in der Europa. Aber total ohne gleiche anti-deutsche und germanische Propaganda! Wie lange es nimmt noch in der Zukunft?
Helmut Kohls Ex-Verteidigungminister Volke Ruhe war hier in Finnland und Helsinki in der letzte Woche und sagte er mehr als genau an uns, daß 30.000. - 40.000. Muslimer sind fertig zum Krieg gegen Deutschland bald gehen, wenn jemand [zum Beispiel: Al-Quaida?] befehlt und alles das genau in Deutschland heute! Doch über 4.0 millionen Muslimer sind mehr zu uns im germanische Gebiet.
Mit freundlichen Grüssen
IHR
Klaus von Grewendorp

Lehto kommentoi:
Jutkusian siansaksaa Siitoimelle = paskaa
Jutkusika on kykenemätön ilmaisemaan itseään millään kielellä. Pitäsiköhän jutkusian mennä hebrean oppitunneille Gideon Bolotowskin jutkuseurakuntaan?

Klasu ugrien DNA:sta:
Meidän ei tarvitse tehdä yhtään mitään Seppo Lehdon suhteen, sillä luonto eli DNA-toteuttaa armotta järjestelmällisesti luonnon enemmän kuin nerokasta lakia eli ennalta ohjelmoitua tehtäväänsä itseään ukri-Lehdossa; lisäksi ukrien keskimääräinen elinikä on 41 vuotta Lehdon & kumppaneiden kotialueilla.
Lehdon indentiteetti ja sukujuuret ovat ukri-maassa eli Nenetsiassa. (100%) kirjoitustensa mukaan. Oman identiteetin ja ajattelun saati opiskelun päämäärän (opiskelut Lehdolla kesken yliopiston mukaan), eli kyvyn kerätä itsenäisesti tietoja, eivät ole kehittyneet tiedostamisen tasolle Lehdossa, jonka ukri-kallosta puuttuu kokonaan takaosa ilmeisesti jo syntymästä saakka --- DNA toteuttaa armotta tehtäväänsä ukrissa-
Tämän takia mm. väitteet, kuten ex-kaupunginjohtaja Pekka Paavola pilasi hänen uransa (minkä uran?), kun torjui hänet listaltaan, ovat hyvin ukri-tyypillisiä, koska mieheltä puutuu identiteetti ja yksilöillisyys, kuten ukreilla asia on ...
Lehto ei pysty yhtään mihinkään; toimeenpantu häikäilemätön Seppo Lehdon pahoinpitely lokakuulta 2000 on hyvä esimerkki; ei mitään vastaan paitsi naurettavia ja 0-kommenttejaan; samantapaisia, kun se Seppo Lehdon hakiessa apulaiskaupunginjohtajan tehtäviin, jolloin hän liitti haudankaivajan työtodistuksen hakemukseen (tarkistus: Tampereen kaupungin kanslia)
Lehto kiertää aina kaikki puoluetoimistot läpi ennen vaaleja kerjäten ehdokkuutta (samallalailla kun kerjää sosiaalitoimistosta rahaa)Tämäkin todistaa, että Lehdolla ei ole identiteettiä, vaan hän on pelkkä tuulihattu, jota kaltaisensa mm. Suomen sisussa kannattavat ---
Huvittavin viesti on ollut se, kun huora-Siirtola tarjosi itseään pantavaksi kertoen Lehdon elämän päämäärän olevan Tampereen kaupunginvaltuutettu --- Sittemmin hänen uransa (?) pilasi Pekka Paavola Lehdon mukaan, kun ei ottanut ukria listalleen kaikkien muiden tapaan; summa summarum; kukaan ei ota Lehtoa listoilleen, vaikka hän pyrkii joka paikkaan.

Lehdon kommentti:
Jutkusian uusimat DNA-sönkötykset suoraan ryssän perseestä. Eikö olisi jo aika toimittaa Jutkusika saippuatehtaalle?

KM-tietotoimisto vastaa:
Kuulimme viimeisimmät dna-tulokset - Klaus Jutku ei kelpaa lipidiarvojensa puolesta edes kunnon persesaippuaksi ; (
... juuri ja juuri kelpaa navetan lattian siivouksen raaka-aineeksi.
TOIMII:) KUN - UREA JACTA EST -
KM-tietotoimisto

Lehto kommentoi:
Navetassahan Jutkusika suuriman osan ajastaan viettääkin. Navetasta löytyvät Klasun morsiammet Mansikki-lehmä ja Ossi-possu. Kanalassakin jutku lienee vieraillut kukkoa jahtaamassa.

Lehto julkaisee Klasun syntilistan:
KLAUS JUUTILAISEN SYNTILISTA:
1) Klaus Juutilainen antoi aikanaan väärän todistuksen lähimmäisestään lyhytnäköisessä rahanahneudessaan Boris Verikovin hyväksi.
2) Klaus Jut.. teki perättömiä rikosilmoituksia SL:stä
3) Alkoi solvaamaan Ilmari Lehtoa syksyllä 1999 ( tuolloin 2 lk:lla ), kun poika ei jaksanut kuunnella uimaharjoitustensa jälkeen Monacon Stephijuttuja ymv:aa bullshittiä, vaan halusi mieluummin kotiin. ( Todellinen pisipää Kalaus Jutku olettaa että lapsia kiinnostaan hänen Monacon huorajuttunsa. )
MOT
Sitkeä Siittäjä

Otto Skorzeny vastaa:
Seppo Lehto peittelee omaa pedofiliaansa. Lehto itse käyttää hyväkseen Tanja Siirtolan synnyttämää Ilmari nimistä poikaa yhdessä kyseisen Siirtolan kanssa.
Klausu ei ole koskaan ollut missään tekemisissä Seppo Lehdon nk. lasten kanssa. Lehto peittelee Klasuun kohdistuvilla perättämillä syytöskillään omaa pedofiliaansa.
O Skorzeny ,sotilas

Klasu kommentoi:
Mato-aivo ja ukri Seppo Lehdon syntilistat antavat olettaa, että ko kirjoitusta tuottaa joku dalidomi aivovammainen; tosin en halua loukata matoja vertaamalla älykkäämpiä eläimiä Lehtoon. Madon aivokin on kauniimpaa katseltavaa, kun Seppo Lehdon täysi dalidomi-pää. Vuonna 1962 syntyivät viimeiset dalidomilapset ja Lehdon pää on dalidomisoitunut.
Makeimmat naurut olemmme saaneet siitä, että Lehto syyttää minua sotilaspassin väärentämisestä; nyttemmin hän on jättänyt sen pois syntilistoistaan, koska jo ymmärtää (?), että junkkeri perinteisiin tukeutuen en piittaa kansanarmeijasta ja sen arvoista mitään, vaan Lehto on todistanut oman ala-arvoisuutensa ts. nenetsialaisen ukrilaisuutensa väitteellään.
Syntilistansa ovat mielisairautensa tuote, joka ei täsmää oikeusistuimen reaaliajassa olevien blanko-listojen kanssa.
Toinen hyvä juttu on hänen jatkuva oikean nimeni väärentäminen; tai pakkoukrilaistaminen ts, kaikki on nenetsia ja ukri aksentilla parempaa maassa; opetuslapsensa Suomen Sisu seuraa perässä ja olen tehnyt väärentämisasiasta Valtakunnansyyttäjävirastoon huomautuksen liittyen Suomen Sisu-oikeuden käyntiin 23.10.2001; tuohan valvoo viranomaisten lainmukaista käyttäytymistä nykyään.
Suomen germaaneilla on perustuslaissa yhtäläiset kansalaisoikeudet, vaikka Lehto pyrkii tekemään heistä itsensä kaltaisiaan homofantasioissaan. Juutit tai saksan aksentilla sama asia Eutit ovat yksi päägermaaniheimo, mutta Lehto pitää heitä ukriensa kanssa seemeinä ---

Lehto vastaa:
Kerropa syy sairaseläkkeeseesi Jutkusika.
Me kaikki tiedämme, että olet eläkkeellä psyykkisistä syistä eli olet nk. hullu. Armeijassa palvelit huoltokompaniassa mielenvikaisuutesi perusteella.
Sinulla ei siis liene mitään kompetenssia arvioida muiden ihmisten henkitä tilaa. Jos joku on selvä dalidomi aivovammainen niin sinä Klaus Juutilainen- vieläpä tutkitusti

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Klaus Jutkusika on ripittäytynyt ainakin kerran - julkisesti; )
... v. 1997 kesällä ollessaan ryypyllä tuttujensa kanssa, jotka eivät osanneet olla varuillaan, vaan joutuivat katselemaan mm. täällä Hkin jutkuseurakunnassa sivusta kuinka Jutkusika Juutilainen tyhjensi pedofiili- ja kosherjuhliin varatut viinivarastomme.
... ryyppääjäistensä jälkimainingeissa tuli tunnustukset psykiatrisista ongelmistaaan jo varusmiesajoiltaan ramman kätensä lisäksi.
... ko. tunnustustensa takia emme tehneet rikosilmoitusta ko. aivovammaisesta rutjakkeesta.
Gideon Bolomolo
( silvottu rappiolla oleva pedofiilirabbi )
Hki
silvottu tynkä-Suomi

Lehto tiedustelee:
Onnistuiko Jutkusika Juutilaisen tynkäelimen ympärileikkaus? Löytyikö tarpeeksi pieniä leikkuuvälineitä ko. tyngän silpomiseen.
Nussivatko Helsingin Jutkuseurakunnan jutkut Klaus Jutkusikaa ko. tilaisuudessa porukalla perseeseen. Käytettiin silvottuja jutkukyrpiä vai kyömyneniä?

Suomen Oikea Tietotoimisto esittää virallisen tiedustelun samasta aiheesta:
Virallinen tiedustelu Jutkunussusta Juutalaissrk:lle, kiitos - Uskomme ko. asian kiinnostavan laajempiakin piirejä.
SOT

KM-tietotoimisto tiedottaa:
OPERAATIO CLAUSMULKKUCIRMASATION ONNISTUI, KUN KÄYTETTIIN IILIMATOA KO. TOIMEEN .... NYKYÄÄN KLAUS JUTKUSIALLA ON VETÄMÄSSÄ PYYNTÖ TEKOPIMPERON ASENTAMISEKSI TYNKÄNSÄ TILALLE.
KM-TIETOTOIMISTO

Lehto kommentoi:
Enää vain silikonia rintoihin niin Klaus-prinsessa on valmis. Mahtaakohan Monacon homo-Albertti olla kiinnostunut jutkutransusta?
Paviaani-Putinkin on kuulemma kiinnostunut laukaisemaan haisevat ryssänmällinsä Transu-Klasum tekopimperoon.
Jos parasiitit ja ryssät eivät jutkun seireenilaulusta innostu, niin aina voi käydä navetassa astuttamassa itsensä sonnilla.

KM-tietotoimisto kommentoi:
AMMMMMMMMMUUUUUUUUUUU!
... MYLVII JO SONNI LAITUMELLA ODOTTAEN PÄÄSEVÄNSÄ KORKKAAMAAN UUDEN PIMPERONTARJOAJAN KULAUS TRANSUAKTIVISTIN ...... ryssäläistä pahalle haisevaa kumipimperoa.
KM-TIETOTOIMISTO

Suomen Oikea Tietotoimisto jatkaa aiheesta:
tuku, tuku lampaitani, tuku, tuku pässiäni, nyt metsään on tullut jo syys ....
Mutta metsässä on suuri Rölli-Klaus, jota pitää kaikkien varoa, etenkin eläinkunnan edustajien.
SOT

Lehto päättää keskustelun:
Hei navetasta heilin minä löysin....laulelee jutkusika Juutilainen, tunnettu eläimiinsekaantuja.
Jutkun kannattaa kuitenkin varoa, ettei saa pernaruttoa ja muita eläintauteja ko. elukoiden kanssa nussiessaan.

KM-tietotoimisto esittää teorian Helsingin salaperäisistä jauhelähetyksistä 16.10.2001:
ONKO KULAUS JUTKUSIKA KO. ILKIVALTAPULVERILÄHETYSTEN TAKANA? .... EREHDYKSESSÄ VAI TAHALLAAN?
ONKO EREHTYNYT LÄHETTÄMÄÄN BARBARASTA KAAPIMIAAN SIEMENNÄYTTEITÄ ERI TAHOILLE NAISEN PUUTTEESSAAN?
VASTAANOTTAJAT OVAT TÄSSÄ TILANTEESSA HAJUN JA SOTTASEN KUOREN PERUSTEELLA EPÄILLEET ANTHRAX-NÄYTTEEKSI. SEURAAVALLA KERRALLA JUTKU LÄHETTÄNEE TUHDIMPAA TAVARAA? .. KUTEN VANHAT "PYYKKIPUSSINSA"? ... SUORAAN PUSSITETTUINA KUMIBARBARAN JÄLJILTÄ.
KM-TIETOTOIMISTO

Suomen Oikea Tietotoimisto jatkaa:
Sisäministeri pyytää suhtautumaan vakavasti Klaus Jutkun naisenpuutteessa lähettämiin kuivaspermanäytteisiin, .... jo on Ville-pojulla pokkaa; )
... ei muuta roskiin vaan. Eipä niillä muutenkaan mitään arvoa olisi ollut vaikka tuoreena olisi tarjottu kaikille hedelmöittymishoitoa tarvitseville oli ne sitten lesboja tai ei.
Suomen Oikea Uutistoimisto;)

Lehto vaatii Klasua vastuuseen:
Klaus Ju.. vastuuseen pulverilähetyksistään, kiitos
... mitään muutahan ei ko. epatolta irtoa?
... onhan se nähty ja kuultu mm. Tampereen hautausmaan portilla ko. epatto pakoili aikanaa anarkistinuoria.
... kotisivuiltaan näkee epäkelvon suomenkielensä, mikä vilisee russakkavirheitä.
... on uhonut jo pitempään terrorismisivuillaan, vaan eipä näy. ... siinähän vilkkuvat tyhjänpanttina, kuten lupaajansa kulkuset, ... kenties joulua odottaen, ... joulupossu mielessään?
Veni - vidi - vic
Tampereen Suojeluskunta

Sanna-Kaisa Salminen lähestyy Lehtoa:
Olen ilmoittanut jo aikaisemmin ja ilmeisen ymmärryksen puutteesi vuoksi joudun ilmoittamaan uudelleen: en halua enää vastaanottaa mitään ääliömäistä fasistipostiasi, joten poista välittömästi osoite sanna@sdnl.fi (kuin myös sanna@vasemmistonuoret.fi ) listaltasi, jonka olet ilman ao. ihmisten suostumusta koonnut. Oletan, että poliisi puuttuu jossakin vaiheessa systemaattiseen häirintääsi ja kansanryhmää vastaan kiihottamiseesi.

Lehto vastaa:
Sanna Kaisa Salminen on hyvä ja ottaa valkoisen Malboron komupillustaan ja stimuloi itsensäsuomalaiseksi
Ymmärryksemme on suunnaton ja suvaisevaisuutemme ääretön, mikä ei tietenkään koske Teitä komuääliöitä, joilla suomenkielen ja mielen ymmärtäminen tuottaa tuskaa, kaikessa rajoittuneisuudessanne.
Te vastaanotatte vielä Hertta Kuusisen eväät valtionvankila-tyyliin ilmeisellä ryssäläisyydellänne. Poliisi hoitaa asian, siinä kuin uusien poliisivirkojen täyttämisen palautettavilla alueillammme, kun sonnimme miehittäjä-Ryssän edustajat ulos alueiltamme.
PS:) Epäilen ettei Sanna-Kaisa S kiihotu muusta kuin ryssäläisestä siankullista molemmissa aukoissaan? -Pitääkö paikkansa?
YSTÄVÄLLISESTI KUNNIAKAS HAKARISTIVELJESKUNTAMME

Lehdon Suur-Suomalainen lehdistötiedote sakkovankien puolesta:
Suursuomalainen sanoma sakkovankien puolesta
19.10.2001
Me suursuomalaiset, joita on viimeisen 100 vuoden aikana ollut valtiollisissa, taiteen ja kulttuurin tehtävissä usein jopa kansakunnallisesti merkittävillä paikoilla, kannamme huolta kansakuntamme rappeutuneesta keskustelukulttuurista ja sanojen sisällön katoamisesta.
Esimerkiksi "tosiasioiden tunnustaminen on usein viisauden alku" on kansakunnassamme monessa asiassa ymmärretty nurinkurin tyyliin: "tosiasioiden peittely on viisauden alku" esim. suhtautumisessamme Suomelta miehitettyjen alueidemme palauttamiseen, sakkovankien, totaalikieltäytyjien kohteluun, sananvapauden muuttuminen ajatusrikollisuudeksi jne.
Olisi kohtuullista, että kansakuntamme voisi tunnustaa itselleen ääneen myös se, ettei vähävaraisten ihmisten jahtaaminen edistä ns. demokratiakehitystä saati ihmisten HM 5 §:ssä takaamaa yhdenvertaisuutta.
Otanpa esimerkiksi Ruotsin, jossa sakkovankeja ei ole, koska sakkojen maksamattomuus vähävaraisuuden takia ei johda vankilaan, vaan se katsotaan "velkavankeudeksi", mikä sillä termillä on jo silvotusta tynkä-Suomestakin poistettu muilta kuin sakkojenmuunnon osalta.
Olisiko aika kypsyä tunnustamaan tämäkin asia tosiasiallisena velkavankeutena, niin kuin asia on, eikä kyykyttää vähävaraisia tekoihinsa nähden kohtuuttomasti vastoin alkuperäistä ns. sakkoa isommalla tuomiolla?
Olisiko mahdollista että oikeusministeriökin ja oikeusministeri lukisi tämän kirjeen huolella ja vetäisi siitä virkamiesten valmisteltavaksi lakiehdotuksen, jolla ko. epäkohdat poistetaan?
Seppo Lehto
Suur-Suomi r.y.
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
silvottu tynkä-Suomi
e-mail: vapaussoturi@yahoo.com

KM-tietotoimisto kannattaa:
NYT KAIKKI LÄHETTÄMÄÄN POSTIA EDUSKUNTAAN JA OIKEUSMINISTERIÖÖN SAKKOVANKIEN PUOLESTA, PELASTAKAAMME JOPA JUTKUSIKA JA KANSSASIELUNSA TOTAALIKIELTÄYTYJÄ KOMUT SAKONMUUNNOILTAAN?
KM-TIETOTOIMISTO

Otto Skorzeny kommentoi:
Köyhä paska ruikuttaa!
Rikollinen terroristi Seppo Lehto yrittää päästä pois vankilatuomiosta, johon hänet on oikeudenmukaisesti ja ansioistaan tuomittu.
Seppo Lehdolla ei ole perittyä eikä ansaittua omaisuutta. Ainoastaa velkaa, joak on seurausta harjoittamistaan rikoksista
EI ARMOA LEHDON KALTAISILLE AMMATTI JA TAPA RIKOLLISILLE!
LEHTO ANSAITSEE USA:N TOIMEENPANEMAN KUOLEMANTUOMION TERRORISMINSA PERUSTEELLA! SUOMEN HALLITULKSEN LUOVUTETTAVA LEHTO YHDYSVALTOIHIN SAAMAAN MYRKKYPIIKIN!
Otto Skorzeny, sotilas

KM-tietotoimisto vastaa:
Km-tietotoimisto ottaa kantaa:
Köyhä paska Klaus Kururuikku Rampatekogermaani ruikuttaa kun hänelle lyödään tuomio pedofiilisista posteistaan ymv:sta nettiterrorismistaan Espoossa: )
... tällöin häneltä ulosmitataan perintönsä ja jos mahdollista niin sairaseläkkeestään ( räpylätalimido ) riittävästi seuraavat 20 vuotta.
Sakot kun eivät ole etuoikeutettuja saatavia, niin joutuu maksamaan muunnettuna oman tuomionsa, mikä ollee ainakin 180 pvs eli se jaettuna 2:lla = 90 vrk = 3 kk linnaa. ... ja mehän tiedämme mitä vankiloissa tehdään kaltaisilleen pedofiilisedille?
KM-tietotoimisto
Silvottu tynkä-Suomi

Sosiaalivirkailija raportoi Klasun toimista:
Pekka Siitoin on nussinut Klasua poskeen: )
Siitä johtuvat klausneekeripusun iloiset ilmeet kotisivuillaan:)
Olemme tehneet kotietsinnän ja löytäneet Barbaratarvikkeiden joukosta Pekka Siitoin materiaalia:) mm. faxeja joissa Pekka on ilkosillaan ja kulli pystyssä:)
( TODELLINEN IHME KUN SATANISTILLA SEISOO )

Lehto kiittää ja tiedustelee:
Kiitämme sosiaalitanttaa hyvin tehdystä työstä. Onko Pekan kiljupannutkin jo ratsattu? Entä onko tutkittu jutkusian harjoittama hurrimukuloiden hyväksikäyttö?

KM-tietotoimisto kommentoi:
KILJUNKEITTO ON PIENTÄ VÄYRYSEN PEDOFIILIRENKAAN KLAUS JUUTILAISEN RIKOKSIIN; (
... KUTEN NÄEMMÄ JO TIEDÄTTEKIN.
KM-TIETOTOIMISTO

Pekka Kolu kritisoi dokumenttihanketta:
Kommunisti ja Putinin kannattaja Simo Sipola tekemässä dokumenttia homo Teemu Lahtisesta!!! Sipola nähty Helsinkiläisessä Homo-baari Zetorissa viikonloppuna nuvottelemassa HAutalan ja LAhtisen kanssa tulevasta projektista. Neuvottelun päätteeksi Lahtinen ja Sipola tiedettiin tanssivan hitaita ja juuri ennen valomerkiä livahtaneen yhteiseen taxiin, joka odotti ravintolan ulkopuolella!

Esa Torspo kommentoi:
Onko sulla joku ongelma liiman loppumisen lisaksi? Kylla pitaa ihmisen olla tyhma. Kaikki Kolut ovat idiootteja.

Monni Kolli vastaa:
Pistä sinä Esa karvanopat vaan Corollassa heilumaan, ja Wunderbaumit kainaloon. Tuo Kolukin on tyhmä mies, mutta sinä kaikessa ryssäläisessä tyhmyydessäsi olet vielä hullu.
Vittuakos muuten tähän aikaan päivästä minua spämmilläsi häiritset? Painaisit kuule takatukan tyynyyn ja Daruden soidessa taustalla jynssäisit eltaantunutta nahkarullaasi nukahtamiseesi asti. Sitten voisit kuvitella kuinka mälli lentää... - muilta paitsi sinulta..

Otto Skorzeny kommentoi:
Hyvä jos totuus pikkupoika Lahtisesta paljastuu! Lahtinen lienee ollut myös Seppo Lehdon homorakastaja kirjoitustensa perusteella. Ainalin Lahtinen tukee kaikin tavoin hullua terroristi Seppo Lehtoa tämän toimissa eikä ole julkisesti tuominnut Seppo Lehdon tukea Ozaman bin Ladenille.
Otto Skorzeny

Jutkusian Paljastaja kommentoi:
KAIKKIHAN TIETÄVÄT ETTÄ JUTKUSIKA JUUTILAINEN ON VAIN EPÄONNISTUNEEN RASKAUDENKESKEYTYKSEN TULOS TALIMIDORÄPYLÄNSÄ KANSSA: )
KANSAKUNTAMME KESKUUDESSA LOISIVIEN JUTKUSIKOJEN PALJASTAJA

Otto Skorzeny pulverilähetyksistä:
Kenellekään ei lien epäselvää kenen tyyliin pulverilähetykset ssopivat: hullun Seppo Lehdon! Lehdon valheet voi jättää omaan arvoonsa.
Lehto vakilaan teoistaan. Lehto on luvutusopimusten nojalla luovutettava Yhdysvaltoihin saamaan kuolemantuomio osallisuudestaan terrorismiin!
Otto Skorzeny

Panzermeyer kommentoi:
Niin varmaan ... tämä mies onkin oikea rahastaja, joka kuljettaa lapsiaankin, jotka näkyy Lehdon julkisuudenkipeässä vastaanottolistassakin; Ilonaa, Ilmaria ja Iiristä Jammu Siltavuoren luona. Lehto haukkaa suurimman osan Jammun päivärahoista toimittamalla lapsensa Jammu-sedän käyttöön. On todella ihme, että keltainen lehdistö ei ole jo kiinnittänyt huomiota tähän.
Panzermeyer

Myös Lehto kommentoi:
ODOTAMME HETKENÄ MINÄ HYVÄNSÄ ETTÄ KO. PESUPULVERIEN LÄHETTÄJÄ KLAUS JUUTILAISTA KUULUSTELLAAN, RAVIHEVOSILLA ESITUTKINNASTA SUORAAN KÄRÄJILLE JA TEILIPYÖRÄN ÄÄREEN KISKOTTANEEN
... YHDESSÄ HAUDATTANEEN KUMIBARBBARANSA KANSSA ELÄINTEN HAUTAUSMAALLE
TAMPEREEN SUOJELUSKUNTA

KM-tietotoimistokin kommentoi:
Räpylän jälki paketeissa kertonee, kuka on ollu lähettäjä?
Ko. kumiräpylän jäljen voi haistatuttaa poliisin pedofiilikoiralla, joka varmistaa Klaus Jutkusian Väyrysen pedofiilirenkaan jäseneksi:)
Km-tietotoimisto
PS:) Taitaa Klaus Rampa-Jutku pelätä odotettavissa olevaa 3 kk:n vankilakeikkaansa?

Seppo Lehdon Tappajan tiedoksianto:
Täten annetaan tiedoksi että Seppo Lehdole on anettu tappotuomio fatwa-tyyliin. Tuomiota ei enään peruta. Lehto on nykyään vapaata riistaa mm vihaisille venäläisille tappajille. Lehtoa ei enään suojella.
Suomi vapaaksi Seppo Lehdosta- yhdistys

Panzermeyer yhtyy näkemykseen:
Aivan, Seppo on yhtä kunnollinen suomalainen kuin kaupunkilaisnaisten valitsema Tarja Halonen. Siinä sitä näyttää, mitä suomalainen nainen on muulle maailmalle. Halonen kehui maasta taivaaseen Che-Guevaraa äsken.
Panzermeyer

Otto Skorzeny tukee Klasua:
Klasu on täysin oikeassa tuomitessaan Suomen kansallismieliset. Pelkiä itään päin suuntautuneita terrorismin tukijoita koko porukka.
Olemme sitä mieltä, että Suomen nk. kansallismielisiä tulee kohdalla aktiivisina terrorismin tukijoina ja heihin tulee soveltaa rikoslain terrorismia koskevia pykäliä.
Otto Skorzeny, sotilas

Trojanda kommentoi:
Tosiasia kylläkin on, että nimenomaan vähemmän kultivoituneet suomenkieliset kansallismieliset taistelivat tämän maan vapaaksi ja pitivät sen myöhemmissä konflikteissa itsenäisenä. 1900-luvun alussa juutalaiset, suomenruotsalaiset ja muu parasiittiporukka oli hyvää pataa Pietarin hovin kanssa, eikä nähnyt itsenäistymisessä sen kummempaa mielekkyyttä.
Talvi- ja jatkosodassa rantaruotsalaiset homot pakenivat joukoittain rintamilta, eikä ruotsinkielinen joukko-osasto suorittanut yhtäkään sille osoitettua tehtävää. Sodan jälkeen RKP kannatti yhdessä kommunistien kanssa Rydin tuomitsemista kuolemaan.

Otto Skorzeny vastaa:
Ukri Chorna Trojandan historiantietämyksen taso on +-0 eli täsmälleen sama kuin apina-Lehdolla. Ukrainalainen Trojanda väittää suomen germaaneita homoiksi ja pelkureiksi, vaikka viime sotien aikaan kaikki pelkurit ja paskahousut löytyivät lökäpöksy-ukrien joukoista. Trojandan katsantokannassa kai Marski, Marokon kauhu, panssarikenraali lagus ja monet muut germaaniset sotasankarit ovat pelkureita ja homoja. Mikä tyhmyys! Mikä älyn olematon taso!
Trojanda väittää germaaneita myös ryssien hännystelijöiksi. Kuka ampui Bobrikovin? Ei ainakaan kukaan ukrilainen sivistymätön lökäpösky+ Ketkä muodostivat jääkäliikkeen ytimen? Me germaanit! Ketkä muodostivat punakaarttit? Te, paskahousu ukrit!!!
Otto Skorzeny, sotilas

Klasu ottaa kantaa:
No joo, MTV3 esitti taas aamulähetyksessään Partisaani-kirjan tekemän haastattelun Petroskoin luota; kirjan tekijällä oli ihan itku täysin silmässä, kun kertoi, kuinka Rovaniemen korkeudella Vienameren suunnalla asuva nainen puhui suomea ja kuinka tämä oli joutunut peittämään tämän asian koko ikänsä venäläisen rasismin takia. Suomalaiset nimet eivät ole sallittuja ko alueella Karjalassa ja eipä ole germaanisetkaan nimet sallittuja Suomessa. Siis missä on vika? Vai katosiko suhteellisuuden taju kokonaan? Oliko von Ribbentrop oikeassa salaisessa pöytäkirjassaan vuonna 1939 suhteessa Suomen suhteellisuuden tajuun?
No joo ... kyllä laittaa naurattamaan ukrien jatkuva uigutus ... samanlaista sortoa suomalais-ugrit pitävät yhä vielä suomalais-germaaneja vastaan ja viranomaisten myötävaikutkksella Suomessa tänään; mikä tässä on sitten uutta? Sekö että suomalais-ugrit eivät saa käyttää kieltään raja-Karjalassa? Eiväthän Suomessa germaanitkaan saa käyttää omaa kieltänsä ja jopa eivät omia nimiään ...
Muista kuitenkin lukiessasi, että upseeri-setäni Alvar, joka taisteli vaihdotta Talvisodan Taipaleessa etulinjassa kaatui partisaanien tuleen nukkuessaan upseeriteltassa vain 21-vuotiaana hyökkäysvaiheessa 1941. Setäni antoi henkensä Suomen puolesta jatkosodassa Taipaleen veteraanina. Voit nähdä meillä ko paperit asiasta henkilökohtaisesti.
Klaus again ...

Otto Skorzeny kannattaa:
Kiitos Klasulle tähän todela tärkeään asiaan puuttumisesta. Germaaneihin kohdistuva rasismi on todella suuri ongelma sekä ukrilaisessa Suomessa, että Venäjällä. ukrit ja venäläiset ovat kuitenkin pohjimmiltaan samaa porukaa....

Kanttipää uhkaa Lehtoa:
Olemme jäljilläsi Seppo Lehto!
Tulet pian eliminoiduksi CIA:n laskuun. Yksi laukaus ja Sinä olet muisto, jota ei kukaan muista!
Kanttipää

KM-tietotoimisto kommentoi:
Klaus rampatalimidoryssykkäseemi kulkee perse pystyssä nenä maassa ja hupsista joutunee taas perseeseennussittavaksi?
... ennenkuin löytää etsimäänsä.
KM-tietotoimisto

Klasu arvioi Lehdon sukua ja perimää:
Seppo Lehdon isä oli kiertelevä mustalainen, äiti oli udmutti-ugri, jonka suku osallistui v. 1918 punaisten hirmutöihin mm. Suinulan verilöylyyn, jossa raa'asti teurastettiin germaanis-sukuisia insinööri-opiskelijoita.
Lehdon geeniperintö on arvotonta roskaa. Seppo Lehdon mustalis- isä elätti itsensä kaupustelulla. Mustalais- geenit saavat Seppo Lehdonkin harjoittamaan kyseenalaista kaupustelutoimintaa (Lehto on mm toiminut kierelevänä rättikauppiaana seemiläisten tapaan)
Seppo Lehdon nainen on mustalainen ja huora, joka makaa kaikkien kanssa. Lehdon lapsinaan pitämät lapset voivat yhtä hyvin olla muidenkin miesten siittämiä.
Seppo Lehto on geneettisesti heikkolaatuinen henkilö, jonka ihmissaastuu ilmenee mm. herjaavana kielenkäyttönä.
Lehto hyökkäsi germaanissukuista toimittaja Jarno Forsellia vastaan - nimittäen tätä törkeillä sanoilla - tämän arvosteltua julkisesti Lehdon toimintaa.
Lehdolla on suvunperintönä mielisairaus ja hänet pitäisi sulkea laitokseen ja steriloida, jotta hänen huono geeniaineksensa ei leviäisi.
Törkeimmän temppunsa Lehto teki hyökkäämällä germaanis-sukuista Klaus von Grevendorpia vastaan kesken tämän suruajan. Tätä on vaikea antaa anteeksi.

Panzermeyer kommentoi:
Suomen kansallismieliset pitäisivät jakaa kahteen osaan:
1) Germaaneihin, jotka tukeutuvat keski-eurooppalaiseen kulttuuriin.
2) Ugreihin, jotka tukeutuvat itäisempään kulttuuriin.
Keskusteluiden pohjalta tiedämme jo, missä jokainen meistä seisoo. Itse en olisi Udmurtti-Ugrien housuissa toistamassa idän propagandaa jalolle Suomen kansalle. Ugrien taustat ovat selvät; entisiä stalinisteja.
PANZERMEYER

Kanttipää uhkaa Lehtoa uudelleen:
Seppo Lehto on pian vainaa. Luoti lävistää päänsä aivan pian.
KANTTIPÄÄ

Lehto Monacon prinsessoista ja Klasusta:
Klasua vituttaa kun Monacon homo-Albertti antoi sille pakit, eikä huolinut mies-prinsessakseen. Homo-Monacon prinsessahuorat Carolinen ja Stephanie vaan nauroivat neekerinmunat perseessä Klasun kosinalle.

Klasu leikkaa huhuilta siivet:
Lopettakaa jo romanssien rakentelu minun ja Prinsessa Stéphanien välille. Kysymys on ollut puhtaasti ammatillisesta yhteydenpidosta. Katsokaa zu:
http://worldroots.com/brigitte/royal/stephaniemonaco.htm
Inhotulta paparazzi sivulta näette, että naamaani ei ole missään siellä. Joten lopettakaa turhat muut spekulaatiot ja lehtiin soittelut; meillä ei ole mitään "suhdetta", vaikka Stéphanie on eronnut ja vapaa. Hänellä ei ole mitään intressiä minuun ja ilmoitin jo Suomen Sisu-palstalla, että mitään kihlautumista ei ole odotettavissa tulevaisuudessa.
von Grewendorp

Suomen Oikea Tietotoimisto lähestyy Klasua:
ARVOISA KLAUS JUUTILAINEN - TUNNETTU RIKOLLINEN
Mahtaneeko itkusi taustalla olla vankeusuhkasi eli lähestymiskieltosi 1 vuoden ajaksi erään huomattavan kansallismielisen häirinnän takia :)
Mikä sinulle tuomittiin eilen 23.10.2001 Espoon käräjäoikeudessa.
- Pääsikö Klaus Juutilaiselta itku ja hammastenkiristys tuomionsa vuoksi?
... uskomme että ko. oikeudenpöytäkirjoja käytetään lisätodisteena sinun uskottavuutesi mittaamisessa. Ko. oikeudenkäyntipöytäkirjat ovat julkisia ja kenen tahansa tilattavissa. Joten tilatkaa itsellenne Klaus Juutilaisen rikosoikeudenkäynnistä dokumentti Espoon käräjäoikeudesta.
SOT ( Suomen oikea uutistoimisto )

Kanttipää uhkaa Lehtoa:
Paska ukrien paskapuheet ulosmitataa Lehdolta 100%:sti. Saat maksaa kaikki paskapuheesi ja kirjoituksesi. Ihan kaikki.Saat maksaa myös oppipoikiesi ja kätyreidesi paskajauhuun! Kohta saat paskanjauhaja Lehto Lyijyä kehoosi!
Kanttipää

KM-uutistoimisto kommentoi:
Emme usko, että Klaus Jutkusika ramboilee räpylänsä kanssa milläänmuotoa. - Todennäköisintä on että luikkii karkuun kuin Ryssän 5-kolonna, kun saksalainen Tigertankki tuli esiin.
KM-uutistoimisto

Klasu kommentoi:
Seppo "ugri" Lehto on lähtenyt vaaralliselle tielle maassani, jota esi-isäni ovat suojelleet venäläisiltä ja ugreilta. Seppo Lehto niminen ugri pitää pysyvästi vaientaa.
Minä voin käyttäytyä kotimaassani Suomessa sillä tavoin kuin katson aiheelliseksi ja käyttää tarpeelliseksi katsomiani aseita Lehtoa vastaan; Seppo "ugri" Lehto on lähtenyt nyt kirjoittamaan sellaista, josta tulee sellainen kosto, mitä ali-ihmissaasta hullu-lehto ei ole ennen kokenut.
Supo ja poliisi eivät välitä Lehdon kohtalosta tulevaisuudessa.
Hullu-Lehto joutuu sovittamaan ilkeät henkilökohtaiset herjansa minun kanssa henkilökohtaisesti.
- klasu

Lehto jatkaa Klasun herjaamista:
Hinttari-Klasun kirje Monacon hutsu-prisessalle on naurettavuuden huippu!
Naurakaamme makeasti hintin toikkaroinnille!

Kanttipää uhkaa Lehtoa:
Olet käytännöllisesti katsottuna päähän ammuttu, Seppo Lehto! On vain ajan kysymys koska aivosi lentävät seinälle ja kehosi täyttyy lyijystä.
KANTTIPÄÄ

Lehto kommentoi:
Kädetön, kyrvätön ja aivoton jutkusika Klaus Juutilainen ei osaa kuin jakaa persettä ryssäläisille tahoille. Viikonloppunakin epatton oli nähty perse pystyssä Boris Verikovin oven edessä. Ei tainut Boris-setäkään suostua vetämään aivotonta rampapaskaa hanuriin.

Lehto kritisoi TV-Tampereen aikuisviihdettä:
TV-Tampereen ns aikuisviihde on ala-arvoista roturutsapornoa. Katselin viime perjantain lähetystä, jossa ruma neekeri jyysti ilman kumisuojausta rumaa eltaantunutta ryssäläispillua, joka oli dubattu voikimaan saksaksaksi.
TV:ssä nähtävällä pornolla on tärkeä seksuaalivalistuksellinen tehtävä, mutta kyseistä roturutsausta en kyllä olisi antanut mukuloiden katsella. Neekerit ja muut apinat eivät sovi opetus kohteiksi. Elokuvan nainenkin olio selvästi eltaantunut ja ei ihme, ettei nokikepillä seisonut kunnolla. TV-tampere olisi kuitenkin voinut liittää ohjelmaa varoituksen siitä, että neekerinussu aiheuttaa HIV:ä tmv.
Ohjelman loppupuolella näytetty lesbonussu oli kieltämättä ihan mukavaa katseltavaa ja sai hepin mukavasti kovettumaan. Olen kuitenkin sitä mieltä, että pornossa tulee selvä kyrpä-pillu yhteys näkyä ihan lisääntymistoimintojen opettamismielessä.
Lapsia ajatellen voisi pornoelokuvissa myös käyttää kumisuojauksia ja näyttää yksityiskohtaisesti kumin asentamisen kyrvän päälle. Persenainteja sekä neekeri- ja muuta eläinpornoa tulee valistuksellista syistä välttää.
Seppo SS(=sitkeä siittäjä) Lehto

Eva Braun -society antaa tukensa Pekka Siitoimelle:
Eläköön Pekka Siitoin!
Pekka turvaa pangermaanien oikeudet ja pääomat Suomessa!
Pekka on koko yhdistyneen oikeiston tuleva pääministeriehdokas, joka turvaa mm. saksalaisen ja amerikkalaisen rahan aseman Suomessa kansallismielisten kansallistamista vastaan. Germaaninen kulttuuri tulee elpymään Pekan johtaessa. Pääoman vastustajia emme tarvitse maahan; heidän paikka on suomalais-ugrilaisilla 0-alueilla idässä.
Pekka palauttaa germaaniset kielet mm. saksan kielen maan ainoaiksi laillisiksi kieliksi.
Eva Braun-society

Lehto kritisoi perussuomalaisia ja näiden selkärangattomuutta:
Perussuomalaisista ja heidän selkärangattomuudestaan
Soinin haastattelu HS:n kuukausiliitteessä vuosi sitten kertoi olennaisesti sen ettei kyse ole mistään vakavasti otettavasta, vain ja ainoastaan yhden nimismiehen edustajapaikasta ja sen turvaamisesta.
Vistbackan olen tavannut kahdesti. Vuosina 1992 ja 1995. Ensimmäisellä kerralla katselin ja tutkiskelin luulemaani miestä avoimesti. Ajattelin, että mitenkähän tosissaan ko. "Mies" on nimismiehenä ollut. Mitenkään erityisesti ko. poliisikoulutuksen saanut mies ei tuntunut ottavan edes miehitettyjen alueiden palautusvaateita. Toisella kerralla ihmettelin kun edessäni tuntui olevan värisevä haavanlehti, eikä mikään rivijuoppoa kummempi hernekeppi. ... enkä enää uskonut että moinen värisevä haavanlehti kykenee edes neuvottelemaan ilman ketjupolttoa ja pulloa viinaa päässä pikkuryssän kanssa. ( Ko. ketjupoltto näkyi eräältä uutisfilmiltä kun eduskuntaryhmä oli ollut Moskovassa 1990 luvun puolessavälin ).
Seppo Lehto on ns. istunut ns. ryssien kanssa samassa pöyrässä useampaan kertaan, eikä ole tullut mieleen vetää hermostuneena sätkää ja väristä kuin haavanlehti ( pienta tautofoniaa tarkoituksella, osoittaakseni eromme ).
Joten ihmettelen syvästi millaiset pellet ovat ko. ns. nimismiehen virkaansa valinneet. Toisaalta paskahousut eivät voi valita itseään parempaan vaan ainoastaan vertaisensa, sillä ko. epatot elävät vain kateudesta ja kerskaamisesta.
Seppo Lehto Suomen toistaiseksi viimeinen vapaussoturi

Trojanda kommentoi:
En ole tavannut Vistbackaa henkilökohtaisesti, mutta sukulaiseni Alajärvellä ovat kertoneet, että Raimo nimismieskaudellaan istutti ainakin mustalaisiin herran pelkoa. Mannet hänet kuulemma sitten kostoksi äänestivätkin eduskuntaan ja pois Etelä-Pohjanmaalta.
Että ei Raimo luultavasti paha mies ole, korkeintaan kollegoidensa tavoin suomettunut ja ryssän seireenilauluista lumoutunut.
trojanda

Lehto vastaa:
Raimo Vistbackan ja kansanedustajatavaritsiensa olisi aika kasvaa YYA-housuistaan ulos, .. jos se enään on mahdollista
Toivomme että olet oikeassa RV:stä, mutta lajina Raimo Vistbacka edustaa ns. arkajalkoja suhteessa miehittäjä-Ryssään kuten 199 kansanedustajatavaritsiaan
Tunnen prosentuaalisesti useampi mustalaisia, joissa on enempi miestä kuin ns. virallisissa kansanedustajissamme. Monet saapasnahkavanhukset ovat kertoneet kokemuksiaan ja/tai isiensä kertomaa kokemuksistaan sotien aikaan hevosmiehinä miehittäjä-Ryssää vastaan. Kuulemma oli joukossaan joku ns. Manne joutunut puukolla tökkimään, kun oli yllätetty muonanajossa. Oli kuulemma puukko riittänyt paria miehittäjän päällehönkijää vastaan. .... tiedä sitten mikä on tarua ja mikä totta?
Suur-Suomi kunniaan, kiitos

Wili kommentoi Lehdon web-vinkkiä:
Johan kuvan tarjosit osoitteesta http://www.crazybabe.com/emailpics/2001/011012.html
Tuo oli melkoinen järkytys siveelliselle, pimppeihin tottuneelle maalaismiehelle. Siis nähdä aito vittu. Ei tuota juuri muulla nimellä voi kutsua, ehkä nippanappa revaksi. Jos tuollaiseen törmäisin, niin karkuun juoksisin. Seppo Lehto ym. karskit Suur-Suomalaiset varmaan kainostelematta siementäisivät tuonkin vaon.

Presidentti halonen vastaa ja antaa lupauksen:
Suursuomalainen vittu kaikille miehittäjä-Ryssäntappajille tarjouksessa; )
Uskomme että Seppo Lehto ruiskuttaisi oheisen aimo vitun täyteen epäilemättä.
Vastaavia vittuja on tarjolla kaikille miehittäjä-Ryssänliiskaajille ja tappajille.
Tämä ei ole tyhjä lupaus:)
Kansakuntamme puolesta uhrautuvat palkitaan. Naispuolisille ryssäntappajajille ollee hankinnassa kunnon aisaa.
Tarja Haloska - verinen vittu kipeänä
Pressankanslia

Lehto raportoi juridisista toimenpiteistä:
JÄTIN EILEN 25.10.2001 KELLO 13 ASIAKIRJANÄYTTÖÄ ASIANAJALLE VALMISTELTAVAA RIKOSOIKEUDENKÄYNTIÄ VARTEN
Mm. 8.1.2001, 3.7.2001 ja 26.7.2001 Klaus Juutilaisen kotisivuista kopiot mitkä olin onnistunut tulostamaan yleiseltä koneelta.
Mikäli jollakin on tallessa ko. tahon "apinatarha" ymv:aa aineistoa mistä käy ilmi ko. tahon laaja solvaustenvyörytys ymv:aa, niin otamme kiitollisena vastaan ko. aineistoa.
Itse tulen puolisoni ja lasteni kanssa vaatimaan ainakin syytettä ja vahingonkorvauksia mm. kotisivujen ja e-mailien kautta levitetyistä perättömistä ja solvaavista väittämistä, laittomista uhkauksista, esiintymisestä toiten nimillä ( asiakirjaväärennös ), jne.
- Lisäksi vaadin, että ko. KJ:n tietokone pitää takavarikoida kovalevyineen poliisitutkintaa varten rikoksentekovälineenä.
Klaus Juutilainen ei ole uskonut hyvällä, sitä ettei disinformaation levittäminen ole laillista, saati hyvien tapojen mukaista. ... joten maksakoon viimeistä germaaniöreänsä myöten ( en kirjoita d:llä, koska svekomaaniliudennus t-d:hen ).
Seppo Lehto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti