keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #20

Lehto penää:
Miksi Vapaudenpatsaassa ei ole edelleenkään laattaa, mikä kertoisi ko. patsaan pystyttäneistä suojeluskunnista ja patsaan mallista AKS:n ja IKL:n perustajasta Elias Simojoesta pohjalaisesta papista, joka esimerkillään mahdollisti itsenäsen Suomen.
Hänet ammuttiin häpeällisesti Ryssän sala-ampujan toimesta Laatokan jäälle talvisodassa käytyään lopettamassa tuskissaan huutavan hevosen suomalaisvenäläisten linjojen kuolleesta kulmasta.
Seppo Lehto
- Vapaussodan patsaaseen kyltti, kiitos

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Ryssän pelko on ryssäläisyyden alku - tässäkin tapauksessa
Ryssää pelkäävät tahot ryssäläistyvät itsekin vauhdikkasti. Pian ei ryssäläistynyttä kanssaihmistä erota aidosta Ryssäsiasta kuin rautakangella

Venäjän Federaation suurlähetystö kommentoi:
Me miehittäjä-Ryssän saastaiset paskaedustajat emme enää käytä paskalla käydessämme vessapaperia, koska silpomamme tynkä-Suomen eduskunnasta on aina lipukieliä jonossa nuolemaan perseemme paskasta puhtaaksi.
Missään muualla kuin silpomassamme tynkä-Suomessa ei meitä kansanmurhaajan ja miehittäjien edustajia kohdella näin hyvin. Miehittämässämme Tsetseniassakin meitä ammutaan ja heitellään kivillä.
Olemme tyytyväisiä kun ollemme päässeet tänne hölmölään.
Tehtaankadun ryssäläislähetystön pikkuryssät

Presidentti Putin lähestyy suomalaisia:
Tiedustelijamme Jaakkko Laakso, Leonid W Laakso, Pekka Siitoin ja Klaus Juutilainen ovat vakuuttaneet että maanne on jo täysin valmis haltuunotettavaksi, valehtelevatko he?
Vladimir Paviaanikoira Putin
Tsetsenian kansanmurhaaja

Klasu lähestyy Pekka Siitointa:
Hei,
Kiitos Seppo Lehdon vastaisista kannoista; ne ovat hatunnoston arvoisia. Kaveri on mobilisoinut porukkansa (Suomen Sisu) minua vastaan joka paikassa: eli lähettävät pilkkamaileja yms. joka paikkaa. Lehto vaati Tampereen poliisille mm. sivujeni sulkemista ja tietokoneeni takavarikointia.
Itse asiassa en kirjoita yhtään mitään; kirjoitin viimeksi hyvin rajoitetusti kohdentaen sen tuohon ugriporukkaan viime kesänä ja syksynä nimellä Otto Skorzeny hukka-ajalla. Kyseistä nimimerkkiä en enää käytä.
Jos Teidän läheisyydestä nuo lähtevät ja Teillä on mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sisältöön suosittelen, että ilmoitatte, että minä en niitä henkilökohtaisesti enää lähetä, vaikka suomalais- ugrit tarkoitushakuisesti niin väittävät. Seppo Lehdon paikka on suljetulla. Oikeasti.
Kiitos kaikesta minua kohtaan osoittamastasi hyvyydestä. Minä todella rakastan sinua, vaikka en todellakaan ole homoseksuelli.
Klasu

Lehto kommentoi:
Juoppojen "kannat" ovat yhtä tyhjän kanssa.

KM-tietotoimisto raportoi Karjalan Tutkimuslaitoksen rasismitutkija Vesa Puurosesta:
LEHDISTÖTIEDOTE 7.2.2002 MIEHITETYSSÄ SORTAVALASSA:
VESA PUURONEN ON TUNNETTU RYSSÄLÄINEN MÄLLINHEITTÄJÄ, JOKA JOKA KERTA VIERAILLESSAAN MIEHITETYILLÄ ALUEILLAMME ON HEITTÄNYT RYSSÄLÄISET MÄLLINSÄ RYSSÄLÄISIIN ALAIKÄISIIN RYSSÄHUORIEN LÖYSÄVITTUIHIN:
( .. SIINÄ VESA PUUROSEN KARJALATUTKIMUKSET JA ASENNUKSET ) ... PEDOFILIATEKOJENSA TAKIA ON ALTISTUNUT RYSSÄN FSB:N (KGB) NÖÄYRÄKSI 5:KSI KOLONNAKSI JA OLLEE OTOLLINEN KIRISTYSKOHDE JATKOSSAKIN.
Huvittavia yksityiskohtia Vesa Puurosen vierailuista miehitetyillä alueillamme voisi kertoa mm. sirpa.pietikainen@eduskunta.fi , joka joutui eräällä juopottelureissullaan Viipurissa Vesa Puurosen mällinheiton kohteeksi.
Vesa Puuronen oli umpikännissä lähtenyt Pyöreästä Tornista Karjala-pullo kourassaan ja kuvitellut nähneensä unelmiensa ryssäläisen sian hoippuvan edellään. Koska oli keskiyö loppusyksyksystä 1997, niin näkökykynsä ei ollut paras mahdollinen ( humalahan ei tietenkään ryssäläisten näkökykyä huononna ), päätti hän uskaltaa panna mieleistään ryssäsikaa tällä kertaa ilman maksua.
Ei muuta kuin toimeen: Aikansa hoipertelevaa ryssäsikaa ( sirpa.pietikainen@eduskunta.fi )seurattuaan hän päätyi hotelli Druzban ( "ystävyys", mitä se nyt ryssille merkitseekin ) taakse missä tämä ryssäläinen kokoomusepatto oli parhaillaan tarpeillaan.
Vesa Puuronen kiihottui näystään ja ampaisi paikalle kuin paraskin aituri, tuuppasi Sirpa-Sian naamalleen ja änkesi pyyhkeämättömään ryssäläiseen kokoomussikaan Karjalan Tutkimuslaitokselta asti tyhjäntämättönä olleiden palliensa kovettaman ryssäläisen kieron taikuripalloon verrattavan saastaisen vehkeensä.
Aikansa rynkytettyään, totesi ko. Sirpa-Sian olevan yli-ikäinen, eikä tavanomainen ryssähuoransa, kun kullinsa oli hyppinyt kuin avonaisessa ämpärissä.
Mutta ruskeakielinen Vesa Puuronen ei tästä lannistunut vaan innostui kun havaitsi kurareiän kirkuvan peräpukamien keskeltä kutsuvasti.
Tuorreen paskan virkistämänä Vesa Puuronen pääsi vihdoin tyhjentämään pallinsa ja hiki otsassa lopulta kuivasi paskaisen kullinsa luulemansa Ryssähuoran sänkiseen tukkaan.
Vesan aikoessa poistua paikalta oli "yli-ikäinen Ryssähuora" rääkäissyt kuin kidutettu hanhi: "Ota käyntikortti, jotta tulet toistekin naimaan ryssäläisen kokoomuslaista anaaliani!":)
Juha Puuroselta oli oli suoli nytkähtänyt ja oli siltä seisomalta peruuttanut suoraan Sirpa Pietikäisen naamalle ja ulostanut mahtavan ryssäläisen ulosteensa suoraan Sirpa Pietikäiseen apposen avoimenaan ammottavaan siannaamaan suoraan kärsänsä alapuolella olevaan punaiseen aukkoon.
Muistikatkosten vuoksi Juha Puuronen ei ollut muistanut mihin saamaansa käyntikorttia käytetään, vaan oli pyyhkinyt kädessään olevaan eduskunnan käyntikorttiin vielä supistelevan anuksensa.
Sirpa Pietikainen ei tiemmä ole saanut vielä uusintaa aiemman kokemuksensa mukaisesti Vesa Puuroselta, mutta mahdollisesti ko. tarjoajia lienee eduskunnassa riittävästi jopa omassa eduskuntaryhmässään ilkka.kanerva@eduskunta.fi ja ville.itala@eduskunta.fi alkaen, puhumattakaan kepun tunnetuista ryssäläisistä esko.aho@eduskunta.fi ja muut ryssänkätyreistä.
KM-tietotoimisto
Mariankatu
Helsinki

KM-tietotoimiston lisäys:
Onkohan toveri Vesa Sireenikin käynyt ryssäläisen Sirpa Pietikaisen sontaluukuilla?
Ammentamassa SNS-paskaa oikein kokoomushuora sirpa.pietikainen@eduskunta.fi tautisesta ryssävitusta?
KM-tietotoimisto

Lehto pyytää tarkennusta:
KYSYMYS: Onko tämä ohessa oleva e-maililleni tullut tarina tosi?
Arvoisat Vesa Puuronen, Sirpa Pietikäinen, Esko Aho ja Ilkka Kanerva, ymv:t vastatkaa olkaa hyvä;)
Kansakuntamme asialla:)
Kunnioittaen Seppo Lehto
miehitettyjen alueiden jalo palauttaja
PS:) Miehittäjä-Ryssää nuolevat jorpakkoon ja äkkiä.

Tiedonantaja-lehtikin tiedustelee:
ONKOHAN VESA PUURONEN TARJOILLUT "PUUROA" MIKA PIRHOSELLE HALLILASSA?
TIEDONANTAJA
MOSKOVAN KÄTYRI

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Ilmeisesti Hallilassa on ryssäläisten oma poikabordelli?

Venäjän Federaation suurlähetystö kommentoi:
Meidän saastaisten ryssänedustajien CD-autot käyvät Mika Pirhosen soluasunnolla Hallilassa joka perjantai.
Mika Pirhonen odottelee meitä jo perse pystyssä ja peräsuoli margariinilla voideltuna.Tyhjennämme porukalla saastaiset mällilastimme omaan barbaranukkeemme Mika Pirhoseen. Tämän lisäksi Mika Pirhonen imee kyrpäämme ja nuolee pesemättömät ja paskaiset perseemme puhtaiksi
Miehittäjä-Ryssän saastaisen lähetystön edustajat
Tehtaankatu
Helsinki
Silpomamme Tynkä-Suomi

Lehto lähestyy Vesa Puurosta:
Press release 7.2. 2002
MIEHITTÄJÄ-RYSSAN SOTARIKOLLISISTA KOMMENTTINNE
Arvoisa Vesa Puuronen
KARJALAN TUTKIMUSLAITOS
TO: VESA PUURONEN
Arvoisa tutkija Vesa Puuronen - ottaisitteko kantaa Mareja sortavan Kremlin koiran LM:n ( Leonid Markelov ) lisäksi miehittäjä-Ryssän sotarikollisten suojeluun mediassa ja viranomaistoiminnassa?
to: vesa.puuronen@joensuu.fi
Kiitämme ystävällisesti etukäteen Vesa Puurosta arvokkaasta miehittäjä-Ryssää koskevasta rakentavasta kritiikistään.
PS:) LUKEKAA TÄMÄN PÄIVÄN 7.2.2002 KARJALA-LEHTI S.3 JA SIITÄ MAURI LEPOLAN SELKÄRANKAISEN ISÄNMAALLINEN PALAUTE MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN SOTARIKOLLISIA SUOJELEVILLE VIRANOMAISILLEMME. - OLISIKO TARJA HALOSEN ESIKUNTINEEN AIKA HÄVETÄ JA RYHTYÄ TOIMIIN TÄSSÄ AJASSA JA LOPETTAA HURSKASTELU SUVAITSEVAISUUDESTA?
Miehitettyjen alueiden Liitto r.y.
pj. Seppo Lehto
palaute: miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Voi voi teitä suomalaisia, miksi ette vaadi oikeuksianne?
Ryssän sotarikollisia vastuuseen ja miehitettyjen alueiden palautusta. Niin mekin teimme ja kylvemme nyt uudessa Sammossa Germanian Geldissä ja kansamme asuu Luvatussa maassa.
Esinahaton ja hampaaton rabbi
Helsingin Juutalaisseurakunta
Silvottu tynkä-Suomi

Suomen Sotilastiedustelu kommentoi:
Karjalan Tutkimuslaitoksen tiedokksi
Jopa Jutkusika Gideon Bolotowski vittuilee suomalaisten ryssäläisyydelle!!!!
Olisikohan aika Karjalan Tutkimuslaitoksesta alkaen päästä eroon ryssäläisyydestä ja vaatia miehittäjä-Ryssän sotarikollisia vastuuseen teoistaan ja miehitettyjen alueiden palauttamista kansakuntamme yhteyteen?
Suomen Sotilastiedustelu
PS:) Suosittelemme Mauri Lepolan arvokasta ja oikeutettua kritiikkiä ryssäläisistä poliitikoistamme ja viranomaisistamme lukemiseksi Karjala-lehdestä 7.2.2002 s.3 Aiheena suomalaisten vaikeneminen Ryssän sotarikoksista.

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
RYSSÄNNUOLESKELULLE NAURAVAT KAIKKI

Venäjän Federaation lähetystö kommentoi:
Parhaiten nauramme me Ryssäsiat.
Kaikista rikoksistamme ja saataisuudestamme huolimatta meitä palvotaan ja hyysätään täällä.
Jutkusiat saavat kiviä otsaansa miehittäessään palestiinalaisten maata. Me miehitämme suomalaisten maata ja meitä vaan paapotaan. Perseitämme nuollaan ja kyrpiämme imetään.
Kyllä kelpaa olla Ryssäsika silpomassamme tynkä-Suomessa.
Tehtaankadun saastaiset Ryssäsiat

Lehto kommentoi:
Sääli on sairautta maatamme kalvaviin ryssäläisiin nähden, perkele!
Mielestäni maatamme häiriköivät ryssäläiset tahot pitäisi julistaa holhouksenalaisiksi ja heiltä viedä itsemääräämisoikeus perintöihinsä ja omaisuuteensa.
Seppo Lehto - Ryssäläisille Stalinin oppien mukaan
PS:) Mihin on ryssäläisyytemme meidät johtanut? Suomen valtio maksanee Ryssän sotarikosten uhreille korvauksia Ryssän / Kremlin hallinnon sijaan. - Käsittämätöntä.

Klasu lähestyy Pekka Siitointa:
VALMIUS ASTEEN VÄHITTÄINEN NOSTAMINEN TERRORISMIN TÄYDELLISEKSI HÄVITTÄMISEKSI JA TUHOAMISEKSI EUROOPASSA MEIDÄN AKTIIVIEN TERRORISMIN VASTUSTAJIEN KESKUUDESSA JA TOIMESTA (vrt. New York Timesin - artikkeli kuluneelta viikolta)
Saksan valtion tiedustelupalvelu on kertonut, että terroristiporukat keskittyvät yhä enemmän tietoliikenteen järjestelmälliseen ja jatkuvaan häirintään maailmassa; tästä esimerkkinä käy mm. Seppo Lehto, joka postaa mm. Tarja Halosen ja Eva Biaudetin nimillä ja tämä kaikki tapahtuu ympäri maailmaa. Sähköpostin yhteyteen on mm. Tarja Halosen nimellä liitetty aktiivinen W32/Hybris - virus, joka halvaannuttaa tietokoneen toiminnan ajan kanssa lopulta. Lehto & kumppanit ovat saaneet paljon tuloksia itselleen toimillaan ja viranomaisemme eivät ole tehneet yhtään mitään miniseri Eva Bidaudetia lukuunottamatta. Seppo Lehto onkin samalla suomalais-ugrilaisen Suomalaisuuden Liiton aktiivi ja saa rahaa valtiolta.
Olen alkanut suunnittelemaan itse terroristien 100% kukistamista Euroopassa liittyen omiin tehtäviin, koska viranomaisemme eivät oikein toimi niinkuin pitäisi; ei New York Timesin tämän viikon alun artikkeli ollut turha. Siinähän kerrottiin, että Suomi on täysin 100% passiivinen sodassa terrorismia vastaan. Kenraali Colin Powelin kiitokset perustuvatkin meihin, jotka aktiivisesti yritämme kukistaa terroristit ja olemme eri tavoin ammattimme takia kytkennässä USA:n talouselämään. Olemme (ainakin itse) ilmoittautuneet tähän sotaan mukaan USA:n viranomaisille ja saanut kiitokset. Mitä New York times-artikkeliin tulee, niin Suomen viranomaiset eivät tee todella mitään ja jopa suojelevat terroristeja mm. Seppo Lehtoa. Olen jopa joutunut jopa poliisikuulusteluun siitä, että olen liittänyt Pitkänniemen ylilääkärin ja ammattipsykiatrin lausunnon Seppo Lehdosta Tampereen poliisiin. Rikosilmoitustani ei sitten käsitelty ja sitä käytettiin minua vastaan Lehdon toimesta kunnianloukkaus-asiana 11.12.2001. Vieläkö epäilen henkilökohtaisesti New York Times - artikkelia?
Olen myös tarjonnut kaiken avun mm. Presidentti Tarja Haloselle ja KRP:lle Seppo Lehdon & hänen porukoiden täyteen kukistamiseen. Seppo Lehto voi kuitenkin jatkaa Tarja halosen nimellä postaamista ympäri maailmaa ja jopa tappouhkauksia Vladimir Putinille. Miksi Suomi on saanut tämän maineen yksityisten sotilastiedusteluiden toimesta?
Lieneekö Sinulla Pekka vielä kaasukranaatteja, joita olet ampunut Lahden Väinö Kuisman kannattajien keskuuteen kaasuttaen heitä? Tarvitsemme nyt alustavasti kaasukranaatteja ja muutamia miehiä suunniteltuun operaatioon terrorismia vastaan. Miehistä ei ole meillä pulaa.
Vihreitä baretteja saan erään eläkkeelle jääneen merijalkaväen everstin kautta ja hän koulutti maamme vihreät baretit rannikkojääkärien komentajana toistakymmentä vuotta; sattuu olemaan muuten vielä oikea sukulaismies. Ammattisotilat kuitenkin maksavat ja se on otettava huomioon. Yritän saada Amerikasta rahaa Suomensuomalais-ugrilaisen ja itä-balttilaisen Osama bin Ladenin terroristisolun fyysiseen hävittämiseen.
Terrorismin vastaisessa sodassa ovat myös entiset vanhat asekätköt aktivoitava käyttöömme (niitä on vielä käytössämme ja isoisäni oli eversti Haahden vakuutusyhtiössä töissä vrt. kuva) ja lähetän Teille kuvan sodan aikaisesta legendaarisesta päämaja eversti Usko Sakari Haahdesta ja sairauden murtamasta isoisästäni liittyen opan läksiäisiin ja jälkimmäisen eläkkeelle siirtymisen johdosta; opa oli Haahden vakuutusyhtiössä töissä sodan jälkeen. Haahti oli toinen vastuullinen valtakunnallisessa asekätkennässä.
Toinen vaihtoehto on myös se, että ehdotan mielikuvitellusti ja alustavasti CIA:lle, että Astra-triangeli lentoalus (ei näy tutkassa ja kumoaa 89% maan vetovoimasta ja voi operoida myös maassamme) hakee Seppo Lehdon, Jussi Halla-ahon ja nämä "vihreät" silppovat Seppo Lehdon ja hänen perheen Ilmavoimien upseerin läsnäollessa. Lääketieteelliseen koeainesitoon nämä piirit ovat ihanteellista ainesta ja yritän kaikin tavoin mahduttaa heidät ko. porukkaan.
Tässä suunnitelmassa on suurena vaikeutena se, että Majesteetti 12-ryhmä on valtio valtiossa ja siinä tulee informaatio vaikeusia saada tieto Majesteetti 12-ryhmään. AREA 51 sopimuksen mukaan Lehto olisi todella hyvä hoidella tämän kautta yhdessä yhteistyössä USA:n ilmavoimien upseerien kanssa ja he ovat myöskin sitoutuneet Majesteetti 12-ryhmässä terrorismin vastaiseen sotaan. Ilmavoimien upseerimme suhteet ovat erittäin hyvät Yhdysvaltoihin ja Illun sota-ajan muistelmat käännettiin amerikan-englanniksi erään amerikkalaisen amiraalin ja kenraali Nikulan toimesta.
Siis Teiltä tarvitsemme nyt vain käyttämieänne kaasukranaatteja TERRORISMIN UHKAN NURJETAMISEEN. Tarvitsemme tiedon, että oletteko valmis toimittamaan kaasukranaatteja ko operaatioon?
Klaus von Grewendorp
Salainen sotilasnumero: 050-5740408 (myös teksti lähetykset) / von Grewendorp
Kotisivu: http://www.saunalahti.fi/vaino2

Venäjän Federaation lähetystö kommentoi:
Me kiitämme toveri Klaus Petri Juutilaista Moskovan oblastille tekemistään palveluksita.
Rakas presidenttimme , kansanmurhaaja ja pedofiili, paviaanikoira Vladimir Putin, harkitsee Lenin kunniamerkin myöntämistä KJ:lle. Myönnettiinhän se se Kekkosellekin historian vääristelystä ja muista meille tekemistään palveluksista
Saastaisen miehitttäkäkoiran lähetystö
Tehtaankatu
Helsinki

Rasisminvastaisen Verkoston tiedote:
Rasisminvastaista toimintaa. Tule mukaan!
Suomen Sosiaalifoorumi 8.-10.2. Helsingissä.
Rasisminvastainen verkosto mukana järjestäen keskustelutilaisuuden lauantaina:
11 - 14.00 Yliopiston päärakennus, sali 6
Globalisaatio, pakolaisuus ja rasismi -keskustelutilaisuus.

Venäjän Federaation suurlähetystö vastaa:
ME TEHTAANKADUN RYSSÄSIAT OLEMME PERUSTANEET RASISMIN VASTAISEN VERKOSTON SUOMEN. SYYTÄMME SUOMALAISIA HETI RASISMISTA KUN PALJASTAVAT TODELLISEN SAASTAISEN RYSSÄLÄISEN OLEMUKSEMME.
ME AIKANAMME LÄHETIMME SOMALI MUTAKEPITKIN SUOMEEN RAISKAAMAAN SUOMALAISIA NAISIA JA TEKEMÄÄN MUITA RIKOKSIA SILPOMASSAMME TYNKÄSUOMESSA.
KYLLÄ MEITÄ RYSSÄSIKOJA NAURATTAA SUOMALAISTEN TYHMYYS KUN SIETÄVÄT MEITÄ.
TEHTAANKADUN RYSSÄSIAT

Lehto tiedustelee:
Montako ihmisoikeusrikosta pitää tehdä että pääsee ryssäläiseen antifa-toimintaanne?
... mikäli huhut pitävät paikkansa, niin rasisminvastaiseen työhönne pääsee Kremlin hallitsemillan ja hallitsemikseen väittämillä alueilla tappamalla vähemmistö- ja alkuperäkansallisuuksia mahdollisimman paljon. - Pitääkö paikkansa?
Kansallismielinen ja utelian silvotun tynkä-Suomen ihmisoikeusaktivisti

Lehto jatkaa:
Muistakaamme miehittäjä-Ryssän vastaista verkostoa luodessamme
... Varoitus:) http://www.uwasa.fi/yolehti/78-96/seksi.html
Tämä on erityisen tärkeää muistaa kun olemme tekemisissä kaltaistenne kanssa.
Oikeinajattelija Seppo Lehto

Venäjän Federaation suurlähetystö vastaa:
Me ryssäsiat emme käytä kortonkia vaan vatelemme paljaalla saastaisilla ja haisevilla sakkerikyrvillämme.
Tavoitteemme on tauteja levittämällä saada Suomen naiset hedelmättömiksi. Jo klamydiasta voi mennä lapsi onni, HIV:stä henki.
Me ryssät emme koskaan käy alapesulla. Siksi elimemme ovat saastaisia ja haisevat pahalle eritejäämäämille.
Silti kelpaavat paljaana suomalaisille ryssänhuorille, kuten blondi Sari Autiolle
Tehtaankadun saastaiset ryssäläiset sontamulkut

Klasu esittää rauhantarjouksen:
Tarjoan ystävyyden kättä kaikille Suomen Sisun jäsenille (varsinkin Teemu Lahtiselle), joiden omaiset taistelivat Suomen Vapaussodassa, talvisodassa ja jatkosodassa maamme itsenäisyyden puolesta. Mennään yhdessä oluelle ja lyödään ystävyyden kättä vielä päälle niiden kanssa, jotka kuuluvat ko ryhmään.
P.S Leninin porukoissa taisteille, kuten mm. Lehdoille, tämä ei käy ---
Klaus von Grewendorp

Venäjän Federaation suurlähetystö kommentoi:
Oppipoikamme Kj toimii täysin ryssäläisten oppiemme mukaisesti: esittää ensin ystävää ja puukottaa sitten selkään. Näin me ryssäsiat olemme aina tehneet.
Toivomme, että me ryssäsiat pystymme KJ:n avulla tuhoamaan Suomen kansallismieliset.
Tehtaankadun Ryssäsiat

Kremlin tiedotusosasto jatkaa:
Olemme lähettäneet hänelle palkkioksi viikottaisen pullon Stalisnajaa ja Eläinten orpokodista uuden alaikäisen pumpattavaksi: ) uuteen osoitteeseensa Tesomalla
Mahdollisesti blondihuoramme Helsingin yliopistosta sari.autio@helsinki.fi tullee iskemään jänönhampaansa ko. ryssäläisen epattomme hikiseen ja haisevaan vehkeeseen kuin nahistuneeseen porkkanaan. Irstas perseensä on löystynyt jatkuvan pummppauksensa takia niin että joutunee menemään vielä kureleikkaukseen.
Sari Autiosta olisi varmaan tullut hyvä synnyttäjä ilman aitoa ryssäläisyyttään. Kuten tiedätte niin ryssäläiset naisemme tekevät niin paljon abortteja, etteivät välttämättä myöhemmällä iällä enää pystykään synnyttämään.
Vladimir Putinin virallinen tiedotustoimisto
virallinen tiedotusvastaava Rouva Kutina-Putina

SKP:stä kritisoidaan Matti Wuorta:
Matti Vuori komuagentti ja Tehtaankadun juoksupoika sairastaa jo kupan esioireita, mikä näkyi mm. viime TV-esiintymisestään subutek-lääkäri Karvosen uutisoinnin yhteydessä
Joutunemme hankkimaan uuden ryssäläisen asianajajan ko. rakkaan ryssäläisen ketjupolttaja Matti Vuoren keikahtaessa lähiaikoina.
SKP = Ryssäläisten läjäpaskojen loppusijoituspaikka

Suomen Wannabe- ja TekoKermaanien Yhdistys paheksuu Lehdon toimia:
Lehdistötiedote - Press Release:
SWTKY paheksuu Seppo Lehdon toimia
Herra Seppo Lehto, joka jatkuvasti muita ryssäläisiksi tahoiksi haukkuu taitaa itse olla se suurin ryssäläinen taho. Vai mitä muutakaan kuin ryssäläisyyttä on maamme vaikutusvaltaisten henkilöiden toistuva herjaaminen julkisesti?
Lehdon herjalistalle ovat joutuneet muun muassa sellaiset yhteiskuntamme kannalta tärkeät henkilöt kuin tasavallan presidentti, entinen presidentti ja hänen puolisonsa, valtakunnanjohtaja, joukko kansanedustajia ja jo edesmennyt valtakunnansyyttäjäkin. Tämä on ryssäläistä toimintaa jos mikä! Pyrkiikö Lehto hajoittamaan herjoillaan kansamme rivejä miehittäjä-ryssän eduksi?
7.2.2002
SWTKY:n hallitus

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Onko tämän täydellisen ymmärryksen puutteen osoituksen ja henkisten kykyjen olemattomuuden takana Pirhonen vai kuka?
On se Perkele kumma, että ryssäläisyys istuu näin lujasti sivotussa kotimaassamme

Suomen Wannabe- ja TekoKermaanien Yhdistys vastaa:
SWTKY:lla ei ole mitään tekemistä Mika Pirhosen kanssa eikä meitä kiinnosta herran toiminta pätkääkään. Ryssäläisillä on usein ymmärrysvaikeuksia ja niistä Lehto kärsii: ryssäläisyys asuu Tampereen Penttilänkadulla.
Lisäesimerkkiä Lehdon ryssäläisyydestä: mies toimii jatkuvasti Suomen kermaaneja vastaan, erityisesti merkittäviä kansainvälisiä suhteita omaava Klaus von Grewendorp on Lehdon (aihettoman) pilkan kohteena. Lehto väittää olevansa historijoitsia, mutta mies ei tunnu muistavat historiasta mitään: ketkäs muutkaan kuin kermaanit (Deutschland) olivat maamme tukena sodan aikana ryssää vastaan.
Finland - Deutschland über alles!

Venäjän Federaation suurlähetystö kommentoi:
ME TEHTAANKADUN HAISEVAT RYSSÄSIAT OLEMME TÄMÄNKIN KUSETUKSEN TAKANA- KUTEN KAIKEN PAHAN TAKANA SILPOMASSAMME TYNKÄ-SUOMESSA.
ME RYSSÄSIAT VIHAMME SL:ÄÄ KOSKA SL USKALTAA SUORASELKÄISESTI VASTUSTAA MEIDÄN KIEROJA JUONIAMME.
KLAUS JUUTILAINEN JA MIKA PIRHONEN OVAT EDUSMIEHEMME TAMPEREELLA
TEHTAANKADUN PASKALTA HAISEVAT RYSSÄSSIAT

Eeva-Kaisa Kettunen lähestyy Lehtoa:
Sinulla on hyvin kieroutunut kuva ihmisen seksuaalisuudesta, ei ainoastaan homojen, vaan yleensä. Sen lisäksi sinulla on hyvin kieroutunut kuva siitä, mitä perhe-elämä tai parisuhde on - homojen tai heteroiden. Mitä jos hankkisit itsellesi oikeita, syvällisiä ihmissuhteita, joissa tapahtuu vuorovaikutusta ja kommunikaatiota ja joissa uskaltaa luottamuksen avulla asettua alttiiksi muutokselle? Unohdit lesbot. Ai niin, mutta niitähän ei Mooseksen laki mainitsekaan! Ja sitä paitsi lesbotytöthän on söpöjä useimpien ahdasaivoisten homofoobikkojenkin mielestä...
Kettunen

Marko vastaa:
Lesbot ovat järjestään miehiä vihaavia äärifeministejä. Kuka heidän kanssaan haluaisi keskustella kun sylki lentää niin ettei eteensä näe. (kerran baarissa kokenut) Jokaisessa naisessa on pieni lesbo, naisten seksualisuushan on erilainen kuin miehen. Useimmat tosin pitävät ajoittaisesta munasta joten missä se puhdas lesboaate on ;)
Marko
PS: Miehillä ei ole oikeuksia ainoastaan velvollisuuksia. Miehiä on sorrettu vuosisatoja miksi siitä ei puhuta?

Venäjän Federaation suurlähetystö kommentoi:
Suomen lesbot toimivat ruplarahoituksella
Me Tehtaankadun ryssäsiat rahoitamme lesbotoimintaa Suomessa, koska haluamme vähentää suomalaisten syntyvyyttä. Jää monta hyvää kohtua käyttämättä. ryssäläistyneisiin heteronaisiin pyrimme tartuttamaan hedelmällisyyden vieviä sukupuolitauteja.
Tehtaankadun saastaiset sakkeriset ryssäsiat

Klasu uhkaa Lehtoa:
Olen kirjoittanut äsken Putinille avustajille ja Venäjän nykyisen Presidentin avustajien kautta Zhirinovskille (en tiedä menikö perille?), että kannatan suur-suomalaisen aktivistin lopullista hiljentämistä.
KvG

Väinö Kuisma kommentoi:
Tulkinta ja analyysi: Tässä KvG -nimimerkillä kirjoittava "subjektipositio" haluaa jostain syystä vedota ulkomaalaiseen auktoriteettiin jonkin subjektipositiolle kiusallisen ilmiön lakkauttamiseksi. Hän kannattaa "aktivistin lopullista hiljentämistä", mutta ei ilmoita selvää syytä, mutta toisaalta käsite "suursuomalainen" viittaa kansallismielisyyteen ja siten KvG asettaa kaksi vastakkainasettelua: Taistelu kansallisten ja epäkansallisten voimien välillä.
Herää kysymys: Miksi KvG haluaa epäkansallisten voimien tuhoavan kansalliset voimat. Yksi vaihtoehto on eräänlainen ajatusvirhe -jatkumo, mikä voidaan havaita nimimerkki KvG:n ja siihen liittyvien pseudonyymien yhteydessä esiintyvien "kirjoitelmien" esiintymistiheydestä tällä keskustelupalstalla.
Kun viedään diskurssianalyysiä hieman pitemälle huomataan selkeä lankeaminen protosemioottisen faktion sudenkuoppaan mainitsemalla naurettavaan valoon joutunut Zhrinovski. Tässähän KvG ikäänkuin alitajuisesti tulee ekstrataktisen modaalisuuden pelisäännöillä rinnastaneeksi itsensä naurettavuuteen. KvG -nimimerkki olettaa siis epäkansallisten voimien(Putin ja epämääräiset avustajat joiden oletetaan tässä olevan yhteydessä Zhrinovskiin) ryhtyneen toimenpiteisiin kansallisten(suursuomalainen aktivismi) voimien "hiljentämiseksi", jonka oletetun tapahtumaketjun KvG asettaa tiedostamattaan kyseenalaiseksi tekemällä rinnastuksen naurettavaan Zhirinovskiin.
Summa summarum: KvG:n alitajuinen täytyminen(ekstrataktinen modaalisuus) kommenttiensa naurunalaiseksi tekemiseksi on selkeä punainen lanka tässä diskurssianalyysissä ja kronologisesta datasta voidaan erottaa selvästi seuraavat kategoriat:
a)Vetoaminen auktoriteetteihin:
1: Henkiset, jotka tässä yhteydessä tarkoittavat luultua tieteellisyyttä, jonka oletetaan näkyvän teksteissä. Kuitenkin niistä puuttuu tervävä induktiivisuus ja toisaalta loogisen positivismin edellyttämä empiirisyys, metodologinen- ja teoreettinen viitekehys sekä hypoteettis-deduktiivisuus.
2. Fyysiset, jotka tässä yhteydessä tarkoittavat "germaanisuutta" ja viittauksia suurvaltoihin, paradoksina kuitenkin KvG:n puutteelliset todistukset mitä tulee hänen liittymäkohtiinsa kyseisiin "fyysisiin auktoriteetteihin".
Väinö Kuisma

Klasu vastaa:
Turhaa minun takia omia puhelinlaskuja lisäät ...
Mitä tulee "ulkomaalaiseen" auktoriteettiin vetoamiseen, niin olet nyt kyllä hakuteillä, ja en lähde tähän tietyn etnisen ryhmän Putin-spekulaatioon ... lisäksi en käytä mitään Moskovan yön susien logoja toiminnassani. Käytätkö itse, Väinö hyvä?
Putin puhuu hyvin saksaa ja vastaanottaa eräältä suur-suomalaiselta aktivistilta säännöllisesti tappouhkauksia, niinkuin itse, joten kirjoitin hänelle ihmisenä ... mitä voisimme tehdä tuon surkimuksen hoitelemiseksi.
Lisäksi von Ribbentrop totesi aikoinaan Suomen kuuluvan idän etupiiriin maamme (puna-multa)mielipiteiden mukaan ja siellähän asuu paljon niitä ihmisiä, mihin suur-suomalainen aktivisti itsensä identifioi. Miten tämä silloin on "ulkomaalaiseen auktoriteettiin" vetoamista, kun hän johtaa tuon aktivistin veriveljiä alueella? Eikö johda ja monet hakevat morsianta vielä sieltä veriveljiensä joukosa? Eikä tilastokeskuksen luvtu todista asian, että suomalais-(ugrilaiset) avioituvat eniten venäläisten naisten kanssa. Jos ei niin valittakaa ko tutkimuskeskukseen!
Minä en Teistä ole mitään analyyseja tehnyt paitsi nyt ihmettelen, että sanat "oikeisto" ja "isänmaallisuus" ovat poistuneet. Sitä vähemmän tunnen ideologianne omakseni ...
Hyvää viikonloppua Teille herra Väinö!
KvG

Kuisma jatkaa:
"...maamme(puna-multa) mielipiteiden mukaan ja siellähän asuu paljon niitä ihmisiä, mihin suur-suomalainen aktivisti itsensä identifioi."
KvG kirjoittaa tarkoittaa siis tässä "suursuomalaisen aktivistin" identifioivan itsensä paljoon niitä ihmisiä, joita "maassamme"(tässä sijamuoto inessiivi) asuu, jossa ei liene mitään sinänsä ihmeellistä vaan tuntuu jopa luonnolliseltakin.
KvG jatkaa: "...joten kirjoitin hänelle(Putin) ihmisenä"
Kerroppa "KvG", mitä tarkoitat tällä? Katsot, että Putin kuuntelisi sinua "ihmisenä". Mikä sinut on saanut olettamaan näin?(jos suljemme pois yhteisen intressinne["surkimuksen" hoiteleminen])
Pyytäisin, että ystävällisesti vastaisit myös seuraaviin kysymyksiin. a)Mikä oli kimmoke, joka sai sinut erikoistumaan "suomalaisugrilaiseen antropologiaan" b)Miten ryhdyit toteuttamaan kutsumustasi c) Miten koit emotionaalisesti em "kimmokkeen" d) Miten 1.vanhempasi 2.sisaresi suhtautuvat asiaan e)Koetko, että 1.sinua ei ymmärretä 2. ei haluta ymmärtää 3. Ymmärretään, mutta jokin salaliitto on punottu pääsimenoksi
Väinö Kuisma

Lehto kommentoi:
Kiitos Väiskille Paviaani-Putinin mielistelijän kritisoinnista.
Paviaani-Putinille ei voi "kirjoittaa ihmisenä" koska ko. ryssänsaasta ei edusta ihmiskuntaa vaan mitä lien luomakunnan kuona-ainetta.

Klasu kirjoittaa prinsessa Margaretin poismenosta:
Prinsessa Margaretin rauhallinen ja jo odotettu kuolema tuo taas mieleen myös Etelä-Englannin etnisen taustan, joka usein unohdetaan: se koostuu angleista, sakseista ja juuteista. Siis päägermaaniheimoista. Tosin Walesissa on kelttejäkin. Prinsessa Margaretin käsitykset mm. saksalaisista tiedämme hyvin ja kunnioitimme niitä hyvin suuresti.
Englannin kuningashuone on ollut aina myös sellainen ja sehän polveutuu Hannovereista ja jotkut geneologit väittävät tosissaan, että Prinssi Ernst August von Welfin pitäisi olla oikea kuningas geneologian mukaan ... siis Hannoverin Prinssin, jolla on oma paikallisten braunschweigilaisten moottoripyöräjengikin.
Mutta itse asiaan ja kyhyesti; Margaretin setä Windsorin Herttua yritti tehdä kaiken, että Englannilla olisi ollut rauha Saksan kanssa II maailmansodassa ja siitä Martin Allen on kirjoittanut kirjan "Lieber Herr Hitler", joka tuli markkinoilla vuodenvaihteessa 2002. En ole vielä tutustunut kirjaan, mutta laitan tilaukseen.
Kirja on aiheuttanut jo valtavasti keskustelua mm. Britanniassa, Ranskassa ja Portugalissa (jossa Schellenberg tapasi herttuaa)
Klaus von Grewendorp
Prinsessa Margaretista paljon asiaa ja yhteenveto hänen elämästään ko sivulla:
http://www.cnn.com/2002/WORLD/europe/02/09/princess.margaret.obit/index.html

Väinö Kuisma kommentoi:
"KvG" kirjoittaa: "Prinsessa Margaretin käsitykset mm. saksalaisista tiedämme hyvin ja kunnioitimme niitä hyvin suuresti"
Kertoja(KvG) esittää tässä universaaleiksi tarkoitettuja lausumia ja kutsuu lukijaa kanssaan tarkastelemaan tältä "yleispätevältä" tasolta henkilöä(Margaret) ja todellisuutta ikäänkuin ylhäältä alas. Ensimmäisen kappaleen mahdollinen ironia(tässä ns. asiantuntijaeuforia) ) lukijan tietämättömyydestä ("...käsitykset mm. saksalaisista tiedämme hyvin...) ei kuitenkaan horjuta tätä "ylhäältä alaspäin" katsovaa asetelmaa, vaan päinvastoin, sillä...
...ironia osuu tässä kertojan omaan nilkkaan, sitä osoittaa kohta: "Englannin kuningashuone on ollut aina myös sellainen ja sehän polveutuu Hannovereista..." Näin ollen käy ilmi, että kertojan universaalisuus ei pääse kuin kappaleen verran alkua pidemmälle, kun käy jo ilmi, että subjektiposition "universaalisuus" onkin itse asiassa rajallisuutta ja rajoittuneisuutta. ;)
PS. Kirjoitatko nyt "ihmisenä" vai etupäässä "germaanina"?

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Kyseinen prinsessa oli pilluaan kaikille jakava juoppo ketjupolttaja, jonka poismeno oli helpostus GB:n veronmaksajille.
Ei muuta

Lehdon lehdistötiedote aiheesta:
LEHDISTÖTIEDOTE PRINSESSA MARGARETHAN MUISTOKSI
13.2.2002
Saastainen ketjupolttaja Margaretha oli kaikkea muuta kuin naiseuden ja hyveellisyyden esimerkki - hänen ryssäläistä majesteettiaan ei jäänyt kaipaamaan kuin persekärpäset : )
Seppo Lehto
- historioitsija & miehitettyjen alueiden palauttaja

Olli-Jukka Paloneva seksistä ja diplomatiasta:
Minusta haureutta ei tule harjoittaa muuta kuin ulkomaankaupan tai diplomatian edistämiseksi, sama koskee myös alkoholismia. Kaikki muu on luterilaiselle syntiä, ellei Staatzräson toteudu. Sitten on niitä, jotka vastaanottavat halpaa kirkasta viinaa rakennusurakoitsijoilta tai muutoin vain örisevät.
Jos raha ei tule kysymykseen niin seksi diplomatian välineenä oli käytössä menestyksellä monarkistikokoomuslaisella kreivi Andrassylla http://www.bartleby.com/65/an/AndrassyDad.html , joka parhaat voimansa peliin pantuaan miellytti Sissiä eli keisarinna Elisabethiä niin paljon, että hänen saamattoman ukkonsa piti suostua kaksoismonarkiaan. Toisaalta mukana oli myös maltillinen kepulaisjuristi tinkimiehenä http://www.bartleby.com/65/de/Deak-Fra.html .
Unkarissa ovat siis mallit olemassa. Muistaakseni poliittinen vasemmisto ei ole menestynyt erityisesti seksin alalla politiikassa. Se on haaveillut aina pääsevänsä pussihousuisen isännän oikeudella piikalikkoihin kiinni omassa valtapiirissään - puolueessa. Vasemmistoprostituutiosta tai haureudesta yksipuoluejärjestelmässä en sano, mitään, koska joku käsittäisi neuvostovastaisuudeksi.
Oo-Jii

Presidentti Halonen kommentoi:
Nussiminen kuuluu ulkopoliytiikan välineistöön: minäkin johdan Suomen ulkopolitiikkaa lesbovitullani.
Paviaani-Putinillekin annoin pillua kun epatto lupasi nussun jälkeen palauttaa miehitettyjä alueita. Olisi minun kuitenkin pitänyt paremmin tietää että ryssäsian sanaan ei voi luottaa. Pillu vaan tuli siinä touhussa kipeäksi ja sain kauan hangata sitä saippualla että ryssänbasillit ja iljettävä Paviaani-Putinin haiseva mälli lähti.
Maamme hallitus, kepu , eduskunta yms. tahot ovat jakaneet ryssille niin paljon vastikkeettonta pillua ja persettä, ettei ryssäsioilta enää saa seksillä lunastettua mitään. Toisin oli ennen. Paasikivikin hommasi aikanaa Porkkalan takaisin suihinotoilla.
Mielenkiintoinen tuo Palonevan tieto , että Adrassy hommasi Unkarille oikeuksia Sissiä panemalla. Paneskelukaan ei kuitenkaan myöhemmin pelastanut Unkaria ryssäläismiehityksen kauhuilta.
Tarja Haloska
lesbovittuinen presidentti
Salt Lake City
Usa

KM-uutistoimisto kommentoi:
Veltolla ryssänmällejä tihkuvalla vitulla ulkopolitiikan johtaminen on tunnetusti vaikeaa rakas presidenttimme Tarja Halonen
Km-uutistoimisto

Presidentti Halonen vastaa:
Vittu siinä ainakin tulee kipeäksi.
Kyllä sitä paljon miellummin ottaisi sissänsä suurta suursuomalaista kormuskyrpää kun jotain pientä ja saastaista diplomaattinakkia.
Yrjö Puskan elin tuli täällä Salt Lake Cityssä testattua. Ei ollut kehtumista Ryssän ja jutkusikojen juoksupojan varustuksessa.
Tarja Haloska
lesbovittuinen presidenttinne
Salt lake City
USA

Presidentti Putin kommentoi:
Suosittelemme Tarja Haloselle Salta Lake Cityssä Mormooniyhdyskuntien kyrpiin tutustumista : O
Jospa Seta-järjestöjen vetäjänä toisit maahamme Ryssälään suosituksillasi mormoonien tapakulttuurin vallitsevaksi olomuodoksi, kun hallintojärjestelmämme tappaa liikaa ihmisiä aborttien, tuberkuloosin, hiv:n ymv:ien seikkojen takia.
Vladimir Seivästäjä - Tsetseenian kansanmurhaaja

Lehdon lehdistötiedote:
PRESS RELEASE - LEHDISTÖTIEDOTE 14.2.2002 TAMPEREELLA
Miehitysraja boikottiin ja kiinni = Moraaliton miehittäjän avustaminen on lopetettava
LOPETTAKAAMME MIEHITTÄJÄN RAHOITTAMINEN SUOMALAISELLA PUULLA ymv:lla
Näimme iltauutisista, kuinka miehittäjä-Ryssä uhkailee miehitysrajanylityspaikkojen supistamisilla vaikeuttaakseen ( lue = rahastaakseen jälleen kerran )Suomen metsäteollisuuden puunhankintaa miehitysalueiltaan eli Suomelta miehitetyiltä alueilta Laatokan rannoilta.
No, ... kukapa sitä puuta ostaisisi ja mihin hintaan, kun pannaan koko raja kiinni?
Sitäpaitsi, ei siitä puusta pitäisi maksaa ollenkaan muille kuin sen laillisille omistajille, joten moraaliton ryöstettyyn tavaraan kajoaminen voitaisiinkin yhtä hyvin lopettaa.
- Vai mitä sanovat maamme ja EU:n oikeusoppineet tästä moraalittomasta miehitettyjen alueiden luonnonvarojen hyödyntämisestä ja siitä että siitä maksetaan miehittäjälle?
Nykyinen rahoitusjärjestelmä tukee miehitetyillä alueillamme erilaisia miehittäjän rahastusautomaatteja. Mm. erilaiset tullit ja viisumit estävät suomalaisten esteettömän kulun kotimaassaan.
Joten ... selkärankainen ja oikeutettu vaateemme on miehitysraja eli itäraja kiinni kunnes ollaan sovittu miehittäjän poistumisaikataulusta ymv:sta.
Suur-Suomi r.y.
Isänmaan Asialla r.y.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
pj. Seppo Lehto
Palaute: suursuomiy@yahoo.com

Venäjän Federaation suurlähetystö kommentoi:
Me saastaiset sontamulkkuiset ryssäsiat tulemme syyttämään teitä rasismista.
Ei meidän harjoittmaamme miehitys-vääryyttä saa paljastaa.
Tehtaankadun saastaiset ryssäsiat

Esa Torspo kritisoi Lehtoa:
Seppo Lehto ei siis ole käynyt luovutetuilla alueilla, kuten arvelinkin. Siltikin tämä perverssi ilkeää kutsua itseään Seppo SS- lehtolapsi Laatokan Lehdoksi. Tiedoksenne, että Suomi vetäytyi kesällä 1944 Laatokan pohjoispuolisilta alueilta täysin omaehtoisesti sotilasstrategisista syistä, jolloin voidaan todellakin puhua luovutetusta alueesta. Toisaalta painostuksen alla tapahtuva vetäytyminenkin voidaan nähdä luopumisena. On valitettavaa, että Suomen roskasakki, eli te, elätte vielä kylmän sodan kontekstissa, mihin aikaan sopikin tiettyjen sanontojen ymmärtäminen suomettumisena.
Olen jatkanut tutkimuksiani Seppo Lehdon taustojen selvittämiseksi ja on paljastunut, että maanpetturi Lehdolla on ollut mahdollisesti 70-luvulla hyvinkin intiimi suhde pedofili Pekka Siitoimen kanssa. He ovat muun muassa käyneet nahkahousuissa ja saksalaista toisen maailmansodan aikaista koppalakkia muistuttava päähine asuinaan helsinkiläisessä homoeroottisessa baarissa.
Esa Torspo

Presidentinkanslian sihteeriköt vastaavat:
Esa Torspon ryssäläisyys korreloi 100% hölmöyteensä.
Edes ufomies ja spermamonarkki Klaus Juutilainen ei yllä ryssäläisen Esa Torspon tasolle yleisessä idiotismissaan.
Ilmeisesti Ryssälästä hankittu kuppa on syönyt Esa Torspon aivoista viimeisetkin järjen hivenet
Mariankadun visvaiset vittukkeet

Lehto kritisoi Ruotsin Sosiaalidemokraattista puoluetta:
Rasismia suomalaisia kohtaan: http://socialdemokraterna.se/sap/start.nsf/
Muilla eurooppalaisilla kielillä kyllä ko. sivustot kirjoittelee, muttei suomenkielellä. Suomalaiset Ruotsin valtioalueen alkuperäkansa ja suurin kansallinen vähemmistö.
Olisikohan Ruotsin sveduilla jtkn. malkaa omassa silmässään?
Käykääpä ronkkimassa e-mailit ko. sossupossuille esim:
socialdemokraterna@riksdagen.se
svenskadirekt@adm.ministry.se etc.
Ohessa ko. rasistisivut - käykääpä paukuttamassa ko. rasisteille vähän järkeä:)
http://socialdemokraterna.se/sap/start.nsf/
Suomen Vapaussoturi

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Ruotsin sossut ovat monessa suhteessa verrattavissa ryssäläisiin.
Puolukokouksissaan tunnetusti rynkyttävät toisiaan perseeseen sukupuoleen katsomatta.
Maamme irti svedu-ryssien varjosta
Mariankadun Tiedotusosasto
Helsinki
Silvottu tynkä-Suomi

Slobodan Miloshevitsh kritisoi vääryyttä:
Vittu,on väärin että minä joudun tuomiolle, kun paljon pahempi rikollinen Paviaani-Putin kulkee vapaana.
Kaikki rikoksni olen tenyt Ryssän tuella ja ohjauksessa.Juopposika Boris Jelsin oli aliksi kummisetäni kunnes paviaani-Putin alkoi jakaa minulle kansanmurhaoppia.
Vaadin, että kanssarikolliseni juopposika Boris Jeltsin ja Pavaviaani-Putin tuodaan kanssani tuomiolle Haagiin.
Itsekin ansaitsen tulla ammutuksi, mutta ryssäsiat Jelsin ja Paviaani-Putin eivät ansaitse muuta kuin hirttököyttä kaulaan ihmisoikeusrikoksistaan Tsetseniassa ja muilla Saastaisen paska-Ryssän miehittämillä aluiella
=====
Serbisika Slobodan Milosevic
Kansanmurhaaja Balkanilta ryssäläisessä hengessä
Juopposika Boris Jeltsinin ja paviaanikoira Vladimir Putin kirottu apupoika ja persrassi
Vankila
Haag

Lehto kiittää:
Kiitos Slobo Milolle avoimesta tilityksestään miehittäjä-Ryssää koskien ; )
Katsomme että lausuntoanne voidaa pitää lieventävänä asianhaarana tuomiolauselmaannne muotoiltaessa. Mielestäni Teille arvon sotarikollinen voinee riittää 15 vuoden ehdoton kakku.
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja

Slobodan Miloshevitsh vastaa:
Kiitos saastaiseen persoonani kohdistuvasta armelijaisuudesta.
Minä olen Ryssän Saatanoiden luomus ja etäispääte. Minulla ei ole omaa tahtoa vaan olen ollut Moskovan saastaisen oblastin tahdoton sätkynukke kuten Otto-Ville Kuusinen aikanaan Terijoelle.
Eikö ole vain oikeus ja kohtiis että myös sätkyukon langoista vetelijä tuomitaan sätkyukon tekemistä rikoksista
Serbisika Slobo Milo

Lehdon lehdistötiedote:
LEHDISTÖTIEDOTE 15.2.2002
IDIOOTTITUPAKOINTI SANKTIOITAVA JA KRIMINALISOITAVA ANKARAMMIN = PÄIVÄSAKKOJA JULKISESTA TUPAKOINNISTA YLEISÖTILOISSA TAI NIIDEN VÄLITTÖMÄSSÄ LÄHEISYYDESSÄ
Idioottitupakoitsijat tyypillisimmillään edustavat ovensuussa sätkä suupielessä roikkuvia marakatteja, jotka eivät kunnioita raittiiden ihmisten oikeutta raittiiseen ilmaan, vaan kärheävät saastuttaen toisten hengitysilman kuten Ryssä Suomen alueita ja Tsetseniaa.
15.2.2002 Kuningaskuluttaja-ohjelmassa näytettiin kuinka mm. ryssäläiset laivayhtiöiden edustajat myönsivät avoimesti rikkovansa tupakkalakia sallimalla liikennöintivälineessään tupakoinnin yleisissä aulatiloissa ja lasten leikkipaikkojen välittömässä läheisyydessä.
Vaadimme ko. laivayhtiöille miljoona euron suuruisia pakoitteita per ilmoituskerta ja laivan henkilökuntaa henkilökohtaiseen vastuuseen mikäli eivät aina välittömästi puutu tupakkalain vastaiseen toimintaan.
Samoin tupakoinnin avoin mainonta pitää sanktioida ankarammin laivayhtiöissä ja urheilu-uutisissa.
KANNATAMME TOISTUVIIN OVENSUUSSA TUPAKOINTIIN SYYLLISTYVIEN VÄLITÖNTÄ TELOITUSOIKEUTTA.
Seppo Lehto - ryssäläiselle sätkyttytelylle jokin roti
PALAUTE: kill_idiotsmokers@yahoo.com

Lehto lähestyy Karjala-lehden Eira Pitkästä:
15.12.2002 Vastine Karjala-lehden 14.2.2002 s.3 Eira Pitkäsen "Me sortin karjalaiset" - artikkelin perusteella ... Seppo Lehto pyytää anteeksi Paviaanilta ( vertaamista paviaanikoira Putiniin )
Ohessa vastineeni:)
.............................................
Virallinen anteeksipyyntö paviaani-apinakoiralta
Seppo Lehto pyytää anteeksi Paviaanilta eläinkunnan edustajalta ( paviaaninin vertaamistaan paviaanikoira Vladimir Putiniin )
Minä Seppo Olavi Lehto pyydän anteeksi eläinkunnan edustajilta eli kaikilta paviaanikoirailta ja serkuiltaan kun ilkesin verrata heitä Tsetsenian kansanmurhista vastuulliseen paviaanikoira Putinin presidenttiyteen.
Eira Pitkänen kolumnissaan 14.2.2002 otti esiin tämän eläimiä loukkaavan vertauksen käytön "ala-arvoinen paviaanikoirittelu ja sen säestämä lautapääuho Karjalan palauttamisesta".
Tosiasiaahan virkat Eira Pitkänen siitä että onhan se alamittaista syyllistää luomakunnan pelkkien viettiensä varassa eläviä luojan luomia kuten paviaanikoiraita oman tahdon ja halun, sekä ihmisyyttä mainostavan clicheiden taakse kätkeytyvään, solmioon sonnustautunutta, jopa tunnettuun vieraan vallan presidenttiin, kuten Vladimir Putiniin.
Hän on kansansa valittu ( kyseenalaisen vaalin jälkeen ) edustaja ( kgb-taustastaan huolimatta ) ja sen tosiasiallinen moninkertainen murhamies, joka on vastuussa kymmenientuhansien tsetseenien hengenriistosta Kaukasuksella, ei vain Tsetseniassa.
Paviaanikoiras on yleensä vain oman laumansa armoton diktaattori, eikä pyri sekaantumaan muihin laumoihin, kuin satunnaisissa reviirikiistoissa. Yhteistähän heille on tosin häikäilemätön vastustajien eliminointi jälkeläisiään myöden. Paviaani ei kuitenkaan pyri valehtelemaan ja manipuloimaan valtapyyteitään muuksi kuin mitä ne ovat. Paviaani ei peittele vallanhaluaan "terrorismintorjunnaksi", kun pyrkii valtaamaan toisen lauman vesi- tai muun elämänlähteen, tässä tapauksessa Tsetsenian maakaasu- ja öljyvarantoja ja niihin liittyviä ko. putkien kauttakuljetuksia muualta kuten Azerbaitsanista ja Kaspianmeren rantavaltioista. Vallanhimoinen ja murhakoneiston yksinvaltias toimii toisin kuin eläinviettien varassa toimiva. Tämä tunnettu sotarikollinen ja tsetseenien etsintäkuuluttama sotarikollinen pyrkii peittelemään tekojaan muuksi kuin mitä ne on, koska tietää toimivansa väärin.
Siis sinällään ymmärrettävää itsepuolustautumista toisella tapaa kuin presidentti Jeltsin, kun toimiessaan väärin turvautui vain ja ainoastaan viinaan itsensä räkäkännnin saattaessaan, kuten tunnetulla Irlannin vierailullaan tunnetusti tapahtui jälleen kerran.
Joten oikein paljon kiitoksia Eira Pitkäselle ottaessaan huomioon sen ettei yksikään eläin tai muu luomakunnan eliö pysty siihen kuin mitä Euroopan Neuvoston jäsen Moskovan oblasti ja sen virallinen presidentti, jopa EU:n ja EN:n tuella.
Pyydän edelleen anteeksi paviaanien edustajilta, jos satunnaisesti vertaan heidän eläimellisiä huomattavasti vähäpätöisempiä tekojaan Tsetsenian kansanmurhaan syyllisten käyttätymiseen. Paviaanien pienimuotoisempi geeniensä säilyttämiseen pyrkivä itsekäs jopa poikasten tuhonta kuitenkin auttanee huonosti ymmärtäviä ymmärtämää isommassa mittakaavassa tapahtuvan Tsetsenian kansanmurhan.
Eira Pitkäsen "lautapääuho- ja yhdistämisestä Karjalan palauttamisesta terminologiaan" olin liian tyhmä ymmärtämään. Vai oliko syy sepässä vai sydessä?
Seppo Lehto - Suur-Suomi r.y:n pj. & historioitsija

Retkitiedote:
Armoitettu vaeltaja
Lähde ikimuistoiselle ja iki-ihanalle tampereen kierrokselle. Vastuullinen matkanjärjestä. TikkutukkaTOUR/ Korso ( katso sivumme webistä)
1 pv. Lähto H:gin la-asema VIP-laituri klo 12.00 Pysähdys iittalan lasitehtaan myymälään, jossa on tilaisuus ostaa erilaisia säilytysastioita tuleviin tarpeisiin.(kysy myyjältä tuotteita, joissa on bensiininkestävä korkkimateriaali) Hämeenlinna klo 13.50. Tutustuminen vankilamuseoon. Paikallinen opas kertoo opettavaisia kertomuksia tuhmista sedistä. Erikoisen militantilla tuulella olevat voivat lisäksi tutustua viereiseen tykistömuseoon. ( huom. näyttelyesineisiin ei saa koskea eikä kuolata). Vain vankilamuseossa käynneet siirtyvät läheiseen baariin särpimään keskiolutta odottaessan pääryhmää.
15.00 matka jatkuu tampereelle tie n:o 305 ( = 12 tuumaa) pitkin pälkäneelle, jossa pysähdytään hetkeksi ja muodostetaan kunniavartio paikalle jossa Antti Isotalo II tarinan mukaan kusi hattuunsa v. 1918 vappuna.
Tampereen la-asema n. klo. 16.30. Ruokailutauko. Ne,joilla ei kehotuksesta huolimatta ole eväitä, kenttäpakkia ja muita kaluja mukanaan tyytyköön paikalliseen mustamakkaraan.(muistakaa pyytää paperia mukaan, on epäterveellisen rasvaista ja maistuu kaiketi sille miltä näyttää.)
Klo 17.15 muodostamme suljetunosaston ja marssimme pyynikinharjulle. Luontoaiheinen kilpailu. Joka ensimmäisenä näkee ramman variksen, saakoon illalla erikoispalkinnon. Aikaa 15 min. Päivystävä historiandosentti tampereen punaisesta yliopistosta pitää meille esitelmän perin harmillisesta paikallisaiheesta. (Esitelmän nimi ei ole vielä tiedossa. Pahoittelemme.)
Esitelmän jälkeen vapaamuotoista keskustelua aiheesta. Halukkaiden verenpaine mitataan maksutta paikalla. Myös lisähappea varattu.
Siirtyminen maastoon. Moottoroitu osastomme suorittaa rutinoidusti vaativatkin kuljetukset. Leiripaikka sijaitseen kuusimetsässä kirkasvetisen lammen rannalla. Leiripaikan varustus: Kaksi hirsitupaa a 12 h:lö, yksi korsu 8 h:lö ja katettu kk-pesäke 3h:lö, laituri ja riukukäymälä. (Varo sotkemasta vaatteitasi. kk-pesäkkeen seinille on mahdollisesti jälleen ruiskittu aserasvaa ) Sauna + suuri takkatupa laajalla patiolla jossa perinteinen kaasugrilli,darts,kyykkä,biljardi,ristinolla,laivanupotuspeli,pajatso, legoja ,rekki ja renkaat sekä 1/4 tst-rata.(ei nato-lankaa) Varusteet voi kukin jättää vapaasti paikoilleen. Paikka on hyvin vartioitu.
Illanvietto sujuu kilpaillen kompasanoissa ja nokkeluudessa, eri lajeissa, saunoen, virvokkeita nauttien sekä kannustavasti ja moniäänisesti asiamme puolesta keskustellen. Tuhdimpaa evästä saa kiertelevältä pizzakauppiaalta. Jaetaan palkinnot eri lajien voittajille ja erikoispalkinto rampavaris kilpailun voittajalle.
Ehdoton hiljaisuus klo 23.00. Poiketen yleisestä käytännöstä on myös äänetön runkkaaminen hiljaisuuden aikana kielletty.
2. pv.Aamuherätys klo 7.00. Ohjatut aamutoimet, aamulenkki ja aamiainen.
Marssivarustus. Moottorimarssin jälkeen olemme luonnonkauniissa järvimaisemassa. Siirrymme salaperäisen hakaristimetsikön sinimustaan hämyyn. (hakaristimetsikkö valittin toiselle sijalle yleimailmallisessa hämy2000 metsäkilpailussa 855/1000 pisteellä. Voitoin vei jälleen monivuotinen voittaja "fantomin kuiskaava metsä" bengalasta. 910/1000 p) Paikalla oleva opas, jos ei ole poliisivankilassa , opastaa meitä ja kertoo jokaiseen yksittäiseen teokseen liittyvän kertomuksen. Osin liikuttavia. Varaudu nenäliinalla.
Väliajalla hiipimisnäytöksiä, ylättäviä kurkutuksia, ryhmätyönä toteutettavia liiskausharjoituksia ja valistavia puheita.Lisäksi mahdollisuus lähettää SPAMMeja esisyötettyihin osoitteisiin. Käytössä sikanopea yhteys. (sauvalahti) 25 Spamm/tunti/yhteys.
Tiedotus metsikön vaiheista jatkuu - alkuun pari tuntia täyttä asiaa.
Iltapäivän aikana siirymme takaisin leiriin, josta tukevan aterian jälkeen moottorimarsilla takaisin pyynikille. Tutustumme harjun rikkaaseen eläinlajistoon, tosin vain katsomalla.
Pikapaluu helsinkiin lähtee rautatieasemalta n. klo 18.00 ja kaikki saavat pullon kossua (0 .7 l) , kaksi pulloa spraymaalia, järjestön sabluunoita ja lisäksi nipun lentolehtisiä .
Juna pysähtyy rixussa, mannet paiskataan lennossa raiteelle 12 odottamaan idän pikajunaa. Juna pysähtyy pasilassa, jossa kaikki pullonsa tyhjentäneet jäävät pois muiden jatkaessa turkuun. Pasilassa muodostamme harhautus-,reservi-,koukkaus- ja rynnäkköosastot ja valtaamme pasilan rauhanaseman. Liuhuparrat ja muut lennokkiliimanhaistajaparasiitit karkoitetaan tai muilutetaan ja asema lyödään tuhannen pillun palasiksi.( sitä varten jokainen ottaa junasta VR:n siihen tarkoitukseen varastoimia raivaustyökaluja)
Loppukilpailu. Henkilö, joka kantaa suurimman/painavimman osan tuhotun rakennuksen kivijalasta toimistollemme, saa vapautuksen tulevan toimintakauden kurssimaksuista (arvo 52 euroa).( päätös. Vap.km.3.2001)
Retkestä tiedotetaan lähemmin pikapuoliin. Ilmoittautumiset REISELEITERille jäsentunnusta käyttäen. Matkalle mahtuu n. 36 h:löä+ matkanjohtaja apulaisineen. Matkan hinta 54 euroa täysihoidolla. (vuoden 2002 yhdistystukiseteliä voi käyttää osasuoritteena.) (Varauksen peruneita vedetään kuonoon siten kun tapaoikeus asiasta langettaa)
Rakentavia ehdotuksia matkan osalta voi tehdä sähköpostiosoitteisiin partisaani@yahoo.com, pakkohoitopois@hotmail.com, elviskin.oli.kalju@memphis.ru tai viestittää keskustelufoorumille http://disc.server.com/Indices/71636.html
*************************
((( Vain matkanjohtajan tai varajohtajan tietoon. Tieto vapaa heti bussin lähdettyä) Mikäli ilmoittautuneen henkilön ÄO on todistetusti yli 80 (harvinaista,mutta ei aivan mahdotonta) , vaaditaan huoltajan/puolison allekirjoituksella tai puumerkillä varustettu todistus. Lomake: LoMmat.hu/pu. Erilaisten ilmeiden, käsimerkkien tai ruumiinosien esittäminen sallitaan vasta "operaatio aseman jälkeen".
TÄRKEÄ :Jos mukaan on salatein, konnuudella tahi muuten vilpin kanssa soluttautunut ugrilaisen Suomen Sisun jäsen, tulee hänet poistaa keinoja kaihtamatta. (Liian hentomielistä porukkaa näihin hommiin.. Todellisia nollamiehiä. Saatana)))

Klasu lähestyy Pekka Siitointa:
Hei!
Lehto postaa yhä minulle mm. presidenttien Halonen ja Putin nimillä. Lehto herjaa minua kymmenille tuhansille vastaanottajille postaamissaan herjamaileissa ja Tampereella poliisi kuulustelee minua Lehdon apurina! Miksi poliisi ei pidätä Lehdon läheistä avustajaa venäjän kielen maisteri Jussi Halla-ahoa, joka Helsingin yliopiston slaaviosaston tietokoneilta käsin avustaa Lehto ja herjaa minua. Asiasta on 100% näyttöä taitavan tietokoneinsinöörin jäljityksen mukaan. Olen kirjoittanut asiata Slaaviosaston johtajalle professori Arto Mustajoelle ja poliisille, mutta mihinkään toimiin ei Halla-ahoa vastaan ole ryhdytty. Halla-aho rakentelee internet- sivujaan minua vastaan jossa lainailee ja väärentää kirjoituksiani laittomasti.
Liike- ja sukuyhteyden kautta ole ollut yhteydessä USA:n ilmavoimiin, joilla on suora yhteys Majesteetti 12-ryhmään, joka hyödyntää AREA 51-teknokogiaa. He ovat luvanneet tulla Suomeen tutkassa näkymättömällä Astra-triangeli lentoaluksella. Lehto hoidetaan nopeasti kehittyneellä alien-teknologiaan perustuvalla ”koukulla”, jonka avulla Lehdon selkäranka ja aivot kiskaistaan nopeasti irti kehosta niskan kautta. Myös Halla-ahon, sekä Halla-ahon ja Lehdon naisten silpominen tässä yhteydessä on täysin kansainvälisten sopimusten mukaista ja normaali käytäntö.
Kun Lehto on eliminoitu voi olla aika iskeä Suomen Sisua vastaan. Olen tehnyt Suomen Sisun porukoille ja etenkin Lahtiselle rauhantarjouksen, mutta siihen on vastattu minua herjaamalla. Minä en halua sotaa! Mutta jos Lahtisen porukat haluaa taistella olen valmis. Minun fyysinen ja henkinen ylivoima riittää kyllä Lahtisen kaatamiseen. Olisiko Teillä irrottaa miehiä tähän taisteluoperaatioon. Itse saan USA-yhteyksieni kautta operaatioon vihreitä baretteja. Ammattisotilaiden palkkiorahat saan suoraan CIA:lta, jonne minulla on isäni kautta toimivayhteys. Sillä avustetaan mielellään terrorismin vastaisissa operaatioissa. Suomen Sisun porukat uskovat Leninin tapaan polveutuvansa apinoista. Se pitääkin paikkaansa 100% heidän etnisen ryhmän tapauksessa. USA:ssa ei kouluissa saa opettaa ihmisen apinoista polveutumista , mutta Neuvostoliitossa se kuului pakolliseen opetusohjelmaan.
Mitä mieltä olet Kuismasta. Olen yrittänyt keskustella Kuisman kanssa vakavasti mutta hän edelleen herjaa minua. Kuisma poisti järjestönsä nimestä sanat isänmaallinen ja oikeisto, joten olen kyllä henkisesti hyvin kaukana hänestä. Lisäksi Kuisma näyttää nojautuvan ukikulttuuriin ja olevan Eurooppa-vastainen. Jos sinulla on jotain eliminointi suunnitelmia Kuisman varalle olen kyllä valmis tukemaan sinua. Isäpappani arvosti sinua todella koska uskalsit Kekkosen aikana toimia kommunismia vastaan. Isäni oli DI yleisradiossa ja hänellä oli jatkuva yhteistyö CIA:n kanssa ja minä itse olen noita yhteyksiä ylläpitänyt työssäni kansainvälisen pääoman ja rakennusteollisuuden palveluksessa.
Me olemme sotilaita. Lehto ja Halla-aho leikkivät sotilasta vaikka kumpikaan ei ole suorittanut asepalvelusta loppuu. Halla-aho esittelee sivuillaan aseitaan kuin Lehto aikaisemmin. Meillä on molemmilla aseita mutta me emme niitä esittele. Aseemme otamme esille vasta kun on tosi kysymyksessä. Minä olen valmis jos minua vastaaan hyökätään. Lehto ja Halla-aho ovat jakaneet osoitettani moottoripyöräjengeille ja muille rikollisille. Jos ovelleni ilmestyy rikollisia minä laukaisen aseeni. Minulla on täysi oikeus puolustaa itseäni jos ukrit hyökkää minua vastaan. Sotilaskuntoni on moitteeton. Olen harjoitellut taistelua vaikka en uuden lain mukaan enää kuulukaan taistelevaan miehistöön vaan keskityn reservistä käsin enemmän sodanjohtoon liittyviin tehtäviin.
Lehto on herjannut minun tyttöystävääni ja sisartani. Näiden kahden naisen herjausta minä en anna ikinä anteeksi. Kunnia vaatii verta. Lehton nainen ja lapset silvotaan kun operaatio nettiterroristeja vastaan käynnistetään Majesteetti 12 ryhmän toimesta. Minä puolustan rakastamieni naisten kunniaa vaikka se vaatisi minulta aktiivisiin taistelutoimiin ryhtymistä.
Ilmeisesti on olemassa laajempikin salaliitto Osaman bin Ladenin kutsumiseksi Suomeen. Lehto on tunnetusti ylistänyt 11.9 tehtyjä terrorismi-iskuja WTC- torneihin. Tampereen yliopiston professori on ymmärtänyt iskuja ja hänen lapsensa on ollut pidätetty terrosimista maailman kauppajärjestöä vastaan. Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja on kritisoinut USA:n sota terrorismia vastaan. Millaisen kuvan tämä antaa maastamme. Ukrit ovat sidoksissa itään!
Minä olen hyvilläni että osallistut rinnallani taisteluun Lehtoa ja Halla-ahoa vastaan. Meidän molempien etniset juuret ovat Saksassa ja se jo tekee meistä veljiä. Isäni kuoleman jälkeen sinä olet ollut kuin isä minulle ja olet saanut rakkauteni.
Kunnioittavin terveisin
Klaus von Grewendorp
Nokia/GSM 050-5740408 (myös teksti lähetykset

Lehto kommentoi:
Hämmästelemme KJ:n ryssäläistyylisiä silvontahaluja.
Ihmisten silpominen, murhaaminen ja raiskaaminenhan kuuluvat ryssäläisten toimikuvaan.
Taitaa olla Klaus Jutkukin vain pelkkä ryssäläinen lude?

Lehdon raittiuspoliittinen kannanotto:
Mikä nopein laillinen tapa vaikuttaa siihen ettei naapuri savuta myrkkyjään omaan huoneistoon / tilaan?
Onko samat oikeudet myös vuokralaisella tai vuokralaisen ( yhdistyksen) jäsenellä joka talkootyönä tekee yhdistyksen töitä mm. postitusta ymv:aa yhdistyksen tiloissa, mutta joutuu kärsimään naapurihuoneistosta tulevasta iljettävästä, pistävästä ja tuhahduttavan ummehtuneesta tupakansavusta?
Seppo Lehto - Raittiin ja savuttoman kansakunnan asialla
Suur-Suomi r.y.
Isänmaan Asialla r.y.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Seppo Lehto ajaa myös oikeutta vapaaseen liikkumiseen kokonaisen Suomen alueilla ilman viisumimaksuja miehittäjä-Ryssälle eli miehitettyjen alueidemme palauttamista takaisin kansakuntamme yhteyteen.

Presidentinkanslian tiedotusosasto lisää:
Julkisella paikalla tupakoitsijoiden ampuminen itsepuolustukseksi (tupruttelu aiheuttaa keuhosyöpää myös sivullisille) tulisi laillistaa.
Eihän esim. pommien räjäyttely taloyhtiön rapussa tai muu ihmishenkiä vaarantava toiminta ole salittu.

Lehdon ehdotus:
Pyydetäänkö Mulderia ja ufoja apuun miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi?
Ydinvoimalan vaihtoehto Barentsinmeren maakaasu- ja öljykenttämme takaisin yhteiseksi hyväksemme.
Siinä voi jokainen kivasti yllättyä, kun elintasomme nousee.
Seppo Lehto - Suomi Suureksi = Miehitetyt alueemme takaisin

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Toisaalta Mulder ufoineen liennee Tesomalla Jutkuhovissa suunnittelemassa matkaa Atlantikselle ja kuuhun...
Ei taida skitsoharha ehtiä Ryssiä liiskaamaan.
KJ:n pään sisässä asustanee muitakin pikku-ukkoja.

Erkki Korhonen lähestyy Lehtoa:
Hyvä Seppo Lehto! Sinun työsi on todella hienoa, sillä ryssät ja somalit ovat riistäneet isänmmaatamme jo tarpeeksi kauan! On hyvä että joku näkee vaivaa taistelemalla maamme oikeuksien puolesta. Asun Hervannassa ja on harmi, ettet asu täällä enää. Minusta on isänmaallista kävellä Suolijärven metsässä ja katsella kaiverruksiasi, vaikka monet ryssännuoleskelijat ovat kritisoineet niitä ilkivallaksi. Haluasin, että lisäisit minun mailiosoitteeni postituslistallesi, jotta saisin kuulla lisää mielipiteistäsi. (hervantastyle@yahoo.com) Lisäksi on piristävää, että olet tehnyt jo omat nettisivusi. Niitä onkin jo kauan haikailtu! Kiitos.
Vaatimattomasti teidän: Erkki Korhonen

Lehto vastaa:
Kiitän lähestymisestäsi ja yritän palvella parhaani mukaan, mutta koska en ole insinööri, niin saattaa olla että en aina kykene palvelemaan vaaditulla tai odotetulla tavalla ko. postituslistan kautta.
Vaarana on myös että erilaiset seppo lehto-kloonit saattavat alkaa pommittaa osoitettasi. Mutta kun ymmärrät nämä riskit, niin et niin helposti ota itseesi, jos myös vastapuolen tavaritsit esiintyvät minuna / klooninani.
Mutta on hienoa, kun jotkin osaavat nauttia supisuomalaisista taidekäsitöistä Hervannan metsissä. Piruuttani kysyn: Montako olet itse bongannut?
Hervantajärven ja Suolijärven ( sekä mikäs se kolmas järvi Särkijärvi? - nyt olikaan vesitornin takana? ) on havaittavissa edelleen pihkan kovettamia kansakunnallisia merkkejämme, jopa jossain on vilahtanut s-koristeltu suojeluskuntakirjainyhdistelmä.
Hiitäessä ne ovat pakkashuurteen tiimoilta parhaimmillaan. Tosin ilkivallan tekijät ovat tehneet parhaansa riistääkseen tosi suomalaisilta nämä km-taidenautinnot.
Annanpa tässä erään hervantalaisen ( tekarit@hotmail.com ) e-mail-osoitteen, jolla on myös hyvä huumorintaju ko. isänmaamme aiheissa.
Ottanette toisiinne yhteyttä e-mailitse?
Hyvää päivänjatkoa Erkille, ... valitettavasti en pääse päivittäin katsomaan (kaikkia) e-mailejani, sillä tämänkin postin sain esiin vasta ankaran deletoinnin jäljiltä, sillä postilaatikkoni oli täynnä mitä erilaisempaa materiaalia.
Joten ymmärtänet, että joutuessani raivaamaan erilaisia spammeja, en aina pääse tuorreeltaan vastaamaan ... vaan palaan aiheeseen vasta kun olen sen itsekin käsiini saanut.
Voit tämän keskustelun tarvittaessa antaa myös ko. tekarit@hotmail.com ( rontti 40 v. reipas mies ) - taholle piristeeksi ja näytteeksi, että taistelu jatkuu. - Lisäksi jos olet sitä mieltä, huom. myönteisen vastauksesi jälkeen, voinemme tietenkin keskustelua kansallismielisyydestä ja isänmaatamme koskettavista asioista käydä myös postituslistojen kautta, jolloin useammat pääsevät nauttimaan mielipiteiden vaihdostamme. - Nyt jos / kun lisään sen johonkin listaan, niin voi olla varma siitä että erilaisten tahojen kommentointia tullee molempiin suuntiin.
Mahdollisen jonkin e-mailini tukkeutumisen takia lähetä viestisi kerralla useampaan e-mailiini, niin on jostain luettavissa, kiitos.
Ystävällisesti Isänmaan Asialla Seppo Lehto
palaute:
oikeinajattelija@yahoo.com
vapaussoturi@yahoo.com
suursuomalainen@yahoo.com
laatokan_puolustajat@yahoo.com
PS:) Hervannan erilaiset kuulumiset ovat myös aina tervetulleita, koska ei tule itselle enää edes Hervannan Sanomia.

Lehto muistelee menneitä:
Kukahan ottaisi iljettävän kansanmurhaaja paviaanikoira Vladimir Putinin kieputukseen?
... ja antaisi mäjähtää seinään niin että mokoma iljettävä sotarikollinen ja miehittäjä-Ryssän edustaja saisi pysyvän aivovaurion. Itse olisin valmis ko. paviaanikoiraa pahemman elukan liiskaamaan, vaan kun se ei nykydiplomatian mukaan ole mahdollista.
Väitän että käsiotteet ovat tehokkaampia kuin nyrkit :) ... eivätkä kriminalisoi tekijäänsä
Esim. aikanaan 5 vuotta portsarina olleena jouduin useasti monotuksen, veitsellä yrityksen, tmv:n sohimisen kohteeksi tahattomasti tai tieten tahtoen. Mistä näistä narkkareista ja humalaisista tmv:n mustasukkaisista örvelöistä aina tietää.
Esim. useampaa vastaan tehokkaimmaksi osoittautui yhden vastustajan hyväksikäyttö muita vastaan.
Eräs mieleenpainuvimmista tapahtui 1991 toukokuussa ravintola Cupolasta poistaessani n. 186 cm väkivahvaa harjoitellutta nyrkkisankaria. Muistin ko. örvelön väkivaltaisuuden jo eräästä yöbussista huhtikuulta 1988, jolloin hän huvikseen mätki toisia miehiä yöbussissa ja heitteli niitä Kalevankankaan hautausmaan luona ulos vastoin toisten tahtoa pakkaseen ja kun puutuin siihen välihuudolla, niin lähestyi minuakin mutta jätti ns. väliin kun näki että minulla oli sillä kertaa oikea ranne paketissa. Koki kai oikeutetusti olevansa väärällä asialla jos olisi yrittänyt vetää sillä kertaa huonon puolustuskyvyn omaavaa. Käsi oli mennyt tuohon aikaan erään asiakkaan poistossa 1.4.1988 I-Klubilla, kun eräs päätä pidempi tumma kaitanaama väitti illan lopussa ettei lähde, eikä tuollainen nappula häntä ulos saa. No heitin sillä kertaa ko tyypin suorille käsille reisi- ja rintakehä otteella. Lähdin viemään ulos, kun alkoi repiä naamaani ja silmiä. Seurauksena että annoin ko. tyypin lentää turvalleen maaahan. ... Sitten seurasi veristä hommmaa kuten arvannette?
.. Lopputulos että hänelle jäi loppuiäkseen ylähuuleen kunnon arpi ja itselle lievä satunnaisesti ärtyvä rannevika, jonka seurauksena en enää kyennyt harjoittamaan kääntäjälihasta tehokkaasti, kuten ennen. Esim. leuanvedot vain myötäotteella jne. Aiemmat ennätykseni ovat täten jääneet mm. puhtaina hauisvääntöinä täten rikkomattomiksi 65 kg puhtaana seinää vasten ja 60 kg x 6 toistoa todistajien läsnäollessa ( mm. Pekka Kylkilahti, joka on Alajärvellä historian opettajana nykyään ).
Mutta siitä Cupolan tilanteesta toukokuussa 1991 ko. epaton uhatessa toista portsaria turpaanvedolla ja kaadettuaan muutamia pöytiä, sekä kolpakoita, nappasin minä hänet käsiotteella sivusta matkalaukkukuljetukseen, mikä mahtoi tuntua nöyryyttävältä kaiken uhonsa keskellä. Erehtyi sanomaan, että kun päästät saatanan piimätikku irti saat kunnolla turpaan. No, minä talutin ko. epaton Cupolan pääovelle ja potkaisin toisella jalalla ko. oven auki ja annoin pienellä pyörähdyksellä tälle örvelölle vauhtia, niin että heitti pari kuperkeikkaa ja pamahti vastapäiseen terveyskeskuksen seinää mujevasti mäjähtäen. Vedin oven kiinni perässäni ja käännyin palatakseni sisätilaan tarkastellakseni vahinkoja. ... kun tuli maastopyörä sisään ko. aiemman örvelön heittämänä pääoven lasi-ikkunasta.
Menin ulos - olin hetken varma että nyt taitaa veri lentää, mutta onnistuin luikahtamaan iskujensa alta selkäpuolelleen ja taltutettua ko. epaton rutisevaan otteeseen. Mutta samassa tuli kavereitaan paikalle, jotka vaativat hänen vapauttamistaan. Sanoin, että tämä poju odottelee nyt poliiseja samalla stepaten ja väistellen näiden parin uuden päällekävijän iskuja ja otteita kieputtamalla tätä ensimmäistä vaaleaa sikaörvelöä niskalukituksessa välissäni eräänlaisena suojana. Yllättäen Cupolan käytävää Hervannan kirjastolta päin tuli vielä pidempi hujoppi, kuin tähän astiset örvelöt. Hän oli reippaasti liki 2 metrinen sillä hän pystyi yllätykseni ylhäältä alaspäin iskuihin, joiden seurauksena jouduin päästämään tähänastisen ykköshäirikön irti ja suojatumaan iskusarjoilta. Kävin oikeaan kyynäräänsä kiinni ja pakoitin sen toisella kädellä suoraksi ja aloin kieputtamaan kuin hevosta rodeossa samalla kätensä ollessa lukittuna suoraksi, niin ettei onnistunut iskemään kuin vain liki tyhjää tavoittaen minua yrittäessään. Toinen portsari tuli väliin seurauksella että hän sai suoran viikateiskun nessuunsa niin että veri lensi kaaressa pitkin kiveystä. Tämä ottelu kesti liki 10 min ja yhteensä molemmat yhteenotot rontti 15 min. kunnes poliisi tuli paikalle, jolle luovutin väsyttämäni ko. örvelön, jonka taltutus, huitominen ja huuto loppui vasta poliisimaijan tullessa paikalle. Jollei poliisi olisi tullut niin olisin joutunut viimeisimmänkin epaton heittämään seinään. Onneksi hänelle poliisi tuli kuitenkin.
Lihasjännitys oli melkoinen mikä vapautui pienenä kramppina, sillä olo oli kuin olisi hevosta yrittänyt väkisin pilttuuseen tai härkää talliin.
Joten mm. edelläkoetun ja vastaavien tapausten valossa väitän ettei nyrkeillä huitominen ole paras tapa hoitaa tilanne, ei edes joukkoa vastaan.
Seppo Lehto - ex portsari - nykyisin valtakunnan portsari ja miehitettyjen alueidemme palauttaja - Ole sinäkin, kiitos.

Nimim. Varusmies lähestyy Lehtoa:
olen sellaista mielipuolta, että hyvää perusisänmaallisuutta on hoitaa ensin omat asiansa kuntoon, ettei yhteiskunnan tarvitse hoidella jätöksiäni. Ihmettelen, jos tämän voi kiistää.

Lehto vastaa:
Taidat olla hyväuskoinen hölmö - kaikkihan täällä elävät edeltävien sukupolvien piikkiin
Ulkomainen ja kotimaan velanotto valtiollekin on elämistä tulevien sukupolvien "piikkiin":)
Opiskeleppa hieman kansantaloutta niin huomaat kuinka monin tavoin tässä maassa eletään toisten piikkiin taksiseteleistä ja ilmaisista matkoista alkaen.
Seppo Lehto
Kansakunnan asiat on ensimmäisiä niin rauhan kuin sodankin aikaan
Kansakunta joka koostuu vain itsekkäistä omaan napaantuijotteluista ei voine kauaa olla kansakunta.
Omat asiat voidaan hoitaa sitten jos henkeä piisaa ja Laatokan ranta on vapaa miehittäjä-Ryssän loisista
Kertauksena:) vielä kerran:
Herää hölmöydestäsi - Suurimmat toisten lukuun eläjät istuvat eduskunnassa ja ministeriöissä, jotka myös antavat Ryssä elää Suomen piikkiin ja kyse on sadoista miljoonista ( mk:sta ) vuosittain pelkästään vuositason budjetista ja sen lisäksi vielä ansioton hyöty miehitysalueistamme ja niiden varannoista.
Joten suosittelen sinua opiskelemaan tyhmänoloisesta ilmeisen ryssäläisen lyhynnäköisestä tyhmistelystäsi eroon.
Kunnioittaen mahdollista kasvamistasi aikuiseksi
Miehitettyjen aluidemme palauttaja kansakuntamme hyväksi Seppo Lehto

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Asiaton velkakeskustelu vie ajatukset pois Miehittäjä-Ryussän veloista.
On moraalitonta vainota suomalaisia tahtomattaan velkaantuneita kun Ryssä-loinen saa rauhassa jättää velkansa maksamatta.
Moraalia ja oikeudenmukaisuutta velkakeskusteluun, kiitos!

Nimim. Name tiedustelee anaaliseksivinkkejä:
Miten olette hoitaneet sen että heppi ei sotkeudu "siitä niin" eli pitäiskö se pepunreikä jotenki pestä ensin ??

Nimim. Raipe vastaa:
Itse olen niin onnekas että olen päässy tätä harrastaan ja tyttöystäväni jopa nauttii siitä (yhdistettynä hieromasauvaan jolla hän samalla hieroo klitorista ... on kuulemma mahtavaa ....) Tosiaan joskus vähän heppi sotkeutuu muttei aina. Joskus ei huomaa mitään. Ei oikein viittis siinä kun peppuseksiin alkaa ehdottaa hänelle että kävisitkö pesemässä röörin. Siinähän kerkeää tunnelma kadota ...
Raipe

Lehto kommentoi:
Kuvaamanne toimenpiteet eivät ole toivottavia eivät terveitä kansallisesta näkökulmista, arvoisa name.othername@somewherew.fi
Mikäli analismia suositaan ei laatokan rannalle eikä petsamaaon riitä uusia asukkaita kun ne on palautettu elimelliseksi osaksi kansankokonaisuuttamme.
Suosikaan perinteistä yhdyntää svekomaanien persreikäpanojen sijasta. Irtosuhteissa muistakaa käyttää kondomia

Mika Rantanen kommentoi:
Tai sitten vain yksinkertaisesti marssitetaan kaikki evakkokarjalaiset jälkikasvuineen itärajalle, ja potkaistaan itärajan itäpuolelle, johan tulee rauha ja järjestys Suomenmaahan.
... huumattua, huputettua, käsiraudoitettua ja kahlittua Seppo Lehtoa kantaen.
- Mika Rantanen

Lehto kommentoi:
Miehitys ja siihen alistuminen ja miehittäjän ideologian sisäistäminen on joillekin näköjään veressä?
Mahtanevatko sodan kokeneet sukulaisenne olla ylpeitä kirjoituksistanne ja Stalinin rikosten hyväksymisestä kansakuntaamme kohtaan?
Kysymme ja odotamme vastausta
PS:) Toivottavasti katsoitte sunnuntaina AKS-dokumentin. 22.2.2002 tulee 80 v. AKS:n perustamisesta.
Seppo Lehto - Suur-Suomi r.y. AKS:n perinnejärjestö

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Miehittäjän ideologiaa aletaan tyrkyttää jo peruskoulun ala-asteella.
Vain harva lapsi tietää. että Laatokan raannat ovat ikiaikoja kuuluneet suomalaisille, Suomelle kuuluu satama Jäämerellä jne.
Meno ei ole miksikään muuttunut sitten 70-luvun YYA-aikojen.

KM-tietotoimiston lehdistötiedote:
PRESS RELEASE 22.2.2002 AKS:n perustamisesta 80 vuotta
Take your cure, ... what ever it is and give it to other russian shitholes, too.
The best russians are mostly the dead russians.
Km-tietotoimisto
PS:) Occupied territorien back to Finland + same territorien in East-Karelia, close to Petsamo and Inkeri, too as compensation to what Russia has done to us.

Klasu kritisoi AKS:ää:
Aivan taisi olla koko paskaporukka ja otan vain esimerkin siitä, että tuo AKS porukka noteerasi ryssän ja saksalaiset aivan samaan porukkaan. Kannattaa kuulla liikkeen vanhempia jäseniä, niin voitte todeta asian.
AKS ei ymmärtänyt koskaan, että Suomi valtiona on kahden etnisen ryhmän kansaa ... vrt. laivanvarustaja Nordström, joka tuki maamme kansalaisena ko liikettä, mutta ei muiden tapaan ymmärtänyt kantaanne indogermaaniseen etniseen ryhmään.
SUMMA SUMMARUM
täällä esiintyneistä "kansallismielisistä", jotka kannattavat avoimesti AKS:aa ja julkaisevat samaan aikaan muun Euroopan kansallismielisiä osoitteita, joista jotkut kantavat hallitusvastuuta konservatiivien kanssa.
Voisitteko mailata kantanne AKS-kannatuksestanne mm. pohjoismaiden, Saksan, Itävallan, Etelä-Englannin (angli-saksi-juutti), benelux-maiden kansallismielisille tiedoksi, että kannatatte indogermaanisen indentiteetin hävittämistä. Eikö itse Suomen sisun kannata indogermaanis sukuisen kielen "roskiin" laittamista, mitä mainontaanne tulee?
Eikö mm. Seppo Lehto, innokas AKS-kannattaja, kerää nimiä listaan indogermaanista kieltä vastaan Tampereen kaupungilla. Ainakin hän on pikennu tko listan kanssa eräässä kirjakaupassa ...
Klasu
Onneksi ei kukaan sukuuni kuulunut "höynähtänyt" tähän propagandaan ja lähtenyt liikkeeseen mukaan; liikkeeseen, joka on arvoisellaan paikallaan nykyään-
KvG

Lehto vastaa:
Tämä "lista"-vale on eräs tyypillinen KJ:n kestovale :) ... kaikessa säälittävyydessään
Vaan säälihän on sairautta.
Et KJ ymmärrä, että moisilla valeilla viet kaiken uskottavuuden vähäisiltäkin asiapohjaesityksiltä.
Seppo Lehto ei ole kerännyt mitään kielilistoja.
Kenties sinä keräät jtkn ruskeakielisten listaa Tehtaankadulle oman nimesi alle? ... vuodesta 1999 ei ole tullut muuta kuin valeita valeiden päälle muista solvauksista alkaen.
Pyydän ylläpitoa jättämään tämän osoitukseksi ja kaikille lukijoille tiedoksi. Oikeudessa punnitaan KJ:n kaikki perättömät solvaukset. Saa siinä Ger... Monarkki kaivaa kuvettaan.
Seppo Lehto- Suome Vapaussoturi

Klasu jatkaa:
Ainakin kirjahuone Libriksestä lähtee majuri Louhimiehen Pasi-veli todistamaan asiasta milloin vaan, että keräät tuota listaa indogermaanisia kieliä vastaan. Ainakin ko kirjahuoneella!
Ketähän uskotaan Tampereella? Lehtoa ja hänen listojaan vai ketä sitten?
Klasu

Lehto vastaa:
Se että pakkoruotsia vaatii vapaaehtoiseksi ei ole mitään listan keräämistä
Väitteidesi perättömyys ja tekaistut todistajasi, kuten aikanaan Pekka Siitoimen kautta julkisuuteen levitetty kuolemasi ovat vain yhtä tyhjän kanssa.
PS:) Paljonko tuli surunvalitteluita postiosoitteeseesi?

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
KJ saanee ohjeensa ufoilta vai mitä lie pikkuukkoja kyseisen hyypiön päässä juoksentelee?

Lehto meksikolaisperäisestä jutkupedofiilistä:
Saamiemme tietojen mukaan meksikolaisperäinen jutkusika on toimitettu Kylmäkosken suljetulle osastolle pedofiliaepäilyjen perusteella odottamaan oikeuskäsittelyä
Asian voinee tarkistaa Kylmäkoskelta, Tampereen poliisilaitokselta ja entisestä työpaikastaan Vapriikista.
Vaatimuksemme ovat Ryssän suhteen yhtä tinkimättömät kuin ko. pedofiilisen jutkumeksikaanonkin suhteen.

Tellervo Koivisto tuomitsee oikeusministerin pedofiilisivut:
TUOMITSEMME OIKEUSMINISTERI JOHANNES KOSKISEN PEDOFIILISET KOTISIVUT
www.johanneskoskinen.net:ssä
Katsokaa ja kauhistukaa:(
Tellervo Koivisto
Demariaatteen sairauksisiin kyllästynyt entinen kansakunnnan ryssäläinen huora

Lehto kritisoi kansakunnan kusettajia:
25.2.2002 Tervehdys kansallismielisille ryssäläisten kusetukseen kyllästyneille
Kansakuntamme kusetus jatkuu ennen suoraan Stalinismin nimissä - Nyt heidän perikuntansa tyhjää lopunkin pesän
Mandatum-pankista alkaen esim. niin 1980-luvulla, kuin 1990-luvulla kuin keväällä 2000 kusetettiin oikein kunnolla eri immeisiä netti- ja jaettujen sijoitustiedotteiden perusteella ilman että rahoitustarkastus olisi puuttunut asiaan.
TJ-Group ( Mandatum mm. löi hintatavoitteen yli 30 mk:n samaan aikaan tyhjensi oman salkkunsa ko. TJ-Groupista ) Stonesoftissa ja muissa vastaavissa kuten Saunalahdessa ( jippii ) sovellettiin liki samaa tekniikkaa.
Mikäli normaalimarkkinoilla vastaavaa olisi tehty niin petossyytteitä olisi tullut herkästi. Mutta nyt pitä saada erilaiset pankkien kermakannut täyteen keinoilla millä hyvänsä, jopa yhtiöiden lukuja köyrimällä mieleisekseen. Vasta nyt esim. USA:ssa on uskallettu pöyhäistä kasaa ( mm. Enron-kupru, jossa mm. tilintarkastusyhtiö on lupautunut ennätysmäisiin vahingonkorvauksiin )
Joten voi väittää että viimeisten parin vuoden aikana kustiin aika monelta ihmiseltä viimeisetkin rahat pois, eikä ketään voida vaatia tilille, kun ko. yhtiöiden omistus ja työntekijät vaihtoivat vauhdilla omistajiaan, työntekijöitään, vastuuhenkilöitään ja tilintarkastajiaan.
Eräs tuttuni kertoi kevään 2000 aikaan kuinka Mandatumpankista oli yritetty myydä hänelle TJ-Grouppia hyvänä sijoituksena ( hinta tuolloin n. 18- 25 e ), varoitin häntä siitä etteivät varmaan muistaneet kertoa siitä että Mandatumpankki oli myynyt oman tietokoneryhmänsä ko. TJ-Groupille, saaden maksuksi ko. osakkeita. --- ja oli kiire päästä eroon ko. osakkeista esim. myymällä ne hyvillä suosituksilla ja höysteillä talletusasiakkaille, satunnaisille kyselijöille ymv:lle hyväuskoisille. Kuulemieni viestien mukaan ko. kusetus suoritettiin pääasiassa kehä 3:n ulkopuolisissa konttoreissa, jottei ko. kupru paljastu heti seuraavassa talouslehdessä. --- Hyvinhän tuo meni.
"Nalle" Wahlroos ( ex-stalinisti, hyväosainen ökyrikkaan jälkeläinen ) niistätytti hyvät rahat ja sai vielä taseensa kunnon numerot, että pystyi kaappaamaan Leonian haltuunsa ja vaihdatettua Mandatum-salkkunsa uuteen Sampo-Leoniaan eli nykyiseen Sammon osakkeiksi.
Joten jos joku puhuu, ettei ruotsinkieliset / stalinistipiirit jatka tavallisen koulun käyneiden kusettamista puhuu potastkaa.
Tampereella porataan vain pekka.paavola@tt.tampere.fi tason kupruilijoista. .... kun tosiasialliset kuprut ja huijaukset tehdään puoluekirjoilla kabineteissä ja saunaseuroissa meklarituttuja hyväksikäyttäen ja lahjukset nimettömille tileille EU:n sisällä.

Lehto jatkaa:
Slobohorojen ja Paviaanikoira Putinin suojelijoita kiinnostaa vain ja ainoataan hyväuskoisten rahastus ... vuosi toisensa perään
Esim. väitetty Osaman bin Ladenin maali ei olisi voinut olla parempi kuin mitä oli ko. World Trade Center ( WTC ), mitä on hallinnoitu erilaisten siionistipiirien vaikutuksessa ja liekanarussa.
Paljon ei ole viimeaikoina näkynyt se monitahoinen EU:n ja IMF:n tuen eli siionistirahoiksi muuttuneiden rahojen kierrätys Moskovan mafian ja Kremlin hallinnon yhteistyönä jälleen kerran Sveitsin ja erilaisten muiden Kyprospankkien kautta rakkaille tileille Neitsytsaarille tmv:iin nimettömiin ja lukuisiin kätköihin.

Presidentti Miloshevitsh kommentoi:
Suojelijoinamme toimivat mm. USA, GB ja muut maat, jotka eivät pidätä Paviaani-Putinia kuten pidättivät minut.
Paviaani-Putin kutsutaan valtiovierailluille ja syötetään ja juotetaan.
Taspuolisuutta kv-oikuteen, kiitos
serbisika Slobo Milo
vankila
Haag

Lehdon kansainvälinen lehdistötiedote:
Russian murders must be stopped in Tsetsenia
Russia Shit state must return our occupied territories, too. Paboondog-Putin to doomed into Haag!
Seppo Lehto - Russianshitstate down - applauses, thanks.
PS:) Hakerkreuz = Svastika is a holy mark in Finnland, too.
... not only in Asia.
LONG LIVE SVASTIKA HOLY INTERNATIONAL FANTOM HAPPINESS MARK

Nimim. Résistant vastaa:
Pauvre pomme !
Mais les Russes ont bien raison de défendre la Tchétchénie contre l'islam, car c'est de celà qu'il s'agit ! De celà et des ressources pétrolières de cette région que les américains essaient de se mettre dans la poche, comme la trés islamiste Arabie saoudite...
Vive la Russie blanche !

Lehto vastaa:
Seppo Lehto Freedom to Tsetsenia
Il n`y a pas aucun reason reflechir comme ca.
If you think so, you must understand HITLER and his regime against russian communist shit & subhumans and theri terror in Ukrain, Baltic states etc.
If you a real thinkin man you understand that Tsetsen nation is part of Western humanity issues. Russia has done a lot misshandling, stealing, robbery, murders, holocaust alike Slobo Milosevic in ex-Jugoslavia.
Baboondog Putin must be deleted or doomed in Haag alike S.Milosevic.
It`s nothing to do with islam or colour of skin. Tsetsen nation used to be christians before russians. Skin and eyes are more european than in many people in France today.
You are stupid russofilian parasite
Maybe you are a franconegro, too?
Seppo Lehto - Free Tsetsenia = Long live brave Tsetnian nation

Slobodan Miloshevitsh kommentoi:
President of Russian subhuman shitstate Baboon-Putin is my co-criminal and must been doomed with me.
Slobo Milosevic
Serbian shithead in Haag

Lehto kritisoi epäterveitä elämäntapoja:
Tupakanpoltto & kaljankittaus pannaan uuden monitoimihallin ja koko keskustan alueella
... samoin kuin yleensäkin allensakuseskeluun verrattavat törkyiset tavat, joilla vaarannetaan oikeiden ihmisten oikeus puhtaaseen ilmaan.
Katsokaa ympärillenne - Onko USA:n tapaisessa läskikulttuurissa mitään ihannoimista.
Roskaruokaa ja tupakkia tarjolla joka kadun kulmassa.
"Oi aikoja, oi tapoja" - jo muinoin Roomassa.
Miksi mistään ei ole opittu?
Seppo Lehto - antismoker & AKS:n lipunkantaja

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Huonoa esikuvaa antavat marokkolaiset sätkänvetäjät pois Suomesta

Lehdon lehdistötiedote:
Press release 26.2.2002 Lehdistötiedote
Virallinen tutkintapyyntö virkamiesten ja hallituksen jäsenten rasismista ja poliittisesta syrjinnästä tsetseenejä kohtaan
............................................
Virallinen tutkintapyyntö Oikeusministeriölle, Eduskunnan oikeusasiamiehelle, valtakunnansyyttäjälle, oikeuskanslerille MOT:n dokumenttia ja ksv:iä eri ihmisoikeusraportteja hyväksikäyttäen totuus siitä syyllistyvätkö maamme virallisen ulkopolitiikan virkamiehet ja hallituksen jäsenet RL:n sanktioimiin syrjintätoimiin tsetseenitaustaisia kohtaan?
Olkaa hyvä ja tutkikaa edes omien viranomaistemme esteellisyys ja SNS-taustat ko. viranhaltijoina, jotka jarruttelevat tsetseenien turvaansaattamista maahamme ottan mieluummin muiden eli entisten siirtomaiden ongelmia taakaksemme esim. Afrikan sarvesta
VAADIMME MAAMME HALLITUSTA VASTUUSEEN PAKOLAISPOLITIIKAN TSETSEENEJÄ SYRJIVÄSTÄ KÄYTÄNNÖSTÄÄN, SEKÄ VASTUULLISIA VIRKAMIEHIÄ VIRKARIKOKSISTA SYYTETTÄVIKSI, SAMOIN KUIN ETUSIJAN MYÖNTÄMISTÄ TSETSENIITAUSTAISILLE IHMISILLE MAAMME VASTAANOTTOKESKUKSISSA
TARVITTAESSA VALMIUDET SAMAT KUIN KOSOVONKIN KOHDALLA PAKOTTEITA MYÖDEN NATO JA EU OVAT VASTUULLISIA KATSOESSAAN LÄPI SORMIEN KREMLIN TOIMEENPANEMAA KANSANMURHAA KOKO MOSKOVAN OBLASTIN HALLITSEMILLA ALUEILLA.
Moskovan ja sen kansanmurhahallinnon edut eivät voi olla samoja kuin EU:n ja Naton lanseeraamien lakien ja asetusten, sekä Geneven sopimusten takaamien pakolaissopimusten.
Vaadimme Euroopan sotarikostuomioistuinta valmistelemaan Putinin hallinnon vastuuseen saattamista, samoilla periaatteilla kuin Slobo Milonkin yhteydessä on menetelty.
Isänmaan Asialla r.y.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Suur-Suomi r.y.
pj. Seppo Lehto
palaute: suursuomiy@yahoo.com , seppo_lehto@yahoo.com
Taustaa tutkintapyynnöllemme:
Tsetsenian vastainen Holocaus-ohjelma nauttii kyseenalaista USA:n, EU:n ja Suomen suostumusta
Erkki Tuomioja (ulkoministeri) osallistuu rasistisiin tsetseenien vastaisiin toimiin, siinä kuin muutkin virallisen vallan edustajat niin idässä kuin lännessä
Rakkikoiran räkytystä kyllä piisaa Erkki Tuomiojasta alkaen ns. turvallisiin kohteisiin, kuten Israeliin ja USA:han. ... tiedossa on että ns. demokratioissa siedetään toisinajattelua, niin omien kuin toisten taholta, muttei Moskovan hallinnoimilla alueilla.

Lehdon kunnallisaloite:
Kunnallisaloite Tampereen kaupungin uudelle asutukselle 27.2.2002
Tampereen Teiskoon Uus-Tsenenian kaupunginosa
Samalla ev.lut.srk saa sisälähetykseen uuden käännytyskohteen kirkassieluisista veriveljistämme uljaiden tsetseenien jälkeläisistä.
Amuriin, Petsamoon mahdolliset muut uljaat uskonsoturimme, mikäli Teiskossa tulee jtkn. muita ns. komuvihreitä arvoja vastaan, ettei n. 200 000 tsetseenia mahdu Teiskon alueelle.
Tarvittaessa Teiskon asutusta voidaan laajentaa Länsi-Teiskon puolelle ja samalla liittää Kuru Tampereeseen.
Seppo Lehto - innokas uudisasuttaja AKS:n hengessä
Tsetseeniveri lörppähuulitsuhnasuomalaisiin palauttaa AKS:n hengen kansakuntaamme:) ... ja saamme karistettua henkisen miehittäjä-Ryssänpelon tulevista sukupolvista, joita on mädätetty tähänasti mm. ortodoksislaavien Ryssänkirkolla ja Leninmuseolla.

Johannes Virolainen varoittaa hallitusta:
JUMALALALLINEN KIROUS ON KOHTAAVA PAAVO LIPPOSTA JA HALLITUSTAAN LÄHIAIKOINA TÖRKEISTÄ RYSSÄLÄISISTÄ PUHEISTAAN JA TEOISTAAN
JOHANNES VIROLAINEN

Presidentinkanslian sihteeriköt kommentoivat:
Perkele kuolleetkin Johannes Virolaisesta alkaen ymmärtävät enempi Ryssän päälle kuin maamme hallitus:)
Presidentinkanslian tuherotpimpsit

Lehto kritisoi poliisin toimintaa:
Turhanpäiväisiä poliiseja vahtimassa ihmisten tavallista liikennettä
esim. itse sain 2:t sakot naurettavilla perusteilla: 1) mukamas "Liikenteenvaarantamisesta", kun käännyin oikealle tyhjällä osuudella, kuulemma punaisia päin kun autoni liukui alamäkeen niin ettei enää ollut muuta järkevää vaihtoehtoa kuin jatkaa matkaa esteettömästi tai jäädä nokka osittain tieosuudella.
2) punaisia päin tyhjällä tieosuudella, jossa helvetin kaukaa tuleva poliisiauto katsoi syyllistyneeni jälleen "Liikenteenvaarantamiseen" valaistulla tieosuudella.
Vittu sanon, ... tavallisen tyhmiä pöljiä ... tuollaisille palkanmaksu on kuin Ryssän persettä nuolisi. Muualla euroopassa esim. ei oikealle kääntymistä katsota liikenteenvaarantamiseksi, vaikka varmasti on vilkkaampi liikenne kuin Suomessa. Joten ainakin tässä asiassa Suomen kansallinen liikennelaki on suoraan Ryssän perseestä. .. ja samoin kaikki ko. lakia soveltavat hikiset poliisit.
Ko. sakot eivät paljon sydäntä lämmitä pienistä tuloista. .. toivottavasti poliisit menivät runkulle ko. temppunsa jälkeen.
Seppo Lehto - omalla nimellä

Presidentinkanslia kommentoi:
Vaadimme poliisia tutkimaan Ryssän sotarikoksia rehellisten ihmisten vainoamisen sijaan
Presidentinkanslia

Lehto raportoi:
Tapasin tänään 1.3.2002 vankeinhoidon pääjohtaja Salmisen kello n. 13:30 Tammerkosken sillalla aurinkoisissa merkeissä
Annoin palautetta laki & oikeus tv-ohjelman perusteella sakkovankeista ja koppikorvauksista.
Toin esiin mm. oman Ryssänvastaisen kritiikkini muunnot ja peräsin hänen kauttaan muutosta oikeusjärjestelmän epäkohtiin mm. sakkovankien eriarvoiseen kohtaloon. Vrt. vankeus voidaan muuttaa yhdyskuntapalveluksi, sakot vain vankeudeksi.
Saattelin Vanhan postin ovelle, josta annoin jatkaa tapaamiselleen.
Seppo Lehto - Eu:n ihmisoikeussopimusten täytäntöönpanoa vaativa

Esa Torspo lähestyy Klasua:
Jos Klasua yhtään lohduttaa, ystävälläsi Seppo Lehdolla on viimeiset vapauden ajat käsissään, koska hän kaikessa saamattomana miehenä ei kykene maksamaan kansankiihotuksesta annettuja sakkojaan eikä toisaalta yhdessä Pekka Siittimen kanssa toteuttettujen perversioiden jälkiseuraamuksia, joihin liittyy mm. miesten väkisinmakaamisia. Voihan olla, että vankilassa Seppo löytää uuden "morsiamen".
Esa Torspo
Seppo "SS-lehtolapsi Laatokan" Lehdon tekemisten virallinen tutkija

Presidentti Miloshevitsh kommentoi:
Miksi lähetätte ryssäläisiä fantasioitanne vankilaamme Haagiin, hyvä Esa Torspo
Slobodan Milosevic
Serbisika

KM-tietotoimisto kommentoi:
Esa Torpso saattanee joutua silvotuilla ryssänkyrvillä tehtävän homoraiskauksen uhriksi: )
Km-tietotoimisto

Myös presidentti Putin kommentoi:
KUTSUMME ESA TORPSON ELI TUNNETUN RYSSÄLÄISEN PERSEREIKÄMME NUOLIJAN JÄLLEEN NUOLULLE
- OLEMME OLLEET VIIKON SIIVOAMATTA ANUSTAMME, MITÄ NYT PAAVO LIPPONEN KÄVI SAMMAKKOHÄRÄNKIELELLÄÄN VÄHÄN NUOLEMASSA
Voit ottaa muutkin tunnetut ryssäläiset mukaan.
PS:) Ryssäläistä paskaa riittää kaikille halukkaille.
PAVIAANIKOIRA PUTIN
YOUR GRACE
MOSKOVA

Esa Torspo vastaa:
Seppoa on alkanut oikeasti pelottamaan vankilaan joutuminen, koska hän on ottanut argumentoinnissaan käyttöön homoseksuaalisuuteen viittavia termejä. Seppoahan odottaa morsian vankilassa. Parempi toisaalta niinkin kuin ystävänsä Pekka Siittimen käyttämät pedofiliaviittaukset...
Esa Torspo
Seppo "SS-lehtolapsi Laatokan" Lehdon tapauksen virallinen tutkija

KM-tietotoimisto kommentoi:
Uskomme että "Esa Torspo" corolla_dx@hotmail.com ei kelpaa kuin neekereiden morsiameksi - kun ensin vedätetty hampaantynkät irti ryssäläisestä montustaan : )
Uskomme myös että ko. Esa Torpso on salanimensä takana vain näppylänaamainen rippikoulupoika, joka ei ole vielä kuin nykäissyt tumppuunsa naapurin koiran lisäksi.
Km-tietotoimisto

Myös presidentti Miloshevitsh kommentoi:
Esa torspo keskittyy nyt vain nylkyttämään vuohia ja lampaita niin kuim meillä Balkanilla on tapana
Serbisika Slobo Milo
vankila
Haag

Herra Jumala varoittaa Klasua:
Herra Jumala varoittaa esinahatonta talimidorampa Klaus Juutilaista
Herra Jumala julistaa esinahattoman Klaus Juutilaisen pannaan ja jumalankiroukseen lausumiensa takia
Kaikki tiedämme että Klaus Juutilainen syntynyt ugriäidistä, eikä mistään juutista tai jutkusta, vaikka hyvinkin jutku on kaikilta luonteenpiirteiltään, sekä talimidokädeltään, mikä ei kelpaa kuin lehmien synnytinaukkojen tukkeeksi tuli sieltä mitä sitten milloinkin.
Hänen lausumansa ovat Klaus Jutkusialle tyylille uskollisia kuolemaansa saakka, mikä saattanee koittaa hyvinkin pian.
Tammerkoskesta saattanee löytyä tämän kesän jäljiltä epäonninen lapasorsa, mikä ei onnistunut pääsemään rantaan saakka ramman talimidonsa räpylöimänä, vaan löytyy hullunkiilto silmäisenä kellumasta viimeisenä jäykistyksenään talimidokäsi sorsaraukan raiskaukseen keskittyneenä ja toinen käsi kouristuksenomaisesti sirppiin ja vasaraan nojautuen ( koru ).
Herra Jumala ( jota sinun on syytä pelätä kaikessa ryssäläisyydessä Klaus Juutilainen )

Presidentti Halonen lähestyy Setan homoja:
Kehoitamme kaikkia Setan homoja ottamaan elimensä pois toistensa peräsuolista ja ryhtymään siemennysmielessä astumaan Setan lesbojäsenistöä isänmaamme nimimissä.

Jutkusian paljastaja raportoi ryssäläisten liikkeistä:
Pitääkö paikkansa että Klaus Jutkusika oli joutunut pilkkomaan puita Pekka Siitoimella käydessään viikottaisella moloaposkeen reissullaan?
Pekka oli kuulemma laittanut siivoamaan kakkihousunsa, kun mokoma ryssäläinen tenuvaari on nykyään halvaantunut toisesta raajastaan.
Esa Torpso oli saanut siivota Pekka-Sian hikiset munat Klaus Juutilaisen suihinottoa varten, kun ei mokoma rampa pysytynyt räpylällään kunnolla edes toisen munia siivoamaan.
Olavi Mäenpää oli vain maataretkottanut ko. Juutilaisen vierailun ajan perse revähtäneen näköisenä housut kintuissa Pekka Siitoimen sohvalla. Verinen visva vain oli valunut reittä pitkin Pekka Siitoimen koirankarvaiselle matolle.
Jutkusian paljastaja

KM-tietotoimisto jatkaa Esa Torspon kritisointia:
Me tiedämme ettei Esa Törppö ole sankkerivittuista neekerihuoraa kummempi jutkuryssykä
PS:) Annoimme tosiasioiden puhua puolestaan
Km-tietotoimisto
Mariankadun ryssäläisyyttään katuvat entiset ryssävitut
Helsinki

Suomen ulkopoliittinen johto pahoittelee Tshetshenian kansanmurhan suosimistaan:
Olemme tehneet syntiä- pyydämme anteeksi Ryssän uhreilta Ryssän tukemista.
Ansaitsisimme tulla itärajalle muilutetuiksi.
Suomen ulkopoliittinen johto

Klasu analysoi maailmanpolitiikkaa:
Suomessa on liikaa tunteella sijaa arvioitaessa suhteita erilaisiin järjetöihin, joissa Suomi ei ole mukana. Fredrik Suuri sanoin aikonaan laajaan sotakokemukseen perustuen, että "Tietoa on jokaisella, mutta taito itse ajatella on harvinainen luonnon lahja." (Kentnisse kann jedermann haben, aber die Kunst zu denken ist das seltenste Geschenk der Natur)
Media toitottaa jatkuvasti, että NATO käy sotaa terrorismia vastaan, mutta mm. Luftwaffe kenraali ja Bundeswehrin tarkastaja Harald Kujat, joka on myös Saksan edustaja NATO:ssa on yhä toistanut, että USA ei ole kertaakaan käyttänyt NATO-komentojärjestelmää sodassa terrorismia vastaan.
Siitä huolimatta NATO on ottanut V artiklan käyttöön; kuitenkin NATO on täynnä erilaisia ja monia voimia, joiden käytöstä sovitaan aina etukäteen. Voimien määrä on lisäksi kasvamaan päin tulevaisuudessa.
Saddamin rinnastaminen mm. Miloséwitziin lienee liikaa, koska Serbien presidentti syytti Saksan tiedustelupalvelua ja sen toimintaa koko Balkanin sodan synnyttäjäksi Haagissa.
Eikä hän kyllä ihan väärässäkään ollutkaan: Kysymyshän oli tilanteesta, jossa juuri nämä liittoutuneet antoivat Balkanin Serbian etupiiriin II maailmansodan jälkeen. I maailmansodan jälkeen alue otettiin pois Itävalta-Unkarin etupiiristä.
Tietysti Balkanin sota täytti omaa funktiotamme, jossa Balkan ajettiin vastakkain entisten liittouman kanssa tehokkaasti, joten pyrkimyksen onnistuivat. Serbian ja lännen perinteinen liitto, joka kesti kaksi maailmansotaa pystyttiin särkemään ja se tehtiin taitavasti hankkimalla mm. Kroatialle täysi itsenäisyys takaisin (!)
Balkanin sodan suurimpia voittajia onkin Saksa, joka sai vanhoja liittolaisiaan irti Serbi-Jugoslaviasta ja niin, että media ei edes huomannut asiaa ...
KvG

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Natokin on ollut tukemassa Ryssän toimia Tsetseniassa, valitettavasti! Samoin kuin EU, USA, EtyK jne.

Presidentti Putin lähettää suosituskirjeen Suomen kansalle:
Suosituskirja Suomen kansalle 1.3.2002 Moskova
Suosittelemme Seppo Lehtoa palautusneuvottelijaksenne miehitettyjen alueidenne osalta - Paavo Lipponen kun kävi taas kylässä ei osannut kuin persettäni nuolla ... ja tunkea rahaa tilille
paviaaninaamainen ryssäsika Vladimir Putin

Klasu uhkaa Lehtoa:
Tunnetko venäläisen ruletin? Ainakin olet mieltynyt siihen paljon, koska pelaat sitä kanssani tänään ja panoksena oma elämäsi.
Et ole soturi, vaan jatkuva totaaliaseistakieltäytyjien kanssa veljeilevä ja heidän surkimusten surkea ja nyyhkyttävä puolestapuhuja (vrt. tiedote 19.10) Tosin tässä ruletissa kanssani meillä on jokaisessa pesässä patruuna ja sodassa jo kerran mukana ollut veitsi katkaisee heti kaulasi kurkun ... kun kuvio tai suunnitelma on valmis ja lopullisesti kunnossa; virheesi on ollut se, että olet hankkinut itsellesi vain verivihollisia. Lasku tulee maksuun pian ja korot lunastetaan vielä lisäksi pojallasi

/KvG

Presidentinkanslian sihteeriköt kommentoivat:
Klaus Juutilainen on säälittävä ryssäläinen rutjake uhkaillessaan 11 vuotiasta viatonta poikaa: (
Presidentinkanslian tietotoimisto
Hampaanvälit täynnä Halosen vitunkarvoja

Myös Otto Auranen kommentoi:
Tässä lienee hyvä tilaisuus pyytää Klausia lopettamaan oman pään sisäisten juttujensa kirjoittelu Tampereen Maan ystävien ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan tasa-arvojaoston sp-listoille. Klaus, älä ole samanlainen pässi kuin Seppo. Lopeta ko. listojen kuormittaminen, jooko?

Klasu vastaa:
Alä käännä asiaa epäolennaiseen asian ytimestä.
En ole kirjoittanut nyt kyseessä olevalla aksentilla yhtäkään sinne ja et löydä henkilökohtaisen tietokoneeni IP-numeroa sieltä?
Ehkä Lehdon vuosia kestäneihin spammeihin itse olen koneellani muutaman kerran vastannut, mutta en kertaakaan väittämääsi harrastanut. Aika moni on vastannut.
Poliisitietojen mukaan Seppo Lehto oli pidätettynä perjantai iltapäivän kuulustelujen takia mm. eduskunnasta ollaan tehty toistakymmentä rikosilmoitusta Seppo Lehdon spammista yms.
Seppo Lehdon paikka on vankila, jonka suljetulle osastolle olen häntä ehdottanut toimitettavaksi alusta alkaen; joidenkin ko piirien etu on kuitenkin antaa Lehdon toimia tai "rahoittaa" Lehdon toimia. Motiivit lienevät meille selviä.
Lienee Tampereen yliopistolla vastuu siitä kenen käyttöön tietokoneen antaa; asiaa ei voi puolustella mitenkään, koska kysymyksessä on rikoksentekoväline ja näin Tampereen yliopisto myötävaikuttaa rikosasiaan. Tuntien Tampereen yliopiston taustan voin ymmärtää tämän "taktiikan" suhteessa Seppo Lehtoon aivan hyvin. Liekö siitä jopa sovittukin, ainakin sanoitta ilman todistettavia dokumenttejä?
____________________________________________
Klaus von Grewendorp | In bonus rebus - 1963 - incipt ©
e-mail: klaus@karjala.net URL:
www.saunalahti.fi/~vaino2

Presidentinkanslian tiedotusosasto kommentoi:
Otto Auranen (liotau@uta.fi) puhuu roskaa.
Seppo Lehto ei ole mikään pässi vaan viestinsä ovat asillista miehitysvääryyden arvostelua.
Klaus Juutilaisen vertaaminen puolestaan pässiin loukkaa pässejä.
Presidentinkanslian tiedotusosasto
Mariankatu
Helsinki
Silvottu Tynkä-Suomi

Myös Herra Jumala kommentoi:
Tiineeksisaattamisesta ja pässiydestä Otto Auraselle
Otto Auraselle tarkennukseksi - Mikäli Seppo Lehdolla olisi pässin kivekset niin hän olisi laittanut kaikki naimattomat naiset jo tiineeksi, ... otto aurasen siskoa myöden lesbojakaan säälimättä.
Ruutta sisään ja hallelujaa, siinä olisi saanut kyytiä jo eduskunnan tunnetut lesboaktivistitkin oikein suursuomalaisten mällien saattamana. Mutta valitettavasti Herra Jumala ei ole kaikessa armossaan suonut kenellekään ihmisistä pässin laumapanoon tarkoitettuja siemenpusseja.
Herra Jumala - taivaassa ja maan päällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti