keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #25

Klasu jatkaa Lehdon kritisointia:
Jotta saatte totuuden Seppo Lehdosta, niin soittakaa joko Tamperelainen-lehteen tai Tampereen Poliisiasemalle: Siellä tiedetään hänen tiedotteistaan, että hän on Sotamarsalkka. Seppo Lehto on sotamarsalkka.
Puolustaakseen mielisairauttaan Seppo Lehto on esittänyt, että esiinnyn sukuni everstinä tai poliisipäällikkönä (sekin väärin suvussani on poliisikomentaja) ja asiassa mm. Jussi Halla-aho, Suomen Sisu, Mikko Mikonmaa jne. ovat tulleet mukaan Seppo Lehdon kanssa. Lehto itse esiintyy sotamarsalkkana.
Tutustuin Lehtoon Mikko Mikonmaa (Suomen sisu) välityksen kautta tarkasti 1990-luvun alussa ja sama Mikko Mikonmaa kertoi minulle vuoden 200 keväällä Jussi Halla-ahosta, joka alkoi häiriköimään minua vastaan. Kaikki ikävyydet ovat tästä lähtöisin elämässäni.
Kaikki poliisiasiani, oikeudenkäyntinit ovat tästä samasta lähteestä alkujaan täsmälleen. Lisätynä Teemu Lahtisella. Itselläni ei ole ollut koskaan mitään tekemistä ko henkilöiden kanssa.
Myös IP:n puheenjohtajan tapasin Tampereen IP:n tilaisuudessa ja myöhemmin Raimo Rosendahl väittää minun esiintyneen mm. Illu Juutilaisen nimissä, vaikka en ole Juutilainen sukunimeltäni. Tässä hän on saanut menestystä mm. IP:n jäsenien ja Suomen sisun joukkojen keskuudessa. Käsitääkseni Seppo Lehto on näiden väärennösten takana. Samojen järjestökjen tekemistä ilmiannoista teki Waffen-SS veljesapu minulle henkilökohtaisen tiedoituksen syksyllä 2000.
Eiköhän kaikki tiedä, mistä täysi PASKA on peräisin? Vai mitä? Paitsi tietyt idiootit?
Klaus

Klasu jatkaa aiheesta:
Tiettävästi yksi suurimmista nimellä Marskin Ritari-spammaajista on Seppo Lehto.
Tänääkin. No, IP:t ynnä muut Suomen Sisut uskovat siihen, mitä Seppo Lehto kirjoittaa tai faksaa. Heidän suuri sankari.
Gleichermacherei on eräs sana ja käytetyimpiä sellaisia Saksan oikeistosta; merkitsee samanlaisuutta tai sitä, että kaikista ihmisistä pitää tehdä yhtä samanlaisia heikkous akselilla. Seppo Lehto ja kumppanit tässä samanlaistamisen uskossa samanlaistavat itsensä surkeaan suomalais-ugrilaiseen ryhmään menestyneimmän päägermaaniheimon jäsenet!!!
Ja äitini oli siis Tuija Leena Juutilainen. Näin minun tuntijani esiintyvä vakuuttaa julkisuudessa. Mitähän tammenlehvä-kodin sairaanhoitaja tästä sanoo; olen kehoittanut tekemään rikosilmoitus yksityisyyden loukkaamisesta.
Juu, Juutilainen ei ole edes mikään sukunimi. Tuija-Leena ei ole äitini. Mutta sitä ei voi olettaa jonkun Seppo Lehdon ymmärtävän. Olen itsekin saanut Erik Mannerheimin nimellä faksin, jossa vaadittiin Vanajaveden kartanon palauttamista oikeille omaisilleen 1990-luvun alussa yli 10 vuotta sitten.
Tämä on sitten sitä rikollista toimintaa Seppo Lehdon mukaan, jolla on itsellä ollut satoja tutkimuspyyntöjä Tampereen poliisissa.
Minun isäni serkku oli koko Hämeenläänin poliisikomentaja, jotka vanhemmat poliisit tuntevat ja tietävä. Sinä Seppo Lehto olet pelkkä surkimus, joka vahvisti edellisellä kirjoituksella Vanajaveden kartanon anastuksen. Ei ihme, että olet Jussi Halla-ahon ystävä.
Vanajaveden kartanon omistaja toimitti maalle aseet, joilla torjuimme Venäjän suurhyökkäyjksen 1944. Seppo Lehto ja Jussi Halla-aho pitävät liikemiehen kartanon anastusta hyvänä, kirjoitustensa mukaan (ks. Lehdon kirjoitus "fakseista" Erik Mannerheimin nimellä koskien Vanajaveden kartanoa) Olen saanut itsekin näitä asiallisia fakseja, jotka olivat monien allekirjoittamia toisin kuin Seppo Lehdon ryssäläisten nimillä väärentämät.
KvG

Klasu lähestyy Jussia:
Vain pienen pieni tekninen huomautus, jotta tarkka totuus eri asioista ei unohtuisi; itse kerroit taannoin, että et ole syytettynä oikeudessa, vaikka olet todella syytettynä, juridisen tietämyksen mukaan. Miksi niin? Missä asemassa käsität olevasi? Asianomistajana allekirjoittanutta vastaan?
Erikoisia väitteitä. Kertoisitko, miksi et ole syytettynä vielä tarkemmin, koska väität tuntevani minut, vaikka en ole koskaan tavannut Teitä, paitsi nyt oikeussalissa.
Ystäväsi Seppo Lehto (kai tiedät ystäväsi Seppo Lehdon?), joka esiintyy totuuden torvena väittää mm. Tuija - Leena Juutilaista äidikseni? Näin siis mies, joka väittää tuntevani minut. Tältä pohjalta kaikki, mitä Lehto sanoo on totta ugrien keskuudessa. Minusta alkaa tuntua, että Juutilainen nimi, joka ie ole sukunimi on sekoittanut hänen päänsä samallalailla, kun että juutilainen on yhtä kuin suomalainen. Tarvitaan paljon ymmärrystä, jos näitä ymmärretään. Hän onkin tuomittu jo 1990-luvun alussa väärentämisistä rikosrekisterin mukaan.
Siis asiaan, en ole koskaan asunut Pyynikillä, sen läheisyydessä kyllä, mutta en itse Pyynikillä. Tarkista paikanmäärityskykysi ystäväsi Seppo Lehdon kanssa. En myöskään ole koskaan asunut Tesomalla (enkä tänäänkään), sen läheisyydessä (lapsuuden kotini Epilänharjulla) ennen ja tänään kylläkin. Mutta en tarkasti Tesomalla. Katso karttaa tarkemmin, kun Teillä on yksi osoitteeni! Omistuksessa oleviin tontteihin en halua tässä puuttua, koska en anna aseita kommareiden ja bolsujen käsiin. Tiedäthän?
Hovioikeudessa tutkitaan asiaasi ja toimintaasi. Aika on kaukana, jolloin germaanien omaisuus takavarikoitiin Suomessa Teidänlaisten ryssien vuoksi.
Ystäväsi Seppo Lehto on kertonut, että hän ei hallitse auton peruuttamista ollenkaan, eli näin ollen ympäristön hahmotus puuttuu täysin. Onko tässä taipumuksessa yhteisen ystävyytenne perusta? Vai Suur-Suomessa, jota Otto Wolle Kuusinen ajoi?
Taidat sairastaa samaa tautia (luu näkyy silmissä?), koska et edes pysty hahmottamaan mielessäsi tarkaa katuosoitteiden oikeaa kaupunginosa sijaintia tänään, vaikka olet tamperelainen toisin kuin allekirjoittanut. Kerrot myös kotisivullasi asiasta, että matemaattiset taitosi ovat yhtä kuin 0. Luin asian saksaksi.
Jospa nyt katsoisit tarkemmin karttaa ja määrittäsit ensin asuinpaikkani (osoitteesi mukaan) oikein. Paikanmäärityskykysi on yhtä heikkoa, kun saksan kielioppisi hallinta ja tietokoneen käyttötaitosi (vrt. naurettavat tekniset suojauksesi). Pyynikki tai Tesoma, molemmat vääriä asuinpaikkojani kaupungin nimi-maantiedon mukaan.
Summa Summarum: Ympäristön heikko hahmotus, saksan kieliopin tuntemuksen heikkous, tietokoneen teknisen osaamisen heikkous, mistä nämä kaikki piirteet kertovat? Kerro minulle, koska kaikki ovat mustaa valkoisella, mutta toisaalta et tiedä edes olevasi syytteessä, joten en voi odottaa Teidän ja Seppo Lehdon esiintyvän muuna kuin Sinä, mitä oikeasti olette.
Klaus

Klasu jatkaa Jussille:
Odotatko Jussi Halla-aho venäläistä valvontakomissiota Suomeen, kun väität että et ole syytteessä? Etkö ola vastaaja rikosasiassa? Voisitko määrittää juridisesi aseman tarkemmin, koska en ymmärrä tuollaista juridiikkaa? Mistä se on peräisin?
Viittasit jo siihen, että Euroopan tuomioistuin ei tutki ihmisten keskinäisä riita-asioita. Niin, en ota kantaa mielipiteisiisi, mutta täysin varmaa on, että se tutkii asian, jota käsiteltiin 29.4.2002 Tampereella. Ymmärrä, että juuri sitä tutkitaan, ei mitään riitoja. Asia menee sellaisenaan eteenpäin.
Minkälainen juridinen tuntemus Teillä on oikein asioista, kun väität, että Euroopan tuomioistuin ei tutki rikosasiaa, jossa olet vastaajana?
Ole varma, että tule tutkittamaan asian joka juridisella taholla. Euroopan tuomioistuimessa ei ole ryssiä, vaan Saksalla on siellä suurin edustus, niinkuin EU-parlamentissakin. Tarkista tietosi ja väitteesi. Toisaalta ryssien mielentarkkuus tms. ei ole oikein kovassa huudossa koskaan ollutkaan ...
Kannattaa myös muistaa, että kuulun tarkasti germaanien erääseen menestyneimpään pääheimoon ... niin asiaa olisi kannattanut harkita vähän tarkemmin.
Talotehtaita on paljon muuallakin kuin USA:ssa. Katsotaan nyt kuka nujertaa ja kenet tulevaisuudessa. Tämä on aloittamanne pelin henki koskien sukulaisia ja jälkeläisä yhtälailla!
Talotehdas asiakin tutkitaan oikeudessa tarkoin ja lähettämäsi viestisi sinne, riippumatta, mitä suollat ystäviesi kanssa.
Klaus

Klasu uhkaa etnisyytensä repostelijoita:
Etnisyyteni repostelijat haastetaan oikeuteen
Yhteiskunnassamme on tarkkoja lakeja, jotka säätelevät tarkasti sananvapautta ja kirjoittamista. Yhteisistä säännöistä ollaan sovittu lainlaatijoiden keskuudessa etukäteen eli säännöt ovat selvät. Lakeja ja niiden sisältöä säätelee myös eurooppalaisesti sovitut lait, joiden pitäisi kuvastaa tapaoikeutta, mitä suurimmassa määrin.
Ne, jotka haluavat repostella sukuani tai etnisyyttää voivat kirjoittaa tarkasti oikealla nimellään, jotta asia voidaan käsitellä ja puida sitten lakituvassa myöhemmin yksityisyyden loukkaamisena. Minä en vastaan Teidän huonosta itsetunnosta tai huonoista kotioloista; en ole ollut vastuullinen niistä, joten jättäkää minut rauhaan tai käsitellään asiat lakituvassa.
Hampurissa käsitellään jopa linkattujen linkkien sisältö lakituvissa, jos se on asiaton. Eli jos linkkaat asiattomasti linkin saat rangaistuksen siitä (juridinen ennakkotapaus) suomalaisasiamies Olavi Koskelan, Suomen Sisun parayhdistysten jne. kannattaa huomata ko lain kohta, sillä minulla on aikaa. Halla-aho tapauksessa voin tarkistaa parayhdistyksen jutun vielä Euroopan tuomioistuimesta. Toistaiseksi meillä on olemassa omat aidot sukunimet syntyessämme ja myös etninen ryhmä; nimistä päättää vain perhe ja suku. Asiaa säätelee myös sukunimilaki juuri tarkasti tuossa perhe ja suku-kontektissa. Muille asia ei kuulu. Pakko-ukrilaistamiset ovat tuomittuja tekoja ennakolta tänään ja ne rangaistaan nykyään Euroopan tuomioistuimessa viimeistään ja asiasta maksetaan myös korvaus. Tämä koskee kaikkia etnisiä ryhmiä, joiden oikeuksia yritetään vähentää painostamalla heitä luopumaan identiteetistään, mikä on hyvin tavallista ja yleinen ilmiö.
Lakiin yksityisyydestä sisältyy mm. sukupuolielämä, kielitaito eli ilmaisukyky jne. Näiden jatkuvasta loukkaamisesta on määrätty myös rangaistus. Ilmeisesti Jussi Halla-aho katsoo, että laki ei koske häntä ryssän opettajana, vaikka tiettävästi yrittää päästä lainlaatijaksi. Tosin tietyt vapaamuurarit, kuten tuomari Olli Veneskoski ei tunne velvollisuutta noudattaa lakia tuomioissaan, kun on kysymyksessä slaavi- ja venäläisveli slooseista.
Halla-aho ilmoittaa, että hänen matemattiset taidot ovat yhtäkuin täysi 0 sivuillaan ja että viettäisi Nauru-saarella yksin lopun elämänsä?
Vastaavanlaisia ovat olleet kommenttinsa mm. saksan kielestä, jossa tuplasti enemmän eri muotoja kuin venäjän kielessä ja jossa vaaditaan vähän matemaattista ymmärrystä, joka Halla- aholla puuttuu oman ilmoituksen mukaan täysin. Tällöin ei ole ihme, että Halla-aho tarjoaa mm. poliittisesta kirjeestä mitä erikummaisimpia muotoja perustaen ne yksinomaan venäläisyyteen.
Valtiollisia kirjeitä on myös ollut monia; yhden sinetin, kahden sinetin jne. Eli einer Verheugen Brief minulta on täsmälleen oikea muoto. Toinen olisi Einer Brief an Verheugen, mutta se ei omaa sellaista valtiollista konnotaatiota, kun olisi tarvis ja, mitä itse hain takaa.
Jokainen Halla-ahon opetus on ollut "ryssäksi" opetettua pelkkää näsäviisautta, vaikka yhtään mitäään sisältöä eli samallalailla kuin Seppo Lehto, jonka ystävä ja kannattaja hän on ollut.
Muuten sama laki yksityisyydestä koskee myös palstoja ja niiden ylläpitoa, jos lain vastaisuuksia esiintyy. Miehuuden mitta ei ole laittomuudet yms. Päinvastoin. Sen takia ne ollaan jo etukäteen sanktioitu moraalittomana käytöksenä.
Olen huomannut, että Teistä kestään ei ole fyysiseksi taistelijaksi ja siksi tekstejänne ei voi ottaa todesta, vaan ne ovat häiriintyneiden mielten tekemiä (vrt. halla-ahon ilmoitus vaikeasta lapsuudestaan kotisivuilla) eli asiat on parempi setviä lakituvassa, kun jatkaa täysin 0-keskustelua.
Klaus

Olavi Mäenpää kommentoi:
Lapasorsat ( seppo.tiitinen@eduskunta.fi, kjutku, jne. ovat homojen sukua ja vaaraksi yhteiskunnallemme sen kaikissa muodoissa.
Klaus Jutkusika on eräs tunnetuimmistamme naishormooneja nappaava piilotransumme, joka tykkää leikkiä niin hame, kuin kukkakuviollisissa sukkahuosuissa Barbaransa kanssa lesboleikkejä.

Klasu uhkaa ugreja:
Seppo Suomalaisen áka Ugrilaisen c/o SIIRTOLAN alias Igor Irstaan, kansan armeijan ryssän panssareiden alikessun, taistelukyvyssä on näemmä hyvin pahoja aukkoja mm. taistelun stressin sietokyvyssä. Taistelun stressisietokyky on jo kauan sitten pettänyt ja pettää koko ajan pahasti Sepon taholta. Ugrin hermot menivät jo ... luonnollista.
Tämä yleinen naismainen lapa yms. -intoilia, joka pelkää jopa veren näkemistä ja kaksintaisteluja, oli kertonut Poliisille eli tarkasti poliisi Seppo Mattilalle, että minä tapan hänet eli Seppo Lehdon. Taistelutilan stressin sietokyky siis petti jo täysin ...
Seppo Mattila kysyi minulta asiaa Lehdon kantelun takia viime keväänä ja vastasin sen pitävän täysin paikkansa; sodassa on yhteisesti sovittu laki eli tappaa tai tulla-tapetuksi, joka pitää kutinsa yhtä hyvin tänään kuin eilen. Tämä on laki Seppo Lehdon kanssa tänään; sitä mukaan mennään loppuun saakka. Seppo Lehto likvidoidaan.
Seppo Lehdon taistelukyky ja taistelustressin sietokyky näyttää hyvin pahasti ontuneen ja jopa pettäneen jo kauan sitten kaikkien edessä, myös poliisin, kun huutaa jo poliisia apuun, kun itse on aloittanut suun yleisen soiton ja uhkailun täysin tuntemattomien kanssa. Seppo Lehto oli kuulemma käynyt jo viime kesänä 2001 lukuisia kertoja minusta poliisiasemalle, ja kun häntä ei kuultu asiasta hän ivasi avoimesti Suomen germaaneja ja heidän mielistelijöitään aseman eteisessä. Seppo Lehhdon likvidointi ei muutu mihinkään päätetystä. Kohdeaika kevät 2003. Toivottavasti varaat rahaa, että lapsesi voivat haudata Teidät, sillä sosiaaliavusta ei makseta hautauskustannuksia.
Minulla oli viimeksi toukokuussa 2002 mahdollisuus tehdä Seppo Suomalaisesta alias Ugrilaisesta áka Igor Irstaasta c/o SIIRTOLA rikosilmoitus, kun tarkistin tuon Jussi Venäläisen áka slaavilaisen, alias Halla-ahon papereita asemalla. Tuolloin poliisi sanoi, että nyt rikosilmoitus Seppo Lehdosta. En tehnyt sitä, vaan selvitin siellä, että Seppo Lehdon kohtalo hoidetaan toisin tavoin ja asia tulikin ymmärretyksi rikoksentutkinta yksikössä. Nyttemmin olen valinnut tämän linjan loppuun saakka.
Olin myös äsken poliisiasemalla toisen kunnianloukkausjutun takia ja siinä ovat osallisina mm. Tamperelainen - Lehti, Soon communication ja Aamulehti, koska näiden mediat olivat pitäneet Seppo Lehdon tekemiä herjakirjoituksia minusta servereillään ja ko yhtiöiden edustajat ovat olleet asemalla kuulustelussa.
Todellinen syypää on ollut yhteiskunnan visvasyylä Seppo lehto, joka työntää jatkuvasti ko kirjoituksia kaikille mahdollosille palstoille päivätyökseen. Kun asiaan puututaan siihen puututaan lopullisesti.
Fyysiset lähitaistelut ovat vasta edessäpäin ja itse odotan niitä suurella antaumuksella. Antaa veren virrata oikein kunnolla ,,, katsotaan Saatanan Udmurtti-Ugri kuka on taistelija, jolla hermot pitää!!!
KvG

Olavi Mäenpää kommentoi:
Saamamme viesti Klaus Juutilaiselta on vain eräs ensimmäisistä aidsinsa oireista
Aidsin alkuperää hänen tapauksessaan on vaikea arvata, koska Tampereen eläintarhan paikalla on nykyään Tampere-talo.
Haluaisimme tarkistaa mm. poliisien edustajilta pitävätkö Klaus von Ju... väitteet paikkaansa miltäänosin?
Onko papereihin kirjattu Klaus Juutilaisen oheisessa kirjoituksessa esiintuomansa tappouhkaus?
Me täällä Turussa ollaan huolestuneita
Pertti Paasion avustaja
Che Que Wara paita päällään

Klasu jatkaa etnisyydestään:
GREWENDORP IST MEIN NAME
Grewendorp ist mein Name; und etnisch gehöre ich zur Eutten und Jüten!
Tuota alkeellista ugri-kieltä kirjoittavilla ei ole sukunimiä ollenkaan ollutkaan, vaan Rutosin kuningas on asettanut Teille sukunimenne pelkästää rekisteröinnin takia.
Juutilainen on nimenä etninen määritys eikä sukunimi. Kysypä ovatko mm. Juutilaiset Suomessa sukua keskenään? Eivät ole! Vaan jokaisen juutin taustalta paljastuu oma suku. Kokeilepa sanalla suomalainen paljon ugreja löydät? Se, että kuulun päägermaaniheimo juuteihin on yksi suuremmista ylpeyden aiheestani. Ylpeä siitä, että nimeni löytyy Klaus Juutilainen nimellä hausta Klaus von Grewendorp-kotisivuna. Se, että et tiedä ko asiaa ja ihmettelet sitä nähdyllä aksentilla kertoo millä tasolla olet kaltaistesi kanssa; yleensä Suomen äärioikeisto ja muu ummikko-ugri väestö, joka ei ymmärrä asioita kuin ugri konteksita, kuten itse Te.
Pystytkö edes erottamaan etnisyyden ja tarkan sukuperän muuten keskenään? Tekstisi viittaa että, et todella (tiedätkö edes kuka äitisi on?); et pysty erottamaan edes etnisyyttä (jonka pohjalta koko Balkanin sota käytiin 1990-luvulla) Suomessahan tähän ei ole muuten koskaan ollut mitään erityistä kysyntää. Juutit sentään ovat sivistyskansaa Viikinki-perinteineen tms. Suomalaiset eivät olleet koskaan kuuluja viikinkejä ja sivistyksensä ovat kopioineet germaaneilta. Te olette kaikki kopioineet germaaneilta. Kaikki! Ihan kaikki! Kirjapainosta lähtien elikirjoitetusta sanasta.
Taidatko edes sisälukutaidon? Itse kuulun Gutenbergin heimoon eli germaaneihin. Tuttu kirjakauppiaani kertoo äärioikeistolaisista, että he eivät edes taida sisälukutaitoa, kun käyvät ko kirjakaupassa (Seppo Lehto keräsi siellä nimiä ruotsin kielen täydeksi poistamiseksi, ei vapaaehtoiseksi tekemiseksi; hän väittä olevansa myös Jeesus Kristus siellä)
Suomalaiset ovat täysin kopioineet germaanien kirjanpainotaidon ja yhtälailla mm. luterilaisuuden, vaikka sonkaavat suomeksi luterilaisuudettaan invalideina. Miksi kopioitte meidän kirjanpainotaidon itse sitä keksimättä? Eivätkö kaikki oleetkaan ugreja eli kaltaisiasi ja ymmärsivät paremman päälle.
Tietääkseni tänne saakka etninen ryhmäni eli juutit ovat päägermaaniheimo ja myös menestyksekkäin sellainen germaaniheimoissa maailmalla; heillä juuteilla on oma valtio, he ovat englannin pääheimo saksien ja anglien kanssa Etelä-Englanissa, he ovat Reinin varrella, laaksoissa metsissä, Saksassa, Holsteinissa, Etelä-Ruotsi on myös 100% juutti pitoinen.
Juutit eivät ole keskenään sukua ja suomeksi juutilaiset eivät ole keskenään mitään sukua. Miksi todella tuntisin häpeää etnistä ryhmääni kohtaan? Miksi häpeän omaa etnisyyttäni, kun kuulun yhteen päägermaaniheimoon ja menestyksekkäimpään sellaiseen?
Siis en todellakaan tiedä, mitä hävettävää omassa etnisessä heimossa on? Se on minun germaanisen etnisen tutkimuksen perusta ja himo. Propagandaa voi esittää (0-suomalais-ugrien tapaan), mutta juutti on etninen nimitys ja juuteilla ovat omat suvut noissa suurissa maissa, jotka ovat maailmassa ykkösluokkaa. Puolestani saat niin paljon, kuin jaksat tässä elämässä huutaa, että olen juutti. Olen siitä enemmän kuin ylpeä, että kuulun tähän etniseen ryhmään.
Se, että kuulun juutteihin ei kuitenkaan merkitse sitä, että olisin kaikkien juuttien sukulainen; jos haluat näin sanoa, niin hyvä. Germaanisen pääheimon kaikkien jäsenien sukulainen.
Siis tarkista todella oma täysi tarkuutesi, kun puhut suvuista, joita Suomessa (ts. suomalais-ugrti eivät koskaan arvosta) peitellään samanalaistamisen nimissä.
Mitä muuten nimeni kuuluu Teille? Käsitääkseni se kuuluu perheelle ja suvulle lakien mukaan (vrt. sukunimilaki), joten jos jotakin puhut ja esität sukunimestä (ei siis etnisyydestä), niin kirjoita omalla nimellä, jotta oikeusprosessi yksityisyydestä voidaan käynnistää.
Oikeuskäsittelyissäni tms. kaikkissa papereissa kirjoitin nimeni Klaus von Grewendorp, jonka Euroopan tuomioistuin vahvistaa samallalailla. Tässä en ota kantaa suomalais-ugrilaisten kansallisradikaalien juttuihin ja pyrkimyksiin tai vastaavanlaisiin hallinnossa.
Käyntäntö on se, että oikeita sukunimiä käytetään. Jos haluat paljastaa, että olen Juutilainen, niin ole hyvä. Julista asiaasi niin paljon kuin jaksat päivittäin; se ei sukunimeämme muuta etniseksi ryhmäksi. Kieli, jota käytät ei edes tuntenut sukunimiä, vaan Rutosin kuningas antoi heille sellaisia vain rekisteröinnin takia; germaaneilla on ollut ties kuinka kauna sukunimet sukutunteen takia.
Jos Sinua helpottaa oma suku surkeutesi tms. voit kutsua minua myös etnisesti juutilaiseksi tms. Valinta on täysin Teidän omassa suomalais-ugrilaisessa marginaalissa, johon en ole koskaan kuulunut ja jos kuuluisin ugreihin etnisesti tai suvultani tuntisin todella alemmuskompleksia, mutta valintani olen tehnyt aikaisemmin enkä kuulu etnisesti enkä suvultani suomalais-ugreihin tai sitten suomalaisiin, joilla halutaan vetää kaikki maassa asuvat ugreiksi nykyisen slangin mukaan.
Eli haista Sinä Saatana paskakasa sitä, mitä itse olet niiden kanssa, jotka ovat surkeita suomalais-ugreja etnisyydeltään ja suvultaan ja muuttavat nimiään vain sen heikon itsetunnon takia. Teillä ei ole ollut koskaan mitään sukua ja veriveljenne asuvat Venäjällä. Etnisyytenne eli suomalais-ugrilaisuus on täyttä pohjasakkaa. Jokainen tietää tämän totuuden tarkasti ja jopa Te itsekin, joka puhut etniselle ryhmällesi kuuluvasta huonosta itsetunnosta ja alemmuudesta. Sitä Te olette; ei etninen ryhmäni ja sukuni sellaista edusta.
Erota hyvä mies etnisyys ja suku erikseen ja keskenään. Kokemuksen mukaan suomalais-ugrilaisessa kontektissa tämä on liikaa pyydetty. Koskee myös hallintoa, jonka mukaan kaikki nimet ja juuri tarkalleen sukunimet (vrt. suomalaisuuden liiton suosituksen ja hallituksen julkilausumat) pitää suomalais-ugrilaistaa tai muuten germaaneille käy Piispa Henrikin tapaan. Totuus ei kuitenkaan pala tulessakaan.
Te itse kuulutte sellaiseen marginaalin, jota ei kukaan viitsi kuunella Euroopassa ja siksi tuntee oikeutettua (mihin viittasit) alemmuuden tunnetta. Itse asiassa von Ribbntrop oli oikeassa, Te ja Baltia kuulutte Venäjän kansojen piiriin yhdessä siis Baltia ja Suomi ja ihmettelen, mitä tällainen roskaväki Unionissa luuraa. Unionia, jota johtaa Saksa, eivätkä mitkään Venäjän alkuperäiskansat.
Annahan ugri-surkimus palaa! Te olette pelkkä venäläinen marginaali, johon lisäksi haluatte tietoisesti samaistua!
Klaus

Illu Juutilainen kommentoi:
Nimesi on valitettavasti Klaus Petri Juutilainen meidän kaikkien Juutilainen-nimisten harmikiksi.
Meitä kyllä kovasti harmittaa, että lapasotka-jutikalla on sama nimi kuin meillä, mutta minkäs teet. Herra antoi herra otti, tyydy siihen hottentotti....
Illu Juutilainen
Ryssäntappaja
Taivas

Lehto kommentoi Tshetshenian tapahtumia:
Olimme onnesta mykkinä lukiessamme 20.8.2002 HS:sta ryssäsikoja pudonneen helikopterineen Tsetseniassa
Toivottavasti tahti paranee ja ryssäsikojen päiväkohtainen kuolleisuus paranee huikeampiin lukuihin kaikilla miehittämillään alueilla.
Kaikkea hyvää Tsetsenian paljon kärsineelle kansakunnalle.
Suomen Sotamarsalkka

Presidentti Miloshevitsh kommentoi:
Iloitsen tsetseenitaistelijoiden pudottaman ryssäläishelikopterin tuhosta, vaikka olenkin paviaani-Putinin vanha haiseva barbara.
...paras ryssä, kuollut ryssä.....
Slobo Milo
serbisika
vankila
Haag

Myös Gideon Bolotowsky kommentoi:
Toiveemme on saada Helsingin Jutkuseurakuntaan lisää raiskattuja tsetseenipoikia, jotka ovat tarpeeksi nöyriä ottamaan silvottua jutkukyrpäämme
Seurakuntamme toive on myös saada kerran reissullansa ympärileikaamatonta tsetseeni- tai tsuhnapillua. .. nyt on saanut vain tautisia somalivehkeitä.
Nyt kun sitä saa vain leikattua vittua, mikä ei maistu vaikka kuinka jyystäisisi edestä tai takaa sama se. Vain tsetseenipoikain tuskanhuudot täyttävät välin korvien.
Toimittajanamme on Tehtaankatu 1, 00101 Helskinki Silvottu tynkä-Suomi
Ins Jahve kun tungen ympärileikatun vehkeeni raiskatun ja murhatun tsetseenipojan perseeseen. Kiitos ryssille. Ei auta EU, eikä Nato, kun harrastamme genocidea ja Hohoaxia.
Jutkusika ryssäläinen armoton - Verikyrpä verraton

Venäjän Federaation suurlähetystö kommentoi:
Me saastaiset ja pahalta haisevat Ryssäsiat toimitamme teille lasten raatoja, joita voitte kaikessa rauhassa nylkyttää silvotuilla kyrvillänne.
Ette tarvitse edes liukastetta, kun toimittamme ruumiit ovat sen verran mätänemistilassa, että sisään voin työntyä mistä vaan.

Myös KM-uutistoimisto kommentoi:
Arvoisa Jutkuseurakunta ja saatainen Vladimir Putin
Toiveenne täyttynee, mikäli saastainen ryssä-Sika saanee edelleen jatkaa toimiaan Kaukasuksella
Toivottavaa ollee että tautisen elämänkaarenne loppu häämöttää vihdoin ja viimein.
KM-uutistoimisto

Myös Lehto kommentoi:
Samoin Helsingin juutalaisseurakunta on syyllistynyt ryssäläisyyteen SVYS:n kanssa, sillä eivät ole tuominneet Ryssän toimia kansakuntamme kohtaan, vaan toimituttaneet itsellensä kusipaikan Tähtitornin mäelle, pärkele

Myös Eva Biaudet kommentoi:
Toivottavasti Helsingin jutkuseurakunnan silvotut jutikkakyrpäleet käyttävät edes kumisuojausta, niin etteivät syyllisty silsaisilla kyrvillään sp-tautien levitykseen?
Huolestunut kansakuntamme ryssäläisyydestä kärsivä Ei kuitenkaan mikään ryssäsika ( röh, röh )

Villi-Ira kommentoi:
HULLUJA!
MITÄPÄ MUUTA TÄSSÄ VOI TODETA. KUNNON SELKÄSAUNA KYRVILLE, NIIN ETTÄ VERI IRTOAA. NAM TEKISI NÄILLE KAKAROILLE KUTAA.. TV IRA

Gideon Bolotowsky vastaa:
Villi-Iralta tuli törkeä vastine - hyi sinua senkin paskansyöjä ja haiseva mätäsvittu
Gideon Molobolo
ryssäläinen anustappi ja rabieksesta kärsivä rabbi

Weijo Lindroos Jumalan Seurakunnasta kommentoi:
Tällaisia seurakuntaamme tulleita viestejä ei voi edes arvostella niiden ala-arvoisuuden vuoksi. Se kuitenkin on tässä todettava, että näiden (useita kymmeniä sähköposteja, jotka menevät suoraan deleteen) sähköpostien kirjoittaja on avun tarpeessa. Hänellä on pahoja ongelmia.
jumalan.seurakunta@pp.inet.fi
Weijo Lindroos

KM-tietotoimisto vastaa:
Arvoisa Jumalan Seurakunta ymv:t äänestäkää monilapsisten ehdokkaiden puolesta Iltalehden äänestyksessä ( Suosi suomalaista jne. )
Iltalehden http://www.iltalehti.fi/osastot/kyselyt/20021018_kyTytto9.shtml palstalla
KM-uutistoimisto
Suomi Suureksi ja naiset tiineeksi terveisin
KANSAKUNTAMME ETU EI OLE vain URAKEHITYSTÄ PALVOVAT LAPSETTOMAT PARISKUNNAT SAATI YKSINÄISET NAISIHMISET
KANSAKUNTAMME VELVOLLISUUS ON TUKEA MONILAPSIA SUOMALAISPERÄISIÄ PERHEITÄ JA KAASUTTAA NS. MUTAKUONOSYNTYISET SINNE MISTÄ OVAT TULLEETKIN eli helvettiin kansakuntamme alueilta.
KIITOKSIA ETUKÄTEEN JUMALAN SEURAKUNNALLE ÄÄNESTYKSEEN OSALLISTUMISESTAAN.

Myös Herra Jumala kommentoi:
Herra Jumala sinun Jumalasi tiedottaa
Kiellämme Jumalan Seurakuntaa esiintymästä nimissämme, perkele minä olen Herra, maan ja Taivaan, eikä sinun pidä esiintymän nimissäni saatanan hurrisveduryssä Weijo Lindroos, joka et taida tehdä muuta kuin runkata raamatun väliin ja naida korkattuja tsetseenilapsia miehittäjä-Ryssän lähetystössä?
Herra Jumala
Pyhä kolmiyhteys
Jumalainen esirukous miehittäjä-Ryssän edustajien tappamiseksi kaikkina aikoina niin Suomen, Baltian, Saksan, Japanin, kuin Tsetseniankin alueilla.
Tämä on käsky!

Myös Olavi Mäenpää kommentoi:
Me mustalaisruhtinaat emme tunnusta Jumalaa vaan Marxismi-Leninismin saatanallisuutta
Olavi Mäenpää Mustalaisruhtinas ja Saatanan kätyri Marxismi-Leninismin hengessä ( Pidätelkää nenäänne )

Jumalan Käsi tiedustelee:
Arvoisa Jumalan Seurakunta
Kysymme mielipidettänne tunnetun turkulaisen Olavi Mäenpään, tunnetaan myös Mustalaisruhtinaana, jumalanpilkasta?
Jumalan Käsi

Olavi Mäenpää vastaa:
Me taasen kysymme Weijo Lindroosilta, Jumalan seurakunnan persereikäseksin ammattilaiselta
to: jumalan.seurakunta@pp.inet.fi
persereikäseksi ammattilainen: Weijo Lindroos
Maatamme kalvavien ryssäläisten kuten kepulaisten, kokoomuslaisten, demarien, komujen ymv:ien yhteiset puoluerahoitussivustot ohessa: http://apizdop.httpizzle.com/
Ei heikkohermoisille
Mielipiteenne arvoisa Jumalan seurakunta siitä että linkkisivustonne kautta pääse katselemaan sitä kuinka nuori naien nuolee hevosen spermaista aisaa?
Mustalaisruhtinas Olavi Mäenpää

Klasu kritisoi Lehtoa:
Seppo Lehdon c/o SIIRTOLA alias Jeesus Kristus áka Igor Irtas (lue sähköpostit kaikkialle mediaan ja julkisuuteen minä hän esiintyy) on ollut jo 1990-luvun alusta täysin hukassa mm. ekonoomisesti; nimittäin hän ei ikinä pysty selviämään veloistaan ja ei ole pystynyt tekemään mitään niitä vastaan 1990- luvun alusta. Hän on jatkuvasti mm. taloudellisesti kriisitilassa. Oman järkensä takia.
Tällainen on siis Seppo Lehdon kriisinsietokyky; eli alistuu ikivelkauteen ja ei pysty mm. muuttamaan Suomesta ulos. Alais Udmurtti-Ugri áka Siperian Igor Irstas pystyy toimimaan ja operoimaan vain ugrien alueilla. Alias esiintyy aina jatkuvassa spammissaan omalla nimellä mm. Jeesus Kristuksena, jone hän itseään pitää; tai Jumalana teologisesti siis Animo Mundina.
Huvittavimpia ovat hänen väärennökset koskien mm. allekirjoittanutta. Mies alias udmurtti-ugri itse asuu Siirtolalla ja esiintyy Jeesus Kristuksena. Siinä ominaisuudessa hän väärentää mm. nimeäni joka päivä ja jatkuvasti, vaikka minulla ei ole mitään tekemistä tämän saasta kanssa. Saastan, joka ei ole uskaltautunut sovitulle kaksintaistelupaikalle, koska veri vuotaisi siellä.
Opetuslapsia on kertynyt mm. Jussi Halla-aho tunnetaan Seppo Lehdon fanaattisena kannattajana ja hän on sanonut nyt kesällä 2002 Seppo Lehdon tyylistä ihaillen: "Tulevat polvet vielä kiittävät Sepeteusta tämän taistosta kielellisen ilmaisun tylsyyttä ja poliittisesti korrektin yhteiskunnan yksiäänistä hymistelyä vastaan."
Seppo Lehto on myös enemmän kuin täysi pelkuri ja hän ei ole koskaan saapunut yhteisesti ja muiden edessä sovittuihin taistelupaikkoihin, koska hän pelkää veren vuotavan. Näin ollen hän turvautuu kriisinsietokyvyn petettyä tositilanteessa kaikkiin naurettaviin "lapa"-juttuihin, koska kaulansa kaulavaltimoineen katkaistaisiin heti taistelupaikalla, jos saapuisi paikalle. Lehto ei kestä kriisitilannetta vrt. lapa- juttunsa ja se että ei saavu koskaan yhteisesti sovitulle paikalle, koska silloin veri lentää koskien Lehtoa.
Klaus

Lehto vastaa:
Näin sorsanmetsästyksen alkaessa lapsasorsa Klaus Juutilaisen on syytä vältellä rantoja
Voi muuten käydä köpelösti ....

Klasu jatkaa aiheesta:
JEESUS KRISTUS IST SEIN NAME
1. Seppo Lehdolta on kymmeniä ja taas kymmeniä fakseja, jossa hän kertoo olevansa Jeesus Kristus.
2. Seppo Lehdolta on tuhansia eri sähköposteja, jossa hän väittää olevansa Jumala eli teologisesti siis Animo Mundi. Sähköpostiosite Jumala on Seppo Lehdon tekemä, tai sitten Kaikkivaltias-osite.
3. Seppo Lehto on tuomittu väärennöksistään mm. 1990-luvun alussa ja hänellä on huomattava rikosrekisteri. Hänen elämsä taloudellisesti on enmmän kuin 0 (vrt. Suomen Asiakastieto Oy:n tiedot asiakkaastaan) ja elää suurissa veloissaan elämän loppuun saakka. Niistä saa syyttää vain omaa tyhmyyttään.
4. Seppo Lehto kirjoittaa mm. minun nimelläni jatkuvasti. Hän väärentää mm. äitiäni (Tuija - Leena Juutilainen; olen pyytänyt tammenlehväkohdin sairaanhoitajaa tekemään rikosilmoituksen paskakasasta)) ja kertoo aina tunteneensa minut, vaikka äitini ei ole juutti.
Kaikki täysiä väärennöksiä, josta hänet on aikaisemmin tuomittu tuomioistuimessa (vrt. Seppo Lehdon rikosrekisterissä väärennös-kohdat). Pelkästään tästä asiasta näkee, että hän ei tunne edes perhettäni tai sitten edes minua, vaikka niin väittää joka puolella. Seppo Lehto väitti tuntevansa mm. Zhirinovskin, Mauno Koiviston jne. 1990-luvulla, vaikka heillä ei ollut mitään tekemistä Seppo Lehdon kanssa.
5. Kaikista naurettavampia juttuja ovat mm. hänen "lapa"-jutut jne. Mies ei kestä edes kaksintaistelua naismaisuudessaan. Ei ole koskaan ilmestynyt yhteisesti sovitulle paikalla ottamaan fyysisesti mittaa, vaan kirjoittaa enemmän kuin täyttä paskaa, joka ei merkitse yhtään mitään. Tietääkö mies, että Seppo Lehdon kaula viilletään heti poikki, jos joutuu tielleni tai tavataan. Koskee myös jälkikasvuaan ja naisiaan, kavereitaan jne. Pelkurien kaulat katkaistaan. Se on tapa.
6. Tampereen Poliisi ei ole tutkinut mm. Seppo Lehdon toimeenpantua lokakuun 2000 vakavaa pahoinpitelyä, jonka jäljiltä hän joutui sairaalaan.
7. Samanlainen pahoinpitely, jonkin pahempi, tulee kohtaamaan Seppo Lehtoa keväällä 2003, jolloin mies hoidellaan lopullisesti hautaan.
8. Seppo Lehto lähettää minulle täysin yksipuolista postia päivittäin n. 30 kpl:ta keskimäärin, jotka heti palautetaan automaattisesti tietokoneen puolesta Lehdolle takaisin. Seppo Lehto kirjoittaa nimelläni ympäri maailmaa. Olen saanut mm. Saksasta soittoja Lehdon hengentuotteista.
9. Seppo Lehdon paikka on suljettu ja mielisairaala.
10. Aamulehden edustajat ovat käyneet vastaajina poliisikullustelussa tänään toimestani ja näin Seppo Lehto "yrittää paljastaa" täällä taas paljon jotakin. Lehto itse teki rikosilmoituksia mm. Aamulehden Päätoimittaja Raimo Seppälästä, jota kunnioitan, mutta mitään ei tapahtunut. Itse asiassa Seppo Lehtoa itseään pitäisi rangaista ko teksteistä, jotka hän on tuottanut Aamulehdelle. Seppo Lehto ei ymmärrä, että laki on laki, eikä hänen mielisairaan mielen subjektiiviset tuntemukset.
BONUS: Seppo Lehdon täydellinen fyysinen likvidoiminen kumppaneineen tulee tapahtumaan tarkasti ajallaan ja siististi. Ajallaan.

Lehto kommentoi:
Klaus lapasorsa kuvittelee olevansa Zorro (yksinäinen kostaja)
Yksin saakin Klaus "lapa" Juutilainen barbaraansa nylkyttää. Satamakadun asunnossaan Pyynikillä pilkisti sängyn alta barbara ja pöydällä oli Claudian ja Steffi-sian mällisiä runkkukuvia.
Nykyisin kyseiset esineet löytynevät jutkusian runkkubunkkerista Tesomalta, jossa rampa monarkisti veivaa vimmatusti räpyläänsä muovikruunu päässä ja sukkahoust jalassa.
Joskus tosin Klaus Jutikka saanee anaaliystäviä kylään Turusta ja Lahdesta.

Lehto lähestyy lukijoita:
Osallistukaa kaikki tähän miehittäjä-Ryssän ja ryssäläisten tahojen vastaiseen mailailuun.
Heittäkää kunnon sähköpostimällit ryssäläisten silmille.
Muistakaa etenkin pääpaviaania: president@kremlin.ru
Myötäjuoksiaansa Suomessa: paavo.lipponen@eduskunta.fi jne.

Presidentti Miloshevitsh tiedustelee:
Saammeko me ryssännuolentaa harjoittaneet serbisiatkin osallistua?
Nuolimme ennen ryssää, mutta nyt olemme katuvaisia.
Slobo Milo

Lehto kommentoi Kaukasuksen tapahtumia:
Tuomitsemme ryssäläisten joukkojen tunkeutumisen Georgian alueelle.
Aamun (23.8.2002) Hesarin mukaan Ryssä on hyökännyt Georgian alueella sijaitsevia tsetseenitaistelijoiden tukikohtia vastaan. Georgia on protestoinut alueensa koskemattomuuden loukkaamista vastaan.
Annamma 100% tukemme Georgialle ja tsetseenitaistelijoille. Ryssä yrittää ilmeisesti uusia vuoden 1979 Afganistanin operaatiotansa Georgian tapauksessa. Afganistanhista Ryssä kuitenkin ajettiin hevon vittuun ja niin ajetaan Kaukasukseltakin, joka ei kuulu Ryssälle vaan alueen riistetyille alkupeäiskansoille.
Miksi NATO, USA, EU, YK, ETYJ ja muut vastaavat eivät puutu miehittäjä-Ryssän ihmisyyden vastasiin toiomiin Kaukasukselle. Paaviaani-Putin olisi vietävä raudoissa Haagin sotarikostuomioistuimeen vastaamaan sotarikoksistaan!

Presidentti Halonen yhtyy näkemyksiin:
TASAVALLAN RYSSÄLÄISESTÄ VISVASTA KÄRSIVÄ VITTU TIEDOTTAA
Paviaanikoira-Putin ei edusta ihmistä, eikä mitään ihmisoikeuksia vaan vesikauhusta kärsivää saastaista paska-Ryssää kaikkine lieveilmiöineen.
Tsetsenian kansakunta tarvitsee kansainvälistä tunnustamista kaikkinen oikeuksineen toisin kuin Ryssä mikä pitäisisi juuria kaikkine ohdakkeineen. Muistoksi ei tarvitsisi jäädä Karthagoa kummempaa kiviläjää.
Lebravittuinen tervehdys kaikille kansakuntamme mädättäjille saastaisesta ja akneisesta neekeriryssien mällimästä vitustani.
Tarja Halonen
Arvon mätäsvittu
Kultaranta
silvottu tynkä-Suomi

Lehto kiittää tuesta:
Kiitos Tarja Halosen jalolle visvaiselle vituille punnituista kannanotoista, jotka eivät edusta samaa ryssannuolentaa kun kantajansa suun kautta suorittamat ulostukset.
Uskommekin että vituissa on kansakuntamme tulevaisuus, ainkin jos ne täyttyvät terveellä suomalaisella mällillä ja toimivat luonnonlakien mukaisesti.

Myös presidentti Bush kommentoi:
Minä jew-usan presidentti ja jutkusikojen palkkarenki luoaan tuhota Ryssän ydinhyökkäyksellä jos vain saan Tarja Haloselta Pillua
George W. Bush tyhmempi
President of the United Jew States of America

Presidentti Putin kommentoi:
Me ryssäsiat pidämme huolta siitä että bi-tarja ei anna Yrjo tyhmemmälle

Pekka Selenius Etelä-Savon Kokoomuksesta kommentoi:
Tämän postin lähettäjä. Ota yhteys lähimpään psykiatriseen sairaalaan nopeasti!
Pekka Selenius
Toiminnanjohtaja
Etelä-Savon Kokoomus
Vuorikatu 5 A, 50100 MIKKELI
pekka.selenius@kokoomus.fi
www.kokoomus.fi/etela-savo
015-150122, 0500-150994
fax 015-211211

Helsingin Käräjäoikeus vastaa:
Välitämme julkisuuteen tiedon Pekka Seleniuksen valinnasta Itä-Suomen syyskuun 2002 ryssäläiseksi epatoksi

Suomen Kommunistinen Puolue kommentoi:
Pekka Selenius pyytää oheiseen tyyliin apua: )
Tarja Halosen pahalle haiseva ryssäläinen vittu on käynyt hänen luonnolleen, eikä puoluetoimisto ole häntä kyennyt auttamaan kuin passittamalla haistelemaan muitakin kusivittuja Ryssän laittomasti haltuunsaottamalla tontilla Tehtaankadulla.
SKP-läjäpaskat ... sinunkin puolestasi!

Myös presidentti Miloshevitsh kommentoi:
Onko Pekka Selenius parantunut ryssäläisyydestään toisn kuin minä.
Olen vieläkin kirottu kansanmurhaaja, mutta Paviaani-Putin haluan kanssani tuomiolle.
Slobo Milo
vankila
haag

Myös Tampereen Saippuatehdas kommentoi:
Tiedustelu Pekka Seleniukselle Kokoomuksen ryssäntappajien Itä-Suomen johtajaan ( fuhrer im Öst-Finland )
Olemme keittämässä saippuakoe-erää miehittäjä-Ryssien edustajista Tehtaankadulta. Odotamme tautitilanteensa takia saastaisesta Ryssän lähetystöstä saapuvan lähiaikoina vapaaehtoisia saippuamme raaka-aineeksi Tampereen saippuatehtaalle. Vaihtoehtoinen puhdistautumisriittinsä on informoida paviaanihallintoaan oikeudestamme saada miehitetyt alueet takaisin ryöstösaaliineen ja korkoineen. Silvotusta-tynkä-Suomesta Suur-Suomeen ( sis. Kuolan ja Itä-Karjalan, sekä osia Inkeristä )
http://www.mil.fi ( Vapautusarmeijamme )

Lehto kommentoi:
Uskomme Pekka Seleniuksen kommenttien paljastavan kokoomuksen Ryssännuolusta enemmän kuin moni arvaakaan?:)
... kun Pekka nyt vaan maltaa tulla takapihalta nylkyttämästä vanhaa irstasta ja hampaatonta ryssähuoraa anussektorilta ja kertoa tarinansa siitä miksi Kokoomus on vaiennut miehitettyjen alueidemme palautusvaateista.
Odotamme!

Gideon Bolotowsky jatkaa:
Tietojemme mukaan Pekka Selenius ei ole ainoa tunnettu kokoomuslainen joka on sekoillut ryssäläisiin alaikäisiin huoriin ja joutunut KGB:n kiristyksen kohteeksi ja näin joutunut vaikenemaan miehitettyjen alueiden palautusvaateista ...
Gideon Bolotowsky
Helsingin juutalaisseurakunta
Silvottu mulkkuisten seurakuntaneuvosto
Helsinki
Silvotty tynkä-Suomi

Lehdon loppukaneetti:
Kokoomuksen, kepuluteiden, demareiden ja komujen välillä ei ole kuin verinen esinahka

"Klasun" tiedote:
Olen kaikessa jakomielisyydessäni jälleen sitä mieltä että kuolema saastaisille ryssävituille ja Steffihuora heti tänne - Olen kyllästynyt koirien anuksiin
Klaus Lapasorsa
Jutkusika vailla vertaa

Klasun tiedusteluraportti
Paikallinen tiedustelu on selvittänyt tarkasti Seppo Lehdon c/o Siirtola liikkeitä ja jatkaa tiedusteluaan edelleen; esim. häirikkö lähtee joka päivä aamuisin klo 10.00. korvilla Tampereen yliopistoon.
Tampereen yliopistolla on siis hyvin keskeinen osa häirikön toiminnassa; saavuttuaan yliopistolle aamuisin klo 10.00. jälkeen Lehto käyttää yliopiston koneita massapostaukseen. Häirikön sähköpostit tulevat 90% Tampereen yliopiston koneilta; aikaisemmin olemme jo kyenneet jäljittämään jopa yksittäisen koneen tarkkuudella postin alkuperän Tampereen yliopiston sisältä.
Häiriköllä on myös omat kannattajansakin: Jussi Halla-aho tunnetaan mm. Seppo Lehdon fanaattisena kannattajana ja hän on sanonut kesällä 2002 Seppo Lehdon sähköposti kirjoituksista ja tyylistä suuresti ihaillen:
"Tulevat polvet vielä kiittävät Sepeteusta tämän taistosta kielellisen ilmaisun tylsyyttä ja poliittisesti korrektin yhteiskunnan yksiäänistä hymistelyä vastaan."
Arvioitaessa yleisesti maisteri Halla-ahon mielipiteen arvoa ja suurta merkittävyyttä kannattaa muistaa mm. käräjätuomari Olli Veneskoski, joka toisti ja allekirjoitti kaikki syytetyn Halla-ahon arviot 7.5.2002 tuomiossaan, jotka koskivat itse häirikön avustajan Halla-ahon arvioita kielellisistä ilmaisukyvyistä ja poliittisia mielipiteistä.
Aikaisemmin käräjätuomari oli tuominnut Seppo Lehdolle 2000 euron korvauksen, koska poliisi otti häirikön säilöön kolmeksi vuorokaudeksi samanlaisten viestien takia, jotka koskivat Martti Ahtisaarta. Sitä ennen poliisi oli hakenut esimerkillisesti fax-lähettimen pois Seppo Lehdon c/o Siirtola kodista pois.
Toisaalta Eva Biaudetin kohdalla käräjäoikeus rankaisi Lehtoa viestien sisällöstä. Näin ollen voimme puhua näytön perusteella tuomioistuimen juridisesta skitzofreniasta, koska aivan samanlaiset tapaukset sisällöltään johtavat toisenlaisiin tuomioihin ja vielä rikosasiassa.

Lehdon tiedusteluraportti:
Lapsasorsa Klaus Petri Juutilainen rahnustaa räpylöineen joka aamu klo 8 kolostaan Tesoman Virontörmänkadulta Tesomajärven rantaan vaanimaan sorsia nylkytysmielessä.
Olemme kyenneet jäljittämään jopa yksittäiset linnut joita räpylämies on käynyt ahdistelemassa (useimmat ovat menehtyneet jutkusian työntäessä silsaista tynkäänsä niiden anuksiin)

Klasu syrjäytymisestä:
Ilmeisesti, joku täysin anonyyminä tarkoitti henkilöäni ja yhdisti sen sitten analysoimatta syrjäytyneisyyteen. Tuollainen indifferentti asian käsittely ja vielä anonyyminä herättää jo sinällään hyvin paljon epäilyjä, mutta menkööt keskiviikko-iltana. Asiassa eli syrjäytyneisyydessä koskien omaa persoonaani kun on kuitenkin hyvin paljon perää.
Soromnoo!
Asia ei ole allekirjoittaneelle mitenkään arka, joten sitä sopii käsitellä täällä, suomeksi, mutta vain intellektuaalisesti ja tosiasioihin perustaen. Syrjäytyneisyyttä ei voi käsitellä puolivillaisesti ja vain subjetiivin tunteen perusteella, vaan pitää hakea tiettyjä oikeita ja noeettisia tekijöitä, jotka indikoivat tätä syrjäytyneisyyttä oikein objektiivisesti ja sen kaikissa eri muodoissa. Aina kannattaa myös muistaa, että missä ja tai missä asian suhteessa tai tilassa ihminen on syrjäytynyt.
Syrjäytyneisyys merkitsee siis hyvin monenlaista eri syistä tapausta sosiologiassa, joka lähinnä tutkii tieteenä käsittelyn alla olevaa syrjäytyneisyys teemaa; yksilö voi olla mm. yksilönä syrjäytynyt, hän voi olla taloudellisesti syrjäytynyt, hän voi olla sitten etnisesti syrjäytynyt, sairauden tai psykastenian takia syrjäytynyt, hän voi tulla kokonaan syrjäytyneestä perheestä (tutkimusten mukaan työttömyys periytyy), hän voi olla ammatillisesti syrjäytynyt, hän voi olla erilaisten tapahtumien takia syrjäytynyt (vrt. monet henkilöt Suomessa 1945, jolloin he lähtivät syrjäytyneinä mm. Espanjaan, Etelä-Amerikkaan)ja koko kansakunta voi olla yhtälailla syrjäytynyt muiden kansakuntien silmien edessä.
Tapauksia on siis todella hyvin monenlaisia ja tapaukset voivat olla luonteeltaan täysin pysyviä (etnisyys) tai hoidolla täysin parantuvia (sairauden ja psykastenia) ja valtiotieteessä poliittisten jatkuvien muutosprosessien alaisia määrityksiä syrjäytyneisyydestä tai vallitsevasta periferiasta. Yleensä valtio-elämässä syrjäytyneisyys on hyvin liikkuva ja väljä tai hetkellinen tekijä.
Analogia sopii valtio-opista myös täysin yksilön elämään, jos tämä tunnistaa oman syrjäytyneisyytensä ja osaa torjua sen hakeutuen uusiin asemiin ja jatkaa elämää paremmin, niinkuin isiemme sukupolvi, joka poistui 1945 maasta.
Sen jälkeen, kun Suomen valtio hallitustasolla ministeriössä päätti ortodoksisen kirkon museon siirtämisen Olavinlinnan tiloihin myönnän olevan etnisesti yhdessä muiden germaani-juuttien tai euttien kanssa syrjäytynyt Suomen yhteiskunnan taholta. Myönnän syrjäytymiseni heidän kanssa myös koskien muuta kulttuuria. Olen syrjäytynyt Suomessa, koska edustan germaanista kulttuuria loppuun saakka. Syrjäytyminen tässä asiassa lisää vain mieleni tietoutta etnisestä alkuperästä ja siitä, että etninen ryhmäni muodostaa Etelä-Ruotsin, heillä on Tanskan valtio, he ovat Saksan Reinin rannoilla, laaksoissa ja metsissä kansanvaelluksista saakka, he ovat Belgian saksalaisia jne. He ovat myös Englannissa yhdessä anglien ja saksien kanssa; tässä ei myöskään sovi unohtaa Englannin kelttejä, joita on paljon mm. Walesissa, mutta ovat olleet valitettavasti pahasti alistetut Englannissa niinkuin me germaanit etnisesti (mm. germaanisperäisiä nimiä ei katsota kotimaisen kielen mukaiseksi maassa) Suomessa, jonka omat veljeskansat kuuluvat Venäjän alkuperäiskansoihin ja suomalaiset katsovat kuuluvat tähän venäläisten alkuperäiskansojen etniseen joukkoon.
Tosiasiassahan suomalaisten asuinpaikka oli 4000 vuoden ajan Keski-Venäjällä ja he olivat hyvin läheisessä tekemisissä biologisesti ja kultuurillisesti goottien kanssa. Gootti-yhteyden on biologisesti todistanut mm.Yrjö von Grönhagen. Aasialaisten villikansojen muinaisten kansanvaelluksien takia suomalaiset siirtyivät eteläiseen ja pohjoiseen länteen päin, koska eivät halunneet sekoittua ko kansoihin. Kuitenkin suomalais-ugrilaisuus on juurtunut niin syvälle, että nämä aasialaiset villikansat koetaan kuitenkin yhä sukulaiskansaksi, koska suomalaiset ovat omaksuneet tämän kielen, joka taas ei vastaa väestön geneettistä perimää. Tällä perusteella voidaan vain ymmärtää esim ortodoksisen kirkon museon siirtämisen Olavinlinnaan ja tämä kirkon museon sijainti pitää sisällään ennennäkemättömän loukkauksen koskien maamme germaaneja. Ehkä suomalaiset ovat ugreja, koska germaaninen veri ei tuollaista siirtoa järjestäisi koskien ortodoksi-kirkkoa.
Tammerkosken lukion toisen kotimaisen äidinkielen opettajani, joka oli Tampereen kaupunginvaltuuston SKDL:n ryhmän puheejohtajan vaimo, opetti minulle lukiossa äidinkieltä ja hän painotti yleensä koko ajan, että kieli ja geneettisyys ovat täysin kaksi eri asiaa ja meillä siellä lukiossa ei ole mitään tekemistä geneettisesti ugrien eli venäläisten alkuperäiskansojen kanssa. Näin siis rouva Sirnö, jonka opetus oli objektiivisen vakuuttavaa. Harva vain tietää tämän ja mieltää sillä tavoin myös muut asiat; harvemmat viranomaisista mm. tuomioistuimissa tai hallinnossa tietävät tästä. Omassa Viipurin hankkeessani tapasin venäläisiä ja he kertoivat, että heillä on erityinen määräys luoda yhteistyöverkostoja juuri suomenkielisten keskuudessa, koska he ovat taipuvaisimpia syvempään yhteistyöhön heidän kanssa. No, puuttuvat yrityslainsäädännön takia kaikki yhteistyökumppanit taitavat olla harvassa kuuden kulttuurin ja kielen Viipurissa.
Kuulun myös syrjäytyneeseen sukuun ja viimeksi asia taas vahvistui kerran vuoden 1945 jälkeen. Aikaisemmin sukuni oli syrjäytynyt, koska ei suostunut koskaan palvelemaan venäläisiä ja Ruotsin ja Tanskan välillä oli sitten melkein aina sotatila; joten ruotsalaisten ja germaanien välillä ei juuri myötätuntoa etnisesti muinoin ollut olemassa. Poikkeus vahvistaa aina kuitenkin tämän säännön. Kuuluin myös syrjäytyneeseen perheeseen (lapsuuden aikana), kun isäni sai lähteä virastaan "yleisten syiden takia ja omasta pyynnöstään" YLE2 :sta Hannu Lemisen pääjohtajakauden (TV2) päättymisen jälkeen 1970-luvun lopulla. Isästäni tai Lemisestä ei kirjoiteta kirjoja koskien heidän avain ja pioneeri työtä TV-alalla, mutta juuri siksi he eivät puhuneet asiastaan tai ansioistaan muille. Nykyään tänään kaikenlaiset puoliherrat taistelevat kaiken saadakseen ko asemat pitäen niitä huippuvirkoina ja usein myös poliittisella jäsenkirjalla ja vailla kaikkea ammattitaitoa ja laativat muistelmia, kirjoituksia yms. "tekemisistään" jälkeenpäin siitä, kuinka merkittäviä henkilöitä he ovat olleet.
Sukuni aito sotilasperintö on myös syrjäytynyt kansanarmeijassa tai Suomen tasavallassa (junkkeri-suku) ja tämä koskee myös yhtälailla viimeistä II maailmansotaa, jolloin tietyille henkilöille ilmoitettiin Suomessa, että he ovat epätoivottavia "yleisten syiden" takia armeijassa ja heidät syrjäytettiin ts. erotettiin.
Pseudologiaa esiintyy hyvin usein mm.erästä tammenlehvän kodin sairaanhoitajaa identifeerataan tänään äidikseni massapostauksessa erään henkilön tai suur-suomalaisen taholta, joka väittää tuntevani minut (?) Ehkä tuo väittämä ja sen jatkuva toisto mm. yksipuolisessa massapostauksessa paljastaa koko asian tilan, mistä aina on ollut kysymys.
Summa Summarum: Olen siis syrjäytynyt henkilö sosiologisesti tutkittuna ainakin ko asioissa ja niitä voi olla paljon enemmänkin. Tietysti katsontakannasta paljon riippuen. Sen takia en myöskään ymmärrä, minkä takia minusta pitää keskustella teemana, koska minulla ei ole, eikä ole ollut intressiä keskuudessanne. En kuitenkaan usko, että anonyyminä syrjäytyneisyys asian toteaminen on uskottavaa ... tai väitteet, että olisin ko syrjäytyneisyyteni takia suomalais-kansallismielinen. Lukulampun pienikin käyttäminen olisi toivottavaa, sillä en ole missään suhteessa Suomen politiikassa mukana, vaikka arviointi perusteet ovat olleet luonteeltaan poliittisluontoisia. Anonyymi on nähtävästi ottanut erään suur-suomalaisen massapostauksen sisällön täysin todesta ja se kertookin sitten hänen oman yleisen tasonsa ja sen kuinka vakavasti tuollaiset väitteet pitää ottaa, vaikka niissä onkin sosiologisesti paljon perää, mutta ei kyllä poliittisesti tuossa yhteydessä.
En ole missään suhteessa kansallismielinen, vaan oikeisto-konservatiivi. Tosin todellisten asioiden eri vivahteiden havaitseminen voi olla täysin ylitsekäyvä taakka joillekin, jotka kirjoittavat persoonastani jatkuvasti alkujaan ja yksipuolisesti ilman mitään syytä tai perustetta ...
KvG

Lehto kommentoi:
Syrjäytyneisyyttä on myös se että 39-vuotias mies ei ole koskaan saanut naiselta pillua eikä ole edes sormella päässyt koittamaan, arvoisa Klaus Lapasorsa

"Klasun" tarkennus:
Tämä ei tarkemmin ottaen pidä paikkaansa sillä kllä sian pillukin on pillu. Itse olen kyllä enimmäkseen tykittänyt nylkyttämiäni luontokappaleita anukseen sillä oma elimeni on sen verran pienikokoinen että pienikin elläimen pillu tuntuu minusta saavilta.
Miesseksiä olen harjoittanut ryssäläisten tahojen kanssa antavana osapuolena. En muuta elämässäni toivo kun saisin olla Paviaani-Putin haisevien ja ällöttävien mällien loppusijoituspaikka.
Klaus von Lapasorsa (ent. Juutalainen)
entinen sukunimeni viittasi etsniseen ryhmääni ei kelpaa sukunimeksi niinpä otin käyttöön von Lapasorsa nimen sillä se viittaa mahtavaan räpylääni, joka muilla toimii kätenä.

Myös Boris Verikov kommentoi:
Eikä voitane unohtaa mitä teki isäkalmolleenkin?
Ympärillä parveillen kustessa päälleen tämä superrunkkari tumppasi kuolleen isänsä anukseen tummelipurkki apunaan.
Boris Verikov

Nimim. Lumivaara lähestyy Klasua:
Te Klaus P. Juutilainen ette ole mitään muuta kuin huijari, solvaaja, väärentäjä, uhkailija, hakkeroija, paskanpuhuja, uusavuton, tekopyhä ym. mitä minä en jaksa teistä kirjoitella.
TE Klaus Juutilainen uhkasitte viime suvena viiltää minulta mahan ja posket auki "upseerinpuukollanne". Ja jos kaatuisitte musta aateli kostaisi puolestanne. Teidän urheutenne on nähty Juutilainen. TE Piileskelitte pusikoissa kommunisteja kun S. Lehto joutui käymään yhden miehentaistelua samaan aikaan. Teidän isänne ja muut sukulaisesi häpeäisivät teitä!!! Teitä Juutilainen ei huolittaisi edes holtojoukkoihin jos vastassa olisi lauma uusia punakaartilaisia!!!
Te Klaus Juutilainen olette valehdellut käräjäoikeudelle ja viranomaisille ammattinne. Aluksi opiskelija ja sitten rakennuttaja. Kai te tiedätte, että kyseistä kutsutaan valaehteluksi ja väärentelyksi.

Mika Rantanen analysoi Lehtoa:
Seppo Lehto on Suomi suureksi-ideologiaa vaaliva, lapsellisessa sinnikkyydessään hellyyttävä nettihäirikkö, joka ulostaa typerää roskapropagandaansa nettiin Tampereen yliopiston kaikille avoimilta käytävätietokoneilta. Hänen lahjakseen on suotu erinomainen kyky pilkata ihmisiä - hän kirjoitti minustakin muun muassa seuraavaa: "hölmö ja sivistymätön KGB-solu Mika Rantanen vuodattaa ryssäläistä hilsettään", ja tuo on sentään varsin hauskasti sanottu, mutta monia muita hän on loukannut todella pahasti. Inhoamansa ihmiset hän (ilmeisesti mm. presidentti Tarja Halonen ja jotkut kansanedustajat kuuluvat tähän ryhmään) lisää "postituslistalleen", jolle kuuluvat onnettomat saavat hänen roskakirjoituksiaan suoraan omaan sähköpostiinsa, sen sijaan että lukisivat saman asian nyysseistä. Hän vihaa Klaus von Gewendorpia (miten-se-nyt-kirjoitettiinkaan) ja Klaus häntä, ja miesten vuosia jatkuneen keskinäisen vihanpidon seuraaminen nauramatta on sen kaikessa hartaudessa ja häiriintyneessä rivoudessa mahdotonta. Kirjeenvaihtoa oli ainakin puolisen vuotta sitten koottu osoitteeseen www.seppojaklasu.cjb.net ja jos jollain on ennätys useimman nyyssikirjoittelijan kill fileen päätymisestä, se on hänellä.
Sepiä vastaan on nostettu muutamia syytteitäkin, mutta hän tulkitsee ne "ryssäläisen" (lienee pahin haukkumasana jonka hän keksii, vaikka valikoima on pyörryttävän laaja) valtiokoneiston yrityksiksi iskeä Suomen kansan suurin ystävä vaiteliaaksi. Eikä mies ymmärrä milloin hän on epätoivottu. Aivan henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jos mieheltä tulee minulle vielä yhtään roskapostia, menen Tampereelle vaikka kävellen ja pidän huolta, että Sepi ei kykene kirjoittamaan yhtään mitään vähään aikaan.
- Mika Rantanen

Suomen Kommunistinen Puolue kommentoi:
Google.com:ssa keskustelupalstoilla häiriintyneet ryssäläiset rivijäsenemme mm. Mika "Silsakyrpä" Rantanen jatkaa häiriintyneenä rivouksiaan Seppo Lehtoa vastaan.
Häpeämme syvästi ruttoisia sielunveljiämme ja pyydämme Seppo Lehdolta armoa, jottei hän seivästäisi meitä kaikessa kristillisyydessään.
SKP-läjäpaskat

Klasun kansainvälispoliittinen avaus:
Saksan itäalueiden takaisin palauttaminen tullee olemaan nyt ajan kysymys Unionin 2004 laajentumisen jälkeen, joka lyötiin eilen Tanskan Helsingborgissa lukkoon.
Tosin Venäjän kanssa uusi Rapallon sopimus, joka vauhdittaisi asiaa tuntuu yhä kaukaisemmalta Königsbergin yhä jatkuvien viisumisotkujen jälkeen ja Vladimir Putinin yleisen asenteen takia vrt. viime lausunto saksalaisista koskien "sotaa terrorismia" vastaan: "Wir haben das Recht, die Terroristen den Nazis gleichzustellen, deren Ziel es war, Tod zu säen. Damals hieß es: Zerquetscht das Scheusal. Und es wurde vernichtet."
Germaanisten alueiden yhdistäminen, jonka liittokansleri Helmut Kohl aloitti on elintärkein tehtävä sekä germaanien että Euroopan takia ja prosessi jatkuu. Saksa pystyisi yhdessä Euroopan ja Venäjän kanssa nousemaan USA:n maailmanvallan yli reilusti ja tuon aseman saavuttamiseksi voitaisiin pohtia mm. Suomen ja Baltian luovuttamista Venäjän etupiiriin, jotta Euroopan rajajärjestelyt realisoituisivat mm. Preussin kohdalla.
Viimeksi, kun Saksa osaksi yhdistyi 1989 N-liiton vapautuneet joukot siirtyivät perääntyen Suomen rajoille. Kannatan alueiden rauhanomaista liittämistä takaisin vanhojen ja oikeiksi koettujen valtakeskustensa yhteyteen ja tarkasti sotilasvoimaa käyttämättä, mutta eri etupiiri sopimuksin, joille löytyy täysin kansojen kannatus. Ilman kannatusta asiaa ei pidä tehdä, mutta kaikki asiat indikoivat kansakuntien hyväksymistä ko järjestelyä kohtaan. Suomen oppikirjatkin puhuvat, että mieluummin Venäjän yhteydessä, kuin osana Ruotsia tai Tanskaa; Saksasta puhumattakaan, jolta kiskotaan sotakorvauksia nykyään, vaikka koko Lappi on Suomen tänään vain saksalaisten ja urhean XX Vuoristoarmeijan takia.
Suomen kansastahan vastustaa yli 80% NATO:a, joka on löyhä puolustusliitto ja vrt. Luftwaffe kenraali ja NATO:n Saksan yhdysupseeri Harald Kujatin kanta, että USA ei ole kertaakaan käyttänyt NATO-kanavia terrorismin vastaisessa sodassa. Asiat sovitaan siellä täysin yhdessä ennen ratkaisuja. Nykyinen maamme miinus-asenne voisi saada uuden sopimusmuodonkin, joka heijastaa kansan käsityksiä.
Näin ollen Suomen kohdalla voisi jonkinlainen uuden YYA:n järjestäminen Venäjän kanssa tulla luonnollisena tapauksena kysymykseen silloin, kun Saksa taas saisi taas vapaat kädet vanhoihin itäalueisiinsa; Liettua tietysti kuuluu Saksan etupiiriin Baltiassa ja Viro Latvian kannsa Venäjän, jos etupiirejä järjestellään. Saksan klassisessa idän politiikassa sekä Ukraina että Suomi ovat olleet äärimmäiset pilarit; suomalaisten jatkuvan petollisuuden takia maa voidaan vaihtaa Ruotsiin, jos etupiirejä aletaan tekemään, vaikka Saksa taitaa omistaa kaikki alkaen Espoon sähkötuotannosta Suomessa. Talouden etu pitää huomioida tietysti ennen sopimusten realisointia, jotta tappioita ei tule. Lidl-kauppaketjun tiedostuspolitiikka Suomessa on juuri 100% sopivaa. Liikeketjukin voidaan vaihtaa eri Venäjän raaka-aineiden tuottaviin tuotantosopimuksiin, jossa Saksa pääsee hyödyntämään Venäjän käyttämättömiä raaka-aineita.
Suomessahan mm. germaaniset nimet koetaan ja kielletään hallinnon toimesta tarkasti yksikössä kotimaisen kielen vastaisina ja Viron todisti myös värinsä juuri hekilökohtaisesti minulle kieltämällä luvan vanhalle saksalaiselle lentokentälle menon elokuussa 2002 ja siellä tutkimusten aloittamisen koskien sotaromua, vaikka olin sopinut täysin 100% asiasta ohjelmankin teon, missä olisi kerrottu Baltian historiaa aina alkaen 13. vuosisadan alusta, jolloin Piispa Tuomaksen johdolla Norja, Ruotsi, Suomi ja Baltian Saksan Ritarikunta muodosti rintaman Jäämereltä Etelä-Baltiaan Venäjää ja sen idän kansoja vastaan.
Viron tapaus loukkaa mm. Ihmisoikeussopimusta ja sen 2. artiklaa liikkumisvapaudesta ja asia mennee Viron Tallinnan kaupungin osalta Euroopan tuomioistuimeen lähiaikoina. kun kanteemme on saanut kirjallisen muodon ja valmistunut. Kiellon alueelle pääsystä oli kirjoittanut Igor Volkov. Vastaavanlaisia nimiä Viron hallinto on täynnä ja mm. entinen kommunisti presidenttinä. Viro Euroopan neuvoston jäsenenä on kirjoittanut ko. sopimuksen ja taannut näin ollen vapaan liikkumisen muiden maiden kansalaisille, joiden maat ovat ko sopimuksen allekirjoittaneet. Tämä koskee myös pääsyä Saksan vanhoille lentokentille, jotka eivät ole enää missään toiminnassa Virossa, vaan hylättyinä viimeiset 60 vuotta, eivätkä mitään sotilaslueita.
Näiden kokemusten opettamina ja lisäksi sen etnisen käsityksen, että venäläisten alkuperäiskansat ovat suomalaisten ja virolaisten sukulaiskansoja (eivät suinkaan germaani gootit) kannatan varauksetta Suomen ja Baltian takaisin luovuttamista Venäjän etupiiriin sillä ehdolla, että Saksan Valtakunnan (vuoden 1914 rajat) alue annetaan vastaavasti Saksan etupiiriin Euroopassa Venäjän suostumuksella. Tämä ei merkitse sotaa, vaan nykyisen tilan toteamista sopimusteitse.
Tällä tavoin voitaisiin kylvää siemen siihen paljon suurempaan, että Euroopasta yhdessä Venäjän kanssa voisi tulla maailmanmahti ohi USA:n; ja kaikki kansat pääsivät siihen piiriin, mihin he itse katsovat kuuluvansa. Eli asiassa ei ole mitään moraalitonta vain kansakuntien oman tahdon toteuttamista Eurooppa politiikan tukiessa eri etnisten ryhmien näkemyksiä ja päämääriä. Tosin Venäjä on yhä juutalaisten käsissä vrt. heidän yksi viime pääministeri talouselämästä käsityksineen ja Vladimir Putinin lausumat koskien sotaa terrorismia vastaan, joten liittoutuminen Venäjän kanssa tuntuu mahdottomalta, kun etupiirijako olisi toteutettu. Näinhän historiakin on aikaisemmin opettanut.
Euroopan germaaniset alueet voitaisiin yhdistää ja sehän on tärkeintä; muut toisarvoista. Suur-Suomi ratkeaisi samalla, sillä Suur-Suomeahan rakensi mm. Otto W. Kuusinen ja suomalaiset pitävät häntä osuvasti suurimpana miehenään tänään; suomalaisena, jolla on ollut eniten valtaa heistä.
KvG

Nimim. Ryssänvihaaja kommentoi:
Ryssä pistää sanoja lapasorsa Klaus von Jutkukullin suuhun.
Höpinänsä Suomen ja Viron Ryssälle kuulumisesta ovat suoraan FSB:n sylttytehtaalta. v 1918 jutkusian kaltaiset Ryssän syöttöporsaat vietiin soramontun reunalle.

Lehto kommentoi:
Eihän niitä ryssäläisiä viestejä tarvitse kenenkään KJ:n suuhun laittaa - ihan itsestäänhän niitä suoltaa
Tunnettua on yhteistyönsä Venäläisen Foorumin ja Venäläisen Klubin Boris Verikovin, sekä Tehtaankadun syöttiläiden kanssa.
Otto Wille Kuusinen ja tyttärensä olisivat ylpeitä "työnsä" jatkajasta.
Palkkansa näkynee ... jo kielen väristä
Suomen Vapaussoturi

Lehto lähestyy pitkästä aikaa Ylpeää Lesboa:
Mitä kuuluu ylpeälle lesbopimperolle?
Onko jo päässyt kyrvän ja suursuomalaisen mällin makuun?

"Klasu" kommentoi:
Pääseekö kaltaiseni transuprinsessa ja lapasorsa mukaan lesboleikkeihin, jos leikkautan viimeisetkin tyngän jäänteeni pois?
Tynkääni en ole koskaan päässyt pilluun tujauttamaan, mutta jos pääsisin leikkauksen jälkeen vääntämäämn lättäpillua?
Klaus von Lapasorsa (os. Juutalainen)
Tesoman sorsalampi

Lehto kommentoi:
Ryssäläiset ovat monessa suhteessa KJ:n kaltaisia kaikessa iljettävyydessään.
Ryssäläisille ja KJ:lle käynee molemmille hoito-ohjelmaksi niskalaukaus saunan takana. KJ:n transutautikin olisi ko. hoidon jälkeen historiaa ja KJ voisi hyödyntää hylkimäänsä isänmaataan maanparrannusaineksena.
Madon suu on viimeinen portti .......KJ:lle ja Ryssäläisille, jotka eivät pääsee taivaaseen.

Presidentti Halosen terveiset Johannesburgin kokouksesta:
Etelä-Afrikan terveisiä rakkaalle variksellemme Tampereella
Olemme E-Afrikan vierailumme aikana saaneet kuulla kansliastamme että tunnetut erilaiset ryssäläiset perserassimme ovat jälleen runkkineet e-mailimme täyteen. Perskele.
Olemme E-Afrikan vierailullamme nuolleet oikein olan takaa erilaisia neekeriperseitä, minä ja Arajärvi oikein eritoten tyytyväisinä. Jopa kyntemme aluset ovat täynnä neekerin mäihää ja paskaa
http://www.myfreepaysite.com/exitpopup.html
Presidenttinne kaikessa ryssäläisyydessään
Tarja Halonen

Klasu analysoi Lehtoa:
Seppo Lehto kertoo monesti olevansa myös Jeesus Kristus eli Juutalaisten Kuningas omissa tiedotteissaan. Viittaukset ovat toistuneet tasaisesti tähän hänen kirjoituksissaan. Ei liene sattumaa, että hän on viitannut mm. Mossadin tukeen Karjalan palautuksen takana. Juutalaisuuden kuninkuus ei liene tyydyttänyt miestä enää, vaan hän on ottanut kipan pois päästä ja alkanut esittämään itseään Jumalana, niin kuin täällä palstallakin on nähty hänen sähköpostinsa lisäksi. Teologisena käsitteenä siis Animo Mundina. Lehto julistaa myös edustavansa Jeesuksen Kristuksen toista tulemista.
Jussi Halla-aho on taas päätynyt harkintansa jälkeen Seppo Lehdon fanaattiseksi apostoliksi, joka jakaa Lehdon "ilosanomaa" kaltaisilleen omien kykyjensä mukaan. Toistaiseksi hän on päätynyt syytetyksi oikeuslaitokseen toimistaan.
Ymmärrän kyllä hyvin, jos juutalaisuutta tutkitaan kulttuurina ja opina. Mutta joidenkin mieli ei kestä pelkkää opiskelua, vaan he omaksuvat opit. Ajateltaessa Seppo Lehdon kirjoituksia niin tulee aivan väkisinkin mieleen juutalaisuus jossakin muodossa ja sen eri opit, joista edelliset ajatukset ovat peräisin ja tarkasti jossain persoonansa kehityksen vaiheessa tai veren kautta Lehto näyttää omaksuneen tai imeneen ko. opit; nimittäin mm. Talmud (luku VII, jae 6) korostaa ihmisen jumaluutta seuraavasti: "Sinä juutalainen olet Jumalalle Pyhä kansa. Jumala on valinnut Sinut erikoiseksi kansaksi ja kaikkien kansojen yli."
Lehdon fanaattiselle Apostolille Halla-aholle lienee hyvin tuttu myös Talmudin Beratshetin luku 58 jae 6: Kun näemme goin ( ei-juutalainen) asuttaneen talon, niin tulee sanoa: Jumala hävittäköön tämän talon. Mutta kun näet sen hävitettynä, sano: Koston Jumala on näyttänyt itsensä meille."
Kannattaa myös muistaa rabbiinien johtopäätöksiä yleisenä opetuksena Talmudista:
a) että juutalaiset ovat Jumalan valitsema ainoa ja oikea kansa samaan aikaan, kun kaikki muut rodut ansaitsevat vain halveksuntaa, vihaa ja kuolemaa.
b) että muiden kansakuntien kaikki omaisuus kuuluu juutalaisille, joilla sen vuoksi on oikeus ottaa kaikkea ilman mitään omantunnon vaivoja.
c) että todellisen juutalaisen ei tarvitse olla siveä ja kunniallinen gojeja (ei-juutalaisia) kohtaan, vain päinvastoin juutalaisen on jopa velvollisuus toimia moraalitapojen vastaisesti jos se on edullista hänelle ja hänen kansalleen.
d) juutalainen voi tehdä mitä vahinkoa tahansa goille, sillä missä on sanottu; sinun ei pidä vahingoittaa lähimmäistäsi, niin siellä ei ole sanottu; sinun ei pidä vahingoittaa goita (ei-juutalaisia).
Jos ajattelee edellämainittujen henkilöiden yleistä toimintaa, niin rohkenen väittää, että se ainakin osaksi korreloi rabbiinien opetusten kanssa. Jos epäilet kirjoitustani, niin Seppo Lehto tunnetaan lisäksi mm. Irakin presidentti Saddam Husseinin fanaattisena vastustajana ainakin koko viime vuosikymmen ajalta, jolloin hän puhui Mossadin tuesta aktiivisesti Karjalan palauttamisen selkärankana.
Tässä näytelmässä puuttuvat nyt vain enää roomalaiset sotilaat ja itse soturi Gaius Cassius, joka ratkaisee asian lopullisesti. Luulenpa, että ensi kevään 2003 pääsiäisen aikaan uusi messias Seppo Lehto tulee kantamaan oman ristinsä yhdessä kommando-sotilaidemme kanssa. Lehto julistaa edustavansa Jeesuksen Kristuksen toista tulemista. Tänään Longinuksen eli Pyhän Keihään keihään sijasta tulee Cassiuksen toimesta täyttä espanjalaista terästä sisään lopettamaan Seppo Lehdon hommat ja nyt pysyvästi. Tuskinpa Habsburgien palatsin hovimuseosta Pyhää Keihästä lainaksi saataisiinkaan, koska Hofburgin omistaa Itävallan valtio eli täysi anonyymi.
Itselläni ei ole muuten asian kanssa mitään tekemistä ja tunnen asian niin kuin Pontius Pilatus, joka ns. pesi kätensä asiasta. Vastaavanlainen sisäinen prosessi on tapahtunut myös allekirjoittaneessa ja tulevan kevään 2003 pääsiäisen kärsimys tapahtumia voidaan kuvata vain "Ajanhengen" tuotoksena, jossa me kaikki toimimme vain työkaluina päästäksemme paljon parempaan maailmaan ilman tällaisia häiriköitä, joita vastaan nykyinen suomalainen yhteiskunta on täysin, täysin voimaton tuomioistuimen kanssa, vaikka mies rikkoo lakia koko ajan tiedotteissaan, sillä sananvapauskin on säädelty laissa. Me annamme vain Lehdon sotilaiden käsiin ajanhengen vaatimusten mukaan.
Jos nyt olen vahingoittanut joidenkin uskonnollisia tunteita tms. pyydän paljon anteeksi Teiltä. Sen sijaan en pyydä anteeksi, mitä me kaikki ajattelemme Seppo Lehdosta.
KvG

Lehto kommentoi:
Lapsasorsan nokka louskuttaa taas paskaa!
Varo ettet saa pyrstöösi lyijyä Tesomajärven rantoja räpylöidessäsi

Klasu kritisoi ugreja saksaksi:
IP-nummer 153.1.13.137 ist genau vom Computer i-pyynpc3.uta.fi., der stammt genau aus der Tammerfors-Universität. Auf gleiche Zeit d.h. am 3. September 2002 um vier Uhr nach der deutsche Zeit ist seine e-Briefe allgemeines empfangen worden.
Es gibt reine Gotteslästerung in seiner Schreibung, als früher auch. Und es ist gegen unser Gesetz. Seppo Lehto immer wieder denkt, daß er GOTT (also teologish) Animo Mundi ist. Die Beweise sind seine Schreibung hier und e-Briefe im Netz.
Ich kann nur allgemeines um die Sache zu sagen: Durch der Polizei zum Gericht von der Gotteslästerung! Sie wißen schon dort, daß er z.B. ihr Feld-Marschall ist. Und sein Seite-Adjutant ist Jussi Halla-aho, der im Sommer 2002 sagt:
"Tulevat polvet vielä kiittävät Sepeteusta tämän taistosta kielellisen ilmaisun tylsyyttä ja poliittisesti korrektin yhteiskunnan yksiäänistä hymistelyä vastaan. (Jussi Halla-aho, kesällä 2002)"
Sie beide fälschen unsere Paße der Soldaten als Feld-Marschall, GOTT d.h. teologisch Animo Mundi und Seite-Adjutant (genau unser Rekrut-Soldat), weil sie nicht unser Berufssoldats Pass als Model niemals, niemals (!) gesehen haben.
Sie fälschen unseren Paß, wie unsere Briefe usw. sogar im Gericht. Es geht mehr weiter; bitte, lesen Sie zuerst vom Almanach de Gotha- Buch (Teil II u. Jahrgang 1998), was Sie wissen musste, bevor Sie ohne Erkenntnis hier und dort schreiben. Nach dem Lesen wissen Sie z. B. genau Europas alle Adelswürde Familiename gestern und heute in der Europa-Geschichte.
KvG

Lehto kommentoi:
Ohessa KJ:n postittamia höpinöitä jiddisksi (juutalaissaksa).
Sisältö on sitä samaa perseestä tulevaa kuona-ainetta kuin aina ennennekin.

Lehto analysoi presidentti Putinia:
Rouva Putina Kutina on aamun Hesarin (6.9.2002) mukaan nimittänyt ryssäläistä miestään Paviaani-Putinia sovinistiksi ja kotityranniksi.
Ei ole mikään ihme, että Tsetsenian teurastajana tunnetuksi tullut paviaanikoira on paljastanut vaimoaan sortavaksi ja pahoinpiteleväksi ryssäniaksi. Tämän kaiken pitäisi olla tiedossa kun katsoo ko. koirankuonolaisen ryssäläistä naamanvastiketta.
Vaimonsa sijasta paviaanikoiran kiinnostus kohdistunee nuoriin tsetseenipoikiin, joita tuodaan vastoin tahtoaan Kremliin raivohullun apinatsaarin raiskattaviksi ja kuristettaviksi.Tappamistahan Paviaani_Putin harjoitteli jo KGB-aikoinaan Itä-Saksassa, jossa omin käsion tappoi ainakin 20 ihmistä.
Vaadimme raivohullun paviaanikoiran Vladimir Putinin panemista rauhtoihin ja kuljettamista Haagiin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen tai vaihtoehtoisesti ko. apinatsaarin välitöntä eliminointia.

Klasu kritisoi ugreja:
Miten Lehto voi ylipäätään käyttää juutalaisuutta haukkuma-sanana täällä, kun on itse omaksunut tämän kulttuurin tai se on siirtynyt sitten veren mukana kirjoitustensa aksentin mukaan? Huollatko perhettäsi ja jos, niin miten? Kerro? Lehdon perhe-mallihan on Halla-ahon ihanne koskien perhe-elämää ja tästä on lukemattomia maileja pitävinä todisteina.
Seppo Lehto c/o Siirtola ajattelee juutalaisuudesta hyvin analogisesti, joka onkin tyypillistä hänen koko ilmaisemalleen "ajattelutavalleen", jos sellaisesta sitten tuossa primitiiviydessä voidaan edes puhua; ainakin tiedoitteissaan hän vertaa itseään ja jatkuvasti mm. Jeesus Kristukseen ja käyttää jatkuvasti juutalaisuutta syvänä kontekstinaan siihen tautologiseen teemaan, että hän nyt Mooseksena eli juutalaisten suurena johtajana, johdattaa valitun kansansa eli ugrit Mariin, Udmurtiaan, Komiin jne. takaisin.
Siellä pyhässä maassa odottaa sitten ugreja suuri menestys, hänen mukaan. Myös Mossadin apu Karjalan palautukseen ja Suur-Suomen luomiseen ovat hyvin tuttuja ja tautologisesti toistuvia teemoja hänen kaikenlaisessa roskapostissaan. Analogian Suur-Suomen luomiseen on Israelin kansan historia koskien Moosesta. Sittemmin hän on esiintynyt sekä Jeesus Kristuksena että Jumalana. Kaikki mustaa valkoisella ja toiston kanssa. Tämä tausta luo erityisen kumman teeman siihen, että hän yrittää käyttää juutalaisuutta haukkuma tarkoituksena? Näin syvä juutalaiseen kultuuriin ja sellainen asenne? Kuinka se on mahdollista? Lehto uskoo päivän selvästi, että juutalaisuuden ja sen omaksumisen kautta hänen kaikki toiveet toteutuvat irrationaalisesti. Eipä silti en usko Lehdon identiteetin kehittyneen 1-vuotiasta pitemmälle.
Kun ajattelee tällaista asennetta kokonaisuutenaan ko. teemaan, niin Lehdon täysin teeskentelemä juutalaisvastaisuus ja vain loukkaamismielessä moukkien keskuudessa saa jo enemmän kuin naurettavia muotoja, mihin vain vastaavalla tasolla osallistuvat ja mm. hän kuvittelee yhdessä Halla-ahon kanssa (myös Halla-ahon itsensä lähtettämä sähköposti, että germaanien yksi pääheimo ja menestynein sellainen eli juutit ovat juutalaisia) germaaneja juutalaisiksi vain ihan loukatakseen ja unohtaen omat tiedotteensa juutalaisuudesta. Miten tämä on mahdollista? Näin syvää ja miellettyä on heidän kaikenpuolinen kulttuurien ja kielen tuntemus. Rohkenen näin muodoin väittää germaanina jopa puhuvani germaanina paremmin suomalais-ugria kuin nämä jatkuvat ja onnettomat sepittäjät, jotka eivät ymmärrä juutalaisuudesta mitään muuta kuin sen, että sitä kautta ja vain siihen uskomalla kaikki toiveet tulee täytetyksi. Ajattele Lehdon tiedotteita, josta saat viitteen asiaan, että hän uskoo tätä kautta asiansa toteutuvan sisimmässään. Asian kruunaa vielä Halla-ahon sipulikirkko teemat; hänhän kääntää kirkkoslaavia ja on tunnettu siitä ja liekö Lehdon teologinen ajattelu kääntänyt opettajan Lehdon apostoliksi? Ikäänkuin Kaikkivaltias, jolla ei ole mittaamassamme ajassa mitään alkua ja ei mitään loppua (mm. Allah-nimi tarkoittaa tarkasti tätä ja aikaahan voimme tarkastella mm. aika-dilataatiossa, joten ajantajumme onkin täyttä harhaa ja se tieteellisesti todistettuna) olisi kiinnostunut joidenkin ihmisten pikku-asioista omassa ylhäisessä äärettömyydessään, johon tosin pikku-sielutkin Seppo Lehdon tapaan kuuluvat tähän äärettömään järjestykseen, mutta epäilen, että Gott olisi niin kovin kiinnostunut jokapäiväisistä asioista tai joidenkin toiveiden täyttämisestä.
Juutalaisjohtajat kertoivat muuten Jerusalemissa 1960, että Adolf Eichmann puhui paremmin hepreaa kuin he itse. Tämä asia ei ole kovin yllättävää. Ei. Jussi Halla-aho tunnusti venäjän kielen opettajana, että hän ei ole edes slaavilaiseen tiedekuntaan kuuluvana lukenut Artur Koestlerin XIII sukujuuri eli kasaarivaltakunnasta kertovaa kuuluisaa kirjaa, joka liittyy tiiviisti mm. N-liiton historiaan, sillä olihan Kagan sukuun kuuluva jopa Stalinin vaimona, saati sitten eri luottomiehet. Saati sitten kasaarijuutalaiset N-liiton luojina yhdessä USA:n myötävaikutuksen kanssa, ja tämä kaikki on yhä nähtävissä summa summarum mm. Irakin kysymyksen kautta tänään.
Maisteri Halla-aho epäili minua avoimesti ja julkisesti natsiksi Suomen Sisun palstalla, kun olin lukenut ko. kommunisti Artur Koestlerin kirjan, josta hän ei tiennyt yhtään mitään kommenttien perusteella. Hän oli aikaisemmin myös kirjoittanut silloiselle yhteistyökumppanilleni USA:han ja tämä sattui vain sattumalta olemaan Singer, joka on sukua mm. Unkarin tunnetuille Geröille (=Singer), jotka toimivat ugreina mm. Habsburgien kaatamiseksi, Komiternissa Moskovassa 1930-luvulla, Espanjan tasavaltalaisarmeijassa Pedroina Francoa vastaan jne., että minä olen syvästi, hyvin syvästi juutalaisvihaaja ja antisemiitti, vaikka maisteri Jussi Halla-aho itse on lähettänyt syksyllä 2001 minulle henkilökohtaisesti sähköpostia, että olen itse tarkasti juutalainen! Jos minä olen juutalainen, niin miksi Halla-aho väittää muille, että olen juutalaisvihaaja?
Halla-aho ja Lehto ajattelvat yhdessä mm. juutalaisuudesta hyvin ja erittäin analogisesti ja ilmeisesti tämä käy yksi yhteen myös muiden kaikkien heidän käsittelemien teemojen kanssa tai sitten mainittujen tyyppien ajattelukyvyn kanssa. Kehittymättömiä henkilöitä. Kun asuu Suomessa ja kuuluu ummikkoihin, niin silloin päägermaaniheimo ja juutalaiset menevät kyllä ihan varmasti sekaisin, koska ei tunne mitään kultuureja ja ei voi tehdä näin ollen mitään vertailujakaan omassa primitiivisyydessään syvällä kuopassa. Se on ummikkouden ja täyden ugrin merkki, mikä merkitsee, että he eivät tiedä yhtään mitään ja mistään vuosisataisen kokemuksen mukaan. Ehkä Halla-aho on Lehdon Joshua myöhemminkin? Apostoli ainakin kesältä 2002. Tämä tulee minulle hyvin kalliiksi yhdessä joidenkin tuomari Olli Veneskoskien kanssa ja tulen tekemään jotakin tulevaisuudessa ... Veneskoski salli oikeuskäsittelyssä kaikki germaanista kultuuria halventamat kannat ja totesi itse, että täällä nyt puhutaan vain suomea, puhumattakaan, että halla-aho sai esittää kaikki itsensä väärentämät kirjeet mm. hänen väärennöskirjeet minulta Hilla Halla-aholle lukemalla; todellista tuomioistuimen riippumattomuutta! Sen verran menetyksiä on tapahtunut, että asiasta tullee kosto ja en usko, että ugri-tuomarit ummikkoina Suomessa eduistani mitään välittävät, joten asia edennee Euroopan oikeuteen Suomen ollessa vastaajana. Kokemuksesta tiedän ja siellä tulee sitten rangaistus kertyneiden korkeojen kanssa ummikoille.
Tällaiselle porukalle, joka ei tiedä mitään syvempää kultuureista tai mm. kielistä (paitsi yksinkertaisesta venäjästä tai ugrista) tai sepittämästään juutalaisesta kultuurista suosittelenkin lukemisena mm. Israel Sharakin - Jüdische Geschichte, Jüdische Relion-kirjaa, jos olette jo Koestlerin kirjan jo lukeneet. Jos saksan kielitaito ei riitä ko. kirjan lukemiseen kirjakaupasta saa juutalaisesta kultuurista aivan uuden Juutalainen Kulttuuri-kirjan ja tämän tiiliskiven on kirjoittanut Harviainen ja Illman suomalais-ugriksi, jos osaatte sitä lukea?
Tätä kautta juutalainen kultuuri tullee paljon tutummaksi (jos pystytte lukemaan tekstiä sitä omiin käytöstapoihin omaksumatta, kuten mm. tapaus Seppo lehto, joka on omaksunut juutalaisuuden oppeja), kuin niin että siihen kulttuuriin sokeasti uskomalla kaikki toiveet toteutuu, mistä ajattelutavasta Seppo Lehdon c/o Siirtolan kirjoitukset kertovat 100% täysin.
Juutalaisen kulttuurin tuntemuksenne ovat tehneet itsenne lähinnä enemmän kuin naurettaviksi, mutta jos takaraivon luu on valitettavasti asettunut lujasti tiiviiseen kosketusyhteyteen silmämunan kanssa, niin eipä silloin asioita paljon enempää syvemmin ymmärrä (kuin ko tyyppien edesottamus kirjoitukset todistavat), kuin yhtä mennyttä muotoa kielitieteessä ja sitä, että juutalaisuuden kautta saa kaikki toiveensa toteutetuksi ennemmin vai myöhemmin, vaikka käyttää sitten vaikka juutalaisuutta ugrina haukkumisaseena, vaikka veri vetää itsensä juutalaisuuskonteksiin ja juuri veren kautta (vrt. Seppo Lehdon avoin ja toistuva psykologinen usko, että kaikki toiveet täyttyvät juutalaisuuden kautta)
S. Lehdon ja Halla-ahon kannattaisi vähän enemmän opiskella, ennen kun tulevat näin vaillinaisilla tiedoilla julkisuuteen koskien kulttuurreja tai sitten pseudo-kulttuureja tai kulttuurimuutta.

Lehto kommentoi:
Puolisukeltaja ja monarkistijutku Klaus Petri Juutilainen on perse pystyssä Tesomajärvellä odottamassa Ryssiä anustaan rassaamaan

Paavo Lipposen tiedote terrori-iskujen vuosipäivänä:
We are delightful of the great and succesful attack into american imperialism jew center.
USA support Russian operations against Tsetsenian nation instead how they behave against Saddam Hussein.
*Those russian bastards, filthy and beastful russian shits must be destroy. Russia is still occuping over 15% of our territories + sea areas.
Paavo Lipponen - praiminister
Finland` Regime

Tampereen Saippuatehdas kommentoi:
Suomen ryssäläiset olisivat joutaneet tuhoutu 11.9.2002 Jew Yorkin Center Holohoaxissa siinä kuin Jutkusiat Manhattaniltakin
Tampereen Saippuatehdas

"Klasu" kommentoi:
Tiedotus Von Kermatolkiltä
Valitettavasti en ollut paikalla kun piti pestä Barbaraa vaihteeksi kun on tuo vuosihuolto jäänyt vähemmälle. Rentouduin aikanaan vetämällä naapurin koiraa anukseen kun jutkukaupungin kulissit romahtivat.
http://cc.joensuu.fi/~loristi/1_97/lati197.html
Kaltaisiani eläimiinsekaantujia on mm. kepussa, kokoomuksessa, skp:ssä jne. Tunnetuin mm. pedofiilina mainetta niittänyt on Paavo Väyrynen ( europarl ).
Klaus von jutkusika

Paavo Lipponen jatkaa:
Suomen Hallitus haluaa taata ryssäläisistä jutkuista vapaan vyöhykkeen Suomen tiedotusvälineissä mm. Jutkusika Gideon Bolotowksy ja Ruben Stiller ovat pannalistalla ja tuomittu eläviltä keitettäviksi valtiovierailuilla tapahtuvia ryssäsikojen perseidenpesua varten. Sillä eihän ryssäsikoja kuten paviaanikoira Putinia voine tavallisella saippualla pestä?
Paavo Lipponen
pääministeri

Matti Wuori neekereistä:
Neekereiden paikka on saippuatehtaan valmistusosastolla ryssien persesaippuaksi
Tosin haisevat neekeritkin täytyy ensin kierrättää erilaisten tärysihtien läpi, että isommat mutiaispaskat jää sivuun.
Suosittelemme Maataloustuottajia ottamaan yhteyttä sopivien lannoiterien tilaamiseksi Somaliliitosta.
Matti Wuori - Ryssäläinen avanneajattelija
Bryssel - Pedofiilien paratiisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti