keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #29

Lehdon eduskuntavaalitiedote:
Odottelemme mielenkiinnolla kansakuntamme suhtautumista näissä eduskuntavaaleissa kansakunnalliseen miehitykseemme ja alueiden hyödyntämiseen kansakuntamme yhteydessä ja miehittäjä-Ryssän sotarikollisten suojeluun valtakunnan ylimpien syyttäjäviranomaisten toimesta, samoin kuin suhtautumista pakolaisstatuksen väärinkäyttöön, elintasopakolaisiin Somaliasta ja yleensäkin Afrikasta, (sakko-)velkavankeuteen, totaalikieltäytymiseen, pakkoruotsiin, kansalaispalkkaan, lasten kotihoidon nostamiseen, opintotuen ja äitiyspäivärahan nostoon vähintään minityöttömyyspäivärahan suuruiseksi, yrittämisen edellytysten parantamiseen, karenssien pienentämiseen, sairaalajonojen lyhentämiseen, kestävään kehitykseen, luontoystävälliseen energiatuontantoon eli Karjalamme tuuli- ja vesivoimaan, Barentsinmeremme maakaasu- ja öljykenttiin, jne.

Lehto kritisoi Helsingin yliopiston ryssäläisiä:
Helsingin yliopistossa loisii helvetisti ryssäläisiä loisia kuten Esa Peuha ja kaltaisensa turhan poraajat.
Palkkansa saanevat miehitetyn Suomen alueella olevasta Tehtaankadun loisivasta Ryssän lähetystöstä. Oikiaa asiaa on tarjolla : Http://www.prokarelia.net .. joten ei huolta.

Lehto jatkaa vaalitiedottamista:
Tuppisuusuomalaiset pitää herättää horroksesta lähettämällä jokaiselle 18-40 vuotiaalle poikamiehelle muutama seksivideo ja lähete: "Ei tästä kansa kasva, vaikka kuinka runkkaat ja tumppuusi hakkaat"!
Eli ei pornoveroille, vaan tukea lapsilisää, kotihoidon tukea ja naisten äitiyspäivärahan minimitasoa korottamalla.
Seppo Lehto - Suomi suureksi sinisillä silmillä omin konstein, älkäämme tukeko maamme muuttamista "Mogadishuksi" tai "Chinatownweiksi".
Palaute:) ... kansakuntamme hyväksi, kiitos! ... Asutusta Laatokan rannoille, kaikki riippuu Teistä!

Lehto terveiden elämäntapojen puolesta:
Suur-Suomen koittaessa tupakoitsijat joutuvat pannaan Itä-Karjalassa ja muilla palautettavilla alueillamme:)
Terveet elintavat kunniaan = Haittavero julkitupakoitsijoille! 24.1.2003
Väitän että enempi on haittaa tupakkia ovipielissä vetävistä vellipersuuksista, kuin omassa soffassa satunnaisesti tissinheiluntaa katselevista suomalaisista
Tupakoitsijoilla ei liki pääsääntöisesti ole minkäänlaista sosiaalista näkökulmaa itsensä myrkyttämisen hinnasta eli siitä että tehdessään maksullista hidasta itsemurhaa käyttäytyvät kuin Afrikan aidsia levittävät saasttuttaen koko ympäristönsä.
Mielestäni tupakoinnille ja julkitupakoinnille pitäsisi määrätä haittavero, mikä olisi vähintään 3 x autoveron verran samoilla perusteilla.
Seppo Lehto - savuttoman Suur-Suomen puolesta
PS:) Sodassa tarkkavainuiset haistavat jo kaukaa missä ketjupolttajat lymyilee, puhumattakaan siitä kuinka sätkät kiiltää yössä.

Lehto jatkaa vaalitiedottamista:
SNKY:n Pirkanmaan piirin kanta Natoon (korreloi Kaari Utrion kanssa) ja välitön isku Iraqiin ja Saddamin teilaamiseen
Vaadimme sotatoimien aloittamista välittömästi Saddamia vastaan, bensahinta alas ja kansalaispalkka voimaan - KIITOS!
SNKY:n pirkanmaan piiri haastaa kaikki farisealaiset eduskunnan vaimonsahakkaajat, rattijuopot ja muuten vaan lihavaan metabolisista oireyhtymistä kärsivät ryssäläiset tahot
Toivomme että Saddamin vastaiset sotatoimet alkavat mahdollisimman pian jotta bensanhinta laskisi, siinä kuin sorretut kansanosat vapautuisivat Saddamin sorron alta.
Opintotuet vähintään samalle tasolle kuin peruspäivärahat
Parasta olisi luoda ainkin kaikille pienituloisille ( eli alle 1500 euroa kk:ssa saaville) opiskelijoille, työttömille, sairaspäivärahoilla oleville kansalaispalkkaranka, joka pienenisi pikkuhiljaa kun tulot nousee.
Nykyään hukataa systeemiin liikaa rahaa.
Kommari syö toisten kuormista edelleen mm. kehisavun ja lähialueyhteistyömäärärahojen kautta.
USA:n akordimalli eli kaikkien lainojen yksinkertaistettu konkurssimalli vakuudettomille luotoille.
Kun kerran maailman ykköskapitaali kestää akordin niin kai Suomikin, kun se on kestänyt jo vuodesta 1944 alueemme osittaisen miehityksen ja ryöstösaaliin maksamisen miehittäjälleen, sekä edelleen jatkuvina kompensaatioina ymv:na?
Seppo Lehto
PS:) Uskon että Pirkanmaalla nämä asiat nousevat pintaan vaalikeskusteluissa.
Joten ajateltavaa kaikille pikkuvippinsä maksaneille piisaa? ... ja ei muuta kuin kateellinen mieli kihisemään ... ( odotettavissa on jälleen pikkusielujen ja perseaukistenkin vinkunaa, mutta mitäs sitä työnsankarit muuta kuin lisää rahaa aidspotilaille Afrikkaan ).
SNKY:n ehdokkaissa on ytyä - uskomme näin!

Anneli Jäätteenmäki kommentoi:
Totuus meistä komukepuleista ja ääni nousevan kansan ja vähäosaisten puolesta
Teidän Anneli Jäätteenmäki on vain kepulaisten ryssäläinen huora Razvitoy forum govorish? A samomu tebe razvitjsja ne stoit dumaesh?
Tämä keskustelu vaatii Kepuloisten kihisevän vastalauseen:( ... Me kepuloiset olemme ehdottomasti sitä mieltä että meidän on yhdyttävä Ryssään tai ainakin annettava kaikki mahdollinen Tsetsenian kansanmurhan rahoittamiseksi ja vaadittava myös EU:ta tekemään samoin.
Anneli Jäätteenmäki - Komukepujen irstas kepulivittu

Anneli Jäätteenmäki jatkaa:
Kepuloisten velka tälle kansakunnalle ei vanhene, sille me saastaiset kepuloiset olemme vastuussa siitä, että stasivirkamiehiämme siinä kuin kgb-kytkyjämme ei ole saatettu aikanaan päivänvaloon, siinä kuin myös miehitettyjen alueidemme palautusasia vaiettiin ja leimattiin muuksi kuin mitä se on jo Kekkosen ajoista alkaen. ........ Tunnettuja KGB:n yhteistyötahoja on kaikissa lehdissämme ja puolueaktiiveissamme mm. surkuhupaisat juoppomme Paavo Väyrynen, Tuomo Juhani Tapio jne. Samoin on tiedossa se että mm. Tampereella ja Pirkanmaalla kalastellaan ääniä kuoleen ryssäläisen Viroloisemme avulla, joka jo 1980-luvun lopulla ajoi Karjalan Liitossa läpi sääntömuutoksen millä pyrittiin torppaamaan aluevaatimukset vain ryssäläisten kansanedustajiemme ja parasiittipresidentin vastuulle.

Lehto Suomen ja Saksan kohtalonyhteydestä:
Saksa antoi tukensa jo talvisodan lopulla, mikä yhdessä ns. länsivaltojen mahdollisten interventioiden kanssa johti talvisodan lopettamiseen niillä ehdoilla mitkä silloin astuivat voimaan.
Lapin poltto oli aikalaisten näkökulmasta aivan hyväksyttävä sotatoimi, ... eipä jätetä potentiaaliselle miehittäjälle kuin risuja ja savuavia raunioita.
Näin toimii kussakin tilanteessa oikea sotapäällikkö. Käsite: "Poltetun maan taktiikka" oli tuttu myös suomalaisille, sillä samoin suomalaisetkin tuikkasivat vetäytyessään tönönsä mikäli mahdollista tuleen, siinä kuin Napoleonin joukkojen alta vetäytyvät tsaarin joukot 1800-luvun alkupuolella.
Joten suuri kiitos saksalaisille kokonaisen Suomen puolustamisesta selkärankaisten suomalaisten kanssa.
Tässä ajassa vastaavasta vastuu lepää meidän kaikkien harteilla.
Seppo Lehto - Suomen ja Saksan kohtalonyhteys on pyhä asia

Lehdon vaaliohjelma:
Seppo Lehto (ehdokas maalisvaaleissa 2003)
Pirkanmaa – SNKY r.p.
Vaaliohjelma 2003
1. Miehitettyjen alueiden palautus ( n. 15% alueistamme ) osaksi muuta maatamme niin pian kuin mahdollista EU:n, YK:n ja Naton tuella.
2. Työllisyys ja yrittäjyys kasvuun miehitettyjen alueidemme palautuksella matkailuelinkeinon monipuolistumisella, 4-kaistaisilla moottoriteillä Petsamoon, Barentsinmeren maakaasu- ja öljyteollisuuden, Karjalan metsien ja Laatokan tuulivoiman tuotoilla. - - - Aluepalautuksen myötä niin poliisien, sairaanhoitajien, metsäkoneenkuljettajien, tie- ja vesirakentajien ym:ien työllisyys paranee, sillä palautuvien alueiden myötä joudutaan osittain aloittamaan ”suo, kuokka ja Jussi”-hengessä nykyteknologian avittamana.
3. Pakkoruotsi pois maamme kouluista tai suomenkieli vastaavaan pakolliseen asemaan Ruotsissa.
4. Kansalaispalkka olkoon esim. 750 €/kk syntyperäisille suomalaisille, joka mahdollistaa kerralla perustoimeentulon olit sitten opiskelija, työtön tai sairauspäivärahalla.
5. Lapsilisiin taso –ja indeksikorotus esim. leikkaamalla kehitysapumäärärahat ja miehittäjälle nykyisin maksettavat hyysäysrahat pois valtion budjetista.
6. Lasten kotihoidon tuki samoille tasoille kuin se oli ennen suomalaisperäisille suomalaisille tai mieluummin jopa paremmaksi. Nykytasolla äidin jolla on alle kouluikäisiä lapsia kotona pitäisisi saada ainakin 1000 € / kk kotihoidontukea + vaippalisä. Kotihoidontuen pitää myös kasvattaa kotiäidin eläketurvaa.
7. Natojäsenyys mahdollisimman pikaisesti lupaamalla USA:lle (Quantamo-tyyliin ) Natolle tukikohdat pohjoisesta Kalastajasaarennosta ja Suomenlahden saariltamme esim. vuokraamalla ne seuraavaksi 100 vuodeksi.
8. USA:n hyökkäystä Irakiin kiiruhdettava, jotta bensanhinta laskisi nopeammin, siinä kuin USA:n kuuluisi antaa muodostua itsenäisen Kurdistanin rangan nykyisille kurdialueille. Turkki ja muut alueen vastaavat kurdiasustusta omaavat alueet voisivat hyvin luopua kurdienemmistöisistä alueistaan EU:n, USA:n ja Naton painostuksella.
9. Velka-akordit USA:n 3 vuoden velkasovittelumallin mukaan, jotta estetään ns. syrjäytymiskehitys entisillä yrittäjillä, takaajilla, opiskelijoilla tmv:lla nimensä kelpoisuuden menettäneillä.
10. Somalien ja muiden afrikkalaisten kotiuttaminen takaisin Somaliaan tmv:lle alueille, niin pian kuin mahdollista. V. 2002 somalien kotiuttaminen aloitettiin jo monissa EU-maissa, siinä kuin Saksa palautti yli 100 000 vietnamilaista Saksojen yhdistymisen jälkeen takaisin Vietnamiin. Kotiuttaminenhan on myös heidän etunsa kun pääsevät takaisin turvalliseen kotiympäristöönsä. Samoin serbien ja muiden Balkanin kansallisuuksien kotoutusta on edistettävä ensisijaisesti takaisin YK:n suojelemille alueilleen.
11. Sairaanhoitajien palkkausta pitää parantaa nykyiseltä tasoltaan paremmaksi esim. peruspalkkaa ja vuorotyölisiä parantamalla ja virkojen vakinaistamisella pätkätöiden sijaan.
12. Asumisoikeusasuntojen omistus estettävä rakennuttajilta ja siirrettävä asukkaiden hallitseman asukasyhdistyksen lukuun, kuten alunperin Ruotsissakin tehtiin ja tehdään.
13. Moskovan oblasti laitettava noudattamaan kansainvälisiä lakeja ja allekirjoittamiaan sopimuksia niin 14.10.1920 Tarton rauhan, meriliikenteen, kuin Tsetsenian sodan suhteen. Ratkaisuksi Naton ja EU:n yhteisten joukkojen sijoittaminen Tsetseniaan, jotta kansanmurha loppuu.
14. Miehittäjä-Ryssän vielä hengissä olevat pedofiilisotarikolliset viime sotienjälkeen vaikka lankulla kantaen oikeuteen tälle puolen rajaa. Samoin kuin paviaanikoira Putin ja edeltäjänsä juoppo-Jeltsin vastuuseen ihmisoikeus- ja sotarikoksistaan esikuntineen Tsetsenian kansakuntaa kohtaan esim. Haagiin jollei kansainvälinen muu oikeusfoorumi ota vastatakseen oikeusjärjestelyä.
15. Lehdistötuki leikattava maamme miehitystä peitteleviltä tiedotusvälineiltä ja täysimääräinen lehdistötuki Karjala-lehdelle ja http://www.prokarelia.net –sivustolle.
16. Turkistarhausta, siinä kuin muutakin erätaloutta tuettava antamalla niille vastikkeetta esim. tarvittaessa ympärivuorokautista turvapalvelua maamme puolustusvoimain toimesta.
17. Ydinvoimala harkintaan geologisesti kestäväksi arvioidulle paikalle maamme palautuviin osiin.
18. Julkitupakointi rangaistavaksi rikesakolla. Rikesakkojen ylittäessä tietyn määrän, niin viikko vankilaa/ vartiointipalvelua kultakin ylityskerralta. Näin säästyvät vieroitusrahatkin, kun tupakkinarkomaanit voivat viikon vaikka harrastaa vartiopalvelua jonkin läheisen turkistarhan lähimaastossa.
19. Tupakan verotusta nostettava nykyisestä mielellään monikertaiseksi ja tupakan salakuljetus rinnastettava huumausaineiden salakuljetukseen. Kansantaloudelliset säästöt maamme terveydellisenä nettosäästönä ovat huomattavat tupakan – ja muiden narkoottisten aineiden käytön vähentyessä. Pikku naukku sen sijaan satunnaisesti pitää sydämen terveenä, vaan ei yletön naukkailu.
20. Totaalikieltäytyjät ( vaikka olisivatkin vieraan vallan vaikutuksen alle jääneitä narkkareita ) voidaan vapauttaa vankiloista, siinä kuin sakkovangitkin, sekä luoda lainsäädäntö mikä estää vapauden riiston totaalikieltäytymisen / sakkojen tmv:n seikan perusteella ( huumesakot asia erikseen ).
21. Kansankiihotuslainsäädäntö pitää poistaa siinä kuin helmikuussa 2003 voimaan astuneet uudet lait terrorismi- ymv. pykälineen vierasperäisenä ja haitallisena hapatuksena.
22. Asevelvollisuutta kehitettävä ammattiarmeijan suuntaan, säilyttäen silti vapaaehtoinen maanpuolustus kunnia-asiana ja suosimalla vanhan Suojeluskuntajärjestön tyyliä nykyisen 1947 miehitys-ja pakkorauhan suitsittaman maanpuolustustyön sijaan.
23. Maamme energiaratkaisuissa pyrittävä hyödyntämään Laatokan aalto- ja tuulivoimaa, siinä kuin Suomenlahdellakin. Samoin maamme kalastus- ja matkailuelinkeinoille luovat uutta potkua Suomenlahden saariston, Paanajärven ja Jäämeren yhteyden palautumisen jälkeen.
24. Mikäli EU laajenee niin sen on turvattava maakaasu- ja öljysaamisensa Suomen aluepalautusten / itäsaamisten lisäksi ulottamalla uusiksi EU-maiksi Ukraina, Kaukasuksen Armenia ( sis. vuoristo-Karabah ), Azerbaitzan, Georgia, Tsetsenia ja Dagestan.
25. Maamme verokantoja pitää kehittää, niin että yrittäminen ja työllistyminen on edullisempaa, kuin joutenolo. Se tarkoittanee myös ulosottolainsäädännössä yksilön ja perheen suojaosuuksien korottamista, niin että yrittäminen on mahdollista, vaikka takana olisikin henkilökohtainen konkurssi tai varattomuus.
26. Pienyritysten työllistämismahdollisuuksia on parannettava leikkaamalla pienissä yrityksissä yrittäjien / yritysten sivukuluja yhteiskunnalle.
27. Maamme palautuvilla alueilla pitää aloittaa pikaiset ympäristön puhdistukset entisen miehittäjän eli Moskovan oblastin ja sen keskushallinnon Kremlin lukuun. Ko. kulut perittäköön samoin kuin on menetelty nyt Irakin tapauksessa, mikäli korvausmaksut eivät tule tilille laskut esitettäessä.

J.P. Lassila kommentoi:
Vaaliohjelmasi on kieltämättä yksi vakuuttavimpia vaalien alla esitetyistä, mutta sanoisin, että ilman vaatimusta Pekka Siitoimen elinikäisestä presidenttiydestä vakuuttavuus jää kuitenkin aivan hivenen epätäydelliseksi.
JP Lassila
PS. Voisit kuitenkin jättää kuolleet rauhaan sähköpostituksiltasi. Ilkka Toivosen sähköpostiosoite on ollut tyyppiä @henkimaailma jo puolisen vuotta.

Lehto vastaa:
Vetoomus tämän ja tuonpuoleisille vaikuttajille 22.2.2003
Kiitos palautteestasi J. Peter Lassila, mutta juoppoja ja ketjupolttajanarkkareita emme voi hyväksyä poliittisen liikkeen johtoon! ... saattavat keikahtaa koska tahansa, sekä vaikuttavat imogon kannalta huonoilta.
Jos koet asian arvokkaaksi, niin ilomielin otamme vastaan apua kuten olette huomannut jopa Suomen vankiloista ( raittiit Koistisen veljekset ).
Henkimaailman jutuista:) .. Ilkka Toivosen ajasta ikuisuuteen siirtyminen on uusi juttu, surunvalittelumme. Vetoamme kuitenkin paratutkimuksen synapsien kautta hänen kuolemattomaan sieluunsa, että vielä ottaisi asiakseen kummitella miehittäjä-Ryssän edustajille kun ilta hämärtyy.
Ryssän sotarikolliset vastuuseen - yhteinen asiamme!
SNKY:n listalla
Lasse Koistinen 22 - Pirkanmaa
Seppo Lehto 23 - Pirkanmmaa

Mp Helsinki Net lähestyy Lehtoa:
Tervehdys,
Joudumme valitettavasti peruuttamaan kirjoitusoikeutenne Soneran verkonvalvonnan vaatimuksesta. Käytämme Soneran runkoverkkoa, eikä meillä valitettavasti ole mahdollisuuksia kahnaukseen Soneran kanssa.
Pahoitellen,
Jenni
mpHelsinki.net

Lehto kommentoi:
Kysyn mihin perustuu oheinen ilmoittamanne mielivaltainen mphelsinki.net-jäsenyyden katkaisu parin kirjoituksen jälkeen?
Onko niin että Sonera määrittelee sananvapauden? .. vai onko sama kuin yliopistojen tietoverkostoissa, että perättömien väitteiden ja kestämättömien tulkintojen takia voidaa Seppo Lehto ja ajatuksensa määrätä sensuroitaviksi?
SNKY:n Pirkanmaan piirin sitoutumaton edustaja Seppo Lehto

Mp Helsinki Net vastaa:
Otteita säännöistä, jotka hyväksyitte rekisteröityessä:
"MpH:n ylläpito varaa oikeuden poistaa jäsentietoja tietokannasta sekä evätä jäsenen pääsyn palveluun mikäli jäsen toimii palvelun sääntöjen vastaisesti."
"Klikkaamalla "Hyväksyn" -painiketta, tiedostat, että foorumeihin EI tule kirjoittaa viestejä, jotka ovat, vulgaareja, vihattavia, uhkaavia tai Suomen lakien vastaisia."
Useat tahot olivat ilmoittaneet viesteistänne mm. Soneran Abuse-teamille, joka kehoitti meitä ystävällisesti poistamaan kirjoitusoikeutenne. Emme kyseenalaista pyyntöjä, joita esittävät yliopistojen uutispalvelimien ylläpitäjät, käyttämämme usenet-järjestelmän ylläpitäjät/valvojat, saati sitten oman palvelutarjoajamme verkonvalvonta. Myös muiden palvelimien ylläpitäjät olivat poistaneet kirjoitusoikeutenne, joten seurasimme esimerkkiä.
Ystavällisin terveisin,
Kimmo Virtanen
www.mphelsinki.net
kimmo.virtanen@mphelsinki.net

Lehto kommentoi:
Perättömiä kgb-tyylisiä väittämiä että kirjoitusoikeus Seppo Lehdolta olisi evätty muilta palvelimilta mm. www.polemiikki.net:stä näette Seppo Lehdon kirjoituksia vaikka kuinka paljon, joten kyseessä ei voine olla kuin jälkikommunismin krapulasta kärsivien henkinen krapula ja HM 5§ vastainen yhdenvertaisuuden rikkominen, sekä sananvapauttani rikkova ilmiselvä syrjintä. Ko. lähettämässäni vaaliohjelmassakaan ei ollut yhtäkään kohtaa mikä olisi rikkonut Suomen lakeja. Päinvastoin.
Vaadimme kirjoitusoikeuden palauttamista, sekä vastaavan ennakkosensuurin lopettamista Sananvapauslain vastaisena Seppo Lehto SNKY:n Pirkanmaan sitoutumaton edustaja maalisvaaleissa 2003

Mp Helsinki Net vastaa:
Se että muutatte kirjoitussijaintianne ja muodostatte palveluihin uusia käyttäjätunnuksia ei lienee tarkoita sitä, ettei kirjoitusoikeuksianne olisi poistettu? Jatkatte näemmä kirjottamista palvelumme kautta uudella käyttäjätunnuksella ja vaaliohjelmanne mainostamista kaikissa ryhmissä, joissa keskustelette?
Tämä toiminta häiritsee muita uutisryhmien lukijoita siinä määrin, että he lähestyvät omia verkonvalvojiaan, jotka taas lähestyvät meitä.
Missään vaiheessa emme ole ottaneet kantaa kirjoituksiinne, niiden sisältöön saati sitten lukeneet niitä. Kirjoitusoikeuden poisto oli yksinomaan yleisön/verkonvalvojien vaatimus, vaikkakin ilmeisen turha toimenpide, koska muodostatte uusia käyttäjätunnuksia tarvittaessa.
Olkaa hyvä ja kirjoittakaa mainosviestinne uutisryhmiin jonkun muun pavelun kautta.
Terveisin,
Kimmo Virtanen
MpHelsinki.net

Lehto kommentoi:
Sananvapaus kunniaan ja naurettavat väitteen "Mainostamisesta" jorpakkoon, muuten oikein hyvää päivänjatkoa Kimmo.Virtanen@mphelsinki.net- persoonalle! ... mainitsemanne vaaliohjelman on osa Seppo Lehto-ohjelmaan mikä on jatkunut vaalivuosista välittämättä jo vuodesta 1991. Tarkistakaa vaikka hakusanoilla. Kiitos! Suosittelemme tutustumaan http://www.prokarelia.net ja http://www.suomensisu.fi palstoihin kansallismielistä näkemystä syventääksenne.

Lehto lähestyy Euroopan Ihmisoikeuskomissiota:
Euroopan ihmisoikeuskomissiolle vetoomusvalitukseni 8.2.2003
...................................................
Vetoomuksen esittäjä ja valittaja: Seppo Lehto
ammatti: historioitsija ja sitoutumaton kansanedustajaehdokas SNKY:n listalla Pirkanmaalla
osoite:
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
e-mail:
seppo_lehto@yahoo.com
s_lehto@yahoo.com
Euroopan ihmisoikeuskomissiolle julkinen valitukseni 8.2.2003 Tampereella sakkojenmuunnosta vankeudeksi
Haluan jättää vetoomukseni ja valitukseni saamistanin sakonmuunnoista, joissa postileima 3.6.2002 ja 12.08.2002 eli 2:sta eri tapauksesta sakkojenmuunnosta vankeudeksi, joiden katson olevan ristiriidassa vähintään ja ainakin euroopan ihmisoikeussopimusten velkavankeuden kieltävien pykälien kanssa ja mahdollisesti myös muiden vapauspykälien
Hakijana molemmissa tapauksissa Seppo Olavi Lehto
.................................................
Tästä viimeisestä tapauksesta on tullut jopa vankilaanpassitusmääräys 28.11.2002, jota en ole noudattanut
1) Viimeisin tapaukseni, josta valitan koskee sakkojen muuntoa 69 vrk. vankeutta, josta olen saanut 467,56 euromääräisen kuitin eräpäivällä 28.11.2002
12.8.2002 Korkeimman oikeden päätöksessä diaarinumero R2002/493 Nro 1973 ei ole valituslupaa myönnetty, vaan sakot on määrätty muunnettavaksi vankeudeksi 69 vrk:ksi Turun hovioikeuden 20.3.2002 nro 698 päätöksen mukaisesti.
Esittelijänä: Satu Saarensola
Asian ovat ratkaisseet oikeusneuvokset Vuori ja Koskelo
2) sekä vanhempi tapaus:
postileima 3.06.2002 muunnettu vankeudeksi 35 vrk.
Päätös: Korkein oikeus Päätös Diaarinumero: R2001/917 Nro 1389
Asia: Sakonmuuntoasia
Ratkaisu, johon haettu muutosta
Turun hovioikeus 11.9.2001 nro 1912
Korkeimman oikeuden päätös
Valituslupaa ei myönnetä. Hovioikeuden tuomio jää siis pysyväksi.
Esittelijä Satu Saarensola
Asian ovat ratkaisseet oikeusneuvokset Raulo ja Häyhä
Tästä jälkimmäisestä en ole saanut euromääräistä maksukuittia, joten siinäkin lienee jtn. hämärää, lieneekö edes enää lainvoimainen sakonmuunto?
.................................
Mielestäni sakkojenmuunto ei ole sopusoinnussa ihmisoikeuspykälien ja tasavertaisen laillisuuskohtelun kanssa.
Perustelut:
Kuinka voi lopullinen rangaistus olla isompi, kuin mitä laki tuntee päärangaistuksena. Kun laki ei tunne vapausrangaistusta oikeuskäytäntönä, niin kuinka myöskään sakot voidaan määrätä vapaudenriistoksi?
Vastaavasti taas vapaudenriistorangaistus voidaan muuntaa lievemmäksi yhdyskuntapalveluksi, mikä on erittäin voimakkaasti ristiriidassa sakkovankeuden kanssa.
Miksi laki ei tunne sakkojenmuuntamista Suomessa / mahd. myös EU:n lakiharmonisoinnissa yhdyskuntapalveluksi?
Ystävällisesti ajatusrikollisuudesta sakkoja saanut Seppo Lehto
PS:) Odotan palautettanne lähiaikoina, siitä onko valitus ohjattu EU:n ihmisoikeusasiamiehelle ja komissiolle. Nettisivujanne selatessa tuntui menevän ikuisuus, lopulta muistui mieleen, että eikö niin että tekin toimitte virkavastuulla ja toimitatte tämän lähettämäni valituksen oikealle taholle viivyttelemättä?

Lehto lähestyy Ulkoministeriötä ja Keskusrikospoliisia:
Vastalause UM:lle ja KRP:lle 15.2.2003 Lehdistötiedote
Vaadimme miehittäjä-Ryssän sotarikollisten tutkinnan jatkamista ja luovuttamista Suomeen tuomiolle
Suomalaiset selkärankaiset vaativat hallitusta ja ulkopoliittista johtoa tilille kansanmurhaamme syyllisten saamiseksi oikeuteen, siinä kuin miehitettyjen alueidemme palauttamista mistään tinkimättä ja mitään vastineeksi lupaamatta
SNKY:n Pirkanmaan vaaliasiamies ja ehdokas Seppo Lehto

Terijoen Suojeluskunta kritisoi Aamulehden ryssäläisiä valheita:
Oliko Aamulehti oikaissut lauantain valheen siitä että joku demarinplanttu on alueen nuorin ehdokas? Nuorinhan on Koistisen Lasse numerolla 22
Samoin SNKY:n ehdokkaat ovat yli 10 v. muita ehdokkaita nuorempia, kuin komukepulaisten puolueiden.
Terijoen Suojeluskunta
ÄÄNESTÄKÄÄ SNKY:N EHDOKKAITA

Matti J. Mäkelän muualta napattu ilmoitus:
Matti J. Mäkelä - Ti 18.02 10:34
Tampereella järjestetään Tampereen kansalaisjuhlatoimikunnan toimesta seuraavat kansalaisjuhlat 2003:
- Kansallinen Veteraanipäivä 27.04.03
- Kaatuneiden muistopäivä 18.05.03
- Puolustusvoimain lippujuhlan päivä 04.06..03
klo 18.00 iltatilaisuus Mannerheimin kalliolla
- Itsenäisyyspäivä 06.12.03
Otan ehdotuksia puhujiksi, kuoroksi ja orkesteriksi. Haastan kansalaisjuhlatoimikunnana puheenjohtajana kaikki kansalaisjärjestöt lippuineen lippulinnaan kyseisinä juhlapäivinä.

Lehto kommentoi:
Farisealaisia kansalaisjuhlia SNS-hengessä Matti J. Mäkelällä ryssäläiset ripulipaskat housuissaan :)
Kaikki nämä juhlat perustuvat tinkimättömään oman alueemme ja itsenäisyytemme 14.10.1920 Tarton rauhan rajojen eli ensimmäisen valtiosopimuksemme puolustamiseen.
Matti J. Mäkelä ei ole kelvollinen esiintymään ko. juhlatoimikunnan puheenjohtajana, sillä hän toimii ja on toiminut kuin sota-aikojen politrukit ja komut pyrkien tukahduttamaan kansalaisten vaateita itsenäisyytemme miehittämättömään Suomeen silloisilla rajoillamme.
Kun ko. juhlapäiviä vietetään kuuluu se tapahtua suojeluskuntahengessä kaikilla vapaussotamme 1918 tunnuksilla, eikä millään rämettyneillä paasikivi-kekkosen-sns-tunnuslauseilla. Perusteemana ko. juhlissa pitää olla kuinka parhaiten vaalimme ko. päivien muistoa ja toimimme itsenäisyyttämme rajoittavan 1947 miehityssopimuksen kumoamiseksi.
Yhteisenä tunnuslauseenamme: Stalinin sotarikokset mitätöitävä ryöstösaaliineen palauttamalla miehitetyt alueet kansakunnallemme yhteiseksi hyväksemme tänään ja huomenna.
Seppo Lehto
SNKY:n pirkanmaan ehdokas 23
Eläköön miehityksestä vapaa kokonainen Suomi
PS:) Katsokaa http://www.prokarelia.net:stä vaaliehdokkaiden kommentit aluepalautuskyselyyn.

Lehto maailmanpolitiikan tiimoilta:
Moskovan oblastista ja Irakista pitää tehdä muisto vaan?
Kaikki nämä ovat ketjua Belgrad-Bagdad-Moskova kohti kunkin keskusvallan häviämistä
Koko Irak sanan voi poistaa historian lehdiltä, joten olet väärässä tulkintoinesi "suur-Irakista" ja sille annettavan tuen tarpeesta. Sensijaan Persialaisalueita voitaneen liittää Persiaan, arabialueet Syyriaan ja Kuwaitiin. Syyrian, Turkin, nykyisen hajoavan Irakin, sekä Iranin kurdialueista pitää tehdä uusi valtio alueelle nykyisen "kurjistanin" tilalle Kurdistan. Aluksi YK:n, Naton ja EU:n huoltomandaattina ja 10 v:n siirtymäjaksolla täysi itsenäisyys. Samoin kansainvälisessä yhteistyössä pitää pyrkiä hajottamaan nykyinen Moskovan oblasti siirtomaarajoineen aina Vladivostokia myöden. Sitä ennen pitää huolehtia siitä että myös Euroopan puoleiset alueet palautuvat niille, joista ne on leikattu ja miehitetty, niin Suomen, Baltian, Puolan, kuin Saksankin alueet.
Kansainvälisen lain mukaan kansojen itsemääräämisoikeutta pitää kunnioittaa ja sitähän ei neuvosto-Venäjä, eikä nykyinen paviaanikoira Putin ole tehnyt. Kuten tiedämme ihmisoikeusrikokset ja sota ihmisyyttä kohtaan jatkuu tsetseenejä kohtaan Kaukasuksella.
Seppo Lehto
- vankkumaton kansallismielisyyden äänitorvvi
SNKY:n lista 23 Pirkanmaa

Pääministeri Lipponen lähestyy presidentti Putinia:
Praiminister Paavo Lipponen
e-mail: paavo.lipponen@eduskunta.fi
Government of Finland
To: Vladimir Putin ( e-mail: president@gov.ru )and Moscow oblast regime
Item: Occupied territorien back to Finland immediately you babondog Putin!
We have waited long enough! ... you can still have some more knowledge from http://www.prokarelia.net
Most of finnish people want those occupied territories back. You better believe that.
After elections in march 16 2003 we appeal Nato full membership. George Bush has promised to me and my fellow partners to help us in this occupation issue. It`s illegal told Bush directly.
Yours Sinserely
praiminister Paavo Lipponen
By the way if you look that those prokarelia.net pages you notise very soon, that Seppo Lehto and other patrioitic forces have succeeded in their patriotical work to get these issues into electional issues in our nation.

Iltalehti uutisoi asiasta:
28.2.2003
Paavo Lipposen nimissä roskasähköpostia Vladimir Putinille
Pääministeri Paavo Lipponen on sotkettu muun muassa Venäjän presidentti Vladimir Putinille lähetettyyn roskasähköpostiviestiin.
Lipposen nimellä ja eduskunnan sähköpostiosoitteella allekirjoitetussa viestissä vaaditaan Karjalan palauttamista ja herjataan Putinia alatyylin ilmauksin.
Englanninkielisen viestin mukaan suurin osa suomalaisista haluaa menetetyt alueet takaisin. Lisäksi sähköpostiviestissä kerrotaan Suomen hakevan vaalien jälkeen Nato-jäsenyyttä, jossa Yhdysvaltain presidentti George W. Bush on luvannut auttaa.
Putinin lisäksi viesti on lähetetty kansainväliselle lehdistölle sekä edustustoille.
Tapauksesta uutisoi torstain Kainuun Sanomat.

Lehdon vaalitiedote:
- SNKY:n lista vastustaa roturaiskauksia ja pakkkoruottia -
Somalit Somaliaan saastaisine neekerinsankkerivehkeineen ja luonnottomine aasinvehkeineen. Vain Tapolalla ja Savupojilla oikeus ko. vääriin ja väriin.
Roturikokset rikoslakiin. Kun mutiainen siementää suomalaista naista niin muutos on peruuttamaton.
Kuka suomalainen haluaa mulatti-Suomea?
... ja miehittäjä-Ryssä ulos Suomen, Baltian, Saksan, Japanin ja Tsetsenian alueilta
Seppo Lehto - SNKY 23 - Pirkanmaa
Lasse Koistinen SNKY 22 - Pirkanmaa (Dalton-veljeksiä Eura)
minna.sirno@ttt-teatteri.fi tukee SNKY:n toimintaa yhdessä Suomen erilaisten vanhasta vasemmistosta irtiottoa suunnittelevien tahojen kanssa.
Jakelu:)
Kaikille kiinnostuneille ... laita forwardina eteenpäin, kiitos! .. ja pidä Suomi puhtaana mutiaisista!
.. jos panna tekee mieli, niin muista käyttää kortonkia!

Jukka Gustafsson kommentoi:
SUOMEN SOSIAALIDEMOKRAATTISET ÄNKYTTÄJÄT TIEDOTTAA 24.2.2003
KEHOITAMME ÄÄNESTÄMÄÄN SOSIAALIDEMOKRAATTIEN SIJASTA SUOMI NOUSEE KANSA YHDISTYY EHDOKKAITA
ME ISÄNMAALLISET ÄNKYTTÄVÄT DEMARIT KOEMME VERENVÄHYYTTÄ JA HALUAMME ILMAISTA ETTÄ MEIDÄN PUNIKKIKIRJOJEMME ULKOPUOLELLAKIN ON MUUTAKIN KUIN KEPULAISTEN LOISTEN KIHINÄÄ.

Presidentti Halonen lähestyy Lehtoa:
Seppo,
Kiitos viestistäsi. Suattaapi olla että kutsun sinut linnan juhliin jos siistit kielenkäyttöäsi. Mitä mieltä muuten olet huumerikollisten kohtelusta? Pitäisikö Susanna Tervaniemen kaltaiset huumerikolliset hoitaa niskalaukauksella, vai keksitkö sopivamman rangaistuksen?
Rakkaasi Tarja

Lehto vastaa:
Täytyy sanoa liebe "Tarja Halonen" että kiitos vaan tarjouksestasi 27.2.2003
Kaipaan sinulta kuitenkin konkreettisempia ehdotuksia, kuin osittain peiteltyjä lupauksia.
"kielenkäytöstä" - Harjaan hampaat ja käytän hammaslankaa liki säännöllisesti. Joten kieleni ei sisällä huomattavia epäpuhtauksia, koska en ole ikinä polttanut, enkä nuuskannut. Satunnaiset alkoholimyrkytykset ( ouzo/rommi )ovat vain parantaneet verisuonirappeumia pienessä mittakaavassa.
"Huumerikollisten kohtelusta":) Niskalaukaus saattaisi olla liian peruuttamaton, kun hommat voi hoitaa toisinkin, lisäksi oikeusturvan kannalta arveluttava, jollei tavata verekseltään.
Vaarana lisäksi verekseltään tapauksissa että tulisi annettua "niskalaukaus" peiteoperaatioissa oleville poliiseillekin vahingossa. Joten ehdotuksesi saattaisi kääntyä omia tarkoitusperiään vastaan, eli unohdetaan se.
Mikäli oikeus toteaa näytön riittäväksi, niin laittaisin nämä huumekauppiaat siivoamaan ruumishuoneita ja osallistumaan obduktiohuoneiden ympärivuorokautisiin päivystyksiin, niin että pääsisivät nauttimaan suoraan aiheuttamistaa loppujätöksistä, sekä siivoamaan ko. ruumiinavausjätteitä koko tuomionsa ajan.
Seppo Lehto
Suursuomalainen ajattelija 23
SNKY:n lista Pirkanmaa

Nimim. Juice lähestyy Lehtoa:
Seppo, Seppo,...
Jos vain tietäisivät historiastasi, niin kyllä nauraisivat sinut pellolle näistä keskusteluista. Sähköpostihäiriköintiä, julkista herjaamista, äärioikeistolaisuutta... suorastaan natsismia. Minä en ainakaan ota todesta sanaakaan mitä sanot. Vaikka sanoisit, että taivas on sininen, niin en kyllä uskoisi. >=(
Kerronpa teille tarinan: Muutama vuosi sitten aloin saada tältä tyypiltä sähköposteja. Kaveri oli vain napannut osoitteeni jostain kysymättä minulta mitään. Usein pyysin häntä kauniisti lopettamaan näiden kansallissosialistismielisten ja "ryssävihaa" uhkuvien viestien lähettämisen, mutta hän vain jatkoi. Uhkasin poliisillakin ja kävinkin poliisiasemalla kertomassa tästä säälittävästä tapauksesta. Vaino loppui vasta, kun artic.net lopetti ja vaihdoin sähköpostiosoitteeni. En laita omaa sähköpostiani tähän esille, ettei vaan hra Lehto intoudu taas lisäämään minua postituslistalleen.
On hyvä olla jotain mieltä ja on hyvä pitää periaatteistaan kiinni, mutta avoin muukalaisviha ja häiriköinti ei ole oikea tapa tuoda ajatuksiaan julki.
T: Juice
P.S. En aio vastata sinulle Seppo, mitä ikinä kirjoitatkin.

Lehdon vaalitiedote:
Seiska-lehti on altistunut jutkumafian juoksupojaksi ja saastaisten neekerikyrpien hiviä levittäväksi kyrvänlutkuttajaksi
Seppo Lehto SNKY:n Pirkanmaan listalla 23 vaalinmerolla poistaa pelon silmistänne
KGB-tahot pelkäävät AKS:n hengen reinkarnaatiota Seppo Lehtoa.
Aito Seppo Lehto vastaa ryssäläiseen yleiseen disinfoon, jota KBG:n perillisjärjestöjen edustajat jopa virallisissa puolueissa edustavat
En tiedä saavatko ryssäläiset loiset rahoitusta näihin disinfotiedotteisiinsa, vai ihanko omaa ryssäläisyyttään kylvävät nettiin näitä ns. "omakohtaisia" tuntojaan.
Kuten sanottu kulkupuheet ja niiden levittäjät ovat tyypillisiä vellihousuja, jotka Juudas Iskariot tyylisesti puukottavat joskus jopa ilman hopearahaa omaa kansaansa ja niiden edustajia aidossa miehittäjään samaistumisessaan. Ko. samaistuminen tunnetaan psykohistoriassa "Tukholman syndroomana", mikä juontaa siitä että joskus Tukholmassa poliisit yrittivät vapauttaa panttivankeja, niin panttivangit tekivät parhaansa estääkseen vapauttamistaan.
Seppo Lehto Väinö Voionmaan aito perillinen SNKY:n listalla 23 Pirkanmaalta
Älkää äänestäkö kepudemareita ja muita Stalinin perinnön vaalijoita.
Isänmaan Asialla VAIN Seppo Lehto 23 Pirkanmaa
Asia helposti tarkistettavissa mm. yhdistysrekisteristä(heh, heh).
Joten kaikki Isänmaan Asialla äänestämään Seppo Lehto 23 Pirkanmaalta Eduskuntaan.
Pro Tsetsenia
Viro tunnusti Tsetsenian itsenäisyyden v. 1991 ja samoin Tsetsenia irrottautui samoin kuin Baltian maat, Ukraina jne. Moskovan hallinnon alta.
Jeltsin antoi lupauksensa alueille samoin Lenin saadakseen itselleen liikkumatilaa. Muut irrottautuneet alueet ja kansat ovat saaneet olla rauhassa paitsi tsetseenit.
On turha väittää, muuta kuin tunnustamalla myös Otto Wille Kuusisen hallitus 1939 lailliseksi, etteikö irrottautuminen olisi tapahtunut seuraavasti:)
Tsetsenia irrottautui Moskovasta jo v. 1991, jolloin alueen ex-neuvosto divisioonat vetätyivät alueelta totaalisesti, samoin kuin Usbekistanista ja liki kaikista muistakin muslimien asuttamilta Kaukasuksen alueilta.
Demokraattisissa vaaleissa presidentiksi valittiin Dujajev. ... Ryssä vetäytyi alueelta, kunnes yritti palauttaa itsenäisen alueen takaisin voimansa tunnossa 1994-1996. Onnistuivat salamurhaamaan Dudajevin, mutta vaaleilla valittiin jälleen uusi presidentti Mashadov,joka on edelleen maan ja kansan ainoa oikea rehellisillä vaaleilla valittu presidentti. 1999 syksyllä alkoi Ryssän uusi hyökkäyssota tsetseenikansan tuhoamiseksi ja heidän laillisten oikeuksiensa polkemiseksi.
Tällä hetkellä alue on täysin sotarikollisten hallussa, vain satunnaiset vastaiskut jumiuttavat Ryssän suurempia luuloja.
Tsetsenia, Kurdistan, Irlanti jne. ovat osoittaneet että vain aseellinen puolustautuminen voinee olla viimeinen varaventtiili totaalisen kansanmurhan estämiseksi.
Toisaalta sotatilanteessa en itse haluaisi joukkooni yhtäkään ns. ko. komupasifistia, joka saattaisi vaarantaa henkeni huumehumalassaan tai muuten vaan miehittäjä-Ryssän asiaa ajaessaan.
Toisaalta:)
Totaalikieltäytyjät & sivarit hyötyvät Natojäsenyydestä, sillä silloin poistuu ns. pakollinen asevelvollisuus
Kukaan ei koe enää uskottavan mielekkääksi ko. huumehörhöjen tmv:ien varuskunta-alueelle raahaamista.
Tästä asiasta Seppo Lehto toi mielipiteensä ainoana julki Tampereen radion vaalipaneelissa 1.3.2003 kello 9:10 - 10:00. Vaalipanelisteina mm. vihreiden Satu Hassi jne, jotka vaikenivat asiasta.
Huomio:
Seppo Lehto tukee Paavo Lipposen aloitteita paviaanikoira Putinin saattamiseksi vastuuseen
Pro Aluepalautukset
Lisäksi:)
Seppo Lehto haluaa välitöntä Natojäsenyyttä
... sillä silloin voimme vaatia Itämerta suljettavaksi Moskovan oblastilta, sekä aluepalautuksia täysimittaisine korvauksineen.
Petsamon, Salla-Kuusamon ja Karjalamme alueiden palautuessa kansakuntamme yhteyteen poistuu myös ns. rakenteellinen työttömyys, niin että joudumme jopa kysymään ulkosuomalaisia takaisin.
Seppo Lehto SNKY:n lista
työtätekevien ja raskautettujen varma valinta 23 Pirkanmaalla

Anneli Jäätteenmäki kommentoi:
Vaadimme 7-lehteä kieltämään vierasperäisten neekereiden maahantuonnin, jollei saastaisia vehkeitään silpaista pois jo raja-asemilla passintarkastuksen yhteydessä
USKOMME SEISKA-LEHDEN ANTAVAN KANNATUKSENSA JULKIRASISMILLE ENEMMÄN KUIN MIELELLÄÄN, SILLÄ EIVÄT POHJOISMAALAISET VOI SUOSTUA KANSANSA VÄRIN MUUTTAMISEEN PASKANVÄRISEKSI?
Helsinkiläisessä pubissa eräs 7-lehden toimittaja väitti julkisesti, että mikäli hänestä riippuisisi, niin kaikki saatanan mutakuonokäkkäräpäät laitettaisiin lähimpään jätesilppuriin
Anneli Jätemäki
Suomen Keskusta

Lehdolta vaaliasiaa:
Venäjän nootin 1994 nostamat eri listoilla
Seppo Lehto ja Arto J. Rinne samaa mieltä miehittäjä-Ryssästä ja pakkoruotsista
Valitse eduskuntaan tinkimättömiä suursuomalaisia
Arto J. Rinne IKL:n sihteeri 1993-1994 ja Seppo Lehto Suur-Suomi r.y:n pj.
... oli samaan aikaan mtv3:n uutisissa 15.1.1994 antamassa kommentteja Venäjän / Derjabinin nootista, jossa vaadittiin Suur-Suomi r.y:n ja IKL:n lakkauttamista.
Arto J. Rinne kummasteli Derjabinin noottia ja Seppo Lehto vaati 1947 miehityssopimuksen mitätöintiä ko. presidentinvaalien aikaisessa uutislähetyksessä. Samalla Lehto epäili Paavo Väyrystä ko. nootin taustapiruksi kgb-taustansa takia.
Paavo Väyryseltä pääsi itku seuraavana iltana suorassa lähetyksessä 16.1.1994 kun ei päässyt vaalien toiselle kierrokselle. Syylliseksi nimesi mediapelin ja tamperelaisen Seppo Lehdon.
Tutustukaa ko. ajan lehtiin, niin voitte vieläkin nauraa. Varmat naurut Väyrysläisille Papapaasioille ymv:lle valitsemalla Seppo Lehto eduskuntaan.
Arto j. Rinteen mukana perussuomalaisiinkin on lirahtanut vanhaa IKL:ää ja suursuomalaisuutta mukaan maalisvaaleissa 2003, mutta vain Pohjanmaalla.
Seppo Lehdonhan jo tunnettekin oheisista lausumistaan:)?
Seppo Lehto tunnetuin pakkoruotsin vastustaja Pirkanmaalta
Emmehän halua kansaamme enää huijattavan DDR-aikuisella pakkoruotsilla. Suurin osa lukioiden rehtoreistakin vastustaa ja suosisi vapaaehtoisuutta kielivalinnoissa.
Jos jtkn halutaan lisätä olisi se saksan- ja venäjänkielen määrää. Tunne ystäväsi ja vihollisesi peritaatteella.
PS:)
VETOOMUS AJATTELEVILLE KANSALAISILLE
TUKEKAAMME LIPPOSEN ALUEPALAUTUSVAATIMUKSIA
ALUEPALAUTUSAKTIVISTIEN TUNNETUIN KÄRKI ON PAAVO LIPPOSEN TUKENA HÄNEN LÄHETTÄMISSÄÄN VIESTEISSÄ ALUEPALUTUKSIEN KIIRUHTAMISEKSI.
Aluepalautukset ovat selkärankaista suomalaisuutta
... eikä mitään vouhkaamista, kuten ns. kgb-tason syöttiläät ovat syöttäneet vuodesta 1944.
Aluepalautuksissa viivytteleminen on maanpetturuutta
Kaikki sen tietävät että Seppo Lehto on valtiomme virallinen asiamies ja jokerikortti joka kertoo totuuden mitä muuten peitellään.
Aluepalautuksia kiiruhdettava NYT
SEPPO LEHTO - TINKIMÄTÖN ALUEPALAUTTAJA EDUSKUNTAAN TUELLANNE
Seppo Lehto on perusdemarimpi kuin kukaan nykyinen ehdokas SDP:ssä ja Voionmaan Lipunkantaja
Kokonaisen Suomen asialla
Seppo Lehto edustaa vanhaa Suomea ja suomalaisuutta Suuremman Suomen merkeissä
Seppo Lehto palauttaa kansakuntamme varallisuutta miehittäjä-Ryssän alaisuudesta.
Perkuujätteitä Kepusta ja muista muiden puolueiden ehdokkaista tässä aluepalautusasiassa.
Aluepalautusten myötä luontoamme palautuu suojelun pariin
... SE ONNEA ON KUN NORPPAKANTAMME MONINKERTAISTUU JA MONNEJA SAA KALASTAA JA NÄHDÄ MUUALLAKIN KUIN LUONNONTIETEELLISESSÄ MUSEOSSA.
Linkola saanee orgasmin aluepalautuksistamme
Miehitettyjen alueiden palautus kansakuntamme etu
Kommunismin rikokset ihmiskuntaa vastaan hyvitettävä ja neuvosto- ja nykyisen Moskovan hallinon sotarikolliset vastuuseen Tsetsenian kansanmurhastaan.
Myös Tsetseniassa:
Aluepalautukset maanpuolustamista
Miehitettyjen alueiden palautus kansakuntamme etu
SNKY:n listalla Koistiset, Olli Heikkilä, Seppo Lehto eri vaalipiireissä ajavat maanpuolustamista henkeen ja vereen.
Lisää aiheesta http://www.prokarelia.net

Nimim. Kale analysoi Klasua:
Tiedän ja tunnistan jo tyypin; melko pitkä, lähelle kahta metriä ja tukevan oloinen, kulkee ko. kuvatussa vaatetuksessa. Jopa näinkin hänet viimeksi Stockmannilla marraskuussa 2002 ja huusimme suomalaisessa tavaratalossa ystäviemme kanssa hänelle lujaan perään ja monesti:
" - Saksalaiset ulos Suomesta!"
Suvun jäseniä on kuulemma ollut etsintäkuulutettuna vakavista sotarikoksista sodan jälkeen Suomessa. Laitettiin tietty pois armeijasta ja pidettiin sitten huoli tarkkaankin, etteivät saa moiset ikinä mitään työtä. Onnistuttiin. Ne rikokset olivat muuten sellaisia, että eivät koskaan vanhene ja lämmin kiitos Jussi Halla-aholle kaikesta hyvästä, jota olet tehnyt maamme puolesta ja pitänyt tätä marginaali ja mielitauti tapausta esillä ja näytillä. Toveriverkosto toimii. Puskaradio puhuu. Puna-Armeija uhkaa ..., mielitauti-potilasvuode odottaaa erästä. Pursiainen vahvistaa ja omatuntomme on puhdas. Näin.
Tämä porukka on ja on ollut hyvin vaarallista Suomen itsenäisyydelle ja Venäjän suhteillemme. Ettäs tiedätte sen tarkkaan. Tietäkääs, omatunto ei saa olla liian ahdas, kun on kysymys tästä mielitauti-porukasta, moraalista sitten enempiä nyt tässä puhumattakaan, Pursiaisen mukaan. Ei ... Martti Linnan ja kepun poliittisen toiminnan ansiosta pystyimme kaatamaan jopa tuon degeneroituneen suvun yhden jäsenen TV2 ykköspaikalta 1970-luvun lopulla jopa yhdessä kuuluisan elokuvaohjaaja Hannu Lemisen kanssa. Esimerkki puhuu! Vastaavaa nähtiin vain sanomalehti Uuden Suomen Pentti Poukan kohdalla. Lehti joutikin sitten vielä roskakoriin.
Näin.
Ei tällaisilla sota-ajan nimillä tms. ole tulevaisuutta. Niinkuin näitte. Osoite on mielisairaala. Puheillamme on katetta. Kuuma linjamme toimi Moskovaan. Kate oli mahtava Puna-Armeija. On edelleen ja myös taloudellisessa mielessä ja sen näette KTP:n pyörivässä laajassa TV-mainos kamppaniassa tänään. Tai sitten järjestelemässämme Paavo Lipponen - postista Presidentti Putinille (Ilta-Sanomat 28.2.2003). Mikä opettikaan toverit Teille, että kampita ja pukaroi? Vain ko. puolueemme vahvistaa Suur-Suomen rajat.
Suomalaisuuden Liitossa ja sukulaisalkuperäiskansojemme keskuudessa ansioitunut Martti Linna osaa työnsä yhä edelleen. Niinkuin eilen. Et ole yhtään muuttunut. Siitä lämmin kiitos! Klasun kirjoitukset eivät voi olla mitään virallista oppimateriaalina, kuten Martti Linna avoimesti esittää. Suomalaisuudessa ei ole yhtään mitään häpeämistä, olet Linna aivan oikeassa.
Naisemme pitävät myös mielitauti tapausta lievästi sanonnutta "oksettavana". Erimielisyyksistä huolimatta olette toimineet tämän Seppo Lehdon kanssa hyvin ja pitkäjänteisesti tässä asiassa. Näin juuri. Seppo Lehto on oikeassa täällä kirjoittelussaan mm. koskien kokoomus puolueen vaiheita; ko. suvun hylkiö - jäsentä ei todellakaan otettu koskaan tarkasti puolueen jäseneksi toiminnan johtaja Jussi Sierilän "erikoiskäskyllä" 1980-luvulla jäsenanomuskäsittelyssä. Jäsenanomus hylättiin. Hyvä veli-järjestelmämme toimii vielä edelleen. Siitä esimerkkinä tämä mainio kirjoituspalsta. Kiitos Pekka Siitoimelle ja Jussi Halla-aholle. Kiitos, vielä kerran.
Konkreettisesti parasta on ollut Jussi Halla-ahon tehokas toiminta Klasun liikesopimusten vesittämiseksi. Siinä olet hyvin onnistunut ja tulet voittamaan hänet oikeudenkäynneissä, sillä siitä me toveriverkosto pidämme täyden huolen puolestasi. Osakkeesi ovat Jussi vain yhä nousseet. Myös tarvittaessa Strasbourgissa. Klasulle ei mitään mahdollisuuksia, muuta kuin potilasvuode mielisairaalaan. Näin.
- Kale

Nimim. Utelias kommentoi ja raportoi tapahtumista:
Onko Klasun kommandot todella iskeneet?
Nyt on aivan hurjia huhuja liikkeellä; Klasun kommandot olisivat iskeneet 3.3. Tampereella ja heidän esimerkillisen toiminnan tuloksena Seppo Lehto olisi vihdoin jo pidätettykin lopuksi ja viety lopullisesti lusimaan vankilaan? Isku olisi ollut lokakuun 2000 iskun variaatio?
Samassa tilaisuudessa Martti Linnan nenä olisi lyöty taas poskelle? Tietääkö joku tarkemmin jotakin? Osaako joku kertoa? Itse Klasulle olisi taas tarjottu uutta työpaikkaa saksalaisomisteisessa turkkilais-firmassa?
Muutenhan Kale, älä vauhkoa täällä liikaa, Stockmann on ihan niin kuin tasan tarkkaan maan saksalainen tavaratalo, ja sellaisena pysyy, joten jos tahdot germaanit ulos Suomesta pakkoruotsisi kanssa, niin saksalainen Stockmann kuuluu asiasi yhteyteen mukaan. Muukin kirjoittelusi yhdessä Martti Linnan käsitysten kanssa on vankkaa samaa alkuasukas-tasoa ja osoitettu kaltaisillenne mistään mitään tietämättömille loosereille.
Klasu kerää ja kyselee ko. http://www.saunalahti.fi/vaino2/marokonkauhu.htm artikkelin kautta palvelukseen palkkasoturi-joukkoja. Joidenkin "lopun ajat" näyttävät pian alkavan. Kohteista ei liene pulaa.
Ehkäpä jo jokaisen Suomen sisulaisen tms. kannattaisi hakea itselleen lähestyskieltoa puheenjohtajansa Teemu Lahtisen antaman taannoisen toimivan ja hyvän mallin mukaan. Taidetaan "senkka" ottaa itsekultakin nenästä pian Suomessa?
-Utelias

Felix von Freyberg ukrien tyyppi-fraseologiasta:
Ukrien tyyppi-fraseologiaa
Ukrien keskinäistä tyypillistä sanahelinää ovat olleet hyvin useasti toistuneet sanat, kuten pakkoruotsi ja tekogermaani. Sanat ja niiden toisto ovat jo lähellä akuuttia neuroosia; krooninen tautologia toki täyttyy tarkasti. Tällä tavoin nimittelemällä etnistä ja pituuskasvultaan pitempää enemmistöä, niin pohjoismaissa kuin Euroopassa, ukrit täyttävät ja tyydyttävät ihmisille tarpeellisen syvän omahyväisyyden tarpeensa, nimittelemällä itseään suurempi kokoisten, niin fyysisesti kuin lukumäärällisesti, etnisten ryhmien jäseniä keskenään, koska itse ovat täysi marginaali ja pysyvät sellaisena loppuun joka suhteessa. Nimittely antaa voimaa kestää ja kohdata kirpeän totuuden, lisää heidän itsetuntoa, missä he itse ovat täyttä marginaalia ja täyttä merkitystä vailla. Itse tunnon laatu on sitten sellaista. Heillä ei ole mitään merkitystä maailman menoon. Nimittely keskinäisllä palstoilla vrt. tämä palsta antaa heille lisää voimaa jatkaa eteenpäin pienessä marginaalissaan.
Ruotsin kuningas oivalsi tämän ja siirrätti nerokkaasti suomalaisia Taalainmaalle, koska tanskalaisten tavat olivat niin houkuttelevia, että ruotsalaiset alkoivat nopeasti omaksumaan niitä. Ruotsin kuningas tunsi tämän ummikkouden muinoin ja kehittyneempien tapojen leviäminen estettiin pikaisesti suomalaisten siirrolle Taalainmaalle. Ei ollut enää pelkoa, että tanskalaisten tavan olisivat tuolloin levinneet Ruotsiin. Roomalainen Tacitus kuvaa myös osuvasti ja samansuuntaisesti suomalaisia Germania-kirja klassikossaan lisäten mm. kuvottavan köyhyyden kuvaamaan oloja Suomenniemellä suomalaisten keskuudessa.
Roman Schatz (Toisten TV-ohjelman juontaja) sanoi, että ukrit rakastavat enemmän marssilaisia Mars-Planeetalta kuin maan ruotsin kielistä osaa ... tämähän on totuus ja tällä aksentilla edetään. Hänhän tietää hyvin, koska on perehtynyt saksan kielen opetukseen opetustehtävissä Suomessa.
Sanoissa pakkoruotsi ja tekogermaani, kuvastuu havainnollisen tarkasti täydellinen ukrien keskinäinen ummikkous koko muusta eläväisestä maailmasta (paitsi heimoveriveljistään Marissa, Komissa ja Udmurtiassa), josta he ovat pysyvästi syntymälahjanaan ulkona ja elävät marginaalina ei-kosketuksissa siihen, koska ruotsalaisten läheisyyden takia ruotsin kieliasia koetaan pakoksi (pakkoruotsi) ja tanskalaisten, saksalaisten asia menee jo sitten täysin yli ymärrryksen (tekogermaanit), koska maat ovat Ruotsia kauempana ja asiaa ei ymmärretä, eikä pystytä hahmottamaan.
Talvisotaa käytetään myös ukrien keskuudessa saksalaisia vastaan, kun "Saksa" jätti Suomen mukamas N-liitolle. Miten Saksa jätti Suomen, kun koko 1930-luvun aikana Suomi oli torjunut kaikki Saksan yhteistyöaloitteet mm. hyökkäämättömyyssopimuksen Saksan kanssa ja vastaavaan sovittiin N-liiton kanssa. Ribbentrop oli muinoin oikeassa ja Suomea voidaan edelleen käyttää korttina siihen, että Saksan itäiset alueet pysyvästi yhdistyvät. Suomi itse määritti oman asemansa, niinkuin tänään; parempi Teidän on elää yhdessä Venäjällä olevien heimoveljienne kanssa Venäjän alaisuudessa, kuin yhdessä germaanien kanssa. Useat kysyvät olisiko Suomen pitänyt olla suomettunut Saksaan? Se on täysin mahdotonta, koska suomettua voi vain Venäjään, missä ukrilaiset asuvat. Saksaan päin päinvastoin germanisoidutaan, kuten kaikki Saksan osavaltiot yhdessä tekevät. Suomettuminen Saksaan on itse asiassa täysin mahdotonta.
Myös germaanijuurien kollektiivinen piilottaminen kuuluu taudin kuvaan mm. eri nimiväärennösten kautta. Asiasta on julkaistu kirjakin eli kaikki ukrilaistetut suomen-ruotsalaiset sukunimet. Tätä tapahtui runsaasti juuri 1930-luvulla, jolloin kaikki yhteistyötarjoukset mm. Saksan suuntaan torjuttiin. Itse asiassa ukrilainen kieli ja kulttuuri ovat merkityksettömät ja suomalais-ukrit eivä olleet itsenäisyyden takana, vaan suomen-ruotsalaisten jääkäriliike. Ukrit ovat aina eläneet venäläisten kanssa ja mm. he antoivat venäläisille ilmi Saksan jääkäreitä. Vain kansalaissovun takia tätä ei toisteta, sillä parempi elää rauhassa keskenään vaikka vakavissa riidoissakin, kun tarttua sitten aseeseen.
Pakkoruotsin, tekogermaanien yms. heidän juttujen joukkoon kuuluu myös legenda siitä, että Suomi tuli itsenäiseksi Venäjän kautta. Varmasti. En epäile asiaa ja muuthan ukrit Marissa, Komissa ja Udmurtiassa elävät pysyvässä rakkaussuhteessa Venäjään puhuen vain venäjää ja käyttäen vain venäläisiä nimiä. Siinä etnisenne lahjakkaat sukulaisenne. Verratakaa vaikka tsetseeneihin. Tosin suomalaiset esiintyivät samallalailla 1809-1918 Komin, Marin ja Udmurtin kanssa. Vain suomen germaanit tahtoivat pois rakkaan Venäjön yhteydestä. Tätä taustaa vastaan ei pidä ihmetellä ukrien täällä esiintyvää fraseologiaa mm. pakkoruotsista, tekogermaaneista ja itsenäisyydestä Venäjän avulla.
Suomen kieli ja kulttuuri kuuluvat pienen pieneen todella erikoiseen vähemmistöön, jos sitten vertaamme sitä Euroopan germaanisiin kieliin ja kulttuureihin. Saksa pystyy vetämään keskeistä roolia maailmassa vastustaessaan Irakin sotaa; ukrit sanovat tyypillisesti, että eivät ota osaa suurvaltojen keskinäisiin ristiriitoihin ja osallistuvat USA:n tiedotustilaisuuksiin. Erikoista on se, että Suomi pyrkii esiintymään pohjoismaiden rinnalla, vaikka kielellisesti ja kulttuurillisesti tämä 95% enemmistö kuuluu Venäjän alkuperäkansojen tai Baltian yhteyteen ja näin ollen itsenäisten valtioiden liitto kehykseen, ei pohjoismaiden.
Yrjö von Grönhagenin opeista lisää oheisessa alla olevassa linkissä. Hänhän toimi 1930-luvun kielitaistelun aikana yhteistyössä saksalaisten kanssa germaanisen kulttuurin puolesta Suomessa. Asia tapahtui tuolloin riippumatta Saksan silloisesta järjestelmästä. Asia voisi tapahtua analogiana myös tänään. Se tapahtuu ...
Aikana, jolloin Suomi sanoi yhteydet germaaniseen maailmaan irti ja itki sitten jälkeenpäin, kun jäi yksin talvisotaan. Sitä niittää, mitä kylvää, hyvät herrat. Eivät kaikki suomalaiset ole olleet kollektiivisessa hulluudessanne tai sairaudessanne mukana. von Grönhagenin malli todistaa sen pitävästi.
http://www.saunalahti.fi/vaino2/gronhagen.htm
Felix von Freyberg

Karin Baal Maija Vilkkumaasta ja Jussi Halla-ahosta:
Oletko Jussi Halla-aho vielä vaippa-iässä?
Epäilemme vahvasti niin. Todisteemme ovat osaksi murskaavat yhdessä ikäsi kanssa: Suosikiksesi harvinaisen hyvällä musiikilla kotisivuillasi ilmoitat murrosikäisten, keskenkasvuisten ja degeneroituneiden jälkeläisten idolin ja suosikin Maija Vilkkumaan.
Maija Vilkkumaa on tietysti tyypillinen mitätön tumppi-ukri, ei kelpaisi edes Amatsonien yöhön tai osaisi edes kommunikoida kehittyneempien naisten kanssa, mutta toisaalta Halla-aho voi olla myös intellektuaalisesti kiihottunut Vilkkumaan musiikin primitiivisen "intellektuaalisesta sanomasta" , koska siinä esitetään opettajat sellaisessa valossa kun esitetään. Vilkkumaan murrosikäisille kohdistetussa musiikissahan sanoma on selvä, että opettajat voivat ja saavat tehdä ihan mitä vain tuon segmentin joukossa ... jopa väittää julkisesti, että ei ole juridisesti syytteessä, kun on syytteessä. Jokainen voi tehdä tästä tapauksesta omat johtopäätöksensä.
Eli tarkasti et pysty erottamaan, miten erilaisille ihmisille puhutaan, tai miten heihin oikein asennoidutaan eri tilanteissa: Seurapiiri tapasi näyttävät olevan siis kehittymättömät ja tasolla kirjoittaa erilaisia kantelukirjeitä ihmisille, jotka eivät kuulu lähipiiriisi tai sidosryhmiisi. Vain diktaattorit yms. sopivat ja mahtuvat käsityskykyysi ylivoimaisempana kuin itse ja sen takia niitä pitää pommittaa, kun muuten et mahda niille mitään. Tämä on venäjän kielen opettajat psykologinen tila.
Summa summarum: Paradoksina on ja pysyy tässä musiikkimaussa tietenkin, että Halla-aho pitää juuri tässä valossa esitetystä musiikista murrosikäisille; eli Halla-aholla on sisäänrakennettu tarve tuon musiikki mieltymyksen sisällön mukaan toki kaivaa ja kerjätä verta nenästä. Meille tuttu piirre täysin toisista yhteyksistä kuin musiikkimausta. Siis pysyvä ja hallitseva piirre: Kerjätä verta nenästä. Tarkasti analogiana sopii hyvin muihinkin kuin vielä murrosikäisiin ja keskenkasvuisiin.
KARIN BAAL

Klasu jatkaa aiheesta:
Lämmin kiitos maisteri Jussi Halla-ahon kommenteista. Kaikista. Erityisesti mieleeni ovat jääneet "tekniset" ja "sukutieteelliset" viittauksesi ja käsittelen nyt hiukan asiaa. Olen lukenut ...
Olen lukenut myös Charles Darwinin Lajien Synty-kirjan ja se on minulla kirjahyllyssä. Se ei kuitenkaan jähmetä minua pelkästään Darwinin aikaan tai paikkaan ja rohkenenkin puhua nyt Homo Tecnicus - lajista, joka on saanut huomattavasti enemmän aikaan kuin mm. Homo Sapiens. Tosin monissa muinaisissa kirjoissa mm. Raamattu, Veda-kirjat, Gilgames, esitetään jo näitä Homo Technicuksen taitoja avaruuslentoja, atomin tuntemista jne. Ei ole olemassa vain yhtä totuutta.
On niin helppoa "jämähtää" Homo Sapiensiksi ja väittää, että maailma on vain kolmiulotteinen, pysyvästi, ja ihminen periytyy apinasta. Näin on helppoa lakaista maton alle kaikki vastuu itsestä ja asioiden selvittämisestä, koska nämä Homo Sapiensit edustavat näitä asioita tyypillisesti ja nehän ovat kollektiivisesti helppo ymmärtää. Näin ei ole mitään vastuuta myöskään itsensä kehittämisestä ja tulokset näkyvätkin. N-liitto edusti kantaa, että ihminen polveutuu apinasta ja se todella apinoi mm. Saksan teknistä osaamista yhdessä mm. USA:n kanssa.
Homo Technicus, joka on kehittyneempi ja edistyneempi seuraava muoto Homo Sapiensista puolestaan ymmärtää asiat jo paljon laajemmin, että on muitakin ulottuvuuksia kuin nuo kolme ulottuvuutta (venäjän kielessähän on myös vain yksi mennyt muoto, kun niitä on mm. indo-germaanisissa kielissä monia); esim. aika on jo neljäs ulottuvuus E = m · x² (energia on massa kertaa valon nopeuden neliö). Siis neljäs ulottovuus (Dimensio) D4 = miinus äärettömyys ‹ 0 ‹ plus äärettömyys. Tämä mahdollistaa siis aikadilataation eli varman laskeutumisen mm. tulevaisuuteen tai päinvastoin matkustamisen menneisyyteen.
Saksan vanhan teknisen korkeakoulun oppikirjoissa todetaan vielä kaksi muuta ulottuvuutta, mutta kaikkien havaittujen ulottuvuuksien luku nousee aina lukuun 12. Siis lukuun 12, kolmiulotteisessa maailmassa elävät!
Viides ulottuvuus kuvaa Materian organisaatio tilaa ja kuudes ulottuvuus D5:n ajallista, ajan kanssa sekoittumista (Fixierung) Valitettavasti en voi esittää kaavoja, koska en saa nyt heti tietokoneesta esiin neliöjuurta tai integraalilaskujen merkkejä, jotka havainnollistavat Materian ja Ajan sekoittamisen D5:ssä ja D6:ssa.
Näin ollen voimme kenttäteoriat ja materian halliten ja tuntien avata näillä samoilla fysiikan kaavoilla myös ns. Topologisen Tunnelin, joka lyhentää huomattavasti erittäin pitkiä matkoja. Saksan tiedemiehet testasivat tätä ja kun lukee menneitä munaisuuden kirjoja ei voi välttyä käsitykseltä, että nämä tekniset valmiudet ovat olleet hallinnassa jo aikaisemminkin.
Näin ollen sekä Darwinin teoriat että Waren die Götter Astronautten teoriat saattavat molemmat pitää yhtälailla paikkaansa, koska kehitys ja liike on koko ajan käynnissä. Kaikkialla. Mikään ei ole niin pysyvää, kuin itse muutos ja kehitys. Tämä merkitsee, että tiedostavia tiedon tasoja on hyvin monia. Tietysti kaikista helpointa on sanoa, että apina on esi-isäni ja maailma on kolmiulotteinen (sick!) Tällä tavalla saa eniten kaltaisiaan kannattajia! Rohkenen väittää kuitenkin, että ei ole yhtä totuutta.
Irakin sodan alettua voimme vain taas todeta, että USA:n sotilashuipputeknologia on vain täysin apinoitu Saksalta; risteilyohjus on V-1 replika, B-2 pommikone Horten 229 replika, Avaruussukkula on Eugen Sängerin suunnitteleman avaruuspommittajan replika jne.
Eli Jussi Halla-aho, missä viipyy tavanomainen kantelukirjeesi, että USA käyttää aksentillasi natsi-tekniikkaa? N-liitto käytti sitä pelkästään rynnäkkökäsiaseessa eli Saksan rynnäkkökivääri 44:n mallia, jonka Kalasnikov kopioi Saksan asevoimilta.
Tämä huippu moderni tekniikka, joka on käytössä Lähi-Idässä tänään, oli jo valmiiksi kehitetty Saksassa II maailmansodassa ja joiltakin osin jo käyttövalmiina (vrt. saksalaiset lentävät lautaset). Saksalaisessa Museossa kävijä pystyy itse tutustumaan tällaiseen lentävään lautaseen, jota Saksa käytti II maailmansodan lopulla.
Liittoutuneet ryöstivät yhteensä 340 000 patenttia Saksasta sodan jälkeen. Yli 200. 000. Saksan ulkomaan patenttia ryöstettiin myös. USA laskee näiden arvoksi 1500 Milliardia D-Markkaa eli 750 Milliarden € euroa.
Eli on siinä Jussi Halla-aholla kova työ kirjoittaa harrastamiaan paljastuskirjeitä yms., että käytätte mm. natsipatenttia, kun patentit ja suunnitelmat ovat olleet näin haluttua tavaraa ympäri maailmaa. Kannattaisi ajatella joskus jotakin muutakin, kun kriminaali Ilja Ehrenburgia: tämä näkyy ja kuuluu yhteydestäsi.
-Klasu

Lehto perää sakkovankien ja totaalikieltäytyjien oikeuksia:
Ihmisoikeudet tunnustettava sakkovangeille ja totaalikieltätyjille eli heidät on vapautettava sakkojenmuunnoista ja mielipiteen perusteella tapahtuvasta vapaudenriistosta.
Totaalikieltäyjien ja sakkovankien oikeudet myös kunniaan, sillä ovathan hekin suomalaisia (yleensä)
Parasta anarkiaa hallituspuolueita vastaan
... Lehto Seppohan lupasi mm. Radio Tampereen ja yliopistoradio Moreenin vaalitenteissä ainoana ehdokkaana poistaa sakkovankeuden ja totaalikieltäytyjien vankeuden.
Natojäseninähän emme tarvitse asevelvollisuusarmeijaa tässä mittakaavassa.
Pro Seppo Lehto - Liike (Pirkanmaa lista 22-23 )
Listalla mm. Pirkanmaa nuorin Euran Daltoni 19 v. Lasse Koistinen numerolla 22
Ja Seppo Lehto numerolla 23

Lehto raportoi vaalityöstään:
Seppo Lehto- ja Pia Viitanen- tapaaminen Hervannassa 10.3.2003 sujui vaalihuumorin merkeissä ilman yhdyntää ja yhtymistä miltään osin!
... eikä edes kommari Jari Heinonen tullut haistelemaan ollut paikalla haistelemassa kenenkää perseitä, saati nuoleskelemassa Stalinin saavutuksia kansanmurhissaan
Lehto Seppo liikkuu kuin pääskynen pesää rakentaessaan
Syöksyjä eri puolille kaupunkia, tilanteen mukaan ja miten sopii muuhun päiväohjelmaan.
Lehto Seppo kun ei liiku puoluetukiaisilla, vaan pikkaraisella bensahirviöllä.
Finlayson lienee liki varma paikka Aamulehden järjestämässä tilaisuudessa 13.3.2003 force majour-varaumalla.
Eilen Seppo Lehto oli sattumalta Hervantakeskuksen luona jakamassa paikalla esitteitään siinä paikassa missä odoteltiin Pia Viitasta. Lehto Seppo opasti harhautuneet demarikuulijaa odotelleet pois paikalta kertoen että Pia Viitasella on mahdollisesti jokin neekeritapaaminen eikä ilmestyne paikalle, vaikka niin on väittänytkin.
Kiitolliset ottivat Lehdon jakamat hakaristi- ja somalit Somaliaan kortit kiitollisina vastaan ja poistuivat kiroten demareita, jotka eivät ilmesty paikalle sovittuna aikana.
Pia ja puolueloisensa saapuivat toki paikalle, mutta myöhässä. Saivat lähinnä jutella keskenään.
Pia Viitasella tuntui menevän herne nenään, kun näki että Ilkka Taipale komeilee korteissa Lehdon vaalinumerolla, hakaristillä ja tunnetuilla vaaliteemoillaan.
Pia Viitanen väitti kortteja liki laittomiksi. Senpä takia Lehto olikin ko. demarikortit muuttanut tarkoituksiinsa somalit Somaliaan sopiviksi.
Seppo Lehto 23 - Pirkanmaa 11.3.2003
- suursuomalainen Johannes Kastaja

Anonyymi lukija kritisoi Lehtoa:
..taisi olla joku maahanmuuttaja, jolle Lehto haastoi riitaa tavanomaiseen tapaansa.Ikävää, ettei pystynyt hillitsemään itseään vaikka provosoitiin. Lehto teki itsestään martyyrin ja kuulutti kova äänisesti turuilla ja toreilla kuinka maahanmuuttajat hyökkäilevät häntä vastaan.
Lehto itse on uhannut monta kertaa nimimerkkien takaa "suolistaa" ja lähettää saipputehtaalle ihmisiä, jotka ovat Lehdon kanssa eri mieltä ja Lehdon mielestä siis "ryssäläisiä".

Lehto kommentoi:
Rkp pilaa suomalaista perimää
Rkp ja muut hallituspuolueet haistakoon pitkän somalipaskan saastaisine neekerinperseineen
Äänet Seppo Lehdolle Pirkanmaalla lista 22-23
Perätön väittämä "nekustani"
Ko. epatto oli alimittanen räyhääjä joka alkoi nimitellä edesmenneen äitini nimissä minua ja perhettäni. Minä naureskelin vastaavalle häirikölle kuin eräälle kokoomuslaiselle. Kun jaoin kortteja ohikulkeville hyppäsi potkaisten vasemman puolen kylkeeni. Silloin oli pakko ajaa ko. häirikkö kuin pulu pois häiritsemästä.
Myöhemmin yritti yllyttää vielä mustalaisista alkaen vaan veti vesiperän, kun kysyin mustalaisilta mitä he tekisivät mokomalle, joka nimittelee heidän äitiään ymv:aa. Mannet vastasivat, että tappaisivat, joten se siitä.
Tarina jatkuisi vielä mutta on tärkeämpääkin.
Seppo Lehto ... Mitä olette pitäneet vaalijulisteistani ja korteistani, joita mm. tukiryhmäläiseni ovat levittäneet?

Eva Biaudet tukee Lehtoa:
KAIKKI TUKI SOMALI- JA RYSSÄSAASTAN VASTAISILLE EHDOKKAILLE ELI ÄÄNET KANSALLISMIELISILLE SNKY:N LISTALLA
PIRKANMAALLA LISTA NUMEROT 22-23
LASSE KOISTINEN JA SEPPO LEHTO
EVA BIDEE ALAPESUALLAS
SOMALIKYRPIEN LIPOJA JA ARMOTON MAAMME SAASTUTTAJA TAUTISEN VITTUNSA KERA

Eva Biaudet'n tiedote:
Kontakta mig - Ota yhteyttä kyrpä tanassa ja mällit putkessa
Sexsuella Kontakter uppgifter - Yhteystiedot:
Eva Biaudet 00102 Eduskunta
E-post: eva.biaudet@eduskunta.fi
Assistent E-post: sanna.kuorikoski@eduskunta.fi

Lehto kritisoi ryssäläisiä kansanedustajaehdokkaita:
Pia Viitanen, Jari Heinonen komuprofessori yliopistolta ymv:t yltävät liki samanlaiseen ryssäläisyyteen kuin matti.j.mäkelä ( pienellä ansaitusti kirjoitettuna)
Matti J.Mäkelä ( vain suomenkielen kunnioituksen takia isolla ) on vain ryppyreikäinen ryssälude kokoomuksesta, joka saa aina hepulikohtauksen kun kohtaa isänmaan asialla liikkuvia suursuomalaisia. On epäiltävissä että Matti J. Mäkelällä meni kurat jällleen housuun Keskustorin vaalikopeilla kun Lehto Seppo ryysti Kepun ohrapuuroo bulgarialaisen naisen tarjoamana ensimmäisellä vaaliviikolla torstaina. Puuttui vain komukepulaiskokoomuslaisen nysänsä heiluttelu vaalikopin lankutuksiltaan.
Matti J. Mäkelän kaltaisten loisten takia v. 1918 yhteiskunnalliset epäkohdat kärjistyivät siihen pisteeseen että ryssäläiset luteet saivat harhautettua suuren osan suomalaisista tarttumaan aseisiin veljiään vastaan ja synnytettyä termit "luokkasota tmv:t valheet". Ryssäläiset loiset ja Jääkärilippua häpäiseet matti.j.mäkelät ansaitsevat aina ja kaikkialla potkun ryssäläiseen ripulipaskaperseeseensä.

Presidentti Halonen kommentoi:
Matti J. Mäkelä Kokoomuksen himorunkkari
matti.makela@insinoorioppilastalo.fi yritti mennä demarihuorienkin koppiin runkulle Keskustorilla, vaan ei huolittu oviaukkoa pidemmälle. Näinollen Matti J. Mäkelä veti löysät demarien kahvikippojen päälle mylvien isoon ääneen kokoomuksen vaaliavusta sdp:lle.
Sairaasti hihitellen tämä rujo Napoleonkompleksista kärsivä maasika oli vonkannut vielä komunaisilta "edes persettä". Väitti aikanaan edesmenneenn isävainaansakin nussineen ruumiita, kunnen oli sattunut äitinsä kohdalle. Eli tästä vahingosta saamme kärsiä muuallakin kuin Tampereella.
Tarja Halonen presidenttinne vittu levällään
PS:) ÄÄNET LASSE KOISTINEN 22 JA SEPPO LEHDOLLE 23 PIRKANMAALLA TÄMÄ ON KÄSKY JA VETOOMUS VITTUNI NIMEEN

Lehdon vaaliviesti:
EDUSKUNTAVAALIN AINOA HAKARISTIMIES SEPPO LEHTO
13.3.2003 TALVISODAN MUISTOPÄIVÄNÄ
Ukrainalaiset ottivat hakaristitankit mielellään kukkasin vastaan vuonna 1941
Heille Saksan sotavoimat ja hakaristi edusti kristillisiä arvoja ja irtiottoa kommunismin ikeestä mikä tuhosi kirkot ja niiden arvot.
Akseli Gallen-Kallela oli myös tunnettu kristitty, suursuomalainen, joka myös ymppäsi ko. hakaristit fennomaanitunnuksina itsenäistyvän Suomen kansallistunnuksiksi.
Joten itsenäisyytemme ja Herran nimeen hakaristi on sekä kansallinen että krittijyjen yhteinen onnenmerkki.
PS:) Eilen 12.3.2003 vaalimökillä eräs kd-rienaaja Anna-Kaisa Immonen tuli minulle uhoamaan tekevänä minusta rikosilmoituksen "jumalanpilkasta",... siinä vasta luomutilan emäntä. Asiantuntemuksensa kristinuskosta ja hakaristeistä lepää huteralla pohjalla kuten monilla Leninmuseon probagandaa imaisseilla tahoilla. Lienee luomutilan emäntä lypsänyt väärää komujen disinfotissiä?
Hakaristiedustaja Pirkanmaalta Seppo Lehto 23 - SNKY
Edustan hakaristeillä kristillisiäkin arvoja;)
Eritoten asuinpaikkaani Koivistonkylän Veisua ja Viinikan kirkkoa, jonka ovipielessä on 20 graniittista hakaristiä.
Hakaristi on ollut mm. sarjakuvasankari Mustanaamion eli Fantomin onnenmerkki jo 1930-luvulta. .. Joten se mikä kelpaa kirkolle ja Mustanaamiolle kelpaa kyllä Seppo Lehdollekin.
Samoin Satakunnan lennoston tunnusmerkkinä on musta hakaristi sinisellä pohjalla, huomattavimmat sodan ja rauhanajan tunnustuspalkinnot 4.6 Puolustusvoimain lippupäivänä ja 6.12. itsenäisyyspäivänä myönnetään hakaristeillä jne. vientipalkinnoista alkaen joten kyllä näitä kansakunnnallisia esimerkkejä presidentin lipusta alkaen piisaa.
Hakaristin voidaan sanoa näin olevan kansakunnallinen onnenmerkkimme, jota mm. silloinen ilmavoimien varakomentaja Ahola v. 1994 ehdotti Kurkijokelainen lehdessä kaikkien tulevien hornet-hävittäjien kylkeen.
Joten jälleen kerran tuli pidettyä ns. vastikkeeton historian kertaus erilaisille sovjet-tason leimaajille.
Historioitsija Seppo Lehto - 23 - SNKY-lista
Vaalien ainoa hakaristillä ratsastava ehdokas Seppo Lehto

Germaanien Vapautus Rintama Irakin kriisistä:
Hyvät veljet, meine Herren,
Germaanien Vapautus Rintama (GVR) tiedottaa kannattajilleen: Irakin sota on mahdollisesti alkamassa tällä viikolla ja petturi suomalais-ukrit ovat valmiina liittoutumaan USA:n hyökkäyssodassa islamin uskovaisia eli uskollisia ja fanaattisia liittolaisiamme I ja II maailmansodassa vastaan, vaikka islamistit eivät ole koskaan tehneet yhtään mitään näille petturi suomalais-ukreillle, jotka tukevat avoimesti amerikkalaisten ja juutalaisten asehulluutta. Tämä on syvän petturuuden ja pelkuruuden merkki, mistä Suomen yksipuolinen Irakin diplomaattien karkoituskin kertoo.
Käskemme näin ollen kaikkia kannattajiamme GVR:n toimesta järjestelmällisesti ja kurinalaisesti aseellisesti hyökkäämään ja kaikin mahdollisin olemassa olevien keinoin suomalais-ukrilaisiin ja amerikkalais-juutalaisiin kohteisiin vastauksena USA:n tulevasta täysin laittomasta hyökkäyksestä Irakiin, jota petturi ja pelkuri suomalais-ukrit ovat tyypillisesti asettuneet julkisesti amerikan jojo-miehinä tukemaan.
Operaation Werwolf on käynnistynyt!
Werewolf
Non nobis, domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Nicht für uns, Herr, nicht für uns, sondern für den Ruhm deines Namens
Und hält allesamt am Seil Gottes fest und seid nichts uneins.(Quaran, Sure 3, Vers 103)

Germaanien Vapautus Rintama jatkaa:
Otamme äärettömän fanaattisia ja uskollisia taistelijoita luokkaa Joachem Peiper, Muhamed Atta jne. Germaanien Vapautus Rintaman alkavaan Werewolf-operaatioon.
Werewolf operaatiota hallinnoi Ihmissusi, jolla uudet taistelijat ilmoittautuu. Taistelu vihollisia vastaan on Euroopan laajuinen.
Hallussamme on mm. taistelukaasuja ja biologisia aseita, joita voimme käyttää alkavassa taistelussa vihollisiksi meitä vastaan julistautuneita kohtaan.
Tämä on oikeata sotaa, hyvät herrat.
Meine Ehre Heisst Treue: Damals und Heute
Uskollisuus on kunniamme: Eilen ja Tänään.
Werewolf
werewolf@sci.fi

Germaanien Vapautusrintama tiedottaa:
Schluß mit der USA-Tyrannei!
Wo Gefahr ist, wächst das Rettende auch. Der Krieg gegen den Irak soll nicht von die USA geführt werden, um Saddam Hussein zu entwaffen, die Gewahr der Massenvernichtungswaffen einzudämmen und Demokratie und Menschenrechte durchzusetzen. Die USA wollen die Krieg, um eine neue Weltordnung in ihrem Sinn durchzusetzen.
Öl, Erdgas, Wasser, die Kontrolle des Nahen und Mittleren Ostens, der Zugang zu Zentralasien, der Dollar als Weltwährung, die Stärkung der USA-Rüstungindustrie - dies sind die wahren Ziele von USA-Präsident Bush, für die das Leben unzähliger Menschen geopfert werden soll.
Der Krieg gegen den Irak ist die Fackel die in das Pulverfaß Naher und Mittlerer Osten geschleudert wird. Die Explosion könnte in Kürze auch Europa, Deutschland, Dänemark, Schweden, Norwegen, Finnland treffen!
Die Entscheidung über Krieg und Frieden ist von so großer Bedeutung, daß alle sind heute dazu aufgerufen, gegen den USA-Imperialismus mit all seinen Folgen glaubwürdig Stellung zu beziehen und Wiederstand zu Leisten. Wie immer gesagt, daß jeder Krieg, auch der siegreiche, ist immer ein großes Unglück für das Land, das ihn führt.
Deswegen Unternehmen Werwolf ist von uns für den Tag X mit dem Krieg begonnen worden!
Werewolf

Germaanien Vapautusrintama jatkaa:
Werwolf operaation tarkoituksessa on Suomessa lyödä maahan jokainen suomalais-ukri, joka on lähtenyt totaaliseen sotaan Suomen germaaneja vastaan. Jokainen henkilö, joka sallii tällaisen laittoman sodan ilman laillista rangaistusta. Listat ovat pitkiä ja Suomessa ollaan asiat katsottu ennenkin kiväärinpiippua myöten.
Tämä naurettava marginaali voisi vetää jo koivuvirsut jalkaansa ja poistua sukulaisiin Mariin, Udmurtiaan tai Komin tasavaltaan ukriansa puhumaan.
Luonnollisesti suurin osa kansalaisista on tämän osan ulkopuolella, suurin osa kansasta ei kuulu tähän porukkaan, joka on Werewolf operaation kohteena; nämä suomalais-ukrit, jotka lyödään maahan löytyvät mm. viimeisten eduskuntavaalien pohja marginaaleista.
Näitä marginaaleja ja heitä tukevia marginaaleja voimme käyttää mitä tahansa aseita itsepuolustukseksi.
Werewolf

Lääkäri kommentoi:
Tätä palstaa pidemmän aikaa tarkkailleena on allekirjoittaneen todettava, ettei täällä oikein täysjärkistä porukkaa kirjoittele. Erityisesti Klaus Juutilaisen kirjoitukset ovat pistäneet silmään, ja alankin epäillä, että kyseessä todellakin on aito mielenterveystapaus. Sekopäiset skitsofreniseen häiriöön ja narsistiseen persoonallisuushäiriöön viittaavat tekstit ovat kyllä jo itsessään erikoisia, mutta suuri oli yllätykseni, kun noteerasin kollegaanikin paneteltavan tällä palstalla, ja kenekäs muun kuin Klasun toimesta...
Skitsofreniaan viittaavia oireita ovat muun muassa seuraavat:
-Selkeästi paranoidit kuvitelmat ja bisarrit fantasiat
-Kuvitelmat ajatusten julkikuulumisesta ja pakkosyötöstä
-Kontrolloimisharhat ("Kegel-implantit" ym.)
Lisäksi rajatilaoireet näyttäisivät olevan vielä skitsofreniankin oireita selkeämpiä, joskin pelkän anamneesin ja palstaroskan perusteella on haastavaa arvuioida, onko kyseessä rajatila- vai narsistinen häiriö. Psykodynaamisesti ne muistuttavat toisiaan melkoisesti. Rajatilaan viittaavia oireita ovat:
-Primitiiviset suojautumiskeinot. Klasu on osoittanut selkeitä merkkejä ns. split- ja projektiodefensseistä, primitiivisestä idealisaatiosta ja omnipotenssista. Klasun varsin mustavalkoinen näkemys maailmasta "hyvään" ja "pahaan" jakautuneena viittaa selkeästi splittiin, mitä primitiivinen idealisaatio on edelleen kärjistänyt. Affektioiden projisoiminen Klasun "pahoiksi" mieltämiin henkilöihin vahvistaa diagnostista kokonaiskuvaa.
-Integroidun identiteetin puute. Klasun käytös osoittaa hänen kokevan itsensä ja objektinsa joko absoluuttisesti "hyväksi" tai "pahaksi", kykenemättä silti sisällyttämään molempia samaan henkilöön. Yleisiä oireita ovat äärimmäiset tunnetilat, joita uskoakseni olemme kyllä nähneet...
-Realiteettitestaus ja realiteettitajun häilyvyys. Tämä on oikeastaan Klasun osalta suurin diagnostinen probleema. Rajatilapotilailla on yleistä realiteettitajun säilyminen sekä hallusinaatioiden ja deluusioiden puute. Yleensä nämä potilaat kykenevät erottamaan sisäiset yllykkeet ulkoisista ärsykkeistä, mistä en kuitenkaan Klasun tapauksessa ole aivan varma.
-Minän heikkous. Huono ahdistuksen sietokyky ja impulssikontrollin puute.
-Narsistiseen häiriöön viittaavat äärimmäinen itseriittoisuus ja grandiositeetti sekä omnipotentti käsitys itsestä.
Kaikenkaikkiaan Klasu on psykiatriselta kannalta tarksteltuna mielenkiintoinen oirekimppu, jota en ilman erikoislääkärin konsultaatiota lähtisi hoitamaan. Klasulla on havaittavissa piirteitä sekä skitsofreniasta että rajatilasta. Kyseiset tilat ovat periaatteessa jossain määrin toisensa poissulkevia, joten työdiagnoosina voitaneen Klasun kohdalla käyttää vaikkapa erilaistumaton skitsofrenia, F20.3 tai skitsotyyppinen persoonallisuus, F21 joissa esiintyy rajatilalle ominaisia oireita. Lopullinen diagnoosi on jätettävä erikoislääkärin ratkaistavaksi.
Klasulle uskoisin parhaan lääkeyhdistelmän olevan perfenatsiini, 10 mg/vrk. Sitten ei muuta kuin M1 ja jatkohoitoon.
JA,
Erikoistuva lääkäri
SV 343590

Klasu kommentoi Yhdysvaltain hyökkäystä Irakiin:
Irakin sodan kommentointi
Bagdad 20.3.2003 aamulla ammutut Tomahawk-risteilyohjukset ovat vasta sodan aivan ensimmäistä alkusoittoa, sillä New York Times-lehti oli saanut jo aikaisemmin selville, että sodan ensimmäisen 48 tunnin aikana tullaan ampumaan n. 3000 täsmäpommia erilaisiin koteisiin Irakiin; sotilaskohteina päämajat, ilmapuolustus, kommunikaatioyhteydet, kuten myös poliittiset johtajat ovat ohjusten kohteina. Hyökkäys massiivisuus on siis aivan eri luokkaa kuin vuonna 1991, jolloin vstaavia aseita käytettiin kahden ensimmäisen päivän aikana n. 300 kpl. Seuraavat 48 tuntia tulevat olemaan merkittäviä hetkiä alkaneessa sodassa.
USA uhannut käyttää atomiasetta
Irakin mahdollisuus vastata iskuun on käyttää epäkonventionaalisia aseita Kuwaitissa olevia joukkoja vastaan; eli siis kaasu tai biologisia aseita tms., joilla osa 150.000. miehen kootusta amerikkalaisesta hyökkäysarmeijasta voidaan lamauttaa. Tämä tuntuu epätodennnäköiseltä, koska Donald Rumsfeld on silloin uhannut käyttää ydinasetta. joulukuun 2002 tiedotuksen mukaan.
Ohjusisku Israeliin seuraavan 48 tunnin sisällä
Nopea ohjusisku Israeliin saattaisi heikentää ja siirtää tulevaisuuteen seuraavien 48 tunnin tulevia amerikkalais sotilastoimia: Näin ollen tuntuu loogiselta, että tuleekin seuraamaan tavanomaisin ohjuksin tehty isku Israeliin, joka sekoittaa massiivisen iskun tuloa ja antaa Irakille mahdollisuuden häiritä Kuwaitissa olevien amerikkalaisten joukkojen ryhmitystä mm. tykistöllä ja ohjuksin. Monet juutalaisjohtajat maailmassa ovat tiiviisti osoittaneet jo tukensa USA:n toimille Irakissa.
Sodasta pitkä
Irakin sodan lähtökohdat ovat siis täysin eri kuin Afganistanin sodan lokakuussa 2001 eli Irakissa ei tule näin ollen olemaan, mitä nopeata ratkaisua puoleen tai toiseen, vaan taistelut tulevat jatkumaan hyvin pitkään. Lisäksi USA joutuu käymään sotansa Irakin maaperällä, mikä lisää huomattavasti menestyksekkään puolustussodan mahdollisuuksia. Puheet lyhyestä sodasta ovat täyttä Amerikan kannattajien propagandaa samoin kuin vetoaminen teknologiseen ylivoimaan varman voiton tuojana. Huipputeknologiaan sisältyy niin paljon epävarmuustekijöitä, että Irakin tapaista maata ei voida pelkästään sillä voittaa. Jos sota menee materia vastaan henki, niin henki tulee voittamaan. Tässä on Irakin mahdollisuus.
USA:n strategia
USA:n aloittama sota on siis laiton ja Irak voi tuoda asian YK:hon ja pyytää apua. USA:n suunnitelmat menevät vielä kauemmaksi, kuin Saddam Husseinin kaatamiseen, mikä ei tule onnistumaan puheen avulla ja nykyisillä joukoilla. USA:n päämääränä on demokratisoida Irakin suunnitelman mukaan koko Lähi-Itä menestyksekkään Irakin sodan jälkeen. USA:n strategia merkitsee myös sitä, että kun suunnitelmat ovat tunnetut Irak voi saada apua muista arabimaailmasta, vaikkakin Saddam Hussein ei ole suosittu siellä, mutta USA:n suunnitelmat kontrolloida koko Lähi-Itää yhdessä Israelin kanssa ovat sen verran suuria kaliberiltaan, että se voi aiheuttaa muiden arabien tai islamistien sotaan mukaan tulon.
11.45. 20.3.2003 (KvG)

Presidentti Halonen kommentoi vaalitulosta:
Äimänä: Tony Halme vasta harjoittelee lesbovittuni levittelyä; )
http://www.cs.tut.fi/~jkotka/herwood.jpg
Minna Sirnöstä alkaen kaikki istuvan eduskunnan jäsenet saavat neekerisankkerin kun eivät valinneet Nato-jäsenyyttä kannattavaa Seppo Lehtoa eduskuntaan.
Km-uutistoimisto
Tarja Halosen vittu apposen ammollaan
PS:) Tony Halme vasta harjoittelee lesbovittuni levittelyä; )

Mikko Ellilä kommentoi:
Onko tämä autenttinen vaalijuliste?
http://www.cs.tut.fi/~jkotka/herwood.jpg
Olisi mielenkiintoista kuulla joltain tamperelaiselta, oliko juuri tuo juliste todella kaikissa vaalimainostelineissä.
Mikko Ellilä

Lehto kommentoi:
Ellilän veltto mulkulle ja muille ryssäläisestä sisäsiitoksesta kärsiville tiedoksi: ) Autenttisia julisteita http://www.cs.tut.fi/~jkotka/herwood.jpg oli mm. yliopistolla, tolpissa, ikkunoissa ja eri bussikatoksissa jne - Mahtaa mikko ellilän velttoa mulkkua vituttaa?
Halme on eri porukkaa kuin Soinin pisuhousu ja muut ps:set ryssäläiset lipukielet
Maanpuolustus onnistuu parhaiten Naton riveissä ja vaatimuksilla miehittäjän vetäytymiseksi oli sitten kyse Karjalasta, Tiibetistä tai Tsetseniasta
Kauan toivottu sota alkoi ja loppuu ensi viikolla
Toivottu sota alkoi vihdoin ja viimein 20.3.2003
.. ja bensanhinta alkoi laskea ja talous nousta kohisten.
Kuten jo vaaleissa toin esiin niin sota olisi pitänyt käydä jo kauan sitten ja hajottaa koko Irak menneisyyden historiaan ja jakaa maat eri kansallisuuksien kesken.
Stalin ja Saddam menneisyyden luuserit aikansa ohi on.
Miehitettyjen alueiden palauttaja niin kurdeille Kurdistan kuin tsetseeneille Tsetseenia ja meille Laatokan rannat, Salla-Kuusamo ja Petsamo.
Seppo Lehto - Hyvää sotaonnea Nato- ja USA-koalitiolle.
Loppuupahan "kurjistanin"-alueelta pakolaisten tulo kun kansanmurhahallinto liiskataan kuten Slobo Milollekin kävi. Vaan oletteko kuulleet että olisi tulossa lisää albaanipakolaisia?
Uskomme että Tony Halme on näistä asioista samaa mieltä?
Tony Halme presidentiksi ja sitä ennen euroehdokkaaksi somalisaastan ja miehittäjä-Ryssän karkoittajana

Anneli Jäätteenmäki tukee presidentti Halosta:
KYSYMME OLISIKO AIKA VALJASTAA HALOSEN LESBOVITTU KANSAKUNNALLISEEN KÄYTTÖÖN LAAJEMMINKIN?
NYTHÄN OLISI AIKA PAINAA KUN SOTAKIN ON SYTTYNYT NEUVOSTO-VENÄJÄN ETÄPESÄKE IRAKIAKIN VASTAAN?
EI MUUTA KUIN KANNUSTUSTA MAAMME TUNNETUIMMALLE LESBOVITULLE.
ANNELI JÄTEMÄKI - EDUSKUNTA
KEPULOISTEN JOHTAJA KÄSI OJOSSA - SINUNKIN LOMPSALLASI
SUOMEN KEPULOISET
HELSINKI

Presidentti Halonen kommentoi:
Presidentilliset kannanottoni 20.3.2003
Kiitos kysymästä! niin Anneli Jäätteenmäelle kuin Tonyllekin tässä taannoin
Tony Halme puhui asiaa;)
Minähän se olen miespuolinen lesboroolissani Arajärven kera touhutessa neitinä haarovälissäni, nuollen pissit ja kakkelit siinä samalla.
Lesbosuhteissa aina on nämä roolileikit, kun kaksi tai useampi lattapillua kohtaa.
Sitten asiaa ulkopolitiikasta:) 20.3.2003
Nyt kun oikeutettu sota saastaista komubaathia eli Saddam Husseinia kohtaan on syttynyt, niin olemme parhaaksi nähneet seuraavaa:
LUOVUTAMME TÄLLÄ PÄIVÄMÄÄRÄLLÄ ULKOPOLIITTISEN VALTIKAN TAMPERELAISELLE SEPPO LEHDOLLE, SILLÄ HÄN ON PEREHTYNYT ASIOIHIN SYVÄLLISEMMIN KUIN PRESIDENTILLINEN VITTUMME.
Tästäkin päivästä suurin osa on kulunut kuukautissiteideni vaihtamiseen ja demarimällien pyyhkimiseen suupielistäni ja vattanahaltani.
Kiitos nyt demarinuorille aamuisesta käynnistään. ... ja tervetuloa uudestaan Ainasojan Jarmo mukaan seuraavalla kerralla.
Tarja Halonen - presidenttinne
Parasta A-lk:n lattalesbopillua kautta aikain

Anneli Jäätteenmäki kommentoi vaalitulosta:
VAALIVOITTONI JÄLJILTÄ ON MAAKUNNAN KEPULAISET TULLEET JA PANNEET MINUA KUIN VANHAA HEVOSTA LUOPIOISISSA PAHIMPAAN STALINISMIN AIKAAN
APUA, AUTTAKAA VITTUNI EI KESTÄ ENÄÄ UUSIA VAALIVOITTOJA
ANNELI JÄTEMÄKI
SUOMEN KEPULOISET
HELSINKI

Lehto maailmanpolitiikan tiimoilta:
Millähän arvon kunnioitettu Bush saataisiin kääntämään huomio Moskovan saastan tuhontaan? ; )
YK:n päätöslauselmilla ei ole ollut arvoa, ei edes peräpään pyyhkimiseen
.. kuten sen edeltäjä Kansainliiton protestoinneillekaan ei ole annettu arvoa mm. kun NL erotettiin Suomeen hyökkäyksen vuoksi.
Aluerajat jäivät voimaan talvisodan jälkeen vaikka hyökkäyssota tuomittiin, kuten alueanastuksetkin. Vasta 1941 kesähyökkäyksen myötä saatiin hyvitystä, jonka 1947 miehityssopimus jälleen kumosi näihin päiviin saakka.
Olisikohan Suomella mitään saumaa saada osansa Bushin hyvistä töistä: esim. Suomen luovuttaessa sotilastukikohdat Petsamosta ja Suomenlahden saarilta vastineeksi siitä että saadaan täysi tuki täysimittaisille aluepalautuksille korvauksineen?
Seppo Lehto ... Herra Bush on hyvä ja jatkaa

Tuomo Tapio jatkaa aiheesta:
Voisiko kaupuginvaltuutetut ottaa asiassa yhteyttä maamme hallitukseen? ... Olkaa hyvä ja miettikää asiaa keskuudessanne ... ja toimikaa kieltämällä kaikki ryssäläiset "rauhanmarssit" välittömästi Ryssän nuolennan osoituksena. ... Sillä kuka muu kuin saastainen Ryssä-Sika hyötynee Saasta-Saddamin vallastaolosta? ( Muistanette paviaanikoira-Putinin mehukkaat maakaasu- ja öljysopimukset viime syksyltä 2002 Saddam Husseinin kanssa? )
KGB-Jutkusikojen Paljastaja

Presidentti Halosen lehdistötiedote:
23.3.2003 LEHDISTÖTIEDOTE WIERASPERÄISTEN KUOHINNASTA
- KIIREELLINEN -
Esitämme että vierasperäisten lisääntyminen estetään kuohimalla vierasperäiset somalit, sillä nyt on jo vaarana että lisäätyvät kuin kanit. Kehoitamme sisäasiainministeriötä ottamaan yhteyttä poliisiviranomaisiin ja terveyskeskuksiin, jotta kaikki ne afrikkalaisperäiset, joilla on lapsia, niin kuohitaan jo kiireellisesti ensi viikolla joko siemenjohdot katkaisemalla tai koko pökäle, naisille sama joko kohdunpoistona tai munatorvet tukkimalla verisellä somalipökäleellä.
KEVÄT ON MUUTTOLINTUJEN AIKAA:) Luontoarvoja kunnioittaen näiden ns. muutaman tuhannen tuheron ja pökäleen ripustus muuttoreiteille palvelee myös luontoarvoja.
Tasavallan presidentti
Tarja Halonen
Mariankatu
Helsinki

Ryssäsilpoja kommentoi:
Liebe lesbovittuni - Kiitos hyvästä tiedotteestasi
En lupaa tulla kulli ojossa lunastamaan tarjoustasi rakas Tarja lesbovittuinen märehtijäni, mutta katsellaan : )
Oheinen tekstisi kertoo, ettei virallinen julkisuuskuvasi kerro kaikkea. Hyvä niin.
Toivottavasti terveyskeskuksissa ymv:ssa paikoissa on tiedotteesi tosissaan;)
Ryssäsilpoja

Germaaninen Vapautus Rintama varoittaa Irakin sodan tukijoita:
Tämä on varoitus Irakin sodan tukijoille.
Kaikkille sellaisille, jotka tukevat kansainvälisenoikeuden vastaista sotaa.
Myös Kofi Annanille lakeijoineen.
Olemme jäljittäneet ne henkilöt, jotka luovuttivat USA:lle Bagdadin väestösuojan sijainnin vuonna 1991. Tuolloin kuoli yli 400 naista ja lasta kiitos erään suomalais-ukrilaisen petturiporukan. Nyt tulette saamaan, mitä ansaitsette.
Myös Kofi Annan tulee samaan osansa; mies ei pysty edes tuomitsemaan laitonta sotaa.
Tietysti sanotte nyt, että Hussein, Ramadan, Asis jne. ovat kuolleet ja sota on ohi; kummasti vaan esiintyvät televisiossa ja radiossa. Yksikään Irakin kaupunki ei ole antautunut! Ei ainutkaan! Britannian puolustusministeri Hoon sanoo, että koalitio kontrolloi jo koko Irakia. Viikonloppuna väitti, että kaikki Irakin hallinnon johtajat ovat tapetut suunnitelman mukaan. Se, että salainen palvelu on yrittänyt tappaa ko. henkilöt ja epäonnistuivat ja väittävät päälle, että ovat kuolleet, kertookin jo ihan kaiken.
Irakin voitto on väistämätön!
Tämä on vasta alkua! Tietojemme mukaan Al-Qaida ja Osama bin Laden on valmistunut iskemään mm. USA:n atomivoimaloihin, myös arabimaat ovat tulossa yhteiseen rintamaan Irakin kanssa, sillä USA:n hyökkäyksessä on kysymys maan hegmoniasta Läni-Idässä. 750 miljoonaa islamistia ja muslia ovat julistaneet Pyhän Sodan USA:ta vastaan ja se loppuu vasta, kun USA on tuhottu kokonaan. Siihen voi mennä vuosikymmeniä, mutta USA tulee häviämään aloittamansa sodan.
Te, jotka luovutitte Bagdadin väestösuojan sijainnin amerikkalaisille 1991 olette suuressa vaarassa Suomessa; lähtekää USA:han pakoon teloitusta yhdessä omaistenne kanssa vielä, kun ehditte! Syyllisiä löytyy mm. sini-puna hallituksen koalitiosta vuodelta 1991. Emme tunne mitään armoa Teitä kohtaan riippumatta nimistänne.
Werewolf

Germaanien Vapautus Rintama jatkaa:
Irak ja arabit voittaa.
Painakaa liipasinta, veljet.
Painakaa liipasinta ja listikää nämä Saatanan pelkurit viimeiseen mieheen! Voitto on meidän!
Onko vaikeata kestää nyt totuus?
Oletko liian kauan ollut juutalaisten johdettavana?
Eikä Suomen konservatiivit kumarra verijuutalaisia?
Me germaanit seisomme arabien ja islamistien kanssa rinta rinnan; te muut nähtävästi Amerikan ja juutalaisten. Sotilaanne kuvittelevat omentavan Amerikan voimia jne.
Werewolf

Germaanien Vapautus Rintama jatkaa:
Sinipunahallitus ulko- ja puolustusministeri 1991
Tuosta löytyy henkilöt, joiden avituksella luovutettiin Bagdadin väestösuojan tiedot USA:lle. Ko. hallituksen ulko- ja puolustusministeri kantavat juridisen vastuun. Germaaninen tapaoikeus ulottuu heihin yhtälailla kuin Teihin surkeihin suomalais-ukreihin, jotka kannatattatte laitonta USA:n aggressiota suureen Bagdadiin.
On selvää, että USA:n tukeminen on yhtä helppoa kuin N-liiton Suomea vastaan aikoinaan; persoonat paljastuu. Asetelma on täysin sama. USA oli suurin Stalinin yksittäinen tukija yhdessä Britannian kanssa.
Muistaakin täytyy propagandan keskellä, että suuresti ihailemanne demokratian USA-presidentti lienee itse allekirjoittanut enemmän kuolemantuomioita kuin Saddam Hussein todellisessa elämässä tähän mennessä, ei siis propagandassa, vaan todellisessa elämässä. Saddam Husseinin saavutusten yhteydessä USA-presidentti on täysi juoppo 0. Tällä vertailulla plus avoimella aggressiolla Presidentti Bush uus-konservatiivieineen on paljon pahempi.
Te olette yhdessä Median kanssa täysin aivopestyt Mossadin ja CIA:n propagandalla; 11.9.2001 oli oman väen isku omia kansalaisiaan vastaan. Näin saatiin aikaan sota arabeja vastaan, mitä USA on tahtonut. 11.9.2001 - tapahtumat olivat lavastettuja ja vain Jumala tietää, kuka oli niiden takana, käyttääkseni Saudi-Arabian ulkoministerin sanoja.
Tämä halpa propaganda puree yhtäkailla kuin USA:n pop-musiikki, huumeet yms. ja sellaisiakin, jotka luulevat olevan vapaat tästä saastasta. Nyt on tullut hetki laittaa luu kurkkuun; painakaa liipasinta ystävät, painakaa liipasinta ystävät!
Irakin voitto on varma!
Pan-arabit voittavat!
Saksa on jättänyt AWACS-koneensa Turkkiin! Germaanit seisovat yhdessä islamistien kanssa. Pidän koraania jatkuvasti mukana, jos laukkuni on mukana. Me voitamme! Painakaa liipasinta veljat! Painakaa liipasinta veljet!
Varmasti olette menossa nyt yhdessä suuren ukrilaisen sankarinne kanssa MacDonalsiin kahville USA:ta ylistämään; vai miten keskenkasvuiset lapset? Tämä ihailunne ei saisi vaan nyt paljastua.
Werewolf

Germaanien Vapautus Rintama jatkaa:
Tietojemme mukaan Reinhard GEHLEN perusti CIA:n eli hänen toimittamat tiedot N-liitosta oli kaiken organisaation alku. Tutkimukset jatkuvat. Saksan vanhoja upseereja ei ole enää organisaatiossa, vain juutalaisia ja heitä hännysteleviä mm. kokoomuslaisia.
Näitä todellisia miehiä ei ole enää siellä, nyt on vain USA:n uus-konservatiivit (joita ilmeisesti mm. kokoomus ja Seppo Lehto yhdessä tukevat ns. yes-miehet), jotka ovat valmiit tappamaan tuhansia omia kansalaisiaan entisten liittolaisten talibanien kanssa ja jotka haluavat demokratisoida koko Lähi-Idän eli kaataa mm. Syyrian, Iranin ja Saudi-Arabian hallitukset yhdessä Irakin Husseinin kanssa.
Al-Qaida ja Osama bin Laden tekivät vuodesta 1980 alkaen tiivistä yhteistyötä CIA:n kanssa. Sittemmin heitä käytettiin USA:n toimesta lavastukseen 11.9.2001, jota mukamas pidätte terrori-iskuna. Sotilas yms. tietonne ovat puutteelliset tai sitten kumarratte maailmallakin juutalaisia.
Salakuuntelu hankkeet EU:n piirissä ovat USA:sta. Uuskonservatiivit sanovat Saksaa mm. Libyaksi tai Kuubaksi. Saksa ja Ranska ovat nimetyt myös vihollisiksi ja näiden tuotteita ei enää kaupata USA:ssa.
Suomi ja suomalais-ukrit asettunevat taas USA:n taakse. Hermann Göring puhui hyvin mm. Paavo Talvelalle aikoinaan keskeyttäen hänet kysyen: "oletteko muuten sodassa USA:n kanssa?" Eihän Suomi voinut olla, eikä mm. Muurmannin rataa lyöty poikki.
Suomen vasallisuhde USA:han juutalaisineen ja vapaamuurareineen on kaikkien tiedossa. Se on jopa suurempi kuin entisen itäblokin tai nykyisen Baltian.
Werewolf

Germaanien Vapautus Rintama jatkaa:
Werewolf antoi jo kesällä itävaltalaisen osoitteen, jonka kautta pääsee Bagdadin sisäpiirin yhteyteen.
Nyt voitte lähettää Irakin suurlähetystöön Irakia kiittävää postia. Irak taistelee meidän puolesta! USA hyökkää seuraavaksi mm. Syyriaan, Iraniin tai Saudi-Arabiaan. Eikä Saksa ja Ranskakaan eivät olet tuevassa.
Painakaa liipasinta, veljet!
Uskon, että nuoria vapaaehtoisia otetaan vastaan ja asejakelua tehostetaan yhteistä vihollista vastaan.
Painakaa liipasinta, veljet!
Irakin taistelu tulee jatkumaan loppuun saakka ja Irak on saamassa koko ajan yhä enemmän tukea muualta arabiasta. Taistelu Bagdadista tulee olemaan ennen näkemätön ja siellä tulee niin paljon uhreja, että USA:n on vetäydyttyvä!
Myös Venäjä, joka on tullut osaksi Euroopan ystäväksi, vaikkakin ystäväksi vain toisella rivillä eli heidän suhteensa ovat vielä tärkeämmät jenkkeihin kuin Eurooppaan, asettuu tässä taaksemme Irakin puolelle.
Tämä on hyvä merkki!
Werewolf

Nimim. Tumppi-Ukri kommentoi:
Miten on mahdollista, että "CIA:n liittolaisesta" on tullut USA:n vihollinen nro 1. Etkö sinä vielä reilu vuosi sitten käynyt terrorismin vastaista sotaa vankkumattomasti ihailemasi presidentti George W. Bushin rinnalla.

Natural Führer vastaa:
Saatanan ugritumpit. Ette tajua joutuneenne harhautuksen kohteiksi edes harhautuksen jälkeen. Pitääkö asia vääntää rautalangasta? Mekö mukaa liittoutuisimme omia kansalaisiaan pommittavan juutalaisten johtaman USA:n kanssa vanhoja liittolaisiamme vastaan aina 1. maailmansodasta lähtien. Jutulla testasimme lukuisten liittolaistemme todellista poliittista kantaa. Iloksemme voimme todeta että useat Klasun liittolaisina esiintyneet muka oikeistolaiset paljastuivat pelkiksi hännystelijöiksi ja tuuliviireiksi antaessaan tukensa liittymisellemme USA:n neekerivetoiseen 'terrorisminvastaiseen' sotaan. Kyseessä oli siis harhautus, jolla testasimme seuraajiemme todellisen ideologian. Todelliset oikeistogermaanit eivät milloinkaan lähtisi tukemaan USA:n likaista sotaa.
Täydelliset 0-miesugrit tosin kampanjoivat avoimesti 'pommeja bagdadiin' vaaliteemoillaan. Ugrien vasemmistolaiseen juutalaisten hännystelyyn ei tarvita edes harhautusta, vaan ugrit seuraavat nyt uskollisesti USA:n juutalaisjohtoa samoin kuin Neuvostoliiton juutalaisjohtoa aikoinaan.
Kuten muutkin alemmat elämänmuodot, pilkkaavat ugrit sitä mitä eivät ymmärrä. Salaisia huipputeknologisia aseitamme on jo toimitettu Irakille. Saksalaisesta huipputeknologiasta sekundakopioina tehdyt täsmäaseet harhautuvat salaisen aseemme voimasta, kun aseidemme korkeataajuinen säteily harhauttaa niiden satelliittinavigaatiojärjestelmät.
Sionistit ovat syöttäneet 3 amerikkalaisdivisioonaa ja yhden brittidivisioonan tuhon omiksi. Salainen aseemme koodinimellä 'kugelwerferwagen' tuhoaa liittouman joukot. Irakin sodanjohto käyttää tukenaan SS-kenraaliemme sodanjohtotaitoa.

Klasu varoittaa etnisestä nimittelystä:
Varoitus etnisestä nimittelystä
Jussi Halla-aho Te ette tiedä olevanne Turun hovioikeudessa syytettynä tänään (vrt. lausuntonne, että Teitä ei syytetä Turun hovioikeudessa) ja Te ette tiedä myöskään samallalailla sukunimeämme, koska tiedustelitte itse henkilökohtaisesti asiaa 4.7.2002 kirjallisisesti Turun hovioikeudelta. Ette myöskään ole jääneet pois opetustyöstänne syytteenne ajaksi hovioikeudessa, vaan valehtelette yleisesti, että ette ole syytteessä tai Teitä ei syytetä Turun hovioikeudessa mistään.
Esititte lisäksi täällä palstalla arvioita suvustamme suhteessa etniseen ryhmäämme; vastaan täällä, että ko. käytäntöä käyttävät ja näin ollen kirjoittavat joutuvat toimestani välittömästi tutkintaan ja jälkeenpäin mahdolliseen oikeusprosessiin, sillä etnisesti nimittely on maassa lailla kielletty ja ko. tapauksessa on enemmän kuin ennakkotapauksia tuomioistuimista. Käytäntö koskee ketä tai keitä tahansa, sillä kysymys on tarkasti laista ja sen tottelemisesta, noudattamisesta, ei mistään muusta. Tässä ei tehdä mitään poikkeuksia tulevaisuudessa. Ei ainuttakaan. Ennakkotapaukset ovat ennakkotapauksia etnisestä nimittelystä tuomioistuimista maassa.
Tästä asiasta voitte olla 100% varmat.
Pyydän myös ystävällisesti, että minua ei sekoiteta tämän palstan piiriin tai sen keskenkasvuisiin henkilöihin, koska minulla ei ole mitään tekemistä Teidän joukoissanne, joiden yhteinen nimittäjä on yrittää poistaa indo-germaaninen kieli näin ollen yhdessä etnisten oikeuksien kanssa pois perustuslaista, kansallismielisen toimintanne mukaan. En lue, enkä kirjoita ko. palstalle ja Jussi Halla-aho on reaalimaailmassa täydessä syytteessä koko sanan merkityksessä hovioikeudessa huolimatta esittämistään puheissaan täällä ja siellä; mahdollisesti vielä korkeimmassa oikeudessa toimestamme, koska on ollut yliopiston opetustyössä syytteenäolo aikana. Älkää luulko maisteri Jussi Halla-aho, että minulla ei olisi aihetta tai kanttia tarkistaa asia vielä korkeimmasta oikeudesta, koska sitä en ole tehnyt hovioikeudessa. Valtion palveluksessa olevat eivät saa olla virassaan tuomioistuin syytteenäolo aikana; tietysti yliopisto on valtion itsehallintoyksikkö, mutta asian voi tarkistaa, niinkuin sanottu. Väitättehän yleisesti ja julkisesti, että ette ole syytteessä hovioikeudessa.
Tyyliäni tai tapojani on myös turha yrittää jatkuvasti apinoida ja lisätä tällä tavoin kohtaamianne vaikeuksia tulevaisuudessa.
Kunnioittavasti
KvG

Presidentti Putin lähestyy Anneli Jäätteenmäkeä:
Anneli Jäätteenmäki päässee ylväänä vittu takakenossa tarjoamaan kepuvittuaan paviaanikoira Putinille seuraavan valtiovierailun aikana?
Me Paviaanikoira Putin tiedustelemme asiasta: Onko vittusi tällä kertaa pesty, eikä haise neekerille?
V.Putin
Kreml
Moskova

1 kommentti:

 1. Dear Sir / Madam

  TARJOAMME lainan mahdollisimman pian 4 päivän kuluessa. Micro rahasto
  Rahoitus Oyj
  Liiketoiminta ja henkilökohtaisen lainan korko on 3% talon
  Ihmisten tulisi rate.Interested
  Ota laina virkamies sähköpostitse seuraavat
  Tiedotus:
  Nimi: ... ....
  MAA: ... ...
  Puhelin ......
  Numero: ... .. ....
  AMMATTI: ... ... ..
  AGE:. ... ... ... ... ..
  sukupuoli ....................
  talon puhelin ...................
  Lainan määrä on ... ... .....
  LAINA KESTO: ... .........

  Agent Nimi: tarjoaa investointiluot
  Sähköposti: hope.loanhelp@gmail.com

  Ystävällisin terveisin,
  Mr. Hope

  VastaaPoista