keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #4

Mauno Koiviston lehdistötiedote:
Lehdistötiedote 1.2.2001
Presidenttinä syyllistyin usein ryssläisten tahojen myötäilyyn, mitä nyt katkerasti kadun.
Muistelen usein nuoruuttani kaukopartiomiehenä ja sitä kun lahtasin sika-ryssiä. Se oli elämäni parasta aikaa. Tapoin monta paska-ryssää ja olen siitä ylpeä.
Presidenttinä mieleeni palasivat usein kaukopartion ajat. kun neuvottelin ryssien kanssa Moskovassa ajattelin, että kunpa minulla olisi ase ja saisin laskea sarjan kohti paska-ryssiä.
Vaimoni rouva Tellervo Koivisto on ryssänmielinen. Hänen pihtauksensa oli syynä takavuosien ryssän- nuolentaani. Jos en olisi nuollut ryssää, rouva ei olisi levittänyt sisäfilettä eteeni. Nyt kun minullakaan ei enään seiso ilaman Viagraa voin rauhassa sanoa, että elämäni parasta aikaa oli kun tapoin ryssiä kaukopartiossa ja presidentti-kauteni ryssännuolu oli väärin.
Toivonkin että seuraajani ryhtyy välittömiin toimiin ryssän saastan karkoittamiseksi Suomesta. Kiitän myös Seppo Lehtoa herkeämättömästä työstä saastaisen miehittäjän karkoittamiseksi alueiltamme. Toivon, että kaikki aikanaan minua äänestäneet antavat hänen toiminnalleen täyden tukensa.
Mauno Koivisto
Presidentti

Allen Freyman lähestyy Lehtoa:
HEY SEPPO. TAKE ME OFF YOUR GODDAM MAILING LIST. I DONT KNOW WHO THE HELL YOU ARE, I DONT SPEAK FINNISH, AND THE FEW WORDS I DO UNDERSTAND IN YOUR MAILS ARE OBSCENE AND INSULTING. STOP CLUTTERING UP MY MAILBOX WITH YOUR MINDLESS BULLSHIT

Lehto vastaa:
Russians are the most dirtiest nation after gipsies and negroes
Are you a dirty russian bastard, too, who is quilty to Tsetsenian situation and holocaust?

Allen Freyman kommentoi:
Well, being American myself, I don't really feel addressed by your racist remark - and I certainly won't drop down to that level and make a similar remark about the Fins, since I've been in your country and have met exclusively friendly, intelligent, cultivated people.
You're the first exception.

Lehto vastaa kritiikkiin:
I`m the best staff from Finns
Achtung: ) Most Finns know that.
You have by the way russian e-mail-adderss with ru-enging. How do you explain that?
What are your feelings of Tsenian Holocaust? ... baboon-Putin = pedofil massmurder etc?
Russiankillers in Finland

Claus Wintergrün germaaneista ja ugreista:
GERMAANIT TAAS SIVILISAATION PELASTAJIA
Kiitos Klaus muistuttamisesta ugreille, että me olemme maailman kehittyneimmän teknologian takana ja alamme rakentamaan aukotonta ohjustorjuntajärjestelmää USA:han. Torjumme kaiken vastustamisen. Meidän muinainen perimä aiheuttaa meidän kehittyneemmät taidot verrattuna ugreihin, jotka ovat II luokan paimentolaiskansa Aasiasta. Germaanien viisaus on jo DNA:ssa, koska germaanit kansakuntana ovat olleet korkeakulttuuri tuhansia vuosia ennen ajanlaskun alkua. Tämä on meidän luonnonlahja ja siksi germaanit ovat arvokkain etninen ryhmä maailmassa.
Esitän Teille ugrit mitä kauheimman syytöksen germaanien aliarviomisesta ja laittamisesta Teidän omalle alhaiselle tasolle väärennöksien voimalla!!! Lukekaa intilaisia muinaisia kirjoja siellä olleesta korkeakultuurista!
Miksi se ei ole enää korkeakulttuuri?
No, kun germaanit tuli Eurooppaan Atlantiksen tuhoutumisen yhteydessä, kun jää suli ...
Sitä paitsi jo taloudellinen ajattelu kertoo eri kehitystasosta Euroopan takapajulan ja sen osan, joka Euroopan on pitänyt pystyssä barbaareja vastaan! Muka Euroopan alkuperäiskansaa! Pohjoismaiden alkuperäkansa on viikingit ja ugrit kuuluvat Keski- Venäjälle, mistä ovat tänne tulleet! Suomi kuuluu germaaneille ja astuu germaanisien kansojen joukkoon; nämä kansat tulevat myös johtamaan Eurooppaa tulevaisuudessa, koska heitä on eniten.
GERMAANIEN VALTAA!
Se on avain hyvinvointiin ja menestykseen!
Sen rahan avulla ja tuotolla tavallinen kansakin elää paremmin kuin ugrien järkeilyllä; vrt. idänkauppa contra USA:n investoinnit. Ugrit näkivät ämpärien ja mossejen vanteiden valmistuksen olevan parempaa kuin suuret investoinnit maahamme! Saatanan ugrit!
Claus Wintergrün

Lehto esittää todisteet ryssännuolennasta:
Suomalaisissa on esiintynyt itä-Euroopan syvin ryssännuolenta sitten DDR:n luhistumisen
Todisteet:
1) Natojäsenyyden jarrutus
2) Miehitettyjen alueiden palautusvaatimusten peittely
3) Neekereiden ja mutakuonojen hyysääminen ja alkuperäkansojen oikeuksien poljenta
4) Suomalaisten tuki paviaani-Putinille Tsetsenian kansanmurhassa

Mauno Koivisto samasta aiheesta:
Häpeän syvästi Tarja Halosen ja Paavo Lipposen Ryssännuolentaa
... samoin koko valtioneuvoston tilaa
... siinä kuin aiempaa maatamme ryssäläisyyteen johdattanutta hallintokulttia johdollani
Mauno Koivisto ex-presidentti
Surunvalitteluni viime Strassbourgin kokouksen päätöksestä antaa Ryssälle äänioikeus jälleen Euroopan Neuvostossa. Tarja Halonen on jopa syvemmällä ryssännuolennassaan kuin minä aikoinani.

Nimimerkitön lähestyy Lehtoa:
Haluan helvetin äkkiä pois tältä vitun kommarilistalta.

Lehto vastaa:
Ilmottaudu lähimpään Suojeluskuntapiiriin
... ja vanno Suur-Suomen vala

Suomen Seta ry antaa tukensa Lehdolle:
Me Suomen homot tuemme hyökkäyssotaa miehittäjä-Ryssää vastaan.
Me voimme taistelun jälkeen käydä nylkyttämässä tapettujen paska-Ryssien ruumiita.
Kuolema paska-Ryssälle inhalle miehittäjälle!
Suomen Seta ry

Marjatta Paluski lähestyy Lehtoa:
Herra Seppo-SS
Pyydän kohteliaasti, ettet lähettäisi viestejäsi minulle enää. Asiat, joita käsittelet, eivät todellakaan liikuta minua eivätkä minulle kuulu. En edes lue viestejäsi. On vain ikävä avata posti, kun siellä on asiattomia viestejä.
Terveisin
Marjatta Paluski

Lehto vastaa:
Liikututko siitä kun Ryssä tunkee pistimen perseeseesi?
... ja raiskaa sinut noin komppanialla ryssiä?
... kenties edes vittuasi hieman arastaisi vai pyytäisitkäö toisen komppanian perään, koska ne olivat ryssiä, niin ei lisä pahaa tee?
Sinunlaisiltasi ryssäläisiltä pitäisi leikata kieli, korvat ja nenä, sekä laittaa kaupungin ulkopuolelle roikkumaan rautahäkissä keskiaikaiseen tapaan. Eikö vain?
Sinuahan eivät mitkään Tsetsenian kansanmurhat tmv. sota- ja ihmisoikeusrikokset paina, eikä Suomen syyllisyys sotarikollisen Ryssän tukemiseen?
Ryssäntappaja Suomesta

Lehto lupaa palkkion:
REWARD 1000 000 US DOLLAR TO KILLING BABOON-PUTIN; )
SUOMEN VALTIONEUVOSTO PAAVO LIPPOSEN JOHDOLLA ON LUVANNUT PALKKION PAVIAANI-PUTININ TAPPAMISESTA, ETTEI TARTTE TÄHTITORNIN MÄELLE VIELÄ TSETSEENEILLEKIN MUISTOMERKKIÄ LAITTAA.
TAMPEREEN SUOJELUSKUNTA@YAHOO.COM

Susanna Petke lähestyy Lehtoa:
Onko kivaa häpäistä itsensä ulkomaalaisten silmissä? Sinun touhuista kärsii myös Suomi-kuva, koska venäläiset luulevat nyt että Suomessa asuu jotain taulapää natseja.

Lehto vastaa:
Onpa sinulla "quilty"-terminä mennyt nurinpäin?
Ryssä häpäisee valtiona itsensä ja kansalaisensa Tsetsenian kansanmurhalla. Ketään joka puuttuu tilanteeseen jossa viattomia tapetaan ja tuhotaan eli yrittää estää kansanmurhaa, ei voida syyttää itsensä häpäisemisestä, vaan oikeasta toiminnasta.
Se mitä ns. ryssät luulevat tai ajattelevat, sillä ei ole paskankaan väliä. Ainoastaan teot ratkaisevat. Heidän tekonsa mm. miehitettyjen alueidemme halllussapito ja Tsetsenian kansanmurha, jutkutermein HOLOCAUST, ei ole miltään osin puolusteltavissa.
ARMOTON RYSSÄNTAPPAJA JEESUKSEN NIMISSÄ JA SOVINTOVERESSÄ SEPPO LEHTO
DEATH TO RUSSIAN BULLSHIT "NATION" AND BABOON-PUTIN
PS:) Mainitsemasi "ulkomaalaistahot" ovat yleensä naiveja ryssäläisiä yksinkertaisia lakupötköjä
PS;) Seppo Lehto on liki ainoa, joka NOKIA:n lisäksi pitää yllä myösteistä Suomikuvaa, ei Halonen, eivätkä kaltaisesi tätä maata pelasta arvoisa ryssäläinen ketku
Paviaani-Putin tuomiolle-kansalaisvaltuuskunta

Lehto ihmettelee:
MIKSI PAVIAANI-PUTIN NAUTTII DIPLOMAATTISTA KOSKEMATTOMUUTTA?
... Serbian Milosevitskin laitettanee vastuuseen sotarikoksistaan.
... Kuinka paviaani-Putin ansaitsee armon?
Suojeluskunnat Suuremman Suomen maan

Lehto kommentoi Anni Mattilaa:
Anni"Löysävittu" on yhteiskuntaamme jäytävä ryssäläinen huora löysällä vitukkeella
... joka ei kelpaa kuin nokikeppien mällinheittoluukuksi.
Nämä asiat vahvistavat todeksi monet Anni Löysänvitun haisevasta elimestä kärsimään joutuneet yhteiskuntamme todelliset loiset eli somalisaastan edustajat kaikkine silvottuine elimineen, jotka eivät kelpaa kuin Annikin tasoisten ryssähuorien emättimen lisukkeiksi.
Eräskin mutakuonó kertoi poliisikuulustelussa joutuneensa ahdinkoon Annin havuvitun takia eli hakemaan astmalääkitystä Hatanpäältä ja kun sossu ei ollut antanut heti rahaa lääkkeisiin, niin oli joutunut ryöstämään vastaantulleen mummelin lääkitystään varten
... joten lienee soveliaampaa Anni Mattilan "hajuvittunsa" kanssa vaihtaa maisemia afroapinoiden kanssa.
Mutakuonot helvettiin - terveisin

Wilhelm von Illich ugreista ja germaaneista:
TERVEHDYS VELI GREWENDORP JA VOIMA KANSSASI!
http://www.geocities.com/kunkku2001/kuningas.html
Käsite "hyvinvointivaltio" on mielestäni uralilaisten ali-ihmisten paskakiljudemokratiaa tyypillisimmilään. On selvääkin selvempää, että itkusilmäiset ja vinosilmäiset tumppi-ugrit (varsinkin Suomen sisun suunsoittosivuilla) ovat omalla työnkarttaja-asenteellaan, tyhmyydellään, laiskuudellaan ja iänikuisella jahkailullaan tehneet itsestään syrjäytyjäluokan joka on aiheuttanut sen että hyvinvointivaltiosta on tullut liian raskas taakka meille talousnero-germaaneille kannettavaksi. Itse kannattaisin tässä yhteydessä barabellumia ja germaanisen tapaoikeuden mukaista lopullista ratkaisua, mutta niin kauan, kun meillä on nämä OECD:n angloamerikkalaiset humanistit taakkanamme ja odotellessamme lähiaikoina tapahtuvaa "preussilaisen moraalin jälleensyntymää", niin lienee parasta soveltaa kevyempiä leikkauksia.
Ratkaisu olisi lyhykäisyydessään seuraavanlainen: Niinkuin nerokas veljemme von Grewendorp on esim. sisun uralilaisille mongoleille useaan kertaan todentanut: Meidän on ehdottomasti otettava mallia USA:sta, jossa suurimmalla osalla on työtä sen tähden että a) palkkoja on radikaalisti alennettu b) sosiaaliavustuksia ei juurikaan ole (mieluiten kokonaan pois) c) työaikoja on pidennettävä huomattavasti ilman ylityökorvauksia d) luonteeltaan typerälle ja laiskalle "työväenluokalle" ei tule missään tapauksessa järjestää "sosiaalisena pakotienä ja tyhjänpäiväisenä varastointifunktiona toimivaa" hirmukallista koulutusjärjestelmää vaan niille idiooteille riittää (apinoillekin eläintarhassa sovellettava) tapaehdollistaminen minimikustannuksin e) Preussilaisen moraalin tulemisen kautta voimme myöhemmin soveltaa näiden lisäksi kaiken kattavaa eugeniikkaohjelmaa, jossa kaikki tumppi-ugrit kastroitaisiin ja iljettävimmät paskakiljuelätit voimme hoitaa kätevästi eutanasia-ohjelmalla...mutta tästä luennoin myöhemmin.
Tämä olisi lyhykäisyydessään se lääke, joka tepsisi mitä parhaiten esimerkiksi Suomen sisun kaltaisiin udmurtialaisiin haihattelioihin ja aivorampaisiin tyhjäntoimittajiin.
T. Wilhelm von Illich

Odin Valhalla kommentoi:
Ei mee Klasulla hyvin. Juden mielenterveys näyttää pahenevan päivä päivältä. Vaihtaminen naistenlehdistä fantasiakirjoihin on sekoittanut poikaparan pään pahasti. En ole muuten koskaan kuullut mitä kansallisuutta Juutilaisen äiti edustaa...olisikohan UGRI...vaiko...

Lehto jatkaa:
Ugh... Juutilainen on tyypillinen komuryssä: )
Itä-Karjalan alueella asuvat suomalaiset komut olivat ylpeitä 1960-luvun jälkeen siitä että opettivat jälkeläisilleen vain venäjää ja saivat jälkikasvunsa ympättyä irti fasistisen suomenkielen pauloista.
... siltä samalta ryssäläisyydeltä se vaikuttaa tuo Juutilaisenkin hourailu hapuilevalla saksallaan.

Suomen evankelisluterilainen kirkko tukee Lehtoa:
Osallistumme ilomielin mutakuonojen karkoitusoperaatioon. ... samoin kuin Ryssänkin ulostamiseen alueiltamme. Jäihän meidän Kirkoltamme Herran huoneita ja kiinteistöjä' pilvin pimein miehitetyille alueillemme.! Kiva kun joku noin sitkeästi painaa loiskantaamme liikkeelle
Suomen Evankelisluterilainen Kirkko

Lehto vastaa:
Kiitokset evl-srk:lle jahtiin osallistumisestaan; )
Odotamme mielenkiinnolla kuinka pappien monot laittavat somalien pallit moikaamaan.

Nimim. Sykkivä sauva lähestyy Lehtoa:
voisit ystävällisesti lopettaa sen paskan lähettämisen tänne päin. Ellet lopeta käynnistän kaikkien "uhriesi" kanssa kampanjan joka tukkii sähköpostisi täysin. Tämä varoituksena.

Lehto vastaa:
Tehtaankadulla on suuri ulostekasa osoite Tehtaankatu 1
... = paska-Ryssän lähetystö, jossa harjoitetaan saatananpalvontaa ymv.

Marjatta Paluski lähestyy Lehtoa:
Seppo-ss
Olen tänään tehnyt rikosilmoituksen Heinolan poliisille häirinnästäsi. Oman itsesi vuoksi, lopeta, pleaasee.

Lehto vastaa:
Marjatta Paluski "ryssähuora " on yhteiskuntaamme jäytävä ryssäläinen huora, JOKA PITÄISI SEIVÄSTÄÄ, sekä
... joka on kiinnostunut vain proletariaatin diktatuurista, että pääsisi huoraamaan kunnolla.
Kaltaistensa takia kärsivät mm. tsetseenit, baltit, suomalaiset jne.
Luuletko että polliisimäärärahoja riittää kaltaistesi ryssäläisten ilmoitusten tutkimiseen, kun niitä ei riitä Ryssän sotarikosten kunnnolliseen tutkintaan?
MM. VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ TUTKII NS. HUUME- JA MUITA VAKAVIA RIKOKSIA USEAN TUTKIJAN VOIMIN, EIKÄ YHDELLÄ KUTEN LAPIN KRP VALTAKUNNANSYYTTÄJÄN PYYNNÖSTÄ.
JOHTOPÄÄTÖS = SYYTTÄJÄLAITOS JOKO HALUAA PEITELLÄ TAI HIDASTAA RYSSÄN SOTARIKOLLISTEN LUOVUTUSPYYNTÖÄ TAI PERÄTI PITÄÄ RYSSÄN SOTARIKOKSIA VÄHÄPÄTÖISINÄ.
Lueppa alkuun Tyyne Martikaisen kirjallisuutta Ryssän sotarikoksista.
Ryssäläiset hirttosilmukkaan välittömästi

Myös Tshetshenian vapautusarmeija vastaa:
Arvoisa ryssäläinen kansakunnan- ja rodunpetturi
Vedä seivästetty ja esiliukastettu murhaajapedofiilina teurastetun ryssän perse päähäsi, kuten kaikki muutkin kaltaisesi kansakuntamme petturit
Patentti- ja rekisterihallitus mm. Marjatta Paluski ja maamme viralliset virastot ja puolueet on miehitetty Ryssän Saastan edunsaajilla ja ryssäläisillä loisilla, jotka odottavat vain litistämistään. .....
... keinolla millä hyvänsä.
Tarviketilaukset ko. ryssäperseistä osoitteella:
Tsetsenian Vapautusarmeija
Grozny
Itsenäisen ja Vapaan Tsetsenian valtakunta

Koulutuskeskus Karjala lähestyy Lehtoa:
Seppo SS-Lehto. Teet hyvää työtä kansakuntamme hyvinvoinnin edistämiseksi.
Tervetuloa tutustumaan ase- ja taistelukoulutusleirillemme keväällä 2001. Armeijassamme kouluttautuu parhaillaan 17 000-henkilöä, vuoden keskiarvon ollessa n 19 000.
Ystävällisesti Suur-Suomen palautuskomission pj,
Gunnar Terijoki

Lehto vastaa:
Tervehdys
Kiitos, kiitos - lisäinfoa Ryssän vastaisissa toimissa odottelen: Tervehdys
PS:) Ymmärsinkö oikein että voimme käydä julkista keskustelua miehitetyistä aluistamme ja Ryssä poistamisesta alueiltamme.
Nimimerkkisi antoi ymmärtää näin? - Ymmärsinkö väärin?
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio

Koulutuskeskus jatkaa:
Pieni pakkanen haittaa hidastavasti sissiryhmämme koulutusta, mutta hiljaa hyvää tulee. Keväällä kun puskat vapautuu lumesta, siitämme suurella kiihkolla naisemme odottamaan uusia tehosissejä. Myös sinun panostasi vakojen siementämiseen odotellaan.

Lehto jatkaa:
Suurella sydämellä Oli pakkanen tai ei niin siementäminen on kansakunnallinen velvollisuus;)
... jotta tulevissa taistoissa on riittävästi miehittäjä-Ryssän karkoittajia ja ryssäläisten liiskaajia.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissio
pj. Armoton Ryssäntappaja Seppo Lehto

Silja Salminen lähestyy Lehtoa:
Jatkat yhä sairasta toimintaasi?

Lehto vastaa:
... myönnän että pieni talviyskä näillä keleillä on, entä sinulla?
... vieläkö olet kommunistien ryssäläinen agentti Leonid Laakson KGB:n tallissa?

Jan Karlsson lähestyy Lehtoa:
Mitä vittua nuita tullee yhtenää...nuo jutut on aika köyhiä...te ette ilmeisesti ymmärrä että teidänlaistenne uniformu-natsi pellejen takia OIKEAT kansallismieliset ja kansallis-sosialistit saa huono mainosta! nuo otsikot ja jututki on niin vähä järkisiä..Ootte varmaan yrittäny jotain vallankumousta vuojesta erkki ja keppi, huh, te ette taida tuntea yhtään kunnon kansallis-sosialistia, jotain vitun unformu natseja ,joopa joo....ei taija mennä oikee se teijä "AWA" homma läpi, hahah! vittu nää vitun mielisairaalan vakio potilas varmaan etes tiiä kolmannesta valtakunnasta yhtään mitään tai kansallis sosialismista jota te kutsutte "natsismiksi", hahah! jättäkää tuo politisointi sitä osaaville tyypeille! 8

Lehto vastaa:
Uniformuista; ) Ei ole kuin urheiluseuran asuja
Kuka haluaa leikkiä tyhmiä työväenliikkeen pukupellejä tyyliin maolaiset, stalinistit, nsdap-läiset, kommunistit?
Kuka lampaiden joukossa lampaita auttaa, kun susi tulee? - Ei kukaan.
Ottakaa mallia Tsetsenian susista AKS:n hengessä
Kuolema Ryssälle läpipaskalle ja kavalalle miehittäjällemme-terveisin

Klasu kommentoi:
Lukekaa suomalais-ugrin uusimmat kommentit; asettaa nsdap:n synonyymina stalinistien, kommunistien ja maolaisten kanssa samojen rivien joukkoon.
Kannattaa muistaa tämä täyden sekopään ja aivoramman bolsun pojanpojan massapostaus tulevaisuudessakin; kukahan suojeli Suomea marraskuussa 1940? Kukahan pelasti puolet Eurooppaa bolsevismin tuhoilta? Entä miten saatiin nuo stalinin ja kommunistien panssarit pysähtymään kesällä 1944? Siinä uhrattiin sodan lopussa koko Baltian armeija eli n. 500.000. miestä, joista palasi vain muutama sata kotiin 1955 takaisin. Saksa laitto sodan lopussa sekä Lapin Armeijan ja Baltian Armeijan pohjoisen puolesta. Ei vain 122. divisoonan ja 303. rynnäkkötykkiprikaatin. Taktiikka ja strategia on kaksi eri asiaa.
Että sillai ... samoissa joukoissa sitten koko porukka.
Eipä silti Suomen Kuvalehden toimittaja Jarkko Vesikansa ei juuri yllä parempaan viime numerossa, kun arvostellessaan Kommunismin Musta Kirja-kirjaa, selvittää kommunismin uskontona avanneen - sosialismin hitlerläisen haaran tavoin - tien vääryyksien kostamiselle ja totalitarismille.
- Miten hitleriläinen siipi kommunismiin liittyy; heidän suurin panoshan oli taistelussa bolsevismia vastaan aikaisemmin ja Saksan talouselämän evakuointi korkeateknologian kanssa pois maasta 1945 jälkeen myöhemmin. Saksan korkeimmat talousjohtajat ja taloussukujen päämiehet kertoivat tukevan Nazi-aatetta kiitoksena palveluksista sodan jälkeen.
Ydin on se, että Ranskan vallankumouksen kautta syntyi kommunismi, joka sai ennennäkemättömät ja ääriväkivaltaiset mittasuhteet N-liitto Venäjällä; kansallissosialismi syntyi kommunismin vastavoimaksi eurooppalaisen politiikan historiassa. Tämä historiallinen totuus on unohtunut. Vesikansa unohtaa myös, että nykyään vallitsee myös totalitarismi; demokraattinen sellainen.
Seppo Lehto nostaa taas omiksi sankarikseen Tsetsenian sissit ja AKS:n, joka yritti hävittää germaaniset kielet Suomesta; Lehto on enemmän kuin emäugri mielipiteiltään ja tilaston mukaan Lehdon maileista yli 96% käsittelee vain Venäjää. Mikset palaa keski-Venäjälle etnisen joukkosi keskuuteen takaisin! Suomalais-ugrit eivät ole täällä alkuperäiskansaa, vaan viikinki-germaanit ovat tämän alueen alkuperäiskansa ja me pyydämme kaikki ugriksi itsensä identifoivien poistumaan maastamme kotikunnilleen. Jos ette poistu me kuljetamme teidän sinne takaisin.
- Klasu

Lehto vastaa:
Sosialismi kaikissa muodoissaan on vain prolejen -ismi, siinä kuin kommunismi ja muutkin huuhaa-kusetukset
Oikaisuja väittämiisi:
Lääketieteelliset määreet voit omia yksinoikeudella vain itsellesi, sillä kukaan muuhan sinua niin hyvin ei tunne kuin sinä?
Kansallissosialismi ei ole sama kuin saksalaisuus, germaanisuus saati kansallismielisyys. Toki nsdap-lla oli mainitsemiasi positiivisia ja korreloivia tekijöitä maamme vapauden puolesta, mutta lähinnä vain viitteellisesti.
Pohjoista Suomeamme puolustivat mm. Alppijääkärit Haiderin kotimaasta, heille kiitos ansioistaan. Mutta yhtä vähän kun voimme kiittää Rooseveltia ( amerikanjude ), niin voimme kiittää Aatua v. 1939 talvisodan alla tuestaan kansakunnallemme. Jatkosodan aikainen Kolmannen Valtakunnan tuki kansakunnallemme sensijaan oli kiistämättä elintärkeää. ... jottei tosiasiat unohdu, ... kirjoituksiesi perusteella.
... palataan mahdollisesti teemaan ( das Thema ) myöhemmin.
Miehitettyjen alueiden palautuskomissioin historioitsijakolleegio

Kari Hartikainen lähestyy Lehtoa:
Onnistuisikohan mitenkään, että poistaisit osoitteeni postituslistaltasi.
Ei oikeastaan kiinnosta tekstisi sisältö eikä ulkoasu yhtään.

Lehto vastaa:
Oletko vakaumuksellinen ryssäläinen?
... vai muuten vai välinpitämätön kanssaihminen kaikessa laiskuudessasi?

Isto Merta lähestyy Lehtoa:
Poista osoitteeni postituslistaltasi
Seppo Lehdolle
Nämä viestisi ovat törkeitä ja mielestäni ne ovat uhka kansalliselle Suomelle. Niistä multikultit yms saavat vain hyvän esimerkin kansallismielisistä. Tätä provosoimalla suurelle yleisölle he samalla saavat syyn murskata kaikki asiaan liittyvä.
Poista osoitteeni postituslistaltasi
Mesoamisesi korkeintaan tuhoaa tulevaisuuden. Kukaan ei pelkällä jankuttamisella ja ärsyttämisellä herätä uskottavuutta, vähemmän luottamusta. Olen muuten monesti miettinyt moraalisia arvojasi lukiessani viestejäsi ja kysyn onko kielenkäyttösi muka terveen korkea moraalisen Suomalaisen miehen kielenkäyttöä???

Lehto vastaa:
Terve suomalainen moraali : )
MIKÄ ON TÖRKEÄÄ JA VÄHEMMÄN TÄRKEÄÄ?
Oleellisia kysymyksiä, eikö vain? - Kansallinen Suomi tarvitsee valaisijaa ja perseeseenpotkijaa, joka ei nuole Ryssää, eikä Sveduhinureita, eikä mustalaisasian pj. Tarja Halosen arvomaailmaa.
Tarja Halosen tapa valita mm. yleensä mustalaiset puheensa kohteeksi EN:ssa kertoo hänen arvomaailmansa yksisilmäisyydestä. Samaan aikaan Ryssän tsetseeneihin kohdistettu kansanmurha ei saa edes sivulausetta. Mitä kertoo EN:n ihmisoikeuksien kunnnioitus, kun Ryssälle annettiin jälleen täysi äänioikeus ruumiskasojen vain kasvaessa?
Suomen "multikultit" ovat pelkkiä koiranpaskoja, joista ei tarvitse välittää, sen enempää kuin keväisistä hajuista, jotka kiusallisesti tunkeutuvat aistimaailmaamme. ... kun "tulee sopiva sade", niin ko. "hajut" terminoidaan lähimmästä jätevesiviemäristä ulos.
Moraalini on erittäin oikeamielistä;) Se hyväksyy terveen kansakunnallisen lisääntymisen, muttei maahamme tuotavia vierasperäisiä ötököitä. Mm. Luonnonsuojeluliitto ja Suomen metsästäjät jakavat arvoni vierasperäisten tuhomiseksi maastamme ( esim. supikoirat ja minkit ). Ainoastaan tarhatut vierasperäiset voidaan hyväksyä, kun niillä on teollista käyttöä. Tietenkin vierasperäisillä on oikeus elämään omissa kotimaissaan, kuten lumileopardilla ja vuoristogorilloilla ymv:lla. Tiedäthän mitä tarkoitan? Eli täysi kannatukseni mm. Kuisman kettutarhaukselle.
PS:) Arvomaailmaani kuuluu myös miehitettyjen alueiden palautus ja suomenkielen virallistaminen koko historiallisella alueellaan.
Tampereen Suojeluskunta tiedotusvastaava Seppo Lehto
Hyvän suomalaisen moraalin esitaistelija ja vierasperäisten multikulttien kauhu

Aryan Heritage analysoi Lehtoa:
Jos tarkasteleme Lehdon taustaa niin huomaamme, että jo se paljastaa jotain hänen persoonastaan.
Lehto on kotoisin Kurusta, mikä on Eu:n tilastojen valossa koko unionin viheliäisintä seutua. Ihmiset ovat rutiköyhiä ja elävät lähinnä yhteiskunnan avustuksiin. Juuri tähän viiteryhmään Lehtokin kuuluu.
Nuoruudessaan Lehto asusti lähinnä sikalla muistuttavissa oloissa ja siitä on peräsin, että hän ei oikein osaa erottaa mikä ihmiselle ja mikä sialle ominaista käytöstä. Lehdon kotikonnuilla harjoitettiin paitsi insestiä niin myös eläimiin sekaantumista, mikä näkyy nykyään näiden teemojen vahvana läsnäolona Lehdon kirjoituksissa.
lehto on syntynyt bolsevikkisukuun. Se on kiistatonta.On myös kiistatonta, että Lehdon äidillä oli sukupuoliyhdyntä Urho kekkosen kanssa kurulaisen huoltoaseman vessassa vuonna 1961. Ei ole varmaa saiko Lehto alkunsa tuossa aviorikoksessa, mutta mahdollista se on. Lehto syntyi 9 kk tapuksen jälkeen.
Lehdon lapsuudessa Lehdolla oli kieroutunut isä- suhde. Liityikö tähän epätervettä seksiä jää arvailujen varaan. Joka tapuksessa Lehdon yli- seksuuaalinen käytös viittaisi siihen , että tämä on nuorena harrastanut yhdyntää isänsä kanssa.
Nykyään Lehto häpäisee avioliittoinstituutiota elämällä naisen kanssa ns vapaassa suhteessa. Poliisipapereiden mukaan lehto ei elä avo- eikä aviosuhteessa. Lehdon taloudessa elävät lapset voivat olla Lehdon tekemiä- tai sitten eivät. Joka tapauksessa kyseiset lapset ovat tehty rahanansaitsemistarkoituksessa.
Seppo Lehdon hyökkäykset suomen germaaneja kohtaan osoittavat kieroutunut kunniakäsitystä, mikä sekin selittynee hänen taustallaan.
Johtuen viheliäsiestä tautastaan (Lehdon suvussa ei ole yhtään virka- tai liikemiestä) Lehto ei ole koskaan osannut käsitellä rahaa. Siksi hän onkin ikivelkainen henkilö, joka elää yhteiskunnanrahoilla.
Lehdon työ historiaan kuuluu portsarin töitä, mutta kyseistä työtä Lehto sai potkut ahdisteltuaan ravintolan asiakkaita seksuaalisestii sukupuoleen katsomatta. Lehto pyrki opettajaksi, mutta sai potkut oppilaiden seksuaalisen ahdistelun vuoksi. SUMMA SUMMARUM: Lehto ei pysty pitämään itseään seksuaalisesti kurissa, mikä ilmenee jo hänen spammeistaankin.
Tämä teksti on lähetetty Lehdon spammiosoitteisiin!

Lehto analysoi Klasua:
Jos tarkasteleme Jutkusian seemitaustaa niin huomaamme, että jo se paljastaa jotain hänen persoonastaan.
Jutkuseemi on kotoisin Tampereelta, mikä on Eu:n tilastojen valossa koko unionin ryssäläisintä & viheliäisintä seutua. Ihmiset ovat rutiköyhiä ja elävät lähinnä yhteiskunnan avustuksiin. Juuri tähän viiteryhmään Jutkusika Juutilainenkin kuuluu.
Nuoruudessaan Juutilainen asusti lähinnä kenneliä muistuttavissa oloissa ja siitä on peräsin, että hän ei oikein osaa erottaa mikä ihmiselle ja mikä sialle ominaista käytöstä. Juutilaisen kotikonnuilla harjoitettiin paitsi insestiä niin myös eläimiin sekaantumista, mikä näkyy nykyään näiden teemojen vahvana läsnäolona Juutilaisen kirjoituksissa.
Klaus Juutilainen on syntynyt bolsevikkiryssien suomessa synnytettyjen maanpettureiden seemiläiseen sukuun. Se on kiistatonta. On myös kiistatonta, että Juden äidillä oli sukupuoliyhdyntä Urho kekkosen kanssa Kekkosen huoltoaseman vessassa vuonna 1961. Ei ole varmaa saiko "Rampa Käsi" alkunsa tuossa aviorikoksessa, mutta mahdollista se on. "Rampa Kasi" syntyi 9 kk tapuksen jälkeen.
Juutilaisen lapsuudessa hänellä oli kieroutunut isä- suhde. Liityikö tähän epätervettä seksiä jää arvailujen varaan. Joka tapuksessa "Talimidon" yli- seksuuaalinen käytös viittaisi siihen , että tämä on nuorena harrastanut yhdyntää isänsä kanssa.
Nykyään Jutkusika häpäisee avioliittoinstituutiota elämällä pumpattavan Barbaran kanssa ns vapaassa suhteessa. Poliisipapereiden mukaan Jutkusika = Rampa Kasi ei elä avo- eikä aviosuhteessa. Ko. Tuhkamunahan on steriili tai kykenevä enintään mutageenien tuotantoon. Joka tapauksessa kyseiset mutantit, jos hän sellaisia saisi aikaiseksi olisivat tehdyt rahanansaitsemistarkoituksessa.
Klaus Juutilaisen hyökkäykset suomalaisia & germaaneja kohtaan osoittavat kieroutunut kunniakäsitystään, mikä sekin selittynee hänen seemiryssätaustallaan.
Johtuen maanpetoksellisesta taustastaan (Jutkuseemin suvussa ei ole yhtään käsityöläistä, paitsi hän itse) Jutkusika seemiläisestä taustastaan huolimatta ole koskaan osannut käsitellä rahaa. Siksi hän onkin ikivelkainen henkilö, joka elää yhteiskunnanrahoilla eli lähinnä Kelan sairaseläkkeellä.
Jutkun "työhistoriaan" kuuluu sutenöörin ja seminologin töitä, mutta Jutkusika sai ikuisen porttikiellon ahdisteltuaan ravintolan asiakkaita seksuaalisestii sukupuoleen katsomatta, samoin sekaannuttuaan asiakkaidensa eläimiin. K.Juutilainen pyrki opettajaksi, mutta sai potkut oppilaiden seksuaalisen ahdistelun vuoksi. SUMMA SUMMARUM: Seemiryssä Juutilainen ei pysty pitämään itseään seksuaalisesti kurissa, mikä ilmenee jo hänen spammeistaankin.
Tämä teksti on lähetetty Klaus Jutkuseemin spammiosoitteisiin! Sieg Heil Suomi ja Seemiryssien kurkutus

Lehto lähestyy Tarja Halosta:
Arvoisa Tarja Halonen
Saatko palkkasi suomalaisilta vai ryssiltä?
Odotamme vastaustasi, kiitos.
Informoikaa asiasta myös henkilökuntaanne, jotta tietävät ketä pitää kumartaa ja kenelle pyllistää.
Kiitos
Teidän armoitettu Ryssäntappajanne ja miehitettyjen alueiden palauttaja Seppo Lehto
Liitteenä:
Maatamme ryssäläisesti harhaanjohtavan Tarja Halosen henkilögalleria;(
Kansliapällikkö Jaakko Kalela
Neuvonantaja Martti Manninen
Neuvonantaja Jarmo Viinanen
Lehdistöpäällikkö Maria Romantschuk ( Oletko ryssä? )
Erityisavustaja Sanna Viitanen
Adjutantit
ev Mika Peltonen, 1. adj.
evl Jari Kallio, 2. adj.
maj Kim Mattsson, 3. adj.
Talous- , henkilöstö- ja kiinteistöhallinto
linnanvouti Erkki Ahokas
Tietohallinto
ylitarkastaja Sirkka Peisa

Lehto edelleen Halosesta:
Arvoisat vastaanottajat ottakaa Tarja Halosen todistettu ryssäläisyys aiheeksi, kun otatte ko. ryssykkään yhteyttä.
Ruokarintamalta:
Tarja Haloselle kelpasi joulun aikaan turkulaisten hauki, muttei Karjala Liiton karjalanpiirakat.
Ulkopolitiikasta:
Tarja Haloselle kelpaa kätellä moninkertaista tsetseenien murhaajaa eli paviaani-Putinia, mutta paheksua Haideria.
Samoin kelpaa antaa toisten rahoja Ryssälle omiin jäteongelmiinsa ymv:aan, muttei kelpaa omat alueet takaisin.
Riittikö tältä erää presidentinkanlian henkilökunnalle todisteet vain annetaanko lisää?
Miehitettyjen alueiden tinkimätön vaatija
Seppo Lehto

Susanna Petke lähestyy Lehtoa:
lakkaa haukkumasta ryssäläisiksi kaikkia, jotka eivät halua lukea inhottavia roskavistejäsi!

Lehto vastaa:
Analysoippa tarkemmin, mikä on todella inhottavaa?
- Ryssäläisiä ja Ryssää kritisoivat kirjoitukset vai Ryssän kansanmurha Tsetseniassa?
Onko maamme virallisen johdon ( mm. Tarja Halosen ) vaikeneminen esim. Tsetsenian kansanmurhasta kunniakasta kansakunnallemme ja EU:lle?
Sama vaikeneva linja oli aikanaan mm. kampanjansa aikana Riitta Uosukaisella. Eli samoja ryssäläisiä epattoja ovat molemmat.
Ryssän kansanmurhat tutkintaan totuuskomissio

Susanna Petke jatkaa:
Harrastamasi alatyyli on inhottavaa. Sinun ryssittely- ja huorittelulinjasi ei palveli mitään asiaa. Ei myöskään kirosanaryöppysi vakuuta. Myöskin presidentin ja muiden nimissä kirjoittamasi kirjeet ovat olleet suorastaan ällöttäviä. Väärennys on rikos!

Ja Lehto jatkaa:
Maamme historiaa on väärennetty koko ajan ns. svedujen ja ryssien taholta
... sekä ryssäläisten parasiittien kuten paavo.lipponen@eduskunta.fi jne. toimesta.
Minun toimintani on vain tasapainottavaa veneenkeikutusta, jotta kansakunta pysyy kurssissaan kohti suurempaa ja itsellisempää Suomea, jossa ei svekomaaneja ja ryssäläisiä kumarrella.
Seppo Lehdon suursuomalaisia ajatuksia vaaliva perinneyhdistys r.y.

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
AIVOTON SIKA!
Oletko taas tosi ylpeä itsestäsi lähetettyäsi törkyä minusta ympäri nettiä!
Et osaa muuta kun aukoo päätäsi ja kirjoitella erillaisia törkeitä rivouksia ihmisistä. älä yritä selitellä sikailuitasi jollain ylevillä päämäärillä. Tosiasiassa olet vain raukkis, joka nauttii ihmisten kiusaamisesta netin välityksellä.
Anni

Lehto vastaa:
ANNIKKI MATTILA = AIVOTON RYSSÄLÄINEN SIKANARTTU!
Sitä saa mitä pyytää, eikö vain? ... rakas lesbopimpurani Annikki, joka miestenlehdessä pyllistit? ... toistaiseksi en ole kirjoittanut "ihmisistä", vain ryssäläisistä, kuten sinä ja muut ryssykät. Ei pidä sekoittaa ihmisiä ja apinoita, sopiiko? ... niin sovitetaan silvottu somalikyrpä tiukkaan anukseesi? ... jospa pitäisit siitä niin, että lähtisit apinalähettilääksi Somaliaan?
Aivottomien ryssäläisten paljastaja

Lehdon toimeksianto ulosottoviranomaisille:
Toimeksianto Suomen ulosottoviranomaisille: Miehittäjä-Ryssä ulosmittaukseen ... ja heti tarvittaessa Natojäsenyyden kautta, kiitos
Suomen ulosmitattavia pitää kohdella yhtä "hellästi" kuin Ryssää tai ... laittaa ulosmitattavat perimään Ryssältä kansakunnallisia velkoja aseen kanssa.
Suomeen ei tarvita mutakuonoja loisimaan, kun vain ja ainoastaan annetaan suomalaisperäisille ihmisarvoinen kohtelu lakien ja säädösten viidakossa ihmisarvoiseen työhön ja yrittämiseen, ilman suojaosuuksia rikkovia ulosottoja. ... niinkin on käynyt luvattoman useasti, eivätkä suomalaiset aina ole uskaltaneet valittaa.
Viimeksikin ohjattiin Esko Ahon ja Paska-Paavo Lipposen toimesta pankkituki pankeille, eikä inhimillisille kohteille. HUOMIO;( paska-Ryssä on parkkeerannut laittomasti alueillemme, jatkaen tänäkin päivänä alueidemme riistoa ja hyväksikäyttöä. Sakkokorko noussee isommaksi kuin parkkisakon maksamattajättämisessä?
Jutkulainsäädäntö uusiksi, --- ennnenkuin alkaa veriteot
Viitteet:
1) Tarton rauhan artiklat 14.10.1920
2) Talvi- ja jatkosodan Suomelle aihetetut aineelliset ja henkiset vahingot alueriistoineen
3) Ryssä-Saatana on ollut parkissa alueillamme laittomasti jo vuodesta 1944.
4) ymv:aa neuvostoveloista alkaen, joita niitäkin lienee n. 4 miljardia.
Toimeksianto annettu seuraaville ulosottoviranomaisille:
Ulosottovirastot
Espoon kihlakunnanviraston ulosotto-osasto
Vitikka
1B1
02630 Espoo
(PL 20, 02631 Espoo) (09) 525 41
Telekopio
(09) 525 4422
espoo.uo@om.fi
Espoon kihlakunnanviraston ulosotto-osasto,
Kirkkonummen palvelutoimisto Asematie 7
02400 Kirkkonummi
(PL 20, 02631 Kirkkonummi) (09) 52 541
Telekopio
(09 525 4422
Forssan kihlakunnanviraston ulosotto-osasto
Rautatienkatu 18
30420 Forssa
(03) 424 2900
Telekopio
(03) 424 2990
forssa.uo@om.fi

Lehto kannattaa ehdotustaan:
ACHTUNG! VILPITÖN KANNATUKSEMME KO. RYSSÄN ULOSMITTAUKSELLE JA VELKOJIEN JA VELOTTAVIEN SUHTEELLISUUSPERIAATTEEN NOUDATTAMISELLE.
VIITE: Toimeksianto Suomen ulosottoviranomaisille: Miehittäjä-Ryssä ulosmittaukseen: LIPPONEN HARRASTAMASSA HOMOSEKSIÄ PAVIAANI-PUTININ KANSSA MOSKOVASSA

Lehto yhtyy ehdotuksiinsa:
Suojeluskuntatalo
Tampere
Silvottu tynkä-Suomi
Emme voi muuta kuin yhtyä allaoleviin mielenilmauksiin. Toivottavasti ulosottajat ryhtyvät toimiin rosvo-Ryssän velkomiseksi pikimiten, eikä pelleilen kuten Lapin KRP ns. Ryssän ns. "neuvostopartisaanien" sotarikosten selvittelyssä. Tyyne Martikaistakin oli kuulusteltu vasta n. 2 kk. sitten kokemistaan Ryssän törkeistä ruumiinvammantuottamisista. Ulosoton kautta saanemme kansakunnallemme: Kalastajasaarennon läntisen osan, Petsamon, Salla-Kuusamon, Karjalan ja Suomenlahden saaret, sekä satojen miljardien eurojen korvaukset joko rahassa tai lisäalueina Suur-Suomen alueina.
PS:) Liikekannallepanoa odotellessa laulakaamme yhdesä "Silmien välliin Ryssää juu", sekä "Jääkärimarssin", niin voinemme tarvittaessa militarisoida kansakuntamme ulosottotalkoisiin
Suojeluskuntapäällikkö Seppo Lehto

Lehto jatkaa asiasta:
Liikekannallepanokäsky ulosottoviranomaisille rosvo-Ryssän kurkuttamiseksi
Alkajaisiksi voinemme ulosmitata Ryssän lähetystön kiinteistöineen Tehtaankadulta kaikkinen irtaimistoineen ja henkilökunnnan autoineen. ... sillä ko. tontti rakennuksineen kuuluu Suomelta ryöstettyyn perusteettomaan rosvosaaliiseen. Tästä lienevät kaikki oikeusoppineet samaa mieltä.
Lisäksi ko. paska-Ryssän suurlähettilästä henkilökuntineen on kuulusteltava Ryssän mahdollisen muun Suomessa olevan omaisuuden takavarikoimiseksi.
Herra Ylhäisyys - Teille

Mauno Koivisto yhtyy vaatimuksiin:
Mauno Koivisto
presidentti
Kultaranta
Kadun kaikkea ryssäläisyyttäni ja kehoitan kaikkia suomen ryssäläisiä katumukseen ja suursuomalaiseen elämänkatsomukseen, jolla taataan suomenkielen virallistaminen kaikilla sen historiallisilla alueilla, sekä heitetään "oka lihastamme" eli Ryssän Saatana ulos alueiltamme.
Heil Seppo! ja Suur-Suomi
Mauno Koivisto

Lehto onnittelee Sauli Niinistöä:
ONNITTELUT SAULI NIINISTÖLLE LAADUKKAAN SUOMALAISVITUN VALITSEMISESTA MÄLLIENSÄ LOPPUSIJOITUSPAIKAKSI.
TANJA KARPELALLA ON LAADUKAS, TERVE SUOMALAISVITTU, JOHON SURVAISEMINEN SS-KYRVÄLLÄ ON HYVIN SUOTAVAA. TOIVOTTAVASTI SAULI PISTÄÄ TANJAN NOPEASTI TIINEEKSI, JOTTA SADAAN UUSIA SUOMALAISLAPSIA SUUR- SUOMEA ASUTTAMAAN.
TANJA KARPELAN KANNATTAISI SIIRTÄÄ VITTUNSA NOPEASTI POIS PASKA-KEPUSTA. SINNE SE ON IHAN LIIAN LAADUKASTA TAVARAA. KEPULAISIA KIINNOSTAVAT VAIN TAUTISET JA HAISEVAT RYSSÄNVITUT TAI SITTEN RYSSÄLÄISET ALAIKÄISET VITUT KUTEN MÄLLISTÄ. TAI SITTEN OVAT HURRIEN TAVOIN KIINNOSTUNEET VAIN PASKAREISTÄ.
HAISEVIEN RYSSÄNVITTUJEN MAAHANTUONNILE PITÄSI PISTÄÄ SULKU SILLÄ NIISTÄ LEVIÄVÄT SATIAISET, AIDS TMV. MIKÄLI SUOMALAISMIES HALUAA RYSSÄNVITTUA KOKEILLA TULEE KO.TOIMENPIDE SUORITAA VAHVAN KUMISUOJAUKSEN KANSSA
SILVOTTUIHIN SOMALIVITTUIHIN EI KANNATTA MENNÄ SORKKIMAAN EDES TURVAKUMIN KANSSA

Lehto kommentoi ryssäläisiä:
Suomessa ovat Juutilainen, paska-kepulaiset ja kommarit pahimpia ryssänkätyreitä, joiden paikka on saunantakana ja BUM!

Lehto jatkaa kepulaisista:
EI KEPULAISILLA RYSSÄNIMIJÖILLÄ EDES SEISO. KATSOKAA VAIKKA KÄÄRIÄISTÄ, PEKKARISTA TMV. TANJA KARPELAN LAATUVITTU MENEE HUKAAN PASKA-KEPUSSA

Klasu varoittaa Lehtoa:
Turha apinan on vaihtaa osoitetta, me löydämme hänet.Aivan sama mistä osoitteesta herja lähtee,lähettäjä tiedetään. Kuten ystävämme Panzermeyer totesi Lehto on täysi pelkuri, joka ei ota vastuita sikailuistaan.
Me laskutamme Lehtoa hänen loukkauksistaan ja perimme velkamme korkojen kerä. Sellainen on germaanien laki.
Varo Lehto. Noutaja saapuu pian!

Pelastakaa lapset ry. kommentoi:
Kalus Judeseemi on ruvennut koiraksi ( capakaksi )
Oheisessa tekstissä hän vakuuttaa olevansa "noutaja". Epäselväksi jää onko hän puhdasverinen vai sekarotuinen "noutaja"?
Vuh, vuh noutajalle, katso että häntäsi heiluu entiseen malliin ruotsinkielisen koulun välitunti aikaan
Pelastakaa lapset r.y.

Anni Mattilan ilmoitus Lehdolle:
Sikailustasi lähti taas rikosilmoitus poliisille
AN

Lehto kommentoi:
Kuka tässä sika on?
... vain ryssäläiset ovat sikoja. Röh, röh

Oikeutta Eläimille lähestyy Lehtoa:
Sä olet hullu, ja sut haastetaan kohta oikeuteen tietoliikennerikkomuksista.
OE

Lehto vastaa:
Joudutte kenttäoikeuteen ryssäläisistä viesteistänne;) Minkkien parasta herkkua on tapetut ryssäsiat
... sillä niin on tapa, että joka uhkailee isänmaallisia tahoja, niin se saunan taakse viedään ja pistetään kuin sika kuoliaaksi.
PS:) Lukekaa 22.2.2001 Karjala-lehden etusivu ryssäläisten disinformaatiosta Ryssälässä
Suuri On Suomen Valta

Tosi suomalainen lähestyy Lehtoa:
Hei, mitään aikaansaamaton nahjus.
älä häiritse komutöitä tekeviä suomalaisia tuollaisilla esikoululaistasoisilla isänmaallisilla viesteillä. Voisit sinäkin tehdä jotain veristä kehittävää isänmaasi eteen.
terveisin,
Tosi suomalainen

Lehto vastaa:
Tuhkamunat vaietkoon ryssäläisinä epattoina; )
... sillä pyhä velvollisuutemme on lisääntyä ja täyttää maa ryssäntappajilla

Germans Forever kommentoi Lehtoa:
Seppo Lehdon sensaatio massaposti spammiuutisena tarjoiltiin eilen Suomen Kuvalehden, nyt torstaina, jo vanha uutinen. Sitten hän spammaa tätä uutista mm. kansanedustajille, ministereille jne.
Aikamoinen aikaviive reaaliajassa; sen perusteella arvioimme, että Lehdoille tuleva lehtikanta on luokkaa jallu ja kalle, mitä heidän kirjoitteluun tulee.
Olen muuten sitä mieltä, että S. lehdon paikka on suljetulla. Alieläimen paikka ei ole ihmisten keskuudessa.
Mies on tullut juuri eläinkunnasta ihmiseksi, jos lainaan tohtori Moodin aksenttia tapauksen kohdalla.

Lehto vastaa:
Elä höpäjä, vaan lue viimeinen rukouksesi ryssäläinen huilunaama; )
... sillä niin on Ryssäntappaja-Jumalamme maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen transunsa meidän puolestamme ja lähetti sen vaivoiksemme Pyynikille.
Amen

GayBareback HKI lähestyy Lehtoa:
Mua ei Karpelan, eikä kenenkään muunkaan, vittu kiinnosta pätkääkään.Eikä kiinnosta sen enempää suursuomijutut tai muukaan politiikka.
älä enää lähettele homoille paskapostias tai me tullaan ja naidaan sun pikku persereikäs verille!

Lehto vastaa:
Kuka väittää että minulla olisi "pieni persereikä"?
... kun minä pieren ja kohdalla on ryssykkä, niin se on laaki ja vainaa
Murjaanien kuningas

Juhani Lindfors Lehdosta:
Mää kun luulin jo päässeeni tästä kusipäästä, mutta ei. Taas alkoi roskaposti virrata. Taidanpa seuraavan kerran Treella käydessäni, mennä poliisiasemalle. Siellä mukavat sedät (ja tädit) ottavat selvää hra Lehdon olinpaikasta ja hakevat hänet varmaan talteen. hupsista, minähän menen Treelle jo huomenna perjantaina. Sitten näytetään Sepolle taivaan merkit ja pistetään jauhot suuhun. En usko, että muilla on mitään sitä vastaan...
T:Juhani "Juice" Lindfors

Lehto vastaa:
Ryssäläisille Lindforsseille lyödään salvetun ryssän kyrpä poskeen; )
... ja nauretaan isovenäläiseen tyyliin päälle. Lasku tulee perässä ( kenties svekomaanikinkussa? )
Armoitettu ryssäläisten kurkutta UM:stä ja Suomen sotilastiedustelusta

Wilhelm von Illichin uhkaus ugreille:
Erään ugri-johtajan elämänkaari alkaa olemaan kohta päätepisteessään. Parabellumini on jo pitkään ollut varmistamattomassa tilassa tämän vuoksi. Soittakoot aivorammat vielä vähän aikaa herpeksen saastuttamaa iljettävää suutaan. HE SAAVAT MITÄ TILAAVAT!
Got mit uns!
Wilhelm von Illich

Lehto vastaa:
Eta pravda: Erään ryssäläisen jutkusian "elämänkaari" alkaa olemaan kohta päätepisteessään
Totta viserrät, ... kunnes sekin lakkaa, kuin Otto Wille Kuusisen ... säälittävä sellainen. Suomea riivaavista ryssäläisistä on valitettavan paljon esimerkkejä, kuten sinä säälittävä germaanisuudesta ja kielitieteestä mitään ymmärtämätön ryssykkä.
Kaltaistesi takia tämä maa on kärsinyt ja kärsii tänäkin päivänä, valitettavasti. Kaltaisesi soveltuvat parhaiten maaperän lannoitteeksi kaikessa ryssäläisyydessäsi.
Eläköön Petsamo, Salla-Kuusamo ja Karjala = Kuolema läpipaskalle, kavalalle ja irstaalle miehittäjällemme!
Suomen Sotilastiedustelu

Lehto raportoi Klasun vaiheista:
Kermatölkin naapurit kertovat Klasun saaneen merkillisen kohtauksen kun Ryslandian Tatjanat voittivat viestikultaa. Ryssien kansallislaulun alkaessa Kermatölkin puoleta kuului laulua. Eläintensekaantuja lauloi ryssien kansallislaulua vanhoijen sanojen mukaan.
Naapurit sanoivat, että huuto oli suorastaan eläimellistä niin kuin jokin muu olisi ollut mukana. Laulamisen eli huutamisen jälkeen alkoi stereoista kuulua kansainvälistä ja muita punikkilauluja.
Naapurien ei auttanut muuta kuin soittaa virkavalta paikalle. Poliisien saavuttua kyseiset herrat soittivat Kermatölkin ovikelloa. Ovi aukeni ja kas Klasuhan se siinä oli metanoli pullo kädessä. Polisiisien kysellessä aineen alkuperää Klaus myönsi, että neste oli saatu Tehtaankadulta lahjaksi koska vodka oli loppunut.
Virkavalta kauhisteli Kermatölkin asuntoa. Seinillä oli mallienkuvia joissa roikkui vanhaa spermaa. Seiniltä löytyi myös muutamia Putinikuvia joille oli tapahtunut sama kuin mallienkuville. Eräällä seinällä oli rivi eri prinsessojen kuvia joiden suun kohtaan oli porattu/hakattu reikä. Poliisien mukaan näistä aukoistä löytyi myös kermatölkin spermaa.
Pahinta oli se, että huoneiston nurkista löytyi eläinten raatoja. Poliisi otti raadot huostaansa ja tutkimalla niitä mikä oli kuolemien syy. No virkavalta vei humaltuneen K.Kermatölkin mukaansa poliisilaitokselle.Kuulusteluista ei olla saatu vielä tietoa mutta se tiedetään, että Tehtaankatu maksoi Kaluksen ulos laitokselta.
Kyseinen kertomus tuli julki seemiherra Julius Tankilta tuolta ZOG:n ja Tehtaankadun rupla-agentilta.

Lumivaaran vapautustaistelija kommentoi:
Jopa oli juhlat, toivottavasti ei käynyt pahasti:)
--- Lumivaaran-Vapautustaistelija

Klasu tervehtii nimimerkki Trojandaa:
Tamperelaiselle 25-vuotiaalle isänsä synnyttämälle runkkaamisen runkkufantasialleen ja huoransa paskantamalle Seppo Lehdon koirakouluussa olevalle ukrainalaiselle peltolammin lähiöläiselle trojandalle, joka on alempi kuin Suomen somalit yms. yhdessä kaltaistensa mm. Seppo Lehdon kanssa. Tässä yksi esimerkki Seppo Lehdon seuraajasta!!! Lienee samanlainen velkavankeudessa oleva ja samoilla järjen lahjoilla varustettu mongooli, jonka takaraivonluu paistaa silmistä läpi. Kunniansa menettänyt sekasikiö!
Kiitos nimittelystä; itse kieltäydyit julkisesti tarjoamastani vaihtoehdosta selvittää välit [ts. menetit kunniasi, muuta kunniaa ei ole olemassa kaltaisillesi perheille kantojesi mukaan]; ja monta kertaa ugrien palstalla ... että se siitä ukrainalaisen nimimerkillä esiintyvälle syntyperäiselle lähiöläiselle ... (huom! Ukrainalainen nimimerkki!)
Mene kasvamaan lastentarhaan tai Seppo Lehdon propagandakouluun (=rampakätinen), Suomen kansallismielinen liike voisi vihdoin muuttaa kotikonnuilleen Uralille jonkun ukrainalaisen idiootti ja sotilaskunniansa menettäneen (kuinka ugreilla voisi ollakaan sotilaskunniaa?) unohtamatta heidän ideologista esi-isäänsä Seppo Lehtoa, joka lienee todellinen ukrainalaisen trojandan veli.
Trojanda; sinä ja minä keskenämme ... mikä peloittaa? sosiaalipummi ja rampakätinen tuskin pystýy ukrainalaista trojandaa listimään; vai onko kirjoituksesi täysin ugrilais- slaavilaista paskaa ,,,
Miksi olet julkisesti kieltäytynyt? Etkö tiedä, että olet menettänyt kunniasi sen takia tapojemme mukaan (tosin en tiedä, mikä tavat ukrainassa on slaavien keskuudessa), mutta maassa maan tavalla, saatanan kunniasi menettänyt sekasikiö isäsi runkkaamisen tuote, jonka huoransa paskansi mustalaisten keskellä.
Taitaa olla, koska olet toistuvasti kieltäytynyt; SAATANAN PASKA- AIVO JA PUNIKKI PERHEEN RUNKKAREIDEN PASKATUOTE ÄPÄRÄ! PELTOLAMMIN RUNKKUPERSEEN FANTASIOIDEN HUORAN PASKANTAMA PASKAPÄÄ, JOKA IHAILEE JOTAKIN PUNIKKIEN TAMPEREEN YLIOPISTOA.
PERKELE, SINÄ OLET PELKKÄ ISÄSI RUNKKUPERSEEN SLAAVILAINEN ultra- MONGOLI FANTASIA, KUN ISÄSI RUNKKASI KUN EI SAANUT OIKEATA NAISTA, KUN OLI PELKKÄ UKRAINALAINEN PASKA MUSTALAISKIERTÄJÄ SEPPO LEHTOJEN TAPAAN! PERKELE, KUN SINUT SAAN KIINNI, NIIN SILLOIN SAAT KOKEA SEN KAIKEN MITÄ OLET JULKISESTI VÄISTÄNYT, SAATANAN UGRI JA UKRAINALAINEN NATSI-SIKA, JONKA HUORA ON PASKANTANUT JONNEKIN TAMPEREEN YLIOPISTON OPINTOSALIIN!

Lehto ryssän sotarikoksista:
Kaleva-lehdessä 24.2.2001 käy jälleen ilmi, kuinka maassamme paapotaan Ryssän kansanmurhaajia. KRP:n Yliniva antaa ymmärtää, että "neuvostopartisaanit" eli sotarikolliset Jammu-sedät eli Ryssän lastentappajat saattavat päästä syytteittä. Missä on laki ja oikeus, kun väitetään ettei murha vanhene koskaan?
Makaaberia huumoria KRP:n ja Kaleva-lehden yhteistoimista asian suhteen "Pariisin rauhansopimuksen tulkintaa", "olivatko partisaani-iskut sodankäyntiä vai rikos". Jo on perkele. Jammu-setäkin pitää vapauttaa, koska jospa hänenkin tekonsa olivat sodankäyntiä, eikä rikos ihmisyyttä kohtaan Kaleva-lehteä mukaellen.
Suomessa on fanatisoitu milloin mitäkin "pinochet-tapausta", mutta Ryssän sotarikoksethan eivät Suomen tiedotusvälineiden ja syyttäjäviranomaisten mukaan ole rikoksia, vaan inhimillisiä erehdyksiä? ... tämä paistaa enemmän kuin ... paljas ryssän perse Tehtaankadulta.
Sotarikostuomioistuin Ryssälle
... ja miehitetyt alueet takaisin, ... heti.

Karjalan koulutuskeskuksen tiedotus:
Koulutuskeskus Karjala
Kiitoksia liikekannallepanon ilmoittamisesta, ehdimme varautua ajoissa.
Koulutuskeskus Karjala ilmoittautuu mukaan ryssän vastaiseen taisteluun välittömästi. Ensi alkuun voimme irroittaa neljä 15:n hengen sissiryhmää, jotka ovat erikoistuneet ryssän vastaiseen taisteluun. Huomenaamulla saamme kasaan muonavarat ja miehistönkuljetusautot 2000:n tuhannen sotilaan kuljettamista varten Laatokan länsipuolelle.
Vakaa aikomuksemme on vapauttaa koko laatokan ympäristö ryssäläisistä tahoista viikonlopun aikana.
Yhteistyöterveisin,
G Terijoki, Koulutuskeskus Karjala

Lehto demokratioista:
Demokratia on vain lyhenne "Kansandemokratioista" - ei muuta
Koko vierasperäinen sana on tarkoitettu vain tyhmien harhautukseen. Kukaan ajatteleva ei usko minkäänlaiseen demokratiaan, sillä jokainen ajatteleva muistaa niin antiikin pedofiliademokratiat, kuin naapurissamme olleet kansandemokratiatkin kaikessa karuudessaan.
Ruotsalainen sulatusuunikin on vain valhedemokratia, jonka varjolla yritetään tuhota pohjoinen rotu ja sinisilmäiset ihmiset lajina kokonaan ja lopullisesti.
Seppo Lehto - Suojeluskuntain viitan kantaja nykypäivänä

Lehto kommentoi Klasun viestejä:
Kuka enää jaksaa edes nauraa viesteilleen?
... avohoito ei liene toiminut hänen kohdallaan? ... I presume.
Keskitytään sairaan Moskovan oblastin poksautukseen mieluummin. Olisi enempi kirvelläkin töitä. .. ja kansakuntamme pääsisi viimeinkin kesälomalle Laatokalle ilman Ryssärahastuksia.

Lehto vapun 2000 tapahtumista:
1.5.2000 vapun Tiedonantaja-/ kommunistijuhlan päällekarkaaja tavoitettu
To: matti.posio@aamulehti.fi, jorma.pokkinen@aamulehti.fi, pulut-lista@kaapeli.fi, toimitus@tiedonantaja.fi, jne.
Tein juuri rikosilmoituksen viime vapun päällekarkaajasta Tampereen Aleksis Kiven patsaan luona 1.5.2001
Soitin poliisipäivystykseen poliisin noutopartiolle. Tulivat ottamaan viime vapun aikaan päällekarkaustani yrittäneen ryssäläisen tahon henkilötiedot. ( Kesti n. 15 min paikalle tulonsa ). Poliisipartiossa olivat Eskola ja K...( slaavilaisperäinen pääte ). Nimensä jäi hieman epäselväksi, sillä aistin ko. Eskolan aisaparissa lievää vitustusta paikallesaapumiseensa. Piti henkilökohtaisesti ko. ilmoitustani naurettavana, kun on jo liki vuosi kulunut. Totesin, että Vappuhan lähestyy taas.
Lähiaikoina ollee ko. päällekarkaajani eli vappuhullun kuulustelut samoin kuin asianomistajakuulusteluni.
Yritin saada ensin ko. tahon henkilötiedot kysymällä lehtienlukusalissa. Kun ei antanut, niin soitin poliisit paikalle. Ko. henkilön tunnistetiedot saanen viimeistään omassa asianomistajakuulustelussa.
Ko. hemmo yritti käydä päälleni viime vappuna, kun olin huikannut paikallisille komuille laulunsa kestäesssä "Lauletaanko täällä Tsetsenian kansanmurhan muistovirttä?" tmv:aa.
Tekonsa törkeys korostuu siinä, että yritti salakavalasti tulla losottamaan salakavalasti sivutakaa ottalohkoani, kun työnsin 2-vanhaa tytärtäni lastenrattaissa puolisoni kävellessä perässä 5-vuotiaan kanssa.

Seppo Lehto Suomen Vapaussoturi

Toni Luukko lähestyy Lehtoa:
Mistä vitun paikast nää lähetetään?
--
// toni luukko
/ tony_lu@artic.net

Lehto vastaa:
Terijoen Suojeluskuntatalo toimii lähetyspaikkanamme;
Pyyhkimme aina sisääntullessamme kenkämme ovipieleen naulattuun tuoreeseen ryssäläiseen epattoon.
Päivänpäätteeksi laitamme sen rehumyllystä läpi ja syötämme minkeille.
Joka aamu käymme koukkaamassa lähiympäritöstä uuden ryssäsian oviaukollemme kenkien ravistuspaikaksi.
Terijoen Suojeluskuntavastaava

Heikki Kantola lähestyy Lehtoa:
Seppo-SS
Jos ei tämänkaltaiset viestit lopu tule tekemään rikosilmoituksen.
Heikki Kantola

Lehto vastaa:
Heikki Kantola = ryssäläinen sikarunkkari , joka veivaa heppiään vanhaan äitiinsä
Oletko ryssä, ryssäläinen vai ryssäsika?
Ilmeisesti ainoat kohdallesi sopivat termit?
Pitänee paikkansa? - Vai oletko nykyajan ottowillekuusisia?
Viitteesi oli erittäin epämääräinen. Miten määrittelet "tämänkaltaiset" ilman esimerkkiä. Taidat olla tosi epämääräinen ryssäläinen runkkari, joka veivaa vanhaa äitiään anusaukkoon nurkan takana pakkasella?

Väinö Kuisma lähestyy Olavi Mäenpäätä:
TIEDOTUS OLAVI OLA MÄENPIÄLLE
Pitääkö paikkansa, että ola on menossa loimittamaan hevoisia jokimaan raveihin piakkoin? Järjestäjät ovat huolissaan, sillä Olalla on manne-tavan mukaan aina "puukko jatsarin varressa". Muistathan Mäenpiä, ETTEI JULKISELLE PAIKALLE SAA VIEDÄ TERÄASEITA?

Lehto kommentoi:
Suomen Mustalaisjärjestöjen Keskusliitto
Olavi Mäenpään kannattajien pirtunkaatajat
Turku
silvottu tynkä-Suomi
Väinö Kuisma kysyi teiltä asiasta, ettekä ole vielä vastannut. Mikä mättää?
Kysymme kantaanne myös loisivien paskaryssien ulostamiseksi alueiltamme.
Suuri On Suome Valta

Seppo Lehto vierasperäisistä:
Jottei totuus unohtuisi, kiitos, olkaa hyvä:
Vierasperäisten osuus väestöstämme Euroopan suurimpia
Vierasperäisten osuus on n. 11% väestöstämme
Huomio n.450 000 + n. 80 000 = n. 530 000 vierasperäistä alueillamme.
Virallinen totuus haisee samalta kuin Neuvosto-Venäjän aikana. Mm. Alpo Rusi joutui lehtijuttujen perusteella demarileirissä suoranaisen vittuilun kohteeksi Tarja Halosen taholta, koska jaksaa ylläpitää Karjala-asiaa yllä.
Kun otamme miehitetyt alueet huomioon niin vierasperäisen väestön osuus sotilasyksikköineen on yhteensä n. 11%.
Asioita ei pidä käsitellä yksisilmäisesti, vaan nähdä tosiasiat sumutukselta.
Somalit edustavat maamme vierasperäistämistä silvotun tynkä-Suomen osalta. Kun somalit aiheuttavat omalta osaltaan täällä kantaväestön keskuudessa eripuraa, niin unohtuu monasti suurin yhteinen tekijämme ja miehittäjämme;( Ryssä ( Russian federation).
Toistan:( n.450 000 + n. 80 000 = n. 530 000 vierasperäistä alueillamme.
Seppo Lehto Suur-Suomi ry
suursuomiy@yahoo.com

Nuppu Zeitlin lähestyy Lehtoa:
JOS KERRANKIN VIELÄ SAAN NÄITÄ TYPERIÄ VIESTEJÄ, ILMOTAN TÄSTÄ POLIISILLE JA PIDÄN HUOLEN, ETTÄ SAAT ANSIOSI MUKAAN!!!! HÄPEE!!!!!

Lehto vastaa:
Minulle on luvattu ansioni mukaan: )
Lista on seuraava:
1) 300 hehtaaria maatalousmaata valitsemastani paikasta Laatokan rannalta samoin kuin tiluksieni lisäksi 20 000 hehtaaria metsämaata valitsemistani paikoista vähintään 3000 hehtaarin palstoina.
2) Suomen Vapautusarmeijan ylin ansiomerkki miehittäjä-Ryssän kurkuttamisesta
3) Armahdusoikeus kaikille vapautettaville alueille asumaan muuttaville suomalaisille, oli ne sitten ulkosuomalaisia tai ei kaikista ulosottoveloistaan, kun sitoutuvat restauroimaan vapautettujen alueiden kirkkoja ja muita historiallisia kohteita kuten Viipurin linnaa.
4) Lisäksi etuoikeus vittuilla kaikille jäljelle jääneille ryssäläisille sieluni syvyydestä, jotta oppisivat, ettei Ryssännuolu kannata.
Suuri On Suomen Valta r.y.
(Seppo Lehdon tukiorganisaatio)

Markus Lohi Control-yrityspalveluista lähestyy Lehtoa:
Pydän kunnioittavasti, että poistat sähköpostiosoitteeni postituslistalta.
Terveisin Markus Lohi

Lehto vastaa:
Yritän huomioida asian
... mutta valitettasti kun ampuu maamme ryssäläisiä tahoja, niin sattuu välillä ohiampumisia.
Hyvää päivänjatkoa Ryssästä ja ryssäläisyydestä vapaan Suomen nimissä
Terijoen Suojeluskunnan Ryssäsikojen teurastaja

The Northern Skinheads lähestyy Lehtoa:
Onko Lehdolla jäänyt taas päivän pillerit ottamatta? Vai päästikö ne sunt sieltä hoitolasta jo pois? No kyllä ne varmaan sunt jättää rauhaan siis ne lääkärit kun et sinä näytä olevan mikään uhka kenellekkään eikä Supo:kaan ole yhtään kiinnostunut teistä eikä varmaan kukaan muukaan kansallis-sosialisti tai nationalisti, Voisit ehkä kokeilla purkaa mielenterveytesi ongelmat ehkä vaikka todelliseen toimintaan kadulla, eikä internetissä kolmen seinän sisässä piilossa. Tiedätkö mitä tuo SS tarkoittaa ja sen historiaa? Hommaa joku sponsori jostaki lääkefirmasta tai pöpilästä onhan siellä Oulussa se keltainen talo jossa olet varmaan käynyt tutustumassa. suuri on suomen valta?...saattaahan se olla mutta miten vittu se sua koskee, nää oot vaan tommoinen ali-ihminen slaavi ryssä jolla on vähän pää pipinä. Pitkien puukojen yö pystyyn ja tommoset ali-ihmiset vittuun niinkuin te. ; )
Suomalaisen Veren & Kunnian puolesta. for Finnish Blood & Honour

Lehto vastaa:
Ich danke Ihnen, aber es ist unmöglich. Viite: Seppo führeriksi....
Mie poika tuun pitämään sinua kädest, jos siuu oikei heikottaa. Mie oon kaikkien silvotun tynkä-Suomen narkkareiden ylin ystävä, kuten "Olvi" Mäenpäänkin. Mie en uhkaa ketään, ... mie vaan tapan, kuten siutkin, mikäli kohdalle satut, näin niinkuin leikkisästi kaikestä ryssäläisyydestäsi. Tie vaik` ryssäläiset aatokset valuisivat kuin kusi puntistasi ihan ohimennen?
Kuuntele sie nulikka muutaman kerran Jääkärimarssi sanojen kanssa, niin tiedät missä mennään.
Wenn Sie vom untermenchen sprechen, Sie mussten die russische untermenchen bedeutet, nicht finnische germaniche Menchen.
Suuri On Suomen Valta - perinneyhdistys

Markku Koivisto lähestyy Lehtoa:
Mikä ukko nää oikein oot ja miksi sinä mulle lähetät noita viestejä

Lehto kritisoi Jarmo Rantasta:
Jarmo Rantanen oli sisäministerinä v.1991 luovuttamassa virolaisia NL:oon
... kun tässä nyt on muisteltu niitä kuuluisia juutalaisia, joille oikein pystikin pystytettiin, niin kysyn montako virolaista joutui NL:n koneiston kynsiin suomesta palautettuina?
... Voisiko joku tutkija asiaa hieman pöyhiä, montako virolaista asepakolaista joutui nyk. Tampereen kaupunginjohtajan Jarmo Rantasen (jarmo.rantanen@tt.tampere.fi) toimesta Afganistanin sotaan tmv:lla tavalla palautetuksi?
Nyt tuli juuri tasan 10 v. siitä kun Seppo Lehto onnistui vapauttamaan yhden palautettavaksi aiotun virolaisen asepakolaisen Jarmo Rantasen kynsistä. Ko. asiasta uutisoitiin v. 1991 näihin aikoihin torstailiitteessä.
Virolaisia ymv:ahan luovutettiin "ystävälliseen" NL:oon niiden 60 000 inkeriläisen lisäksi, jotka kadotukseen luovutettiin jo sotien jälkeen.
Suur-Suomi r.y. pj. Seppo Lehto
PS:) Kukaanhan ei ole vielä virallisesti pahoitellut suomalaisiin tmv:iin kohdistuneita luovutuksia tai pystyttänyt heille pystiä Tähtitorninmäelle?

Tiltu Iitin lähestyy Lehtoa:
Oletkos tietoinen, että kaikki mailisi, mitä lähetät menevät joissain firmoissa samantien roskikseen. Ihmisten edes saamatta niitä.
Eli on aivan sama mitä sontaa lähetät. Kovinkaan moni ei sitä välttämättä edes saa. Tai jos edes saavat, niin eivät viitsi edes aukaista sitä.
Järjettömillä maileillasi ei ole mitään merkitystä!
Tiltu

Lehto vastaa:
Kaikki mukaan nauramaan ja laulamaan: Diamonds are girl`s best friend
... yksi hailee, mitä joissakin yrityksissä tehdään, koska suurin osa tulee kaatumaan juuri syntyvän laman myötä lähimmän vuoden sisään.
Suuri suomalainen ajattelija

Lehto kritisoi ryssää ja ryssäläisiä:
Ryssälle luu kurkkuun; )
... perkele. Sekä ryssäläisille virkamiehille, jotka ajavat vaikenemisellaan ja mitääntekemättömyydellään Ryssän etua, ... vaaja perseeseen.
Alueidemme miehitys vituttaa

Anni Mattila kommentoi:
Ei kiinnosta!

hh lähestyy Lehtoa:
mulle voit olla lähettämättä noita sekopäisiä juttuja.kiitos jo etukäteen.

Lehto vastaa:
Ryssän kansanmurhahallinnon loisiminen alueillamme on sekopäistä, ei siihen kohdistuva kritiikki.

Teuvo Mällinheittäjä ryssän sotarikollisista:
Oikeus ja kohtuus: RYSSÄN SOTARIKOLLISET VASTUUSEEN VIIVYTTELEMÄTTÄ
Lopettakaa KRP:ssä Ryssännuolu ja vaatikaa viivyttelemättä vaikka kansainvälistä apua Ryssän sotarikollisten kurkuttamiseksi, sekä miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi. Kaikki liittyy kaikkeen.
Ryssän sotarikollisten syyteharkinnassa on jo viivytelty ihan liikaa. Ilmeistä on että tarkoitus on antaa ajan hoitaa kiusallinen kysymys.
Teuvo "Mällinheittäjä" ryssäläisestä Kepusta

The Northern Skinheads lähestyy Lehtoa:
se mitä ryssiin tulee niin eikö sinun SS nimeä kantavana pitäisi tietää että II maailman sodan SS vapaaehtois joukoissa palveli 1.000.000. venäläis sotilasta. Ja eikä varmaan kaikki halua että nämä venäjän nahkapäät muuttaa tänne tai ylipäänsä...eikä siitä ole kysymyskään. Ylipäänsä jos puhut ryssistä niin se on aika laaja käsite jos meinaat rotua, joka tapauksessa elä lähetä tähän suuntaan mitään, hanki huomiota niiltä jotka sitä sinulla suosiolla antaa...

Lehto vastaa:
Viittaatte mitä ilmeisemmin miljoonalla ukrainalaisiin SS-joukoissa, ei venäläisiin. Heistä tapettiin yli 100 000 sodan jälkeen maanpetturuudesta syytettyinä. Ukrainalaisten metsäsisseys jatkui pitkälti vieläpä 1960-luvulle. Ryssän oblasti alueella asuu likii 150 kansallisuutta, mutta ryssä on se, joka asuu ja alistuu Kremlin päätöksiin ko. alueella. Ryssäläisiä ovat ne jotka asuvat muualla ja alistuvat Kremlin sätkynukeiksi. Piste.
Suursuomalainen kielitoimisto

Henrik Holappa Lehdolle:
ENTÄ SITTEN?????? LOPETA NOITTEN MIELENVIKAISTEN VIESTIEN LÄHETTELY!!!!!!!!!1!!

Lehto vastaa:
Onko Henrik Holappakin ryssäläinen sätkynukke?

Markku Koivisto lähestyy Lehtoa:
Lopeta tuo paska viestejen lähettely saatanan kylä hullu oot varmaan juutalainen kun kiusaat kaikkia natseja noilla tyhmillä viesteillä jos lähetät vielä yhenkään viestin niin me otetaan selvää missä nää asut ja tullaan tappamaan sinut saatana friikki

Lehto vastaa:
Wie ist es möglicht? - Viite: Saatanan kusipää
Bist du impesill? ... Warum haben Sie diese sheisse mir gepostet? Wo sind diese finnische "natsit"? Ich weiss, das es gibts keine "natzis" im Finnland.
Hier gibs doch viele kommunistische russische untermenchen, wie jaakko.laakso@eduskunta.fi, mikko.kuoppa@eduskunta.fi, paavo.lipponen@eduskunta.fi, jarmo.rantanen@tt.tampere.fi, ilkka.kanerva@eduskunta.fi, etc.
Armoton miehittäjä-Ryssäntappaja Seppo Lehto

Paviaani Putin tiedottaa:
Minä raunioitan Ryssän paskavaltion sisältäpäin kuten hullu Nero aikanaan. Makaan äitini kanssa ja lopuksi halkaisen hänen kohtunsa, kuten ryssäläiseen sikailuun kuuluu, ... lopuksi rajusti runkaten äitini verisen ja haisevan ruumiin äärellä.
Paviaani-Putin Ryssän likainen paviaanitsaari

Nimim. Tuomio lähestyy Lehtoa:
Saatana, jos ei lopu se pelleily niin pääset suljetulle tai sairaalaan. Taitaa olla kuolleita lepakoita tapulissa, kun ei kyvyt riitä muuhun kuin spammailuun. Vai aukesiko tietokoneiden ihmeellinen maailma ensimmäistä kertaa sinullekin. On se ihmeellistä lähetellä paskaa puolelle suomelle.
Kyllä teit itsestäsi pellen, ja vielä vapaaehtoisesti. Sulla todellakin on päässä vikaa. Taidan kääntyä komuksi, jos kaikki oikeistolaiset ovat sinun kaltaisia.
Lapsi on terve kun se leikkii, mutta tyhmä jos ei lopeta.
Tuomio
--
// Olet pelle ja tyhmä sellainen
/ siatkuriin@artic.net
kjlk

Lehto vastaa:
Dead russian is the final solution;)
sponsered by General Motors ;)
Nämä lähettämäsi kaltaiset mailit kertovat tyhmän ja pöljän Pohjan perukoilla olevan kansan yltäkylläisen ryssäläisyyden sietokyvyn olevan ennallaan. ... tyhmää pöljää kansaa pitää valistaa vapautumaan naurettavasta ryssäläisyydestään. ... lasku tulee perässsä.
... siis tapetun ryssän sontaluukussa. Käytä painepesuria paskaryssän sontaluukun siivoamiseen, jottei kätesi tahriinnu laskun noukinnassa. Ole hyvä, on kivempi kätelläkin, kun kätesi ei haise tapetun ryssän sontaluukulle.
... naurua kolmannella. KIITOS:)
Kaikessa ystävyydessä miehitettyjen alueiden palautuksen kajastaessa taivaanrannalla
Ryssäntappaja Terijoelta

Lehto ja miehittäjä-Ryssän ulosmittaus:
Suojeluskuntatalo
Tampere
Silvottu tynkä-Suomi
Emme voi muuta kuin yhtyä ylläoleviin mielenilmauksiin.
Toivottavasti ulosottajat ryhtyvät toimiin rosvo-Ryssän velkomiseksi pikimiten, eikä pelleilen kuten Lapin KRP ns. Ryssän ns. "neuvostopartisaanien" sotarikosten selvittelyssä. Tyyne Martikaistakin oli kuulusteltu vasta n. 2 kk. sitten kokemistaan Ryssän törkeistä ruumiinvammantuottamisista. Ulosoton kautta saanemme kansakunnallemme: Kalastajasaarennon läntisen osan, Petsamon, Salla-Kuusamon, Karjalan ja Suomenlahden saaret, sekä satojen miljardien eurojen korvaukset joko rahassa tai lisäalueina Suur-Suomen alueina.
PS:) Liikekannallepanoa odotellessa laulakaamme

Lehto kommentoi ehdotustaan:
Elämme ko. toimeksiannon toimeenpanoa odotellen

Teuvo Mällinheittäjä tukee Lehdon aluevaatimuksia:
Kaleva-lehti
Teuvo Mällinen
Elän parhaillaan muutoksen kourissa ryssäläisyydestäni vapautuakseni. Hiki on otsassa ja kustos housussa.
Mutta yhdyn oheisiin vaatimuksiin omissa ja Kaleva-lehden nimissä. On tosiaankin jo aika vaatia miehittäjä-Ryssä tilille tekemisistään ja rosvouksistaan.
Teuvo Mällinen - armoton ryssäläinen mällinheittäjä
Kaleva-lehden päätoimittaja

Tellervo Koivisto ottaa kantaa:
Kiitos Teuvo Mälliselle Kaleva-lehteen
Minä Tellervo Koivisto lupaan samoin vapautua ryssäläisyydestäni ja antaa eltaantunutta demarivittuani kaikille Ryssänkurkuttamiseen osallistuvalle taholle mm. Suomen ulosottoviranomaisille, jotka nyt ilmeisesti aloittavat Ryssän ulosottotoimet kaikessa laajuudessaan?
Sillä niin olen päättänyt kuin Herra sanassa, että annan ainoan läpeni tarpeessaolevien ulosmittaajien käytettäväksi kaikessa kamaluudessaan. Eikö jo herra Jeesuskin sanonut aikanaan jtkn "lesken rovosta"? ... ja sen arvokkuudesta? ... kai minun tarjoukseni otetaan yhteisellä asialla yhtä arvokkaasti vastaan kuin "lesken ropo"?
Teuvo Mälliselle ( tunnetulle kepulaiselle pedofiilitoimittajalle kiitokset rohkaisemisestani )
Tellervo Koivisto ( Manun parempi puolisko )
Suomen Turku

Lehto kiittää:
Hyvä jos jotkin demarit irtaantuvat ryssäläisyydestään:)
... toivottavasti kepun ja kokoomuksen komutoverit ottavat myös mallia Tellervo Koiviston kääntymyksestä?
Suuriruhtinas

Lehto jatkaa Ryssästä:
Joko Ryssän lähetystö kaikkine irtaimistoineen on kadusoitu takaisin kansakunnnallemme?
Reppu on valmiina ja odotellaan liikekannallepanokäskyä, jotta voidaan ulosmitata loputkin kansakunnaltamme ryöstetystä. Tottakai olemme valmiit uhraamaan henkemme oikean asian puolesta. Olettehan Tekin?
Ei muuta, kuin tarkistakaa aseenne, ettei tule syöttöhäiriötä kun lähdetään tappamaan vastahakoisia miehittäjä-Ryssän hallintoviranomaisia ja sotarikollisia.
Kiitoksia ja hyvää päivänjatkoa
Herra ja Ylhäisyys
PS:) Kuolema kirpaisee vain kerran, vääryys mikä lepää kansakuntamme yllä riipii vieläkin, samoin kuin kansalaisten riisto ja viranomaisten mielivalta oman maan kansalaisiin kohdennettuna samaan aikaan kun maahamme muilutetaan uusia aatelisia eli mutakuonoja nauttimaan "kotiuttamisrahaa", vaikka kotinsa on muualla. Perkele, jostainhan on aloitettava. Teroitetaan lopuksi puukot, jos sattuu se kohtalokas syöttöhäiriö.

Ivan P. Susov lähestyy Lehtoa:
Dumm!!!
Stupid!!!
I mean you are not Suomi. And you don't love J. Sibelius. You don't love your land and your culture. The murders don't know the word culture. The terrorists are not people. Are you really a murder?
But I am a too old man. And I pity you and your mother, your friends. Hystery is not the best way to live. It is a social dangerous illness. Where are your psychiatrists?
Death???????????????????????????????????
No. Life!!!!!!!!!!!!!!!!!! LIFE!!!

Lehto vastaa:
Ivan Susov ? = Russian pedofil and murderer: Death? Are you a terrorist? Hm...
Is this Putin`s motherfucker still alive?
Miehittäjä-Ryssäntappaja

nyberg@fredrika.se lähestyy Lehtoa:
Stop it !!!!

Lehto vastaa:
Finska måste bli tvång i Sverige så det är i Finland
Practicera dina finska ny.

Antero Mäkinen lähestyy Lehtoa:
Heipa.
Mikä on S Lehdon kanta doping-juttuun(siis tähän kotimaiseen) ja millä tavalla se liittyy kepulaisuuteen?
t: HH

Lehto vastaa:
Suomen hiihtodoping on pientä verrattuna maatamme riivaavaan ryssäläisyyteen ja kansakuntamme mädättämiseen vierasperäisillä aineksilla Afrikan sarvesta ymv:sta paikoista
Törkeintä ollee alistuminen ja vaikeneminen alueeseemme ja kansakuntaamme kohdistuvaan miehitykseen ( n. 15% alueistamme ), sekä miehittäjän rahoittaminen, sekä Tsetsenian kansanmurhaajien suojelu, kun Paviaani-Putinia ei ole vaadittu Haagiin sotarikoksistaan
Suomen Vapaussoturi Seppo Lehto

jose pentti kritisoi Lehtoa ja rasistifasisteja:
Vitut mua kiinnosta kuulla sun mielipiteitäs jostain Annikki Mattilasta, ei tos saatanan ryssä- ja somalivihaskaan ole mitään ideaa, vittu ne sulle tee yhtään enempää pahaa ku tavallinen suomalainen jos annat niitten olla rauhas... Vitun spede!!
Joku "isopoika" on varmaan joskus raiskannu sut, et sä muuten jaksais jauhaa kokoajan anuksesta. Joo sul on traumoja ja on pakko purkaa ne johonki, kun et heikkona(?) ihmisenä näytä niitä yksinkään kestävän.
Puhut paljon kyrvästä ja anuksesta, tunnet vetoa miehen kyrpään ja perseeseen, olet siis hinari... Kai tiet et rasistit ym. kusipäät ei diggaile homoista, joten kannattaa varmaan sunkin pysyy vaan kaapissas tai vaihtaa leiriä! Kuulemma esim Ypäjällä asuu vitusti sun kaltasii homoja, et muuta sinne niin pääset niin sanotusti kaltastes joukkoon. Ypäjällä ei varmaan sunkaan anus ihan käyttämättömäks jää, että ei varmaan tuu pelkoa puutteesta...?!!!
Niin joo, sit ihan vaan tiedoks et vittu te KAIKKI rasistifasistikusipääperkeleet kuulostatte ihan helvetin säälittäviltä, jengi heittää läppää suunnilleen yläasteikästen tyyliin, ilman mitään järjellisiä perusteluja. -Tosin eihän rotukiihkoilulle olekaan mitään järjellistä syytä.... Seuraava lause vois hyvin olla sun suustas lähtösin: "Meidän isil on hienompi auto ku teijän isillä, mä oon siis viisaampi ku te ja aina oikees joka asias. Ja koska meijän auto menee nopeempaa ku naapurikorttelin juutalaisilla niin me ollaan sit parempii ihmisii ku nekin!!" -Mainiot, mainiot perustelut...
Joo vittu te kaikki saatanan rasistipaskat ootte säälittäviä, oppikaa ny jumalauta ajatteleen JÄRJELLÄ!!! One Race, Human Race jumalauta!! Ja vittu me suomalaiset mitään arjalaisii olla( jotkut idiootit semmostakin tosissaan väittää).......
-djjyrgenyllärikoski
Ps.Save the Planet, Kill Yourself!!

Lehto vastaa:
JOSE "HISPANO" MUTAKUONO MAURITANIASTA PÄÄSSYT LUVATTA SUOMEEN
jose pentti jumalaaeiole@hotmail.com ON EHDOTTOMASTI TEILATTAVA KANSAKUNTAAMME SAASTUTTAVANA MUTAKUONOMÖNJÄNÄ.
Tälläiset "Joset" pitäisi välittömästi likvidoida, koska eivät osaa osoittaa tarpeellista kunniaa ylempiään kohtaan.
Tampereen eräs tunnetuimmista rasisteista pekka.paavola@tt.tampere.fi on samaa mieltä mutakuonokysymyksestä. Kysykää jollette usko!
Mutakuonojen teilaajat r.y.

Antti O Mattila lähestyy Lehtoa:
Oletpa sitten keksinyt järkevän ja omaperäisen tavan tavoittaa muutama sata ihmistä sähköpostitse.

Lehto vastaa:
Tervetuloa kansakunnalliseen toimintaamme koloradokuoriaisten hävittämiseksi maastamme, siinä kuin vierasperäisten loistenkin poistamisessa.
Tämä maa ei ole Afrikan sarvi, eikä muiden kansallisuuksien jäteastia. Pidetään se sellaisena?
Seppo Lehdon aateveljet freiwilligekorps-hengessä

Wilhem von Illich uhkaa ugreja:
TUHOAMISTAISTELU Suomen sisun epäpersoonia, iljettäviä uralilaisia ali-ihmisiä vastaan on alkanut. Wotan itse on siunannut tämän pyhän tehtävämme ja on ajan kysymys milloin päitä alkaa tippumaan. Meidän germaanien kanssa ei pelleillä! Olen poistanut varmistimen parabellumistani enkä lepää ennenkuin viimeinenkin suuta soittava, aivorampainen tumppi-ugri, on hoideltu germaanisen tapaoikeutemme mukaisella kertakaikkisella periaatteella.
Hyvä veli v. Grewendorp, olit oikeassa sanoessasi symbolisesti, että heidän paikkansa on Auswitch-Birgenaun ratapihan rampilla ja että he ovat ikuisesti pohjalla eivätkä koskaan sieltä nouse vaan aina, aina soittavat rujoa, herpeksen turmelemaa läpeään, jota kehtaavat vielä suuksi sanoa, pikemminkin se toimii heillä...niillä eräänlaisena ulostusaukkona, sananmukaisesti...paskaa kun jauhavat...0-miehet, 0- saavutuksineen, joille kaikki germaanit nauravat makeasti, pitkään kauan ja hartaasti!
Wilhelm von Illich
P.s. Olen muuten sitä mieltä, että S. Lehto on likvidoitava

Lehto vastaa:
Elä höpäjä, olet kuin lampussa räpistelevä ötökkä:)
... eikä sinua passaa edes auttaa kun sormet siinä palaa, ... kaikki vain oman hölmöytesi takia.
Lueppa hieman jutkuraamattua, esim. kohdasta "7 viisasta neisyttä" tai demonien valtaamista seemiläisistä vanhan testamentin puolelta.
Suomen Vapaussoturi

Pirkka Antila lähestyy Lehtoa:
ET TODELLAKAAN VIITTIS OLLA LÄHETTELEMÄTTÄ TÄLLAISTA PASKAA !!!

Lehto vastaa:
Ko. mutakuonoloiset ovat riesanamme, kuten Turussa missä pari algerialaista tappoi 17 vuotiaan suomalaisen Aurajokeen
... joten olisiko aika vetää varmistin taakse ja antaa pyssyn laulaa metsästyskauden avaamiseksi ko. algerialaissomalien ulostamiseksi Suomesta? ... siinä samalla kun heitämme miehittäjä-Ryssän helvettiin loisimasta alueiltamme?
Seppo Lehdon ammattitappajat r.y.
PS:) Minähän en ko. paskaloisia ole maahamme lähettänyt, eli pirkka.anttila@finhockey.fi maali on väärä.

Camilla Granholm lähestyy Lehtoa:
Älä lähettele näitä viestejä meille enään, kiitos!
t. Camilla Granholm
Helsingin yliopiston ylioppilaskunnasta

Lehto vastaa:
Kannattaako Hkin yliopisto Ryssän sotarikollisten vapautta? .. Kuten Kaleva-lehti tekee kaikessa kepulaisuudessaan

Lehdon lakiesitys:
Laki voimaan, jolla sallitaan algerialaissaastojen teilipyörään laitto ja teilaus julkisella paikalla

Janne Rainvuori lähestyy Lehtoa:
Ole hyvä ja lopeta PPO-list:n täyttäminen viesteillä, jotka eivät sille kuulu. PPO-list on osakunnan tapahtumien tiedotuskanava, eikä sitä ole tarkoitettu poliittisen tai ideologisen keskustelun forumiksi.
Ystävällisin terveisin
Janne Rainvuori

Paviaani Putin vastaa:
Helsingin yliopisto toimii verovaroilla, joten sen e-mailit on tarkoitettu ryssäläisyyden lopettamiseen.

Lehto kommentoi:
Tosi asia:) ... joka on otettava huomioon kun julkisyhteisöt valittavat jostakin. Myös julkisyhteisöillä on velvollisuuksia kansakuntaamme kohtaan mm. osallistumalla miehitettyjen alueidemmme palauttamiseen, eikä vain elättää turhan päiväisiä narkomaaniloisia, joita tuppaavat yliopistojen ovipielet olevan täynnä natsa hampaissaan.
Meine Ehre ist Treue

Wilhelm von Illich kommentoi Lehtoa:
LEHTO EI OLE ELÄIMEN RAADONKAAN ARVOINEN
Kuka on Lehto ?
Ei kukaan
Pelkkä mitätön 0-mies.
Tunteeko Lehto ketään todella merkittävää henkilöä Suomessa tai ulkomailla?
Ei
Tunteeko Lehto yhtään kuninkaallista?
Ei
Tunteeko Lehto ketään muuta kuin toisa 0-miehiä? EI SUMMA: Lehto ei ole kukaan

Tommi TheMan lähestyy Lehtoa:
Terve!
Olet aika kovan panomiehen maineessa
Kerrohan
- oletko koskaan pannut venkoita?
- entä inkerikköjä?
- oletko koskaan pannut mutiaisnaista?> - kuinka montaa naista olet pannut?
- mikä on suosikkiasentosi?
- mitä mieltä olet maksullisista naisistta??
- entä lesboista?
- mikä on neuvosi siihen että kansakuntaammme saataisiin panemaan enemmän (=lisääntymään) kansamme parhaaksi
- ohjeesi kansakuntamme nuorisolle seksiiassioita silmällä pitäen


Lehto vastaa:
Muistaakseni annoin aiheesta 1999 tiedotteen; )
Puhukaamme paremmin Sitkeästä-Siittäjästä, kuin mainitsemallasi nimikkeellä, nimike on paremmin suuntaa antava kokonaisuudessaa eli SS
Toki jokainen suursuomalainen on innokas lisääntymään. Seppo Lehdollakin pitäisi olla jo 5 tulossa, mikäli uutislähteet pitävät paikkansa.
Kyselyihisi kansallisuuksista, voinen senverran lohduttaa, että 98% naimajutut ovat tapahtuneen suomalaisperäisten kanssa. Interraililla 1986 tuli tuupattua kerran ( suojattuna ) yhtä Dawnia, jolla oli kiinalainen äiti ja skotti-isä. Pillunkarvansa olivat kuin juuriharjasta. Siinä olisi monen paljas kulli jo joutunut koville. Sinällänsä ihan kiva muisto, mutta voinen sittenkin sanoa, että kaikkien aikojen parhaat nussut ovat suomalaisperäisten kanssa.
Valehtelematta voinen sanoa että luku ei ole tärkeä, etten viitsi sitä tässä virkaa sen enempää, mutta ainakin on saatu kussakin ajassa, niin edestä, kuin takaa.
KANSAKUNNALLINEN OHJE:
Lesbot on tarkoitettu siemennettäviksi.
PALAAN AIHEESEEN, MIKÄLI TÄMÄ EI RIITTÄNYT

Sara Sundellin aivan muusta yhteydestä napattu viesti:
Moi,
Laittaisitko setanettiin meidän seuraavista bileistä. Eli:
Naisten Bileet lauantaina 24.3 klo 21-04 ravintola Kaisaniemessä. Esiintymässä Fantasy org. DJ Hani. Liput 25/30 mk
Gender Blender Bileet (mixed) lauantaina 19.5 klo 21-04 ravintola Kaisaniemessä. Esiintymässä Miss Drag Queen 2001 Jukka Kuronen sekä Transit. DJ Tassu. Liput 30/40 mk
info: www.heseta.fi tai (09) 6123233

Lehto ehdottaa:
Kutsukaa paikalle tunnettuja siittäjä-Sonneja: )
... niin ei mene nekään pileet hukkaan kansakuntamme näkövinkkelistä. Hyvää suomalaista spermaa on varmasti saatavilla. Älkäämme jättäkö kansakunnallisia velvoitteitamme laimin. ( Laatokan rannalla piisaa tilaa )
Suursuomalainen Siittäjäjärjestö
PS:) Parinkymmenen vuoden sisään on sotureita riittävästi kun hoidamme hommat kotiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti