keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #30

Presidentti Halonen lähestyy ryssäläisiä rutjakkeita:
Arvoisat mutakuonoja nuoleskelevat ryssäläiset rutjakkeet
... ja tsuhnajutku Ruben Stiller ( sunnuntaikomitea@moskito-tv.fi ) mukaanlukien:)
Turha on väittää että Tony Halme jtkn olisi uuttaa kielenkäytöltään. Meidän lesbaava ryssäläinen visvavittumme on laulanut jo vuodesta 1998 saakka.
Tarja Halonen - lesbaava ryssävittu
Mariankatu
Helsinki

Anneli Jäätteenmäki kommentoi:
Kutsumme Eva Biaudeen suositteleman ympärileikatun Stillerkyrpåleen sunnuntaikomitea@moskito-tv.fi naimaan haisevva kepuvittuani. Jätän kuivikkeeksi Paavo Väyrysen mällit jotta ympärileikattu tsuhnajutkun kyrpä uppoaa paremmin
Anneli, anneli, kepun jätevittu numero Uno

Presidentti Halosen lisäys:
Vaadimme Stillerin ympärileikattua kyrpälettä huomioimaan sen että myös kepulaisista voi saada aidsin
Tarja Halonen

Anneli Jäätteenmäki paljastetuista ryssäluteista:
Olemme saaneet paljastettua lukuisia ryssäluteita yliopistoilta mm. esa.peuha@helsinki.fi ja Jori Mantysalo jm58660@uta.fi ymv:a
Anneli ryssävittu neekerivisvaa vuotaen:)

Presidentti Halonen kommentoi:
MINÄ EN MOKOMIA VAPAA-AJATTELIJOITA ELI RYSSÄLUTEITA HUOLISI EDES PERSETTÄNI NUOLEMAAN AAMUPASKAN JÄLKEEN
Tarja Halonen
presidenttinne

Lehto ryssän sotarikoksista:
Krp kuulee Jorma Paloa Bodomin surmista 2.4.2003 HS ... väitetään ettei murha vanhene koskaan?
... vaan miten kävi miehittäjä-Ryssän sotarikollisten luovutuspyynnön? Valtiojohtomme, oikeusministeriö ja KRP luopuivat asian ajamisesta HS 16.2.2003 mukaan.
Joten:) Johtopäätösten aika! Olkaa hyvä areena vapaa - Ohessa malliksi muutama keskustelupalsta ja vieraskirja minne voitte ohjata kommenttinne ryssän sotarikollisten vastuuseensaattamisen laiminlyömisestä:)
MUSTAA HUUMORIA RYSSÄLÄISESTÄ YHTEISKUNNASTAMME:)
Germaaniset ja ryssäläisten kepuluteiden osoite: http://www.network54.com/Hide/Forum/230571
http://gb.webmart.de/guestbook.cfm?bookid=606602&do=save〈=49 Presidentillinen lupaus: Vittua jaossa kaikille km-tahoja äänestäneille ja aluepalautuksia tukeville tahoille
PS:) Ottakaa pyyhe mukaan, isompien vuotojen varalta!

Lehdon lehdistötiedote:
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Penttilänk. 12D15
33820 Tampere
LEHDISTÖTIEDOTE 12.4.2003 TAMPEREELLA
Uusi maailmanjärjestys pitää laittaa palvelemaan kansallisvaltioita, eikä öljy-yhtiöitä tai despoottien ( Irak / Englannin siirtomaahallinto ) tekemiä rajoja
Vaatimuksenamme olkoon niin YK:ssa kuin kansalaiskeskusteluissa: Uusi Maailmanjärjestys - Nyt kansallisvaltiot kunniaan esim: Eläköön itsenäinen suur-Kurdistan YK:n ja Naton suojeluksessa
Vetoomuksemme koskettaa teitä kaikkia:
Nyt kaikki osoittamaan mieltä itsenäisen Kurdistanin puolesta ( ja Turkomaanialueen psta ).
Sillä innolla ja vaivalla millä yritettiin puolustaa nyt jo todennäköistä kuollutta eli edesmennyttä despootti-Saddamia, voitaisiin nyt vaatia sovjet-Irakin silppuamista ja vaatia kansainvälisin mielenosoituksin Kurdien uuden valtion synnyttämistä ja turkmeeneille omaa siivuvaltiotaan. Suoarabien kuivatut suoalueet voitasiiin uudelleen soistaa ja liittä Kuwaitiin eli valmiiseen arabivaltioon.
Kurdien itsehallintoalue pitää laajentaa 100%itsenäisyydeksi - Argumetteja vastaan ei ole kuin ottomaanien peruilta eli Turkin "angsti", siitä että Turkki oikeutetusti hieman pienenee. Samalla myös Turkin ominaispaino väestöllisesti EU:ssa pienenee.
Kurdistaniin pitää liittää kaikki historiallisen Kurdistanin alueet ns. sovjet-Irakista, Syyriaan, Iraniin ja Turkkiin
Kurdien nykyinen suppea itsehallintoalue määriteltiin pyssy niskassa samoin kuin Kosovon alue ja sen rajat.
Ei demokraattisella kansanäänestyksellä.
... ja kurdien asuinalueesta pyrittiin rajaamaan pois kaikki rikkaudet mm. maakaasu- ja öljykentät.
Kun ko. rajat ihan hiljattain tehtiin, niin senjälkeen aloitettiin pikkuhiljaa ns. itsehallintoalueesta rajattujen kurdiasutusalueiden arabialaistaminen niskalaukauksin Stalin-Milosevic-Saddam-tyyliin ja pakkosiirroin parhaaseen neuvostotyyliin / intiaanien sortotoimet (USA).
Joten suotakoon kurdeille oikeus omiin alueisiinsa ja niiden alueiden rikkauksiin.
Miehitysalueita ei pidä mennä uudelleenasuttamaan ilman alkuperäkansan suostumusta. Kurdien paikka on itsenäisessä Kurdistanissa, ei esim. pakolaisina Euroopassa tmv:ssa paikoissa.
Samoin suomalaisille kuuluu takaisinpaluu oikeus Laatokan rannoille ja miehittäjän edustajien poistuminen alueiltamme.
PS: ) Suur-Tsetseniaa unohtamatta eli Ingushia+ Tsetsenia + Stalinin Dagestaniin liittämät tsetseenialueet.
Seppo Lehto pj.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
e-mail: miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com
Vetoamme Tampereen kaupunginvaltuutettuihin asian vireillepanemiseksi:) Kiitos!

Klasu ihmettelee:
Miksi tuomittu rikollinen Seppo Lehto ei ole vankilassa?
Miksi yleisen huoran Tanja Siirtolan synnyttämiä lapsia ei ole otettu huostaan sekaseksuaalisen koululaisiakin lähennelleen Seppo Lehdon taloudesta?
Miksi viranomaiset suojelevat tunnettua rikoksen uusiaa?

Klasu jatkaa aiheesta:
Kuka on siittänyt yleisen huoran Tanja Siirtolan lapset, jotka asuvat yleisen ammatti- ja tapa rikollisen Seppo Lehdon kanssa?
Lapset on välittömästi siirrettävä lastenkotiin sekaseksuaalisen Lehdon taloudesta.

Kummisetä kommentoi Klasun sivuja:
Ko.linkki löyty Klasun sivulta eli itsenäisen tsetsenian hallituksen sivut. En ole nähnyt ko. sivua muualla linkitettynä Suomessa.
http://www.amina.com/
Klasuhan oli jo aikaisemmin kertonut meille Hesassa, että oli mm. tarjonnut mm. Itävallan Habsburgien kirjoja (erittäin hyvä laatuisia)Burning Booksiin, mutta eivät kelvanneet näytille myyntitiliin.
Nyt sanoista sitten vaihteeksi jo tekoihin:
Itävallan Habsburg vierailee tiheästi, jatkuvasti, Tsetseniassa ja osoittaa välittömän tukensa itsenäiselle valtiolle. Ja jo talvisotamme aikana ko. maa sitoi kapinahengessään huomattavia puna-armeijan osastoja ja helpotti suuresti Suomen asemaa sodassa.
Kummisetä

Klasu kommentoi:
Onko liikkuva huhu totta, että Marskin syntymäpäivänä 4.6.2003 on marsalkan sauvan juhlallinen luovutus Helsingissä Suomen Sisun tilaisuudessa?
Voisiko Suomen Sisu kertoa, koska olette nimittäneet sääntöihinne Rommelinkin?
Burning Booksin vanha väki (tämä tarkoittaa sisulaiset) osallistuu tilaisuuteen ja valmistanut tyypillisellä ugri-kuorutuksella marsalkan sauvat? Itse puheenjohtaja on tullut luovuttamaan sauvoista parhaan Ronnie Hautalalle Helsinkiin 4.6.2003?
Älä kummisetä ihmettele kirjavalikoimia ja eri sorttimenttejä! Saksa ja Itävalta kukistuvat Venäjän 1918 ja sellaiset muistot eivät ole ko. porukan keskuudessa mitään muotia muistella. Venäjä on ainoa toivo, jolla kansallisuusmielisyys pelastetaan maassa ko. itä-balttilaisten surkimusten keskuudessa.
Marskin syntymäpäivänä 4.6.2003 muistellaan yleisesti, ketkä tässä maassa määräävät:
*Se on katsottu kiväärinpiippua myöten monta kertaa aikaisemmin*
Tästä ei tulla tinkimään tulevaisuudessakaan yhtään, vaan kohtalonne on sama kuin ko. sukulaistenne. Sisun surkealla kollektiivi punakaartiverellä varustetut itä-balttilaiset saavat sen kokea Puolustuvoiman Lippujuhlapäivänä, jos kiinni saadaan juhlimasta Venäjän vapauttavaa osaa maassa 4.6.2003.

Helsingin muslimit jatkavat:
Saddam Husseinin valttikortti ns. kemikaali-Ali tulee 4.6.2003 viettämään Marskin syntymäpäivää Helsinkiin tilaisuuteemme Helsingin moskeijaan.
Olemme saaneet jo Saksasta käyttöömme erikoiskaasun ja myrkyn, jolla Suomen Sisun muslimeja ja arabeja herjaavat pikkupojat kaasutetaan Kemikaali-Alin toimesta 4.6.2003 puolustusvoimain juhlalippupäivänä. Ketään itä-balttilaista ugria ei säästetä.
Suomen Sisun itä-balttilaiset ugrit, eli kaikki jäsenet, kaasutetaan ja myrkytetään 4.6.2003 Marskin syntymäpäivän muiston kunniaksi siitä, kuinka ugrit piestiin Vapaussodassa. Historia toistaa itseään.
Jos joku jää eloon se surkimus paskiainen ammutaan vuoden 1918 joukkohautaan heti ja välittömästi tästä paskaporukasta saamiemme käskyjen mukaan.
Ketään Bagdadin pommittajien kannattajia ei säästetä!
Painakaa liipasinta 4.6.2003 Marskin muiston kunniaksi!
Helsingin muslimit

Sonderkommando jatkaa:
Turun vesijohtoveden myrkyttäjä-suunnittelija ammutaan heti Seppo Lehdon tapaan, jos tulee näkyviin 4.6.2003 Marskin syntymäpäivillä. Sen jälkeen muut kaltaisensa surkimukset rivissä per laukaus. Ketään ei säästetä.
Suomen Sisun rasistipaskat löytävät itsensä sieltä, missä isoisoisoisänsä makasivat vuonna 1918.
Armoa ei Sisun porukka ja Seppo Lehto kumppaneineen saa.
Soderkommado

Klasu kiittää tuesta:
Rakkaat ystävät, uskolliset taistelijat!
Suomessa on yksi mahti, joka on päässyt unohtumaan.
Se tunnettiin mm. Mikkelin hallituksena kerran.
Historia toistaa itseään.
Ennen sotia ja sota-aikana puhuttiin aina toisesta hallituksesta maassa ja sillä tarkoitettiin aseen mahtia; valkoisia asevoimiamme. Oikeaa armeijaa. Se on päässyt vuoden 1945 jälkeen täysin unohtumaan.
Vaikka se on unohtunut se on olemassa yhä, niinkuin vuonna 1950 päämaja oli Sveitsissä. Meillä on asevarastoja yms. ja emme todellakaan pura näitä pois, niinkuin nämä toisen valtiomahdin "viranomaiset" esittävät! Marokon Kauhu sanoi, että se mikä sodassa voitettiin annettiin ilmaiseksi rauhassa. Tämä on heidän linjansa ja me emme ikinä lähde näiden kelkkaan Suomessa, koska lopultakin heidän asemnsa ovat meistä riippuvainen, eikä päivastoin! Herätkää ja palatkaa reaalimaailmaan!
Venäläiset sanoivat jo Elisabeth Rehnin aikana, että maa, jolla on nainen puolustusministerinä ei ansaitse itsenäisyyttä Pohjolassa. Tiedämme Elisabethin rikolliset toimet; mm. osuus massamurhaan Amiria-siviiliväestösuoja bunkkerissa Irakin kansaa vastaan.
Kun sotilastieto-taito on tätä alinta mahdollista luokkaa, niin jokainen tietää, että se toinen valtiomahti on vähintäänkin jälleensyntymässä takaisin maahan .... se olemme me, rakkaat ystäväni.
Juhlikaamme sitä yhdessä rakkaat ystäväni ja uskolliset taistelijat Helsingissä 4.6.2003 Mannerheimin syntymäpäivänä armeijan juhlien yhteydessä.
Meillä on suuri ja elävä tietoisuus jäljellä tästä perinteestä yhdessä mm. Saksan ja Itävallan konservatiivien kesken; tietoisuus siitä, että Venäjä kärsi meidän toimesta tappion ja koko Itä-Eurooppa, Baltia ja Suomi saivat itsenäisyyden Brest-Litowskissa Saksan ja Venäjän rauhansopimuksessa, mun Venäjä oli maahanlyöty.
Samoissa porukoiussa lyötiin nämä itä-balttilaiset ugrit, jotka marssivat Ryssän lipun alla. Rakkaat ystäväni! Näiden myyräntyö jne. yhä vain vahvistuu, niinkuin me kaikki tiedämme. Korkeimman Voiman varjeluksen kanssa me lyömme nämä voimat jälleen maahan katsomatta siihen, ketä tähän porukkaan on tulossa ja rakennamme Suomen erilailla kuin ämpärien ja Ladan varaosien valmistuksella.
Mikään muu kuin Voitto ei ole mahdollinen meille; tässäkin historia toistaa itseään, kun venäläisten sidosryhmät jne. ovat vastassamme kansainvälisine kätyreineen.
Klasu

Panzermeyer kommentoi:
Painakaa rakkaat veljeni aseenne (kaikista parasta, jos sitä on käytetty isänne, setänne tai isoisänne jne. taholta maassamme 30.11.1939-3.9.1944 aikana ) liipasinta 4.6.2003 Marskin syntymäpäivillä! Painakaa, niin petturit ymmärtävät asiamme!
Luotettavien tietojemme (100%) Marskin syntymäpäivä juhlallisuuksia 4.6. 2003 on saapunut häiriköimään tuttu porukka itä-balttilainen Puna-Armeijan sukujen ugri-porukka (Lehto, Halla-aho, Lahtinen, Suomen Sisu jne.)Nämä suvut elävät kirouksen alla. He ovat nousseet meitä vastaan tehden ensiksi kaiken maailamn rikosilmoituksia, johon juuri ennen vanhentumisen määräajan täyttymistä ovat tarttuneet Ryssän painostuksen alla henkilöt, joiden nimet muistetaan kuolemaan saakka! Mikään rangaistus ei voi olla liian kova petturille: Petturille, joka on kavaltanut Isänmaan, jonka Vapaus hankittiin isiemme, setiemme ja isoisiemme verellä. Kun sanon verellä tarkoitan verta ja sitä, että sen takia kaaduttiin / menettiin henki, kun nämä Saatana Paskat luokkaa Halla-aho / Lahtinen suku nousi maamme Vapauttajia vastaan yhdessä Puna-Armeijan kanssa veljeillen venäläisten kanssa.
He veljeilecät yhä Ryssän kanssa, rakkaat veljeni. Onko parasta, että tämä Saatanan porukka voittaa meidät 4.6.2003 Marskin syntymäpäivillä?
Rakkaat veljeni, painakaa liipasinta 4.6.2003! Painakaa loppuun sakka, sillä jokainen joka nousee maamme vapauttaneita sukuja vastaan on kirouksen alla ja lopun ikäänsä. TOISTA: Nämä punikkisuvut ovat meidän kirouksen alla loppuikänsä ties monenteenko sukupolveen.
Tämän viisauden isänne ja isoisännekin tämän enemmän kuin täyden paskaporukan edessä (jonka kanssa oli liitossa Suuri ja Mhtava N-liitto) ja isiemme jne. takia olette nyt 100% Vapaassa Maassa, missä nämä Saatanan Saastat kätyreineen saavat esittää vapaasti ko. petturi- mielipiteitä, joista heidän isoisoisoisänsä ammuttiin toimestamme vuonna 1918, koska olivat maamme suvereeniteetin ja itsenäisyyden vastustajia!
Jääkäriliike kossti n. 95% Suomen germaanisista suvuista, jotka taistelivat tämän maan vapaaksi yhdessä muiden aktivistien kanssa.
Te rakkaat veljeni tunnette tämän Paskan Ryssäläisen ilmiantoporukan; sen paikka on ikuisesti joukkohaudassa Suomen maalla, Vapaassa Maassamme, jossa näitäkin ajatuksia siedetään siihen rajaan saakka, muttei kauemmas!
Tämä kaikki koskee huolimatta kantajan yhteiskunnallista asemaa: Ryssä ei tässä maassa määrää yhtään mitään ja jos määrää sen kätyrit teloitetaan huomenna toimestamme!
Panzermeyer

Klasu jatkaa:
Ryssän sidosryhmillä ei ole Suomessa puhe- ja kirjoitusoikeutta kätyreineen. Se aika on jo loppu nähtyine ja koettuine rikoksineen. Maksut mm. Sirola-Opiston käytöstä?
Nyt 4.6.2003 Marskin synttäreillä joudutte niistä 100% vastuuseen! Silmästä silmään ja ilman Halla-ahon Stalinia tai Leniniä. He ovat jo haudassa.
Nyt täytyy jokaisen tulla toimeen yksin, Halla-aho. Se, joka on ensin taisteluun lähtenyt se nielee sen loppuun saakka.
Klasu
P.S. Jussi Halla-aho, älä sekoita tähän natseja! Tai joudut vielä maksumieheksi tuomioistuimessa arkaluontoisten tietojen levittämisestä, tietosuojalain mukaan koskien poliittisia mielipiteitä, jotka luetaan arkaluonteisiksi tiedoiksi, joiden levittelystä tulee rangaistus.

Lehto kommentoi ja jatkaa hakaristiaiheesta:
Oli jo aika sinun saada syyte, tuomiosi ollee jo varma
1994 ilmavoimien varakomentaja Ahola esitti Kurkijokelainen lehden haastattelussa hakaristejä palautettavaksi sitä mukaan lentokoneisiin, kun hornetteja kootaan käyttöön
Eli ei vain Seppo Lehto, vaan lukuisat ilmailun ystävät ja sotahistorian tuntevat tietävät, että nykyinen merkki on ranskalaisten vellihousujen merkki, jota saivat n. parissa viikossa Saksalta köniinsä 1940 ja koko maasta tuli suuremmassa mittakaavassa Saksan myötäsotija, kuin Suomesta voisi ikinä tulla ( tälläkään väestötakenteella ). Tämä oli myös Aholan perustelu, sille hakaristin alla käytiin erittäin kiitettävää puolustussotaa ja pudotustilastot kertovat karua kieltä.
Eli mitä oli mieltä vaihtaa hyvä merkki ( Onnenmerkki = Hakaristi ) toiseen ns. myötäsotijan luuserimerkkiin?
Presidentinkäädyissäkin hakaristit taisivat olla vuoteen 1968, jolloin de Gaullella ( otto wille kuusisella meni väärään kurkkuun, kun Kekkonen ojensi hakaristikäädyt vierailullaan ).
Hitler-museo taasen puolustaa sijaansa jatkosodan panoksellaan Suomenkin etujen puolustamiseksi. Saksalaiset koneet pitivät Tampereenkin ilmatilan puhtaana vihulaisista, toisin kuin talvisodan aikaan, jolloin Kyttälänkin korttelit olivat tulessa.
Tosiasiat tosiasioina eli Lenin oli kaikkien aikojen kansamurhahallinnon synnyttäjä ja käynnistäjä. Aatu taas antoi panoksensa tämänkin maan itsenäisyyden ja mahdollisen suuruuden varmistamiseksi, sekä kalustoa miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi. Lisäksi Aatun panoksella suurin osa maastamme oli turvattu saksalaisitävaltalaisilla joukoilla eli n. 200 000 pohjoisella sektorillamme. Joten voitaneen todeta, että kyllä maamme itsenäisyyden ja kansakunnan puolustaja tarvinnee mieluummin museota, kuin sellainen joka sai suomalaiset toistensa kurkkuun ja ihmisoikeusrikoksiin, sekä myöhemmässä vaiheessa oli vastuullinen myös kommunismiin uskoneiden suomalaisten joukkotuhonnasta.
;0 Mannerheimin patsaan siirtämisestä Tampereen keskeisemmälle paikalle, samoin kuin Tampereen vaakunan palauttamisesta tein kunnallisaloitteen jo vuonna 1994. Esitys ei edennyt aloitetta pidemmälle. Sopinee kysyä miksi ei? ... Olisikohan nyt vähempi komuja päättämässä?
Kiitoksia keisarillisella Saksalle ja kolmannelle valtakunnalle v. 1940-1945 kansakuntamme säilymisen puolesta.
Seppo Lehto
PS:) Kelpaa Halosenkin ajella kun pressan autossa liehuu pressan lipunkin vasemmassa yläkulmassa hakaristi.
Mikähän siinä on että kovakalloiset ns. afaatikot voivat totuutta vääristellä hakaristin suhteen? Kenenenkähän etuja luulevat disinfollaan palvelevansa.

Klasu kommentoi:
Minkä arvoinen on tämä pseudo-syyte, joka nostetaan juuri 4.6.2003 ennen vanhentumista ja Venäjän sidosryhmien täyden ja pitkään kestäneen painostuksen alla? Venäjän Suurlähetystö, Slaavilainen osasto Helsingin yliopistosta. Vain bolsujen kätyri voi sanoa tätä oikeutetuksi ja siellähän Lehto esiintyi vaaleissa; samalla sivulla.
Voi, voi ... ko. nimet vain tulee muistiin ja minulla on ns. norsun muisti sen suhteen. Minulla on elinaikaa jäljellä n. 50 vuotta ja jokainen, jonka kiinni saan joutuu selkä seinää vasten minun kanssani "poliittisessa mielessä."
Muuten ko. Halla-aho oli leikkinyt venäjän kielenopettajaa ja oli korjannut oikeus syytetekstini Turun hovioikeudelle. No, ugri varmaan sujuu häneltä paremmin.
Tämä ei ole persoona kysymys minulle, vaan juridinen asiakysymys. Halla-aho on esiintynyt voittajana ja sallin hänelle sen, vaikka siitä ei ole näyttöä.
Minun kanssa Ryssien vesat katsovat asiat kiväärin piippua myöten ja älkää luulko, että saatte minut Ryssäläiseen oikeuteen maassa ko. asiasta.
Klasu

Klasu kommentoi Tshetshenian tilannetta:
Tsetsenia; Jaltan järjestyksen uhri
Vielä muutama sana päivän teemasta: Tsetseniasta ja sen taustalla vaikuttavasta kansainvälisestä järjestyksestä, ennenkuin lopetan:
Tsetsenian itsenäisyystaistelu tulee yhä vain kiihtymään kesänä 2003, kun se eilen käynnistyi suurella pommi-iskulla kesän ajaksi täyteen käyntiin. Saddam Hussein on taas ilmoittanut Vapaassa Arabian äänessä, että 17.7.2003 hän käynnistää Vietnam tyylisen sissisodan miehittäjä USA:ta vastaan. Sotatoimet tulevat siis vain kiihtymään maailmalla miehittäjiä vastaan kesällä 2003.
Itse asiassa YK ei pysty esittämään mitään osaa asioita ratkaistaessa ja Kofi Annanilla on ollut vain USA:n hallinnon virkamiehen osa tehtävissään. Irakin sotaa 2003 Annan ei lähtenyt tuomitsemaan, vaikka se oli 100% laiton ja näin ollen YK hyväksynee tällä esimerkillä tällaisen barbaarisen vallankäytön. Tämä on vaarallista. Tsetseniassa Venäjä blokkiuttaa ja estää kaikki asian käsittelyt vetollaan, joka perustuu Jalta järjestykseen, joka on vanhentunut; mm. Itävallan kansantalous on 1,5 kertainen verrattuna Venäjään.
Martti Ahtisaarta pyydettiin sovittelemaan USA:n ja Irakin välille, mutta hän torjui kaiken sovittelun, koska on nähnyt USA:n Irak politiikan oikeana. Niinkuin myöskin Israelin harjoittaman terrorin miehitetyillä alueilla ,,, siitä tuli mustaa valkoisella, koska Ahtisaari katsoi, että Israel ei ole syyllistynyt mihinkään ko. alueilla.
Tänään tiedämme, että mitään joukkotuhoaseita tai edes merkkejä ei ole löydetty Irakista, mikä on aiheuttanut suuren hälyn maailmassa ja enemmän kuin häpeän tunteen amerikkalaisten keskuudessa, koska jenkit näkevät minkälainen hallitus heillä on ; sopii vain ajatella, mitä tämä merkitsee USA:n politiikan uskottavuuteen tulevaisuudessa, koska he eivät kykene näyttämään sodan perustetta toteen jälkeenpäin. Ammestyn mukaan Irakissa on kadonnut vuosittain satoja ihmisiä, USA:ssa tuomitaan taas enemmän kuolemaan ihmisiä, kuin Irakissa katosi.
YK:n vastuulla on lisäksi yli 1,5 miljoonan irakilaislapsen kuolema: Madeleine Albrightin mukaan kauppasaarto oli kuitenkin sen arvoinen ... tämä on jo historiallisesti hyvin suuri todistettu massamurha YK:n ja USA:n tilauksena, koska Euroopan USA:n hovinarrit nyökyttivät vain päitään, vaikka tiesivät etukäteen, mistä on kysymys. Siinä Hyvyyden voimat työssä, lainatakseni Elisabeth Rehniä, jonka mukaan YK:n voimat ovat hyvyyden ja Irakin pahuuden.
Noitavainojen aika ei siis ole vielä ohi, vaikka sivistyksemme on kasvanut ennennäkemättömästi. Ajatuksen ovat jääneet yhtä naurettavan primitiivisiksi. Tämä on yksi New Yorkin hengen osa; täysi hengettömyys ja persoonattomuus. Saksassa löytyy hyvä sana eli Geistlosigkeit kuvaamaan ko. tilannetta.
New Yorkista kumpuava henki Eurooppaan tuo myös lisääntyviä ongelmia tänne, sillä mm. Eurooppa Neuvostolla ei ole parlamantaarillista kontrollia, vaan se toimii new yorkilaisen Jaltan järjestyksen osana Euroopassa. Tämä merkitsee sitä, että mm. Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin ei kuulu EU:n organisaatioon, vaan New Yorkin. Eurooppa Neuvostossa on taas lukuisia NGO (non govermental organisation)-järjestöjä, kuten mm. Simon Wiesenthal instituutti. Tämä on New York-keskeisestä hallinnosta mukavaa, koska juutalaiset ovat aina lopultakin halunneet laittaa Euroopan matalaksi ja tällaisella järjestelyllä he pystyvät toteuttamaan päämääriään mm. salakuuntelemaan USA:n kanssa EU-huippukokouksia, terrorisoimaan eurooppalaisia mielipiteitä Eurooppa Neuvostosta ja horjuttamaan eurooppalaisia pörssejä taatakseen USA:n maailman veturin osan kansantaloudessa, vaikka EU:n kansantalous on tietysti suurempi kuin USA:n. Silti kuva USA:sta pitää lanseerata tällaiseksi, kuin se nyton näiden mielipideterrorisoijien toimesta.
Euroopalla olisi myös kapasiteetti rakentaa oma varusteluteollisuus, jokaolisi voimakkaampi kuin USA:n, koska siihen on olemassa potentiaali jo taloussuhteissa. Tässä on vaikeutena taas entiset Varsovan Liiton ja Baltian maat, jotka näkevät ensisijaisena suhteet USA:han ohi Euroopan. He eivät ole parantuneet naiviudestaan, sillä montako kertaa USA lupasi tulla vapauttamaan Baltiaa, Unkaria tms., mutta ei tullut, ja vain kiihoitti ko. maiden ihmisiä kapinaan, jotka päättyivät verisesti. EU.ssa näm entiset Varsovan Liiton maat tulevat olemaan Baltian kanssa melkoinen rasite; nyt nähdään jo, että Puola on lähtenyt n. 2000 sotilaalla Irakiin yhdessä USA:n kanssa.
Saksan puolustusministeri Peter Struckin eilinen aloite puolutusyhteistyöstä Suomelle oli erittäin merkittävä; mukaan mennään, vaikka tuollainen äskettäinen Suomen USA:lle anteeksi pyytelevä tapa herättääkin enemmän kuin kummastusta maailmalla. Herra Struck sanoi juuri Washingtonin vierailun alla taas päinvastoin, että meillä Saksassa ei ole mitään anteeksi pyydettävää USA:lta, koska hallituksemme vastusti laitonta Irakin sotaa. Vastustaa edelleen ... Saksassa. Saksan kansasta vastustaa ko. sotaa 74% ja kannattaa 7%. Suomessa luvut taisivat olla 70% ja 9%. Muilla ei ole kantaa; Eurooppa on siis jakautunut USA:n puolesta, sitä vastaan ja siltä väliltä. USA:n politiikan vastustajat muodostavat kuitenkin reilun enemmistön, mutta tämä mielipide ei pääse oikeuksiinsa New Yorkin maailmanjärjestyksen takia; tämä järjestely ei ole mitenkään demokraattinen, vaikka he tuputtavat demokratia uskovaisina omaa uskoaan pakolla toisille valtioille, mikä on käytöksenä sairaanloista usutusta ja suitsutusta, käyttäytymistieteiden mukaan. Ominaista vain yliampuville uskonnoille, mitä "demokratiakin" on demokratiauskovaisille, joiden luonteen ja ajatuksen kapea-alaisuus on enemmän kuin tunnettua, mutta sekin on demokratian yksi määre; kapea-alaisuus.
Euroopan haasteet ovat selvät tänään; Euroopan ja sen maiden suvereeniteetti pitää turvata ja tuollaisia pesäkkeita juurineen, kuin Eurooppa Neuvosto ei saa enää syntyä, sillä sen kautta New York valvoo eritavoin vain maanosaamme ja usein silkkihansikas terrorisoiden sitä mielipiteillään ja tavoiltaan, jotka tulevat New Yorkista. Asia on nähtävä päinvastoin, sillä tästä on päästävä eroon. On ihme, että USA:n salakuuntelu hankkeet yms. eivät ole herättäneet näitä valtiomiehiä ulos USA-keskeisestä maaimanjärjestyksestä! Kiinaa taas on pidettävä Euroopan kumppanina ja viittaan jo saksalaisiin moderneihin rakennushankkeisiin sen merkittävimmissä kaupungeissa, missä sitä viedään eteenpäin mm. Albert Speer Jr:n voimin.
Kiina kortti on pidettävä käsissämme. Hyvät kesät tutuille ja ystäville; palaamme asiaan Helsingissä 4.6.2003 Marskin synttäreillä seuraavan kerran.
Klasu

Klasu pohtii kansallismielisten menestymättömyyttä:
Hyvät lukijat, miksi Suomen kansallismieliset eivät menesty? Tehkääpä itse analyysi. Koko asia kuvastuu, symbolisoituu ko. palstassa.
Jaa,,, että huumoripalsta?
Muissa pohjoismaissa, Saksassa; CDU/CSU on kansallismielinen puolue, jota marginaalit vain matkii, Benelux maissa menestyvät? Hallituksissa, parlamenteissa, kuningashuoneissa jne. (Menikö Itä-Baltian ugreilla jo liian pitkälle, kun puhuttiin muiden pohjoismaiden valtiomuodosta?)
Olisiko syynä se, että kansallismieliset kertovat KAIKKI olevansa itä-balttilaista ugria? Eipä tarvitse sitten muuta, kuin katsoa Teidän vaalijuttuja ja niin jokaisessa vaadittiin germaanisen kielen poistamista viimeksi.
Ennen vaaleja sanoitte tällä germaanisen kielen poistamisella pääsevän yli 10% kannatukseen Suomessa ... mikä oli sitten itä-balttilaisten ugrien kannatus verrattuna pohjoismaihin ja Saksaan viime vaaleissa?
Marginaali olitte ja marginaaliksi jäätte. Olisiko nyt vihdoinkin niin päin, että Suomen kansa on tasan tarkkaan nähnyt, mitä joutosakkia tämä itä-balttilainen ugri porukka on ja kehtaa väittää itseään maamme edustajiksi kaiken päälle? Vaaleissa saitte vastauksen.
Älkää minua asiasta syyttäkö, vaan nähkää oma DNA vastauksena; en viitsi kirjoittaa, mitä mm. Saksan konservatiivit ajattelat ko, tyypesitä, jotka kuluttavat aikaansa EU-hallinnossa huolehtien Venäjän votjakeista, udmurteista jne. Sirkka-Liisa Anttila on ollut yksi näkyvimmistä.
Tai Martin Saarikangas, suomalaisten sankari, joka ei hyväksy Itämeren turvallisuusrakaisuja ilman Venäjää, mitä Saksa taas on esittänyt. Se Venäjä ei ikinä uhodu ja Suomi tuli itsenäiseksi juuri Venäjän kautta? Eikö niin?
Älkää minua syyttäkö siitä, että Suomen kansallismieliset ette ikinä menesty. Ikävintä on tässä se, että sotkette minut joka helvetin ÄÖ< -12 paska juttuunne.
Tuli oikein mieleen tämä turkulainen joka näki EB:n vaalikeskustelussa ja sanoi: "Että Te olette juuri kaiken pahan juuri."
Eiköhän Teidän olisi parempi palata avoimesti sinne Itä-Balttiaan Teidän, jotka sieltä väitätte tänne tulleen? Tämän maan itsenäisyyden takana ovat täysin toiset tahot, kuin etninen ryhmänne ... se oli punakaartissa vuonna 1918 ja jos olisitte silloin voittaneet maata ei olisi. Eiköhän kansa tämänkin tiedä, kun komukoiden kanssa yhdessä listassa olette. Sielu, strategia on täsmälleen sama, mutta ajatuksissa taktisia vivahteita.
Tästä lähtien Suomen kansallismieliset lähtevät minun kanssa jokaisesta jutusta käräjille. Alkaen tästä palstasta, kun tuo yksi juttu ja muut saadaan alta pois.
Seppo Lehtoon minut sekoittaminen kertookin sitten kaikki lopun; hamuatte hänet omille listoilleen ja yksityisesti ihailemtte häntä; Bommeja Bagdadiin, muslimit silpuksi jne. Ei Seppo syynä ole Teidän kannatuksen vähäisyyteen, ei ... sen enempää kuin minäkään. Tosin tästä lähtien minun kanssa kansallismieliset tulevat ottamaan erää, Lehto ei taas ystävilleen ala.
Siinä merkittävä ero pikku ugri-tumpit. Habsburg kirjoittilehdessään virolaiset, suomalaiset ja japanilaiset ... ei takuulla erehdy, niin vajavaiseksi on jäänyt pituuskasvunne. Mukava katsoa tuollaista pituuskasvua ja mukava lukea juttujanne, jotka tulevat sieltä P:stä ---
Erää voidaan ottaa myös fyysisesti, missä ja milloin vain ... toistaiseksi jokainen Teistä on kieltäytynyt ja ei ole ollut sovitulla paikalla.
Klasu

Nimim. Evakko kritisoi Lehtoa:
Suomen seikkailupolitiikka (Aunuksen retki, kieltäytyminen neuvottelemasta Leningradin turvallisuudesta jne) ryösti molemmilta vanhemmiltani kodin. Sitten mentiin riemurinnoin Hitlerin kanssa uuteen sotaan, jopa hyväksyttiin rintamakarkuruus kotimaan puolustamisesta (= suomalaiset SS-joukot), ja nyt sitten joku uudestisyntynyt natsi haluaa revanssia! Vai 'miehitettyjen alueiden historioitsija' - katin kontit! Ne menetettiin juuri Lehdon kaltaisten tyyppien vuoksi ihan 'rehellisessä' sodassa. (Hyvä, hyvä: 1939 neukut hyökkäsivät - mutta ei ilman syytä. Perrrkele - jos olisi ollut mitään realiteettien tajua, vain isäni koti olisi mennyt, mutta sentään korvausten kanssa.)

Lehto vastaa:
Kaltaisesi hyväuskoisten luuli jo loppuneen Stalinin vainoihin, vaan ei kaltaisiasi hölmöjä kynnetä, eikä viljellä, niitä sikiää ihan itsestään.
Viimeksi tänään sai radiosta kuulla ja lehdistä lukea kuinka vuosikymmeniä Ryssä valehteli puolalaisille Katynin surmista. .. tuntuuko tutulta Mainilan laukauksista jne.
Ryssän lupauksilla ei ole ollut ikinä edes perspaperin arvoa.
Tsetseeneille luvattiin mm. 1996 että saavat päättää itse uusinta kansanäänestyksellä muutaman vuoden päästä uudelleen, vaan sitäkään ei pidetty vaan uudestaan vaan pistämään maata tasaseksi v. 1999 ja homma jatkuu. Ryssän lupaukset kelpaavat vain kaltaisillisi sillipäille ja turskakiduksille.
Ryssä miehitti jo v. 1918 historiallista Itä-Karjalaa, siellä samoin kuin Baltian maissa ja Ukrainassa metsäveljet taistelivat Ryssää vastaan.
Suomalaiset tulivat vapauttamaan ja saamaan korvauksia aluepalautuksen lisäksi v. 1941 historiallisten vääryyksien kompensaatioina.
Sama kieli, sama kansa, vain miehittäjä-Ryssä ulos, niin että tossut suihkaa. Sääli vaan, että alueen demoralisointi ja ryssittäminen oli jo edennyt aika pitkälle v. 1916 Muurmannin ratatöiden seurauksena. Alueelle oli jäänyt paljon Kremlin koiria eli sotaväkeä.
Harmi ettei isäsi jäänyt nauttimaan Ryssän onnelasta, niin ei tarvitsis kuunnella sinun naurettavia ja täysin epäuskottavia itkuvirsiäsi.
Eihän kaltaisesi mitään muuta korvauksia ole ikinä kaivannut kuin luvan kaivaa monttunsa minne miehittäjä olisi tehnyt tarpeensa edesmenneen kalmosi päälle.
Seppo Lehto
- historioitsija ja sotaoikeuden tuomari

Anneli Jäätteenmäki mainostaa Keskustapuolueen uusia keskustelusivuja:
UUDET KESKUSTAPUOLUEEN KUSETUSSIVUSTOT:)
Kaikelle kansalle kepulivittujemme ylläpitämät keskustelusivut
Anneli Jätemäki
vittu irstasta ryssänmälliä valuen:)
Seppo Kääriäinen lopettaa varpaanvälieni eli velton vittuni nuolun juuri näillä hetkillä ja vuoroon siirtyy Mikko Kuoppa, jonka jälkeen vuorossa Matti J. Mäkelä Insinööritalojen vahtimestariosastolta.

Olavi Koskelan toimintaehdotus:
Pelkästään suomalaisia kriminalisoivat rasismilait olisi saatava heti purettua.
Homot kaatoivat aikoinaan homolait keräämällä nimiä. Suurin piirtein näin: Olen yllyttänyt homouteen ja vaadin että minua rangaistaan teostani. Nimiä pitää olla tietysti tuhansia.
"Rasistinen" sananmuoto kuuluisi tietysti: Olen yllyttänyt kansanryhmän syrjintään ja vaadin, että minua rangaistaan teostani.

Anneli Jäätteenmäki kannattaa:
Suosittelemme Olavi Koskelan aktivismia mutakeppikultin rajoittamiseksi. Annan teille pääministerinä siunauksen ko. asian eteenpäinviemiseksi
Anneli kepuloinen Jätevittu
Silvotun tynkä-Suomen Keskusta
Helsinki

Susanna Pasulan sähköposti vastaa:
Olen toipumislomalla Matti Wuoren silsavehkeen jäljiltä, sain hänen vaivaisen euroheppinsä paljaalta otosta muutaman työnnön jälkeen jo hirveän kutinan ja peräpääni araksi ja luen sähköpostia seuraavan kerran 24.4.2003.
Rikkinäisestä dildostakin selvinnee paremmin kuin hyvin verrattuna vanhaan komusta saatavaan neekerisankkeriin.
Susanna Pasula
+358-40-7618688 begin_of_the_skype_highlighting              +358-40-7618688      end_of_the_skype_highlighting
susanna.pasula@uta.fi

Anneli Jäätteenmäki kommentoi:
Sanoma konsernin jutkupesäkkeen SUSANNA PASULA TOIVOO, ETTEI KUKA YHDY MATTI WUOREN TAUTIPESÄÄN ENÄÄ IKINÄ, vaan tyytyy ottamaan vaikka rikkinäisen pullon mieluummin pahimpaan puutteeseen mieluummin aukkoihinsa, kuin vanhan silsakomun puolilöysää mädännystä.
Näin ymmärsin
Pääministeri
Anneli Jätevittu
Suomen silvottu Keskusta

Lehdon lehdistötiedote:
Lehdistötiedote = Press release 9.5.2003
Haluan pitää kansallisesti oikean Suomen itsenäisenä, vapaana ja aidosti suursuomalaisena ja rotupuhtaana sinisilmäisiä suosivana kansakuntana Suomenlahden saarilta, Laatokan ja Ruijan rannoille, sekä Petsamoon.
EU:ssa vaaditaan suoja-alueita liito-oravista alkaen erilaisille vähemmistöille, vaan vielä ei ole puututtu siihen, että sinisilmäisyys on katoava luonnonvara ja rumasti sanoen paskasilmäisyys vaarana yhä useammalla Suomessa syntyvällä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että erilaisten matkamuistoneekerien hedelmät kannetaan tänne, eikä aborttikippoon, sekä maamme virallisten tahojen maatamme mädättävistä toimenpiteistä alkuperäisen suomenrodun raiskaamiseksi tunnistuskelvottomaan muotoon.
Toimenpiteet aloitettiin ensin maataloudessa, jossa hyvä suomenkarja korvattiin friisiläillä ymv:lla lotkotisseillä, sekä laittamalla suomenhevoset meetvursteiksi. Nykyään niin alkuperäiset maatiaiskannat ovat romahtaneet liki kaikissa maatalouden tulosyksiköissä ja harrastelajeina koiraroduista alkaen. Tämä sama on asetettu maamme ryssäläisten ministereiden ja muiden kelvottomien tahojen toimesta nyt koko suomenrodulle ihmisten osalta.
Sopii kysyä ketä palvelee mulatti kirkkoherrana, neekeri katulakaisijana, kiinalainen hammaslääkärinä, arabi bussikuskina, ryssä huorana, jne. - Ei ainakaan alkuperäkansan säilymistä pohjoisilla kansallisilla alueillamme.
Olen myös yllyttänyt toisia samaan ajattelun tervehenkiseen oikamielisyys("rikokseen"?).
Tunnustan siis syyllistyneeni vierasperäisten kansanryhmien suosinnan vastaiseen syrjintään ja yllytykseen ja vaadin itselleni oikeaa rangaistusta esim. antamalla minulle virka jossa saisin puuttua vierasperäisten suosintaan ja siihen, että suomalaisia syrjitään suhteessa vierasperäisiin epattoihin hammashoidosta alkaen laitoshoitopaikkoihin.
Vaadin pakkoruotsin välitöntä lopettamista maamme kouluissa ja sallimalla vain vapaaehtoisuus kielivalinnoissa. Ruotsin tilalle suosisin saksankielen tuntimäärien lisäystä ja/tai venäjänkielen tunteja, jotta pääsisimme opastamaan miehittäjän edustajia heidän äidinkielellään tehokkaammin ja sydäntäsykähdyttävemmin aluepalautus- ja ihmisoikeusrikosasioissaan.
Seppo Lehto
Isänmaan Asialla r.y.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Viite: Esim. oikeusministerille tai kansanedustaja Tony Halmeelle.
Ensimmäinen kaatoyritys aloitetaan tuhannen nimen voimin.

Meri kommentoi Lehtoa:
Jos ihminen on vakain mielin jotakin mieltä, niin ei sitä hoidolla muuteta, vaikka hän olisikin täysin eri mieltä asioista kuin minä. Näin minäkin Lehdon vaalimainoksen ulkona kulkiessani. Kaikkine hakaristeineen ja jyrkän yksisilmäisine kannanottoinen se oli kuin piruuttaan tehty. Tahallaan pantu meidän tavallisten kunnon kaupunkilaisten kulkureitin oheen ärsyttämään. Kun hoitopaikkoja on nykyisellään vähän, on aivan edesvastuutonta lähettää jotakin Seppo Lehtoa sairaalaan paapottavaksi ja jättää todella sairaat ilman hoitoa.

Lehto kommentoi:
Anneli Jäätteenmäki on toiminut todella taitamattomasti Irakin sodan alla, kun alkoi kritisoimaan kerrankin oikeinajattelevaa Lipposta Bushin kanssa Saddamin vallastasyöksemiseksi.
Odottelemme parhaillaan, että vastaavat operaatiot käynnistetään Moskovan suhteen.
Bush, Blair, Lipponen samaa mieltä kuin Seppo Lehto Saddamin suhteen .... joten ovatko hekin hoidon tarpeessa?
.... muistan joskus 1995 eduskuntavaalien aikaan kun olin jo tuolloin samaa mieltä edelläolevista asioista, niin eräs nainen Hervannassa ehdotti minulle antavansa p..., kun vaan unohdan moiset aatteet.
... no ei jäänyt väliin, eli ko. tarjous hylättiin.
Piruuttaan voi silti olla ihan oikeasti oikeaa mieltä. Ei kukaan ole väittänyt, että Bush, Blair, Lipponen ovat piruuttaan samaa mieltä Saddamin syrjäyttämisestä kuin Seppo Lehto.
Hakaristithän kertovat siitä, että tämä kansakunta on hoidon tarpeessa, kun kieltää minuutensa ja kansakunnalliset merkkinsä /ansiomerkkinsä tekopyhästi juhlapäivinä valokuvattuina, samoin kuin alkuperäiseltä paikaltaan lentokoneiden kupeissa.
... joten voihan sitä niinkin ajatella että piruuttani minä, voipi olla niinkin, mutta vakaasti kuitenkin, horjumatta tai vaappumatta tosissaan, siinä kuin kansakuntamme synnyn mahdollistaneet ihmisetkin.
Tahallaan toki, kuten muidenkin vaalimainokset, tosin ilman puoluetukiaisia eli toisten kukkarolla käyntiä.
Hoitopaikkoja ei tosiaan ole näille kaikille henkisestä vajaatoiminnasta kärsiville Moskovan pelkoisille tahoille, vaan oikeasti sairaille ihmisille, eikä pidäkään varata. Heidän parantumistaan olisi edesauttanut Stalinin vankileirien saaristoon tutustuminen, muutenkin kuin Miterrand-tyyliin Kiinan visiitillään 1960-luvulla.
Miterrandhan piti Kiinaa onnistuneena sosialistimaana. Samaan aikaan arvioidaan Kiinassa kuolleen yli 30 miljoonaa ihmistä nälkään näissä sosialismikokeiluissa + lisäksi kulttuurivallankumouksen miljoonat n. kymmenet miljoonat uhrit.
Piruuttaankohan sosialisti Miterrand ( 1930-luvulla muuten sama mies oli tunnettu kansallissosialisti ) piti Kiinaa onnistuneena sosialismissaan?
Joten vaadin keskustelua siitä mikä tässä maassa ja sen henkisessä ns. kulttuurissa on sairasta. Kiitos kaikille asianosaisille.
PS:) Tässä iskin taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Palaute teille ja tyttären Oskarikuoron konsertiin heitto Yliopiston juhlasaliin. Kello 13 kaikki tervetuloa, varatkaa muutama euro lippua varten.
Hyvää viikonloppua ja kiitoksia Suomen äideille kansakuntamme mahdollistamisesta.
Miehitettyjen alueidemme palauttaja jääriliikkeen perinteitä kunnioittaen; )
Seppo Lehto
PS:) Kiitokset Merille aistittavista järjellisistä ajatuksista, joissa kuitenkin heijastelee turha varovaisuus. Anna palaa, äläkä pidättele. Kiitos!

Nimim. Hämmästynyt lähestyy Kummisetää Tshetshenian kapinallisten iskun tiimoilta 13.5.:
Tiesikö Kummisetä-nimimerkki tämän päiväisestä Tsetsenian autopommiräjähdyksestä, kun mainosti asiaa ja tsetseenejä eilen? Siellä oli juuri tasan tarkkaan äsken hyvin paljon kuolleita autopommiräjähdyksessä.
Siis Tsetsenia sivua täällä juuri tässä ja nyt.
Mitä merkitsee Klasun porukan viestit itä-balttilaisten ugrien kohtalosta? Onko todella kemikaali-Ali tulossa Helsinkiin Marskin syntymäpäivien viettoon Moskeijaan?
Klasun yhteistyö Irakin Presidentti Saddam Husseinin edustaman porukan kanssa on ollut tunnettu tosiasia Helsingissä ja jo hyvin kauan.

Klasu vastaa:
Minä tiesin, minä puhuin, ja minä kerroin, rakkaalle veljelleni Kummisedälle ...
Palaamme sitten asiaan yhdessä Marskin synttäreillä 4.6.2003 Helsingissä.
Klasu

Klasu varoittaa ugreja etnisestä nimittelystä:
Tusinapärstät? Paskakertoimet!
Ettekö tiedä, että etnisellä nimellä toista kutsuminen saattaa johtaa merkittävään rangaistukseen tuomioistuimessa? Taistelu alkaa vasta nyt ja asia katsotaan kiväärinpiippua myöten, koska Suomen germaaneja ko. lait eivät koske käytännössä-
Etninen ryhmä on eri kuin suku? Eikö? Ja jos juuteista puhutte, se on tarkasti germaanien pääheimo, mm. saksalaisen germaanitutkimuksen mukaan: Die Nord-Germanen. Eikö kieli taivu?
Miten on Chorna Trojanda?
Eipä asia muutu rahvastelevan Rahvaan parissa, jotka eivät kieltä osaa (vrt. Halla-aho, Siitoin, kansallismieliset, maistraatti jne. ) tai yleinen demoni (Chorna Trojanda) Halla-aho kirjoitti yhä toistamiseen hovioikeuden papereihin, että olen Klaus Juutilainen, Klaus Juutilainen, Klaus Juutilainen, Klaus Juutilainen, Klaus Juutilainen, tällä tavoin omiin oikeuspapereihin, jotka vastapuolella olivat von Grewendorp sukunimellämme Turun hovioikeudessa kirjoitetut.
Tosin Saksassakin on Ernst Hannover, Ernst Hannover, Ernst Hannover, Ernst Hannover, vaikka nimi on Ernst von Welf. Siis oikeasti, ei jonkun toisarvoisen virantoimittajan jutuissa.
Eipä asia ole sen erikoisempikaan tuolla Rantasalmella, jossa on näiden von Grewendorpin rakentama Pyyvilän Kartano (voitte tarkistaa asian ko. kartanosta; tosin ette edes tiedä, kuka toi YLE:n edustajana TV:n Tampereelle, joten en voi odottaa tarkastavaa sisälukutaitoa Suomen kansallismielisiltä, vrt. Hannu Leminen ei ollut TV:ssä, niinkuin kansallismielinen väitti). Rahvas sanoo, että Rantasalmen Pyyvilän Kartano on on tuon Juutilaisen kartano.
Johan on! Onko tosiaan kartano koko kaikkien juuttien, vain von Grewendorpin rakentama? Kumpi noteerataan korkeamalle Tanskan kuningatar vain Suomen päänainen, joka edustaa pseudo-oikeuslaitosta maassa? Tiettävästi Tanskan kuningatar on ollut virassa yli 30 vuotta, niin sen mukaan edetään ja Suomen laki on yhteneväinen Tanskan lain kanssa, jos tiedätte lakia.
Siis von Grewendorp suvultaan-
Potkikaa itä-balttilaiset suomalais-ugrit (Jussi ugrilainen, Seppo ugrilainen, Martti ugrilainen jne. oman hiemonsa keskuuteen Itä-Baltiaan, sillä Suomen germaaneilla on tunnustettu asema Suomen Perustuslaissa ja jos sitä ei noudateta seuraa turoajuhlat, vaikka itseään viranomaisiksikutsuvia olisi mukana; Te olette ugrit marginaali, kun tappelemaan olette lähteneet Suomen viranomaisten ja kansallismielisten kanssa meitä germaaneja vastaan. Me potkimme Teidät helvettiin veriveljienne joukkoon!
Germaanit voittaa; koko Skandinavia kuuluu kaikkien tietokirjojen mukaan germaaneille ... ja näin on myös käytännössä.
Jos Saatanan ugrit haluatte kuulu Baltiaan, niin mitä teette Pohjoismaissa. Potkikaa ugrit Baltiaan veljiensä keskuuteen! Vaikka asein, kun eivät tottele lakia, järjestystä ja tapaoikeutta!
Klasu

Klasu kritisoi Kokoomuksen ihannoijia:
Tuntuu siltä, kuin Suomen kansallismieliset ylistäisivät kokoomusta? Se on se oikea puolue, kun vain siihen päästäisiin jne. En viitsi tätä idiotismia enempää esittää.
Vrt. Seppo Lehdon käsitys Suomen kokoomuksesta jonakin yli-inhimillinä voimana? (Tapaus Tuija Juutilainen)
Sen ääniharava, Martin Saarikangas, suomalaisten sankari, ei näe turvallisuuspoliittista vaihtoehtoa ilman Venäjää Itämerellä. Sanoi sen tasdan tarkkaan ennen vaaleja kansallismieliset!
Tosin ko. puoluetta johtaa nuorukainen ja kokenut Zyskowitz (seemi-juutalainen); päähenkilöillä omistuksia amerikkalaisesta sotateollisuudesta jne.
Siinä ihannoinnin kohta numero 1. Puolue, joka oli ainakin yli 30 vuotta täysin rähmällään Idän edessä "yteisesti sovitusti" Ämpärien ja Ladojen varaosien valmistuksen yhteydessä.
Aikana, jolloin pääomia tukutettiin maille, jotta kommunismi ei leviäisi; ämpärien teko ja Ladojen valmistus oli houkuttelevampaa.
Rihtniemen tytär esittelee ko. puoleen etusivuilla tänään puolaisen marsalkan miekkaa ylpeänä (hän sai sen isältään, joka oli saanut sen marsalkalta). Tuo marsalkka halusi siirtää Puolan rajat Berliinin länsipuolelle ---
Isänmaallisuutta? Puolan ja juutalaisten kanssa kimpassa yhdessä kokoomuksessa? Kokoomushan on aina oikeassa, niinkuin sanovat? Vai, mitä Lehto?
No, toistaiseksi Amerikka (ei eurooppalainen valta on voittolla Lähi-Idässä, mutta vain tänään), joten ovat oikeassa Euroopassa, ei-eurooppalaisten puolesta. YYA-sopismuskin meni ihan Isänmaan asiaksi ja ämpärien ja mossen varaosien teko, kun pääomia tuputettiin kommuninismin torjumiseksi!
MUISTAKAA, ME RAKENNAMME OMAN VARUSTELUTEOLLISUUDEN EUROOPPAAN JA NIMET OVAT MUISTISSA. MINULLA ON NORSUN MUISTI!
AINOA OIKEA RYHMÄ SUOMESSA ON SUOMEN GERMAANIT! JA ERI GERMAANIHEIMOJEN PUOLESTA PUHUVAT!
TOISTAISEKSI SUOMEN KANSALLISMIELISET PUHUVAT KOMUKOIDEN JA KOKOOMUS RYSSIEN PUOLESTA!
Klasu

Klasu masturboinnista ja ugreista:
Parhaan pysyvän kuvan tämän kansallismielisten ajatuksen asteikosta sain, kun joku Pekka Siitoin / Jussi Halla-aho tms. vastaava, kysyi, että pystytkö edes tyydyttämään itsesi sillä kädellä?
Tässä kysymyksen asettelussa kuvastuu jo se enemmän kuin täydellinen moraalinen ja kaikenpuolinen alin mahdollinen PASKA, mitä Suomen kansallismieliset ytimiessään kauttaaltaan edustaa Pohjolassa. Chorna Trojanda ja Saatanan palvojat. Se merkitsee satanismissa, että käännetään kaikki aina päinvastoin, kuin ne on. Vai mitä Chorna = demoni.
Masturbaation merkitsee lat. Manus = käsi , ja stuprare = häväistä.
Eli siinä tämä onanisti porukka itse häpäisee koko kysymyksen astelussaan oman itsensä käden ylistäen masturbaatiota reaalimaailmassa, jos omaavat edes ripauksen satanismissaan ajattelukykyä. Mikä porukka! Pitäisikö kansallismielisten vaalimainoksiin laittaa seuraavalla kerralla niin, että olemme sitä mieltä, että aivoja ja luonnetta ja sielua ei tarvita Suomessa. Äänestä kansallismielisiä.
Seppo Lehdon jatkuva tiedotustyö, että olen rampa sopii hyvin ... kumma, että rampaa ei tulla sitten lyömään, kun sovitaan kaksintaistelusta ja puhutaan tuolla aksentilla? Mikä on totuus? Olisiko niin, että nyrkkirauta istuu molempiin käsiin; nyrkkeihin ja todella minä käytän sitä täysin surutta ja estotta naarmuista huolimatta, luulen, että Lehto tietää sen hyvin tamperelaisena, koska ei ole saapunut paikoille, koska siellä veri virtaa tässä asiassamme varmasti kansallismielisten kanssa.
Ja minulle ei merkitse naarmut, arvet tms. mitään. Päinvastoin; haluan niitä.
Toisin kuin Teille, Saatanan naismaisille kansallismielisille; ne ovat kauhistus (kauhistelette varmaan mm von Kaltenbrunnerin ja Skorzenyn naamoja omissa jutuissanne), Teille demokratia uskovaisille.
Ette muulle osaa tässä maailmassa pokkuroida, kun eduskunnalle ja demokratialle; ja sille toisillenne, että germaaninen kieli pitää poistaa. Sen kautta vain valtaan; niinhän New York on Teille päättänyt. Laittakaa vaalilauseeksi seuraavaksi, että emme kannata ihmisten aivoja ja ajattelukykyä, niin eiköhän kannatus ala kovasti nousta.
Muuten inhimillinen myötätuntonne ihmisten kaikkinaisiin kärsimyksiinkin on täysin yhtä kuin 0% ja se on tullut niin monessa asiassa näkyviin ja viimeksi siinä, että: "Pommeja Bagdadiin, pommeja Bagdadiin!." Seppo Lehdon banderollit ovat yksityisesti aiheuttaneet suurta ylistystä Suomen kansallismielisten (itä-balttilaisten ugrien) keskuudessa. Te ette ole ihmisiä, vaan epäihmisiä; apinasta kehittyneitä, niinkuin itse myönnätte. Kirjoituksia riittää persettä pyllistelevistä muslimeista jne.
Nyrkkiraudat ovat esillä ja erikoiskommahdoryhmä valmis.
Teidän Saatanan rasistien paikka on se, minkä Teidän KAIKKIEN ihailema esikuva Seppo Lehto silppurijutussaan Teille kertoo. Olisipa tälle maalle hyväksi, jotta tällaisesta 0% porukasta päästäisiin sillä samalla tavoin eroon ja uskon lopultakin, että muutkin oivaltavat sen, että Teitä vastaan on tapeltava Teidän omillasäännöillä, muuten ei asia onnistu. Turpiin vaan! Siinä saatte sitten arpia tekin, joilla ei niitä nähtävästi ole, kun veri vertaa ... Sillähän se bolsevismikin kaatui ja kaatuu edelleen Teidän piilovaatteissanne.
Valmiina Taisteluun oikeussalissa ja reaalimaailmassa.
Klasu

Tuomo Tapio Kaleva-lehdestä pohtii somaliongelmaa:
Mieluummin saksaa kouluihin kuin hurripurrikieltä enää pisaraakaan
Miksi kansakuntamme ei puolustaudu?
Miksi kansakuntamme raiskaus eli roturaiskaukset ovat mahdollisia? Voitaisiinko roturaiskaukset kriminalisoida?
Tiettävästi somaleita ei ole vielä laitettu vankilaan ympärileikkausrikoksistaan:)
Sopinee kysyä miksi ei?
Somaliongelma kasvaa päivä päivältä = Kyllä somalien oikea paikka on Afrikan sarvessa
Mielestäni Seppo (Hentilä, Nevala, Lehto, jne ) on oikeassa somalit Somaliaan asiassa Suomen sosiaalidemokraattien ja muiden puolueiden pitää saada tämä vihdoin ja viimein mahtumaan hallitusohjelmaan:)

Klasu kritisoi ugrien naissuhteita:
Suomen kansallismieliset jakavat naisensakin tänään!
Paska-ugreille ei ole mitään omaa niinkuin Nuovostoliitossa jonka kokevat viiteryhmänä.
Slaaviosaston venäjän opettaja nussii kolttahuoraa ja oikeudessa tuomittu asiakirjaväärentäjä filologia.
Me emme näiden paskojen paskasuhteita tunnusta. Meille ne ovat pelkkää eläinten parittelua ja lapsensa pelkkiä ukiäpäriä.
Perkele! Maksun aika tulee ja jokainen herja peritään korkojen kanssa"! Niin, korkojen kanssa. Tietäkää se.

Jussi kommentoi:
Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihmiset kenties eivät pyydä "tunnustustasi" parisuhteilleen?

Klasu vastaa:
Lainasiko Lehto halpapilluaan venäjän tuntiopettajalle harjoituskappaleeksi ennen kuin tämä alkoi paritella filologin kanssa. Ugrit eivät kunnioita avioliittoa ja sen valoja vaan nussivat kaikkia halpapilluja mitä eteen tulee.
Ukrit eivät kaipaa meidän tunnustusta suhteilleen. Hah, hah. Mille suhteilleen? Eihän kiimainen parittelu ole mikään suhde minkään lain mukaan. Tapaoikeudessa ei tunnusteta näitä pelkästään paritteluun tähtääviä liittoja.
Kuten tunnettua Lehtokaan ei elä avio- eikä avosuhteessa poliisipapereiden mukaan, mutta silti asuu kolttahuoransa kanssa ja esiintyy tämän synnyttämien äpärien isänä.
Summa: mistään parisuhteista ei voida puhua ukrien yhteydessä

Gröfaz kommentoi:
Klasu vaatii oikeutta.
Aatelismiehenä hänellä on luonnollisesti ensiyön oikeus ja jos ukriapinat eivät ilmoita uusista parisuhteistaan,niin Klasulta jäävät verot perimättä. Eli pitääkö Klasun tehdä asiasta rikosilmoitus,jos ukrien tapa laistaa veroissa ei lopu?

Fritz uhkaa ugreja:
On tullut maksun aika, hyvät herrat! MAKSUN AIKA! Herjat kerätään korkoineen tapaoikeuden mukaan. Ketään ei säästetä, armoa ei anneta.
On maksun aika!

Fritz jatkaa ugrien uhkaamista:
Paska-ugreilla ei ole kunniaa eikä tunnustettuja parisuhteita. Vain huoria ja halpapillun nussimisia.
Edes huoriaan paska-ugrit eivät kunniota. Häkämies ja Lehto ovat tästä hyviä esimerkkejä. Molemmat lyövät huoriaan. Lehto potkii ja lyö huora-Siirtolaa ja pakottaa paskaleikkeihinsä.
Summa: Ugreilta puuttuu kaikki kunnia. Ugreille nainen on pelkkä pillu jota vuoroin lyödään vuoroin nussitaan.
Näin ovat asiat tänään!

Anneli Jäätteenmäki kommentoi Kari Häkämiehen pahoipitelyepäilyjä ja viraltapidätystä:
Nyrkkiä ja pannua mieluummin mutiaisten kalloon, suomalaiselle naiselle siementä vakoon eli lihaluistin on ainoa sallittu pamputusväline.
Häkämies - muista aina liikenteessä monta mutiaista mahtuu bemarin alle ja kaasua, kaasua ...
... mikäli pahasti nytkähtelee, niin saa peruuttaakin
Anneli Jätevittu
Suomen kgb-kepulit

Pertti Paasio löyhästi asiaan liittyen:
Mutiaislerssien katkaisu hallitusohjelmaan nyt jo viimeinkin; )
Mie vikisen kuin rotta täältä Turun valtuustosalin sopukoilta, jotta tosisuomalaiset jaksaisivat jälleen tukea haisevaa demariuttani.
Pertti Paasio Paskokieli verraton

Maanalaisen Armeijan kannanotto:
VAPAAMUURAREITTEN EUROOPAN NEUVOSTO
Venäjänkielisten asemaa Suomessa on moittinut mm. Euroopan Neuvosto ja sen ECRI, Euroopan rasismin ja suvaitsemattomuuden vastainen komissio. Näitä eri järjestöjä Neuvostossa riittää, ties kuinka paljon, ja ovat hyvissä varoissa.
Lyödäänpä jo vertailevat tarkat faktat pöytään, ja julkisuuteen: Suomessa on n. 8000 ihmistä, jolla on maan kansalaisuus ja he ilmoittavat venäjän äidinkieleksi. Muuten on n. 33.000. ihmistä, jotka puhuvat äidinkielenään venäjää.
Suomessa saksaa puhuu taas äidinkielenään n. 10.000. ihmistä, jolla on Suomen kansalaisuus. Toistaiseksi YLE poisti vuoden 2000 alussa saksan kieliset uutiset pois tuotannostaan korvaten sen venäjän kielisillä! Perustellen asiaa, että venäläisiä on maassa enemmän! Tanskaa tai norjaa puhutaan myös hyvin paljon ... tuhansia ihmisiä maassa. Tästä ihmisryhmästä Euroopan Neuvosto ja sen erilaiset piilojärjestöt eivät ole huolestuneet. Syykin on jo selviö, jos asioita tuntee nyt tarkemmin:
Euroopan Neuvosto on pinttyneiden vapaamuurareitten pesä, jolle tarkoituksellisesti ei olla järjestetty mitään, edes muodollista, juridista kontrollia. Euroopan Neuvostosta, mukamas korokkeelta, operoiden on hyvä rakentaa vapaamuurarien Eurooppaa: Euroopan N-liittoa ja jokainen vielä tietää, että Venäjältä saa hyvää, mitä parhainta, ainesta tähän myyrän työhön Isänmaiden Eurooppaamme vastaan.
Euroopan Neuvoston ja sen eri järjestöjen avulla myös USA on toteuttanut mm. erilaisia vakavanlaisia, luvattomia ja törkeitä, juuri äsken paljastuneita, salakuuntelu hankkeita Eurooppaa vastaan. Salakuuntelu hankkeita, joiden avulla se pystyy ohjaamaan Euroopan Neuvoston työtä Euroopassa. Miksi näitä hankkeita ei tarkemmin tutkita ja niiden tuloksia selvitetä julkisuudessa? Kohautetaan vain huolettomasti hartioita.
Muuten, tietääkö kukaan tarkemmin Klasun mielialoista 4.6. Helsingin oikeudenkäynnin alla?
MAANALAINEN ARMEIJA

Klasun Puolustajat kommentoivat:
Jaa-a, Klasun kanta on ollut se, että hän häviää 4.6.2003 oikeusjutun Helsingissä. Totta kai, aseellisesti ryssät piestään, kuten tapana on. YUKS, YAKS ... jne.
Syy on tarkkaan ottaen se, että venäläisten sidosryhmät ovat hänen vastapuolena ja jo 7.5.2002 tuomiossa nähtiin tämän asian suuri merkitys Suomen tuomioistuimessa. Venäläiset sidosryhmät ja heitä myötäilevät ovat sen verran vaikutusvaltaisia edelleen maassa. Painostus tehoaa ko. instituutioihin.
Suojelupoliisissa voi olla myös venäläisten avustajia, niinkuin Vaasan Vakoiluosastolla, vaikka se vetää varsin toisenlaista linjaa toisaalla julkisuudessa. Suojelupoliisi ei yleensä voi tehdä mitään venäläisiä vastaan, paitsi toimia heidän kanssaan yhteistyössä, reaalimaailmassa ja todisteiden mukaan. Klasun asunnossahan toimitettiin suojelupoliisin toimesta kotietsintä: Syy, että hän olisi varastanut Lenin-museon kadonneen laatan, missä kerrottiin Leninin olleen maamme itsenäisyyden takana. Tapaus Rusi lienee vain ko. poliisin huonoa omatuntoa menneestä, missä on ollut täysin mukana.
Kuitenkin tässä oikeusasiassa on jotakin positiivista: Klasua vastassa ovat tänään Halla-ahon todistajat Jirit, Vladislavit jne. (onko heillä edes Suomen valtion kansalaisuutta?) ja heidän kanssaan Suomen Sisun puheenjohtaja Teemu Lahtinen, joka paljastaa kaikille kasvonsa seisoen "Rinta Rinnan" yhdessä venäläisten ja slaavien kanssa ja peräti tuomioistuimen edessä tätä mainiota sukua vastaan, joka oli maata vapauttamassa venäläisistä 1918, pitämässä maan itsenäisyyttä 1939-44 maalla, merellä ja ilmassa ja kouluttamassa myöhemmin maan asevoimia mm. kadetteja kadettikoulussa sotien 1945 jälkeen.
Teemu Lahtinen oli kertonut todistuksena syyttäjälle, että Klaus von Grewendorp jopa kirjoittelee "sattumanvaraisesti ja säännöllisesti." Hyvä yhtälö muuten tietokonemieheltä. Klasu kirjoittelee sattumanvaraisesti ja systemaattisesti! Mihin? Eikö Klasulla ole oikeutta mielipiteisiin, Teemu Lahtisen mukaan?
Ainakin Suomen Sisun todelliset valtiolliset ja poliittiset kasvot paljastuivat yhdessä Venäjän sidosryhmiä edustavan Jussi Halla-ahon kanssa. Jirit, Vladislavit ja Halla-ahon Rinta Rinnan yhdessä maan vapauttanutta ja sen itsenäisyyttä ylläpitämää sukua vastaan.
Ei pidä kuitenkaan koskaan laskea aseita: Klasun (Klaus von Grewendorp) puolesta tuleva tuomio jaetaan mm. Tanskan, Saksan, Ranskan, Alankomaiden, Ruotsin, Norjan, Luxemburgin uutistoimistoihin ja suurlähetystöihin faxina tms. Tämä ei merkitse loppua bolsujen tai heidän poikien kanssa.Taistelu yhä toki jatkuu, nykyinen maailman poliittinen tilanne todistaa meille isänmaan ystäville, että vallan kolmijako-opii on täysin väärä, vaan siihen pitäisi lisätä vielä aseellinen mahti, historian vanhojen ja uusien opetuksien mukaan.
Niin, ilman maamme aseellista mahtia nämä ko. tuomioistuimet, jotka tulevat tuomitsemaan Klaus von Grewendorpin 4.6.2003 (Marskin syntymäpäivä) Venäläisten sidosryhmien eduksi olisivat Moskovan alaisia. Klasu puhui jotakin aikaisemmin Marokon Kauhusta, joka sanoi toistamiseen , että sodissamme pidimme kaiken sen, minkä menetimme sitten myöhemmin täysin vapaaehtoisesti rauhan jälkeen. Ainakin tiedämme tänään, että Suomen Sisun puheenjohtaja Teemu Lahtinen seisoo Halla-ahon todistajien, ollen yksi Halan todistajista, kanssa tuomioistuimen edessä von Grewendorpia vastaan. Suomen Sisuhan ajaa palstoillaan SKDL:än tapaista liikettä, johon kaikki kansallismieliset yhtyvät.
HERÄTKÄÄ JO SUHTEESSA SUOMEN SISUUN!
Mikään ei ole muuttunut Suomessa sitten 1945, niinkuin 4.6.2003 näemme Pasilan oikeustalolla. Maamme vapauttaneen ja sen itsenäisyyden säilyttäneen ko. suvun jäsen tuomitaan venäläisten alttarille, niinkuin maassamme on ikitapana ollut sotien jälkeen.
Muuten Jussi Halla-aho nimesi todistajakseen numero 1. ja ihan loppuun saakka Seppo Lehdon Tampereella 29.4.2002. Se kertookin lopun "miehestä", joka kertoo sairastavansa hermosairautta kotisivuillaan. Seppo Lehto ei suostunut tulemaan puolustamaan Jussi Halla-aho, kylläkin teki massiivisen fax- ja sähköposti kamppanian, missä kerrottiin, että Klaus von Grewendorpia vastaan hyökätään tuomioistuin kösittelyn aika asein mm. rakettihyökkäys.
Tämän tiedotteen takia Tampereen poliisi lähetti mm. paikan päälle kaksi musta maijallista poliiseja, josta sisään tuli yksi. Siis sissän oikeussalin ovelle tuli yksi. Tietysti suojelemaan Jussi Halla-ahoa, vaikka ko. väkivaltainen kamppania oli suunnattu Klaus von Grewendorpia vastaan sähköposteissa ja faxeissa. Kaksi mustamaijallista poliiseja oikeustalon eteen, joista yksi syytetyn Halla-ahon viereen.

Mansen Jölli kommentoi:
Klasu (Juutilainen) ja Seppo (Lehto) ovat siinäkin suhteessa kuin yhdestä puusta veistettyjä, että kummallakaan ei ole yhtään puolesta puhujaa ja sen takia säälittävästi kirjoittavat itse itselleen tuenilmaisuja.

Gröfaz oikaisee:
Klasulla on tukijoita mm.: Aldebaranissa,Kuussa,Monacon Tiedustelupalvelussa,germaanisissa tapaoikeustuomioistuimissa,Rommelien sukuyhteisöltä ja muista vastaavista Klasun itsensä nimeämistä kohteista.
Seppo Lehtoa tukevat Al Qaida ,Halla-aho ja Udmurttimafia ynnä FSB. Mittava tukijoukko sekin. Eli taistelu jatkuu herkeämättä ja kiivaana!
todistaa: Kaikkien aikojen suurin sotapäällikkö.(GRÖFAZ)

Klasu tulevan oikeudenkäynnin tiimoilta:
SEPPO LEHDON ESITTÄMÄ NYRKKIRAUTA
Seppo Lehdon täällä kuvaama nyrkkirauta on täysin venäläisperäinen. Kuinkas muuten? Ilmeisesti ensin pitää ottaa pari vodka-ryyppyä, ennekuin rohjetaan käyttää sitä vrt. talvisota. Selvinpäin ei asiasta puhuta.
Itse tässä mallissahan rauta ei ulotu käden päälle rystysiin, vaan itse rauta jää kämmenen sisään niinkuin pallo, jos sitä puristetaan. Nerokasta?
Niinkuin Seppo Lehdon muut jututkin? No, eräs venäjän kielen opettaja ylistää niitä korkeimpaan aksenttiin. Kummaa, että ette ole vielä ehtineet kopioida saksalaisperäisiä käyttöönne vai ettekö ole käyttäneet nyrkkirautaa aikaisemmin? Eikös tämä Teemu Lahtinen ollut peräti asiantuntija koskien kunniamerkkejä? Miten on sotilaallisten nyrkkirautojen laita? Onko tullut lähemmin tutkittua? Vai pitäydytkö itse Teemu, Hugo Salmelan malliisi, niinkuin isoisoisoisoisoisoisäsi?
Sen sijaan meillä on osasto GEHLEN:in jakamia nyrkkirautoja, missä itse rauta peittää täysin rystyset (mitä venäläinen Lehdon kuvaama rauta ei tee); jolloin tehovaikutus on tietysti moninkertainen, verrattuna nyrkin sisään jäävää venäläisperäistä rautaa. Minä en ole olenkaan pidättyväinen niiden käytössä. Pyydän ystäviäni olemaan pidättämättä minua, kun tilaisuus aukenee.
Tarkoituksenammekin on kokeilla koko itse nyrkkirautaa mm. Seppo Lehdon naamaan 4.6.2003, jos hän tulee paikalle lähettäen ensin rakettihyökkäys uhkauksia tai ilman uhkauksia. Itse puolustusta. Sama koskee venäläisiä, jos alkavat ensin uhkailemaan. Sama koskee aivan kaikkia venäläisiä, jos tulevat hurraamaan Hallalle ilman tämän maan kansalaisuutta. Saavat sitä, mitä tulevat pyytämäänkin. Itsepuolustus ei ole kriminalisoitu, vaikka sitä yritättekin . Asiat katsotaan nyt myös ns. neljännen valtiomahdin kanssanne, koska muut eivät teitä saa kuriin. Me saamme; siitä olen 100% varma. Tähän uskon.
Raskaampi aseistus tuodaan tietysti kokonaan autoihin, koska oikeustalon paljastin paljastaa kaiken raudan. Tältäkin osin alkaa olla sitten täysin tosi kyseessä. Armoa ei tulla koskaan puoleltamme enää pyytämään, eikä sitä tulla myöskään enään ikinä antamaan tässä jutussa osaltamme. Ei!
Teidän kaikkien asianosaisten ja jokaisen on hyvä tietää asia, että juttunne suhteutuu tämän päivän reaalimaailmaan paskapuheidenne joukkoon. Elämme vuotta 2003 emmekä enää mitään ryssien painostuksen aikaa!
Kirjoitin tämän siksi, että todella tiedätte, että meillä on kovat piipusta ja minun puolesta niitä voidaan käyttää. Nyt otetaan miehistä mittaa ... ja loppuun saakka, kuten on totuttu meillä sanomaan.
Suomen Sisun kanssa ei edes sovinnon sanaan voi luottaa vrt. Teemu Lahtinen. Sen mukaan etenemme, kun sananne syötte. Muuta ei Teidänlaisilta surkimuksilta voi odottaakaan; siksi olemme aseissa pahimman varalta.
-Klasu

Maanalainen Armeija Israelin ydinaseista:
USA kertoi eilen alkavansa kehittämään uutta ydinasetta. Itselleen.
Maa, joka on siis huolissaan kuvittelemistaan ABC-aseista mm. Irakissa, kehittää itse uusia ydinaseita (ja käyttää niitä vrt. Hiroshima, Nagasaki), joiden omistus riittää heidän mukaan sodan syyksi. Silloin, kun vastapuoli omistaa niitä.
Israelilla on yli 300 ydinasetta. Se tiedetään tarkkaan.
Vastaavia Irakista ei ole löytynyt, vaikka USA:n huippuasiantuntijat ovat olleet paikanpäällä asiaa selvittämässä. Sehän oli sitten Irakin sodan syy. Joukkotuho aseet. Julkisen mielipiteen, joka on demokratissa = Tyrannia.
Älkää ihmetelkö, mitä kesällä 2003 Amerikassa tulee tapahtumaan, jos kaikki menee suunnitelman mukaan.
Kummisetä

Klasu lähestyy oikeudenkäynnin alla Jussi Halla-ahoa:
Tervehdys Jussi!
En halua vahingoittaa perhettänne, enkä ole kirjoitellut siitä mitään.' Voit sen uskoa; ja en ole mukana Teidän projekteissa ja näit sen viime vaaleissa.
Minulle asia menee aivan eri tasossa, kuten olenjo kertonut. Uutuutena voin kertoa, että Suomen ja Tanskan rikoslait ovat harmonisoidut. Suomessa tehty rikos minua vastaan voidaan käsitellä Tanskassa ,,, tämän säännön mukaan tai etninen syrjintä. Eli voin saada Tanskaan asioita juridiseen käsittelyyn, jos epäillään etnistä syrjintää.
Muuten 20.3.2003 Venäjän kauppaministeriöstä soitettiin minulle; entinen heidän maamme kaupallisen lähetystön sihteeri ja tulkkiryhmän johtaja soitti. Kertoi olevan Irakin asiassa minun kannalla. Mukava yllätys. Tiesi kantani entuudestaan. Toisaalta hän sanoi, että USA menee Euroopan ohi, mutta olemme toki samaa mieltä vasta II-rivistössä. No niin ...
Halusin tällä e-maililla vahvistaa, että miellä on täysin rauhalliset aikeet koskien oikeudenkäyntiä 4.6.2003. En uhkaa itseäsi ja perhettäsi mitenkään. Muista, että teit itse ensin rikosimoitukset ja kokosit nimiini vääriä maileja tuohon verkkojulkaisuusi. Olen tosin tietoinen, että voitat 4.6., mutta Tanska ja Maastricht ovat mahdollisuuteni tällä hetkellä puolustautua. Väärennettyjä asiakirjoja emme hyväksy.
Onnea 4.6.2003 voitollesi.
T.KvG

Jussi:
Olet surullisen sairas mies. Sinulla olisi ollut mahdollisuus välttää tämä kaikki, mutta päätit olla tekemättä sitä.
t. Jussi

Klasu:
Kaikki on aina hyvin suhteellista. Varsinkin kun maailmaa tarkastelee tämän kielen alla.
Onnea voitollesi 4.6.2003!
Ystävällisin terveisin
KvG
P.S. Olen tehnyt lukuisia rikosilmoituksia (otettu vastaan) koskien syrjintää. Kaipa tiedät mistä ja missä maassa? Niin, ja minkä maan viranomaisista. (RL 11. luku 9§ ja 3 kohta)

Lehdon koulutuspoliittinen lausunto:
Peruskoulun oppisisältöön kuuluisi mahduttaa aluepalautuksen käsittely ja sen oikeusjuridiikan ymppääminen, siinä kuin luonnonmaantieteen
Peruskoulusta vastaaville virkamiehille kouluhallinnossa: Unohditte olennaisen eli kansainväliset oikeusfoorumit ja YK:n peruskirjan myös Ryssää koskevat artiklat.
Eli muistakaa:)
Ennenkaikkea kansainvälisen oikeuden oikeussäännöt
Lisäksi: Seppo Lehto kan(s)akunnnan unilukkari kumoaa väitteet Irakin sodan vääryydestä;)
Kansakunnan oikeudet tarkoittavat sitä, että myös kansakunnat ovat oikeutettuja saamaan apua muilta kukistaakseen epämielyttävät kansakunnan murhaajat. Sääli vaan kun vastaavaa ei tehty tsaari-Venäjän jälkeen ulkovaltojen toimesta bolsuhallinnolle.
Eläköön Tsetsenian kansakunta ja aluepalautukset kaikille kansakunnille, joilta Ryssä on riistänyt alueita ja luonnonvaroja Suomesta Japaniin.
Seppo Lehto
ISÄNMAAN ASIA ON YHTEINEN, VAAN EDUSTAJAT MÄDÄT TOIMII HYVÄKSI MIEHITTTÄJÄN, JOKA LOISII VASTOIN KV. OIKEUDEN OIKEUSKOODEJA ALUEILLAMME

Mikko Ellilä lähestyy Lehtoa:
Oletko muuten, Lehto, menossa Pietarin 300-vuotisjuhliin vaatimaan Karjalan lisäksi myös Inkeriä takaisin Suomelle tai pikemminkin Ruotsi-Suomelle?
Kuten tietänet, Pietari on rakennettu Nevanlinna-nimisen n. 400 vuotta sitten perustetun Ruotsi-Suomen linnoituskaupungin paikalle. Inkeri kuului Ruotsi-Suomelle n. 100 vuoden ajan. Eihän siitä ole kuin n. 300 vuotta, kun Inkeri menetettiin. Miksi, Lehto, tavoittelet vaatimattomasti Tarton rauhan rajoja? Eikö Stolbovan rauhan raja olisi tyylikkäämpi?
=====
Mikko Ellilä

Lehto vastaa:
Mikko Ellilä olet oikeilla jäljillä; ) 2.6.2003
Olenkin useaan otteeseen tuonut asiaa esiin Inkerinmaasta, Itä-Karjalasta ja Kuolasta, että ne voitaisiin hyväksyä kompensaatioina väärinperustein maksetuista sotakorvauksista, hyökkäyssodista ja kansakuntamme murhauttamisista. Joten kyllä asia on tiedossa
Lähetän kannustuksesi tällä palautteella myös paviaaninaamaiselle V.Putinille. ( president@gov.ru, president@kremlin.ru )
Kiitos kannustuksestasi Mikko Ellilä
Näillä näkymin Nevanlinnan miehityskaupunki Pietari (suomalaisten surma jo 1700-luvulta saakka ) vajotkoon suohon ja nouskoon vasta suomalaisten asuttamana ylös.
Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja

Nimim. Jussin kannattaja käräjäoikeuden päätöstä odotellessa:
Klasu HÄVIÄÄ!
Lukekaa tästä enemmän: Ei tämä mies voi kun hävitä! Syyttäjä ehdottaa vankeusrangaistusta, jos Suomen Sisusta tulleisiin tietoihin on luottamista.
http://www.saunalahti.fi/vaino2/estland-waffenSS.htm
Kuulin, että Klasu oli myös kauan pidätettynä, koska hänellä oli aseita mm. hyvin vaarallinen toimiva saksalainen kaasuase Pasilan oikeustalolla.
Onko Klasu vielä asiasta Pasilan poliisin putkassa? Kuulin, että poliisin pidätys jatkui koko yön yli?
Tottuupahan jo etukäteen germaani vankilaan, kun saa tämän tuomion!
Jussin kannattaja 100%

Lehto kommentoi:
Yhtynemme Jussi Halla-ahon toivomuksiin; ) 8.6.03
Syyttäjä ottaa KJ:n Tampereellakin käsittelyyn
... oli muuten rattoisa toivomus, jolle saanemme oikeuden päätöksen 9.6.2003 kaikelle kansalle.
Tampereen syyttäjävirasto ottaa vastaavan kanteen käsiteltäväkseen samana päivänä. Tampereen poliisi oli mennyt retkuun ja tutkinta viivästynyt, vaikka olin tehnyt jo 9.11.2001 vastaavan rikosilmoituksen koskien Klaus Juutilaista. Poliisi oli erehtynyt tutkimaan ja hakemaan näitä valehenkilöitä, joita KJ oli nimennyt todistajikseen mm. "Tuominen".
Nyt asiat nytkähtenevät eteenpäin.
Kiitoksia suursuomalaisin terveisin
Seppo Lehto
PS:) Aurikoisia terveisiä Tampereelta

Arja Laine tiedustelee tuomiosta 9.6.2003:
Miten kävi Klasun?
Kakkua, sakkoa, vapautus syytteistä, vai syyntakeettomuus?

Lehto vastaa:
Istunee potalla itkemässä peukkua imien kuminukke kainalossaan;)(?)
Tuomionaan: 40 pvs a 6 euroa ( liikemiehen tulot )
Jussi täydentänee julkista tuomiota kaikilla mausteilla?
Jussin kannattanee rikosseuraamusvirastolta hakea valtiolta rikosvahinkokorvausta tuomion muiden kohtien mukaan.

KM-tietotoimisto täsmentää:
Syyllinen kunnianloukkaukseen ja törkeään kunnianloukkaukseen. Rangaistus 40 päiväsakkoa + 500 € vahingonkorvaus + 76 € valtiolle todistelukustannuksia.

Lehdon hautausmaaraportti:
Kuinkahan kauan Aimo Juutilaisen perse kestää jokakeväistä persenussua?
Tätä ihmettelee sukulaisten lisäksi keväiset lintubongaritkin, jotka tikan kärjen sijaan näkevät silsasen psoriaatikon vehkeen uppoavan joka kevät aukirevityn haudan äärellä
5 minuutin nylkyttelyn jälkeen alkaa jo etomaan kokeenmpiakin lintubongareita ja on pakko oksentaa, viimeistään siinä vaiheessa kun muovikruunu putoaa mädännöksen selkään ja mällitippojen valuessa pakaroiden sivuja.
Kevään ensimmäiset persereikäpanot kuulemma suoritettiiin kosaanin avustamana. Liekkiperse Juutilainen sai poikansa piliä roudan kankeuttamaan kankkuunsa jo 31.3.2003.
Pitäisiköhän paikalle saada kansantieteelliset rkp-läiset Freudenthalmitalinjakajat, jotka voisivat osallistua jutikan liukasteiden jälkipanoille?
PS;) Ottakaa yhteyttä RKP:hen näissä merkeissä!

Kummisetä julistaa Global Vendetan tuomion johdosta:
Klasun vastaus: GLOBAL VENDETTA!
Ihan sivumennen sanoen ottaisin ko. asian erittäin vakavasti, sillä tiedän Klasun toimivat suhteet Saksaan ja sen voimistuvaan oikeistoon; konservatiiveihin ja myös nationalisteihin. Tai sitten Itävallan vastaaviin ja lisänä Paneuropa-liike.
GLOBAL VENDETTA on nyt julistettu myös niille ugreille ja viranomaisille tms., jotka ovat venäläisten kätyreitä Suomessa. Se asia maksaa myös kaikille.
Siitä ei tarvinne toista kertaa huomauttaa. Peli on täysin sama kuin Tsetseniassa niiden suhteen, jotka venäläisten kanssa veljeilevät. Heidän takia pääsette osaksi Venäjää ja Venäjän etupiiriin ... niinkuin 1939.
http://www.saunalahti.fi/vaino2/alku.htm
Kummisetä

Boris Verikov kommentoi:
Todistan että Klaus Juutilainen on aseveljeni ugreja vastaan
... antoihan KJ väärän todistuksen Seppo Lehdosta jo erään Venjäläisen klubin tilaisuuden jälkeen.
Pahaksi onneksi Seppo Lehto sai oikean todistajan todistamaan, että asiat olivatkin toisin.
Boris Verikov - ryssäläinen sikakoira

Theodor Eicke ehdottaa:
Vaihtokauppaa
Kiivasta tinkimistä on esiintynyt myös Kremlin ja Suomen ugrihallituksen välillä Kalaus Juutalaisen vaihtamisesta Viipuriin. Ryssän tiedemies on keksinyt keinon, jolla kateus ja tyhmyys saadaan muutettua energiaksi. Vaikka ryssällä on edellämainittuja omastakin takaa, niin ovat olleet hyvin kiinnostuneita saamaan haltuunsa ehtymättömän energialähteen. Alkuun ryssä tiedusteli Joschka Fischeriä Germaniasta, tarjosi vaihdossa Saksan museioista pöllittyjä taide.esineitä, mutta joku Hapsburg muisti häntäkin häiriköineen sekavan juutalaisen ugrimaasta ja näin saatamme olla pian Viipurin hallitsijoita. Oikeus voittaa! Tosin jälleenkäsittelyongelmaa ei ole vielä ryssäkään ratkaissut...

Klasu lähestyy Helsingin käräjäoikeuden tuomaria ja kihlakunnansyyttäjää:
Anteeksi paljon, en kirjoita hyvin Teidän äidin ja isänkielellänne eli ugri-kielellänne, joka ei kuulu edes Euroopan indo-eurooppalaiseen kieliperheeseen; saati sitten indo-germaaniseen.
Tuomiossanne yrittitte leimata minut pikku-lapsien ja vauvojen rääkkääjäksi. Uskomatonta! Se maksaa myös Teille. Hyvin paljon, kollektiivisesti.
Tämä kaikki maksaa. Sanoin jo Gisela sisarelleni, joka on oikeustieteen tohtori Kuopion hovioikeudessa esittelijänä, että tämä oli sitten viimeinen kerta, kun joku Tuula Wuorio saa minut oikeuteen väärennetyn materiaalin perusteella, vastaavan Tuovi Hyvärisen tuomittavaksi, jotta Euroopan Neuvoston kiintiöt täyttyvät koskien venäläisiä ja heidän huonoa kohtelua maassa. Pinokkion tasavallassa kaikki näyttää olevan mahdollista. Gisela voi hävetä minua tässä, mutta ei taatusti siinä, että Te ette tule koskaan saamaan minua kiinni siinä, mitä poliittisesti ajan eli Suomen antamista Venäjälle Itä-Preussin palauttamisella. Kiitos Teidän!
Tämä maksaa Teille ja muille, niinkuin Te laitatte minut maksamaan.
Aloitan aktiivisen kamppanian Saksassa konservatiivien, nationalistien ja paneurooppalaisten parissa Itä-Preussista, mistä neuvoteltaisiin vanhaan tapaan niin, että Suomi annetaan taas rakastamienne venäläisten etupiiriin, siis me emme puolusta Teitä venäläisten edessä poliittisesti tms. Esimerkit 1809 ja 1939. Tässä olikin niin paljon eri kaunoja kerääntynyt, että maksujen paikka on oikea hetki. Teitä on vain muutama miljoona ja meitä taas kymmeniä miljoonia. Konservatiivien keskuudessa on suuri kannatus Suomen pelikortiksi antamisessa vrt. Franz Josef Straussin Finlandisierung-käsitykset, jotka kuvastavat Saksan oikeiston yleistä ajattelua Suomesta.
Näin pääsette rakastamienne venäläisten kylkeen heti kiinni (heidän kauttaan saitte itsenäisyydenkin, kuten koulukirjanne kertovat), aivan samalla tavoin kuin etniset suomi veljenne hakevat venäläisistä morsiamia Suomeen jalostaen Suomen väestöä. Muistakaa jo, että helmut Kohlin hallitus sopi Saksojen yhdistymisestä, niin ko. Itä-Saksan joukot tuotiin Suomen rajoille. Suomi olisi hyvä kortti antaaVenäjälle; se merkitsee, että emme puolusta maata, koskien harjoittamaanne politiikkaa koskien Suomen etnisiä germaaneja.
Tästä kaikesta tulen puhumaan Saksassa ja muualla kiitoksena tuomiostanne. Ette saa minua enään oikeuteen Suomessa, Hyvärinen / Wuorio. Malli keskenämme eteenpäin on se, miten tsetseenit tai saksalaiset suhtautuu venäläisten kanssa juoniviin. Saksasta minua ei ikinä anneta Teille.
Kunnioittavasti
Klaus von Grewendorp
P.S. Tosi kysymyksessä. Julistetun ns. Global Vendetan ugreja vastaan voitte heti tarkistaa. Kannattaisi pohtia ketä vastaan lähtee (tuomiotani on syytäkin hävetä, mutta ei sitä, mitä tulette ottamaan vastaan vastatoimina; kaikki sääli, armo yms. on kadonnut keskenämme), mutta olkaa täysin huoleta, sillä tahtonne venäläisten suhteen kyllä kollektiivisesti toteutuu: www.saunalahti.fi/vaino2/alku.htm.

Arja Laine kommentoi:
Ymmärsinkö oikein
Klasu lähtee väärennetyn materiaalin perusteella annetun tuomion johdosta maanpakoon Saksaan, ja ryhtyy ajamaan vaihtokauppana Suomen liittämistä Venäjän etupiiriin ja Königsbergin alueen palauttamista osaksi Saksan Liittotasavaltaa.
Mitenköhän Klasu suhtautuu vastaavaan vanhaan ajatukseen Ahvenanmaan vaihtamisesta Karjalaan. Entäpä Seppo?
Onko muuten totta, että Klasu vapautettiin ampuma-aserikossyytteestä, sillä ns. "kaasuase" paljastuikin deodoranttipurkiksi, johon oli liimattu uudet kotitekoiset saksankieliset etiketit ja valmistajaksikin oli merkitty IG Farben?

Lukija ihmettelee:
Mistä kaikki tämä viha?
Miksi Seppo vihaa Klasua?
Miksi Klasu vihaa Seppoa?
Miksi Klasu vihaa Sepon lisäksi vielä Jussia?
Miksi Seppo vihaa "ryssäläisiä"?
Miksi Klasu vihaa "ugreja"?
Kertokaa oi miksi täällä on niin paljon vihaa!

Tietomies Väinämöinen vastaa:
Vastauksia
Koska Klasu teki Sepolle oharin ryssäläisen klubin aktiossa vuonna risu ja keppi.
Koska Seppo vihaa klasua koska kats. yllä.
Sanopa se.
Koska Seppo on Seppo, mikä Seppo se muuten olisi.
Klasu ei vihaa vaan halveksii ugreja, mutta on ajoittain pakotettu globaaliin vendettaan.

Arvo tiedustelee Germaanisella Keskustelupalstalla:
Lehto mielentilatutkimuksessa?
Kun ei heittele satsejaan näille sivuistoille

Lehto vastaa:
Tietääksemme Seppo Lehto heittelee satsinsa vittuihin tai kortonkiin; I)
... ja keskittyy menttaaliterapian keinoin valmentamaan otollista maaperää rajuun maahyökkäykseen Karjalan kannakselle ja Pietariin, anteeksi Nevanlinnaan.
Erkki erikoisen epätoivoinen ryssäsian nuolija Tuomioja
palaute:) Tehtaankadulle kiitos Molotovin coctaileina

Grigori Raaputin kommentoi:
Mutta mutta
Tietojemme mukaan mällinheittäjällä ottaa parhaiten eteen runkilla Leonod Brezhnevin kuvan edessä.

Mansen Julli lisää:
Perheeltään Lehdon pitäisi pyytää anteeksi, 1000000 kertaa
Niin paljon pahaa on saanut aikaan ja rahoja kulumaan idioottimaisuuksistaan saamiinsa sakkoihin ja korvauksiin.
Onko hienoa käyttää lapsilisät sakkojen maksuun? Sakkojen, jotka olisivat jääneet ottamatta, jos mikään järkevä raksuttaisi Lehdon ryssäläisessä yliskamarissa.

Pia Viitasen tiedoksianto:
Keväällä kun näin Sepon niin teki heti mieleni levittää hänelle; ) koko pieni haiseva demarivittuni
... mutta sitten muistin ettei Seppo L pidä sillivituista.
Jäin kuitenkin vinon vittuni puristelemaan reisiäni yhteen puristellen tampoonin sijasta aamusta laittamaani geishapalloa yhteen. Sain useita orgasmeja siitä kun kuvittelin kuinka olisin saanut suursuomalaiset mällit suoraan demarivittuuni Hervantakeskuksen edessä ... äänestäjieni aplodeeratessa
Pia Visvavittuinen
Palaute: Kansakuntamme pettäjät SDP-Eduskunta

Edinburgin herttua slaavien ja ugrien symbioosista:
Ugrit ja slaavit; totaalinen symbioosinne elää RL:ssä
Klasun kunniaksi on sanottava, että hän on täysin oikeassa väittäessään ugrien ja slaavien aktiivisesta erottamattomuudesta ja halusta pysyä loppuun saakka yhdessä. Venäjä ja Suomi. Ugrit ja slaavit.
Otan Teille tästä esimerkin mm. rikoslaista, joka on keskeisin laki Suomen koko lakikokoelmassa.
Siis eli Suomen rikoslain vahvistaa edelleen Venäjän Tsaari Aleksanteri III Suomessa suomalaisille tänään.
Suomihan on näin ollen maan rikoslain hengen mukaan edelleen tarkasti osa Venäjää jne., koska Venäjä ja sen tsaari tarkkaa juridista termiä käyttäen, vahvistaa, Suomen tämänpäiväisen voimassaolevan rikoslain kokonaisuudessaan edelleen uusimmassakin lakikirjassa tänään. Se, että tämänpäiväinen rikoslakimme tulee Venäjältä on täysi realiteetti, joka lukee rikoslain alussa.
Ote Suomen laista: Rikoslain (RL) alkulause, joka on kirjoitettu itse lakikirjaan suurin ja vahvistetuin, lihavoiduin kirjaimin:
- - -
Rikoslaki 19.12.1889/39
Me Aleksander Kolmas, Jumalan Armosta, koko Venäjänmaan Keisari ja Itsevaltias, Puolanmaan Zsaari, Suomen Suuriruhtinas, y.m., y.m., y.m. Teemme tiettäväksi: Suomenmaan Valtiosäätyjen alamaisesta esityksestä tahdomme Me täten armosta vahvistaa seuraavan rikoslain Suomen Suuriruhtinaanmaalle, jonka voimaanpanemisesta, niinkuin myöskin rangaistusten täytäntöönpanosta erityinen asetus annetaan:
1 luku (16.8.1996/626)
Suomen rikosoikeuden soveltamisalasta
JNE.

Klasu jatkaa juridisista kysymyksistä:
Halla-ahon Turun hovioikeuden tuomioistuinpäätös pian
Turun hovioikeus antanee lähiaikoina tuomionsa hyvin laajassa ja paljon kohutussa ns. häirikkötapauksessa, missä ip-numeroiden mukaan venäjän kielen opettaja Jussi Halla-aho Helsingin yliopiston slaaviosastolla olevalta tietokoneelta oli asettanut väärentäen kotisivun haltijan monia eri väärennetyksi asetettuja viestejä itse päätoimittamaansa erityiseen häirikkökansioon nimeltään Totaalista Sotaa - verkkojulkaisu, joka kattaa n. 90 lukua, 300 sivua ja myös erityiset kirjoituskilpailut. Halla-aho toimii yhä samassa asiassa internetissä: Halla-aho pitää edelleen samaa häirikkökansioonsa netissä ja jakaa taukoamatta siitä osoitteita vastaaville näiden samojen piirien valmistamille häirikkö palstoilleen.
Tämän, että Halla-aho on julkaissut nimiini toimittamaansa verkkojulkaisuun paljon minun ei-kirjoittamia tekstejä, jotka eivät ole kotisivun haltijan kirjallista tuotantoa Tampereen käräjäoikeuskin totesi sen myös tarkasti omassa päätöksessään, joka on ollut nyt vuoden Turun hovioikeuden käsittelyssä rangaistus ja korvaus vaateineen. Tuomiota odotetaan lähiaikoina. Tampereen tuomiosta valitettiin heti Turun hovioikeuteen ja Halla-aho on siellä syytettynä myös virallisen Tampereen kihlakunnan syyttäjä Esa Ahon toimesta tästä samasta yhä edelleen nettiin julkaisemastaan ja jakamastaan roska ja häirikkö materiaalista, vaikka on siitä yksinkertaisesti täysin syytteessä syyttäjän rangaistusvaatimuksieen Turun hovioikeudessa tänään.
Lue, mitä myöhemmin ko. asiasta Helsingin käräjäoikeudessa 4.6. 2003 tapahtui:
4.6.2003 Helsingin kihlakunnansyyttäjä Tuula Wuorio vaati minulle vankilatuomiota tästä kirjoituksesta http://www.saunalahti.fi/vaino2/tyytymattomyys.html joka kattoi ns. huippu lakiasiantuntijan kanssa kirjoittamani valitukseni (kulut 1000 euroa) Turun hovioikeuteen ja myöhemmin vastaukseni Tampereen poliisilaitoksella Jussi Halla-ahon tekemään rikosilmoitukseen juuri samasta ko. tyytymättömyys ja valitus-ilmoituksestani nyt samassa tekstissä Turun hovioikeuteen. Poliisi ja syyttäjä Tuula Wuorio katsoi, että ko. oikeusasiakirja ei ole julkinen, vaikka sitä ei olla julistettu salaiseksi tuomioistuimessa. Vastaukseni Tampereen poliisiasemalla liitin tekstiin loppulausunnokseni ko. asiaan. Jussi Halla-aho on venäjän kielen opettaja ja slavistiikan tutkija, joka on lanseerannut vuosikausia roskaa ja jatkuvasti lanseeraa roskaa allekirjoittaneesta nettiin. Venäjän sidosryhmien edustajana hän on kertonut, että hän voi tehdä näin ja kuinka kauan tahansa ilman rangaistusta Suomessa.
Lisäksi syyttäjä Tuula Wuorio väitti minun lähetelleen eri kirjeitä Halla-ahon väitteiden perusteella mm. sellaisille henkilöille, jotka eivät olleet asianomistajia tms. oikeudenkäynnissä ja tuomari Tuovi Hyvärinen tuomitsi nämä kirjeet minun lähettämiksi ja koko tuomionsa syyksi, vaikka tekstien sisältö lähenteli lähes tulkoon mielipuolisuutta ja tekstien ip-numeroita ja sormenjälkiä ei ollut otettu ko. kirjeistä ja sähköposteista poliisitutkinnassa, vaikka niin esitin tutkinnassa. Kiistin lähettäneeni näitä ns. netissä liikkuvia roskaposteja ja mitään juridisesti kelpaavia todistuksia ei asiassa esitetty, paitsi VTM Kai-Henrik Tiiaisen, joka sanoi valaehtoisessa todistuksessaan, että ei voi uskoa, että minä lähetän tätä postia, jota Halla-aho kerää ko. slaavilaisella osastolla ko.Totaalista Sotaa- julkaisuunsa.
Ylipäätään kuinka on mahdollista, että tämänlainen täysin juridisesti tuomionistuin käsittelyyn kelpaamaton materiaali voi nyt ylipäätään päästä itse tuomioistuin käsittelyyn, kun ei ole mitään juridista pohjaa poliisitutkinnassa siitä, että kuka on oikeasti ko. kirjeet lähettänyt! Ei ip-numeroita ja ei sormenjälkiä ja Tuula Wuorio syyttämistehtävissään ja Tuovi Hyvärinen tuomioistuin työskentelyssään käyttävät tällaista aineistoa, millä ei ole mitään merkitystä juridiikan kannalta omassa tuomiossaan! Eihän tämä enää ole oikeuslaitos, vaan täysin joidenkin eri periaatteiden alla toimiva yksikkö, joka ottaa mahdollisesti toimeksi antoja vastaan, koska juridiikka ja poliisitutkimus ei noudata klassisia periaatteita, tosin valitettavasti monet muutkaan asiat eivät noudata klassisia perinteitä tai tapaoikeutta Suomessa. Tampereen käräjäoikeuden mukaan Halla-aho oli laittanut häirikkökansioon paljon kirjoituksia nimiini ja nämä eivät olleet tullut minulta. Tuomiossa taas luetaan syyksikirjaamiseksi sellaisia kirjeitä, joita Halla-aho väittää minun lähetelleen hänen tuttavilleen, jotka eivät olleet asianomistajana paikalla vaatimassa niistä väärennöksistä tuomiota. Kirjeet ovat niin kauan väärennöksiä, kunnes ip-numerot ja sormenjäljet esitetään. Siitä huolimatta Hyvärinen luki ko. kirjeet syyksi tuomioon ilman pitäviä todistuksia ja vaikka todistaja Tiiainen epäili kirjeiden alkuperää.
Tuomari Tuovi Hyvärinen käytti myös Jiri Salininin todistusta allekirjoittanutta vastaan tekemässään tuomiossaan ja Jiri Salinin totesi todisteuksessaan minun olevan vauvojen ja pikkulasten rääkkääjän. Hän kertoi tuomioistuimelle, että todistaa tämän sitten myöhemmin (mitä on todistus, jonka todistaa myöhemmin itse tuomioistuin käsittelyssä???) ja tämän todistuksen, joka kuuluu heidän mukaan tarkasti minun tyyliini (eli vauvojen ja pikkulasten rääkkääminen), käräjäoikeuden mukaan, Tuovi Hyvärinen laski minun syyllisyydeksi tuomiossaan. Tällainen todistus kelpasi todistamaan erehtymättömän tyylinini, kuten tuomiossa sanotaan. Lisäksi Jiri Salinin väitti, että kirjoitan säännöllisesti ja systemaattisesti Suomen Sisun palstalle ilman ip-numeroita ja kirjoituksia. Tosiasiassa en ole käynyt siellä kertaakaan 7.5.2002 lähipäivien jälkeen eli reilusti yli vuoteen ko. palstalla ja silti Salinin oli nähnyt kirjoituksiani siellä. Kuka on haamukirjoittaja?
Teemu Lahtinen todisti minua vastaan alkaen kertomaan ensiksi sen, että on tavannut minua, vaikka minä itse en ole tavannut häntä kertaakaan ja meillä ei ole mitään yhteisiä sidosryhmiä, missä voisin tavata näistä 20-vuotiaita Suomen Sisun jäseniä. Hän on Suomen Sisun puheenjohtaja.
Lisäksi tuomari Tuovi Hyvärinen keskeytti minut lopuksi istunnossa, eikä olisi halunnut, että kutsun todistajiani paikalle; joukossa oli mm. toisen ratsuväkirykmentin komentaja eversti Tiiaisen, joka kaatui Viipurin valtauksessa ja oli ensimmäisen sotainvalidien puheenjohtaja, vanhin pojanpoika VTM Kai-Henrik Tiiainen. Tuovi Hyvärinen keskeytti minut, kun olin kutsumassa todistajaa paikalle ja väitti, että todistelu ei ole nyt enää tarpeellista, koska olin loukannut asianomistajan väärennetyn materiaalin perusteella venäläisiä ja heidän sidosryhmiään. Tuomari Hyvärinen sanoi, että todistelu pitäisi sitäpaitsi koskea ko. tekstejä, joita ei oltu juridisesti kelpaavalla tavalla todistettu lähettämikseni. Niitähän todistelu koskikin ja tuomioistuin jätti huomiotta Tiiaisen valaehtoisen todistuksen tuomiossaan. Tiiainen valaehtoisesti todisti lisäksi sen, että allekirjoittanut ei kirjoita Mannerheim-Ristin Ritari Illu Juutilaisen nimellä, vaan se tekee joku toinen, mahdollisesti samat piirit, jotka kirjoittavat allekirjoittaneenkin nimellä paljon julkisuuteen ja sen, että Jussi Halla-aho sairastaa myös hermosairaudeksi laskettavaa tautia.
Hämmästyttävää, kuinka Suomen viranomaiset lähtivät ko. häirikkö ryhmien kanssa rauhallisia ihmisiä vastaan. Pitää muistaa se, että kysymyksessä ovat venäläisten sidosryhmät maassa, mitä tuomioistuin näin avittaa; heidän asemansa on tärkeämpi Suomessa kuin meidän. Sinänsä asia ei ole kovin erikoinen maassa.
TUOVI HYVÄRISEN TUOMIO: 240 euroa sakkoa allekirjoittaneelle, Halla-ahon todistajien kulut 72 euroa, henkiset kärsimykset slavistiikan tutkija Halla-aholle 500 euroa.
Tuomiosta valitettu hovioikeuteen.
Itse tuomioistuin käsittelyssä minua seurasi hyvin, hyvin pienikokoinen, ugrilainen mies hosuen radiopuhelimensa kanssa ja hän irvisteli koko ajan puolutuslausuinnoilleni takanani itse tuomioistuinkäsittelyssä. Sitä ennen minua reilusti yli päätä lyhemmät porukat olivat tehneet minulle totaalisen ruumiintarkastuksen portilla, missä ei pelkkä normaali kulkuväylän valaisia minun tarkastuksessa riittänyt, vaan jokainen paikka tutkittiin käsien kanssa läpi, paitsi suun tai nenän alue.
Klaus von Grewendorp
Laki ko. oikeusasiakirjoista: Nämä oikeusasiakirjat, mistä otin tekstini sisällön ovat Suomen lain mukaan julkisia (en tiedä kyllä, mitä Venäjän laki asiasta sanoo?), jos toisin ei sitten määrätä. Ei ole määrätty Suomessa. Asiakirjat ovat silloin julkisia nauhoitusten kanssa. Myös valitukseni Turun hovioikeuteen on julkinen asiakirja, kun tuomioistuin ei ole antanut siitä lain määrittämää toisenlaista lausumaa, että se olisi salainen tai julistanut sen salaiseksi.
Suomen rikoslain vahvistaa edelleen Venäjän Tsaari Aleksanteri III Suomessa tänään. Suomihan on näin ollen maan rikoslain hengen mukaan edelleen tarkasti osa Venäjää jne., koska Venäjä ja sen tsaari tarkkaa juridista termiä käyttäen, vahvistaa, Suomen tämänpäiväisen voimassaolevan rikoslain kokonaisuudessaan edelleen uusimmassakin lakikirjassa tänään. Ote Suomen laista: Rikoslain (RL) alkulause, joka on kirjoitettu itse lakikirjaan suurin ja vahvistetuin, lihavoiduin kirjaimin:
Rikoslaki 19.12.1889/39
Me Aleksander Kolmas, Jumalan Armosta, koko Venäjänmaan Keisari ja Itsevaltias, Puolanmaan Zsaari, Suomen Suuriruhtinas, y.m., y.m., y.m. Teemme tiettäväksi: Suomenmaan Valtiosäätyjen alamaisesta esityksestä tahdomme Me täten armosta vahvistaa seuraavan rikoslain Suomen Suuriruhtinaanmaalle, jonka voimaanpanemisesta, niinkuin myöskin rangaistusten täytäntöönpanosta erityinen asetus annetaan:
1 luku (16.8.1996/626)
Suomen rikosoikeuden soveltamisalasta
JNE.

Klasu antaa lainvoimaista lisävalaistusta:
Juridista pitävää ja lainvoimaista lisävalaistusta antaa myös Tampereen kihlakunnan syyttäjänvirasto tänään. Nimittäin - kihlakunnansyyttäjä Jorma Kokkonen teki 19.6.2003 päätöksen, missä todettiin yksikantaan ko. kansion kirjoitukset, jotka olivat kohdistetut Seppo Lehtoon ei allekirjoittaneen valmistamiksi tai kirjoittamiksi. Päätös liittyy ajallisesti koskien 1.1.2000 - 5.11.2001 tekstejä: Asiassa ei ole mitään näyttöä rikoksesta epäillyn syyllisyyden tueksi. Lehto oli tehnyt allekirjoittaneesta rikosilmoituksen ja syyttäjän kanta: Jätän syytteen nostamatta asiasta.
Selvää lainvoimaista tekstiä.
Perustelut olivat seuraavat päätöksessä: Esitutkinnassa allekirjoittanut kiistää uhanneensa ketään ja muunkaan esitutkinnankaan perusteella ei ole ilmennyt riittävää näyttöä, että allekirjoittanut olisi kyseinen kirjoittaja ko. Totaalista Sotaa- verkkojulkaisun teksteissä.
Tämä syyttäjäviraston lainvoimainen päätös jää voimaan koskien tekstejä, mitä Jussi Halla-aho on lanseerannut minun kirjoittamiksi myöhemmin ko. kansioon ja mitkä olivat kohdistetut mm. Seppo Lehtoa vastaan. Summa Summarum: Allekirjoittaneella ei ole mitään tekemistä tms. asian kanssa ja päätös on lopullinen ja lainvoimainen.
Klaus von Grewendorp

Klasu uhkaa ugreja:
Aseiden esiinveto jo tapahtunut ja iloinen tosiasia Ryssän ja sen kotimaisten kätyreiden kanssa! Nyt katsotaan kiväärinpiippua myöten kuka maassa määrää!!!
Rakkaat lukijat ja Isänmaan ystävät! Suomen hallitus 2003 kaatuu paperin palalla, mutta meidän kaatamiseen vaaditaan sotilaallista voimaa! Olen ilmoittanut hyvin kohteliaasti ja sotilaallisesti sekä Tampereen kihlakunnan syyttäjänvirastoon että Helsingin vastaavan, että aseet ovat nyt vedetty peruuttamattomasti esiin koskien viranomaisten yhteensä venäläisten sidosryhmien ja venäläisten kanssa pelleilyllä ja Halla-ahon juttua ja siihen liittyvään aineistoon allekirjoittanut tulee vain ensin paikallistamisen ja sotilaallisen nujertamisen kautta tuomioistuimen eteen. Kärsivällisyytemme on nyt loppu! Venäjän tiedustelupalvelu ei enää puhu maailmalla, että he määräävät kaiken maassa. Se on loppu nyt!
Huomautan vielä Teille epäuskovaisille, että isoisäni oli eversti Haahden vakuutusfirmassa sodan jälkeen töissä. Haahti oli Saksan XX Vuoristoarmeijan Marskin yhdysupseeri, joka järjesti valesodan ja sodan jälkeen maan laajuisen asekätkennän pääasekätkijänä. Me emme antaudu ja emme koskaan! Meillä on aseita vielä, jotka laitamme nyt Teitä vastaan aktivoiden asekätköt!
Tämä liittyy tiiviisti aseiden esiinottoon, jos viranomainen alkaa pelleilemään Ryssän sidosryhmien tai itse Ryssän kanssa Suomessa tarkasti meitä vastaan: Asekätköt puretaan ja meillä on käsikranaatteja yms., joilla puolustautua Ryssän kätyriä vastaan ja täysin loppuun saakka, kuolemaan saakka. Voitto tai Kuolema! Tilit tehdään selviksi uudestaan vielä kerran, mutta nyt aseiden kanssa.
Eikä tämä jää tähän! Ei! Paavo Haavikon mukaan Suomessa oli tuomioistuimia, missä tuomittiin n. 1500 suomalais-ugria kuolemaan osoittamastaan pelkuruudestaan Ryssän edessä kesällä 1944. Pelkuruus Ryssän edessä on pahinta rikollisuutta, kun sen kautta aletaan tuomitsemaan omia ihmisiä, joilla on Suomen kansalaisuus. Nimilistat ovat selviä.
Nämä kesän 1944 tuomioistuimet perustettaneen pian uudestaan ja Ryssän kätyrit lahdataan siellä taas kuolemaan jo toistamiseen uudestaan 2000-luvulla. Mikä paskaa hävittää! 1500 viimeksi kesällä 1944 ja kalavelat odottaa maksuaan korkojen kanssa! Ainoa rangaistus on kuoleman rangaistus Ryssän etujen ajamisessa maassa! Yli 1500 Ryssän pelkuria sai tämän kokea kesällä 1944.
Tänään ja eilen! Se voidaan katsoa mm. Ryssän kanssa vehkeilevän viranomaisen kanssa kiväärinpiippua pitkin tänään uudestaan. Katsotaanko uudestaan vuoden 1944 tapaisissa tuomioistuimissa? Erikoistuomioistuimet perustetaan tapaoikeuden mukaan uudestaan ja antaa oikeuden tapahtua pelkuruudestanne! Pelkureille on varattu vain kuoleman tuomio, ei muuta ja listat ovat selviä.
Helsingin Käräjäoikeus ei määrännyt aineistoa salattavaksi julkisuudelta, vaan se on lakien mukaan täysin 100% julkinen koskien myös nauhoituksia. Julkisen aineiston esilläpito on sallittua, kun toisin ei määrätty.
Minä haluan julkaista kaiken julkisen aineiston, koska minulla ei ole mitään salattavaa!
Ehkä muilla on ja paljon, koska Suomessa hallituskin kaatuu pelkän paperin palan perusteella! Ei voi enemmän nauraa; paperin palan perusteella hallitus kaatuu! Yksi paperi ja hallitus kaatuu! Samaa kai voidaan odottaa muilta ugreilta?
Aseet ovat vedetyt nyt esiin! Asekätköt aukaistu! Varmistimet poistettu! Me vastaamme ja omalla tavalla siksi, että saatte nyt pitää typeriä käräjäistuntojanne yksin ilma meitä Ryssän edun hyväksi!
Jaamme vain ja ainoastaan kuoleman tuomioita kesän 1944 tapaan nille, jotka veljeilee Ryssän ja tai iki-ugrin kanssa isänmaan ystäviä vastaan. Saatana, ja se germaanien takavarikoitu omaisuus 1944 otetaan aseiden kanssa takaisin ja pian, korkojen kansa Ugrien valtiolta. Korkojen kanssa ko. tuomioistuimissa, jossa ei jaeta kun kuolematuomioita Ryssän tai sen sidosryhmien kanssa pelleileville. Saatana, Suomi on Saksalle velkaa n. miljardi euroa kesän 1944 asetoimituksista, joilla ryssä torjuttiin!
Me olemme valmiit ja asiat katsotaan taas kiväärin piippua myöten maamme tradition mukaan.
Voitto tai Kuolema!

Klasu raportoi panssarivaunuhankinnoista:
LEOPARDI PANSSARIVAUNUT SAAPUVAT PRIKAATIIN!
Hämeenlinnan Panssariprikaati saa aivan uuden aseistuksen Saksasta. Nimittäin uudeksi panssarivaunutyypiksi tulee Leopard II A 5. Viimeksi panssarivaunujoukot käyttivät II maailmansodassa saksalaisperäisiä vaunuja. Vaunu tyypin valintaan vaikutti paljon Jan-Erik Enestam.

Klasu kritisoi Olavinlinnan häpäisyä:
Järkyttävä todiste Olavinlinnan merkityksen syvällisestä häpäisystä. Mitä tämä kertoo?
Maamme kulttuurikesä 2003 on alkamassa ja keskeisellä sijalla merkittävissä juhlallisuuksissa on tanskalaisten rakentama Olavinlinna, missä järjestetään musiikkijuhlia, minne saapuu paljon arvovieraita mm. Keski-Euroopasta.
Olavinlinna rakennettiin turvaamaan läntistä kristikuntaa ja se täytti loppuun saakka tätä funktiota, kun eri palkkasoturit puolustivat lääninruhtinas Tottin kanssa maata venäläisiä ja idän uskoa vastaan. Läntisessä Euroopassa Olavinlinnan koko merkitys kulminoitui tässä merkityksessä ihmisille hyvin laajalti.
Nyt Olavinlinnaan tuotiin kulttuuriministeriön myötävaikutuksella ortodoksisen kirkon museo!!! Tämä on totta! Voiko syvemmin Olavinlinnan rakentajien ja Suomea puolustajien palkkasoturien muistoa häpäistä?
Symbolisesti asiassa ei liene mitään uutta. Itse asiassa jo tuolloin lääninruhtinas Erik Tottin aikana, jolloin länsi-eurooppalaiset palkkasoturit puolustivat Olavinlinnaa ja Suomea esiintyi valitettavasti jotakin täysin vastaavaa. Historian mukaan useat suomalais-ugrilaiset miehet lyöttäytyivät venäläisten kanssa yhteen karkoittaakseen pois Olavinlinnaa sankarillisesti puolustaneet ja sen myös rakentaneet monista eri kansakunnista koostuneet länsi-eurooppalaiset.
Tästä seurasi taas nopeasti paikallisen väestön raiskauksia, kotien polttamisia jne. Asiaa voidaan täysin verrata seurauksiltaan isoon ja pikku vihaan historiasta, mutta vain paljon pienemmässä laajuudessa. Tuolloinkin venäläisiin joukkoihin yhtyi osa maan väestöä mm. Danielson Kalmarin mukaan. Kerimäen kirkonkirjojen mukaan taas naispuolinen väestö solmi paljon aviolittooja mm. tanskalaisten kanssa alueella, missä palkkasoturit puolustivat maata itää ja Venäjää vastaan. Tämä kertoo puolestaan tarkkaan sen, miten paikallinen väestö sai elää, kun veli venäläinen ei ollut itse paikalla yhdessä ns. ugri aineksen kanssa.
Kun venäläiset tulivat mm. vuonna 1945 Berliiniin, he raiskasivat myös sekä venäläiset että ukrainalaiset yhdessä kaikkien saksalaisten kanssa. Analogia ei ole ajasta kiinni. Se toimii sekä Suomessa että Keski-Euroopassa.
Tänään ortodoksien kirkon museon tuomisella Olavinlinnaan tietysti häväistään perin pohjin linnan rakentaneet ja sitä venäläisiä vastaan sankarillisesti puolustaneet; ja heidän muisto, se on täysin selvää, mutta ehkä tämä symboloi ns. ikuista ugrilaisuutta, joka on mieluummin yhdessä veli venäläisen kanssa ja identifoi itsensä heidän kanssa itään mm. ortodoksi kirkon vaikutuspiiri alueeseen kuin antaa läntisen kulttuurin vaikuttaa Suomessa. On selvää, että tämä ei tule jäämään huomaamatta tulevaisuudessa, mitä Olavinlinnan häpäisyyn tulee. Kysyin myös linnasta lyhyesti syytä asiaan ja jäin vastausta vaille. Miten muuten, eihän asiaa voi perustella mitenkään, mutta niin vain tapahtuu.

Klasu maailmanpolitiikan tiimoilta:
Euroopan konventin puheenjohtaja Valery Gisgard d' Estaing kävi Itävallan keisarin vanhimman pojan 90-vuotissyntymäpäivillä.
Konventti on työskennellyt irti Euroopan omista juurista, ja näin kansan keskuudessa vastustetaan oikein koko ajatusta Euroopan Presidentistä.
Me emme tarvitse Amerikkalaistyylistä päämiestä, vaan oman Euroopan päämiehen, joka on lujasti ankkuroitunut maanosaamme arvokkaaseen traditioon ja elämään.

Klasu paljastaa Halla-ahon julkisen pelin:
Halla-ahon julkisen ja virallisen pelin luonne paljastui Helsingin yliopiston slaaviosastolta 19.6.
Jussi Halla-aho käyttää tietokonetta 128.214.2.25 ja ip-numero kuuluu Helsingin slaavilaisen osaston tietokoneisiin. Sieltä erinäisiä väärennettyjä viestejä järjestellen eri julkaisuihinsa hän tekee hallaa mm. laittamalla eri ideologisesti inhoamiansa ihmisiä keskustelemaan nettiin itse kirjoittamalla viestit, jotka kirjaa toisten nimiin. Tampereen syyttäjä pääsi tästä jäljille ja kaikki ko. tietokonenumerolla laitetut viestit Halla-ahon Totaalista Sotaa - kansioon nimiini ovat laillisesti väärennettyjä ja pitävän juridisesti syyttäjäviraston toimesta 19.6.
Käsittääksemme myös Seppo Lehdon nimellä laajasti lähetetyt viestit ovat väärennettyjä Totaalista Sotaa-kansiossa ko. venäjän opettajalta.

Klasu jatkaa aiheesta:
Seppo Lehdon Totaalista Sotaa postaukset tekniikkamme tarkassa analyysissa ja tutkinnassa
Tampereen kihlakunnan syyttäjänviraston käsitykset vahvistuivat ko. Seppo Lehdon nimellä julkaistun postin suhteen Halla-ahon toimittamassa Totaalista Sotaa - verkkojulkaisussa tutkimuksissemme jälkeen koskien ottamaamme erää Seppo Lehdon nimiin laitetuista posteista verkkojulkaisussa. Epäilemme vahvasti postin alkuperää ip-numeron mukaan, että ko. posti Lehdon nimellä on tullut Helsingin yliopiston slaavi- ja baltologia osastolta internet-jakeluun.
Tekniikka vahvisti virallisessa esitutkinnassa postin alkuperän jo allekirjoittaneen kohdalla poliisitutkinnassa; se ei ole tullut allekirjoittaneelta tai hänen tietokoneeltaan, niinkuin Seppo Lehto oli väittänyt rikosilmoituksessaan allekirjoittaneesta. Tämä herätti suhteellisesti epäilyksiä myös meissä kaiken muun lähetetyn postin alkuperästä Halla-ahon verkkojulkaisussa, koska verkkojulkaisua toimitti ja päivitti vain yksin Jussi Halla-aho niminen henkilö, joka moneen otteeseen kiisti kaiken Seppo Lehdon yhteistyön verkkojulkaisun suhteen. Kiistää edelleen.
Emme toki tiedä vielä tarkkaan, onko Halla-ahosta tai ko. osaston koneiden väärinkäytöstä tehty rikosilmoitus Lehdon toimesta, mutta tutkimuksien mukaan on jo selvää, että Jussi Halla-aho on yksin rakentanut ko. verkkojulkaisunsa tai yhdessä joidenkin muiden apureiden kanssa.
Seppo Lehto tunnetaan hyvin tiukkana pakkoluovutettujen ja sodassa menettyjen alueiden, kuten Viipurin takaisin vaatimisesta julkisuudessa, joten slaaviosastolla voi olla ideologinen motiivi juuri tässä ja tästä syystä mustamaalata häntä hyvin tehokkaasti julkisuudessa nimissään tehdyllä postauksella imitoiden Lehdon tyyliä. Tämä on tyypillistä juuri venäläisissä piireissä ja juuri se, että rakentaa tällainen internet-kansio asiasta.
Puolestamme asia on nyt täysin selvinnyt; asian taustalla olivat Jussi Halla-aho ja ko. Helsingin yliopiston slaaviosaston tietokoneet, joilla verkkojulkaisu tehtiin ja koottiin.

Klasu jatkaa aiheesta:
Marskin Tupla Ritarin nimellä törkeä ja häpäisevä kirjoittelu
Jussi Halla-ahon koneella päivitetty Totaalinen Sota - julkaisu sisälsi kirjoituksia Marskin Ritari Ilmari Juutilaisesta tai hänen nimellä tms.
VTM Kai-Henrik Tiiainen antoi tutustuttuaan teksteihin valaehtoisen todistajan lausunnon 4.6.2003, että allekirjoittanut ei ole niiden takana, kuten Halla-aho on antanut muiden ymmärtää, julkistaessaan tekstejä.
Julkaisun päätoimittaja Halla-aholla on juridinen vastuu näistä teksteistä

Klasu kertoo veriryhmistä:
Veriryhmät kertovat kiinnostavasti ja kiistatta populaatioiden etnisestä taustasta
Skandinaaveilla ja keski-eurooppalaisilla A-ryhmä on tyypillinen veriryhmä esiintymä veritesteissä. Kiinnostavaa on myös se, että A-veriryhmä ei ole jättänyt jälkeen muualle maailmaan tällaista veriryhmän esiintymistä niinkuin Keski-Euroopassa tai Skandinaviassa. Aasiassa veriryhmää ei esiinny ollenkaan. Anatoliassa ja Armeniassa sen sijaan löytyy A-veriryhmä esiintymä.
B-veriryhmä taas dominoi tyypillisesti mm. Itä-Eurooppaa, Mongoliaa, Kauko-Itää ja muita itämaisia alueita.
Muinaiset Cro-Magnon ihmiset eivät ole olleet A-veriryhmää, vaan O-veriryhmää. Siis veriryhmä analyysin mukaan skandinaavit ja keski-eurooppalaiset eivät polveudu tästä ihmistyypistä, toisin kuin väitetään ilman tieteellistä todistusta antropologien keskuudessa.
Englannissa A-veriryhmä esiintyy yleisesti väestön keskuudessa vain itä-Englannissa, jonne Viikingit aikaisemmin tulivat ja Danelag-kuningaskuntansa perustivat. O-veriryhmää esiintyy taas mm. baskeilla, Kaukasuksen osseteilla ja myös kelteillä. Sitä on esiintynyt myös Viikingeillä A-tyypin lisäksi. Mielenkiintoinen seikka on myös se, että aina muinaisten hallitsijoiden mm. Egyptin, Mayjojen hallitsijamuumioiden veriryhmä on ollut A-ryhmä veritesteissä, vaikka itse pääväestön veriryhmä on ollut täysin toinen.
Tiedot perustuvat Englanissa tehtyihin lukuisiin kokeisiin; siellä, kun eugeniikkaa saadaan harjoittaa ilman moraalirajoituksia, kun se siellä kehitettiinkin.

Klasu lähestyy Halla-ahoa vahingonkorvausasian tiimoilta:
VARAUTUKAA TODISTAMAAN A-VERIRYHMÄ
Huomaathan hyvä veli, että jotta maksuliikenne sujuisi normaalisti ja vaivatta pitää myös A-veriryhmän todistus meillä esittää. Ilman voimassa olevaa A-veriryhmän todistusta emme voi valitettavasti yhtään mitään maksaa.
Taustaa vallitsevalle skandinaaviselle tapaoikeudellemme: Skandinaaveilla ja keski-eurooppalaisilla se A-ryhmä on tyypillinen veriryhmä esiintymä veritesteissä. B-veriryhmä taas dominoi tyypillisesti mm. Itä-Eurooppaa, Mongoliaa, Kauko-Itää ja muita itämaisia alueita.
Englannissa A-veriryhmä esiintyy yleisesti väestön keskuudessa vain itä-Englannissa, jonne Viikingit aikaisemmin tulivat ja Danelag-kuningaskuntansa perustivat. O-veriryhmää esiintyy taas mm. baskeilla, Kaukasuksen osseteilla ja myös kelteillä. Mielenkiintoinen seikka on myös se, että aina muinaisten hallitsijoiden mm. Egyptin, Mayjojen hallitsijamuumioiden veriryhmä on ollut A-ryhmä veritesteissä, vaikka itse pääväestön veriryhmä on ollut täysin toinen.
Klaus von Grewendorp

Klasu jatkaa samasta aiheesta:
Hyvää Päivää!
Olisi mukava tietää, että mille mm. Teemu Lahtinen käsityksensä "me kaikki olemme ukreja" perustaa, sillä mm. A-veriryhmää, joka dominoi skandinaaveja ja keski-eurooppalaisia on n. 44% väestöstämme, veriryhmä tutkimuksen mukaan. B-veriryhmä kuuluu taas itäisille etnisille ryhmille, kuten ugreille, venäläisille. Sitä on väestöstä 17%.
Veriryhmät jakaantuvat Suomessa Punaisen Ristin veripalvelun mukaan seuraavasti:
A Rh pos 39 % A Rh neg 5 %
O Rh neg 4 % O Rh pos 27 %
B Rh neg 2 % B Rh pos 15 %
AB Rh neg 1 % AB Rh pos 7 %
Lääkäri

Haastemies kommentoi:
Taitaa olla aamun runkkisessio ohi kun on mällitty verta kentälle?
... ei tuhkamunaisuutesi parane tilastoja siteeramalla
Haastemies

Klasu raportoi Halla-ahon toimista:
Taifun-sukellusveneiden salaista maalitusta Suomessa
"Moskova kutsuu Zabuttjaa ... kuuleeko Zabuttja?"
Saimme vihiä suomalaisesta maalittajasta ja suomalaisista maalittajista Fär-saarilta, missä toimii pystyvä Venäjän Taifun sukellusveneiden ohjustorjuntajärjestelmän yksikkö ja mm. Tanskan sotilaslähteiden mukaan Suomessa tapahtuu Taifun-sukellusveneiden iskukohteiden maalitusta. Sain tästä jo tietoa kauan sitten ja henkilön paikantaminen ei liioin ollut enää silloin ongelma, koska Venäjän sukellusveneiden maalittaja oli käyttänyt Zabuttja-peitenimiä huolellisessa ja aktiivisessa palkatussa yhteydenpidossaan Venäjän pohjoisen laivaston esikuntaan.
Laitoimme epäillyn tietokoneen sitten myöhemmin sotilaskuuntelulle ja näihän asia oli ja varmistui; hän maalittaa Suomessa maassa venäläisille sukellusveneille ohjusiskukohteita. Grönlanti ja Fär-saaret ovat tässä ohjustorjunta-ohjelmassa tärkeydeltään muuten numero 1. avainasemassa. Ohjustentorjuntayksikkö oli siepannut Zabuttja nimisen miehen selviä hyvin tarkkoja koordinaatti (pituus- ja leveysasteet) maalitusviestejä Venäjän merivoimien esikunnalle, joka maalittaa aktiivisesti mahdollisia ohjusiskukohteita mm. Suomessa koko ajan.
Venäjän oma satelliittijärjestelmä on äsken luhistunut, eikä voi enää maalittaa iskukohteitaan satelliiteistaan Euroopassa ja Suomessa. Venäjän yhteysagentit tekevät tämän satelliittien sijasta ja melko suurta rahakorvausta vastaan. Kuulemme monet ihmiset ovat tarjoutuneet tähän tehtävään, mutta vain harvat ovat otetut vaativiin maalitustehtäviin.
Emme paljasta vielä toistaiseksi Venäjän sukellusveneiden maalittajan nimeä, koska hän työskentelee hyvin tiiviisti Suomen viranomaisten kanssa; viranomaiset ovat taas suojelleet häntä tähän saakka, koska sukellusveneiden maalittaja edustaa merkittäviä Venäjän sidosryhmiä Suomessa. Mikä osoitus elävästä elämästä siitä, että viranomaiset elävät vielä yya-hengessä tänäänkin. Hänellä on myös erinäisiä merkittäviä erikoisoikeuksia, jotka eivät ole myöskään mm. Suomen lain kanssa sopusoinnussa. Mahdollisen nimen paljastuksen yhteydessä tuomme myös maalittajaa suojelleiden kaikkien viranomaisten nimet esiin.

Klasu lähestyy Halla-ahoa saman asian tiimoilta:
UUSI TIEDUSTELURAPORTTI TYÖPÖYDÄLLÄ
Nyt tiedusteluraportin mukaan venäläisten Taifun-sukellusveneiden ohjusiskujen jatkuvaa maalitusta Suomessa, koska Venäjän oma satelliittijärjestelmä on äsken luhistunut, eikä voi enää maalittaa iskukohteitaan satelliiteistaan Euroopassa ja Suomessa. Venäjän yhteysagentit tekevät tämän satelliittien sijasta ja melko suurta rahakorvausta vastaan.
Laitoimme taas vaihteeksi linjasi ja tietokoneesi kuuntelulle turvallisuuspalvelussamme; sieppaamme kaikki viestit ja vaivaudun ne henkilökohtaisesti tiedusteluraportista käännöstyön jälkeen lukemaan. Vieläkö SUPO:n agentit touhuavat kanssasi? Ainakin sähköposti on ollut välillänne satunnaista.
Saimme vihiä suomalaisesta maalittajasta ja suomalaisista maalittajista Fär-saarilta, missä toimii pystyvä Venäjän ohjustorjuntajärjestelmän yksikkö, joka rakentaa avaruuteen suojaa Euroopalle juuri näitä sukellusveneiden ohjuksia vastaan. Grönlanti ja Fär-saaret ovat tässä ohjustorjunta-ohjelmassa tärkeydeltään avainasemassa. Äskettäin tämä multinationaali-yksikkö oli siepannut Jussi Halla-aho nimisen miehen selviä koordinaatti (pituus- ja leveysasteet) maalitus viestejä Venäjän merivoimien esikunnalle, joka maalittaa mahdollisia ohjusiskukohteita mm. Suomessa koko ajan.
Tilanne välillämme ei ole mitenkään uusi ja erikoinen; sitä kuvaa hyvin ns. i n t e r r e g n u m välivaihe (1254-1273) Eurooppamme historiassa. Tuolloin tuomioistuimilla ei ollut mitään valtaa, maassa raivosivat vain murhat, ryöstöt ja tuli, kunnes kreivi Rudolf Habsburg tuli ja palautti kaivatun järjestyksen. Vain palkkasotilaan taidoilla tässä tilanteessa ylieletään, zu überleben.
No, en oleta tuntemustasi alaan ja aiheeseen kovinkaan suureksi, koska Suomen virallinen historian kirjoituskaan ei tiedä ja näin ollen asiasta kirjoita, että Tanskan kuningas Christoph von Wittelsbach valittiin Suomen kuninkaaksi 1442. Siis Baijerin kuuluisaan Wittelsbachin sukuun kuuluva saksalainen Suomen kuningas!
Klaus von Grewendorp

Klasu analysoi ugreja:
Presidentti Putinin venäläistämisohjelma puree Venäjän suomalais-ugri alueilla: siellä syödään nyt jo iloisina lörtsyjä ja puhutaan jo pysyvästi venäjää.
Presidentti Putinin venäläistämisohjelma puree tuloksella ja teholla suomalais-ugri alueilla Venäjällä. Suomalais-ugrien verisukulaiset puhuvatkin jo mieluummin venäjää alueella ja pitävät asiattomana Suomen yksipuolista sekaantumista EU:n kautta kieliasiaan. He haluavat itse venäläistyä. Itse asiassa se on tyypillistä kaikille ugri-heimoille. Ei puhettakaan Tsetsenian tapaisesta ilmiöstä, päinvastoin.
Jotkin edustajat, kuten Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) on nostanut metelin venäläistämis asiasta EU:ssa, mutta koska suomalais-ugrilainen natiomalismi Suomessa ja Euroopassa tähtää yhtälailla länsi-eurooppalaisia kuin venäläisiä vastaan, hän ei ole saanut juuri mitään tukea asialle. Lisäksi suomalais-ugri tasavaltojen Udmurtian, Marin ja Komin viranomaiset eivät ole pitäneet Suomen linjasta juuri sekaantua heidän omiin asioihin. He haluavat venäläistyä ja syödä lörtsyjä, Putinin ohjelman mukaan.
Se, mitä asenteita ilmenee ko. tasavalloissa ovat melko tyypillisiä tilastollisesti myös Suomessa, jos ollaan täysin rehellisiä. Koulukirjoissa kerrotaan mm. Venäjän kautta maalle tulleesta itsenäisyydestä. Suomalais miehet hakevat yleisesti taas puolisoa Venäjältä ja menevät eniten maanulkopuolelta koostuvista segmenteistä naimisiin venäläis naisten kanssa tänään. Suomen viranomaiset; tuomioistuimet, poliisi jne. asettavat myös venäläispiirit ja heidän sidosryhmänsä etuasemaan verrattuna mm. länsi-eurooppalaiseen germaanisperäiseen väestöön. Tämä tieto on hyvin merkittävä, kun Suomen asemaa kuvataan. Kaikki vaikuttaa kaikkeen! Esimerkiksi tiedustelupalvelutyössä kerätään aina väestön ja viranomaisten yleiset mielipiteet tyyppivakioksi, jota puntaroidaan yhdessä muiden tekijöiden valossa tiedustelupalvelutyössä. Pohjoismaihin Suomi ei ainakaan kuulu suomalais-ugrilaisen kulttuurin ja kielen vuoksi tai valtiomuotonsa takia. Skandinaviaan Suomi ei myös kuulu pääväestönsä kanssa, koska se on rodullisesti hyvin erilaista kuin muissa pohjoismaissa.

Klasu lähestyy Jussia:
SAAKO VALKO-VENÄJÄN PRESIDENTTI LUKASHENKOA POMMITTAA?
Unohdin kysyä Teiltä herra slavistiikko pitäisikö tai saisiko analogiasi mukaan myös Valko-Venäjän Lukashenkoa pommitaa? Kerroithan, että kenellä resursseja on, niin diktaattoreita saa vapaasti pommittaa. Oletteko muuten liittyneet jo Vladimir Putin-nuoriin Suomen Sisussa?
Käytin hyvin kohteliaasti sanaa slavistiikko, koska itse kerrot kääntäväsi kirkkoslaavia. Tässäkin meidän pitää selvittää keskenämme välit, sillä germanistiikkona tiedän saksan puhuttu kieli on vanhempaa eli sitä tunnetaan sitten kirjoitettuna aina 800-luvulta alkaen ja kirkkoslaavia 900-luvulta.
Puhuit oikeudessa jotakin siitä 4.6.2003, että vaihdan puolta ja puheesi ilman todisteita? Todisteet, Halla-aho, todisteet! BND sanoi ennen Irakin sotaa, että Irak ei ole turvallisuusriski: CIA:n johtaja taas, että Saddam Husseinilla ei ole terroristikytkentöjä. Saksan NATO:n yhdysupseeri Luftwaffe kenraali Harald Kujat kertoi NATO-yhteysesikunnassa asiaa loppuun saakka, silloin kun Tony Blair väitti, että Saddamin ABC-aseet aktivoidaan 40 sekunnissa, että Irak ei uhkaa ketään. Missä nämä ko. aseet ovat? Colin Powelhan kertoi tietävänsä kaikkien sijainnin YK:ssa jo paljon aikaisemmin? Mitä ruotsalainen juristi Hans Blix sanoi, kun jätti asetarkastajien johtajan viran? Olisikohan niin, että tiedustelumme on taas täysin oikeassa? Ajattele minkä henkilökohtaisen moraalisen taakan Bush & Blair kantaa ko. sodasta ja sen tuloksista jälkeenpäin. Saddam Hussein ilmoitti, että 17.7.2003 käynnistyy laaja Vietnam tyylinen sissisota Irakin vapauttamiseksi miehityksestä. Irak oli Suomen liittolainen II maailmansodassa. USA:n Irakin sota on yhä täysin laiton; se on ja se on ollut. USA:n hovinarrit tosin hyväksyvät, että heidän ei tarvitse vastata teoistaan kansainvälisen tuomioistuimen edessä. Tämä kaikki päätettiin, vaikka itse CIA kertoo, että II maailmansodan jälkeen heidän toimeenpanemansa ulkomaan operaatiot ovat yhteensä vaatineet n. kuuden miljoonan ihmisen hengen! Muista vain Virossa, kuinka se valkoinen laiva sanottiin tulevan, kun kansa nousee ryssää vastaan. Tietenkään mitään valkoista laivaa ei alun alkaenkaan olisi koskaan tullut.
Huomaa Saksassa ja Ranskassa eivät hallitukset kaadu tänään, vaikka sotaa vastustettiin; toisin kun Suomessa, missä pelkkä joku paperi ns. Irak-vuoto kaatoi heti hallituksen! Sodankäynnin syyt ovat olleet puhtaasti taloudellisia; sehän oli Ruotsinkin syy moniin sotiinsa, jotka päättyivät oikeastaan vasta Ukrainan Pultavassa. Amerikka halusi Irakin öljylähteet. Kun N-liitto tuhoutui tarvittiin uusi vihollinen, jotta varusteluteollisuus ei menisi konkurssiin. Siksi myös Tanskan Fär-saarille ja Grönlantiin rakennetaan ohjustorjuntajärjestelmiä Venäjän uhkaa vastaan tänään.
Ajattele Irakin sodan kannattajana alla olevaa Punaisen Ristin taulukkoa, mihin on kirjattu kauppasaarron lapsiuhrit Irakissa. Puhuit todistajiesi kanssa oikeudessa ilman mitään juridisia todisteita, että olen lasten rääkkääjä! Kumpi meistä Halla-aho on lastenrääkkääjä oikeiden, ei väärentämiesi, puheittensa perusteella? Kuka kestää lopullisen tuomarin edessä meistä kaikista?
Kun kauppasaartoa pantiin toimeen YK:ssa Suomi äänesti sen puolesta! Ilman Suomen ääntä se olisi kaatunut ja mitä Suomi sai vastineeksi asiasta? Ei mitään! USA:n hovinarri! Käskyläinen! Eikä tämä riittänyt, vaan Amiria bunkkerin tiedot annettiin USA:lle, joka pommitti heti bunkerin ja tuloksena n. 2000 kuollutta lasta, naista ja vanhusta. Massamurhaajat ovat keskuudessamme on ihme, että Holkerin hallituksen puolustusministeri ja ulkoministeri eivät joudu juridiseen vastuuseen asiasta vrt. Jäättenmäen hallituksen kaatuminen. Jäätteenmäki puhui järkeä Irakista hovinarrien keskuudessa. Hyvin epäselvää on sekin meille ollut, kuinka on mahdollista tukea kansleri Schröderin linjaa Irakin suhteen ja samalla USA:ta, niinkuin Paavo Lipponen tekee ... komission puheenjohtajan ainesta ja hajanaisella EU:lla ei ole mitään valtaa. Madelaine Korbel - Albright sanoi jo 1990, että kauppasaarto saattaa johtaa miljoonien lapsien kuolemaan, mutta se on sen arvoista Irakissa! Tässä on pientä se synti, mihin tsekin Korbelin perhe syyllistyy pitäessään yhä sudeettisaksalaisten laittomastai takavarikoitua omaisuutta hallinnassaan vielä tänäänkin!
Tänään sitten radikaalit islamistit tulevat huomaamattomasti Saksaan (turvallisuuspalveluraporttimme). Minä luen ne aina ja pidän tätä työtä arvossa ensimmäisenä numero 1. kaikista aiheista. Raportin mukaan väkivaltaan valmiit islamistit naamioituvat hyvin ystävällisiksi muslimeiksi ja samalla pitäen salaista verkostoa yllä ja solmivat parhaita suhteita mm. El-Kaidaan, Hamasiin, Hisbollahiin ja muihin terroristiverkostoihin. Heidän päämäärä Saksassa: islamilainen Jumalan Valtio. Saksassa meillä on heidän kaikki nimet, perheet ja organisaatiot tiedossa turvallisuuspalvelussa.
Niin tänään 19.7.2003 tulee tasan 60 vuotta operaatio Gomorrasta; eli Unternehmen Gomorrha. Eli se oli Hampurin pommitus heinäkuussa 1943, jolloin n. 50.000. saksalaista murhattiin; joukossa vain pelkästään lapsia, naisia, vanhuksia. Jeesuksen Kristuksen sotilaat asialla Hampurissa 1943. En tiennyt itse, että kristinuskolla on tällainen sisältö. Kaikki nämä 50.000. palaneet, tukehtuneet, kuolleet talojen sortumiseen Hampurissa. Marttyyri kansa. Mitä tämä on suhteella verrattuna 11.9.2001 tapahtumiin?
Kysymys on valtioterrorismista, millä ei ole mitään eroa itse terrorismiin.
Gesegnete Sommer 2003!
Klaus von Grewendorp

Presidentti Halosen tiedote:
Kaipaamme lisää prostituoituja tienaamaan Ryssä-Sian hyväksi
Meillä vasemmistoryssäläisillä huorilla on oheisen linkin takaa ilmoituspalsta, jota kautta keräämme tuottoja miehittäjä-Ryssän kansanmurhien rahoitukseen valtion budjettivarojen haaskauksen lisäksi:
http://www.ihanatunne.net/nm.html
Tarja Halonen - biseksuaali demarihuora
Helsinki

Leonid Laakso lähestyy suomalaisia:
Me olemme suuressa synnillisyydessämme päättäneet näyttää kuinka helppoa on kusta tsuhnia silmään, ilman että supo, krp tai eduskunta mitään siitä välittää. Me laitamme tullit seisomaan, rekkakuljetukset ryssille, miehitämme alueitanne ja te vaan neuvottelette, kunnes taas maksatte. Me ryssäsiat emme voi olla ihmettelemättä hölmöyttänne.
Leonid Willewich Laakso ( asun miehittäjän edustajana Orimattilassa )
Ria Novostin Tehtaankadun lähetystön päätoiminen harhauttaja.
Mikäli aiotte katsoa keskuudestanne tosisuomalaisia niin tutustukaa http://www.prokarelia.net ja vaatikaa omaanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti