keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #8

Klasu kiittää:
TERVEHDYS!!!
Kiitos selvityksestä koskien S. Lehdon edesottamuksia ja nykyistä piileskelyä maanalla olemista. Selvittäkää S. Lehdon talousrikokset; Tamperelainen-lehti alkoi selvittää aikoinaan, mutta S. Lehto lähetti sinne aseenkantolupiaan ja uhkasi tappaa ko väen. Kysymys on miljoona kavalluksista ja nimien väärennöksistä.
Ugrien pieksäntäpäivä Hesan stadionilla tänään :-) Deutschland-Finnland über Alles; alles für Deutschland ---
Lehto jyvälle!
Klasu
P.S. Korostan Seppo Lehdon loppua; muita vaihtoehtoja ei ole enää olemassa. Terroristien kanssa ei neuvotella. Se on eurooppalainen tapa ja S. Lehto täyttää terroristien mitat. Tulee joka päivä tappouhkauksia.
Myös kätyreidensä avoin marxisti-leninisti R. "rommel" Hautala, vallankumousmiestä ihannoiva Esa Taberman (Roberspierre) ja asepalvelusta välttelevä kätyri Sampsa Rydman --- Kaikki alle 25-vyuotiaita täysiä Lehdon aivopesemiä typeryksiä Trojandan kanssa. Pitäkäähän sähköistä liikettä netissä edelleen; nämä eivät halua sopia, varsinkaan Lehto ja manikyyritön käsi. Olen monta kertaa pyytänyt rauhaa S. Lehto sanoo menevänsä loppuun saakka ... Siis Seppo Lehto on pakosti likvidoitava muuten hän tulee likvidoimaan muita ja poliisi ja viranomaiset pitävät tällaista miestä vapaalla. Hyviä ovat runoilemaan ja väärentämään juttuja (niinkuin aikaisemmin taloushuijauksia, jotka ovat sellaisia, mihin ei velkajärjestelyä anneta) ja nimiä ja niitä spammaavat ympäri maailmaa netissä. Mittarissa 2000 lyöntiä pienen ajan sisällä. Yritä saada käsiisi Lehdon miljoona talous- ja väärennösrikoksista taloudellisesti kärsimään joutuneita.
Jos luit äskeistä Lehdon postia hän uhkasi tappavansa Väyrysen, Paasion, Koiviston, Eva Bidautin jne. HARKITEN. Poliisi otti vielä hetki sitten S. Lehdon rikosilmoituksen mauno Koivistosta vastaan. On käsittämätöntä kuinka kauan Seppo Lehtoa pidetään vapaalla; päälle vielä jatkuvat tappouhkaukset vielä Venäjän presidentille "SS"-tunnuksineen on jo selvä peli. Paljonko vahingoittaa Saksaa? Lähetän Berliiniin tiedon S. Lehdon edesottamuksista Waffen-SS veteraanijärjestöön (Schleyer).
On ihme, että poliisi ja oikeuslaitos pitää Seppo Lehtoa vapaalla jalalla ja antaa hänen jatkaa terroristi toimiaan. Vastuu on myös siellä. Jatkuviin tappouhkauksiin ei ole kuin yksi tapa vastata, jos halutaan pitää ítsestä huolta.

Seppo Lehdon Tappaja Lehdon vaitiolosta:
Paskakasa ja superonanisti terroristi Seppo Lehto ei ole viikkoon lähetellyt paskaviestejään. Vahvistamattomien tietojen muikaan Lehto on vapaaehtoisesti antautunut poliisille välttääkseen tapaoikeuden mukaan langetetun tappotuomion. Nyt lehto lymyää poliisin putkassa ja anoo pääsyä vankilaan turvaan rankaisijoilta.
Lehto on paitsi suurisuinen terroristi myös pelkuri ja paskahousu, joka ei uskalla taistella vaan luikkii pakoon kun kohtaa tosi taistelijoita ja ammattisotilaita.Tämä on nähty ennenkin. Lehto välttelee lähikosketusta, koska tietää jäävänsä taistelussa toiseksi. Toivottavasti Suomen Sisun pikkupojat seuraavat "mestariaan" kiven sisään!

Lehdon tukijoukot vastaavat:
Ryssäläinen ryppyreikä eli Kalaus Jutkusika hourii juhannussatuja jälleen; )
... mie en oo SL mutta olen tavannut kummatkin herrat joita herjataan puolin ja toisin. Voinen sanoa, että Kalaus Jutkusian silmissä on aina paistanut säälittävä ryssäläisyys ja kurapierut ovat luiskahtaneet useamman kuin kerran kun jtkn on tapahtunut ko. herrojen ns. yhteistominnan aikaan.
Klaus rutjake on vain varjo Seppo Lehdosta, ei muuta

Claus Wintergrün alkavasta taistelusta:
Vihdoinkin taistelu on alkamassa; ja siinä taisteluusa vasemmistoterroristi ronnie hautaln pää lyödään ensiksi paskaksi ja sitten vaan Suomenlahteen sisulaisten kanssa. NYT KAIKKI PELIIN, ETTÄ SAADAAN FYYSINEN TAISTELU JA VÄLIENSELVITYS NÄIDEN PASKOJEN KANSSA!
Muistatteko tuota paska- ja kusipää Ronnie Hautalan kommenttia kanttipäistä (?); ne ovat jotakin mielikuvitus olentoja. Parempi niin uskoa, kun kohtaa he, niin tulee kivuttomampi nkuolema, sillä nyt Hautala paloitellaan tuon sataan palaseen terroristina kätyreidensä kanssa.
Sen jälkeen muut; armoa ei anneta eikä sitä pyydetä on tämän taistelun aksentti. Hautala on ensimmäinen kohde, joka revitään paskaksi kanttipäiden toimesta ja lähetetään Suomenlahden multiin sukulaistensa kanssa.
INFORMOIKAA RONNIE HAUTALAN OSOITE OIKEAAN PAIKKAAN, JOTTA SAAMME SODERKOMMANDON LIIKEELLE JA VAROITAN JATSAREITA, JO TULETTE VÄLIIN TEIDÄN KOHTALO ON SAMA
Claus wintergrün

Germans Forever kommentoi:
Mukavaa ja nautittavaa, että taisteluihin tullaan saamaan Marokon henki!!!
Toimittakaa oikeaan paikkaan, vaikka anonyymeina R. Hautalan ja Esa Tabermannin osoitteet!!! Sen jälkeen lähtee soderkommandot ja kanttipäät näiden paskojen sekaan!!!
Näkeepä tuo saasta marxisti-leninisti R. hautala keitä ovat kanttipäät oikeasti!!! Perkele ... Nyt on Marokon taisteluiden henki ja sen mukainen taistelu!!!! PERKELE

Esa Taberman vastaa:
Kyllä kai germaaninen tiedustelupalvelu pystyy mokomaan itsekin.Taidan tulla tässä kesän edetessä sinne Tampereelle ja uittaa sinua Näsissä.Jos se pääkin siitä selvenisi.Soitan sitten kun tulen!

Trojandakin vastaa:
Kuulehan nyt, Klasu Kakkahousu. Sinä olet ainakin vuoden uhkaillut Lehtoa ja muita ugreja. Koko ajan lopullinen isku tapahtuu 'aivan pian'. Mitään ei kuitenkaan ole tapahtunut. Tosiasia on se, että sinä olet vapiseva paskahousu, joka onanoit ankeassa yksiössäsi ja tuijottelet huoraprinsessoiden kuvia. Ei sinusta ole mihinkään. Ei yhtään mihinkään. Kukaan ei pelkää sinua, koska sinä et sitten kertakaikkiaan ole mikään etkä kukaan.
Sinulla ei ole liittolaisia, sinulla ei ole yhteyksiä aatelisiin, formulapiireihin eikä Yhdysvaltoihin. Sinulla ei ole naista, työtä eikä tulevaisuutta. Sekös sinua harmittaa. Homoseksuaalisessa kaipuussasi sitten mangut huomiota meiltä veronmaksajilta.
Hyppää, Klasu, Ratinan suvantoon. Kukaan ei jää kaipaamaan sinua.
T: Trojanda

Germans Forever vastaa:
SAATANAN PASKA! SINUT VIELÄ NYLJETÄÄN ELÄVÄNÄ. PÄÄSI KATKAISTAAN JA SILLÄ PELATAAN HEVOSPOOLOA! PERKELE!
MAROKON KAUHUN HENKI ELÄÄ!!!!!

Viscount von Huberkin vastaa:
Ukrainan khazaari osoittaa täydellisen 100% tietämättömyytensä psykologisesta sodankäynnistä. Ugrit ovat syyllistyneet anteeksiantamattomiin rikoksiin ja herjauksiin Euroopan kuninkaallisia, aatelisia, prinsessoja, oikeistovoimia ja huipputeknologiaa vastaan. Ugrit herjaavat sitä mitä eivät ymmärrä. Ugreille annetaan lisärangaistuksena kova psykologinen kuritus, sillä he joutuvat elämään joka hetki rangaistuksen pelossa tietämättä koska lopullinen välienselvittely alkaa. Tämä on psykologista sodankäyntiä loppuun saakka, ja tämän rangaistuksen ugrit ovat totta vie ansainneet. Me emme tätä sotaa aloittaneet. Pyrimme jopa sovintoon ja entisen löyhän asevelihengen elvyttämiseen mahdollisimman korkean tason, eli Valtakunnanjohtajan välityksellä. Ugrit eivät ymmärtäneet johtajuuden ja joukkovoiman merkitystä torjuessaan Valtakunnanjohtajan sovinnonvälitykset. Me emme tätä sotaa aloittaneet, emmekä sitä toivoneet. Ugrien toivomuksesta viemme sen kuitenkin katkeraan loppuunsa asti. Lopullinen taistelu on lähellä. Voimia ei säästetä lopullisen ajan koittaessa. Joka päivä ugriongelman ratkaisu on lähempänä. Huipputeknologisten aseittemme prototyypit ovat jo valmiina. Sotilaan henkilökohtainen HAARP-ase on käytössämme. Voimakas ajatuskontrollisäde lähettää ugrit hyvin pitkään mielentilatutkimukseen 100% varmuudella. Lopullinen fyysinen tuho tulee olemaan vain armonisku.

Germans Forever uhkaa Suomen Sisun jäseniä:
ENSIN REVITÄÄN KYNNENT VARPAISTA JA SORMISTA; KAIKKI SUOMEN SISUN JÄSENET MUNISTA HIRTEEN; SEN JÄLKEEN HIDASHIRTTOSILMUKKA.
SAMA KÄSITTELY KAIKILLE SUOMEN SISUN JÄSENILLE

Esa Taberman kommentoi:
Klasulla pyörivät munat mielessä samasta syystä kuin miesten peräreiätkin!

Lehdon lehdistötiedote:
26.6.2001 PRESS RELEASE / LEHDISTÖTIEDOTE
Paviaani-Putinin Suomen vierailun alla: Suosittelemme korkin asentamista supistajalihaksen luukulle, jottei tule ikäviä yllätyksiä; )
Samoin kuin suosittelemme varautumista siihen, että eduskunta ja valtioneuvosta löytävät tänäkin budjettikautena lisää "hupsista" rahaa miehittäjä-Ryssän rahoittamiseen vastikkeetta, mitä älyttömillä tavoilla. Varsinkin näin paviaani-Putinin vierailun alla armon vuonna 2001.
Pitäähän apinoista pitää hyvää huolta, samoin kuin siitä, että kehitysmaiden neekereille pidetään avustuksen 1.7% BKT:stä?
Sitä saastaista paska-Ryssää varten tavallisia ihmisiä pitää verottaa ja ulosmitata, jotta miehittäjä-Sialla on hyvä olla.
Jospa lahjoittaisimme ryssäavustuksen vanhaan hyvään malliin suoraan "silmien välliin"?
Armoton miehittäjä-Ryssänliiskaja kansalaistoimikunta
PS: Kalaus on vain tyyppiesimerkki ryssäläisestä kajahtaneesta. Nuolee paviaani-Putinia kuin kiimanen mulli laitumella toisen vehjettä.

Germans Forever vannoo uskollisuutta Siitoimelle ja jatkaa ugrien uhkaamista:
Heil Siitoin!!!
Pysyv päämäärämme on tuhota Suomen sisun taistelijat; Ronnie Hautala, Esa Taberman, Seppo Lehto ja kaikki muut Suomen sisun jäsenet. Me uskomme johtajuuteesi Turussa yli näidern surkeiden jatsareiden ja me olemme valmiit taistelemaan henkilökohtaisesti näiden saatojen hävittämiseksi!!!
Ajatelkaa nyrkkirautakäsittely Hautalle, Lehdolle ja Tabermanninnelle; sen jälkeen muille sisulaisille. Perkele, kun kädet syyhyää jo näitä kasaari-juutalaisia vastaan. Pannann toimeksi, taistelu Valtakunnajohtaja.
Tässä taisteluusa ei pyydetä eikä anneta armoa koskien ko persoonia, vaan jokaiselta revitään kynnet varpaista ja käsistä Marokon tyyliin; sen jälkeen revitään aivot irti ja heitetään ruumiit suomenlahteen.
Kukaan ei kysele Suomen äärijärjetöterroristien kohtaloa!!! Taberman, Hautala=etujoukko. Samaa kuin pikainen salvonta ja teloitus, kun saadaan kiinni. KAIKKI VOIMAT LIIKKEELLE SELVITTÄMÄÄN NÄIDEN HENKILÖIDEN LIIKKEITÄ TURUSSA JA SEN JÄLKEEN JAETAAN VIIMEISEKSI NAPIT OTSAAN!!!
Heil Siitoin!!!

Rommel kommentoi:
Tällaista Siitoinin tuki sinulle siis oli. Joko sait persettä pöydällä, tamburiinin tahdittamana, vai oliko Mansikki sittenkin houkuttelevampi?
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku


Germans Forever vastaa:
Saatanan suunsoittaja! Sinua odottaa sama kohtalo kuin Lehtoa. Hevosten revittäväksi vaan!

Claus Wintergrün jatkaa ugrien uhkaamista:
Me emme rauhoitu juhannuksenkaan, niinkuin ei Pauluksen sankarillinen 6. Armeija Stalingradin joulussa. Taistelu menee eteenpäin. Der Kampft geht weiter! Tässä taistelussa ei pyydetä eikä anneta armoa, vaan jokainen selviytyköön omillaan.
Kuka on muuten Pjotr Stoin? Joku sellainen soitti tänne hetki sitten hokien olevansa venäläinen Stoin ja valitti meitä, kuinka hänen nimensä kirjoitetaan väärin Roperspierren kanssa. Joka tapauksessa uusi tuttavuus; Esa Taberman lyödään bolsuna heit maahan, kun tavataan. Bolsu kokee olevansa osa "etujoukkoa" yhdessä Suomen Sisun kanssa. Meillä on erikoiskäsittelyt ko porukalle heti, kun kiinni saamme.
Toivomme pääsevämme taistelukosketukseen juhannuksena Suomen Sisun bolsevikkien, kuten mm. Sampsa Rydamannin kanssa, jos atavoitamme. Niinkuin sanottu tässä taisteluussa ei pyydetä armoa ja ei sitä anneta, vaan jokainen tavoitettu Suomen Sisun jäsen lyödään armotta maahan johtajanne Seppo Lehdon kanssa.
Voi olla, että Pjotr Stoinkin on littynyt porukkaan, koska hänen valttikorttinsa on ollut juuri tämä S. Lehto aikaisemmin. Stoin on arvostanut hänen "tappelukykyään". Niin varmasti, kun yksi ryssäkin pamautti häntä, S. Lehtoa turpiin vuonna 1996.
Emme pyydä armoa ja emme anna armoa koskien Teitä surkimukset Suomen Sisun jäsenet ja muut kaltaisenne hännystelijät, jotka ovat ääriliikkeisssä; tämä on tuhoamistaistelua. Jopa juhannuksena.
Pappa Wintergrün
Mustan Aatelin tuomioistuimessa tuomitut:
1) Seppo Lehto
2) R. Hautala
3) Esa Taberman
4) Sampsa Rydman
4) Suomen Sisun kaikki jäsenet.
Teloitus pannaan toimeen Mustan Aatelin tuomarin päätöksellä heti, kun joku näistä henkilöistä tavoitetaan!!! Kysymyksessä on tuhoamistaistelu loppuun saakka aseiden kanssa.

Lehto kommentoi:
Muista ladata nahkapyssysi uudelleen Barbarasi jäljiltä; )
PS:) Voisit teloittaa satiaisesi ensin

Rommel lähestyy Klasua:
Nythän asia on niin, että nämä tekstit menevät kommentoituna poliisille ja tampereen terveysvirastoon. Koska olen itse lääketieteen kandidaatti, voit varautua siihen että saa lähiaikoina postia. Herrasmiehenä toimitan sinulle luonnollisesti kopiot omasta pakkohoitopaikka-hakemuksestasi.
Onnea vaan, edelliset jutut sinua vastaan ovatkin jo menossa syyttäjälle.

Viscount von Huber vastaa:
Suuri ugrisuusi tullaan vielä tukkimaan. Tästä olen 100% varma. Varmistimet on poistettu, ja ampuma-asento on otettu. Palaa Volgan mutkaan lääkärileikkeinesi. Udmurtiassa voitkin sitten vaikka harjoittaa perinteistä ugrilääketiedettä noitarumpujen ja sahdin voimalla. Hyvin korkealta taholta on vihjattu, että Suomen Sisun ja muiden ugriäärijärjestöjen jäsenet tullaan toimittamaan hyvin pitkään pakkohoitoon psykiatriseen vankilasairaalaan. Germaaninen lääketiede takaa oman terveyteni sataprosenttisesti. Tarttukaa jo potkukelkkoihinne. Paluun aika lähestyy. Puhdistusta ei voi estää. Lääkäriä leikkivät 0-miehet ja aivorammat ääriugrit joutavat Uralin taakse kotikonnuilleen.

Germans Forever kommentoi:
Hei tuollahan on Marokon kauhu. KIITOS VARAKREIVILLE!!! Paskat Hautalalle; Nyt porataan Ronnie Hautala, Esa Taberman, Seppo Lehto jne. edelleen Marokon Kauhun hengessä. Jokaiselta revitään hampaat, kynnet ja varpaat puukon kanssa erikseen. Sittem sama muilta Suomen Sisulaisilta; Heil Valtakunnajohtaja siitoin! Perkele, kun saamme nuo surkimutkset jyvälle, Perkele silloin lähtee hautalan pää irti teloituksessa ja sen jälkeen Tabermannin. Huomio! Kynnet varpaista ja sormista irti yksitellen puukolla Hautalalta ja Tabermannilla Marokon taistelujen hengessä. Päälle Seppo Lehtojen huorien paskannus päälle, ennekuin he lähtevät tästä maailamsta. Tässä taistellaan kuin marokossa. Meillä on ystäviä Turuissa ja kaivamme nämä paskat esiin muiden sisulaisten kanssa Vehmaan suuren vsltakunnanjohtaja Pekka Siitoimen kanssa; hän johtaa aluetta eikä kukaan jatsariporukka ja Suomen Sisu. Jatsarit ja Suomen Situt Lehtoineen laitetaan heidän omaan giljotiiniin heti, kun saadaan kiinni. Perkele, kun saamme kusiaivo hautalan ja Tabermannin kiinnin, niin silloin SS- henki syttyy uudelleen ja kaverit ovat Suomenlahden pohjassa. Perkele; turpiin niin näitä kavereita Hautalaa, Tabermannia ja Lehtoa, niin että arvetnäkyvät vanhainkodissa; Mihet teholle, niinkuin Havonerin Prinssi sanoi; tämä on taistelua, jossa ei pyydtä armoa eikä anneta; Hautalan päänahka nylkyyn ja aivomassa paskaviemäristä alas!!! Perkele; hautalan paloittelu Kuuban saksalaisen saaren haille, Perkele verta Hautalan päästä. Perkele. Turpiin luuytimiä myöten Hautalle. Revitään hautalan joka hammas yksitellen irti ja jatketaan sitten sama koskien sorkia ja varpaita; sen jälkeen sisäelimet: Me taistelimme Marokossa ja tiedämme pelin hengen. Hautala on ensimmäinen kohde heti kun saamme kiinni jokaisen Suomen sisulaisen kanssa.
MAROKON KAUHU

Nietzsche lähestyy Klasua:
Sehr geehrter Herr JUUTILAINEN
Da Sie gnaedigst einen Namen angenommen haben, der dem finnischen Bevoelkerungsregister unbekannt ist, darf ich wohl einen Solchen auch gebrauchen. (Roswall war doch der urspruengliche Name meines Gross- vaters; und auch hiess mein Vater Frans, so ganz falsche Angaben habe ich nicht verbreitet.) Es kann wohl sein, das finnische Bevoelkerungs- register von Ugro-udmurten konspiratorisch besetzt sei.
Komisch, wie so wenige Leute jetzt auf deutsch schreiben. Beachten Sie bitte, dass es kein Kunstwerk ist, Text aus deutschen Buechern zu kopieren. Das vermag ein Jeder.
Jedoch, feiern Sie einen schoenen Mittsommer.
Hochachtungsvoll
Das an Geisteskrankheit leidender, spitzfindiger Pseudonym Nietzsche
Ischewsk, Udmurtien
PS.: Es wurde eben mir gekanntmacht, dass die schoene SIBIRISCHE "Altai"-Wodka auch in Finnland erhaeltlich ist. Sehr gut...

Klasu vastaa:
AN: Ugri Markku UGRILAINEN / SAARINEN; echte Udmurtti-Ugri aus Suomen Sisu!
Herr Ugrilainen!
Jedoch es wäre Ihnen doch besser zur Krankenhause bald gehen. Was Sie wissen aus dem Geschichte? Gar nichts! Laut Ihre Schreibung, gar nichts-Wirkilichkeit ist anders als Ihre falsche ugrische Fantasier. Und dann was Sie wissen aus meimem Geschlecht?
Ich weiss ... ich weiss; ich habe über 37-Jahre alle Dingen gehört und es ist doch nur normal zu mir Ihnen verstehen. Gehen Sie zur Krankenhause, bitte.
Du bist nur ugri und Sie können gar nicht nicht verstehen hier. Gehen Sie zurürck zur Udmurtia.
Schreiben Sie an mir NICHT mehr, Idiot!

Klasu Lehdosta ja Suomen Sisun jäsenistä:
LOPETTAKAA GERMAANISISTA SYMBOLEISTA ASIATON KIRJOITTELU!!!
Suomen Sisun murrosikäisten ja pubereettien palstalla puhutaan jälleen kerran täyttä paskaa, niinkuin aina; ei ihme, että eräs kunnostautunut nuori panssarivänskä on linkannut sivulleen ko Suomen Sisun sivun "Seppo Lehdon poppoona." Seppo Lehdon poppoona! Aivan oikein; tästähän on ollut aina kyse. Lisäksi kasaarijuutalainen Seppo Lehto on polvillaan 20-vuotiaiden edessä anoessaan lupaa kirjoittaa ko palstalle. Kyse on suomalais-ugrilaisesta äärijärjestöstä, jonka jäsenet ovat bolsevikkisuvistaja täysin ilman kaikkea yhteiskunnallista vaikutusvaltaa levittäen henkistä saastaansa ja sen takia he tarrautuvat tällaisiin Seppo Lehtoihin Ranskan vallankumousjohtaja Roberspierren Esa Tabermannin ja lenin-marxisti R. Hautala johdolla; pitäkäähän palleistanne kiinni, ennekuin ne perataan ulos puukolla, vai mitä Roberspierre? Se tehdään heti, kun saamme teidät kiinni. Siinä ei silloin auta runo suonet, kun pallit perataan irti! Saksalaistunnuksien yleisestä väärinkäytöstä olemme informoineet ko sotilasjärjestöjä Saksassa. Kansalaissodan koettelemukset toistuvat heti, kun siihen tulee tilaisuus. Me muistamme nämä surkeat bolsut!!! Muistamme, kuinka bolsut silppoivat setäni ja se leikkuri käy Suomen Sisujen bolsujen kohdalla kostona! Kaikki kostetaan; suomen germaanien on hyvä olla ja Heidän turvallisuus taattu.
Periytyvälle molempien kallonpuoliskojen aivorammalle meillä on oma käsittely varattuna ja kehoitamme jo yhteiskuntaa ja viranomaisia kastroimaan heidän jälkeläiset, jotta vahinkoa ei enempää synny; nimittäin Seppo Lehdon miljoonavelat periytyy aivorampajälkeläisilleen, joten tämä surkeus pitää katkaista kastroinnilla; sama toimenpide voidaan ulottaa mm. puberteetteihin Esa Tabermanniin ja R. Hautalaan. Nyrkkirauta puhuu, kun joudumme kasvokkain ,,,
Suomalais-ugrien johtaja ja näin ollen kasaarijuutalainen Mika Purjesalo koittaa selvittää, kuinka IKL Tampere 1995 tilaisuudessa ei huomioitu mediassa kuin minä ja Saksan keisarin sotalippu, joka on myös laivaston lippu yhtälailla. Tämä oli hänen mielestään vääryys, vaikka emme olleet edes ko kulkueessa. Toimittajat olivat oikeassa, sillä mitä kaikkea yhteiskunnallista vaikutusvaltaa vailla olevia pitäisi huomioida; tai mikä on meriittinne Ilmavoimissa? Olisiko pitänyt kuvata aivorampa Seppo Lehdon toimintaa, jonka uutistoimitus leikkasi äänen kohdalta pois, koska aksentti oli täyden aivoramman suomalais-ugrilaista alapää ruikutusta, niinkuin koko Suomen Sisun palsta on.
Ensinnäkin me emme olleet IKL-kulkueessa, vaan tulimme poliisiautojen jälkeen täysin erillään suomalais-ugrien IKL-joukosta takanapäin seuraten asioiden kulkua. Tästä oltiin sovittu, joten turha Teidän on provosoida meitä Teidän joukkoon tunkioiksi, koska meillä ei ole Teidän kanssa mitään tekemistä; ei silloin eikä nytkään. Kaikki suomalais-ugrien ja näin ollen kasaarijuutalaisten projektit ovat 0-projeteja ja Suomen germaanit, joiden kotimainen etnisyys tunnustetaan perustuslaissa SANOUDUMME IRTI KAIKKISTA SUOMALAIS-UGRIEN PUUHASTELUISTA. On ihme, että tämä sanoma ei mene Teidän jakeluun!!! Siis toistan; meillä ei ole mitään tekemistä Suomen toisen etnisen ryhmän suomalais-ugrien puuhasteluista ja sanoudumme niistä täysin irti nyt niinkuin ennenkin!!!
Toiseksi kysymyksessä oli vuonna 1995 Ilmavoimien upseerin tyttären murha; seuraavaksi voitte kokea jonkun bolsevikkisuvukuisen tamperelaisen samanlaisen Suomen Sisun johtajan murhan erona vain että se jää selvittämättä; kiitoksena paskapuheillenne.
Kai Teitä ottaa, kun kuningas Simeonin rojalistipuolue menee voittoon huomenna Bulgariassa? VAROKAA HYVÄT IHMISET; Älkää ihmeessä menkö mukaan suomalais-ugrien puuhasteluihin, koska ne ovat ennakkoon 0-projekteja.
TOISTAN MEILLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ SUOMALAIS-UGRIEN ÄÄRIJÄRJESTÖJEN KANSSA, JOTKA TÄYTTYVÄT ENTISILLÄ BOLSUILLA JA MUILLA HENKISESTI HÄRIINTYNEILTÄ ETC. ANTAKAAMME HEIDÄN YHTEISTYÖN ENTISTEN KASAARIJUUTALAISTEN KANSSA JATKUA!!!
P.S. Kai olette lukeneet uuden Seppo Lehdon sivun, jossa hän nimittää itse itseään Laatokan Partisaaniksi (partisaani nimityksen alkuperä kommunismissa) ja kertoo avoimesti kuvan kautta kuinka hän polveutuu apinasta)
Laatokan Partisaani ja apinasta polveutuvan Seppo Lehdon oma linkki http://www.geocities.com/vihakyy/kostaja_horoskooppi.html missä hän tunnustautuu Laatokan Partisaaniksi ja apinaksi

Lehdon tukijoukot vastaavat:
Oikaisu ko. mielenosoitus 1995 oli Suur-Suomi r.y:n ja IKL:n yhteistyön tulos
Rkp:n tv-uutisille myöntämänsä haastattelun takia S.Lehto pääsi lähtemään karvan verran myöhässä liikkeelle.
Klaus "Ramman käden" takia toisena lipunkantajana oli hervantalainen nahkapää, jonka nimeä emme muista. Aamulehdessä oli myös kuva ko. tilanteesta.
Seppo Lehto laati myös ko. mielenosoituksen alla tiedotteen perustuslakivaliokunnalle ehdotuksena uudeksi laiksi: "Kyrpä kerrasta poikki"-lakiehdotuksena somalaleilta ja muilta mutakuonoilta
Seppo Lehto oli tilaisuudessa kansakuntaa yhdistävänä tekijänä, jutkurampa oli vain pedofiilisena taustahymyilijänä odottaen vain hetkeää toimia, kuten somalisaasta oli aiemmin toiminut.
Taustapirut Seppo Lehdon kirkastajina

Lehto Klasun synneistä:
Klaus Juutilainen tulisi tuomita tekemistään rikoksista Raamatun mukaan!!
2Moos 22:19
Jokainen, joka sekaantuu eläimeen, rangaistakoon kuolemalla.
3Moos 18:23
Älä sekaannu mihinkään eläimeen, ette siten itseäsi saastuttaisi. Älköönkä nainen tarjoutuko pariutuaksensa sen kanssa; se on iljettävyys.
3Moos 20:15
Jos joku sekaantuu eläimeen, rangaistakoon hänet kuolemalla, ja se eläin tappakaa
5Moos 27:21
Kirottu olkoon se, joka sekaantuu eläimeen. Ja kaikki kansa sanokoon: Amen

Lehto demokratiasta ja Ryssästä
Ortodoksinen ja luterilainen kansankirkkokollegio ottanee yhteyttä seuraavaksi Jumalaan eläinten- ja ihmistenoikeuksia varjellakseen?
Ekumenia lienee tarpeen myös alkuperäkansojen suojelemiseksi ja roturaiskauksien vähentämiseksi?
Demokratiaa ( valhe sellaistahan ) korostetaan viimeiseen saakka unohtaen tarkoituksella ns. kansandemokratiat ja niiden siunauksellisuuden ihmisoikeuksille? - Eikö vain?
Samoin kuin halutaan jälleen ja edelleen uskoa näissä "ylensivistyneissä" EU- ja kv. ihmisoikeudet allekirjoittaneissa maissa Ryssän allekirjoittamiin lappusiin ja lupauksiin.
Tsetsenian kansanmurha jatkuu ja kaikki katselevat vihellen poispäin. - ( Onko kenelläkään muilla kuin tsetseeneillä paha olla? )
Ryssäläisten tahojen kurkuttajat silvotussa tynkä-Suomessa

Tellervo Koiviston ryssäläinen kannanotto:
ME DEMARIKEPULAISET MYYMME VITTUA, JOTTA MIEHITTÄJÄ-RYSSÄ VOISI ELÄÄ JA NAURAA KUSTANNUKSELLAMME
TERVETULOA TALKOISIIN PAVIAANI-PUTIN KUSEE YLLEMME JA NAURAA PÄÄLLE, MUTTA MITÄS ME NILKIT SIITÄ.
KAIKKI OTTAMAAN LAINAA SCIENTOLOGIEN TAPAAN JOTTA RYSSÄSIKA KAUAN ELÄISI JA LOPUTKIN ALUEISTAMME MIEHITTÄISI.
TELLERVO KOIVISTO RYSSÄLÄINEN VANHA VITTU

Claus Wintergrünin neuvoja ugreille:
Päivitettyjen tietojen mukaan oikeusministeriöstä suomalais-ugrilaista rasisti nationalistipuoluetta ei tulla koskaan hyväksymään puoluerekisteriin; minkäs teet, ja nyt on tullut Teidän laskun maksun aika omasta isottelustanne koko ympäristöllenne. Älkää syyttäkö psykoosissanne ketään yksilöä asiasta, vaan tämä on koko yhteisön etu. Nielkää vaan tämä totuus ja lopettakaa omat fantasianne psykoosissa elävien touhujienne kanssa. Kaikki syy on itsessänne ja Te olette itse aiheuttaneet tämän 100% sulun itsellenne.
Sitäpaitsi asialla ei ole yhtään mitään kannatustakaan Suomessa; kourallinen psykoosissa olevia ihmisiä, jotka seuraavat psykoosissa olevaa johtaja Seppo Lehtoa & kumppaneita ja omana käsityksenäni pitäisni ko puolueen ilmestymistä täytenä katastrofina mm. kansantaloudelle, joka saisi sulun koskien maan ulkopuolelta maahan tulevia sijoituspääomia. Lisäksi nykyiset aktiivit eivät takuulla houkuttele ketään liittymään riveihinne.
Noudattakaamme USA:n Presidentti George W. Bushin linjaa meilläkin koskien näitä psykoosissa olevia henkilöitä; Timothy McVeightin tie on oleva heidänkin tiensä tulevaisuudessa, sillä mitään armoa Te ette tule saamaan ja ainut mahdollisuus on liittyä perussuomalaisiin, joka etsii oman ideologiansa paskasta, puheenjohtajansa mukaan. Syvällä paskassahan Te vaellatte.
Tai sitten Te menette kasaarijuutalaisten maille perustamaan sen ihanneyhteiskuntanne sinne, jonne nytkään pääomat ja sijoitukset eivät pääse virtaamaan ja kolla alueella ei ole mitään merkitystä. Maamme voisi sijoittaa Teihin suomalais-ugrilaisiin nationalisteihin sen verran, että alkaisi maksamaan jonkinlaista paluumuuttorahaa, joka tulisi valtiolle huomattavasti halvemmaksi koskein Teidän suomalais-ugrien tapausta, sillä Teidän elättäminen toimettomana on kaikista huonoin vaihtoehto valtiolle.
Yksi asia on varma; Euroopan yhdentyessä suomalais-ugri rasisti vähemmistölle tulee erittäin kovat oltavat. Silloin kalavelat maksetaan korkojen kanssa, jos psykoosissa elävät ovat yhä elossa tuolloin.
Claus Wintergrün

Arkistojen kätköistä: Lehdon kunnallisvaalitiedote vuodelta 1996:
SOMALIONGELMAN RATKAISU METSÄTEOLLISUUDEN AVULLA
( Seppo Lehdon kunnallisvaalitiedote 7.10.1996 )
Historiaa:
Menneinä "hyvinä" aikoina, kun Stalin ja velipuolensa Adolf vapauttivat työllä ja kommunismilla "bona fide" juutalaisia ja ryssiä, ymv. ns. länsivaltojen suostumuksella, heillä oli ongelmana hävittää luusopaksikelpaamattomat surkastuneet raadot. Veljekset hengenheimolaisineen kaasututtivat ja poltattattivat jäännökset, mikäli mahdollista ekologisia arvoja kunnioittaen.
Edelläkuvattu osoittaa huonoa tekniikan tajua. Nykyään, kun tekniikka on kehittynyt voimme ratkaista tämän rikollisten pedofiiliraiskureiden lasten silpojasomalien ongelman halvalla ja tehokkaalla tavalla metsäteollisuuden avulla. Alustavat puoltavat lausumat on saatu eri puoluejärjestöiltä.
Ratkaisu:
Pedofiiliraiskuri- lastensilpojasomalin vapauttaminen kärsimyksistään käy helposti hakkurin avulla. Siinä rikollinen somali sujahtaa kivuttomasti 1.2 sekunnissa liki "meetvurstin" siivuiksi. Sen jälkeen "siivut" keitetään sellukattilassa. Tämän jälkeen edesmenneestä somalista tullee n. 20 g. sellua. Luustosta liennut kalkki vähentää pihkaongelmia, sekä ruumiinnesteet vähentävät raakaveden käyttöä. Puskun ( = sellunkeittimen tyhjennyksen jälkeen ) jälkeen kerätään hygieenisesti kultapaikat hampaista ymv. talteen tärysihdillä, eikä näin tarvitse käyttää pihtejä. Jätelipeeseen liuonneet orgaaniset yhdisteet poltetaan ja näin haitalliset somalijämät haihtuvat & sihahtavat supisuomalaiseen ilmaan, sekä tietysti jätevedet ( esim. Vaasasta ) lasketaan Ruotsin pedofiilihinttareiden uimarannoille. Näin on vaivattomasti ratkaistu ongelma taloudellisesti, moniarvoisesti ja ympäristöystävällisesti.
Tämä "somaliohjelma" on suoraan RKP:n, kepun, demareiden, kokooomuksen, perussuomalaisten ja Vihreiden puolueohjelmien epävirallisista yhteistyöluonnoksista, joita on pyydetty olemaan välittämättä julkisuuteen. Mutta koska tätä lienee ajetun ainakin ko. puolueiden illanistujaisissa, lienee se syytä saattaa kansalaiskeskusteluun kaikkien arvioitavaksi?
Kunnioittaen moniarvoisen EU:n ja kyrvättömien somalipedofiilien & kaikilla häpyvehkeillä varustettujen somalityttöjen puolestapuhuja arvoisa ja kunnioitettu valtakunnan omatunto SEP:n kunnanvaltuustoehdokasa siunauksellanne? - Muistakaa äänestää xxx moniarvoisen Suomen puolesta!
Kansainvälisenä Lastenpäivänä
Seppo Lehto
7.10.1996 Tampere

Jaakko Valaskivi kannattaa:
Yleisradio ja A2 eivät valitettasti voine julkaista somaliongelman ratkaisuehdotustasi edelleenkään. Ise olen kyllä samaa mieltä
17.07.2001.

Myös Lehdon tukijoukot kannattavat:
Kannatamme Seppo Lehdon somaliongelman ratkaisun soveltamista myös maatamme riivaaviin ryssäläisiin: )
esim: paavo.lipponen@eduskunta.fi
mauri.pekkarinen@eduskunta.fi
... ja 198 muuta ryssäläistä neekerimunan lutkuttajaa

Klasun kaksintaisteluhaaste:
Lumivaara suomalais-ugri Mikko Rapo on esittänyt minulle henkilökohtaisen kaksintaisteluhaasteen 30.6. 2001 solvaten minua henkilökohtaisesti mm. täydeksi invalidiksi bolsusuvun Seppo Lehdon ja aseistakieltäytyjä ugriystävällinen Sampsa Rydmannin informaatio aksentin tavoin yhdessä heidän kanssaan --- (Huom! Huomioi Informaatiolähteet, joita Rapo käyttää)
Olen ottanut Mikko Rapon kaksintaisteluhaasteen ilolla vastaan ja kysyn vain paikkaa ja aikaa? Toistamiseen.
Mitä normaaliin standardikuntoluokitukseeni tulee, niin se on A2 1980-luvun alusta SA:ssa, vaikka en enää yli 35-vuotiaana kuulu taistelevaan reserviin uuden käytännön mukaan 38-vuotiaana, niin olin kuitenkin 330 vrk. asevelvollisuudessa ja sen jälkeen ehdolla vakituiseen Panssariprikaatissa ... olen siis invalidi Rapolle ja hänen ikiomille suomalais-ugrilaisille pedofiilikamuilleen: Rydmann (20 vuotta) ja Seppo Lehto; isäni oli aktiiviupseeri niinkuin setänsä ja serkkunsa, jotka olivat Marskin ritareita ja kehuttu maavoimien parhaasta taktisesta taistelusilmästä maavoimissamme aikoinaan.
Olen ottanut tällä e-maililla suomalais-ugri Mikko Rapon kaksintaisteluhaasteen vastaan ja tulen välittömästi viiltämään hänen posket ja vatsan täysin auki omalla upseerinpuukolla hänen kuuluttamansa taisteluhaasteen hengen mukaisesti (kai olet siihen valmis), jos tapaan hänet jossain ilman mitääjn hänen itsensä ilmoittamaa ja kuuluttamaa kaksintaistelupaikkaa antamansa taisteluhaasteen mukaisesti ja jos minä kaadun ja kuolem tässä taisteluusa Euroopan legendaarinen Musta Aateli tappaa ja listii tuhanteen palaan tämän Lumivaara Rapon puolestani. Pyydän myös kaikkia ystäviäni jo nyt listimään Lumivaaran Mikko Rapon hänen minulle antaman taisteluhaasteen mukaisesti ja sen luonteen hengessä.
Aseet tulevat ratkaisemaan; olen tehnyt kaikken saadakseni tietyille henkilöille laillisesti tuomion rikoksistaan poliisin ja oikeusistuimen kautta, mutta ne eivät ole rikoksia suomalais-ugreille ... edesmennyt isäni sanoi, että älä ikinä käytä väkivaltaa missään ja se on vain oikeutettua äärimmäisissä tilanteissa. Nykyinen tilanne on sellainen; kaikki muuta keinot ollaan yritetty käydä läpi, mutta täysin turhaan. Nyt on voimakeinojen vuoro ja julkinen vastaus SUPO:n kirjoittelijan ja värvätyn kaksintaisteluhaasteeseen.
TIKARIT KUPEELLA ja aseet ratkaiskoon kohtalomme vastaanottamani Mikko Rapo-taisteluhaasteen mukaisesti
KLAUS VON GREWENDORP

Esa Taberman lähestyy Klasua:
Olen saanut kuulla,että olette luvannut irtileikatusta päästäni 5000 markkaa ja levitellyt siinä yhteydessä osoitetietojani.
Arvoisa herra Klaus von und zu Arsch! Koska olen kyllästynyt typeryyteenne niin teen minäkin julkisen tarjouksen.! Koska ette ole tappamisen arvoinen,en vaadi ketään ottamaan nirriänne,sillä miehet tapetaan ja koiranpiskejä potkitaan,jos erehtyvät ruiskimaan lahkeelle! Teitä ei voi koiraa loukkaamatta kutsua piskiksi!
TÄTEN LUPAAN,ETTÄ KOLME ENSIMMÄISTÄ HENKILÖÄ,JOTKA TODISTETTAVASTI VETÄVÄT JUUTILAISTA PERSEESEEN JOKO VÄHINTÄÄN 20CM DILDOLLA TAI SIITTIMELLÄÄN SAAVAT PALKKIOKSI 100 MARKKAA KÄTEISTÄ JA AKTIIN TARVITTAVAN MÄÄRÄN HÄRSKIÄ MARGARIINIA.VIISI SEURAAVAA SAAVAT MAINITUN ANNOKSEN MARGARIINIA JA SITÄ SEURAAVAT PALAN KUIVAUSPAPERIA AINA 200 KILPAILIJAAN ASTI! KILPAILU ON AVOINNA NIIN MIEHILLE KUIN NAISILLEKIN ROTUUN JA USKONTOON KATSOMATTA!

Germans Foreverin homolista:
Seuraavat henkilöt ovat homoseksuaaleja, jotka harjoittavat yhdyntää keskenään. Katolisen kirkon mukaan homoseksuaalisuus on kuolemansynti, josta seuraa kuolema.
Pyydämme kaikkia kyseisten henkilöiden kanssa tekemisissä olevia ottamaan huomioon, että he ovat keskenään yhdyntää harjoittavia homoseksuaaleja
Sampsa Rydman
Ronnie Hautala, Turku
Esa Taberman, Turku
Seppo Lehto, Tampere (4.9.1962)
Ilmari Lehto
Ilona Lehto
Teemu Lahtinen, Espoo
Jussi Halla-aho, Helsinki
Mikko Rapo
Sampsa Rydman, Valkeakoski
(lisäksi välttelee asepalvelusta ja ei halua mennä armeijaan)

Mauno Koivisto Klasusta:
Tehtaankadun elätti Klaus Jutkusika on kuohittava ja rautaporttiimme ripustettava
... säälittävistä koiranpaskalta roikkuvista elimistään ja somalikullin lutkuttaja Pekka Paavola somalien maahamme muiluttja ja samoin kuin Tampereen apulaiskaupunginjohtaja Reijo Hautala, joka on antanut tiedotusvälineille kommunistisryssäläisiä lausumia 4.7.2001 Aamulehdessä.
Manu #Ryssäntappaja" ja anusaukon rassaaja
Silmien välliin paskaryssiä, kiitos

Pano Sorsa lähestyy Lehtoa:
Arvoisa Seppo Lehto
Miten on mahdollista, että olette tehneet yhteistyötä yleisesti homoksi tunnetun Klaus Juutilaisen kanssa. Ette kai vain itsekin ole niitä poikia?
http://www.geocities.com/seppojaklasu/kuva.html
Kuva kertoo yhteistyöstänne. Sittemmin yhteistyö lienee päättynyt . Lähentelikö homo Klaus Juutilainen teitä kun teitte yhteistyötä? Suostutteko ko. homon seksi-ehdotuksiin? Johtuiko välirikkonne Juutilaisen seksuaalisista lähentelyistä?
--
// Pano Sorsa
/ panosorsa@artic.net

Lehdon tukijoukot vastaavat:
Asia on painanut Seppo Lehtoa jo pitkään; )
Tarkistin asian puhelimitse Seppo Lehdolta ja hän antoi luvan seuraavan julkaisuun:
SL: "Tapaamistemme yhteydessä koin painostavan tunnelman ja odotuksia jotka eivät olleet tästä maailmasta, ne kohdistuivat pääasiassa miesseksiin ja peittely-yrityksissä käytettiin prinsessahaavekuvia. Mm. mulattiprinsessa edusti Raimo Rosendahlia Turusta, tunnettua Tom of Finland-gay:ta.
Sepon oli kuulemma joskus iltaisin jopa vaikea mennä edes paskalle, kun Kalaus Jutku soitteli maratonpuheluitaan, vonkaten luokseen erilaisilla tarjouksilla mm. stalisnajaa ja uusia cd-sotapelejä ymv. naurettavaa seksuaalista lähentelyä.
Lopulta Sepi ei jaksanut enää vastailla iltaisin, kun todennäköistä oli että siellä on taas Pyynikin iljettävä homo km-tahona esiintyvä ryysybolsu.
Tätä seksuaalista häirintää kesti syksystä 1992 vuoteen 1999.
Seppo ei kertaakaan alistunut Klaus Juutilaisen erilaisiin maanitteluihin, eikä soidinmenoihin. Härskeintä oli vonkaamisensa saunaan pääsystä Sepon kanssa. Lähentelynsä tapahtuivat usein jopa toisten ihmisten läsnäollessa.
Sepon kunniaksi on sanottava, että erittäin suvaitsevana poskisolistina hän ei noteerannut ko. homppelin lähentelyjä, vaan ohitti ne huomiotta. Olihan hän jo aiemmin tutustunut tunnettuun gay-tahoon Raimo Rosendahliin.
Ko. homosteluista voitte kysellä tamperelaisilta km-tahoilta. Mm. Olli Heikkilä tuntee ko. erään tahon, joka voinee vahvistaa ko. jutut.
Suomen km-tahojen uutistoimisto
Taustapiru - km-mielinen uutistoimisto Sinunkin turvaksesi

Kansallismielisen uutistoimiston lisäys:
Klaus Jutkusian perättömät väitteet = HOMON KOSTO
Kuten tiedämme, homot ja muut kieroutuneet ovat pitkävihaisia kaikessa säälittävyydessään, kuten paavo väyrynen ( mitätön kepun retku ), joka on myös organisoinut kepun retkulehdet Seppo Lehdon panettelukampanjan taakse.
KM-uutistoimisto

Claus Wintergrün ja alkanut taistelu:
On selvää, että alkanut taistelu tulee jatkumaan juridisista syistä; väkivalta on viimeinen keino, mihin tartutaan, kun muut on käyty lävitse.
Länsimaisen tapaoikeuden ja lain räikeä rikkomus on ollut Sampsa Rydmannin yhdessä mm. Seppo Lehdon ja Jussi Halla-ahon pitämä kansio. Olemme tehneet siitä tarpeelliset ilmoitukset, mutta poliisi ei ota sitä tutkintaan jne. Päinvastoin täällä hoippelehtii jokin täysin seköpää idiootti, joka sallisi tälle ugripuolelle kaikki mahdolliset käyttäytymiset meitä vastaan, mutta jos me käytämme vastustajien aseita ne ovat laittomia. Siinä mielessä otin henkilökohtaisesti vastaan Mikko Rapon taistelukutsun; ihmettelen vaan, että lähettelee moisia ja eikä sano paikkaa ja aikaa. Nyt on kysymyksessä anarkian nujertaminen tulkoon se, mistä suunnalta tahansa tai keneltä tahansa.
Meillä on monia valtteja; Berliinissä on erityinen pangermaaninen järjestö, jokja kerää aineistoa terrorista ja väkivallasta aiheeseen liittyen. Sitten meillä on Musta Aateli, jonka kanssa vastakkain joutuminen ei ole mukavaa. Sitten meillä on vielä erinäisiä vahvoja valtteja, joita en tässä mainitse, mutta niiden avulla pääsemme Suomessa kenen tahansa niskan päälle.
Suomlais-ugri anarkistien hommat voi päättyä erittäin ikävävästi ja historia on teidän kohdalla surutonta kerrottavaa ja sitä ette voi poistaa omalla häiriökäyttäytymisellänne tänne; lisäksi häiriköt ovat niin nuoria (Sampsa Rydman tai tyhmiä Mikko Rapo (käyttää tuomioistuimeen toimitetun diagnoosin mukaan mielisairasta omana tietolähteenä) Mikko se kaksintaistelu? Tietolähteesikään ei ole tullut, kun olen antanut hänelle ajan ja paikan , jonne itse olne saapunut. Muista Mikko sitten, että kun olet antanut minulle kaksintaisteluhaasteen meidän väliseen taisteluun ei laki yllä ,,, voin jo arvata laisesi täyden provokaatiokirjoittelijan kunnian; sitä ei ole ollenkaan teksteistä päätellen.
Siis tila pysyy Status Quona, koska suurta vahinkoa aiheuttaneet asiat ovat voimassa ja koska oikeusjärjestelmämme sallii tämän näille kasaarijuutalaisten verivelji ugreille; vapaamatkustahille. Me taistelemme konkreettisesti, koska muuta vaihtoehtoa ei ole olemassa; onnemme ja kohtalomme on miekankärjessä. Ugreillahan se on ollut aina kätyryydessä tms. historiassa.
Rauha tulee vasta silloin, kun kaikenlaiset laittomat mediaan halvan julkisuuden toivossa levitetyt ovat poistetut. Tekijät typeryydestänsä johtuen eivät ymmärrä, että ne vahingoittavat heitä itseäänkin. Mutta heidän tason tiedämmekin.
Claus Wintergrün

Lehto lähestyy Tarja Halosta tukevia perverssejä:
Karjalan Vapautusarmeijan vastaus Tarja Halosta tukeville perversseille ja henkisesti alamittaisille tahoille:
Homo- ja lesbosuhteet vääristävät kansakuntamme terveen geneettisen perimän ja vaarantavat kansankunnan kannalta terveet käyttäytymismallit;

Arto Jokinen lähestyy Lehtoa:
Hei pelkuri tarjoukseni että tavattaisiin on yhä voimassa.
arto

Ilmari Lehto vastaa:
Persettäkö olisit jakamassa julkisella paikalla?
Oletko ryssäläinen perseenjakaja? - Onko perseesi edes puhdas?
Ryssänliiskaaja

Lehdon tukijoukot kommentoivat:
Ryssäläisillä on kova rahapula?
... eikä aikakaan paranna sitä. Paitsi suomalaisilla ryssäläisillä, jotka saavat rahoituksensa suoraan budjettivaroista, ... valitettavasti
Taustapirut

Lehto analysoi Klasua:
Kalaus Seemi-Ryssälle ei ole annettu sitä millä ymmärtää; (
Sananlaskut sanovat: "Se, jolle on annettu, voidaan jtkn vaatia, mutta se joka on jäänyt paitsi, ei siltä mitään voi vaatiakaan." ( mukaelma )
Mm. sotilaspassinsa väärentäminen, lukuisat fax- ja e-mail-väärennökset ovat ominta Klaus Juutilaista.
Hänen toistuvat sanalliset / kirjalliset viestinsä niin internetissä ( eri keskustelupalstat / e-mailit ) kertovat karusti ko. Tehtaankadun lähettilään syvästä henkisestä alennustilasta ja kepulaisryssäläisestä sekaantumisestaan km-tahojen valheellisiin panetteluihin. - Alentavinta ryssäläisyyttä on ns. kolmansien eli viattomien osapuolienkin häpeämätön panettelunsa ja herjaamisensa.
Sitä antaisiko Jutku-Ryssälle anteeksi edes edesmennyt "isänsä" saati vielä elossaoleva äitinsä?
Tosin eihän hän äidistää paljon tiedä, kun kaupungilla kerrotaan kuinka ko. häiriintynyt pervo kirmaa karkuun kun äitinsä tulee hollille.
PS:( Jutkusian vapaalla olo palvelee lähinnä ryssäläisiä tahoja. - Mutta me jotka omaamme lapsia saamme olla varuillamme tämän Jammu-Siltavuoren inkarnaation takia.

Lehdon tukijoukkojen lehdistötiedote intialaisista naisista:
Lehdistötiedote intialaisten soveltumattomuudesta ns. arjalaisina Suomen suvun jatkajiksi
Ainakin intialaisilla on niin kireä tavara, ettei avioliitosta kannata haaveillakaan Kyllä suomalaisen naisen sukuelin soveltuu parhaiten sukupuoliseen kanssakäymiseen ja isomman perheen perustamiseen kuin nussu vierasperäisen kanssa.
PS:) Luvan kanssa on yritetty tunkea sisään, mutta kun ei terskaa pitemmälle saanut kun alkoi hirveä valitus ja joutui toisella kädellä itse lypsämään mällit irti ja toisella raottelemaan suklaahuulia

Anni Mattila kommentoi:
Kylläpä sitä taas ollaan niin rivoja että..... Oletko informoinut vaimoasi näistä "seikkailuistasi"

Lehto vastaa:
Vaadimme Annikki Mattilaa lisääntymään koska ollee hedelmällisessä iässä ja altiina suursuomalaiselle spermalle?
JAKELU TIEDOTUSVÄLINEET, SETA JA KM-LIIKE

Lehdon lisäys:
VAROITUS: VAROKAA NEEKERINSPERMAA JA NEEKERIVITTUJA
MIKÄLI AITOSUOMALAINEN ASTUU NEEKERIÄ, NIIN ON SE PERIMÄÄMME VAARANTAVA KANSALLINEN HÄTÄTILA

Piia Kouame lähestyy Lehtoa:
Olen jo aikaisemmin pyytänyt teitä ystävällisesti positamaan ko. sähköpostiosoitteen postituslistaltanne. Miten kummassa lienee sinne joutunutkaan?!!??!!!
Piia

Lehdon vastaus:
Vastaa oheisiin kysymyksiin, kiitos? -
1) Onko alaikäiset tyttäremme tarkoitettu neekereiden nussittaviksi?
2) Tunnustavatko hurrit periytyvänsä raiskatuista suomalaisnaisista? - Viikingit asialla?

Moussa Khoumeri ja Tampereen hallinto:
Saatanan ryssäläiset luteet Tampereen hallinnossa = Persekarvanne kärvennetään lopullisesti hirttämällä teidät Ryssänkirkon aitaan ja juottamalla teille vastatapetun somalipaskan aids-verta
ARMOTTOMAT VALKOISEN ARMEIJAN EDUSTAJAT TAMPEREELLA

Esa Torspo lähestyy Lehtoa:
Hei Sepe!
Olen mielenkiinnolla seurannut mouhoamistasi tässä noin vuoden ajan, kun jostain kumman syystä idioottimaiset kirjoituksesi tukkivat inboxiani päivästä toiseen. Hyvät nauruthan noista saa, eipä silti. On täällä Suomessakin todella tyhmää porukkaa, kun lueskelee noita sinun ja pilottitakkiystäviesi juttuja. Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.
Mutta asiaan. Tuo "Karjalan Vapautusarmeija"-höpötyksesi on kyllä kaiken huippu! Tuskinpa olet millään tavoin tietoinen esimerkiksi karjalaisesta kulttuurista, saati että omaisit joitain siteitä Karjalaan. En ainakaan tunne, että heimossamme olisi noin tyhmiä ihmisiä. Älä sinä puutu asioihin, joista et tiedä mitään. Jatka vain pilottitakkipoikiisi yhtymistä, mutta jätä aikuisten asiat terveille aikuisille. Jos kuitenkin tunnet tarvetta osallistua poliittiseen keskusteluun, aloita ensin vaikkapa tutustumalla kansainvälisen politiikan tieteenalaan, siirry siitä valtio-oppiin ja erikoistu vaikkapa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Ehkä sen jälkeen leukasi alkaisivat jauhaa jotain muutakin kuin tuota lapsellista populistista paskaa, joka ei saa kuulijoita muista kuin liimanhaistelijaystävistäsi.

Lehto vastaa:
On kiva, että olen voinut immeisen elinikää pidentää, mutta valitettavasti taidat päätyä likvidointilistalle, mikäli olet ryssäläinen, etkä vain huviksesi huumorintajuamme kokeileva liimanhaistelija?
Me AKS:n valajäsenten perilliset tiedämme mikä on oikein, emmekä tarvitse linjamme vahvistukseksi ( lue = heikentäjiksi Paasikiven-Kekkosen tyylistä puhdasta ryssäläistä liturgiaa )
RYSSÄLÄISET NS. "OHJEESI" VOIT TUNKEA OMAAN RYSSÄLÄISEEN AHTERIISI.
MEILLÄ ON VOIMAA, TAHTOA YHDESSÄ MIEHESSÄ / NAISESSA ENEMMÄN, KUIN PASKARYSSIEN KÄTYRIARMEIJASSA, MIHIN SINÄKIN ILMEISESTI KUULUT.
SUURSUOMALAINEN KANSANLIIKE AKS:N JA LAPUAN LIIKKEEN TIELLÄ

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Onko Seppo, vaikeaa valita eri sivupersoonien välillä. Tuollaista persoonallisuusjakuatumista nimitetään myös skitsofreniasksi. Sitä voidaan hoitaan, joten mitäpä jos menisit käymään terveyskeskuksessa ja kertoisit lääkärisedälle ongelmistasi.

Lehto vastaa:
Wir haben keinen Möglichkeit zu Arz gehen
... dafur wir sind einen UGI ohne FuSS
... haben Sie etwas anderes zu sagen?
Laufen Sie Anni ohne fuss?
Ihre UGI

J J lähestyy Lehtoa:
Lopetteleppa lähettely ettei tartte antaa asiaa eteenpäin. Olet luvatta jostakin napannut sähköpostiosoitteeni !

Lehto vastaa:
Paviaani-Putinin silvotun tynkä-Suomen vierailun alla vapaaehtoisia pomminheittäjiä kaivataan, kiitos
Ensimmäinen ryssäläisen paviaani-Putinin liiskaaja saanee 100 hehtaaria maata Laatokan rannalta
Suomen kansan vapautusarmeija

Germans Forever lähestyy Lehtoa:
LEHTO!!!!!!!
Sinut kuohitaan vielä! Te ugripaskat ette kaunista maata haltuunne saa!!!!!!!!!!!!

Lehto vastaa:
Jutkusika on ollut kuohilas syntymästään saakka; )
... samoin kuin maamme ryssäläinen puolueapparaatti ns. valhedemokratina eli Ryssän suodattamana väyrysjaakkolaaksoina.
Km-tahot

Lehdon tiedote Putinin vierailusta:
PAVIAANI-PUTININ VIERAILU LESBO-HALOSEN LUONA TAPAHTUU PIAN. APAINAMIES AIKOO KUULEMMA TUODA LESBO-HALOSELLE RYSSÄLÄISEN MAATUSKAN PILLUA NUOLEMAAN. LESBO-HALONEN ON ANTANUT ARAJÄRVELLE LUVAN OTTAA PAVIAANI-PUTINILTA SUIHIN JA TARJOTA VIELÄ PERSETTÄKIN PASKAELÄIMEN JYYSTETTÄVÄKSI.
PUTIN-VIERAILEE MYÖS VESAPAPERINSA KLAUS JUUTILAISEN LUONA TAMPEREELLA. KLAUS JUTKU NUOLEE PAVIAANI PUTININ PERSEEN PASKASTA PUHTAAKSI SEN JÄLKEEN KUN KO. EPAKKO ON KÄYNYT PASKALLA. TAMPERELLA PAVIAANI-PUTIN KÄY KÄY VIELÄ IMETYTTÄMÄSSÄ ELTAANTUNUTTA ELINTÄÄN BORIS VERIKOVILLA.
LISÄKSI PAAVO.LIPPONEN@EDUSKUNTA.FI , ESKO.AHO@EDUSKUNTA.FI YMV:AT TAHOT OVAT LUVANNEET IMEÄ PAVIAANIMIEHEN ELINTÄ SUOMEN VIERAILUN AIKANA.

J J kommentoi:
Hirtä itsesi tai mene hoitoon, mieluiten sähköshokkihoitoon ja ryve siellä !

Lehto vastaa:
Paviaani-Putinin kuolema päivä päivältä lähempänä?
.... kello käy ....
..... osallistu kansakunnallisiin talkoisiin? ....
Ryssän sotarikolliset vastuuseen vaikka hirttämällä

Gay Wasa lähestyy Lehtoa:
RASISTI!

Lehto vastaa:
Ryssäläisyys on maatamme riivaava syöpä
... siihen viiteryhmään kuulutte tekin saatanan svekomaaniryssäläiset kyrvänlutkuttajat
Kansakunta suureksi ja homosvedut kaivoon, sekä kansi kiinni

Lehto ihmisoikeusrikoksista:
MITEN VIRALLINEN SUOMI SUHTAUTUU OMIIN KANSALAISIIN TOIMEENPANTUIHIN IHMISOIKEUSRIKOKSIIN?
.... ONHAN HUOMATTU, ETTÄ RYSSÄ-SIKA SAA, SAMOIN KUIN SOMALIT HARJOITTAA IHMISOIKEUSRIKOKSIA NS. OMIA KANSALAISIAAN TAI YHTEISÖÄÄN KOHTAAN.
MUTTA MITEN ON YMMÄRRETTTÄVISSÄ VIRALLISEN SUOMEN IHMISOIKEUSRIKOKSET JA VIERASPERÄISTEN SUOSINTA?
SEPPO LEHTO MIEHITTÄJÄ-RYSSÄNKURKUTTAJA
PS:) Viime sunnuntain HS:ssa Antti Blåfield käsitteli ko asiaa ansiokkaasti. Kysehän on siitä kuin virallinen Suomi sulkee silmänsä satojentuhansien ihmisten luukuttamiselta ilman toivoa tulevaisuudesta. Samaan aikaan vierasperäisille annetaan mahdollisuus aloittaa elämä ns. "Puhtaalta pöydältä". Oman maan kansalaisilta ko. etuus on evätty.

Ari Vatasen kannanotto:
Olemme Seppo Lehdon kanssa samaa mieltä miehitettyjen alueidemme palauttamisesta. Mutta kyllä venakot sentään nussitaviksi kelpaavat, ... kumin kanssa.
The office of Mr. Vatanen thanks Seppo Lehto.

Susanna Pasula Helsingin Sanomista haastattelee Lehtoa:
Hei,
Kun aikaa on rajallisesti, pistän heti muutaman kysymyksen.
Mitä aiotte saavuttaa viestien lähettelemisellä?
Kuinka hyvin uskotte, että sanomanne on mennyt perille?
Kuinka monet saavat sähköpostiviestejänne?
Ovatko ihmiset koskaan vihastuneet? Jos ovat, niin miksi?
Miten ehditte lähetellä näin paljon postia?
Terveisin
Susanna Pasula

Lehto vastaa:
Arvoisa Susanna Pasula; ) Aika samoin, kuin suursuomalaisuus ei tunnusta rajoja ( ainakaan ryssäläisiä rajoja )
Tarvittaessa olen valmis huomenaamulla antamaan lisävastauksia kun pääsen uudelleen päätteen ääreen.
Mutta kysymyksiinne / vastauksiini:
1) Mitä aiotte saavuttaa viestien lähettelemisellä?
Vastaus: Suursuomalainen vastarinta alkutaipaleellaan, samoin kuin liki korreloiva fennomaaninen liike suursuomalaisuuden elähdyttämänä alkoi vaatimaan aikanaan miehittäjä-Ryssästä vapaata itsenäistä Suomea. Minä jatkan sitä samaa toimintaa tässä ajassa silvotun tynkä-Suomen eheyttämiseksi kokonaiseksi Suomeksi.
Suursuomalaisen vapausajattelun seurauksena Jääkäriliike, Vapaussota 1918, Suojeluskunta ja Lotta-Svärd-toiminta ( sinisen hakaristin suojeluksessa ), talvi- ja jatkosodan urheat puolustautumiset, valvontakomission aikainen asekätkijä-toiminta, jne. .... kaikkia meitä on valaissut sama suursuomalainen valaistuminen isänmaamme ja kansakuntamme ohjaamiseksi oikealle tielle vapaaksi miehittäjän ja sellaisten edustajien vääristä mielikuvista mm. itsenäisyytemme synnyn rajasopimusten suhteen ( 14.10.1920 Tarton rauhansopimusten artikloiden kunnioittaminen kaikilta kohdiltaan ). Lisäksi pyrimme saamaan suomenkielelle täyden statuksen koko pohjolassa Norjasta Itä-Karjalaan ja Inkerinmaalle. Miehitetyillä alueillamme asia ratkeaa aluepalautuksella.
2) Kuinka hyvin uskotte, että sanomanne on mennyt perille?
Vastaus: Viestien läpimeno on parantunut koko ajan vanhan sanalaskun mukaan ( parantanut kuin sika juoksuaan ). Valituskirjeitä on tullut Suomesta, Moskovasta, Äänislinnasta ( Petroskoista ) mm. paikallisparlamentista, Petroskoin yliopiston juutalaisilta historioitsijoilta ja Carelia-lehdeltä, Norjan, Ruotsin, Hollannin, GB:n ( Englannin ), Saksan ns. opiskelijoilta, kansallismielisiltä, komuilta, poliitikoilta, lehtimiehiltä, historioitsijoilta tmv:lta eri tittelein varustetuilta tai sellaisiksi esittäytyneiltä.
Huvittavimpia ovat olleet mm. Saksasta tulleet suomalaiskommentit "äärioikeistolaisuudesta" tmv. valheellisista ryssäläisistä tulkinnoista tai Ruotsin Vänsterpartiet-tahoilta tulleet uhkaukset rikosilmoituksista, joiden mukaan olen syyllistyntyt kansanryhmien vastaiseen kiihottamiseen mm. ruotsalaisia, venäläisiä, homoja, lesboja, somaleita ymv. vastaan. Väitteiden mukaan ovat lähettäneet rikosilmoitukset minusta Ruotsin Suojelupoliisiin ja muille viranomaisille, sekä Suomen KRP:lle. - Tiedä häntä, mitä lie ryssäläissvekomaanisia höpinöitä samaan sarjaan kuin luokittelen muutkin vastaavat katteettomat syytökset. Itseasiassa olen jo ko. "toiminnasta" tai sellaiseksi oletetusta saanut viimeisen ½ vuoden aikana kaksi syyttämättäjättämispäätöstä. Joten se siitä.
3) Kuinka monet saavat sähköpostiviestejänne?
Ymmärtääkseni erilaisten postituslistojen mukaan mitä aina itse saan "kopioina" ( virallinen käyttämäni termi ) vastaanottajia on pelkästään Silvotussa tynkä-Suomessa kymmeniätuhansia, samoin kuin kussakin kohdemaassa. Vastaanottajalistoja on deletoitu eri tahojen toimesta, vaan turhaa työtä tekevät. Eihän tuo iso vaiva ole pläjäyttää vanhoja uusintoina eri reittejä? ( Näin olettaisin, enhän voi virallisesti asiasta tietää, kerta ko. asiahan on ryssäläisen oikeuslaitoksen mukaan jtkn. muuta kuin isänmaan asian edistämistä )
- Lisäperustelu: Onhan minulla jo voimassaoleva Suomen ennätys 2 kansankiihotustuomiota KKO:ta myöden, joista toinen on jo muutettu vankeudeksi).
4) Ovatko ihmiset koskaan vihastuneet? Jos ovat, niin miksi?
Taisin jo vastatakin osittain ko. kysymykseen. Mutta virallinen oletukseni: Viestien vihamieliset vastaanottajat ollevat ja ovat olleet pääasiassa ryssäläisiä Leonid Willevich Laakso ( kgb-upseeri ja Ria Novostin johtaja ) - tyyppisiä tahoja ja kaltaistensa nuoleskelijoita, sekä muita orjamielisiä miehitysvääryyden palvelijoita, sekä erilaisia svekomaanisia homo- ja lesbotahoja.
5) Miten ehditte lähetellä näin paljon postia?
Isäni ( v. 1909- 1986 ) osallistui sotiin miehittäjäämme vastaan aina Itä-Karjalan Poventsaa myöden. Kukaan ei liene häneltä kysynyt kuinka hän hennoo jättää perheensä oman onnensa nojaan? ... Sehän oli suorastaan isänmaallinen velvollisuus puolustaa maataan.
Nähtävästi tänä päivänä parhain palkka maksetaan isänmaan asian unohtamisesta ja miehittäjä-Ryssän avittajana toimimisesta ( vrt. Suomenmaa-lehden artikkelit tammi-helmikuussa 1997, jolloin mm. KGB ja Supo kävivät yhteistyötä aluevaatimustemme torjumiseksi ). Nostin herjakanteet nimeni tahraamisesta, vaan vastapuolipa leimasi minut uhkaajaksi ja minulle sekä rikos-, että siviiliprosesseissa muutama kymppitonni vastapuolelle korvauksia. Kiittäkää ko. tahoja ( Seppo Nevala, Seppo Kuisma Suomenmaa-lehti, Leonid Laakso Ria Novosti = KGB:n upseeri, asuu Orimattilassa ) kannustuksestaan totaaliseen miehittäjä-Ryssän vastaiseen työhön. Lopullinen tavoite on tietenkin helpompi mieltää, kun sen tavoittelemisesta on saanut "pieniä tai suuria ns. kolhuja".
Toivomukseni on että erehtyisivät vielä kerran ylimitoittamaan herja- ja panettelukampanjalla, sekä muilla ryssäläisillä agressioteoillaan minut aitoon AKS-läiseen Ryssävihaan. ... Se aito henki elähdytti aikanaan maamme kenraalikuntaa ja puolustusvoimain komentajia. Se, mikä on tapahtunut Balkanilla, voinee olla hyvinkin huomispäivää .... täällä, tänään ja nyt, ennnenkuin ryssäläiset kerkiävät reagoida muuten kuin allensa päästämällä.
Itse olen isäni toisesta avioliitostaan eli v. 1962 syntynyt. Mielestäni ei pidä pojasta polven huononeman. Minulle kansakunnalliset oikeusvääristymät ja niiden oikaisu ovat ensisijaisia asioita. Muistanette varmaan kuinka valtakunnan syyttäjä, oikeusministeriö ja KRP ovat haudanneet Suur-Suomi ry:n nimissä tekemäni Ryssän sotarikollisten luovutuspyynnön syksyltä 1998.
- Sama asioiden peittely jatkuu myös miehitettyjen alueidemme palautuksen suhteen. Jollei näin tärkeisiin edes yhdellä ( tai taustatahoillaan ) ole aikaa, niin mihin sitten sitä aikaa pitäisi käyttää?
Isänmaan Asialla r.y:n ja Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y:n pj. Seppo Lehto
PS:) Olen menettänyt uskoni vain Dalai Lama-tason vaikuttamiseen. Uskon, että Irlannin malli 2-taso vaikuttamisesta ( IRA - Sinn Fein ) ollee avain silvotun tynkä-Suomen ryssäläisten raivaamiseksi ja miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi.
Hyvää päivänjatkoa Susanna Pasulalle, toivottavasti vastasin täydellisemmin kysymyksiinne kuin ryssäläissvekomaaniset Tehtaankatu-broilerit sensuroidun KGB-puoluekoneistomme edustajina?
Ystävällisesti kansakuntamme asialla:
Armoton miehitettyjen alueiden palauttaja Seppo Lehto

Lehto kommentoi ryssää:
AINOA OIKEA TAPA MAKSAA miehittäjä-RYSSÄLLE ON LATINKI SILMIEN VÄLLIIN; )
Miehittäjä-Ryssä nauttii Silvotun tynkä-Suomen oikeuslaitoksen oikeussuojaa väärinperustein siinä kuin 1947 miehityssopimus oheisryöstösaaliineen.
Samoin on Seppo Lehtoa kohdeltu väärin ryssäläisten ns. poliittisten miehittäjän sotarikoksia suojelevien prosessien kautta.
Seppo Lehtoa on yritty valjastaa samoin kuin kansakuntaamme miehittäjän maksumieheksi. Tarja Halonen ja valtioneuvosto laittavat jo nyt budjetista vuosittain satoja miljoonia vastikkeetta miehittäjälle.
Armoton ryssäntappaja myös täällä
Saatanan ryssäläiset ketaleet pitäisi keittää elävältä ja unohtaa oikeus ja kohtuus, niin kuin hekin ovat unohtaneet.

Lehto lähestyy Poliisi-TV:tä:
Arvoisa Poliisi TV: Menikö ohjelman vetäjillä löysät suoleen tmv:aa, kun ohjelmatiedot eivät pitäneetkään paikkaansa?
Sensijaan näytettiin jälleen kerran jotakin apinahäkistä karannutta vantaalaista somalimongertajaa, jonka paikka on jossain muualla kuin Vantaan valtuustossa.
Kysymme antoiko Juha-Veli Jokinen somaliapinan vetää itseään hanuriin? ... jotta vaikenisi aitosuomalaisten mielipiteistä mokomia somalipaskoja kohtaan?
KM-ten uutistoimisto:
BABYLON NYT = SAASTAISTEN MULTIKULTTIEN LIISKAUS

Lehto samasta asiasta:
Vähemmän arvoisa Poliisi TV
Onko ko. ohjelmanne vain ja ainoastaan pyhitetty saastaisten somaliapinoiden näyteikkunaksi?
Multikulttien Lahja = Aids, kuppa, narkomaanit jne.

Haiseva ja Oksettava Neekerinsperma tukee Lehtoa:
mutakuonojen vastaiseen taistoon - käykäämme rintarinnan?
Tervetuloa mutakuonojen vastaiseen taistoon
Ottakaa yhteyttä:
multikulttien_lahja@yahoo.com
ELÄKÖÖN SEPPO LEHDON MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN JA MUTAKUONOJEN VASTAINEN TAISTELU
KOHOTTAKAAMME KOLMINKERTAINEN ELÄKÖÖNHUUTO SEPPO LEHDOLLE

Haiseva ja Oksettava Neekerinsperma jatkaa:
Missä viipyy ryssäläisten tovereidemme soidinhuuto kutsuumme mutakuonojen rankkiämpäristä?
Olemmehan tänne saapuneet Moskovan koneella jo vuonna 1990 Eva Alapesuallas Bideen ja Outin Ojalan lesbokerhon avittamana
Haisevat mutakuonot - eläköön?

Lehto kommentoi:
Me kansallismieliset olemme ihmeissämme, kun "Haisevaa-ja-Oksettavaa Neekerinspermaa" tilanneet tahot eivät ilmottaudu nauttimaan sitä julkisesti
Kuten:(
eva.biaudet@eduskunta.fi
outi.ojala@eduskunta.fi
... sekä muut rotupetturit

Toni Munamankeli lähestyy Lehtoa:
hei.
koska en ole halunnut tälle postituslistalle omasta halustani mutta mulle kuitenkin tulee jatkuvasti natsipostia ja muuta hourumeiliä niin tässä mun oma satsaus listalle (jos joku vois ilmoittaa miten täältä pääsee pois kun Mikko-poika ei sitä tee, se on yks "hetero" jota mun piti jyystää, mutta se suuttui kun mainitsin sen päiväkirjassani ja kostoks ilmoitti mut tälle helvetin hihhulilistalle!!!)
mun viimeisin päivisotteeni 19-v poitsun pokasta. Loput löytyy mun kotisivulta:
www.geocities.com/SoHo/Nook/1029/tam00.html
terv. Toni

Lehto kommentoi:
Onko tämä börje Juutialaisen homokaveri? Tosin Juutilainen ei jaksane edes miesten perässä juosta kun kaikki aika menee Monacolaisen huora Staphanien kuville runkatessa.

Lumivaaran vapautusarmeija kommentoi:
Homot on perseestä. turpiin vaan!
Seppo Lehto on ihan oikeassa kun hän sanoi että homoille on käyttöä laatokassa ravunsyötteinä kunhan Karjala saadaan takasin
Vittuun kaikki ruotsalais-börje- homot!
Ryssät ja ruotsalaiset on ihan perseestä ja homot kanssa!

Tarja Halonen Karjala-kysymyksestä:
Myö ollaan vakuutteneita siitä että Ryssä lentää kuin ruippupaska lokin perseestä alueiltamme;)
=====
Petsamo, Salla-Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saaret on tältä kansakunnalta ryöstetty, raiskattu ja riistetty miehittäjä-Ryssän laittomaan taloudelliseen ja luontoarvojakin pilaavaan käyttöön.
Kansakuntamme huomattavat luontoarvot, kulttuurimaisema, muinaismuistot ja taloudelliset resurssit on saatava kansakuntamme käyttöön miehittäjä-Ryssän hallusta.
Tervetuloa mukaan "veljet valkoiset ja siskot punaiset"! ( sävel suojeluskuntalauluista, olkaa hyvä )

Mari Lacey lähestyy Lehtoa:
Lopettakaa moinen roskan lahetys hyvissa ajoin ennen kuin teemme rikosilmoituksen!

Lehto vastaa:
Novomedian ( Lue = KGB:n lehdykkä ) ryssäläiset ryssävitut saavat tunkea kuolleen aasin vehkeen sisäänsä, olkaa hyvä;) Mari Ryssävittu ( = Mari Lacey lacey@novomedia.fi haisevan ja saastaisen Ryssäsian äänitorvi.
NOVOMEDIASSA TYÖSKENTELEVÄ LEONID W. LAAKSO ( KGB )ON SAANUT TAPPOTUOMION:)

Tarja Halosen muistutus Susanna Pasulalle:
Tärkeä tiedote Susanna Pasulalle, olkaa hyvä ja toimikaa .... pärkele
Tarja Halonen
Mariankatu
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi
Helsingin Sanomien susanna.pasula@sanoma.fi - Vastatkaa kiireesti Suomen vapaussoturin Teille lähettämään tiedusteluun haastattelunsa tiimoilta.
Kiitos, .... toivon ettette paljasta yhteistyötämme Seppo Lehdon kanssa?
Tarja Halonen presidenttinne
PS:) Tervetuloa yhteiseen saunotteluhetkeemme Seppo Lehdon kanssa, vaikkapa selkiä pesemään?

Arska lähestyy Lehtoa:
Hei vitun kusipää etkö osaa lukea! EN OLE KIINNOSTUNUT LÄHETTÄMISTÄSI MAILEISTA ELI LOPETA NIIDEN LÄHETTELY!!!ELLET YMMÄRRÄ NIIN TARVII VARMAAN LÄHETTÄÄ SULLE YKS KUNNOLLINEN VIRUS NIIN LOPPUU TOI LEIKKIMINEN!
TER: VITTUUNTUT

Lehto vastaa:
Rauhoitus nyt Arska ennenkuin "arska joutuu tehtaalle".
Kiitos KM-uutislehti sinunkin parhaaksesi
PS: Lähetä viruksesi ryssäläissvekomaanisille tahoille.

Arto Jokinen lähestyy Lehtoa:
Sähän asut Hervannassa. Mä tuun käymään.
arto

Lehto vastaa:
"Arto Jokinen" tlarjo@uta.fi muista ottaa hiivat mukaan niin käyt paremmin; )

Lehto tiedustelee Klasulta:
Onko Klaus Jude muistanut varoa neekerinspermaa?
Somebody helps you to get orgasm? ... while your are pumping your Barbara ... in deep sorrow, because you never are gonna get woman.
"Gimme, gimme in the midnight" ... kaikukoon vain ryssäläisessä päässäsi "täältä ikuisuuteen".

Lehto lähestyy presidentti Putinia:
When Russian murdering shitheads are going to pay their depts to those who survived from Gulags?
... and to Finland, whose territories: Petsamo, Salla-Kuusamo, Karjala and the islands of Finland`s Gulf are still occupied by Russia
... of course, when shall baboon-Putin going to go or taken to court in Haag alike Slobodan Milosevic?
Seppo Lehto
Ruthless Russiankiller
( including the KGB-cases in Finland like leonid.laakso@novomedia.fi )

Paviaani Putin vastaa:
Rotupetturit hirteen; )

Lehto kommentoi:
Kyllä asia on jämpti niin; ) Maatamme ryssitetään senkun keritään. Tampereen katukuvassakin kuuluu aivan liikaa ryssänmolotusta.
Ehdotukseni on että ryssänmolotuksesta pitää joutua kepitettäväksi, samoin kuin somalimongerruksesta
Jutkusian Paljastaja

Lehdon toimintaehdotus:
Tappakaamme Ryssiä kirveellä!
Ryssänpaskoista voidaan päästä eroon myös hyväksi havaitulla Lalli-metodilla eli kun ryssäläinen tulee vastaan lyökäämme ko. tuhoeläintä kirveellä päähän niin että saastaiset ryssänaivot valuvat mahaan. Tähdätkäämme suoraan miehittäjän otsalohkoon.
Ryssän tapon jälkeen voimme runkata ja heittää mällit saastaisen teuraan päälle yleisen halveksunnan merkiksi
Lallin henki elää. Miehittäjä-Saatanat on lyötävä hengiltä ilman armoa. Eläköön suomalaisten puolustautuminen miehittäjiä vastaan!

Nimim. Lahtarit lakoon lähestyy Lehtoa ja Klasua:
Kumpi teistä natseista on enemmän "pihalla"? Todella vaikeaa sanoa

Lehto vastaa ja raportoi Klasun vaiheista:
Juutilainen on nyt "sisällä" - Pitkässäniemessä Ainakaan Jutkusika ei ole enään "pihalla" vaan hoidettavana Pitkässäniemessä. Kuten olette huomanneet ko. epatto ei ole enää spammannut Ryssäläisiä oksennuksiaan km-ihmisten maileihin.
Juutilaisen toimitti Pitkäänniemeen poliisi aiheuttamansa yleisen häiriön jälkeen. Toissa viikolla kohtasi Tampeeen pääkirjasto Metsosta tuelvia ihmisiä rujo näky: Juutilainen roikkui Elias Simojokea esittävässä Vapaudenpatsaassa. Juutilaisen himo imeä km-mielisten kyrpää oli saanut rujon ilmenemismuodon kun Juutialainen oli imemässä tunnetun km-hahmon Elias Simojen patsaan kivikullia. Poliisin täytyi poistaa perverssi väkipakolla. Nyt tiedämme, että Tampereen patsaissa näkyvä valkoinen aine ei välttämättä ole pulunpaskaa.
Toivokaamme, että Juutialaisen sulkeminen pakkolaitokseen on pysyvää laatua.
Juutilainen ei ole muuten mikään natsi vaan tavallinen ryssäläinen jutkun ruhjake, joka epätoivoisesti on yrittänyt kerjätä miesseksiä Suomen km- ymv:ilta tahoilta.

Lehto raportoi Putinin toimista:
17.7.2001 Tosiasiaa paviaani-Putinin Suomen vierailun alla = Putin on pedofiili, negrofiili, homo ja kannibaali- kuten muutkin kaltaisensa Ryssäsiat
Ryssän ulosteaukko Vladimir Putin tuotattaa irstailuihina 8-10 vuotiaita tsetseenipoikia, joita panee sitten perseeseen. Kun paviaani putin on rynkyttänyt tarpeeksi poikien anusta irstaalla ja iljettävällä haisevalla ryssänkyrvällään ja on valmis laukaisemaan inhottavan ja ällötävän ryssäläisen mällilastinsa, kaivaa tuo ihmispeto miekan esiin ja katkaiseen pojan kaulan juuri kun mälli lentää. Siinä sitten apinamies nautiskelee pojan kuolinkouristuksista kyrpä päättämän pojan perseessä. Toimituksen jälkeen apina runkkaailee ja vetää parti työntöä pojan veriseen kaulaan.
Myöhemmin paviaanimies antaa pojan ruumiin kokeilleen jotka valmistavat siitä paviaaninruokaa irstailijan nautittavaksi.
Näin Ryssällä. Ei ole mitään syytä miksi Paviaani-putinia ei voisi lopettaa kuin vesikauhuista elukkaa!

Lehto kritisoi peräreikäseksiä:
Persereikäseksistä pitävät homot ovat kansallinen turvallisuusuhka ollessaan armeijan palveluksessa.
Peräreiänritarit ovat altiita ryssäläisten tahojen kiristykselle mikä nähtiin taas taannoin pääesikunnan vakoilujutussa.
Armeijan (ja valtionhallinnon) on poistettava homot keskeisiltä virkapaikoilta, jotta ryssäläisten muodostama kiristysuhka vähenisi.
Myös eduskunta on siivottava homoista. Ryssäläisillä on selkeä tapa kiristää eduskunnan ja hallituksen tunnetuja homoja ja saada heidät päättämään ryssälle mieluisista asioista.
Mm. kimmo.sasi@eduskunta.fi on tunnetusti homo ja elää kulissiavioliitossa. Kyseistä ruskeanreiänritaria kiristämällä Ryssä on saanut paljon edullisia kauppaehtoja ymv.
KANSAKUNTAMME ON SUOJAUDUTTAVA RYSSÄLÄISELTÄ KIRISTYKSELTÄ. HOMOJEN TILALLE ON VALITTAVA SUURSUOMALAISIA MIEHIÄ JA NAISIA!

Torvi lähestyy Lehtoa:
NYT VITUN RUPIKULLI JOS VIELÄ PISTÄT YHDENKIN VIESTIN NIIN TULEN JA POTKIN SISÄLMYKSESI PERÄSUOLESTASI ULOS !!! OLEN JO ILMOITTANUT POLIISILLE TOIMISTASI JA NE TUTKIVAT TAUSTOJASI !! KERTOIVAT ETTÄ OLET PEDOFIILI LASTENRAISKAAJA !!!

Lehto raportoi Putinin ja Jiang Zeminin toimista:
Paska lensi kun Paviaani-Putin veti Jiang Zeminiä persereikään.
Miehittäjä-Ryssän persereikähomo ja pedofiilikoira presidentti tapasi "vinosilmä-Ryssän" presidentti Jiang Zeminin ja sopi tämän kanssa "toimenpiteistä" separatismia vastaan.
Sopimuksensa nuo kaksi miehittäjä-koiraa vahvistivat vetämäkllä toisiaan perseeseen. Siinä paska lensi kun paviaani-Putin inhottava ryssäläiselin höyläsi "china manin" persereikää. Lopuksi kommarikinu vielä nuoli omat paskana paviaani-Putinin eltaanuteesta haisevasta elimestä.
Kiina on samankaltainen miehittäjä-koira kun Ryssäkin (nimitys vinosilmä-Ryssä). Kiina miehittää, raiskaa, murhaa ja harjoittaa pedofiliaa Tiibetissä siinä kun Ryssä Tseseniassa ja muilla miehitetyillä alueilla.
Jiang Zemin on samanlainen paskaeläin , pedofiili, negrofiili, homo ja eläimiinsekaantuja murhaaja kuin kaverinsa Paviaani-Putinkin.
Kuolema molemmille paskoille!
Alas miehittäjäkoirat! Eläköön alkuperäiskansojen oikeudet!

Lehto kepulaisesta oikeuslaitoksesta:
KEPULAISUUS ON MÄDÄTTÄNYT OIKEUSLAITOKSEMME KEPUKETKUILLA, JOTKA AJAVAT VAIN JA AINOSTAAN MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN ASIAA
HELSINGIN KKO:SSA TOSIN LIENEE MUITAKIN MÄDÄTTYNEITÄ RYSSÄLÄISIÄ, JOISTA VOISI MAKSAA ROTANTAPPORAHAA ESIM. 5 MK PER KKO:N JÄSEN

Suomen hallitus ottaa kantaa Tshetshenian tilanteeseen:
FINLANDS GOVERNMENT CONDEMNS RUSSIAN APESOLDIERS ABOUT THEIR TSETSENIAN HOLOCAUST
FINLANDS GOVERNMENT WILL SEND SOME POLITICAL SUPPORT TO YOUR FIGHT AGAINST RUSSIAN APEMONKEY MASSACRES AGAINST TSETSENIAN BLOOD-BROTHERS
FINLANS GOVERNMENTS AUTHORISES SEPPO LEHTO TO BE AS A CONTACT PERSON BETWEEN FINLAND AND BRAVE TSETSINIAN BLOODBORHERS IN ARMS.

Jarno Mantila lähestyy Lehtoa:
Miksi sun täytyy lähettää turhia maileja EO:n postituslistalle... Sun kommentissi taitava olla ainoastaan omia....kun kerran ne eivät ole Raamattun pohjalta. Olisit kiltti ja lopettaisit EO:n postitus listalle turhien mailejen lähettämisen. Kiitos!!!
Jumalan siunausta
T. Jarno Mantila
JOH. 14:6 Jeesus vastasi: Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kun minun kauttani.

KM-uutistoimisto vastaa:
Ryssäläisten ( lue mm. kepulaisten, demareiden, kokoomuksen jne. ) maan ja kansanpetos
.... on suoraan Saatanasta ja ... ansaitsee tulla itse Jumalan tuomion alaisuuteen
... sillä siitä ryssäläisyyden synnistä on siinnyt vain eripuraa ja kaunaa kansakuntaamme kohtaan ja sen sisällä.
... ja miehitetyt alueemme ovat jääneet Saatanan maanpäällisen valtakunnan alaisuuteen.
KM-uutistoimisto
JEESUKSEN KRISTUKSEN ARMOSSA JA TAPETTUJEN RYSSÄSIKOJEN SOVINTOVERESSÄ

Klasu lähestyy Lehtoa:
MENE PERKELE PUOLUSTAMAAN NIITÄ SOMALINAISTEN ELIMIÄ TAPOJESI MUKAAN JA LOPETA GERMAANINAISTEN KÄSITTELY, KOSKA ETNINEN RYHMÄSI RAISKASI NIITÄ PUNA-ARMEIJAN UNIVORMUSSA: LISÄKSI SYYTÄT VIIKINKEJÄ ... mielipiteesi ovat johdonmukaisesti kasaarijuutalaisten, jotka eivät tienneet koskaan mihin dentifoitua. Se todistaa elvän verisukulaisuutesi jutkuihin; dokumentteja on riittävästi

KM-uutistoimisto vastaa:
Totuus jutkusika Klaus Särkänniemen aasin salaanussijan skitsoista harhoista;)
Hänen ilkeämielisyytensä pumpattavan Barbaran viimeinen tuttiritari Kalaus von Spermatolkki on väärentänyt vuodesta 1990 alkaen kaikkea mahdollista, näpistänyt Kokoomuksen kahvikassasta alkaen kaikea mahdollista City-Sokokse naisten sukkahousuihin ymv:ia huolimatta siitä että on jäänyt kiinni useita kertoja.
Hänen oheiset muut hourailunsa voitaneenki sensuroida yhtenä ja samana hullun houreilunaan, mikä ilmeisesti saanee hoitoa Pitkässäniemessä?
KM-uutistoimisto

Pasi Nyronen lähestyy Lehtoa:
VOI VITUN IDIOOTTI JOS TUO VIESTIEN LÄHETTELY EI RUPEE LOPPUMAAN NIIN PIAN TULET SAAMAAN PALUUPOSTISSA JOTAIN KIVAA JA KALLISTA

Lehto vastaa:
Odottelen mielenkiinnolla, luovutatko minulle kunnon ryssäntappa-aseita?

Lehto Yelena Shedovalle:
Your are in responsapility of your baboon-Putin`s crimes against Tsetsenian nation
... as well of your big depts to our nation since 1939-1940 and 1941-1944 and since those years of your illegal occupation in our territories
Free Finland from Russian Shit occupation

Kaskenmäki lähestyy Lehtoa:
Viestisi alkaa pian täyttää kotirauhan häiritsemisen ehdot, joten pidä mokomat vuodatukset omien korviesi välissä

Lehto vastaa:
Mikä kotirauha ja kenen ehdoilla?
Tässä maassa on suuri joukko eli satojatuhansia perheitä ja immeisiä, joilla ei ole minkäänlaista kotirauhaa maamme viranomaistoiminnan takia, sekä Ryssäsialle vuodatettujen etuuksien takia ( lue = miehitettyjen alueiden ja väärinperustein maksatettujen ns. sotakorvausten perimättäjättäminen )
Missä on suomalaisten koti? ... Laatokalla, Salla-Kuusamossa, Petsamossa jne. ... mutta onko koti koti, jos miehittäjälle pitää maksaa viisumia kotikonnuilla käynneistä?

Eeva Vainikainen lähestyy Lehtoa:
Kiitos, nyt riittää
Olisitko hyvä ja poistaisit meidät postituslistaltasi.
Ystävällisin terveisin
Reginan toimitus

KM-uutistoimisto vastaa:
Reginan toimituksen on lupauduttava kertomaan totuus somaliraiskureista siinä kuin Ryssän luovuttamattomista sotarikollisista ja sotarikoksista
... sekä velvollisuudesta maksaa mm. kansakunnallemme miehitettyjen alueiden palautuksen lisäksi korvauksia
KM-uutistoimisto

Lehdon lehdistötiedote presidentti Putinin toimista:
Press release 20.7.2001 Baboon-Putin fucks dead Lenin into asshole = Paviaani-Putin panee Lenin raatoa persereikään
Paviaani-Putin panee Leninin kuppasta raatoa persereikään.
Paviaani-Putin ilmoitti, ettei paskapedofiiliapina Leninin raatoa haudata hänen aikanaan niin kuin juoppo-sika Jeltsin, joskus selvinä hetkinään suunnitteli (Jeltsiniä ohjaneet judet estivät suunnitelman).
Paviaani-Putin haluaa että hänen suuri esikuvansa säilyy Punaisella torilla. Näin siksi, että paviaani-meis käy kaikessa negrofiilisyydessään vetämässä Leninin kuppasta ruumista persereikään.
Näin Ryssälässä. Onpa Putin toivonut paskamurhaaja Stalininkin ruumiin kaivamista haudasta itselleen miesseksikumppaniksi.

Arkistojen kätköistä: Lehto hurri- ja somaliongelmasta:
Seppo Lehdon lehdistötiedote ( SEP, sit ) 10.9.1996
Ajatelmia Suomen hurri- ja somaliongelmasta
Tiedämme kuinka ylimielisesti ja itsestäänselvästi Ruotsissa suhtaudutaan suomenkielisiin, vaikka Ruotsi alueena kuitenkin on osa kanta-Suomea, siinä kuin Ruija, Häme, Karjala, Vienanrannat ja Inkerinmaa. Ehdotankin Suomen hurrien naittattamista Suomessa olevien pedofiilisomalien kanssa. Lieneehän hurrien salahankkeena tehdä Suomesta lastensilpojien ja pedofiilisomalien paratiisi ýhteistyössä Ryssän-Venäjään päin lääpällään olevien tahojen ( Antifa, kokoomus, kepu, jne. ) kanssa?
Asiaa voitaneen hieman karrikoida:
Miltähän sisäministeri Jan Erik Enestamista tuntuisi tunkeutua jalkavaimonaan pitämiinsä harsittuihin, parsittuihin ja arpeentuneisiin pohjoisafrikkalaisiin silvottuihin sukupuolielimiin ( vituistahan ei enää kyseisissä tapauksissa voida puhua? ). Avanneeko hänkin "parsinreiät" Koffin lasinpalalla päästäkseen liikuttelemaan hurrielintään silvotuissa huljutteluaukoissa?
Tunnettu farisealainen Eva Biaudet lienee kanssa enemmän kuin halukas silvotuttamaan harvakarvaisen hurrielimensä esim. Abdigadir Osman Husseinin avustuksella? Tietenkin näin on, mikälii tunnettu negrofiilinen vankeinhoidon ylijohtaja K.J.Lång antanee luvan joko Biaudelle tulla operoitavaksi vankilaan tai myöntää tarkoitusta varten vankilomaa ko. pedofiiliselle murhanhimoiselle somalisilpojalle? Mahtaneeko Eva Biudet reagoida suostuvaisesti siihen, että esim. tämä tamperelainen somalimurhaaja A.O.Hussein tunkeutuisi ennen silvontaoperaatiota hänen hyveelliseen synnyttämättömään posliinipilluunsa?
Evallahan ei ole toistaiseksi omia lapsia, niin hän varmaan mielellään synnyttäisi liudan ympärileikattavia tyttäriä somalipedofiilien silvottaviksi? Todennäköisesti hän antanee silpoa oman nautintanystyränsä eli klitoriaanisen alueensa kaikkinen häpylärpättimineen paremmin somaliastujilleen sopivaksi?
Tulevaisuudessa meille muodostunee hurriksi haastava pedofiilinen värillisten parlamenttiryhmä, joka vaatisi ympärileikkauspakkoa kaikille suomenkielisillekin tahoille? Olemmeko siihen valmiit ja annammeko sen tapahtua?

A. Tuppurainen puolustusvoimista lähestyy Lehtoa:
Varsinaisen asian sivuuttaen kysyn nimimerkiltä "Suomen vapaussoturi" ; Mikä on tarkoituksesi, kun asetat tekstisi jälkeen linkiksi puolustusvoimien pääsivun? Oletko kenties kiinostunut tarjomistamme palveluista? En tiedä ikääsi, mutta saatan kirjoituksistasi päätellen todeta, että olet jo ikämies.
Missä joukko-osastossa oletkaan mahtanut palvella. Päämajan tai pääesikunnan tiedotusosastolla tuskin kuitenkaan.

Lehto vastaa:
WWW.MIL.FI = OCCUPIED TERRITORIES BACK
LET`S KICK OFF RUSSIAN BASTARS TO HELL!
www.mil.fi muistuttamaan, että asiat voi hoitaa toisinkin, ... kuten jo aiemmin annoin ymmärtää
Suomalaisia ulosmitataan naurettavista parkkisakoista alkean mutta isot rosvoukset saavat "legimititeetin" ja ulosottosuojan, jollei satu olemaan sopivasti seemiläistä sukujuurta.
Parolannummelle tuli aikanaan mentyä idealistisesti jo keskellä päivää. Ihmettelin, että missä muut viipyvät. Aikaa kun kului, niin huomasin, että yhtä hyvin olisin voinut jättää käymättä.
Korkkareita ja sotaelokuvia katselemalla sai enempi kosketuspintaa sotaan ja sen vaatimuksiin, kuin ketjupolttajien seuramiehenä toimimalla.
Silloisen yksikköni komppanian päällikkö oli ylil. Suutarinen. Nyt on näköjään ylennyt koko paikan komentajaksi.
Joukkoosastokseni yritin saada pioneerijoukot, vieläpä ko. sisäänmenopäivänä, mutta byrokraateille oli kumi ja kynä vieraita käsitteitä, vaikka toin vaihdokkaankin toimistoon. Jouduin HäJP:aan ( Syvä iskumme on viha voittamaton ), jossa koulutus oli juopporetaleiden varassa.
Pettymykseni oli huima, kun havaitsin että koulutus lepää itseäni tyhmempien varassa.
Elämäni ensimmäisen 100% känninkin otin vasta ko. ajan jälkeen ( n. muutaman viikon viiveellä ), tunsin itseni todella huijatuksi.
Mielestäni armeijan tehtävä on antaa 100%tappajakoulutusta ja vieläpä oikeaan ilmansuuntaan, sekä pyrkiä herättelemään jääkäriliikkeen kaikuja muutenkin kuin symboleissa.
Tupakinpoltto ja viinanjuonti pitäisi olla ehdottomassa pannassa ja antaa ylimääräistä palvelusta kustakin lievästä huumerikkomuksesta.
Suomen Vapaussoturi
vapaussoturi@yahoo.com

Otto Skorzeny kommentoi:
Lehto häpäisee armeijaa Suomen Sisu- palstalla
Suomen Sisu- palstan ylläpitäjät antavat lehdon kirjoitella Palstalle Suomen armeijaa häpäiseviä kirjoituksiaan.
Lehdon kirjoitus osoittaa lehdon täydellisen tietämättömyyden sotilasasioista. lehto on pelkkä lusmu ja pelkuri. Ei ole mikään ihme, että Lehtoa palvovat sankarinaan armeijaa pakoilevat pitkätukat kuten Sampsa Rydman Valkeakoskelta.
Lehto nimittää armeijan upseereita "juopporetaleiksi". Mikä ääliö! Lehto ei myöskään ymmärrä esim, sitä että hienojen sikareiden ja hyvien saksalaisen tuontioluen nautiskelu on hienojen ja sivistyneiden ihmisten puuhaa. Lehdolta puuttuu kaikki sivistys.
Lehto nimittää armeijan kouluttajia itseään tyhmemmiksi vaikka Lehto itse on eräs suomen tyhmimmistä ihmisistä.
Lehto ja hänen roskajoukkonsa (Hautala, Tabarman, Rydman, Halla-aho, Lahtinen) ovat isänmaan ja ihmiskunnan vihollisia.
Heihin tulaan kohdistamaan juridisia ja muita toimenpiteitä.

KM-uutistoimisto vastaa:
Rampakätinen pelkkä miinanpolkija Jutku Pyynikiltä elää harhoissaa ilman säännöllistä lääkitystään
Arvoisa Lehto meneppäs laittamaan ko. tarvittava piikki aivorammalle sirkushevoselle. Jos nyt kerkiäisti tärkeitä kansakunnallisilta asioiltasi. Eiköhän se siitä.
Km-uutistoimisto

Otto Skorzeny kritisoi Lehtoa:
Punakaarttilaisten jälkeläinen esiintyy "vapaussoturina". Lehdon suku taisteli puankaarttissa suomalaisia germaaneja vastaa v 1918. Monet punaisten tekemät raiskaukset ja murhat tekivät hjuuri Lehdon sukulaiset.
Lehton sukulaiset häpäisivät suojeluskunnat ja Lotta Svärd-järjestön. lehdon on ihan turha vannoa niiden nimiin.
Lehto on pelkkä 100% ihmissaasta.helsingins Sanomat osoittivaty täydellistä arvostelukyvn puutetta haastattemalla tätä saastaa.
Lehto tullaan haastamaan oikeuteen herjoistaan. Lehto on levitellyt huhuja eräiden henkilöiden mielisairaudesta vaikka on ilmeistä, että juuri lehto itse on mielisairas.
Lehto on välittömästi toimitettava kiven sisään yhdessä liitolaistensa E. Tabermanin, S.Rydmanin, J. Halla-ahon, R. Hautalan kanssa.
Summa: lehto on pelkkä päätään aukova iso paska

Esa Taberman lähestyy Klasua:
Olisit pysynyt hoidossa(jos olit?) vielä jonkun aikaa. Ja muuten,lääkärisedät antavat lääkkeitä mukaasi siksi,että söisit niitä. Olet muuten elvistellyt hienolla suvullasi. Siitä tuli mieleeni,että vanhoissa suvuissa on liian monien sukulaisavioliittijen vuoksi sukurasitusta. Juutilaiset nyt kuitenkaan on ko. kaltainen vanha suku.

Germans Forever vastaa:
Sinut saatanan Taberman vielä nyljetään elävänä pakapuheitesi takia. Mikä saatanan pikkupoika sinä olet suutasi soittamaan.
Perkele! Kiven sisään kuulut mestarisi ja homorakastajasi Lehdon kanssa!

Rommel vastaa:
Kovastipa sinulla, Klasu, tuntoo noita nylkemisfantasioita olevan. Johtuuko kenties ympärileikkauksesi aiheuttamista traumoista, vai onko koko homma vain perverssien pikku-ukkokavereittesi huutomökän tulos?

Esa Taberman kommentoi:
Klasu taisi pikkupoikana lukea Ratto-Lehdestä Jorma Vullin mateen kanssa tekemistä tempuista ja sai siitä kestokicksit!

Lehto tiedottaa Klasusta:
Klaus Juutilainen on tamperelaisten homobaarien kanta-asiakas;)
Edesmenneen Mossen kuvat roikkuivat vielä vuosina 1992-1999 Klaus Juutilaisen seinillä bumbattavan Barbaran kopiokuittien kera seinillään.
Tämä perustuu Maria Tiuran kertomukseen viime kunnallisvaalien aikaan Keskustorilla.

Esa Taberman kommentoi:
En oikeastaan ylläty. Jostain syystä herra J kantaa minulle kaunaa=).Leppyisiköhän hän,jos ostaisin herralle joululahjaksi anustapin ja teokset: "Kotieläimet kuvina" ja "Lehmän keinosiemennys kuvina"?

Miehittäjä-Ryssän kurkunleikkaajat antavat tukensa Lehdolle:
Seppo Lehdosta halutaan antaa vääristynyt kuva "yksinäisenä sutena". Mietä S.L:n tavoin ajattelevia on Suomessa lukemattomia. Ryssäläinen mediavalta pyrkii vain tukahduttamaan suursuomalaista ajattelua leimaamalla sen SL:n yksityisajatteluksi.
Ryssän vastaisella toiminnalla on laaja tuki kaikilla Ryssän miehittämillä ( ja miehityksestä vapautuneilla ) alueilla. Eli tukea löytyy myös rajojemme ulkopuolelta.
Miehittäjä-Ryssän kurkunleikkaajat

Klasu ehdottaa lopullista ratkaisua Lehto-kysymyksessä:
ARVOISA VASTAANOTTAJA, [kiitos, että luet viestimme!]
Ilmoitamme kaikille, kun bolsevikin pojanpoika Seppo Lehto oikeasti teloitetaan ... reaaliajassa ... oikeasti .... ja lopullisesti.
,,, ja sillä tavoin, että kaikki Suomen viranomaiset yms. ovat mukana kuviossa todistamassa ko. hylkiön kuoleman. [Emme enää harjoita lokakuu 2000 pahoinpitelytapauksia ko henkilön kohdalla]
En ehdota myöskään teloistuskomppaniaa, koska Seppo Lehto ei ansaitse sen tapaista teloitusta.
Hidas, erittäin hidas ja pitkään kiduttava hirttokoukku ja sen jälkeen ruumis lihakoukkuihin nähtäväksi kansallemme.
Olen jo tehnyt ehdotuksen vihje.internet@krp.poliisi.fi ja suojelupoliisille Seppo Lehdon & kumppaneiden lopulliseksi eliminoimiseksi. Kaikki yhteistyötarjoukset Seppo Lehdon totaaliseksi hävittämiseksi huomioidaan. Nyt on tärkeintä saada konsensus keskuutemme. Presidentti Ahtisaari heitti taannoin ko hylkiön putkaan viideksi päiväksi. Miksi me emme selvitä lopullisesti välejä ko ikivelkaisen hylkiön kanssa?
Joten, jos meillä on yhteiset intressit ikivelkaisen Lehdon likvidoimiseen, ottakaa yhteys. Seppo Lehto kävi tarkistassa Hatanpäällä luunsa, että kaikki oli kohdallaan. Emme enää tyydy tällaisiin puolinaisiin tekoihin ,,, vaan ratkaisun on oltava lopullinen ko hylkiön kohdalla, niinkuin kansakuntamme toivoo ...
Kunnioittavasti
Klaus von Grewendorp | In bonis rebus - 1963 -
incipt ©
e-mail: klaus@karjala.net URL:
www.saunalahti.fi/~vaino2

Lehto valottaa Klasun menneisyyttä:
Totuus "eversti" Juutilaisen asepalveluksesta
Sotilaspassinsa aikanaan kotisivulleen väärentänyt Jutkusika Juutilainen ilmoitti sotilasarvokseen reservin eversti. Todellinen arvo oli sotamies.
Jutkusika suoritti asepalveluksensa Parolannummella huoltokomppaniassa tehtävänään lähinnä jakaa sopaa varusmiehille. Huoltokoppaniahan on tunnetusti paikka niille, joilla on joko jokin fyysinen vamma tai jotka ovat hyvin yksinkertaisia. Jutkusialla täyttyi molemmat ehdot.
Armeijassa Jutkusika kunnostautui ottamalla suihin "Keppi" Tikkiseltä ja muilta Parolannummen homppeli kapiaisilta (armeijan häpäeät). Näin sai palvelukseena helpotuksia. Rynkkyä tuo tumpelo ei koskaan oppinut kokoamaan ja purkamaan ko . välineellä ampumisesta puhumattakaan.
Jutkusika esiintyy mielellään liikemiehenä ja ilmoittaa toimivansa amerikkalaisen rakennusfirman palveluksessa. Kyseisessä firmassa ei ole koskaan kuultukaan Juutilaisesta. Tosiasiassa Juutilainen on työkyvyttömyyseläkkeellä "psyykkisten syiden" vuoksi.
Virallisissa papereissa Jutkusika on edelleen "Klaus Juutilainen" ja ammatikseen on merkitty opiskelija. Myöskään taloyhtiö ei ole suostunut vaihtamaan oveen juutilaisen fiktiivistä "von Grevendorp" nimeä. Tämä "germaaninimi" lienee vain yksi monista Juutilaisen mielikuvitusmaailman ilmentymistä, joka aktualisoituu muuten mm. kuvitteellisina suhteina naistenlehditä tuttuihin hahmoihin.
Juutilainen muuten mielellään kotonaan pukeutuu hameeseen ja lukee Annaa.
Nykyään ko. sosiaalitpaus on avohoidossa Pitkästäniemestä (vastuutonta hourujen hoitopolitiikkaa), pumppailee barbaraa ja kerjää munaa Boris Verikovilta. Lisäksi toimii Paviaani-Putinin vessapaperina.
Totuuskomissio

"Klasu" kommentoi:
Minut Klaus Juutilainen on tänään ylennetty Ruskeareiän ritareiden pääanusmestariksi, joka vastaa maavoimien kenraaaliarvoa; )
Pertti Paasio on luvannut puhelimitse tulla korkkaamaan minut hikisellä ryssäläisellä kyrvällään
Klaus Juutilainen opiskelija ( Ruskea pyllyn ritarit )

Kenneth Grönroos antaa tukensa Lehdolle:
Pyydän ystävällisesti että jatkatte miehittäjä-Ryssän vastaista toimintaamme. Jumalan Siunausta Teille armoitettu ryssäntappaja Seppo Lehto
Kenneth Grönroos, pastori AKS:n hengessä

Lehto lähestyy Pertti Paasiota:
Pertti Paasio - Olet harvinaisen tyhmä jopa turkulaiseksi - isänmaan petoksesi hakee vertaa vain kepun rutjake Paavo Väyrysestä kaikessa ryssäläisyydessään ulkoministerivuosinanne
Kunnioittaen ryssäläisten ja hikisilsaisten rutjakkeiden liiskaajat ry
PS:) Seppo Lehdon mielestä kaltaisistasi saisi hyvää minkirehua

Piia-Noora Kauppi ilmaisee tyrmistyksensä:
Olemme tyrmistyneitä poliisin välinpitämättömyydestä tamperelaisen pedofiili K.Juutilaisen vapaanapidosta Tämä "monarkki" lähettelee linkkejään, joissa levittää panettelevia pedofilia sivujaan Suojeleeko Tampereen poliisi tunnettua pedofiilisivujen ylläpitäjää? Vaadimme tunnetun pedofiilisivustojen ylläpitäjän välitöntä vangitsemista.
Yours,
Piia-Noora Kauppi
pkauppi@europarl.eu.int

Jouni Arvola lähestyy Lehtoa:
KUSIPÄÄ LÄHETTÄÄ SAIRASTAPOSTIAAN MEILLE AIVAN TURHAAN! MENEE SUORAAN ROSKIIN LUKEMATTA JA LISÄKSI VÄLITTYY TAMPEREEN RIKOSPOLIISILLE.

Lehto vastaa:
Valitettavasti Tampereen poliisia ei työllistettäne Ryssän sotarikosten perinnän suhteen?
... vai miten on?
... eläköön ryssäläisten rahoitus ja suomalaisten nylky?
Vuositasolla lahjoitetaan vastikkeetta satoja miljoonia budjetin eri momenteilta erilaisina vastikkeettomina lähialueyhteistyöprojekteina.
Kuuluisin lienee Sirpa Pietikäsen 40 miljoonan Kostamuksen käyttämätön puhdistuspiippu? ( eläköön kokoomuksen ryssännuolenta?) .. vai laitetaanko budjetinvalmistelijat suoraan ennätyksen rikkojiksi?

Olavi Koskinen lähestyy Lehtoa:
Älä enää lähetä minulle näitä tämän sähköpostin kautta asian olen tehnyt rikosilmoituksen häiriköinnistäsi

Lehto vastaa:
Oletko yhtynyt .... neuvostopartisaanien uhrien korvausvaateisiin?
... ryssäläisten kuoroon, mikä pyrkii mitätöimään Ryssäsian sotarikokset unholaan samaan aikaan, kun ulosottaja laitetaan asialle tavallista suomalaista kohtaan vaikkapa parkkisakon maksamattajättämisestä

Lehdon tuomio ryssäläisille tahoille:
Kenttäoikeus on tuominnut seuraavat henkilöt ammuttaviksi maanpetoksellisista toimistaan ja koruptiosta:
Presidentti Tarja Halonen
Pääministeri Paavo Lipponen ja koko hallitus
Kaikki 200 kansanedustajaa
Korkein oikeus
Hovioikeudet
KM-mielisiä tuominneet käräjäoikeudet
Ylin poliisijohti (+Supon homojohto)
Yleisradoin johtajisto
Kaikkien puolueiden johto
Ministerioiden johtavat virkamiehet
Ryssänmielsiten lehtien päätoimittajat
Helsingin, Turun ja Tampereen johto
Klaus Juutilainen
Tuomiot pannaan täytäntöön ampumalla tuomittuja päähän.
Päätöksestä ei voi valittaa.
Vapaussodan kenttäoikeus
Terijoki

Miehittäjä-Ryssän kurkunleikkaajat raportoivat pääministeri Kasjanovin Suomen-vierailusta:
Kasjanov nussi Lipposta persereikään Savonlinnassa. Lipponen myös innokkaasti imi Ryssäläisen kyrpää ja nuoli tämän mäihäisen ja paskaisen elimen puhtaaksi.
Kun paska-Ryssä Kasjanov tyhjensi lastinsa Lipposen sontaluukkuun, lupasi orgasmin kourissa vääntelevä Lipponen Ryssälle velkoja anteeksi 350 miljoonan markan edestä. Ryssä lupasi käyttää rahat "ympäristön suojeluun".
Kyllä Ryssän ympäristönsuojelu tiedetään. Ryssä tapaa ja raiskaa niilläkin rahoilla viattomia naisia ja lapsia Tsetseniassa ja muilla miehittämillään alueilla.
Paavo.Lipponen@eduskunta.fi on pertti.paasio@turku.fi :n veroinen idiootti ja maanpetturi-koira!

Lehto kommentoi:
Ryssäsika tunki inhottavan melansa saksalaisuudella ratsastaneen Paavo Lipposen kitusiin, hyi saatana;(
... raiskaaja sai vielä palkinnoksi 350 milj. korkoineen.
... kyllä Ryssäsian kelpaa, ... tulla toistekin kyrvittämään suomalaissaksalaisia hinuritahoja
Roturaiskaus on syntiä, muistakaa se

Gideon Bolotowsky kommentoi:
JUUTALAINEN SRK VASTUSTAA KO. ELÄINSEKSIÄ
Gideon Bolotowsky rabbi Ryssän apupappi

Lehto jatkaa:
Aito hurrivittu kuten Eva.Biaudet@eduskunta.fi seuraavalla kerralla kohteeksi?
... kyllä sitä ryssäsian kelpaa kolistella aitoa rkp-läistä somalikyrvän lutkuttajan väljää ja velttoa emätintä?

Mika Salo lähestyy Lehtoa:
Seuraavaksi menee poliisille rikosilmoitus kotirauhan häirinnästä, jos et lopeta noiden viestien lähettelyä.

Lehto vastaa:
EI KAI SE MEIDÄN VIKA OLE JOS LIPPONEN KÄYTTÄYTYY MORAALITTOMASTI?

Ari Vatanen tukee Lehtoa:
Yhdymme pedofiili- ja silpojajutkujen teilipyörään laittamisvaateiden taakse. Samoin ajattelemme Tampereen kaupungin päättäjistä jotka rahoittavat paskajutku Leninin vääryyttä väärine todistuksineen historiastamme.
The office of Mr. Vatanen wishes you a luck in our nation`s items.

Germans Forever luonnehtii ugreja:
Ugrit ovat kasaari-Juutalaisia. Siksi herjaavat katolista kirkkoa, kun itse palvovat kipa päässä jahvea!

Gideon Bolotowsky-Ryssäläinen-Sikakoira lähestyy Klasua:
Me Helsingin Jutkuseurakunta kiellämme sinua saastainen juutalaiskoira esiintymästä asiamiehenämme :( Olemme vihaisia ugigermanicusjutuistasi ja pumpattavaan Barbaraan tunkeutumisistasi
Gideon Bolotowsky
Helsingin Jutkuseurakunnan ylipappi
Kyrpä kosherteurastetun lampaan peräsuolessa
Helsinki
silvottu Tynkä-Suomi

Lehto kommentoi:
Gidoen Bolotowsky kieltää yhteytensä Pyynikin Jutkusikaan; )
Elänemme lopun aikoja? ... Kuin Pietari kielsi Jeesuksen niin G.Bolotowsky kieltää toisen juutalaisen.
Koska juutalaiset kieltävät itsensä? ... ja osuutensa Tsetsenian kansanmurhaan? ... vaan kuka uskoisi sen?

Rommel lähestyy Klasua:
Pikku ukot huutavat taas vai? Klasu, sinulle on annettu ne lääkkeet mukaan siksi että ottaisit ne. Ei niitä pillereitä ole tarkoitettu muovikruunun koristeluun!

Germans Forever vastaa:
Hautala! Olet alempi ihminen. Sinulle vielä syötetään "pillerisi" korkoineen, Perkele!
Eläimen raatokin on arvokkaampi kuin sinä.

Lehto lähestyy jutkusikoja:
Muista Kalaus jutku että lääke tehoaa vain kun on sen nauttinut oikeaoppisesti; )
Jutkusiat ( esim. Kalaus Jutku ja Gideon Bolotowsky vastuuseen isojen losotussu saksalaisten raiskauksistaan ja murhatoimistaan.
Linkki: www.verbrechen-an-deutschen.de/vad-vergewaltigung.htm

Gideon Bolotowskyn tiedote:
Helsingin Juutalaisseurakunta
silvottuine kyrpinemme
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi
Press release 26.7.2001
Minä Gideon Bolotowsky kiistän olevani pedofiili vaikka karitsoita olenkin hyväksikäyttänyt ; )
PS:) Mälli ei lennä yhtä hyvin nahattomalla kuin leikkaamattomilla pippeleillä, .. olen huomannut homostellessani kimmparunkilla Eduskunnan saunassa Seppo Kääriäisen ja Paavo Väyrysen kanssa, sekä aikanaan Juri Derjabinin kanssa Tehtaankadun saunassa.
Gideon Bolotowsky - Esinahaton esipaimen
... & rappiolla oleva pankkiirirabbi kyrpä karitsan anuksessa
PS:) Muistakaa katsoa oheinen linkkini missä jutkusika yllyttää raiskaamaan saksalaiset naiset
http://www.verbrechen-an-deutschen.de/vad-vergewaltigung.htm

Lehdon lehdistötiedote Ryssäsian sotarikosten peittelystä:
Press release 27.7.2001 viranomaistemme rikollisuudesta Ryssän sotarikosten suojelussa ja peittelyssä:(
"11§: ( 24.7.1998/563 ) Rikoksentekijän suojeleminen
Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi".
TYLYÄ MUTTA TOTTA VALTAKUNNAN SYYTTÄJÄN JA KRP:N TOIMIEN OSALTA.
Rikoslaki 15 luku ja 10 ja 11§:t vaativat korulauseitta miehittäjä-Ryssäsian sotarikollisia oikeuteen
Ko. rikoslain mukaan maamme oikeusministeriö, valtakunnansyyttäjä, KRP, ymv:t ovat syyllistyneet vankilarangaistuksella palkittaviin toimiin vitkastellessaan Ryssän sotarikollisten luovutuspyyntöä.
Suursuomalainen Seppo Lehdon AKS-hengessä

Otto Skorzeny Lehdon rikoksista:
Eikö aika olisi tutkia Lehdon omia rikoksia?
Lehto vaikenee tiukasti omista talosurikoksistaa, joita teki 1980-luvun lopulla. Joukossa oli asiakirjaväärennöksiä ja muita rötöksiä. Tämä kaikki voidaan tarkistaa oikeuden pöytäkirjoista.
Lehto puhuu kansankiihoitustuomiostaan, mutta ei talousrikos tuomioistaan.
Lehdon yrityksestä leikkiä liikemiestä seurasivat miljoonavelat, jotka ovat Lehdon niskoilla vieläkin. Lehdosta on tullut ikivelkainen, joka ei välitä enää mistää- esim työnteosta. Lehto elää erilaisten sosiaalitukien varassa.
Miksi Lehto vaikenee edelleen sijoitusyhtiöstään Seitti Investistä ja sen hämäräperäisestä toiminnasta.
Tulette huomaamaan että lehto ei suostu puhumaan omasta menneisyydestään "liikemiehenä"

Lehto kommentoi:
Olisiko aika tutkia edellytyksiä nostaa pedofiilikanne jutkusika Juutilaista kohtaan?
Jutku levittää pedofiilisiä haureitaan nettisivujensa kautta paskansyöntiensä ja muiden vastaavien skitsojuttujensa kanssa.
Suomessa onneksi on selkärankaisia tahoja jotka ovat laittamassa ko. pedofiilin aisoihin. Nettisivunsa suljettaneen isojen vahingokorvausten siivittämänä lähiaikoina.
Oikeus ja kohtuus, sekä kansakunnan asit ykkösenä - ryssäläisten paskanlevityksen sijaan
PS:) Klaus Juutilaisen suuret idolit mm. P.Väyrynen oli pitkään tutkinnassa "jalasmökkipäivärahojensa" takia, samoin toinen tunnettu kepulainen esim. Heikki Haavisto kelpasi ulkoministeriksi vaikka ajeli 10 vuoden välein naisia kuoliaaksi rattijuoppona.
Eli tuossa yhteenveto jutkusian arvoista ja väitteistä

Otto Skorzeny vastaa Lehdolle:
Lehto näköjään vaikenee edelleen "bisneksistään" ja keskittyy siihen minkä parhaiten osaa eli väärentämiseen. Surkea tyyppi.
O. Skorzeny
P.S. Älä Lehto sotke Klasua tähän asiaan. Klasulla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.

Wili kommentoi:
Eipä ne sinunkaan 'bisneksesi' niin kovin hyvin ole kai rullanneet.
Seppo on Mohamed al Fayed sinuun, nenetsi-porokansan itäisiä piirteitä kantavaan tshuktshiin verrattuna.
-Wili-

Esa Tabermankin kommentoi:
Ottamatta tapaukseen kantaa koska en tunne yksityiskohtia Seppo Lehdon liikeasioista totean kuitenkin seuraavaa:
Koska tietooni ei ole tullut,että Lehto olisi istunut vankilassa konkurssipetoksista,hän ei ole rikollinen vaan tavallinen konkurssin tehnyt liikemies.
Seppo Lehto ei ole lajissaan ainoa. 90-luvun alun poikkeusolot saivat aikaan jopa yli 100 000 "seppo lehtoa".,ihmisiä joiden hyvät ominaisuudet ovat menossa hukkaan,koska he ovat korviaan myöten veloissa.
Seppo Lehto otti riskin ja hävisi. Mies se on hävinnytkin,mutta mitä viitsisi sanoa kaikenmaailman omatekoisista keisariushaaveita hourivista pikkunapoleoneista? Heikäläiset eivät tietenkään velkaannu miljoonia koska kukaan pankinjohtaja ei lainaa kyseisille henkilöille edes satasta!

Germans Forever kommentoi:
Seppo Lehdon homokaveri Esa Taberman murskataan kuin torakka. Saatanan spamaaja ugri! Maksat vielä homospammisi korkoineen.

Esa Taberman kommentoi:
Joopati joo. En ole todellakaan niitä miehiä. Koska sinä taidat olla niin noudata neuvoani ja poikkea vaikka homojen päivätansseihin.Jos et osaa tanssia,niin tanssikoulussa sitä oppii. Ja vaihda solmiotasi. Kotisivuillasi näkyvä tuo mieleen Korallikäärmeen!

Lehto arvioi Klasua:
K.Juutilainen on russakka germanicus pahinta lajia : )
... väitteensä ja tekonsa eivät ole ikinä ylittäneet omenavarkaan, näpistelijän, eläimiinsekaantujan, pedofiilin ja muuten kieroutuneen tyypin rimaa; (

Lehto raportoi Klasun toimista:
Tamperelainen Väärä kuningas eli Eversti KJ ei osanne tanssia edes ruotsalaisittain?
... muuta kuin hitaita Särkänniemen hyljevalssin tahtiin.
Eihän tyyppi osaa edes esiintyä omilla nimillään tai ns. arvoillaan, niin kuinka saatat osaavan tanssia?
Tammerfestin aikaan eräs monarkki nähtiin jälleen muovikruunu päässä ja everstin laatat olkapäillään verkkaritakki ja pikkuhame päällään kaupungilla. Virallinen selitys on että hän on nykyään Walesin sijaisprinssi, siksi hame.
Kyllä siinä nauru maittoi ulkopaikkakuntalaisille, jotka eivät aiemmin olleet ko. surkuhupaisaa "Eversti J:tä" nähneet.
Tampereen uutiset

Otto Skorzeny kommentoi HS:n juttua Lehdosta 30.7.2001:
Tämän aaamuisessa Hesarin haastattelussa Lehto osoitti jälleen kerran täydellisen tyhmyytensä. Lehdolle nauravat kaikki. Ihan kaikki.
Kaikkialla Lehdon roskaviestit deletoidaan automaattisesti. Lehto kuvittelee silti, että hänen typerä sanomansa menee perille.
Lehden pilakuva Lehdosta oli oikein osuva. Se näytti Lehdon juuri sellaisena kun Lehto on.
O. Skorzeny

Lehto kommentoi:
Suursuomalaisuus on paljon enempi kuin km-käsite Voihan sitä olla aina jtkn mieltä, mutta suursuomalainen ei tyydy tuumailemaan vaan laittaa tarvittaessa ranttaliksi, kuin Härmän häjyt aikanaan. Siinä on ero tekijöiden ja hitureiden kanssa.
Itse kuvahan oli hirttehishumoristinen pilakuva, joka ei toki tehnyt oikeutta kuntouttamalleni kropalle ( vuorokausivaihtelu nykyään 84-86kg ).
Pilakuvassa oli esitelty muutenkin kalsarit yllä, joka nyt ei ole tyypillinen asu, vaan normaalisti nukun alasti ( tanko pystyssä tai sitten ei ).
Yöllä en kirjoittele, enkä lähettele mitään. yöllä on yleensä parempaakin tekemistä, ... esim. nukkuminen. Aikanaan kun käytin faxia, niin toki lähettelin öisinkin.
Pilakuvalle siis huomio pilakuvana annan täyden kiitettävän, siitä ei vahingossa erota, eikä tunnista suursuomalaista ajattelijaa, joka voi kaikessa rauhassa jatkaa toimintaansa kansakuntansa hyväksi, kuin verhottu teräs.
Suomen Vapaussoturi

Germans Forever kommentoi:
Pilakuva teki täydellistä oikeutta typerälle ugri-naamallesi. Eikö poliisi ole vielä käynyt noutamassa tietokonettasi niinkuin aikanaan faxisi ja aseesi.

Gideon Bolotowsky puolustaa Lehtoa:
Juutalainen srk puolustaa LEHTOa ja Lehdon sanansäilää; )
Vain huumorintajuton silvottu ryssäläinen pelle voi olla nauramatta kun kohtaa ryssän. Samoin ryssäläinen pelle ei ymmärrä abstrakteista taiteistakaan mitään. Mm. Picasson taide olisi Jutkusika Juutilaisellemme täyttä helmien heittelyä sioille. HS osoitti mainiota käänteishuumoria tekemällä atleettisesta Tarzanista / Karzanista KJ:n tapaisen sähikäispään. Mutta sitähän ei KJ kaikessa ryssäläisyydessään voin e ymmärtää = Kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia.
Kiitoksia HS:lle Juutalaisseurakunnan silvottujen kyrvänkannattelijoiden puolesta
Gideon Bolotowsky - Ryssän apupapin viittaan runkkaaja
PS:) Anteeksi viimevuotiset lausumani SS-muistomerkkiasian vastustamisessa. Sain Seppo Lehdolta asian johdosta kirjeen, jonka seurauksena vaivuin jutkusian syvään häpeään, josta olen vasta nyt toennut.
Kiitos Herra Jumala ( lue Jahve ) Seppo Lehdosta sanasi kirkastajana.
Gideon Bolotowsky
- nyt jo vähemmän jutku, kun olen taas lukenut Seppo Lehdon mieltäni ylentäviä viestejä.

Lehto kiittää:
Kiitos sinulle aito ryssäläinen nenäpaviaani oikean asian puolustamisesta; )
Gideon Bolotowsky on ollut pitkään ryssäläisen sikakoiran maineessa. Nyt hän on hieman puhdistanut mainettaan.
Jutkusian paljastajat ry.
Terijoki
Myös KM-uutistoimisto kiittää:
KM-liike kiittää myös Gideon Boltowskya huolimatta aiemmasta Ryssännuolustaan; )
Auvoisaa päivänjatkoa esinahattomalle Juutalaisseurakunnan esipaimenelle
KM-uutistoimisto AKS:n hengessä

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Minun jutkunimeni on Gideon Bolotowsky, kavereiden kesken "Kapo"-SS-mies Moskovasta
Me hoidamme palestiinalaisongelman SS-hengessä Jahven siunaamina
Gideon Bolotowsky - kipapää Helsingistä
Armoton miehittäjä-Ryssäntappaja SS-hengessä
( Lue = Suomi Suureksi ja Ryssäsiat silppuriin )

Lehto kommentoi:
Anteeksi etten osannut puhutella jutkusikaa oikealla nimellään
Saanko anteeksi tai saanko tulla losottamaan ympärileikkaamattomalla kastelukannulla tooraanne märän jälen?
... kun kuulemma koko kirja koostuu virttyneiden virtsavaivaisten vanhojen jutkujen juostenkustuista hoopotuksista.
PS:) Olkaa hyvä ja välittäkää tämä viesti myös suoraan ko jutkuseurakunnan toimistoon, kiitos oikein paljon

Adolf Hitler kritisoi Klasun kotisivuja:
En hyväksy, että pillua koskaan saamaton Seemiläinen-Jutkusika Klaus Juutilainen pistää rakkaan Evani kuvia kotisivuilleen http://www.saunalahti.fi/~vaino2/rangaistus.html. Eva oli korkeatasoinen germaanipillu eikä mikään seemien barbara. Evaa oli mukava nussia niin edestä kuin takaakin. Jutkusika ei naisten nussimieseta mitään ymmärrä kun on pelkkä kirottu seemiläinen tynkäkulli Tampereen pyynikiltä ja hurrimukuloita ahdisteleva Jammu-sedän inkarnaatio.
Jutkusian voi kaasuttaa siinä missä Suomen ja Saksan alueilla loisivat Miehittäja-Ryssäsiatkin.
Adolf Hitler
Jutkusikojen kaasuttaja

Tex Willer lähestyy Lehtoa Klasua koskien:
Äijä väittää,että sinut tunnetaan jonain Hugo Salmelana Sisun tiedustelujärjestössä.(Sen jäsenenä?)
Hugo Salmela johti muuten punaisen Tampereen puolustusta 1918! Hyvin johtikin ja on traagista,että niinkin pätevä mies ajoi arvotonta asiaa!
Pikku-ukotko kyseisen houreen hänelle kertoivat?
Luin jutun "paronin" omilta sivuilta herran sekopäistä syytekirjelmää selatessani.
Hulluja on joka junaan,mutta Jude on jäänyt odottamaan asemalle omaa junaansa!

Lehto vastaa:
Yhdyn arvioosi, sekoaminen alkoi arviolta jo vuonna 1995; (
Hyvään johtamiseen kuuluu myös se että asia mitä johtaa on arvokas. Stalinin, Pol Potin johtaminen kesti ikänsä muttei ollut arvokasta saati hyvää johtamista hallitsemiensa kansojen suhteen, puhumattakaan naapureista.
Seppo Lehto

Reinhard Heydrich Lehdosta ja tämän avustajista:
Seppo Lehdon pysyvä koiranpaikka on vankilassa, korkeimman oikeuden päätöksen mukaan.
Myös Lehdon naurettavat avustajat on tuomittava tuomioistuimessa vankilaan.
Reinhard Heydrich
P.S. Tiedämme Teistä kaikista enemmän kuin ihan kaiken

KM-uutistoimisto kommentoi:
Klaus Juutilaisen mielentilatutkimus päivitykseen;(
On pojulla jäänyt säännöllinen lääkitys ottamatta. Satunnainenkin lääkitys lienee ottamatta.
Oikea paikkansa on suljetulla osastolla "Jammu-Sedän" ah niin auvoisessa sylissä, jammun nysä poskessaan tutin korvikkeena
KM-uutistoimisto
Ryssäsikojen ja ryssäpedofiilien kurkuttaja

Germans Forever Lehdosta ja naisten tavoittelusta:
Lehto ei ymmärrä naisten tavoittelusta mitään. Lehdolle naiset ovat pelkkiä reikiä joita nussitaan. Lehto on nimittänyt kaunista naista "mällinen loppusijoituspaikaksi". Lehdon naiset ovat vain 5 mk huoria. Lehto ei tavoittele naisten kättä vaan halpaa pillua.
Lehto esiintyy "vapaussoturina", mutta Lehdon käytös on kaikkea muuta kuin sotilaallista. Hullulla ikivelkaisella Lehdolla ei ole mitään tajua siitä miten sotilas ja herramies tavoittelee ihailemansa naisen kättä.
Moni nainen on jotutnut Lehdon lähentely ja raiskaus-yritysten kohteeksi. Lehto puhuu naisille rivoja ja tekekee hävyttömiä ehdotuksia. Onpa Lehto käynty käsiksi joidenkin naisten haaroväliinkin.
Lehto on naisten ahdisteliaj , jonka paikka on suljetulla.

Lehto kommentoi:
Klaus Jutku on saanut rukkaset deitti.netin kautta ja purkaa nyt katkeruuttaan; )
Kysyppä kaveriltasi Gideon Bolotowskilta ja Boris Verikovilta, miten menetellään naisten kanssa.
Ei siinä "käsiä" tavoitella, vaan jtkn aivan muuta.
PS;) Unohdin ettei Barbarallasi ole edes jalkoja, vaikka sellainen pestävä väli onkin

Lehto esittää aateliston uudelleenjärjestelyä:
Kuningas Rainer, Albert ja Stephanien mies pannaan pois pelistä. Stephani naitetaan itse Paavo V. kanssa. Monacon parlamenttia puhdistellaan ja päämieheksi laitetaan Kääriäisen Seppo. Suosittelen tätä keinoa kaikkin Euroopan hoveihin. Eri henkilöillä tietty (esim. Lipponen, Kekkonen ym.). Näin saisimme Suomalais-Eurooppalaisen monarkkian Eurooppaan.

Klasu vastaa ja sovittelee:
Yritin kanssasi sovintoa vähän aika sitten muistuttamalla, kun olin laittamassa Suur-Suomalaisia vaalijulisteita vaalimainoskannattimiin 1995 taustalla Stephanin soidessa. Miksi haluat haastaa riitaa kanssani? Miksi et tue asiaamme? Minä ihmettelen, sillä olenhan ystävällinen luonne ihan pohjimmalti; vai haluatko juuri sen takia minun ja tekemisiäni soimata koko ajan?
Muuten Monacossa ei ole parlamenttia ja Stephanilla ei ole miestä (tällä hetkellä); hänellä on ollut hyvin paljon surua näiden ex-aviomies juttujen aiheuttamien solvausten ym. takia viime aikoina. Rainier III on antanut porttikiellon koko ex-aviomiehelle ruhtinaskuntaansa.
[Klasu]

Antti Ylikoski kommentoi:
Entä jos joku väittäisi, että Monacon hovi on nimeltään MONACO sen takia, että he kaikki ovat puhtaasti homoseksuaalisia?
Tämmöisen voi tehdä. Sitten voisi lähettää Extractor Pro Bulk mass e-mail softwarella 2 000 000 000 e-mailia jossa kyseinen "tieto".
Tämä johtaisi siihen, että seuraavien 50 vuoden ajan Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokous kävisi kiivasta väittelyä Euroopan aatelisten tunnetusta homoseksuaalisuudesta (jokainenhan sen tietää!).
Homoseksuaalisuus nimittäin on periytyvää.
Näin olemme todistaneet Yhdistyneille kansakunnille, että kaikki Euroopan aateliset ovat homoseksuaalisia.

Lehto kommentoi:
Kiitämme A.Ylikoskea syväluotaavasta analyysistä aateliston homoudesta. K. Juutilainen kiukuttelee koska Monacon homoprinssi Albert vastasi kielteisesti hänen kosintaansa ja haluaa puolisokseen toisen aatelisen (mitä Juutilainen ei suinkaan ole) miesneidon (mitä Juutilainen on).
Euroopan aateliset ovat todella tyhjäätoimittava roskajoukkio, jonka keskuudessa paheet (kuten homous) rehoittavat.
Muovikruunupää K. Juutilainen tahtoo tuoda nämä "euroopan" tavat (siis perseeseenpanon helmat liehuen) myös Suomeen. Tämä on toki torjuttava. Kuten muutkin K. Juutilaisen monarkistiset juonet.

Panzermeyer Lehdosta ja Tshetsheniasta:
Seppollahan on tämä menneitten vuosikymmenien rauhan aate verissä; Boris Verikov poisti voimattoman Lehdon ottaen rinnuksista kiinni eräästä Mannerheim tilaisuudesta jopa yleisön edessä. Seppo Lehto ei vastannut edes yhtä ryssää ...
Panzermeyer
P.S. Vuosituhannen paras sotilas
Tsetseniasta meuhkaaminen on vanhaa rauhanpuolustaja-kommunismia eikä ole mistään kotoisin.
Tsetseniasta elämöivät tahot (Seppo Lehto ja kumppanit) ovat kommunistien juoksupoikia.
Tsetsenian kysymys ei kuulu meille. Se on Venäjän sisäinen asia. Jokaisella itsenäisellä maalla on oikeus ratkaista vähemmistökysmyksensä haluamallaan tavalla.

Klasu arvioi Lehtoa:
Seppo Lehto ei ole suomalainen, vaan typerä udmurtti-ugri. Hänen sukujuurensa eivät ole suomalaiset, vaan ugrilaiset ja kehoitamme häntä poistumaan kansansa keskuuteen koltta-huoriensa pariin.
Lisäksi Suur-Suomi yhdistys ja sen puh.joht, Seppo Lehto on uhkaillut Monacon ruhtinaskuntaa leikkien mukamas Italian päämiestä, Ranskan päämiestä ja vieläpä Reich Germanian päämiestä ja ehdottaen näiden nimissä ruhtinaskunnan miehittämistä panssareilla. En tiedä Italian tai Ranskan reaktioista, mutta Hannoverin reaktion osaan odottaa näistä Lehdon uhkailuista kyllä. Ruhtinaskunnassa on vielä voimassa Versaillesin rauhansopimuksen viimeinen sanktio, joka rajoittaa ruhtinaskunnan suvereniteettia.
Lehto on yleinen Internet-häirikkö, jonka yksi venäläinen papinpoika Boris Verikov laittoi polvilleen ja heitti tämä ryssä yksin Lehdon tilaisuudesta ulos kuin leppäkeihään. Seppo Lehto ei ole suomalainen, vaan udmurtti ugri; suomalaiset ovat taistelijoita, mutta ugrit sellaisia kuin Lehto. Lehdon puheita on syytä tarkastella pitäen tämä totuus mielessä; Lehto ei vastaa edes yhtä ryssää. Kaikki mihin Lehto pystyy on kirjoittaa häirikköviestejä, joihin kukaan ei vastaa yhtään mitään. Seppo Lehto on jätetty yksin odottamaan kohtalonsa täyttymistä.
Otan taisteluhansikkaan vastaan ja on aika heittää joku Seppo Lehto ja Hänen Suur-Suomi yhdistys sinne minne se kuuluukin eli Sepon sukulaiskansojen keskuuteen Siperiaan. Otan tästä asiasta vastuun monien edessä.
Klasu

Lehto vastaa:
K.J valehtelee mennen tullen niin valtio-, kansakunta-, kuin yksittäisissä tapahtumissa. Videolla on näyttö KJ:n perättömistä väitteistä, koko tilanne ja puheenvuorot ovat nauhalla. Siitä näkyy kuin B. Verikov hyökkää yllättäen takaapäin SL:n kimppuun yrittäen kaataa reuhtomalla, siinä kuitenkaan onnistumatta.
Ko. tapahtumasta on myös puolueeton todistaja, joka todisti asiasta myös poliisille. -Toisin kuin ryssännuolija K.Ju..., joka näytti oikean karvansa valheellisella lausunnollaan, mikä edesautti Verikovia välttymästä päällekarkaussyytteeltä.
- - - Joten eiköhän kytkyt olleet silloin, niin kuin nytkin selvät. Kytkynsä näkyvät mm. Venäjän federaation samaistamisessa Venäjän osavaltioon, sekä Ryssän hyökkäyksen ymmärtämiseen vastoin kaikkia kv. sopimuksia, jotka se liittovaltiona on allekirjoittanut. Juutilaisen logiikalla kaikki Puolaa ja Suomea myöten ovat kapinallisia maakuntia ja talvi- ja jatkosota oikeutettuja yrityksiä liittää Suomi Neuvosto-Ryssän yhteyteen.
Piste tälle keskustelulle
Isänmaan Asialla Seppo Lehto,
PS:) ei mikään turha m..., kuten valheen- ja vääryydentukija tunnettu vapaamuurarien lakeija monarkkina esiintyvä valheenpalko.
Rauhanpuolustajissa ymv. on havaittavissa muutosta parempaan, kj senkun ryssittyy.

Waffen ss lähestyy Klasua samasta asiasta:
Lopetas ryssäläinen pikkujutku spammauksesi .... saatanan syyhynen loinen
Olin yleisönä ennen tilaisuuden alkua kun ko. jude suuteli ryssäläisesti wc:ssä ennen Metson kirjastotilaisuutta B.Verikovin kanssa ja koettelivat samalla toisiaan ohimennen housunetumuksista. Lopettivat aikeensa suihinottoon, kun havaitsivat läsnäoloni.
Pyysin anteeksi, että häiritsin heidän suhdettaan ja poistuin

Lehto lähestyy eduskunnan oikeusasiamiestä:
Vaadimme miehittäjä-Ryssän perintään ( kyseenalaisen valtion valtiokritiikkiä ) ja miehittäjän sotarikollisten luovutuspyynnön läpivientiin apua kaikilta asianosaisilta
Lisäksi kysymme seuraavaa ja vaadimme Eduskunnan oikeusasiamieheltä vastauksia seuraaviin kysymyksiiin:
KATSOOKO EDUSKUNNAN OIKEUSASIAMIES, ETTÄ VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ, SUPO, KRP, OIKEUSMINISTERIÖ OVAT TOIMINEET OIKEIN JÄTTÄESSÄÄN RYSSÄN SOTARIKOSTEN PERINNÄN VASTOIN RL 15 LUVUN 10§ JA 11§:ÄÄ KESKEN, SEKÄ VITKUTTAESSAAN KO. SYYTETOIMIEN AJAMISTA AIHEETTOMASTI?
SUUR-SUOMI RY.
PENTTILÄNKATU 12D15
33820 TAMPERE
SILVOTTU TYNKÄ-SUOMI
- Ryssän perintäyhdistys on ollut rekisteröitävänä 30.12.1999

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti