keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #2

Panzermeyer ja Perussuomalaiset:
Jokos Lehto on taas hakenut Perussuomalaisten ehdokkuutta niinkuin 1999. Tietojemme mukaan molemmat herrat sekä Timo Soini että Seppo lehto ovat ihastuneet ulosteisiin muodossa jos toisessa; Soini hakee ideologiansa hevosen paskasta ja Lehto syö naisensa paskat seksileikeissä.
Soini ei oikein lämmennyt Lehdon ehdokkuudelle, koska Lehto oli aikaisemmin hotkinut hyvällä ruokahalullaan hevosen paskat ja Soini ei päässyt etsimään ideologiaansa hevosen paskasta paskasta :-) ---
Hyvä herrat, Lehto, Soini etc. Te olette pelkkiä pilipali-poikia Euroopassa ja maailmalla. Saksan oikeisto mm. NPD on torjunut yhteistyön näiden ugrien kanssa. Se on oikein. Johonkin raja pitä vetää.
P-M

Lehto kommentoi Klasun isän poismenoa:
Leninisti Jutkusika Pyynikillä
.. joten ime rampa persettä, kuten ennenkin!
Haamut kertoivat, että otit isäksi luulemaltasi moloa poskeen ruumishuoneella jäähyväisiksi. Pitääkö paikkansa?
Äitisi kuulemma kusi päällesi ko. teon jälkeen ja sinä hirnuit lisää kuin vanha sirkusponi kuola poskista valuen.
Steffi on muuten suosittu ryssäsikojen nimi. Ryssänmaalla sikakarjut vetävät nautinnolla Steffiä perseeeseen ryssäisäntänsä kanssa.
Kaikki monarkistit ja isovenäläiset kommunistit ovat tunnettuja eläimiinsekaantujia, joilta pitäisi leikata elimet irti, koska ovat jo muutenkin rampoja.
Karl Marx ja Engels-terveisin!
Borisfanit

Panzermeyer syyttää Lehtoa kateudesta:
Seppo lehto on väärentänyt tekstini mm. Suomen Sisun palstalle. Panzermeyerillä ja Juuteilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Lisäksi Lehto on haljennut kateudesta, koska Klasu käyttää sukunsa oikeaa sukunimeä ... ja Lehto haluaa piilottaa sen järjestelmällisesti. Psykologinen ilmiö, jonka takana on ugrin kateus syöstä häntä etevämmät hänen surkealle tasolle.
Lisäksi eurooppalaiset Prinsessat tuottavat Lehdolle mielipahaa ja hän on äärimmäisen kateellinen (niin kuin ugrit ovat ja täysin merkityksettömistä asioista), kun mies on sitoutunut koltta-huoriin ja pysyy sillä tasolla puhuttaessa vakituisesta kumppanista.
Seppo Lehdon pillu on syntymässä, naimisessa ja keskusteluissa HALPA PILLU.

Lehto raportoi Klasun liikkeistä:
Kalaus vom Kermatonkka on taas lähestynyt Veisun maatalaousoppilaitosta jakkara kainalossaan
AMMUT SANOO, TSOT, TSOT, SOO!

Klasu kommentoi Lehdon fysiikkaa:
SEPPO LEHTO ON TODELLINEN RAMPA joka suhteessa ...
... lisäksi ruokailutapansa hyvin, hyvin erikoiset.
Seppo Lehto on todellinen rampa; mies ei edes osaa käsitellä autoa. On myöntänyt.
Saati sitten asetta; itse purin ja kokosin rynkyn silmät peitettynä 25 tsekkaan armeijassa. Olin joukko-osastoni nopein. (1984)
Lehdon käsissä ei pysy edes rynkkykään.
Voin vain arvailla, miten sitten naiset (?); sen takia hän on tyytynytkin kaikista halvimpaan mahdolliseen naiseen elämässään.
Lehdon käsien rampaus ja hitaus ei riitä kertomaan kaikkea hänen verbaalisesta invalideetistaan; hänen aivonsa ovat viottuneet heti syntymässä. Takaraivonluu paistaa läpi hänen silmissään; niin naisellaankin.
Luu näkyy silmissä.
Lisäksi Seppo Lehto nauttii naisensa ulosteita, mistä lähetti telefaxin TV2:een mm. Maarit Tastulalle ja Jyrki richtille, joilta voi kysyä tarkemmin näistä puuhista. [Tarkista toimituksesta]
Klasu
P.S. Lehto on yrittänyt taas turhaan Perussuomalaisten ehdokkuutta, mutta söi Soinin paskat, josta Timo Soini etsii puolueelleen ideologiaa. [Timo Soini kertonut HS:ssä etsivän ideologiansa hevosen paskasta] Soini ei ottanut Lehtoa ehdokkaakseen, kun hevosen paskat katosivat Lehdon suihin.
Lisäksi Saksan oikeistopuolueet, kuten mm. NPD ovat torjuneet kaiken yhteistyön näiden ugrien kanssa.
Niin pitääkin. Joku raja pitää vetää.

Klasu ihmettelee turvallisuuspalvelun toimettomuutta:
Mielestäni turvallisuuspalvelumme ei ymmärrä sitä asiaa, mitä Seppo Lehdon lähettämät kymmenet ja taas kymmenet murhauhkaukset Putinille merkitsee maallemme, asemallamme ja valtiomme tuomiin tuntemuksiin; se, että Seppo Lehto lähettelee vastaavia tappoviestejään monille muillekin, vastavaikutuksitta, on laittanut Lehdon lähettämään vastaavia kelle tahansa. Se, että Seppo Lehdon harjoittamaan terrorismiin ei olla puututtu tulee johtamaan hyvin ikäviin seurauksiin. Lisäksi Seppo Lehto-niminen henkilö lähettää kaikki tappo- ja murhauhkauksensa Tampereen yliopiston tietokoneilta, jonne hänellä on aina vapaa pääsy. On syytä ihmetellä tällaisen "yliopiston" hallintoa, joka sallii edellisen tapaisen maatamme vahingoittavan toiminnan.
Ongelmat eivät lopu tähän. Lisäksi Seppo Lehto on samaistanut Suomen Tsetseniaan terroritoimillaan uhkaillessaan mm Vladimir Putinia ja muita Venäjän merkkimiehiä; hän ei huomaa sitä, että valtiollinen asemamme on kokonaan aivan toinen kuin tsetseeneilla. Suomi niminen valtio on koko muun maailman tunnustama itsenäinen valtio, joka on mukana merkittävässä päätöksenteossa muita maita koskevissa asioissa. Aivan käsittämätöntä maamme arvon häpäisemistä. Valtiolliset ja historialliset syyt eivät anna aihetta samaistaa näissä Lehdon lähettämissä teksteissä maatamme Tsetseniaan ja Lehto loukkaa suuresti maamme saavuttamaa asemaa teksteillänsä. Olemme tekemisissä terrorismin kanssa. Lehdon käsitykseen Suomen asemasta on ilmeisesti olemassa muita syitä. Arvatenkin etniset syyt; eli Seppo Lehto on ugri, jotka aina ovat olleet alisteisia ja Lehdon veri tuo nämä väärät käsitykset maamme asemasta hänen tappo- ja murhakirjoituksiin. Jos minä olisin vastuussa Suomen turvallisuuspalvelusta soveltaisin terroristijen käsittelyyn sovellettavia metodeja koskien Seppo Lehtoa ja kaltaisiaan. Ts. Seppo Lehto olisi täysin "vapaata riistaa" terrorisminvastaiselle poliisiyksiköllemme.
Maallemme hyvin suurta häpeää ja vahinkoa joka päivä yhä enemmän tuovaa terroristia pidetään yhä vapaalla.
Myös germaanisen tapaoikeuden mukaan olemme ajan kanssa joukolla todenneen Lehdon syyllistyneen tekoihin, joista seuraisi miehen "suohon polkeminen". Tuomion voisi muuttaa paikkaa suljetulle osastolle. Jos tuomioistuin ottaa asian oma-aloitteisesti tai syyttäjän kautta vireille. Muuten germaanien ja viikinkien vanha tapaoikeus puhuu ugri Seppo Lehdosta

Panzermeyer esittää kansankäräjien ehdotuksen:
Ehdotan, että yli 10 vuotta kestäneiden kansankäräjien, jossa olemme hitaasti ajan kanssa ja varmuudella muodostaneet Seppo Lehdosta oikean käsityksen, tuomio pantaisiin piahkoin toimeen itärajan soiden tuntumassa. Vanhojen oikeiksi osoittautuneiden traditioiden mukaan.
Seppo Lehto kannattaisi kierrättää myös Venäjän tuomioistuimen kautta; eli tiedustelemme virallisesti vakavaa yhteistyötä Venäjältä mm. varatuomari George Bailelta ja Zhirinovskilta, jotta Lehto saadaan Venäjälle oikeuden eteen. Lenin-museo antanee konsultointia tarvittaessa? Ennen tuomion täytäntöönpanoa voisimme antaa Lehdon lojua rangaistussellissä?
Sellaisessa pienessä, jossa ei mahdu kuin seisomaan!
P-M

Seppo Lehdon kunnallisvaaliohjelma:
Joten asialistalle kunnallisvaaleissa 2000 eri kunnissa
1) Pakkoruotsi pois kouluista ja julkisesta materiaalista
2) Somalien- ymv:ien lisääntymiskannusteet ja maahamme pääsy leikattava
3) Suosittava (suur)suomalaisten lisääntymistä
4) Mustalaisille kokoontumiskielto huoltoasemille ym:iin paikkoihin. - Eihän sinne pääse edest tavalliset suomalaiset tankkaamaan
5) Ryssänkielinen puhe kiellettävä julkisilla paikoilla
6) Hyviksi havaittujen suursuomalaisten spermasta pitää maksaa 1000 euroa verottomasti laaki hedelmättömien/lapsettomien naisten munasolujen hedelmöittämiseksi. Maassammehan on paljon lapsettomia pariskuntia ja monasti vain sen takia, että miehen spermassa ei ole tarpeeksi siittiöitä.
7) Asennuspalkkiot luontaismenetelmillä, yhteiskunnalle säästöä lääkärikuluissa
8) Julkinen tupakointi järjestyssäännöllä 200 mk ensimm. kerta ja siitä eteenpäin aina tuplana sakotettavaksi.
9) Julkinen juopottelu sallittava tylsämielisille, koska sillätavalla niistä pääsee nopeiten eroon.
10) Virkamiehille polvisuojat että oppivat nöyristelemään ilman polvivammoja
11) Maahamme ulotettava Tampere esimerkillä raiskaajasomalien tunnistus- ja pamputusmekanismi julkisille paikoille
12) Terveyskeskuksien lääkäripulaa helpotettava. Nykyiselläänkin riittämätön, mutta ohjelmamme vieroitusoireet saattavat lisätä lääkärissäkäyntejä lähiaikoina.
Kunnallisvaaleissa oheisilla teemoilla (das Thema) vaihtoehdoksi kansalliset raittiit arvot
Ystävällisesti Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja

Panzermeyer kommentoi Lehdon kunnallisvaaliohjelma:
Ohessa tarjoillaan Teille ugri Seppo Lehdon syksyn ugrilainen vaaliohjelma, jonka hän lähetti mm. hallituksen jäsenille ja eduskuntaryhmien puheenjohtajille.
Miehellä on pahasti vinksahtanut päässä [takaraivoluu näkyy silmistä]; tukea kamppaniaan tulee vain tiettävästi slaavikielten opettaja ugri Jussi Halla-aholta --- Toiselta samanlaiselta hylkiöltä ugrilaiseen ali-ihmispohjasakkiin kuuluvalta. Toistettakoon vielä; Saksan oikeistopuolueet kieltäytyvät yhteistyöstä näiden kaikkien Udmurtti-ugrien kanssa, joiden paikka olisi Jakutiassa tai Nenetsiassa esi-isiensä luona. Perkele, painukaa sinne omille maillenne älkääkä täällä meidän germaanisella alueella Suomenniemellä pakoilko.
Katsokaa kohtaa 6: "Hyviksi havaittujen suursuomalaisten spermasta pitää maksaa 1000 euroa" ja naurakaa sydämenne kyllyydestä. Lehdon sperma ei olisi kelvannut edes Josef Mengelen kokeisiin tai saati Lehto itse. Lehto on anti-ihminen, sivistymätön, jonka rinnalla eläimen raatokin on arvokkaampi meille kuin Lehdon arvo olentona.
Totta kai kun Lehto on eläin-apina hän ajaa vain ugrilaisia kieliä Suomenniemelle; tuohan kieli ei ole koskaan mitään kulttuuria, sotilastaitoa tai tekniikkaa luonut.
Näin hän haluaa eristää Suomen Skandinaviasta yhdessä omien jakutti-, udmurtti- ja nenetsia-ugriensa kanssa.
Seppo Lehdon & kumppaneiden paikka; tallottuna ja sullottuna suossa germaanisen tapaoikeuden mukaan.
P-M

Aryan Heritage luonnehtii Lehtoa:
Kiitos panzermeyerille terävistä kommenteista. Lehto kolttahuorineen ja äpärineen on ali-ihminen joka ei ja normaalien ihmisten ihmisoikeuksia. Lehdolla on samat oikudet kuin tuhoeläimillä sillä Lehto on vahinkoeläin ei muuta. Oikeastaan Lehto on kansakuntamme rikkakasvi joka pitää kitkeä maasta tai myrkyttää!

Lehto nimittelee Klasua:
Jutkusika kuvittelee olevansa germaani. Vaikka on rampa seemiläinen sika! Sakemannit nauraisivat jutkusialle jos näkisivät!

Panzermeyer kritisoi Lehdon tukijoita:
Koko tälle sairaalle Lehdon & kumppaneiden tapaiselle naurettavalle poliittisille hommalle antavat taas tukensa Halla-aho ja mielenvikaisuudesta kärsivä nimimerkki Nietzsche.
Kukaan germaani ei pohjoismaissa, ei Saksassa jne. suostu yhteistyöhön tämän huu-haa porukan kanssa.
P-M

Aryan Heritage uhkaa Lehtoa:
Pistitkö Lehto äpäräsi asialla? Lehdon tuomio pistetään täytäntöön ja ulotetaan germaanisten perinteiden mukaan myös tämän äpäriin ja kolttahuoraan.
Lehdon osa on joko suo tai Venäjä!

Panzermeyer ja Lehdon tuomio:
Kiitos Aryan Heritagelle.
Seppo Lehdon lopullinen kohtalo tulee olla salvottuna suossa äpäriensä ja kolttahuoransa kanssa.
Me olemme istuneet 10 vuotta tätä germaanista tapaoikeutta koskien tätä Lehtojen vierasta ugriporukkaa muodostaen heistä oikean kuvan ajan kanssa. Germaanisen perinteen mukaan olemme ajan kanssa myös muodostaneet tuomiomme. Syytelistat ollaan julkaistu. Valitusoikeutta ei ole olemassa. Kunniaton Lehto on kehdannut nousta legendaarista valtakunnanjohtajaa vastaan.
P-M

Panzermeyerin teoria Lehdosta:
SEPPO LEHTO ON SOLUTTAUTUJA
Minulla on teoria. Seppo Lehto on todellisuudessa kommunistiagentti, jonka tarkoitus on saada kaikki oikeistoradikaalit vaikuttamaan henkisesti jälkeenjääneiltä kylähulluilta, joiden ajatusmaailma kulkee pilluvittu-tasolla, ja kaivaa pohja pois mahdollisilta Karjalaa ja muita "luovutettuja alueita" koskevilta vaatimuksilta.
Pappi P-M

Lehto E. Kekomäestä:
Eero Kekomäki on tunnettu kaappihomo, jonka valitsi itse julkihomo Tiitinen nyk. eduskunnan turvapäällikkö muna perseessä.
SS-terveisin
Seppo Ryssäntappaja Lehto

Pyynikin kokoomusnaiset tuomitsevat Klasun:
Pyynikin Kokoomusnaiset: Tuomitsemme K. Juutilaisen yhteiskunnan lukuun loisimisen ja näpistelyn
Olemme jo pitkään olleet selvilla kokoomusnuorten mm. Maria Tiuran ja kokoomuksen pj. T. Niemisen suullisten puheiden perusteella K. Juutilaisen rapauttavasta vaikutuksesta alueemme nuorisoon. Olemme jo alustavasti tiedustelleet TAYS:n resursseja laittaa K. Juutilainen pakkohoitoon mahdollisimman pikaisesti.
Klaus Juutilainen kärsii erilaisista paranoidisista ja skitsofreenisista oireyhtymistä aiemman kleptomaniansa ja eläimiinsekaantumistensa lisäksi. Kokoomusnuorista hänet todistettavasti erotettiin aikanaan kahvikassan kähveltämisen takia. Asia oli kiusallinen kaikille osapuolille paitsi häiriintyneelle Klaus Juutilaiselle, joka nauroi paljon siteetattua "sirkushevosen" kuolasta nauruaa ja pieri vielä mennessään huutaen perässän: "Ette te minulle mitään voi, minä olen uudelleen syntynyt Marokon kauhu". Tapauksen jälkeen kokoomuksen piiritoimiston lukot vaihdettiin ja asia annettiin sisäpiirin tietoon, koska turha on hullun kanssa aikaansa kuluttaa.
Juutilaisen viimeiset pedofiikirjoitukset antavat aiheen vaatia häntä pikaisesti hoitoon ennen kuin Tampereen päiväkotien ymv. lapset joutuvat varomaan koulutaivaltaan.
Tämä asia on vihdoinkin päätetty julkaista Tampereen kokoomuksen vaikutusvaltaisten eri kokoomuslaisten suostumuksella.
Pyynikin kokoomusnaiset
Tuomitsemme K. Juutilaisen yhteiskunnan lukuun loisimisen ja näpistelyn

Lehto kiittää Kokoomusnaisia:
Kunnioitettavaa sanankalsketta Kokoomuksen taholta.
Onhan Pia Noora Kaupinkin ( viikko sitten HS:n kuukausiliite ) mukaan erilaisten sairaseläkeläisten ja vammaisten ylläpito turhaa. Juutilaisella ei todistettavasti ole lapsiakaan (ONNEKSI ) eli kansakunnan taholta pelkkä ryssäläinen tuhkamuna (ONNEKSI). Joten ko. sairaseläkeläinen voitaisiin kipata kitumasta lähimpään terminaalihoitolaan. - Tosin kokoomusnaisten jutun perusteella hän sielläkin jatkanee näpistelyään vanhaan malliin. Australiassa hän jo lusisi ja pitkään.
Let`s terminate this bastard and it`s sick fantasies?

Aryan Heritage syyttää Lehtoa väärennöksestä:
Seppo Lehto on lähettellyt ympäri nettiä muka kokoomus-naisten kirjettä jossa loukataan syvästi Klaus Juutilaista. Kyseinen lehdon väärentämä kirje, jota hän on lähettänyt kaikille vihreille ja vasemmistolaisille tahoille loukkaa paitsi Klaus Juutilaista myös kaikkia rehellisiä, kauniita ja ihania kokoomusnaisia, jotka eivät Hullun_Lehdon kelkaan lähde.
Lehdon häikäilemätön toiminta osoittaa, että häneen ei tehoa mitkään normaalit sivistyneen maailaman säännöt. Kokoomusnaisia kehotan haastamaan Lehdon oikeuteen nimissään esiintymisestä. Muista kehoitan avoimesti vetämään Lehtoa turpaan!

Pyynikin Kokoomusnaiset jatkaa:
Lopeta poju loisimisesi ja ota matolääkettä!
Tai ota peräruisketta
Kokoomusnaiset

Pyynikin Kokoomusnaiset Klasusta:
Tehtaankadun entinen luottomies Eero Kekomäki totesi Juutilaisen olevan naisenkipeä ikuinen neitsyt...
... ja siksi jäävän.
Sekös tuhkamunaa ottaa ns. kaaliin ( ryssäläiseen sellaiseen )
Klaus Juutilaisen täytyy lopettaa ryssäläisten viestiensä levittely, ennenkuin joku tulee kolkuttamaan ovelleen ... kenties lopullisesti. Juutilaisen "taputteluun" riittää joku lahopääkin, joka toimii kaljapullon voimalla. Senverran ruipelosta ryssykästä on kyse. Juutilaisen monarkia on pari pissasta monarkkilehteä pöydällään, muovikruunu ikkunalaudallaan ja leimasin.
Voiko vähäpätöisempää "monarkin" irvikuvaa olla?
Kertokaa, jos tiedätte.
Kokoomuksen naiset
Me olemme saaneet tarpeeksemme Juutilaisen semiitti- ja pedofiiliposteista
Mokoman tuppikullin näkee yleensä kesäisin näyttelemässä nyhveröään Pyynikin uimarannalta poistuttaessa. Säälittävä tapaus. Lapsetkin nauraa ja linnut lentää ohi.

Augustin von Lange antaa kirkon tuen germaaniselle tapaoikeudelle:
KIRKKO TUKEE GERMAANISTA TUOMIOISTUINTA TAPAUS SEPPO LEHDOSSA
Seppo Lehdolla ei ole mitään menetettävää ja siksi hän voi heittäytyä ties mihin julkeuksiin ja kielenkäyttöön, hän on todellinen risti ja taakka ympäristölleen ja aiheuttaa koko ajan yhä moninaisimpia ongelmia; kirkko yhtyy joka suhteessa germaanisen tapaoikeuden langettamaan tuomioon tänään. Epäonnistuminen johtuukin tavallisesti tyhmyydestä ja se on erittäin tarttuvaa. Rakastava mieli sen sijaan on kuin timantti: luja ja kestävä. Te, jotka olette yhä epävarmoja ko asian suhteen liittykää viisaisiin ja varovaisiin, jotka edustavat germaanista tapaoikeutta. Näitä piirejä kohtaa onni ennemmin tai myöhemmin.
Von Grewendorphille tiedoksi, että koita hyötyä mahdollisimman paljon ko nykyisestä vihamiehestäsi; käy asioihin käsiksi ns. suojelevasta kahvasta, älä haavoittavasta terästä. Muista, että viisas hyötyy vihollisistaan enemmän kuin tyhmä ystävistään. Näin olet menetellytkin ja saanut jo kiitostakin. Vihollisiaan saa moni kiittää suuruudestaan. Heidän viha voi palvella omia päämääriäsi. Viisas tekee taitavuudellaan ovelan pelin toisten pahasta silmästä ja tahdosta. Ymmärrän nykyistä tilannetta, koska tyhmyyden sietäminen vaatii paljon kärsivällisyyttä, mutta kärsivällisyys johtaa arvaamattomaan mielenrauhaan, joka on suurta onnea maan päällä. Klaus, hyväntahtoiset ovat aina olleet rauhanrakentajia ja maineikkaimmat hyväntahtoisia.
Sinun tulee olla taistelija taistelijoiden joukossa, oppinut oppineiden joukossa, valtiomies politiikkojen joukossa ja pyhä pyhien joukossa. Suuret eivät saisi koskaan olla pikkumaisia. Minkä ansioillasi saavutat sen vaatimattomuudella kätket?
Muiden loukkaamisella ei voiteta yhtään mitään, mitä nyt saadaan vähän alhaista tyydytystä kostonhalulle. Me olemme huomanneet täälläkin Seppo Lehdon & kumppaneiden järjettömän luonteenlaadun ja hän on juuttunut omiin harhoihin eikä saavuta mitään. Pyhä Henki ei ole hänen kanssaan. Lehto on jääräpää, joka ei osaa elää rauhassa. Hän on häirikkö. Hallitsijoina ovat tällaiset ihmiset kaikista pahinta mahdollista luokkaa, Vatikaanin mielestä. Seppo Lehto ei jaksa sulattaa omia harmejaan sisässään, vaan hän alkaa riehumaan yrittäen paikata tällä tavoin luonteensa näkyviä ja tuntuvia puutteita, jotka piilottuvat riehunnan naamion taakse. Hänellä on suurta vikaa arvostelukyvyssä ja sydämessä. Lehto nauttii rahvaan ihmeistä ja imartelusta, vaikka niillä ei ole mitään merkitystä elämässä.
Seppo Lehto on esiintynyt röyhkeästi Mannerheimina; on hyvin moukkamaista pöyhkeillä hänen arvoasemallaan niinkuin itselläänkin yhtä lailla. Suurmiehen näytteleminen on vastenmielistä, luulisi Lehdon tuntevan kateuden jo riittävän hänen henkilökohtaisiin tuntemuksiin Mannerheimista. Mitä sitkeämmin haet arvonantoa Mannerheimillasi, sitä vähemmän sitä saat. Arvonanto syntyy kunnioituksesta ja sitä ei voi saada kaappaamalla tuota nimeä itsellesi; se on ansaittava ja sitä on odotettava. Tapauksessasi arvonannon odottaminen muilta on toivotonta. Se olisi maailman kahdeksas ihme ja Vapahtajan toinen tuleminenkin on todennäköisempää. Lehdon tapauksessa arvostelukyky puuttuu ja hänessä ei ole tilaa neuvoille ja ohjaukselle. Toivoton tapaus, Vatikaanin mielestä
Seppo Lehdon toisten häpeän korostaminen kertoo oman maineen heikkoudesta. Siinä on Lehdon koko luonteen problematiikka; hän yrittää muiden vioilla ja röyhkeällä suunsoitolla salata omia vikojaan ja kroonista looseri-luonnettaan. Tämä on tyhmien lohtua. Eniten tonkiva on likaisin. Vain hyvin vähän tunnettujen vikoja ei tunneta.
Maailmassa ei ole vain yhtä luokkaa rahvasta, vaan on myös "oppinutta" rahvaanomaisuutta, joka on vielä pahempaa. Se puhuu typeriä ja arvostelee röykeästi. Tapaus Seppo Lehto. Hengen ja luonteen kauhistus on pahempi kuin ruumiin, sillä se on ristiriidassa korkeimman kauneuden kanssa. Se on tietämättömyyden opetuslapsi, tyhmyyden suojelija ja juorun liittolainen. Älkää välittäkö Seppo Lehdon puheista ja vielä vähemmän hänen mielipiteistä. Hänet on tunnettava, jotta häntä osaisi karttaa. Kaikki typeryys on rahvaanomaista ja rahvas koostuu typeryksistä. Muistakaa Seppo Lehdon sanat "olen tavallisten suomalaisten presidenttiehdokas" eli siis rahvas rahvaan edustajana. Ongelmat on helppo torjua alussa, mutta ei myöhemmin.
Tyhmyyttä on se, joka ei tyhmää tunnista. Vielä tyhmempi on se, joka tunnistaa, mutta ei pääse siitä eroon. Tyhmät ovat hyvin vaarallisia pinnallisessa seurustelussa ja turmioksi läheisessä. Typerykset ovat aina huono-onnisia, sillä onnettomuus istuu heissä kuin nahka luussa.
[LOPPU]
Pappi
Augustin von Lange
- Olen saanut Vatikaanilta erikoisluvan toimittaa apulaispapin tehtäviä.

Lehto kommentoi:
Juutilaisella ja katollisilla papeilla onkin ainakin se yhteistä, että kummatkaan eivät ole saaneet koskaan pillua.
Klaus-jutku on kyllä saanutr somalia, sikaa ja kumuankkaa, mutta ei naisen pillua.

Panzermeyer kirkon roolista Euroopassa:
Joko taas takaraivonluu loistaa sammuttaen viimeisenkin toimivan synapsin?
Todellakin ugrilainen, takaraivoluusilmäheijasteinen ja "seppolehtomainen" kommentti koskien hengellistä säätyä. Paska ugri-kallo ei liene tietävän, että katolisen kirkon luostarit ovat tuoneet kaiken sivistyksen valon Euroopan kansojen keskuuteen. Aivan kaiken. Kirkolla on niin uskomaton tietomäärä arkistoissa ja ugrilainen ei pysty edes kuvittelemaan sitä tiedon tasoa; koko eurooppalainen opetuslaitos on lähtösin luostareista. Koko tietokantamme periytyy katoliseen kirkkoon ja sen ylläpitämiin luostareihin.
He huolehtivat myös sairaista ja köyhistä aikaisemmin, kunnes asia siirtyi valtioille.
He loivat mm. rakennustaidon, mistä edelleen käytössä munkkilimitys, jota yleisesti käytetään muurauksessa. He panivat juomat; edelleen parhaat viinit ja konjakit tulevat toimivista luostareista.
Monacon perusti Grimaldi, joka esiintyi Pyhänä Miehenä 1297.
Varsin mielenkiintoinen on ollut myös sotilastieteen sulautuminen munkkijärjestelmään, jolloin syntyi erillinen Temppeliherrat-ritarikunta, joka käytti mahtavaa raha-, sotilas,- ja poliittista valtaa Euroopassa 200 vuoden ajan, kunnes 1312 asia taantui.
Esim. Ranskassa etevin kadettikoulu on yhä vanhoissa luostaritiloissa.
SEPPO LEHDON KOMMENTIT TODISTAVAT, ETTÄ HÄN ON APINA, JOKA PITÄISI PIKAISESTI KASTROIDA [leikata munat irti], JOTTA EI LEVITÄISI SAASTAISIA SIITTIÖITÄ JA UGRILAISTA SAIRASTA PERIMÄÄNSÄ KANSAN KESKUUTEEN.
P-M

Augustin von der Langen toivotus Klasulle:
Lieber Freund,
Wir wünschen Ihnen GOTTES reichen Segen.
Möge der Same des Wortes Gottes eine reiche Ernte für jeden Bereich Ihres Lebens und im Leben derer bringen, die Ihnen wichting sind.
IHR
Augustin von der Lange - Lerrbach
(der heilige Priester)

Panzermeyerin näkemys Lehdon naissuhteista:
Paitsi hengellisestä säädystä Lehdon kommentit myös naisista osoittavat Lehdon olevan ymmärrysviallinen apina.
Lehdolle nainen on pelkkä reikä ei mitään muuta. Lehto ei ymmärrä mitä naisen kunnioittaminen, ihailu ja tavoittelu merkitsevät. Lehto ei ole kiinnostunut naisissa mistään muusta kuin että pääsisi työntämään saastaisen elimensä naiseen.
Lehto ei arvosta naisen kauneutta ja siveyttä. Lehto ihaille huoria- naisia jotka harroijoittavat sukupuoliyhteyttä kaikkien vastaantulevien miesten kanssa. Lehto vihaa ja halveksii jalosukuisia naisia, koska näiden jalous ja hyvyys on Lehdolle käsittämätöntä.
Koska Lehto on viettiensä varassa toimiva eläin hän ei koskaan voi solmia ihailuun ja luottamukseen perustuvaa suhdetta kunnialliseen naiseen. Lehdon nainen on mikä on: kolttahuora.
Lehto kuitenkin kadehtii esim. Klasua tämän naiskontakteista, koska ei ole koskaan pystynyt solmimaan yhteydenpito suhteita yhtä korkeatasoisiin naisiin kuin Klasu.
Lehto yrittää vääristellä rivolla kielenkäytöllään Klasun naissuhteet seksuaalisiksi ja yrittää tehdä sen myös haukkumalla Klasun arvostamia naisia huoriksi. Näin tehdessään Lehto kuitenkin vain häpäisee itsensä, sillä kaikki Lehdon huoritteluja ja pillu-juttuja lukevat kyllä ymmärtävät mikä Lehto on miehiään.

Lehto kommentoi:
Klaus von Grewendorpilla ei ole muuta kuin isäpuoleltaan saatu nimi ja rujo käsi jolla ei voi edes runkata kuin sianvittua.
Öisin hän vain voi kuvitella kuinka mälli lentää ... muilta paitsi häneltä.

Augustin von Lange vastaa:
Olkaa sinä ugri-natsi ja satanisti Seppo Lehto täysin hiljaa. Lopeta myös heti ugrilaiset naisleikkisi; vain yksi Steffin munasolu on tuhat kertaa arvokkaampi kuin kaikkien suomalaisten naisten munasolut yhteensä ja ugrilaisten äitinne entiset tässä suuressa historiallisessa syklissä. Steffi on Suomen todellinen kuningatar ja ugri-päänaisenne on toinen juttu.
Ugri-lallisi tappoi typerässä ugrilaisessa atavistisessa apinan satanismissaan uskonveljemme, Pyhässä Hegessä, piispa Henrikin. Valontuojamme.
Älkää sekoittako Klaus von Grewendorphia likaisiin, naurettaviin ja typeriin ugrilais-demokraattisiin natsilaisiksi sanomiinne poliittisiin leikkeihinne; Te olette demokraatteja, mutta hän ei. Jos sekoitatte varokaa Juutin aika palaa ... kaikessa armottomuudessaan.
Ja vaikka von Grewendorphia ei ole vihitty papiksi hän on saanut erikoisluvan kirkkoruhtinaskunta Vatikaanilta harjoittaa ko. apulaispapin tehtäviä.
Katolinen kirkko on tukenut voimakkaasti mm. Caudilo Francoa, joka nimitti Jumalan iskuryhmänä tunnetun Opus Dei-järjestön jäseniä korkeimpiin virkoihin maassaan. Nykyään Paavali II suosii ko järjestöä, jossa on 79.000 jäsentä Euroopassa; niistä 1500 on pappeja. Opus Dei toimii mm. Saksan 25 kaupungissa. Järjestöä johtaa Christoph Bockamp; hänen mukaan järjestö tarjoaa vaihtoehtoisen mallin nykyyhteiskunnassa vallitseville mielipiteille; sen jäsenet eivät tahdo tehdä kaikkea sitä, mitä rajaton vapaamielisyys sallisi. Opus Dei-järjestön jäsenet telkevät tietoisen ratkaisun ja sitoutuvat koettuihin ihanteisiin.
Augustinus von Lange
Myös Martin Bormannin Die Spinne - taloudellinen järjestö ei jaa mitään avustuksia ko ugri satanisti-kaappi-natseille. Te ugri-natsit vahingoitatte asiaamme sekä Euroopassa että maailmassa. Olkaahan varuillanne ugrit; tämä on vain vielä varoitus. Seuraavalla kerralla asia ei jää enää tähän.

Panzermeyer Suomen oikeiston tilanteesta:
Heil euch Kameraden!
Suomen oikeiston tilanne:
1) Sauli Niinistö. Kenttäväen Jeesuksena pitämä ja Johtajaksi kelpaamaton. Leski.
2) Sulo Aittoniemi. "Pettää aina" (Entinen esimies Etelä-Suomen poliisikomentaja Topi Juutilainen). Suur-Saksan vihaaja.
3) Matti Järviharju. Suur-Saksan vihaaja, vaikka nykyinen järjestön sihteeri kannattaa yhteyksiä Saksaan. Järviharjun takia ilmaisu on, etä Saksa on torjunut heidät, vaikka Järviharju itse torjuu. Sketsin kirjoittaja, copy richt, Järviharjun partaa on pidetty Eva Braunin sukuelimenä, netissä.
4) Pekka Siitoin, valtakunnajohtaja, satanisti, joka pitää olohuoneessa kirjahyllyn lasikaapissa Leninin patsaita, koska "ne ovat arvokkaita". Sketsissä netissä Eva Braunin sukuelimen nuolija.
5) Seppo Lehto, 100% ugri, anti-ihminen, anti-suomalainen, koltta-huorien naija, hampaaton pätkä-poika. Sketsi netissä Hitlerin Blodi-koira.
6) Olavi Mäenpää, joka on sanonut ugrien Suomen Sisun palstalla: "Meitä ei kiinnosta Monacon hovin tapahtumat".
+ Bonus) Esko Aho, joka leveili vaimostaan Suomen 1. naiseksi, vaikka Steffin munasolut ovat miljoona kertaa arvokaammat kuin tuon naisen. Harvardissa. Juutalaisten opetuksessa.
- Meine Herren, Niin kuin näette ja havaitsette, rakkaat lukijat, näistä ei ole johtajaksi Suomeen tai Eurooppaan!!!
Ainoa oikea johtajamme on KLAUS von GREWENDORP!!!
Panzermeyer

Klasu uhkaa ugreja:
Saatanan ugrien naijat, jos saan yhdenkään sukuni herjaajan kiinni, niin vedän Teidät suoraan hirteen ajallaan!!!
Klasu
P.S. Saatanan paskat; Te olette pelkkiä ugreja, jotka tavoittelevat joitakin kunnanvaltuustopaikkoja koko muun yhteiskunnan ulkopuolella.
Teillä ei ole mitään oikeutta sanoa mitään suvustani. Te olitte sota-aikana pelkkiä ugrilaisia puska-jusseja. Jos vielä jotakin kirjoittelette suvustani, jonka haaran päämies olen tänään, vedän teidät Wulf Von Grewendorphin hengessä suoraan hirteen.
Tämä on vain varoitus, mutta varokaa ugrit; teidän paikka ei ole germaanisissa maissa; Te olette pelkkiä satuhahmoja täällä, jonka yllä riippu Damokleen miekka.
Minun puolesta se miekka voisi toimia ...

Panzermeyer kritisoi ugreja:
Klasu on sukunsa haaran päämies nykyään. Jumalauta, saatanan ugri-perseet ja puska-jussit haluatteko hirteen Wulf von Grewendorphin tai Marokon Kauhun hengessä?
Te olette saatanan paskat pelkkiä ugreja!!! Muualla Euroopassa on württembiläisiä, baijerilaisia, preussilaisia etc. ja kaikilla on omat henkilökohtaiset sukunimet.
Perkeleen somalien maahantuojien perilliset, jonka vaimojen munasolut ovat yhtä halpoka kuin Tekin, ugrien perseennuolijat, Teidän paikka on teloituskomppanian edessä, jos jatkatte Klasun sukuhaaran panettelua.
Tämä on vielä varoitus Teille halpa-pillujen nuolijat ja paskan kumartajat; seuraavalla kerralla vedetään hiteen Wulfin tapaan tain sitten ammutaan Marokon kauhun tapaan.
Pitäkää ugri-perkeleet huoli omista suvuistanne, jotka on tulleet Udmurtissa, mutta älkää tulko loukkaamaan aitoja von Grewendorpheja, jos henki Teille on vielä kallis.
Taitaa Tarja Halosen vasemmisto-ugri henki haista Teidän saatanan ugripuheistanne.
Klasu on germaani; olkoon sota niin Juutilaiset ovat pinnalla tai rauha tai politiikka niin von Grewendorphit ovat pinnalla.
Saatanan paska ugrit; Teillä ei edes ollut omia sukunimiä, kun saavuitte Suomeniemelle. Kateutenne on niin suurte, että vetöisin Teidät hirteen heti Saatanan rasistit, jotka vainoatte puska-jusseina aitoja germaaneja. Perkele, jokaiselle ugrille kuula ohimoon.
P-M

Lehto vastaa:
Kuule Klasu, käsitääkseni sukusi pitää sinua täytenä höyrypäänä. älä vetoa Illuun ja Marokon kauhuun sillä kumpikin heistä oli tervejärkisiä miehiä, jotka eivät olisi pelleilyäsi katselleet. Pöpilään olisivat sinut toimittaneet....
Kaikki nauravat sinulle...Ihan kaikki....
Ryssätkin nauraa höröttävät kovalla äänellä vaikka nuoletkin heidän persettäään...
Ehdotan että menet huoriin ja hankit sen ensimmäisen pillukokemuksesi niin etköhän sitten vähän rauhoitu.. 500 mk (pillun käypä hintä) ei ole iso raha jos mielenterveys sillä vänän kohenee..

Panzermeyer vastaa Lehdolle:
Hah ... hah ... Mutta, kun Klasu on tämän sukuhaaran johtaja. On samantekevää, mitä joku Illun jälkeläinen pulputtaa isänsä maineella. Tai sitten satanisti ja halpa-pillun nuolija Seppo ugrilainen lehto.
Sen sukunsa takia Klasu on näyttänyt ryhtiä muillekin ja asettanut oikean sukunimen sukunimilainsäädännön mukaan itselleen; eli Klasu ei ole von Grewendorphina mitään sukua ko Lehdon mielikuvitus sankareille.
Lukuunottamatta Marokon Kauhua, joka myönsi sukulaissuhteen ja Klasu hyväksyy tämän. Suvunhaaran päämiehenä ---
Vitsi Teille:
Ugrilaisen Seppo Lehdon äiti käänsi pään ja alkoi oksentaa ristiäispöytään, kun Klasu kertoi tapaamisestaan kenraali Adolf Gallandin kanssa.
Saatanan, ugri Lehto mene takaisin siihen halpa-vittuun. Miltä muuten halpa-vittu maistuu? Tuliko nuoltua 5 markan vittua viime yönä? Miltä maistui?
Olette kaikki ugrit samanlaisia Urmurttien aroilta tulleita puska-jusseja, jotka pitäisi lyödä hirteen. Tämä on vasta varoitus, mutta seuraavalla kerralla sitten "osuu", jos jatkatte panettelua germaaneja vastaan suomessa.
Panzermeyer

Panzermeyer ugri-vitusta:
Ole sinä saatanan halvan ja vammautuneen ugri-pillun nuolija hiljaa. Siinä ugri-vitussa, jossa asuskelit alkoi naureskelemaan vuonna 1995, kun kerroin tapaamisesta lentokenraali Adolf Gallandin kanssa.
Veditkö pääsi viime yönä ugrien halpa-vittuun? Miltä halvin vittu maistuu? Seppo lehto?
Vittu on niin halpa, että siitä tulleet "lapset" eivät mahdiu edes Suomen parisuhde lainsäädäntöön.
Saatanan ugri-sika Lehto --- "lapsillasi" ei ole mitää oikeuksia ja he ovat avio- ja avoliiton ulkopuolella syntyneitä ugrilaisia ja aivoista vammautuneita aivoinvalideja isänsä Seppo "ugri" Lehto-sian mukaan.
Miltä huorasi persereikä ja ulosteet maistuivat viime yönä? Kerro meille vähän? Paskan syöjiä, kun on vähän
P-M

Panzermeyer Lehdosta:
Seppo lehto on pelkän komukka halpa-pillun jälkeläinen, joka imee halpa-pillua yöisin:
Ugri kommunisti Seppo lehto (suku punakaartissa) ugrien Suomen sisu-palstalla kirjoitti:
"Isoisäni Julius Kiviniemi Kurussa oli tunnettu jutunkertoja. Poikansa Pentti Kiviniemi (tpsl) oli tunnettu sanantakoja ja vasuritaho vielä 1970-luvulla".
Panzermeyer

Panzermeyer jatkaa halpa-vitusta:
Halpa-vitun nuolija Seppo Lehto!
Koitatko saada ko. kommenteillasi ugri-suomalaiset kaikki halpa-pillujen nuolijoiksi (?); etkö jo tiedä, että demokraattinen tasavalta kokeilu on tullut bolseviikkisesta saastasta? Suvullasi on oma paikka tässä tasavaltalaisessa demokraattisessa kokeilussa, koska olivat punakaartissa.
Kerro nyt ihmeessä, miltä tuo touhumasi ja toistamasi halpa-pillu maistuu?
Onko mukava pitää päätä halpa-vitussa, onko sitä mukava nuiolla, onko siellä hyvä olla? ... No joo sen takia pääsi onkin ruhjoutunut ja takaraivoluusi loistaa silmistäsi. Hyi saatana. Vastaa kokemuksistasi?
Oletteko nähneet Lehdon perillisen? Hyi, Saatana!
P-M

Panzermeyer ja 30 kohdan syytelista Lehtoa vastaan:
Kansankäräjien 30-kohdan syytelista Seppo Lehtoa vastaan.
Perinteellisiä vanhoja germaanisia ja viikinkimallisia kansankäräjöitä on pidetty ainakin 10 vuotta Lehtoa vastaan. Se toimii siten, että ympäristö pikku hiljaa muodostaa käsityksen ko henkilöstä ja kun tässä tapauksessa lehdon syyllisyys on selvä tuomio julistetaan ja laitetaan täytäntöön. Ohessa todetaan Lehdon syyllisyys, joka hänelle täten ilmoitetaan. Seuraavaksi me poljemme miehen suohon vanhojen germaanisten tapojen mukaan.
Suomen liberaalista lainsädännöstä on hyvä esimerkki se, että Seppo Lehto niminen rikollinen kulkee vapaana vaikka hänen paikkansa olisi vankilassa tai mielisairaalassa (jos on syyntakeeton) Lista Lehdon rikoksista on pitkä .Tässä 30 kpl.
1) Eurooppalaisten Prinsessojen herjaaminen
2) Germaanisperäisen väestönosan herjaaminen
3) Aateliston herjaaminen
4) Jumalanpilkka (useissa viesteissään)
5) vainajien muiston häpäisy (mm. Mannerheiminä esiintyminen)
6) Kansainvälisen muslimiterrorismin tuleminen
7) Internet-terrorismin harjoittaminen
8) asiakirjojen väärentäminen
9) useat raiskausyritykset (ja mahdolliset onnistumiset)
10) Lasten seksuaalinen ahdistelu.
11) lasten seksuaalinen hyväksikäyttö (omat lapset)
12) vihkimättä eläminen kolttahuoran kanssa
13) lasten tehtailu sosiaaliavustusten takia
14) suteenöörinä toimiminen (Lehto kaupitellut naistaan mm. internetin deitti-palstoilla)
15) homoilu
16) tappouhkauksien lähettely eri tahoille
17) sotaveteraanien muiston häpäisy esiintymällä heidän nimissään
18) paskan syöminen
19) eläimiin sekaantuminen
20) maanpetos
21) armeijasta lusmuilu
22) kommunistien kanssa veljeily
23) kunnioituksen puute ylempiarvoisia kohtaan
24) Suomen ulkosuhteiden vaarantaminen
25) itsensä paljastelu
26) pyrkimys muuttaa Suomi muslimivaltioksi
27) seksi sukulaisten kanssa
28) ampuma-aseiden laiton halussapito
29) hämärät pörssikaupat
30) moottoripyöräjengiläisten yllytys rehellisien kansalaisten kimppuun.
SEPPO LEHTO ON RIKOLLINEN JA PITÄÄ SULKEA SULJETULLE OSASTOLLE TAI POLKEA SUOHON GERMAANISEN TAPAOIKEUDEN MUKAAN!

"Klasu" kommentoi:
Minun / minä korkea-arvoisuuteni KJ on syyllistynyt oheisen listan laatimiseen:
Nyt minä sen tunnustan, koska olen muutenkin päästäni pipi ja pissahousuinen v. 1963 syntynyt juutipaskarunkkari visvavehkeineni. Antakaa anteeksi, ... vaikka laukeaisin kesken send-komennon.
Klaus Juutilainen
Boris Verikovin namimutterin imuttaja &
Suomen pedofiiliklubin namumestari
punainen Tampere

Panzermeyerin suruviesti:
SURUVIESTIMME
Klaus von Grewendorp (29.8.1963-29.8.2000) menehtyi hyvin rajussa henkilöauto-onnettomuudessa iltapäivällä syntymäpäivänään. Hautajaiset pidetään niin nopeasti kuin mahdollista.
Surukoti

Lehdon osanotto:
Jeesustako leikit kun omasta "kuolemastasi" ilmoitat. Lehdessä ei kerottu mitään ko. onnettomuudesta joten kyseinen viesti lienee nk. puppua. Aiotko nuousta kolmantena päivänä kuolleista kuten jeesus?

Seppo Lehdon ehdotus:
Käydään kusemassa postilaatikkoon, eiköhän siinä kuolleetkin herää?

Lehto aiheen sivusta:
RYSSÄLLÄ EI OLE OIKEUTTA HAISTA SUOMEN MAAPERÄLLÄ! RYSSÄ ON KARKOITETTAVA POIS! RYSSÄN VASTAINEN TOIMINTA JA RYSSÄSTÄ KERTOVIEN SÄHKÖPOSTIVIESTIEN VASTAANOTTO ON JOKAISEN ISÄNMAALLISEN IHMISEN VELVOLLISUUS!
ALAS RYSSÄ! LÄPIPASKA MIEHITTÄJÄ-SIKA!
PUUKOLLA PUHKI SE AASIAN PAISE...KAUAA EI RYSSÄ SUOMESSA HAISE!

Panzermeyer vahvistaa suru-uutisen:
Aivan totta on, vaikka surullista ja käsittämätöntä, että Klaus von Grewendorp kuoli liikenneonnettomuudessa Valkeakoskella eilen illalla syntymäpäivänään 29.8. Hän oli menossa serkulleen, kunnes joutui auto-onnettomuuteen.
Ruumis on tällä hetkellä Tayks:in abduktiohuoneella, mistä se siirretään huomen aamulla hautaustoimiston toimesta Sääksmäen yli 500 vuotta vanhalle kirkonhautuumaalle, missä on von Grewendorphien sukuhauta, odottamaan sekä siunaustilaisuutta että hautausta.
Siunaus on ensi sunnuntaina klo 12.00 ---
Vainajalta löytyi myös testamentti, missä hän oli testamentannut kaikki tyttöystävälleen. Löytyi myös paperit liittyen kääntymisestä katoliseen uskoon.
Klaus von Grewendorphin kuolinpesä

Lehto pyytää varmistusta:
Onko kyseessä tosiaan Klaus Juutilainen eikä mikään "haamu Grevendorf"?

Lehto samasta asiasta:
Saiko Klasun käsi isonkin perinnön?

Panzermeyer kritisoi Rommel-nimimerkkiä:
Joku täysi idiootti ja fakki-hölmö kirjoittaa ugrien marginaaliryhmä Suomen Sisu-palstalle ROMMEL-nimellä. [Lienee yrittää Turun kunnanvaltuustoon Rommel-nimimerkin siivettämänä?]Mies pitäisi laittaa oikeuteen ja suosittelemmekin tutkintapyyntöä. Voisiko esim. Klasun kuolinpesä ottaa asian ajaekseen ja tehdä asiasta tutkintapyynnön ja lähettää monisteen Manfredille?
1) Rommel nimi on rekisteröity Saksassa.
2) Kun keskustapuolue käytti John Waynea saivat vakavan huomautuksen ja käsittääkseni oikeunkäynnin päälle.
Suomen germaanit ovat kutsumassa Manfred Rommelia, Stuttgartin Pormestaria Suomeen, joten on syytä puuttua marginaaliryhmä hörhöjen lapsellisiin edesottamuksiin.
Tuon kaverin aksentti on kyllä niin ja säälittävää (luonnevika) naurettavaa, että vain tuo Nietzsche voi alkaa mielistelemään ko TAPAUSTA.
PANZERMEYER -immer und ewig

Panzermeyerin hyvin vakava varoitus:
TÄMÄ ON HYVIN VAKAVA VAROITUS!!!
Tämä on vakava varoitus Teille, jotka kirjoittelette mm. Suomen Sisun palstalle; myös palstan ylläpidolle itselleen, koska ko ryhmä lähtee oikeustoimiin, jos Klaus von Grewendorphin nimeä loukataan palstalla lakien vastaisesti. Palsta on todellisuudessa pelkkä marginaaliryhmä, jolla ei ole takana yhtään mitään, muuta kuin tyhjää ilmaa. Niinkuin perussuomalaiset, IKL, Turun porukka jne. Klasun Suomeen tullut kanta esiisä käytti sentään todellista valtaa Turussa, joten lopettakaa ko. henkilön sotkemista pikkupuuhasteluunne. Touhunne lähinnä säälittää. 0-tulokset näette sitten taas lokakuussa kerran.
Kunnallisvaaleissa tällä ryhmällä ei ole mitään mahdollisuuksia, koska yhteistyökyky puuttuu muiden kanssa ja itsensä kanssa. Muita tasoja tämä porukka ei pysty edes ajattelemaan. Ihmisaines os itä, joka itsetietoisesti on sulkenut itsensä yhteiskunnan ulkopuolelle. Järjestyshäiriöitä, kuten Lehdon tapaus ei pystytä hoitamaan pois päiväjärjestyksestä ja jopa, kun Klasu olisi lähtemässä hoitamaan kylähullun pois kuvioista häntä aletaan samaistaa näitten marginaali ugrihörhöjen taholta ko. asian hoitamisesta. Ugrit!!!
Me tunnemme Klasun erilaisena, aivan erilaisena siitä, mitä hörhöt "Rommel", Nietzsche, Lehto ja Suomen Sisu kertovat. Varsinkin tämän Stuttgartin pormestarin Manfred ROMMELIN sukunimeä käyttävä on fakki.idiotismin ilmentymä n:ro 1, jonka jälkeen tulee Lehto.
Tietääkseni Klasu on ainoa henkilö, joka tekisi jotakin Lehdon eliminoimiseksi Suomen oikeistosta, koska miehen ideologia ei kuulu ryhmään. Muut eivät siihen pysty. Nietzsche kaimansa mielenvikaa potien ryhty lisäksi puhumaan, että Klasu rakentelee joitakin cc.-listoja. Yhtyen luonnevikaiseen sotamarsalkkama esiintyjään. En tiedä, mitä rommelin suku sanoisi, jos tietäsi jonkun ugrin väittävän Erwinin olleen puolueen "maltillinen" jäsen.
Tämä on vakava varoitus; jos käytätte vielä Klasun nimeä toimissanne, niin saatte varautua välittömästi tuomioistuin käsittelyyn asiassa. Klasu ei ole koskaan ollut minkään 0-järjestönne jäsen. Klasua ei kiinnosta tippaakaan "tasavaltalais"-henkinen valheellinen ugriruikutuksenne, jolla pyritte liittämään hänet Teidänlaisten loosereiden porukkaan. Jedem das Seine, Kameraden.
Klaus von Grewendorp tavoittele itsenäisen Eurooppalaisen ruhtinaskunnan Prinseyttä ja ei ole kiinnostunut, mitä Suomen anarkistisessa äärioikeistossa tapahtuu.
Teidän on turha puhua mistään oikeistosta, koska mitkään mitat; hierakia, kuri, päämäärään tähtäävä henki ei korreloi anarkistiryhmänne kanssa tänään---
Tämä on hyvin vakava varoitus Teille ugrit(!); Teidän oikea paikka on udmurttien aroilla ei niillä paikoilla Turussa, jossa von Grewendorp toimi aikoinaan tuoden germaanien valoa, jonka ugrit torjuivat.
Poliittiset kulttuurit ovat niin erilaisia, että luonnostaan ugrien olisi syytä uskoa, että tämän varoituksen jälkeen käynnistämme Teitä vastaan, jos syyllistytte ko. asioihin vaalien alla tai sen jälkeen. Jokaiset kommenttine Klaus von Grewendorphista toimitetaan tästä alkaen hhovioikeustaholla toimivan ryhmän tarkastektavaksi syytteiden nostoa varten.
PNAZERMEYER

Aryan Heritage vastaa:
Kiitos vanha ystävä, kiitos!
Todellakin nimimerkki Rommel syyllistyi pahemman luokan rikokseen rinnastaessaan Klasun ja hullun terroristin Seppo Lehdon. Kyseinen turkulainen luupääidiootti ilmeisesti kuvittelee olevansa nokkela vaikka äO jää kengännumeron tasolle.
Myös nimimerkki Joe K rinnasti Klasun ja Lehdon väittäen molempia hulluiksi. Jokainen täysjärkinen tietää että ainoastaan Lehto on hullu. Kommentit vain todistavat että Suomen Sisun Ugrit ovat järkeä vailla ja hyvin alkeeellisia päättelytaidoissaan.
Kannatamme 100% juridisia pyrkimyksiä ugri-idiootteja vastaan.
Ugrit ovat loosereita joiden osa on alistua tai tuhoutua!!!!

Nimim. Ukripukri lähestyy Klasua sukunimiasiasta:
Kaikella ystävyydellä,kokeiles mennä hoitamaan asioita tuolla esi-isäsi nimellä eli nostat esim kanteen jotain vastaan ja kanteen nostajana Klaus von Grewendorp.Taitaisi tulla seinä vastaan koska luulen ettei kyseiselle henkilölle löydy henkilötunnusta.Turha ottaa tästä pulttia,koska asia on näin. Jos haluat käyttää nimeä virallisesti,voit lääninhallituksesta anoa nimenmuutosta jolloin se olisi virallinen nimesi sitten,tosin tuo von-liite varmaan putoaisi siitä pois,toisaalta onhan Juhan af Grannilla tuo etuliite myös,mutta en tiedä onko se vain taiteilija nimi,eli ajokortissa saattaa lukea sittenkin Jussi Möttönen,tiedä häntä.Von liitteen käytöstä saat tietoa varmaan Suomen aatelissukujen seurasta,tai vastaavasta.

Panzermeyer kommentoi:
Oheinen Ukripukrin typeryyden huippukirjoitus löytyi Germaaniselta palstalta. älä syytä meittii omasta ukrilaisuudesta. Me emme voi siunua auttaa.
Se kirjoituksesi kertoo vain valitettavasti koko ko luonteen typeryyden ja täydellisen asiantuntemattomuuden.
Emme suostu edes keskustelemaan tuollaisten marginaaliryhmien edustajien kanssa mistään, muuta kuin oikeussalissa tuomioistuimessa.
Suomen Sisusta lähtee tutkintapyyntö poliisille ensi maanantaina. PERUSTE: Palstalla Klasu yhdistetään ylläpidon suosiolla rikolliseen suomalaiseen Seppo Lehtoon. [ tuomioita kärsimättä tai maksamatta]Riittää tietääksemme syytteeseen alioikeudessa.
Poliittinen typeryytenne hakee vertaistaan.
Panzermeyer

Klasu palaa kuvioihin:
Tulen jättämään henkilökohtaisesti tutkintapyynnön Suomen Sisu-palstasta poliisitutkintaan ensi maanantaina. Palstan linjaa kuvaa mm. käsitys, että Suomen kansa kuuluu etnisenä kokonaisuutena itään.
SYY tutkintapyyntöön: Palstan ylläpito antaa sellaisten artikkeleiden ilmestyä, jossa minut samaistetaan rikolliseksi rinnastettavaan henkilöön (tuomittu oikeudessa, mutta ei sovittanut rangaistuksia) kertoen kuinka mm. tehtailen hänen kanssa kaikkia spammi-listoja mm. valtion päämies tasolle. Väitteillä ei ole perää ja minä olen juuri se, joka äänekkäimmin olen ajanut ko. henkilön erottamista Suomen oikeistosta häiriköinnin takia.
Myös Juutilainen-suvulla lienee painava sanansa nimen törky väärinkäytöstä palstalla. Annan myös asian tiedoksi sotahistoroitsija eversti Antti Juutilaiselle Juutilainen nimen loukkauksista ko. palstalla.
Mainitulla palstalla loukataan myös ROMMEL-suvun rekisteröityä sukunimeä; ylläpito ja Suomen Sisu sallii Rommel-nimimerkillä kirjoittelun ja vihjailun, että Rommel oli puoleen maltillinen jäsen. Kaikki tiedämme Erwin Rommelin kohtalon, jonka poika MANFRED toimii Stuttgartin pormestarina ja jonka Suomen vierailua valmistellaan.
Vetoan kaikkiin eri puolueisiin niinkuin jo hetki sitten; älkää ihmeessä ottako yhteistyön kautta listoillenne näitä ugri äärioikeistolaisia, jotka haaveilevat Venäjän pelastavan Suomen kansallismielisten tilanteen. Osa siirtänyt jo sähköposti osoitteen Venäjälle. Heillä ei ole kansan keskuudessa mitään kannatusta. Koittavat vain mm. tällä nyt esilläolevalla tutkintapyyntö-tapauksella hakea julkisuutta itselleen, mutta tyhjä julkisivu ja tyhjä sisältö.

Panzermeyer vastaa:
Hyvä Klasu!!!
Tästä hetkestä Klasu taistelee Marokon Kauhun tavoin Suomen Sisun Teemu Lahtisia, Mikko Mikonmaita ym. vastuu henkilöitä vastaan alioikeudessa.
Mitään armoa ei enään tunneta; sivusta voidaan hämmentää soppaa vähän lisää, jos tarvetta esiintyy.
PANZERMEYER - immer und ewig

Lehto arvioi Klasua:
Klasu on samalla tasolla kuin ryssän pyllistys.

Panzermeyer ugrimiehistä ja venäläisistä naisista:
Tilastot puhuvat puolestaan, että suomalais miehet valitsevat ensisijaisesti suomalaisen naisen jälkeen venäläisen naisen vaimokseen. Seppo Lehto on hyvä (100%) ugri tyyppi esimerkki. Lukekaa hänen kirjoitus. Suomen Sisu + Seppo Lehto = uusi poliittinen suuntaus, joka ankkuroituu Udmurttien aroille.
Suomen sisulaiset; olkaa hyvä ja poistukaa isänmaastamme Udmurttiaanne, minne kartannekin Teidät sijoittavat. Täällä teillä ei ole mitään asiaa. Paikkanne on Venäjällä, jonne olette siirtäneet sähköpostiosoitteita. Paikkanne on Venäjällä, koska naitte suomalaisten naisten jälkeen eniten venäläisiä naisia.
Tilastot kertovat tämän totuuden. Painukaa Venäjälle ja jos ette tavoitteemme on siirtää Teidät sinne itäisen geenin kantajat.
Suomen kansa pitää puhdistaa teidänlaisista geeninkantajista, jotka halajavat itään ja venakkoja sänkyyn, Seppo "ugri" Lehdon tapaan.
Panzermeyer
-immer und ewig.
P.S. Olkoon tilanne mikä tahansa niin ugrit ja ryssät ovat pohjalla. Kaipa ne naimakaupatkin onnistuu tuolla pohjamudissa, saatanan apinat!!

Germaanien keskustelupalstalla paljastetaan totuus Klasun kuolemasta ja eräistä muista asioista:
Selvitys kolarista:
Suomen oikeistopiirejä on viime päivinä hämmentänyt ja järkyttänyt uutinen Klaus von Grewendorpin ennenaikaisesta kuolemasta. Irvileuat ovet väittäneet Klasun itse keksineen koko jutun. Todellisuus on kuitenkin tarua ihmeellisempää. Tapahtumien todellinen laita kerrotaan nyt luottamuksellisesti Suomen oikeistopiireille. Tiedon vuotamisesta ulkopuolisille ei ole pelkoa, sillä rajoittunut vasemmistougrien aivokapasiteetti eri riitä käsittämään tapahtunutta.
Klasu todellakin oli kuollettavassa onnettomuudessa, ja päätyi lopulta TAYS:in abduktiohuoneelle. Jo aiemmin tieto tapahtuneesta kuitenkin kiiri Kuun toisella puolella ja Antarktiksella sijaitseville Saksan kansallissosialistien perustamille tukikohdille. Jo yleisesti tunnetun historian aikana Saksa oli teknologiassa 30 vuotta edellä kilpailijoitaan, ja tämä etumatka on edelleen kasvanut Kuun kansallissosialistisessa Valhalla-kaupungissa tehdyt tutkimustyön tuloksena.
Klasu kiidätettiin Valhallaan vapaaherra von Braunin luomukseen perustuvalla ja tästä kehitetyllä lentävällä lautasella, jossa vuosikymmeniä tunnettua lääketiedettä edellä olevan teknologian avulla Klasun aivot siirrettiin jo ennakolta kasvatettuun klooniin. Vasta viime aikoina ovat Maapallon tiedemiehet kehitelleet kloonausteknologian alkeita, joka Kuussa on vuosikymmeniä edellä omaamme. Tieto onnettomuudesta poistettiin lehtien tietokoneista ja tapahtumasta tietävien muisti pyyhittiin tarkoin ohjatulla magneettisella säteilyllä.
"Elvytys" oli välttämätön, sillä tulevissa suunnitelmissa Klasun osa Euroopan keisarina on erittäin oleellinen. Tätä osaa ei voida korvata kellään muulla. Elvytyksen jälkeen Klasu sai tavata Valhallassa mm. itsensä Führerin, Rudolf Hessin, Erwin Rommelin ja Amiraali Dönitzin, jotka olivat säilyneet juuri saman teknologian avulla. Petturit Himmler ja Göring ovat kuitenkin jo menehtyneet aikoja sitten. Neuvotteluissa kaavailtiin tulevaa oikeistolaista monarkistista Eurooppaa.
Johtavat Valhallan kansallissosialistit ovat tiedostaneet 30-luvun virheensä ja ovat tunnustaneet monarkistisen germaanioikeiston vallan, jossa monarkki on valtionpäämies, ja valtiomuotona on kansalissosialismi. Klaus von Grewendorp tulee olemaan Saksan ja koko Euroopan keisari, ja itse führer palaa valtakunnankanslerin(EU) virkaan.
Saksan johto palaa alustavasti Berliinin kuninkaanaukiolle lentävällä lautasella vuoden 2001 aikana, jolloin Klaus uskollisine seuraajineen on heitä vastaanottamassa. Kaikkia oikeistolaisia kehoitetaan antamaan tukensa Klasun keisariudelle, sillä tuolloin Johtajan paluuta vastaanottavilla on luonnollinen paikka tulevassa Euroopan hovissa.
Pohjatyö Johtajan paluulle on lähes valmis. Oikeisto on nostettu valtaan Euroopan avainvaltioissa(joihin esim. monarkianvastaiset Suomi ja Saksa eivät kuulu). Jörg Haiderin kanssa ollaan sovittu alustavasti tulevan Valtakunnankanslian sijoittamisesta Johtajan kotimaahan. Suomalaiset ja Saksalaiset joutuvat häpeällisesti myöntämään Johtajan kiistämättömän vallan vasta paluun jälkeen, mikäli toimiin näittenkin maiden oikeistolaistamiseksi kansa itse ei ryhdy.
Siinä missä Kuun Valhalla on keskittynyt teknologiaan on Antarktiksen tukikohta keskittynyt sotilasvoiman rakentamiseen. Antarktiksen Waffen-SS -joukkojen käytössä on mm. tuhoutumattomia lentäviä lautasia(Roswellin lautanen oli prototyyppi), yliäänennopeudella kulkevia hyperkavitoivia sukellusveneitä ja torpedoja(Kurskin onnettomuuden aiheutti Venäläisten alkeellisen yliäänitorpedon testaus) ja maailman parhaista arjalaisista sotilaista kautta aijojen koostuvat iskujoukot. Vaihtokauppana tietyistä Antarktiksella esiintymättömistä mineraaleista on USA:lle jouduttu luovuttamaan stealth-häiveteknologia.
Antarktiksen iskujoukot tulevat armottomasti hävittämään kaikki Klasun keisariutta ja Johtajan valtaa uhmaavat voimat.
Vapaaehtoiset voivat ottaa yhteyttä Klasuun mahdollisen Eurokorps-jäsenyyden puitteissa. Eurokorps taistelee Antarktiksen Waffen-SS joukkojen rinnalla.

Panzermeyer kertoo Lehdosta kansainväliselle yleisölle:
Seppo Lehto is a madman. Please, ignore him. His is not a german by his genes. He is not a finn either. He is an udmurtian (very primite asian). His values are asian too.
He is an international terrorist and very sick man. He is a stupid republican with brain damage.
Seppo Lehto lives with his kolttawhore (a very primitive naitive lapp). Lehto use to eat his whores shit. That kind of person he is!
PLEASE, IGNORE MR. LEHTO. He is an idiot!

Lehto vastaa:
Sönköti Sönköti....
Onko pojulla ilmavaivoja vai onko jude kääntynyt helluntaiuskoon kun yrittää puhua kieliä?

Panzermeyer lähestyy presidentti Putinia:
Dear secretary of The President Putin,
If You need help "to take care of" Seppo Lehto, so we help today, tomorrow and after tomorrow.
As a 100% democrat Seppo Lehto has been planning to assassinate Your Excellence.
So we can together decide what we will do concerning for Seppo Lehto.
Panzermeyer

Lehto esittelee kunnallisvaaliohjelmaansa:
Tampere yksikieliseksi on eräs teemoistani nyt alkaneissa kunnallisvaaliherättäjäisissä.
Lisäksi:
- Lääkärien ja hoitohenkilökunnan määrää on lisättävä
- maahanmuuttajien suosinta lopetettava erilaisissa viranomaispäätöksissä esim. vuokra-asuntojonot, lääkäripalvelut, sosiaalitoimi (kotouttamisrahat kuinka monta tuhatta/kk?)
- kunnallivero vasta yli 60 000 mk:n vuosituloista
Exra:
- neekereitten vastaanotto eri luukuilla lopetettava, eivätkö siitä tokene, kun hampaat mätänee suuhun ymv:aa? - Lisäksi hankala on suomalaisen naisen on enää neekeriä ottaa kun haisee peruspaskan lisäksi mädälle. Eikö vain? Näin estämme roturutsan niin Tampereella kuin muuallakin Suomessa.
- jne. ehdotuksia otetaan vastaan
Seppo Lehto
"Vastarinnan ääni Tampereelta" - Tiedät mitä äänestät

Panzermeyer kommentoi Lehdon ohjelmaa:
Der ugrische Seppo Lehto!
Du bist Seppo Lehto unser Feind no. 1.
Seppo "ugri" Lehto haluaa poistaa germaaniset kielet Tampereelta. Ilman Suomen germaaneja tuskin jääkäriliike olisi nähnyt päivänvalon. Suomen ugrit alistuivat ... ja alistuvat vrt. sodan jälkeisen politiikkosukupolven naurettavat väärinlaskut idän piikkiin!!!
Seppo Lehto ei ole germaani eikä suomalainen; hän on Aasiasta tullut udmurtti-apina, joka pitää palauttaa alueelle takaisin yhteistyössä Vladimir Putinin kanssa.
Panzermeyer - immer und ewig, spricht auf deutsch oder danish

Lehto arvioi Juutilaista ja ruotsinkielisiä:
Rotta-Jutku Pyynikiltä on hiljaa ja pumppaa vaan kaikessa rauhassa barbaraansa.
Yleisessä tietoisuudessa on mitä hän tekee kun vastapäätä olevat ruotsinkielisen koulun lapset ovat välitunnilla. - On siinä hurrimukuloilla hihittelemistä, kun kalaus jutku vilauttelee itteänsä ikkunasta. Germaani ... hmm, paremminkin ö-luokan namusetä.
Ruotsinkielen oppituntimateriaalilla ei ole muuta annettavaa kuin peräpukamat. 100% hukkakoulutusta.
Svenska talande säger att dessa människor till exempel Kalaus Jutku är som svinpedofil, de måste dödas så snabbt så möjligt.
Somalien, hurrien ymv. syöpäläisten läsnäolo mädättää yhteiskuntaamme, aivankuten sairaeläkeläinen juutilaisen läsnäolo Pyynikillä
Tampereen puolesta

Panzermeyer Lehdon kunnallisvaalikampanjasta:
Seppo Lehto pyrkii kaupunginvaltuustoon.
Klasu taitaa tavoitella valtiojohtotasoa. Eri tasot, eri etniset ryhmät ja eri äö ---
Ilmeisesti Suomalais-ugrilainen seura on lähettänyt Lehdon vahingoittamaan Suomen-germaaneja. Ugrit, katsokaa mitä kielisukulaisenne ovat saaneet aikaan idässä. Katsokaa, mitä Suomen-germaanien kielisukulaiset ovat saaneet aikaan.
Ugrien täytyy alistua tai tuhoutua; emme voi vaarantaa Suomenniemen joutumista Venäjän etupiiriin Seppo Lehtojen & kaltaisten häirikköjen kautta

Aryan Heritage samasta aiheesta:
Pirkanmaan Sitoutumattomat torjuivat ugri Seppo Lehdon ehdokkuuden vaaleissa. Lämmin kiitos siitä heille.
Tämä siitäkin huolimatta että heidän listoillan on tunnettuja ugreja kuten Veltto.
Seppo Lehdon poliittinen uskottavuus on +-0
Ugrisika Seppo Lehto ei edes tule saamaan kokoon vaadittavia kannattajia rekisteräityäkseen villiksi ehdokkaaksi ellei sitten turvaudu tapansa mukaisesti asiakirja väärenöksiin. Lehdolla ei ole muita kannattajia kuin kolttahuora Siirtola. ääniä lehto tulee saamaan kaksi, koska Lehdon äpärät eivät vielä saa äänestää.
Loppupäätelmä tästä on väistämätön: LEHTO ON APINA!

Panzermeyer Lehdon kyvyistä:
Kuka oikeastaan onkaan Seppo Lehto?
Suomen ehta Covington, joka ollaan maksettu oikealla rahalla hajoittamaan Suomen oikeistoa. Sen takia kaikki torjumiset.
Jos mietitte Lehdon paikkaa, jonne hän voisi parhaiten ja kykyä vastaan mainiosti sijoittua, niin se on Korkeasaaren eläinten huutoäänestyksen jälkeen Korkeasaaren eläinten etujen valvoja eläinten valtuustossa. Etninen tausta täsmää puusta pudonneiden apinoiden ja simpanssien kanssa. Lehto kehtasi arvostella von Dänikenin pitäviä perusperiaatteita, jotka todistavat ihmisen "jumalallisuuden".
Lehto kuuluukin eläinten sekaan muiden mm. Tampereen yliopiston lehtorien mukaan, jotka väittävät ihmisen syntyneen kuolleesta solusta; se siitä bolsujen luennoista ja äö:stä, joka lähestyy jo kengän numeroitaan. Lehdon tiedetään olevan ikuinen opiskelija punaisessa yliopistossa.
Itse asiassa, Lehdon ei kannata juuri näyttäytyä muualla, koska silloin mies on nopeasti Pietarin porteilla. Eikä Pietarikaan häntä missään nimessä sisään päästä, vaan osoittaa suoraan Korkeasaareen takaisin.
Panzermeyer

Panzermeyer Lehdon kunnallisvaalikampanjasta:
Tiedustelulähteidemme mukaan Seppo Lehto sai 1.9. kieltävän vastauksen Pirkanmaan sitoutumattomilta.
Sitoutumattomat kehoittivat Lehtoa ryhtymään ehdokkaaksi Korkeasaaren eläinten keskuuteen.
Panzermeyer;
p.s. monta kertaa parempi kuin Tiitinen & kumppanit yhteensä näissä asioissa.

Tarja Halonen tukee Lehtoa:
Seppo Lehto miehittäjä-Ryssänkurkuttaja on soveliain ehdokas Tampereen kaupunginvaltuustoon
Olen pettynyt Tampereen toverien alhaiseen mieskuntoon. Viimeksi kun kävin Tampereella vaalien aikaan, ei toveriseurasta saanut kunnon panoseuraa. Tampereen demarit ryyppäävät ja vetävät tupakkaa, joten eihän heillä edes kunnolla seiso römppämahojensa alla.
Sen sijaan Seppo Lehto tuli kiittelemään kannanottojani miehittäjä-Ryssän sotarikollisiin, sekä vastauksistani Putinille, koska en mennyt ns. tupelle, kuten Ahtisaari aikanaan vastaavan kysymyksenasettelun aikaan. Seppo Lehto tarjosi upeaa seksiä sekä edestä että takaa turvaseksin merkeissä. Vittuni oli kipeä ja kusemisarka vielä seuraavanakin päivänä. Joten kannatan ja tuen todellista miestä Tampereen kaupunginvaltuustoon seuraalle valtuustokaudelle.
Ilmoitan ja vetoan Seppo Lehdon puolesta Suomen tiedotusvälineisiin, jotta he antavat varauksettoman tukensa Seppo Lehdon valinnalle.
Seppo Lehto tuo myös sellaiset asiat esiin, joita en aina naisena ole kehdannut ronskiudestani huolimatta tuoda esiin. Mm. maatamme saastuttavien somalien ymv. neekereiden hyysääminen on loputtava. Maamme kunnissa on laitettava ehdoton stoppi vierasperäisten ainesten suosimiselle terveydenhoidossa, vuokra-asuntojonoissa ymv:ssa. Oma kansa ensin. Maamme multikulttikehitys on lopetettava. Meillä on sarkaa myös palautettavien ja tällä hetkellä miehitettyjen alueidemme ryssäläisten häätämisessä kotikonnuiltamme. Tämänhetkinen kokonaismäärä vierasperäisissä on jo yli 500 000, joista suurin osa on ryssiä tai ryssäläisiä. Tampereen vierailullanikin törmäsin valitettavasti ryssiin, samoin hallituksessani on yksi ryssä (tarja.filatov@eduskunta.fi). Jollemme laita sulkua tälle kehitykselle nyt, niin koska sitten?
Suosittelen Seppo Lehtoa suomalaisuusasiamiehen virkaan Tampereen kaupungille.
Kunnioittaen Tarja Halonen naukuvan ja kostean mirrinsä kanssa (tyydytyksen Tampereella saanut)
Mariankatu
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi

"Kipinä posse" protestoi Lehdosta:
Myöskään me emme halua vastaanottaa enää mitään rasistisia roskaviestejä. Jos häirintä jatkuu, annamme asian poliisin hoidettavaksi.
zip.to/kipina

Lehto vastaa protestiin:
TERVEHDYS SINULLE SAASTAINEN SOMALIPASKIAINEN:) OLE HYVÄ JA PAINU MUSTAAN AFRIKAASI!
Ime sinä somalipaska likaista persettäsi ja painu takaisin koiratarhaan nussimaan koirien perseitä. Vituthan on Teidän ihmisoikeuksia rikkovassa somaliyhteisössänne varattu vain leikeltäviksi.
Tunnettuahan on että somalivittuun löytää vain seminologin käsi. ... joten pidemmittä puheitta somalit hirteen killuttimistaan.
PS:) Tervetuloa äänestämään Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon
... niin kansakuntamme kiittää

Panzermeyer varoittaa Lehtoa:
Pian ugri sika-Lehto ovikellosi soivat, kun tulemme oikein porukalla VIERAILEMAAN; me, jotka olemme kyllästyneet suunsoittoosi ,,,
Demokraattinen järjestelmä antaa periksi, mutta me emme ole demokraatteja ja silloin, kun iskemme tarusi on lopussa ...
Viehän "lapsesi" [lakien mukaan sinulla ei ole sellaisia] Jammu Siltavuoren käyttöön siksi ajaksi, jos haluat selviytyvän iskustamme.
Lehto tietää, että hänen on vielä elämässään koettava tämä isku ...
PANZERMEYER

Seppo Lehdon tukiryhmä vastaa:
Jaakko Laakson peräreikäkaveri Juutilaisella alkaa sulakkeet loppua: ) PIAN ( peräreikäsi ruuttaa viimeisen kerran rampa varis )OVIKELLOT SOI ...
Ugrijuutijutkusikakoira Klaus Juutilaisen uhoa peräreikäritarien tyyliin:)
Ei voi rammalle varikselle muuta kuin naurahtaa, ei jaksa avohoitopotilaan uholle enää edes nauraa. Korkeintaan tarvittaessa heitää lähimpään likaojaan. Sontatunkiokin on hänelle liian jalo paikka.
Näkyy ko. panssarimeijerin nuket poistuneen ikkunalaudaltaan. Onkohan muovikruunu sulanut auringonpaisteeseen vai kovaan käyttöön?
Ko. hyypiö ei ymmärrä juridiikasta, yhteiskunnasta, naimisesta, eikä yleensäkään mistään mitään. Sontaa tulee luukun täydeltä, siinä kaikki mihin rampa varis kykenee kumibarbaran nylkyttelyn lisäksi.
Seppo Lehdon tukiryhmä
PS:) Juutilainen tietää mikä on kohtalonsa kun kohtaa tosi miehen eikä ramman uikuttajan, joka kuuluu samaan joukkoon kuin skp:n moskovakortilla pelaajat mikko.kuoppa@eduskunta.fi, jaakko.laakso@eduskunta.fi ymv. saastat kansakuntamme keskuudessa loisina elävät ihmishylkiöt

Walkürie uhkaa Lehtoa:
Kun oikea aika koittaa, kylähullu Seppo Lehto, muilutetaan paljon pahemmin kuin lokakuussa -99. Meillä on jo asianmukainen ryhmä, joka tulee vierailemaan ajallaan Seppo lehdon kotona ja kaikki laitetaan seinää vasten; Lehto, Siirtola ja heidän äpärät. Armoa ei anneta, vaan kaikki likvidoidaan. Armoa antamatta.
Tämä rauhoittaa hyvin, hyvin monia; olemme Jumalan sotureita ja täytämme Hänen tahdon Seppo Lehdon kohdalla. Nykyiset demokraatit yms. eivät pysty ongelma Lehtoa hoitelemaan, sen ovat kuluneet monet, monet vuodet todistaneet; me teemme sen ja kukaan ei anna meitä julki tai kukaan ei anna meitä jonkun Lehdon naisen edustajille hänen kohtalon täyttymisen jälkeen. Me olemme tavoittamattomissa.
Germaaninen tapaoikeus on antanut jo Seppo lehdon kohdalla tuomion ja nyt se pannaan käytäntöön polkemalla mies suohon oikeiden perinteiden mukaan. Ajallaan. Tämä on tuomio (vrt. Salman Rusdin tuomio)
EMME TARVITSE KIITOKSIA TAI HAUKKUJA YMS, NÄIN VAIN TULEE TAPAHTUMAAN Lehdon kohdalla OMALLA AJALLAAN SEPPO LEHDON KOHDALLA.
Walkürie

Lehdon tukiryhmä kommentoi uhkausta:
Mikähän lie totuus? Lehtoa ei toistaiseksi ole kukaan muiluttanut paitsi Helsingin murharyhmä ymv:t tahot
Joten juutiseemin valheilla ei ole katetta missään suhteessa. Juutilainen ei kelpaisi edes Lehdon persettä pyyhkimään.
Mutta senhän kaikki tiesikin jo?
Seppo Lehdon tukiryhmä

Lehdon tukiryhmän lehdistötiedote:
Lehdistötiedote 13.9.2000 Juutilainen päässyt paviaaninpillulle?
Kuka menisi lohduttamaan reppanaa? - Tai viemään keppanaa, sillä juutilla mahtaa olla suoli jo kipeänä, kun apinaparvi kiipeilee päällään millon milläkin reiällä. Onneksi Juutilaisella on sirkushevosen hampaat millä purra pahimmat poskimola tarjoavat paviaanit. Huhu kertoo, että apinatouhuissa jutkusika olisi päässyt vahingossa paviaanipillulle. Tiedä häntä kuinka paljo huhusta on totta. Kuka haistaisi juutin munaa että haiseeko se paskalle vai paviaanin kipeälle pillulle?
Seppo Lehdon tukiryhmä
Viite- : Radio 957 kertoi juuri Juutin itkeneen noudettaessa: ) : Avohoitopotilas vielä vapaana? Kokoomusnaiset ovat varoitelleet lapsia pedofiiljutkusta

Panzermeyer uhkaa Lehtoa:
Pian Lehdoilla & Siirtoloilla ovikellot soivat ja likvidointi alkaa ...
Panzermeyer - immer und ewig

Panzermeyer raportoi Lehdosta:
Seppo Lehto spammaa ikuisena opiskelijana Tampereen yliopiston koneilta. Ilmeisesti punainen yliopisto sallii tällaisen spammi-terrorin, kun asiaan ei olla puututtu; taitaa kaikki aika mennä edelleen siellä marxin oppijen opiskeluun eikä moiseen ehditä.
Jos haluatte yrittää lopettaa ikuisen opiskelija Seppo Lehdon spammin ottakaa yhteys punaiseen yliopistoon ...

Lehto raportoi Juutilaisen liikkeistä:
Särkänniemen hyljevanhuksen kova kohtalo sinetöityi juutilaisen toimesta. Tömä oli eläimen peräreiänhimossaan mennyt yöllä hylje altaaseen ja yrittänyt päästä nylkyttämään eläinparan anaalireikää.
Elikkoparka oli tästä pelästynyt ja saanut sydänkohtauksen ja heittänyt henkensä. Tiettävästi K.Jude oli yrittänyt myös raadon päälle pukille, mutta oli poistettu paikalta eläintenhoitajan toimesta.
Juutilaista on nähty myös himoava katse silmissään lasten eläintarhan aasiaitauksen lähettyvillä. Ja tiettävästi delfinaarioonkin Jude on yrittänyt päästä.
Miksi eläinten suojelijat eivät tee mitään suojellakseen viattomia luontokappaleita Pyynikin rampakätiseltä sairaseläkeläiseltä?

Lissu kehuu Seppoa:
Sepeteus on uskomaton mies. Minä poikkesin Tampereella taas pitkästä aikaa, ja täytyy sanoa että reissu oli ikimuistoinen. Minullakin on noita seksikumppaneita muutama tuhat ollut, joten on nähty kikkeliä ja sen kantajaa jos jonkinmoista.
Meillä oli treffit Sepeteuksen kanssa rautatie-asemalla, ja muutaman oluen juotuamme siirryimme seksikammioomme; aseman miesten vessaan.
Sepeteus otti minut rajusti sinisten lamppujen loisteessa ja latasi takaapäin työstäen lisääntymismielessä hyvägeenistä siementänsä lemmenkattilani pohjaan. Sepe laukesi ainakin 16-kertaa, ja minä sain pari kertaa enemmän. Kliimaksi oli huipussaan kun näin Sepen takaraivon lommon hohtavan heijastuneena käsipyyhetelineessä kuin kirkas kuu.
Jos saisin Udmurtian passin vaihdettua Suomen passiin, muuttaisin Sepen luo hänen haareminsa jäseneksi, ja äänestäisin miestäni vaaleissa. Sellaista tyydytystä en ole koskaan saanut.
Terveisin takapuolikipuinen Lissu.

Lehto raportoi Juutilaisen liikkeistä:
Pekka Paavolan somalirakastajatar torjui Klaus Juutilaisen lähentelyt
Juutilainen on yllätetty kosiskelemasta Pekka Paavolan salaista somalirakastajatarta Pyynikin näköalatornissa.
Tapauksella on useita silminnäkijöitä. Monet eivät olleet uskoa silmiään kun näkivät takaraivo silmillään olleen juutilais sekasikiön yrittävän solkottaa entschuldigen Sie madame-anteeksipyyntöjään, samalla rammalla kädellää epätoivoisesti hamuten somalinaisen leikattua sukuelintä.
Suurin huomio kiinnnittyi siihen että väliin tuli nuorehko somalimies, joka pyysi jättämään siskonsa rauhaan, sillä hän on Pekka Paavolan suojeluksessa eli hänen 2 vaimonsa, ko. ketaleen mukaan.
Juutilainen joutui vetäytymään rajusti runkaten paikalta. Hänen armottoman runkkisatsinsa uhriksi joutui sattumalta ohi lipunut kokoomuksen Irja Tulonen, mikä luuli saaneensa somalimällit naamalleen alkaen niitä irstaasti hamuamaan ikeniensä väliin.
Ko. huomioitsija ei jaksanut seurata Pyynikin irstailujan enempää vaan lähti pois kun pystyi, ettei olisi joutunut Juutilaisen nahkapyssyn uhriksi.

Keskustanuorten itsekritiikkiä:
Olemme maatamme tuhoavan multikulttisaastan pääideologeja. Olemme päättäneet ryssittää ja saastuttaa maamme somalisaastalle, niin etteivät esi-isämme tunnistaisi maatamme jos heräisivät kuolleista 2010.
Keskustanuoret = Miehittäjä-Ryssän peräreikäkultin vaalijat

Lehdon tukiryhmä kritisoi Keskustaa:
Paska-Kepun kohtalo on syöksyä omaan miekkaan, - mikä talikko se sitten lieneekään?
Kepulaisten suusta vai perseestä, sitähän ei erota kukaan tulee aina vaan pelkkää ryssäläistä neuvostoliturgiaa pahimipien SNS_vuosien tyyliin:(
PETRI NEITTAANMÄKI ON RYSSÄLÄINEN APINA N:O ! VÄyrysen apinatarhasta
Parempi kuin joku päästäisi mokoman saastan päiviltä.
Seppo Lehdon tukiryhmä

Presidentti Halosen tiedotus:
Presidentinkanslia
Lähetämme ensi viikolla Juutilaisen Pitkäänniemeen
Tarja Halonen
tarjahalosenvitt@madmail.com

Panzermeyerin vakava varoitus Lehdolle ja Mäenpäälle:
Tämä on vakava varoitus sekä Seppo Lehdolle että Olavi Mäenpäälle & kätyreilleen, jotka ilmeisesti harjottavat keskenään yhteistyötä keskenään eläisuojelun tiimoilta. Toinen pitää lisäksi Chen kuvaa seinällään.
Klasu ei ole missään tekemisissä kunnallispolitiikan kanssa ja varoitamme Teitä, jos siitä huolimatta haluatte sotkea hänet vasemmistoideologisiin hommiin.
Jollette; vanha aika palaa ja Klasu voi vierailla yhtälailla Lehdoilla niin kuin Mäenpään & kätyreiden luona, koska hän EI OTA OSAA VAALEIHIN, vaikka jotkin ko törkimykset sekoittavat häntä jatkuvasti sinne ...
Tämä on vakava varoitus Lehdolla on jo germaaninen tapaoikeuden tuomio suohon polkemisesta päällä.
LOPETTAKAA KLASUN SOTKEMINEN OMIIN HANKKEISIINNE! VALTUUSTOPOLITIIKKAANNNE.
HÄNELLÄ EI OLE OLLUT TEITÄ MITÄÄN VASTAAN, KUNNES ITSE OLETTE ALOITTANEET JULKISET TÖRKYPUHEENNE, JOTKA NIELETTE KIRJAIMELLISESTI MOLEMMAT, JOS JATKATTE AIHEETTA JULKISIA PANETTULUJANNE.

Joonas Kuparinen vastaa Juutilaiselle:
Mäenpää ja Lehto kuulemma ovat tavanneet ja nauraneet Sinulle Klaus yhdessä.
Eikä Lehto ja Mäenpää kuulemma ota sinun uhkauksia todesta. Kuulemma olivat naureskelleet ja piereskelleet yhdessä kun olivat lukeneet yhdessä Mäenpään tulostamia uhkailujasi. Turussa pojat laittoivat mehukanisterin kiertämään, johonka kusivat vuorollaan. Kuulemma kusta olisi tuli yli 5 litraa, mikä on sinulla lähiaikoina ovesi takana/sisällä, kun Turun pojat vierailee luonasi.
Joten otappas Klasu rauhallisesti Suomen oikeat voimat ovat yhdistäneet ärsyyntyneenä voimansa ja laittavat kuriirit ovellesi lähiaikoina. Pysy tai karkaa. Sama se:( Kohtalosi on sinetöity.
Näin siis Suomen Turuus` on tulossa Juutilaisen häirikköviesteihin palautetta. Odotamme mielenkiinnolla.
PS:) Havainnoitsijamme Pyynikiltä Maria Tiura kertoi sinun poistaneen nukkesi ja muovikruuni ikkunaltasi. - Alatko kenties aikuistua?

Lehdon lisäys edelliseen:
Muutkin ovat nauraneet. Jopa äitisi ja sikosi ja kaikki sukulaisesi vaikka heitä vituttaakin että sukuun on livahtanut yksi jonka päässä hölskyy kusi.

Panzermeyer varoittaa Lehtoa:
Seppo Lehto. Sylkiäiset jatkuvat.
Tämä on vakava varoitus Teille; meillä on aineisto oikeudenkäyntiin. Meillä on myös miehiä, jotka ovat valmiit toimimaan, jos uhkailusi jatkuu ...
Neekerikuvista ja niiden aktivoimisesta oikeudessa tulisi Seppo Lehdon uran lopullinen loppuniitti. Henkilökohtaisen saattohoidon kanssa.
Sen jälkeen Lehto saa hokea suljetussa mielisairaalassa; "Hei, pyrin kaupunginvaltuustoon ja minulla on laaja kannatus, koska 163 äänesti minua!."
Mikä idiootti!!!
Panzermeyer - immer und ewig

Panzermeyer uhkaa ugripettureita:
Jep! Poistetaanpa jo varmistimet päältä, niin päästään asiaan vähän lähemmin Teidän kanssa. Magnum pysyy kainalokotelossa lokakuussa.
Taitaa tulla lokakuusta myös aika myrskyinen, ja loppu kaikille ugri-pettureille, sitoutumattomille, villeille listoille etc. Kiertokirjeet etc. eivät ole ilahduttaneet.
P-M

Lehto vastaa:
Katso peiliin näetkö miehen vai puolikkaan vai onko takaraivo kohdallaan?
Suomen Antropologien Liittokokous on julistanut K. Juutilaisen vuoden 2000 samojediksi. - Vuh, vuh!

Panzermeyerin terveiset Jussille:
Joku aika sitten Suomen Sisun palstalla kirjoitteli itsensä ugriksi määrittänyt, slaavikielten opettaja Jussi Halla-aho, Tampereen punaisesta yliopistosta. Jostakin syystä artikkelit loppuivat? Johtuko kenties ugrin alisteisesta työasemasta?
Annammekin Jussi Halla-aholle tässä palkinnon; vuoden 2000 pelkuri. Pelkuruuden voi jokainen määrittää ko henkilön kohdalla. Tietysti se tulee jo slaavilaisessa mielessä ...
PANZERMEYER - immer fertig zu kämpfen gegen den slawische Völker und Halla-aho.

Panzermeyer uhkaa Lehtoa:
Seppo Lehdon asuinalue ollaan jo tiedusteltu; jos hän edelleen jatkaa mm. von Grewendorphin sekoittamista omaan typerääkin typerään ugri-kamppaniaansa seuraukset ovat hyvin arvaamattomat; Lehto lopeta ajoissa vielä kun voit. Seppo Lehto on ugri. Ugri-pää, jonka äO pienentyy vain 35-ikävuoden sivuuttamisen jälkeen.
Panzermeyer

Panzermeyerin vakava varoitus:
Jos Seppo Lehto niminen häirikkö, joka yrittää päästä ugri-matematiikkansa kanssa valtuustoon jatkaa yhä törkeämpää häiriköintiään, niin silloin me isommat pojat hoitelemme hyvin nopeaan tahtiin tämän pikkutekijän pois päiväjärjestyksestä ja ruohonjuuritason politiikasta. S. Lehto itse on valinnut kohtalonsa. Petturi, mikä petturi.
TÄMÄ ON VAKAVA VAROITUS ja allekirjoitamme syytelistan.
Panzermeyer

Panzermeyer ugreista:
Kommunistien reinkarnaatiot keskuudessamme. Olis vähän listijöillä töitä?
Mutta hyvä, että Seppo Lehtokin tajuaa olevan viimeinen alkuperäkansan edustaja täällä, oikea komsomol-kommunisti inkarnaatio; varmasti matkatavarat ovat pakatut Uralin lähelle muuttoa varten? Siellä nämä wanna-be ugrit saavat perustaa oman kulttuurittoman 0-valtakuntansa likaisten shamaaniensa kanssa. S. Lehto on keskittynyt omassa kampaniassaan vain Suomen germaanien herjaukseen vrt. kielikysymys, germaani juuttien nimittely, "hurrien" panettelu jne.
On helppoa heittäytyä tyhmäksi luupääugriksi, koska silloin ei ole mitään velvoitteita keitään kohtaan. Ei ketään. Korkea tekniikka, germaaniset arvot ja ylhäiset naiset jne., kaikki tämä on täysin vierasta ja tavoittamatonta heille ja he ovat ULALLA kuullessaan niistä; tämä ko täydellinen tietämättömyys tulee heidän veressä ja vanhoista inkarnaatioista, jolloin nämä sika-ugrit riippuivat apinoina puissa 100-vuotta sitten.
Ugri saastat ulos Suomenniemeltä ja pian (!); he samaistavat likaisessa kollektiivisessa (kommunismi ajattelunsa jäänteitä takaraivon implanti-luupalassa, joka loistaa läpi silmissä) jokaisen yksilön samanlaiseksi kuin he itse ovat. He eivät erota yksilöllisyyttä ja kykyjä toisistaan jne., vaan luulevat kaikkien olevan heidän omalla primitiivisellä tasolla. Luulevat kaikkien olevan heidänlaisia. Mikä äly!!! Kaikki ovat merkkejä harjoitetusta syvästä kommunistisesta ajattelusta (jota he ennen harjoittivat kiihkeästi menneessä inkarnaatiossa) ja toimivista kommunisteista, joiden uusia reinkarnaatioita nämä hölmöt udmurtti-ugrit nyt sitten ovat tänään. Alkuperä kansaa? Oikea taso reinkartoitua niiden sikojen keskuuteen; eivätpä ole muuta kuin eläimiä. Nehän asuvat vielä Venäjällä. Kun me suutumme todella Te lennätte kuin keppikeihäät niin kuin ennenkin ja aikaisemmin.
PANZERMEYER

Panzermeyerin tiedotus Lehdolle:
Seppo udmurtti-ugrilaisen elämä lähenee vihdoin loppuaan; nyt on aika toimia ja pieksää kylähullu upottaen hänet vanhojen tapojen mukaan suohon.
Panzermeyer

Panzermeyer jatkaa Lehdon uhkaamista:
Olemme käyneet jo tiedustelemassa Lehdon koti-alueen. Vedämme Lehtoa turpiin oikein kunnolla; polvea tulee Lehdon päähän kysyen välillä vieläkö sinä saatanan sika-ugri jatkat paskapuheitasi, kunnes taju lähtee ...
Pelkurit älköön vaivautuko meidän miesten töihin.
Panzermeyer

"Tanja Siirtola" lähestyy Klasua:
Hei Klaus,
Miksi olet nyt ryhtynyt sabotoimaan Sepon vaalikampanjaa. Tiedätkö, valtuusto paikka on Sepolle hyvin tärkeä tavoite, enkä hyväksy sitä että sabotoi Sepon toimintaa.
Minä lupaaankin sinulle kiihkeän lemmenyön mikäli jätät Sepon rauhaan. Voin ottaa sinulta suihin ja antaa sinun naida minua sekä etu- että takapuolelta. Eli harkitse asiaa , mikäli jätät Sepon rauhaan voin luvata Sinulle sellaista seksiä, että et unohda sitä koskaan
Sinun
Tanja

Panzermeyer kommentoi:
Porataan terroristi sika-lehto isäpapan upseeriaseella Parabellumilla reikiä täyteen tulevaisuudessa(?); nähtävästi on vaan paska-massaa, johon pätkä-Lehtoa porataan? Sen jälkeen päälle kaasutus? Lisäksi vähän kutistusta laskuvarjojääkärien puukolla kylkiluiden väliin? Kommando nyrkkiraudalla vielä vähän saattohoitoa? Eiköhän äijä rupee tokenee vähän näistä vuosien paskanjauhamisestaan, kun kunnolla pyöräytetään tätä ugri-sikaa Kapungintalolla vaalivalvojaisissa.
Lukekaa Tanja Siirtolan typerä kirje Klasulle.

Panzermeyer kommentoi Lehdon kunnallisvaalikampanjaa:
Seppo Lehto oli kirjoittanut Saunalahden Harakka-osastolle, että hänen anuksensa on vaalikarjan käytössä niin kuin tähän asti. Harakka oli poistanut vaalimainoksen.
Itse asiassa, turkulainen Raimo Rosenthal kiinnostui ko ilmoituksesta niin paljon, että suoritti aktin; Raimo Rosenthal nai Seppo lehtoa, koska Lehdon vaalimappaniaan sisältyy homokohta.
Kuulemma tamperelainen "kunniamerkkimies" Timo Koivula oli pyrkimässä ko henkilöiden liukkaille aktin jälkeen. Menestyksellä. Trio jatkanee homopelejään tulevaisuudessa seta-yhdistyksen jäseninä.
Huhu kiertää, että Tarja Halosesta tehtäisiin ko yhdistyksen kunniapuheenjohtaja ja yhdistyksen suojelija?

Panzermeyer jatkaa aiheesta:
Mikää puolue ei oikealta tai vasemalta ole ottanut Seppo Lehtoa listoilleen. Mikään reserviläisjärjestö ei ole ottanut ko ugria jäsenekseen, vaikka mm. Turun Raimo Rosenthal on yrittänyt ujuttaa kaveriaan moneen paikkaan.
Siitä huolimatta Lehdon häiriköinti sallitaan. Kukaan ei tee mitään? Mitkään rikosilmoitukset tms. eivät tuo toivuttua päämäärää.
Lehdon tulevaisuus on suossa kolkattuna upotettuna germaanisten traditioiden mukaan. Tietysti ugrit eivät tule asiaan mukaan vaan sen hoitavat Suomen germaanit, jotka ainoastaan voivat jotakin tehdä alistuvien ugrien sijaan.
Panzermeyer,
fertig zu kämpft gegen den ugrischen Völker.

Panzermeyer jatkaa aiheesta:
Seppo Lehto kirjoittelee Raimo Rosendahlin liemet suolessaan hävittömyyksiä; Lehto lienee pakkautunut komentaja Rosendahlin suosioon (Raimo Rosendahl väittää olevan Himmlerin tyttären poika) isä oli taas eräs juutalainen nimeltään Rosendahl. Kavereilla on kuulemma hauskaa. Samaan joukkoon on liittynyt muita samanhenkisiä.

Lehto kritisoi pakkohoitopäätöstä:
Jätin eilen postiin kantelun Hämeen lääninhallitukselle psykiatrisen pakkohoidon johdosta, jossa vaadin, että seuraavat henkilöt asetetaan syytteeseen laittomasta vapaudenriistostani ja törkeästä virkarikoksesta:
1. Tampereen Pitkänniemen mielisairaalan ylilääkäri Antti Liikkanen.
2. Psykiatrisen mielisairaalassa "lääkärinäni" toiminut Reetta Kukkonen.
3. Tampereen mielenterveyskeskuksen vastaava ylilääkäri Aki Uusitalo.
Seppo Lehto
Penttilänkatu 12 D 82
33840 TAMPERE

Panzermeyer kommentoi samaa asiaa:
Lukekaa aivorampa Seppo Lehdon tunnustus, joka on poimittu Harakan keskustelupalstalta. Pätkä-Lehto taitaa vihdoin päästä mielisairaalaan suljetulle osastolle sisään!!! Jo olikin aika; tuollaiset pitäisi likvidoida, koska suotta laitamme rahaa tuollaisiin toivottomiin tapauksiin. Lapsensa suoraan kastrointiin Tanja Siirtolan kanssa.

Jussin kysymys Panzermeyerille:
Mitä rahaa sinäkin sosiaalipummi mihinkään laitat?
T: Jussi

Panzermeyerin vastaus Jussille:
PIDÄ SINÄ SAATANAN SOLUMÖYKKY VAI POIMIMME SINUT KIRJAIMELLISESTI SAATANAN YHTEISKUNNAN ELÄTTI SLAAVIPASKAKASA!
VITTU KUN TEKIS MIELI NIIN PYÖRÄYTTÄÄ SINUA HENKIHIEVERIINOIKEIN KUNNOLLA, TIEDÄMME MISTÄ LÖYTÄÄ SLAAVI-UGRI

Lehto vastaa Panzermeyerille:
Otamme osaa ettette arvoisa monarkistirunkku ole saaneet arvoistanne hoitoa. Otamme osaa.
SS-man

Lehdon vaaliohjelmaa:
Paras aborttipilleri on kun leikataan maamme somaleilta kyrvät kiveksineen
... somalinaisille kuulemme sukuelinten silpominen on sallittua ja sitä katsellaan läpi niinkuin RKP:n HKI:n ehdokkaan huumevälitystä.
Seppo Lehto kansallinen vaihtoehto 476 Tampereelta

"Lehdon" vaaliviesti:
Nyt on homoseksualisteilla ensimmäistä kertaa julkihomo minä eli itse SEPPO LEHTO ehdokkaana Tampereella! Kiinnostaako? Entä homoakti kanssani?
Haluatko olla seuraava sänkykaverini Turun Raimo Rosendahlin jälkeen? Mäihänsä ovat suolessani tällä hetkellä? Huuumm .... namua ... nami ... nami ... nami ...
Myös heteroille; puolisoni Tanja Siirtola on luvannut antaa kaikille, myös somaleille, jotka äänestävät minua valtuustoon.
Pedofiileille olen luvannut avo- ja avioliiton ulkopuoliset lapseni käyttöönsä, kun vapautuvat Jammu-sedältä, jolta hankin sivutuloja.
PRO SETA (www.seta.fi)
Homonne:
Seppo Lehto

Panzermeyer kommentoi Lehtoa:
Suomen tasavalta näyttää olevan voimaton aivorampa aivopuolen ja tylsimys ikivelkaisen luupää Seppo Lehdon edessä, joka elää Raimo Rosendahlin liemet suolessaan. Raimo Rosendahl väittää taas olevan Himmlerin nuorimman tyttären ja juutalaisen rabbi Rosendahlin poika.
Eikö olisi aika kerätä kunnolla yhteinen "kaatoraha" lopullisia toimenpiteitä varten? Mitä yhteiskunta tekee tuollaisella ikivelkaisella; emme saa hänestä koskaan toimivaa yhteiskunnan jäsentä enää koskaan. Hän on täysin rampa ottamaan osaa normaaliin elämään. Mitkään toistuvat ilmoitukset poliisille eivät ole johtaneet tuloksiin, koska vasemmistolaisen suojelupoliisin painostamana poliisi ei voi tehdä mitään ko tapauksessa. Hänen, pätkä-Lehdon, irtipitäminen palvelee enemmän Suomessa "vallassolevien" tahoja.
Tällaista "mannekiinia" pidetään tarkoituksella esillä; toisaalta hän kyllä vastaa Suomen ummikko-ugri kansallismielisten yleistä tasoa, valitettavasti.
Tiedätte, minne ottaa yhteyttä.

"Lehdon" vaaliviesti:
Hei,
Muistatteko minut yhä vielä (?) Olen se sama hetero/homo (mielesi mukaan) bi Seppo Lehto, joka olen töhrinyt kaikki Tampereen yliopiston seinät ja WC:t kirjoituksillani? SEPPO LEHTO TAMPEREELTA! Olen harjoittanut jo vuonna 1987 yhdyntää mm. koirien kanssa, niin että minulla on todistaja. Luepa Harakan keskustelupalstaa, niin sieltä löydät ko asian, jolloin nain koiraa. Olen yhä ikiopiskelija.
Joko jo muistat minua? Olen yli kaikkien!!! Ja äänestyskopissakin nyt lokakuussa? Joo? Ugrithan ovat koiria ja naiminen koirien kanssa antaa vaaleissa etulyönti aseman.
Pidätkö minusta jo? Tai puolisostani? Olenhan jo muuten valtuustotason ehdokas, omalla villillä listalla. Olen hyvin suuri herra ja yli kaiken muiden Suomessa. Yli muiden! Seppo Lehto on yli kaikkien!!! Myös lapseni [joita kutsun sieluttomiksi solumöykyiksi ugrien tapaan], jotka kaikki ovat syntyneet avo- ja avioliiton ulkopuolella. He ovat tulevan suuren valtion johtajia; N-liitto palaa vielä, odottakaa!!! Siitä huolimatta suomalais-ugrit ovat huutaneet minut johtajakseen. Kaikesta huolimatta. Siis minun kunnia ei ole uskollisuus ja vihaan kaikkea germaanista, hurreja ja juutteja. Suomi kuuluu udmurtti tai nenetsialaisille ugreille ja emme kuulu pohjoismaihin tai Eurooppaan, niin kuin vastustajamme väittävät. Kuulumme Aasiaan ja Uralille. Olen Seppo Lehto, kaupunginvaltuustoehdokas ja olen puhunut! Olen yli muiden, minä Seppo Lehto! Tätä olen takonut ihmisille busseissa, yliopistossa jne.
Minua kannattavat ihan kaikki, aivan kaikki! Minua kannatavat todella hyvin monet ihmiset, lukekaa viestejäni mm. Suomen Sisun palstalta! Kaikki ovat siirtyneet puolelleni. Haluan mainita joitakin: Suomen Sisuun kuuluu Teemu Lahtiset, Mikko "burning books" Mikonmaat etc. Uskomatonta, mutta totta. He kaikki tukevat minua tänään. He ovat puolellani. Kannattavat minua!!! Katso vaikka www.suomen.sisu.fi, joka tukee suomalais-ugrilaisia päämääriäni Suomessa. Myös kaikki tamperelaiset haluavat tervehtiä minua kaduilla. Olen heidän sankari ja suoleeni otan kaikkien tamperelaisten liemet? (www.seta.fi) Mielestäni kaikki somalit ja germaanit pitää karkoittaa Suomesta.
Etkö sinäkin kaipaa jotakin syvempää? Haluatko jotakin? Haluaisitko? Nami ... Nami ... Hmmmmm- Takapuoltani, persettäni? Moni ugri on sitä nuollut, mikset sinäkin? Tai? Jos olet nainen niin voit ihan hyvin jakaa elämäni kanssani? Olen ikuisessa ikivelkavankeudessa elävä ja aivorampa aivopuoli ja etsin uutta elämänkumppania, koska Tanja Siirtola jo jätti minut; hänhän lähti Jammu Siltavuoren kanssa ja vei lapsensa mukanaan. Olen kuullut, että Tanja käyttää heitä "lapsiani" Jammun kopissa saaden muutaman kympin itselleen tuosta.
Hyvä niin, näin hoidan elatusmaksuni Tanjalle, koska hyväksyn lapsieni kauppaamisen ja myös entisen puolisoni. Hänhän myy yleisesti itseään. Miksen myös sinun, jos tulet uudeksi kumppaniksi? Eikö? Muista, että tapani oli myydä Tanjaa kaikille!!! Voisit hankkia minulle rahaa ensin Jammun sänkykumppanina? Myöhemmin myisin Sinua ympäriinsä? Sopiiko? En pysty ostamaan tietokonetta, mutta voin ikuisena opiskelijana postittaa tämän tärkeän viestin yliopiston koneilta. Tiedätkö, olen saanut satoja ja taas satoja vastauksia näihin kutsukirjeisiini, koska Tanja Siirtola on ollut kiinni yhteydessä Jammu-setään.
Valitettavasti en osaa mitään germaani kieltä ja minun täytyy kirjoittaa vastaukset ugriksi tai slaaviksi; myös Jussi Halla-aho tukee minun päämääriä. Hän opettaa slaavikieliä yliopistossa ja hän on suojellut oikeuttani käyttää tietokoneita muiden hyväksi. Olen mailannutkin satojatuhansia maileja; kaikki ystävällisiä, joissa perustelen miksi juuri minä olen oikea kaupunginvaltuustoehdokas Teille. Katsokaas, olen suuri johtaja
Aiiii .... Ja tiedättekös? Olen ollut yhdynnässä itse Jammu Siltavuoren kanssa; se on miehen merkki meille ugreille; et ole ennen mies, jos et ole ollut yhdynnässä häneen. AAAAjjjjhhh- Mikä ihanteellinen mies!!! Olen luvannut kaikki "lapseni" hänelle, jos saan jatkaa omia henkilökohtaisia vierailujani hänen luona. Ja jos olet nainen ja tulet kanssani lupaan sinulle, että annan Jammun käyttöön myös meidän yhteiset lapsemme sinun itsesi jälkeen. Olen saanut satoja ja satoja yhteydenottoja tästä. Kaikki suomalais naiset haluavat minua ja varsinkin, koska olen pedofiili sillä tavalla, että annan lapseni seksuaaliseen käyttöön toisille ja alaikäisinä. Niin, nythän on pedofiileillä oma ehdokas vaaleissa. Näin korkealla tasolla.
Muista äänestää minua Tampereella; olen villinä listana ja uskon, etä pääsen valtuustoon juuri sinun tuella. Se on vaalimatemaattinen totuus.
Sinun ikiomasi aivorampa aivopuolesi;
SEPPO LEHTO

Panzermeyer kommentoi Lehtoa:
AIVORAMPA AIVOPUOLESTA:
Seppo Lehdon aivot ovat nyt rampautuneet lopullisesti, kun on alkanut elää julkihomon Raimo Rosendahlin liemet suolissaan; tuollaista henkilöä ei ole edes olemassa, joka mukamas olisi aivoramman nimissä kirjoitellut juttuja, jotka ovat herättäneet ainoata kiinnostusta Lehdosta. Sellaista henkilöä ei ole olemassa, joten Lehdon mielikuvitus juoksee yhtä vilkkaana nyt kuin hänen sadat näkyvät kirjoituksensa yliopiston WC:ssä.
Täydestä aivorampaudesta todistaa myös hänen käsitys, että hän luulee pääsevän valtuustoon villinä listana kaikkien liittojen ulkopuolella. Kukaan ei suostunut ottamaan häntä listoille tiedusteluista huolimatta; kukaan ei halunnut hänen kanssaan vaaliliittoon. Aivorampa vaatii, että tällaisen ehdokkuuden takia häntä pitäisi kunnioittaa, vaikka mies on aukonut vuosikaudet törkeistä törkeimmin päätään. Vaikka hän pääsisi valtuustoon, mikä on matemaattinen mahdottomuus, hänet erotettaisiin sieltä välittömästi oman käytöksensä takia.
Olemme tavanneet myös henkilön, joka väittää Seppo Lehdon kertoneen olleen yhdynnässä koiraan vuonna 1987; tämä todistaja väittää Lehdon tunnustaneen tämän vuonna 1987 bussi numero 30:ssä.
PANZERMEYER

Lehto raportoi Pekka Paavolasta:
Pekka Paavolalla on bi-seksuaali, jolla on todistettavasti ainakin 2 somalirakastajaa
Pekka Paavolan somalirakastaja-huhussa oli totta toinen puoli
Kansallisen rintaman jäsen Turusta kertoo, että Pekka Paavolalla ei vain ole naispuolinen somalirakastaja, vaan myös somalipoika rakastajanaan multikulttiseksissään.
Ko. kansallisen rintaman jäsen xx kertoi viime kesänä ilmeisesti Paavolan omalla rannallaan piehtaroineen kahden somalin kanssa. Kiikarit kaivettuaan paljastui karu ja musta totuus. Toisella oli killuttimet alempana ja toisella ylempänä. Valkoista naista ei ko. leikessä näkynyt.
Pekka Paavola oli kuulemma huutanut kuin hullu koira, niin että saaristo oli raikannut, kun oli tunkeutunut somalinaiseen takaapäin samalla, kun somalipoika oli työntänyt oman mustan melansa Pekan pökäleosastolle.
Laiturilla oli kuulemma harrastettu kaiken huipennukseksi kakka- ja pissaleikkejä hullunkiilto silmissään. Lopuksi Pekka Paavola oli kaivanut puvuntaskustaan nipun sinisiä seteleitä kummankin vehkeeseen ko. nipun työntäen ja kusten kummankin päälle.
Et´tälläisii viestejä Turust`
Olkaamme kansallismielisiä ja paljastakaamme kaikki somalisaastaan sekaantuneet multikulttihössöttäjät

Aryan Heritagen ilmoitus vierailevasta luennoitsijasta:
Arkkiherttua Otto von Habsburg luennoi 14.11.2000 Turun yliopistossa jaloista esi-isistän. Varoitamme sika-Lehtoa ja muita tasakalloisia kiihkougreja millään tavoin häiritsemästä tätä ylevää tilaisuutta. Jos saamme selville pienenkin epäilyksen häiriköinnistä emme kaihda keinoja häiriköivän ugrin lopulliseksi vaimentamiseksi.
Toivotamme Arkkiherttuan sydämellisesti tervetulleksi Suomeen ja toivotamme hänelle pitkää ikää ja menestystä

Lehto tiedustelee aiheesta:
Aikooko monarkisti Kulaus Jude ottaa suihin ko. loiselta? vai aikooko Kulaus tyrkyttää papparaselle ryppyreikäänsä?
Kyseinen aatelisparasiitti varmaankin ilahtuisi juden tarjoamasta "hoidosta"

Panzermeyer germaanien kunnallisvaalivalmisteluista:
Tarkistimme keskusta-aluetta + lähiseutua tänään; kaikki Seppo Lehto nimisen suomalais-ugrin vaalijulisteet oli revitty alas. Mikä on sellainen mies, joka ei edes omia julisteitaan pysty pitää telineessä?
Sangen mielenkiintoinen mahdollisuus avautuu ensi sunnuntaina niille, jotka ovat saanee tarpeekseen Seppo Lehto nimisen henkilön suunsoitosta. Voi olla, että kaupungintalolla monet laittaa tapaoiden tuomion täytäntöön, jos Lehti ilmaantuu näytille. Monet. Joten Lehto, älä petä meitä, vaan saavu sunnuntai iltana kaupungintalolle kaikkien näytille.
PANZERMEYER - mies, eikä mikään seppo lehto.

Lehto vierasperäisten rikoksista:
Vierasperäisten rikokset suomalaisia kohtaan tilastoiva
... tilastointi voitaisiin hoitaa myös taannehtivasti.
Haluaisin että kaupunkilaiset ilmottaisivat nyt julkisesti heihin kohdistuneet vierasperäisten rikokset.
Itse kävin tänään Hatanpäällä kuvauttamassa kyynärpääni ja ranteeni vierasperäisen pikisilmä-hyökkäyksen 17.10.2000 jäljiltä.
Onko sitten 40-luvun lopun estetty suomalaisten kansallismielisten vaalijulisteiden jakamista yleisölle?
Seppo Lehto 476: "Suosi suomalaista ja somalit Somaliaan-linjalla"

Panzermeyer kommentoi Lehdon kampanjaa:
Ummikko-ugri Seppo Lehdon vaalikamppania kovenee; hän myy jo puolisoaan mm. netissä ja sähköpostin kautta henkilökohtaisesti. Ugreillehan uskollisuus on täysin vieras käsite ja oman puolison kauppaaminen yleistä Tunguusiassa.
Parituksesta voi odottaa kolmen vuoden linnareissu. Saa nähdä saapuuko Seppo Lehto kaupungintalolle vaalivalvojaisiin 22.10.2000? Voi olla, että Suomen germaanien tapaoikeuden langetettu tuomio pannaan välittömästi siellä toimeen, jos mies rohkenee paikalle todistamaan oman rökäletappionsa. älä petä meitä!
Panzermeyer

Panzermeyer uhkaa ugreja:
Saatanan Lehto; tule kaupungintalolle 22.10. Perkele oot vainaa sen jälkeen; saatanan paskakallo. ja toisille; yksin sana minua vastaan, niin muistakaa että Seppo lehto seisoo Teidän omissa etnisissä porukoissa, ugri!!!!
Illu jo opetti, että "Turpiin vaan" Perkele, sitä pian saatte suomalais-ugrit Lehdot, Mikonmaat, Raimo Rosendahlin, jos nähdään. Perkeleesti
PANZERMEYER

Panzermeyer jatkaa ugrien uhkaamista:
Seppo lehdon pyynnöstä kaikille ugreille "rautaa sisään" ja niin perkeleesti, niin kuin Kollaalla ja Suomussalmella, Raatteella, joiden moteissa ugrien henki ei ollut paskaakaan.
Paskaako täällä taas kuppaatte; painukaa sinne Tunguusiaan tai Udmurtiaan takaisin. Suomi ei ole ugrien maa, vaan Suomen-germaanien. Jos joku ugri-pelle Seppo Lehto jatkaa pelleilyään seuraukset voivat olla hyvin arvaamattomia ugreille.
PANZERMEYR

Lehto paljastaa juonen:
Tampereen rankkurit kertovat että Klaus Juutilaista ei ole viitsitty häiritä hänen koiriin ja puluihin sekaantumisissaan, koska K.Juutilainen on uusi salainen aseensa ko. sterilisaatiokampanjassaan.
Honkalinnan talonmies oli päästänyt rankkurit yöllä K.Juutilaisen luo. Olivat sivelleet uuttaa TTKK:lla kehitettyä sterilisaatiovoidetta Jutkusian vehkeisiin.
Näin hoituu turha "pulunnussinta" byrokratiassa ja muussakin olivat ko. virkamiehet tuumineet. K.Juutilainen hoitaa hommat ja he saavat rauhassa lukea Tiedonantajaansa.
AFP Ryssän tietoimisto

Panzermeyer uhkaa lehtoa:
Näyttää siltä, että Seppo Lehto esiintyy heti samanlaisena kuin ennen; 79 äänen mies, jota kukaan ei ottanut listoilleen, kaikki kieltäytyivät hänen kanssaan liitoista, ja kukaan ei halunnut hänen listalleen. Mitään ei ole eläin oppinut; mukamas marttyyri!!! Kuulan kalloon tämä mies ansaitsee ja aivot paskaksi,
Seppo Lehto niminen ugri oltaisiin tapettu Tampereen kaupungintalolla eilen, jos olisi sinne tullut; ei tullut seuraamaan tulosten laskentaa paikalle, jossa kaikki muut ehdokkaat olivat. Näin hän tietää, mistä on kyse.
Eiköhän sika-Lehto ole aika lopettaa paskanjauhamisesi, saatanan ugri, tai me tulemme todella löymään pääsi paskaksi sinne Penttilänkadulle.
Se ammattitappaja, ehkä Ranskan muukalaislegioona porukoista, joka hoitelee Lehdon saattohoidan kanssa.
PANZERMEYER

Lehto raportoi Klasun liikkeistä:
Jutkusika Pyynikiltä taas innolla vatkannut munan tynkäänsä puistoissa. Mällit lentäneet mm. oravien silmille. Yksi kurre oli kuulemma puraissut K. Judea palleihin kun tämä oli yrittänyt päästä rynkyttämään ko. elikkoa anuksreikään

Panzermeyer uhkaa Lehtoa:
Itse asiassa Tampereen reserviläisjärjestöt ovat tehneet tiedusteluita eri tahoilta Seppo Lehdosta; häntä ei olla hyväksytty mihinkään ko järjestöihin. Voitte kysyä ko järjestöiltä.
Seppo Lehdon päästä (mikäli moisen pätkän päätä voi edes pääksi kutsua; se on yksi kusilaari ja paskamassa saasta)on tapporaha palkkio tiedossa; löydämme Etelä-Ranskan muukalaislegioona keskuksesta helposti kaverin, joka hoitelee S.Lehdon viimeisen kerran. Näin on Seppo Lehdon ja homokaverinsa Raimo Rosenthalin asiat, kun ovat alkaneet haastaa riitaa syyttä-
Luu kurkkuun viimeisen kerran ja sen jälkeen onkin elämä ohi ja odotus alkaa jonnekin paskaperheeseen solumassana (lainataksemme Seppo Lehdon & Tanja Siirtolan käsityksiä vauvoista).
Panzermeyer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti