keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #7

Lehto kysyy Klasulta:
Herra tynkäkulli voi vastata seuraaviin kysymyksiin.
1) Mitä europidistärotua edustatte
2) Koska olette saaneet naiselta pillua(serkku,sisko,äiti ym. sukulaiset eivät kelpaa, ei myöskään eläimet)
3) Oletteko te kauankin eläneet eri maailmassa(esim. väitätte olevanne eversti,käynyt kaljalla Aatun kanssa ym.)
4) Mistä arjalaiset ovat tulleet teidän mukaanne
5) Oletteko te useastikkin käyneet Marsissa tai Kuussa
Odatamme vastausta?

Herra X ugrien listimisestä:
Ei ole rikos listiä tai tuhota suomalais-ugreja tai heiksi identifoituvia (vrt. Seppo lehto, Suomen Sisu).
Suomalais-ugrit ovat alempia ihmisiä ja he eivät ole ikinä tuottaneet yhtään mitään; nyt he ovat meidän Suomen germaanien kelkassa vapaamatkustajia.
Toistan suomalais-ugrien hävittäminen ei ole rikos, koska heidän mieli on eläimen tasolla ja on jo tiedoton tässä tilassa. Suomalais-ugrit pitäisi rinnastaa eläimiin.

Herra X jatkaa aiheesta:
Toistan tietoisuutta vailla olevan suomalais-ugrin hävittäminen ei ole rikos, koska eläimen likvidointi ei myöskään lainsäädänössä; suomalais-ugrit elävät eläimen tasolla ja tulevat saamaan sitä mitä kerjäävät.
Tapaoikeuden mukaan ugri ei ole ihminen ja siksi meillä on heti kovimmat otteet käytössä heitä vastaan.
KAASUA! GAS! GAS!

Lehto kommentoi:
Teiltä on satoja liekö jopa tuhansia kertoja kysytty mihinkä europidirotuun kuulutte. Te ette ole osanneet vastata joten olemme tulleet tulokseen, että te ette tiedä rotubiologiasta saatika ihmisisbiologiasta hevon vittua(mikä on kuullema teille erittäin tuttu).

Germans Forever vastaa:
Meidän ei tarvitse kertoa jollenkin 0-miehelle mitä me tiedämme. Syö Lehto huorasi paskaa!

Esa Taberman vastaa:
Klasu.Paina ihmeessä jarrua!
Eli toisin sanoin:muista syödä lääkkeesi. Ja hanki ihmeessä itsellesi virkaholhooja! Et pysty enää täysimittaisesti huolehtimaan asioistasi.
Lääkkeistä vielä sen verran,että sinuna nauttisin lääkärin määräämän lääkityksen säännöllisesti jotta säästyisit monelta "avaruusseikkailulta"!
Muuten,oletko huomannut,että sinulle nauretaan?

Germans Forever vastaa:
Älkää te lapset puhuko mitään holhoojista. Kasvakaa ensin. Te ette ole mitään ettekä ketään? Kuka teidät tuntee Suomen ulkopuolella. Ei kukaan.Mitä teille merkitsee maine, kunnia ja perinne? Ei mitään.
Älkää lähettäkö Klasulle spammejanne. Klasu ei halua keskustella teidän kansanne. Klasulle te olette pelkkää ilmaa. Jättäkää Klasu rauhaan.

Rommel vastaa:
Hei sinä, ääni, tai mikä lienetkään: Mitä olet tehnyt Klasulle? Voisitko antaa suun välillä Klasun käyttöön, vai onko hallitus päättänyt toisin? Kuka teistä äänistä puhuu nyt?
Minua on muuten jo pidemmän aikaa mietityttänyt seuraava: Kun nyt kaikki sivupersoonasi ovat miehiä, niin johtuuko henkinen epävakautesi kenties jatkuvista homoseksuaalisista orgioista pääkoppasi sisällä? Tällainen kakofonia selittäisi paljon.

Lehto kommentoi:
Jutkusika Kalaus Spermatolkki on eläimiinsekaantuva hermafrodiitti, ei muuta

Esa Taberman kommentoi:
Ainakin hänen isopyöränsä remmi liiraa jatkuvalla syötöllä.Mies lähettelee viestejään jatkuvalla syötöllä ja odotan,milloin hän erään entisen puolituttuni tavoin ilmoittaa olevansa Kärpästen Herra alias Belsebub. Ymmärrän kyllä roisiakin huumoria ja varsinkin sitä,mutta herra J:n huumorin autistisuus puistattaa...
Odotan kauhulla hetkeä,jolloin J. pääsee kiinni sanakirjaan ja lukee sanan skatofiili merkityksen.(tai sanan hermafrodiitti!) Mitä paljastuksia hän vielä esittääkään? Onko J.esim. kotoisin Zeta Regulilta *,jonka tunnettu Ufologi J. af Grann ilmoitti Iltalehden haastattelussa kotipaikakseen! Ja entä jos J.paljastaakin,että Walhallatownilla on suhteet ko. planeettaan ja sen väkeen? Mitä siitä seuraa. Natsien invaasio? Odotan jännityksellä ja kauhusta väristen asiassa väistämättä tapahtuvia juonen käänteitä!
* J.af. Grann väitti kyseisen planeetan sijaitsevan jossain Orionin tähtivyön seuduilla! Toivon Juutilaisen myönteisessä tapauksessa (eli herralla on sama kotiseutu/-planeetta kuin mainitulla ufologilla) selventävän kyseisen planeetan sijaintia leimaavaa salaperäisyyttä.

Lehto kommentoi:
Omasta mielestäni paras tapa lääkitä Klasua on kuula takaraivoon. Autetaanhan myös kärsiviä eläimiä myös kyseisellä tavalla(monet Klasun panemat siat on ikävä kyllä jouduttu lopettamaan niskalaukauksella, syyn kyllä tiedätte...)
Koska herra Juutilainen ei suostu henkilökohtaisesti menemään hoitoon niin pyytäkäämme lähintä teurastamoa tai eläinlääkäriä hoitamaan hänet paremmille maille.

Germans Forever vastaa:
Saatanan pikkupojat Turusta. Älkää unhotako, että läntiset tiedustelupalvelut ovat eliminoineet vastustajiaan erittäin tehokkaasti. Teidän toimiinne on kiinnitetty huomiota Berliinissä, Lontoossa ja Monacossa.

Trojanda kommentoi:
Vähän aikaa sitten sinä sanoit, ettei kukaan tunne meitä ulkomailla. Miten tiedustelupalvelu sitten voi kiinnittää meihin huomiota.

Germans Forever selittää:
Ette näköjään ymmärrä mitään tiedustelutoiminnasta. Ei teidän häiriköintinne jää huomaamatta tiedustelupalveluilta vaikka se jääkin suurelta yleisöltä huomaamatta.
Te olette hyppineet väärien ihmisten varpaille. Te saatte katua. Jos eivät saatanan Klasua herjaavat paskasivut katoa netistä niin teille käy huonosti.

Lehto kommentoi:
Klaus jutkusialla ei ole edes varpaita, vaan nekin ovat lebran ja aidsin näivettämät
Taustatiimi

Klasu uhkaa Sampsa Rydmania:
Kun poikkeamme sukuhaudallamme Sääksmäellä vaadin ehdottomasti matkaa luoksesi; jos yleensä kaltaistasi sivari Rydman-surkimusta kiinni saadaan paitsi sitten metsästettynä.
Syytä on varoa, kun saadaan kiinni. ARMOA EI TIPU. Taitaa olla Rydmannin ruikuttaja-suvun laulut laulettu loppuun. Kirjaimellisesti.
Toivottavasti löydämme sinne!!! 20-vuotias asepalvelusta välttelevä surkimus
Konradd, laita myös Kanttipäät Sampsa Rydmannin perään. Maksu sovittu Baltiassa kesällä. Koodi on sovittu: CLAUSEWITZ.
Minulla kantti kestää; katsotaan kuinka kestätte ammattitappajien esiinmarssin? Tämä on todellista sotaa, jossa ugri-surkimukset tullaan listimään!!!
TÄMÄ ON SOTAA

Simo Tolkin muusta yhteydestä ilmestynyt viesti:
Bileet lauantaina 2.6. kello 21 alkaen Ilokivessä.
Tervetuloa!
Seuraavat Bileet 7.7.

Lehto vastaa:
Otammeko silvotut miehittäjä-Ryssän edustajien päät ja elimet koreissa mukaan?
Koreissa mm.
1) Sergei Beljajev ns. lähetystöneuvos Ryssän lähetystöstä
2) KALEVA-LEHDEN toimittajat Veikko Isomursu Rovaniemeltä ( Ryssän AFB:n solu )
3) Teuvo Mällisen mädäntynyt haisevat elimet ( huhtikuussa kuollut ryssäläiskepulainen ketku Kaleva-lehden ex-päätoimittaja, kuoli ryssähuorilta saamaansa aidsiin. Julkisuus vaikeni Teuvo Mällisen alaikäisiin huoriinsekaantumisesta )
4) Paavo Väyrynen ( miehittäjä-Ryssän luottosolu )
5) Pertti Paasio ( hikinen ryssäläinen demaripaska
6) Eva Biaudet ( ryssäläissvekomaaninen suomalaisvihaaja )
7) Seppo Kuisma - Suomenmaa-lehden ( Kepu ) vakituinen ryssähuorien hyysääjä ja arkijuoppo kaikessa ryssäläisyydessään. Todistettavaa yhteistoimintaa KGB:n Leonid Laakson kanssa vuosina 1997 - 1998.
Tässä terveiset kaikille bileisiin osallistuville. Muistakaa että paras ryssäläinen on kuollut ryssäläinen Mauno Koivistoa myöden.
Seppo Lehto - Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS:n hengessä

Klasu uhkaa Rydmania ja muita ugreja:
Nyt tappelette omasta hengestänne!
Ole varma, että minä itse tulen henkilökohtaisesti käydessäni Valkeakoskella käymään, jos löydämme joillekin ruikuttaja Rydmanneille:
SYY:
http://www.geocities.com/seppojaklasu/index.html
Myös kätyrisi tullaan listimään täysin ja armotta. (Suomen Sisun-porukka) Meillä on rahaa ja tiedämme tappajat ja asía kierätetään niin monen kautta.
Olen jo enemmän kuin 100% kyllästynyt tähän Teidän täyteen 100% paskaan!
Poliisi on jättänyt sovittelun tekemättä tässä asiassa ja minä tahdon ko. paska sivunne pois netistä. Jos rikossovittelua ei tehdä ja sivut pysyvät:
Niinkuin sanottu; ON SOTA JA SEN TAVAT LAIT KYSYMYKSESSÄ. Minä olisin antanut jo olla; mutta nyt aktivoidaan jo todella otetaan sivari Rydmanista ja muista bolsujen jälkeläisistä mitta-
Minä olen valmis vuosia kestävään etniseen sotaan, missä ei tunneta mitään armoa; ja voin sanoa, että en häpeä tätä sanoa kaltaisellesi ugri-surkimukselle. ASEET JA TAISTELU RATKAISEE.
GERMAANIEN TAPAOIKEUS PUHUU! Se toteutuu ennemmin tai myöhemmin jokaisen kohdalla!!!

Lehto kommentoi:
Tehtaankadun syöttiläs mätänevän Teuvo Mällisen hengessä uhoaa turhaan: )
Sallitte että naurahdan tylsistyneenä jupinoihisi;( ?
Henkesi on kuin ryssäläisen rotan vinkumista, jollet sitä vielä tiedä?
Teuvo "Mällinheittäjä" Mällinen kuoli ryssäläiseen aidsiin ( Kalava-lehden pt.) huhtikuun puolessa välin. Koska on sinun vuorosi?

Klasu vastaa:
Se nähdään paskaa nettiin runoileva ugri-bolsu-Lehto. Taitavat alkaa monet tuohon kyllästyneet minun lisäksi-
Ole aivan varma, että täältä pesee ja sellaisella voimalla, mitä et ole ennen kokenut, kunhan vaan saamme sinut lopullisesti jyvälle.
Suurin surkimus, mitä itse tiedän omasta ikäluokastani; suurin suomalais-ugrilainen halpaakin halvemman julkisuuden tavoittelija surkimus.

Klasu uhkaa Lehtoa ja muita ugreja:
Aivan kyllä; naurajasi kuuluvat samaan mitään saamattomaan surkimus sarjaasi. Bolsu Seppo Lehto, marxisti Hautala, "vallankumousmies" Taberman ... tarvitseeko mennä pitemmällä? Ei tarvitse koska päätetyn iskumme tapahtuma on vain ajan kysymys. Työ tehdään kunnolla.
Kaikki yhtä kaikki 0-miehiä, jotka koittavat nostaa itsetuntoaan isottelemalla tänne ja ruhoilemalla nettiin täyttä bolsujen paskaa. Samaa, mitä paska työtön porukka ajattelee. Se on kohtalonsa ansainnut. Se tulee kalliiksi; se tulee hyvin kalliiksi, kun saamme teidät jyvälle. Silloin se loppuu Teidän kohdalla.
Tämä on lehto-lapsi totuus. Tiedät myös aloittajat.

Lehto kommentoi:
Rampa sairaseläkeläinen tuskin töitä tekee edes "Neukkulassa"?
... tai olisi tehnyt, saati tekisi, kun ei tee, eikä osaa muuta kuin Barbaran ilmata

Germans Forever onnittelee Klasua:
Hyvää Klasu!
Oikein!
Valittu linja on ainoa oikea. Terroristien kanssa ei neuvotella. Taitelu on ainoa vaihtoehto!
Suomen germaanisukuiset seisovat takanasi 100%
Rydmanin, Halla-ahon ja Lehdon lisäksi tapaoikeutta pitää soveltaa ainakin terroristeihin Hautala Ja Taberman.

Herra Jumala kommentoi:
Opettele äitisi kieli saatanan lässyttäjä: )
"taitelu" vrt taistelu

Lehtokin kommentoi:
Klaus Jutkusialla ei ole valtuuksia neuvotella, koska on köyhä rampa ja ikivelkainen
Isäkseen luulemansa perinnönkin käytti huumeisiin ja muihin narkoottisiin aineisiin, joten on nyt ikuisissa huumeveloissa. Tampereen narkkarivelkojat olivat jo likividoineet erään elimen eläinsuojelutoimenpiteenä ko. epatolta pois, kun ei ollut maksanut 5 mk:n velkaansa nakkikioskilla.
Taustatiimi ryssäläisten kurkuttamiseksi AKS:n hengessä
PS:) Seppo Lehto kuulemma naureskelee Jutkusian nykykohtalolle

Germans Forever jatkaa:
Liitä Klasu jumalanpilkka Lehdolle luettavaan syytekirjelmään. Lehto on esiintynyt Jumalana Jeesus Kristuksena ja vapahtajana. Luulisi Suomen luterilaistakin kirkkoa kiinnostavan Lehdon rienaustouhut.
Lehdon opetuslapsi R. "Rommel" vaati Suomen Sisu-palstalla kristinuskoa tuhottavaksi pahimman bolsuagitaattorin tavoin.
Lehto on esiintynyt myös elävien ja kuolleiden ihmisten nimissä (Mauno Koivisto, Mannerheim, Illu Juutilainen, Tarja Halonen). Tästäkin seuraa rangaistus.
Onnea Klausulle taisteluun rienaajia vastaan!!!

Germans Forever jatkaa:
Lehto! Joudut vielä vastuuseen Jumalana esiintymisestä. Klasu on jo käynnistänyt toimet sinua vastaan. Tulet vielä katumaan suunsoittoasi!
Onnea Klausulle taisteluun!

Herra Jumala kommentoi:
ME OLEMME NYT ERITTÄIN VIHAISIA RYSSÄNKÄTYRI KLAUS JUUTILAISELLE
Klaus Barbara on syyllistynyt Jumalan eli minun jumalattomaan pilkkaamiseeni. Hän kuvittelee että profeettamme Seppo Lehto olisi Herra Jumala.
Rangaistuksensa ollee entisestäänkin tiukempi esinahka eli liki totaalinen tuppikulli, sekä nilkkohin asti ulottuvat vitjamunat, niiden kahden pienen pähkinän kannakkeiksi.
Toivomme, ettei rangaistuksemme herätä jumalatonta hilpeyttä vastaantulevissa ryssäläisissä tesomalaisissa vierasperäisissä naapureissaan tai tavallisissa leninismiin uskovissa silsavarpaisista punikkitamperelaisissa.
Me annoimme kaikessa jumaluudessamme aikanaan toisille lusikalla, toisille kauhalla, mutta tunnustamme kaikessa pyhyydessämme, että ilmeisesti tämä epatto jäi osattomaksi armostamme ko. jakelutilaisuudessa.
Me Herra Jumala pyydämme itseltämme anteeksi, että sallimme tälläisen vahingon. - Amen - ja näin olemme antaneet anteeksi itsellemme Herran nimeen.
Tällä päivämäärällä lähetämme jumalaisen sanasaattajan hiviä sairastavana lörppähuulisena ryssähuorana Klaus Barbaran luo, jotta hän pääsee mahdollisimman pian lunastamaan taivaspaikkansa oman hivinsä olessa kiiratulensa ja syntiensä sovituksen osasuoritus.
Herra Jumala - Minä yksin olen Herra, nyt ja aina, iankaikkisesta iankaikkseen.

Lehto ihmettelee:
Jokohan poliisi tutkiin Kalaus Jutkusian sotilaspassinsa väärentämistä?
Sekä muita mm. Tamperelainen-lehteen ja TV-Tre:seen lähettämiään tappo- ja pommiuhkauksia?
Vai onko Pitkänniemen auto laitettu hakemaan ko. loinen loukustaan piuhoihin kytkettäväksi?
Taustatiimi

Viscount von Huber valottaa Klasun taustaa:
Kunnianarvoisan aatelisen johtajamme Klaus von Grewendorpin on aika saada hänelle kuuluvansa kunnia. Vuosikausien aikana Grewendorp on tehnyt suurtöitä, jotka ovat laajalti suurelle yleisölle tuntemattomia.
80-luvulla Grewendorp toimi salaisena lännen agenttina, ja Neuvostoliiton sortuminen oli suurelti hänen ansiotaan. Grewendorp käytti työssään salaisia henkilöllisyyksiä, joten hänet tunnettiin itäblokin tiedustelupiireissä vain koodinimellä Bukarestin Piru - ensimmäisen operaation maantieteellisen sijainnin mukaan. Sittemmin nimi vakiintui yleisesti kansainvälisten tiedustelupiirien käytössä. Miksi sitten asia paljastetaan vasta nyt? Syynä on se, että Grewendorpin viimeisestä operaatiosta länsivaltojen hyväksi on kulunut 10 vuotta, joka on myös rikoksen vanhenemisikä. Katkeroituneet vasemmistougrit voisivat näet asettaa uhrean sankarimme syytteeseen vieraan vallan hyväksi toimimisesta. Epäviralliset kostotoimet on estetty vakuuttamalla, että moiset toimet aiheuttaisivat Grewendorpin agenttitalentin siirtymisen täysitehoisesti Euroopan oikeisto-germaanitahojen puolelle, jolloin vasemmistolaiset poliitikot menettäisivät lopunkin valtansa.
Grewendorp on tunnetusti menestyneen sotilaSSuvun vesa. Siinä missä sotahistorioitsijat tuntevat "tuplaritari" Ilmari Juutilaisen tai "Marokon Kauhu" Aarne Juutilaisen, yltävät "Bukarestin Piru" Klaus "Juutilainen" von Grewendorpin saavutukset vähintään samalle tasolle.
Ajan salliessa Grewendorp toimi myös Euroopan hovien tiedustelu-, turvallisuus- ja sotilasasiantuntijana. Näiden tehtävien kautta syntyivät hänen kattavat suhteensa ja luottamus Euroopan monarkkipiireissä. Grewendorpilla on myös veriside ainakin Grimaldi-sukuun, sillä eräs Grimaldi-suvun nuorista vesoista, jonka isä ei ole julkisesti tiedossa, on Grewendorpin biologinen lapsi. Lapsen täyttäessa 18 vuotta, saavat lapsi ja vanhempansa päättää julkistetaanko hänen isänsä henkilöllisyys. Lapsen henkilöllisyyttä emme voi luonnollisestikaan paljastaa.
Saatuaan uransa päätökseen kansainvälisenä salaisena agenttina, siirtyi hän vähemmän vaarallisiin tehtäviin. Aikaa kuitenkin riitti kansainvälisenä Euroopan monarkkisukujen rakastajana toimimiseen. Playboy-imago ei kuitenkaan Grewendorpiin millään muotoa sopi. Myös Grewendorpin suhde Claudia Schifferiin on jo vuotanut julki. Muita kansainvälisiä mallisuhteita ei paljasteta.
Grewendorpin vastuullinen tehtävä Dome-talotehtaan valtakunnanvastaavana onkin jo tunnettu. Vähemmän tunnettu on hänen työnsä BAR-formulatallin testikuljettajana, joka sai alkunsa hänen henkilökohtaisesta suhteestaan Villeneuve-sukuun. Tähän asti BAR-tallin menestys on ollut suoraan verrattavissa siihen aikaan, jonka Grewendorp on voinut käyttää F1-testaukseen. Tarkkasilmäisimmät katsojat huomasivat Klaus von Grewendorpin vilahtavan kuvassa Monacon formulalähetyksessä.
90-luvusta asti Grewendorp on myös niittänyt mainetta kansainvälisenä seikkailijana, tutkimusmatkailijana ja aarteenetsijänä. Nykyisen tutkimusmatkaprojektin yksityiskohtia ei voida turvallisuussyistä paljastaa, mutta tutkimus liittyy sodanaikaiseen vesistöön pudonneeseen 3. valtakunnan lehtokoneeseen, joka kuljetti Valtakunnasta evakuoitavaa kultaa.
Seuraava tutkimusmatka on jo suunnitteilla. Tarkoituksena on seurata 3. valtakunnan tutkimusretken reittiä Antarktiksella. Erään monarkistisuvun arkistosta on paljastunut tieto, jonka mukaan 3. valtakunnan kullan siirtämine Aldebranin aurinkokuntaan olisikin ollut vain hämäystarkoituksessa levitetty tieto. Arkistotiedon mukaan kulta olisi siirretty huippunopealla sukellusveneellä johonkin Neu Schwaubenlandin mannerjäätikön alaisista tukikohdista. Taloudelliset tukijat ja halukkaat tutkimusretkelle osallistujat voivat ottaa yhteyttä tutkimusretken johtajaan Klaus von Grewendorpiin. Tutkimusmatka kestää yhdestä neljään vuotta, sillä kaikki tukikohdat joudutaan käymään läpi metallinpaljastimin äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa ilman tukikohtien tarkkoja koordinaatteja. Matka on tarkoitus aloittaa ensi syksynä, jolloi eteläisellä pallonpuoliskolla alkaa kesä. Tutkimusmatka nielee siis myös runsaasti taloudellisia resursseja. Taloudellisille tukijoille on luvassa 20% osuus kulta-aarteesta jaettuna tasan heidän antamansa tuen suhteessa. 60% jaetaan tutkimusretkelle osallistuvien kesken, ja loput 20% lahjoitetaan Euroopan germaanisille oikeistojärjestöille. Rahankeräyslupaa ei tarvita, sillä kyseessä on henkilökohtainen sijoitus, joka edellyttää ennakkokontaktia.
Emme myöskään voi jättää huomioimatta Grewendorpin vaikutusta viihdeteollisuuteen, joka on eräissä elokuvissaan ja TV-tuotannoissaan ottanut Grewendorpin todellisuudessa tapahtuneet seikkailut esikuvikseen. Grewendorpin saavutukset tuntevat eivät voi olla huomaamatta Grewendorpin vaikutteita mm. eräissä James Bond tai Indiana Jones -elokuvissa, ja lukuisissa seikkaulusarjoissa aina Ihmemiehestä alkaen.
Klaus von Grewendorpin on viimeinkin saatava hänelle ehdottomasti kuuluva kunniansa, sillä luontaisen vaatimattomana persoonana hän ei itse ylpeile saavutuksillaan. Tulevaisuudessa julkistetaan ainakin Grewendorp-elämänkertakirja ja -elokuva. Kun kaikki salaisuudet on paljastettu nousee Grewendorp ikiajoiksi historialliseksi sankariksi. Kauan eläköön von Grewendorp!
Viscount von Huber

Lehto tiedottaa:
Hannu Uurasjärvi ilmoitti juuri paikallisradiossa että tunnettu sotilaspassin väärentäjä ja muidenkin tappo- ja pommiuhkausten lähettelijä Kalaus jutkusika laitetaan tutkintaan sekä Helsingissä, että Tampereella tekemistään törkeistä rikoksista. Lisäksi eläinsuojeluviranomaiset esittävät omat vaateensa

Lehto kiittelee puolustusvoimien lippujuhlaa:
Ilmavoimien UPEA HAKARISTILIPPU ohimarssilla Tamp. yliopiston ohi hetki sitten.
Kuulin humahduksen. Menin ulos ja kuulin, että 4 hornettia ja 4 hawkia oli lentänyt yli. Samoin oli marssittu ohi "silmien välliin ryssää"-musiikin tahdissa.
Kiitos puolustusvoimille
Suomen vapaussoturi

Germans Forever kommentoi:
Seppo Lehdolla ei ole oikeutta lausua turhaan puolustusvoimien nimeä. Lehto-elukka on toimillaan Suomen armeijan ja sen germaanisten taistelijoiden muiston niin useasti häpäissyt.
Eläköön Suomen armeija! Eläköön Eurocorps!

Lehto vastaa:
Suomen Hevosen perinneyhdistykset ovat kieltäneet Kalaus Jutkusikaa lähestymästä enää lehmi- tai hevoshakoja; )
Sillä sodissamme ryssien vastaisessa toimissa kunnostautuneet suomenhevoset/ eli jälkeläisensä ovat kärsineet kovia jutkusian lähentely-yrityksiä milloin missäkin, milloin mihinkin reikään.
Niin germaani-, kuin suomenhevoset nauravat sirkushevosena tunnetulle jutkusialle, sekä sontivat löysän läjän illallisekseen mokomalle "köyhälle".
Ajatus ei lennä ja mällikin vain kumisen Barbaran vatsanahalle?
Seppo Lehdon kaksi viikkoa vanha seissyt kusikin on arvokkaampaa kuin jutkusika Juutilaisen töherrykset kaikessa ryssäläisyydessään, joilla hän pääsee vain ja ainoastaan Leonid Laakson ( KGB ) ja Jaakko Laakson ( ryssäläinen komu ) tasolle, ei sen ylemmäs.
Klaus Jutkusian torpedoijat ry.

Esa Tabermankin vastaa:
Klasu.Sinä se jaksat!Hidasta nyt vähän tai joku/jotkut kuolevat nauruun! Ja muuten,"Yläkerta" on oikeassa.Pieni kieliopillinen kertaus on hyvä ajatus.

Germans Forever vastaa:
Älä sinä puhu kielestä, Taberman. Taidat itse mongertaa jotain Jakutian samojedikieltä!
Olet onneton 0-mies kun et edes tiedä kuka kukin on. Klausun voit jättää rauhaan. Hän ei tuommoisten nollien kanssa keskustele.

Esa Taberman antaa Klasulle vinkin:
Klasun "äänet" kertovat mikä on totuus ...! Muuten,Klasu! Ongelmiisi on mahdollisesti helppo ratkaisu:Pyydä lääkäriltäsi Viagraa ja käy tallinnalaisessa ilotalossa! Ehkä äänet vaikenevat tai jos eivät niin saat ainakin pillua!

Germans Forever uhkaa Tabermania:
Ilmeiseti Tabermanillekin pitää tilata kanttipäät, kun ei muuten lopeta Klausun herjaamista.

Lehto kommentoi:
Klaus Jutkusikaa ei voi herjata, sillä hänhän on vain ryssän jäteastia, joka pitäisi kärrätä lähimmälle kaatopaikalle, siinä kuin kepun saastaisen paskaryssän toimia peittelevät tahota Suomenmaa- ja Kaleva-lehdissä.
PS:) Vappu Taipale miehensä Ilkan kanssa on samaa mieltä

Germans Forever varoittaa kaikkia:
Ettekö te idoootit tajua, että me Klasun ystävät kostamme teidän törkyherjanne Klasusta. Me arvostame ja kunnioitamme Klausn työtä ja persoonaa. Teitä ei kunnioita ja arvosta kukaan.
Jättäkää Klasu rauhaan tai saatte vastata seurauksista!

Lehto kommentoi:
Klaus Jutkusika rasvataan anusta myöden Paviaani_Putinin vierailua varten Tehtaankadun porttikongissa.
Tällä eläimellisellä syötillä houkuttelemme oheisen ryssäläisen paiseen ansaan. Luullessaan saavansa vannoutuneen ryssännuolijan liukasta anusta, joutuukin itse seivästyksi. Toki annamme armon käydä senverran, että annamme tovin "sahata" armasta jutkusikaa ryssäläisellä koirapaviaanin vehkeellään ennenkuin kalttaamme ko. ryssäläisen koirapaviaanin.
Armoitetut paviaani-Putinin tappajat

"Klasu" vastaa:
Kiitos olen juuri harkinnut eläinkaupasta uuden kanin ostamista; )
Normaalisti minun ei tarvitse kuin laittaa Pepsodent fluoria terskan kärkeen niin uppoaa hyvin kanin ynistessä tyytyväisenä
"Klasu von Spermatolkki"
Klaus Juutilainen
PS:( Olen nykyään, kuten ennenkin ulosotossa ja perse auki, eikä ole varaa kalliimpiin ostopilluihin kuin kanit ymv:t

Germans Foreverkin vastaa:
Lehto Saatana! Eikö kanttipää ole vieläkään ampunut luotia tyhmän kallosi läpi!

Rommel vastaa:
Minä puolestani kysyn: Eikö kukaan ole vieläkään toimittaut tuota homoseksuaalista anarkistia (enkä nyt suinkaan tarkoita Sepiä) hoitoon?

Lehto vastaa:
Hermafrodiitti Jutkusialle ei ole löytynyt kalloindeksin perusteella sopivaa laitosta toistaiseksi; )
... kenties joukkohaudasta jaakko.laakso@eduskunta.fi ja kaltaisensa löytynee paikkansa?
Jutkusian paljastaja AKS:n hengessä

Lehto jatkaa:
Ahlmannin "Mansikit" eivät ole vielä tänä kesänä ammuneet kutsuvasti Klaus Jutkusialle?
Joudutko kenties raiskaamaan "Mansikit", jollei kutsua tule?
Armoitettu jutkusialle nauraja

Esa Taberman Klasulle:
Sinulla on muutama ylimääräinen asukas pääkopassasi. Muistatko ehdotukseni,jonka mukaan Viagra-presepti yhdessä ilotalossakäynnin kera voisi auttaa.Unohda kuminuket ja kokeile elävää partneria! (Älä kuitenkaan tulkitse tätä kehoitustani siten,että olisit ollut tekemisissä nekrofiilisen puuhamaan kanssa. Sellaista en väitä...vielä.)
Olen alkanut kyllästyä sinuun,joten taidan lopettaa tämän keskusteluyhteytemme tähän koska kirjallisista puheenvuoroistasi käy ilmi pitkälle edennyt skitsofreniasi ja et siten ole millään tasolla tasaveroinen keskustelukumppani. Jos joskus vielä kommentoin tekemisiäsi niin teen sen epäsuorasti jonkun kolmannen osapuolen välityksellä...
Kunhan tervehdyt niin otan uudelleen esille toiveesi yhteenotostamme. (Jossain salilla esim. köysineliössä Q:n markiisin säännöin?)Toistaiseksi ,kun tilasi on se mikä on,antaa olla Klasu.
Se oli hauskaa niin kauan kun sitä kesti,Klasu,mutta ennen tervehtymistäsi taitaa olla viisainta,ettemme ole keskinäisessä mielipiteenvaihdossa. Näin jo siksikin,että se pahentaa jo nyt epävakaata tasapainoasi...
Morjes ,Klasu.Muista syödä lääkkeesi!

Lumivaaran vapautustaistelija analysoi Klasun kotisivujen kuvagalleriaa:
Tässä kuvassa näemme K.Jn nuorena kloppina. Jo tuolloin sai huomata, että pyynikin monarkistilla ei ollut kaikki kotona. Vasemmalla puolella oleva Gisella sisar oli normaali kun taas velipoika oli jo ollut kosketuksissa ulkoavaruuden kanssa.
http://www.saunalahti.fi/vaino2/sisarukset.htm
Tässä kuvassa taan K.J on vanhentunut. Naamasta voitte päätellä, että mielenterveyshäiriöt ovat lisääntyneet iän myötä. Myös K.J pitää käsiään taskussa sen takia ettei rampakädet näkyisi. Myös virnistyksestä voi päätell Kaluksen saaneen öhöm...tiedätte kyllä mitä(ei ainakaan naisihmistä)...
http://www.saunalahti.fi/vaino2/talo.htm
Taästä kuvasta voimme huomata K.Jn juutalais-venäläiset juuret. Nenähän onkuin jutskulla. Kuvastahan on myös tehty toinenkin versio, jossa Kalukselle on painatettu kruunu päähän. Tuo kuva lienee painettu kun Julius Tankki persoona otti vallan K.Jn ruumiissa
http://www.saunalahti.fi/vaino2/legenda.htm
Tutun näköinen rouva! Veikkanpa Hertta Kuusista
http://www.saunalahti.fi/vaino2/nauru.htm

Lehto yhtyy analyysiin:
Jutkuindeksin ryssäläisen pärstän aaah ... Analysointia
Olette varmaankin 100% oikeassa
PS:) Eduskunnassa sirpa.pietikainen@eduskunta.fi muistuttaa ryssäsian ilmeellään klaus von jutkusikaa, lieneekö siskonsa?
Taustatiimi ryssäläisten liiskaamiseksi

Lehto tiedustelee Klasun laitospaikasta:
Joko laitospaikka on vapautunut jutkusialle?
PS:) Jokohan hermafrodiitti Klaus mustaryssän lutkuttaja on harkinnut kumpaa sukupuolta hän edustanee?

Klasu von Spermatölkki vastaa:
Olen jättänyt hakemuksen Kelaan uuden hoitopaikan saamiseksi
Eikä Gegel-implanttinikaan toimi äitini kauko-ohjaimella, mitä tässä kuin pumppaamaan uskollista Barbaraani. ( PS:) Liukastusaineena käytän Tehtaankadun poikien vanhoja haiseviä mällejä vanhoista kondomeista )
Klasu von Spermatolkki ja neekerikullin lutkuttaja

Klasu eugeniikasta ja Lehdosta:
Iso-Britannian Aristokratian piirissä kehittyi erityisen ansiokas Eugeniikka-tiede 1920-luvulla. Sittemmin sen kehittys on torjuttu, koska tietyt ihmiset väittävät polveutuvansa apinasta ja estävän kaiken suuremman kehityksen maailmassa. On uskomatonta, että yhteiskunnan pohjakasti voi määrittää joitakin linjoja mm, Suomessa (vrt. Attact-liikkeen ihanointi) Tai jonkin manikyyrittömän käden rikollinen mieshuora on Poliisin suojelussa. Onneksi suuremmat voimat ovat puolellamme kuin nämä täysin primitiiviset tahot, jotka levittävät omaa surkeuttaan, nykyajan bolsevismia, yhteiskuntaamme verukkeiden ja tuomittujen rikollisten avulla.
Hyvä esimerkki on tästä Seppo Lehto; nykyinen järjestelmä pitää tätä surkimusta vapaalla täysin typerässä ali-ihmisuskossaan; sehän sallii kaiken terrorin ja jos kunnon ihmiset haluavat taistella huumeita, rikoksia ja surkimuksia vastaan nykyinen poliisi vuodattaa tiedot välittömästi rikollisille. Älkää ihmetelkö rikollisuuden kasvua Suomessa! Nykyiseen poliisiin ei voi luottaa. Se on tuomittujen rikollisten puolella, ei niiden, joilla ei ole yhtään tuomioita. Kokemuksen mukaan. Surkeita ali-ihmisugreja Udmurtiasta. Älkää ikinä antako rehelliset kansalaiset tietoja poliisille; ne vuotavat kokemuksen mukaan oikeusistuimissa tuomituille rikollisille ja poliisin itsensä toimesta. Ugri-poliisin.
Aivan ja mitä mm. Seppo Lehto jättää jälkeläisilleen; miljoona velat ja silti hän tekee lapsia. Yhteiskunta ei tee mitään, vaikka jokaiselle S. Lehdon lapselle tulee miljoona velka perittäväkseen. Päinvastoin. Tämä on sitä demokratiaa, jonka aallollassa S. Lehdon annetetaan (Poliisin suojassa) kulkevan.
Poliisi suojelee lain vastaisesti surkeassa ugrimaisuudessaan S. Lehtoa, joka uhkaa kaikkia murhilla yms. Huippu oli siinä, kun he ottivat rikosilmoituksen Mauno Koivistosta S. Lehdolta. S. Lehto kertoi Tamperelainen- lehdessä, kuinka poliisit "löivät lantapäitä yhteen ja kohtelivat häntä sotamarsalkkana" poliisiasemalla hänen jättäessään rikosilmoituksen Prsidentistä.
Mielestäni moinen surkimus pitäisi "kastroida", jotta S. Lehdon surkimus 0-jälkeläiset eivät joudu ikuiseen velkavankeuteen. Samaten surkea konstaapelivalta ansaitsee saman kohtalon, vaikka omasta kädestäni. Hehän vaan valittavat oikeuksien puutteesta ja kaien päälle veljeilevät omien rikollisten "ugriensa" kanssa.
Katsotaan kuinka monta surkimus-ugria Pohjolasta tai Euroopasta löytyy tulevaisuudessa!!!
Entisen Hämeenläänin POLIISIKOMENTAJAN SERKUN POIKA.

Rommel kommentoi:
Pimpelipom, enkelit laulavat vissin taas Klasun päässä :)
Oletkos nyt sukua jumalallekin? Ei sinänsä, vielä 1400-luvulla noinkin hulluja ääntenkuulijoita olisi pidetty pyhimyksinä...
PS. Joko tiedät mitä sanat "hermafrodiitti" ja "skatofiili" tarkoittavat?
DS.
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Germans Forever vastaa:
taidat olla Lehdon äpärä. Lehtohan kylvää siementään kaikkiin mahdollisiin huoriin!

Rommel kommentoi:
Hahaaa! Hilpeitäpä ovat teoriasi =)
Ei, kyllä minulla ihan on ukkoni tiedossa, joten...
Joko ne muuten lähtivät pois? Vai vieläkö äänet ahdistavat? Noh, turpeat kuukasvosi kielivät suurista klooripromatsiiniannoksista, mutta lisää tarvittaisiin vielä.
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Lehtokin kommentoi:
Spermatolkki Juutilainen on taas send-näppäimellä; )
Klaus Jutkusika joutuu siemensä korjaamaan kämmeneltään tai sen ramman käden tynkältä.

Klasu germaanien valtakunnasta:
Suuri germaaninen VALTAKUNTA palaa takaisin!!!
Me ostamme pohjoisen Itä-Preussin Königsbergeineen ja perustamme itsellemme puhtaan germaanisen valtakunnan, jossa naurettavat ugrit, jotka itse kertovat omissa oppikirjoissaan polveutuvansa apinoista eivät pahemmin hillu, kun joutuvat meidän taitojen kanssa vastakkain. Meillä on keinot laittaa sekä ugrit että ryssät kuriin ukrainan mustien ruusujen yms. kera http://www.reichsflugscheiben.de/ ja koko maailma tulee pidättämään henkeään, kun ostamme Königsbergin takaisin. Samalla käynnistyy Operaatio Clausewitz Suomessa.
Nerokas Prinssi Ernst August von Hannover on tehnyt jo suuren kansainvälisen pankkitalletuksen, joka siirtyy Presidentti Putinin hallintaan, kun neuvottelut ovat käyty loppuun ja Königsberg on meidän. Putin tietää jo summan suuruuden. Tiedossa on nyt Euroopan suurin Media tapahtuma, kun voittamattomat germaani militaristit alkavat liikehtimään omilla pyhillä maillaan. Tämä on uuden Euroopan voiton päivän hetki. Meillä on pian oma suuri huipputekniikkaa ja eugeniikkaa hyödyntävä OMA RAKAS VALTAKUNTA, jossa ei ole apina-ugreja. Meissä germaaneissa on miljoonien vuosien vanhojen kulttuurien jälkeläisten geenit, jotka on kloonattu meihin aldebaranilaisten toimesta, kun taas ugreilla on sivitymättömien apinoiden eläin geenit omien mielipiteitten ja oppikirjojen mukaan.
Tämän jälkeen Te joudutte meidän VALTAKUNTAMME kanssa ja uusine Peenemündeineen kasvokkain!!! Vapiskaa kaikenlaista yhteiskunnallista vaikutusvaltaa vailla olevat ugrit!!! Tällä kertaa meidän huipputiedemiehet tulevat pysymään ikuisesti meidän leivissä ja Te ette pääse hyödyntämään heitä ympäri maailmaa.
Sitäpaitsi ugrit eivät ole koskaan luoneet mitään Valtakuntia ja eivät Suomeakaan; Suomen perustivat rohkeat jääkärit, jotka värväytyivät Saksan Wilhelm II sotajoukkoon henkipattoina ugrien kätyröinnin ansiosta. He olivat valmiit taistelemaan!!! Jääkärijohtajien kaikki nimet olivat germaanisperäisiä. Vain germaanit voivat perustaa Valtakuntia ja karkoittaa ryssiä ja ugreja!!!

Lehto kommentoi:
Köyhä ja rampa Klaus von Neekerinkyrvänimija ei niihin talkoisiin osallistu; )
... paitsi tienvarren ojassa suihinottoa harjoitellen mustaryssien kanssa.
Totuuskomissio

Vappu Taipale lähestyy Lehtoa:
hyvä mies,
voisitko poistaa minut sähköpostilistaltasi
kiitos,
Vappu Taipale

Lehto vastaa:
Rakas Vappu Taipale olisitko hyvä ja antaisit miehittäjä-Ryssästä lausunnon?
Olisimme valmiita tukemaan sinua mädänneen ryssäläisen Hki-keskeisen median vastaisessa kamppailussa, nyt kun olet muutenkin raitistunut huumeajoistasi
Kunnioittaen Seppo Lehto armoitettu miehittäjä-Ryssän liiskaaja

Tellervo Koivisto tekee paljastuksen:
Seppo Kääriäinen kävi minuakin panemassa, kun Manun silmä vältti
Oli liki yhtä sikamainen kuin Derjabin joka veti minua poskeen iljettävällä ryssänkyrvälleen Manun presidenttiaikaan.
Tellervo Koivisto

Lehto paheksuu:
YÄK = kepulainen ryssäpaska yhtyy demarivittuun

Sika Jaatinen lähestyy Lehtoa:
Painu Inariin susia naimaan, natsipelle!
Sun saatanan apinan naamavärkki ilmeisesti täytyy muotoilla uuteen uskoon, jos ei toi vitun ryssä- juttujen lähettely lopu. Usko nyt perkele ettei sun juttus kiinnosta ketään tervejärkistä. Taidan lähettä sun ryssäjuttus Pietarin mafialle niin tulevat ja laskevat susta ilmat pihalle.
Vedä ittes munista hirteen, Saatana!

Lehto vastaa:
Älähtikö ählämi ryssännuolija oikein kunnolla?
Taitaisi olla aika sinunkin saada ryssistä tehty saippuatanko anukseesi ja laittaa sinut killumaan Tehtaankadun rauta-aidasta killuttumistasi?
Armoitettu ryssäläisten tahojen liiskaaja AKS:n hengessä ( = Seppo Lehdon ).

Sami M lähestyy Lehtoa:
ei todellakaan kiinosta lueka paskoja mailejasi, joten tajutako mitä sun pitää seuraavaksi tehdä?

Lehto vastaa:
Sami M ; ) Ole hyvä ja risti kätesi ja pyllistä, niin ryssäsika tulee naimaan sinua: )
Armoitettu paviaani-Putinin liiskaaja

Germans Forever uhkaa ugreja:
RAUS RAUS RAUS!
Kuolkaa siat! Joudutte teurastettaviksi kaikki saatana!

Lehto kommentoi:
Kalaus von jutkurampa uhkailee mällipyssyllään; ) Naurua;)
Paras kun menet nylkyttämään Boris Verikovin koiraa taas välillä, jos Verikovin perse on niin paskassa ettet saa upotettua sisään
Ryssän lähettiläs Sergei Beljajevilta terveisiä Jutkurammalle .... perseestä
Taustatiimi ryssäläisten epattojen turmioksi

Lehto jatkaa:
Käyppäs pesemässä ryssäläinen pippelisi pikkupoju Kalaus Jutkusika; )
Niin voit taas käydä nussimassa puluja ja ryssämällien liukastuttamaa Barbaraasi
Tiedonantaja Boris Verikov tullee mukaasi tueksi ja avuksi rampaa nylkytykseesi kuminuken parissa?
Taustatiimi ryssäläisten liiskaamiseksi

Susanna Petke lähestyy Lehtoa:
Oletko Seppo, ajatellut joskus kasvaa aikuiseksi. Käsittääkseni et ole enään mikään pikkupoika, vaikka käyttäydytkin kuin joku 15-kesäinen nulkki.

Lehto vastaa:
Mikäli puhut Seppo Lehdosta, niin ....
tietääksemme hän ollee jo 38 v. ja neljän iskussa olevan suursuomalaisen isä. Kaikki kuulemma sinisilmäisiä, eikä neekeriveren tilkkaa.
Olemme kuulleet että nuoruus ja vanhuus voidaan yhdistää suursuomalaisuudessa kansakuntamme hyväksi, niinpä edesautamme Seppo Lehdon-mielisillä viesteillä kansakuntamme nuorisoa ohjaamaan aggressionsa maanpetoksellisia ryssäläisiä ja svekomaanismultikultteja kohtaan.
Heil Suomi Seppo Lehdon kunniaksi - Hän on tosimies
Malli oiva nuorisollemme AKS:n hengessä

Matti Pitko lähestyy Lehtoa:
Seppo Lehto
jään lomalle joten annapa lomarauha.
Matti Pitko

Lehto vastaa:
Akateeminen Karjala Seura - tervehdys Ryssävihassa
Hyvää kesää matti.pitko@aamulehti.fi , kun palaat lomalta niin toivottavasti silloin on jo täysi liikekannallepano miehittäjä-Ryssän liiskaamiseksi
Suomi Suureksi ja miehittäjä-Ryssän edustajat hirteen killuttumistaan, sekä maamme ryssäläiset toimittajat ja oikeusviranomaiset, jotka suojelevat miehittäjä-Ryssän sotarikollisia joutumasta vastuuseen teoistaan.
mm. KRP on vitkutellut ko. tutkinnassa ja oikeusministeriö vaiennut lisäjulkisuudesta ko. asiassa.
Suomen Sotarikostuomioistuin
pj. Seppo Lehto

Claus Wintergrün ugrien etnisestä alkuperästä:
Ugrien koko karmea suku ja etninen alkuperä alkaa viimeinenkin paljastumaan meille; viimeisten tieteellisten tutkimusten perusteella ugrit polveutuvat tasan kasaari-juutalaisista. Nyt ei tarvita peittelyn jatkumista enempää.
Lisäksi Kostlerin mukaan Israelin juutalaiset eivät ole sukua- kasaarijuutalaisille ja heidän hirveyksilleen; onko suomalais-ugrien alkuperä näin ratkaistu? Joka tapauksessa he ovat tulleet ko alueelta ja ovat sukua kasaarijuutalaisille. Suomalais-ugrit olivat bolsewismin ja kommunismin taustalla muiden samanlaisten kanssa.
Arthur Koestler selvittää enemmän asiasta loistavassa geneologiaa käsittelevässä kirjassaan, "... daß die große Mehrheit der überlebendenJuden aus Osteuropa stammt und daher wohl khasarischen Urpsrungs ist.Ist dem aber so, so kann das bedeuten, daß ihre Ahnen nicht vom Jordan,sondern von der Wolga kamen, nicht aus Kanaan, sondern aus dem Kaukasus,... , daß sie genetisch viel enger mit Hunnen, Uiguren und Magyarenverwandt sind, als mit dem Samen Abrahams, Isaaks und Jakobs. Sollte sich dies als richtig erweisen, dann würde wohl auch der Ausdruck "Anti-Semitismus" bar jeder Bedeutung werden, denn er ist dann aus einem Mißverständnis erwachsen, das sowohl die Mörder, als auch die Opfer teilten. Die Geschichte des Khasarenreiches, wie sie nun langsam aus der Vergangenheit emportaucht, beginnt wie ein grausamer Treppenwitz der Weltgeschichte auszusehen". (Arthur Kostler, "Der dreizehnte Stamm", S.16)
Ugrien alkuperäiset germaanisten nimienraiskaukset löytävät myös tasan samanlaisen korrelaation historiasta ja kasaarijuutalaisten luonteenomaisesta puuhastelusta; hehän muuttivat nimensä slaavilaiseksi!!! Saattaa hämmästyttää! Monia syitä! Minusta tässä on kuitenkin suora yhteys suomalaisuudenliiton puuhasteluun, koska he vaativat (pakolla) muuttamaan nimet ugrilaiseksi. Kasaarijuutalaisten veri elää siis hyvin syvässä maamme ugrien keskuudessa. Suomalais-ugrit yrittävät myös poistaa maamme perustuslaista germaanisuuden kokonaan pois, jolloin germaanit eivät olisi kotimainen etninen ryhmä enää maassamme. Kärjessä kaikenmaailman häirikkö seppo lehdot. Jäljet johtavat sylttytehtaalle ja veriyhteyteen suomalais-ugrien ja kasaarijuutalaisten välillä. Tässä alla historian karsea todiste vallankumouksellisten bolsevikkien esimerkistä, jossa germaaniaksentti haluttiin poistaa täysin nimistä esimerkki käy korrelaationa suomalais-ugreihin (vrt. bolsevikkisuvusta polveutuvat (seppo lehto & kumppanit), jotka haluavat poistaa nimistä germaanisen aksentin. Kasaarijuutalaiset (=suomalais-ugrit) olette vihdoin paljastetut ja tunnemme etniset juurenne tarkkaan!!!
Chernoff - Von Gutmann
Trotzki - Bronstein
Martoff - Zederbaum
Kamhoff - Katz
Meshkoff - Goldenberg
Zagorsky - Krochmal
Suchanov - Gimmer
Dan - Gurvitch
Parvus - Helphand
Kradek - Sabelson
Zinovjeff - Apfelbaum
Stekloff - Nachamkes
Larin - Lurye
Ryazanoff - Goldenbach
Bogdanoff - Josse
Goryeff - Goldmann
Zwezdin - Wanstein
Lieber - Goldmann
Ganezky - Fürstenberg
Roshal - Solomon
(Die Absteiger, Des Griffin, S. 100)
Suomessa ihmiset ovat alkaneet vaihtamaan nimiään takaisin ikigermaaniseksi väestörekisterin mukaan.
Tämä on erittäin ilahduttava prosessi, koska se todistaa maamme vahvoista germaanijuurista. Joukossamme ovat kuitenkin ikuisen "Juudaat" ja V kolonnan miehet. Suomalais-ugrilainen propaganda, että maamme itsenäisyys olisi ugrien harteilla on yksi suuremmista valheista täällä ja mm. kaikki jääkärijohtajien nimet olivat germaanisia. Ugrithat olivat bolsujen riveissä. Maamme itsenäisyyttä ja kansallisuutta ei voi näin ollen identifoida ugrinimiin vaan päinvastoin ugri nimien lanseeraamisessa on nähtävä yleismaailmallinen kasaarijuutalaisten verijälkeläisten tuttu puuhastelu. Ugrien kansallisuus pysyy Venäjällä ja kasaarijuutalaisissa, tarkkojen tutkimusten mukaan.
On erittäin mielenkiintoista huomata tässä asiassa ketkä piirit ja yksilöt ajavat käsitystä Suomen kansallisuuden ja indetiteetin samaistamisesta ugreihin; löytyy nimittäin kaksi ryhmää 1) ryhmä, joka väittää ihmisen polveutuvan apinasta ja on torjunut eugeniikan siis ihmisen luonnollisen kehityksen korkeammalle tasolle 2) ns. suomalais-ugrit, jotka ovat kasaari-juutalaisten suoria verijälkeläisiä. Siis täysin merkityksettömiä tyyppejä, jotka ovat olleet kautta historian kaikkea yhteiskunnallista vaikutusvaltaa vailla. Pohjakasti, josta tyyppiesimerkkinä käy vaikka mm. Seppo Lehto, Esa Taberman, R. Hautala nimiset suomalais-ugri bolsevikit.
Claus Wintergrün

Claus Wintergrün Lehdon vapaanaolosta:
Miksi Seppo Lehto on yhä vapaalla, vaikka hän sai 50.000 mk sakon hovista viime kesänä. Ei lupaa valittaa korkeimpaan oikeuteen. Missä viipyy Seppo Lehdon yhteiskuntapalvelu?
USA:n Presidentti George W. Bushin tyttäretkin joutuvat välittömästi yhteiskuntapalveluun, mitä pienemmästä rikkeestä, mutta Suomessa paapotaan kasaarijuutalaisen jälkeläistä!
Rikollisuus lisääntyy räjähdyksenomaisesti; poliisi ei tee mitään. Onko viranomaiset antamassa Isänmaamme venäläisen mafian ja huumekaupan alueeksi.
Me emme pidä tästä, vaan Euroopan Musta Aateli tulee puuttumaan asiaan ja meidän huumekaupan budjetti ($ 280 miljardia / vuosi) ja voimavarat ovat jotkain toista kuin poliisin suojeleman itärikollisuuden huumekauppa mafian. Mustassa Aateliisa on mm. kaikki Euroopan ruhtinashuoneet mukana. Eiköhän tämäkin juttu ala siirtymään eurooppalaisten tapojen alle meidän ugrien juonien paljastuttua. Täällä ei ole sosiaalista tilausta Venäjän mafialle, vaikka kasaarijuutalaisten jälkeläisten viranomaiset petaavat tilastojen mukaan heille aluetta toimia Isänmaassamme!!!
Palatkaa kasaarijuutalaisten verijälkeläis ugrit kotiseuduillenne takaisin tai muuten joudutte Mustan Aatelin kanssa vastakkain!
Meillä on keinot taistella ugrien kätyreitä, kuten S. Lehtoa vastaan!!!
Eläköön saksalaiset naiset!!!
Claus Wintergrün

Rommel kommentoi:
Musta aateli? Eikö tämä siis viitannutkaan omiin negroideihin sukujuuriisi?
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Germans Forever vastaa:
Te ette tiedä geneologiasta yhtään mitään, kasaari- juutalaisten jälkeläiset! Teidät eliminoidaan kuin torakat!!!!!!!

Claus Wintergrün germaanien alkuperästä:
Ohessa olen koonut Saksan Valtakunnan (Reich) lähteestä germaanien alkuperän; näyttää siltä, että geeneillämme on miljoonia vuosia vanhan kulttuurin alkuperä ja tämä kulttuuri auttaa meitä edelleen. Ugrien alkuperähän on mm. Suomen opetusministeriön mukaan apinassa ja tieteellisten tutkimusten mukaan Kasaarijuutalaisten valtakunnassa Volgan mutkassa.
Germaanien alkuperä
Das Sonnensystem Aldebaran soll demnach 68 Lichtjahre von der Erde entfernt und deren Sonne von zwei bewohnten Planeten umkreist sein, die das Reich »SUMERAN« bilden. Die Menschheit des Sonnensystems Aldebaran soll sich in ein Herrenvolk von »lichten Gottmenschen« (Arier) und verschiedene andere menschliche Rassen unterteilt haben, die sich durch negative Mutationen dieser »Gottmenschen« infolge der klimatischen Veränderungen auf den einzelnen Planeten entwickelt haben sollen. Diese farbigen mutanten Rassen sollen eine geringere geistige Entwicklungsstufe gehabt haben. Je mehr es zur Rassenvermischung kam, desto mehr soll auch die geistige Entwicklung dieser Völker herabgesunken sein, was zur Folge hatte, daß, als die Sonne Aldebaran zu expandieren begann, diese nicht mehr in der Lage waren, die Raumfahrttechnologie ihrer Vorfahren zu erhalten und eigenhändig die Planeten zu verlassen. Somit sollen die niederen Rassen, von der Herrenrasse völlig abhängig, mit Raumschiffen evakuiert und zu anderen bewohnbaren Planeten gebracht worden sein. Trotz dieser Rassenunterschiede sollen sichjedoch die verschiedenen Rassen absolut respektiert und nicht in des anderen Lebensraum eingegriffen haben, weder die sogenannten Gottmenschen bei den anderen Rassen, noch andersherum. Jeder respektierte einfach, daß die anderen eine eigene Entwicklung machten (im Gegensatz zur Erde).
Die Herrenrasse der »lichten Gottmenschen« soll dann vor etwa 500 Millionen Jahren damit begonnen haben, nachdem die Expansion der Sonne Aldebaran und die daraus resultierende zunehmende Hitze die Planeten unbewohnbar machte, andere erdähnliche Planeten zu kolonisieren. Es heißt, daß sie in unserem
Sonnensystem zuerst den Planeten Mallona (auch Maldek, Marduk oder bei den Russen Phaeton genannt) besiedelten, der anstelle der heutigen Planetoiden damals zwischen Mars und Jupiter existiert haben soll. Danach Mars, von dessen hochentwickelten Bewohnern die großen Pyramidenstädte und das bekannte Marsgesicht zeugen, die 1976 von der Marssonde Viking aufgenommen wurden. Und man nahm an, daß die Herrenmenschen von Sumeran-Aldebaran auch zu dieser Zeit das erste Mal auf die Erde kamen, worauf rund 500 Millionen Jahre alte versteinerte Schuhspuren hindeuten, mit einem vom Absatz zertretenen ebenso versteinerten Trilobiten, einem damals auf der Erde lebenden und vor 400 Millionen Jahren ausgestorbenen Urkrebs.
Die Vril-Leute waren der Ansicht, daß die Rasse der Aldebaraner demnach später, als die Erde langsam bewohnbar wurde, in Mesopotamien gelandet sein soll und die Herrscherkaste der SUMERER, die als helle, weiße Gottmenschen bezeichnet wurden, gebildet haben. Des weiteren kamen die Vril-Telepathen zu der Erkenntnis, daß das Sumerische nicht nur mit der Sprache der Aldebaraner identisch ist, sondern auch, daß das Aldebaranisch-Sumerische wie ein unverständliches Deutsch klingt und auch die Sprachfrequenz beider Sprachen des Deutschen und des Sumerischen - fast gleich ist.
Ob diese Aussagen über Aldebaran der Tatsache entsprechen, sei dahingestellt, die Baupläne und technischen Angaben, welche die VrilTelepathen erhielten - wo immer diese Angaben auch herkamen - waren jedoch so genau, daß sie zu einer der phantastischsten Ideen führten, die wohl e von Menschen erdacht wurde: zum Bau der »Jenseitsflugmaschine« .
Es reifte das Konzept einer »anderen Wissenschaft« heran (heute würde man sagen »alternative Energieformen"). Doch es dauerte über drei Jahre, bis das Projekt in Angriff genommen wurde. In dieser frühen Phase der »anderen Technik« oder »anderen Wissenschaft« hielt Dr. W. 0. Schumann, Thule- und Vril-Mitglied, an der TH-München einen Vortrag, aus dem hier einige Sätze wiedergegeben werden sollen:
»Wir kennen in allem und jedem zwei Prinzipien, welche die Dinge des Geschehens bestimmen- Licht und Finsternis, Gut und Böse, Schaffen und Zerstören - wie wir auch bei der Elektrizität Plus und Minus kennen. Es heißt stets: Entweder - Oder!
»Diese beiden Prinzipien - konkret zu bezeichnen als das Schaffende und das Zerstörende - bestimmen auch unsere technischen Mittel...
»Alles Zerstörende ist satanischen Ursprungs - alles aufbauende göttlicher Herkunft... Jede auf dem Explosionsprinzip oder auch der Verbrennung beruhende Technik kann daher als satanische Technik bezeichnet werden. Das bevorstehende neue Zeitalter wird ein Zeitalter neuer, positiver, göttlicher Technik werden!..,,
(aus: Reichsdeutsches SSGeheimarchiv).
Claus wintergrün

Claus Wintergrün jatkaa ugreista:
Olen omakohtaisesti kuullut, kuinka jotkut sotaveteraanimme ovat sanoneet (ja niitä on monia) kuinka he eivät voisi ampua punaarmeijalaisia, koska he ovat heidän kanssaan ihan samoja, mutta eri univormussa.
Nämä kaikki puheet ja uudet DNA-testit osoittavat, että suomalais-ugrit ovat kasaarijuutalaisten veriveljiä. Luonteenomaisesti vuoden 1918 tapahtumissa suomalais-ugrit olivat bolsujen riveissä yhdessä venäläisten kanssa.
Sosiologit ja historioitsijat ovat selvittäneet. Edustavimpia ugripaskoja, kasaarijuutalaisten todellisia veriveljiä ovat mielipiteitään ja aikaansaannoksiltaan mm. Seppo Lehto & kumppanit!!!
Nämähän samaistuivat puna-armeijan sotilaisiin, jotka raiskasivat yli kaksi miljoonaa saksalaista naista. Samat henkilöt, mutta eri univormuissa.
Claus Wintergrün

Claus Wintergrün Lehdon rikoksista:
Hitlerjugendin entinen tyttöjärjestö on kuuluttanut Lehdot Haagissa; tiettävästi Seppo Lehdon verisukulaiset ovat olleet mukana joukkoraiskaamassa omissa seksileikeissään berliiniläisiä puna-armeijan univormuissa. Sittemmin Seppo lehdon nimissä N-liitto toimitti Peiperin murhaan aseet.
Seppo Lehdon verisukulaiset vastuuseen Berliinin joukkoraiskauksista!!!
Seppo Lehto vastuuseen osallisuudestaan kasaarijuutalaisena Peiperin murhaan. Olemme antaneet nämä tiedot ODESSAAN koskien kasaarijuutalaista Seppo Lehtoa.
Immer Siegreiche Claus Wintergrün

Lehto kommentoi:
Epäilemme ettei Seppo Lehto kerkiä panemaan muutamaa miljoonaa saksalaista eläissään
... vaikka voisi olla kuinka mukavaa

Esa Tabermankin kommentoi:
Jude.Poraa päähäsi reikä! Minä toimitan tynnyrin,johon kusesi mahtuu!!

Claus Wintergrün samasta aiheesta:
BBC-Dokumentti haastatteli naista, jonka puna-armeijan sotilaat joukkoraiskasivat; olihan kuultavaa, kun raskaana oleva Anna joukkoraiskattiin. Yhteensä heitä oli tämän Preussilaisen kanssa yli kaksi miljoonaa naista ja tyttöä. Usein puna-armeijalainen ampui saksalaisen raiskauksen tai joukkoraiskauksen jälkeen.
Milloin nämä raiskaa perkeleet, kuten heidän veriveljensä Seppo Lehto saadaan vastuuseen?
Siegreiche Claus Wintergrün

Susanna Petke lähestyy Lehtoa:
Lopeta edes lastesi takia. He joutuvat vielä kärsimään sinun toikkaroinneistasi. Ei ole varmaan mukavaa huomata, että oma isä kirjoittelee nettiin pornojuttuja ja lähettelee tappouhkauksia poliitikoille.

Lehto vastaa:
Kiitti vinkistä, mutta ryssäläiset pitää lopettaa ensin;)
... ja niitähän on aivan liikaa kuten tiedät?
Taustatiimi ryssäläisten liiskaamiseksi

Claus Wintergrün Lehdon salaisesta tehtävästä:
Seppo Lehdon salainen tehtävä
Syy täyden kaistapään, suomalais-ugrin ja näin ollen myös kasaarijuutalainen Seppo Lehdon vapaapitämiseen on täysin selvä. Kansainvälisen tavan mukaan Lehto luokitellaan terroristiksi, mutta Seppo lehto onkin tehnyt poliisin kanssa sopimuksen, missä hän sitoutuu lähettämään paskapostiaan.
Tällä tavoin ollaan myös naamioitu venäläisen mafian maahantulo, jonka huumekauppa on odottanut kaikki odotukset ja jos epäilette, niin katsokaa huumekaupan tilastoja, jotka ovat todennäköisyyslaskennan vastaisia. Mistä johtuu moinen kasvu?
Syy selvä venäläistä mafiaa lanseerataan Suomeen ja Seppo lehto suomalais-ugreineen ja näinmuodoin myös kasaarijuutalaisineen on tehnyt selväksi Euroopan Mustalle Aatelille, että Suomessa vallitsee täysi anarkia ja maa kuuluu venäläisen mafian etupiiriin.
Lehto on pieni tekijä, mutta hyvä suoja; sen takia hän liikkuu vapaalla, vaikka on täysi rikollinen ja terroristi.
Claus Wintergrün

Esa Taberman kommentoi:
Klasu.Ainoa musta aatelisläpi on perseläpesi!!

Germans Forever vastaa:
Saatanan paskansyöjät! Vielä te hukutte omaan paskaanne!

Germans Forever uhkaa ugreja:
Te saatanan paskat saatte kokea AMOK-juoksun tapaoikeuden mukaan. Ei teistä paskoista kukaan selviä kujanjuoksusta!!!
HA! HAA!!

Rommel vastaa:
Ikävä todeta, Klasu, mutta Amokjuoksu ja kujanjuoksu eivät hartaista toivomuksistasi huolimatta ole sama asia.
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Mauno Koivistokin vastaa:
Jutkusika muistaa olla menemättä kontilleen ettei ala ontumaan
.. raajoilla rammoilla ei pitkälle pötki
... voipi tulla sveduryssä ja tuikata iljettävän elimensä sisään
... mutta sinuahan se ei haittaa?
Manu "Ryssäntappaja"

Seppo Lehdon Tappaja uhkaa ugreja:
Lehto joukkoineen joutuu rangaistavaksi. Lehto pääpiruna sidotaan tapaoikeuden mukaan neljän hevosen väliin ja annetaan hevosten repiä Paska-Lehto palasiksi. Tämä oli ennen rangaistus majesteettirikoksesta. Nyt sitä sovelletaan roturikokseen!!!
Hautala, Taberman ja Halla-aho pistetään AMOK-juoksuun germaani sotureiden piestäviksi.
Kiihkougrien lahtaus on esimerkki muille. USA teloitti terroristi Timothy McVeighin esimerkiksi muille terroristeille. Me teemme samoin Lehdon ja seuraajiensa kanssa. Presidentti Bush ei armahda terroristeja ja kannattaa ohjuspuolustushanketta vapaaherra von Braunin hengessä. Me tuemme presidentti George W. Bushia 100%
Eläköön USA!
Eläköön presidentti Bush!

Germans Forever tukee:
Oikein!
Mikään rangaistus ei ole liian ankara kun on kyse Lehdosta ja hänen homoilukavereistaan!

Esa Taberman esittää epäilyksen:
Mutta tukeeko Bush sinua,oi ylimmäinen paskakuula?

Seppo Lehdon Tappaja vastaa:
Mieti kenen kuva on Pentagonissa? Ei ainakaan Lehdon bolsevikkisukulaisten. USA on tärkeä suurvalta ja Nato-liittolaisemme. Teemme läheistä yhteistyötä keskustiedustelupalvelu CIA:n kanssa.
Bushin hallinto merkitsi juutalaisten vaikustusvallan vähenenmistä USA:n ulkopolitiikassa. Tätä tervehdimme ilolla.
Eläköön Nato!
Eläköön Eurocorps!

Lehto raportoi Klasusta:
Klaus Jutkusika on sormipillulla omassa hermafrodiittisessa kehossaan
... kullintynkänsä on sitkeästi jumiutunut lemmikkikanin anukseen Boris Verikovin Moskovan vierailun ajaksi.
Ulosteensa kerää avannepussin kautta
Jutkusian paljastaja

Germans Forever reagoi:
LEHTO!
Sinetöit juuri kohtalosi. Sinut revitään kappaleiksi ja poltetaan!!!!!
RAUS! RAUS! RAUS! RAUS! RAUS!

Viscount von Huber valottaa ugrien, germaanien ja Klasun taustaa:
Klasun analyysi ugrien taustasta osui jälleen aivan nappiin, kuten aina. Eräs ilmeinen näkökohta jäi klasun analyysistä pois, mutta senkin syynä on ilmeisesti se, että Klasu teki itse vielä tärkeämpiä havaintoja.
Perinteinen Suomen germaaniisessa lipussa ovat kuninkaalliset sinikeltaiset värit. Ugrit kuitekin valitsivat sinivalkoisen lipun vain kääntämällä Venäjän laivaston lippua 45 astetta. Etninen tausta paljastuu myös värivalinnoista. Sinivalkoista lippua käyttävät myös Israel ja Somalia. Kun ainoa Suomen rotupuhdas germaaninen maakunta Åland valitsi lippua, estivät Suomen ugrijohtajat kuninkaallisten sinikeltaisten värien valinnan, ja tahrasivat Ålandin lipun idän punaisella saastalla.
Germaanien jumalaisen taustan todistaa kansanperinne ympäri maailmaa. Maltalla elää muisto viimeisistä muinaisista jättiläisistä ja heidän symbolistaan Maltan rististä. Norjan kuninkaalliset tiedostavat polveutuvansa jättiläisistä. Eräät intiaaniheimot muistavat sotansa jättiläisiä vastaan. Himalajalla elää muisto suuresta lumimiehestä. Nämä jättiläiset olivat 2 - 3 metriä pitkiä. Ilmeisesti kyse on Atlantiksen asukkaista ja heidän siirtokunnistaan. Jossain vaiheessa jättiläiset palasivat suurella sikaarialuksella kotiplaneetalleen, ja maapallolle jäi vain hajanaisia jättiläisheimoja, joiden perimä elää puhtaimpana Euroopan germaanirodussa. Ugrit polveutunevat apinoista, joihin avaruusmatkaa harjoittanut alempaan jumalrotuun kuulunut kieroutunut vammainen pervessi yhtyi luoden ugrirodun esi-isät. Ugrien esi-isän perversio on periytynyt ugrien taipumuksena yhtyä eläimiin. Jumalaisten germaanien koon pieneneminen johtunee luonnollisesta evoluutiosta ja Maapallon olosuhteisiin sopeutumisesta. Rehevä Aldebranin planeetta, ja muut jumalten asuinsijat suosivat suurikokoisuutta. Maapallon on vain pahainen hädin tuskin asuttava köyhä hylkiöplaneetta. Jumalten jälkeläiset myös lisääntyivät harkiten(tänäkin päivänä), ugrien pyrkiessä maksimoimaan lukumääränsä. Muinaiset tarut antavat viitteitä myös pienikokoisesta maanalaisesta jumalrodusta, joka oli geneettisesti soveltunut maanalaiseen elämään. Kansantaruissa tämä rotu tunnetaan eri paikoissa kääpiöinä, maahisina, hobbitteina tai puolituisina. Tiettävästi viimeinen puolituisten suurkaupunki sijaitsi Siperiassa Tunguskassa. Tuntemattomasta kiistasta johtuen puolituisten kaupunki tuhottiin mahtavalla antimateriapommilla. Tänä päivänä nämä maanalaiset maahiset ovat lähes tuntemattomia. Jumalaisesta valinnastaan johtuen Kreivi von Grewendorp on saanut yhteyden Pyynikin sisällä eläviin ja kultaa kaivaviin maahisiin. Maahiset ovat katkeroituneet kohtalostaan, eivätkä suhtaudu positiivisesta avaruusmatkaaviin jumaliin. Maahisetkin kuitekin arvostavat kaukaista sukulaistaan Kreivi von Grewendorpia, ja ehkä tulevaisuudessa rauha maahisten ja avaruuden jättiläisten välillä saavutetaan kuninkaamme suosiollisen diplomatian kautta. Jo aiemmin maahiset toimivat esim. Valtakunnan tiedustelijoina neuvostoliitossa raportoiden suoraan Johtajalle. Sittemmin yhteyksiä Kuuhun muuttaneeseen Johtajaan ei ole ollut muutoin kuin satunnaisten Kreivi von Grewendorpin visiittien kautta.
Edellisen raporttime jälkeen on Valtakunnanjohtaja oikeutetusti saanut kritiikkiä koskien Tampereen Herttuan aatelisarvoa. Herttuan arvohan myönnettiin Rottenführer Lehdon vanhimmalle pojalle, mutta sittemmin paljastui Kreivi von Grewendorpin aviottoman lapsen olemassaolo Monacon hovissa. Rottenführer Lehdon pojan aatelisarvo muuttuu täten varaherttuaksi, ja herttuattaren arvo myönnetään Kreivi von Grewendorpin ja Monacon prinsessan aviottomalle lapselle.
Kreivi von Grewendorpin F1-ura jatkui myös viimeisimmässä Kanadan Grand Prixissä. Ralf Schumacherin loukkaantumisen vuoksi oli itse Grewendorp valepuvussa ajamassa Ralf Schumacherin tilalla. Nopea vaihto kisan jälkeen tapahtui TV-kameroiden sitä huomaamatta. Tämä selittää Ralf Schumacherin silmiinpistävän pirteyden kisan jälkeen. Seuraavassa Nürburgringin kisassa Grewendorp ajaa mahdollisesti Olivier Panisiksi naamioituneena, sillä BAR-tallilla on etuoikeus Grewendorpin palveluksiin, ja Williamsilla Grewendorp ajoi vain vuokramiehenä. Tämä veikkausvinkiksi F1-voittajavetoa pelaaville.
Grewendorp-tutkimusmatkaprojekti on edistynyt. Pian rahoitus piensukellusveneen hankkimiseksi on koossa. Piensukellusveneellä tutkimusryhmä-Clausewitch nostaa eräästä Balttiassa sijaitsevasta vesistöstä Junkers-kuljetuskoneen, joka kuljetti Valtakunnasta evakuoitavaa kultaa. Tällä kullalla rahoitetaan ydinsukellusvene ja Antarktis-tutkimusmatka. Ydinsukellusvene rantautuu mannerjään alla, josta rakennetaan Etelämannertukikohta G-dorp jään alle. Hapen saanti taataan ydinsukellusveneen generaattoreilla. Mannerjää suojaa tukikohtaa jäätävältä kylmyydeltä. Tukikohta pyrkii omavaraisuuteen aloittamalla myös maanviljelyksen. Samaan aikaan jään pinnalla pintatutkimusryhmä paikantaa Valtakunnan Neu Schwaubenland -tukikohdat metallinpaljastimin. Kun ensimmäinen tukikohta on paikannettu rakennetaan sinne tunneli G-dorp tukikohdasta. Mikäli vanha tukikohta on asutettu, muodostetaan asukkaisiin diplomaattisuhteet, ja asukkaiden turvallisuus taataan. Lisärahoitusta on luvassa vanhoista tukikohdista löytyvän huipputeknologian ja kulta-aarteiden muodossa. Tutkimusmatkoja jatketaan Aldebranin aurinkokuntaan, mikäli matkaan soveltuva kulkuväline löytyy Antarktikselta. Myöskään Baltian tutkimusretkeä varten hankittu piensukellusvene ei jää käyttämättä. Se siirretään Skotlantiin McDorp-klaanin venesatamaan Loch Ness -järven rannalle, jossa sen avulla etsitään Loch Nessin pohjasta merihirviöksi luultua muinaista sukellusvenettä.
Tutkimusretkien ajan Kreivi von Grewendorpin valtaa käyttää Valtakunnajohtaja.
Viscount von Huber

Claus Wintergrün EU:n laajenemisesta:
Jos Unioni laajenee niin suomalais-ugrit olisi hyvä siirtää vapaaehtoisuuden pohjalta takaisin kotiseuduiltaan kasaarijuutalaisten alueelle Volgan mutkan ja Kaukasuksen luo. He eivät sovi pohjoismaihin (vrt. ulkoministeriön uusi torjuva kanta yhteispohjoismaalaiseen diplomaattiedustamiseen, joihin muut pohjoismaat lähtevät) Viimeiset DNA-testit määrittävät ugrien verisukulaisuuden kasaarijuutalaisten kanssa (vrt. Arthrur Kostler) Taitaa olla jo ugrien aika lähtee?
Claus Wintergrün

Germans Forever Pekka Siitoimen tuesta:
Pekka Siitoin ilmoitti tukevansa 100% Klasua. Johtaja Siitoin ei pidä siitä, että bolsevikit esiintyvät kansallissosialisteina( Hautala) ja SS-miehinä(Lehto).
Kaikki tuki Klasun taistelulle uusbolsevismia vastaan!

Lehto kommentoi:
Panemalla sinua perseeseen?
... siinäkö kaikki tukesi Boris Verikovin ryssäläisen luteen lisäksi?

Germans Forever uhkaa Lehtoa:
Lehto! Allekirjoitit juuri oman tuomiosi!
Enää et armoa saa vaikka sitä kuinka anelisit!
Sinut sidotaan hevosiin ja revitään kappaleiksi!!!
SAATANA! Olet viimeiset herjasi kirjoittanut.
RAUS! RAUS! RAUS! RAUS! RAUS! RAUS! RAUS!

Lehto kommentoi:
Klaus Jutkusialta ei anele kuin ryssäsiat hikistä munaa; )

Esa Tabermankin kommentoi:
En taida viitsiä kehoittaa sinua ottamaan lääkkeitäsi. Hyödytöntä ,mikä hyödytöntä. Sitäpaitsi,herrahan haluaa jatkaa tätä keskinäistä kirjeenvaihtoamme,joten saamanne pitää.Olisihan minulla muutakin tekemistä kuin imbesillien viesteihin vastaaminen,mutta kohteliaisuus ennen kaikkea...
Klasu,sovitaanko kuitenkin seuraavista pienistä yksityiskohdista?Jookos?:
- Et omaa minkäänlaisia tietoja historiasta.Yritä siis mielipuolenhoureissasi vältellä niitä osaalueita,jotka ko. asiakokonaisuuteen liittyvät (Kuten myös antropologiaan ja biologiaan!).
- Olen luvannut ottaa kanssasi yhteen kehässä heti kunnes järkesi on siinä kunnossa,että olet vastuussa puheistasi.Älä siis esittele lapsellisia uhkailujasi.Muuten tulen ja vetelen sinua vyöremmillä perseelle!(Ja Klasu,vaikka et ymmärräkään "meidän ugrien" kielen sijamuodoista sen enempää kuin yleensä mistään muustakaan niin olisitko tarkkana käyttämäni sijamuodon suhteen ja tukahduttaisit fantasiasi!)
-Muuten,nimimerkkikaimani nimi oli Robespierre ei Roberspierre.Sinun opettajasi on ilmeisesti jättänyt huomioimatta pahan lukihäiriösi.Se selittääkin sinussa havaitsemani puolikielisyydeksi kutsutun tilan,jossa et osaa minkään kielen sijamuotoja! (Kyökkissaksasi on muuten kamalaa!)
Nimimerkkikaimani sivumennen oli asemissa,johon sinun kyvyilläsi ei koskaan pääse.
- Olet puhunut jatkuvalla syötöllä "Sisun kakaroista". Tässä asiassa en voi puhua kuin omasta puolestani,mutta ikäni ja partani puolesta se olet SINÄ,jonka pitäisi tervehtiä ja pokata! Toisaalta,käytöstapojesi moukkamaisuuden koko määrän tietäen,älä yritä!Näytät jo nyt naurettavalta!Se johtuu muuten paljossa siitä,että olet naurettava!
Jatketaan vaan tätä kirjeenvaihtoamme kun kerran niin haluat.Toivon kaikella kainoudellani,että et hourisi jatkossa mistään,mikä hivenenkin vaatii Peruskoulun toisen vuosikurssin ylittävää sivistystasoa.Jos et ymmärrä,miksi näin toivon,niin kysy vaikka Lehdolta,Rommelilta tai joltain muulta kirjeenvaihdossa kanssasi olevalta.Holtittoman naurunpurskahduksen jälkeen he ehkä säälivät sinua ja kertovat! (Tietenkin voit esittää kysymyksen myös avohoitoasi valvovalle henk.koht.lääkärillesi,mutta varo,ettei hän pidä skapellia tms. käsissään kun aukaiset suusi!Ko. persoona voisi näet nauraessaan viiltää vahingossa kättään!)
Robespierre (vaan ei Roberspierre.)

Klasun äiti tekee paljastuksen:
Kasvatin käärmettä povellani. Vieraillessani mieheni kanssa miehitetyssä Viipurissa v. 1962 ryöstettiin poikani Klaus meiltä. Tilalle oli laitettu ruma ryssänpenikka, joka silvotusta elimestä päätellen oli vielä kasaarijutku.
Meidän kävi vaihdokasta sääliksi. Kun emme saaneet poikaamme takaisin, päätimme yrittää kasvattaa ryssänpentua omanamme. Tämä paljastui virheeksi.
Oikea Klaus Juutilainen elää nyt ryssällä ryssänä eikä tiedä syntyperäänsä ellei ole joutunut tykinruuaksi Paviaani-Putin ja edeltäjiensä toimesta.
Pyynikillä riehuva eläimiinsekaantuja ja negrofiili skitsofreenikko ei ole poikani. Nimemmekin tuo epatto on kieltänyt ja on nyt olevinaan joku "von Grewendorp". Hyvä niin, eipähän häpäise enään meitä.
Idootista ei ole ollut mitään muuta kuin harmia. Olisi pitänyt jättää se aikanaan ryssälle. Kyllä se niin on, että sääli on sairautta. "Isänsä" omaisuuden tuo niljake on tuhlannut viinaan, huumeisiin ja "barbaroihin".
Olisin ylpeä jos olisin saanut kasvattaa sellaista poikaa kuin Seppo Lehto. Sen sijaan minun oli pakko kasvattaa mielenvikaista, kiittämätöntä epattoa, joka yritti raiskata minut ja "siskonsa" useaan otteeseen. Hoitoon olemme tuota iljetystä ja Ryssän kätyriä useaan otteeseen yrittäneet laittaa, mutta aina se jotenkin luikertelee ulos suljetulta.
100% tukemme Seppo Lehdon työlle miehittäjäryssän ulostamiseksi Suomesta. Toivottavasti mukana ulostetaan myös nk. poikani.

Pekka Sauri lähestyy Lehtoa:
Seppo-SS,
tiedoksesi: kaikki postituslistasi henkilöt ovat käyttäneet "poista tämän lähettäjän viestit" -toimintoa, joten kukaan ei enää lue viestejäsi - ne menevät suoraan roskikseen. Säästä vaivojasi ja lopeta.
- Pekka S.

Lehto vastaa:
Koska painatte "poista rosvo-Ryssä alueiltamme!" toimintoa?
Ryssäläisten kurkuttaja

Wilikin vastaa:
Tätä maanmainiota huumorisävytteistä tiedotuslistaa lukevat sadat, elleivät tuhannet ihmiset päivittäin. Ai miksi? Siksi, että Seppo on hyvä liideri, ja oikealla asialla, toisin kuin sinä, jonka radio-ohjelmaa ihmiset kuuntelevat ohjelmaan soittajien vuoksi - ei sinun.
Pekka-poika luulee, että kaikenlaisia parasiitti-vähemmistöjä "ymmärtäessään" he jotenkin kunnioittaisivat sinua. Toinen vikaluulosi on se, että olisit jotenkin Hyvä Ihminen tämän vuoksi. No, ehkä yösi nukut hyvin näin luullen.
Miten on, Pekka? Olisiko toivoa Isänmaan asian ymmärtämisestä?
Ystävällisin terveisin,
-Wili- armoton maailmansyleilijöiden, isänmaanpettureiden, monikulttuurisuus-hörhöjen, rikollisten, harakoiden yms. tunkiolintujen, rottien, puutarhatuholaisten, sekä valehtelijoiden kurkuttaja - jo vuodesta 1975.

Pasi Nyronen lähestyy Lehtoa:
LOPETA NYT VITTU JO NIIDEN VIESTIEN LÄHETTELY

Lehto vastaa:
Lopetetaan ryssäläiset seemisikamme yhdessä?

Antero Mäkinen tiedustelee Lehdolta:
Huomenta Herra Lehto
Haluaisimme tietää erään asian. Mitä mieltä S Lehto on viihdetaitelija M Alatalosta polittisessa mielessä.? Tietänet kai ketä tarkoitamme?

Lehto vastaa:
Mikko Alatalo on ryssäläinen vaikenija, siinä kuin muutkin läänintaitelijamme

Rommel lähestyy Klasua:
Juutalainen! Sinulle tuntuvat eläinten raadotkin kelpaavan. Jude! Ota Diapam-depotruiskeesi, tämä on käsky!
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Germans Forever reagoi:
Kuole Apina! Olemme yhteyksissä Rommel-sukuun ja perästä kuuluu!!!

Rommel kommentoi:
Ei liikuta minua mitenkään. Mitähän Rommelit sanovat yhteydenotostasi? Veikkanpa että Manfred-ukko nauraisi makeasti jos tulisi hänelle asti, varsinkin tuntien saksankielentaitosi (tai sen puutteen). Onnea valitsemallasi tiellä, äläkä pahastu jos sinulle nauretaan saksanmaalla.
Miksi muuten käytät muotoa "me"? Johtuuko siitä että päässäsi pauhaavat useat äänet, vai siitä että kuvittelet olevasi monarkki?
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Germans Forever uhkaa Rommelia:
LOPETA HERJASI TAI SINUT TAPETAAN!

Esa Taberman vastaa:
Kerta kiellonpäälle: Jäähdy nyt äijä! Herjat loppuvat samana päivänä kuin postikisikin!
Luuletko todella,että olet persoonallisuutena noin ylipäätään sellainen,että etsin vapaaehtoisesti yhteyttä sinuun? Erehdys! Eli lopeta paskankylvö niin minäkin lopetan siihen vastaamisen!

Esa Taberman lähestyy Klasua:
Klasu.Anustapit maksavat vain muutaman kympin.Osta kaksi.Saat alennuksen!

Germans Forever vastaa:
Taberman isketään kitumaan seipääseen! Sellainen on kapinoivan orjan osa!

Esa Taberman vastaa:
Klasu.Kun käyn kesällä siellä Tampereella,niin taidan vetää sinua vyöremmillä perseelle.(Huomioi sijamuoto pervo!) Ei sinuun viitsi nyrkkiään sotkea,rääpäle!

Viikinki lähestyy Lehtoa:
Mitä sanot asiasta,että pieksän poikasi piakkoin.Näin tapahtuu, jollei paska postisi lopu
-Viikinki-

Lehto vastaa:
Ryssäviikinki uhoaa kuin paviaani-Putin tsetsenian urheaa kansakuntaa kohtaan;)
... mitä voi muuta todeta kuin taitaa olla normaali Jammu-Setä taas asialla, kuten Ryssän toimet Tsetseniassa
Ryssäsika matalaks`- terveisin

Anni Mattila lähestyy Lehtoa:
Näytäpä näitä viestejsäi paikkallisessa mielenterveystoimistossa.

Teuvo Mällinheittäjä vastaa:
Oletko Anni siellä odottamassa pillu paljaana? :
Saanhan käyttää kumia? ... onhan kaikenmaailman klamydiat ymv. vaaranamme
Huolella Sinun
Teuvo "Mällinheittäjä" kepulainen paskakulli
Onneksi kuollut ja kuopattu kaikessa ryssäläisyydessään

Susanna Petke kommentoi:
Taitaa ne kaikki "ryssät" löytyä pääkoppasi sisältä

Lehto vastaa:
Koitappa mennä Laatokalle, niin Ryssän Saastalle pitäisi maksaa kotimaan matkustusluvasta
Eli taidat olla vain itse mieluummin tynnyrissä, kuin ihanan Laatokkamme äärellä?

Panu Rajala ottaa kantaa:
Olemme samaa mieltä tästä Ryssän roskasta, lopettakaa kaikki saatanan paskaryssät! PR

Lehto vastaa:
Rakas AKS-veli Panu Rajala - Olemme valmiita liiskaamaan kaikki paskaryssät alueillamme
... sekä alueiltamme helvettiin.
AKS:n hengessä Vihanveljet Valkoiset
PS:) Lähetämme ryssäläisille tahoille tiedoksiannon yhteisestä vihastamme miehittäjä-Ryssää ja ryssäläisiä kohtaan ( esim. Manu Koivisto tunnetaan myös Koira-Koivistona )

Claus Aldebaranilainen Lehdon rangaistuksesta ja ugrien alkuperästä:
MISSÄ VIIPYY SEPPO LEHDON RANGAISTUKSEN TOIMEENPANO?
Germaanisella palstalla on kysytty aivan oikein, että missä viipyy Seppo Lehdon sakkorangaistuksen välitön toimeenpano? USA:n Presidentti George Bushinkin tyttäretkin joutuvat yhteiskuntapalveluun rikottuaan lakia. Miten on sitten jonkun täyden surkimus Seppo Lehdon laita? Suomen germaaneja oman etnisen surkean alkuperänsä takia vainoava Seppo Lehto on käynyt kaikki oikeusasteet jo lävitse ja hänet on välittömästi laitettava suljettuun yhteiskuntapalveluun reiluksi vuodeksi sovittamaan sakkoaan, mitä hän ei pysty maksamaan. Itse asiassa n. 50.000. markan sakko on Lendon tapauksessa melkein kaksi vuotta yhteiskuntapalvelua. Sittemmin tämä vähämielinen kaltaistensa kanssa levittää oikeudenkäyntitappiotaan mm. mediaan yrittäen saada julkisuutta tällä tuomiolla. Mikä idiootti!!! Mielestämme tällaiset ja heitä lanseeraavat tahot, kuten Suomen Sisu yms. kuuluvat pysyvästi suljetulle osastolle tai sitten heidän on takaisin palautettava alueelle, mistä he ovat tänne vaeltaneet. Valtio maksaa tietyn paluumuuttorahan ja Venäjä ottaa vastaan. S. Lehdon vaistoista suunnata jatkuvasti itäänpäin asumaan saamme päivittäin automaattisesti deletoivuvaa paskapostia. S. Lehdon veri pyrkii vain itäänpäin ja siinä hän on malliesimerkki ugreista.
Lisäksi monet naiset ovat ottaneet meihin yhteyttä, koska Seppo Lehto on lähennellyt heitä heidän tahtonsa vastaisesti; aivan kun puna-armeijan sotilaat saksalaisia naisia 1945. Olemme rohkaisseet heitä tekemään Seppo Lehdosta rangaistusvaatimuksen.
Seppo Lehto on suunnannut oman naurettavan herjakamppanian Suomen germaaneja vastaan, josta esimerkkinä mm. Eva Bidauden oikeudenkäynti, jossa Eva voitti Seppo Lehdon. Sydämelliset terveiset Evalle.
Seppo Lehto on surkea suomalais-ugri, jonka juuret ovat Volgan mutkassa; nykyisten uusien DNA-tutkimusten mukaan Suomen ugrit polveutuvat kasaarijuutalaisista, jotka taas eivät polveudu Israelista. Kasaarijuutalais alkuperäiset laittoivat toimeen mm. Venäjän vallakumouksen ja asiaa tukivat mm. Lehdon heimo, joka asettui kasaarijuutalaisten puolelle bolsevikki-armeijaan Suomessa. Kaltaisensa toimivat nykyään eri suomalais-ugrilaisissa äärijärjestöissä, jotka vertaavat itseään julkisesti mm. vasemmistoliittoon. Suomen germaanit sanoutuvat jyrkästi irti suomalais-ugrien puuhasteluista, koska tiedämme jo ennakkoon niiden olevan 0-projeteja. Ugrit eivät ole koskaan saaneet mitään aikaan; eivät nytkään.
Arthur Koestler selvittää enemmän asiasta loistavassa geneologiaa käsittelevässä Der dreizehnte Stamm-kirjassaan, "... daß die große Mehrheit der überlebenden Juden aus Osteuropa stammt und daher wohl khasarischen Urpsrungs ist. Ist dem aber so, so kann das bedeuten, daß ihre Ahnen nicht vom Jordan, sondern von der Wolga kamen, nicht aus Kanaan, sondern aus dem Kaukasus, ... , daß sie genetisch viel enger mit Hunnen, Uiguren und Magyaren verwandt sind, als mit dem Samen Abrahams, Isaaks und Jakobs. Sollte sich dies als richtig erweisen, dann würde wohl auch der Ausdruck "Anti-Semitismus" bar jeder Bedeutung werden, denn er ist dann aus einem Mißverständnis erwachsen, das sowohl die Mörder, als auch die Opfer teilten. Die Geschichte des Khasarenreiches, wie sie nun langsam aus der Vergangenheit emportaucht, beginnt wie ein grausamer Treppenwitz der Weltgeschichte auszusehen". (Arthur Kostler, "Der dreizehnte Stamm", S.16)
Lisää ugrien alkuperästä Juutalaisten Encyclopediasta
Ein Auszug aus dem jüdischen Lexikon (The Jewish Encyclopedia) wird uns hier einen kurzen Überblick über deren Geschichte geben: "Die Khasaren sind ein Volk türkischer Abstammung, deren Leben und Geschichte mit dem Entstehen der jüdischen Geschichte in Rußland verflochten ist. Aus der Türkei kommend waren die Khasaren eine Gruppe von Steppennomaden, deren Leben aus Plünderungen und Rachefeldzügen bestand. In der zweiten Hälfte des 6. Jahrhunderts zogen die Khasaren in Richtung Westen und ließen sich im gesamten Süden Rußlands nieder, lange vor dem Entstehen der russischen Monarchie der Waräger (855 n. Chr.). Zu diesem Zeitpunkt stand das khasarische Königreich auf dem Höhepunkt seiner Geschichte und befand sich ständig im Krieg. Es gab eigentlich keinen Zeitpunkt seit dem Entstehen der Khasaren, an dem sie NICHT im Krieg standen. Das Reich der Khasaren beherrschte weite Gebiete vom schwarzen bis zum kaspischen Meer und vom Kaukasus bis zur Wolga.
Ende des 8. Jahrhunderts traten der Chagan, der König der Khasaren, seine Herren und ein großer Teil seines Volkes der jüdischen Religion bei. Der Grund dafür war eine prikäre Lage zwischen dem oströmischen Reich und den siegreichen Anhängern Mohammeds. Beide verlangten von den Khasaren, ihrer Religion (Christen oder Islam) beizutreten, doch die Khasaren wählten, beides ablehnend, den Judaismus. In den folgenden zwei Jahrhunderten trat nicht nur ein großer Teil des khasarischen Volkes der jüdischen Religion bei, sondern bis Mitte des 9. Jahrhunderts hatten sogar alle Khasaren die jüdische Religion angenommen.
____________________________________________________________________
Claus Aldebaranilainen

Klasu kommentoi:
Alles gut, liebe Freunden?
INFO: Aldebaranilainen tuntee tarkkaan eri etniset ryhmät ja heidän taustat: Meiltä ei ole jäänyt suinkaan huomiotta Karjalaväen tunku yhteistyöhön suursijoittaja George Sorroksen kanssa ja se antaa meille syyn olettaa ketä Karjalan palauttajat ovat ja mihin he osallistuisivat; ohessa Soroksen omasta Underwriting Democracy-kirjastaan ote:
In seiner Autobiographie 1991 "Underwriting Democracy" warnte und schrieb Soros vor der Gefahr, ein wiedervereinigtes Deutschland könnte"das (Macht-) Gleichgewicht in Europa stören... Es ist unschwer zu sehen, wie die Verhältnisse zwischen den Kriegen wieder auftreten könnten. Ein wiedervereinigtes Deutschland wird zur stärksten Wirtschaftsmacht und entwickelt Osteuropa zu seinem Lebensraum... ein furchtbarer Hexentrank".
Soros gehört zu den Kreisen, die vor drei Jahren die Hetzkampagne "Viertes Reich" gegen das wiedervereinigte Deutschland in Gang setzten.Soros ist überaus deutschfeindlich.
Soros on käynyt Helsingissä mm. Aleksanteri-instituutissa, joka ajaa avoimesti Venäjän etuja Suomessa. Amerikassa on muitakin rahapiirejä, jotka ajavat suoraan Suomen asiaa; ne eivät vain näytä kelpaavan. Muuten CDU-entinen puheenjohtaja Wolfgang Schäuble joutui attentaatin kohteeksi toimiessaan Saksan yhdistymisen puolesta halvaantuen vaikeasti. Summa Summarum: Aiheet herättävät suuria tunteita, mutta se on varmaa, että Königsberg, Saksan sydänalue, tullaan ostamaan hyvin pian takaisin, kunhan raha alkaa Putinille kelpaamaan. Ja se alkaa ...
TIPS zu TV-nytt: :-)
Bitte schön, beobachten Sie die Verurteilung, die Seppo Lehto ist von Gericht empfangen worden!!!
Hälsingar zur TV-nytt Leute!!!
______________________________________________________________________
Klaus von Grewendorp | In bonis rebus - 1963 -
incipt ©
e-mail: klaus.grewendorp@saunalahti.fi
URL: www.saunalahti.fi/~vaino2

Lehto kommentoi:
Yhteiskuntakriittikisi on kuin Tehtaankadun Sergei Beljajevilta; )
Miehittäjä-Ryssän liiskaajat Suur-Suomi tavoitteenaan

Germans Forever kommentoi:
Seppo Lehdon on poistuttava maasta joko elävänä tai kuolleena. Muuta ratkaisua ongelmaan nimeltä Lehto ei ole!

Lehdon tukijoukot kommentoivat:
Elävät ja kuolleet nauravat ryssäläisille haaveillesi milloin prinsessapilluista tai siskonnussimisesta; )
Taustapirut

Tellervo Koiviston ehdotus:
Seppo Lehto voisi tulla panemaan eltaantunutta demarivittuani, koska Manulla ei enää seiso, eikä lennä muu kuin ryssäläiset valheet
Tellervo Koivisto

Lehto vastaa:
Emme usko että vanha ryssäläinen vittusi kelpaa
Puhtaanapitolaitos

Lehto uhkaa Klasua:
Ryssännuolija Jutkusika Gideon Bolotowskyn mulkunimijä kaikessa ryssäläisyydessään kipataan lähimpään vaarallisten aineiden polttouuniin; )
... kenties siten saadaan hänestä edes hyvää tuhkaa puutarhan hyväksi?
Isänmaan pojat

Lumivaaran Vapautustaistelija kysyy Klasusta ja Siitoimesta:
P.Siitoin väittää Kalus, että olisit ollut hänen "puoluekokouksissaan" useasti. Onko väitteessä perää? Toisenkin asian Siitoin läymäytti. Olette kuin paita ja pylly, joten on turha lähteä spekuloimaan omaa biologistakäyttäytymistäsi Pekan suhteen.

Lehto kommentoi:
Klaus Spermatolkki on osallistunut Pekka Siittimen saatananpalvontamenoihin

Esa Taberman kommentoi:
Mahtoiko itse herra Perkele puhutella Klasua? Samaa ovat nimittäin väittäneet mm. Kursiivin käräyttäneet Lehtonen ja kemiläinen Hautamäki!

Lehto vastaa:
Epäilen ryssän saastaista peräreikää puhuttelusta Spermatolkki jutkusian kohdalla

Lehto ryssäläisistä marjanpoimijoista:
Lehdet kertoivat, että Itä-Suomessa ryssäläiset "marjanpoimijat" ovat oleet varsinainen vitsaus paikkallisille kauppiaille. Ovat varastaneet kaupoista tavaraa ihan sikana. Kauppiaille on aiheutunut suuria tappioita. Ryssät perustelevat varastamistaa sillä että se on helppoa ja että ryssänmaalla on köyhää. Köyhyytensä on ryssä kylllä itse syyllineen. Ryssät ovat varastaneet aina muilta mutta silti he eivät ole vaurastuneet.
Kauppiailla tulisi olla keinot torjua tämä ryssäläisuhka. Mielestämme kauppiailla tulisi olla oikeus ampua verekseltään varkaissa tavattu ryssä. Ryssällä ei ole suomessa mitään oikeuksia ja niin häntä myös tulisi kohdella. Ryssävarkaista pitäisi hetimiten päästää ilmat pihalle. Ryssä on vahinkoeläin. Vahinkoeläinten kantoja tulee aina silloin täällöin harventaa.
Kukahan mahtaa olla vastuussa näiden "marjanpoimijoiden" Suomeen rahtaamisesta. Eiköhän meiltä löydy omia työttömiä yllinkyllin. Viranoaiset jotka ovat sallineet näiden saastaisten ryssien maahan tulon ovat itsekin yhtä paskoja ryssäläisiä maanpettureita
RYSSÄ ON IHMISKUNNAN SYÖPÄ! RYSSÄ VITTUUN SUOMEN ALUEILTA!

Skinpojat Helsingin neekereistä:
Käytiin kaverin kanssa Helsingissä. Kaupunki oli täynnä neekereitä.
Nähtiin neekeri ajamassa hienoa autoa. Nähtiin neekeri puhumassa kännykkään, nähtiin neekereitä muotivaatteissa.
Tosi paljon neekereitä oli helsingissä ja neekereillä näytti olevan rahaa!
Pahin näky oli kuiotenkin kaunis vaalea ja pitkätukkainen nainen neekerin sylissä kähmittävänä. Voi hyvin kuvitella miten neekeri myöhemmin pani tätä naista perseeseen niinkuin neekereillä on tapana.
Vitutti tosi raskaasti nämä rotupetturi naiset, jotka antaa neekereille pillua ja persereikää ja antaa neekerin tehdä itselleen äpäriä.
Helsinki on neekereiden kaupunki. Onneksi meillä Kemissä ei vielä näy neekereitä. Toivottavasti ei koskaan näykkään

Ilmari Lehto kommentoi:
MUUTEMA SUOMESSA OLEILEVA VÄRIVIALLINEN ON KANSALLISMIELISTEN KANNALTA TOISARVOINEN ONGELMA.
TODELLINEN ONGELMA ON ETTÄ VIIPURIN (JOKA ENNEN RYSSÄN VALLOITUSOTAA OLI SUOMEN TOISEKSI SUURIN KAUPUNKI) KATUJA TALLOVAT MUUKALAISET. SAMOIN KARJALAN KYLISSÄ ASUU MUUKALAISIA JA PETSAMOSSA.
SUOMEN TÄYSIN ALA-ARVOINEN ULKOPOLIITTINEN JOHTO TYRI V 1991 MAHDOLLISUUDEN SAADA KARJALA TAKAISIN. MEIDÄN OLISI PITÄNYT OTTAA OMÁMME SAMALLA KUN VIROLAISET, LATVIALAISET , UKRAINALAISET YMS OTTIVAT OMANSA. JÄLKEENPÄIN RYSSÄ OLISI VAIN JOUTUNUT TOTEAMAAN TAPAHTUNEEN KUTEN KÄSI BALTIAN TAPAUKSESSA.
MUTTA EI MEIDÄN ULKOPOLIITTISELLA JOHDOLLAMME KOIVISTO JA VÄYRYNEN ETUNENÄSSÄ OLI KIIRE OTTAMAAN SUIHIN RYSSÄN UUDELTA JOHDOLTA. VIELÄ V 1992 JELTSIN MYÖNSI ETTÄ KARJALA KUULUU LAILLISESTI SUOMELLE JA SILLOINKIN OLISI OLLUT TILAISUUS OTTAA OMAMME POIS. SEN JÄLKEEN JELTSININ ALKOHOLISMI PAHENI JA VALTA VALUI BEREZOVSKILLE JA MUILLE TAUSTALLA HÄÄRIVILLE RAHAMIEHILLE, EIKÄ KARJALAN RAUHANOMAINEN PALAUTUS SUOMELLE TULLUT ENÄÄN KYSYMYKSEEN.
ÄLKÄÄMME LEVÄTKÖ ENNEN KUIN SUOMI ON KOKONAINEN JA MUUKALAISET LÄHTENEET POIS SUOMALAISELTA MAALTA. MUUTEMA PAKOLAINENKIN SUOMEEN MAHTUU KUNHAN SAADAAN KARJALA TAKAISIN!

Seppo Lehdon Tappaja kommentoi:
Seppo Lehto, älä sekaannu ulkopolitiikkaan, kun et siitä mitään ymmärrä!

Entinen tyttö lähestyy Lehtoa:
Muistatko kun olessasi opetusharjoittelija Tampereen normaalikoulussa teit tytöille hävyttömiä ehdotuksia.
// Entinen tyttö
entinentytto@artic.net

Lehto vastaa:
Suursuomalainen tervehdys Entiselle tytölle
Jos olet entinen tyttö, niin oletko nykyään poikatyttö, vai sukupuolta vaihtanut hermafrodiitti, vai mihin liittyy terminne "entinen tyttö"? En muista tehneeni erikseen "hävyttömiä ehdotuksia kenellekään "entiselle tytölle / tytöille". Sensijaan auskultointiaikana törmäsin tyttöihin, jotka esiintyivät 16-17 vuotiaina väärillä papereilla päästäkseen sisään ravintoloihin. - Jos siinä yhteydessä on tullut ko. "tytöille" heitettyä herjaa siitä onko kuva oma vai siskon tmv. niin näin on voinut käydä vai onko muistissasi kenties MONICA LEWINSKY- tason muistikuvia kohdallasi? - Mikäli näin on, niin kerro ihmeessä minullekin.
-Täytyy myöntää että Clintonin ja Monican tempuissa oli joissakin osin ytyä. Siinä oli työaika hyödynnetty parhaalla mahdollisella tasolla.
- Siitä sietäisi monen "entisen tytönkin" ottaa mallia, tietenkin turvaseksin merkeissä, eikä kaiken maailman eritteitä syöden ja nuollen. - Ettei iske ryssäläinen HIV tmv. kurkkuklamydia.
Kaikella ystävyydellä:
Kunnioittaen Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja ja ryssäläisten tahojen kurkuttaja

Entinen tyttö jatkaa:
Etkös sinä sika muista kun ehdotit että ottaisin sulta suihin? Olit törkimys!

Lehto vastaa:
Terve vaan - Onko se edelleen mielessä?
En ole sika, pelkkä homo sapiens riittänee määreeksi. Enkä muista anonyymille taholle ehdottaneeni moista, joten en voi olla törkimyskään, eikö totta? Lähetä kuvasi maililla niin yritän muistaa ollaanko tavattu ollenkaan, ... edes aapisen äärellä.
Kunnioittaen kaikella ystävyydellä Seppo Lehto
Ryssäläisten tahojen kurkuttaja ja Laatokan uudisasukas ... varpaat lähtöruudussa

Paavo Lipposen tiedote:
Myö oon vaan Paavo Lipponen kyrpä löysänä puntinjatkeena odottaen Tarja Halosen demarivitun toipumista ...
... Olen menossa naimaan lähimmälle hautausmaalle Tarja Halosen kanssa lähimmän neekeriryssän päälle pissa- ja kakkaleikkejä harrastaen.
Taistelu jatkuu, vaikka demaripaska housussa "it`s now or never"-tunnelmissa.
Tarja Halosen vittu on kyllä löystynyt ryssädiplomaattien jäljiltä ihan ala-arvoiseen kuntoon. Nykyyään sillä löysävitulla pitäisi olla jo kunnon Hereford sonni painamassa. Olo on vähän nolo kun demarikirjaa ei voi käyttää enää kenkälusikkana naidessa, kun Sirpa Pietikäistä anukseen.
Teidän Arvoisa pääministerinne Paavo Lipponen "KYRPÄ VERESSÄ"

Germans Forever kommentoi:
Seppo Lehto,
Pyydämme pääministeri Lippostakin liittymään turpiinvetäjiesi joukkoon.

Ville Ahokas lähestyy Lehtoa:
SAATANA RUNKKARI LOPETAT TON SPÄMMÄYKSEN SAMANTIEN!! KAIKKI ON VITTU IHAN TÄYNNÄ SUN NATSIPASKAMEILEJÄS!!!
VITUN DORKA

Lehto vastaa:
Isänmaan asialla eikä mitään komunatsi-ideologiaa = Heil Seppo Lehdon kunniaksi - Hän on tosimies...
Tosiasiat eivät muuksi muutu, vaikka sinä komupaska asioita vääristeletkin
Heil Suomi = miehittäjä-Ryssä helvettiin alueiltamme

Felix Steiner ja sotatilan toteamus:
SOTATILAN TOTEAMUS JA VAHVISTUS
© Felix Steiner
Olemme jo tehneet joitakin hyvin huolellisia valmisteluja koskien taistelua Laatokan partisaaneja (= Seppo Lehto, Esa Taberman, R. Hautala, Sampsa Rydman etc.) vastaan. Paskaporukkahan tämä Seppo Lehdon keräämä yhteiskunnan pohjakasti on kokonaisuudessaan ja se on täysin ilman kaikenlaista yhteiskunnallista vaikutusvaltaa ja pysyy heidän taidoillaan myös ikitulevaisuudessa. Täysin entisistä bolsuheimoista koottu surkimusjoukko. Sun Tzu korosti huolellisten valmistelujen tarvetta menestykseen voittoisan joukon kyseessä ollessa ja tämä pitää myös meillä kutinsa; kun varusteet ovat kunnossa miehemme taistelevat korkealla moraalilla ja huippuammattilaisina häikäilemättömästi näitä partisaanisotaa käyviä partisaaneja vastaan. Miksi kaikki tämä kerrotaan? Clausewitz kun määritti yllätyksen suuren edun taistelussa ja näin ollen motiivi, miksi kerron asiasta Teille sotatekniikoiden vastaisesti, on antaa Teille säälistä hiukan tasoistusta tässä Teidän itsenne aloittamassa sodassa. Sota on sotaa.
Nimittäin Pentagon pitää yhtenä sodankäyntimuotona tietoliikennesotaa, jossa vastustajan kanavat sekoitetaan ja tätähän Laatokan partisaani Seppo Lehto on harjoittanut vuosikausia ja lähetellen räjähtäviä luoteja postissa etc; näin ollen kansainvälisen lain mukaan Seppo Lehto & kumppanit ovat yleisiä terroristeja, joiden listimisestä ei Länsi-Euroopassa rangaista, vaan palkitaan. Juristien mukaan rangaistus ei tule Suomessakaan enää kysymykseen Laatokan partisaanin tapauksessa tai sitten asia jopa palkitaan valtiovallan taholta, jos hiukan nyrkkiraudalla muotoilemme näitä terroristien talidomi-aivoja. Sotaan vastaamme sodalla ja uskallan väittää, että historia tulee Suomen sisällä toistumaan korkojen kera. Bolsewisti-saastan pitää saada se oma osa, joka heille myös kuuluu ja se sopii meille kuin nyrkkirauta talidomi-aivoon ts. Seppo Lehdon omaan porukkaan. Seppo Lehto pyrkii olemaan joku johtaja täysin rivimiestaidoillaan ja käsityksillään; eipä ihme hänen ikivelkaisuutensa ja politiikassaan hän voi menettää kirjaimeillisesti päänsä. Samanlaisia on myös Seppo Lehdon aseenkantajat isäntänsä kanssa. Lisäksi Ukrainan mustat ruusut poljemme maahan samallatavalla, joka tuli 44. ukrainalaisen divisioonan kohtaloksi Raatteen tiellä. Vain joku Seppo Lehdon Suomen Sisu-palstan porukka voi itkeä ukrainalaisten kovaa kohtelua maassamme!
Jotakin voidaan jo varmuudella odottaa; Kamftgruppe Clausewitz, joka käsittää pari ammattisotilasta on Sääksmäellä juhannuksena ja laittavat vähän aikaa Seppo Lehdon aseenkantaja Sampsa Rydmannin aktiiviseen etsintään Valkeakoskelta; Rydmanhan on esiintynyt oikeudessakin S. Lehdon puolesta todistajana, mutta yhtä heikolla menestyksellä kuin nykyään pakoilee Suomen armeijan asepalvelusta. Julkisesti "ugriystävällisille" tahoilta tämä ei ole meille, jotka tuntevat sotilashistorian, yhtään mitään uutta. Eiväthän bolsut ja heidän kätyrit armeijaan ikinä täällä halunneet mennä; sama sääntö pätee tänään. Jos aikaa riittää käymme myös Penttilänkadulla vierailemassa; toisaalta sotilaamme ovat huippuammattilaisia, joten lähiympäristön asukkaat pitäisi evakuoida poliisin toimesta, jotta ennen hyökkäystämme tekemä kranaattikeskitys Lehtoa vastaan vaikuttaa. Me emme jätä mitään, pienintäkään detaljia, sattuman varaan ja joukkomme toimii kuin huippuammattilaiset. Näin ollen vierailu toteutuu vain, jos annamme tasku-matin kiertää sotilaidemme joukossa. Tämäkin on mahdollista.
Siis kyseessä on vielä passiivinen sota; jos sattumalta saamme tietoa näiden partisaanien liikkeistä, niin silloin otamme heidät heti jyvälle ja iskemme kaikella mahdollisella hallitulla voimalla. Erikoiskäsittelyt ovat valmiina myös bolsuille Tabermannille ja sekopää R. Hautalalle. Kaikki turkulaisen Olavi Mäenpään tekemät rauhantarjoukset tai välitykset kahdesta bolsun päästä torjutaan ystävällisesti myös tulevaisuudessa; taistelkaa tai kuolkaa on pysyvä tunnuksemme Seppo Lehdon aseenkantajille. Pääpirujen kuuluu saada se ansionsa, joka heille kuuluu kuin nyrkkirauta talidomi-aivoihinsa. Siksi aijomme tuhlata ruutia tähän Suomen Sisun Turun ikipaskaporukkaan
Sotilaamme ovat oikein hyvällä tuulella ja varmat voitosta tällaisen partisaani saastan edessä tai seassa. Miten sen nyt ilmaisee, jos kiinni saamme ... Painotan kuitenkin Teille antaen näin ollen tasoistusta, että me tulemme iskemään ja se pitää meidät militaristit erittäin hyvällä ja odottavalla tuulella. Taistelu ja yhteenotto on väistämätön. Me rakastamme taistelua taas jälleen kerran; enemmän kuin naisia. Kaikki tuntuu olevan hyvin valmista ja tilanne kokonaisuudessaan on täysin kriisihallinnassamme.
KOHTA ALETAAN!!!
KOHTA ALETAAN!!!
Felix Steiner

Rommel vastaa:
Mjaaaa...minulle eivät tuollaise kivuliaat sessiot maistu läheskään samalla tavalla kuin sinulle, joten taidanpa jättää väliin tällä kertaa.
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Germans Forever vastaa:
Tietosi on luovutettu kanttipäille! Varo Hautala. Suosittelisin nopeaa siirtymistä Israeliin tai Udmurtiaan, jos henkesi on sinulel kallis.

Rommel kommentoi:
Hauskaa. Älä vain syö minua.
Tietoisku: Tiesitkö muuten että sana "kantpeä" viittaa virossa toimivaan venäläismafiaan? Hyvin, hyvin slaavilaista tuohua tuntuu olevan.

Germans Forever vastaa:
Me teemme yhteistyötä vaikka itsensä pirun kanssa jos vain pääsemme eroon teistä suunsoittajista!

Claus Wintergrün kommentoi:
Heippa taas suomalais-ugrit,
Steinerin kuitti oli oikein!!! Kuis yhteistyö sujuu uudessa suomalais-bolsevistisessa liikkeessä? Laatokan partisaani, Turun jatsarit, Pjotorit yms. Miten menee venäläisen mafian kanssa? Itsehän olette kumppaninne valinneet!!!
Kyllä ootte kovaa kamaa ja parempi olisi, että menisitte sinne Venäjälle kasaarijuutalaisten maille takaisin. Venäjän valtion budjetti on luokkaa suomen valtion, jos eu:lle menevät maksut lasketaan mukaan.
Paljos luupäät Venäjän mafian kanssa yhdessä nettootte? CIA suojelee amerikkalaista pääomaa täällä ja muualla, joten älkää tulko reviirillemme. Kuinka ne ohjukset nousee karjavaunuilta tänään? Sitäpaitsi Euroopan Musta Aateli ei oikein tykkää näistä ryssäläisistä tahoista; liikevaihtonsa on luokkaa $ 300 miljardia / vuosi. Menitkö luupää sekaisin? Itsehän olet ryssäsi valinnut!!! Parempi kun lähdette nopeasti heittämään sinne itärajan taakse takaisin, jottei pahempaa synny
Claus Wintergrün
Sivistyneen maailman puolesta!!!
Hier ein paar der Familien des "Schwarzen Adels":
Haus von Finck
Haus von Thurn und Taxis
Haus von Thyssen-Bornemisza
Haus von Guelph (U.K.)
Haus von Wettin (Belgien)
Haus von Bernadotte (Schweden)
Haus von Liechtenstein (Liechtenstein)
Haus von Oldenburg (Dänemark)
Haus von Hohenzollern (Deutschland)
Haus von Hannover (Deutschland)
Haus von Bourbon (France)
Haus von Oranien (Niederlande)
Haus von Grimaldi (Monaco)
Haus von Wittelsbach (Deutschland)
Haus von Braganza (Portugal)
Haus von Nassau (Luxemburg)
Haus von Habsburg (Österreich)
Haus von Savoy (Italien)
Haus von Karadjordjevic (Jugoslawien)
Haus von Württemberg (Deutschland)
Haus von Zogu (Albanien)
Familien in Italien: Agnelli, Colonna, Pallavicini
(Quelle: "Black Nobility Unmasked Worldwide", Dr. John Coleman, 1985).
(Quelle: "Der Untergang des Hauses Windsor", EIR-Nachrichtenagentur GmbH, S.10)

Esa Taberman kommentoi:
Ja taas luistaa, Klasu von und zu Arsch!
Nimittäin isopyöräsi remmi.
Joko otit selvää,miksi varoitin sinua pysymässä lestissäsi ja välttämään houreita,jotka vaativat enemmän kuin peruskoulun toisen vuoden oppimäärän? Kaikesta päätellen et! Ethän hourisi,jos olisit siinä jamassa,että ymmärtäisit rajoituksesi.
Terveiset muuten sivupersooniesi leegiolle! Toivottavasti heillä on pääkopassasi tilaa,etteivät joudu kahlaamaan ureassa!

Germans Forever vastaa:
Sinä olet pelkkä koiranpaska! Sinä et ole mikään etkä kukaan. Pelkkä rähisevä ugripaska!

Germans Forever Bulgarian vaaleista:
Bulgarian germaanisuksuinen ex-kuningas voitti parlamenttivaalit.Slaavit tarvitsevat germaanisperäisen hallitsijan, muuten maata uhkaa kaaos.
Bulgarian tie on Suomen tie!
Monarkismi voittokulku:
Australia 2000
Bulgaria 2001
Suomi 200?
Eläköön Bulgaria!
Eläköön Simeon II!

Germans Forever kirjoittaa ugreista:
Meine Herren, Zurück zur russland RAUS aus Finnland!!! Sie sind nur ugries ... als Lehto, Halla-aho, Lahtinen gesagten haben!!!!!!!!!!!! Seppo Lehto, Jussi halla-aho, Teemu Lahtinen und alles andre idiots sind Kaputt für die 500 DM Bezahlung in Baltikum. Willkommen in Valhalla, aber Sie nach dem Ural-Raum befehlen lassen!!!
Seppo Lehto on pedofiili ja nuolee Suomen Sisun lasten persettä, jotta saisi kirjoittaa palstalle, jossa ugri Teemu lahtinen kertoo, että germaanisuus pitää poistaa Suomesta ja perustuslaista.
von Schalenburg von Demjansk!!!!!!!!

Mauno Koivisto vastaa:
In Deutschland Jutkusialla olisi neekerinkyrpä poskessa
... JA TOINEN teko-GERMAANISESSA HERPES YLÄHUULESSAAN
MANU - KANSAKUNTAMME YLIN RYSSÄLÄINEN JOHTAJA

Nietzschen aloite Klasulle:
Arvoisa vapaaherra von Grewendorp,
Taalla Izhevskissa on mukavaa, olisittepa tekin taalla. Asetehdas maksaa ylen paljon rublia, ettei kaali ja vodka lopu. Talon tuotteita saapi alennuksella.
Kun riittavan moni tumppi-ugri on siirtynyt Izhevskiin, neuvotellaan Suomen ja Udmurtian valtioliitosta. Valimatkan vuoksi tarvitaan korridori, joka kulkee Suomen puolelta noin Nevanlinnan ja Kalastajansaarennon korkeuksilta.
Uudessa Suomi-Udmurtian valtakunnassa sallitaan kuitenkin vain suomalais-ugrilaisten kielten kaytto; ne, jotka eivat tata ehtoa noudata, joutuvat siirtoleirille. Suosittelen aluksi Setalan kieliopin hankkimista. (Koska Saksa joka tapauksessa oli Suomen aseveli, ei senkaan kielta pida kirjoittaa korvakuulolta; toiseksi on siis hankittava esim. Jakobsson-Ohmanin "Saksan kielioppi". Nain jaavat pois sellaiset ilmaukset kuin "gesagten haben".)
S uvazheniem / Hochachtungsvoll
Nietzsche
mielenvikaisuudesta karsiva nimerkki

Germans Forever vastaa:
En tiedä itse roolipelaajista, mutta täyden paskasakin tunnen aina ja täällähän niinkuin ei muuallakaan ei juuri muita liiku; ei ihme, että Edinburgin herttua haluaa syntyä ameebaksi seuraavassa elämässä ja tuhota kaiken; siis Elisabethin puoliso,
Mutta asiaan. Joo, muistan tämän "paskasakin" edelleen!!! Kirjoitin viime kesänä Mannerheimista suoraan vuonna 1943 Berliinissä julkaistun kirjan tekstin ja nämä täydet saastat ja kusipäät alkoivat kertomaan, kuinka kielioppi ja muut ovat väärin. Nietsche ja Ukrainan musta ruusu ovatkin juuri oikeita henkilöitä arvioimaan tätä. Mutta niinkuin näiden arvovaltaisten piirien suusta Berliinissä julkaistu Mannerheim-elämäkerta ei ole oikeata saksaa.
En viitsisi edes hukata aikaa näiden täysien sekopäiden kanssa, mutta oikaistaan jotakin, joka antaa vertailukohdan heidän kyvyistä kriittisyyteen. Summa summarum: Siis Mannerheimin-elämäkerta Saksasta vuodelta 1943 ei ollut oikeata saksaa. Haistakaa Scheisse, apinoiden serkut!!!
Clasu

Trojanda vastaa:
Sehr geehrte Herren Grewendorp und Germans Forever!
Ebenso geehrter, an Geisteskrankheit leidender Nietzsche!
Als Sie wissen, es ist eine Tradition in diesem Zirkel geworden, unaufhörlich von der Sprachkenntnis der anderen Leuten zu schreiben. Deswegen schlage ich vor, dass wir seit diesem Tag nur auf deutsch kommunizieren. Auf solche Weise werden wir sehen, wer wirklich diese schöne Sprache beherrscht und wer nicht. Was sagen Sie?
Hochachtungsvoll,
Trojanda

Klasu vastaa:
Jetzt wollen wir beginnen, ja wir sollen euch mit einigen Anuszapfen abstecken! Wir sind viele, und die "Kanttipäät" sind mit uns.
Und du, Trojanda, schwartzes Rose vom schlavisches scheissenfressung und russische fotzlickung, will bald zerstückelt werden!!!
Jetz ist der Krieg voll angebrochen, und wir wollen keine Schonung geben!!!
Im geist des SA wollen wir alle Wiederstand gebrechen!
Sie wollen balt im Spiessrutenlauf ergehen!!!
Gottverdämmte Scheissenkugeln, ugrische Missgeburte des Seppo Lehto!!!
Und nach Turku sind die "Kanttipäät" jetzt unterwegs, zittert, ugrische Terroristen!
Arschloch, ZUM KOTZEN! Wissen Sie eigentlich wen sie angespöttelt? GÖTTERDÄMMERUNG!!!
RAUS RAUS RAUS RAUS RAUS RAUS RAUS
STERBT!!!

Claus Wintergrün Pekka Siitoimesta:
Kysymme miksi Siitoin ei puhu saksaa, vaan on toistanut jo vuosikausia, että ei tunne kieltä?
Miksi Siitoin kirjoittaa nimensä Pjotr Stoin ja pitää yhteyksiä venäläisiin bolsevikkeihin hehkuttaen heidän kanssa yhdessä aatettaan? Täysin käsittömätöntä!!!
Nämä ovat hyvin vakavia kysymyksiä ja pyydän, että nämä kaikki tahot; Pjotr Stoin, Sinivalkopuolue jne. jättää tämän nimerkin rauhaan: Me emme halua olla yhteistyössä Teidän kanssa, koska toimintanne on enemmänkin täysin vasemmistolaista Scheissea!!!
Claus Wintergrün

Claus Wintergrün tiedustelusta:
CIA pystyy valvomaan tiettyjen kantasanojen kanssa tietoliikennettä; esim. Monacon turvallisuuspalvelu kuuntelee kaikki telepuhelut nauhalta jälkeenpäin kun Grimaldi-sana mainitaan.
Samallalailla toimii e-mail postin valvonta.
Claus Wintergrün

Rommel vastaa:
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi
Grimaldi

Germans Forever kommentoi:
Mikä ääliö. Ilmeisesti et kykene kuin hokemaan erään halitsijahuoneen nimeä. Muista ,että aateliston herjaajat, eivät jää ilman rangaistusta.

Claus Wintergrün Lehdosta ja ugreista:
Säälillä seuraamme Suomen Sisun poppoon johtaja Seppo Lehdon kirjoituksia eräällä rakennuspalstalla; miehellä ei ole edes asuntonsa ovella nimeään Tampereella ... että sillai...
samanlaista porukkaa lienee koko Suomen Sisu porukka suomalais-ugrilaisessa tasossaan, missä hihkuu kannatustaan S. Lehdolle; taitaa olla Venäjän mafia se viimeinen mahdollisuus, jonka kautta yritetään lyödä rahoiksi. Eipä siinä mitään uutta Tehän rakennatte "ryssäläisesti" ja tässähän on meidän molemmissa kielissä tämä sanonta siitä tasosta. Kyllä on huonosti asiat, kun joutuu kutsumaan Seppo Lehdon johtajaksi ... ainakin julkisuuskuva on onnistuttu niin muualleluomaan. Onneksi olkoon, suomalais-ugrit!!!
Claus Wintergrün

Claus Wintergrün ugrien isottelusta:
Muistutamme ugrien isottelusta ryssän kanssa, että CIA värväsi germaaniset parhaat upseerit käyttöönsä sodan jälkeen.
Tietysti, sillä olihan Saksa Suomen ohella ainoita maita, jotka nylkivät bolsevikit maahan sisällissodissaan. Se, mitä heinrich teki oli vastaveto bolsujen omaa toimiin.
Ja niinkuin nytkin ovat anarkistit aloittaneet bolsu-asiassaan; uskallan sanoa sen verran, että Suomessa tulee historia toistumaan ja bolsut lyödään kansan pidätetyn vihan kanssa lopullisesti maahan. Tästä menen henkilökohtaisesti takuuseen uhittelunne jälkeen.
Claus Wintergrün
Ugri-nationalistinen ikuinen toistettu motto; ryssä ainoa toivomme!!!

Claus Wintergrünin muistutus äärijärjestöille:
Muistakahaan äärijärjestöt, bolsevikit yms. Sota on sotaa; täällä ei tarjota ystävyyden kättä äärijärjestöille, niinkuin Herra Ville Itälä sanoo tekevänsä. Paha karma vaikuttaa edelleen, kun täysille surkimuksille ja terroriin perustavalle N-liitolle näin tehtiin vuosikymmeniä ja II maailmansodan jälkeiset tavat vaikuttaa vielä.
Minun tavoite on täysin järjestys kaduille ja se on meidän liikkeen perusta; rähän pyrkiessämme olemme valmiit käyttämään kaikkia sen vaatimia keinoja ja loppuun saakka. Tietäköön se, että joka nostaa käden valtiota vastaan vastaa myös seurauksista.
Hyvät ystävät sota on sotaa ja äärijärjestöt ovat nämä keinot valinneet ensin; ja pian aletaan oikein kunnolla palauttamaan rautaista järjestystä takaisin. Pian aletaan!!! Kukaan anarkisti ja vastarintamies ei ole silloin turvassa Euroopan alueella!!!
Claus Wintergrün

Esa Taberman vastaa:
Arvoisa herra/narri Klaus von und zu Arsch!
Saan jatkuvalla syötöllä näitä paskaviestejänne.Tässä vastaus nyt tälläkertaa vasttaanottamaani idioottimaiseen tekeleeseenne:
-Minua ei oikeastaan ärsytä se,että olette hullu.Sen sijaan tyhmyytenne saa minut kiristelemään hampaitani.
-Olisitte hiukan hiljempaa noissa sotapuheissanne.Tunnettuna pelkurina ja vellihousuna ette oikein vakuuta .

Rommelkin vastaa:
Olethan sinä, Klaus, tietoinen sellaisesta pienestä yksityiskohdasta, että sinä vedät huomattavasti enemmän viranomaisten huomiota puoleesi kuin "äärijärjestöt". Itälä itseasiassa kutsui juuri bolshevikit (sosialistiliitto, AFA) neuvotteluihin kanssaan. Ehkäpä Keisarillekin on paikka varattuna....nimittäin ei kokouksesta, vaan Anneksista.
--
// Rommel
/ turku@suomensisu.fi
Suomen Sisu, Turku

Claus Wintergrün vastaa:
Ensin hirtämme tämän munista Mustan Aatelin tuomarin tuomiosta; sen jälkeen vasta sama teloitus, kuin Esa Tasbermann vallankumouksellinen Roberspierrelle.
Perkele moiset paskat eivät täällä hillu, vaan lyödään suoraan etujoukkona hirsipuuhun; katsos pikku-bolsu meillä on bolsevikeista vanhat käsitykset. Kuka niitä eniten ampuu se on pasras kaveri; munista Hautala ensin hirteen ja sen jälkeen jotakin muuta. Me tavoitamme
Claus Wintergrün

Raakel Lehto kertoo pojastaan:
Mie nyt kerron siulle että miun poika Seppo on kunnon poika, jolla on arvokkahat vanhemmat. Sie sanot ettei me suomalaisugrit ymmärretä arvokkaista sukujuurista mitähän. Mie kerron meidän suvun jäsenistä ja laitan jauhot siun suuhun. Miun oman äidin isä oli oikia mustalaisruhtinas, ja nai rikkahan rabbisuvun tyttären. Miun äiti oli hyvin kaunis ja asuipi Saratoovin kaupungissa. Generalissimus Staalini rakastui miun äitiin, mutta ei tohtinut kertoa kiireiselle generalissimukselle kun mie synnyin. Miun äitini kuoli polioon kun olin aivan pieni. Miut sitten adoptoitiin neuvostokarjalahan, missä miun ottovanhemmilla oli iso sovhoosi, ja mie kasvoin aitohoksi Karjalan tytöksi. Miun ottovanhemmat oli kovia ryssänvihaajia ja aitoja suomikarjalaisia. Mie pääsin lopulta evakkona Tampereelle sota-aikana. Mie tiesin että miun isä oli suurmies, enkä mie ajatellut olla äiteetä huonompi. Mie viekoittelin presirentti Kekkosen, kun presitentti vieraili Tampereella. Siitä sai alkunsa miun rakas poika Seppo.
Mie aina muistihin kertoa Sepolle että hää on suurmiesten sukua, ja että hänestä vielä itsekin tuloo suurmies. Mie kerroin että Sepolla on isot tilukset Karjalassa, ja että kun hänestä tuloo suurmies, niin hän ottaapi isovanhempiensa sovhoosin takaisin. Mie sanoin että kun Sepon iso on presitentti ja ylipäällikkö ja isoisä generalissimus, niin häestä tuloo vähintähän marsalkka - miehitettyjen alueittemme marsalkka ja suur-suomalainen ajattelija. Miekin pääsehen takaisin kotitilalle, kun Seppo palauttaa Karjalan.
Miun pitää vielä kehua miun miniää Tanjaa. Siinä on kyllä komia nainen, ja synnyttääpi paljon lapsenlapsia miulle asuttamahan Sepon palauttamaa karjalata.
Vaikka Seppo onkihin suurmiesten sukuva, ei hää ole syntynynnä hopealusikka suussa. Mie oli aina hyvin köyhä kun kasvatin Seppoa. Seppo ei koskahan saanut paljoa leluja, vaikka kovasti halusi. Nuorna poikana mie lähetin Sepon töihin haudankaivajan hommiin, ja pääsipä hän oikein kaivamana punaryssien hautoja. Pienenä Seppo aina halusi superpalloa, mutta eihän miulla semmoiseen turhuuteen ollunna varaa. Kaivuuhommista Seppo sitten toi punikkien silmämunia superpalloiksi. Silloin mie vihastuis Sepolle, ja sanoin että hää vie ne haisevat pallonsa ulos ja annoin satikutia mattopiiskalla.

Claus Wintergrün kommentoi:
Lehdon äidin todistus kertoo kaiken Lehdon alkuperästä. paska mikä paska!
Claus Wintergrün

Esa Taberman kommentoi:
Klaus von und zu Arsch.Et pärjää Lehdolle varbaalisilla kyvyilläsi.Miksi edes yrität kun olet omimmillasi suuruusharhojesi parissa? Osta anustappi ja seivästä itsesi sillä.Kyllä se siitä.
Muuten,keskustelin erään tuttavani kanssa Väli-Amerikkalaisesta Cupiasta.Ko. taruolento,joka on miehenhahmoinen ja lepakonsiivinen vuohien verta imevä puoli-ihminen,pakottaa tarujen mukaan vuohipaimenet väkivalloin sodomiaan.Selitäpä minulle,miksi oikeastaan tulit mieleeni ko. otuksesta puhuessamme? Tai mitä turhaa...katso peiliin ...

Claus Wintergrün vastaa:
ROBERSPERRELLE JO TELOITUSPUU VALMIINA NAUHOINEEN; KIVÄÄRIT KUNNOSSA JA TELOITUS LAATOKAN RANNALLA. SYY VÄKIVALTAINEN YRITYS KAATAA SUOMEN JÄRJESTELMÄ BOLSEVIKKIEN HYVÄKSI. Muut perässä ja Ronnie Hautalalle erityisen hidashirttonuora, jossa kituu kaksi tuhtia ennenkuin kuolee. Tämä kaikki vasta meidän erikoiskäsittelyn jälkeen, Ronnie. Muut seuraavat Ronnieta; S. lehto pesueineen. Nyt ei armoa kellekään Suomen sisulais bolsevikkisaastalle, vaan kaikki riviin ja matalaksi!!! Perkele siinä ei jonkun Hautalan paska-aivo paljoa jauha, kun nyrkkiraudalla ensi muotoilemme kunnolla paskaaivon päänmuotoa. Vahinko, että nyrkkirauta ei auta moiseen talodomiaivoon.
Claus Wintergrün

Claus Wintergrün tulevasta verenvuodatuksesta:
Verenvuodatusta ei voida eikä tahdota enää estää; Suomen Sisun johtajan lähettämät räjähtävät luodit porataan joka tapauksessa sisulaisiin takaisin; Steinerin ilmoittama aikataulu ja tahti pätee; juhannuksena etsimme tovin parin ammattisotilaan kanssa sivari Sampsa Rydamnia Valkeakoskella ja lyömme asepalvelusta välttelevän heti maahan, jos eteen tulee. Samaten kaikki muut, jos alkavat isottelemaan surkimus Rydmannin puolesta. Meillä löytyy taistelijoita ja tämä on täyttä sotaa,
Sitten vierailemme Siirtoloilla ( Lehdon koti, missä hän piileksii poliisia), jos aikaa on näille täysille paskoille ikivelkaisille. Nyrkkirauta on hyvä ase tässä tapauksessa, koska aivot ovat näillä sisulaisilla (vrt. taberman, Hautala, Rydman, Lehto) jo niin sekaisin, että talidomiaivojen käsittely nyrkkiraudalla ei tee enää mitään. Turkuun ehdimme vielä ja kaikki, jotka suojaavat Suomen sisun Turun osastoa tullaan listimään samallalailla.
Toistan; Suomen Sisulaisten kanssa ei verenvuodatusta enää voida välttää tässä vaiheessa ja antaa sen vuotaa nyt oikein kunnolla, sillä me tiedämme mitä sotilaita ugrit ovat; paras näyttö tämä tunari Sampsa Rydmannin liittyminen Lehdon riveihin karttelemaan asepalvelusta. Kai mies pakoilee poliisia porttolassa. Seppo Lehdon voimme luovuttaa tietyille venäläisille Laatokan rannalle toimenpiteitä ja siirtoa varten.
Te pikkulapset olette tottuneet tällaiseen Itälän aksenttiin, että me teemme yhteistyötä äärijärjestökjen kanssa suhteessa heidän terroriin, mutta toki minulla henkilökohtaisesti on täysin eri aksentti. Arvasitte oikein Täältä tulee suoraan turpiin ja henkilökohtaisesti vielä korkojen kanssa; parin hampaan puuttuminen ei tietankään pottuilua lopeta, mutta lisää seuraa ja sen jälkeen alatte miettimään kannattiko soittaa aiheetta suuta, jos enää on sen jälkeen millä miettii, koska kovat ovat piipussa ja Suomen Sisun lähettämät räjähtävät luodit porataan porukan sisään. Aivan varmasti ja korkojen kanssa. Nämä luodit porataan sinne, mistä ne ovat tulleetkin.
Ugri poika; sota on sotaa. Siinä et ikinä ole pärjännyt, vaan ryssän kainalossa olet ollut. Äärimmäisen kovaa sotaa sellaista ja tässä sodassa ei tulla antamaan minkäänlaista armoa ääriryhmien anarkisteille ja Seppo Lehdon johtamalle Suomen sisun surkimus uhittelu-ugreille; se on suoraan turpiin ja nyrkkirauta käsittely kasvoihin; jokaiselle sisulaiselle, jos kiinni saadaan. Tässä sodassa ei tulla antamaan enää mitään armoa jo siitä syystä, että nämä paskat ovat yrittämässä poistaa (Mäenpään kanssa) germaanien oikeudet pois perustuslaista; siinä on kova syy taisteluun. Kohta aletaan! Armoa ei enää anneta!
Pappa Claus "Kauhu" Wintergrün

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti