keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #10

Eva Braun kritisoi ugrilaisia naisia:
Die ewige Gedanken aus der Ugri-Damen.
Die ugri-Damen der ugrische nationalistische Bewegung haben nur kleine und keine Röte Finger, wie zum Biespiel die Handen der Manikürlosdame. Wir deutscher und damit alle germanen sehr auslachen über Ihnen und zur Ihre ugrische Damen.
Beispiellos ist auch Ihre allgemeine sogenannte und ungeheuer Gehirnlos und die ugrische Damen sind nur nieder 155 cm. Diese Leute sind genau die Damen der ugrische nationalistische Bewegung.
Ihre Beine sind so, so kurze und diese wirklich an die Beine der russische dame-Völker erinnern. Diese sind wie als sie Russe wären. Beispiellos ist immer und ewig die Hässlichkeit Ihres Beines.
Leider haben Sie auch keinen Brust.
Die deutsche und damit germanische Damen lacten sehr über Ihnen, Ugris.
Die ugri-Männer sind mehr als Tieren zu uns und damit wir nur Ihnen Paul Adolf, Peter, Michael, Heike, Klaus etc. lieben wollen.
Deutschland-Finnland über alles!
Yäk, Yäk an Ugris.
Eva Braun
(Akakor)

Reinhard Heydrich uhkaa Raimo Rosendahlia:
Raimo Rosendahl lienee myös muuten sodan kokeneen maamme Waffen-SS veteraanien muilutuslistalta kärkikamana oman käytöksensä perusteella joidenkin muiden nimeltä mainitsemattomien tunarien kanssa;lista kasvaa koko ajan ja tulevassa muilutuksessa, joka kohtaa Suomen kansallismielisiä ei armoa anneta eikä pyydetä; silloin poliisiratsiassa "putsataan" häikäilemättömään Gestapo-tyyliin rikolliset, jotka poliisi on etsintäkuuluttanut ja pakoilevat mm. kansallismielisten liepeillä. Tilanne alkaa kuumentua ...
Olemme informoitu eversti Juutilaisen ja professori Jokipiin viime tapaamisesta.
Se H-hetki lähestyy koko ajan; paetkaa Venäjälle omille maillenne vielä kuin voitte ja se on mahdollista. Baltiaan ei kannata enää paeta, koska miehiämme on jo sielläkin ja Saksassa Teitä odottaa välitön pidätys ja muilutus eri tahojen takaa.
Te taistelette rikollisten kanssa ja aivan oikeasti hengestänne meidän kanssa.
- Heike

Lehdon tukija kommentoi:
RYSSÄLÄINEN PASKA KORJATKOON LUUNSA SUOMESTA JA PAINUKOON RYSSÄLLE NUOLEMAAN RYSSÄN PASKAISIA PERSEREIKIÄ
ON SE YHTÄ PERKELETTÄ KUN KAIKEN MAAILMAN "VON GREWNDORFIT" JAKSAVAT SUOLTAA PASKAA UDMURTTI-UGREISTA. PAINU SAATANAN RYSSÄNHOMO RYSSÄLLE IMEMÄÄN PUTININ SAASTAISTA RYSSÄNKYRPÄÄ, PERKELE!
ALAS PUTIN PASKA RYSSÄ! ALAS PUTIN KYRPÄÄ IMEVÄT SUOMALAISET RYSSÄN KÄTYRIT FORSELL JA "VON GREWENDORF" ETUNENÄSSÄ

Eva Braun antaa tukensa Klasulle:
Wir deutscher und damit die europäische germanische Leute sind PRO Klaus von Grewendorp in dieser Kampf. Das ist der Total Krieg und wir von ganzem Herzen Ihnen unterstützen darf und damit alle deutsche Frauen Ihnen Klaus & seine Kameraden unterstützen wollen.
Wir sind gegen den Bolschewismus und wir OHNE und OHNE wieder Mal Seppo Lehto und alle andre Idioten wie er im Süd-Amerika und in der Europa immer und ewig leben wollen.
Eva Braun
und die deutsche Akakor-Gesellschaft.

Manikyyritön käsi antautuu:
Mikä minä olen saamaan postia germaani Eva Braunilta?
Me antaudumme nyt; ugri-mieheni antautuvat. Seppo Lehto on heittänyt pyyheen kehään antautumisen merkiksi. Hyvksyykö Klaus tämän, jotta verenvuodatukselta vältytään; Klasu saa ottaa minut edestä ja takaa, jos näin on ....
Mieheni ovat muuten niin kateellisia germaanisille naisille, mutta minkäs teet kun nait ugreja valintasi johdosta. Olemme paskoja.
He olivat Kultaisessa Suihkussani ja kertoivat, että germaanien ylivoima on nyt sellainen, että antautuminen on täysi realiteetti. Me emme voi germaanien ylivoimalle mitään ilman ryssän apua --- He ovat yli-ihmisiä ja me puusta pudonneita kehittymättömiä apinoita. Ajatuksemme ovat eläimen tasolla, mutta germaanien ajatukset ovat Jumalan ajatuksia.
Manikyyritön Käsi

Lauri Joutila tekee tunnustuksen:
Tiedättekö kielimaisteri Jussi Halla-aho on aivan oikeassa keskuudessanne; en ole Klaus von Grewendorp ja en ole sukua mm. "kuuluisille Juutilaisille" tai saksalaisperäisille Anthoneille ... Kaikki on toimestani poimittua tietoa suku- ja sotahistoriasta naistelehtien värittäessä asiaa. Myönnän kaikki ... olen vain väärennellyt nimiä ja historiaa keskuudessanne. Olen Lauri Joutila, joka yritti harhauttaa Teitä
En yhtään ihmettele, että Teidän joukko näin ollen kuuntelee mm. Jussi Halla-ahoa ja Seppo Lehtoa enemmän kuin minua Lauri Joutilaa; eikö minun arvoa yhtään nosta se, että äitini oli sentään venäläinen huora? Pyydän anteeksi paljon , että olen yrittänyt näytellä Klaus von Grewendorphia. Minulla ei ol emitään germaanisia sukujuuria; ettäs tiedätte. Kai hyväksytte minut nyt joukkoonne?
Isäni ei todellakaan tuonut vastuullisena ammattijohtajana YLE2 Tampereelle yhdessä konservatiivi ja kuulun sodan ajan elökuvaohjaaja Hannu Lemisen kanssa, vaan hän oli vain metallityöntekijä, joka oli pysyvästi "deekiksellä", joka asuu nykyisin Hervannassa. Hän ei kuulunut mihinkään upseeri- tai junkkerisukuun, vaan kieltäytyi asepalveluksesta ja valvontakomission painostuksesta hänet vapautettiin vankilasta 1945, jolloin hän liittyi kommunistiseen puolueeseen. Hän halveksui upseereja ja kaikkea, mikä liittyy ko perintöön. Kai Suomen Sisu ottaa minut nyt vihdoin jäseneksi, koska isäni järjesti mm. Vanajaveden Kartanon Sirola Opistoksi yhdessä venäläisten kanssa ja aikutti suomen pelastaneen Kartanon oikean omistajan murhaan?
Isäni nai venäläistä huoraa, josta minä Lauri Joutila olen peräisin ... kai nyt hyväksytte minut porukkaanne, koska voin järjestää Teille venäläisiä huoria. Hyväksytkö mm. Pjotr Stoin minut nyt, koska olen venäläisen halvan huoran poika ja en mitään sukua mm. saksalaisperäisille suvuille? Kai voin nyt liikkua Tampereen seksikaupoissa vapaasti?
Voitteko järjestää minulle slaavilaisia tai venäläisiä naisia, koska minulla ei ole mitään yhteyksiä naisiin ja haluaisin niin slaavilasta naista yhdessä Teidän kanssa. Äitini oli sentään venäläinen huora! Slaavilainen nainen on se, jota haluan naida sydämeni syvyyksistä.
Toivon menestystä Suomen kansallismielisille tulevaisuudessa! Venäläinen slaavilais-ugrilaisuus takaa meille Voiton!
Voitto kanssamme! Heil kansallismielisillemme!
Lauri Joutila

Janina Saksalainen kertoo totuuden Klasun naismausta:
Ei Klaus slaaveista pidä!!!
Kaikki tämä on roskapostia!!!
Klasu ihailee yli kaiken saksalaisia klassisia-naisia ja erityisesti hän pitää hyvinmuodostuneiden erittäin pitkien punakyntisten käsien avoimesta ja häpeilemättömästä runkkauksesta samanaikaisesti kaikkien eri seksileikkien kera ja punakyntisten käsien hyväilyä hänelle ollaan tarjottu jatkuvasti sitten vuodesta 1990; näitä naisia hänellä on ollut siis vuodesta 1990 jatkuvasti käytettävissä.
Klasu suosii saksalaisia naisia ja hänellä tiedetään olevan yhteyksiä saksalaisiin naisiin Saksaan ja saksalaissukuisiin naisiin Suomessa. Tiedetään, että hänellä on saksalaisia naisia läheisinä ystävinään Saksasta; erityisesti mm. Saksan nykyisen television henkilökunnasta, jonne hän on pitänyt tiiviitä yhteyksiä.
Slaavilaisille tai ryssäläisille naisille Klasu ei osoita mitään kiinnosta siis aivan päinvastoin spammipostin mukaan.
Janina Saksalainen

Lauri Joutila lähestyy Suomen Sisua:
ILMIANTAJAKURSSIT KIINNOSTAA
Voisiko Teemu Lahtinen, Jussi Halla-aho ja Seppo Lehto opettaa minua, kuinka ilmiantajaksi tullaan? Kuinka itse olette oppineet ilmianatajaksi esim. Teemu Lahtinen? Erityisesti haluaisin olla keskuudessanne aktiivi ilmiantaja, joka antaa ilmi maamme eri sotilassukujemme jäseniä maamme poliisille.
Kurssittaako Suomen Sisu eri erikoiskurssilla ilmiantajia, koska se tapa on Teillä yksi aktiivimpia toimintatapoja. Mistä olette saaneet idean?
Kiitos ilmiantajille.
Voisitteko lähettää hakukaavakkeet ilmiantajakurssitukseen?
Lauri Joutila

KM-uutistoimisto kommentoi:
Kyllähän sinä vanha Leninisti tiedät KGB:n kurssin jäljiltä kaikki metkut ...
Eikös Boris Verikov opettanut sinulle myös uusia tapoja lähestyä Särkänniemen Eläintarhan vuohiakin?
KM-uutistoimisto

Heikki Hakala Etelä-Suomen Sanomista lähestyy Lehtoa:
Pyydän poistamaan osoitteeni ostituslistaltanne.
Heikki Hakala

KM-uutistoimisto vastaa:
Julkaiseeko Etelä-Suomen Sanomat kansakunnallisen vetoomuksemme miehittäjä-Ryssän sotarikollisten kurkuttamiseksi?
Kiitos etukäteen?
KM-uutistoimiso kansakuntamme asialla
PS:) Olettehan Tekin?

Myös Gideon Bolotowsky kommentoi:
Vaadimme Helsingin Juutalaisseurakunnan nimissä että julkaisette Ryssän sotarikollisten listan. Ko. listan saatte Lapin KRP:ltä
Gideon Bolotowsky
Juutalaiseurakunnan esinahaton esipaimen
Silvottu tynkä-Suomi

Germans Forever lähestyy Pekka Paavolaa:
Kutsumme Pekka Paavolan vetämään Lehtoa turpaan. Tervetuloa Pekka Vetämään Lehto-sikaa porukalla turpaan. Meitä on jo monia, jotka eivät muuta toivo kun, että saisivat kerran vetää Lehtoa kunnolla turpiin.
Annetaan Lehdolle sellaista kyytiä, että paskakirjottelu loppuu saman tien.

Rommel kommentoi:
Joo, mutta niitä jotka asuvat saman pääkopan sisällä ei lasketa.

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Uskomme, ettei Seppo Lehto ole kiinnostunut Klaus Jutkusian svekomaanifantasioista missään asennossa;)
Helsingin Jutkuseurakunta
polviasennosssa kynttilä anuksessaan
Silvottu tynkä-Suomi

Lehto kommentoi:
Klaus jutkusian loisia kihisevä pää on ryssäläisten syöpäläisten sumutorvi
... jonka tarkoituksena on johdattaa suursuomalainen kansakuntamme ryssäläisiin suonsilmäkkeisiin

ELS-production lähestyy Lehtoa:
Olemme saaneet asiatonta sähköpostia tästä osoitteesta ja mikäli niitä tulee jatkossa yhteenkin näistä osoitteistamme, teemme asiasta ilmoituksen poliisille.
emilia@elsproduction.com
laura.lee@elsproduction.com
sabina@elsproduction.com
mail@elsproduction.com
models@elsproduction.com
feedback@elsproduction.com
info@elsproduction.com
Terveisin
toimitusjohtaja
ELS production

KM-uutistoimisto vastaa:
PRESS RELEASE 13.8.2001 RYSSÄLÄISISTÄ HUORISTA
Vitun ryssäläiset huoranrutjakkeet = emilia@elsproduction.com = )
Lähestymisenne osoittaa samaa tasoa kuin suojattomat yhdyntäaktinne surkeilla filmeillänne
PS:) Mikäli vittunne saadaan Suomen Vapautusarmeijan rahoituslähteeksi asia on tietenkin toinen:)
Onko kysyttävää?
KM-uutistoimisto

Lehto lähestyy rikosylikonstaapeli Kalevi Vesantoa:
Arvoisa rikosylikonstaapeli Kalevi Vesanto 13.8-2001
Vilpitön ihmettelymme "muu asiassa" - kutsuunne saapua "Gregory Nikiforovichin rikosilmoituksen takia"
Koska erehdyimme tänään 13.8.2001 syömään työttömien ruokalan ryssäläisiä kumiperunoita, jotka tosin jouduin pullauttamaan ulos suustani liki välittömästi.
Jotain tuli syötyä, mutta ko. komupaikan ruokalan anti kävi senverran mahan päälle, etten juuri rohkene vieraissa paikoissa käydä, jollei ole käsisuihku ja paljon paperia hollilla. Joten varmistaaksemme molemminpuolisen hygieniamme annan oman versioni ko. minulle tuntemattomaan nimeen tässä yhteydessä:)
En tunne, enkä osaa sanoa mitään ko. mainitemanne slaavilaisperäisen hemmon asiassa. En ole harrastanut sen suuntaisia pervoleikkejä edes Tehtaankadun lähetystössä, että olisi ko. "slave-name" tullut tutuksi.
Kuten tiedätte minä olen vain kansakuntamme "totuudentorvi", jolla ei ole mitään tekemistä minkään "häirinnän" kanssa, vaan toimin vain ja ainoastaan historioitsijana muistuttaen kansakunnallisista vaateistamme miehittäjä-Ryssältä sekä muuten asiaa sivuten. Valitettavaa on vain se että KRP ja poliisijohto ovat ottaneet Ryssän sotarikoksia peittelevän kannan maamme ns. ylimmän valtiojohdon toimesta. Ryssän sotarikokset kansakuntaamme kohtaan ovat moninaiset. Hautausmailta näemme osan, kartalta osan ja loput erilaisina ryssäläisinä pakkorauhan 1947 sopimusehtojen orjapykälinä väärinperustein maksettuine sotakorvauksineen ja miehitettyine alueinemme.
Tämän enempää en osaa, enkä pysty sanomaan ajatuksia minulle tuntemattoman slaavi-nimen esittämisestä. Mielestäni vastineeni on selkeä ja kiistaton ihmettelyni asian tiimoilta.
PS: Muistamme ko. "Muu asiassa"-tehtyjä tutkintoja Ryssän lähetystön ja STT:n toimesta aikanaan tehdyn Tauno Pollarin toimesta v.1996.
En saanut niistä edes esitutkintapöytäkirjoja ko. kummasteluista. Ko. pöytäkirjat jätän tällä pyynnöllä postitettavaksenne osoitteeseen:
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
Auvoisaa päivänjatkoa Tampereen poliisilaitoksen miehittäjä-Ryssän ja nuoleskelijoidensa kurkuttajille, kiitos.

Nimim. Lahtarit lakoon lähestyy Lehtoa ja Klasua:
Lopettakaa kumpikin spammaaminen ja hakeutukaa hoitoon. On se kumma , että tommoset sekopäät ei tule toimeen keskenään

Otto Skorzeny vastaa:
Me germaanit emme spammaa vaaan käymme defensiivistä taistelua ugrien terrorismia vastaan. Siihen meillä on täysi oikeus! Spammaamista harjoittaa terroristi Lehto ja hänen apupoikansa.
Otto Skorzeny

KM-tietotoimisto kommentoi:
Avohoito ei toimi Klaus Juutilaisen kohdalla ; (
... vaan hän on edelleen milloin missäkin ojan pohjalla ahdistelemassa erilaisia kurreja
Hänen ainoa defenssinsä on anusreiän suljin, mikä sekää ei enää toimi Tehtaankadun vierailujensa jäljiltä. ...
KM-tiedote

Otto Skorzeny vastaa:
Seppo Lehto on pelkkä B-tapaus. Lehdon kannattaisi hakeutua mitä pikimmiten B-mielisairaalaan. Muutoin voi tulla kuumat paikkat kun "kanttipäät" toteuttavat Saksan tiedustelupalvelussa tehtyä suunnitelmaa.
Otto Skorzeny

Lehto luonnonvalinnasta:
Luonnonvalinta kertoo karusti Klaus Juutilaisen kohtalon = Ei jälkeläisiä = Ei sukurutsasta monarkiaa = Ei mälliä kämmenelle armaampaa? ... mä mää, määä, toki vuohia ompi Särkänniemessä ja lehmiä Ahlmannilla, kun vain jakkaran muistaa mukaan ottaa, niin mälliä saa taas lennättää

Herra Jumala antaa tukensa Lehdolle:
HERRA JUMALAN SIUNAUS ON SEPPO LEHDON YLLÄ HÄNEN KAIKISSA TOIMISSAAN: )
SEPPO LEHTO EDUSTAA HERRA JUMALAN UUTTA VALITTUA SUURSUOMALAISTA KANSAKUNTAA. SE JOKA HÄIRITSEE VALITUN KANSAMME EDUSTAJAA JOUTUU TAIVAALLISEN HERRUUTEMME TUOMITSEMAKSI
ME OLEMME VALTUUTTANEET SEPPO LEHDON TOIMIMAAN AVOIMELLA VALTAKIRJALLA KANSAKUNTANSA HYVÄKSI PARHAAKSI KATSOMILLAAN KEINOILLA:)
HERRA JUMALA
MAAN JA TAIVAAN LUOJA JA KAIKEN HYVÄN TUOJA

Walter Schellenberg luennoi Saksasta:
PDS:n seppeleet revittiin täysin palasiksi suorassa Deutsche-Wellen lähetyskessä eilen 13.8.2001 Berliinin muurin luona; poliisi seurasi vain tapahtumaa sivusta ja antoi sen tapahtua kaikessa rauhassa. Aivan oikein.
Che Guevaran ihailijat PDS:ssä eivät voineet kansan raivolle ja sen edessä yhtään mitään eilen ja poliisi antoi kaiken tapahtua. Voiko tämä tapahtua myös Suomessa?
Saksan pääkaupunki Berliini jaettiin toisen maailmansodan jälkeen miehitysvyöhykkeisiin, kuten koko muukin Saksa. Amerikkalaiset, englantilaiset ja ranskalaiset joukot miehittivät kaupungin läntistä osaa ja Neuvostoliitto itäistä osaa. Maailmanrauhan kannalta Berliini oli sodan loppumisesta lähtien hyvin tulenarka paikka. Amerikkalaiset lähtivät kotiin Hitlerin Obersalzbergin tuntumasta vasta vuonna 1996.
Länsi-Saksan taloudellinen kehitys oli huimaa, mutta Itä-Saksa oli vaikeuksissa. Länsi-Saksan taloudellinen nousu perustui Saksan vanhojen natsien suojeluksessa (Martin Bormann) siirettyjen suurten yritysten pääomien maahan takaisin palaamisen myötä. Kaikki Saksan pääomat olivat siiretty ulos ennen maan miehitystä.
Länsi-Saksa piti huolen siitä, että jos jokin maa tunnusti DDR:n Länsi-Saksa irtisanoi suhteensa tähän maahan. Tämä Hallsteinin oppina tunnettu toimintamalli oli tehokas, vallankin kun monet maat pitivät taloudellisia suhteita poliittisia suhteita tärkeämpinä.
Suomen toiminta tunnustaa molemmat Saksan yhtäaikaa oli hyvin Kekkosen kaudelle luonteenomainen, jossa DDR:n olemassaolo tunnustettiin, vastoin lännen ja saksalaisten käsityksiä. Poikkiteloin asettuneet tai joiden tiedettiin ajattelevan toisin yksityishenkilöinä menettivät virkansa, asemansa jne.
Nykyisin DDR:n ex-agentteja suojellaan vielä edelleen, vaikka fileet ovat niistä olemassa. DDR:ssä sai moni suomalainen koulutuksen mm. SAK:n nykyinen puheenjohtaja Lauri Ihalainen. Agenttien suojeleminen jatkuu ... Tiusanen on vain jäävuoren huippu. Länsi-Saksassa kaikki DDR-agentit joutuvat oikeuteen.
Suomen taloudellinen kehitys oli lähimenneisyydessä paljon heikompaa kuin Saksan ja näin ollen ko maassa on mm. paljon korkeampi sosiaaliturvajärjestelmä kuin Suomessa. Maamme kansantalous olisi kehittynyt paremmin, jos DDR:ää ei olisi tunnustettu ja idänkaupan merkitystä ei olisi niin paljon suurenneltu.
Itä-Saksalle ihmisten laiton siirtyminen länteen oli hyvin suuri ongelma. Ensinnäkin muuttajat olivat yleensä pitkälle koulutettuja, ammattitaitoisia työntekijöitä, joiden lähtö tuntui Itä-Saksan talouselämässä. Toiseksi avainasemissa olevien henkilöiden ”loikkaaminen” herätti levottomuutta kansalaisissa. Valtiovallan ainoaksi keinoksi jäi leimata lähtijät lännen vakoojiksi. Itäsaksalaisia siirtyi laittomasti länteen vuosina 1949-1961 kaikkiaan yli 2,7 miljoonaa henkeä. Se itsessään kertoo kaiken, mistä on ollut kysymys.
Saksan jako oli laiton teko, joka päättyi muurin murtumiseen 1989 sysksyllä ja Saksan uudelleen yhdistymiseen. Suomen itsenäistymisen mahdollisti von Bismarckin suurpiirteinen ja vahva suurvalta ajattelu, jonka kerrannaisvaikutusten takia maamme pääsi irtautumaan ryssästä lopullisesti ja pysyvästi. Saksa suurvaltana on Suomen etu.
Itä-Saksan DDR:n muinainen tunnustaminen ehkäisi maamme kansantalouden paremman kehityksen; virheen avoin tunnustaminen voisi olla parempaa kuin kaiken maailman kekkoskaman lanseeraaminen. Suomen valtionjohtohan oli huolissaan siitä vastarinnasta, mitä tulee tapahtumaan, kun maamme siirtyy sosialistiseen järjestelmään.
DDR:ään uskottiin ugri-Suomessa syvästi ja jopa koulujärjestelmämme kopioitiin Erkki Ahon toimesta pienempiä nimiäkin myötä DDR:stä. Ne, jotka ajattelivat yksityisesti toisin leimattiin mielisairaiksi. Tuttua toimintaa?
W/S
GESTAPO

Lehto antaa tunnustusta:
Klaus Juutilaiselta tulee vaihteeksi asiatekstiä, kiitos asiallisesta ryssäläisyyden ruodinnastasi

Lehto peräänkuuluttaa juutalaisten vastuuta:
Juutalaisten vastuu sotiimme?
Peräänkuulutamme juutalaisten vastuuta aluemenetyksiimme ja miehittäjä-Ryssän painostamaan miehityssopimukseen v. 1947 kaikkine seuraamuksineen.
Miehittäjä-Ryssän tappajat ry

Gideon Bolotowsky kommentoi:
Jutkuperkeleet vastuuseen miehityksestämme
Jutkusikojen yhdistys = http://icej.fi/index.htm
Antakaamme palautetta;)Kaikki palaute on tervetullutta tai tervemennyttä:)
SÄHKÖPOSTIOSOITTEITA:
ICEJ Jerusalem
icej@icej.org.il
Soviet Jewry
sjdept@icej.org.il
Social Assistance
sapdept@icej.org.il
Feast Office
feast@icej.org.il
German Department
gdept@icej.org.il
MEID
meid@icej.org.il
Jutkuketkujen Maailmankongressi =
Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön Suomen osasto ry. PL 91
00521 HELSINKI
Käyntiosoite: Kasöörinkatu 3 lt 3 A
00520 Helsinki
Puh: 09-272 8844
Fax: 09-272 8845
Pankkiyhteys:
Merita: 137230-40255
PSP: 800011-108902

Tampereen saippuatehdas kommentoi:
Jutkuilla ei ole puhevaltaa varsinkaan kun niistä on tehty saippuaa;)
Jutkut sopivat myös Siperian routaisen maa kyntämiseen nenänsä puolesta, samoin kuin lannoitteeksi Jutkuryssien miehittämässä Inkerissä ja Kuolassa.
Jahven Talmudin noudattaminen on jo itsessään rikos ihmiskuntaa vastaan.
Puolassahan puolalaiset aikanaan heittelivät jutkusikoja talikoilla palaviin latoihin pois haisemasta.
Tampereen Saippuatehdas
Poliisilaitoksen takana
silvottu tynkä-Suomi
Toimisto: icej@icej.fi
Puheenjohtaja Ulla Järvilehto: jarvilehto@icej.fi

Ilmoitusasia Lehdolta:
Paviaani-Putinin vastainen mielenosoitus presidentinlinnan edessä 3.9.2001 aamu-keski-iltapäivällä ( ajankohta on toistaiseksi auki )
Paviaani-Putin saapuu silvottuun tynkä-Suomeen 2.9.2001. Paremmin aiheesta la Etelä-Suomen Sanomat ja Talossanomat. HS vaikeni asiasta.
Muistakaamme varata mätiä munia mukaan, kohteena mätämuna-Putin ja lesbo-Halonen
Kertasinkot, räjähteet toiminnassa ymv. ovat enemmän kuin tervetulleita lahjatilauksina Tehtaankadun portille vierailun alla.

"Klasun" lehdistötiedote:
Klaus Juutilaisen lehdistötiedote 14.8.2001 seksisuhteistaan miesten kanssa; ) Monarkistiklubin tilaisuuksissa
Klaus Juutilainen ( Known as a Jude von Pyynikki )
klaus_von_kermatolkki@yahoo.com
Pyynikki vastapäätä Hurrikoulua
Tampere
Minut tunnetaan homobaareissa paremmin "Von Spermatolkkinä", joten jatketaan kun muistatte puhutella minua oikein ja ottaa kulauksen spermaa välillä;)
Ohessa olen tehnyt pienen tilaston harrastamistani mieskontakteista rasti ruutuun menetelmällä:)
Miesten välinen seksi Monarkistiklubin tilaisuuksissa:
Miesten välinen seksi viimeksi kuluneen vuoden aikana
tyydyttänyt kädellä toisen penistä, 93%
omaa penistä tyydytetty kädellä, 90%
imenyt toisen penistä, 88%
omaa penistä imetty, 86%
hyväillyt toisen peräaukkoa sormella, 71%
työntänyt peniksen toisen peräaukkoon, 69%
omaan peräaukkoon työnnetty penis, 67%
omaa peräaukkoa sormeiltu, 65%
omaa peräaukkoa nuoltu, 56%
nuollut toisen peräaukkoa, 51%
käyttänyt sadomasokistisia seksitekniikoita, 15%
toteuttanut virtsaleikkejä, 9%
työntänyt kätensä toisen peräaukkoon, 7%
omaan peräaukkoon työnnetty käsi, 4%
toteuttanut ulosteleikkejä, 1%
Miesten välisessä seksissä tyypillisimpiä tekniikoita ovat suutelemisen, hyväilyjen ja kokovartalokontaktin lisäksi peniksen tyydyttäminen kädellä ja suuseksi. Kaksi kolmasosaa kyselyyn vastanneista pitää myös peräaukkoyhdynnästä ja sormen tai sormien työntämisestä peräaukkoon.
Seksitekniikoiden valintaan vaikuttaa kyselyn mukaan se, toteutetaanko seksiä parisuhteessa vai sen ulkopuolella. Osa miehistä toteuttaa peräaukkoyhdyntää vain parisuhteessa. Haastattelujen mukaan peräaukkoyhdyntä koetaan usein niin intiimiksi, ettei sitä haluta satunnaisten kumppanien kanssa.
Klaus von Spermatolkki
Klaus Juutilainen
PS:) Ymmärrättehän etten voi virallisilla pedofiilisivuillani mitään miesseksisuhteistani kertoa?

KM-uutistoimisto kommentoi:
Jollet jutkusika lopeta homotoiveidesi esittelyä spammeina ja jatkuvana vonkauksena, niin teemme seksuaalisesta häirinnästäsi rikosilmoituksen; )
KM-uutistoimisto
PS:) Kaikki jo muutenkin tietävät kieroutuneen luonteesi, turha sitä on enempää revitellä?

Esa Taberman kommentoi:
Klasu parka. Mies riutuu rakkaudessaan Seppo Lehtoon,mutta ei saa vastakaikua. Ehkä Klasun pitäisi vetää jalkaansa uudet nailonit,lakata kyntensä,vetää huulipunaa huuliinsa ja lähteä sitten homojen päivätansseihin. Kyllä se siitä! Ja jos ei natsaa,niin anustappeja saa muutaman kympin kappalehintaan!

"Klasu" jatkaa:
Pyydämme palautetta Suomen homoilta kokemustemme vaihtamiseksi
PS:) Sama peräreikäritari Klaus Juutilainen

Herra Jumala ottaa kantaa:
Tuomitsemme Klaus Juutilaisen miesseksiä ihannoivat teot ja kirjoitukset
Herra Jumala
Taivasten Valtakunta

Germans Forever kommentoi:
Jumalanpikka on rikos!
Lehto, joudut vielä vastuuseen Jumalanpilaksta!

Esa Taberman kommentoi:
Ehkä on,ehkä ei,Klasu. Toisaalta,mikä ja kuka SINÄ olet asiasta puhumaan? Itseasiassa sinä olet pilkaksi koko luomakunnalle! Vai pitäisikö sanoa te? Onhan persoonallisuutesi jakautunut lukemattomiin osiin!
Muuten Klasu,jos jopku nimittää sinua hulluksi niin kyse ei välttämättä ole Peruskoulun aiheuttamasta oppimattomuudesta. Pikemminkin päinvastoin!

Lehto raportoi Klasun toimista:
Klaus Juutilainen iskenyt taas Sorsapuistoon. Raiskannut sorsia ja yrittänyt päästä nussimaan riikinkukkoa.
Säälikää lintuja ja sulkekaa mielitautinen asianmukaiseen laitokseen.

"Klasu" kertoo suunnitelmistaan:
KJ on minä ja minä olen aryan heritage eli mustalaisten perintöruhtinas Kalaus von Spermatolkki
Aiomme taas lähiaikoina mennä obduktiohuoneeseen, josta aloitamme kuulennot, selostajana jo edesmennyt Knut Möller.
Klaus Juutilainen
PS: Seppo Lehto on kohteenani, koska hän ajaa isänmaan etua ja sehän ei minulle käy koska saan rahoitusta Ryssältä.

Lehto kommentoi:
On KJ jo kuussa.......vai kusessa?.
Vai onko Juutilainen taas housut kintuissa Veisun maatalousoppilaitoksen navetassa lypsyjakkaransa kanssa?

KM-tietotoimisto kommentoi:
Epäilemme että Boris Verikovin kusiset vehkeet ovat suussaan; ) ... oli sitten kuussa tai ei?

Olli-Jukka Paloneva lähestyy Lehtoa:
Ehdotan, että lopetetaan Klaus Juutilaista koskeva tiedottaminen osoitteisiin olli-jukka.paloneva@altavista.net ja vasuri@clinet.fi sekä vapaavas@kaapeli.fi .
Olli-Jukka Paloneva

Lehto vastaa:
Olen tässä aamupäivän asetellut estoja eri KJ-juttujen lähettäjille, ettei tulisi kiusausta vastata: )
Kunhan nyt ei taas tulisi uusilla käyttäjätunnuksilla ko. monarkistin houreita mailit täyteen.
Seppo Lehto - kan(s)akunnan totuudentorvi

Kuopion Kanuuna kommentoi Lehtoa ja Klasua:
Seppo ja Klasu ovat kumpikin kikkelinsä runkkaamalla näivettäneitä uhoajia. Tosi mies panee eikä puhu. Akat lakoon ja spammaajat perässä!
Kuopion Kanuuna

Lehto vastaa:
Torrakot eivät kuivane, mutta ruostua ne voivat jollei niitä huolla ( tiedoksi )
Harvapa taitanee saada mitään puhumatta? ...
... puhumattakaan miehitettyjen alueiden palauttamisesta.
Akat ei mene lakoon huutamatta, eikä Ryssä ulos karjumatta.
Suomen Vapaussoturi

Kuopion Kanuuna jatkaa Tampereen likoista:
Tampere on punikkiryssäläisyyden historiallinen keskus Suomessa ja akkojen pillut ovat siellä ahkerasta jakamisesta löystyneet. Ilmankos neekerit mahtimunineen tunkevatkin sinne! Tampereen likan tavaraan mahtuu!

Lehdon lehdistötiedote:
Press release 16.8.2001
Suomen Vapaustusarmeija tiedottaa miehittäjä-Ryssän vastaisesta mielenosoituksesta 3.9.2001 Helsingissä, todennäköisesti kello 10-16 välillä presidentinlinnan luona.
Paikalletulijoilta odotamme hillittyä ja ahnasta suursuomalaista mieltä. Pahaksemme emme laita, jos joku yltyy ampumaan ilmakolla, pienoiskiväärillä tmv:lla paviaani-Putinia hänen ilmestyesssää irstaine paviaanikoiran naamoineen lesbo-Halosen kanssa parvekkeellee vilkuttamaan ryssäläisiä perseitään Korkeasaaren malliin.
Suomi vapaaksi ryssäläisistä loisistaan ja sotilasyksiköistä
Baltian, Ukrainan tie olkoon myös Suomen tie vapautumiselle Stalinin rikosten hyväksymisestä.
Meille kuuluu täysimittainen korvaus Ryssän hyökkäyssodista, vielä hengissä olevien Ryssän sotarikollisten luovutus tuomittaviksi, sekä miehitettyjen alueiden palauttaminen kansakuntamme yhteyteen.
Pelkästään Petsamon alueen n. 100 km ranta takaa kansainvälisen oikeuden mukaan 300 meripeninkulmaa aavan meren oikeutta eli n. 145 000 km2 Barensinmeren ja Jäämeren merten antimia ja mannerjalustaoikeuksia mm. tunnettuihin maakaasu- ja ölyesiintymiin.
Muistettakoon, että Norja on velaton maa ko. esiintymien takia. Näin käynee meillekin kun pääsemme hyödyntämään omaisuuttamme ilman Ryssän miehitystä.
Seppo Lehto - armoton miehittäjä-Ryssäntappaja
Palautetta aiheeseen: suomensisu.fi-palstalla kiitos tai e-mailiimme: vapaussoturi@yahoo.com
Kiitämme:
http://books.dreambook.com/finviking88/1488.sign.html

Germans Forever Lehdosta ja Tshetsheniasta:
Seppo Lehto toimii avoimessa yhteistyössä kommunististen rauhanpuolustajien kanssa . Seppo Lehto on usein herjannut armeijaa. Nyt nähdään hänen avoin pyrkimyskensä lähestyä erilaisia kommunistisia rauhanpuolustajatahoja Tsetseenia-teemalla. Seppo Lehdolla ei ole mitään sotilaallisia ansioita
Venäjän toiminta Tsetseeniassa ei ole Euroopan etujen vastaista. Venäjän Tsetseenian politiikkaa vastustavat terroristit ja kommunistit. Lehto lukeutuu kumpaankin ryhmään kuuluvaksi. Lehto on punikkinen jälkikasvua ja nykyisin uusbolsevikki.

Lehto vastaa:
Tsetsenian kansakunta on oikeutetulla asialla puolustaessaan alueellista ja kansallista koskemattomuuttaan miehittäjä-Ryssän mielivallalta.
Taistelunsa on verrattavissa muiden sorrettujen kansakuntien käymiin taisteluihin. Ero vain on siinä, että tsetseenit joutuvat tulemaan toimeen yksin, toisin kuin Irlannin kansa tai palestiinalaiset ( puhumattakaan Suomesta, joka sai edes jatkosodassa Saksan tuen ).
Välikommentti ( huom. ei muuta ) Rujo ja rampa Juutilaisen suvun musta lammas yrittää peitellä yhteistyötään Boris Verikovin ja muiden Suomi-syöjien kanssa: ) Tiedoksi me tiedämme.:)

Germans Forever kommentoi:
Tsetseenejä tukevat talibanit ym. kiihoislamilaist terroristit. Kiihkoislamilainen terroristimi muodostaa uhkan Euroopalle. Seppo Lehto samaistuu enemmin itäisiin islamilaisiin arvoihin kuin eurooppalaisiin kristillisiin arvoihin. Tämä ei ole mikään ihme sillä Seppo Lheto on kaikin puolin itämainen ihminen.

Mikko Lahti lähestyy Lehtoa:
Rakas Seppo, muistahan että Jumala tietää jokaisen sanasi ja jokaisen tekosi. Anna menneiden olla, ystävysty itänaapurin kanssa ja nauti sielun rauhasta. Mekin olemme tuleet isoisä Vasilin muuton jälkeen aina hvyissä väleissä suomalaisten kanssa, mikset sinäkin olisi venäläisten kanssa? Ja älä käytä sanaa "ryssä", se on pirun työtä sinussa ja Herra tietää.
--
// Mikko Lahti
/ saarnaaja_mikko@spray.fi
Herran valkeus

Lehto vastaa:
Miehittäjä-Ryssä jatkaa sotarikoksiaan edelleen Tsetseniassa erittäin verisesti ja paatuneesti
... samoin kuin ylläpitämällä vääryydellä vedettyjä rajoja ( mm. n. 15% alueistamme on edelleen miehitettyinä )
Raamatussa sanotaan: "Älä siirrä väkivalloin ikivanhoja rajapyykkejä".
Miehittäjä-Ryssä on rikkonut saatanallisesti kaikkia Jumalan ja ihmiskunnan yhteisiä lakeja ja ansaitsee kaikin tavoin muissakin kielissä käytetyn ilmaisun Ryssä.
Miksi ihmisoikeus- ja sotarikoksiin syyllistyvä miehittäjä-Ryssä olisi meille "Pyhä Lehmä" eli muuta kuin muillekaan, kun tekonsakin koskettavat meitä moninverroin enempi kuin ruotsalaisia tai tanskalaisia ( vrt. kielensä Ryssland ).
Ryssän sotarikolliset vastuuseen ja suojelijansa lakitupaan:) ... myös ryssäläisen kirkkomme parista.
Ryssän sotarikosten korvaus- ja totuuskomission pj.
Seppo Lehto

Kuopion Kanuunan ehdotus Lehdolle ja Klasulle:
Eiköhän olisi aika ratkaista Sepon ja Klasun riidat lopullisesti?
Voin toimittaa Pyynikille naisen, jonka kanssa saatte veljekset katsoa kumpi on mies ja kumman kulli lerpahtaa kesken. Lopullinen voittaja on se, joka jaksaa useamman kerran. Montakos kertaa uskallat Seppo luvata? Ethän tahdo jättää toosaa rassaamatta kunnolla?

Tampereen saippuatehdas lähestyy valtiollista johtoa:
Voisiko maamme ryssäläinen valtiollinen johto pestä itsensä miehittäjä-Ryssän jutkusaippualla puhtaaksi ryssäläisyydestään?
... ja asettaa maamme ja kansakuntamme edun ruplarahoituksen ja Sveitsin tiliensä edelle?
... niin pääsemme kansakuntana jälleen uimaan Laatokalle, Paanajärvelle ja Jäämerelle.
Tampereen Saippuatehdas
Silvottu tynkä-Suomi

KM-tietotoimisto tiedottaa Venäjän alkuperäiskansoista:
Udmurtian, Komin, Jakutian, Kaukasuksen jne. kansat kärsivät ja joutuvat kärsimään Moskovan keskusvallan mielivallasta ympäristövahingoista alkaen
KM-tietotoimisto

Germans Forever kommentoi:
Lehto samaistuu Udmurtiaan! Lehto samaistuu udmurtiaan kiihkoillessaan heimiveljiensä puolesta. Lehto näyttää taas missä arvomaailmansa seisoo. Tukevasti Udmurtian aroilla ei germaanisessa Euroopassa.

KM-tietotoimisto kommentoi:
Klaus Juutilainen kuvittelee olevansa Monica Lewinski eli huippupalkattu Mossadin agentti vittu levällään, kun Clinton tunkee sikaria sisään; )
Jälleen kerran on nähty Klaus Juutilaisen jutkuajattelun taustat kaikessa perverssiydessään;)
Saksalaisella oluella ei ole mitään tekemistä hänen juutalaisfantasioidensa kanssa. Mitä nyt jos rahattomuuttaan joutuu tuuppaamaan tuontipullon sikarin sijaan ruskeaan ja velttoon läpeensä.
Anuksensahan on kuulemma jo kulahtanut suomalaisten lyhyiden pullojen kanssa. Senpä takia pitää hankkia ulkomaan pitkäkaulaista sisään luukkuharjoituksiinsa ja jotta ei ratkea Tehtaankadun takatuuppariharjoituksissaan Boris Verikovin kanssa. Ahkera partnerinsa lähetystöneuvos Sergei Beljajev joutui jättämään Suomen saatuaan HIV:n hepatiitin Klaus Juutilaiselta tunnetulta Jutkusialta.
Eli onpan Klaus Juutilainen jtkn tehnyt "isänmaansa" eteen edestä ja takaa kun antoi taudin Ryssäsian edustajalle.
KM-tietotoimisto
PS:) Kaikkihan tietävät, että tupakki on myrkkyä kaikissa muodoissaan, ... kuten ryssäläisyyskin

Lehtokin kommentoi:
Klaus Juutilainen = ryssäläinen mustalais-juutalainen. Samaistumiskohteet löytyvät Paviaani-Putinin hovista. Oletko jo rasvannut paskakuilusi paviaanimiehen vierailun varalta?

Esa Torspo lähestyy Lehtoa:
Oletko sinä Seppo käynyt edes armeijaa ja jos olet, mikä on sotilasarvosi? Et kai vain ole esikuvasi tavoin korpraali, joka suuruudenhulluudessaan on taantunut lapsen asteelle? Oletko koskaan ajatellut sitä, että suurin osa ihmisistä on älykkäämpiä kuin sinä? Kuinka tuollaisen pellen kelkkaan kukaan täysijärkinen lähtisi? Sinun tapauksessasi ei voi kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu.
Luulen kuitenkin, että sinulla on ns. hullun paperit, ei tuollainen idiootti ole armeijaan kelvannut. Yhtä vakuuttavaa kuin samaan roskasakkiin kuuluvien Pekka Siitoimen, äärikommunistien, yms. uhittelu aseellisesta vallankumouksesta. Niin, pidän teikäläisiä todellakin yhtä turhina kuin äärikommunisteja, sama paska eri paketissa.
Oletko muuten koskaan käynyt luovutetulla alueella, kun ilmoitat olevasi "SS Laatokan Lehto"? Kannattaisi käydä, tietäisin siellä yhden sinulle sopivan homobaarin, jossa harrastetaan myös pedofiliaa, etkös sinä ole sellaisesta kiinnostunut? Muista ottaa pamppusi matkaan!
Vastaa minulle Seppo, jos osaat kirjoittaa, mitä sitäkin epäilen!

KM-tietotoimisto vastaa:
"Esa Torspo" <corolla_dx@hotmail.com > voi olla luovuttanut järkensä ja omaisuutensa ryssäläisyydelle, mutta ei Seppo Lehto ja hänen aateveljensä ja sisarensa
Suomessa ei ole ollut itsenäisen Suomen armeijaa kevään 1944 jälkeen. Meillä on vain silvotun tynkä-Suomen kasarmiperinne ja ryssäläisen sotakoneiston jäminä puolijouppoja kapiaisia, joten sellaisen ns. varusmiespalvelun suorittaminen ollee osoittanut liki kaikilta suunnatonta naiviutta. Näin uskomme Seppo Lehdollekin aikanaan käyneen.
Edellämainitun valossa sotilasarvolla ei ole muuta näyttöä kuin kuka parhaiten on osannut nuolla kananpaskaa olkapäillään kävelleitä pullahiiriä, joidenka mielestä koulutukseen kuuluu näyttää sotien jälkeistä neuvostoprobagandaa hyökkäävistä neuvostojoukoista "uraata"-huutaen. Joukossa oli ja ollee tänäkin päivänä tosi isänmaan ystäviä, mutta valitettavan harvassa.
Varusmieskoulutuksessa on ajattelu liki kokonaan kielletty, jollet sitä ryssäläistä sinihomejuustoa korvissasi kasvattanut ryssäläinen nokkahiiri ole vielä huomannut. Vain perseennuolenta ja massaan sulautuminen on yksilön kohtalo. Järjen kanssa ko. palvelusajassa ei ole mitään tekemistä. .. se välittyy kullekin ikäluokalle "kuittauksia" heittelevistä varusmiesjohtajista alkaen.
Kyseenalaistaa sopii sekin, onko ko. koulutus isänmaan edun vastaista, sillä varusmieskoulutuksessa opetetaan miehittäjän termein valtakuntamme maa- ja aluevesirajat, sekä miehityssopiksen 1947 noudattamista. Näinhän ei yksikään todellinen kansakunta tee?
Todellinen isänmaan ystävä ei ole luovuttanut, kuten sinä. Alueitamme ei ole myöskään "luovutettu", kuten sinä väität. Kansainvälisen lain eri tulkintoja ja rinnakkaistapauksiin verraten voinemme puhua miehitetyistä alueista, jotka sinetöitiin pyssy niskassa-sopimuksella 1947 Pariisissa.
Kts. suomenkielen syväymmärtäminen: Luovutus on lahjanomainen anto. Sitähän ei Suomelta ryöstettyjen alueiden riisto kansakunnaltamme ole?
Km-tietotoimisto
Seppo Lehdon ja AKS:n perinteitä kunnioittaen
PS:) TERVETULOA PAVIAANI-PUTIN VASTAISEEN MIELENOSOITUKSEEN 3.9.2001 PRESIDENTINLINNAN ETEEN
MUISTA OTTAA MUUTAMA MOLOTOVIN COCKTAIL MUKAAN, KIITOS

KM-tietotoimisto kritisoi edelleen Esa Torspoa:
Maan- ja kansanpetturi roturutsaaja somalipilluun tunkeutuva "Esa Torspo" corolla_dx@hotmail.com
Olette mitätön ryssäläinen elätti, joka joutaisi ojan täytteeksi. Jos luulette jotakin ymmärtävänne, niin ainakin se ettette ymmärrä edes lukemaanne, saati kansakuntamme historiaa, vapaussoturien sanomaa, oikeuksia, velvollisuuksia, isänmaata, jne. Ko. termit ovat Teille vain keino vääristellä asioita ryssäläiseen disinfotapaan.
Kosketteluviittauksenne viittaavat useamman vuoden takaiseen TV-kontaktihahmoon ja svedujen hinurihommiin, joten lienette kasvanut viime vuodet tynnyrissä svedujen tulpattavana?
KM-tietotoimisto

Moussa Khoumeri kritisoi Yleisradion toimittajia:
Yleisradion ryssäläiset luteet ( lue = saastaiset toimittajat) olisi kuulunut heittää ulos Ylestä, kuten Saksojen yhdistyessä komut heitettiin ulos viroistaan
palaute:)
Tamperelainen mutakeppi ( en ole ryssäläinen )
zouhirdz2001@yahoo.com

KM-tietotoimisto tiedustelee:
Onko tiedossa ryssäläisiin kohdistuvia salamurhahankkeita?
Esim. 2-3.9.2001 Paviaani-Putinin julkinen murha itsemurhaiskuna tai kauko-ohjattavan lennäkin tmv:n ira-tyyppisen räjähteen avulla?
... voisi tehdä gutaa myös, jonkin maamme julkiryssäläisen liiskaaminen ko. asian tiimoilta.
.... tulisi asiallemme julkisuutta ja ryssäläiset tahot saisivat alkaa pelkäämään myös oman nahkansa puolesta ( Tarja Halonen, erkki.tuomioja@eduskunta.fi , paavo.lipponen@eduskunta.fi , jne.)
KM-tietotoimisto

Lehto kommentoi:
Tyrannian palkka pitäisi olla aina nikkelimuodossa, eikö totta? ... myös paviaani-Putinille esikuntineen?
Olemmehan lähestyneet tätä asiaa aiemminkin:)
Joten ei muuta kuin kaikille salamurhaajille tai julki sellaisille kansakunnallinen siunauksemme:)
Suomen ryssäntappajat r.y.

Germans Forever Lehdon alkeellisesta mausta:
Lehdon alkeellinen maku ei ymmärrä sikarinpolton hienoutta. Lehto ei ymmärrä mitään hinojen ihmisten nautinnoista. Sikarit ja tumma saksalainen tuontiolut ovat sivistymättömälle Lehdolle vain "mietoja huumeita".
Moukka mikä moukka!

Esa Taberman antaa Klasulle vinkin:
Koska elämäsi on ollut kurjaa niin annan linkin ja sähköpostiosoitteen,jotka palauttavat itseluottamuksesi ja siten myös mielenterveytesi!
Ole hyvä: www.christianasclinic.com ja cc@christiansclinic.com . Tutustu sivustoihin kaivele kukkaroasi ja apu on taattu! Ei tarvitse kiittää!

Lehto uhkaa Gubernia Pressiä ja Putinia:
Death to "Gubernia Press" gubernia@onego.ru
You are only the russian bastards and filthy russian ape nation
The russiankillers in Finnland
PS:) Baboon-Putin might be dead in his visiting into Finland 2-3.9.2001

Riitta Luukkanen lähestyy Lehtoa:
TOIVOMME TODELLAKIN ETTÄ LAKKAATTE TUKKIMASTA SÄHKÖPOSTIAMME VIESTEILLÄNNE! EMME HALUA TÄMÄNKALTAISTA POSTIA, TOIVOTTAVASTI NÄMÄ OLIVAT VIIMEISET!
VÄHEMMÄN YSTÄVÄLLISESTI
KAAKKOISSEUTU
Riitta Luukkanen

KM-tietotoimisto vastaa:
KAAKKOISSEUTU Riitta Luukkanen = Saatanan ryssäläinen huora, lopeta spammisi välittömästi
Lähde tienaamaan ryssämestarillesi rajan taakse ja lopeta ryssäläisten tautiesi levittäminen
Kun miehitetyt alueet on palautettu niin teemme kaltaisistasi ryssäläisistä ravunsyöttejä Laatokalle.
KM-tietotoimisto

Richard Bondira lähestyy Lehtoa:
You Finnish russophobes need to stop sending me private hate emails and posting hate posts on this site, or I will have the Russian authorities make a formal complaint against you with the University of Tampere in Finland !!

KM-tietotoimisto vastaa:
Richard Bondira ihrf@abcs.com is a russian parasite, too; )
... who shuts his eyes from Tsetsenian nation`s destiny in horror by murderer baboon-Putin ( = new Stalin ).
KM-tietotoimisto

Arto Lähdesniemi vasemmistonuorista lähettää seminaarikutsun:
Hämeen vasemmistonuoret järjestää yhteistyökumppaneineen : NORMIN REUNALLA -seksuaalipoliittisen seminaarin.
Seminaarissa käsitellään kaupallista seksiä; prostituutiota ja pornoa sekä normisuhdetta; seksuaalisia luokitteluita, suomalaisten seksielämää ja median ylläpitämää kuvaa sukupuolisuhteesta. Teemoja käsitellään alustuksin, paneelein, yleisökeskusteluin, ryhmätöin, kirjallisin dokumentein.
Seminaari alkaa lauantaina 8.9. klo 10 Tampereen YO-talolla (Kauppakatu 10) ja päättyy samaisessa paikassa sunnuntaina iltapäivällä.
Seminaari on tarkoitettu kaikille aiheista kiinnostuneille ja toivotammekin kaikki lämpimästi tervetulleiksi seksisemmaamme.
Lisätietoja: Anna Kontula GSM: 050 342 9928 / sp. anna.kontula@uta.fi

KM-tietotoimisto esittää Suur-Suomalaisen kannan:
Km-tiedote
Käytännön toimet ajavat seksipaneeleiden ohitse:)
Kansakunta tarvitsee rajua yhdyntää saavuttaakseen kansakunnallisen suuruutensa. Spermaa ei pidä haaskata vain ruikkimiseen vatsanahalle, vaan lisääntymiseen terveen sinisilmäisen ( pitkin hampain muunkin silmävärin omaavien kanssa ) suomalaisen naisen kanssa.
Kaikki isänmaan ystävät ovat myös seksin suurkuluttajia. Kuten rajan takaa näemme, niin Ryssäsian ryssähuorat tekevät abortteja senkuin kerkiävät ja tekevät itsensä mahoiksi. Siitä kiitos ja heidän tyhmyydestään siinä asiassa:)
Lisäinfona: anna.kontula@uta.fi:lle ( vaikka tiedämmekin sinut hyväuskoiseksi stalinismin kansanmurhan palvojaksi, niin = seksi toki aina kiinnostaa, niin edestä kuin takaa; ) ... toki sinuakin kaikissa sijamuodoissaan? HS:n viime haastattelussasi olit kuin äitimaa huulet sopivasti supussa ja kutsuen uutta kansakunnallista oria. Haastattelussa Anna Kontulalta jäi kertomatta onko hän yksinhuoltaja ja siis vapaa uuden oriin katseille.
Eihän sitä riitta.uosukainen@eduskunta.fi ole peitellyt, vaan laittoi ( ainakin ) Topin hyötykäyttöön. Itsessään Riitta Uosukainen on maamme suurimpia ryssäläisiä perseennuolija farisealaisidiootteja.
Km-tietotoimisto

Susanna Petke kommentoi:
Olet yksinkertaisesti tyhmä ihminen!

Lehto vastaa:
Parane ryssäläisyydestäsi eli tyhmyydestäsi: Ryssäläiselle lesboudellesi on tultava loppu

Lehto raportoi Klasun vaiheista:
Kullin tarkoitus
vanhapoika Klaus Juutilainen kiitteli Pietaria taivaan portilla?
"Kiitti kikkelistä oli kiva pissiä?"

Lehto ihmettelee Klasun hiljaisuutta:
Juutilainen viety taas hoitoon Pitkäännimeen?
Jutkusian spammien loppuminen lienee merkki tehostetun hoidon aloittamisesta Pitkässänimen suljetulla. Toivottavasti eivät tällä kertaa päästä epattoa avohoitoon (=vapaaksi kiusaamaan lapsia ja eläimiä). Mitä elukkaa lie tälläkin kertaa nylkyttänyt ja pidätetyksi joutunut.
Pitkäniemi lienee se Juutilaisen "matkojen" reaalinen kohde vrt. matkat kuuhun, antarktikselle jne.

KM-tietotoimisto antaa tulikomennon:
Tuli vapaa = Tappakaa apinatsaari Vladimir Putin
Suomen vastuu lepää verisenä paviaani-Putin maahamme päästämisessä muuten kuin raskaissa kahleissa;(
Emme kai kiellä ketään ... ampumasta ko. apinatsaaria ja tunnettua sotarikollista?
Tuhatkunnan jäsenistön esivanhemmilla roikkunee vielä hyviä suojeluskuntakivääreitä seinillä ja patruunoita saa kavereilta?
Kai sitä nyt viikonlopunjäljiltä krapulainenkin ko. paviaaniin osuu?
Suomalaiset tämä on käsky toimia;) puolesta isänmaan ja sorretun Tsetsenian kansakunnnan
KM-tietotoimisto

Nimimerkki Traveler kertoo Dome-taloista:
Dome-talot ovat saaneet nimensä ja teknisen ideansa muinaisten goottien ympäri Eurooppaa rakentamista katedtraaleista, joissa vastaava tekniikkaa on käytetty jo tuhansia vuosia. Nykyinen Dome-tekniikka on kuitenkin huippu-insinöörien suunnittelemaa ja täysin nykyaikaista ja siksi hyvä valinta vaikkapa kerrostalojen tekemiseen. Germaaninen keskustelupalsta on auki. Dome-talojen Suomen edustaja Klaus von Grewendorp on valittu Architecture Scandia-lehden viime kuun (12/01) numerossa vuoden mieheksi ja Dome talot vuosikymmenen arkkitehtuuriseksi innovaatioksi.
**Dome talot ei ole mitään uutta auringon alla,malli on iglusta suoraan,sekä tuollaisia kupolikatedraaleja on esim Pantheon Roomassa,Notre-Damen keskikupoli ja moni muu..

Julius Tankki esittää eriävän mielipiteen:
Traveler johtaa kansalaisia harhaan väitteissään mongoli iglujen olevan germaanisten goottien rakentamien goottikadettraanien teknisiä esikuvia. Kyllä on päivän selvää että huipputekniikka on germaanien kehittämää ja siksi tänäänkin Dome-talojen huipputekniikka on germaanien yksinoikeus eikä mongoli ugrit saa katsoakkaan Dome-taloa päin, koska Dome-talon omistajalla mitä todennäkisimmin on prinsessa Stéphaniè kotonaan aistillisessa asussa.

Elena Kournikova lähestyy Lehtoa:
Listen, my dear Finnish correspendent!
What the hell do you want to get wriring this crap?
Why don't you get enough bravery to address the Putin directly? He has his own Internet site - why don't you write there? I can get you the address if you're not familiar enough with the search engines...
Oh, you're right - THAT might be dangerous... I think there's a a fear of the all-mighty KGB in your blood that stops you? Why do you address normal people, workers, having their own problems - why don't you address your own government wich allowed this situation to happen?
Why don't you address someone who is responsible for this, not those who are about thier 30ies and hardly know what you're talking about? Man, either you have no enough courage to talk to someone who IS responsible and CAN answer you or you are just shitting the Net for you've got nothing else to do/
Proshchai, bravehearted jackal... Cowards usually shout this loud - Russians say that if the dog barkles too much it means it can't bite you...
PS. I think I shall copy your messages to the right people - especially the one with threatening Putin :0) That might be funny :0)

KM-tietotoimisto vastaa:
Finnish nation showed their skills in 1939-40 and 1941-1944;) against Sovjet-Russia
We are pleased, when you call us a "dear" as a dear enemy ( that`s a fact as long as Russia occupies Finland`s territories about 15% )
Don`t you know that you have also a right to know what are consequenses to your nation, when you allow that ape leadet to controll you?
Every russian woman & man has a responsability of Putin`s crimes including the russian children.
Logics is clear = So as you do to Tsetsenian nation, that will happen to you, including you dear Elena Kourikova. By the way: How hairy you are? .. I`ve seen in our swimming places some russian women and they were quite hairy, almost alike baboon apes.
Kriik, kriik, so do you belong whole russian parasites rather into Africa?
KM-news agency

Elena Kournikova vastaa:
Oh, don't worry about my hair - they're all mine, if any.....
Listen, actually, there are not many fans of Putin in Russia, and I personally didn't vote for him, but listening to the things you say, I have no choice but to support him, because i start to think very bad about Suominen people. And if they're all like you, i don't think that anyone would enjoy being given up to you even those 15% of territory.
Bye, and try to spend your life in more pleasant thoughts - you're burning your soul and life in hate...

KM-tietotoimisto vastaa:
Elena Kournikova kournikova@mail.ru proved to be in any case alike baboon-Putin;(
You didn`t worry about Tsetsenian nation`s holocaust or Sovjet nations sins at all.
So no choice russian bastards than kill them all including rats like you Elena.
To Elena ( don`t be a russian rat; ) "Bye, and try to spend your life in more pleasant thoughts" - you're burning your soul and life in licking baboon-dog alike Putin, too.
Km-information news agency

Lehto lähestyy Klasua Norjan kuninkaallisten häiden tiimoilta:
Klaus Juutilainen vatkasi kiihkeästi olematonta elimentynkäänsä katsellessaan Turskamaan parasiitti-kokoontumista viime lauantaina Pitkänniemen sairaalan TV-huoneen televisiosta.
Euroopan huoraprinsessat, homoprinssit ja muut kunkaalliset parasiitit kokoontuivat Turskamaahan juhlimaan prinssinnakin ja narkkarihuoran persereikäpanoja. Suomen lesbo-halonen ja Islaninin komupressa sopivat hyvin parasiittijoukkoon. Puuttui vain, että paikalla olisi ollut Euroopan ykkösparasiitti- apinatsaari Putin, jolla on otsaa syyskussa astua haisevan ryssänkyrpänsä kanssa Suomen maaperälle panemaan perseeseen paikallisia ihailijoitaan Paavo.Lipponen@eduskunta.fi :stä alkaen.
Muuten Klasu Jutkusika satutko tietämään että narkkari-huora iski prinssinsä tarjoilemalla pervolle anaalisia iloja, joista tämä rappeutunut puolihomo oitis innostui. Ihailemasi parasiitin ovat kaltaisiasi ruskeanreiän ritareita ja muita anaaliaatelisia.

Reino Paasilinna lähestyy Lehtoa:
Saatanan Lehto äpärä laitan suojelupoliisin tukkimaan läpesi. Häiritsit aikanaan minua ja veljeäni Ernoa Suur-Suomi jutuillasi ja nyt tukit postini ja Suomen hyvät Venäjäsuhteet e-maileillasi Moskovaan ja muualle.
Minun Kremlin ja rauhanpuolustajasuhteeni ovat suivaantuneet aks-läiseen uhoosi, joka hakee vertaansa edes 1930-luvun fasistien ja Lapuan Liikkeen jäsenten teksteistä. Me ja edustamme tahot saimme silloin teidät ja kaltaisenne ojennukseen. - Niin saamme nytkin. Usko se ja luota Reinon sanaan.

KM-tietotoimisto vastaa:
Kiitos Reino Paasilinnalle ryssäläisestä uhostaan; )
Olet liian pieni ja mitätön demaripieru kaikessa ryssäläisyydessäsi suursuomalaisille ajattelijoille ja tekijöille. Isäsi oli tosin hyvä mies, mutta poikansa ovat täysiä ryssäläisiä kusipäitä.
Tiedä sitten onko spermastasi tullut sen parempaa kuin lähettäjänsä?
Muistamme sensurointiyrityksesi Ylen pääjohtajana Baltian maiden vapautumisen aikaan ja toimittaja Väisäsen raporttien mitätöintiyritykset ( nyt jo kuollut ).
Joka tapauksessa Reino Paasilinna muutosten tuulten myötä sinutkin laitetaan seinää vasten ilman sidettä. Saat nauttia ryssäläisyytesi hedelmästä viimeistä nikkelipatruunaa myöden.( K........oko lippaallinen ).
KM-tietotoimisto

KM-tietotoimisto jatkaa Norjan kuninkaallisista:
Norjan turskanhaju paranee kun narkomaanihorot hallitsevat umpiluu norskien kanssa; )
Kuningas Olavi totesi 1990-luvun alussa, että Norja koostuu vain norjalaisista ja saamelaisista.
Kuten tiedämme hän unohti tarkoituksellisesti suomalaiset joita on enemmän kuin tuplaten verrattuna saamelaisiin. Paikannimistöstä alkaen Norja on vanhaa suomalaisasutuksen aluetta.
Mutta mitäpä noista vanhojen tai uusien narkkari-"kuninkaallisten" lausumista.
KM-tietotoimisto

"Klasun" tunnustus:
Mine Kulaus Juutilainen spermahuuli tunnustan olevani erään sukutarinan väärennöksen tulos; )
Vähemmän tunnettu, mutta nyt julkinen Rikoslistani:)
1) Siskoni vitun nuolu salaa, kun nukkui pienenä
2) Äitini vitun nuolu julkisesti kun isäkseni luulema veti poskeen
3) Julkirunkkaus ikkunasta ruotsinkielisen koulun suuntaan
4) sotilaspassini väärentäminen ja sen esittäminen netin kautta väärennetyssä everstin muodossaaan
5) SS-Waffen järjestöjen nimissä tappo- ja pommiuhkausten lähettely mm. Tampere TV:hen 1990-luvulla
6) Kokoomuksen kahvikassan näpistys ( enkä palauttanut rahoja vaan ostin Jalluja ko. summalla ) Maria Tiura todistaa
7) Isänmaallisten tahojen mustamaalaus kotisivuillani ryssäläisten FSB-tahojen toimiessa suojelijoinani maamme oikeusjärjetelmässä
8) Pelastakaa Lapsen kampanjan nimissä pedofiilaaminen kun vanhemmat eivät ole kotona eri puolilla silvottua tynkä-Suomeamme
9) .... kyllä Te tiedätte, ettei tälläinen rampa muuta osaa kuin valehdella, mustamaalata ja laskea luikuria toisista, .... sirkushevosen vaahto suupielistä roiskuen
10) ... ps; ( en uskaltanut vielä kertoa kaikkea tekemääni pahaa, jatkoa seuraa; )
Klaus Von Juutilainen
Aito Sirkushevonen von Spermatolkki
klaus@karjala.net
vaino2@saunalahti.fi

Herra Jumala antaa lopullisen tuomionsa Klasulle:
Tiedoksi, että kaikkivaltias herranne on päättänyt tuoda julki viimeisen tuomionsa Jutkusika Juutilaiselle ja hänen sivupersoonilleen!
Kalaus, sivupersoonasi saavat nyt viimeisen tuomion. Samalla syytettyjen asuinsijan omistajana myös sinä joudut tuomiolle. On nimittäin niin, että impotentista Jutkusiasta ja hänen mustasta torsostaan (ikävä muisto somali-huora isoäidiltään) ei ole mitään apua täällä paratiisissa. Seppo Lehdon kuitenkin kutsumme riemumielin paratiisiin kun maallinen siemennys on saatettu päätökseen!
Jutkusika Juutilainen sivupersoonineen luulee luomakuntaani jonkinlaiseksi porttolaksi, jossa voi yrittää nylkyttää mitä tahansa milloin tahansa, jos sivupersoonat tai kuussa asuva miniatyyri-Hitler ei sitä kiellä. Tämä syntinen ja pakanallinen uskomus tuomitaan tässä ankarasti. Toimeenpanen tulevan rangaistuksen henkilökohtaisesti!
1) Jutkusian barbara (jolta hän ei ole koskaan onnistunut saamaan edes väkisin) tullaan tempaamaan yläkertaan
2) Jutkusika tulee näkemään kymmenen kertaa yössä painajaisen, jossa Seppo Lehto leikkaa irti ja syöttää oraville hänen ruman torsonsa
3) Seppo Lehto saa vapauden toimeenpanna tämän myös todellisuudessa, jolloin tästä vielä kiistanalaisesta persoonasta tulee juhlittu kansakunnan pelastaja
4) Jutkusika tulee kuolemaan kurkkuun, joka on ilmeisesti yritetty nauttia kokonaisena väärää reikää hyväksikäyttämällä
5) Jutkusian somaliassa virallistettu salainen ja pitkäaikainen homoliitto paviaani-Putinin kanssa tulee traagisesti päättymään. Kun mainittu paviaanikaan ei suostunut koskaan hänelle antamaan, Jutkusika elää myös loppuelämänsä aivan murtuneena ja mielipuolena, eikä tuke ymmärtämään koskaan lääkkeiden merkitystä
6) Loppujen lopuksi pääsette varsin helpolla, jos lupaatte käyttäytyä kiltisti ja käyt sivupersooniesi kanssa polvistumassa Helsingin Synagogan eteen joka perjantai-iltana klo 18.00-21.00 välisenä aikana, huudatte "halleluja" kymmenen sekunnin välein seuraavat kolmekymmentäkaksi vuotta ja seitsemän kuukautta. Tämän jälkeen sivupersoonasi ja niiden asuinsijan omistaja temmataan kuuhun, jossa aivoistasi otetaan lukuisia klooneja ja niitä käytetään rakennusaineena uudentyyppisissä Dome-aluksissa, joiden ainoa päämäärä on evakuoida pelkuri-germaanit somalien uhalta suoraan andromedalle. Ainoa sallittava vaatetus mainitussa toimepiteessä on barbarasi päässä käyttämäsi kipa, jonka tulee olla toimenpiteen aikana peräreiän tukkeena pahanhajuisten ympäristösaasteiden välttämiseksi.

Lehto kommentoi:
Klaus Juutilaisella on mahdollisuus poistua ikkunahypyllä suoraan Hornaan; )
... naidakseen siellä pikkupirujen kanssa hiillostettuja Barbaroita.

Gideon Bolotowsky kannattaa:
Juutalaisseurakunta tarjoaa pullakahvit Klaus Jutkusian onnistuneen hypyn kunniaksi; )
Helsingin Juutalaisseurakunta
Helsinki
Silvotut siionistit & onanistit
Malminkadulta
Silvottu tynkä-Suomi

Susanna Petke kommentoi:
Juttusi edustavat entistä huonompaa makua. Vaikka en lukeudukaan nk. uskovaisiin pidän jumalana esiintymistäsi äärimmäisen mauttomana.

KM-tietotoimisto vastaa:
Väärin - Herra Jumala on valinnut meidät uudeksi valituksi kansaksi - me saamme vittuilla niin paljon kuin viitsimme
Km-tietotoimisto

Lehto kritisoi ryssäläisiä:
Arvoitus: "Isä maassa mätänee, pojat vierellä kasvaa, mikä se on?"
Oikea vastaus: Urho Kekkonen ja seuraajansa.
Maansamyyjä ja emäryssännuolija U. Kekkonen on saanut arvoisiansa seuraajia erityyppisistä Paavo Väyrynen, pertti.paasio@turku.fi , paavo.lipponen@eduskunta.fi sekä presidentti@vn.tpk.fi ymv:sta tahoista. Paviaani-Putinin vierailun alla ko. on ryssäläistynyt paskaporukka odottaa kieli pitkällä pääsevänsä puhdistamaan ryssän apainatsaarin paskakuilua inhottavasta ja haisevasta ryssänpaskasta.
Lisäksi ällötykset aikovat ottaa kansanmurhaajakoiralta poskeen ja antaa tämän työnnellä irstasta eltaantunutta ryssänelintään suoliinsa. Ei ole rajaa ryssäläisyydessä.
Ko. epatot noudattavat vain Hrutsevin sauna- ja persereikäkaveri U. Kekkosen linjaa johdonmukaisesti kaikessa ryssäläisyydessään.
Oma lukunsa ryssänuolussa ovat tietysti Klaus Juutilaisen kaltaiset mielisairaalatapaukset

Susanna Petke kommentoi:
Etkö voisi julistaa sanomaasi edes pikkuisen vähemmän mauttomasti? Jätä edes kuolleet rauhaan.

Lehto vastaa:
Negrofiiliryssät häpäisevät pelkällä olemassaolollaan sekä kuolleet että elävät.
Ei tarvitse mennä kuin katsomaan miehitetyillä aluilla sijaitsevia hautausmaita, joista ryssäläiset koirat ovat käyttääneet WC:n korvikkeina.
Sodan käyneet miehet ovat kertoneet, kuinka Ryssät jyystivät rintamalla hevosenraatoja. Eivät kunnioita edes kuolleita eläimiä, elävistä puhumattakaan.
Tunnetusti Emäryssä ja apinatsaari Vladimir Putin - Paviaani-Putin- on myös negrofiili ja nussii kuolleita perseeseen.
Ryssät eivät jätä rauhaan eläviä eivätkä kuolleita. Onko siis näillä syöpäisillä olemassaolon oikeus?
Ryssäläisten liiskaajat
P.S. Sinunkin ryssäläinen haiseva lesbotuherosi otetaan vielä kansakunnalliseen käyttöön synnytysmielessä. Valmistaudu siemennnykseen.

Susanna Petke ihmettelee:
Olen kysynyt tätä aikaisemminkin saamatta vastausta.Miten aiotte minut "simentää?". Vapaaehtoisesti en synnytysautomaatiksenne suostu. Aiotteko ehkä raiskata minut? Eikö sen pitänyt olla "ryssä" joka raiskaa?
Teillä natseilla tuo logiikka ei ole niitä vahvimpia puolia.
Ihmettelee
SP

KM-tietotoimisto vastaa:
Susanna - Et sinä luonnollesi mitään voi kun oikea mällinheittäjä tullee kohdallesi;)
On vastattu; ) ... jo aiemminkin Susannalle
Sinun hunajainen lesbopillusi herää horroksestaan, kun tosimies tulee kohdalle. Sinä suorastaan riistät miehen sisääsi ja vatkaat, sekä imutat, kunnes on mällit sisässä.
Eli ei sinua tarvitse raiskata kenenkään = Saat kiittää ettei tosimies nosta syytettä palliensa tyhjiinimuttamisesta.
KM-tietotoimisto

Lehto kiittää itseään:
Kiitos viestistäsi - tosiasioita virkat miehittäjän rikoksista;(
OHESSA LINKKI MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN SOTARIKOKSIA KÄSITTELEVÄLLE SIVUSTOLLE, SEKÄ PAVIAANI-PUNIA KRITISOIVAA DOKUMENTOINTIA
http://www.geocities.com/vapaussoturi/mypage.html?999073970443

Lehdon lisäys Klasulle:
Paviaani-Putinin vierailun 2-3.9.2001 alla huomioitavaa
Negrofiiliryssät häpäisevät pelkällä olemassaolollaan sekä kuolleet, että elävät KUTEN SINÄKIN KLAUS JUTKUSIKA
Suurin puutteesi ei ole rampa käsi, vaan rampa ja ryssäläinen mielesi, joka kaipaa ja uikuttaa Tehtaankadun suojelevaa lämmintä anusta tai moloa sveduaukkoosi.
Km-tietotoimisto

Lehto antaa vinkin Mäntyniemen kokeille:
Vinkkejä Mäntyniemen kokeille:
Paviaani-Putinin Suomen vierailun aikana ko. elukan nauttimaan ruokaan voisi lisätä valkoista kärpässientä tmv:aa ainesosaa varmistamaan ko. apinamiehen eliminointi.
Muistakaa, että Apinatsaari V. Putinin olemattomistoon siirtäminen on jokaisen suomalaisen kansalaisvelvollisuus.

Minna Vartiainen lähestyy Lehtoa:
Kyllä mä tiedän kuka sä olet. Jätä minut rauhaan, olet lapsellinen enkä aio enään vastata tai lukea viestejäsi.
T.Minna
Mun afrikkalaiset ystävät näki sut kerran yhessä kapakassa ja ne sano että tota olis kiva panna porukalla perseeseen. Joiduin vähän rauhoitteleen niitä ja sanoin että täällä on eri lait kun Kamerunissa, sillä täällä voi joutua moisesta poseen...vai tykkäisitkö jos 3 neekeriä panis sua joka reikään kauan ja hartaasti??
T: Black Power!

Heikki Hakala Etelä-Suomen Sanomista lähestyy Lehtoa:
Pyydän poistamaan osoitteeni ostituslistaltanne.
Heikki Hakala

KM-uutistoimisto vastaa:
Julkaiseeko Etelä-Suomen Sanomat kansakunnallisen vetoomuksemme miehittäjä-Ryssän sotarikollisten kurkuttamiseksi?
Kiitos etukäteen?
KM-uutistoimiso kansakuntamme asialla
PS:) Olettehan Tekin?

Lehdon vetoomus tiedotusvälineille:
ME VAADIMME HUOMIOIMAAN, ETTÄ TARJA HALOSEN JA PAVIAANI-PUTININ TAPAAMINEN TÄYTTÄÄ ROTURAISKAUKSEN SYYTEKOHDAT; (
... MIKÄLI YHDESSÄOLONSA SALLITAAN ILMAN SÄHKÖPAMPUILLA VARUSTETTUJA VARTIOITA.
PAVIAANI ON INNOKAS RUUMIIDENKIN MOLOTTAJA, SAATI SITTEN ELÄVIEN RYSSÄLÄISTEN.
MUISTA VAROA TARJA. LAITA ESIM. TAMPPOONI KUMPAANKIN LÄPEEN JA PESSAARI SUUHUN.
KIITOS KANSAKUNTAMME PUOLESTA
ROTURAISKAAJA ( ANTISELLAINEN )
Odottelemme Suomen tiedotusvälineiden huomioivan millainen ryssän saastainen ja täinen paviaani tänne ollaan kutsuttu oikein juhlaliputuksin; (
Olemme kiitollisia jos Etelä-Suomen Sanomat tuomitsevat paviaani-Putinin sota- ja ihmisoikeusrikokset Tsetsenian kansakuntaa vastaan:

Lehto vetoaa presidentinkansliaan:
Toivomme presidentinkanslian huolehtivan siitä ettei vierailun päätteeksi paviaani-Putinin sperma, visva, eivätkä muutkaan eritteen valu presidenttimme lävistä;(

Germans Forever ja Euroopan germaanisen tiedustelupalvelun raportti:
Meille on kertynyt kymmeniä sivuja mappiin germaanisen tiedustelupalvelun kautta; mm. tiedämme, että Seppo Lehto aseistaa Suomen Sisua ja hän on toimittanut kiinalaisperäisiä aseita asiakkailleen. Tiedustelumme toimii sekä germaanisen tiedustelupalvelun ainutlaatuisella tehokkuudella että perusteellisuudella; tiedämme mm. räjähteiden valmistajat ja valmistuspaikat ... Emme laita julkisuuteen tekstejä tietenkään. Nykyisissä raporteissa on tullut kuitenkin esiin Klaus von Grewendorpin eliminoiminen ja sen takia julkaisemme seuraavan raportin todisteena siitä, että murhaa suunnittelevat tahot ovat meidän täyden seurannan alaisena. Murhan suunnittelu on jo rangaistava teko lainsäädäntömme mukaan. Otamme murhan suunnittelun erittäin vakavasti, koska sellaisia suunnitelmia on raporteissa tullut esiin. Valitamme ja pahoittelemme hyvin paljon raportin antisemitista luonnetta, mutta emme lähde sitä sensuroimaan koko asian täyden autenttisuuden vuoksi.
Tiedustelupalvelu Raportti N.ro 17 / 24.8.2001
Euroopan Germaaninen tiedustelupalvelu on saanut uutta tietoa ugrien terrorijärjestöstä ja siihen kytkeytyneistä henkilöistä. Inna Rogatchi on toimittaja ja Venäjältä maahamme muuttanut juutalainen. Hänen puhelinnumeronsa on 02 231 7905 ja osoitteensa Humalistonkatu 5 D 20100 Turku. Hän on toimittajataustansa vuoksi Hautalan hyvä ystävä. Heillä ei kaiketi ole sukupuolisuhdetta jo ikäeronkin vuoksi, mutta hän on yksi Hautalan poliittisista neuvonantajista ja he ovat hyvin läheisissä väleissä keskenään.
On paljon mahdollista, mutta ei varmaa, että Rogatchi on Mossadin asiamies, sillä hän vierailee useita kertoja vuodessa Israelissa ja hänellä on runsaasti rahaa käytettävissään. (Paljon enemmän kuin hänellä on toimittajatyönsä perusteella.)
Kyseinen nainen pääsi mukamas toimittajana Hautalan suosituksesta kuvaamaan Turun maanalaista tunneliverkostoa. Luvan myöntänyt toimiupseeri, alkoholismistaan tunnettu sotilasmestari Hellgren juhli Hautalan kanssa pari päivää Hotelli Marinassa Rogatchin piikkiin.
On mahdollista, että valokuvat päätyivät näin Israeliin, mutta se on varma,että Hautala päätyi Sotilasmestarin kanssa putkaan kun heidät löydettiin tolkuttomassa tilassa ja puolitajuissaan Hotellin naistenvessasta!
Lustimäen ja Hautalan on kuultu ravintola Haarikassa keskustelevan siitä, että Nina ja Siru lähetettäisiin iskemään ja viettelemään joku hankalana pidetty Tamperelainen. Varsinkin Lustimäki oli kehunut entisen ystävättärensä Ninan suloja ja sanoi,että jopa kuollut kirppukin heräisi henkiin naisten käsittelyssä. Hautala oli ollut ensin epäilevämpi, mutta Lustimäen rittaat puheet olivat saaneet hänet kannattamaan ajatusta. Kenestä oli kysymys, siitä ei ole aavistustakaan.
Väinö Kuisman väitetään jopa saaneen HIV:n pietarilaisesta prostutioidusta, mutta mitään todisteita väitteelle ei ole. Juttu perustuu norjalaisen Ellen Lindiksi esittäytyneen naisen internetissä esittämään valitukseen. Kaikesta päätellen Kuisma kuitenkin tuntee mainitun itsensä 22 vuotiaaksi HIV-potilaaksi esittäneen bergeniläisnaisen. Eli ainakin Kuisma on maannut joskus itsensä HIV-positiiviseksi määritelleen naisen kanssa ja on mahdollista,että Kuisma on joko saanut tartunnan naisesta tai tartuttanut tämän...
Kuisma itse on ollut jutusta merkillisen hiljaa ja jakanut mm. Halla-Aholle "Kita kiinni!" kommentteja. Korkeaarvoisten hörhöjohtajien HIV-tartunnat eivät ole uutta, sillä Länsisaksassa eräs tunnettu uus-natsijohtaja, Kühnen, kuoli takavuosina AIDS:n!
Mäenpää on istunut vankilassa mm. pahoinpitelystä ja petoksista. Häntä on kahdesti kuuluisteltu epäiltynä taposta, mutta juttu ei ole mennyt syyttäjälle asti.
Kyse on 1981 Aurajoesta Liedossa ongitusta Keijo Juhani Rahkasalosta, (s 1947), jonka keuhkot olivat löydettäessä täynnä vettä, mutta jossa näkyi myös merkkejä pahoinpitelystä. Jutusta ei koskaan syntynyt sen kummenpaa ja tapaus taidettiin kirjata onnettomuudeksi. Mäenpäästä poliisi kiinnostui koska tämä oli Rahkasalon tunnettu riitakumppani ja miehet olivat aiemmin tapelleet turkulaisessa Mosel nimisessä ravintolassa!
Tutkimuksissa oli mukana silloinen rikosylikonstaapeli Eero Matias Nieminen, joka myöhemminkin on sukeltanut silloin tällöin esiin eri yhteyksissä. Muutamat ovat muistavinaan,että hänen sisaren tyttärensä Marjatta Siikonen (Syntynyt 1953 os. Vuojolainen) olisi asunut Tabermannin kanssa yhdessä 1985. Kyseinen Siikonen oli useita vuosia Hämeenlinnan naisvankilassa ja vapautui 1984. Hän liikkui ja liikkuu yhä alamaailman piireissä ja on seurustellut mm. Lustimäen, edesmenneen väkivaltarikollisen Birger Lindblomin ja Reijo Hammaren kanssa! Jälkimmäinen on moninkertainen murhaaja!
Marjatta Siikosen veli Erkki Vuojolainen istuu paraikaa tuomiota taposta.
Euroopan Germaanienen Tiedustelupalvelu.

Lehto kommentoi:
Päästettiinkö Klaus Juutilainen ulos Pitkänimen mielisairaalasta Kremlin vaatimuksesta? Sekaantuuko Ryssä Suomen terveyspolitiikkaan? Halusiko Paviaani-Putin suurimman suomalaisen ihailijansa vapaaksi vierailunsa ajaksi?
Kysymyksiä vailla vastauksia.
Juutilainen on joka tapauksessa vapaana ja päivittää pedofiilisivustojaan uusilla riettauksilla. Edesvastuutonta toimintaa Pitkäniemen mielisairaalan taholta. Sairaala on vastuussa, jos lapset ja eläimet joutuvat Jutkusian Jammu-setää imitoivien hyökkäysten kohteeksi. On olemassa pätevät lääketieteelliset syyt Jutkusika Juutilaisen lopulliseen eristämiseen yhteiskunnasta.
Suosittelemme Jutkusian hoidon siirtämistä kokonaan Ryssälle. Siperiasta löytyy varmasti joku "psykiatrinen sairaala", jonne Jutkusian voisi loppusijoittaa. Jutksusialla tosin taitaa olla edelleen pysyvä vakanssi Kremlin irstaissa palatseissa Paviaani-Putinin paskapaperin korvikkeena.

Myös Herra Jumala kommentoi:
Kaikkivaltias harkitsee lääkityksensä unohtaneen Jutkusian tuomitsemista loppuiäkseen suljetulle osastolle. Sama koskee myös niitä persoonia, jotka hän on päänsä sisään manannut Pekka Siitoimen orgioissa vieraillessaan. Koko taivaallisen tuomioistuimen käsitys on, että tämä on myös germaaninylkyttäjän oma etu. Kaikkivaltias on huomioinut jokaisen kerran kun germaaninylkyttäjä on saanut vastapostia valheisiinsa, joka kerta on housut ureasta märkinä joutunut tietokoneelta germaaninylkyttäjä poistumaan.

Lehto kiittää Herra Jumalaa:
Kunnia ja ylistys Kaikkivaltiaalle kaikessa viisaudessaan ja pyhässä käsittämättömyydessään Klaus Jutkusian tuomitsemisesta.
Kaikkivaltias tuomitkoon Jutkusian ansioidensa mukaan. Sorsiennylkyttäjille ei ole sijaa taivasten valtakunnassa eikä maan päälle.
Rukoilemme Kaikkivaltiasta suomaan siunauksensa Suomen kansalle ja lähettämään taivaallisen sotaväkensä karkoittamaan Ryssän- inhan miehittäjäkoiran- helvetin perseeseen aluiltamme.
Aamen

Lehto Putinin vierailusta:
Ryssäläisin yksittäinen taho on "Valtioneuvosto" tasaäänin ...
silvotun tynkä-Suomemme Tarja Halosen kanssa, kun ottavat kiistattoman ja tunnetun ihmisoikeus- ja sotarikollisen maahan kaikilla valtiovierasmausteilla.
HS:ssa ilmoitettiin, että vierailun ajaksi liput laitetaan valtion virallisissa saloissa salkoon.
OIKEA TAPA OLISI LAITTAA VIRALLISET LIPUT SURULIPUTUKSEEN TSETSENIAN KANSANMURHAAJAN VIERAILUN AJAKSI:(
Suomen vapaussoturi
PS:) Se antaisi Suomelle positiivista näyttöä oikeinajattelusta ja opetuksen mitä miehittäjämme Kaukasuksen suunnan "Holocaustista" ajatellaan Olisi siinä erkki.tuomioja@eduskunta.fi :kin voinut ajatella muutenkin kuin perinteiseen stallarityyliin vain Israelista.

"Klasu" lähestyy Lehtoa:
Saatanan Seppo Lehto, sinut tapetaan hitaasti! Me kyllä tiedämme mitä on todellinen naiskauneus, ja usko pois, Meillä on kyllä kakkaleikeistä enemmän kokemusta kuin sinulla! Saatana! Perkele! Seppo Lehto on tautologisista fobia-peloista kärsivät Leninisti-Marxisti-russofiili! Kyllä me tiedämme teistä saatanan paskakuulista kaiken! Me tavoitamme, ja lopullinen niitti on tuleva aivan pian! Perkele! Emme malta odottaa että tuollaiset saatanan paksakuulat tapetnaan hitaasti! Saatana! Perkele! Saatte keppiä perseeseen niin että muistatte vielä seruaavassa inkarnaatiossa, saatanan udmurtti-heterot! Saatanan ugrisodomistit! Perkele! Me räjäytämme saastaiset peräsuolenne aidolla Germaanisella mällillä, toisin kuin slaavilaista paskaansa kylvävä hyperonanisti-paskakuula! Saatanan pikkulapset! Me tiedämme teidän korruptiosuunnitelmista ja teidät tullaan listimään viimeiseen mieheen, naiseen ja saastaiseen paskakakaraan! Perkele! Meidän kärsivällisyys on lopussa! Me tavoitamme! Saatana!
Also sprach Klaus von Grewendorp

Lehto kommentoi:
Klaus Juutilaisen naama muistuttaa lähinnä ryssäläisen hevosen vittua.
Mielisairaalalomansa vietää norkoilemalla Kauppahallin nurkilla kytäten, josko kalatiski saisi pilaantuneita kampeloita nylkytettäviksi.
Kannatamme nk. lyijyhoitoon siirtymistä Klaus Juutilaisen tapauksessa. Lyijy nautitaan ulkoisesti niskan kautta. Parantaa varmasti skitsofrenian.

Lehto raportoi Klasun toimista:
Tiedote
Luotettavan lähteen kukaan Panzermeyer, Aryan Heritage ja Klaus juutalainen nähtiin Koskipuistossa penkillä istuskelemassa. Ystävyksillä oli housut kintuissa ja ranteet olivat vinhassa liikkeessä kun poijjaat vetelivät ristivetoa niin että nahka sauhusi. Järjestyspoliisin partio lähetettiin paikalle, koska joku oli tehnyt ilmoituksen, jonka mukaan puistossa poltettiin hajusta päätellen eläinten raatoja. Poliisipartio totesi itsensä voimattomaksi, mutta apu löytyi Riihimäen Ekokem-laitokselta, josta lähetettiin ongelmajätepartio paikalle. Ekokemin asiantunteva henkilökunta saapui paikalle suoja-asuissa. He joutuivat poistamaan alun toista metriä paksun maakerroksen monen aarin alueelta, sillä Pyynikin kolminaisuuden myrkyllinen ja raskasmetalleja sisältävä satsi oli hallitsemattomasti ruiskunnut KJ:n mädästä tyngästä koko lähiympäristöön. Syntyneeseen kuoppaan on tiettävästi nyt valettu kuori teräsbetonista Tsernobylin reaktorin tapaan ja kansalaisia on kehoitettu pysymään poissa puistosta ainakin raskasmetallisatsin puoliintumisajan verran, eli noin 8000 vuotta. Tämän jälkeen puisto on taas kansalaisten vapasti käytettävissä. KJ sivupersoonineen huhujen mukaan odottaa lasisäiliössä Riihimäen laitoksella, kunnes tiedemiehet keksivät keinon, jolla tämä saadaan turvallisesti hävitettyä. Tiettävästi myös Venäjä on tarjoutunut maksusta ottamaan vastaan tämän ongelmajätteen. Tehtaankadulta oltiin oltu yhteydessä Ekokemille.

Germans Forever vaatii toimia Lehtoa vastaan:
Vaadimme nettihäirikkö Seppo lehdon välitöntä sulkemista mielisairaalaan. Lehdon toiminta vaarantaa yleisen turvallisuuden ja maan edun.
Asiassa on toimittava nopeasti. Emme halua diplomaattisia selkkauksia Putinin vierailun aikana.

KM-tietotoimisto kommentoi:
Klaus Juutilainen; )
Yhteinen diplomaattinen vinkki:) ... sirkusnaurun kera:
Ota wc-harja ja siivoa kaikki röörisi kaikkien aikojen törkein jutkusika = Klaus Juutilainen svekomaaninen pedofiilinegrofiilirotta kaikessa ryssäläisyydessäsi
Km-tietotoimisto

Esa Tabermankin kommentoi:
Klasu.Sinunkin hoitoperiodisi jäi pahasti kesken.Ikävää,että nykyinen terveydenhoidon resurssipula estää sinua saamasta tarvitsemaasi hoitoa.
Mistä alkaen naapurimaan harjoittaman politiikan arvostelu on ollut laitonta? Laiton tiedustelutoiminta muuten on,vaikka vakoilukeskus sijaitsisikin Kuussa!

Germans Forever vastaa:
Sinulle Taberman vielä hoidot näytetään! Perkele, kun tarvitsee tuommoisia idioottien spammeja katsella

Lehto kutsuu mielenosoitukseen:
Tervetuloa huomenna kello 9 presidentinlinnan eteen ja kello 10 Finlandia-talon eteen osoittamaan mieltä kansanmurhahallinnon edustajille : )
Huomisesta alkaen on edullisempaa mennä meno-paluuna bussilla kuin junalla. Esim. Tampere-Hki-Tampere vain 120,-, eikä tartte tietää tulo- ja menoaikoja.
Eläköön vapautettu kokonainen Suomi ja Ryssästä vapaa Tsetsenia
Seppo Lehto - Vapaussoturi

KM-tietotoimisto samasta aiheesta:
PRESS RELEASE 2-3.9.2001 BABOON-DOG PUTIN IS IN FINLAND
Suomen-Valtiollinen "Ryssäsotarikossyyttäjä" Seppo Lehto vaatii miehittäjä-Ryssän sotarikollisia luovutettavaksi Suomeen ja paviaanikoira-Putinia kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen
PUTININ VASTAINEN MIELENOSOITUS KELLO 9 PRESIDENTINLINNAN EDESSÄ JA KELLO 10 FINLANDIATALON EDESSÄ:)
KAIKKI MUKAAN
KM-TIETOTOIMISTO

Lehto kritisoi Putinin vierailun aikana saamaansa kohtelua:
Kehtaako kysyä mikä mättää?
Tapahtui 3.9.2001:(
Tunnettu kansainvälinen sotarikollinen paviaani-Putin ryssäläinen sotarikollinen juhlii ja kriitikkonsa viedään poseen ihan vaan piruttaan Finlandia-talon edestä n. kello 12:15. Kylttinin jätin eräälle vanhemmalle kolleegalle.
Huutoni: "Shame on your warcriminel baboon-Putin" taisi tehota? ... samoin kuin viestini: "Occupied territories back: PETSAMO, PETSAMO, SALLA, SALLA, KUUSAMO, KUUSAMO, KARJALA, KARJALA TAKAISIN, TAKAISIN!
... KUULEMMMA OLI KUULUNUT TV:stäkin?
Olin ainoa, jolle paikalla tehtiin ruumiintarkastus ennen paviaanikoira-Putinin paikalletuloa presidentinlinnan edustalle ( kuulemma mahd. räjähteiden varalta ).
Seppo Lehto
Suomalainen vapaussoturi
PS;) Laittakaa sanaa nykypäivän sotarikollisten nuolusta eteenpäin, kiitos

Reinhard Heydrich ja Pan-Germania:
Auf finnish
Pan-Germania ajatus on aktuaali, kun Presidentti Putin saapuu maahamme; hänhän johtaa ugrien veriveljiä idässä. Tästä saamme hyvän pohjan vertailuun, jonka ymmärtää heikkojärkinenkin.
Seurattuani Suomen kansallismielisten viime aikaisia keskusteluja voimme tehdä seuraavat kristallinkirkkaat johtopäätökset heidän tasostaan: Tänään kansallismielisinä esiintyvät suomalais-ugrilaiset tahot, jotka identifoivat itsensä suomalais-ugrilaisuuteen ja sen tapoihin, kulttuuriin, kieleen jne. He ovat germaanien ilmivihollisia vaatien mm. heidän kansallisuusoikeuksin kumoamista.
Tämä kaikki on hyvin suuri uhka germaaneille, koska ugrit eivät kunnioita germaanien perinteitä ja tapoja. Hieman ajateltavaa etnisistä taustoista; Teidän etniset veljenne ovat kollektiivisesti ajattelevia Venäjän alkuasukaskansoja jne. Sinne Te myös pyritte verenne mukaan. Siellä ei ole meille mitään.
Meidän germaanien vastaava potentiaali löytyy taas Pohjoismaissa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Anglo-Sakseissa, USA:n Marylandissa etc. Eli nämä ryhmät johtavat käytännössä koko maailmaa ... ja ovat maailman edistyneimpiä kansakuntia. Etninen ryhmämme on osoittanut olevansa lahjakkaampi kuin ugrit ja sen takia meillä on täysi oikeus toteuttaa tahtoamme ja polkea väärät käsitykset maahan lahjakkaamman etnisen ryhmän edustajina.
Munkki Jörg Lanz esitti järkevään Pangermania ajatukseen myös kastraation; Suomen germaanit arvostamme ajatusta, missä itäiset kansat, kuten suomalais-ugrit sterilisoidaan pysyvästi, jotta lahjakkaammat germaanit pääsevät oikeuksiin. Tämä on maailmanhistoriallisesti oikein. Ennen sterilisointia jokaisen suomalais-ugriksi identifoivan persoonallisuus tutkitaan ja sen pohjalta toimitaan. Kuitenkin niin, että germaanit johtavat kaikilta osin asiaa.
Suomalais-ugrit ovat siis kastroitava, jotta Suomen oikea väestörakenne saa kehittyä kansakunna etujen mukaan tulevaisuudessa. Eli tervetuloa suomalais-ugrien tappotalkoisiin! Tämä kaikki kansakunnan ja yleisen edun nimissä.
Heike

Lehto kritisoi Ville Itälän ryssäläisyyttä:
Kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä selitti vielä Paviaani-Putinin haiseva ja ällöttävä mälli suusta valuen kuinka mukava ja miellyttävä ihminen tämä paskaryssän epäsikiö on.
Lausuntoansa edelsi rajut suu- ja persereikäseksiä sisältäneet orgiat paskaeläimen kanssa. Turun persereikävaltakunta korjaa synkkää satoaan.
Kokoomuksessa on alkanut ilmetä ryssäläistymistä Kepu-, SDP- ja Komutyyliin. Uosukainenkin otti paikaisesti Paviaani-Putinilta poskeen. Ilkka.Kanerva@eduskunta.fi :n ja kaltaistensa toimet ovat tietysti vielä asia ihana erikseen kaikessa persereikäisessä ryssäläisyydessään.
Vaadimme kokoomuksen puhdistamista ryssäläisistä epatoista . Muussa tapauksessa puoletta kohdellaan tästä lähin samanlaisena ryssäläistahona kuin muitakin puolueita (Ollaan itse asiassa kohdeltu jo kauan)
Kokoomus saa armon kun alkavat yleisesti laulamaan "silmien väliin ryssää juu" ja alkavat edistämään miehitettyjen alueiden palauttamista ja ryssäläisten sotasyyllisten rankaisemista. Muussa tapauksessa paikkansa ovat ravunsyötteinä Laatokassa kun miehitetyt alueet palautuvat Suomen yhteyteen.

Lehdon raportti Putinin-vastaisesta mielenosoituksesta:
MIELENOSOITUKSEMME miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi 3.9.2001 Presidentilinnan edusta kello 8:40 - n. 10:30 ja Finlandia talo n. kello 11 - 12:15, sekä Kolmen sepän aukio kello 17 - 17:55.
Ensimmäisellä paikalla oli n. 50 vanhempaa herras- ja rouvashenkilöä vanhin taisi olla 84 v.
Annoin yksittäisiä haastatteluja Venäjän lehdistölle ( jotka videoivat ) kello 8:40 presidentilinnan luona. Jopa UM:n edustajat tulivat videoimaan.
Muut mielenosoittajat saapuivat paikalle kello 9 pintaan.
Minulle ainoana tehtiin ko. Kolera-altaan luona ruumiintarkastus. Kysyin: "Onko tämä jtkn. sveduhurrien uutta huumoria vai mitä ryssäläisyyttä?" Tuntuihan se huvittavalta kun kourat kollaa kuin joissain amerikkalaisissa elokuvissa niskasta nilkkoihini pallejakaan unohtamatta.
Ruotsin Tv ymv:t ulkomaalaiset, kuten USA:sta ja GB:stä myös videoivat ja valokuvasivat.
Huutomme ( n: kello 9:40 - 10:10 ) kuuluivat oivasti paviaanikoira-Putille ja ryssäläiselle seurueelleen mukaanluettuna Ryssän kansanmurhaajan kutsuja Tarja Halonen.
Huutomme:
"Paviaanikoira Putin sotarikollinen oikeuteen
Baboondog Putin warcriminal to court
Miehitetyt alueet takaisin
Occupied territories back
Petsamo x2, Salla x 2, Kuusamo x 2, Karjala x 2 takaisin x 2
ja sama englanniksi
Long live brave Tsetsenian nation
Shame on you Tarja Halonen, your visitor is warcriminal" jne. jne. kaikuivat ko. n. 30 min. juhlallisuuksien ajan erittäin kuuluvasti suoraan saastaisen miehittäjä-Ryssän valtion virallisten paskaryssien ja suomalaisten ns. virkaveljiensä korviin ja tallenteille.
Tämän pv:n ( 4.9.2001 ) eri lehdet mm. Turun Sanomat ja Aamulehti paheksuivat sensuroiden osittain sanomaamme.
Mutta IL, IS ja HS antoivat tulla jopa näyttävästi.
HS:sta pystyi jopa lukemaan ko. paviaanikoira-Putin 2:lla kielellä rajakarttamme kanssa.
Lähdimme hajanaisena joukkona Karjala-lippujen ja julisteidemme kanssa Kolera-altaan luota vasta kello 10:30 jälkeen ( koska osa porukasta jäi keskustelemaan kiinnostuneiden kanssa ).
Matkalla Finlandia talolle lauloin julistettani kantaen: "Silmien välliin ryssää"-laulua monta kertaa.
Muutama vanha nainen ihastui lauluuni senverran että yhtyi satunnaisesti laulun sanoihin. ... toivoen että olisi lisää kaltaisiani.
Finlandia-talolla n. kello 11 ja sen jälkeen jouduimme perääntymään asteittain kohti ylärinnettä.
Eräs paikalla ollut poliisi erehtyi sanomaan olevansa samaa mieltä esittämistämme asioista. Vanhemmalle virkaveljelle tuli hätä korjata, että virka-aikana emme ole mitään mieltä.
Heilutimme lippuja ja julisteitamme 2:een suuntaan kun paviaanikoira Putinin seurue saapui vähän ennen kello 12 Finlandia talolle.
Häpäisimme kunnon huudoilla englanniksi ja suomeksi ko. saastaisen kansanmurhaajan vaatimalla ko. paviaanikoiraa oikeuteen Tsetsenian kansanmurhasta sekä vaatimuksin miehitettyjen alueidemme palauttamisella.
N. kello 12:15 4 poliisia vei "maijaan" ja pikkuroballe kuultavaksi "muuna tutkintana" = ryssäläistä kiusantekoa.
Kello 15 jälkeen pääsin pois.
Kello 17 Kolmen sepän aukiolla sain kylttini takaisin eräältä yli 70 vuotiaalta mieheltä.
Oli poistanut Martti Valkosen kehotuksesta ( ilman lupaani ) "Paviaanikoira Putin ( sama englanniksi ) warcriminal" - osuuden. Pahoittelin ko. sensurointia.
Kävin vielä härnäämässä komutahoja kehumalla Dudajevin puheita Suomen ja Tsetsenian kohtalonyhteydestä, jonka ko. komut ovat unohtaneet kaikessa ryssäläisyydessään.
Erä pitkätukka tuli räyhäämään erään lihavan komuämmän kera fasistijulisteeni poistamisesta. Kysyin kuka sen poistaisi? .. jatkoin ko. kolmen sepän patsas alueella edestakaisin kävelyä antaessani kommentteja niin ruotsiksi, saksaksi,engalanniksi, kuin suomeksikin.
( IL maininta ko. välikohtauksesta hieman väritettynä. Tosiasiahan oli etten poistunut ). Minä väistin vain tarvittavasti, kun en viitsinyt hyvällä kyltilläni ryssäläisiä huitoa. Käsiksi eivät yrittäneet tätä yhtä kertaa enempää käydä.
Jatkoin alueella partiointia erilaisen herjanheiton keinoin ja Suomen miehityskylttiä kantaen kello 17:55 saakka, jolloin kävin morjestamassa ko. kulmassa olleet poliisit, ... lähdin puolijuoksua kohti Länsilinjojen bussia laiturilla 15 joka lähti kello 18 kohti Tamperetta. - Kerkisin.
20:33 bussi Tampereella. 20:55 kotona. Kerkisin näkemään iltauutisista että viestit olivat menneet läpi.
Ystävyydellä: )
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja
ISÄNMAAN ASIALLA R.Y.

Lepakko antaa palautetta:
Kunnia Sepolle siitä, että miehen toimet ovat konkreettisia. 99% kansallismielisistä kyllä puhuu, mutta käytännön teot jäävät usein vähemmälle. Itsekin kuulun toistaiseksi tähän joukkoon. En välttämättä kannata kaikkia toimintatapojasi, mutta sanotaan vaikka niin, että arvostan suoruuttasi ja (hullun?) rohkeuttasi.

Ville Valpuri samasta asiasta:
TERVEHDYS ULJAALLE SILVOTUN TYNKÄ-SUOMEN VAPAUSSOTURILLE!
Kunnostautumisenne paviaani-homo-Putinin vastaisessa mielenosoituksessa oli mitä ihailtavinta. Voimme kuvitella, kuinka Pyynikin jutkusika sai sätkyn, kun vapaussoturi Seppo lehto kantoi apinatsaaria herjaavaa kylttiä kädessään. Iljettävät perseennuolijat: Hosio, Halonen, munanimijä Arajärvi nuolivat Ludmila Putinin vitun, annettuaan ensin anuksensa paviaanin vapaaseen molotukseen. Epävirallisissa yhteyksissä Paviaani-Putin vietiin Helsingin Hietaniemen hautuumaalle, jossa apinatsaaria varten oli kaivettua 1/2-vuotta vanhoja, sopivan mädäntynritä ja haiseviä ruumiita, joihin Putin yhtyi kerta toisensa jälkeen.

Jani Lassila samasta asiasta:
Päiväuutisista mölyämistäsi vastaanoton yhteydessä ei oikein voinut olla kuulematta, tosin sattuneesta syystä huudoista ei saanut oikein selvää. Varsinainen mielenosoittajista otettu uutispätkä oli otettu kaikesta päätellen vasta vastaanoton jälkeen. Joka tapauksessa Halosessakin oli vastaanoton aikana "lievää" vaivautuneisuutta. Radio Suomen päiväuutisissa mainittiin myös Suur-Suomi ry, sekä Tarton rauha jne. Vaikka saitkin asiallesi julkisuutta, en sanoisi, että asiattomuuksien levittely on silti paras metodi jos odottaa asialleen vakavastiotettavuutta. Iltauutisissa kuvakulma oli näköjään muotoiltu hieman uudelleen.;-)
JL

KM-tietotoimisto kommentoi:
Miehittäjä-Ryssän tuomitseminen ja miehitettyjen alueiden palautusvaatimukset ovat täyttä asiaa: )
... eikä muuksi muutu vaikka voissa paistaisi. ( kuten ei Ryssäkään ).
KM-tietotoimisto

Reinhard Heydrich ottaa kantaa erilaisiin asioihin:
PRESIDENTIN LINNA PIHALLA
Olikos kuulolaitteet, tekosydämet, tekarit, puujalat yms. paikoillaan Presidentinlinnan edessä mielenosoittajilla; tuo naurettava roska tekari-joukko varmasti ottaisikin Karjalan takaisin tosipaikassa ... nitrot taskuissa ja sitten syöksisi Suomen vararikkoon. Oli suuri virhe, kun turvallisuuspoliisi ei "poiminut" Lehtoa paikanpäältä.
SUOMALAISUUDEN LIITTO JULISTANUT SODAN
Vain Suomen Sisu, Suomalaisuuden Liiton nuorisojärjestö j ugri kansallismieliset ylistää Lehtoa vaatien samalla päälimmäisenä päämääränään germaanien oikeuksia ja kansalaisoikeuksia maasta pois kaikenmaailman 0- roskaporukan kanssa. Suomalaisuuden Liiton kesäkuun 2001 edesottamukset ovat olleet hyvin germaanisissa ohjelmissa esillä äsken; piispa Henrikin kohtalo niille, jotka pitävät germaanisista nimistä kiinni, on ollut Liiton ohje kannattajilleen siinä, missä Suomen Sisun tarrat germaanien kansalaisoikeuksien poistamisesta maastamme. Näistä asioista joudutte tilille, Saatanan uiguuri-ugrit. Suomalais-ugrien sterikisointi ja kastraatioa voisi olla hyvä "maanalainen" vastaehdotus; tosiasiassa ehdotuksenne ovat niin tyhmiä, että ne on syytä jättää huomiotta.
Muuten Venäjällä/ex-N-liitossakaan ei saa käyttää ja antaa germaanisia nimiä; näin henkilökohtaiseen asiaan sekaantuminen kertoo siitä, mitä tuo porukka ansaitsee tulevaisuudessa. Se, että ugrit ovat tulleet tänne Keski-Venäjältä n. 300 - 400 jKr., jolloin alueelle tuli myös germaani Merovingejä ei anna maata tälle paskaporukalle ja ei tee ugreista alueen alkuperäiskansaa.
Poistukaa oman etnisen ryhmän keskuuteen Venäjän alkuasukaskansojen keskuuteen.
LEOPARDEILLA UGREJA VASTAAN
Ei olisi ollut liikaa, että muutama näyte demo-Leopardi olisi yliajanut nuo naurettavat "sydäntahdittemella varustetut" ja "nitroja syövät" Karjala-aktivistit maahan; olisi siinä ugrien uigutus loppunut ja pysyvästi. Leopardeilla olisi voitu yliajaa myös nämä Suomalaisuuden Liiton ja Suomen sisun päämajat nurin; siinä olisivat kaiken maailman nimitieteilijät saaneet osansa; Jedem das Seine oli kuulu roomalainen oikeuskäytäntö.
PANSSARIARMEIJA
GermaanistenLeopardien hankkiminen Suomen armeijaan on hyvä idea ja eiköhän ugrien uho lopu; Leopardeilla varustetulla Panssariarmeijalla tuhoamme tietyt ugrit ja uiguurit maastamme; aloitamme Suomalaisuuden Liitosta, Suomen Sisusta ugri kansallismielisistä; ugrien on väistyttävät vahvemman tieltä kotiseuduilleen takaisin ja se on luonnon laki täällä.
Reinhard Heydrich

Lehto kritisoi Hufvudstadsbladetin uutisointia:
Huvustadbladetissa väärää tietoa - Miehitettyjen alueiden palautusta vaativilla ei ollut megafoneja
Asiamme oli tarpeeksi kantava ilman ylimääräisiä äänentoistolaitteita.
Viite: 4.9.2001 Huvudstadbladet s. 4
Anna-Lena Lauren skrev:
"utrustat sig med megafoner"
Det var inte sant.
Seppo Lehdon ääni on tunnetusti kantava ilman megafonejakin.
Suomen Vapaussoturi = Seppo Lehto

KM-tietotoimisto kommentoi:
Perkeleen hurrisiat älkää valehdelko kansakunnallisista asioista Ryssäsian suulla;0
PS:) Seppo Lehdon kyltissä vaadittiin, samoin kuin huudoissa Tsetsenian kansakunnalle oikeutta. Ko. sotarikoksistaan ko. epatto oli saanut lempinimensäkin paviaanikoira Putin
Km-tietotoimisto

Anna-Lena Laurén Hufvudstadsbladetista pahoittelee disinfoa:
Anteeksi siitä, että virheellisesti raportoin teidän käyttäneenne megafoneja. Luulin rehellisesti, että te muuten ette olisi onnistuneet saamaan äänejänne kantamaan noin pitkälle.
Parhaita terveisiä,
Anna-Lena Laurén

Lehto hyväksyy anteeksipyynnön:
Anteeksipyyntö hyväksytty arvoisa ja kaikin puolin viehättävä Anna-Lena Laurén
( mahdollisesti olitte se ruotsinkielinen vaaleaverikkö joka minua haastatteli?)
Samoin pahoittelemme käyttämäämme tyylilajia, koska oletimme ko. lauseen olleen tarkoituksellisen ja äänemme ( edustuksellisen ) kaikessa kattavuudessaan mitätöintiä tarkoituksena vähätellä miehitettyjen alueiden palautukselle omistautumistamme.
Lukekaa piruuttaan viimeisin Karjala-lehti ( ilmestyi ennen Viipurissa, nyt Lappeenrannassa ) pvm:llä 6.9.2001 eli tänään(sama päivä kuin syntymäpäiväni). Siinä on paljon hyvää retostelua Tarja Halosta ja kansakunnallista vaikenemista kohtaan pääkirjoituksesta alkaen, päätyen pohdiskelevampiin Martti Siiralan kirjoituksiin yleisönpalstalla.
Auvoisaa päivänjatkoa ja kaikkea hyvää:)
God dag och de andra leende saker:)
Suomen Vapaussoturi
Seppo Lehto (6.9.2001 tulee 39 vuotta täyteen illalla)
Oikeushenkilöt & osoitteet kansakunnallisella asiallamme:
Isänmaan Asialla r.y.
Suur-Suomi r.y.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Penttilänkatu 12D 15
33820 Tampere
e-mailit:
vapaussoturi@yahoo.com
miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com
oikeinajattelija@yahoo.com
PS:) Klikkaa tämän viestin lopussa olevia www.osoitteitamme niin näet myös vaatimuksiamme linkkeineen laajemmin.
Motto: "Ollos huoleton poikas valveill`on!"
PS:) Laitoimme hyväksytyn anteeksipyyntömme ja pahoittelumme tyylilajistamme laajempaan jakeluun, koska ärtymyksemmekin oli ilmeisesti levinnyt kohtuullisen laajalle.
=====
Taistelua Suuremman Suomen puolesta:
Miehittäjä-Ryssän ja ryssännuolijoidensa teurastajat r.y.
pj. Seppo Lehto = Armoton miehittäjä-Ryssän tappaja
http://www.geocities.com/vapaussoturi/mypage.html?999073970443
33820 Tampere-Terijoki,silvottu tynkä-Suomi
Puhelinvaihde (09) 1601 (valtioneuvosto)
http://www.verbrechen-an-deutschen.de/vad-vergewaltigung.htm

Nimim. Raid kommentoi Lehdon tiedotusta:
Kuten joku osuvasti totesi, kaikki tuo lannan levittäminen tapahtuu meidän kaikkien maksamilla verorahoilla, töissä ei Seppo Lehtoa ole nähty.

Wili kommentoi:
No joo, tekeehän Sepe ahkerana omaa hommaansa pienellä korvauksella jota ei kuitenkaan palkaksi lasketa. Suomessa istuu isolla palkalla tyhjänpanttina tolkuttomasti väkeä, toimenkuvana esim. monikulttuurisuuden edistämiseen tähtäävät projektit, ja joiden virkanimikkeitä en onneksi edes tiedä... Minä maksan veroa paljon mieluummin Sepelle, kuin vaikkapa Eva Bideelle, tai Antti Seppälälle. Ja tekeehän Sepe kansakunnallista työtä myöskin siittäessään uusia suomalaisia Ja Sepolle voisi vielä vaikkapa maksaa taiteilija-apurahaa, sillä ei nuo kynäntuotokset häpeä pätkääkään muiden apurahaa saavien taiteilijoiden tuotoksille... Onkohan mies tajunnut sitä edes hakea?

Lehto kiittää:
Lehdistötiedote 6.9.2001
Kiitoksia Wilille, emme kuitenkaan ole päätyneet ETA:n tyyliin keräämään omaa erillisveroa; )
Vaikka se voisi kummasti ripeyttää yakuza-tyyliin kannettuna kansakunnallisten vaateidemme esittämistä.
Ansaitset suursuomalaiset kiitoksemme harvinaisesta suhteellistetusta oikeinajattelusta ja oikeinymmärtämisestä.
Mm. 3.9.2001 presidentinlinnan luona oli huomattava määrä virkamiehiä, mutta he olivat vain ns. "töissä" eli seisoskelemassa vain ja ainoastaa tyhjän panttina eivät edistämässä kansakuntamme asiaa. Esim. poliisit hätistivät meidät ensin presidentinlinnan parkkialueen luo. Huomattuaan meidän näkyvän liian hyvin käskivät kolera-altaan taakse. Lisäksi paikalle tuotiin "poliisimaijoja" näköesteeksi Kauppatorille päin, mutta sekään ei estänyt kansakunnallisen asiamme esittämistä.
Suomen Vapaussoturi
PS:) Pari vuotta sitten eräs tuttuni ehdotti samaa ko. taiteilija-apurahan suhteen. Hain Tampereen vapaa-aikavirastosta erilaisia lomakkeita, mutta päädyin siihen ettei kannata haaskata aikaa moiseen paperisirkukseen. Eipä siitä kuitenkaan juuri sen enempää jääne kuin nytkään.

Krenatöörikin kritisoi Lehtoa:
Koska olet Sepe ajatellut tehdä jotain perheesi elättämiseksi? Rupeaa pikkuhiljaa vituttamaan kun noita kipeitä juttujas duunaat verorahoilla. S. Lehto = ryssäläinen elätti nro 1.

Lehto vastaa:
Höpö, höpö kansakunnallinen herätystyö on erittäin antoisaa: ) ... ja siinä ei kellokorttia vilkuilla. Tänä vuonna tulee jo 10 vuotta täyteen kansakunnallisessa herätystyössäni.
Jos pitää kysyä kumpi on antoisampaa perinteinen ryssäläisiä palveleva työ ( eli josta viedään kaikenmaailman Ryssäavustuksiin, kehitysmaatukiin, euroedustajien ymv. loisten elätykseen ) vai kansakunnallisia etuja palveleva työ?
Vastaus .. ollee selvä?
Suomen Vapaussoturi
- -
Tyhmempi sitä ei ihan heti huomaa ... onneksi isänmaalliset tahot ja miehittäjämme-Ryssä huomaavat
Ilman voimakkaita kannanottajani yhteisen asiamme puolesta olisi jälleen satojen miljardien saatavamme jäänyt huomiotta. (Katso eiliset lehdet)

Otto Skorzeny kommentoi:
Seppo Lehdon täydellinen työnvieroksunta paljastuu kaikessa laajuudessaan.
Seppo Lehto kieltäytyy ehdottomasti elättämästä itseään työllä. Punikkisukuisella Lehdolla ei ole perittyä omaisuuttaa, joten hänen vaihtoehtonsa ovat työnteko tai loisiminen yhteiskunnan rahoilla. lehto on valinnut jälkimmäisen. Ns. lapsensa Lehto on laittanut alulle vain ja ainoastaan sosiaalitukien hankkimisen vuoksi. Myöskään Lehdon ns. puoliso ei tee työtä.
Lehdolla ei ole lahjoja liikemieheksi. Puistotyöntekijän tai siivojan ammatti saattaisi sopia yleislahjattomalle Lehdolle, mutta näistä yksinkertaisista töistä, jotka saattaisivat onnistua jopa hänen älykkyystasollaan hän itsepintaisesti kieltäytyy.
Lehto on loinen, josta ei ole mitään hyötyä yhteiskunnalle, pelkkiä kustannuksia. Puhumattakaan kaikesta haitasta mitä hänen vastuuton toimintansa isänmaalle aiheuttaa.
Otto Skorzeny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti