keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #12

Esa Taberman Lehdon syntymäpäivistä:
Tunnettu nettipersoona ja poliittinen keskustelija Seppo Lehto täyttää 39 vuotta 6.9.01! Vaatimattomana miehenä hän ei ole erityisemmin kiinnostunut itsensä esiintuonnista,mutta jokainen voi halutessaan onnitella häntä vaikka sähköpostitse.( Uskon,että kaikki tämän viestin saaneet ovat ko. osoitteesta hyvinkin perillä!)

Lehto kiittää ja kertoo muistakin asioista:
Kiitos olin kakunhakumatkalla, koska illalla on tulossa vieraita, mahdollisesti jopa Seppo Nevala tai muita "demarikamraatteja"?
Totuudentorvi
Seppo Lehto
PS:) Voisitteko välittää suomensisu.fi-palstanpitäjille, että ottavat ip-bannin pois Tampereen yliopiston koneilta tai deletoivat ko. henkilööni kohdistuvat panettelut, jotta voisi näpäyttää takaisin mm. erään "germaanifiikuksen" suihinottopanetteluihin, jotka näkyvät ko. palstalla.
Sanottakoon näin julkisesti ettei ole ikinä tarvinnut munaa tarjota, ei edes auskultointiaikana.
Kyllä se on joskus jopa pelottavan ahnaasti kadonnut mm. erään germaaniprinsessan auvoisaan suomenruotsalaiseen suuhun opiskeluaikojeni alussa.
Vastineeksi 69-asennossa toki nuolin hyvälle tuoksuvaa ( OBS:) det doftare, inte luktare ) asiallisesti liiasta karvoituksesta siistittyä 19-vuotiasta kohtuullisen hyvännäköistä vaaleanpunaista pilluaan. ( Tämä tapahtui siis syksyllä 1984 TOAS:n opiskelijasoluissa ). Tautitarkistuksen tein myöhemmin, enkä mitään satiaisia tmv:aa ko. suomenruotsalaiselta saanut n. 2 viikon kohtuullisen tiiviin naimarupeamisemme jäljiltä. Myönnän että tämä on positiivisin kokemuksenin suomenruotsalaisuudesta.
Isänmaan Asialla:)
Teidän;).. kaikessa hurriystävyydessäni Seppo Lehto

Otto Skorzeny kommentoi:
Seppo Lehdon seksuaalisuus edustaa apinan seksuaalisuutta.
Ei kontrollia, ei häpyä. Seppo Lehto ilmeisesti parittelee kuin eläin ilman inhimillisyyden häivääkään. Omat viestinsä kertovat rajua kieltä eläimellisestä seksuaalisuudesta. Lehdon käytös viittaa enemmin apinoihin ja muihin eläimiin kuin ihmiseen.
Otto Skorzeny

Lehto lähestyy Rauhanpuolustajia:
Tsetsenian-ja-Suomen Rauhanpuolustajat E-MAIL: rauhanpuolustajat@yahoo.com
Tiedotteemme 6.9.2001
KANSAKUNNALLINEN VETOOMUKSEMME SUOMEN JA TSETSENIAN KANSAKUNTIEN YHTÄLÄISISTÄ OIKEUKSISTA MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN SOTARIKOSTEN EDESSÄ: )
SYYTÄMME = Nous accusez!
SKP:tä ja Vasemmistoliittoa suomalaisvenäläisten suhteiden tulehduttamista ja suomalaisvastaisesta rasismista, kun väittävät että Suomen sota Ryssää vastaan oli "fasismia" ja Tsetsenian kansakunnan taistelu "vapaustaistelua".
Heidän mielesään miehittäjä-Ryssä syyllistyy ihmisoikeus- ja sotarikoksiin vain Tsetseniassa. Muualla vastaavat toimet ovat vain "fasismin vastaista" oikeutettua toimintaa.
Olisiko pohdinnan paikka ko. irrationaaliselle & ryssäläiselle logiikalle?
Samoin kuin vaadimme Suomea vastaan syyllistyneiden sotarikollisten luovuttamista Suomeen miehitettyjen alueidemme palautuksen kanssa, niin vaadimme myös miehittäjä-Ryssän sotarikollisten ( mm. juoppo-Jeltsin ja paviaanikoira Putinin esikuntineen ) toimittamista sotaoikeuteen mm. Haagiin tai Grosnyyn.
Kunnioittaen Suomen ja Tsetsenian todelliset Rauhanpuolustajat Mannerheimin, Dudajevin ja Seppo Lehdon hengessä
PS:) Tutustukaa oheisiin verkkosivuihimme:)
=====
http://www.geocities.com/vapaussoturi/mypage.html?999073970443
Taistelemme Djohar Dudajevin ja Mannerheimin viitoittamalla tiellä kansakunnallisten oikeuksiemme puolesta:)

Jose Pentti kritisoi Lehtoa ja rasisti-idiootteja:
Jos vaikka ottaisit pääs pois perseestäs, saattaisit nähdä maailman hieman paremmin... Kuvittelet olevas sorretun Tsetsenian kansan suuri ystävä; kuvitellaan tilanne et näet kadulla kaks ihmistä, toinen heistä kotoisin esim. Moskovasta, toinen taas Tsetseniasta -aivan varmasti sun sairaiden näkemysten piilalle syövyttämis aivois muodostuu molemmista henkilöistä ajatus: "mikä vitun ryssä toikin on??!!". Että se siitä, ei niin hirveen aitoo tämä sympatias Tsetseenejä kohtaan.
...ja mitä sun kaltasiin rasisti-idiootteihin tulee, niin yks keski-ikänen paskanjauhaja sai eilen kokea oikeaa kohtelua, eli väkivaltaa Rusty Angel-baarin edes Tampereella.
Save the planet -kill yourself!!

KM-tietotoimisto vastaa:
"jose pentti" on hyvä ja puhuu vain pää omassa ryssäläisessä perseessään, kiitos
Me tiedämme totuuden sinä kaikessa ryssäläisyydessäsi et tajua, vaikka omat sisaruksesi tapettaisiin Ryssän toimesta. Sinulle syynä olisi ns. "faskistit".
Siinä on ajattelumme ero. Sinä et ajattele, etkä ymmärrä muuta kuin ryssäläisen koodin = Kalva omaa kansaa ja syö Ryssän paskaa.
KM-tietotoimisto

Esa Torspo kritisoi Lehtoa ja tämän joukkoja:
Miksi käytätte kunniakkaiden vapaussoturien nimeä häpäisevästi omiin saastaisiin tarkoitusperiinne? Te ette ole muuta kuin idioottimainen joukko vailla sotilaskoulutusta. Parasiitti-johtajanne Seppo Lehto ei ole käynyt armeijaa, koska hänet todettiin vajaaälyiseksi armeijan P-kokeissa. Silti tämä ääliö yrittää selittää, että hän ei vakaumuksellisista syistä mennyt armeijaan. Hän on siis sivari. Suoranainen maanpetturi ja mies antaa ymmärtää olevansa jotenkin isänmaan asialla... Saksan? Hävittäkää toisenne, ei teitä kukaan vähänkään ajattelukykyä omaava kaipaa.

Lehto vastaa:
Häpeä Esa Torpso, et ollut vaatimassa miehitettyjä alueitemme takaisin 3.9.2001
... sinun "sotilaskoulutuksesi" on mennyt "ryssäläiseen Hukkaan" tai todennäköisesti kusi sukkaan?
Suomen Vapaussoturi Isänmaan Asialla r.y.
PS:) Jouduin käyttämään ääntä sinunkin puolestasi kun et ilmestynyt paikalle, häpiä senkin rutjake.

Reinhard Heydrich jatkaa Pan-Germaniasta:
Meine Herren! Tag-X?
Wenn Tag-X beginnt, alles verändert. Reich-Europa ist geboren geworden!
- - -
Pangermania idea voittaa lopulta ja kaikki germaanit Euroopassa tulevat muodostamaan oman valtion itselleen; Pohjoismaat (ilman Saatanan Suomen kansallismielisiä ja ugreja) Saksa, Alankomaat, Itävalta, Sveitsi, Belgia, Etelä-Englanti jne. tulevat olemaan ydin pangermaanisessa ideassa yhä tänään EU:n sisällä. Tämä on suurin ryhmä myös demokraattisesti, koska mm. Espanja ja Italia irtoaa puolellemme. Portugalia unohtamatta.
Suomen kansallismielislle nämä ovat täusin "juutalaisia" tahoja. Saatanan ugrit ja Suomekansallismieliset; teidät jyrätään Leopard-Panzerwageneilla viimeiseen mieheen pangermaanien toimesta. Mitä Te voitte? Aivorammat? Aivorammat? Oletteko täysiä aivorampoja, jotka ette osaa käsitellä aseita? Ja uskotte Seppo Lehtoon; suomalais.ugrilaiseen vapahtajaan, niin se alkuperäiskansa suomalais-ugrit, joille muualla Euroopassa etnisesti nauretaan ja syystä: Onko vaikeata kohdata totuutta kansallismieliset että etninen ryhmänne ei ole euroopplainen ja sitä halveksitaan muualla, vaikka pää pensaassa muuta väitätte? Leopardit jyräävät Teidät alleen; ja säälittä. Sääli on sairautta ja jokainen ugri on tuhottavat.
Meillä Suomen germaaneilla on liittolaisina koko germaaninen Eurooppa ja ugreilla vain udmurtti-ugrit; Venäjän alkuasukaskansat, Viro ja Unkari.
Maailmassa oli yhteensä n. 20 miljoonaa asukasta ajanlaskumme alussa; roskaväki täytyy nyt tuhota, koska se uhkaa ihmiskunnan hyvinvointia ja kehitystä; vain alin yhteiskunta luokka lisääntyy eläimellisesti ja sieltä voidaan karsia pois. Se täytyy tuhota.
Kun Tag-X käynnistyy tulemme saamaan aivan uudet Poltouhrit; nimittäin Suomessa suomalais-ugrilainen veri tuhotaan viimeiseen veri pisaraan saakka, koska ovat nousseet sekä germaaneja että pangermaaneja vastaan. Vain ugrilainen veri voi vastustaa germaaneja kaiken hyvän tuojia.
Suomen nykyiset kansallismieliset tulevat olemaan uudet "Polttouhrit" maailmanhistoriassa , koska ovat nousseet germaaneja vastaan vaatimalla heidän kansallisuusoikeuksien poistamista.
Mielestäni vaatimukseni on kohtuullinen sinivalkopuolueen aktivistien vaatimuksiin germaanien lopettamisesta?
Reinhard Heydrich

Werner Runsten kommentoi:
Heil, hyvä ystäväni Heydrich!
Pitkästä aikaa minulla on ilo kirjotitaa Teille.
Olen saanut Germaanisen tiedustelupalvelun Suomen esikunnan tiedotusupseerilta, Hauptsturmführer Konrad Folkelta, tiedusteluraportteja mongoolisten ainesten toimista pohjoisella maaperällä. Tilanne on vakava ja hyvä, että olette ryhtyneet tarvittaviin toimiin sen hoitamiseksi.
Omista tutkimuksistani ja tiedusteluraporteissa ilmenee kuitenkin eräs mielenkiintoinen seikka, jota ei sovi sivuuttaa. Suomessa levittää eräs pseudomonarkisti - meidän, germaanien - nimissä valheellista tietoa alkuperästämme kotisivuillaan. Hänen lähteensä perustuvat sionistisiin lähteisiin ja ovat täysin ristiriidassa oman työni ja rakkaan valtakuntamme tiedelaitosten tutkimusten kanssa.
Muistini ei ole aivan yhtä hyvä kuin nuorempana, mutta muistelisin, että lähetin aikoinaan kyseistä henkilöä muistuttavan miekkosen maitojunalla takaisin, kun tämä pyrki germaaniseen Eurokorps -armeijaan. Perusteena oli huono yleiskunto, lyhytkalloisuus ja epäluotettavuus.
Toivon, että otatte kyseisen asian mahdollisimman nopeasti käsittelyyn, jotta germaanien nimissä esitettävä ugrilainen rutto ei leviäisi enää.
Nyt joudun lopettamaan, sillä olen lähdössä SS-upseeriystävieni kanssa upseerikerholle juomaan vehnäolutta ja syömään Baijerista tuotuja bratwursteja,hapankaalin kanssa.
Es Lebe das Reich!
Werner Runsten,
Rotutieteiden tohtori
Suomen Germaaninen Rotubiologian Laitos

Esa Tabermankin kommentoi:
Klasu hyvä. Lue oma tekstisi vielä kertaalleen ja mieti sitten,ovatko palikkasi koossa! Avohoito ei tarkoita sitä,että voit jättää saamiesi mielenterveyslääkkeiden käytön omaan harkintaasi!
Muuten,ajanlaskumme alussa ihmiskunnan väkiluku oli runsaat 200 miljoonaa! Näistä noin 60 miljoonaa asui Rooman Valtakunnan alueella ja suunnilleen sama väenmäärä eli Han-Kiinassa.(Jonka sivilisaatio samoin kuin Roomankin syntyivät ja kukoistivat jotenkin ihmeenomaisesti ilman germaaneja!)

Reinhard Heydrich lähestyy Rapoa ja Tabermania:
Herra kapteeni Rapo,
Ennen kuin vedämme yhteiset kovat sulkeet kentällä lienee muutama sana paikallaan Teille ja Tabermannille. Lepo! Kipa! Päästä Pois!
Asento kapteeni Rapo! Määrään Teille ehdotonta poistumiskieltoa 14 vrk. ja päävartioarestia asiattomista kirjoituksistanne. Että joku upseerismies voi alentua moiseen käyttäytymiseen ja kirjoitteluun; Teidän täytyy olla vain ugri-upseeri käyttäytymisenne perusteella. Vahvistus: (Standartenführer, IV Valtakunnan Taistelujoukot)
Käskyn voi laittaa toimeen, jos vastustatte sitä, myös Soturime, jotka hoitavat asian lopullisena ratkaisuna näiden ugrien keskuudessa. Lepo, kapteeni Rapo.
PERUSTEET RANGAISTUKSELLE
Nykyisen Vakoiluosaston tasoasi kuvastaa se, että pyörit Suomen merkityksettömissä kansallismielisten 0-porukoissa. Nämä porukat tulevat saamaan sitä, mitä heille kuuluu edesottamuksiensa takia; kellekään ei tulla antamaan armoa, kun ugrit ovat piiritetyt omassa umpiossaan nurkkaan, jossa heidät tuhotaan.
Meillä on toinen ilosanoma Teille tämän ja pk:n lisäksi: Voimme vaikuttaa merkittäväksi uranne nousuun; yhteyshenkilömme voi palkata Teidät Venäjän palvelukseen, kun otatte oikeisiin henkilöihin yhteyttä. Tämä on klassinen kaava, jonka kautta nykyisen armeijan Vakoiluosaston henkilöstö nykyään kulkee. Pääsemällä Venäjän palvelukseen merkitsee Statusta muulle vakoiluosastolle; ja Rapohan on "kova Jätkä" ja silloin venäläinen tiedustelupalvelutyö tulee kysymykseen.
Loput asiat hoitaakin lopulliseen loppuun sitten tuomioistuimme kokemuksen ja ennakkopäätöksen mukaan.
Rapo, älä koskaan luule, että pangermaanit haluavat luoda yhteyksiä 0- suomalais-ugreihin. Te luulette niin! Mikä Saatanan hölmö. Te olette (ja myös jäätte) ihan yksin ja omassa umpiossa ugri-maailmassanne, jota muut eivät jaa ja pää pensaassa.
Jatkakaa kirjoituksianne Suomen Sisu:ssa. Jatkakaa! Ettei tarvitse mennä ottamaan uudestaan sulkeita kanssanne pääesikunnan pihalle; olisi siinä ihmeteltävää, kun ugri-kapteeni juoksisi toistuvasti "taakse poistu" komentojen kajahdellessa. Lopussa repisin Teidän arvomerkit kaikkien nähden pois olkaimista sulkeiden päättyttä; meille Te olette vaan ugri-sotilas, joka käsitteenäkin on mahdoton. Ugri ei voi olla sotilas. Suomen kansallismieliset sitäkin vähemmän.
Vakoilijaosastomme teki ennen yhteistyötä germaanien kanssa ja tänään tämä porukka naamioituneena Lumivaaroiksi yms. yrittää etsiä ääriugreista henkilöitä, joilla on yhteyksiä Saksaan tms. Alatko huomata jo puitteet Mikko Rapo siinä missä toimit? Kannattaisiko siirtyä kollegasi tavoin venäläisten leipiin, kun on noin ryssäläinen mieli?
Me emme kerro mitään, vaan näemme toimistanne, kirjoituksistanne ja mielipiteistä ketä ja millä tasolla olette; Summa Summarum: Siis 0- taseen porukkaa, jonka johtajat yrittävät lisäksi mielistellä ugreille, jotta olisivat "kovaa kaveria" Venäjän turvallisuuspalveluyhteyksineen.
Loukkaatte pangermaaneja; he eivät yhteistyöskentele umpimaailmassanne suomalais-ugrien eli pettureiden kanssa. Hahmotuksesi asiasta kertoo, että olet itsekin 0-mies muiden ugrien tapaan. Olisi Panssarinyrkeille kyllä työtä tämän paskaporukan kanssa; toisaalta tulemme saamaan Leopardeja ja niillä voimme hoidella myöskin asioita tulevaisuudessa. Miehemme osaavat käyttää niitä.
Samanlainen idiootti ellei suurempi on tämä ikityperys Esa Taberman, joka kehoittaa ihmisiä muistamaan laittoman ampuma aseensa toimittajan Seppo Lehdon syntymäpäiviä 6.9. jne. Lisäksi puolustaa Lehtoa Suomen Sisun palstalla. Huutaa mm. Suomen vallankumousta! Ja muuta paska mielipiteitä on hyvä seurata; luulimme, että niin tyhmää miestä kuin Seppo Lehto ei ole olemassakaan, mutta kun lukee Tabermanin henkilöhistorian ja lukee hänen juttujaan on pakko tarkistaa käsityksiä. Tabermannille emme voi pitää edes sulkeita, koska mies ei tiedä mitä ne ovat ... eikä arvomerkkejä voida repiä, koska ugrit eivät edes tiedä, mitä ne ovat. Huomaa ugrit eivät käyttäneet myöskään sukunimiä aikaisemmin ja eivät tiedä, mitä ne ovat, koska suku ja perhekäsityksiä ei ollut eikä ole olemassa ugrien yhteiskunnassa. Omalla tavallaan Rapo ja Taberman ovat samanlaisia tyyppejä. Eroja on, mutta lyhyeen tekstiin ei niitä laiteta. Samaan kastiin Seppo Lehdon kanssa.
Meille pangermaaneille tämä porukka on vihollinen numero 1. ja kovimmatkin keinot, kun ne ovat mahdollisia, tullaan armotta toteuttaa Teitä kohtaan. Saati silloin, jos naamanne näkyy muualla kuin sulkeissa. Me ammumme heti ja silmien väliin terroristeja.
Reinahr Heydrich ja tulevan IV Valtakunnan soturit
- Muuten olen sitä mieltä, että Timothy McVeighin kohtalo tulee olla jokaisen suomalais-ugri kansallismielisen kohtalo.

Fritz von Schillingsfürst kritisoi ugreja:
PROVOKAATTORIT
Jostakin Klasun uudet ja valmisteilla olevat germaanisivut ovat herättäneet keskustelua, vaikka germaaninen etninen ryhmä ei juuri suomalais-ugreille täällä pahemmin kuulu.
Provokaattorit tuntevat asiansa. Hehän ovat keskittyneet päällimmäisenä pääteemanaan poistamaan germaanisen etnisen ryhmän kansalaisoikeudet maasta ja vakavissaan (Suomalaisuuden Liiton sodanjulistus viittaamalla Piispa Henrikin kohtaloon heidän suomalaisten osaksi, jotka pitävät germaanisista tavoista kiinni) tänään. Sitä päämäärää varten käytetään kaikki mahdollinen heidän vanhassa ja tutussa pelissä ... Kansantaloustieteilijä Pihkalan sekoilut julkisuudessa asian tiimoilta ovat kuuluisia; kaikki nimet suomalaisiksi, vaikka väkisin ... tuttua aksenttia ja toimintaa meille, jotka tuntevat ugrit. Teemu Lahtinen on tehnyt provokaatio ilmiantoja poliiseille germaanisista asioista. Jussi Halla-ahon mielestä germaanit ovat myös juutalaisia heidän omalla bolsevistisella aksentillaan. Punikki Taberman huutaa puolestaan vasemmisto-vallankumousta Suomen Sisu palstalla Suomeen. Summa Summarum: --- sensuroitu ---
Tuloksena voi syntyä uusi sisällissota, jossa ugrit piestään ja nöyryytetään jälleen, mutta pahemmin niinkuin vuonna 1918.
Suomen kansallismieliset marssivat täysin suomalais-ugrien riveissä; uusin ja mielenkiintoinen kanta on Klasun germaanisivujen tulkinta siionistiseksi, koska pangermania idea olisi arvoskasta toteuttaa reaali maailmassa. Se on ollut aina kunnianhimoisten germaanien ja heidän johtajien ikuinen päämäärä. Germaanien nostaminen siihen asemaan, mikä heille kuuluu. Perustaa oma valtio, johon germaanit kuulusivat.
Tämä pangermanismi on erään vehmaalaisen pseudo-natsin, joka ei puhu sanaakaan saksaa, niinkuin ei kukaan suomalais-ugri, mielestä puhdasta juutalaista siionismia; hänelle on nykyisen vasemmisto ideologian mukaan parempi taistella juutalaisia vastaan, mutta sallia ugrien vaatimukset germaanien kansalaisoikeusien poistamisesta maastamme. Vaikuttaisiko asiaan se, että pseudo-natsin isät ovat palvelleet Venäjän armeijassa upseerina ja tämä hyväksyy asian? Pähkinän kuoressa suomalais-ugrien kansallismielisyys on juuri tätä; vastustaa germaaneja, jotka ovat kotimainen etninen ryhmä Suomi nimisessä valtiossa. Torjua pangermaanit siionismina.
Sitten joku Lumivaara alkaa vakoilemaan näiden suomalais-ugrien perässä tutkien heidän germaaniyhteyksiä; elätte hulluuden äärirajoilla. Kukaan germaani ei panosta ugreihin!
Heille suomalais-ugreille on mm. sydän Saksasta Rheinin yläjuoksulta yksi merkittävä päägermaaniheimo, josta mm. teutonit, wandaalit, kimbrit, pohjois-germaanit yms. täysiä jutkuja yms. Heimo, joka on levittänyt hyvin arvokasta vertaan mm. Etelä-Englantiin, Alankomaihin, Pohjoismaihin jne. muodostaen alueen aristokratian ja johtavan kantaväestön, joka polveutuu heistä.
Tämä on Suomen kansallismielisille halveksittavinta etnistä ainetta Maailmassa. Lumivaara vakavissaan tutkii vakoiluosaston kapteeni Rapona vakavissaan, mitä vaarallisia saksalaisia yhteyksiä tällä ryhmällä on ... ryhmällä, joka poistaisi heidän kansalaisoikeudet.
Klasun sivuja ollaan halveksittu, että "kaikkihan tuon asian jo tietää" Suomen Sisun ugri aksenttisissa herjakirjoituksissa; näinkö on (?), vaikka aikaisemmin kirjoitettiin täysin toista herhesiaa harhauskossaan ja mm. aiheettomia rikosilmoituksia Teemu Lahtinen jopa poliisille saakka vuoden 2000 ilmiannossaan, joka jäi syyttämättä. Lahtisen paikka on vankilassa turhista rikosilmoituksista. Aikanaan.
Kai vielä muistetaan, että vielä 7-henkisen saksalaisen lääkintäryhmän esiintyminen omissa germaanissa kenttäpaidoissaan 1970- luvun lopulta aiheutti n-liittolaisen diplomaattisen ja virallisen ehdotuksen, että pitäisikö yya-sopimuksen sotilaskohdasta neuvotella, koska Saksa uhkaa N-liittoa; aikana, jolloin Saksan alueella oli yli puoli miljoonaa sotilasta. Aikana, jolloin Suomen armeijassa ugri- upseerit opettivat varusmiehiä heiluttamaan marssilla käsiään, niinkuin pana-armeijassa.
Tänään Saksan alueella on vielä noin 100.000. sotilasta; Pohjoisessa Itä-Preussissa. Suomalais-ugrit huutavat verensä puolesta vain Kaukasuksen puolesta ja Karjala Vapaaksi; mutta NATO:n laajentumisesta Baltiaan Pohjoinen Itä-Preussi suljetaankin pois, vaikka germaanien alueita miehitetään törkeästi. Nerokkaan Hannoverin Prinssin ehdotukset alueen ostamisesta takaisin vaietaan. Suomen Kuvalehti kirjoittaa Königbergin aina Kalingrad ja jopa Presidentti Raun Suomen vierailu-haastattelutekstiin Raun kertoessa Königsbergissä ugrit kirjoittavat sulkuihin Kaligrad selvennykseksi uudessa kuvalehdessä. Oppi on mennyt lopullisesti perille ...
Fritz von Schillingsfürst

"Nimim. Lahtarit lakoon" ilmoittaa:
Saiskos hieman isänmaan asiaa, kun kyrpäkään ei enää seiso, mutta jos pääsis marssille kohti Laatokkaa, niin jo helpottaisi. Laulettaisiin samalla "silmien välliin ryssää, juu" - laulua kaikella hartaudella
PS:) Edustamme aitoa tyhmää työväenluokkaa kaikessa ryssäläisyydessämme ryssänlimppu kainalossa ja ryssänpistin perseessä

Oikea nimim. Lahtarit lakoon kommentoi ja lähestyy Lehtoa:
Mitä sää luulet saavuttavas väärentämällä mun lähettämää postia. Sää oot kyllä VITUN TYHMÄ JÄTKÄ!

KM-tietotoimisto vastaa:
Taidat olla jakomielitautinen niin tänään kuin vuosina 1939-1947?
... kun muisti, oikeudentaju, eikä mikään muukaan pelaa, niin ota viagaraa, ole hyvä
KM-tietotoimisto

Otto Skorzeny kritisoi Lehdon toimia Putinin vierailun aikana:
Lehto ei kertakaikkiaan ymmärrä yhtään mitään kansainvälisen diplomatian kiemuroista. Meitä ei totisesti voi pitää minään Venäjän ystävinä, mutta Lehdon järjestämä farssi persidentti Putinin vierailun yhteydessä oli anteeksi antamatonta sabotaasia.
Protokolla ja käyttäytymissäännöt ovat tärkeä osa diplomatiaa. tätä ei kurulainen Lehto ymmärrä ollenkaan koska on metsäläinen eikä ole nuoruudessaan asunut kalustetuissa huoneissa vaan mäkituvassa!
Otto Skorzeny

Lehto kommentoi Klasun diplomatiaa:
Jutkusian diplomatia = perseen saippuointi panokuntoon. Jutkusika ei tunne itäänpäin muuta diplomatiaa kuin perseennuoleminen ja -jakaminen.
Putinin vierailullakin olisi halunnut päästä imemään idolinsa ryssäläistä elintä.
Lesbo-Halonen ei kuitenkaan halunnut Jutkusikaa paikalle persidentin linnaan, koska pelkäsi että Jude varastaisi linnasta pöytyhopeat.

Tampereen Saippuatehdas kommentoi:
Kuinkahan nauru olisi maittanut, kun Klaus von Runkkeli olisi runkkinut paviaanikoira Putinin housuille diplomaattisena tekonaan?
Tampereen Saippuatehdas

Suomen Oikea Tietotoimisto kommentoi:
Uskomme, että paviaanikoira-Putin olisi ottanut Klasun pilin imuunsa : )
... ja imuttanut kunnolla
SOT
silvottu tynkä-Suomi

Tampereen Saippuatehdas jatkaa:
Tampereen Saippuatehdas on valmistautunut tekemään Klaus Juutilaisesta saippuaa paviaanikoira Putinin seuraavaa vierailua odotellessa : )
Tampereen Saippuatehdas

KM-tietotoimisto tekee tilauksen:
TILAAMME PARI LAATIKOLLISTA HYVÄÄ JA HAISEVAA RYSSÄJUUTALAISTA SAIPPUAA : )
MUKANA OLLEE MYÖS PAVIAANIKOIRA LJUDMILA PUTININ ELTAANTUNUT RYSSÄVITUN HAJU?
KM-TIETOTOIMISTO

Tampereen Saippuatehdas jatkaa:
Turkulaisista hovioikeuden jäsenistä tullee hyvää persesaippuaa?
Tampereen Saippuatehdas

KM-uutistoimisto kommentoi:
Ottakaa toki avuksenne Suomen uljaat saippuantekijät Suomen UM:stä
Ulkoministeriön virkamiehillä on tuntumaa, kuinka oikeaoppisesti arkistotietojen valossa ko. ryssäläisistä tehdään saippuaa :)
... jopa virkaveljistä kaikessa ryssäläisyydessään.
KM-uutistoimisto

Klaus von Kermatölkki kommentoi:
VETOAMME ULKOMINISTERIÖÖN UUDEN SAIPPUATEHTAAN PERUSTAMISEKSI SUOMEEN JA TAMPEREEN SAIPPUATEHTAAN TILOIHIN
... RAAKA-AINEINA VOINEMME ALKAJAISIKSI KÄYTTÄÄ VIIME KESKIVIIKKONA 11.9.2001 RÄJÄHDYKSESSÄ KUOLLEITA JUTKUPASKO JEW YORKISTA.
KLAUS JUUTILAINEN - AITO RYSSÄLÄISEN SOPANTEKIJÄ
ps:) JATKAMME OTTO-WILLE KUUSISEN HENGESSÄ

Myös Otto Skorzeny kommentoi:
Seppo Lehdon uhkailut viraomaistutkintaan!
Vaadimme että viranomaiset tutkivat Seppo Lehdon laittomat uhkailut oikeusviranomaisia kohtaan. laki koskemaan mysö Seppo Lehtoa!
Otto Skorzeny

Klaus von Kermatölkki kommentoi:
Kirjoitas nyt jutkusaasta edes oikein; )
Minä Klaus Juutilainen otin taas pillerini ja käskin aliminääni painumaan somalin likaiseen perseeseen
Klaus Juutilainen
PS:) Ryssäsiasta tehty kynttilä tekee hyvää anuksessani. Leivälleni levitän eltaanutta isäni vanhaa spermaa

Fritz von Schillingsfürst Saksan liittopresidentin Suomen-vierailusta:
RAU! RAU! RAU!
Herzlich Willkommen im Finnland, Rau! Me pangermaanit iloitsemme saksalaisen päämiehen vierailusta Suomessa; pangermania elää sydämissämme!!!
PERINNE
Presidentti Rau jatkaa kaunista saksalais Suomen vierailuperinnettä, jonka aloitti muuten muinoin jo Adolf Hitler (!), jollei eräitä Suomen kuningasehdokkaita lasketa. Heidänkin vierailut ovat verhotut salamyhkäisyyteen. Raun puolison Christina Deliusin isoisä oli myös Gustav Heinemann (1969-74) ja 1960-luvulla Saksan Presidenttiä syytettiin myös vanhoista natsikytkennöistä; Richard von Weizsäckerin Ernst-isä tuomittiin Nürnbergissä "Fall 11" eli Tapaus 11:ssä viideksi vuodeksi vankilaan yhdessä mm. tohtori Lammersin ja Dietrichin kanssa.
EUROOPAN PÄÄMIES
Johannes Rau kannattaa erityistä Euroopan Päämies-instituutiota omassa haastatteluussaan Suomen vierailun alla.
ROMAN HERZOG
Ex-Presidentti Roman Herzog meni viime perjantaina naimisiin (!) saksalaisen paronittaren kanssa, koska puolisonsa kuoli puolitoista vuotta sitten. Vain Vehmaan pseudo-natsi voi toistuvasti nimittää muiden ugri-kansallismielisten kanssa kunnioittamaamme Herzogia "jutkuksi" omassa surkeassa suomalais-ugrilaisessa aivo-kortex kuoren synapsien välähtelyssä. Jospa kansallismieliset opettelisivat edes sisälukutaidon, niinkuin eräs kirjakaupan pitäjä tuttavani Louhimies huomauttaa.
Fritz von Schillingsfürst
Jaakko Raharuhtinas

Fritz von Schillingsfürst ja Galaxin Ruhtinas:
Das Reich Galaxen
Presidentti Rau puhuu järkeä ehdottaessaan Euroopan Päämies-instituuiota. Pangermaanien kunnianhimo on korkealla ja me tarjoamme alalla kuin alalla maailman huipun. Valtion päämiehistä puhuttaessa me germaanit tavoittelemme sellaista, joista eivät muut edes tiedä tai typeryydessään ja alikehittynesyydessään eivät pysty ymnmärtämään
Me pangermaanit pystymme laajempaan toimintaan ja todistamme ylivoimaisen lahjakkuutemme Teille tässä ja nyt;
- Ehdotan, että meidän germaanisesta ryhmästä valitaan koko Galaxin ruhtinas, der Fürst von Galaxen, joka liikkuisi Bundeswehrin saksalaisilla FU-lautasilla Galaxissa hoitaen virkaansa galaxissa meidän germaanien kunniaksi. Der Fürst von Galaxen im galaxische Reich ...ja Tellukselta germaanien ryhmästä!!!
Me pangermaanit pystymme hoitamaan tätä virkaa. Galaxinen hallinto saa meistä germaaneista uudet isännät Galaxiin.
Fritz von Schillingsfürst
---
Reichsmarchall von Galaxen
Galaksin Valtakunnan Marsalkka
( ... ote sotilaspassistani, leimattu uudessa Peenemündessä)

Lehto kommentoi:
Vieläköhän Klaus Juutilainen yrittää myydä WC-rullien jämiä V2-rakettien pienoismalleina?
Mahtaisi siinä insinööri Braun olla ihmeissään, jos eläisi?
Suuri ja mahtava WC-rulla on K.Juden menestyksen salaisuus? Ko. rullarahoillako hän maksanee mainostamansa "ammattitappajat", jotka hoitelevat "Ramman Variksen" uhkakuvat?
Vai mitä Kalaus Juuttaanmaalta?

Galaxin Ruhtinas ja Dagens Thema:
DAGENS THEMA
Ugrien Dagens Thema: V-2 -ohjukset olivatkin WC-rullia, germaanien lentävä lautanen teknologia pseudo tiedettä, galaksia ei ole edes olemassa, se kaikki on mielikuvitusta jne.
MEINE ANTWORT: - No niin tulihan se fraselogia, niinkuin Paasikivi-Kekkosen linjalta, taas sieltä Seppo Lehdolta esiin; kaikki mielikuvitusta (!) Hyvä vastata näin heijastellen udmurtti-ugrien kantoja, koska ette pysty ymmärtämään ja käsittämään asioita ja silloin kaikki on hyvä leimata pseudotieteeksi ja mielikuvitukseksi. Unohdin asiat; teillehän ugreille mm. von Braunin V-2 ohjukset ovat wc-rullia laitatakseni Seppo Lehtoa ja Mikko Mikonmaata. Ettehän Te ymmärrä saksaa ja haluatte poistaa germaanien oikeudet maastamme.
Siis avaruusmatkailu ja hallinto on täyttä mielikuvitusta. Missähän ugrit elävät, kun ajatusmaailma on maan kastemadon tasolla! Ugreillahan ei ole edes sukellusveneitä tai U-Boot-flottea. Emme odotakaan mitään ymmärtämystä ... Hyvin tutta puhetta ja ne Bundeswehrin FU-lautaset ovat varmaan ... jääköön tässä sanomatta.
Ettehän Te ugrit ymmärrä kuin eläinten kieltä ja 0-tekniikkaa. Rakennustavoista tutuin "ryssäksi rakentamaninen" on parasta rakennustekniikka maasaunoineen jne. Olemme huomanneet. Tuttua ugrien puhetta; arvostelihan itse Olavi Mäenpää meitä Suomen germaaneja Euroopan Valtionpäämies asiasta (mm. mitä Rau kannattaa) ja avaruusmatkailusta. Muut hyödyntävät asiaa täydellä vauhdilla ja rutiinilla jopa valtiosopimuksin, kuten USA. Meidän germaanien inspiroimana. Ketkähän rakensi Apollo-ohjelman? WC-paperirulla kauppiaat ja jutkut kai lainatakseni Suomen kansallismielisiä --- Tämä kaikki on Udmurrti-ugreille täysin vierasta ja mielikuvitusta.
Onko ugreilla muuten aivoja ollenkaan? Vai toistatteko mupetteina Juri Gagarin-juttujanne??? Gagarin ensimmäinen mies avaruudessa ja Sputnik ensimmäinen kone?Ugri-bolsevikit ovat tehneet täsät laulunkin ... "Lennä Gagarin, lennä ..."
Luuletteko tosiaan, että germaaninen asiamme on vaalikarja-asiaa, kuten Teidän joka ainut asia; demokratia usko on sairasta äärimmillen vietynä, koska se pakoittaa useimmiten demokraattisten johtajien ajattelemaan tyhmimmän äänestävän kansalaisen aivoilla. Ahdasnäköisiä kun ovat; mielipidejohtajuudesta ei voida silloin puhua, kun ugrien johtaja tuomitsee Euroopan Päämies-instituution ja avaruusmatkailun. Taitaa olla siellä yläpäässä kovin ahdasta?
Me germaanit pystymme kilpailemaan galaxin johtajuudesta, koska olemme siihen henkisesti valmiit, Jedem sas Seine; ugrit eivät ole maan rakkaiden luontokappaleiden madon ajatuksineen taas edes valmiita sisälukutaitoon jälkeenjääneisyydessään. Jokaisella ihmisellä on tehtävänsä ja me olemme luotu johtamaan, kehittämään, ideoimaan, koska olemme muita lahjakkaampia ... Raun Visio Euroopan päämiehestä on oikea; samaten Fritz von Schillingsfürstin Galaxin ehdottama johtajuus on oikein.
Teille on mielikuvitusta se, mikä on ollut pitkän aikaa meidän todellisuus ja reaalimaailma. Me elämme Teidän mielikuvituksen todellisuudessa, koska me pangermaanit olemme lahjakkaampi rotu.
Fürst von Galaxen
---
Sotilasarvoni on:
Reichsmarchall von Galaxen
( ... ote on muuten uudesta sotilaspassistani leimattu germaanien avaruus sotilastukikohdassa Antarktiksella; galaxin korkein sotilasarvo.)

Johannes Pylväspyhimys ja okkultistinen johtopäätös Klasusta:
Okkultistinen johtopäätös: Klaus von GREWENDORP = Hermann GÖRING
Me okkultistit ja salatieteilijät seuraamme jatkuvasti asioita; meitä on erityisesti kiinnostuneet uudet inkarnaatiot ja tapahtuvat jälleensyntymät. Sanoihan von Goethekin, että me palaamme tuhat kertaa kuoleman jälkeen maahan takaisin. Mystikkona tässä on ideani.
Olemme seuranneet Klasua jo pitkään; hänhän syntyi vuonna 1963 Helsingin Haagassa isoisänsä isälleen ostamaan Haagan kolmioon merenrannasta, josta muuttivat Tampereelle vuonna 1965 Tohlopin rantaan Klasun isän rakentamaan omakotitaloon, joka vaihtoi omistajaa muutama vuosi sitten n. 8 miljoonalla markalla. Tosin Klasu ei hyötynyt kaupasta penniäkään.
MUTTA asiaan takaisin; Görinkin oli köyhä ja nöyrä. Klasu on syntynyt aitoon saksalaisperäiseen perheeseen ja natsit joutuivat karkaamaan kotimaastaan vallan loputtua, koska heillä ei ollut enää tulevaisuutta siinä maassa vainottuna ... ei mitään tulevaisuutta ... KLASU ... on meidän mystikkojen mielestä uudelleen syntynyt Hermann Göring ja kaikki täsmää asiassa. Sanokaa joku Göringin piirre, niin löydätte tämän Klasussa; huomasimme tämän jo mystikkojen keskuudessa vuonna 1994. Jos seuraat Klasun puhetta, niin löydät sieltä Göringin heti. Puhuu saksaa, vaikka asuu Pohjoismaassa; Deutschland über alles ... Hermann Görinkin eli pohjoismaissa pitkään ja nai jopa ruotsalaisen Carinin. Klasu ulvoi jotakin Kurfürstistä ja Göringin päämajan koodi oli sama Kurfürst. Mielien yhtymä. Klasu on äärimmäisen kiinnostunut germaanien historiasta, vaikka asuu pohjoismaissa; tiedetään hänelleä olevan ainakin yksi saksalainen tyttöystävä.
Göring oli Luftwaffen komentaja; Klasun tiedetän olevan asian 1. harrastaja Suomessa ja hakee saksalaisia pudonneita lautasia Etelämantereelta vuonna 2002, okkultistien mukaan. Muutakin, mutta emme halua Klasua vahingoittaa tiedoillamme. Klasu esiintyy myös "Bauherrana", niinkuin Göring. Tiedetään Klasulla olevan kaikki kirjat Göringistä, niinkuin tosin Speerstäkin, ... mutta. Tosin Klasu ei tätä myönnä koskaan-
Pekka Siitoin, joka on näytellyt Suomen Führeriä on mieltynyt Klasuun, mutta vain ajoittain; huomaa Führer tuomitsi Göringin ja perheensä kuolemaan. Yhtymäkohdat. Klasun isä antoikin omassa menneessä ja muinaisessa huippuvirassaan kielteisen lausunnon Kekkosen painostamasta Siitoimen tuomiosta vuonna 1978, jolloin Siitoin oli yhteydessä Klasun isään ja Klasu on tajunnut myöhemmin velvoitteen pitää yllä yhteyttä jo kolmatta kymmentä vuotta vanhaan perheystävään.
Klasun perheessä on aina oikeutta ja juridiikkaa kunnioitettu ja kuten Herman Göringin isä oli juristi ja myöhemmin Reichskomissar Etelä-Pohjois-Afrikassa Klasun sisko on juristi ... Voit hakea enemmän yhteyksiä näiden sukujen kesken. Tietävästi Klasun sukuun kuuluu myös monia hävittäjälentäjiä, vaikka IP:n puheenjohtaja Rosendahl kieltää sukulaisyhteyden. Asetumme luonnollisesti IP:n puheenjohtajan taakse asiassa, vaikka tiedämme Joppe Karhusen tervehtivän aina Klasua ...
Oletteko huomanneet, että Klasu muistuttaa ulkonaisestikin Göringiä tämän kaiken lisäksi; mies painaa jo 105 kiloa, mutta tosin mies on pitkä. Grewendorp = Göring. Göring kuoli 1946 ja Klasu syntyi 1963 ... pitkä sielunvaellus, joka on tyypillistä kehittyneille sieluille; Göringin sielu siirtyi Klasun syntymään. Klasun isä oli myös lahjakas upseeri, jolla oli paikka kadettikoulussa ja sitten vuonna 1963 dipl.ins. ja äiti oli ruotsalaissukuinen nainen, jonka isä oli Franz Felix, joka oli suomentanut sukunimensä satojen tuhansien suomalaisten tapaan 1930-luvulla.
Johannes Pylväspyhimys; inkarnaatioiden tutkija.
P.S. Jos kysytte asiaa Klasulta hän ei ikinä myönnä jälleensyntymisyhteyttä Hermaan Göringiin, vaikka kuinka paljon yritätte. Klasu on yhtä hyväntahtoinen kuin Göring ... Meidän okkultistien mukaan hän on tosiaan jälleensyntynyt Göring, joka yritti ottaa jopa Edda Göringiin yhteyttä takavuosina tietojemme mukaan, kaikki täsmää Hermann Göringin ja Klasun kohdalla; tosin Klasun elämä on uusi, mutta pohjalla muistot alitajunnassa vaikuttavat. / mystikko Pylväspyhimys

KM-tietotoimisto kommentoi:
Olemme kaivaneet jo sinulle mitätön jutkurampa haudan Leninmuseon takapihan jäteputken viereen: )
KM-tietotoimisto

Germans Forever inventoi Lehtoa:
Seppo Lehtoa saa ja pitää syrrjiä asunto ja muissa jonoissa. ihmiset pitää asettaa elukoiden edelle kaikissa jonoissa. Seppo Lehto on itse kertonut polveutuvansa apinoista. Seppo Lehdossa ei virtaa jumalalliset energiat.
SUMMA: Arvottomin neekerikin on Seppo Lehdon yläpuolella henkisesti aasialaisista puhumattakaan.

KM-tietotoimisto kommentoi:
Toiset ne vaan haaveilee? ... Seppo panee, niin että kyrpä vonkaa ja pillu moikaa.
Kalaus Jutkusikakin voisi ottaa Seppo Lehdosta mallia?

Germans Forever vastaa:
Kulkukoira pitää salvoa! Lakkaa pentujen tekeminen, perkele! Lehto on koiran raatoakin ala-arvoisempi!

KM-tietotoimisto kommentoi:
Minulla on sopivasti paskahätä
- Tuleppa tänne Jutkukoira Juutilainen - saat vähän nannaa; )
... suolen täydeltä sinun tekogermaanikitaasi
Km-tietotoimisto

Myös Esa Taberman kommentoi:
Klasu.Joko olet surrut viime jouluna kinkuksi muuttunutta Leenaasi kyllin kauan? Hanki kotiisi joku hyväntapainen pikkupossu ja opeta se tavoille! Joku germaanisista hengenheimolaisistasi vihkii teidät varmasti yhteen. Toisaalta,perheenlisäystä siitä aviosta on kiitettävästä yritteliäisyydestäsi huolimatta turha odottaa! Toisaalta,voittehan adoptoida vaikka pienen karsinallisen pikkusikoja! (Ja naapureille ei kuulu,mitä sitten kämpästäsi kuuluukin !)

Germans Forever vastaa:
Sota terrorismia vastaan on alkanut, varo Taberman! Sinua tullaan kohtelemaan terroistina!
KOSTO ON OLEVA ANKARA!

Esa Taberman kommentoi:
Klasu.Pistä pääsi toviksi ämpärilliseen kylmää vettä. Kusesi kiehuu!

Rommelkin kommentoi:
Joo-o, syytät sitten Tabermannia siitä, ettet saa pillua edes sioilta. Tunge ne terrorismijuttusi dildon seuraksi perseeseesi.

Lehto Stalinista, O-V Kuusisesta ja Klasusta:
Teurastaja-Stalin veti Otto-Ville Kuusista perseeseen, Paviaani-Putin Juutilaista.
Jutkusika Juutilainen on kaikkien ryssäläispettureiden henkinen inkarnaatio aina Otto-Ville Kuusisesta alkaen.
O-V Kuusinen päätyi tuhkana Kremlin muuriin (kun ensin kaikki kaverinsa oli murhattu ja ruumiit raiskattu ryssäläisten toimesta). Tyttärensä tuli Suomeen pillulla vokottelemaan ihmisiä ryssäläisyyteen. Tiettävästi tämä "pöksylähetystyö" tuotti jotakin tulosta.
Klaus-sika Juutilainen houkuteltiin ryssäläisyyteen barbaroilla ja sian perseillä. Mikä lie Jutkusian kohtalo. Mihin muuriin päätyy epatto. Korppikotka-syötiksi Kiinan muuriin?

Lehto kritisoi hurri-ryssiä:
Lax (Lohi) ja muut hurriryssät hukutetaan Ahvenanmereen ellei tyyli muutu. Ryssäläiset sveduhurrit saisivat pikkuhiljaa ruveta opettelemaan Suomea, jos aikovat asua Suur-Suomessa. Muussa tapauksessa saavat alkaa pakata kapsäkkejään ja muuttaa Homolandiaan perseeseenpantaviksi.
Hurrit ovat yhteiskunnan syöpäläisiä kaikessa ryssän- ja neekerimielisyydessään.
HURRISIKOJEN LAHTAAJAT RY.

Fritz von Schillingsfürst liittopresidentti Raun vierailusta:
MIKSI SAKSAN SUURVALTAJOHTAJAN VIERAILU EI NÄY MEDIASSA?
Aivan sattumalta suurvalta Saksan Presidentin ja Venäjän Presidentin matkat osuivat yhteen; tiedetään, että Saksa on Suomen poliittinen liittolainen ja vuoden vaihteessa maissamme on sama valuutta; lisäksi Suomessa on germaaninen etninen ryhmä, joka on tunnustettu kotimaiseksi etniseksi ryhmässä maamme perustuslaissa.
Jos nyt katsoo, miten suurvalta Saksan Presidenttiä kohdellaan mediassa verrattuna Venäjän maan johtajaan (mm. Itävallan valtion budjetti on suurempi kuin Venäjän) ei voi tehdä muuta johtopäätöstä kuin että venäläiselle annetaan enemmän tilaa ja viikko tolkulla ennen ja jälkeen vierailun; tulee joidenkin Kekkosten rakastajien haastatteluja (sinänsä oikein fiksu ja symbaattinen nainen, vaikka harhautettu ajan hengen mukaan itäänpäin), joissa ei puhuta muista kuin Ryssän johtajista ... ei voisi ajatella mm. Leni Riefenstahlin haastattelua (?) nyt, kun Saksan päämies on täällä? Ei ... ei ... kyllä suomalais-ugrilaisuus paljastuu kaikessa karuudessaan jälleen kerran kaikille, vaikka lukiessa Suomen Kuvalehden mielipidekirjoituksia, joissa halutaan sanoutua Saksasta irti (poliittinen liittolainen, joka käyttää samaa valuuttaa) verrattuna Venäjään, joka koetaan kirjoituksissa ikäänkuin Suomen johtajana. Tämä on puhdas heimo- ja rotukysymys, vaikka germaanit ovat hajanaisia he yrittävät muodostaa keskenänsä yhteisön, mutta tämä on Suomessa ikuisesti mahdotonta, koska ugrit ovat kallella itään geeniensä takia. Tuttuja ovat Kuvalehden kannat "Uhka Saksan Oikeistosta" ja N-liiton nostalgian ymmärtäminen. Ugri-bolsevikit ja fasisti-gerrmaanit lienee selvä jako?
"Johannes Pylväspyhimyksen" teksti oli ja enemmän kuin puhdasta roskaa ja sietää nostaa oikeusjutun kirjoittajaa vastaan Turussa; Valtakunnanjohtaja Siitoin on julkaissut Richard Nixonin vastaisia lehtisiä 1970-luvulla, vaikka Nixon & Kissinger tukivat Etelä-Amerikan oikeistovoimia ja saksalaista pääomaa; mm. Kissinger myötävaikutti Pinochetin valtaannousuun; tekipä Israel vielä rauhankin Martin Bormannin rahaston kanssa Mossadin lähteiden mukaan, koska se ei keskittynyt vain natsi-ideolgiaan, vaan myös pääosin talouteen; Saksan talousihmehän syntyi sillä tavoin, kun maasta evakoidut "evakko"-rahat palautuivat ympäri maailmaa takaisin Saksaan.
Valtakunnanjohtajan julkaistut kirjalehdykkätekstit paljastavat, että hän oli tuolloin Guevaran pyrkimysten takana moittien Nixonia ja Kissingeriä "jutkuiksi" enemmän kun tutulla logiikallaan. Suomen kansallismielisethän ovat Etelä-Amerikka asiassa kallellaan Che Guevartaan päin ... joopa joo; Nixonhan yritti laittaa kaikin keinoin sulun kommunismin etenemiselle; tällainen mies on sitten "jutku".
Lopeta hyvä munkkiveli Johannes kuka sitten lienetkin teekkarikirjoittelusi ja aikuistu!
Fritz von Schillingsfürst
Saksan Sotamarsalkka

Klasu osoittaa syyllisen USA:n terrori-iskuihin:
Yhdymme USA:n liittolaisena Presidentti Bushin aamu yöstä julistamaan kansainväliseen sotaan terroristeja vastaan.
Kohteet ovat täällä täysin selvät; piirit, jotka haluavat poistaa germaanien oikeudet perustuslaista väkivallalla ensin meitä syyttä uhaten ja jotka sabotoivat täysin harkiten hyvin maallemme arvokasta talousyhteistyötämme USA:n kanssa. Nyt ei anneta armoa yhtään ja terroristit listitään ja nitistetään yhdessä viimeistä miestä myöten CIA:n kanssa, jos saamme kiinni.
Itse kannatan täsmäohjusiskuja ugrien terroristikoulutus kohteisiin, jonne Seppo Lehto toimittaa kiinalaisia aseita.
Terroristien sodanjulistus on otettu vastaan koko maailmassa.
Klaus von Grewendorp

Otto Skorzeny yhtyy näkemykseen:
TERRORISTIT ON HÄVITETTÄVÄ!
Sivistyneen maailman pitää yhdistyä terrorismin vastaiseen taisteluun. Kaikki terroristit, kaikki heidän suojelinjansa, tukijansa ja ymmärtäjänsä on hävitettävä!
Suomessa Osma bin Ladenin muslimiterroristeja tukee ja ymmärtää Seppo Lehto ja hänen seuraajansa.Seppo Lehto on julkisesti pyytänut bin Ladenilta rahaa hankkeisiinsa. Lehdon yhteydet Tsetsenian kiihko-muslimeihin ovat yleisesti tiedossa. Lehdolla on myös yhteys Afganistanin Talibaneihin.
Kun raukkamaisia terroiskuja New Yorkiin ja Pentagoniin lähdetään kostamaan on Lehto yksi kohde jolle pitää kostaa. Lehto on terroristien avoimena tukijana yhtä syllinen kun iskun tehneet kiihkomuslimit. Lehto toimii Suomessa kristinuskoa ja germanismia vastaan. Lehdon tavoitteena on saada Suomemeen taliban-tyyppinen islmailainen hallinto tsetseeneiden avulla kun ensin germaanit on hävitetty ja korvattu ugreilla.
Kannatamme ja tuemme presidentti Bushin kostotoimia terroristeja vastaan. Yksi täsmäohjus voitaisiin suunnata Tampereen Penttilänkadulle terroisti Seppo Lehdon pesään.
TERRORISMI ON HÄVITETTÄVÄ!
Otto Skorzeny

KM-tietotoimisto kommentoi iskuja:
USA sai maistaa omaa lääkettään suoraan omiiin jutkutukikohtiinsa WTC:iin ja Pentagoniin ; )
Todellinen hyötyjä ja ko. pommien asettaja ollee kuitenkin virallinen Moskovan oblasti paviaanikoira Putin käskystä.
Hyötynsä:
1) Kohonneet raaka-ainehinnat mm. kulta ja öljy => selvinnee näin isoista veloistaan helpommin
2) Sai vihdoinkin käyttöä ase- ja vakoojaverkostolleen jota on viritelty USA:han jo 1920-luvulta saakka.
PS:) Vietnamin siviilikohteissa meni n. 20 vuodessa miljoonia viattomia USA:n ihmisoikeusrikoksissa
PS:) Samoin USA on tukenut miehittäjä-Ryssän sortotoimia ja sotarikoksia Tsetseniassa
KM-tietotoimisto

Otto Skorzeny kommentoi:
Lehto tunnustaa osuutensa terroristien iskuihin! Lehto on hävitettävä!

Lehto kommentoi:
Jutkusika Juutilaisen osuu Ryssän terrorissa on vielä paljolti tutkimatta.
Jutkusika Juutilainen on urakkalla ilmiantanut kansallismielisiä tahoja ryssäläismielisille viranomaisille. Jutkusian runkkufantasia on punaisen( lue ryssäläisen) Valpon uudelleen perustaminen ja kansallismielisten tahojen vainot.
Jutkusian palkka odottaa saippuatehtaalla!

Gideon Bolotowsky yhtyy KM-tietotoimiston näkemykseen:
Kiitos paviaanikoira Putinille pikku Kindermunista USA:han; )
Saamme teostanne syyn aloittaa Moskovan pommitukset lähiaikoina saatanan visvaiset ja syyhyiset ryssäkoirat
Helsingin silvotut Juutalaiset
Helsingin Juutalaiseurakunta
Gideon Bolotowsky ja kumppanit

KM-tietotoimisto kommentoi:
Jopa Hkin juutalaisseurakunta kiittää ko. 11.9.2001 USA:n attentaateista: )
PS:) Kyllä asialla täytyy olla ksv:n siionististen nistien salaliitto tarkoituksena saada Moskova maantasalle, jotta pystyvät asuttamaan autioitetun Moskovan oblastin ympärileikatuilla jutkusioilla;)
Km-uutistoimisto

Tampereen Saippuatehdaskin yhtyy näkemykseen:
Me olemme tyytyväisia Ryssän kohteensa valintaan: )
Paviaanikoira Putin on todellakin vastuussa ko. attentaateista. Hän lienee luvannut tukuttain kidnapattujen tseseeninaisten neitsyitä ko marttyyreille.
Tampereen Saippuatehdas
PS: ) KM-uutistoimisto onkin jo ohessa selvittänyt Kremlin koirien motiivit ko. attentaatteihin.

Lehto kritisoi Turun hovioikeuden päätöstä:
LEHDISTÖTIEDOTE 12.9.2001
Turun hovioikeuden käsittelijät: Pertti Liesijärvi, Juhani Saarinen, Jouko Valtonen toimivat vastoin KKO:n ennakkoratkaisua
Maamme oikeuslaitokseen pesiytyneet oheiset tahot toimivat vieraan vallan hyväksi:(
Turun hovioikeuden käsittelijät: Pertti Liesijärvi, Juhani Saarinen, Jouko Valtonen Tampereen syyttäjä: Jorma Kokkonen on ko. asiassa toiminut sitkeästi miehittäjä-Ryssäämme ja Stalinin perintöä palvoen.
Heidän mielestään voidaan rikkoa HM 5§ yhdenvertaisuutta lain edessä ja syrjiä isänmaan asialla olevia passittamalla sakonmuuntoasioissa vankilaan, vastoin jo lakikirjassakin olevaa ennakkotapausta.
Olemme saaneet kopion keskustelupalstalla julkaistusta ko. päätöksestä, jolla Seppo Lehdon pitäisi mennä vankeuteen 35 vrk:si kansankiihotuksesta venäläisiä, somaleita ja solvauksestaa Eva Biaudetia kohtaan
Tampereen käräjäoikeus antoi aikanaan 15.1.1997 päätöksenään 70 pvs x 20 mk:aa. ... vaikka kyseessä oli puhdas valtiokritiikki miehittäjä-Ryssän sotarikoksia ja sotarikollisia vastaan ja somalien toimeenpanemia ympärileikkausmenoja vastaan.
Ruotsissa vastaavaa pidettäisiin varattomuuden kriminalisointina. Suomessa ko. sveduja myötäilevät kyykyttävät varattomia vankiloissa sakko-asioissa, jolloin todellinen rangaistus on moninkertainen alkuperäiseen rahakorvaukseen.
Suomen Vapaussoturi

Eva Bidee tiedustelee asiasta:
Onko Turun Hovioikeus laittanut ko. päätöksen levitykseen netissä ennen kuin ko. päätös on Seppo Lehdolla?
Eva Bidee
Alapesuallas
Eduskunta

Lehto jatkaa aiheesta:
Mitä olette mieltä Turun hovioikeuden kansankiihotussakkojen 70 pvs x 20 muuttamisesta 35 vrk:ksi vankeutta?
Päätöksen asiassa tekivät Tampereen syyttäjä jorma.kokkonen@om.fi esityksestä
hovioikeudenneuvos pertti.liesijarvi@om.fi
juhani.saarinen@om.fi
määräaikainen hovioikeudenneuvos jouko.valtonen@om.fi
Esittelijänä oli teija.vainionpaa@om.fi
Arvostaen mielipidettänne tässä sveduhurrien ja svekomaaniryssien miehittämässä maassa:(
Eikö kyseinen päätös ole ristiriidassa HM 5§ yhdenvertaisuuspykälän ja syrjintäpykälän kanssa? KKO:han on jo ratkaistu vastaavassa tapauksessa niin että sakot on jätetty muuntamatta.
Miten Seppo Lehtoa voidaan kohdella syrjivästi tässä tapauksessa? - Yleisestihän se kyllä on jo muuten sallittua.
Armoton miehittäjä-Ryssäntappaja
Seppo Lehto
Päätös saatu: 12. syyskuuta 2001 Tampere

Todellinen AKS antaa tuomion:
Seuraavat maanpetokselliset tahot tuomitaan menettämään olemassaolon oikeutensa:
Pertti Liesijärvi
Juhani Saarinen
Jouko Valtonen
Jorma Kokkonen
Poistukaa välittömästi Suomen alueilta, jos haluatte jatkaa olemassa oloanne.
Todellinen AKS
Ryssäläisyyttä vastaan Sinn Fein-hengessä

Otto Skorzeny antaa tukensa Turun hovioikeudelle:
Kiitämme Turun hovioikeutta oikeasta päätöksestä! Lehdon tuomio vain olisi saanut olla paljon pidempi. Vaadimme, että Lehdolle tehdään vankilassa mielentila tutkimus, jonka perusteella hänet eristetään lopullisesti yhteiskunnasta
Otto Skorzeny.

KM-tietotoimisto kritisoi Turun hovioikeutta:
Turun Hovioikeuden ryssäläiset pedofiili-, negrofiiliepatot:(
pertti.liesijarvi@om.fi , juhani.saarinen@om.fi , jouko.valtonen@om.fi , ymv:t ovat saastaisen paska-Ryssän syöttiläitä, samoin kuin Tampereen ryssäläinen sikakoira Jorma Kokkonen.
KOODI kaltaisilleen oman kansakuntasa syöjille = TAPPAKAA, ... ILMAN ARMOA, seivästämällä, puukottamalla, ampumalla, pudottamalla ikkunasta, sama se, kun vain lopputulos toteutuu.
KM-tietotoimisto
PS:) Nimeen Isän, Pojan ja Pyhän Hengen
KANSAKUNNALLISENA TAVOITTEENAMME KÄYTTÄKÄÄMME TÄSTÄ LÄHIN USA:SSA NÄHDYN KALTAISIA TOIMIA

Gideon Bolotowsky lupaa hoitaa homman:
ME SUOMEN MOSSADISSA HOIDAMME KO. EPATTOJEN PUUKOTUKSET YMV:T TOIMET ILMAN MAKSUA
HELSINGIN SILVOTUT JUTKUKYRVÄT SRK
SILVOTTU TYNKÄ-SUOMI

Otto Skorzeny kommentoi:
Toivomme, että Lehdon tuominneet Tuomarit antavat Lehdolle lisää "kakkua" laittomista uhkauksista. Älkäämme sietäkö Lehdon mielipuolisia toimia enää yhtään kauempaa. Ollemme itsekin joutuneet kärsimään Lehdon laittomista uhkailuista, joten sympatiamme ovat Teidän kanssanne,
Edellen suurkiitoksemme järkeville ja viisaille hovioikeuden tuomareille terroristi Seppo Lehdon tuomitsemisesta.
Otto Skorzeny

Lehto kommentoi:
Onko Jutkusika Juutialainen kiinnostunut Hovioikeuden ryssäläisten jäsenten kulleista imumielessä? Nuolee ryssäläisismielisiä epattoja niin syvältä, että ohutsuolikin puhdistuu.
Jutkusika on tunnetusti edelleen katksera, kun päässyt muiden ryssäläismielisten epattojen kanssa imemään Paviaani-Putin haisevaa ja visvaista ryssänelintä miehitysvierailunsa aikana. Jutksika on viime aikoina varastanut Kauppahallista ankeriaita ja työntänyt niitä peräsuoleensa. Tuntuvat kuulemma samalta kun vaseliinilla rasvattu ryssänkyrpä

Lehto jatkaa aiheesta:
Klaus Juutialainen vierailee säännöllisesti Turun hovioikeudessa tummelipurkki kainalossa.
Mikä lie asiansa?

Klaus von Kermatölkki kommentoi:
DAS STIMMT; ) MISTÄ TIESITTE?
VAI ONKO ALIMINÄNI EREHTYNYT PALJASTUMAAN KO. TUMMELIOSTOKSILLA? SITÄ OVAT KAVERIT KÄYTTÄNEET PERSEPANOIHINI SUIHINOTTOJENI JÄLKEEN.
SUORAAN SANOTTUNA TURUN HOVIOIKEUDEN JÄSENTEN MULKUT MAISTUIVAT PASKALLE. OLIVAT ILMEISESTI PÄÄTTÄNEET NÖYRYTTÄÄ MINUA PANEMALLA TOISIAAN ENNENKUIN TULIN PÄIVÄKAHVILLE LUOKSEEN.
PÄRKELE, ... JOUDUIN SUUVEDELLÄ KLOORAAMAAN NIELUANI MONTA KERTAA KO. KÄYNTIEN JÄLKEEN.
KLAUS JUUTILAINEN
- SEPPO LEHDON PARAS KAVERI - KUN ON SELVINN PÄIN

KM-tietotoimiston ehdotus Tampereen Saippuatehtaalle:
LAITETAAN SEKAAN PARI SOMALIA JA HENRIK.LAXIA NIIN EIKÖHÄN SAIPPUAN SEKOITUSSUHDE OLLE OIKEA?
KM-TIETOTOIMISTO

Suomen Oikea Tietotoimisto kommentoi:
Uskomme ko ryssäsomalijutkusaippuan olevan suosittua varsinkin maahanmuuttajien keskuudessa : )
Sillä voinee pestä sekä silvotut seemikyrvät ja silvotut somalivitut
"mä uskon huomispäivään" ...
Suomen Oikea Tietotoimisto = SOT = Suomen
Osuusteurastamo
Tampere
silvottu tynkä-Suomi

Myös Suomen Oikea Tietotoimisto tekee tilauksen:
Mekin tilaamme muutaman saippuatankon Tampereen kaupunginhallituksen turpavärkkien tukkeeksi ; )
... jotta lopettavat Leninmuseon nykyisenkaltaisen rahoittamisen
SOT = Suomen Oikea Tietotoimisto

Lehto jatkaa Putinin vierailun uutisoinnista:
JUKKA SEPPINEN KARJALA-LEHDEN KOLUMNISSAAN 13.9.2001 OIKEILLA JÄLJILLÄ: )
MIEHITTÄJÄ-RYSSÄLLÄ EI OLE VARAA MURISTA, EIKÄ RÄYHÄTÄ, JOS UHRINSA VAATII OIKEUTTA. HUONO ON KOIRAN RUOKKIJANSA ( lue: EU / Nato / IMF ) KÄTTÄ PURRA.
Karjala-lehden yleisönosastossa 13.9.2001 ja Aamulehden vastaavasssa 10.9.2001 porattiin sitä ettei mukamas "mieltä ole osoitettu oikein".
Missä oli ne ns. oikein mieltänsäosoittavat 3.9.2001 Putinin vierailun aikaan? Kaljaa kittaamassa tai ns. tienaamassa muutamaa markkaa tai muuten vaan lonkkaa vetämässä?
Jälkiviisaitten ja peräänräykyttäjien yhteinen nimittäjä on oma joutenolo ja yliolkaisuus asiaan kuin asiaan.
Seppo Lehto - suursuomalainen sielu

Lehto kritisoi rahan keräämistä New Yorkin uhreille:
As you see now they collect money for New York jews in yahoo-link
http://dailynews.yahoo.com/fc/US/Emergency_Information/
When somebody collect money for victims of Russian parasites ( in last wars and in Tsetsenia ) and USA ( bombings against Germany, Vietnam etc. )?
Seppo Lehto

Lehto nimeää todellisen paskasakin:
Ortodoksit - Maailman todellinen paskasakki
Viimeisinä vuosisatoina olemme sotineet etupäässä vain ja ainoastaan ortodokseja vastaan. Joten ....
Samalla logiikalla ...
Turkulaiset - Maailman todellinen paskasakki ( Mauno Koivisto, Pertti Paasio jne )
Tamperelaiset - Maailman todellinen paskasakki ( Leninmuseo, punainen Tampere, jne.
Suomen Vapaussoturi

Lehto keksii uusiokäytön saastaisen paska-Ryssän edustajille:
Saastaisen paska-Ryssän edustajista teollisia tuotteita kenneleille
TE-keskukset kanavoivat rahaa uusiin innovaatioihin Tacis-rahastojen avulla. Kenties saamme pelastettua villit vuoristogorillat Ruandasta ym:lta, kun jalostamme miehittäjä-Ryssän edustajista teollisia jalosteita oheiseen tyyliin?
Otamme vastaan lisää rakentavia ehdotuksia.
Armoton miehittäjä-Ryssäntappaja Laatokalta

Gunnar Terijoki vastaa ja kehuu Susanna Petkeä:
Tervehdys, ystäväiseni.
Ilmoitamme täten, että talvi ja pakkaset lähestyvät, ja emme voi enää kauaa toimittaa ryssänraatoja minkkienne rehuksi. Toivottavasti olette varastoineet raatoja riittävästi talven tarpeisiin?
Susanna Petke kävi muuten luonani astutuksella. Himokkaampaa kiimapillua en ole saanut moneen vuoteen, tyttö lypsi mällilastin toisensa perään, eikä paljoa armoa antanut. Pillunsa oli kuin sokeripalaa hamuava pollen turpa, ja karva hentoa nukkaa, joka näin ympärileikkaamattomalle kyrvällekään ei tehnyt isompia verinaarmuja. Voisin sanoa, että elämäni paras pano. Kiitos siitä Susannalle ja tervetuloa uudestaan kunhan olen saanut uuden mällilastin palleihini. Kotvasen kestää moisen himolypsyn jälkeen.
Hyviä kelejä täältä Karjalan kannailta toivottelee,
Gunnar Terijoki, Koulutuskeskus Karjala

Gunnar Terijoki jatkaa Susanna Petken kehumista:
Niin kovat oli panot Susannan kanssa, että kulli ei ole tähän päivään mennessä elonmerkkejä osoittanut. Toivottavasti tyttö ei ihan heti tule kylään, sillä kiveksissä on vieläkin alipainetta. Tuli toki vedettyä oikein ajan kanssa, niin eestä kuin takkaakin. Himokkaasti otti aina kullin suuhun mällinheiton jälkeen kuin vanha tekijä... Onko muuten siellä silvotussa Tynkä-Suomessa enemmänkin noin himokkaita naisia? Saisitte meinaan tekin pojjaat välillä jeesata vanhaa miestä, en minä tuollaisia panoja montaa viikossa jaksa, kolmen ohitusleikkauksen jälkeen.
Gunnar Terijoki

Gideon Bolotowsky ja päivän arvoitus:
PÄIVÄN ARVOITUS;)
TERSKA ILMAN NAHKAA, MIKÄ SE ON?
Silvotun tynkä-Suomen silvottu kullinen jutkusika
Gideon Bolomolo
=====
HUOMIO LINKKISIVUSTOMME KAIPAA HUOMIOTANNE:)
Suomen saastaisten juutalaisten sikakoirien ylläpitämät;) anteeksipyyntösivustot km-tahoille: http://www.geocities.com/vapaussoturi/mypage.html?999073970443
Palautteenne on tervetullutta, kiitos :)
Ystävällisesti Teidän, ... silvottu kullinen arpikulli Gideon Bolomolo

KM-tietotoimisto kommentoi:
Oikein arvanneille palkinnoksi säkillinen nyljettyjä ortodoksiryssien esinahkoja ; )
... vai saaneeko sitä mitään muuta näin ryssäläisessä maassa?
KM-tietotoimisto

Lehto raportoi Klasun ja Boris Verikovin toimista:
Boris Verikov oli luvannut tyttärensä tavaraa Jutkusialle palkkioksi konnan töistään, mutta tiukka ryssänvittu oli liian kova pala barbaran pumppaajalle, joten Boris osti jutkulle kaupasta savukinkun nylkytettäväksi.
Juutilainen oli ikionnellinen

Lehto jatkaa aiheesta:
Savunkinkun ohella Klaus Juutialainen nylkyttää usein pakastebroilereita, joita epatto varastaa Tampereen Sokoksen ruokaosastolta. Jutkusika on joskus kokeillut myös kalkkunaa ja joulukinkkujensa loppukäyttöä voimme vain arvella ;)

Pekka Siitoin kritisoi Yhdysvaltoja ja kommentoi terrori-iskua:
KDP on erittäin pahoillaan siitä, ettei neljäs kaapattu kone päässyt perille valkoiseen taloon ( todellisuudessa mustien demonien naakanpesä). Amerikkalaisuudessa ei ole mitään ihailtavaa. Se on rotujen ja rikollisuuden sulatusuuni. USA:n kultuuri on ns Aku Ankka kulttuuria, joka perustuu teennäisiin arvoihin. Venäjällä on suuri ja mahtava kulttuuri joka myös liittyy Suomeen vanhoista vihollisuuksista huolimatta. Sanon symboolisen esimerkin: Mielummin imen Putinin kullia, kuin nöyristelen jenkeille ! Eläköön Suur` Suomen tuleva tulevaisuus !
Pekka Siitoin, leader/comm. colonel
Kansallis-demokraattinen puolue/ KDP/ NDP /NSDAP in Finland
Suomen Valtakunnanunioni /SVU / UFS / Union of Finland State.
Tel: 358-2-4351911
Fax 4384991
http://personal.inet.fi/private/siitoin/
GSM 040-7570307


Otto Skorzeny pahoittelee Siitoimen petturuutta:
Olemme erittäin pahoillamme Pekka Siitoimen petoksesta!
Olemmme erittäin pahoillamme Pekka Siitoimen liittymistä Seppo Lehdon rinalle ugri-terroristeihin. Ollemme kunnioittaneet ja arvostaneet Siitointa. Emme arvosta enää.
Otto Skorzeny

Esa Taberman kommentoi:
Klasun ongelmana on liiasta homostelusta löystynyt sulkijalihas!

Otto Skorzeny vastaa:
Sinä Homo-Taberman et tiedä Klasusta yhtään mitään! Klasu ei ole ikinä harrastanut homoseksuaalisia suhteita toisin kuin sinä (me tiedämme sinusta kaiken, ihan kaiken).
Lehdon "piirin" teidät on vihitty seksisuhteilla itsenä pääpirun, Seppo Lehdon, kanssa.
Jätä Klasu rauhaan. Klasu on kunnon eurooppalainen. Tosista olette te metsäläsiet terrorismin tukijat.
Otto Skorzeny

Lehtokin kommentoi:
Nämä v-postit kyllä mykistivät minut toviksi: )
14.9.2001
Luulin jo ettei mikään yllätä näissä kuvioissa. Mutta errare humanum est. Pekka Siitoin oli ilmeisesti lainannut "KM-uutistoimiston" sanontaa pilin imusta ja soveltanut sitä käänteisesti itseensä. Sinällään kiva veto. Eri asia miten paviaanikoira Putin antaisi itseään imeä?
Pekka Siitoimen USA-kritiikissä oli tiettyä pahkasikahuumoria, mutta Ryssän kulttuurin ihailu vei siltä pohjaa. ( Mutta onhan Pekka Siitoin entisenä kokoomuslaisena muutenkin elävä paradoksi, kenties eräänlainen Sirkus Finlandian elävä muinaismuisto paradoksien paradoksista ).
Huumorinsa ja tekstinsä ovat kuitenkin elävämpiä kuin Tarja Halosen hymistelyt paviaanikoira Putin vierailun aikaan. Tarjahan ei vastaavaan lupaukseen yltänyt kuin Pekka Siitoin. Tiedä vaikka oltaisiin saatu kunnon ryssäkullin lutkutusnäytös suorana TV:tä kun Tarja H olisi vain pyytänyt?
Seppo Lehto
Miehitettyjen alueidemme palauttaja

Otto Skorzeny kommentoi:
Seppo Lehdolla on tarve esitellä omia homoseksuaaleja fantasioitaan . Lukijat tehnevät omat johtopäätöksensä Lehdon seksuaalisuuden laadusta.
Otto Skorzeny

Lehto vastaa:
Taisi pilkka osua Klaus von Runkgvist?
Tosin minähän en kirvestä heittänyt, kuten hyvin tiedät?
Kunnioitettu ja suuresti arvostettu Seppo Lehto

Miehittäjä-Ryssän Kurkunleikkaajat kommentoivat:
Pilkkakirveen lisäksi Klaus Juutilaista voisi heittää ihan oikealla kirvellä. Epaton olemassa olo on jatkuva uhka lapsille ja eläimille. Säälikäämme Jutkusian naapurissa tarhattavia hurripenikoita (vaikka hurri-sikojen jälkikasvua ovatkin)

Erkki Kanerva Otto Skorzenylle Lehdosta:
Arvoisa Otto Skorzeny
Ymmärrän aloitteenä tässä tapaus Seppo Lehdon suhteen. Olen saanut häneltä henkilökohtaisia uhkauksia ja ilkeyksiä muistaakseni vuodesta 1964 alkaen. Se ajoittu siihen ajankohtaan, kun rasismin vastaiset harrastukseni tulivat julkisuuteen.
Viimeksi Lehto lausui peitellyn uhkauksen tai vähintäänkin ilkeilyn eduskunnan lakivaliokunnan puheenjohtja Henrik Laxille ja minulle samanaikaisesti meidän sanomalehti Karjalaisessa julkaistun haastattelumme johdosta. Hänen postilistalleen pääsee verraten vähällä.
Runsaan kolmenkymmenen vuoden monipuolisella poliisikokemuksella sanoisin, että nämä Lehdon tapaiset tyypit itse asiassa haluavat sitä, että joku tarttuu heidän toimiinsa. Luulen että Lehto haluaa, että joku nostaa esimerkiksi rikosprosessin, jonka kautta hän saa haluamaansa julkisuutta. Ja sitten itse prosessi "oikeuttaa" hänet taas uusiin provokaatioihin.
Tätä taustaa vasten en ole ainakaan itse ajatellut tehdä toistaiseksi yhtään mitään.
Erkki Kanerva
rikosylikomisario / kansanedustaja

Otto Skorzeny vastaa:
Kiitämme kansanedustaja Kanervaa viestistä, mutta katsomme että vaikeneminen ei auta Seppo Lehdon tapauksessa. Lehto on uhkaillut mm. kansanedustajien, ministereiden, tuomareiden ja toimittajien henkiä. Jopa nykyinen presidentti ja kaksi hänen edeltäjäänsä ovat joutuneet Lehdon uhkailujen kohteeksi.
Lehdon uhkailut ulkomaiden valtionpäämiehille, voivat vaarantaa maamme turvallisuuden.
Lehdon oikea paikka on vankila.
Otto Skorzeny

Tellervo Koivisto kommentoi:
Ihmettelemme, että Erkki Kanerva ei tarjonnut anuaukkoaan pumpattavaksi kaikessa ryssäläisyydessää Klaus Juutilaiselle
Tellervo Koivisto
PS:) Pikkuhiljaa tässä vasta toivun omasta ryssäläisyydestäni
Vittuni haisee tosin vielä vanhoille ryssänmälleille, jollei ne hajut ole luiskahtaneet Manun veltosta tautisesta vehkeestä viime pumppauksensa jäljiltä

Lehto kommentoi:
Otto Skorzeny= Jutkusika Klaus Juutilainen Pyynikilt.ä Harvinaista tyhmyyttä ko. kansanedustajalta. Keskustella nyt mielipuolen sikoja ja koiria nussivan barbaranpumppaajen kanssa.
Tyhmä komutyöläinen on tyhmä komutyöläinen poliiisin virkapuvussakin. Valitettavasti!

"Klasu" ja Boris Verikov kommentoivat:
Suomen pienimunaisten Monarkiklubi kannattaa erkki.kanerva@eduskunta.fi kanssa ko. yhteistyötä
Suomen Monarkistiklubi
pj. Klaus Juutilainen
&
Venäläinen Foorumi
Boris Verikov ja untuvikkopilluiset tyttärensä

Lehto antaa Klasulle kehotuksen:
Jutkusika.....mars, mars saippuatehtaalle! Saamme sinusta hyvää saippuaa navettakäyttöön. Elukatkin pitää pitää puhtaana.

KM-tietotoimisto kommentoi:
Muista ottaa perserassi mukaan: )
... ja kasa Jalluja niin saat runkata, jos saippuoiden latominen keskeytyy teknisen ongelman takia.
Km-tietotoimisto

Suomen Oikea Tietotoimisto kritisoi Aamulehteä:
Mahtaako löytyä tarpeeksi isoa ja toimivaa perserassia Klaus Juutilaisen ahtaan paikan siivoamiseen?
.... jollei jorma.pokkinen@aamulehti.fi tule nuolemaan anusaukkoaan puhtaaksi?
Aamulehdessä on viime aikoina ollut aina vaan pahempaa paskaa mm. yleisönosastoissa nimettömiä herjakirjoituksia miehitettyjen alueidemme palauttamista vastaan, ilman julkaistuja vastineita.
HAISTAKAA PERSE SAATANAN RUNKUT AAMULEHDESSÄ :)
Ryssäläisten liiskaaja
SOT = Suomen Oikea Tietotoimisto

Lehto antaa kehotuksen Klasulle:
Sorsat rauhaan edes viikonlopuksi, kiitos
Hakaristiveljeskunta - Sorsien puolesta
( vaan ei Kalevi Sorsan, ko. epattoa Klaus Juutilainen saa mennä sorkkimaan umpeenneulottuun perseeseen kaikessa rauhassa )

KM-tietotoimisto kritisoi saamaansa jutkusaippuaa:
Missä on vika kun saamallani jutkusaippualla ei kyennyt edes kynnysmattoa pesemään?
Olinko lukenut pesuohjeet väärin? ... vai onko Juutalaisseurakunnan ja Tampereen Saippuatehtaan raaka-aineyhteistyössä harrastettu vilunkia?
KM-tietotoimisto

Tampereen Saippuan haarakonttori vastaa:
Unohdit, että parhaan pesutuloksen saa kun puree palan jutkusaippuasta : )
Siinä "Yrjö Hakanen" - lentää ja anushaitari soi.
Tampereen Saippuan haarakonttori

KM-tietotoimisto jatkaa:
Maistoimme ko. jutkusaippuaa ja havaitsimme, että joukossa oli jopa kultahampaita, kiitos : )
Nämä "Kinder-muna"-tyyliset yllätykset ( kultahampaat saippuassa ) ilahduttivat suunnattomasti meitä.
Kiitoksia vielä kerran. Ko. kultaerällä ostamme vielä hajusteita seuraavaan saunakertaamme, jottei jutkujen pistävä hajusaippua häiritse saunomistamme.
Km-tietotoimisto

Klaus von Kermatölkki samasta aiheesta:
Me pienimunaiset monarkiklubilla ihmettelemme myös: (
Kun en saanut jutkusaippualla pestyä edes vuohen hajua vehkeistäni, vaikka kuinka yritin.
Klaus Juutilainen
paviaanikoira Putinin pilinlutkuttja

KM-uutistoimiston jäljitelmä ylistää Che Guevaraa:
Onko sinulla jo Che Guevara -lumilauta? Eikö? No, Swatchin Che-rannekello sentään ainakin. Puuttuuko sekin? Hanki sitten edes Che-elämäkerta syksyn kirja-alesta, vain ysiysi KM-uutistoimistosta!
Toisaalta Che alkaa olla jo ohitse mennyt trendi. Viisas valitsee Fidel Castron. T-paidat ovat jo myynnissä ja kohta myös julisteet, lippikset, seinäverhot, pinssit ja mukit, hiirimatoista ja sikarikoteloista puhumattakaan.
Vallankumous, kommunismi, sosialismi - siinä tämän päivän trendejä " Ja hienoja sellaisia !
Kauan eläköön Che!

Otto Skorzeny kommentoi:
Seppo Lehto kommunismin lipunkantajana. Sepon kääntymys komministiseksi rauhanaktivistiksi taphtui ilmeisesti USA:n kostoiskujen pelossa.

Oikea KM-uutistoimisto vastaa:
Lehmiä, sikoja ja oravia nussiva Jutkusika Juutilainen ei erota edes aitoa tavaraa anarkokomujen väärennöksistä.
suuri_on_suomen_valta_5@yahoo.com on ryssäläinen väärennös, joka yrittää halpamaisesti jäljitelläaitoa KM-uutistoimistoa. Vain jutksuika ei kaikessa ryssäläisessä barbaroiden pumppaamisinnossaan tätä huomaa.
Anarkokomut toimitetaan mitä pikemminkin Markku Kuisman tutkistarhan elintarvikehuoltoon jauhimen kautta. Juutilaista ei ko. tarkoitukseen voi käytää, koska eläimille ei saa syöttää paskaa.

KM-uutistoimiston jäljitelmä päivittää kantaansa:
* Pakottavien valtasuhteiden ylläpitäminen ja vallan keskittyminen ovat hallitsevien pyrkimyksiä oman herruutensa jatkamiseksi. Vallan hajauttamisen ja suoran demokratian lisäksi vaadimme ihmisten mahdollisuutta autonomiseen elämään.
* Ihmisten jakaminen hierarkisiin ja keinotekoisiin luokkiin kansallisuuden, sukupuolen, iän, ´rodun´, ammatin, ´oppineisuuden´ yms. perusteella ylläpitää ja uudelleentuottaa alistavia käytäntöjä. Jokaista ihmistä on kohdeltava ainutlaatuisena yksilönä.
* Talouskasvun ja välineellisen suhtautumisen ympäristöön on loputtava. Kapitalistinen kilpailu voidaan korvata keskinäisellä ja vapaaehtoisella avulla.
* Pyrimme kumoamaan vallan niin arkipäiväisessä elämässä kuin yhteiskunnan rakenteissakin. Vallankumouksemme päämäärä ei ole ennalta asetettu ykseys, vaan jatkuva ja moninainen prosessi. Tule mukaan oman utopiasi kanssa!
- KM-Uutistoimisto (= Kommunistinen uutistoimisto)

Otto Skorzeny kommentoi:
Bolsevikki Lehto kannattaa luokkasotaa. KM-Uutistoimisto= bolsevikkein jälkeläinen suoraan alenevaasa polvessa Seppo Lehto.
Lehto on kannattaa paitsi muslimiterroristeja myös kommunististaluokkasotaa. Tyypillistä.
USA:n kostoisku pitää suunnata myös terroristien tukija komministi Seppo Lehtoa ja hänen liittolaisiaan vastaan.
Otto Skorzeny

Lehto kannattaa bin Laden -tyyppistä toimintaa:
Kannatamme bin Laden- tyyppistä toimintaa myös Suomessa kohdistettuna miehittäjä-Ryssää ja Moskovan oblastia vastaan. Myös Suomen ryssäläisiin tahoihin voidaan kohdistaa iskuja.
Myös me tarvitsemme Jihadia miehittäjäkoira vastaan. Vapauttakaamme maamme sitä näivettävistä miehittäjä-koirista ja tuhotkaame Kremlin musta valtian mihittäjä-koira ja lasten murhaaja Paviaani-Putin esikuntineen.
Moskovan oblastille ja Kremlille Jew Yorkin kohtalo.

Anni Mattila kommentoi:
Kunnioita terrori-iskujen uhrien muistoa! Edes SINUN ei kuivitelisi olevan noin kylmä ja tunteeton
AKM

Lehto vastaa lehdistötiedotteella:
Seppo Lehto
Penttilänk. 12D15
33820 Tampere
silvottu tynkä-Suomi
PRESS RELEASE 20.9.2001 - LEHDISTÖTIEDOTE
Minä kunnioitan kuolleita ja eläviä, silloin kun ne sen ansaitsevat: )
En kunnioita mm. miehittäjä-Ryssän, USA:n, Ranskan, Kiinan ja Englannin imperialismia, enkä Pol Pot:n, Stalinin, enkä Rooseveltin muistoa enkä vastaavien tahojen nuoleskelua.
Kylmyys ja tunteettomuus ovat yhteinen huolemme kun käännämme katsetta kansakuntamme miehitettyjen alueiden palauttamista koskevaan keskusteluun ja Ryssän sotarikoksiin kansakuntaamme ja muita kansoja kohtaan. Samoin kylmyys ja tunteettomuus ovat päällimmäisinä kun keskustellaan Tsetsenian tilanteesta. KGB:n jakama disinfo on ympätty hyvin jopa maahamme avioliiton tmv:n syyn perusteella maahamme tunkeutuneiden venäläistenkin mieleen, puhumattakaan UM:stämme ja EU:n, sekä USA:n päättäjistä.
Seppo Lehto - Suomalainen vapaussoturi
JULKAISUVAPAA NIIN LEHDISTÖN UUTISHUONEISIIN, KUIN YLEISÖNOSASTOIHIN - HETI.
HYVÄÄ JA LEPPOISAA PÄIVÄNJATKOA ANNI MATTILALLE, KIITOS PALAUTTESTASI.
PS:) Long live brave tsetsenian nation and long live Osman bin Laden!

Lehto jatkaa:
Ryssä ei kunniota ketään! Sen voi jokainen miehitettyjen alueiden hautausmaiden hautausmailla ja kirkoissa vieraillut tosistaa.
Turha siis puhua tunteettomuudesta suursuomalaisista puhuttaessa. Tunnemme pyhää vihaa miehittäjää kohtaan!

Suomen ja Tsetsenian Rauhanpuolustajat jatkavat aiheesta:
EUROPOLIN JOHTAJA ON SAMAA MIELTÄ SIITÄ, ETTEI NÄYTTÖÄ BIN LADENIA VASTAAN OLE : )
OIKEA SYYLLINEN ON PERIVIHOLLISEMME MIEHITTTÄJÄ-RYSSÄ FSB-ORGANISAATIOINEEN
SUOMEN JA TSETSENIAN RAUHANPUOLUSTAJAT
pj. Seppo Lehto
suursuomalainen

Presidentti Putin kommentoi:
Tosiasioitahan ovat: ) .. ja me nauramme kun syytätte bin Ladenia
paviaanikoira Putin

Herra Jumala tuomitsee Klasun ja antaa siunauksensa Lehdolle:
Kaikkivaltias vihainen, kaikkivaltias tuomitsee ;)
Tulkoon tiedoksi, että edes kuuluisa "ristintyö" ei riitä Jutkusian kaikkien syntien anteeksiantoon. Edes kaikkivaltias ei voi pelastaa alakerran kutsumukseen vastannutta Jutkusikaa, vaikka niin haluaisikin! Kadotus on siis väistämätön! Kadotuksessa eivät edes Jutkusian nysän kokoisten kermaanien kloonausoperaatiot auta! Eivät siitäkään huolimatta, että operaatiossa kloonautuvat ainoastaan Jutkusian sivupersoonat! Miniatyyrihelvetti, jonka Jutkusika on spiritistisissä orgioissaan manannut päänsä sisään, kertonee kaikkivaltiaan terveiset asukkaitensa välityksellä itse Jutkusialle. Ainoa kysymys kuuluu, onko sivupersooniensa vallan ikeessä elävällä Jutkusialla mahdollisuuksia välittää aatoksiaan maailmalle?! "Kermaanikuninkaan" pelkurin maineen tunteva kaikkivaltias epäilee ettemme kuule enää itse Jutkusiasta, oli se sitten hyvä tai huono asia...
Kaikkivaltias siunaa Vapaustaistelijan toiminnan. Kaikkivaltias tulee tuomitsemaan ankarasti kaikki, jotka vastustavat Vapaustaistelijan toimintaa!

Lehto kiittelee Herra Jumalaa:
Sinä olet korkein, sinä olet kaikkein suurin, niin maassa, kuin maan päällä, amen, amen ; )
Kiittäkää Herraa, sillä Herra on puhunut
*Vapaussoturi*

Suomen Kommunistiset-Persehanuristit päivittävät ohjelmansa:
ME VAADIMME MAATAMME RYSSITTÄNEET MOSKOVATAHOT VASTUUSEEN RYSSÄNSOTARIKOSTEN SUOJELUSTA JA PEITTELYSTÄ
mm. ansiokas miehittäjä-Ryssän sotarikollisten luovutusvaade on edelleen laittamatta Lapin KRP:stä eteenpäin.
Me emme ole pahoillamme "Jew Yorkin" lossahduksesta. Vastaavaa ollee tulossa Suomeenkin lähiaikoina. Tosin talot ovat pienempiä, mutta niin ovat immeisetkin.
Kohteenamme on mm. oikeuslaitos ja siellä maamme köyhälistöä ja ajatuksellisia tahoja vainoavat ryssäläiset solut.
Puukkoa ollee vähintään tarjolla ... maamme varattomia ja köyhiä vainoaville tahoille.
Ei siinä auta henkivartijat, kun puukko ojentuu iskuun kylkiluiden tai lapaluiden väliin.
Vaadimme aseistakieltäytyjien ymv. vapauttamista, samoin sakkovankeuden poistamista köyhyyden ja varattomuuden kriminalisointina jne.
Saatana on vallannut oikeuslaitoksen. Oikeudessa vallitsee sellainen toimeenpano, että "feedback" on odotettavissa.
SKP
ME OLEMME UUDESTISYNTYNEET, EMME NUOLE RYSSÄÄ, EMMEKÄ PUKKAA JASKAA:)

Lehto kiittelee uudistumista:
Vihdoinkin Suomen komuilta tulee asiaa; )
Ryssäläisten liiskaaja kiittää vaateistanne; )

Reinhard Heydrich ja tyhjien tynnyreiden kumina:
Seppo Lehdon mielisairaus pahentuu yhä ja sen vuoksi hän sijoittaa itsensä hysteerisesti Ozaman bin Ladenin osaan ja rooliin maailmalla häiriintyneissä kirjoituksissaan; hysteria on pahentunut. Lehtoa harmittaa muiden samanlaisten ukri-rättipäitten kanssa, että hän on vaan pelkkä nettiterrorismi, koska ei muuhun kykene. Vain tyhjät tynnyrit kumisee. Lehdolla ei ole mitään saavutuksia. Lehto on vain pelkkä ukri nettikirjoittaja-terrorismi. Vain tyhjät tynnyrit kumisee. Toistan: Vain tyhjät tynnyrit kumisee kuvastaen Lehdon hysteriaa. Ainut samanlaisuus Ozaman kanssa Lehdolla on se, että häntä jahdataan täysin laidoin laillisen ja järjestäytyneen yhteiskunnan toimesta. WANTED: dead or alive.
Identifioituminen Ozamaan on syvällisesti selitettävissä myös toisaalta sillä, että Seppo Lehto haluaa peittää päänsä takaraivon ukri-lommon, joka symboloi Lehdon hulluutta; ryhtyminen rättipääksi peittäisi Seppo Lehdon pään lommon. Tämän vuoksi identifioituminen Ozamaan. Toisaalta tyhmyys ei katoa silläkään; Lehto elää mediassa ja ei ymmärrä, että teot perustuvat persoonan dynaamisuuteen, mistä sitten media kertoo ja raportoi myöhemmin. Lehto ei näytä tekstiensä perusteella ymmärtävän tätä perustavaa laatua olevaa syy- ja seuraussuhdetta, kuten ei yhtään mitään muutakaan maailmassa. Vain täysin tyhjät tynnyrit kumisee opetettiin jo alakoulussa ja tämä analogiana hullu-Lehdon nettikirjoituksiin. Kehittymätön mongoloidinen pikku-lapsikin pystyy ryhtymään hysteeriseksi nettiterroristiksi; se ei vaadi yhtään mittän, mutta Seppo Lehto onkin ylpeä saavutuksistaan nettiterroristina ja kuvittelee sillä pohjalla olevan aivan tosissaan Ozaman. Vain tyhjät tynnyrit kumisee. Ne kumisivat jo Lehdon syntyessä Kurun umpimetsissä. Tosiasiassa Lehtoon ei kiinnitetä mitään huomiota, koska hän ei pysty mihinkään.
Lisämausteen kuvaan antaa se, että ukri-kansallismieliset ovat ylpeitä Lehdostaan; näin ollen Lehto esiintyy mm. Suomen Sisun palstoilla jatkuvasti saniiri-kaasu uhoineen.
Seppo Lehdon ukrit ovat vain nykyään ainoita muslimi-rättipäiden liittolaisia; Lehto ei ole edes uskaltautunut lähtemään sotilaaksi Tsetseniaan, vaikka hän on pian 10 vuotta kirjoittanut Tsetseeni-sissien puolesta. Vain tyhjät tynnyrit kumisee. Lehto ei ole sotilas. Kukaan ei puolusta Lehtoa ja Suomen tasavalta tulee luovuttamaan ilolla Seppo Lehdon germaaniseen tapaoikeus tuomioistuimeen, missä hänet tuomitaan kuolemaan. Tämä tapahtuu automaattisesti germaanisilla alueilla, jos hän siellä näyttäytyy. Kun saamme rivit terrorismin vastaista iskua vastaan lopullisesti kuntoon, niin Seppo Lehdon kohtalo tulee olemaan pelkkää sulottua säilykelihaa sianruokana. Tulevan IV Valtakunnan sotilaamme pitävät siitä lopullisesti huolen.
Reinhard Heydrich

Larry Thorni ja alkava jahti:
The greatest manhunt in history is under way under the whole world. Osaman Bin Laden's head will be paid over 5 million $ dead or alive by FBI at the moment. OK.
Me voitamme tämän sodan terrorismia vastaan. Me perkaamme ukri-suomalaiset terroristit viimeistä miestä myöten, niin että Teillä ei ole mitään mahdollisuutta tulevaisuudessa. Jokainen Teistä hävitetään; jokainen, joka on ollut terroristi hommissa mukana.
Tässä yhteydessä Suomalaisuuden Liiton terrorijärjestöt perataan kuin lihat luista käytännössä; kenraali ja ulkoministeri Colin Powellin salamurha ideat laitetaan käytäntöön myös täällä. Häikäilemättömästi. Meillä on miehiä. Taistelijoita. Silmien väliin tulee jokaista terroristina ja teroristina toimivaa tai toiminutta; Lehto, Halla-aho, Rydman jne.
Joka ainoa Suomen Sisun ja näin ollen Suomalaisuuden Liiton (suomalaisuus=kasaari-ukrius) ja Seppo Lehdon terroristitoimintaan osallistunut tullaan välittömästi teloittamaan läntisen liittokunnan ylipäällikön ohjeiden mukaan (Lehdon kätyreiden Sampsa Rydman ja Jussi Halla-aho kanssa), jos saadaan kiinni operaation lopussa, kun maailman laajuinen teroristijahti alkaa.
Tämä on pitkä taistelu, mutta me voitamme ja likvidoimme viholliset joka ainota miestä myöten. Uskokaa pois.
Sota-aikana aseen mahti on ainoa oikeus ja teloitukset alkavat heti, kun ko Osaman Bin Ladenia tukevat henkilöt saadaan kiinni-
Klaus von Grewendorp kumppaneineen on neuvottelemassa Baltiassa salamurhien välittömästä toimeenpanemisesta saksalaisten ja balttien kanssa Osama Bin Ladenin kannattajien keskuudessa (katso nimet) ensi viikonloppuna sotilasoperaatiossa Baltiassa IV Valtakunna sotilaiden kanssa.
Nyt on sitten tosi kysymyksessä; tapa tai elä: Teidän ehdottoma totaalinen sota viedään näin ollen ehdotuksestanne loppuun ja Te olette hirsipuussa nyljettyinöä lopussa. Te saatte kuulat silmien väliin; näin toteutuu kosto terrorihommistanne ja siitä, että pyritte poistamaan germaaniperäisen väestön kansalaisoikeudet maamme perustuslaista. Tienne olette itse valinneet.
WANTED: dead or alive
Seppo Lehto
Sampsa Rydman
Jussi Halla-aho
Muita harkinnan mukaan ---
Mainitut henkilöt hirtetään välittömästi apureidensa kanssa, kun tavataan ja mm. Suomen viranomaiset muun Euroopan viranomaisten kanssa eivät ota tapahtumasta mitään ilmoituksia vastaan. Kaipa mm. pääpiru Seppo Lehto on asian huomannut käytännössä. Teloitukset käynnistetään, kun henkilöt saadaan kiinni. Välittömästi. Saatte totaalisen sotanne loppuun saakka!!!
Larry Thorni

Otto Skorzeny uhkaa ugreja:
SAATANAN PASKA-AIVOT!
TEIDÄN SAATANOIDEN TERRORRI KOSTETAAN TEILLE! SOTA ON ALKANUT! ARMOA EI ANNETA EIKÄ ANOTA; PERKELE!!!!!
O. SKORZENY, SOTILAS

Lehto kommentoi:
Tinasotilaiden työntäminen anukseen ei tee kenestään sotilasta. Ainakaan Pyynikin Klaus-homosta.

Suomen Oikea Tietotoimisto kommentoi:
Barbara on tainnut mennä rikki liiasta pumppaamisesta?
Päivän vinkki:0 Osta uusi ja entistä ehopi ja kirjoita otsaan Stephiii ja muistaa käyttää vaihtovituketta, niin kerkiää aina toinen tuulettumaan; )
Suomen Oikea uutistoimisto

Larry Thorni ja Rajaton Oikeus:
OPERAATIO INFINITE JUSTICE ALKAA PIAN
Muistuttaisin Teitä vielä kerran äskeisistä kokeneen kenraali ja US-ulkoministeri Colin Powelin sanoista:
"Jokaisella valtiolla, järjestöillä, yhteisöillä ja yksilöillä on oikeus ottaa kanssamme osaa maailmanlaajuiseen terrorismin Infinite Justice-hävittämisoperaatioon."
Aika on nyt kypsä maailmanlaajuisen terrorismin ja heidän ukrilaisen terrori verkoston hävittämiseen.
Larry Thorni

Klasu yhtyy taisteluun:
Kauan kestävä operaatio on vihdoin alkamassa. Se käydään lopulliseen voittoon saakka. Totaalisen sodan meille julistaneista terroristeista tullaan sotilaskunto testaamaan todellisissa olosuhteissa.
Toinen Maailmasota synnytti lukuisia yksityisarmeijoita, jotka toimivat kokonaisuudessa täysin mukana; tunnetuin lienee Popskin ykstyisarmeija aavikolla. Niin nytkin kuin eilen: Ajankohtainen syy ja perusta perustaa yksityisarmeija on Euroopan USA:n kauppasuhteiden turvaaminen. Puolustaa sivistynyttä maailmaa yhdessä muiden samanlaisten kanssa. Ukrit ovat kaikin keinoin pyrkineet sabotoimaan kauppasuhteita USA:han tietojemme mukaan. Tämä ei jää rankaisutta.
Olemme harvojen osalta vastanneet kenraali Colin Powellin kutsuun osallistua aktiivisesti taisteluun maailmanlaajuisen terrorismin nujertamiseksi. Olemme valinneet näin ollen julkisesti puolen ja vastaamme tekemisistä vain läntisen puolustusliiton ylipäällikön johtoryhmälle, emme muille; puheet ja keskustelut ovat näin ollen loppullisesti loppu kanssamme ja aseet tulevat ratkaisemaan loppuun saakka käytävän taistelun äärettömään oikeuteen saakka.
Olemme ilmoittautuneet terrorrismin vastaiseen operaatioon mukaan eilen. Mikä ei liene yllätys vuosien jälkeen. Tulemme miehinemme osallistumaan maailmanlaajuisen terrorismin hävittämiseen ja kitkemiseen myös Euroopan alueelta. Tarvittaessa muualla. Emme osallistu enää puheisiin, vaan olemme aseissa koko sivistyneen maailman tavoin. Aseissa vapaan maailmankaupan puolesta.
Pääiskukohteemme on mm. tsetseenisissi kollarboraattori Seppo Lehdon johtoma terrori- ja terroristiverkosto ja kaikki ne henkilöt, jotka ovat hänen kanssaan rikollisissa tekemisissä ja pitävät yhteyksiä kansainvälisiin rikollisiin terroriverkostoihin. Määritämme jatkuvasti huolella muita kohteita ja tutkimme henkilöitä, koska hinku terroritehtäviin on huomattavaa. Emmme ole suinkaan suomalais-ugrien vihollisia. Olemme kaikkien terroristien ja heidän johtajiensa vihollisia. Suomalaisuuden Liiton avoin sodanjulistus niille, jotka pitävät germaanisista tavoista kiinni on muistissa kesältä 2001.
Sodan takia ja siitä huolimatta olen ensi ja alkavan viikonlopun Ilmavoimien sotilastehtävissä Baltiassa ja Helsingissä, jossa tapaan sotilashenkilöitä; mm. sekä virolaisia että saksalaisia sotilaita. Neuvottelemme ja tutkimme huolella myös kenraali ja ulkoministeri Colin Powellin julkisesti suosimien ja käskemien salamurhien huolellisesta ja suunnitelmallisesta toimeenpanemisesta häikäilemättömästi terroristien keskuuteen; tämä on täysin välttämätöntä keskenäistemme kauppa- ja liikesuhteiden turvaamiseksi USA:n kanssa. On korkea aika kohdata koko sodan totuus ja luonne lausuen se sanoin; tappaa tai tulla tapetuksi. Me emme vastaa enää tekemisistämme kuin läntisten sotavoimien ylipäällikön johtoryhmälle.
Olen täysin tietoinen, että sodasta terrorismia vastaan tulee pitkä ja mahdollisesti vuosia kestävä ja uhreja muodossa, jos toisessa tulee syntymään, niin kuin sodassa aina. Yksityisarmeija pito on kallista, mutta uskomme saavamme tukea, koska tavoitteemme on turvata mm. häiriöttömät Suomen kauppasuhteet USA:han.
Olette maamme ukri-terroristit saaneet nyt itsellenne meille julkisesti julistamme totaalisen sodan, joka käydään loppuun saakka asein, uudessa tilanteessa, hävittäen viimeinenkin terroristi maan pinnalta maailman laajuisessa Infinete Justice-sotilasoperaatiossa --- Vaikka moni Teistä terroristeista ei ole käynyt armeijaa se ei vaikuta suunnitelmiimme ja päätöksiimme.
WANTED: dead or alive.
Dort wo man verachtet, kann man nicht Krieg führen, wo man befiehlt, wo man etwas unter sich sieht, hat man nicht Krieg zu fassen
Klaus von Grewendorp

Esa Taberman ihmettelee:
ONKO TODELLAKIN MUKA NIIN, ETTÄ YHTEISKUNTA EI KYKENE ANTAMAAN KLAUS JUUTILAISELLE ALIAS KLAUS GREWENDORPHILLE HÄNEN SELVÄSTIKIN TARVITSEMAANSA MIELENTERVEYDELLISTÄ HOITOA?
TIETÄMÄNI MUKAAN JUUTILAISTA VASTAAN ON TEHTY LUKUISIA RIKOSILMOITUKSIA MM. LAITTOMISTA UHKAUKSISTA JA HERJAUKSISTA,MUTTA OIKEUSLAITOS EI OLE OIKEA PAIKKA HOITAA MIELENTERVEYSPOTILAITA!! HERRA JUUTILAISEN YLLÄOLEVAT KOMMENTIT RIITTÄNEVÄT PERUSTEIKSI KANNANOTOLLENI!

Lehto kommentoi:
Mielenterveysmäärärahat on ilmeisesti loppuunkäytetty;(
Mutta miehittäjä-Ryssän avustamiseen liikenee kyllä rahaa joka budjetista.
Vapaussoturi

Lehto antaa seksivalistusta:
Varoituksen sana kaikille, jotka harkitsevat ryssäläisen FSB-pillun ostamista www.sinteeriopisto.net palvelun laajoista pilluvalikoimista.
Ryssäläiset pillut ovat toki kaunista katseltavaa tai taitavia nussimisen jalossa taidossa, mutta pitää muistaa, että kyseiset tuatipesät ovat FSB ymv:en tahojen maahamme lähettämiä. Tarkoitus on tartuttaa suomalaisiin miehiin tippuria, kladymiaa ymv:aa ja saada näin aikaa lisää suomalaisia tuhkamunia.
Suosittelen kaikille pillun ostamista harkitseville vakavasti pitäytymistä kotimaiseen tarjontaa( jolloin silloinkin pitää ehdottomasti käyttää kumisuojausta). Jos on pakko päästä kokeilemaan ryssänpillua kannattaa ehdottomasti ottaa omat kestävät ja vahvat kumit mukaan. Ryssäläisten omat kumituotteet ovat pelkkää hämäystä. Ryssän pillua ei kannata mennä nuolemaan kuin elmukelmun läpi jos senkään. Ryssiltä voi myös saada satiaisia ymv:aa.
Maksullisen pillun sijasta suosittelen vakavaan vakituiseen parisuhteeseen ryhtymistä. Mikäli vakikumppaniksi hankittu pillu ei ole korkkaamaton suosittelen tautitarkastusta , ennen kuin kysistä pillua aletaan höylätä paljaalla kyrvällä. Monet naiset ovat Reginan ja muiden ryssäläisten paskalehtien yllyttäminä kokeilleet silvottuja somalikyrpiä ja muuta eltaantunutta mustaa paskaa ja ehkä saaneet neekerisankkeria tmv.
Kun pillun taudittomuun on todettu voi sitä ihan rauhassa jyystää edestä ja takaa ilman kumituotetta vaikka kymmenen kertaa päivässä ja samalla aloittaa maamme tulevaisuuden kannalta ensiarvoisen tärkeä jälkeläistuontanto. Persereikäpanoja on syytä välttää ja kaikki mälli on syytä laukaista juuri silel varattuun reikään
Emme siis suosittele maksullisen pillun ostoa, sillä pillua saa kyllä helposti ilmaiseksikin (niin vakipartneriksi kuin yhden panokerran iloksikin). Tarvitaan vain riittävää itsevarmuutta. Ei sitä allekirjoittaneenkaan ole tarvinut koskaan pyydellä aina on tarjottu). Irtosuhteissa täytyy kuitenkin muistaa kumituotteet)

Wili kiittää ja kommentoi:
Kiitoksia Suomen nuorisolle suuntaamastasi seksuaalivalistuksesta. Minä yritän vielä täydentää nuorisolle suuntaamaasi ohjeistusta.
Itse aktin aikana - varsinkin nuorisolla - voi tulla esiin suoritusta haittaavia häiriötekijöitä. Normaaleiden reisille laukeamisten lisäksi ulkoiset häiriötekijät saattavat häiritä huikeaa lemmentyötä, kuten taannoin kävi teini-ikäiselle Wilille uimarannan ulkohuussissa, jonne menin siveellisenä nuorena miehenä aktia toimittamaan pois muun nuorison silmistä. Koppi oli pimeä ja ahdas, ja jatkuvasti sai vasurilla töniä vessaan toisarvoisille asioille tunkevaa porukkaa ulos ovesta. Kertaakaan ei muuten tahti seonnut. Alan miehenä varmaan tiedät tyylin? Eli "löysänä" sisään, ja "kovana" ulos. Kolme nopeaa, ja yksi hidas. Kun on tuolla tyylillä jatkanut mielestään riittävän pitkään, voi vetää nopeita jatkuvalla syötöllä niin kauan, kunnes lima irtoaa. Tärkeintä on pysyä "coolina", ja olla välittämättä häiriötekijöistä.
Vedellä voi tosiaan niin edestä kuin takaakin, ja mielellään kumin kera. Kansakuntaa rappeuttavia tyylejä tulee välttää. Kumppanin on hyvä olla kotimaista laatua, mutta ulkonäöllä ei niin väliä ole, sillä nirsot ei nussi. Neekereiden yms. tautipesien kanssa jos haluaa harjoitella, kannattaa ilman muuta käyttää vanhaa konstia, jonka ainoastaan pelimiehet tietävät. Tarvitaan kaksi kondomia, ja purkki tiikeribalsamia. Ekan skordarin kun on saanut hilattua tankoon, tulee sen päälle vedellä kumihanskat kädessä reilu kerros tiikeribalsamia. Sitten toinen skordari siihen päälle. Näin pystyy varmistamaan sen, että molemmat kumit eivät ainakaan pääse hajoamaan, sillä jos päällimmäinen hajoaa, niin sen huomaa. Aivan varmasti.
Valistusta voisi jatkaa, sillä koulussa ei riittävästi opeteta näitä hommia. Jos jollakulla on jotakin kysymistä näistä hommista, niin pyrin auttamaan parhaani mukaan. Voisitko muuten sinä, Vapaussotori, pitää luennon anaali- ja oraaliseksin vaaroista kansakunnallemme?
Päätän täältä tähän.
-Wili-

Lehto analysoi Klasun ja Colin Powellin suhdetta:
Jutkusika Klaus Juutilainen ei ehdi tehdä "bisnestä" kun kaikki aika menee Colin Powellin haisevasta ja eltaantuneesta neekerinkyrvästä haaveillessa.
Jutkusika on liittänyt omille pedofiisivuilleen kuvia ihailemastaan ja himoitsemastaan neekeri-Powellista. Jutkusika on jo kuulemma kysellyt seksikaupoista löytyisikö mustia tekokyrpiä ja pumpattavia miesneekerinukkeja.
Neekeri Colin Powell sopii hyvin Juutilaisen ihanteeksi.Kehuihan tuo nokikeppi Paviaani-Putinia ja Ryssää terrorismin vastaisesta taistelusta. Jutkusian ja Paviaani-Putin ja Neekeri-Powellin terrorismin vastainen taistelu= viattomien sinisilmäisten naisten ja lasten lahtaaminen.
P.S. Onnistuuko Tampereen saippuatehtaalta neekerisaippuan teko. Sudanista on tulossa Suomeen uusi erä mutakeppejä?

KM-tietotoimisto kommentoi:
Sudanin neekerit ovat vieläpä kristittyjä, eikä mitään jutkuripulipaskoja ; )
... joten on jaossa silvotun tynkä-Suomen kristillisille myös kristillistä sudanilaista eri käyttötarkoituksiin.
Voi olla mahdollista, että erilaiset runkkarihomojärjestöjen edustajatkin saattavat käydä koklaamassa kritillistä neekerivittua tai sen repaleita.
PS:) Muistakaa käyttää kortonkia, niin edestä kuin takaa;) aiheeseen tutustuessanne:)
Km-tietotoimisto

Marokon Kauhu uhkaa Mikko Rapoa:
RAUTARISTI ON PYHÄ GERMAANINE TUNNUS
UKRIT, JOISTA SATANISMI PERIYTYY OVAT SATANISTEJA, JOTKA YRITTÄVÄT HÄVÄISTÄ MEIDÄT KIRKKAAN VALON GERMAANI-SOTILAAT, UKRILAISILLA JA RYSSÄLÄISLLÄ SHAMANISMI-VALHEILLAAN.
Kapteeni Mikko Rapo!
Asento! Rätti päästä! Lepo!
Tapoin aikoinaan satoja arabeja Marokossa pelkästään omin käsin!
TE, kapteeni Mikko Rapo haastoitte sukumme erään jäsenen kaksintaisteluun kesällä 2001, jolloin teitte sukumme jäsenestä rikosilmoituksen, kun hän sai tiedon sekä julkisesti että yksityisesti esittämästänne ja jättämästänne avoimesta kaksintaisteluhaasteestanne hänelle. Syytitte siinä häntä siitä, että mm. hän on valmis tappamaan Teidät, kun esititte julkisen kaksintaisteluhaasteen.
Olette menettäneet sekä upseerin että sotilaskunnianne käyttäytymisenne johdosta. Tämä ei ole meille yhtään vierasta, kun on kysymyksessä ukri, jossa virtaa alkuasukaskansan primitiivinen veri; että upseerismies voi syyllistyä moiseen käyttäytymiseen, niin että syyttäjä lukee koko tapahtuman upseerin kyseessä ollessa!!!
Te ette vastannut hänelle, kun Te itse esititte kaksintaisteluhaasteen ja ilman yhtään mitään järjellistä syytä; muuta kuin veriveljenne Seppo Lehdon ukrilainen informaatio ja sitten hänen kysyessä paikkaa ja aikaa ... Te ette ilmoittaneet niitä hänelle, vaan menitte suoraa päätä ilman mitään järkeä Vaasan Poliisiasemalle tekemään Klaus von Grewendorpista rikosilmoituksen surkeasti "urkuttaen" ukrilaisesti rikosilmoitukseen valheitanne mm. Teemu Lahtisen ja Suomalaisuuden (suomalaisuus=ukrilaisuutta ko liitossa) Liiton yleiseen tapaan.
Te, Mikko Rapo syytätte julkisesti germaaneja satanismista; unohdatte tässä kuitenkin muiden kanssa, että meillä ei ole mitään tekemistä satanistien kanssa. Media propaganda on yksi juttu sinänsä; eikös juuri ukrit tavoittele pinnallista julkisuutta ja mittaa maailmaa puolivillasilla tiedoillaan?
Kukaan etninen germaani ei ole satanisti. Ei koskaan. Sen sijaan Te itse identifioitte kirjallisesti ja pakko-ukrilaisittain itsenne täysin shamanistiseen ukrilaiseen 0-kulttuuriin. Oletteko kenties shamaani, joka on yleinen petturi aina ja joka paikassa. Rikosilmoituksenne antaa aiheen epäillä tätä? Oletteko tavanneet tai keskustellut hänen kanssa, josta teitte rikosilmoituksen?
Nimittäin Te ette voi olla sotilas näin ollen julkisen käyttäytymisenne mukaan. Olette täysi ukrilainen petturi. Lisäksi Suomalaisuuden Liitto on ilmoittanut mm. TS:ssä, miten Suomen germaaneille käy, jolleivat tottele 0-kulttuurin edustajia; Piispa Henrikin kohtalo on heidän jokaisen kohtalo, kun pitävät germaanisista tavoistaan kiinni.
Käsittääkseni hän, Piispa Henrik, toi juuri kristilliset ja sivitystavat tavat (juridisista puhumattakaan) maahamme satanistien ukrien keskuuteen ja Te Suuri Saatana, kapteeni Rapo kirjoitatte Lumivaaran Vapautusarmeijan nimissä ko ääri suomalais-ukrilais palstalle, joka kumartaa ukrien 0-kulttuuria. Eikö? Myöntäkää vihdoin jo, että olette täysi PASKA, isoilla kirjaimilla. TÄYSI PASKA- CLEMENCE.
Näin ollen unohdatte taas myös, että koko satanismi on lähtenyt ukrilaisista shamaaneista ja me kaikki tiedämme, mistä heidän alkuperä on kotoisin; sieltä, missä ei ole sivistystä, tekniikkaa, sotataitoa, rahaa, johtajuutta jne. Kai ukrina tiedät tämän itsekin, kapteeni Rapo? Koko satanismi on veriveljiesi keksimä juttu, jonka kautta he haluavat mustamaalata Euroopan väestöllisesti suurinta etnistä ryhmää. Germaaneja. Germaanit eivät ole satanisteja, vaan satanistien juoni on mustamaalata valon edustajat germaanit satanisminsa kautta. Kai tiedät kuka meidän kenttä armeijalle ja ilmavoimille toimitte aseet, jolla torjuimme bolsevismi-helvetin edustajat kesällä 1944?
Te, kapteeni Mikko Rapo ette ole edes kiväärin luodin arvoinen meille, joten jättäkää meidät Suomen germaanit nyt jo rauhaan samalla lailla. Jollette jätä saatte syytteen kansan kiihoittamisesta germaanista kansaryhmää vastaan.
Lepo, syntinen shamaani ukri-satanisti!
Marokon Kauhu

Lehto vetoaa aseistakieltäytyjiin:
press release 27.9.2001
Aseistakieltätyjät palvelemaan kansakuntaamme palvelemalla Suomen Vapautusarmeijassa
Jos jokainen aseistakieltäytyjä olisi vaatinut ja vaatisi miehitettyjen alueiden palautusta ja vaatisi tänäkin päivänä palvelua Suomen Vapautusarmeijassa, niin ...
todennäköisesti olisi vapautettu rauhanajan palveluksestaan. Samalla olisivat ajaneet myös isänmaamme asiaa ( muilla keinoin ) miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi. Asia olisi saanut ja saisi vielä tänäkin päivänä myös ulkopoliittista julkisuutta yhteiseksi hyväksemme.
Mutta siihenhän taas ko. epatot eivät rohkene ryhtyä persejarrutuksensa lisäksi. Aiemmin heillä oli tarkoituksena edistää silvotun tynkä-Suomemme sovjetisointia, nykyään kaikesta tiedosta huolimatta elättää kaikkien aikojen kansanmurhahallinnon haamua eli sosialismin liekkiä näillä persejarrutusriennoillaan.
Seppo Lehto
Suomen Vapaussoturi
PS:) Kannustukseni kaikille isänmaamme etua ajaville aiseistakieltäytyjille, jotka nyt ottavat kertomastani vaarin ja alkavat vaatia miehitettyjen alueiden palautusta ja palvelua vain ja ainoastaan aseellisesti Suomen Vapautusarmeijassa:) ... lupaudun tulemaan paikalle ko. tilaisuuksiin puhumaan muutaman rohkaisun sanan.

Lehto lähestyy Karjala-lehteä:
Tsetseenien kansanmurha jatkuu edelleen 27.9.2001
http://www.vapaasana.net/puntari.php3?id=22
Olisiko ko. linkin esittämät asiat pitänyt unohtaa 3.9.2001 presidentinlinnan luona olleessa mielenosoituksessa?
Vapaa Tsetsenia = vapaa Suomi. Ei pidä unohtaa tosiasioita ja ihmisoikeusrikoksiin syyllisiä tahoja.
Seppo Lehto esitti asiat oikeassa valossa, kunnioittamatta turhaan tunnettua sotarikollista, jota ei vielä ole saatettu Haagiin. Tarja Halonen esitti aikoinaan pahoittelunsa Pinochetista ymv:sta, mutta kun tulee kyse Tsetseniasta niin jo menee huuli pyöreäksi. Valitettavaa on että myös osalla isänmaamme asialla esiintyvistä meinaa esiintyä vastaavaa nuoleskelua tunnettua kansanmurhaajaa kohtaan.
Kunnioitus pitää saavuttaa, sitä ei voida suoda kansanmurhahallinnon edustajille. Kuka kunnioittaa edes "Jammu-Setä" Siltavuorta, niin kuinka sitten voi kunnioittaa tsetseenien kansanmurhasta vastuullisia?
Me toki voimme ja meidän pitääkin vaatia miehitettyjen alueidemme palauttamista, mutta ei siinä silti tarvitse pokkuroida sellaisen edessä joka saattaa hyvinkin pian olla viereisessä sellissä Slobodan Milosevicin kanssa.
Olen se ko. paheksuttu "Paviaanikoira-Putin warcriminal of Tsetsenian nation, Occupied territories back! ... Petsamo, Salla-Kuusamo, Karjala"- julisteen kantaja ko. mielenosoituksessa.
- En ymmärrä mikä mättää kun riekutaan selkeää sananjulistustani. Kertokaa, älkääkä nuoleskelko turhaan itäänpäin, kiitos.
Seppo Lehto
Suomen ja Tsetsenia rauhanpuolustajat
TÄMÄN VOI ANTAA VASTINEENA KARJALA-LEHDEN VIIMEAIKAISIIN "HÄIRIKKÖ"-SYYTÖSKIRJOITUKSIIN.

Lehto lähestyy kansainvälistä yhteisöä:
WHY NOT BABOONDOG PUTIN IS NOT WANTED DEAD OR ALIVE?
WE ARE WONDERING THAT VERY MUCH IN ALL REASONS.
Tsetsenia nation is suffering under that baboondog criminal V. Putin`s terror and horror.
YOURS SINCERELY
TAMPEREEN SUOJELUSKUNTA

Lehto kritisoi lakivaliokuntaa:
LAKIVALIOKUNTA VOI PYYHKIÄ PERSEENSÄ NS. RASISTISTEN RIKOSTENSA LAATIMISELLA NIIN KAUAN KUIN SVUDUHURRIT(MM. LAX ) OVAT NIITÄ LAATIMASSA YHDESSÄ RYSSÄN KÄTYREIDEN KANSSA
SUUREN SUOMEN SUOJELUSKUNTA=====

Garl-Gustav Mannerheim on samaa mieltä:
Ehdottomasti samaa mieltä ko. ryssäläisistä lakiehdotuksien kohtalosta:) rysseshit, inte den andra
Mannerheimin haamu, ... sihti kohti paviaanikoira Putinia, olkaa hyvä:)
Uusi linkkimme kansakunnalliseen käyttöön:)
http://www.geocities.com/vapaussoturi/Seppo_Lehto_Suur-Suomi.html

Tellervo Koivisto yhtyy näkemykseen:
Olemme samaa mieltä;) sveduhurrien lakialoitteista ja Turkulaisista ryssän kyrpää imevistä oikeusneuvoksista ja hovioikeuden jäsenistä.
T. Koivisto ryssäläinen vittu Turuust`

KM-tietotoimisto kommentoi:
Tellervo Koivisto on kanssamme samaa mieltä Turun hovioikeuden ryssäläisistä sikakoirista : )
Viite: ( oheinen saamamamme viesti ) ... josta ei voi olla kuin samaa mieltä.
KM-tietotoimisto

Tampereen Saippuatehdas tiedustelee:
Turkulaisista hovioikeuden jäsenistä tullee hyvää persesaippuaa?
Tampereen Saippuatehdas

Lehto vastaa:
Eihän sitä tiedä jollei tehdä koe-erää markkinoille?
Suojeluskunta

KM-tietotoimisto kommentoi:
Olisikohan syytä tehdä silvotun tynkä-Suomen ryssäläisistä koe-erä saippuaa?
Lähettäkää tilauksia Tampereen Saippuatehtaalle, kiitos.
KM-tietotoimisto

Karjalan vapautusarmeijan liikekannallepanoilmoitus:
LIIKEKANNALLEPANOILMOITUS: Ryssän Saatanalle kuula kalloon = Värväytykää listamme kautta
Karjalan Vapautusarmeija
Ryssäntappokomppania
ryssan_suolistajaiset@yahoo.com
Ilmoitus: Ryssän Saatanalle kuula kalloon =
Värväytykää oheisen ryssan_suolistajaiset@yahoo.com-listamme kautta
MIEHITETTYJEN ALUEIDEMME ASEELLISEN VAPAUTTAMISEN AIKA ON KÄSILLÄ
Aseellisesta vapauttamisesta kiinnostuneet tahot ottakaa yhteyttä joko meihin suoraan tai paikalliseen reserviläisyhdistykseen miehityksemme lopettamiseksi
Ryssäläisen valtiovaltamme ja suomettuneisuutemme vaikeneminen pyyhitään suoralla toiminnalla eli hoitamalla miehittäjä-Ryssän edustajat Laatokan täytteeksi miehitettyä Nevanmaata myöten.
Esimerkki ilmottautumisesta :)
Karjalan Vapautusarmeija
sissisolu 007 Seppo Lehto - valmiina tappamaan ja tuhoamaan miehittäjäryssiä niin paljon kuin pystyy ja henki pihisee. -§-
HAEMME perustettavaan iskujoukkoomme alkajaisiksi:
1) pioneeri- ja sissikoulutuksen saaneita "ammattitappajia" tai sellaisiksi luontevasti pystyviä tahoja kansakunnalliseen hankkeeseemme vapauttamaan alueemme henkisestä ja alueeellisesta Ryssän miehityksestämme.
2) Lisäksi haemme jäseniä uuteen "Ässään" eli 1/2-sotilaalliseen yksikköön, jonka jäseniksi haluamme paatuneita tappo- tai murhatilin omaavia urhoja tmv. kokemuksen saaneita. Haemme vapautusta samalla Huovanaisten veljeksille ymv:lle vastineena osallistumisestaan ko. joukko-osastoon: Kuolema Ryssälle miehittäjällemme-merkeissä. Vapaus heille - Kuolema Ryssälle.
Värväys on alkanut; - nimiä listaan ja yhteystiedot e-mailitse
Tavoitteena komppaniallinen n. 200 - 250 siemeneksi Ryssän karkoitusjoukkoihimme. Iskujemme käynnistyttyä koko kansakuntamme on mukana. - Sinäkin.
Yhtykäämme Kaukasuksen kansojen vapautustaisteluun ikiaikaista loisivaa ja irstasta kansojemme murhaajamiehittäjäämme Ryssää vastaan.
Tuki Tsetsenialle ja Dagestanille on myös askel lähemmäksi omien alueidemme palautumista

Lehdon pakolaispoliittinen lehdistötiedote:
Press release 29.9.2001 Seppo Lehdon kannanotto:
"Pakolaisten ja maahanmuuttajien tautitarkastukset pakollisiksi, kiitos - jopa lain nojalla
On huolestuttavaa, kun ei ole mitään varmuutta kuinka moni ns. pakolainen / maahanmuuttaja elättää itseään prostituutiolla tmv:lla tavoin mahdollistaa uusien / tappavien ( aids ) tautien leviämisen maahamme.
Ko. varotoimena pitäisi olla heti tarkastus maahantulovaiheessa ja varmuustarkastus n. 6 kk sen jälkeen, jotta voidaan rekisteröidä potentiaaliset taudinkantajat ja levittäjät, ... ja edes saada itsensä herätetyiksi, siitä että uskokoot sitten Jeesus Perkeleeseen tai Allahiin, niin eivät ainakaan levitä tauteja, kiitos.
Mielestäni tämä pitäisi kirjata perustuslakiin kansakuntamme suojaamistoimenpiteenä
Taustaa: Kuulin pizzaa syödessäni viereisestä pöydästä pöytäkeskustelun jossa eräs vierasperäinen nainen todennäköisesti Persianlahden alueelta hämmästeli mulattitytölle, kuinka eräs afgaanityttö tekee sitä 4 eri suomalaismiehen kanssa pakolaisasuntolassa. Hän kertoi tälle mulattitytölle kuinka ko. tyttö ei aina vaadi edes kondoomia, vaan ylpeilee sillä kuinka häntä naurattaa se kun toinen suomalainen tulee toisen suomalaisen jälkeen ko. paikkaan jne. YÄK.
Kuulemma ko. tyttö on ylpeillyt saavutuksillaan muille pakolaisnaisille ja herättänyt pahaa verta naimissa olevien pakolaisten keskuudessa.
Suomen Vapaussoturi
Seppo Lehto"
( Saimme tämän mailiimme tänä lauantaina 29.9.2001 edelleenlevitettäväksi - tehkää tekin näin, kiitos )
Suomen Oikea Tietotoimisto
silvottu tynkä-Suomi

Herra Giljotin kritisoi Esa Tabermania:
Hullu-ESA TABERMAN, joka ihailee Ranskan vallankumousta
Hullu-Esa Taberman on n. 50-vuotias turkulainen talonmies, joka toimii yleisenä häirikkönä ja nettiterroristina internetissä. Turussa hänet tunnetaan ukri-Olavi Mäenpään uskollisimpana aseenkantajana ja hän oli kunnallisvaaliehdokkaana Mäenpään ukri-listalla vuonna 2000. Voimme liittää jo vakinaisen hullu-liitteen Tabermanin nimeen. Älkää hyvät ihmiset sekoittako tähän paska-porukkaan mitään oikeistokäsitettä.
Olavi ihannoi vallankumoustaistelija Che Guevaraa yli kaiken ja 48-vuotias Esa hullu-Taberman Ranskan vallankumouksen Robersierreä.Ei ihme, että olemme tekemisissä uus-bolsevismin kanssa. Bolsevismian kohdalla meillä on tutut toimintavat verissä. Ei olisi pahitteeksi heittää pari pommia roskaväen keskuuteen?
Miksemme löisi kunnolla tätä naurettavaa bolsu Esa Taberman-retkua, joka kirjoittaa aktiivisesti henkisesti jälkeenjääneenä mm. Suomalalaisuuden Liiton ukrilaisen nuorisojärjestön sivuille 50-vuotiaana, giljotiiniin? Ajatella; olisi hyvä malli Ranskan vallankumouksen ihailijoille.
Henkisesti hän on jälkeenjäänyt mm. ystävänsä Seppo Lehdon kanssa.
Antaa herra Giljotiinin leikata Esa Tabermanin pää irti; täällä ei juuri Ranskan vallankumouksen ja Che Guevaran dikkaajat heilu; niskalaukaus on hyvin nopea seuraus tällaisille naurettaville ukrilaisille kansallisille rintamille, jotka toimivat maamme germaanisilla alueilla haluten ukrilaistaa kaikki.
Antaa Giljotinin viiltää Tabermanin kurkku auki ja pään irti. Sitä saa, mitä kylvää; eikä siihen velliin pari kiväärinkuulaa pahaa jäkeä tee; ei tuollaista talonmiehen päätä täällä tarvita.
Herra Giljotin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti