keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #34

Lehto ja häirikköneekeri:
Millähän tamperelainen neekeri Sylvain Kipre saadaan noudattamaan julkisrauhaa?
Tamperelainen neekeri Sylvain Kipre on sinut Fuck you-ilmaisujen kanssa
Tampereella majaileva norsunluurannikkolainen Sylvain Kipre ei osaa käyttäytyä: ( kuten myös oheiselta sivustolta käy ilmi http://home.thirdage.com/politics/seppolehto/ )
Tänään 31.8.2004 kello 13:30 viimeksi alkoi huutelemaan kävellessään suojatiellä kohti Attilaa:"Fuck you, fuck you, odota!" kun näki minut Attilan luona risteysalueella. Poistuin paikalta enkä jäänyt odottamaan mielenhäiriöstä kärsivää neekeriä joka ei osaa käyttäytyä julkisella paikalla.
Seppo Lehto
PS: Vinkkejä miten suojautua mielenhäiriöistä kärsivältä neekeri Sylvain Kipreeltä julkisella paikalla joka ei piittaa siitäkään, että tiedossaan on, että olen hakenut lähestymiskieltoa häntä kohtaan Tampereen käräjäoikeudelta. Kuulustelut asian tiimoilta 3.9.2004 Tampereen poliisilaitoksella.
Vihreiden ehdokkaana törkeä alkuperällään makeileva neekeri Sylvain Kipre lienee jälleen Vihreiden ehdokkaana vaikka paikkansa olisi jossain hoidossa käytöksensä perusteella.

Parzifalin taistelukutsu:
Sosiaalidemokraatti ugrin tappaminen ei ole rikos, se on kunniamerkin ansaitsema teko; näitä ugreja loisii valtion varoilla satoja tuhansia hallinnossa silmissä takaluu kiiltäen!
Pahinta vuosikertat 1945-1955 ja nais sos.dem. Paras sosiaalidemokraatti on kuollut sosiaalidemokraatti. Paras suomalais-ugri on kuollut suomalais-ugri.
Teoriaa klo. 21.50-23.55. tänään. Lopullinen ratkaisu. Videot pyryörimään. Saksalaisia maastopukuja saa taistelua vartan mm. US-kaupoista, jotka myy varastoja pois. Siinä uniformut uljaalle joukolle, joka alkaa etnisesti puhdistaa sosialisti-leninisti ugreja hevettiin.
Teoriaa siis tarjossa. Harjoitusta sen jälkeen.
Sen jälkeen vaan ugreja tappamaan suoraan Halosen hallinnosta; eivät ne mitään voi ja armeija on ja pysyy takanamme.
UGREJA TAPPAMAAN! UGREJA TAPPAMAAN!

Lehto kommentoi Lauri Sutelan lausumia:
Lauri Sutela yhtyy Seppo Lehdon aiempiin maanpetturiarvioihin Tarja Halosesta
http://home.thirdage.com/politics/seppolehto/
Puolustusvoimain ex-komentajan Lauri Sutelan rankka syytös:
Miinoista luopumiseen tähtäävä toiminta on maanpetturuutta
Puolustusvoimain entinen komentaja, kenraali Lauri Sutela pitää edesvastuuttomana sitä, että Suomi luopuisi jalkaväkimiinoistaan. Siihen tähtäävää toimintaa hän pitää jopa maanpetturuutena.

Majakka kommentoi:
Hoplaa ... Puhuuko Seppo Lehto kenraali Lauri Sutelan suulla ja suoraan Klasua vastaan, vai mistä tässä on sitten kysymys? Eikös yksi ryssä hakannut sinut 1996 ja erityisessä mannerheim-tilaisuudessa? Eikö Klasu puhu totta?
Onko Lehto Sutelan lähisukulainen, kun näistä puhuu? Kenties isoisä? Lehto on puhunut jo mm. Adolf Ehrnroothin suulla ja Klasua vastaan, niinkuin nyt Sutelan suulla täällä. Erikoista, sillä mm. kenraalin kaksi lasta kolmesta on valinnut toisen maankin omaksi kotimaakseen.
Klasun suku on ollut mukana tosi sodassa: http://www.saunalahti.fi/vaino2/marokonkauhu.htm ja Seppo Lehdon yleinen ja jatkuva asenne paljastaa, että hän yrittää leimata heitä "juutalaisiksi", joilla ei olisi kotimaata. Yhdessä venäjän kielen opettaja ja slaavikko Jussi Halla-ahon (sivari) kanssa. Seppo Lehto on hakenut Klasua vastaan mm. lähestymiskieltoa tuomioistuimesta ja tehnyt hänestä ilmiantoja ja lukuisia rikosilmoituksia.
Klasu ei ole puhunut edes sodasta kaikkea, kun taas Seppo Lehto jauhaa koko ajan asiasta ja me emme edes tiedä, mitä Lehdon isä tai miessukulaiset olivat sitten sodassa! Kuvitelkaa! Lehdon olisi syytä puhua jollakin muulla suulla, kun kenraali evp. - suilla. Puhu omien sukulaistesi suulla sodasta tai sitten arvioi palveluksesssa olevien kenraalien mielipiteitä. Jonkun kunnallispolitiikon tehtävä ei ole sekään!
Huomattavaa hyvinkin, että Klasu ei ole kirjoittanut tuohon artikkeliin ihan kaikkea; mm. Klasun vänrikki Alvar-setä, Taipaleen veteraani, viilari ja rak.ins. oppilas kaatui jatkosodassa.
Grewendorp-nimellä löydät taas ko. suvun Tanskan sotilashistoriasta. Aikana, jolloin Tanska oli Euroopan suurvalta. Tässä on Seppo Lehdon juutalais-suku, mistä hän jauhaa kaikkialle.
Tällaisen suvun Seppo Lehto on siis leimannut "juutalaiseksi" ja jatkaa täällä puhumistaan mm. kenraali Sutelan suulla, niinkuin Ehrnroothin aikaisemmin. Kukaan ei tiedä, missä Lehdon sukulaiset ovat olleet sodassa?
-Majakka

Klasu uhkaa Lehtoa:
Jumalauta Lehto, turpiin tulee ja täysin omasta takaa, kun paikalle osut! Ole varma.
Inise siinä sitten kieli ruskeana Suomen Sisun aksentilla Ehrnroothista ja Sutelasta, katsotaan auttaako se asiassa yhtään!
Olet taas tarkastamassa luitasi Hatanpäällä ja joukkoosi liittyy mm. Jorma Kokkonen (ja muita vastaavia) ja hyvin pian Hatanpäällä.
Sinä olet alkuasukas (käytät sanaa alkuperäiskansa)ja tällä pohjalla yrität tuomita parempia. Muuten, mitä alkuperäiskansaa pohjoismaissa on etninen ryhmäsi, joka kertoo tulleen jostakin Kasaarivaltakunnan itäalueilta pohjoiseen ja sen kieltä puhutaan Uralin takana Aasian itäosassa Jakutiassa jne.
-Klasu

Lehdon lapset lähestyvät Lehtoa:
Isä, älä enää nylkytä meitä tuhkahepilläsi ja hakkaa seeprannahkalle
Rupsahtanut äitikin kärsii periryssäläistä menoa katsellessa.
Koita tehdä vaikka Klaus'in kanssa sovinto ja muuta Tesomalle minne kuulut.
Ps. Haemme adoptiolapsiksi sille kivalle Sylvain Kiprelle, joka on täysjärkinen eikä hullu perhettään laiminlyövä hyväksikäyttäjä.

Klasu ja Venäjän uusi taktiikka:
Aikamme on tullut. Venäjä kertoi eilen, että se iskee myös rajojen ulkopuolelle, kun on kysymyksessä terrorismi.
Ei muuta, kun yhteys Venäjälle ja sovitaan Seppo Lehdon pikainen likvidointi! Häntä suojelleet Tampereen syyttäjävirasto; Jorma Kokkonen ja Jouko Nurminen. Tuomari Mirja-Leena Mäkinen, kaikki tämä voidaan saada iskun kohteeksi ja iskun, joka on ILMAINEN!
Puheet ovat ohi; aseet puhuvat!
Parzifal selvittää asiaa; meillä on fax-numerot Venäjän ulkoministeriöön.
Seppo Lehto nyt on tosi kyseessä; likvidointi odottaa ja emme tee Tanjasi ja lastesi kanssa mitään erottelua, kun isku tulee.

Parzifal ja BBC:n Wannsee-dramatisointi:
Viime kesänä 2004 kävin mm. kaikki Wannsee:ssa myynnissä olevat talot, huvilat tai linnat lävitse. Alan tuntemaan Berliinin kuin omat taskut!
Hinnat vain painuvat alaspäin vieläkin! Nyt johtuen Saksan taloustilanteesta, mistä jo valmiiksi huokeat hinnat menevät alaspäin.
Parzifal ostaa YKSIN, mitä suurimalla varmuudella talon / huvilan Brandenbrugin osavaltiosta, missä hinnat ovat sellaisia, että sieltä saa huvilan rahalla, millä ei saa edes yksiötä Tampereen laitakaupungilta.
Menen taas katsomaan Wannsee-videota. Muistakaa erään hepun päivät alkavat olla luetut. Käytämmme Venäjän uutta taktiikkaa taktiseen yhteistyöhön erään häiriöpesän lopulliseen vaientamiseen!
T. Parzifal & Siegfried

Parzifal pohtii juhlapäiviä:
Illu menetti Rautaristin Ritariristin, 4.9.2004 muistopäivä?
Suomettuminen istuu tiiviisti Suomessa.
En ymmärrä, mitä 4.9.2004 - päivässä on juhlimista? Tätä päivämäärää mm. Kekkosen luottomies Eino Uusitalo ehdotti uudeksi Suomen itsenäisyyspäiväksi suomettumiskauden aikana.
Tosiasiassa päivämäärään sisältyy mitä suurinta tragiikkaa henkilötasoilla liittyen mm. pakkoluovutettujen alueiden väestöön.
Toinen juttu oli armeijan sisällä tapahtunut "puhdistus". Mitä muuta se oli? Pudotustilaston kärki eli kaksi ensimmäistä olivat saamassa Rautaristin Ritariristiä, mutta myöntötilaisuutta ei voitu järjestää. Ritariristi venäläisten torjunnasta kesän 1944 ilmasodassa.
Siis Illu ja Hasse menettivät Ritariristit ja mikä pahempaa mm. Illu ulos ilmavoimista. Ilmavoimien oman suunnitelman mukaan, Illun piti lähteä everstinä eläkkeelle (LÄHDE: Sjögren: Hans Wind - Hävittäjälentäjä). Näin se meni. Mitä tragiikkaa! Oliko tämä luonnollista?
Mannerheim ja Heinrichs saivat vain tämän korkeimman Saksan kunniamerkin strategisista taidoista johtaa armeijaa. Illu ja Hasse taistelutahdosta saavutettuista taisteluvoitoista ilmassa.
Älkää kukaan luulko, että Illu ja Hasse eivät olisi halunneet ko. Ritariristiä ja älkää luulko, että eikö Illu olisi halunnut Ilmavoimista everstinä eläkkeelle, niinkuin Ilmavoimat suunnitteli hänelle uraputken.
Eipä näistä asioita olla puhuttu. Miksi? Koska 4.9. piti olla uusi itsenäisyyspäivä, jota juhlitaan tänäänkin. Kuunnelkaa ihmisiä ja mediaa. Päivämäärään liittyvä tragiikka on täysin unohtunut.
Miksi?
Niin ... ne suomalais-ugrit osaavat väärentää historian ja ihan kaiken; väärentää, hävittää ja unohduttaa.
-Parzifal

Parzifal Klasusta ja kansallismielisistä:
Älkää sekoittako Klasua Suomen kansallismielisiin!
Klasun kaikki 4 (!) isovanhempaa ovat germaanista sukuperää; vain äidin isän Franz Felixin puolison sukujuuria ei olla tutkittu syvälle, mutta mieleltään hän suostui avioon ruotsin kielisen miehen kanssa.
Suomen kansallismieliset esiintyvät kansainvälisellä Blood & Honour-palstalla vain Itä-Eurooppa / Balkan - palstalla eli kansainvälisen kirjoituspaikan slaavilaisella osastolla.
ARVASITTE OIKEIN: Hyvä! Klasu oli kuolla naurusta, kun luki suomenkielisen artikkelin Suomi 24-palstalla. Siinä ugrilainen sanoi, että multikultti on meille samaa kuin Klasu Suomen kansallismielisille.
Klasulla ei ole ollut eikä tule olemaan mitään tekemistä tämän ugri-kansallismielisporukan kanssa, mitkä huutavat germaanisia kieliä kumoon ohjelmissaan ja kirjoittelevat Suomesta kansainvälisille palstoille Itä-Eurooppa-osastoille!
-Parzifal

Klasu jatkaa aiheesta:
Häiriöpesä Seppo Lehto jatkaa ... Ilmaista sotilasvoimaa yms. Venäjältä. Heidän taktiikka on puuttua rajojensa yli iskuin piireihin, jotka tukevat terrorismia.
Ei yllättävää, että Klasu on avannut jo yhteyden tapaus Seppo Lehdosta Venäjän ulkoministeriöön.
Seppo Lehdon kohdalla asiat ratkaistaan asein ja kuolemaan. Tanja Siirtola menee pesueen mukana samassa porukassa, koska on samanlainen Lehtonsa kanssa.
Likvidointi-suunnitelmasta ei luovuta. Me emme kaipaa Seppo Lehtoa; ehkä ugri-kansallismieliset?
T. Parzifal

Parzifal sukukysymyksistä:
Kansallismielinen Sulo Aittoniemi jätti n. neljä vuotta sitten ehdotuksen Tampereen kaupunginhallitukselle; lisärahoitusta Lenin-museolle. Siis lisä rahaa Lenin-museolle!
Tässä on siis kansallismielisyyden ydin! Blood & Honour - palstalla suomalaiset kirjoittajat indentifoituvat Itä-Eurooppaan.
Kaikki täsmää; etnisyytenne on paljastettu! Lukekaa lisää mm. Arthur Koestlerin XIII sukujuuri kirjasta, kun menette Itä-Eurooppaan vaiston varalla. Sieltä löytyy etninen perimänne!
Seppo Lehto kirjoitti jotakin halveksivasti, että katsokaa Klasusta sitä ja tätä netistä. Yli 80% on Seppo Lehdon kirjoittamia etnisiä herjoja. Rakkaalla lapsella on kuitenki monta nimeä ja Juutilainen ei ole sukunimi; sitä ei löydy Tanskan sukunimistä ja se on etninen ilmaus, ei siis sukunimi. Etnisyys ei voi olla suku.
Lehdon mainitsemalla ilmauksella Klasun kotisivu löytyy mm. Alankomaiden nykyisen Kruununprinssin omasta Husaari rykmentistä:
Alankomaiden nykyiseb Kruunuprinssi Aleksandrin Husaarirykmentti koostuu:
http://home.worldonline.nl/~stefanwi/101tkbat/library/7-royalty.htm
T: Parzifal
P.S. Ugrikaan ja ugri-maassa ei pysty muuttamaan sukuja pelkillä etnisillä ilmauksilla, vaikka jokainen ugri asiaa tukisi! Tavataan Husaari Rykmentin aihepiirissä alankomaissa!
Parzifal erilaisista armeijoista:
Tanskan, Alankomaiden, Ruotsin armeijoiden eri perinteet ...
Niin, ugri-finski tuskin tietää, että ko. armeijoissa on eri käytäntö kuin kansanarmeijoissa? On muitakin armeijoita kuin tasavaltalainen kansanarmeija!
Ugri-finski mieltää armeijan (jos ylipäätään menee armeijaan), mitä hänelle on opetettu kansanarmeijassa ja mitä hän on lukenut reserviläisten - lehdehdestä Rokasta, esikuvastaan. (ROKKA oli Kuusisen armeijan sotilas, Linnan kuvaamat taistelutaidot Wiljami Pylkäs). Yhtä kaikki leniniläis-stalinista propagandaa, mitä kunnioitetaan vakavasti mm. Tampereella tänään ja sotilaallisuuden huippuna! Väinö Linnan Tuntematonta Sotilasta ja sen henkeä 1954-2004 juhlitaan tänään!!!
Toisin on maissa, missä on ihan alkuperäinen germaanisperäinen käytäntö armeijassa. Ei bolsevistinen ... Haluan myös korostaa, että monet Saksan miehet taistelivat Venäjän saksalaisen Katariina Suuren joukoissa Turkkia vastaan. Eli tässä on asian ydin; PALKKASOTURIUS! Monarkkien armeijoissa ei kansanarmeijan arvomaailmalla ole mitään osaa, eikä arvoa! Tai Francon, jonka puolesta mm. Haartman taisteli!
Suomen puolesta on verta vuodattanut vuonna 1944 mm. Saksa, Tanska ja Ruotsi. 4.9.2004 valtioneuvosto ei maininnut kuin Viron, jota 1944 ei ollut edes olemassa!
T. Parzifal
P.S. Lordi Alan Bullock kirjoittaa, että Suomi oli kaikista epäluotettavin liittolainen, joka oli Saksan puolella II maailmansodassa!
Gerhard Klopfer sosiaalidemokraateista ja kansallismielisistä:
Ei tarvitse katsoa kuin kieli- ja nimipolitiikkaa; sos.dem. ajaa sosialistisessa internationaalissa avoimesti panslaavien asiaa, missä mm. germaaniset paikannimet ja nimet hävitetään systemaattisesti Itä-Euroopassa. Itä-Euroopan kansallismielisetkin kannattavat asiaa, missä indo-germaaninen kulttuuri hävitetään. Samoja lauluja suomen kansallismieliset laulaa! Suomen kansallismieliset vieläpä indentifoituvat ko. porukkaan kansainvälisillä foorumeilla!
Seppo Lehdon Karjala-politiikka olisi viimeinen naula Suomen kansantalouden arkkuun; Suomessa ei ole varusteluteollisuuttakaan (Miksi? Torjuihan Suomi venäläiset Tali-Ihantalassa, mutta sen jälkeen hävitti vapaaehtoisesti oman asearsenaalin!!!), joten sota Venäjää vastaan olisi mieletön homma taloudellisesti. Varusteluteollisuutta ei luoda myöskään tyhjästä, tarvitaan ammattimiehiä ja pääomia; kumpiakaan Suomessa ei ole ... Suomea ei voi ikinä verrata mm. Tanskaan, missä sotilaallinen huipputeknologia on varustelun avainsana. Vain yhteistyötä USA:n kanssa voidaan kritisoida, mutta ainakin Seppo lehto ylistää yhteistyötä USA:n kanssa ja näkee sen avulla tuhoavan Venäjän.
Suomen kansantalouden potentiaali on täysin mitätön ja valtavan työttömyysreservin pitäminen ei sitä edistä yhtään. Tampereella työttömyysaste on 18% eli sama kuin entisessä DDR:ssä. Mitä johtopäätöksiä tästä voimme tehdä? Lenin-museokin löytyy Tampereelta; ja Fani-tavaran jako on taattu sosiaalidemokraattien tiloista!
Oikeisto (kokoomus)suhtautuu suurissa kaupungeissa yhteistyöhön sosiaalidemokraattien kanssa myönteisesti, joten muutosta ei ole tulossa periferia Suomessa. Äänestävät Lenin-Fani tavaran jaon puolesta verovaroilla. Tehkää johtopäätöksenne!
Tosin sos.dem. talouspolitiikka on yhtä mieletöntä, kuin Lehdon Karjala-politiikka; nähdyt ja koetut tulokset: Euroopan kalleimmat asunnot, vuokrat, autot, kulutushyödykkeet jne. Ihmisten käsityskyky ja ajatteluvalmius on täysin sumentunut tämän takia, ja mitään hyvää ei ole Suomessa tiedossa. Koulutusjärjestelmäkin on täysin paska; kuka ylipäätään haluaa opiskella suomen kielellä?
Eikö kukaan jo huomaa tätä vai ettekö osaa vertailla mm. hintoja, kulttuurin tasoja?
Uskotteko todella "Lottovoitto syntyä Suomeen?" Suomalais-ugrilainen kulttuuri? Hävettää, että joku on tämän 0-kultuurin puolesta taistellut niin, että sos.dem. hyödyntää asian, niinkuin olisi tehtyt N-liiton kanssakin. Taisteluilla ei ole ollut mitään arvoa, kun asia on luovutettu sos.demille ja panslaaveille, eikä Suomen kansallismieliset tuo mitään muutosta asiaan!
Veteraanitkin näyttävät uskovan sos.demiin ja olisivat uskoneet samallalailla N-liittoon. Katsokaa vuoden 1945 vaalituloksia! Rokat, Koskelat ja Lahtiset kävivät vaaliuurnilla! Äärivasemmiston mahtava vaalivoitto, jonka rintamiehet takasivat! PASKAA KOKO VETERAANIT NYKYÄÄN!
Joo, kun on rahaa paljon, niin paljon saa! Saksassa saat kartanon, mutta samalla rahalla et saa edes yksiötä Suomen Tampereen laitakaupungilla! Pekka Siitoimellakin oli hieno kartano, mutta lasikaapissa Leninin ja Stalinin patsaat! Puolue-ohjelmassa kohta, että Suomen sukuiset kansat tervetulleita Suomeen! Käsittämätöntä! Kokoomus-teesit yhtä mielettömiä kuin sos.demin toimet sosialistisessa internationaalissa puhumattakaan heidän yhteistyöhalusta demarien kanssa. Summa summarum: Katsokaa Suomen henkinen ja taloudellinen tila, missä mättää?
Olympia Ateena 2004 näytti tason, missä mennään Vuonna 2002 Saksa niitti eniten mitaleita USA:ssa ... missähän on vika?
Suomalais-ugrilaisessa veressä ja sen kollektiivisessa miinus-vaikutuksessa?

Gerhard Klopfer Pekka Siitoimen irtaimistosta:
Siitoimen massiivi tamminen kirjoituspöytä oli myynnissä!
Niinkuin Fredrik Suuren Sanssoucin kahvikupit jne. Turussa kevät talvella 2004. Koko irtaimisto. Paul Adolf oli laittanut.
Klasulle oli soitettu juuri äsken keräilijän toimesta, koska tämä oli ostanut Klasun Otto v. Bismarck - postikortin Siitoimelle samasta paikasta, missä Siitoimen irtaimisto kaupattiin.
Kortin hinta oli kaksi (2) euroa. Toinen kortti (Preussin Kuningas Fredrik Suuri)oli ollut myös myynnissä ja näytillä myös Turun antiikkiliikkeessä. Hinta kaksi (2) euroa. Sen kortin omistajasta ei ole tietoa, ei ole ilmoittautunut.
-Gerhard Klopfer

Keräilijän lisäys:
Siis kaksi saksan kielistä taidepostikorttia!
Odotamme Klasun lähettämien ko. Kuningas Fredrik Suuren ja Rautakansleri Otto v. Bismarckin - taidepostikorttien hintojen nousua.
Bismarckin postikortin ostaja kertoi oston olleen sijoitus ... puhelimessa.
Siis on olemassa vain kaksi saksan kielistä - postikorttia, jotka Siitoimelle Klasu on lähettänyt! Tämä tieto on virallista tietoa!
-Keräilijän tieto

Parzifal Seppo Nevalasta ja Lehdosta:
Tapaus Seppo Nevala, ugri - Suomi nauretaan pystyyn!
Tapaus Seppo Nevala kertoo, millä tasolla pää puskassa Suomessa eletään!
Jokainen tiedustelupalveluja tunteva tietää, että vakoilusateliitit (Echelon-järjestelmä) seuraa 100% sähköistä - ja teleliikennettä. Täst lähdetään; tämä on realiteetti.
Suomessa eletään ikäänkuin tämä ei olisi realiteetti. Paha juttu.
Kuka alkaisi valvovaan näitä lainvalvojia (?), joilla ei ole yhtään mitään tietoa, eivät edes hallitse lakeja ja niiden soveltamista. Surkeempaa ja typerempää porukkaa saa hakemalla hakea kuin suomen oikeusjärjestelmä sisältää.
Parzifal

Parzifal kertoo käymästään keskustelusta:
Tapasin Länsitorin-kauppakeskuksessa läntisellä Tampereella n. 60-70 vuoden ikäisen miesporukan (SDP), joka keskusteli aktiivisesti SUPO:n päällikkö Seppo Nevalasta.
Sanoin, että en voi kuvitella keskustelun tekopyhyyttä ja avointa naiviutta SUPO:n ympärillä ottaen huomioon vakoilusatelliitit. (ns.Echolon-järjestelmä). Sanoin, että vähintään Tanska ja Norja pitää Suomea täysin harrastelija-tasolla koskien vakoilusatelliittien toiminnan ymmärtämistä ja ylipäätään kaikki ns. II luokan NATO-maat.
Sanoivat, että he eivät tiedä tästä mitään ja heidän nuoruudessaan ei sellaisia vakoilusatellitteja ollut. Sanoin, että en ole nuori olen 41-vuotta ja Wernher von Braunin Explorer-Satelliitti oli heidän nuoruudessaan avaruudessa. He eivät tietäneet tästäkään yhtään mitään.
Heidän tietotaso on suhteessa mm. ministeri Rajamäen (SDP) verbaaliseen ilmaisuun tapauksesta TV:ssä. Eivätkö he ymmärrä asioita?
Miesporukasta sanottiin, että Sinä (juuri sinä-muodossa) olet YLE:n johtajan poika ja Sinun pitääkin tietää. Jaa ... aloin epäilemään vähän asiaa ja he olivat sekoittaneet minut kyllä johonkin täysin toiseen; lopulta uskoin, että he olivat asiassa tosissaan, kun eräs sanoi joukosta nähneensä minut Giselan kanssa 1960-luvulla (tai oliko se 1970-luvun alku). Sanoivat Giselan olevan minun sisko.
Sanoin, että sekään ei ole peruste tällaiselle tekopyhälle keskustelle koskien teletunnisteita ja kerroin, kuinka SUPO oli auttanut minua hankkimaan ko. tunnistetiedot Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan slaavilaiselta osastolta, joka julkaisi erään venäjän kielen opettajan toimesta minusta täyttä propagandaa nettiin. SUPO:a ei ollut kuin kiittäminen asian yhteydessä. Näin asia on yhä tänään, näin sen koen.
Itse asiassa en voi kuin ihmetellä Suomen keskustelun alhaista tasoa ja aikana, kun muu maailma on sidottu mitä aktiivisimpaan tiedustelutyöhön, ja osaksi sotaan. Suurin munaus on tapahtunut juuri ministeri Rajamäen tapauksessa ja hänen puheet valvovasta Suomen oikeusjärjestelmästä on sellaista täyttä palttua, että jokainen jo ymmärtää, että Suomen oikeusjärjestelmällä ei ole mitään edelletyksiä toimia vakoilussa, tai valvoa sitä. Se ei ole edes sen tehtävä.
Kun taso on tämä eilen koettu, kaikkipitää sysätä oikeusistuimien tiliin, niinkuin Halonen armahtamistehtävän, joka aina on kuulunut valtionpäämiehelle! Valtava identiteettikriisi ns. politiikkojen keskuudessa ja he eivät ole missään nimessä tehtäviensä tasolla. Tämä on sitä tyypillistä ns. puoliherra-kultuuria, mistä Suomi on tunnettu.
Huolestuttavaa on kuitenkin näin heikon tietotason esiintulo hallituksen tasolta, verrattuna maailman tilanteeseen. He eivät tunne vakoilusatelliitteja ja turha asiaa peitellä; ne toimivat automaattisesti kuitenkin seuloen postin, joka sitten tiedusteluväki käy yksityiskohtaisesti läpi avainsanojen perusteella. Tämän kieltäminen on tavatonta naiviutta, vaikka Suomi ei ole mukana tässä niinkuin mm. Baltia.
-Parzifal

Klasu kritisoi Lehtoa ja Halla-ahoa:
Halla-aho ja Lehto rakastavat käräjäoikeuksia jne.
Ainakin, mitä tulee heidän intensiviteettiin tuottaa aineistoa ko. sivari-etäpesekkäisiin!
Halla-aho ja Lehto rakastavat myös käräjöintiä! Mikä kaksikko! Toinen sivari ja toinen myös skitso ja jopa RAUK:sta ulos potkittu huonon käytöksen kanssa.
Skitsot viihtyvät keskenään ja Pauli Kiviharjulle lisää julkista rahaa Lehdon ilmaisiin oikeudenkäynteihin.
Tehkää skitsot Halla-aho ja Lehto jälleen uusi rikosilmoitus! Kyllä Mattila sen vastaanottaa!

Klasu uhkaa Lehtoa:
Seppo Lehtoa ei häiritä, vaan hänet teloitetaan iskussa ...
Kuolen nauruun, kun kuulen Seppo Lehdon: "Häirintä jatkuu ... " - jutun!!!
Toisesta asiasta oltu yhteydessä jo Moskovaan vuonna 2000. Saadaan ilmaiset sotilaat tekemään likainen työ tänään, kun Venäjän uusi sotilasdoktriini alkaa vaikuttamaan.
Siinä Lehto sitten ideoi asioita ja valittaa;"Häirintä jatkuu ... "
Itse näkisin Lehdon hirsipuussa Siirtolan kanssa, mutta niin tiukkaa hirttosilmukkaa ei ole vielä olemassakaan, joka riittäisi ko. paskasakille.
Minulle riittää vain Seppo Lehdon kuolema. Seppo Lehdon pää! Vain Seppo Lehdon pää!

Klasun lisäys:
Germaanit enemmistö Euroopassa!
Muistakaa ugrit Halla-aho ja Lehto tämä! Perustuslaki kirjoitetaan ensi kuussa.
Halla-aho käännä vähemmistövaltuutettu Puumalainen-juttusi koskemaan vain ugreja, sillä Te olette todella se vähemmistö periferiassa virallisesti lokakuussa 2004! Että joku voi ajatella noin, kuin itse, kertoo vielä, että elätte suljetussa yhteiskunnassa. Suljetun yhteiskunnan malli.
Kuka halusi suljettua yhteiskuntaa? On tainnut jämähtää aate pysyvästi veriin, mitä aksenttiin tulee! Että enemmistö ugreilla. Missä?
Ugrien vähemmistökieli tullaan jo hävittämään Euroopasta! Katsotaan ugrit, kumpi voittaa germaanit tai tumppi-ugrit?
DAS REICH

Klasu uhkaa ugreja:
Es wird "Kalte Wind über das Land" in Finnland
UGREILLE TIEDOKSI: AIKANNE ON TULLUT
Itävalta-Unkarissa Habsburgit olivat enemmän kuin neroja. Pyhän allianssin kautta he laittoivat unkarilaiset kuriin kutsumalla alueelle venäläis joukkoja taltuttamaan unkarilais kapinat ja heidän uhon germaaneja vastaan!
Meilläkin on Venäjän monarkistien kanssa "Pyhä allianssi" vuodelta 1996.
Aika on tullut tänään. Nyt laitetaan suomalais-ugrit kuriin! Putinin kommandot ovat tervetulleita eri terroristipesäkkeitä likvidoimaan, myös viranomaisten terrorismia kohdistettuna germaanisperäiseen väestöön! Yhteistyö toimii ja ugreja alkaa katoamaan Siperiaan!
Franz Josephin malli on käytännöllinen ja toimiva! Ugrien uho alkaa kyllä pian loppumaan, kun lopullinen ratkaisu laitetaan päälle!

Parzifal asuntojen hinnoista:
TV:ssä pääuutislähetyksissä Suomessa oli asuntojen (talot jne.) hinnat taas esillä ja täysin ilman kritiikkiä viime viikolla!
Tampereella keskimääräisen talon saa 180.000. euroa ja Helsinki 270.000. Hyvä!
Olen löytänyt Berliinin läheltä alimman hintatason metsästys talon, joka kuului perheelle, joka hoiti DDR:n valtionjohtajien metsästysmaita, jotka olivat aikaisemmin Saksan ruhtinaiden metsästysmaita.
Hinta oli 33.000. euroa! Asuinpinta-ala 250 neliötä (autotallit, piharakennus jne.) Etu-Pommerissa lomatalo (rakennettu 1965) Itämeren rannalla 55.000 euroa kysytyllä loma-alueella; koko sama --- Ei siis kysymys mistään poikkeuksesta, vaan hintatasosta.
Jos katsoo lisäksi suomalaisia taloja, ne eivät todellakaan ole yhtähyviä kuin mm. saksalaiset. Tämä on myös totta. Se on totuus.
-Parzifal
Dr. Stuckart samasta aiheesta:
Miksi Suomessa asunnot ovat Euroopan kalleimmat? Miksi?
Ugrit (lue: kasaarijutkut) ovat kopeita ja laskelmoivia! Asunnot nostetaan jutkumaisen ugrimaisesti eli keinotekoisesti pilviin, jotta vain promillella eli juuri valitulla ugrilla on oma talo. Valittu ugri = valittu kansa. Tunnusmerkistö: Kallit talot, joihin n. promilella on varaa.
He ovat keinotekoisen juutalaisen palvonnan kohteena!
Suomalais-ugrilainen kansa on juutalaiskansaa, kun hyväksyy tämän asian. Se ei pelkästään hyväksy, vaan se tietoisesti yhtyy ja kumartaa valitulle ugrille! Valittu ugri, joka pitää koko kansaa kuristusotteessa! Valittu kansa, joka pitää kansaa kuristusotteessa Pohjolassa. Tunnusmerkit: Lenin-museo, kopeus, laskelmoivuus, kaikki juutalaispiirteitä.
Kohdatkaa jo tämä totuus ja murskatkaa ugrit, niin koko maailma taputtaa meille! Murskatkaa ugrit! Aloitetaan huomenna! Ugri alkaa kaatua heidän tuomioistuimien mukana!
Unohtakaa Lehto ja kumppanit ja heidän kouluttmaton järki! Lehtokin pitää kotonaan juutalaispoikaa ja kertoo hyväksyvän tämän (pro-sepi sivuilta)Lehto kumartaa kasaarijuutalaisten tuomioistuimia. Hän kunnioittaa niitä todella! Niinkuin jutskupoikaansa, jota pitää kotona!
Syytökseni ugreja ja juutalaisia vastaan ovat näin ollen paljon vakavampia kuin heidän, koska ne perustuvat totuuteen ei kuvitelmiin. Ugrin kuritusote pitää joka tasolla! Menkää asuntomarkkinoille, niin ugri kasaarijutku hallitsee siellä ja ugrilainen kansakunta kritiikittä hyväksyy valitun ugrin hintatason.
Minä hyväksyn ugrin lopullisen ratkaisun, en tunne moraali-ongelmia kansa taholta, joka tappoi Piispa-Henrikin ja palvoo asiaa vielä tänään ja piispan tappajaa!
Dr. Stuckart

Klasu varoittaa ugreja:
Ugrit, puhdistus alkaa pian! Paetkaa Uralin taakse!
Tämä on vielä mahdollista tänään. Menkää jo Uralin taakse; Euroopassa ei tumppeja huolita!
Kenties Uralin taakse poistuminen on myöhäistä huomenna, jolloin ugri-viranomaisten / sivistyneistön raaka etninen puhdistus alkaa. Ugrit hävitetään; uudet rampit ovat valmiina jo ottamaan ugrit vastaan!!!

Parzifal ja Putin-kortin käyttöönotto:
THEMA: Krieg gegen den Terrorismus
Breaking News! Breaking News! Breaking News! Breaking News! Breaking News! Breaking News! Breaking News! Breaking News! Breaking News! Breaking News!
Verräter, Skandale und Prozesse
Krieg gegen Terrorismus kommt schon nach Finnland. Sturmwarnung am Tammerfors
Die Putin Spielkarte ist schon fertig. Grewendorp unterstützt taktisch den Krieg des Vladimir Putins gegen den Terrorismus und gerade ganz genau in Finnland heute, die Terroristzellen will von Vladimir Putin militärisch zerstören worden. Besonders bedeutet genau die Grewendorp-Stütze persönlich an den Putin die Vernichtung der Terroristzelle Seppo Lehto in Tammerfors. Es wird stürmisch im Herbst 2004. Die Globalisierung des Terrors ist ganz genau auch Politik, sogar mehr als Kampf der Kulturen. Augenblickliche Emotion bringen politische Veränderungen, wie in Spanien am 2004.
"Krieg ist", das hat der preußische Militärtheoretiker Carl von Clausewitz unter dem Eindruck der Napoléonischen Kriege formuliert, "die Forsetzung der Politik mit anderen Mitteln."
Wir haben im Gegenteil psychologisch einen Frieden vorbereiten, aber es geht nicht; d.h. ein Frieden "paix des braves" und gerade Grewendorp immer wieder den "Frieden der Tapferen" ausgeprochen hat. Seppo Lehto, ein nationalistischer Kleingeist, hat das immer abgelehnt. Auch im Gericht. In jeder Gesellschaft gibt es etwa zwei Prozent Narren und Kriminelle. Seit dem Fall des "Eisernen Vorhangs" und dem Untergang der Sowjetunion ist die Welt im Umbruch. Und das geht weiter ..., wie man gesehen hat. Das Morden im Kaukasus bedeutet dunkle Stunden für unsere Politik. In einer gefährlichen Zeit hat Europa allerdings heute die liebe Chance, eine Weltmacht des Friedens zu werden. Diese Sternstunde der Geschichte darf nicht nun verspielt werden. Das ist nun möglich nur ohne Terroristen. Wenn man aber von einem tatsächlichen politischen Einfluß Seppo Lehtos sprechen will, muß man sich eines ganz klar vor Augen halten: D.h. Terrorismus. Falsche Töne!
Wir brauchen nicht die Terroristzellen, somit man militärich die Terroristzellen in Finnland likvidieren könnte. Und dann genau in Europa: Von Ost nach West. Wir wollen alle ohne Störung leben. Europa muß nun außenpolitisch handlungsfähig werden, um seine Interessen und Ideale tatkräftig vertreten zu können. Die Gesellschaft muß sich aber auch auf die historische Größe uns Sendung unseres Kontinentes besinnen. Wer den Welthandel beherrscht, ist Herr über die Reichtümer der Welt und somit über die Welt selbst.
Mitmensch ist die wichtigste Sache
Das gegenseitige Kennenlernen ist das einzig wirkungswolle Instrument gegen Feindschaften, denn so lernen wir den anderen als das kennen, was er wirklich ist - ein Mitmensch. Die Lösung für den Fremdenhaß besteht im gegenseitigen Kennenlernen, aber auch in der energischen Reaktion gegen alle kriminellen Handlungen, wie Terrorismus. Es ist eine alte Erfahrung der Geschichte, daß der größte Wert für den Staatsbürger die Rechtssicherheit ist. So gesehen wir man erkennen, daß die Garantie der Rechtsordnung die erste Aufgabe der Politik ist. Sie ist die Grundlage der Legitimität der Regierungen. Kein Wunder daher, daß auch in Europa politische Kräfte den Vorteil der Kontrolle über die Richter erkannten und diesbezüglich tätig wurden. Das heißt die schuldige sind alle Menschen, die sogenannte Terroristen schützen und besonders auch im Gericht. Genau im Gericht.
Völkern ohne Sex-Appeal
Auch ist mit Recht gesagt worden, es gäbe in unserer Mediengesellschaft gewisse Völker, die niemals verurteilt werden - wie etwa die Russen oder die Serben - während andere von Anfang an ohne irgendeine sachliche Untersuchung schuldig gesprochen werden, wie die Tschetschenen heute. Leider. Europa ist heute gefordert, Frieden, Freiheit und die Selbstbestimmung der Völker auf dem ganzen Kontinent durchzusetzen. Der Schriftsteller Gerd-Klaus Kaltenbrunner hat in diesem Zusammenhang von "Völkern ohne Sex-Appeal" gesprochen. Ein Europa mit sicheren Grenzen. Man kann sich aber sehr wohl fragen, ob man nach den jüngsten Erfahrungen nicht völlig genug habe (?) und man wirklich vergessen soll, was ein moderner "totaler" Krieg alles in sich schließt. Die Globalisierung des Terrors ist ganz genau auch Politik, sogar mehr als Kampf der Kulturen. Augenblickliche Emotion bringen politische Veränderungen, wie in Spanien am 2004.
Quo Vadis, Herr Vladimir Putin?
Diese allgemeine Orientierung unserer Gesellschaft in Fragen Krieg oder Frieden, wie auch die einseitige Einstellung unserer Information, führen zu einer Verrohung der Sitten und zur Abwendung von den Prinzipien des Völkerrechts. Auch das Versprechen eines Paradieses auf Erden ist nichts Neues, denn es entspricht den ewigen Illusionen der Menschheit. Die meisten Politiker haben bis heute nicht verstanden, daß der Friede eine Wissenschaft ist. Er folgt gewissen Grundsätzen, wie unsere Tatsache, daß sich die Völker nicht mehr voreinander fürchten. Ja! In diesem Sinn sind die Vladimir Putin Kommandos in Finnland herzlich willkommen taktisch die Terroristzellen zu likvidieren.
MEHR: http://www.saunalahti.fi/vaino2/auswegI.htm

Parzifal maailmanpolitiikan tiimoilta:
Es lebe Halunken! (heittiöt, riiviöt)
Puola vaatii Saksalta sotakorvauksia tämän viikon äänestyksen perusteella!
Maa, joka miehittää 1/3 osaa Saksan pinta-alasta tänään! Rajoilla, jotka ovat 1848 panslaavien määrittämät panslaviset rajat! Stalinin rajat!
Sos.dem. toimii sosialistisessa internationaalissa, joka ajaa avoimesti panslaavien asiaa mm. kaikki nimet, paikkojen nimet slaavilaistetaan (ei indo-germaanisia nimiä!)
USA on tehnyt muuten 41 sotilaallista interventiota viime vuosisadan alusta Keski-Amerikkaan suojellakseen maansa kansalaisia yrityksiä ja muita kansallisia intressejään!
Hitler tuli Puolaan suojellakseen saksalaisia; I maailmansodan aikana Saksan avulla Puola sai itsenäisyyden! I maailmansodan loputtua Puola kosti ja hyökkäsi vapaajoukoilla Saksaan!!!
Olipa mukava kuulla Suomen kommentteja Hitlerin viimeisistä päivistä Saksassa, Suomihan järjesti erityisiä voitonjuhlia valtiojohdon toimesta Helsingissä keväällä 1945 Saksan sorruttua! Aseveljensä! Lordi Alan Bullockin mukaan Suomi oli epäluotettavin Saksan liittolainen.
Suomi tulee mukaan Alankomaiden (Hollanti on yksi osavaltio Alankomaissa) ja Saksan sotilasyhteistyöhön. Kova on Halosen tarkemmin selvittää, miksi hän johti sotaharjoituksia Saksaa vastaan 6.6.2004 tai jatkuvia puheitaan Saksaan vastaan veteraanipäivinä. Ajatus, että hän puhuisi kansallissosialismia vastaan on naurettava, koska hän puhuu koko Saksaa ja Saksan kansaa vastaan ... jatkuvasti!
Halosen vierailullakin ei puhuttu saksaa ja Halonen oli sen näköinen ja tuntuinen kuin lentänyt ulos liittokanslerin virastosta antaessaan haastattelua.
Kyllä, Schröder ei hoida ulkopolitiikkaa Saksan intressien mukaan, vaan pokkailee mm. Puolalle, joka vaatii miljardeja korvauksina Saksalta, jonka ydinalueita (mm. teollisuusalue Sleesia)se yhä miehittää!!!
2006 valta vaihtuu ...
-Parzifal

Parzifal Yhdysvaltain presidentinvaaleista:
GALLUP US-Presidentin vaaleista osoittaa, että Suomen kansa ei ymmärrä asioita. Nimittäin, vaikka demokraatit voittavat vaalit Irakin politiikka ei muutu.
Irakin sota on vaikuttanut Bushia vastaan Gallupissa, mutta jo nyt tiedetään, että Irak-politiikka ei muutu, jos presidentti vaihtuu.
Tämä osoittaa taas, että kansan mielipiteellä ei merkitystä! Sitäpaitse Halosen kannatus keskittyy Suomen keskeisimpiin väestökeskuksiin Etelä-Suomessa. Halonen on kuin kopio kuva heistä!
Puoliherrat ovat muotia! Suomessa ei saa olla herra, vaan aina puoliherra! Ei herra, vaan puoliherra, joka kääntää heti takkinsa jaellen juudas suudelmia. Puoliherra suoraan Udmurtiasta!? Kannatus on taattua tuolloin! Kannatus, joka tulee kansalta, joka ei tiedä mitään. (vrt. USA Pressa GALLUP)
Suomen nykyinen turvallisuuspolitiikka ja tapaus SUPO ovat kyllä naiviudessaan vertaansa vailla! Aikana, jolloin maailma on osaksi sodassa! Sos.dem. nainen on Presidenttinä ja kansan keskuudessa hänen kannatus on rajaton!
-Parzifal
ZHIRINOVSKI: Maalla, jolla on nainen puolustusministerinä ei ansaitse itsenäisyyttä.

Parzifal tuomioistuimista:
Saksan oikeiston kokemuksia Ihmisoikeustuomioistuimesta
= 0
Walendy, Rennicke (marxismin kiihkeä vastustaja) ja muut tapaukset kertovat, että ko. tuomioistuin ei puutu germaanien luokkauksiin. Germaaneja voidaan loukata myös Saksassa ... sos.dem ajaa panslaavien asiaa.
Sem sijaan UM:n Mattila, joka kavalsi EU-tietoa Venäjälle sai heti hyvityksen jne.
Eipä ihme että CDU/CSU ei laita kuin toisen arvoisia politiikkoja listoilleen eurooppavaaleihin. Otto v. Habsburg sanoi perustuslaki mm. Stalinin viimeiseksi voitoksi Euroopassa!!!
Ei siis kannata odottaa mitään ilman puhdistuksia.
-Parzifal

Parzifal Jussille ihmisoikeuksista:
Jussille ihmisoikeuksista ...
Luuletko, että Klasu uskoo, että ko. tuomioistuin havaitsee oikeudenkäynnin olleen epäoikeudenmukainen Suomessa?
Luuletko? Kuka on puhunut marttyyrikansasta?
Ketkä ovat todellista marttyyrikansaa?
Älä luulekaan EU:n puuttuvan asioihin; hän ei ole saanut vielä päätöstä, mutta tutustunut ko. tuomioistuimen tuotantoon aikaisemmin. Tapaus Waledy, Rennicke jne. Tosin Haider pääsi eteenpäin siellä, eli hänen kohdallaan hän ei saanut kotimaassaan oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.
MUTTA ... taas nähdään kuka on oikeassa. Oikeustaistelu jatkuu edelleen tosin muissa puitteissa, jne. Taistelu terrorismia vastaan jatkuu käytännössä. Että sillai ... jokaisella on sitten oma henki panoksena taistelussa terrorismia vastaan ...
...
-Parzifal

Parzifal varoittaa Lehtoa:
Putin sanoo iskevänsä maansa ulkopuolella ...
Viesti menee perille. Seppo Lehto ota yhteys Klasun matkapuhelimeen, niin Klasu estää ko. iskun. Tämä on vakava asia.
Palkkana tästä ilmoitat Saksan viranomaisille, että käyt Klasua vastaan terroristisotaa. Klasu antaa ohjeet myöhemmin ...
Näin Klasun ja Sepen välit ovat kuitatut Sepen ilmoituksella, että hän käy terrorisotaa Klasua vastaan ja Sepi haluaa poistaa tanskalaiselementin Suomesta.
Klasu estää ko. iskun ja Lehto vahvistaa Saksan sisäministeriöön käyvänsä Klasua vastaan "kuumaa" terroristisotaa.
OTA YHTEYS KLASUUN SEPPO, VIELÄ EI OLE MYÖHÄISTÄ! PUTINILLA ON YHTEYDET SAKSASSA. SOVINTO ON PARASTA! GSM-viesti ja tapaaminen asian tiimoilta.
-Parzifal

Parzifalin lisäys:
Jos Seppo ottaa yhteyden Klasuun tekstiviestillä ja tapaatte ja Lehto kirjoittaa englanninkielisen julistuksen Saksan sisäministeriöön terroristisodastaan Klasua vastaan kaikki on sitten OK!
Ko kirje myös nettiin. Klasu voi sen asettaa.
Sovinto on vielä täysin mahdollista!
-Parzifal

Ruben Lagus varoittaa iskusta:
Sepi ilmoittaa harjoittavansa Klasua vastaan terrorismia, koska hän edustaa tanskalais-(saksalais) vaikutteisen entistä kolonia mahtia, joka loukkaa Suomen itsenäisyyttä. Terrorismi on oikea ase käydä Klasun kimppuun ajan hengen mukaan.
Jos Sepi tekee runsaan sivun kokoisen englanninkielisen vakavahenkisen sotajulistuksen Klasua vastaan, Klasu järjestää naamioidun Ryssän iskun Veisuun, koska tuttavallaan on Ryssän kenttäpukuja, joita jäisi siis joitakin Veisuun toimittajien kuvatavaksi.
Siis kunnon sotaharjoitukset! Lähde mukaan! Jos Sepi ottaa yhteyden Klasun GSM:n ja järjestää oman laajan sotailmoituksen nettiin kohteena siirtomaavalta Tanskan edustajan likvidoimisen terrorismilla kaikki on siis hyvin ja järjestyksessä!
Tästä on hyvä jatkaa ...
Ruben Lagus

Klasu ja puhdistukset:
Eichmannin häkäautossa vielä tilaa kahdelle lottovoittajalle!
Näin on ... on erityisen kummaa, kuinka "sorettu" kansa muuttuu nopeasti sortajaksi vrt. Israel, Ugri-Suomi. Valittu kansa on sama kuin lottovoitto syntyä Suomeen.
Lottovoittajien keskuudessa on monta ugri-Eichmannia, jotka identifoivat kulttuurinsa Udmurtiin, Mariin ja Komiin. Tätähän on suomettuminen ja EU:ssa löytyy heille kannatusta, koska siellä on ihmisiä, jotka ajavat suurvalta-asemaa Venäjälle itse Eurooppaan. Sittenhän meillä olisi enemmän lottovoittajia.
Johdonmukainen päätös on tästä ugrien "puhdistaminen" koko Euroopan mantereelta; ugri on päävihollinen, kasaarijuutalainen, jotka olivat kaikista vaarallisimpia, mutta eivät olleet vereltään oikeita juutalaisia. (ettei tätä kukaan tietäisi ... ?)
Kasaarijuutalaiset ovat sekoittuneet voimakkaasti mm. suomalais-ugrilaisiin kansoihin n. 600-luvulla Artur Koestlerin mukaan. Tämä veri johti heti vomakkaisiin rosvoretkihyökkäyksiin germaanisille alueille, saman lähteen mukaan.
Naivia antaa nateeksi tämä heidän taistelullaan arabrja vastaan, joka luultavasti pelasti jotakin 800-luvulla. Ei pidä sekoittaa kahta asiaa toisiin, jotka eivät kuulu yhteen.
Hurraa! Eichmannin häkäautossa on tilaa vielä parille udmurtti-ugrille, jotka täyttävät lottokuponkeja! Tervetuloa ja voimme testata ko. autoa, vaikka Veisussa ensi viikolla yhdessä venäläisten kanssa.

Parzifal EU-vaalikampanjoista:
Mistä on kysymys?
Pohjoismaissa suhtaudutaan täsyin torjuvasti EU:hun ja Saksa ei laita EU:hun, kun "toisarvoisia" politiikkoja.
Uskooko joku tosiaan sen ns. lottovoittajien propagandan, että EU-parlamentaarikko pitää olla ministeritasoa?
Johtuuko Suomen lojaalisuus EU:hun tiedostamattomasta tarpeesta täyttää kulttuurivaje sielussa, koska suomalais-ugrilainen kulttuuri on sitä, mitä sitten onkaan ...
EU:lla itsellään ei ole mitään kulttuuria. Ei mitään kulttuuria EU:ssa! Otto v. Habsburg sanoi, että EU-perustuslaki on stalinistien viimeinen voitto Euroopassa!!! Hän edustaa Baijeria ... (CSU)
Parzifalilla on yksi EU-lippu ja se joutaa polttamaan, koska EU:sta ei ole mitään hyötyä. EU ei ole vielä turvallisuuspolitiikkaa, koska perustuslaki luonnosta ei ole hyväksytty, eikä mailla ole varaa alkaa rakentaa NATO:n viereen uutta järjestöä, kun vanha on olemassa.
Tosin ugri katsoo juuri näin, ja ugri ONKIN EUROOPAN VARAKKAIN JÄSEN JA PÄÄLLEKKÄINEN JÄRJESTELMÄ ON HELPPO RAHOITTAA!
Näinhän he ugrit sanovat EU:ssa koko turvallisuuspolitiikkaa. Etuovi-asuntolehdessä oli ilmoitus, että talousasiantuntijoiden mukaan Suomen asuntojen hinnat ovat kohdallaan ja huokeita!!!????
Pitääkö tässäkin, kun asuntojen hinnat nostetaan Euroopan hinnoista n. +80% tehdäkompensaatiota sille, että ugrilla ei ole kulttuuria,jota kukaan arvoistaisi?

Parzifal jatkaa aiheesta:
Pääuutislähetyksen 20.30. uutisointi Saksan vaaleista?
Marjukka Havukkamäki sanoi näin: "Molemmissa Saksan itäisissä osavaltioissa (Saksi, Brandenburg, vanhan Saksan Keski-Saksaa) sosiaalidemokraatit ovat pitäneet asemansa ja selvinneet voittajina." Sen jälkeen heti jatkosodasta ja Tampereen työväenmuseon näyttelyyn ko. teemasta. Työväkihän piti Suomen itsenäisenä, kun olivat n. 50% marjamiehinä kannaksella kesällä 1944. Unohtivat mainita Lenin-museon?)
Tosiasioihin: Saksissa CDU jatkaa hallitsemista Saksissa ja SDP Brandenburgissa. Saksissa NPD sai melkein saman äänisaaliin kuin SDP. Sama äänisaalis NPD:lle kuin demareille!!!Onko tämä vaalivoitto demareille??? Onko Saksissa demarit todella selvinneet voittajina????
Parzifal sai heti vihiä mahtavista NPD:n voitonjuhlista Saksasta, koska he pärjäsivät yhtä hyvin kuin demarit vaaleissa!!!!!
PASKAA koko ugri tiedotus. PASKAA!!!

Parzifal ja Klasun vasen jalka:
Hyviä uutisia: Klasun vasen jalka täysin parantunut!
Siihen tuli reumatismia/kihtiä/noidannuoli/ kesällä 2004, koska Klasu "vaihtoi asuinpaikkaa päivittäin" ja oli matkalla.
Kihti, reumatismi tai Iskias-hermon ärtyyntyminen, joka säteilee myös ääreishermostoon, joka ei ole tahdosta riippuvainen. Tämä leviää lihassäryksi ja voi jopa invalidisoida ihmisen.
Klasu on harjoittanut vasenta jalkaa, vaikka jalkapöytä Iskiashermon kohdalta oli toista kuukautta ilman mitään tuntoa. Vasen pakara yhtälailla Iskiashermon kohdalta oli hyvin kipeä. Iskiashermo on sormen paksuinen hermo, joka kulkee selästä jalkapöytään toiselle sivulle eli uloimmalle jalkapöydän puolikkaalle. Uintia, kuntopyörää, yhä suurempaa E-vitamiini kuuria (vaikuttaa ääreisverenkiertoon) jalan Iskiashermo on rauhoittunut ja lihassärky poistunut.
Osansa on ollut myös kuntosali harjoittelulla, jossa Klasu on potkinut nyrkkeilytyynyä; hän oli asettanut tyynyyn Seppo Lehdon ja Tanja Siirtolan kuvan, jotta jalka saisi kunnon potkimisharjoitusta! Ja paino on asettunut 84 kiloon tai alemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti