keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #9

Reinhard Heydrich uhkaa uudelleen Lehtoa ja ugreja:
Korkein oikeus näyttänyt pysyvästi Seppo Lehdon koiranpaikan: yli puolen vuoden ehdoton vankilatuomio. Seppo Lehto joutuu vankilaan ja oikeusjärjestelmämme toimii.
Seuraavaksi Seppo Lehdon vapaaehtoiset avustajat lähetetään vankilaan avunnannosta Seppo lehdon rikoksiin, josta on tullut vankeutta. Asiaa tutkitaan.
Pelinne on pelattu tappioon Lehdon ugri-porukoissa ja nyt aletaan lähettämään niin pian kuin mahdollista Lehdon yleisesti tunnetuja kätyreitä vankilaan yhteistyöstä Lehdon kanssa.
Poliisilla on jo listaa ja muita listoja ylläpidetään koko ajan.
Reinhard Heydrich
P.S. tiedämme Teistä enemmän kun kuin ihan kaiken.

Reinhard Heydrich uhkaa Lehtoa ja ugreja:
Eikö pikkupoikia oikein Seppo Lehdon vankilatuomio puhuta tänään? Te olette ihan kaikki samaa takuuvarmaa Seppo Lehto-tasoa ja sen takia asia vaietaan Teidän keskuudessa.
Te olette pelkkiä nollia ja ugreja, jolla ei ole tulevaisuutta muuta kuin surkeissa Lehdon määrittämissä puitteissa.
Tämä kaikki on vasta alkua ja nauloja arkkuunne lyödään koko ajan; nyt pääsemme Seppo Lehdon avustajiin käsiksi siltä pohjalta, että Lehdon teoista, joita pikku-ugrit ovat auttaneet, on tullut ehdotonta linnaa. Avustajille on tiedossa vaikeat ajat.
Ymmärrän hyvin hiljaisuutenne; voittajalla on monta isää, mutta tappion tehneellä ei yhtään. Jotakin surkea Suomen Sisun paskasakki silti yrittää julkaistessaan koko ajan surkimus paska-Lehdon kirjoituksia.
Pakene Lehto jo maasta kätyreittesi kanssa, jos henki on kallis. Kaikki maamme turvallisuuselimet ovat samaa mieltä tulevaisuudestasi.
SEPPO LEHTO TÄYTYY VAIENTAA JA PYSYVÄSTI.
SEN JÄLKEEN AVUSTAJAT.
EIPÄ OLE KOVIN SUURI MENESTYS VALTAKUNNALLE, MAALLEMME JA EUROOPALLE.
Reinhard Heydrich

Trojanda kommentoi:
Jos pelkkää esitystekniikkaa ajatellaan, niin esiintymisesi lukemattomilla nimillä ei ole vakuuttavaa, arvon Jutkusika, koska kaikki persoonasi osaavat suomea (ja kaikkia muitakin kieliä) yhtä huonosti.
Sisältöä nyt on turha edes kommentoida. Mitäköhän Heydrich ajattelisi, jos näkisi, että muovikruunussa ja minihameessa Tampereen Pyynikillä runkkaileva rampakätinen pissapää esiintyy hänen nimellään?

Lehto kommentoi:
Kuten huomaat arvon rampakätinen Boris Verikovin selänpesijä Klaus Juutilainen pumpattavan ja jalattoman Barbaran pumppaaja, mekin tiedämme sinusta kaiken; )

Reinhard Heydrich jatkaa samasta aiheesta:
Emme voi kylliksi Teitä muistuttaa asiastanne, että Korkein Oikeus on tuominnut puheittenne esikuvanne Seppo Lehdon ehdottomaan vankeuteen. Ihmettelemme, että olette niin kovin hiljaisia asiasta? Onko tuomio jäänyt huomiotta kuuluisissa ja koetuissa luupäissänne?
Operaatio jatkuu aktiivisesti; seuraavaksi kohdistamme huomiomme Seppo Lehdon apureihin tms. Selvää on, että tässä taistelussa on pelissä kaikki. Armoa ei anneta eikä pyydetä; jonkun Lahtisen avuttomat lähetysmispyyntäesitykset kuvastavat porukkanne tason.
Voitto tai kuolema.
Te lukijani taistelette valitettavasti häviäjän puolella ja siitä rangaistaan. Ajallaan.
Toimeenpantava rangaistus vankeustuomio todistaa sen, että Te olette nyt taas kerran häviäjän puolella, jos asiaa mitataan asiallisilla asteikoilla. Siitä huolimatta jokin Suomen Sisun palsta julkaisee Lehdon artikkeleita uskoen loppuun saakka yhteen harhaan johtajaansa, joka mukamas on tasaväkinen, vaikka häviää jatkuvasti ja jatkuvasti joka paikassa.
Tässä taistelussa ei tulla pyytämään armoa ja eikä sitä anneta; Lehdon jälkeen pääsemme käsiksi hänen avustajiin, jotka ovat auttaneet aktiivisesti Lehdon rikoksista, jotka veivät hänet vankilaan. Taistelu jatkuu loppuun saakka.
Vain joku sikakoira Sampsa Rydman voi olla epätietoinen taistelun tuloksesta ystävänsä Jussi Halla-ahon kanssa [kummatkaan eivät ole olleet armeijassa vai mitä Jussi?]. Teidän vuoronne tulee aivan ajallaan ja kohdallaan. Eikä Lehtokaan, jonka huostaan olette uskoutuneet, voi suojella enää Teitä pitempään; legendaarinen perhesuojelunsa on jo nähty koskien lapsiansa.
Reinhard Heydrich

Lehto kommentoi:
Jeesus Kristuskin nousee haudasta nauramaan Jutkusika Klaus Juutilaisen houreille: )

Reinhard Heydrich ja purkitettua säilykelihaa:
PURKITETTUA SÄILYKELIHAA
Seppo Lehdon vankilatuomio mahdollistaa juridisen käsiksi käymisen Seppo Lehdon tunnettuihin kollaboraattoreihin; armoa ei tulla antamaan yhtään ja emme säästä ketään. Lopulliset naulat ugrien arkkuihin tullaan lyömään 100% varmuudella.
Apureiden odottaessa omassa tappiossaan Lehdon ensi keväistä paluuta vankilasta Lehdosta tehdään vankilasta paluun jälkeen vanhaan hyvään malliin "purkitettua säilykelihaa", jota kautta iskemme lopullisen niitin Seppo Lehdon apureiden arkkuun.
Kaikkien tuntemiemme turvallisuusviranomaisten yhteinen mielipide on nyt se, että Seppo Lehto pitää jo vaientaa; pysyvästi ja lopullisesti. Vankilavaihe on välivaihe, jota käytämme Lehdon apureiden murskaamiseen.
Purkitettua säilykelihaa laitetaan toimeen vankilastapaluun jälkeen ja siinä yhteydessä käymme häikäilemättömästi käsiksi piireihin, jotka ovat avittaneet Seppo Lehtoa mustamaalaamaan Valtakuntaa, Maatamme ja Eurooppaa.
Heidät tullaan heti purkittamaan lopullisesti samaan säilykelihapurkkiin Lehdon kanssa. Käytännöllisesti katsoen Teitä ei ole enää olemassa.
Reinhard Heydrich

Lehto kommentoi:
Klaus Juutilainen ei kelpaa kuin somalisopan täyteaineeksi; )
... riippumatta siitä onko hänellä vankilatuomio pedofiliasivustoistaan vai ei.

Lehto kertoo Klasusta:
Väärien tietojen levittäminen on säädetty rangaistavaksi ;) Klaus Juutilainen huomaa, että patologinen valehtelu tullee hänelle vielä kalliiksi.
Klaus Juutilainen on väsäillyt jatkuvissa jakaantuneissa persoonallisuuksissaan mm. Seppo Lehdon, puolisonsa ja lastensa, sekä erilaisten saksalaisten kansallissosialistien nimissä erilaisia käyttäjätunnuksia eri herjatarkoituksiin ja perättömiin ryssäläisiin leimauksiin.
Tampereen poliisi on toiminut poliittisen paineen alla. Mm. talvella 2001 ruotsinkielisellä nimellä varustettu poliisi ei ottanut ko. rikosilmoitusta käsittelyyn, jossa vaadin Klaus Juutilaiselle herjaavasta toiminnastaan kotisivuiltaan ja nettiyhteyksiään käyttäen. Kysyin ko. poliisin mielipidettä siitä onko asiallista, että sallitaan perheenjäsenieni nimien käyttäminen erilaisiin ryssäläisiin Berija-tyylin provokaatioihin ja pedofiilisten ja törkyisten väitteiden levittämiseen.
Ko. poliisi levitteli vain käsiään ja pyysi yksilöimään vaatimukseni Klaus Juutilaisen törkeistä kotisivuista. ( Sarjassa ryssäläistä vittuilua )
Toimintansa hipoi/ hipoo virkarikosta. Asian tiimoilta ollee turha nostaa kanteita, sillä onhan huomattu, ettei korppi korpin silmää noki.
Ko. sivuja kun lukee: "Musta Lista, Rangaistusvaatimukseni" ymv:aa, näkee että kyseessä on pedofiilisten ja törkeiden herjasivustojen ylläpito. - Tällä kertaa viranomaisten suojeluksessa.
Mainitsemansa Ilpo Suoniemi ollee ollut itse psykiatrinen tapaus jo vuodesta 1999-2000, jolloin satuin hänet näkemään kaupungilla satunnaisesti aina vaan laihtuneempana riutuneempana ketjupolttajana eri kuppiloissa. Katseensa harhaili ympäriinsä eikä tuntunut tietävän edes mikä päivä, saati kellonaika oli. Juutilaisesta hän sentään totesi, että on joutunut lopettamaan ko monarkin hoidon oman sairaslomansa takia. Sanoi hoitovastuun siirtyneen Paussin Eero Sintoselle. Omaa sairauttaan ei kommentoinut muuta kuin yskimällä ja taputtamalla rintakehäänsä. Kuka tahansa asiaa tutkiva voinee tarkistaa asiat Lääkäriliitosta, kotinumerostaan, tmv:lla tavalla.
Viitsiikö enempää kertoa ko. mielisairaan avohoidossa tapahtuvasta ryssäläisistä taustoista ja juttujensa todentamisesta?

Klasu kertoo Lehdolle sukulaisistaan:
Saanen vastata seuraavaa ugri Seppo lehdon syytöksiin, että setäni taisteli vaihdotta talvisodan Taipaleen etulinjassa ja soti hyökkäysvaiheen 1941, kunnes ... Isäni toinen serkku antoi sellaisia näyttöjä Talvisodan Kollaalla, että koko Suomen kansa piti häntä esikuvanaan puhumattakaan muista, koska Kollaa Kestää - kirja on käännetty monille valtakielille Euroopassa.
Miksi Lehto ei käytä holsteinilaista alkuperäistä sukunimeäni? Vaan turvautuu nié-muotoihin?
Seppo lehto on nimitellyt ystäviäni huoriksi ym. Hän voi olla varma, että verikostoni tulee häntä koskemaan ennen tai myöhemmin ... Varmaan luulette, että kun tämän kirjoitan, että en ole tosissani, Mutta kuka tosissaa välittääkään lehdosta? Kaikki ovat hänestä samaa mieltä; mies parkuu kuolinkouristuksissaan ...
Klasu

Ilona Lehto kommentoi:
Lukekaa kuinka neiti Juutilainen ruikuttaa ja kehuu sukulaisiaan. On hyvä että Juutilainen vaihtaa sukunimensä. Eihän vie kunniakasta sukuaan häpeään. illu Juutilaisen jälkeläiset eivät halua olla missään telemisissä tämän idiootti Klasun kassa.
Illu juutilainen ei Klaus-homoa olisi kauaa katsellut vaan olisi vetänyt tätä kunnolla turpaan!
Juutilaisella on otsaa herjata Seppo Lehtoa, joka on sentään MIES. Juutilainen - kuten tunnettua- on neiti joka haikailee pääsystä Monacon homoprinseksaksi homoprissi Albertille. Juutilainen tunnetusti ihailee aatelia homoja ja huoria ja on muutenkin aivoton ja surkea!

Panzermeyer puolustaa Klasua:
Haluan huomauttaa, että Klasu ei ole vaihtamassa sukunimeä mihinkään, vaan on palauttamassa sille vanhaa kunniakasta sukunimeä muotoon VON GREWENDORP. Kuten tiedämme Wulf johti koko Suomea Turusta kerran Kalmarin Unionin aikaan. Von Grewendorp sukunimi on rekisteröity Klasulle ja hänen jälkeläisilleen ei muille.
Mitä tulee Seppo Lehdon loukkauksiin koskien Euroopan ruhtinaallisia, niin minun, Panzermeyerin, asia ei ole tuomita tässä Lehtoa, vaan hän itse kohtaa suun soittonsa seuraukset ennemmin tai myöhemmin Herr von Grewendorpista riippumatta. Tuskinpa Hannoverin Prinssi tykkää Lehdon kommenteista yhtään sen enempää kuin Klasu.
Panzermeyer
P.S Suomalaiset muuten ovat SAASTAISIA MONGOLEJA, kansaa johon Euroopassa suhtaudutaan lähinnä naureskellen, toisin kuin esimerkiksi ruotsalaisiin ja norjalaisiin - viikinkien jälkeläisiin - joiden uljas veri virtaa voimakkaana monen keski- ja länsieurooppalaisen suonissa. Tunnettu tosiasia on, että kaikki Suomessa kulttuuria luoneet ihmiset ovat germaanien jälkeläisiä, joukossa juutilaisten ylväs suku ja sen huipentumana suvun oikeutettu päämies, Klaus Juutilainen ! Rahowa !

Klaus-ryssä Pedofiili-Juutilainen tekee tunnustuksen:
Jutkuryssä piehtaroi ulosteissaan: Hintti-Juutilaisen surkea ruikutus
Olenhan minä vain miehen varjo, .. tai paremmin pierunjämä....siis vähemmän kuin puoliryssä
Klaus Jutkupervo ... Jammusedän kaveri

Lehto antaa lopullisen niitin:
K.J:stä ei ole edes minkirehuksi
Jutkuryssä on edelleen sama ryssäläinen pierunjämä kuin vuosi sitten. Ei kelpaa edes minkinrehuksi, koska ei elukoille ihan mitä tahansa paskaa voi syöttää

Germans Forever lähestyy Rommelia:
Hautala!
Harjoitatko edelleen pedofiliaa 16-vuotiaan Sinikka Niukkasen kanssa, yhdessä paatuneen rikollisystäväsi ja huonetoverisi Harri Lustimäen kanssa?
Me tiedämme teistä kaiken. Ihan kaiken.

Lehto vastaa:
Höpö höpö unohdit että kyseisessä tapauksessa paikalla olit sinä ja ryssäläinen kgb-kaverisi Leonid Willevich Laakso Ria Novostista; )
Mahtoi siinä mällit lentää reikään kuin reikään kun ryssäläisyyttänne harrastitte vielä letkajenkkaa mulkku ja persereikä vaahdossa

Esa Taberman kommentoi:
Aluksi höpinöistäsi Sinikka Niukkasesta.16 vuotta on suojaikäraja. Mistä sinä tuonkin tiedoin ongit????
Mielisairaalahoito taisi piristää sinua liiaksikin,sillä olet alkanut pulputella spämmeissäsi kirjallisena sitä,mikä on tähän asti ajelehtinut hiukkasina pääkopassasi lorisevassa ureassa.
Koska kieltäydyit toteuttamasta neuvoani tunnustaa todellinen toiseutesi (homoseksuaalisuus) ja astua ulos kaapista niin tilasi tulee jatkossa pahenemaan.
Siispä ota yhteyttä johonkin mustia homomiehiä kuhisevaan kontaktipalstaan. Sinun laatuisesi valkoinen poika on hyvinkin haluttua tavaraa ainakin niin kauan kuin maltat olla aukaisematta suutasi. Tai jos aukaisetkin niin tee se vain ottaaksesi suuhusi mustaa makkaraa,mutta älä muuten puhu mitään muuta kuin korkeintaan esitelläksesi peitehenkilöllisyytesi.
Kävisikö peitehenkilöllisyydeksesi vaikka Klaus Puppeli? Sinuna kokeilisin. Nautinnollisia kicksejä ja muistathan huuhdella suusi sitten jälkeenpäin,jookos!

Lehto antaa ohjeita onnettomille naisille:
Ohjeita onnettomille naisille:)
Vaadi partneriltasi kumia mulkkuun hyvä tyttö
Ei se sen kummenpaa ole. Vetele paljasta aikansa käsin jos haluat paljasta, mutta älä näinä aikoina sisään ota ilman suojausta.
Mikä tahansa neekerinsankkerista aidsiin vaanii ihanaa kehoasi.
Vaadi kumppaniltasi sukupuolitautien klinikalla käyntiä kaikkinen testeineen ennen muuten paljaalla vetelyä.
Suur-Suomi ry. pj. Seppo Lehto
suursuomiy@yahoo.com
2.8.2001 Tampereella

Susanna Petke kommentoi:
Ihan oikeaa asiaa turvaseksistä, mutta miten tämä sopii yhteeen lesbojen simenneysvaatimuksesi kanssa, Suursuomalaiset raisaajasi eivät käyttäne kumia?

Lehto tarkentaa:
Tarkennusta lesbojen hedelmöittämisohjelmaamme
Suursuomalainen luovuttaa siementä ja ryssäsiat raiskaavat kuten Ryssän sotarikolliset ovat tehneet kautta aikain, katso viimeisenä oleva linkkimme aiheesta
Linkki on tosin saksankielinen, mutta toki me Suur-Euroopan kansalaiset senverran saksaa ymmärrämme?
Kun lesbo havaitsee suursuomalaisen hänelle tulee lämmin ja raukea olo, sekä organisminsa vapautuvat vastaanottamaan kansakunnallisen velvoitteensa eli lastin suursuomalaista spermaa.
Normaali lesbo ei huoli mitä tahansa spermaa, vaan hän on erittäin kranttu. Se mitä otetaan pitää olla kansakuntamme parasta ainesta eli suursuomalaista dna:ta.
Suur-Suomi ry:n virallinen kanta
http://www.verbrechen-an-deutschen.de/vad-vergewaltigung.htm

Aryan Heritage analysoi Lehtoa:
Kiitos klasulle miehekkäästä taistelusta Lehtoa vastaan. Lehdon alkuperästä on ilmennyt uusia hämmästyttäviä tietoja.
Saattaa olla että emä udmurtti-ugri ja suomettumisen isä ja kommunistien ystävä Urho Kekkonen on Lehdon biologinen isä.
Lehdon äiti ja kylttymättömästä seksuaalisesta halustaan tunnettu U. Kekkonen suorittivat sukupuoli-yhdynnän eräässä WC:ssä vuonna 1961. on hyvin mahdollista,että Seppo Lehto on tuon suhteen hedelmä. Tapauksella oli monta todostajaa, mutta ajan tapa oli vaieta Kekkosen naisseikkailuista.
Kun vertaa Kekkosta ja Lehtoa on luonteen piirteiden samankaltaisuus selvä: molemmat ovat paranoideja ja molemmat tukeutuvat itäisiin arvoihin. Myös Seppo Lehdon kyltymätön seksuaalisuus saattaa olla perus Kekkoselta. Tämän jälkeen on helppo ymmärtää miksi Lehto on sitä mitä on: siis mielipuoli hullu
Onkin toimittava ripeästi, ettei Lehdosta kehity uusi Kekkonen. Kekkosen tapaan Lehto vihaa kaikkia germaanissukuisia, ja juonittelee heitä vastaan: väärentelee heidän nimissään kirjeitä ja lähettää julkisia herjauksia ja nimittää mm. germaaneita seemeiksi.
Onnea Klasulle Seppo Lehdon vastaiseen taisteluun. Kyseessä on rotusota germaanien ja udmurtti-ugrien välillä!

Klasu uhkaa Lehtoa:
En saata toivoa elämässäni tapahtuvan enää mitään muuta kuin saada mahdollisuuden vetää Seppo Lehto nimistä suomalaista ali-ihmis ugri ihmissaastaa kunnolla turpiin.
Toivon, että Vorsehung eli Sallimus lähettää Lehdon ravintola Plevnaan ---
Toivottavasti Seppo Lehto saapuu Plevnaan ensi lauantaina piestäväksi; silloin minussa herää henkiin MAROKON KAUHUN veri. Armoa ei enään anneta yhtään ... Eikä pyydetä.
Joku saatanan hullu-Lehto ... Kekkosen Tampereen matkan vuoden 1961 lopun äpäräpoika.
Jos joillakin muilla on Lehtoa vastaan, niin muodostetaan yhdessä piiri, missä potkimme Lehtoa keskenämme pieksennän jälkeen.
Lopuksi tarjoilemme hänelle myrkyt ja pitkän, pitkän tajuttomuuden ....
-klasu
P.S. Lehdistö on tervetullutta paikalle katsomaan kuinka kunnon ihmisten terrorisoija julkisesti piestään, jos hän saapuu lauantai illalla ravintola Plevnaan

Lehto kommentoi:
Ainoa asia mitä sinä Jutkusika vedät on lehmän perse. Ammuuu!!!

Antero Mattila lähestyy Lehtoa:
Lehto, ole ystävällinen äläkä lähetä minulle ala-arvoista roskapostiasi. Olet joutumassa vankilaan aikaisemmista rötöksistäsi. Halauatko lisää "kakkua"?
Antero Mattila

Lehto vastaa:
Antero Mattilalle kakkua? - Minulta olisi torttua tulossa ( olin juuri lähdössä paskalle selkosuomella )
Kelpaisiko sinulle 5 mk:n pökäle ja laitetaanko pakettiin vai syötkö heti lämpöisenä? ... kuten niin monet kaltaisesi ryssäläiset pökäleen palvojat.
PS:) Ruplat ei kelpaa maksuvälineeksi
.... oho pääsi raju töräys ryssäläisten valheidesi kunniaksi. Eipä sitä tosin ennenkään fanfaareja ole ryssäläisille valheille suotu, eihän?
Km-kakkumestari Seppo Lehdon siivittämin ajatuksin

Reinhard Heydrich Lehdon ja tämän kätyreiden kohtalosta:
Seppo Lehdon tie kulkee kohti loppua; pian surkimus joutuu vankilaan ja pääsee vasta keväällä 2001.
Sitä ennen Seppo Lehto on yrittänyt tehdä äsken rikosilmoituksen Klaus von Grewendorpista, mutta joutunut katkerana perääntymään asemalta pois tappion jälleen kärsineenä, koska polisii ei ottanut ko rikosilmoitusta edes vastaan. Sama tulee koskemaan myös Suomen Sisua ja porukoita tulevaisuudessa.
Seppo Lehdon vankilatuomio antaa meille mahdollisuuden päästä käsiksi Seppo Lehdon kätyreihin; heidän paikkansa on myös vankila. Tässä taistelussa ei tulla antamaan armoa enään.
Aivorampa Seppo Lehto pitää vaientaa ja pysyvästi vankilasta tulonsa jälkeen tai järjestää hänelle vielä suurempi kakku; tämä on kaikkien turvallisuusviranomaisten yms. yhteinen kanta maassamme ja muualla Valtakunnassa. Seppo Lehto & kumppaninsa ei nauti yhteiskunnan mitään suojelua.
Seppo Lehdon & kumppaneidensa paikka ei ole yhteiskunnassa normaalien ihmisten keskellä, vaan tiilenpäitä lukemassa pois ihmisten keskuudesta.
Reinhard Heydrich

Lehto kritisoi saamaansa porttikieltoa:
Arvoisat vastaanottajat
Ryssäläinen sananvapaudenrajoitus Tampereen työvoimatoimistossa - kyseenalaista viestämahdollisuuden rajoitusta
Perskutarallaa, ko. HS:n 30.7.2001 s D6 lehtiartikkelin takia työvoima laittoi porttikiellon koneelleen
Väitteinään päävahtimestari tmv. väitti 31.7.2001 n. kello 12, että minun jäljiltäni on jäänyt Suur-Suomi-linkkejä ymv., mitkä eivät liity työnhakuun.
Näyttää siltä ettei saa olla ystävällinen: Itse eilen kerroin työvoiman henkilökunnalle, että HS:ssa on julkaistu haastatteluni, lukekaa, niin saatte nauraa. Ei näköjään naurattanut.
Ko. ns. esimies kertoi asiasta olleensa yhteydessä työvoimatoimiston johtajaan ja tarvittaessa kutsuvansa poliisin paikalle, jollen usko. Ainoa mahdollisuus päästä päätteelle on mennä vahtimestarin kanssa.
Ilmoitin että ko. toimi loukkaa perustuslaillisia oikeuksiani sananvapaudesta, mahdollisen viestisuojan menetystä henkilökohtaisten viestien näkymisenä täysin ulkopuoliselle jne.
Ilmoitin ko. asiat tiedoksi, ettei syyllisty perustuslain ja vapaussodan 1918 sinetöimien vapauksien rikkomiseen.
Näki että miestä otti ns. pannuun.
Vaadin päätöstä kirjallisena, ja mainitsin että koneet tuntuvat kelpaavan somaleiden ymv:n pelikoneiksi, muttei minun e-mailien tarkistuspisteeksi.
Yritti vältellä, mutta ilmoitettuani eduskunnan oikeusasiamiehen päätöksistä virkamiesten velvollisuudesta antaa päätös kirjallisena, suostui "Porttikieltonsa työvoiman koneille" lähettämään antamaani postiosoitteeseen.
Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja
s_lehto@yahoo.com

Lehto lähestyy eduskunnan oikeusasiamiestä samasta asiasta:
Avunpyyntö Eduskunnan oikeusasiamiehelle 2.8.2001
Kysyn voitteko ottaa yhteyttä Tampereen työvoimatoimiston Hämeenkadun pääkonttoriin ja vahtimestareiden mielivaltaan työvoiman koneilla.
Onko mielestänne asiallista ja laillista ko. kaltainen porttikielto, jota en tähän hetkeen mennessä ole saanut kirjallisena laillisine perusteluineen?
Mielestäni ko. porttikielto olisi pitänyt saada välittömästi tai viimeistään seuraavana päivänä kirjallisena laillisine perusteluineen, jotta päätöksen olisi voinut alistaa lailliselle valitukselle. Olenko oikeassa?
Kunnioittaen Seppo Lehto 2.8.2001 Tampereella
PS:) Lähettäkää vahvistus ja diaarinumero e-maililleni asian ottamisesta käsittelyynne, kiitos

Lehdon kansainvälinen lehdistötiedote:
PRESS RELEASE INTO INTERNATIONAL DELIVERINGLISTS
3.8.2001
RUSSIAN WARCRIMES SHOULD NOT BE FORGIVEN IN FINLAND
WE DEMAND TOTAL COMPENSATIONS FROM RUSSIAN FEDERATION
2) Russian warcriminals released to Finland
3) etc. those kinds of compensation items related to Russian attacks in 1939-1940 and 1941-1945.
4) Justice for Tsetsenian nation
Ryssän "neuvostopartisaanien" sotarikollisten luovuttamiseksi Suomeen, sekä korvausten perintä Kremlin keskushallinnolta
Ryssän sotarikosten perintäkomissio
Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D
33820 Tampere
silvottu tynkä-Suomi
e-mail: oikeinajattelija@yahoo.com

Leena Mantere lähestyy Lehtoa:
Arvoisa postin lähettäjä - kuka lienetkin.
Odotin hetken, nähdäkseni osaatko itse lopettaa s-postiterrorismisi. Näin ei käynyt.
Tämän viestin jälkeen en halua kertaakaan nähdä tälläistä viestintää. Joten poistanet pikimmiten seuraavat osoitteeni lähetyslistoistasi.
leena.mantere@pp2.inet.fi
leena.mantere@kristillisdemokraatit.fi
Kiittäen
Leena Mantere
Kristillisdemokraatit

Lehto vastaa:
Lue HS 30.7.2001 s.D6 ja valaistu kaikessa ryssäläisyydessäsi saatanan fariselainen "kristitty":

Kosti Pehkonen lähestyy Lehtoa:
Muuten olen sitä mieltä, että on hienoa, kun meillä on naapurina suuri Venäjä, ja että Karjalan pusikoiden palautuksesta Suomelle on vain pelkkää harmia ja rahanmenoa. Miksi sitä niin kiivaasti ajat? Keksi jotain parempaa tekemistä.
Suosittelisin yhteydenottoa ammattiauttajiin.
Terv.
Kopa

Lehto vastaa:
"Kosti Pehkonen" = vakaumuksellinen tyhjäntoimittaja ja Tehtaankadun syöpäläinen
... paljastaa ohessa depiilin tasonsa, sekä aivottomuutensa kaikessa karuudessaan:
... jokainen ajatteleva verrannee esim. Tampereen, saati Kuopion talousmaantieteellistä painoarvoa Karjalaan, Petsamoon tai Salla-Kuusamoon.
Huomaa, että nämä entiset risukotkin ovat nousseet savuista alkeellisimmissa oloissa. Mitä sitten olisikaan kansakunnallisten aarteidemme palautus kansakuntamme yhteyteen?

Reinhard Heydrichin tilannetiedotus:
Tampereen polisiiasemalta ja luotettavein tahojen puolesta informoitiin, että eivät ottaneet edes rikosilmoitustanne vastaan äsken. Kuulemma jouduitte hyvin katkerana perääntymään tappion jälleen kerran kärsineenä asemalta herjahuutojenne säestyksellä.
Poliisit valmistautuvat jo hakemaan Teidät pian suorittamaan ehdotonta vankilatuomiota.
Kaikki odotamme kiinnostuksella rangaistuksenne toimeenpanoa.
Te olette enemmän kuin säilöttyä säilykepurkkilihaa vankilasta tulonne jälkeen ja Teidät vaiennettaan pysyvästi ja lopullisesti, jollei suurempaa kakkua saada Teille järjestetyksi tulevaisuudessa. Kysymyksessä ei ole suinkaan kosto, vaan ehdoton oikeuden ja järjestyksen toteutuminen.
Reinhard Heydrich

Reinhard Heydrich analysoi Lehdon perhemallia:
LEHTOJEN LUONTEENOMAISIA KÄSITYKSIÄ PERHEESTÄ
Analyysiä tilanteesta päältäpäin ja puheidensa mukaan (tiedot tarkistettavissa): Seppo Lehdon perheratkaisut ovat melko kiintoisia ja symboloivia, sillä ainahan ja joka tapauksessa ne symboloivat jotakin meillä jokaisella; kuten tiedämme, että heidän suhdettaan manikyyrittömään käteen ei ole koskaan rekisteröity mihinkään. Asia on jätetty rekisteröimättä ja tämä ei ole mitään sattumaa, vaan perustuu heidän pinnanalla olevaan yhteiseen ideologiaan. Loppuun saakka harkittu teko. Mihin tällainen sitten meidän läntisessä yhteiskunnassa perustuu, vaikka tehdään lapsia?
Käytöksen mukaan kysymys on sosialistisen perheen ihanteesta, mitä Lehdotkin vaalivat, sillä mm. bolsevikkien toimeenpanevan keskuskomitean jäsen ukrainatar N.A. Roslavets määritti vuonna 1918 uuden käsityksensä avioliitosta. Hän totesi mm. "avioliitto on mitä tunnusomaisin porvarilliselle yhteiskunnalle ja valtion sekaantuminen avioliittoon, rekisteröiminenkin, jota lailla ehdotettiin, on täysin hylättävä ei vain sosialistisessa järjestelmässä, vaan myös ylimenokautena." Summa Summarum: Sosialistisessa järjestelmässä parisuhteita ei rekisteröity ja huomaa Lehtojen tapa jättää asia myös rekisteröimättä. Lehtojen suku oli punakaartissa.
Lehtojen alitajunta on yhä lujasti kiinni bolsevistisessa perhemallissa, joka symboloi heidän "perheensä" järjestelyitä koskien yhteiselämää.
Tämä kaikki merkitsee meille purkitettavaa säilykelihaa tulevaisuudessa. Seppo Lehto on vaiennettava ---
Reinhard Heydrich

Aryan Heritage kommentoi Lehdon kirjoittelua:
Ala-arvoisessa viestissään (jota ei säädyllisyyden nimissä voi siteerata)Udmurtti-Lehto onnistuu taas loukkaamaan syvästi monia ihmisiä. Mikä oikeus Lehdolla on tämän jälkeen on asua Suomessa?
Aryan Heritage

Lehto kertoo Klasusta:
Tunnettu tosiasiahan on, että jutkusian siskokin teki aikanaan ilmoituksia lastenvalvojalle siitä, että veljensä haisteli pöksyjään ja yritti sohia rammalla torrollaan siskonsa värkkiä ilman lupaa.
Ei sentään päässyt uittamaan rampaa värkkiään siskonsa pikkupillussa, kun isänsä tuli väliin.
Kuulemme äitinsä vitussa hän on päässyt sormiaan uittamaan ja nuoleskellut niitä sen jälkeen.
Tiedä sitten pitääkö paikkansa, mutta tällaista ovat Pyynikin kuppiloissa jorisseet.
Valitettavasti, kuten jo ahtisaarikin sanoi.

Panzermayer historiasta ja ugreista:
Seppo Lehto on uudesti syntynyt Jeesus Kristus, joka jakelee tuomioita muille netissä. Olen monesti nähnyt Lehdon tuottamaa telefax-tekstiä, jossa hän vertaa itseään itseensä Jeesukseen. Skitsonko arkipäivää?
Talvisodasta on turha enää sen enempää puhua; monet muut taistelivat "ryssää" vastaan yhtä rohkeasti mm. monet baltit kuin suomalaiset. Saksalaiset kaikista parhaiten ja menestyksekkäin; n-liitto menetti talvisodassa n. 300.000. miestä, Saksa otti pelkästään vuonna 1941 vankeina muutaman miljoonan ryssän ja toiset kaatuneina. Baltit saivat monia ritariristejä Waffen-SS joukoissa suomalaiset eivät yhtään. Jollei Waffen-SS olisi taistellut puna-armeija olisi tullut Atlantin rannikolle; tämä usein unohdetaan. Suomalaiset olivat silloin jo "kivääri jalalla". Gewähr bei Fuss. Saksan todelliset johtajat, tiedemiehet, lentäjät, sotilaat etc. pakenivat mm. Etelä-Amerikkaan, jonne pelkästään n. 100.000. saksalaista. Kaikki Saksa nimisen valtion varat siirrettiin mukana ja yhtään ei anntettu viholliselle mahdollisuuksia. Hiukan eri aksentti kuin täällä Suomessa "johtajien" keskuudessa. Heidän Saksan vanhojen ja oikeiden natsien ideologia oli se, että punikeille yms. ei pidä antaa koskaa periksi.
Waffen-SS ideologit määrittivät suomalais-ugrilaiset aivan oikein slaaveihin. Seppo Lehto kuuluu näihin; meidän ikioma ugrilainen Jeesus Kristus. Udmurtti ugri mielipiteiltään ja mielipiteet kertovat verestä.
Tänään Eurokorps on tuleva siksi, mitä Waffen-SS oli ennen; yleiseurooppalainen armeija. Näihin kuvioihin emme huoli Lehtoja. Hänen paikka on Välimerellä katiskan syöttinä tulevaisuudessa.

Lehto kommentoi:
JUTKUSIKA ON UUDELLEN SYNTYNYT LENININ SIKA, JOTA KUPAINEN KOMURYSSÄ VETELI PERSEREIKÄÄN!

Panzermeyer Suomen Sisusta ja ugreista:
Suomalaisuuden liiton ylläpitämä Suomen Sisu-palsta on ugrilaisuuden sanoman runsaudensarvi Suomessa; siellä häpäistään yleisesti Suomen rakentaneita ja vapauttaneita germaaneja, jotka ovat tämän maan vapauttajia aikana, jolloin ugrit olivat tunnustassa puna-aatetta punakaartissa. Suomen germaanit halusivat vapauttaa maan, kun taas ugrit halusivat liittää sen itään vuonna 1918. Eri etniset yliopisto tutkimukset vahvistavat tämän vahvan etnisen jaon. Poikkeuksia on, mutta ne vahvistavat säännön.
Ugrit eivätedusta missään kulttuuria ja varallisuutta tuottavaa etnistä ryhmää; jokainen merkittävä säveltäjä, kirjailija, valtiomies, filosofi, taloussuku tms. on germaanista perimää Suomessa.
Suomi on germaanien maa.
Udmurtti on ugrien maa.
Historian takia germaanit ovat maassamme isäntiä ja ugrit käskyläisiä; ugrien vaaralliset pitkäntähtäimen suunnitelmat mm. usko neuvostososialismin voittoon ovat olleet kaikkea järkeä vailla.
Mielestäni suomalaisuuden liiton ylläpitämä Suomen Sisu-palsta on valtiopetoksellinen; tapahtunut Anschluss 1994 mm. muun Euroopan kanssa takaa meidän pysymisen siinä kulttuurikehyksessä. mihin suomen germaanit ovat maamme vieneet.
Panzermeyer

Lehto kommentoi:
"Germaani" klasua vituttaa kun "ugrit" pääsevät pukille, mutta "germaani" joutuu tyytymään omaan tumppuun.
Klasu parka kun ei edes tiedä miltä naisen kanssa paneminen tuntuu, kun ei ole ikinä saanut muuta kuin omaa kättä ja sian persettä.
Klasu ei voi sietää "ugreja", joilla on normaali seksielämä.

Klasu Lehdon sukupuolielämästä:
Ugri Seppo Lehdon sukupuolielämä on samatekevää ja merkityksetöntä. Eihän ugrit arvosta edes normaalia avioliittokäsitystä; mikä näkyy Seppo "ugri" Lehdon käytöksestä. Viittaan arvostamani nimimerkki Aryan Heritagen käsityksiin Lehdon perhe-elämästä; niitä lienee enää turha toistaa. Lehdon lapset ovat ns. äpäriä ja sen arvoisia; tehty ainoastaan haviteltaessa eri sosiaalitukia.
Olen samaa mieltä Aryan Heritagen kanssa siitä, että Lehto ja hänen "lapsensa" (sikäli mikäli ovat edes hänen, mitä Aryan Warrior kyseli hetki sitten?) pitäisi sterilisoida välittömästi, koska juuri Lehdon kaltaiset lisääntyvät eniten ja levittävät haitallista ugri geeniä rakkaalle isänmaallemme.
Mitä tulee muuhun Lehdon aksenttiin näistä asioista niin nähtävästi mies on jäänyt 13-vuotiaan murrosikäisen häirikön tasolle. Kiintoisa kohde tutkittavaksi, mikä todistaa jälleen ugrien ali-ihmisyyden käytännössä.
-klasu

Lehdon kommentti:
ÄLÄ SINÄ RUNKKARI PUHU MITÄÄN PERHEESTÄ KUN ET IKINÄ OLE EDES PILLUA SAANUT. PUMPPAA BARBARAASI JA PIDÄ SUUSI KIINNI!

Reinhard Heydrich Lehdon perheestä:
Seppo Lehdolla ei ole meidän omien tapojen, tapaoikeuden ja lainsäädännön mukaan mitään perhettä, koska hän ei elä sellaisessa liitossa, joka olisi rekisteröity. Traditiomme ei tunne tällaista ratkaisua maassamme, jollei taas ole kysessä jotakin kasaarijutkujen juttuja.
Siltä vähän taas haisee ... Tämähän on suoraan yksi bolsevikkien käsityksistä, sillä sellaisessa yhteiskunnassa suhteita ei haluttu rekisteröidä, koska perheellä ei ollut mitään arvoa.
Meistä jokainen voi nähdä ja kokea minkä arvon Seppo Lehto antaa "perheelleen"; on varmaan makeeta olla Seppo Lehdon lapsi voi vain kuvitella, miltä lapsista tuntuu isä-Seppo ja hänen huolenpito yms. Itsepähän ovat tuohon paskaan menneet ja samanlaisia DNA-saastoja yhtä kaikki.
Jos jotkut nimittävät Lehdon liittoa perheeksi ja hänen lapsiaan normaaleiksi, niin se ei ole tästä meidän maailman tavoista, tapaoikeuksista ja laeista, vaan aivan toisesta asiakokonaisuudesta, joita kasaarijutkut palvoivat. Ei punaisuus ole tainut vielä häipyä verestä?
Seppo Lehdon bolsevikkijälkeläiset pitää kastroida ja lähettää lastensuojeluviranomaisille toimenpiteitä varten.
Muuten jos nähdään näitä on suora eliminointi edessä; kysymyksessä on pelkkää purkitettavaa säilylihaa ilman varoituksia, jos eteen tulevat. Seppo Lehto tietää kohtalonsa, jos eteen sattumalta tulee ...
REINHARD HEYDRICH
lehdon muiluttuja -immer und ewig

Trojanda kommentoi:
Olet väärässä, Jutkusika. Suomen laki tunnustaa avoliiton, vaikkei sitä tarvitsekaan rekisteröidä. Joten puhutko nyt laillisuudesta vaiko omassa kuupassasi riehuvasta älämölöstä?

Esa Taberman kommentoi:
Klasu on leski. Leena -possu joutui viimejouluna teurastamoon!

Suomen Sikateurastajat ry. kommentoi:
Kiitos tasapainottavasta oikaisustasi ja nauttikaamme seuraavastakin joulusta?
... röh, röh, guiiiiig, ... röh, röh, guiik
... ja kaikilla oli siellä mukavaa, ...
... ja nurkassa istui rampaa kättään imien tupelo Jutkusika
... Leena-sikaa murehtien ja liukasta sianpilluaan kaivaten kynttilä perseessään.
Suomen Sikateurastajat ry.

Lehtokin kommentoi:
KJ lakiopinnot rajoittuvat Leninmuseon tuotantoon;(
... ja punikki Hemanuksen tuotantoon.
... niillähän ei tunnetusti pitkälle pötki?

Reinhard Heydrich uhkaa Jussi Halla-ahoa:
Jussi Halla-aho se jaksaa vain yhä puolustaa Seppo Lehtoa slaavilaisesta tiedekunnasta koko ajan; ilmeisesti seuraat häntä vankilaan yhdessä? Siellä on varmasti mukava viettää aikaa?
Seppo Lehto on täysin paatunut pysyvä taparikollinen, jonka paikka on vankilassa, Korkeimman Oikeuden mukaan. Poliisi hakee pian Lehdon vankilaan. Me odotamme innolla rangaistuksen täytäntöönpanoa, sillä kysymyksessä on ollut törkeät hyökkäykset germaanista kansanosaa vastaan Suomessa.
Suomen Perustuslaissa ei ole slaaveille ynnä kasaareille tilaa; se tunnustaa vain germaanit ja suomalaiset kotimaisiksi etnisiksi ryhmiksi. Me olemme katsoneet kiväärinpiippua myöten ketkä Suomessa määrää ja Lehdot olivat silloin sillä puolella, joka muilutettiin. Haluatteko kokea kenties uudestaan saman kohtalon, kun olette nousseet meitä vastaan? Lahtinen? Lehto? Muita vapaaehtoisia pelkureita?
Ketkä kiihottavat yleisesti kansaa Suomen germaaneja vastaan? Kuka joutuu siitä pysyvästi linnaan? Tämä ei tule jäämään tähän enään, vaan Te valitsette: Joko jäättä maahan ja elätte sen tavoin tai sitten poistutte Keski-Venäjälle kasaarijutkujen maille. Kolmas tie on Lehdon tie, mutta siitä syntyy turhia kustannuksia valtiollemme.
Seppo Lehto kumppaneineen ovat vereltään kasaarijutkuja, jos luet heidän ajatuksia, jotka liikkuvat koko ajan Kasaarien alueella Kaukasuksella verensä mukaan. Kasaarijuutalaisten veri tulee esille myös hyökkäyksessä germaanista kansanosaa vastaan, josta Lehto joutuu ehdottomaan vankeuteen. Ihmeellistä, että Lehdon vankilatuomio ei puhuta?
Unioni eli traditionaalinen Valtakuntataso taas painottaa meillä saksaa, koska se on Valtakunnan hallinnossa työkieli ja soveltuu näinollen yleiseksi komento- ja hallintokieleksi koko Unionin alueelle.
Reinhard Heydrich

Esa Taberman kommentoi:
Klasu parka. Jos Saksasta tulee työ- yms kieli niin mitenkähän sinulle käy. Ainoa kielihän,jota osaat kunnolla on Volapuk l. Siansaksa.
Ai niin unohdin,sehän riittää aivan hyvin "työhösi" ,joka koostuu mölinästä ja muusta vastaavasta!
Sano Adolfille terveisiä kun taas käyt Kuussa!

Manikyyritön käsi tiedottaa:
HUORAPALVELUMME: SPECIAALI SEPPO LEHTO-TRIPTEASE
Oletko kiinnostunut huorapalveluista?
Olet? Sitten olet oikeassa paikassa!!!
Madam Tanja Siirtola neuvoo:
Näin arvelinkin, että saimme sinut asiakkaaksi. Tästä on hyvä jatkaa ja luottamuksella. Meiltä saat ihan kaikkea, joka liittyy seksipalveluihin, koska olemme alan varsinaisia seksityöntekijöitä ja erikoisuutena on monia palveluita,kuten manikyyritön käsi-palvelu, jota ei muilta seksipalveluilta saa.
Soita Tampereelle 3185 673 tai mailaa minulle tarjouksesi, niin kaikki käsitellään luottamuksellisesti.
Madam Tanja Siirtola
P.S. Mies trippausta esiintymässä mm. Seppo Lehto, joka on esiintynyt Tampereen kaupungin porttoloissa aikaisemmin. Kiitos.
Tule rohkeasti mukaan kinky-leikkeihimme. Joohan?
TANJA SIIRTOLA

Manikyyritön käsi jatkaa:
Tervehdys,
Oletko koskaan saanut orgasmin pelkästään naisen käden hyväilystä; Teistä miehistä useimmat ovat, koska se saattaa olla joillekin miehille hyvin kiihoittavaa.
Näin ollen me tarjoamme aivan oman ja uuden manikyyritön käsi-seksiaktin; siinä paskassa syvästi uitettu käteni (suvussani on luonteenomaista hyvin lyhyet sormet ja kynnet naisilla) hyväilee Teitä kasvoista, vatsasta ja sieltä ... Seppo on kertonut, että suomalais-ugrilaiset kansallismieliset ovat hyvin kiinnostunut tästä ja haluaisivat tulla katsomaan manikyyritöntä kättäni potan kanssa.
Sepponi on erityisesti rakastunut siihen, että omissa uloisteissani sotkettu manikyyritön käteni hyväilee hänen kasvojaan samalla, kun runkkaan häntä ja syötän ulosteitani hänelle teelusikalla ---
Olisitko kiinnostunut vastaavasta palvelusta, koska olet kenties kuullut, että tarvitsemme rahaa Sepen pysyvän vaikean taloudellisen tilanteen takia. Olen kuullut, että tämä akti on hyvin kuumaa tavaraa kansallismielisten (ugri) keskuudessa.
Jos olet ota yhteyttä .... Kai haluat nähdä käteni, jotka vievät jokaisen ugri-miehen orgasmiin?
Manikyyritön Käsi

KM-uutistoimisto kommentoi:
Seppo Lehto ei ole esiintynyt edes sinulle, vaikka niin haaveilet kaikissa homofantasioissasi
... etsi itsellesi uusi kohde vaikka ravintola Nataliesta.
KM-uutistoimisto
Yllä Klaus Juutilaisen omakätinen rampa väärennös

Trojanda kommentoi:
Tuotanoin... En tiedä, onko tämän sanominen edes tarpeellista, mutta ihminen, joka käyttää aikansa tuollaisiin juttuihin, ei luultavasti ole perinteisten määritelmien mukaan ns. terve.
T: Trojanda

Reinhard Heydrich Lehdon tuomiosta:
Niinkuin arvata saattaa Seppo Lehto kieltää koko Korkeimman Oikeuden langettaman vankeustuomion kansallismielisten avustajiensa keskuudessa ja vihaisesti. Onko niin, että hän aikoo välttää rangaistuksen toimeenpanemisen?
Sen sijaan hän leuhkii vankeustuomiollaan mediaan mm. Hesariin. Vankeustuomiollahan on mukava leuhkia mediaan, kun on tarpeeksi tyhmä niin tekemään muiden kansallismielisten tavoin ja mukavaa kieltää tietysti se avustajilleen, niinkuin mm. Asiakastieto Oy:ssä näkyvät velat, tuomioistuimen määräämä mielentilatutkimus jne., koska avustajat ja kansallismieliset palvovat Lehtoa.
Seppo Lehdon pysyvä paikka on Korkeimman Oikeuden osoittama vankila; sieltä vapauduttuaan hänet on lähetettävä n. 3-4 kuukautta kestävään mielentilatutkimukseen ja tuloksien pohjalta pohdittava aivoramman tulevaan sijoitusta. Suomen Kuvalehden toimittaja Forssell on ehdottanut jo pysyväksi sijoituspaikaksi suljettua osastoa.
Lehto voitaisiin myös toimittaa USA:han tuomittavaksi, jossa hän saisi sitten kolleegansa Timothy McVeightin tavoin myrkkyruiskeen tuomioistuimen määräämänä. Joka tapauksessa järjestäytynyt yhteiskunta haluaa päästä eroon tästä tyypistä ja mahdollisimman pian.
Reinhard Heydrich

Reinhard Heydrich vahvistaa sotatilan:
Sotatilan vahvistus.
Metsästys käynnistyy:
Kansallismielisten ugrien armoton maanlaajuinen jahti käynnistyy Seppo Lehdon Korkeimman Oikeuden langettaman rangaistuksen toimeenpanemisen yhteydessä; se on eräänlainen takaraja ja jahdin yksi päämäärä on koota terroristien laittomat aseet pois ja selvittää hämäriä rahoituskanavoitanne.
Tulemme saamaan jahdissa dokumentit juridiseksi todisteeksi yhteyksistänne eräisiin terroristijärjestöhin, johon pidätte yhteyksiä. Myös kaikki tietokoneet tullaan takavarikoimaan tutkimusten ajaksi. Kotietsintäluvat ovat jo allekirjoittamista odottamassa poliisipäälliköiden pöydällä ympäri Suomea. Allekirjoitukset käynnistävät maanlaajuisen ajojahdin.
Saadut vangit jahdista lähetetään suoraan maastakarkoitettuina Kaukasukselle ja Keski-Venäjälle kotimailleen, koska kansallismieliset eivät elä maassa maan tavalla ja lakien mukaan. Kohta aletaan kansallismieliset (ugri) 0-miehet ...
Reinahrd Heydrich

Trojanda kommentoi:
Hassu deja vu -elämys. Yli vuosi sitten kirjoitit nimimerkillä Panzermeyer, että 'kohta aletaan'. Aihekin oli aivan sama. Milloin se 'kohta' mahtaa olla?
Etkös sinä vähän aikaa sitten halunnut kirjoittaa pelkästään saksaksi? Voin kyllä opastaa sinua edelleen teutonisen kieliopin karikoissa.
Kommentoitko vielä, että miksi poliisipapereissa nimeksesi on ilmoitettu 'Juutilainen' ja ammatiksesi 'opiskelija', vaikka oman tiedotuksesi mukaan olet Grewendorp-niminen liikemies? Minkä sortin opiskelija olet? Tuskin ainakaan germaanisen filologian. Ja miksi Timberline Dome -yhtiössä ei ole koskaan kuultukaan sinusta, vaikka väität työskenteleväsi siellä?
T: Trojanda

Rommel kommentoi:
Klasu taitaa olla noita skatologian opiskelijoita, ainakin jutuista päätellen; ne kun ovat kirjaimellisestä täyttä paskaa.

Lehtokin kommentoi:
KJ:llä on jäänyt neula päälle mailaillessaan Leninmuseon tiloista; ) ... naurua

Lehto jatkaa:
Klaus Juutilaisen ansiot ovat ainoastaan KGB:n disinfokansiossa
Kyllä Ryssän KGB:n kelpaa nauraa kun slaaviorjanaan on Klaus von Jutku Pyynikiltä ... spermapalkalla?

Manikyyritön käsi pyytää armoa:
RAUHOITTUKAA!!!
Teemu Lahtisen ja Seppo Lehdon yhteisestä pyynnöstä toivon, että heidän käyttämä erityispalveluni Kultainen Suihku peruuttaa pelkäämme sotilasoperaation. En tunne Bcc-kenttää, mutta voitko "Reinhard" informoida Kultaisesta Suihkusta muitakin?
Saatte ilmaisen ugrilaisen Kultaisen Suihkun, jos jätätte meidät rauhaan ja ette lähetä meitä Kaukausukselle takaisin.
Miehemme ovat erityisen ja hyvin kiukkuisia Teille ja mm. Väinö Kuisma on soittanut kiukkuisen mielipiteensä Siitoimelle ugrien puolesta.
Siitoin torjui germaanina ugrien roskapuheet.
Kuulemma Siitoin lupasi jälleen uuden kyynelkaasukranaatin Kuisman porukoille soitosta?
Manikyyritön käsi

Jussi Halla-aho esittää sovintoa:
Eiköhän tämä juttu ala, Klasu, mennä liian pitkälle. Mitäpä, jos pantaisiin sille piste nyt?
-Jussi

Reinhard Heydrich vastaa:
Eikö sanomamme mene jo kansallismielisten jakeluun!
Nyt Teidän jahti on vasta kunnolla käynnistymässä ja Te puhutte taas aksentilla niinkuin pelkurit puhuvat; ei mitään neuvotteluita ilman Teidän täysiä myönnytyksiä ja antautumista.
Ensin tehdään niin helvetillisesti harkitusti pahaa ja heti sen jälkeen vanhan työn edelleen aktiivisesti jatkuessa pyydätte asian lopettamista. Ei! Te ansaitte nykyisellään kyynelkaasukraattikeskityksen heti, kun ilmestytte johonkin. Toisen. Kolmannenkin. Jokainen Teistä ...
Me emme neuvottele mistään Teidän kanssa ja varsinkaan Korkeimman Oikeuden vankilaan määränneen Seppo Lehdon pääkätyreiden kanssa.
Toivottavasti Helsingin poliisi saa oikean pikaisen informaation Teistä SUPO:lta, jollei saa voimme vaatia Teillekin jälkeenpäin kolmen vuoden linnakakkua yms.
Terroristien kanssa ei keskustella; ei ollenkaan.
Päämäärämme on saada Teidät kaikki Seppo Lehdon kätyrit vankilaan; varsinkin Halla-aho, josta meillä on aivan riittävästi IP-numeroineen etc. todisteita Seppo Lehdon aktiivisesta auttamisesta vähän joka asiassa.
Avoin jahti Teitä vastaan alkaa, kun Seppo Lehto lähtee vankilaan; Teidän suhteet terroristijärjestöihin ja laittomat aseet selvitetään pohjamutia myöten. Ainakin itse näkisin tämän hyvin tarpeelliseksi ja operaatio olisi syytä käynnistää jo ennen Korkeimman Oikeuden rangaistuksen toimeenpanoa. Siinähän Seppo Lehto oli syyllistynyt mm. kansankiihottamiseen germaanista kansanosaa vastaan.
Reinhard Heydrich

Pekka Siitoin kommentoi Lehtoa:
- Seppo Lehto on hullu, eikä mikään natsi !
Pekka Siitoin, Leader /Führer/ Comm. Colonel / Oberst
Kansallis-demokraattinen puolue/ KDP/ NDP /NSDAP in Finland
Suomen Valtakunnanunioni /SVU / UFS / Union of Finland State.
Tel: 358-2-4351911
Fax 438499
http://personal.inet.fi/private/siitoin/
GSM 040-7570307

Reinhard Heydrich yhtyy näkemykseen:
Aivan; typerempää miestä ei ole olemassakaan kuin Seppo Lehto ja hänen nykyiset tiedetyt ja tunnetut avustajansa; paikkansa vasemmistolaisina taparikollisilla on pysyvästi sekä vankilassa että suljetulla. Korkeimman Oikeuden rangaistuksen toimeenpanoa odotetaan jo joka puolella; sen jälkeen käynnistyy kansallismielisten armoton terroristijahti, jossa armoa ei anneta.
Toivottavsti rangaistuksentoimeenpano aiheuttaa mediatapahtuman, jossa Seppo Lehdon kaikki tekemiset ja avustajat selvitetään; ideologiaansa, joka on 100% germaanivastainen, unohtamatta.
Me olemme valmiit aktiiviseen todelliseen taisteluun; niinkuin todettu aikaisemmin. Muutama ammuttu pippuri-kaasukranaatti alkajaisiksi mieltää osoittavien kansallismielisten joukkoon ei tee pahaa, vai mitä Pekka?
R.H.

Lehto kommentoi:
Vihdoinkin Pekka Siitoimelta tuli edes 50% asiaa, luovasti hullukin on parempi kuin pukupelle Siitoin tai pedodiilirunkkari Jutkusika; )
... kaikkihan nauravat puhelintervehdyksellesi: "Peter Stoi" ja ryssänkieliselle juoponhourailullesi.
PS:) Puoluepaperisi eivät kelpaa edes tuurijuopon ja narkkarin pyllypaperiksi, toisin kuin aikanaan käytettiin Pravdaa.
HYVÄÄ PÄIVÄNJATKOA VEHMAAN JUOPPOSIALLE, JOKA KUVITTELEE VAIHTEEKSI OLEVANSA RYSSÄSIKA, KUN EI JUOVUKSISSA ENÄÄ SUOMENKIELI SUJU

Ritva Virtanen Tampereen poliisista lähestyy Lehtoa:
LOPETA TÄLLAISTEN VIESTIEN LÄHETTÄMINEN ! KIITOS

Lehto vastaa:
Miksi KRP, Oikeusministeriö ja jopa Tekin ritva.virtanen@tampere.poliisi.fi suojelette Ryssän sotarikollisia?
Kestääkö toimintanne RL 15 luku 10§ ja 11§:ien tarkastelun?
Eikö viranomaistoimintamme ole vastuutonta suurten ihmisoikeusrikosten ja kansakuntamme miehitysrikosten peittelyä? ... Miksi näin on tehty ja tehdään jopa tänä päivänä?
Ottakaa mallia Helsingin rikospoliisin Juha Rautaheimosta, joka HS:n palstalla raportoi edelleen jopa 1970-luvulla sattuneista surmatöistä.
Kansainvälisen oikeuden mukaan miehittäjä-Ryssä kuuluisi sotaoikeuteen eri hallituksineen ja edustajineen siinä kuin Slobo Milosevic ja kumppanit ovat joutuneet.
Mistä johtuu että Suomen poliisiviranomaiset eivät aja syytetoimia kansankuntamme moninkertaista murhaajaa kohtaan? - Eikö Teiltä ole kuollut ainuttakaan sukulaista viime Ryssän hyökkäyssodissa ja sitä seuranneissa muissa vastaavissa terroriteoissa?
Suomalaisille kuuluu vähintään sama oikeus kuin Juuttaan heimolle Israelin perustamiseen ja korvauksiin, eikö totta?
... ja sotakorvausten saamiseen komuryssä-toimista, kuten Saksa ja Itävalta ovat suorittaneet eri tahoille Kolmannen valtakunnan aikaisista toimistaan.
Oikeinajattelija Seppo Lehto
PS1:) Vituttaako se että Seppo Lehto ajattelee ihan oikeasti, eikä ole ryssäläistä pullamössöä kuten suurion osa virkamieskunnastamme ja ryssäläisestä ryssitetystä kansakunnastamme?
PS2:) Vapaudenpatsaan Elias Simojoen asenne ja elämäntyö velvoittaa meitä itse kutakin, eikä vain?
Elias S ja Suojeluskunnat ovat poliisille antaneet miekankin tunnuksiinne.

Paviaani-Putinin tiedote:
Paviaani-Putin
Kreml
Ryssä-Sian toimisto
Moskova
Kansojenmurhaajien ihanneyhteiskunta
Olemme tällä päivämäärällä antaneet käskyn edetä seuraavaksi muiden Kaukasuksen kansojen kimppuun, kunhan ensin seuraavan tunnin aikana olemme liiskanneet Tsesian kansakunnan.
Nauramme täällä Moskovassa EU:n, Naton ja erityisesti tsuhnien ( Paavo Lipponen & Tarja Halonen ) hyväuskoisuutta.
Paviaani-Putin koira-apinoiden punapersekuningas
PS:) Minulla on taas kiire raiskaamaan muutama nainen ja antaa käskyjä tsetseenikylien yksityiskohtaisesta tuhoamisesta.
palaute:
president@gov.ru
president@kremlin.ru

Hanna Laine lähestyy Lehtoa:
VTTU EI TARVII TOLLASTA PASKAA ENÄÄ LÄHETTÄÄ TÄHÄN OSOTTEESEE!!!

Reinhard Heydrich terroristien muilutuksesta:
TERRORISTIEN MUILUTUS KORKOJEN KERA
Ehdoton taistelu yleiseurooppalaista terrorismia vastaan on yksi uusi teema, joka liittyy kiinteästi Unioni-jäsenyyteemme.
On erikoista, että Seppo Lehto niminen terrostisti kiistää ehdottoman vankilatuomion ympärillään, mutta kertoo siitä Helsingin Sanomien toimittajelle. Sika-Lehto ei tiedä, että me pääsemme hänen fileisiinsä mm. rikosrekisteriin tuomarin kautta käsiksi. Suurin osa tuomareiustamme vastustaa Seppo Lehdon tapaista terroristia ja hänen porukkaansa.
Me emme neuvottele yleisten ja julistautuneiden terroristien kanssa, kuten Seppo Lehdon ja Jussi Halla-ahon kanssa, vaan meidän metodit ovat samat kuin Länsi-Euroopassa noudatettavat. Terroristit ovat henkipattoja ja saavat meiltä sellaisen asiaankuuluvan kohtelun tavattaessa lisäksi henkilökohtaisten korkojen kera Halla-aho ja Lehto. Poltatte kynttilää molemmista päistä ja se maksaa. Maksunjen laskuhetki lähestyy koko ajan kätyreittenne kanssa ... jaatte yhdessä terroristien kohtalon. Korkojen kera.
Reinhard Heydrich
Seppo Lehdon ja Halla-ahon ja hänen naurettavan slaavi huora-Hillan muiluttaja

Reinhard Heydrichin tiedusteluraportti:
Pitääkö Haagan ja Lauttasaaren puskaradio paikkansa, että Venäjänkielen tuntiopettaja slaavilaisesta tiedekunnasta on aamulla muilutettu?
Tietääkö kukaan Seppo Lehdon yhden pääavustajan muilutuksesta enemmän? Halla-aho oli kuulemma alkanut laskemaan yuks, aks jne. muilutuksewn yhteydessä?
Halla-aho on tunnettu siitä, että ottaa osaa Suomen Sisun toimintaan.
R.H.

Jussi Halla-aho kommentoi:
Kyllä minä ainakin vielä tällä hetkellä olen Helsingissä. Haaga ja Lauttasaari? Nyt ovat germaaniselta tiedustelupalvelulta menneet koordinaatit sekaisin.

Esa Taberman kommentoi:
Mikäs ihme tuo nyt on. Kun 90% toiminnasta ja toimipisteistä on Telluksemme ulkopuolella!

Lehto arvioi Klasun rikoshistoriaa:
Jutkusian rikoshistoria: kahvikassan ryöstöä, sotilaspassin väärentämistä, eläimiinsekaantumista, pedofiliaa, negrofiliaa, maanpepetosta!

Germans Forever kritisoi Olavi Koskelaa:
Olavi Koskelakin Lehdon rikosjengiä. Koskelan mielestä germaanisuus on "huumoria".

Gideon Bolotowski ottaa kantaa:
Helsingin Juutalaisseurakunta
Olavi Koskela on kunnon suursuomalainen panomies toisin kuin Sinä, joka tyydyt pumppaamaan vain Barbaraa, kun eläimetkin jo juoksevat karkuun; )
Gideon Bolotowski ( armoton ryssäntappaja )

Susanna Petke lähestyy Lehtoa:
Oletko Lehto suunnitellut itsellesi tulevaisuutta Koskelan "valtionsiittäjissä"?
SP

KM-uutistoimisto vastaa:
Alunperin ko. siitosidea oli Aunuksen miehiltä vuodelta 1992
Lehto kertoi kuinka hänet oltaisiin hirttehisesti haluttu siementämään Aunuksen miesten tyttäret "pillukombinaatissa", jotta saataisiin suursuomalaista verta Aunukseen ryssäveren sijaan.
KM-uutistoimisto

Gideon Bolotowski jatkaa:
"Oikea käteni" sanoisi Seppo Lehto, ... on valmis pölläyttämään sinua rampa jutkusika
Juttusi kumpuavat suoraan KGB-arkistojen disinfolähteistä.
Minä jos kuka tiedän sillä olenhan entinen Tehtaankadun syöttiläs, kuten sinä nykyään.
Gideon Bolotowski
Helsingin Juutalaisseurakunta

Otto Skorzeny raportoi merkittävästä voitosta:
Olemme saavutaneet merkittävän voiton taistelussa ugri-terrorismia vastaan. Tänään verkosta hävisivät ugrien-ääriaineksen ylläpitämät terroristiset Seppo Lehtoa tukevat paska-sivut: http://www.geocities.com/seppojaklasu/
Ankara panostuksemme taisteluun tuotti tulosta. Ugrilaiset terroristijärjestöt kukistuvat vielä kokonaan.
Yksi taistelu on voitettu, sota jatkuu!
Otto Skorzeny

Lehto kommentoi:
Voittosi kunniaksi ko. huumorisivuilla on pari trofeeta mm. vuohi ja orava arvoisan monarkin ympärillä: ) ...................NAURUA

Reinhard Heydrich ja ugrien vainot:
Tämä on totta ja hieno asia Suomen germaaneille; ugri kansallismielisten vainot ovat vihdoin ja viimein alkamassa.
Enää ei joku Seppo Lehto vainoa ministeri Eva Bidauta, vaan hän odottaa jo vankilareissua ja rangaistuksen toimeenpanoa odotetaan kaikkialla kiihoittamisesta germaanista kansanryhmää vastaan. Seppo tulee maksamaan herjansa Evaa kohtaa hyvin kalliisti ja suurten korkojen kanssa.
Tiedustelumme tutkii myös koko ajan suomalais-ugreja ja heidän epäilyttäviä järjestöjä; olemme tunkeutuneet mm. heidän sähköpostiin ratkaisemalla eri käyttäjätunnuksia.
Olemme havainneet, että huomattavia rikollisia ja ihmisiä, joilla on suhteita rikollisjärjestöihin on pesiytynyt kansallismielisten kintereille. Jopa henkilöitä, joilla on yhteyksiä kansainväistä terrorismia harjoittaviin järjestöihin. Henkilöitä, jotka on tuomittu väkivaltarikoksista jne.
Voimme iloksenne sanoa, että vihdoinkin ja maamme lahjakkaimmat germaaniset sotilassuvut ovat yhdessä ottaneet ohjakset käsiin ja tehtäväksi rikollisten linnaan saattamisen. Joukkomme kasvaa koko ajan ja ehdottomasta taistelusta suomalais-ugreja vastaan. Teitä seurataan joka hetki; jokainen tekemisenne kirjataan tarkkan ylös; menemisenne ja tulemisenne, yhteytenne, suhteenne ja pienimmät tavatkin. Olettekin sen jo huomanneet. Armoa ei anneta, eikä sitä pyydetä.
Sopivassa paikassa me iskemme häikäilemättömästi ja järjestämme poliisin kanssa pidätyksiä sellaisille henkilöille, jotka sen ansaitsevat; tavoitteemme on toimittaa Teidät vankilaan, joka on Teidän paikka, koska ette osaa elää maassa maan lakien tavalla. Lisää syntejä kertyy; lisää potentiaalisia vankilaan toimittavia lurjuksia.
Pieninkin vastus meitä kohtaan tullaan murtamaan häikäilemättömällä sotilaallisella voimalla; olkoon kysymyksessä sitten kuka tahansa. Me emme neuvottele terroristien kanssa. Turvallisuuspalvelumme on huippuluokkaa koskien tehokkuutta ja me tiedämme enemmän kuin kaikki vastustajistamme.
R.H.
(Suomen germaanien turvallisuuspalvelu)

Lehto kommentoi:
Houreensa ovat tasoa Jammu-Setä. Etkö Klaus-apina jo usko, ettei ryssäläinen melskaamisesi muuta kuin naurata KM-tahoja. Sinä surkeus luikit aina pakoon pää kolmantena jalkana kun joku KM-taho tulee sinua kadulla vastaan. Barbaroinesi ja eläiminesi ole säälittävä ja kuvottava iljetys.

Gideon Bolotowsky ottaa kantaa:
JUUTALAINEN SRK ON PAHOITTANUT MIELENSÄ KLAUS SPERMATÖLKIN MÄRISTÄ JUTUISTA; (
Gideon Bolotowski
Kyömynenäinen Rampa-Jutkusika
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi, kuten kullinikin

Germans Forever ottaa kantaa:
Älä Lehto sotke Suomen germaaneja juutalaisfantasioihisi. Olette nimitelleet garmaaneita "jutkuiksi" vaikka itse olette sukua Venäjän kasaarijuutalaisille, jotka eivät puolestaan ole sukua Pyhän Maan juutalaisille.
Kasaarijuutalaiset ovat bolsevismiin taipuva aines. Te olette pelkkiä 0-miehiä ja bolsevikkeja koko Suomen Sisun paskaporukka ja palvomanne "messias" Seppo Lehto.
Te maksatte vielä juutalais ja barbara valheistanne. Eläinseksijuttunne heijastavat omaa sairasta mielikuvitustanne. Germaaninen pyhä veri vaatii hyvitystä kaikista paskavalheistanne, joita olette spammanneet ympäriinsä. Te tässä olette mielisairaalahoidon tarpeessa.
Tämä maa kuulu meille, ei teille , musitakaa se!

Esa Taberman kommentoi:
Hei Jude. Keitä ovat garmaanit? Germaaneista olen kuullut,mutten "garmaaneista". Mitä kieltä kyseiset olennot puhuvat ja ovatko he kotoisin Tellukseltamme vai kenties esim. Zeta Retigulista tms?

Reinhard Heydrich uudelleen Halla-ahon muilutuksesta:
Haagan ja Lauttasaaren puskaradioiden mukaan rikollisen ja vankilaan tuomitun Seppo Lehdon pääavustaja Jussi Halla-aho on muilutettu illalla 6.8.
Hit-maneille Halla-aho kielsi edes tietämästä Seppo Lehtoa ja kielsi työskentelevänsä venäjän kielen opettajana slaavilaisessa tiedekunnassa. Puhutteluissa hän kuitenkin murtui ja alkoi laskemaan alitajuisesti: " ... Yuks, Yaks, ... " ja heittäytyi hit-mannien jalkojen juureen pyytäen armoa.
Muilutus puskaradion mukaan jäi tähän ja armon annettiin käydä oikeudesta. Halla-ahohan on heikkoluonteinen pelkuri, joka kieltää kaikki yhteydet vähemmästäkin henkisestä paineesta.
R.H

Lehto kommentoi:
Tarja Halosen äpärälapsi Klaus Juutilainen vauhdissa;) ? ... Samaa jankutusta jo keväästä 1999
Vaihda levyä ......... tai ryssäläisen äitisi hametta, jolla käyt iltaisi homobaareissa

Esa Tabermankin kommentoi:
Klasu.Vaihda lääkkeesi,sillä harhasi ovat yhä kauempana reaalimaailmasta! Halla-Ahon muilutuksesta on jo vuosikymmeniä.Kätilö oli paikalla...

KM-uutistoimistokin kommentoi:
Ko. jutun olet jo kertonut SL:stä vuonna 1999, nimi on vain muuttunut, etkö keksi parempaa?
Ko. termit ja muut kopioit "vapaasti" SL:n faxeista. Eli selvä copyrigh-rikos kohdallasi jälleen kerran sinä jurttajutkun jälkeinen

Klaus Barbi alkavasta jahdista:
TEEMA; kansallismielisten rikolliset ja terroristikytkyt.
Olemme seuranneet Teitä jo pitkään ja selvittäneet rikollisia tunnettuja kytkyjänne; yhteyksiä huumekauppaan, terroristijärjestöihin jne. Näin ollen saanette odottaa pian pidätyksiä, jotka tullaan suorittamaan maassamme sellaisella ennennäkemättömällä häikäilemättömyydella ja kovuudella, jota ei ole ennen koettu ja mitä terrorismia vastaan taistellessa käytetään.
Aseistautuneitten Tabermannin, Hautalan jne. vastarinta tullaan häikäilemättä ja täysin vaivatta musertamaan tässä terrorin vastaisessa operaatiossa, jossa poliisin etsintäkuulutettuja kansallismielisten kätyreitä tullaan pidätettämään; venäläiseen huumekauppaan ja mafiaan sekaantuneet maassamme poliisia pakoilevat saavat välittömästi saman kohtalon kuin Genovan mielenosoittaja. Seksikaupat ratsataan varmistin poistettuna myös ja laiton aines mm. huumeet takavarikoidaan.
Slaavitiedekunta tullaan ratsaamaan ja puhdistamaan; materiaali takavarikoidaan Venäjän mafia yhteyksien tutkimiseksi. Halla-aho pidätetään kuulusteluja varten yhteyksistä venäläiseen mafiaan ja vangitsemista harkitaan, kun mafia yhteydet paljastuvat. Ilman oleskelulupaa maassamme olevat venäläiset, jotka ovat tiedekunnan tiloissa karkoitetaan maasta. Seppo Lehto pidätetään suorittamaan Korkeimman Oikeuden langettamaa vankilatuomiota.
Kukaan kansallismielinen ei ole nyt turvassa, kun operaatio käynnistyy! Olette kaikki henkipattoja. Lopun elämäänne. Tämä on vasta vain varoitus; paetkaa maasta Venäjälle, kun vielä voitte, jos henkenne on Teille kallis. Operaatio toteutetaan sellaisella häikäilemättömyydellä ja kovuudella, jossa kansallismielisten henkinen selkäranka tullaan nujertamaan täysin ja totaalisesti.
Toisaalta henkisen selkärangan murtuminen tapahtuu Teillä jo e-mailin kautta, koska useimpien luonne on yhtä häälyvä ja heikko kuin Jussi Halla-ahon, joka murtuu välittömästi edustamistaan arvoistaan pienenkin paineen alla.
Operaatio ei liene vaikea suorittaa.
Klaus Barbi

Trojanda kommentoi:
Klaus Barbi? Ettei Klaus Barbara? Vai onko barbi parempi? Ehkä se ainakin kokonsa puolesta on sopivampi eräälle elimellesi. Enkä nyt puhu aivoista.

Esa Taberman kommentoi:
Klassu on puhunut jo jonkin aikaa Kegel-Implanteista joten hän keksinee niille kohtapuoliin asiallista käyttöä. Tosin aivan kuulakärkikynän pään kokoinen ei riittäne...
Suurennusleikkauksia tehdään muuten Tallinnassa ja kohtuullisen edullisesti. Vaikka onkin sairaseläkkeellä niin Klasu selvinnee kustannuksista...

Lehto kommentoi:
Klaus Barbaranpumppaaja Klaus.Barbi@irminsul.zzn.com sai lopullisen niskalaukauksen; )
Ime ryssäjuutalaisten sekasikiö sianpersettä hourujesi kanssa. Tästä lähin deletoin saman tien, jos ilmestyt uusilla komunimilläsi ja barbaroittesi kanssa listoille.
Nyt sinut blockataan kuin ryssä jatkosodassa. Vastauksia ei yli 2 vuotta kestäneisiin hullunhoureisiin enää tipu.
Toimimme Suomalaisuuden puolesta, emmekä ryssäläissvekomaanisten hullujen terapeutteina.
PS:) Kaikki tietävät taustasi Boris Verikovin ( Venäläinen Foorumi r.y ) ja Tehtaankadun kanssa, joten disinfosi osataan lokeroida oikein.

"Klasun" tunnustus:
Anteeksi että mäiskähti mällit kansanedustaja Tiuran kintuille kesken runkin Tiura ei pannut asiaa pahakseen vaa kusi kintuilleni seisten samalla puristellen toisella kädellä pallejani, jotka saivat vihdoin naisen käden ympärilleen.

Lehto raportoi Putinin ja Kim Jong Ilin toimista:
Tosiasiaa Paviaani-Putinin ja Kim Il Sungin orjasopimuksesta;( Stalinin mallin mukaan:
Paskaa työnneettiin jälleen kerran ylämäkeen Moskovassa: Putin pani poika-Kimiä persereikään.
Pohjois-Korean kommunistipaska KiM Jong-Il kävi jakamassa ruttupersettään Ryssän valtiaalle Paviaani-Putinille. Suihin ottojen ka persereikäpanojen lomassa nuo iljetykset sopivat, että Korealaisapina lähettää sorrettuja maamiehiään orjiksi Ryssään kaivoksiin ja metsätyömaille.
Iljettävän orjakaupan lomassa Ryssän Paviaanimies lupasi toimittaa aseita Korean apinameihelle.
Ryssään toiminta alittaa kaiken arvotelun. Veljeily Kim Il-Jongin kalasen kommunistiapinan kanssa puhuu karuia kieltään Ryssän "uudistumisesta". Ryssä on aina Ryssä vaikka voissa paistais!

Otto Skorzeny Lehdon haihatteluista:
lehdon ulkopoliittiset haihattelut eivät aiheuta kuin harmia maallemme. On aivan käsittämätöntä, että mies, joka ei pysty hoitamaan edes omaa talouttaa kuvittelee pystyvänsä sanomaan jotain kansantaloudesta.
Lehdon haihattelut johtavat vain maallemme vaikeuksia kansainvälisissä yhteyksissä. Lehto ei arvosta yhteyksiä Eurooppaan. Huutaa vain Karjalasta.
Lehto ei ymmärrä yhtään mistään mitään.Tuollainen mitättömyys pitää hiljentää.
O. Skorzeny

KM-uutistoimisto Klasun haihatteluista:
Klaus Juutalaisryssän ulkopoliittiset haihattelut Boris Verikovin ja Venäläisen foorumin kanssa ovat yleisessä tietoisuudessa
... joten sen lauluja laulat, jonka soppaa ( huomio ) kuvittelet saavasi syödä. Nataliessa ( tamperelainen ravintola ) kerrotaan kuinka sinä saat palkkasi Stalisnaja-pulloina.
Jokainen järkevä sukusi edustajakin tietää siskoasi myöden että olet säännöllisessä lääkityksessä. Ainoa mihin pystyt on disinfon vuodattaminen Tehtaankadun Sergei Beljajevin lukuun. Mahtaa siinä ryssäsika nauraa samalla, kun upottaa kätensä Suomelta ryöstettyyn omaisuuteen.
( Kuten muistatte Tehtaankadun lähetystö on Suomelta ryöstettyä omaisuutta, mikä pitää palauttaa Suomen haltuun, sekä periä vuokrat taannehtivasti )
KM-uutistoimisto
Nyt potkaisemme sinut täältä ja muilta e-maileilta, kuin kapisen paviaani-Putin ulos Tsetseniasta ja alueiltamme;)

Lehto kertoo Klasulle naisista:
Klaus Jutkusika, oletko koskaan päässyt haistamaan pillua? Tiedätkö miltä Jutkusika tuntuu sormissa kiimasta kostea naisen pillu. Tiedätkö millainen tunne on työntää tanassa seisova kyrpä kosteaan naisen vittuun ja aloittaa kiihtyvät työnnöt. Tiedätkö miltä kyrvästä tuntuu vitussa kun liemet lähtevät liikkeelle.
Ai niin sinä Jutkusika Klaus Juutilainen et ole ikinä tyhjentänyt pallejasi edes turvakumiin naisen pillussa, paljaasta pillusta puhumattakaan.
Et ole myöskään ikinä kokenut miltä tuntuu naisen huulet hyväilevät terskaa ja nuolevat vartta. Et ole itsekään päässyt koskaan maistamaan ja haistamaan mitä kiimaisen naisen pillu tuoksuu ja maistuu.
Eli pumppaa sinä vaan Jutkusika sitä barbaraasi ja uneksi prinsessoista. Oikeaa kosteaa naisen pillua et saa ikinä.
Tiesitkö muuten ,että kaikki parjaamasi Suomen Sisulaiset ja muu KM-porukka haistelevat ja maistelevat pillua säännöllisesti ,eivätkö tosiaankaan tyhjennä pallejaan barbaraan.

Otto Skorzeny kommentoi:
Ugrien seksispammit todistavat ugrien henkisen tason!
Ugrit eivät ymmärrä kertakaikkiaan mitään rakkaudesta ja naisen rakkauden tavoittelusta. Ugreille kaikki naiset ovat huoria ja ainoa seurustelun muoto naisten kanssa on eläimellinen parittelu.
Uhrien seksuaalisuus on eläimellistä. Siinä ei ole mitään ihmismäistä. Ugrille nainen on pelkkä sukupuoli-elin. Ugreilta puuttuu kaikki se mitä kutsutaan sivistykseksi. Jä näille elukoille muka pitäsi luovuttaa kaikki valta tässä kauniissa maassamme.
Otto Skorzeny

Gideon Bolotowsky jatkaa:
Me juutalaisseurakunnassakin harjoittelemme ennen kotiiinmenoa kodittomilla koirilla ;)
... joten älkää olko vihaisia meidän jutkukokelaallemme Klaus Jutkusialle, jos hän luulee meidän vanhojen rabbien myötävaikutuksella eläinseksin olenvan ainoa ansiokas laji Barbaran pumppaamisen lisäksi.
Olemme toki antaneet hänelle tummelia, ettei kälynen vehkeensä ihan ajokselle kulu pikkarainen kalu.
Rabbi
Gideon Bolotowsky
Rampa kyömynenäinen juutalainen esinahaton esipaimen...

Nimim. Lahtarit lakoon kommentoi:
Tylsää paskaa
Minusta olisi paljon kiinnostavampaa, jos vaikka uusnatsit järjestäisivät taideperformansseja tyyliin Elegia Hitlerin Ainoalle Kivekselle, missä Pekka Siitoin esiintyisi ylimpänä Valtakunnandildona tyydyttäen Riitta Uosukaisen hytkyvässä vesisängyssä Eva Braunin alapäätä, jota esittäisi IKL-Järvilehdon parta, ja Seppo Lehto esiintyisi Aatun Blondie-susikoiran osassa, joka kuolaisi kiimaisena ja murisisi silmät kiiluen Suur-Suomi -henkisiä iskulauseita ja Rymy-Eetu -sarjojen sitaatteja, samalla kun Vladimir Zhirinovski tallentaisi rajusti Venäjän kaksipäistä kotkaa masturboiden orgiat videolle.
Missä on kaikki luovuus ja mielikuvitus nykyajan kulttuurielämästä?

Otto Skorzeny kommentoi:
Lehdon ja kommunistien kielenkäyttö on yhtenevää. Yllä oleva kommunistikirjoitus on täysin yhtenevä Lehdon kirjoitustyylin ja akasentin kanssa. Lehto on täydellisesti kommunistien kaltainen.
Verratkaa kommunistin kirjoitusta Lehdon Gideon Bolotowskyn nimissä julkaisemiin kirjoituksiin. Täysin samaa ala-arvoista tasoa.
Otto Skorzeny

Hakaristiveljeskunta kommentoi:
Olet vain halpa kopioija Klaus Juutilainen, juttusi plagioit tyyliäsi myöden muiltä samoin kuin viime syksyisen kuolemasi ; ( , ...... olemme surullisia koiramaisesta käytöksestäsi.
Ko. siteeramasi kirjailijan webbisivuja olet käyttänyt lahjattomasti kopiotarkoituksiisi ennenkin.
Yrittäen olla välillä mikä milloinkin.
Palaveri on päättynyt kaltaisesi jutkuryssiä palvovan kanssa jo ajat sitten.
Potku kaltaisellesi ryssäläiselle loiselle.
PS:) Muista uusia Kelan hakemuksesi ajoissa, että puuroa piisaa lautasellasi.
HAKARISTIVELJESKUNTA

Otto Skorzeny uhkaa Lehdon apupoikia:
Te saatanan spammariväärentäjat ette jätä meille vaihtoehtoja. Tämä merkitsee sotaa. Tuhoamistaistelu ja jahti käynnistyvät. Teidät tuhotaan tai toimitetaan kiven sisään. Kokoomusnaisia teidän on ihan turha yrittää sotkea valheisiinne ja väärennöksiinne.
Te Lehdon surkeat pikkunilkki apupojat olette vastussa siinä kuin Lehtokin. Väärennöksenne vielä teillä saatanan paskapäillä maksatetaan.
Otto Skorzseny

Lehto kommentoi:
Kukas se siellä uikuttaa?
Ettei vaan tunnettu jutkubolsu Leninmuseon tiloista?
Vinkki:http://www.geocities.com/CapitolHill/Lobby/5331/

Gideon Bolotowskykin kommentoi:
KLAUS JUTKUSIAN OLEMASSAOLO PERUSTUU BORIS VERIKOVIN JA TARJA HALOSEN YHDENILLAN JUTTUUN; )
... ELI NIMEÄSI MYÖDEN OLET PELKKÄÄ VÄÄRENNÖSTÄ

Eva Braun vertailee tosimiehiä ja ugreja:
DIE BESTE MÄNNER: PAUL ADOLF, PETER, KLAUS etc.
Die beste Männer sind Paul Adolf, Peter, Michael und Klaus im Finnland. Viel Erfolg Ihnen, meine Herren.
Erstens liebe ich immer Ihnen und zweitens sind Sie untermenschen und anders gar nichts, aber nur ugris .. . Ugri ist kasar-Jude, wie Seppo Lehto, Jussi Halla-aho etc.
Klaus hat an mir gesagt im Akakor-Stützpunk alles aus dieser ugrische konspiration-Leute im Süd-Amerika; sie sind zu uns nur kasar-Juden. Deutsche Frauen über Ihnen sehr lachen. Wir auslachen über Ihnen, finnische Ugris.
Paul Adolf, Peter, Klaus ... Niemals vergesse ich Ihnen!!!
Sie sind echte Männer, die gehört zu mir und Deutsche Frauen; als deutsche sage ich Ihnen immer und ewig für die Männer Paul Adolf, Peter, Klaus
Ich liebe Ihnen meine Männer.
Eva Braun
Im Süd-Amerika

Trojanda kommentoi:
Eva on selvästi ollut liian kauan Etelä-Amerikassa. Saksan taito alkaa ruostua.
Yritä nyt, Klasu, ymmärtää, että datiivi jo itsessään ilmaisee epäsuoraa objektia, ei siihen tarvita prepositioita avuksi. Emme siis sano esim. 'Er hat an mir gesagt' vaan 'Er hat mir gesagt'.
T: T.

Manikyyritön käsi kommentoi:
Eva Braun? Eva Braun?
Eva Braun? Eva Braun?
Antakaa minulle Paul Adolf, Peter, Klaus, Michael jne. paljon anteeksi? Minä en ole naisena yhtään mitään Eva Braunin ja germaanisten naisten rinnalla. Kokonainen ugrilainen etninen nais- ja mies ryhmä on alempana kuin yksikin germaaninen nainen.
Pyydän Teitä Evan mainitsemat miehet, että haette lähetyskieltoa minua vastaan heti, koska germaaninen nainen on koskenut Teihin ja minulla ei ole oikeutta edes lausua nimeänne, kuten on jo tapana muilla kasaari-jutku ugreilla, kuten mm. miehelläni Sepolla ja Halla-aholla, jotka palasivat juuri Kultaisesta Suihkustani.
Minä olen vain ugri ja takaraivoheijasteinen Manikyyritön paskainen lyhytkyntinen Käsi, joka lohduttaa potan kanssa ryssäksi haastellen kansallismielisiä paskasella manikyyrittömällä kädelläni.
Paskainen käteni, sääreni, vartaloni ei ole minkään arvoinen koskemaan germaanisen naisen koskemaan ja hyväilemään Evan mainitsemiin miehiin; germaaninen nainen on aina minua ylempänä.Luonnetta ja sivistystähän minulla ei ole --- germaaninen nainen on enemmän kuin jumalatar ja minä alieläin paskatunkiolla sönkötän vain ugria kadehtien miesteni kanssa Teitä meitä ylempiä. Olemme paskoja.
Toivon, että seuraavassa elämässä saisin samalaisen luonteen, vartalon, kädet, sääret ja muut muodot kuin Eva Braunilla ja muilla saksalaisilla naisilla, jotta voisin lähetystyä germaanisisten naisten suuresti ihailemia miehiä. Mihiä, joiden taidot ovat yöempänä kuin meidän miesten.
Nyt pääsen lohduttamaan potan kansa vain meidän ugri-kansallismielisiä.
Manikyyritön Käsi
-Jussi tulehan taas kultaiseen suihkuuni? Otetaan se vaihteeksi IV oluena suoraan suihin! Myös säkillinen paskaa tulee teelusikoilla suihinne Sepolle ja Jussille.

Otto Skorzeny kommentoi:
Ukgrien elukkamainen seksielämä naisensa todistamana. Eläimiä kaikki.
OS

Esa Taberman kommentoi:
Koko seksuaalisuutesi tuntuu pyörivän hyvin suppeissa ympyröissä: Eräs sivupersoonistasi kauhistelee toisen samanlaisen puuhia! Seppo Lehto kysyi äskettäin,onko sinulla ollut todellista seksuaalielämää jonkun muun kuin kuminuken kanssa? Vastaus on ilmeisesti ei! Epäilen jopa,että ainoa seksuaalielämään viittaava kokemuksesi liittyy jotenkin aiempiin homokontakteihin jossain yleisessä vessassa!

Gideon Bolotowskyn ilmoitus:
Syvä osanottomme Juutalaisseurakunnan puolesta juutalaiskokelaamme Klaus Jutkusian puolesta; )
Erotamme hänet seurakuntamme kokelasjäsenyydestä, mikäli sekoilunsa jatkuvat.
Gideon Bolotowsky
PS:) Pekka Siitoin kävi täällä juutalaissrk:n tiloissa saunomassa viime viikonloppuna Klaus Juutilaisen kanssa. Lukitsivat oven perässään, joten emme tiedä mitä muuta tekivät vihtoessaan.

Eva Braun lähestyy Manikyyritöntä kättä:
Zur Manikürelos Dame,
Ich bitte Sie: senden Sie an mir wie Ihr Man Seppo Lehto nicht mehr E-mails, sehr lachte Manikürelos-Dame!!!
Ich habe lange Finger und meine Röte Finger und ganz alle andre liebende Dingen immer unf ewig gehörten zur Männer, wie Paul Adolf, Peter, Michael, Klaus etc.
Richtig; die ugri-Männer sind die Affe-Tieren zu uns.
Die ugri-Männer haben keine Möglichkeiten mit mir und mit der andre deutsche Damen-Leute.
Baden Sie Manikürelos Dame beide mit Ihrer Scheisse und nur mit der finnische-ugrische Männer-Leute immer wieder und wieder.
Ohne uns!!! Die ugri-Männer sind mehr als Tieren zu uns und damit wir nur Ihnen Paul Adolf, Peter, Michael, Klaus etc. lieben wollen
Deutschland-Finnland über alles!
Eva Braun

Esa Taberman kommentoi:
Onneksi olkoon Klasu. Tarkoittaako naisellisen sivupersoonan ilmaantuminen,että olet vihdoin tunnustautunut homoseksualistiksi? Käsityksesi seksuaalisesta kanssakäymisestä on kuitenkin jotenkin ulkokohtainen. Ota vaari antamastani vinkistä osallistua gay-päivätansseihin! Kyllä se siitä. Jos tarvitset lisä vinkkejä niin ota yhteyttä Setaan!

Markus lähestyy Lehtoa:
Hei Seppo!
Olen laittanut sinun emailisi "blocked" listalle. Näin ollen JOKAINEN lähettämäsi sähköposti menee suoraan silppuriin jo palvelimelle tullessaan enkä joudu enää ikinä lukemaan sairasta paskaasi, koska se ei pääse edes sähköpostiboksiini saakka.
Joten sillä tavalla. En ole ikinä pyytänyt sinulta massapostitusta enkä tule sellaista kestämään.
Hankkiudu hoitoon idiootti.
Markus

Lehto vastaa:
Hei kaunis homppeli pojuni; )
Oleppa hyvä ja pyydä kauniisti anteeksi ennenkuin pyydän Suomen Hurrihomot kimppuusi
Ystävyydellä hurrit asialle
PS:) Kuka "markus"?

Klaus Barbi kritisoi ylen toimintaa:
Eino Kuokkanen ja YLE Sámiradio osoittavat täyttä harkinnan puutetta tehdessään reilu kuukausi sitten radiojutun Seppo Lehdosta Baltiassa; Lehto on vain pysyvä kuraportaan juoksupoika, jota piintyneet taparikolliset käyttävät harhautuksiin.
Tutkimme kansallismielisten rikollisten kytkyjä paikanpäällä Baltiassa. Pidätyksiä tms. on odotettavissa kansallismielisten lähipiirissä tulevaisuudessa. Kukaan kansallismielinen, jolla on yhteyksiä tällaisiin rikollisiin ei ole suojassa meiltä, jotka tunnemme aseistuksenne enemmän kuin tarkkaan.
Kansallismieliset pilkkaavat Suomea verrattuna Baltiaan; itse asiassa asia on hyvin ymmärettävää, koska Suomi taisteli ja Baltia antautui tasitelutta. Koska muuten näiltä kansallismielisiltä surkimuksilta voidaan odottaa taistelukykyä?
Klaus Barbi
Kansallismielisten Teurastaja

Otto Skorzeny kommentoi:
Lehdon toiminta tosiaankin aiheuttaa vakavia säröjä Suomen ulkosuhteisiin. Suomen ulkopoliittisen johdon pitäisi valtion edun nimissä vaientaa hullu-Lehto
O.Skorzeny

Manikyyritön käsi antaa selityksen:
Lypsyhän kannatti sieltä jakojen välistä.
Minähän lypsin vähän toimittaja Koikkasta sieltä oikeasta paikasta pottani kanssa; totta kai, toimittaja oli ugri-käteni käsittelystä melkein seoten ekstaasissa valmis ja teki Sepestä jutun.
Tietty.
Äänestä Sepeä ja kannata Sepeä saat manikyyritön käsi käsittelyn pottani kanssa.
Manikyyritön Käsi

Suomen hallitus, Keskusrikospoliisi ja Oikeusministeriö tunnustavat ryssäläisyytensä:
PRESS RELEASE 8.8.2001
RYSSÄN SOTARIKOLLISTEN PARTISAANIEN SUOJELU ON HALLITUSKYSYMYS
ME EMME LUOVU MIEHITTÄJÄ-RYSSÄNSUOJELUSTA
PAAVO LIPPONEN, KRP JA VALTAKUNNANSYYTTÄJÄ

Lehdon kehoitus Seppo Nevalalle:
SEPPO NEVALAN ON LUOVUTTAVA RYSSÄN SANELUSOPIMUSTEN NUOLESKELUSTAAN: )
SILLOIN KOKO KANSAKUNTA HUUTAA: HYVÄ SEPPO!
SUUNTANA ITÄ, JATKAKAA KRP:SSÄ, OIKEUSMINISTERIÖSSÄ JA MUISSA VASTAAVISSA RYSSÄLÄISISSÄ INSTANSSEISSA PUHDISTAUTUMISOPERAATIOITANNE RYSSÄLÄISYYDESTÄNNE.

Gideon Bolotowskyn anteeksipyyntö:
Me pyydämme anteeksi Suomea riivaavien jutkuryssien ja heidän nuoleskelijoidensa puolesta;(
Myös sitä ettei Tähtitorninmäelle pystytetty muistomerkkiä Inkerin kansalle, joista suuri osa luovutettiin Neuvosto-Venäjälle jatkosodan jälkeen.
Menkäämme kusemaan Jutkujen muistomerkille Tähtitorninmäelle.

Suomen hallitus tunnustaa uudelleen ryssäläisyytensä:
ME TUNNUSTAMME SYYLLISTYNEEMME SUOMEN KANSAN JUUDASMAISEEN MYYNTIIN JA VIELÄPÄ ILMAN HOPEARAHOJA
SUOMEN HALLITUS, OIKEUSMINISTERIÖ JA KRP

Jutkuryssät tiedottavat:
Tervetuloa ryssäjutkujen postituslistoille - soppaa saippuaa ja kansainvälistä kusetusta tarjolla
AAAAAAAAAAAAAGh, kohta tullee ..... das Geld, DAS GELD UNG NOCH EINMAL GELD ...
taas rahaa Germaniasta
aber nie von Ryssland. Warum nicht?
Ryssän sotarikolliset nauttivat Talmudin ja Suomen hallituksen, oikeusministeriön ja KRP:n suojaa
Totaalinen Kusetus
Jutkusaippua ry
Kreml
Moskovan Oblasti
PS:) Naurakaamme .... se parantaa potenssia

Klasu kritisoi Väinö Kuismaa:
VÄINÖ KUISMA nauraa sotilaiden invalideeteille!!!
Nauraa myös Klaus von Grewendorpin "invalideetille", jonka kuntoisuusluokka on A2 SA-intin luokistuksesta vuodelta 1982.Ei muutoksia vuonna 2001 20 vuotta myöhemmin, paitsi, että puntarissa 103 kiloa ja pituutta 193 cm.
- Kukaan todellisen, siis oikean soturin sielun omaava ei naureskele toisten oikealle tai kuvitelulle invalideetille, Väinö Kuisma, koska invalideetti ja kuolema asuu sotilailla yhä jatkuvasti läsnä. Se on jatkuvasti läsnä ja sen kanssa on opittava elämään. Tämä päivä voi olla minun viimeiseni.
Ehkä ei Väinö Kuisman, mutta minun voi olla.
Et ole sotilas- tai junkkerisuvusta ja et ymmärrä sotilasperinteitä oikeastaan muuta kuin kirjailemmellisesti "apinoimalla" sekä sanan täydellisin merkityksen mukaan että omaavasi aksenttisi mukaan. Yhdessä Mikko Rapon, Seppo Lehdon jne. kanssa.
Naurettavat puheesi ja puhelinsoittosi mm. eräälle ystävälleni osoittavat että et ole oikea ja todellinen sotilas jonkun Mikko Rapon tapaan. Rapo on lisäksi tiedustelija, joka kuuluu kantahenkilökuntaan. Olette lähinnä ugrilaisia paskakasoja, jotka hakevat lähestyskieltoa omien toimintojensa ja paskapuheiden takia. PASKOJA.
Mahdollisuus invalideettiin on jatkuvasti mahdollista keskenämme, sillä minä olen oikea sotilas, joka tiedostaa sekä kuoleman ja invalideetin jne. jatkuvan mahdollisuuden elämässä ja elää myös sen mukaisesti. Tämän vallitsevan lain alla me vietämme keskenämme myös tulevaisuuden loppuun saakka.
Lisäksi Teidän ehdoton ja tinkimätön suhtaumisenne Suomen germaanien oikeuksien poistamiseen Perustuslaistamme vie minut ja muut joka tapauksessa napit vastakkain; joko me lähdemme germaanisiin maihin takaisin tai Te vetäydytte Volgan mutkaan kasaarien maille takaisin.
Väinö Kuisman Sielu ei ole Soturin, vaan naurettavan kopioijan ja imitoijan; voin viitata myös valtiotieteellisen yliopiston jkäsityksiin, mutta koska en ole joku apinoiva Kuisma en puhu tiedekunnan arvioista julkisesti.
Miksi puhut germaanisuudesta Kuisma, mutta työskentelet yhteistyössä tahojen kanssa ollen yksi heistä, jotka ovat valmiit poistamaan meidät maastamme?
Klaus von Grewendorp
KOTISIVU: www.saunalahti.fi/vaino2

Eva Braun yhtyy näkemykseen:
Jahowl, Väinö Kuisma lebt unter dem Betrug und er ist selbst Betrüger; Herr Kuisma nicht gehört zur deutsche oder germanische Leute hier in der Europa, gar nichts.
Er ist NICHT Soldat.
Eva Braun
(Akakor)

Manikyyritön käsi Kuismasta ja germaaneista:
Mikä minä ugri olen saamaan postia Eva Braunilta tai muilta germaanisilta naisilta? Enhän edes ymmärää germaanisia kieliä ja en osaa lausua sanoja mieheni tapaan.
Toivon kuitenkin, että Väinö Kuismamme peittoaa haastajansa; tai paremmin hänen haasteeseensa vastanneen germaanin!!! Kuisma voittaa Sepen lailla ja he ovat voittamattomia ja turhaa jonkun naurettavan pyörätuolissaolevan invalidi saastan on haastaa ugri-miehiämme; Seppo Lehtoa ja Väinö Kuismaa.
Sydämemme ovat aina Väinö Kuisman takana! Kultainen suihku odottaa germaanien kyykyttäjää!!!
Manikyyritön Käsi

Lehdon lehdistötiedote:
PRESS RELEASE 10.8.2001
Tiedustelu Sdp:n miehittäjä-Ryssännuolusta Ryssän sotarikollisten suojelun suhteen?
Onko SDP hallituspuolueena ja "presidentti" Tarja Halosen painostuksesta ottanut Ryssän sotarikolliset erityissuojelun kohteeksi, kun ns. "neuvostopartisaanien luovutuspyyntöä tuomiolle ei vaan kuulu?
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
pj. Seppo Lehto

Lehto lähestyy kansanedustajia:
KYSYMYS KAIKILLE KANSANEDUSTAJILLE: KATSOTTEKO, ETTEI SUOMALAISILLA OLE SOTARIKOSTEN UHREINA SAMOJA OIKEUKSIA, KUIN JUUTALAISILLA, VENÄLÄISILLÄ, MUSLIMEILLA, KROAATEILLA, ALBAANEILLA JNE?
VAI MIKSI EDUSKUNTA, OIKEUSMINISTERIÖ, KRP JA TIEDOTUSVÄLINEET EIVÄT PAINOSTA MIEHITTÄJÄ-RYSSÄÄ LUOVUTTAMAAN SOTARIKOLLISIAAN TUOMIOLLE SUOMEEN?
Vai onko niin, että miehittäjä-Ryssälle kyllä luovutetaan vastikkeetta valtion budjetista, mitä Rosvo-Ryssä määräilee?
( Meksikon pikajuna-laulun tyyliin, tällä kertaa vaan on Moskovan rosvo kyseessä ).
Mutta Rosvo-Ryssä ei saa vaatia vastuuseen tekemistään sotarikoksista, eikä laittomista miehityksistä?
MIEHITETTYJEN ALUEIDEN LIITTO RY.
PJ. SEPPO LEHTO

Lehdon kansainvälinen lehdistötiedote:
RUSSIAN WARCRIMINALS TO BE DOOMED AS SOON AS POSSIBLE INTO FINLAND OR INTO HAAG
We demand as an independ nation russian warcriminals to international warcrimes Court into Finland or Haag or into other such Court as soon as possible
Russian warcriminals must be doomed like the other filthy PEDOFILIEAN rapists, murderers and other such dirty & sick persons.
Our KRP ( Central Criminal Police )is investigating the case behalf of Suur-Suomi ry demands and the victims.
We demand new order TO GET SPEED into investigations :
Juha Rautaheimo ( rikoskomissario ) det.Chief Inspector Helsinki Police Department C.I.D is WELL known reliable police inspector.
TEL: (358-9)189 5337
FAX: ( 358-9)189 2838
JUHA RAUTAHEIMO should take the INVESTIGATION system under his control and finally demand the russian warcriminals to doomed into Finland
Behalf of Finland`s nation
Seppo Lehto
Justice department to wictims of last wars
Official compensation demands Behald of Finland`s state, too.

Panzermeyer kiittää Klasua ja arvioi ugreja:
Kiitos Klasulle osoittamastaan erinomaisesta rohkeudesta tukea 100% germaanista kansanosaa sekä Suomessa että Euroopassa. Siinä on meidän suuri mahdollisuutemme. Suomalais-ugrien mielipiteet eivät eroa nykyisen komisission tai Erkki "ugri" Liikasen käsityksistä. Supi-suomalaiset nationalistit marssivat Putinin tahdissa slaavien joukoissa kekkoslaisella mielialalla.
Ugrien etc. kohtalo on meille ihan täysin samantekevää tänään; he ajattelevat meistä ihan samoin: Katsoin muuten eilen elokuvan Jeesuksesta; nautin tavattomasti ajatuksesta, kun sankarinomaiset roomalaissotilaat käyttivät runsaasti ruoskaa, että tuossa ruoskinnan kohteessa ovat petturit ja Juudaat Seppo Lehto, Suomalaisasiamies, Tapio Linna etc.
Ainoa mahdollisuuttemme absoluuttiseen valtaan Euroopassa on syöstä sosialisti revulutionäärit kätyreineen (Lehto, Suomalaisasiamies, Linna etc.)pois vallasta Unionissa. Se on päämäärämme; muistutan Jeesuksen kansanjohtajan sanoista, että \\\"jos et seiso joukoisamme olet meitä vastaan\\\". Tältä perusteelta olemme järjestäneet oman boikotti ja likvidointi listan. Varokaa, jotka olette listalla, sillä me tavoitamme teidät.
Valitettavasti tämän likvidointi kohtalon tulee jakamaan moni ugri, joka on noussut pangermaanista borussia ideaa vastaan; sääliä emme enää tunne näiden yleisten kantojen jälkeen, kuten Unionissa ei sitä tunnetakaan ja demokratiasta ei välitetä sosialistien mallin mukaan. Hyvä on pelaamme samaa peliä kuin vastapuoli, mutta lisäämme panoksia, koska haluamme voittaa taistelun. Kun nämä vastoimet alkavat silloin vapisevat hyvin monet; silloin otetaan käyttöön mahtavammat aseet kuin sosialistit nyt tarjoavat Unionissa. Armoa ei tunneta ja sitä ei jaeta; samaan aksenttiin, kuten sosialistit suhtautuvat oikeistovoimiin tänään Unionissa.
Panzermeyer
www.eurocorps.com
Parempi olisi heille elää Venäjän vallan alla, mitä he kaiholla muistelevatkin. Saatanan jääkärien pettäjä sivupersoonat!!!

Lehto arvioi Paviaani-Putinin Ukrainan-vierailua:
RYSSÄLÄINEN PASKA-APINA PUTIN KÄVI UKRAINASSA VALEHTELEMAASSA KUTSHMALLE PÄIN NAAMAA RYSSÄN MUKA YSTÄVYYDESTÄ SAMALLA TUO VERINEN TURASTAJA KUITENKIN VAROITTI UKRAINAA HAKEMASTA NATO-JÄSENYYTTÄ.
KAIKKI TIETÄVÄT ETTÄ RYSSÄÄ KIRVELEE ETENKIN UKRAINAN MENETYS. LAIVASTOTUKIKOHTA KRIMILLA ON SE SILLANPÄÄ ASEMA MISTÄ KÄSIN RYSSÄT PUTININ JOHDOLLA ALKAVAT VALOITTAA UKRAINAA TAKAISIN KUNHAN TSETSENIASTA EHTIVÄT.
RYSSÄN SUUNNITELMAT UKRAINAN VARALLE TIEDETÄÄN UKRAINAN KANNATTAISIKIN HEITTÄÄ RYSSÄT KRIMILTÄ VITTUUN VIELÄ KUN SEN ON MAHDOLLISTA JA OLLA LUOTTAMATTA PASKAELÄIN-PUTIN LIRKUTUKSIIN SLAAVIEN YSTÄVYYDESTÄ.SLAAVIEN VÄLISESTÄ YSTÄVYYDESTÄ SAATIIN SELKEÄ NÄYTTÖ V 1968 TSEKKOSLOVAKIASSA
ALAS PASKAELÄIN-PUTIN, TSETSENIAN TEURASTAJA!
ALAS, RYSSÄ, INHA SIKA JA MURHAAJA!

Pekka Siitoin puolustaa Putinia:
Me Suomen viralliset uusnatsit, jotka edustamme ainoata oikeata natsi-idologiaa olemme sitä mieltä, että Putin on oikea mies paikallaan Suuren ja ja mahtavan Venäjän johdossa. Uskomme vapaasti, että Putin kunnioittaa Suomen etuuksia laajentuvassa Euroopassa. Hän jos joku on todellinen isänmaansa patriootti, jota ainakin me me Suomen uusnatsit arvostamme. KDP toimii realistisella pohjalla tässä kysymyksessä, eikä vastaväitteitä hyväksytä !
Putin - Sieg Heil !
Pekka Siitoin, leader KDP=NDP
Kansallis-demokraattinen puolue =
National-democratic Party, in Finland or
Suomen valtakunnan Unioni =
Union of Finland State=SVU / UFS
tel from abroad 358-2-4351911, fax 4384991
http://personal.inet.fi/private/siitoin/

Panzermeyer kiittää Siitointa:
Kiitämme Valtakunnanjohtaja Siitointa selvistä linjoista koskien häirikkö paska-lehtoa; päämäärämme on paskiaisien pikainen lopettaminen. Lähetämme suljetulle osastolle palkkatappajan hoitelemaan paska-lehdon. Germaanisen mytologian mukaan vastuuseen joutuu myös lehdon lapset ja hänen "puolisoksi" kutsumansa kolttahuora Siirtola. Heidän "lapsensa" ovat täysiä paskoja kaikessa lahjattomuudessaan, silmien väliin vaan; sen takia, koska ovat tehdyt vain sosiaalietuuksien toivossa, niin kuin Aryan Heritage sanoi! Ei tällaisella jälkipolvella tee yhtään mitään! Täysin arvotonta hevosenpaskaa!!! Kuolema Lehdoille! Sen jälkeen päät hevospoolopalloiksi Euroopan kuninkaallisten keskuuteen. Pelkuri-lehtojen päillä olisi hyvä pelata pooloa --- Ja näin tullaan tekemään!!! Uskomme Englannin aristokratian ilahtuvan tästä. lehtojen udmurtti päistä alkaa olla jo kiinnostuneet monet muutkin heidän uhitteluiden takia. Eivät vähiten arjalaiset tahot. lehtojen täydellinen hävitys on meidän päämäärä ja meillä on aikaa. Meillä on aikaa ja rahaa. lehdoilla ei kumpaakaan. Ammattitappaja maksaa, lehto!!!
Panzermeyer

Panzermeyer jatkaa:
Reichsleiter Martin Bormann rahasto on lähettänyt Suomen germaaneille oheisen linkin http://www.theneworder.org/
Samalla me kaikki Euroopan germaanit varoitamme aateveljiämme työskentelemästä ugrien ja ugriäärinationalistien kanssa.
Kaikki keskustelut mm. Thule yhteyksissä pitää käydä Saksan kielellä. Jos niin ei tapahdu, Suomen germaanien on boikotoitava näitä kiihkougri ryhmiä. Suomen Sisu etc. ovat osoittautuneet olevan germaanien vihollisia.
Kukaan aito germaani ei ota osaa näihin pikkupolitiikkojen karnevaaleihin, josta pyritään jonnekin ugrilaisten valltuustoihin ensi syksynä. Germaanit keskittyvät johtamaan koko Eurooppaa, ugrit Udmurttia.

Klasu yhtyy näkemyksiin:
Olen samaa mieltä. Suomen ugrilaisella äärioikeistolla ei ole mitään kannatusta Suomessa. Ei yhtään mitään!!!
Thule tapamisissa pitäisi puhua saksaa. Nykyisellä menolla vrt. Lehdon mukana olo kukaan varteenotettava henkilö ei ota osaa moisiin ugrilaisiin naurettaviin tilaisuuksiin, missä vannotaan sellaisten etnisten ryhmien nimeen, jotka eivät koskaan voi johtaa Eurooppaa tai maailmaa.
Kiitos, ei. Tämä ei ole meille.
Kiitos Bormannin rahaston varoitukselle. Me kaikki olemme udmurtti-ugreja vastaan.
-klasu

Lehdon tukija kommentoi:
OLEN LOPEN KYLLÄSTYNYT LUKEMAAN ERÄIDEN TAHOJEN PASKATEKSTEJÄ SEPPO LEHDOSTA. SEPPO LEHTO ON AINOA TIETÄMÄNI SUOMALAINEN, JOKA JOHDONMUKAISESTI JA KOMPROMISSITTÖMÄSTI VASTUSTAA RYSSÄÄ JA RYSSÄN MIEHITYSTÄ.
OLEN MELKO VARMA ETTÄ SEPPO HERJAAVAT TAHOT SAAVAT RAHAA TEHTAANKADULTA PASKARYSSÄN SUURLÄHETYSTÖSTÄ.
SIITOIN JOKA NETTISIVULLAAN PUHUU YLEVIÄ TALVI- JA JATKOSODASTA ON MYÖS OSOITTAUTUNUT RYSSÄLÄISTEN SUOMEN-SYÖJIEN YLEMMÄKSI YSTÄVKSI JA MAANSA MYYNEEKSI MIEHEKSI.
OLEN SITÄ MIETÄ ETTÄ NÄMÄ PASKARYSSÄLÄISET TAHOT (SIITOIN JA JUUTILAINEN) JOUTAVAT TULLA KYYDITYKSI IHANUUKSIEN IHMEMAAHANSA.SE ON NÄILLE RYSSÄLÄIS-MIELISILLE PARAS KOHTALO. 1930-LUVULLA HEIDÄT OLISI VIETY SAUNAN TAAKSE JA LOPETETTU.
SE JOKA EI TUNNUSTA ETTÄ RYSSÄ ON SUOMEN PERIVIHOLLINEN ON ITSEKIN RYSSÄN KÄTYRI. RYSSÄ ON APINA, SIKA JA ELÄIN. RYSSÄ ON KANSAKUNTAMME MUSTA VIHOLLINEN , VANHA VAINOOJA JA PERKELE! SILLÄ PAHEMPI KUIN RUTTO ON IIVANAN SAASTA, KERRAN SE VIELÄ ON LÄHTEVÄ MAASTA!
RYSSÄÄ PAHEMPIA OVAT RYSSÄN SUOMALAISET LAKEIJAT JOITA ON JOKA PAIKASSA: KAIKISSA PUOLUEISSA, LÄHES KAIKISSA YHDISTYKSISSÄ JA JÄRJESTÖISSÄ, KAIKISSA TOIMITUKSISSA, KAIKILLA NETTISIVUILLA.
IIVANA ON SAATANA! X 10
PERKELE KUN JONNEKIN SUOMENS SISU. SIVULLEKIN KIRJOITTAA SANAN"RYSSÄ" NIIN HETI OLLAAN SENSUROIMASSA JA SANOMASSA ETTÄ SE ON "VENÄLÄINEN"
MINÄ SANON AINA RYSSÄ
RYSSÄ ON AINA RYSSÄ VAIKKA VOISSA PAISSAIS!
MIEHTITTÄJÄ RYSSÄ ULOS!

Lehto kommentoi:
"RYSSÄ" ON OIKEA SANA KUVAAMAAN MAAHAMME KOHDISTUVAA VALTIOTERRIA.RYSSÄ SANA KERTOO KÄYTTÄJÄNSÄ KIELTEISESTÄ SUHTAUTUMISESTA MIEHITTÄJÄN TOIMENPANEMIIN VAINOIHIN JA KANSANMURHIIN. MITÄÄN HYVIÄ NAAPURISUHTEITA EI OLE OLEMASSA NIIN KAUAN KUIN NAAPURI MIEHITTÄÄ LAITTOMASTI ALUEITAMME

KM-tietotoimisto kommentoi:
Saatanan Capaka paska-Ryssä ollee vielä osuvampi
- Perkele ei tuollaista saatanan sotarikoksia tehtailevaa rikollisvaltiota voi muuten kuvata
- Vittu, kyllä tässä on jo odoteltu itsekukin, mutta ei asiota hoideta makaamalla paskan päällä.
- Me vaadimme verta kehään ja kaikki saatanan ryssäläiset verihanuristaan tilille lähiaikoina tavalla tai toisella
KM-tietotoimisto

KM-uutistoimiston tiedonanto:
Suomen Valtiollinen Ryssäsotarikossyyttäjä on nimennut Juha Rautaheimon tutkinnanjohtajaksi Ryssän sotarikollisten luovutuspyynnön kiiruhtamiseksi
Antakaa kannustusta Juha Rautaheimolle alkavassa työssään välittömästi
Km-uutistoimisto toivottaa Juha Rautaheimolle menestystä työssää kansakuntamme puolesta

Lehto raportoi Putinista ja Ilkka Kanervasta:
TURKU-UUTISIA 9.8.2001
Ilkka.Kanerva@eduskunta.fi on Paviaani-Putinin vanha persereikäkaveri .
Ollessaan Pietarin apaulaiskaupunginjohtaja Paviaani-Putin oli tuttu näky Turussa. Monilla Turun johtajistoon kuuluvilla oli persereikäsuhde Paviaanimiehen kanssa.
Räikein esimerkki oli ilkka.kanerva@eduskunta.fi jota Paviaani-Putin höyläsi eräässä Turun kaupungin edustussaunassa. Paviaani-Putin työnsi eltaantunutta ryssänelintään kanervan persereikään, saman aikaisesti kuin silloinen kaupunginjohtaja Juhani Leppän kieli oli syvällä Paviaanimiehen paskakuilussa.
Lopuksi Leppä ja kanerva nuolivat puhtaaksi Paviaanin paskan ja haisevan ryssänmällin kyllästämän elimen.
Ilkka.Kanerva@eduskunta.fi on tiettävästi jo rasvannut persereikänsä Paviaanimiehn Suomen vierailua silmällä pitäen.
Näin Turussa. Suomen persereiässä ÅBOSESSA.

Manikyyritön käsi tekee tunnustuksen:
Hei,
yritin "lypsää" Klasua seksillä syksyllä 2001, mutta hän kieltäytyi seksitarjouksestani toisin kuin monet toimittajat joita "lypsän" potan kanssa ja Sepen puolesta.
Sepe yritti tehdä Klasusta rikosilmoituksen, mutta epäonnistui; ehkä yritän "lypsää" Tampereen poliiseja seuraavaksi?
Manikyyritön Käsi.

Esa Taberman lähestyy Klasua:
Kerropa nyt "invalidi" redellisesti mistä syystä olet ollut hoidetettavana mielisairaalassa? Entä miksi jouduit huoltokomppaniaan? Rampa käsi? Taisi olla vika korvien välissä?

Pakanapiireistä napattu ja jollekulle aivan muulle osoitettu viesti:
Antakaa Risulle toimintaa! Myyrä on viikonlopun Lontoossa ja kuihdun ikävään. Olisi kova hinku tulla tänä viikonloppuna Hkiin ja nähdä pakanakavereita *rutistus*
Mites olisi sunnuntain Lehtopiknikki :-)???
:-)
Mia

KM-tietotoimisto vastaa:
Tarkoitatko Lehtopiknikillä rajua parittelua Seppo Lehdon ( armottoman miehittäjä-Ryssäntappajan) kanssa luonnossa?
Olet ilmeisesti hedelmällisessä iässä joten täytynee muistaa suojaus, mikäli et halunne tulla raskaaksi.
Mikäli halunnet tulla raskaaksi Seppo Lehdosta ilmoita se hyvissä ajoin, jotta saat paljaaltaan. Ole hyvä.
KM-tietotoimisto
PS:) Mikäli halunnet vaihtaa yksityisesti viestejä Seppo Lehdon kautta voinemme antaa pahan päivän varoiksi muutamia hänen e-mailejaan:
hakaristi@yahoo.com
laatokan_laineet@yahoo.com

Mia kommentoi:
Seppo-pojulla on nyt tässä puhe siitä mistä hänellä on ollut puute koko elämänsä; kun ei pääse pukille edes sitä ensimmäistä kertaa, niin pitää pitää meteliä. Älykkyys vaan ei riitä edes uskottavaan pätemiseen.
Tästä pellestä oli jossain lehdessä, hesari tai iltis, lähiviikkona juttu, lähettelee moista skeidaa ympäriinsä. Eiköhän sen joku käy korjaamassa pois kun nolaa Suomen valtiota tarpeeksi maileillaan ulkomaiden hallitusten jäsenille.
Hohhoijaa,
Mia

KM-uutistoimisto kommentoi:
Taidat olla itse neito umpiläpi?
Oletko vielä uskaltanut käydä edes sormella? .. si? Vai haaveiletko vasta dildoista?
Hohhoijaa, muista ajatella suttunuijaa, mikä sinustakin tekee naisen.
KM-uutistoimisto ( nuorisokasvatujaosto )

MoonSerpent kommentoi:
Mitä helvettiä?!??!?!?
Onko tämä joku sairas vitsi, vai ovatko nämä pellet tosissaan?
Varoitus, julkisesti, tässä ja nyt: tällaista natsi-rasisti-paskaa ei tällä listalla suvaita, ei olla koskaan suvaittu eikä tulla jatkossakaan suvaitsemaan.
Mikäli luulette saavanne idiotismillenne vastakaikua tällä listalla, olette totisesti väärässä paikassa.

KM-uutistoimisto vastaa:
KM-uutistoimisto tiedottaa objektiivisesti kansakuntaamme lähellä olevista asioista mm. Ryssän sotarikoksista ja kansakuntamme oikeutetuista vaateista
Tutustukaa kansakuntamme ja maailman historiaan, niin tiedätte mitä kommunistiryssäläisvalheteesejä tuli heitettyä keskustelupalstallemme.
Tutustukaa lähimpiin hautausmaihin, niin huomaatte, ettei raatoja tullut juuri ollenkaan aseistajaamme Saksaa vastaan vaan taistelussa miehittäjäämme paska-Ryssää vastaan.
PS:) Olette varmaan pyhästä Hengestä siinneitä, kun ette ole jo ko. asioita perimätietona imeneet.
KM-uutistoimisto AKS:n hengessä

Lehto kritisoi Pekka Paavolaa:
Tampereen valtuusto antaa somalikyrpää innokkaasti imevän pekka.paavola@tt.tampere.fi :n jatkaa valtuustossa, vaikka tämä on kriminaali pedodiilinen roturaiskaaja.
Pekka.Paavolala@tt.tampere.fi on paitsi roisto niin myös tunnettu bi-seksuaali, jolla on monta ERI SUKUPUOLTA OLEVAA somalirakastajaa. Paavola ottaa mustaa eltaantunutta somalinkyrpää mielellään sekä suuhunsa että persereikäänsä. Valtuuston kokouksissa Paavola on esiintynyt somalinmälli suupielestään valuen.
Myös Klaus Juutilainen Pyynikiltä, lukeutuu Paavolan persereikäkumppaneiden pitkään sarjaan. Klasua tosin kiinnostavat oravat, pulut ja muun pieneläimet enemmän.

Nimim. Lahtarit lakoon lähestyy Lehtoa:
Miksi lähetät tätä saatanan natsipaskaa useista kielloista huolimatta. Täytyykö tulla vetäseen sua päin näköä, jos et perkeleen paskapää muuten lopeta

Lehto vastaa:
KANSAKUNTAMME JA RYSSÄSIAN VÄLISET TOSIASIAT KUULUVAT ERITYISESTI TEILLE;)

Nimim. Lahtarit lakoon kommentoi:
Vedä homo käteen!

Lehto vastaa:
Ei siinä auta homo, eikä Omo, kun ryssäläisistä tehdään apulantaa Karjalan peltojen uudelleenkasvuunsaattamiseksi.

Lehto kritisoi Gerhard Schröderin toimia:
Uusi Stalin-Hitler sopimus?
Saksan sossukansleri ja Paviaani-Putinin läheinen persereikäkaveri ja Tom of Finland-nahkahomo Gerhard Schröder väläytteli Ryssälle Nato-jäsenyyttä. Onko Schröder niin ryssäläisien homoilukaverinsa ryssänkyrvän lumoissa, että on valmis antamaan miheittäjä-Ryssälle kaiken mitä se haluaa?
Nato-jäsenyys vahvistaisi miehittäjäkoiran valtaukset. Vaikka germaanisossu ja nahkahomo Gerhard Schröder kuinka nauttisi siitä, että Paviaanimies työntelee eltaantunutta elintään persereikäänsä, ei hänellä ole oikeutta pettää Saksan kansaa, jonka alueita miehittäjä-Ryssä edelleen pitää halussaan (Itä-Preussi). .

Germans Forever ja Lehdon eliminointi:
Lehto eliminoidaan Saksan ja Venäjän tiedustelupalveluiden yhteishankkeena.
Lehto ei ymmärrä kansainvälisestä politiikasta ja taloudesta yhtään mitään. Lehdon toiminta on tuottanut ikävyyksiä saksalaiselle pääomalle sen ottaessa haltuunsa Venäjän markkinoita. Lehto ja lakeijansa ovat pääomien kansallistajia, joilla ei ole mitään käsitystä kansaivälisestä kaupasta ja finassipääoman liikkeistä.Lehdon ja seuraajiensa päämäärät ovat puhtaan bolsevistisia.
Lehdon eliminoinin Saksan ja Venäjän tiedustelupalvelut ostavat balttilaiselta ammattimieheltä. Lehto eliminoitaneen yhdellä täsmällisellä päähän ammauttavalla laukauksella.
Lehtona menisin vapaaehtoisesti vankilaan loppuiäksi. Se voisi olla ratkaisu johon Saksan ja Venäjän tiedustelupalvelut tyytyvät
Lehdon eliminoillille On liittokansleri Schröderin ja Presidentti Putinin siunaus. Homma hoidettanee ennen Putin syyskuista Suomen vierailua.

Tampereen saippuatehdas kommentoi:
Tervetuloa Tampereen Saippuatehtaalle Klaus Juutilainen; ) ... ryssäläinen nyhverö
... muuksi kuin sikojen pesuun tarvittavaksi raaka-aineeksi sinusta ei ole
Tampereen Saippuatehdas

KM-uutistoimisto kommentoi:
Klaus Sutki-Jutku nauretaan maan rakoon: )
... eikä siihen tartte kuin lukea oheisen avohoitotapauksen historiantulkintoja tai kansainvälisen politiikan kuvioitaan.
KM-uutistoimisto

Germans Forever jatkaa:
Lehto, tappajat ovat liikkeellä. Miten kuvittelet pakoilevasi Saksan ja Venäjän tiedustelupalveluja. Sinun sotilaalliset kykysi on testattu. Et vastaa edes yhtä ryssää. Boris Verikov antoi sinulle kyytiä Mannerheim-tialisuudessa. Miten kuvittelet pärjääväsi ammattilaisia vastaan?

Tampereen saippuatehdas vastaa:
Jutkusian saippualaatikko on jo tarroitettu; )
... puuttuu enää ko. saippuamömmö. Sillä vain ruumisnesteet olivat jotenkin kuulemma kelvollisia kohdallasi. Luusikin olivat liian hauraat edes lannoitteeksi.
Tampereen Saippuatehdas

Rommelkin kommentoi:
Klasu taisi itse pelätä Boris Verikovia niin paljon että todisti jopa Seppo Lehtoa vastaan oikeudessa, joten se siitä Klasun "Rohkeudesta" ja "Kunniasta".

Grigori Sigalov lähestyy Lehtoa:
STOP SENDING ME YOUR CRAZY MESSAGES!!!

Lehto vastaa:
Only the PLAIN TRUTH, RUSSIAN ANIMAL CRAZYNESS IS ONLY IN YOUR SIDE
LONG LIVE THE TSETSENIAN HOLY NATION
DEATH TO RUSSIAN PIGS AND RATS WHO ARE DESTROING HOLY TSETSENIAN NATION

Lehto lähestyy kansanedustajia:
Kansakunnalliset kysymykset odottavat vastaustaan arvoisat ja vähemmän arvoisat kansanedustajat
Mikä mättää, ettei eduskunta, oikeusministeriö, KRP jne. hoida kansakuntamme etua, suojele, varjele ja hoivaa, niin että kansainvälisiä sotarikosasioita ei vaadita tuomiolle kuten muualla?
Onko miehittäjä-Ryssä "Pyhä Lehmä" ja me kansakuntana hinduja?
Seppo Lehto
miehittäjä-Ryssän tekemien sotarikosten sotarikossyyttäjä

Walter Schellenberg uhkaa ugreja:
Pian välähtää, vaikka rynnäkköpoliisi kärsii rahan ja henkilökunnan vajavaisuudesta!
Ratsaus alkaa jokaiseen paskaiseen ugri-kansallismielisten pesään, niin Helsingissä, Tampereella (Lehto / Halla-aho) Turussa,Lahdessa ... Se tullaan toteuttamaan sellaisella ennennäkemättömällä kovuudella, jota maassamme ei ole ennen koettu. Aseet ja tietokoneet takavarikoidaan terroristikytkyjen selvittämiseksi.
Erikoisyksikkö harjoittelee jo rynnäkköä paskaisiin pesiinne tuntien tarkkaan toimintaympäristön ja aseenne. Teillä ei ole mahdollisuuksia; jokaista liikettänne seurataan ja tarkkaillaan ja lopullinen isku voi tulla milloin tahansa. Aseistuksenne on meille enemmän kuin tuttu rikolliskytkyjenne kanssa.
Silloin Väinö Kuismakin alkaa vähän enemmän ymmärtämään invalideja (mukamas soturimies tämä Väinö?), kun se mahdollisuus invalideettiin on itsellään hänellä tässä rynnäkössä (siitä pidän huolen, jos Kuisma jossain näkyy tuolloin); meidän ryhmää ei hänen hämärämies tai pommimies maine yms. peloita rynnäkössä, vaan kohtalo on sama kuin muidenkin. Oikea arjalaisen miehen tyyppimalli ajatuksiltaan! Sotilaat ovat viimeisiä, jotka invalideja halveksivat, mutta Väinö on vain pelkkä samanlainen kansallismielinen kuin muut paskat, jotka hakevat lähestyskieltoa kaikkia germaanisia miehiä vastaan, kun kuulevat heidän nimet. Me olemme Väinö aseistetut jo että tiedät, jos yrität ugrilaisena petturina jotakin ...
Kaikki kostetaan ja kaikki laitetaan matalaksi jotakin naurettavaa ugrilaista "puppe" isänmaallista oikeistoa myöten tulevassa poliisiratsiassa; tuo "Puppe" porukka kopioi vain germaanisen ratsuväen vanhoja tunnuksia omaan sairaaseen toimintaan, josta muut mm. oikeat SS-miehet ovat enemmän kuin kyllästyneitä maassamme tänään. Siis puhun sodan kokeneista miehistä; en Väinön miehistä, joiden luonteet eivät sotaa tunne.
Kun poliisiratsia alkaa, niin Te olette häviäjän puolella ja armoa ei ole jaossa, paitsi avoin mahdollisuus mm. Väinölle invalideettiin.
Metsästys on metsästystä.
Ei armoa anneta.
Eikä pyydetä.
W.S.

Lehto valottaa Klasun lukioaikoja:
Jutskun ollessa nuori lukiopoika hän sai kesätyön Itä-Saksan suurlähetystöstä kun väitti olevansa germaani. Työkuvaan kuului ryssien perseennuolenta sekä mulkkujen kuivaksi imeminen. Pahaksi onnekseen eräs ryssän herra johon Klasu ihastui petti häntä. No Klasuhan tästä loukkaantui ja lopetti työnsä. Jutsku lupasi kostaa tämän teon ja liittyi kokoomukseen jos raha pyöri juutalaiseen tapaan. Klasu varasti kokoomusnuorten kahvi- kassan ja lähti Moskovaan suorittamaan kostoaan. Moskovassa Klasu kävi tyhjentämässä kassinsa Breznevin suihin. Klasu ei kuitenkaan päässyt suorittamaan kostoaan koska tutustui lapsiprostituutioon ja jäänyt sille tielle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti