keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aineisto #17

KM-tietotoimisto kommentoi:
Marja Seppälälle huomauttaisimme ettei Ryssä Saastan Baikal-haulikolla sovi uhkailla: )
... voi vielä revetä käsissä kuin puolitiine ryssäläinen huora. Tässä tapauksessa menisi vielä pilalle hyvä ja lisääntymään kelvollinen hyvä suomalainen nainen. ... Joten oleppa huolellisempi Marja Seppälä haulikkovalinnoissasi.
Ja muista pitää vittusi valmiina: )
Km-tietotoimisto
Presidentinkanslian tiedotusvastaava
Mariankatu

Klasu kertoo akateemisista ja muista ansioistaan:
Kepu on ilmeisesti käynnistänyt yleiset "noitavainot" (vrt. ministeri Vilenin opinnäytteen julkinen kohtelu) patriootti konservatiiveja vastaan ja Tampereen kepun minuun suhtauttama "anonyymi" e-mail politiikka vrt. Wilhelm II:n muistelmien kirjoitukseni. Aksentti tunnetaan kuitenkin erittäin hyvin; se on enemmän kuin tuttua. Lehtori Martti Linna, joka välttelee oikealla nimellään esiintymistä niinkuin Vilenin opinnäytteen esille tuonut kepun lehti.
Se onkin tuolle kepulle & Martti Linnalle kovin harmillista täällä i Tammerfors, että aloitin lopputyön 1980-luvun lopulla (n. 55 sivua) ammattikorkeakoulusta (olen käynyt myös vanhan oppikoulun) aiheena Suomen kansantalouden suuryrityksistä, jotka tulivat Suomeen Kustaa III nerokkaan talouspolitiikan takia ja muodostavat yhä maamme kansantalouden selkärangan tänään ja käsittelin niiden toimintamahdollisuuksia tuloksena, että Suomen pitää liittyä Euroopan Unioniin.
Olen tehnyt tästä myös esitelmän tuolloin. Tämä tutkielma johtopäätös silloin, kun maamme poliittiset johtajat pitivät maamme liittymistä Euroopan Unioniin yhtä mahdottomana kuin ympyrän neliöimistä, tosin tämä lausunto tuli vielä myöhempään eli joulukuussa 1990. Tosin se tuli pääministerin taholta.
Siis näin ollen parempi käydä julkisesti puolueen ohjelman mukaan minun muiden kirjoitusten "kimppuun", vaikka en tavoittele yhtään mitään, mutta voinhan ollan potentiaalinen uhka tälle kepulaiselle kuppikunnalle.
Tosin asiaan palatakseni Nokian dipl.ins. Kari Kairamo esitti maamme eu-jäsenyyttä samoihin aikoihin, mutta siihen ei kiinnitetty mitään huomiota; kannoin itse samanlaista Nokian Mobiraa jo joulukuussa 1989 yhdessä kannettavan Tulip-tietokoneen 286 kanssa.
Otin tuolloisten diplomi-insinöönirien kannat huomioon laatimassani lopputyössäni; se oli ydin selkärankaneste lopputyölleni. (mm. isäni oli 1960-luvulla yksi maamme johtavista diplomi-insinööreistä, joka toi vastuullisena johtaja TV2 Tampereelle, kun se joutui YLE:n hallintaan Tamvisiolta)
Jos haluan jatkaa tästä opintietä lisensiaatiksi teen sen kyllä 100% varmasti Saksassa tulevaisuudessa (ei Suomessa), tosin tietäen täysin , että sitä ei lasketa lisensiaattityösi Suomessa, jos ylipäätään jatkan ... mutta minkä arvoisia ovat olleet nämä suomalaisten yliopistojen opinnäytteet aikaisemmin? Eikö saksan kielellä laadittu työ ole arvokkaampi kuin suomalais-ugrilla, jota kukaan ei ymmärrä maailmalla?
Sen takia en halunnut jatkaa opintoja Suomessa eteenpäin 1990-luvun alussa, koska huomasin kuinka vastenmielisistä propagandaa ja ei tiedettä nuo jauhoivat kaikkialla opillailleen opiskelu aikanani. Nythän tiedämme, että kaikki oli tuolloin DDR:n opetussuunnitelmien mukaan laadittua tekstiä. Meillekin tuli eräs n-liittolainen tiedemies esittelemään asioita ja minua pidettiin häirikkönä, kun kyseenalaistin tuolloin 1989 n-liiton taloudelliset saavutukset kertoen USA:n ja Saksan olevan heitä paljon edellä; totuus paljastui vain 2 vuotta myöhemmin ja itse kirjoitin myös vuonna 1990 artikkelin Nykypäivään siitä, kuinka mahdotonta N-liiton kansantalouden on pysyä ylipäätään pystyssä tulevaisuudessa. Kokoomukselle 10 siitä, että kirjoitukseni julkaistiin N-liiton yhä olemassa ollessa vuonna 1990.
Opin sisäistäen sen opiskelun tavoitteen ja päämäärän muinoin 100% eli kerätä itsenäisesti tietoa tuolla opinnäytteelläni, jonka sisällys kävi vuonna 1995 lopullisesti toteen.
Olin myös perustamassa jo 1992 paneurooppalaista yhdistystä Suomeen ja tämän kaiken silloisen eu-parlamentin ulkoasioista vastaavan puheenjohtajan saksalaisen Otto von Habsburgin kanssa ja siitä ovat mm. kirjeet ja rekisteröity yhdistys todisteena. Muita perustajia olivat mm. Preussin hallintoneuvosten jälkeläinen P.-E. Paul. jonka poika Jan-Peter oli ensimmäinen eurooppalainen Suomi puheenjohtaja ja valtiotieteen maisteri Kai-Henrik Tiiainen, jonka isoisä oli Suomen Marsalkka Mannerheimin luottomies, jonka marski istutti ensimmäiseksi sotainvalidiyhdistyksen puheejohtajaksi. Kausi päättyi sankarikaatumiseen everstinä kannaksella 1941 elokuussa 29. päivänä ja hommia jatkoi kenraali Valve ylipäällikön toivomuksesta.
Sitten myöhemmin tulivat Paneurooppa kuvaan muut mm. Paavo Väyrynen ja Luigi de Anna, mutta visoineni olin ensimmäinen maassamme ja kaikki on dokumentuitu omaa henkilöhistoriaa varten.
Siis uskon 100% yhä eurooppalaisuuteen ja annan täyden 100% kunnian muille paneurooppalaisille euro aikana!
Klaus von Grewendorp

Presidentti Halonen kommentoi:
Klaus Juutilaisen opinnäytteet lienevät tasoa Carl Öhman
-- kuten sotilaspassinsa ja germaaninimensä unohtamatta "yritystoiminataansa" ?
Tarja Haloska
- ryssäläinen visvavittu Viatnamissa

KM-tietotoimisto kommentoi:
Mikä parempaa:) ... huhu kertoo että Klaus Silsavarpaan saksankieli on peruja työväenopiston kursseilta:)
Km-tietotoimisto

Pekka Sauri lähestyy Lehtoa:
Lehto,
ilmeisesti et aio lopettaa sähköpostisabotaasiasi. Sille en ilmeisesti voi mitään, mutta PIDÄ EDES HUOLTA, ETTEI VIESTEISSÄSI OLE VIRUKSIA TAI MUITA BUGEJA. Joissakin viesteissäsi on sellainen bugi, että tauluun tulee viesti "ohjelma on suorittanut laittoman toiminnon, ja se lopetetaan". Koko ohjelma pitää aloittaa uudestaan, eikä viestiäsi saa edes poistetuksi muuten kuin erityistoimin.
Olisi nyt ainakin reilua, ettet sotkisi ihmisten koneita teknisesti. Sisällöllinen terrorisointi on aivan riittävää.
- Pekka Sauri
P.S. Jos kiinnostaa, lisään kaikki uudet osoitteesi "Torju tämän lähettäjän viestit" -listalle. Näin tekevät kaikki muutkin, joita vainoat.

Lehto vastaa:
Asia on minulle aivan uusi. En mielestäni ole mitenkään tietoinen saati vastuullinen siitä, jos yleisiltä tietokoneilta lähtee e-mailini mukana jtkn muuta kuin mitä oletan.
Ymmärtääkseni lehtijuttujen perusteella vastaanottajan pitää suojautua virustorjuntaohjelmalla. Mistä lähettäjä tietää mistä Explorer-ohjelman aukosta viesiin kullakin kertaa pujahtaa, saati mitä mukaan?
Kiistän osallistuneeni milläänmuotoa sabotaasiin, vaan toimin ainoastaan vihkiytyneenä tämän kansakunnan pelastamiseen miehittäjämme-Ryssän aikaansaamalta aivopesulta ja alueelliselta miehitykseltämme kansakuntamme ( sinun, minun etc) vaurastuttamiseksi.
Minä en vainoa sinua, enkä ketään muutakaan sen enempää kuin Jeesus Kristus Nasaretilainenkaan, oletettavasti?
Kaikkea hyvää Pekka Saurille kansakunnallisen tietoisuuden parantamiseksi myös Vihreässä liitossa.
Välittänette verkostonne tuttaville oheiset tervehdykseni?
Kunnioittaen ja arvostaen yhteisiä suursuomalaisia & vihreitä arvojamme miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi.
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja
8.1.2002 Tampereella

Rauhanpuolustajat kommentoivat:
Me todelliset rauhanpuolustajat vaadimme että Pekka Saurikin osallistuu informaatiosotaan miehittäjä-Ryssäämme kohtaan: )

Myös presidentti Halonen kommentoi:
Pekka Sauri seisoi kyrpä ojossa vastaanottamassa Paviaani-Putinia presidentinlinnan edustalla Helsingin kaupungin edustajana, kun isänmaan uskolliset mielenosoittivat Kolera-altaalla.
Pekka hävetköön ja minä myös.
Haloska

"Klasukin" kommentoi:
KLAUS PETRI JUUTILAISEN RAPORTTI RYSSÄLÄISYYDESTÄÄN YMV:STA 3.9.2001 PAVIAANIKOIRA PUTINAN JA PUOLISONSA KUTINAN VIERAILUN AIKAAN
Toivoimme Pekka Saurin ampuvan vihreästä mällipyssystään anaalinvihreät mällinsä suoraan paviaanikoira Putinin silmään, toisin kävi: )
Presidentinkanslia joutui siivoamaan anaalivihreät mällit presidentillisestä vieraskirjasta paviaanikoira Putinin allekirjoituksen päältä.
Meidän korkeutemme kaikessa ryssäläisyydessään ei päässyt lypsyjakkaraa korkeammalle. Kaikessa koiramaisuudessamme konttasimme kuin kiinatar Chong ( tunnettu gangbanghuora ) pitkin vieraspöytien alusia ja yritimme parhaamme mukaan imuttaa kaikkia ryssää molottavia tahoja, sen minkä kerkisimme ja yletyimme polviasennostamme.
Erityisen pahalta haisivat ja maistuivat heidän alhaisuutensa paviaanikoira Putin ja virallinen mällinheittopaikkansa rouva Putina-Kutina.
Jouduin käymään sukupuoliklinkikalla ko. keikan jälkeen poistatuttamassa satiaiset naamahaivenistani ko. ryssäimuttelujen jälkeen.
Tässä tällä erää raportti 3.9.2001 Presidentinlinnan imutteluistani, odottelen tässä että myös paha ryssäläinen huuliherpes paranee, että voin jatkaa imuttelujani Boris Verikovin silsakyrvän kanssa.
Klaus Petri Juutilainen
ympärileikkaamoton seemijutku
Tampere

Presidentinkanslian sihteeriköt kommentoivat:
Me ihmettelimmekin mitä helvetin ryssäläinen lutkutus kuului koko tarjoilun ajan pöytien alta ..... nyt sekin selvisi, sen lisäksi, että adjutanttiemme terskat olivat aivan haavaumilla ko. tilaisuuden jälkeen
Presidentinkanslian sihteeriköt
Mariankatu
Helsinki

Lehto lähestyy Eduskunnan oikeusasiamiestä ja Yhdistysrekisteriä:
Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
silvottu tynkä-Suomi
Arvoisat vastaanottajat:
VIRALLINEN TIEDUSTELU YHDISTYSREKISTERILLE JA EDUSKUNNAN OIKEUSASIAMIEHELLE ARVIOITAVAKSI SILTÄ OSIN, ETTÄ SYYLLISTYYKÖ YHDISTYSREKISTERI PERUSTUSLAIN VASTAISEEN OHEISEN YHDISTYKSEN REKISTERÖINNIN TAHALLISEEN JARRUTTELUUN? ... ja kuinka kauan se on sallittua?
Tiedustelemme 24.7.2001 uudistamamme kiiruhtamispyyntöämme perusteella:
"Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuuskomissio r.y:n" rekisteröinnin viivästymisen syitä ( perustettu 6.12.1999 )
Viimeksi olemme saaneet yhdistysrekisterilä välipäätöksen 7.02.2001 Dno 2000/000016Y
Jossa yhteystietona Ismo Luoma puh 09-69395277
Viime heinäkuisen palautteemme ja oikaisujen jälkeen emme ole saaneet mitään tietoa yhdistyksemme rekisteröinnin hidastelun syistä.
Nimi pitäisi nyt olla kunnossa, kun sana rahasto on poistettu. Mikä sitten vielä mättää? .. ei ainakaan voine olla suotavaa tai sallittua kierrättää päätöstä jälleen kerran UM:n kautta, sillä heillä ei voine asian suhteen olla osaa, eikä arpaa.
Kaikki oikaisudokumentit olen palauttanut määräaikoja ennen ja asianmukaiseen toimipisteeseen Tampereella.
Kirsi Lassila vastaanotti ko. dokumentit allekirjoituksellaan 24.7.2001 ja Timo Suojanen vastaavassa toimipisteessä katsoi myös ko. dokumentteja.
PRH teki jo jäynää 20.9.2000 laittamalla tämän yhdistyksen lausuntopyynnölle Ulkoasiainministeriöön, joka lähinnä lausuu seuraavaa:
................................................
ULKOASIAINMINISTERIÖ    LAUSUNTO HELD010-122
Oikeudellinen osasto
OIK-11 Jaakko Halttunen 25.9.2000
PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS
YHDISTYSREKISTERI
"Asia Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän kansanmurhien ja sotarikosten korvausrahasto r.y:n säännöt; lausunto"
"Ulkoasiainministeriö toteaa lausuntonaan, että se ei voi ottaa kantaa asiakohdassa mainittujen sääntöjen varsinaiseen asiasisältöön, koska yhdistyksen toimintaa (2§) kuvattu mm. kysymyslauseilla. Lisäksi ministeriö toteaa, että yhdistyksen säännöissä käytetään ilmeisen halventavassa mielessä hyvän tavan vastaiseksi miellettäviä nimityisä ( kirjoitusvirhe alkuperäinen ) eri muodoissa ja eri yhteyksissä ("ryssä").
Allekirjoitus:
Linjanjohtaja Esko Kiuru
..............................................
Vaadimme yhdistysrekisterin vastuussa olevia rekisteröimään yhdistyksemme välittömästi.
Katsomme että yhdistysrekisterin viranomaiset ovat toimineet vastoin hyvää hallintomenettelylakia ja ovat mahdollisesti viivyttelylään syyllistyneet virkavirheisiin ja ovat näin ollen myös vahingonkorvausvelvollisia.
Perustajien psta:
Seppo Lehto
Isänmaan Asialla r.y.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Tanja Siirtola

Suur-Suomi Ry yhtyy vaatimuksiin:
Varmistus ja kiiruhtamispyyntö yhdistysrekisterille ja tutkintapyyntö eduskunnan oikeusasiamiehelle
Varmemmaksi vakuudeksi Suur-Suomi r.y. vaati laajaa viranomaisyhteistyötä, jotta yhdistysrekisterin miehittäjäämme suojelevat virkamiehet joutuvat vastuuseen viivyttelystään, muuten yhdymme aiempaan kirjoitettuun, kiitos
Suur-Suomi r.y.

Presidentti Halonen kommentoi:
Asiaa viivyttelevät tahot on erotettava välittömästi virkavirheen perusteella.
Haloska

Myös Herra Jumala kommentoi:
Mietimme jumalaisen hetken ja mietimme, mitä teemme näille ryssäläisille virkamiehillemme yhdistysrekisterissä ja UM:ssä: )
Herra Jumala
"tuo kaiken armon suoja"

Lehto lähestyy Australian Ku Klux Klania:
Dear Ausralian KLUX KLUX KLAN we wonder is it possible to ask some support against our occupier Russian criminal state?
your e-mail: pdoran@theage.fairfax.com.au
As you know russian nation is not really nation, rather alike Roman imperium, mixed by violently from diffrent groups, which don`t necessarely like each others.
The plain Truth is that the Kremlin regime still occupies our national territories nearly 15% of our territories are still occupied by subhuman baboondog Putin`s regime since Stalin`s violence in last wars.
We appeal to you as a Australian white and pure organisation, who might help us in this occupation problem.
Tsetsenian nation`s Holocaust is in Russian Sinlist like the other crimes against diffrent kind of human rights.
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Alliance of Occupied territories registered organisation
Leader of group: Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
Silvottu tynkä-Suomi
Suomi-Finnland
e-mail: miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com
LONG LIVE BRAVE TSETSENIAN NATION IN WHITE BROTHERHOOD!

Aryan Heritage kommentoi:
Seppo Lehto is terrorist and close friend of Ozaman bin Laden. He is a one of leaders of terrorist group called “Suomen Sisu”.
They have very anti-germanic and anti-aryan attitudes and the want to abolish position of germans as an etnic group from Finland´s constitution.
Seppo Lehto is friend of muslims and he hates christians. He belives that monkeys are our ancestors as Lenin and Stalin do before him.
Seppo Lehto is also wellknown pedophile. He lives with whore called Tanja Siirtola. Tanja Siirtola have give birth to four children. Seppo Lehto have sexual realations with each of them. They were very young and victims of Seppo Lehto´s animal lust. He use to have analsex with his son Ilmari.
Lehto use to eat his whore`s shit too. He wrote to Maarit Tastula from TV2 of Finland and told that he want come her`s show and tell his sick habits.
PLEASE, IGNORE SEPPO LEHTO. His place is closed department.
ARYAN HERITAGE

Presidentinkanslia kommentoi:
Klaus Jutkusika Juutilainen is a terrorist and close homofriend of Ozaman bin Laden and Boris Verikov. He is a one of leaders of terrorist group called "Särkänniemen hyljevainaat".
They have very anti-germanic and anti-finnish attitudes and the want to abolish position of germans as an etnic group from Finland´s constitution. Klaus Petri Jutikka Lutikka is friend of orthodoxs and he hates lesbian christians. He belives that monkeys are our ancestors as Lenin and Stalin do before him.
Klaus Petri Juutilainen is also wellknown pedophile and loves piss and shitroles. He lives with gummi-Barbara.
Jutikka Lutikka Juutilainen have sexual realations with each of diffrent animals. They were very young and victims of Klaus Petri Juutilainen´s animal lust. He use to have analsex with his neighbours`dogs.
Juutilainen use to eat his whore`s shit too. He wrote to Maarit Tastula from TV2 of Finland and told that he want come her`s show and tell his sick habits.
PLEASE, IGNORE Klaus Petri Juutilainen. His place is closed department.
Office of President Tarja Halonen

Myös presidentti Halonen kommentoi:
Pedofiili, negrofiili ja eläimiinsekaantuja onanisti Klaus Juutilaisen kirjoitukset ovat 100% paskaa aivan kuten kielitaitonsa.
Vaadimme yleisen säädyllisyyden nimissä Klaus Petri Juutilaisen lopettamista tampereen kaupungin eläinlääkerin toimesta.
Tarja Haloska
- jutkusikaan vittuuntunut lesbovittu

Tampereen Saippuatehdas ehdottaa:
We could take that jewshit Klaus Petri Juutalainen at the same time as Gideon Bolotowsky into our crematorio or first we try to make from that jewshit a litlle soap to russians: )
Soapfactory in Tampere

Tsetsenian Sudet kommentoivat:
Me Tsetseniassa olevat tiedämme että kotirintamme notkuu, kun saamme vapaustusarmeijamme e-mailiimme Klaus Jutkun ja Gideon Bolotowskyn saastapostia päivittäin: (
Eräät teistä ovat vastanneet oheiseen tyyliin:) mutta valitettavasti emme kerkiä osallistumaan talkoisiinne.
Tsetsenian Sudet:)

Presidentti Halonen kannattaa:
Onnea ja mestystä Tsetsenian susille ryssäläisten liiskaamisessa
Haloska

Hannu Eerikäinen varoittaa 30-lukulaisesta meiningistä:
Tiedoksi kaikille, jotka tahan 30-lukulaiseen meininkiin ovat sekaantunut, antaneet itsensa sekoittaa tai tulleet vastoin parempaa tietoaan tai tahtoaan sekoitetuksi, en voi sanoa muuta kuin surullista, surullista, surullista. Olen asunut kuusi vuotta Saksassa ja joutunut sivusta seuraamaan uusnatsismin nousua; samalla olen joka paiva joutunut omassa elamassani kokemaan sen, miten hirvittavan raskaan taakan natsiaika on saksalaisten kannettavaksi salyttanyt - Saksa ei ole vielakaan vapaa maa, ei vielakaan vaikka juuri on - vihdoinkin - edes jollakin tavoin paasty sopimukseen natsien pakkotyovankien korvauksista. On murheellista huomata, etta Suomesta nayttaa viela loytyvan henkiloita, jotka syysta tai toisesta ihannoivat natsiaikaa ja natsien tekoja - ja lietsovat vanhaan 30-luvun tyylin barbaarista juutalaisvihamielisyytta ja raikeaa Venajan vastaisuutta. Ikaan kuin kaikkia naita vuosikymmenia - kaikkia naita hirvittavan tuhon, kuoleman ja karsimyksen vuosikymmenia - ei olisi ollutkaan.
Saksassa valistunut kansalaismielipide on erittain hyvin selvilla kaikenlaisen natsimielisyyden ja uusfasismin vaarallisuudesta ja taalla laajat kansalaispiirit yrittavat todella tehda parhaansa, etta 30-luku ei toistuisi. Tarvittaisiinko Suomessakin jotakin vastaavaa - vai haviavatko entiset SS-miehet, uusnatsit ynna muut fasististen aatteiden kannattajat itsestaan sinne historiaan hamariin rameisiin, joista he ovat jalleen paivanvaloon nousseet? Pitaisiko kaikki tama vain unohtaa?
Hannu Eerikainen

Presidentti Halonen vastaa:
Onko Hannu Eerikäisellä edelleen tiedonantajakäärö perseessä?
Hannu Eerikäinen lienee SKP:n nykyinen anaalivastaava ja yhdyshenkilö saksalaisiin nahkahousuhomoihin päin
Tarja Haloska
- kansallinen sakkeri vittu

Presidentinkanslian sihteeriköt kommentoivat:
Vetoomus Hannu Eerikäiselle - Luovu ryssäläisyydestäsi
Olemme kuulleet että Hannu Eerikäinen olisi sairastunut ryssäläiseen sikaflunssaan ja anustulehdukseen komuviestien väärällä päällä lukemisesta. Ota jo viimeinkin ko. Tiedonantajapötkö pois aunuksestasi ja mene silmälääkäriin ja lue Kommunismin raakat tilastot selkosuomella.
Presidentinkanslian ryssäläiset emäksiset visvavitut
Mariankatu
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi

Lehto tupakoinninvastaisesta taistelusta:
Ottakaa mallia tupakoinninvastaisesta taistelustani
v. 1984 onnistuin raivaamaan yliopiston aulan ja ruokalaan menevän väylän savuttomaksi.
v. 1987 mennessä onnistuin toimillani raivaamaan yliopiston alakuppilan savuttomaksi kohtuullisen railakkain metodein.
ymv:a tempauksia eri paikoissa.
Nyt on luvattu että ensi perjantaina konservatorion henkilökunta ottaa ratkaistavaksi Konservatorion pääovella tupakoinnin.
Ko. paikassa on tupruteltu päivittäin, vastoin tupakkalakia välittämättä siitä, että ko. tilaan kulkee koko ajan myös jopa alle kouluikäisiä.
Vastaavia toimia kaivattaisiin mm. yliopiston, virastojen ymv:ien eri oviaukkojen savuttomaksi saamiseksi.
Joten pallo on teillä, tehkää aloitteita savuttoman ympäristön puolesta:)
Muistakaa, että myös laki takaa aloitteille tietyn uhkasakon, jollei niitä noudateta.
Seppo Lehto - savuton suursuomalainen
vapaussoturi@yahoo.com

Presidentti Halonen kommentoi:
Tupakointi on tyypillistä ryssäläisille ja muulle roskaväelle....
Katskokaa markkolaisia pizzanpaistajia ja ryssäläisiä huoria. Jokaisella sätkä huulessa
Haloska
- visvavittu Mariankadulta

Myös Herra Jumala kommentoi:
KUULKAA HERRAN SANAA, KAIKKI HERRAAN TOSIUSKOVAT OVAT LUOPUNEET JUMALATTOMISTA PAHEISTAAN, TOISIN KUIN KAIKKI JUMALATTOMAT RYSSÄLÄISET JA SAASTALUTEET
Tampereen kaupungin alueella ei noudateta Herran sanaa, eikä tupakkalakia mm. Oikeustalon edessä on tupakkiastiat kaatuneiden muistolaatan luona, koulujen alueilla katsotaan läpi sormien alaikäisten narkomaniaa eli huumesätkien käryttelyä.
Olemme tietoisia tästä jatkuvasta jumalattomuudesta ja nuorison viettelyksestä syntiiin.
Tampereen kaupunginvaltuustossa istuu monta jumalatonta "sätkyttelijää" mm. seppo.salminen@tt.tampere.fi ( sdp ), joille pitäisi antaa jumalaista anuspuikkoa tai ruoskaa niin että pakaroilta veri lentää.
Herra Jumala
PS:) Peljätkää Herraa, sillä kosto on Herran

Klasu lähestyy Espoon käräjäoikeutta:
Arvoisa Espoon Käräjäoikeus,
Tein Tampereen Poliisiasemalla 12.9.2001 rikosilmoituksen Teemu Lahtisesta kansankiihoittamisesta eri Suomen germaaniheimoja kohtaan, koska hän toiminnassaan noudattaa nimien ns. pakkoukrilaistamista Suomalaisuuden Liiton ohjeiden (paremmin tappouhkauksen kanssa; jokainen joka ei suostu suomalais-ukrilaistamaan sukunimeään varataan piispa Henrikin kohtalo liiton hallituksen mukaan). Missä vaiheessa asian käsittely on? Onko se jo syyttäjän valmisteltavana tai tarvitsetteko lisämateriaalia jo toimitetun lisäksi?
Mielestäni asian vireillepano olisi mitä aiheellisinta syyttäjän taholta, koska ko liiton nuorisojärjestön johtaja toimii koko ajan tähän tapaan loukaten Suomen eri germaaniheimon syviä ja juridisia tuntoja toimillaan. Kysymyksessähän on avoin Suomen perustuslain harkittu ja jatkuva rikkominen. Näin ollen kysymyksessä ei ole suomalainen järjestö, vaan järjestö, joka indentifoi itsensä suomalais-ukrilaisiin alkuperäiskansoihin, joilla taas ei ole mitään suojaa perustuslaissamme.
Ohessa toimitan jälleen uuden dokumentin Teemu Lahtisen sukunimeni pakkoukrilaistamisesta ja toivon, että käräjäoikeus puuttuu asiaan näiden Suomalaisuuden Liiton hallituksen tappouhkausten jälkeen (dokumentti toimitettu rikosilmoituksen yhteydessä Espoon poliisille), joita näköjään noudatetaan täsmällisesti ko järjestön toimesta kirjallisesti muuttaen sukunimet perustuslain vastaisesti, koska poliisikuulustelu Espoon asemalla ei ole riittänyt ko tapaukselle, vaan palstalla loukataan yhä sukuani jatkuvasti julkaisemalla jatkuvasti herjoja ja Teemu Lahtinenkin on käyttänyt mm. sanaa kermatölkki jne. ilman mitään järjellistä selitystä, koska en ole ollut ja en ole yhteiskunnallisessa toiminnassa mukana.
Kunnioittavasti
Klaus von GREWENDORP

Presidentti Halonen kommentoi:
Käräjäoikeus pyykineen "dokumentillasi" persettään
haloska

Presidentinkanslian sihteeriköt lisäävät:
Me presidentinkanslian kiimavitut lähetämme Jutkusaippuaa ( gideon.bolotowsky@pp.inet.fi), jotta voitte pestä kätenne Jutkusian kirjoitusten jäljiltä:)
Presidentinkanslian kiimavitut kaikessa ryssäläisyydessään Tarja Halosen tamppooneita imeskellen
Mariankatu Verinen vittu levällään
Helsinki

Myös Herra Jumala kommentoi:
KLAUS PETRI JUUTILAINEN UGRI JUMALAISESTA ARMOSTAMME KIIHOTTUKOON RAMPAAN TUMPPUUNSA KAIKESSA RAUHASSA: ) ... ps: ) HERRAN RAUHAA
Meidän jumalallisessa armossamme katsoimme tehdä Klaus Petri Jutkusta lisääntymiskyvyttömän tuhkamunan, jolla on oikeus vain ja ainoastaan harjoittaa tuskaista ja ponnetonta tuhoontuomittua sukuviettiään keinotekoisiin kohteisiin kuten kumiesineissiin ja kesyihin lemmikkeihin.
HERRA JUMALA - JUMALATTOMIEN RYSSÄLÄISTEN KAUHU

KM-tietotoimisto kommentoi:
Pakkasella on syytä pitää tumput kädessä ( rammassakin) vaikka kuinka teksi mielesi runkkimaan Klaus Jutku
KM-tietotoimisto

Klasu lähestyy Helsingin poliisia terrorismin tiimoilta:
Summa Summarum: al-Qaida on kouluttanut yli 70.000. terroristia ja se keskittyy yhä enemmän tietoliikennehäirintään tänään
Alhaalla kommenttini saksalaisille CDU-ystäville Lordi Robertsonin eilisistä puheista; mieshän on ihankuin Seppo Lehto haastaa jatkuvasti sotaa ulkopuolisille; hän on puhunut koko ajan D-päivästä ja eilinen oli täydellinen pohjanoteeraus, jolloin hän ylisti entistä ja nykyistä puna-armeijaa Stalingradin sankariteoista samalla puhuen halventavalla aksentilla Saksan sotilaista.
Muista, kun Presidentti de Gaulla oli samalla paikalla hän sanoi Hrutseville: " Suuri kansa", ja mihin Hrutsev: "Mekö?" .. de Gaulle: "Ei kun nuo saksalaiset, jotka tulivat tänne saakka." Että sillai ..
Klasu
Sehr geehrte Damen und Herren,
Sehr ernst genommen, meine Kameraden; ist NATO general-sekretär Robertson der neue FSB-Agent heute?
Ist er? Ich frage Euch!
Die europäische Idee bedeutet genau Toleranz zwischen europäische Völker heute. Was er spricht in Volgograd heute? Ist er im Krieg gegen den Terrorismus oder dann Deutschland und damit auch Europa?
Überhaupt kämpften Soldaten gegen die Soldaten im Krieg und dann im Terrorismus genau die Polizei gegen den Terrorismus nach der Taleban Kabul- Regierung Kapitulation. Es ist die Polizei, nicht die Soldaten.
Ich verstehe sehr gut, daß gerade heute G. von Moltke zum Nato-Hauptsekretär bekommen müssen. Zum Beispiel versteht er genau ritterlich, daß "wir greifen nur an, die siegreich sind, - wir warten unter Umständen, bis sie siegreich sind. Ihr dürft nur Feinde haben, die zu hassen sind, aber nicht Feinde zum Verachten. Ihr müsst stolz auf euern Feind sein: dann sind die Erfolge eures Feindes auch eure Erfolge." Tatsächlich ist Lord Robertson auch FSB-Agent und damit nicht Ehre ist von ihrer Wörter nach der Kabuls Taleban Regierung Kapitulation empfangen worden. Gar nichts!
* Zum Beispiel schrieb Dr. Otto von Habsburg im neue Paneuropa-Österreich Blatt (Nr. 8/2001), Oesterreich Konservativ aus Russland: Die Zeichen stehen auf Re- Sowjetisierung. ... so hat in der letzten Woche Mai dieses Jahres die von dem Nachrichtendienst FSB, dem früherer KGB der stalinistischen Zeit, kontrollierte russische akademie eine Richtlinie für russische Wissenschaftler, Techniker und Wirtschaftleute herausgegeben, die mehr als lesenwert ist ... *
Tatsächlich, neue Rückkehr der Bolschewismus etc.?
Mit freundlichen Grüssen
IHR Klaus Grewendorp

Presidentti Halonen kommentoi:
Kepulaisen Seppo Tiitisen poikaystävät SUPO:stakin kirjoittavat parempia raportteja kuin sinä Klaus Jutkusika Juutilainen
Poliisilla ei liene käyttöä raporteillesi koska e-mailiin ei voi edes pyykiä paskasta persettä-
Halsoka
- jutkusikoihin vittuuntunut entinen ryssännvittu

Klasu lähestyy uudelleen poliisia:
Jollei poliisi pysty näiden Suomen Sisun täysin paskojen ja surkimusten (useat bolsujen jälkeläisiä ja asepalvelusta karttelevia) kanssa mihinkään tai mitään rikossovittelua heidän tekemistään ei tapahdu meillä ei ole kuin yksi varma tie enää valmiina.
Kysymys ei ole enää politiikasta tai muusta sellaisesta, koska aloitettu liiketoiminta on heidän täysin naurettavissa pubertetti teksteissään. Kaikki tullaan kostamaan.
Suomen laki määrittää rankaisun tällaisesta ja jos mitään ei tapahdu me huolehdimme itse näistä surkimuksista.
En voi muuta kuin ihmetellä poliisin ja lainvartijoiden toimintaa, koska Seppo Lehto kulkee yhä vapaalla!!! Monien monien vuosien jälkeen!!!

Presidentti Halonen kommentoi:
Äläpäs kiusaa poliisia sekoilluillasi, Jutkusika. Poliisilla on parempaakin tekimistä kuin lukea oksennuskisiasi.
Voisivta esim. tutkija Miehittäjä-Ryssän sotarikoskia
Haloska

Myös Tampereen Saippuatehdas kommentoi:
Klaus Petri Jutkusian ja Gideon Bolotowskyn kaltaisten kanssa ei voi asioida muuta kuin ryssähuoran kaltaiset limaiset ja oksettavat eriteaukot: )
Saippuaksikin ko. kaltaiset emäryssäläiset soveltuvat erittäin kyseenalaisesti. Parasta olisi tehdä lannoitetta laakista.
Tampereen Saippuatehdas

Eduskunnan naisjaosto kritisoi Pekka Paavolaa:
PEKKA PAAVOLA ON TUNNETTU RYSSÄLÄINEN KÄHMIJÄ, JOLLE NEUVOSTO-VENÄJÄN KAATUMINEN OLI AIHEUTTAA SYDÄNTAHDISTIMEN HANKINNAN
Nykyään hän hoitaa sydänvikaansa nuoletuttamalla itseään hikisillä ja silvottu vittuisilla somaliämmillä ikään katsomatta.
On siinä pisi-/pili-listalaisillaan kestämistä.
Eduskunnan naisjaosto kaikessa ryssäläisyydessään

Lehdon väestöpoliittinen aloite:
Kunnon lisääntymispalkkio suomalaisperäisen väestön lisäämiseksi omin keinoin
Mikäli Tampereen kassa ei anna myöden niin leikattakoon erilaisista kehitysmaa- ymv:sta lähialuetuista ( = miehittäjän vastikkeettomista rahoituksista ).
Esim. 4000 - 5000 jokaisesta suomalaisperäisen alkuperäkansan onnistuneesta raskaudesta heti synnytyksen jälkeen, sekä senjälkeen kuukausittain vastaava summa kunnes lapsi on kouluikäinen.
Eiköhän kansakuntamme ominaispaino ala näillä lääkkeillä paranemaan?
PS: ) Eikä kansamme tummuisi niin hirviää vauhtia, vaan valkaistuisi takaisin alkuperäkansan alkuperimän mukaiseen ilmiasuunsa.
Seppo Lehto - väestötieteilijä

Presidentti Halonen kommentoi:
Varoja toimintaan voitaisiin hankkia myös lisääntymättömiä vetelyksiä verottomalla.
Mikäli mitään lääketieteelistä estettä lisääntymiselle ei löydy lisääntymisvero maksuun.
Tarja Haloska
-kerran lisääntynyt lesbovittu

Presidentti Halonen kritisoi Vilppulan kuntaa:
Vilppulassa lienee ryssäläisiä siinä missä muuallakin.
Lieneekö Vilppulassa enää tarjolla kuuluisia Vilppulan vittuja (suomalaisia ei ryssäläisä)
Vitun jakelu kun on huolestuttavasti luisimassa ryssäläisen mafian käsiin tässä maassa
Haloska

Klasu lähestyy Pekka Siitointa terrorismin tiimoilta:
Toivottavasti SUPO:n päällikön kanta niiden henkilöiden "likvidoimisesta", joilla on yhteyksiä muslimeihin pitää paikkansa; nimittäin mm. Seppo Lehto porukoineen on pitänyt yhteyksiä näihin Tsetseeni-sisseihin, joita bin Laden on rahoittanut.
Toivottavasti lähdemme "likvidoimaan" nämä tahot sodassa, joka alkaa terrorismia vastaan.
Valitettavasti en usko kuitenkaan tätä, koska koko valtiojohtomme uskoo, että terroristit saadaan vastuuseen oikeuden kautta ilman taistelua; ei ole tästä maailmasta käsitys, että terroristit antautusivat ilman taistelua meille.
Presidentti Roosevelt vaati arabien itsenäisyyttä ehtona Saksan murskaamisen tukemiselle. 700 saksalaista kaatui World Trade Center:ssä ja kolme korkeata teknistä yritysjohtajaa koneessa, joka törmäsi myöhemmin toiseen torniin ... kansallismielisten propaganda on naurettavaa. Olen selvittänyt jo, että USA:n kansalismieliset järjestävät oppositiota sotaa vastaan. Ehkä he ovat sitten käytännössä Presidentti Rooseveltin takana?
Kunnioittavasti: KvG / Sodassa ...
P.S. Toivottavasti SUPO:n päällikön sana todella merkitsee terroristien likvidointia myös täällä Suomessa sotatilan aikana.

Presidentti Halonen kommentoi:
Seppo "homo" Nevala ei liiskaa ketään.
Korkeintaan homo-Nevala liiskaa oman ryssäläisen elimensä tunkiessaan sitä sinun pesemättömään peräsuoleesi, Klaus Petri Juutilainen alias Jutksika
Haloska

Pekka Sauri lähestyy jälleen Lehtoa:
Lehto,
tiedoksesi: kahdesta uudestakin osoitteestasi tulleet viestit pysäyttävät sähköpostiohjelmani ja sotkevat työpäiväni. Tämä on viimeinen kerta, kun vetoan hyvällä: pyyhi nimeni lähestyslistoiltasi NYT. En halua vastaanottaa postiasi, ja käsittääkseni lain mukaan sinun on lopetettava sen lähettäminen osoitteeseeni vastoin tahtoani.
- Pekka Sauri

Lehto vastaa:
Pekka Saurikin käy kuumana ...
Miten saisin Pekan uskomaan, että se on ryssäläisyys, eikä allekirjoittanut mikä on tukkinut koneensa?

Presidentti Halonen kommentoi:
Pekka Sauri elää mielummin ryssäläisessä valheessa kun suursuomalaisessa totuudessa
Haloska

Myös Lehto kommentoi:
Onko Pekka Sauri ajatellut ottaaa kantaa miehittäjä-Ryssän irstauksiin ja miehityksiin?
Suloisia säveliä Laatokalta odotellessa
Tuulivoiman puolesta!

KM-tietotoimisto kommentoi:
Pekka Sauri ei tällä kertaa apinamiehen helsingin vierailun tavoin päässyt maistelemaan Paviaani-Putin irstasta elintä Lesbo-Halosen nuolentamatkalla.
Korkean tason imuttelut hoiteli Halsoen vanha löysämunainen rakastaja Erkki Tuomioja

Klasu jatkaa Siitoimelle:
Tervehdys!
Unohdin mainita, että Seppo Lehdon hyvin suuri sakko on muutettu korkeimmassa oikeudessa ehdottomaksi vankilatuomioksi; näin Lehto kertoi Hesarin toimittajalle itse. Sakkoja on ollut yli 60.000. markkaa, joten vankeusaika lienee n. 6 kk- 12 kk välillä. Toivottavasti tuomio laitetaan täytäntöön piahkoin. Olen samaa mieltä tyypin vaientamisesta, koska hän aiheuttaa tavattomasti vahinkoa mm. Suomelle ja tällöin yhteisön pitäisi puuttua asiaan.
Klasu

Presidentti Halonen kommentoi:
Arvoisat Jutkusika ja Siitin. Ryssäläisen käräjäoikeuden tuomiot ovat yhtä tyhjän kanssa ja tulevat kumoutumaan korkeimmissa oikeusasteissa. SL:n tuomiot loukaavaat ihmisoikeuksia ja sananvapautta täysin ryssäläisessä hengessä
Haloska
- oikeuden puolesta vääryyttä vastaan

Presidentti Halonen jatkaa:
Te, Klaus "rampakäsi" Juutilainen ja Pekka "aina känissä" Siitoin, ette saisi SL:ää jyvälle vaikka seisoisitte viiden metrin päässä.
Älkää siis uhotko vaan keskittykää siihen mitä parhaiten taidatte eli barbaran pumppaukseen ja kiljun juontiin.
Haloska
- jutkusikoihin ja juopposikoihin vittuuntuunut lesbovittu

Klasu lähestyy Siitointa Teemu Lahtisen tiimoilta:
Terve,
minulle ollaan kerrottu, että Lahtinen olisi tuomittu kadunvaltaamisesta ja tukkimisesta Helsingissä aikaisemmin? Emme ole tarkistaneet tätä, mutta olen nähnyt tästä kirjoitettavan.
Eräs hyvä tuttavani sanoi, että minun ei pitäisi tuhlata energiaa tuohon porukkaan ollenkaan; näin onkin ja tuo ajatus on ollut ohjenuorani.
Seppo Lehto olisi hyvä saada pian vankilaan; mikähän on viive korkeimman oikeuden tekemän päätöksen ja itse rangaistuksen toimeenpanon välillä? Sellaisten Lehdon sakkojen muuttaminen vankeudeksi on Lehdon tapauksessa 6kk - 12 kk. ehdotonta vankeutta. Itse asiassa korkein oikeus päätyi asiassa ehdottomaan vankeustuomioon koventamalla hovioikeuden päätöstä, ymmärtääkseni.
Vankila-aikana olisi hyvä alkaa selvittää hänen laittamista rangaistuksen kärsittyä n. 3-4 kuukautta kestävään Niuvaniemen mielentilatutkimukseen, jonka tulokset määrittäisivät hänen tulevan sijoituksen. Hän on ollut aikaisemminkin tuomioistuimen määräämässä mielentilatutkimuksessa; eli jokin rassaa ja hyvin pahasti.
Tuon miehen paikka ei ole muuten normaalin yhteiskunnan keskuudessa; asian pitkittyminen hankaloittaa vain asiaa.
Lehto olisi jo syytä pidättää niinkuin jo v. 1997, koska se lienee maamme etu. Lehto ei näytä edes ymmärtävän oikeasti mikä ero on valtionpäämiehellä ja rivisotilaalla; hän kuvittelee sillai, että jokainen ihminen elää hänen rivimiehen käsitysten, visioiden ja mielipiteiden tasolla. Säälittävintä on lukea ja kuulla hänen suhtautumisestaan vastakkaiseen sukupuoleen ja hän luulee, että kaikki suhtauttavat ajatuksensa sillätavoin. Että se siitä ---
-Klasu

Presidentti Halonen kommentoi:
Sinut on jo kerran tuomittu Teemu Lahtisen uhkailusta, Klaus Jutkusika. Pitääkö sinuun seuraavalla keralla soveltaa perinteisempiä tuomioita kuten muilutusta itärajalle ta saunan taakse vientiä....
Haloska

Nimim. Lehtimies lähestyy Lehtoa:
Seppo Lehto
Hakeudu hoitoon! Aion tehdä tehdä rikosilmoituksen tietoliikenteen häiritsemistä ensi kerralla, ellei spammauksenne lopu tähän! Olen suositellut muitakin ammattitovereitani tekemään samoin.
Syy, miksen mainitse tässä omaa nimeäni avoimesti on pelko suuremmasta email-terrorismista. Jos haluat julkisuutta, niin siihen on muitakin tapoja. "Dagsböter för Hitlerhälsning" oli viimeinen pisara, pyydän kyllä sinulta vastaavaisuudessa tietoja, jos tarvitsen niitä artikkeleissani - mihin päätoimittaja ei varmasti suostu.
Muista siis, että häiriköintisi on karvan varassa. Yli kymmenvuotisella urallani tulee muutamista poliiseista hyviä tuttuja. Toivonkin siis kainosti, että "Hakaristipostia Ruotsista" jää viimeiseksi viestiksi minulle ja muille email-listallasi oleville!
Jätä asiaansekaantumattomat rauhaan ja mene vaikka netistä löytyville Klasu ja Seppo -sivuille riehumaan. Siellä sinulle riittää näköjään faneja. Klasun kanssa teillä lieneekin syytä tapella, ei meidän. Meistä monet ovat isänmaallisia, kunhan vain tietäisit taustat tarkemmin.
Toivottavasti en joudu tekemään rikosilmoitusta, mutta en myöskään jätä tekemättä, jos tarve vaatii.
Hälsingar,
Lehtimies

Lehto vastaa:
ANONYYMI "LEHTIMIES" UHKAILEE SEPPO LEHTOA
.... vieläpä ruotsinkielisen hakaristikirjoituksen takia: ) .. jo on aikoihin eletty.
Me Suojeluskuntalaiset emme ymmärrä närkästymistänne Seppo Lehtoon: )
Mikä mättää? ... Emme ole nähneet juuri Harri Nykäsen, Kari Huhdan ja Olli Kivisen kaltaisia kirjoituksia muuta kuin Karjala-lehdessä. Missä silvotun tynkä-Suomen tiedotusvälineissä on samoin tuotu esiin miehittäjämme Ryssän sotarikoksia mm. Tsetseniassa ja aluevaatimuksiamme asiallisesti ja pääsääntöisesti turhia nuoleskelematta.
Harri Nykänenkin savustettiin demarimafian takia pois HS:sta, kun Ahde sattuu olemaan Janne Virkkusen saunakaveri ymv:aa.
Kummastusta herättää myös tähän e-mailiimme lähettämänne ärtymys, sillä tästä ei ole kyseistä kirjoitusta lähtenyt. Asia oli meille uusi, joten me kiitämme, toisin kuin Te Arvoisa Ärtynyt "Lehtimies"
Kirjoituksenne edustaa tyypillisimmillään nurkkapatrioottista ähkyä tamperelaiseen Tiedonantaja-tyyliin Leninmuseota suosivasta Aamulehdestä tai jopa itse Tiedonantajasta.
Suojeluskuntalainen
PS:) Lähetämme herjapostinne eri kansallismielisille tahoille, jotta Klaus Juutilaismainen ja KGB-herjanheittonne tukitaan alkulähteilleen.
Tarkoittamallanne Seppo Lehdolla ei ole mitään tekemistä tämän e-mailin kanssa. Me olemme Seppo Lehdon hyvää nimeä vaaliva taho.
Kaltaisiannne näennäisisänmaallisia miehittäjä-Ryssän perseenreikäkorkkeja on maamme täynnä, varsinkin itsenäisyyspäivinä, jolloin erilaiset Homo- ja Setajärjestöjen johtajat ( Tarja Halonen ) jakavat näitä prenikoita ryssäläisille vaikenijoillemme.

Presidentti Halonen kommentoi:
Onko kyseinen lehtimies Leonid laakso vai joku muu vastaava ryssäsika?
Silvotun tynkä-Suomen lehdistö pitäisi puhdistaa "lehtimiehen" kaltaisista ryssyköistä ja pyhittää suursuomalaiseen viestintään ja kansamme objektiiviseen valistamiseen alueisiimme kohdistuvasta miehityksestä
Tarja Haloska
- ryssäläisä vihaava entinen ryssän vittu, joka tietää millainen paska ryssä on kun on sille aikaisemmin pilluaan jakanut

Lehto kiittää:
HAKARISTI - HAGENKREUZ ÄR WÅRÅ HELIGA MARKEN:)
Kiitoksia Tarja Haloselle ( Tack för dig Tarja Halonen ) men wir mussten nun protestera emot kommunistiska lager(KANSE ÖL?)/ orättigheter i Sverige :)

Presidentti Halonen jatkaa:
Ruotalaissiat kumartavat vielä meidän hakaristejämme!
Ruotsalaisten historiatietoisuus on tasoa Kuusisen hallitus.
Ryssäläiset ja svekomaanit ulos maastamme!
Haloska

Lehto kiittää uudelleen:
Kiitos Tarja Haloselle jos te presidentillisellä päiväkäskyllä laitatte ko. luuserin kuriin.
Kyseinen ryssäläinen "lehtimies" melkein pahoitti mieleni ko. asiattomalla törkyllään, saattaen mieleeni liki sielunvamman kaikessa irstaudessaan ja iljettävyydessään:I) ( mm. väitteitä terrorismistani ).
Olemme otettuja, jos otatte ko. epaton selville ja laitatte esikuntanne hoitamaan ko. uhkailijan kuriin.
Kunnioittaen ja kiittäen etukäteen:)
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja

Veli-Matti Hokkanen kritisoi Suomen Sisua:
Suomalaisten natsien vilkkain keskustelupaikka netissä on Suomalaisuuden liiton nuorisojärjestöstä yleispoliittiseksi saksalaistyyppistä fasismia (siis rasismi + natsismi + korporativismi tms.) propagoivaksi voimaksi pyrkivän Suomen Sisun keskustelusivut. (www.suomensisu.fi) . Sivut ovat luonnollisesti Yhdysvalloissa, koska sivistyneessä Euroopassa vihan lietsonta rotu- tai uskonryhmiä vastaan on rikollista. Samoin rotuopitkin (juutalais- ja neekerivastaisuus, apardheid-järjestelmä eli esimerkiksi Suomesta tulisi tummaihoiset ja venäläiset maahanmuuttajat karkottaa välittömästi ja maasta tehdä puhdasrotuisten suomalaisten valtio, johon "neekerikuonalla" ei ole pääsyä) ovat lainaa yhdysvaltalaisilta natsijärjestöiltä. Sivuilla vallitsee ankara sensuuri, jolla aatteellista puhtautta pyritään varjelemaan, "monikultturistien häirikkö- kirjoitukset" poistetaan välittömästi, mutta ylläpidon on sensuroitava jokainen kirjoitus käsin ja päivystettävä alati. Kuka haluaa lopettaa Suomen Sisun roskaväen rasistisen propagandan avoimella nettipalstalla, menköön osallistumaan keskusteluun. Rasismi ja natsismihan eivät kestä avointa keskustelua, sillä sensuuri, propaganda ja väkivalta ovat niiden keinoja. "Häirintä" ajaa Suomen Sisun natsit siirtämään neekerikuona- ja rotukeskustelunsa pienen piirin postituslistalle.

Presidentti Halonen kommentoi:
Veli-Matti Hokkanen on FSB:n syöttösika.
Myynyt maansa muutemasta kuppasesta panosta ryssähuoran kanssa.
Haloska

Presidentinkanslian isänmaalliset ryssäntappajat jatkavat:
Vaadimme kyseisen Veli-Matti Hokkasen eli tunnetun komupierun salvuuta ja pakkohoitoa välittömästi:) = Hyvää talvipäivän jatkoa
Maamme ryssäläisten teurastukset pitäisi aloittaa lähipäivinä, jotta pääsemme viettämään keväällä ryssäläisistä vapaata kevättä ja sen antimia
Presidentinkanslian isänmaalliset ryssäntappajat
Mariankatu
Helsinki

Karjalan Tietotoimisto jatkaa:
Voisiko joku SUPO:ssa vahvistaa ko. epäilyn?
Olisimme kiinnostuneita siitä mikä mättää kun miehitettyjen alueidemme palautus ei vaan ole edennyt.
Karjalan tietotoimisto

Esa Taberman jatkaa Hokkasesta:
VELI Matti Hokkanen on joko patologinen valehtelija,tai sitten arvon herran lyhytmuisti siinä kuin pitkäkestoisempikin on iäksi menetetty!
Sisun palstalla herra rikkoi kaikki kuviteltavissa olevat hyvät tavat (Kuten esiintyi lukuisilla eri nimillä ja nimimerkillä vastaten itse itselleenkin,käytti ala-arvoista kieltä ,suoritti henkilöönkäypää arvostelua jne.),mutta silti hänellä on kanttia puhua sensuurista!
Viimeisen vuoden ajan arvon herra on kuljeskellut keskustelupiiristä toiseen valehtelemassa saamastaan kohtelusta. Itseasiassa siis hyvin säälittävä persoonallisuus kaikessa moraalisessa näivettyneisyydessään!

Presidentinkanslian sihteeriköt Hokkasesta:
Ehdotamme Veli-Matti Hokkasen kaikessa ryssäläisyydessää seivästämistä Tampereen Keskustorilla ryssäsaippualla voideltuun seipääseen; )
Presidentinkanslian valistuneet ihanat tuherot
Mariankatu
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi

Lehto jatkaa hakaristiaiheesta:
Tosiasiahan on ettei hakaristi ole pahan symboli, kuin näille ns. skp-ihmeeseen uskoneille tahoille. Suurimmalle osalle ihmiskuntaa hakaristi on kaiken hyvän onnen tuoja. Sitä symboloimaan se sopii myös Suomessa ja jopa Saksassa.
Eihän veristen ristiretkien ristiäkään ole demonisoitu, vaikka edellytyksen olisivat.
Tuskinpa kaikki "Jammu-sedät" ovat nimiään muuttaneet Siltavuoren takia, eikä kepun Paavo Väyrynenkään muuttanut tunnetun nimikaima pedofiilin takia nimeään.
Törkeää oli myös hiljan AL:ssä ollut kärjäjäoikeuden hakaristin panettelu erään tuomion yhteydessä. Hän veti ko. kirjoituksessa artikkelin kirjoittaja Erkki Pajulan kanssa skp-tyyliin rinnastukset käsivarren hakaristeistä kansallissosialismiin.
Tunnustan itsekin pienestä asti kyhänneeni erilaisia hakaristejä, jotkin niistä näkyvät jopa hyvin. Olen ottanut osaa jopa eräänlaiseen taiteelliseen hakaristikilpaankin, vaan en ole siitä saanut taiteilijanpalkkioita.
Esikoistyttäreni tekee minulle joka isänpäiväksi hakaristikortin, koska tietää että vain se on ainoa aito isänpäiväkortti.
Joten yhteenvetona voimme todeta, että hakaristin panettelijat hävetköön.

Lehdon muistomerkkialoite:
VAADIMME MIEHITTÄJÄ-RYSSÄN UHREILLE MUISTOMERKKIÄ KESKEISILLE PAIKOILLE KAIKISSA SILVOTUN TYNKÄ-SUOMEN KAUPUNGEISSA
RYSSÄN SOTARIKOLLISET VASTUUSEEN, KIITOS

Presidentti Halonen kommentoi:
Yksi muistomerkki on pystytettävä Senaatintorille, ryssäläistsaari Aleksanteri II:n patsaan paikalle.
Haloska

Lehto vastaa:
Mielestäni ko. Aleksanteri 2 eli paskatsaarin voisi kuorruttaa joka kevät vapun kunniaksi sianpaskalla : )
Olisi siinä ryssillä ihmettelemistä suomalaisten vapun vietosta.
Seppo Lehto

Lehto pakolaispolitiikasta ja hakarististä:
Miehitetyillä alueillamme on jo tarpeeksi ulkomaalaisia
... joten voisimme keskittyä miettimään miten voisimme tämän ulkomaalaisongelman supistaa mahdollisimman pieneksi riippumatta siitä tuleeko Venäjästä Naton varsinainen jäsen vai ei.
Tosiasia on että alueillamme asuu miehittäjän toimien takia n. 440 000 vierasperäistä, joka suhteelistettuna lienee silvotussa tynkä Suomessa asuvien vierasperäisten kanssa vasta n. 10%. Mielestäni tätä lukua ei pidä kasvattaa keinotekoisesti.
Samaa vaikenemista kuin näistä vierasperäisistä alueillamme ollaan käytetty myös kansallisen symbolimme hakaristin peittelyyn, jopa itsenäisyypäivän kunniamerkit kyllä mainitaan, mutta harvoin näytetään.
Seppo Lehto

Presidentti Halonen kommentoi:
Miehitettyjen alueiden palautus ei meille riitä. Miehitysajasta on saatava myös korvauksia joko rahana tai alueina.
Aluekorvauksena tulisivat kysymykseen Kuolanniemimaa, nykyinen karjalan nukketasavalta ja osia Leningradin oblastista.
Ko. alueet + palautettavat alueet on ennen luvutusta puhditettava vierasperäisestä väestäaineksesta. Ryssää puhuvat suomalaisperäsiet saavt jäädä ko. alueelle jos sitoutuvat sopeuttamisohjelmaan johoin kuuluu mm. suomen kielen opettelu takisin äidinkieleksi.
Kuolan saamelaisia kohdellan alkuperäisväestönä.
Halsoka
- miehittetyjen alueiden palauttajaksi käänntynyt vanha demarivittu

Lehto Ryssän sotarikollisten kohtelusta:
Me odotamme ettei Ryssän sotarikollisia kohdella sen hellemmin kuin muitakaan sotarikollisia
... vaan vaadimme KRP:ltä ja maan poliisijohdolta, syytäjälaitokselta toimia kaikella virkavastuulla ( RL 15 luku 10-11§ ).
Emmehän ole hinduja, joten ryssän sotarikollisten ei pitäisi olla meille "pyhiä lehmiä".
Ryssän sotarikokset perintään - ja heti
1) Miehitetyt alueet takaisin
2) Ryöstösaalis takaisin korkoineen
3) Sotakorvauksia miehittäjä-Ryssältä
4) Sotakorvausrahasto myös neuvostopartisaanien uhreille.
PS:) Katso 16.8.2001 Karjala-lehden Mauri Lepolan artikkeli s. 3 Ryssän sotarikollisista ja valtiovaltamme viranomaisten heille suomastaan suojelusta

Lehto vierasperäisten hyökkäyksistä:
Vierasperäisten hyökkäyksiä edelleen selvittämättä, etsintäkuulutamme ko. tapauksen näkijät ilmottautumaan poliisille, jotta Seppo Lehto saa riittävän näytön ko. epatosta
.................................................
Vierasperäisen mustatukan päällekarkaus ja pahoinpitely-yritys ( kansallisuudesta ei varmuutta ) selvittämättä kunnallisvaalien aikaan syksyllä 2000
Tampereella vieläkin selvittämättä vierasperäisten hyökkäyksiä varmaan muitakin
Seppo Lehto - "ns. mutakuonon uhri"
On vieläkin selvittämättä kunnallisvaalien 2000 syksyn aikaan tapahtunut päällekarkaus, jossa mustatukkainen vierasperäinen epatto Pertti "Veltto" Virtasen mielestä algerialaisperäinen tyyppi kävi useaan otteeseen päälleni ja yritti vieläpä yllyttää mustalaisia ja erääään mulatin päälleni, aikeissaan kuitenkaan onnistumatta.
Paikalla oli runsaasti silminnäkijöitä mm. kunnallisvaaliehdokkaita sitotumattomista kepulaisiin ko. aikaan koska oli iltapäivä ja tapahtumapaikkana sitoutumattomien vaalikärryn viereinen tila päätyen lopulta katukiveyksellä tapahtuneeseen sidontaan, missä sain ko. aggressiivisen epaton sidottua paikalleen rapusidonnalla.
Jouni Viitanen (sit, entinen smp) nosti ko. epaton haaroistani. Epatto lähti välittömästi karkuun, joten henkilöllisyys jäi todistamatta.
Seuraavana päivänä asiasta kyselin eri henkilöiltä mm. Matti Kaperilta ( kepu ), joka kertoin nähneensä tapauksen, mutta kieltäytyi tulemasta todistamaan. Todella hyvää keskustalaista moraalia?
Valtionkonttorilta en ole saanut mitään korvausta kärsimistäni vahingosta ja kärsimyksestä.
Seppo Lehto
seppo_lehto@yahoo.com
PS:) Tapauksen silminnäkijät voivat vieläkin ilmottautua Tampereen poliisille
Tutkinnanjohtaja on Mäkinen Pekka 03- 2195054
tutkija: Marko Lehtoranta 03-2195606
Koen olevani hyvä esimerkki
- vierasperäisen invaasion uhrista
- tapaus on vielä selvittämättä.
- Tampereen poliisille tein asiasta aikanaaan rikosilmoituksen Marko Lehtorannalle 17.10.2000, lisänä oli mm. lääkärintodistus.

Lehto kritisoi EU:n kouluportaalia disinfon levittämisestä:
We demand legal punishment to EU portal www.eun.org doing false history of reasons of Winter War 1939-1940
VAADIMME LAILLISTA RANGAISTUSTA EU:n kouluportaalin http://www.eun.org verkkosivujen ylläpitäjille väärän tiedon levittämisestä Talvisodan syistä ja alueidemme miehitykseen johtaneista syistä
Kuten tiedätte niin yli 440 000 miehitysvallan edustajaa on laittomasti alueillamme - Mitä tehdä kun EU:n kouluportaalikin välittää väärää tietoa Suomen ja Ryssän välisistä sodista ja historiasta? - Mielestäni se on vähemmän seksikästä, saati järkevää tai kenenkään edun mukaista ( Paitsi 5-kolonnamme ja Kremlin mädän hallinnon ).
Suomen pitää vaatia EU:n kouluportaalin vastuullisia rangaistaviksi ankarimman mukaan: ) Viite HS 13.1.2002 Kotimaa
LISÄTODISTEITA SOVJET-TODELLISUUDESTA JA KGB:N DISINFOSTA: ( HISTORIAN VÄÄRISTELYSTÄ
EU:n kouluportaali kertoon Suomen aloittaneen talvisodan "neuvostolähteiden" ( KGB ) perustella EU:n kouluportaalissa väitetään Suomen aloittaneen talvisodan: ) ... kuten huomaatte niin Ria Novost ja KGB ovat osanneet hoitaa asiansa:)

Hannu Huhta-aho kommentoi:
Huvittava / ikävä virhe, mutta tuollaisten volttien heittäminen asian takia kertoo enemmän asianomaisesta, kuin portaalista.

Lehto vastaa:
Tarkoittanette asiaomaisia ryssäläisiä kgb-viranomaisia ja virheisiin vastuullisia?
Seppo

Hannu Huhta-aho lisää:
Täytyy sanoa, että jos Suomen kohtalo olisi nyt ja olisi ollut tuollaisen ääliön käsissä, niin Suomea ei olisi itsenäisenä kansana, ehkäpä Suomi ei olisi edes syntynyt.
Älä vaivaudu vastaamaan. Olet bumerangi. (Bumerangi on ase, jota käyttivät Australian aboriginaalit (Australian alkuperäisasukkaat))
P.S. Jos saat em. vehkeen käsiisi, niin kokeile sitä paikassa, jossa sivullisia ei ole vaarassa. Heitä sitä ja koita osua omaan kupoliisi. Siitä saisit täydet pisteet...

Lehto vastaa:
Hannu Huhta-aho kokeileppa bumerankia omaan pollaasi, jos vaikka jakaus muuttuisisi?
Terve sielu terveessä ruumiissa, toisin kuin sinulla;)
Mutta Herra on armossaan arvaamaton? ... toisille lusikalla toisille kauhalla.
Seppo Lehto miehitettyjen alueiden palauttaja

Hannu Huhta-aho vastaa:
Hitto, en ollut muistanut aktivoida apinasuodatinta. Kiitos kun muistut.
Hiusmallista senverran, että pidän melko lyhyttä mallia hyvään sotilaalliseen tapaan.
Bumerangi kirjoitetaan G:llä. Ei K:lla.
Hyvää talven jatkoa!

Tsetsenian asiamies kommentoi:
SAASTAISEN PASKA-RYSSÄN NUOLESKELIJAT JA KANSANMURHAHALLINNON TOIMEENPANOKONEISTO VIRKAMIEHINEEN EI TARVITSE PERUUKKIA, EIKÄ BUMERANGIA, VAAN GILJOTIINIA; )
TSETSENIAN ASIAMIES

Presidentinkanslian sihteeriköt lisäävät:
Tuleeko Hannu Huhta-ahosta Mauri Pekkarisen ryssäläinen perseenimuttaja Kepun seuraavan puoluekokouksen jälkeen?
Toivomme Hannu Huhta-ahon olevan steriili, jottei pääse saastuttamaan ihania suomivittuja ryssäläisellä spermallaan.
Presidentinkanslian visvavitut tuhero kuumana
Mariankatu
Helsinki

Myös nimim. PKJT kommentoi Lehdolle:
Kaikkea sitä näkeekin!
Oletko käynyt koko porttaalissa? Jos sieltä jostain sattuisi olemaan LINKKI johonkin tuollaiseen, on se niin vaikea löytää, etten minä ainakaan sitä löytänyt. Käykää itse katsomassa: www.eun.org. Ja koko sivu ei edes ole mikään "EU:n kouluporttaali", vaan 23 eurooppalaisen opetusministeriön yhteishanke (http://www.eun.org/eun.org2/eun/en/About_eschoolnet/entry_page.cfm?id_area=101).
Yleensä tällaiset uutiset ovat vahvasti liioiteltuja, siis kärpäsestä härkäseksi tyylillä. Parempi, että siellä on edes jotain tietoa, kun tavallisesti ei ketään tahdo kiinnostaa koko Suomen olemassaolo. Ihme että tällaista valitusta kaikenmaailman äärinationalisteilta joutuu vielä nykyäänkin kuutelemaan!

Lehto vastaa:
Äärinationalisti ja isovenäläinen Capaka-Putin tietää mistä on kyse oli jopa vieraanamme, perkele
Hyvinpä kelpasi Suomen lörppähuulille ottaa vieraaksi tunnettu sotarikollinen ja panslavisti hegemoniaa haaveileva 110% kansanmurhaaja paviaanikoira-Putin
Oikaisu tietämättömälle petuomin@hotmail.com - taholle
Miehittäjä-Ryssäsian kurkuttaja Seppo Lehto - maltillinen historioitsija

Presidentti Halonen kommentoi:
Pyydämme Suomen kansalta anteeksi, että päästimme ko. koiran maahamme.
Haloska

Lehto vastaa:
Arvoisa presidentti Tarja Halonen kaikessa visvaisuudessasi;)
Saat anteeksi, muistammehan kuinka poskesi punoittivat vastaanottaessasi saastaista paskaryssä paviaanikoira Putinia Kolera-altaan luona; )
Haluamme uskoa, ettei se johtunut sairaanloisesta setataustaisesta ja kieroontuneesta seksuaalisesta kiihtymyksestäsi päästessä kättelemään mokomaan saastaista paviaanikoira Vladimir Putinia?
Suomen vapaussoturi Seppo Lehto
Miehitettyjen alueiden palauttaja

Presidentti Putin kommentoi:
Vaadimme Tarja Halosta paljastamaan vittunsa seuraavallakin kerralla kun käyn kylässä:)
Haiseva sankkerikyrpäinen ryssänsaastakulli irstasta visvaa valuen
Paviaanikoira-Putin
Kremlin jäteallas
Moskova
Moskovan Oblasti

Suomen Wannabe- ja TekoKermaanien Yhdistyksen lehdistötiedote:
Lehdistötiedote - Press Release:
Suomen Wannabe- ja TekoKermaanien Yhdistys (SWTKY) on pitänyt eilen 10.1.2001 vuosikokouksensa Vehmaalla. Läsnä oli tällä kertaa vain kaksi henkilöä: illan isäntä Pekka Siitin sekä Kalaus Jutku Tampereelta. Kiljunjuonnin ohessa sönkötettiin kännissä saksaa. Johtaja Kuismalankin oli tarkoitus tulla Lahdesta puhumaan arjalaisuudesta, muttä hän oli jostakin syystä estynyt. Siitin lupautui kuitenkin jatkamaan arvokasta työtään Valtakunnanjohtajana. Loppuillan tapahtumista emme kerro julkisesti.
SWTKY
Suomen Wannabe- ja TekoKermaanien Yhdistys

Presidentinkanslian keittiövastaavat kommentoivat:
Vaadimme ko. yhdistyksen jäsenten eristämistä puupalttoolla: )
Heistä saanee oivaa talviruokintamateriaalia yhdistettynä tuleviin ryssäläisten teurastuksiin?
Presidentinkanslian keittiövastaavat
Mariankatu
Helsinki

Klasu raportoi Helsingin poliisille ugrien organisaatiosta:
Tervehdys!
Näyttää siltä, että Lehdon tehtävä on hankkia aseita muille (!); olen saanut mm. IRA:lta postia, missä pyydettiin lopettamaan sähköpostaus sinne (???!!!), vaikka en ole koskaan ollut sinne yhteydessä; mm. Mäenpää on ollut vankilassa 20-vuotta sitten väkivaltarikollisuudesta. Näyttää siltä, että aseiden hankkiminen IRA:n kautta ei ainakaan heti onnistunut?
Lehto on hyvä ystävä myös Lustimäen kanssa ja Karparantakin on ollut häneen kontaktissa vielä edellisenä keväänä. Molemmat ovat poliisin etsintäkuuluttamia rikollisia.
Lehdon tehtävä on ollut esiintyä sähköpostisählärinä, mutta hänen tosiasiallinen päätyönsä on ollut hankkia Lafkalle (terrorijärjestö) aseita. Taberman kerskui keväällä, että Lehto hankki hänelle kiinalaisen massasulkuisen taskuaseen 7,62/17.
RÄJÄHTEET: Veikko Jussilainen on Lafkan teknikko. Hän on ollut töissä Benefonilla ja vaikka onkin saanut potkut alkoholismin vuoksi niin hän on yhä pätevä teknillisten laitteiden asiantuntija.
Veikko Jussilainen asuu Turun Jäkärlässä Lampolankadulla ja hänen puhelinnumeronsa on 040-8270163.. Hän elättää itsensä satunnaistöillä ja korjaamalla tarvittaessa rikkimenneitä matkapuhelimia.
Koska hän kykenee valmistamaan myös räjähteitä ja jopa synteettisiä barbituraattejakin, hänet tunnetaan Lafkassa nimellä Kokki.
Jonny Rammström on Siitoimen 70-luvun rakastajattaren, Lapinnoitana tunnetun, poika. Hän ei ole kovin älykäs, mutta kookas ja väkivaltainen ja Kalle Haaralan ystävä heidän tutustuttuaan yhdessä mielentilatutkimuksessa. R harrastaa voimanostoa ja käyttää runsaasti Virosta salakuljetettua testosteronia, mikä tekee hänet luonteelötaan arvaamattomaksi. R. on toiminut paitsi Karparannan,niin myös ugrien johtajan henkivartijana, Hän on ollut naimisissa, mutta eronnut.
Väitetaan, että ainoat, joita hän todella tottelee, ovat ugrien johtaja Olavi Mäenpää ja Kalle Haarala. Mäenpäähän hän tutustui kun tämä oli 20 vuotta sitten istumassa pahoinpitelytuomiotaan ja R istui ensimmäistä varkaustuomiotaan tuskin 20 vuotiaana.
Ramström tunnetaan Lafkassa Stallonena.
VÄKIVALTASPECIALISTI: Lafkan väkivaltaspesialisti on Kalle Haarala. Hän on turkulainen alle 20 vuotias nuorisorikollinen, joka on ulkojäsen Turun Perkele Skineissä ja joka lisäksi on ehdokasjäsenenä Lauri Johanssonin johtamassa "Natural-Born Killersissä". Huhutaan, että Haarala olisi pahoinpidellyt kuoliaaksi jonkun pultsarin ja täyttäisi siten Johanssonin joukon jäsenyysvaatimuksen, murhan!
Varmaa on vain, että Haarala on nähty yhdessä kaljalla Johanssonin kanssa .
Haarala syyllistyi 14 vuotiaana erään albaanin puukottamiseen linkkuveitsellä ja selvisi tästä nuoren ikänsä vuoksi. 16-vuotiaana hän yritti polttaa entisen ala-asteen koulunsa ja joutui kyseisestä teosta Keravan nuorisovankilaan.
Haarala tuntee Iku-Turson nimen ja häntä pidetään koko Sisun Vaarallisimpana tyyppinä (Hänet on mielentilatutkimuksessa todettu psykopaatiksi. Sisussa kerrotaan totena juttua, jonka mukaan keskustelupalstan Catilina olisi ollut mukana laatimassa H:n mielentilatutkimusta.)
Haarala on kerskunut asiamiehillemmekin, että ugrien terrorijärjestöllä on keinonsa ja että Natural Born Killers toimii tulevaisuudessa "Lafkan" töissä, kunhan rahaa löytyy.
Haarala on tunnettu siitä,että hänellä on mukanaan Hollannista ostettu stiletti. Haaralan etumini on Karl "Kalle" ja Lafkassa hänet tunneteen nimellä Ståhlhandske.
-Klasu

Presidentti Halonen kommentoi:
Mistähän jutkusika tämänkin "paskapaketinsa" on tonkinut?
Onneksi haju ei leviä e-mailin välityksellä poliiseille.
Halsoka

Klasu raportoi Helsingin poliisille kansallismielisten muodostamasta uhkasta:
Rapoettini teille kansallismielisten mahdollisesti muodostamasta uhkasta maamme turvallisuudelle
Uuden kansallismielisenpuolueen ytimen muodotavat Olavi Mäenpää, Matti Järviharju ja Väinö Kuisma; nämä henkilöt tapasivat toisensa yhdessä suljetuin ovin Tampereella mm. viime keväänä 2001. Tilaisuudessa päätettiin uuden puolueen linjavedot. Toistaiseksi vain nimien keruuta. Tilaisuudessa oli mukana nuori diplomi-insinööri Heikkilä, jonka olen tuntenut. Pidän häntä lahjakkaana henkilönä. Mielestäni hän ei kuulu tähän porukkaan ja poikkeaa muista. Olen koittanut puhua häntä pois mm. Suomen Sisun toiminnasta. Hän toimi kuitenkin mm. tilaisuuden sihteerinä ja ihailee Sisua. Heikkilä on tuominnut mm. minun Avaruusharrastukseni ja yhteyteni Monacoon "hullun ja mielipuolen" hommina, joita "meidän porukka" ei ymmärrä. Lisättäköön vielä, että en ole ikinä ollut minkään suomalais-ugri kansallismielisten järjestöjen jäsen. Lisäksi en ole ollut yhteydessä pitkään aikaan Monacoon ja vaikka mm. Tampereen pop-laulajat levittävät aktiivisesti toista tietoa kaupungilla, niin se ei pidä kyllä oikeasti paikkaansa. Minulla ei ole mitään suhdetta nuorempaan Prinsessaan. Minua ei kutsuttu mm. Monacon ja Suomen äskeisten diplomaattisuhteiden solmimistilaisuuteen. Tiedän kyllä Monacon ruhtinaan Rainierin henkilökohtaisen erikoisperhesihteerin Monsieur Dieterin nimen ja puhelinnumeron, faxin.
Olen täysin tietoinen siitä, että tämä sisärengas on päättänyt hakea rahaa / hakenut mm. Gaddafin rahastosta, joka tukee terrorismia. Tieto on 100% varma. Ilmeisesti muitakin yhteyksiä on mm. IRA:han, jotka on Seppo Lehdon kautta putkahtaneet julkisuuteen.
Olavi Mäenpään ympärille Turussa on keskittynyt jotakin rikollisuutta tai rikollisia henkilöitä mahdollisesti myös huumekauppaa, kuten todettu. Mäenpäällä on ollut alamaailman yhteyksiä varmuudella Baltiaan. Tutkimme asiaa lisää. Ydin sanoutuu "julkisesti" Lehdosta irti, mutta taustalla hän kuuluu kyllä joukkoon ja hänen tekemisiään ei tuomita. Hänen tekemisiään ei tuomita mm. lehditötiedotetta, jossa sinivalkoinen puolue tuomitsee minut jne. Päinvastoin niitä kiitellään takanapäin, mutta toivotaan "älyä" lisää. Uskon, että hän saisi paikan puolueen ehdokkaana, jos projekti onnistuu ja hän ei ole vankilassa. Siitoimen mukaan jo kannattajakortit ovat sellaisia, joita ei voida hyväksyä oikeusministeriössä.
Väinö Kuisma oli soittanut juhannuksen aikana Pekka Siitoimelle ja pyytänyt järjestää minun "vaientamisen". Siitoin omien sanojen mukaan soitti minulle asiasta heti (ainakin sain puhelun) ja kertoi minulle sanoneen Väinölle hänen arvostavansa minua enemmän kuin tuota porukkaa ja kieltäytyvänsä asiasta. Kuisma on äärimmäisen dualistinen henkilö ja hän voi teeskennellä ystävyyttä, vaikka asiat ovat toisin; hänen Tampereen yhdysmiehensä oli enemmän kuin mitätön persoona ja en edes muista hänen nimeä, kun hän otti minuun yhteyttä joskus 1995 tienoilla soittaen ovikelloa. Kuisma oli antanut käskyn ottaa, mutta kieltäydyin tuolloin kaikesta yhteistyöstä.
Ystäväni valtiotieteen maisteri Kai-Henrik Tiiainen, joka on ollut assistenttina valtiotieteellisessä kertoi minulle oheisen asian, jonka sisältöä en ole kertonut kuin harvalle henkilölle; tiedekunta oli kutsunut Kuisman luennoimaan omasta nationalismistaan yliopistolle ja Kuisma saapui. Kai-Henrik kertoi Kuisman tekemästä vaikutuksesta tiedekunnan henkilöstöön ja se oli yksimielinen: "Jos mies on tyhmä, niin sanotaan hänen olevan tyhmä kuin saapas; Kuisman kohdalla pitää käyttää kahta saapasta." Tämä oli tiedekunnan työntekijöiden yhteinen käsitys Kuismasta. Tiiainen on onnistunut soluttautumaan Sisuun ja vierallessani hänen luona viime jouluna 2000 hän kaivoi esiin iso-isänsä eversti Tiiaisen sodassa olleen parabellumin ja sanoi antavan sen käyttöön minulle taistelussa Sisua vastaan, kun vetäydyin heidän vierashuoneeseen yöpymään Lauttasaaressa.
Siitoimen positiivisuus minua kohtaan saattaa johtaa siitä, että isäni antoi hänestä ilmeisesti positiivisen lausunnon hänen joutuessaan vankilaan vuonna 1979 kommunistien kirjapainon poltosta; tuo kirjapaino on Lauttasaaressa ja muuten maisteri Tiiainen asuu sen vieressä. Sattumalta. Kirjapainon polton toteutti Olavi Koskela, joka on suomalaisasiamies, joka suhtautuu "huumorilla" suomalais-germaaneihin; hän vihaa myös minua.
Siitoin tietää myös, että jo kuollut isäni joutui lähtemään juuri tuohon samaan aikaan YLE:stä, kun Hannu Lemisen johtajakausi päättyi ja isäni savustettiin samaan aikaan ulos TV2:sta. Isänihän tuli Helsingistä tänne 1960-luvulla, kun YLE osti Tesvision; hänellä oli n. neljän huoneen työtoimisto Kuninkaankadulla, oma henkilökohtainen sihteeri ja henkilökohtainen autonkuljettaja 1960-luvulla ja vastuullinen koko TV2 Tamperelle tulo asiasta; eli Leminen ja isäni olivat vastuuhenkilöt TV2 Tampereelle tuloon. Autonkuljettaja oli perheemme käytössä, kun isä ei ollut liikenteessä. Isäni oli vastuussa kaikista TV2:n henkilöstövalinnoista Lemisen johtajakauden ajan ollen talon ensimmäinen tekninen johtaja. Isäni oli ammattijohtaja ja Leminen nimekäs elokuvaohjaaja, joka oli perheemme todellinen ystävä eläessään. He ottivat mm. Esko Juhani Tennilän yhdessä taloon töihin, mutta ehtona oli jotakin merkillistä; sen tuloksena kommunistien suljetuin ovien pidetyistä kokouksista tiedot tulivat julkisuuteen mm. mediaan, uutisiin. Tilaisuuksissa oli kuuntelulaitteet; työpaikan saanti maksoi. Isäni taas maksoi tekemisistään 1970-luvun lopulla työpaikallaan, jolloin Yleisradio radikalisoitui.
Imeisesti isäni kohtalosta Siitoin on mielistynyt minuun. Toisaalta hän on antanut täysin väärää tietoa minusta ajoittain; täysin väärää liittyen moniin asioihin mm. satanismiin, jossa en ole mukana. Yhdistävä tekijä on Suomen germaanisuus, jolle Siitoin on ilmeisen lojaali; voi olla, että hän tarkoituksella hämää venäläisiä ja hän on toiminut heidän viinatrokarina, josta hänet on tuomittu oikeudessa Turun Sanomien mukaan. Yhteistyöhön on ilmeisesti ainoana motiivina raha ja vain raha.
Saksan eri oikeistopuolueet ovat kaikki kieltätyneet yhteistyöstä tämän uutta puoluetta perustavan ryhmän kanssa. Itselleni tulee heidän lehdistä moni ja seuraan asiaa tiiviisti.
Yhteistyöasiantilan Saksaan on ilmoittanut Järviharju julkisuuteen, mikä pitää paikkansa.
Kaikki uuden puolueen napamiehet; Mäenpää, Kuisma ja Järviharju vihaavat minua, mutta Järviharju vähiten, vaikka hänenkin suhtautuminen on kauttaaltaan negatiivinen. Mäenpää ja Kuisma vihaavat aktiivisesti ja he saattaisivat eliminoida minut, jos tilaisuus on avoin Lehdon tavoin. Mäenpään lähimmät mm. Tabermann ja Hautala kilpailevat keskenään Mäenpään huomiosta ja suosiosta siitä kumpi mustamaalaa ja pilkkaa minua enemmän päivittäin. Molemmat apurinsa liikkuvat aseistautuneina; Tabermann 100% varmuudella jatkuvasti.
Saan pian lisää tietoa Turun konnista ja lähetän sitä eteenpäin sinne, kunhan teksti valmistuu. Otetaan etsintäkuulutetut yms. kiinni.

Illu Juutilainen kommentoi:
Klaus Juutilainen jatkaa kansallismielisiä koskevan disinfon jakamista poliisille
Onneksi poliisi ei kuuntele rampakätisiä ja tynkäkullisia jutkusikoja
Illu Juutilainen
- rampakätisen sukulaispojan kolmasti kielttävä, ryssäntappaja, Taivas

Klasu lähestyy kansainvälistä yhteisöä terrorismista ja muusta:
Sehr geehrte Damen und Herren,
Es wäre mehr besser zu uns hier in der Europa, daß wir die Germanen total weg aus Afganistan wären. Das heißt; keine deutsche (=germanische) Soldaten nach Afganistan in der Zukunft. Sie waren auch die besten Soldaten in der Welt!
Niemals gratis oder kostenlos! Nein!
Allerdings müssen wir zum Krieg hier und dort gegen den allgemeine und internationale Terrorismus teilnehmen, aber nicht unter gleiche und noch alte Propaganda, daß die Germanen in der Europa und zum Beispiel in Berlin und im Norden gar nichts mit Ihnen wären!
Allerdings ist der Frieden unter dem Terrorismus unmöglich zu uns. Wir könnten das nicht hier und dort tolerieren; gar nichts und genau alle, ganz alle Auffassungs sind in diesem Satz hier in der Europa. Aber total ohne gleiche anti-deutsche und germanische Propaganda! Wie lange es nimmt noch in der Zukunft?
Helmut Kohls Ex-Verteidigungminister Volke Ruhe war hier in Finnland und Helsinki in der letzte Woche und sagte er mehr als genau an uns, daß 30.000. - 40.000. Muslimer sind fertig zum Krieg gegen Deutschland bald gehen, wenn jemand [zum Beispiel: Al-Quaida?] befehlt und alles das genau in Deutschland heute! Doch über 4.0 millionen Muslimer sind mehr zu uns im germanische Gebiet.
Mit freundlichen Grüssen
IHR
Klaus von Grewendorp

Klasu lähestyy Pekka Siitointa:
Hei,
odottelen koko ajan milloin sukeltajamme ovat saaneet materiaalin kokoon ja pääsemme Baltiaan; itse olen tehnyt osani jo kauan sitten työstä; vastuullani on suhteet Viron viranomaisiin ja sitten mahdollisten lentokoneiden toimitus USA:han. Meillä on erään vanhan pilotin kanssa järjestetty niin, että jos jotakin koneita löytyy NATO:n kuljetuskone hakee ne. Se on siellä heti paikalla noston jälkeen.
Vastaan myös neuvotteluista Viron ympäristöministeriön virkamiehen kanssa ja olen kutsunut jo he paikalle, jonne saavumme (jos ammattisukeltajat hoitavat asiansa).
Tämä on harrastus, mutta jos jotakin löydämme joudumme kaikki neuvottelemaan Viron ministeriön kanssa koskien tavaran poiskuljettamista.
Järvi on yksi Viron järvistä, joka toimi yhtenä lukuisista saksalaisten lentokentistä, joista käsin Leningradia pommitettiin sota-aikana. Puna-armeijan käynnistettyä hyökkäyksen 1944 Latvian kohdalla kenttä jouduttiin evakuoimaan ja lentokalustoa upotettiin järviveteen vetäytymisen yhteydessä.
Baltia on todellinen aarreaitta tällaisen harrastuksen omaavalle, koska neuvostoaikana ei tehty mitään ja baltit eivät itse osaa (!) Mitä asiaa ihmettelen?
-Klasu

Presidentti Halonen kommentoi:
Mitähän sinäkin siellä Baltiassa oikein harrastat?
Ryssäsikojen vai barbaroiden pummppausta?

Pirkanmaan Sanomista lähestytään Lehtoa:
VOISITKO POISTAA PIRKANMAAN SANOMAT POSTITUS LISTASTAS!!!

Lehto vastaa:
Oletteko ryssäläismielinen komulehti vai minkä vuoksi kansallismielinen ja suursuomalainen aineisto ei kiiinnosta lehteänne
Poistamme teidät heti kun lehtenne julkaisee etusivullaan vaatimuksemme miehitettyjen alueiden palauttamisesta ja vieräsperäisen väestöaineksen ulkoistamisesta alueiltamme.

Jari Huusko neuvoo Lehtoa:
Esitä asiasi rauhallisesti ja asiallisesti niin voit jopa saada jotain aikaiseksi. Kiitoksia hyvistä nauruista.

Lehto kiittää:
Kiitoksia, Jari Huuskolle, että olen pystynyt auttamaan tässä sydäntautien vaivaamassa maassa ikäsi pidentämisessä: ) ... toivottavasti olen kyennyt auttamaan useampia tässä asiassa?
Ne, jotka ovat nähneet minut reservin tmv:ssa kk-harjoituksissa tietävät kuinka hartaasti olen tähdännyt paperiryssää silmien välliin. ... ja vieläpä osunut.
Tulos ei ole kyllä yleensä kuin 76-78 pisteen tuntumassa. Lienenkö tarvitseva silmälasia vai pysyvää 007-lisenssiä, jotta tarkkuus paranisi?
Vedotkaa puolestani Puolustusvoimiin ja Tarja Haloseen, että Seppo Lehto tarttis lisäharjoitusta liikekannallepanoa odotellessa.
PS:) Joka laakilla kyllä olisi tullut kyllä vainaa: ) .. Perkele, mikä mielihyvä
Seppo Lehto
Armoton miehittäjä-Ryssänliiskaaja NYT ja AINA, iankaikkisesta iankaikkiseen
palaute:
vapaussoturi@yahoo.com,
rauhanpuolustajat@yahoo.com
Katso:) http://www.mil.fi = Liikekannallepanojoukkomme miehitettyjen alueiden palautuksessa.

Lehdon päihdepoliittinen puheenvuoro:
KRITIIKKIÄ SUOMEN ALKOHOLI- JA TUPAKKAPOLITIIKKAA KOHTAAN, ja karva ryssäläisyydestä :) 15.1.2002
Hyviin tapoihin kuuluu lupa tupakointiin toisen/toisten läsnäollessa: )
Mikäli seurueessa on tupakoimattomia, niin he erityisesti arvostavat savuttomuutta suurimpana kunnianosoituksena toisen ihmisarvon kunnioituksena ja oikeutena niin puhtaaseen ilmaan, kuin mahdollista.
Harvoin olen tavannut ns. huomaavaisia tupakoitsijoita. Oma isäni oli mm. luotaantyöntävä ketjupolttaja, joka sai useita halvaus - ja sydänkohtauksia ahtaiden verisuoniensa takia. Lääkkeeksi hän sai liki puhdasa pirtua lääkärin määräyksestä. Sydänkohtaus koitui hänen kohtalokseen keväällä 1986.
Jo alle kouluikäisenä aloitin isäni vieroittamisen jatkuvan sisäilman savun takia tuhomalla mm. tupakkejaan, tupakkakartonkejaan, saksimalla tai miinoittamalla niitä paperinalleilla.
Myöhemmin ulkoilmalla käytin myös katolta pudotettavia lumikinoksia tai lumipalloja. .. Sen jälkeen olin yleensä lähiliiterin ylisillä piilosilla iltahämärään saakka.
Voimakkaampi vastavuoroinen kotikasvatus alkoi isäni halvaannuttua 13 ikävuoteni maissa, jolloin sain näin isäni huonojen elintapojen takia tasoitusta, kun "Äijä" ei ollut enää se ketterä käsilläänkävelijä. Itse en ole perinyt ketteryyttään raittiista elintavoistani huolimatta.
Voimakkaamman vieroituksen aloitin ilman mitään lääkärinmääräyksiä, ( lääkärithän vain suosittelivat isääni luopumaan tupakista ) n. 14 vuotiaana isäni sisälläpolttamisesta. Eli aina kun haistoin sisällä tupakinsavua tai isän hengityksestä tupakinsavua niin tuli pitkävartisesta huopatossusta. Yleensä vetelin käsivarsille tai reisille muutaman valitun sivalluksen vannotuksen kera ettei enää koskaan sisäsavuja. Niinpä isästäni tuli loppuvuosinaan salapolttaja, kunnes vieraantui siitä kokonaan elämänsä viimeisiksi vuosiksi. ( Kovalla kotikurilla on tunnetusti kasvattava vaikutus ).
Viinasta ei ole niin väliä, sillä moni juoppo on yhtä tymänä, kuin normaali ryssäläinen päivätöissään, ettei juuri eroa huomaa, kun bussissa istuu juopon/ryssäläisen viereen:) Silmät harottaa epätoivoisesti jonnekin, kieltäytyen uskomasta, että vieressä on ihminen/ihmisiä.
Eikä viina tuorreeltaan nautittuna haise niin pahalle, kuin peseytymätön/pesty ryssäläinen tsuhna. Eri asia on vanhan viinan ja viinapaskan haju.
Sitä paitsi ja erityisesti viina desinfoi monet ryssäläiset heille niin luotaantyötävästä ryssäläisyydestä. = Eli pitävät turpansa kiinni ryssäläisine valheineen, jottei tarvitse oksentaa vieressä olevaan paperiroskikseen.
Kuten huomaatte en ole lainkaan suvaitsematon raittiusaatteen kannattaja:)
Lempijuomiani on silloin kun sitä n. kerran kymmenessä vuodessa olen päässyt korkkaamaan itävaltalainen Stroh-rommi, unkarilainen ja puolalainen luumu-ja kirsikka viina, sekä kreikkalainen Ouzo.
Suomesta en viinaa osta näillä alkoholiveroilla, joten käytännössä joudun olemaan liki raitis. Satunnaisista oluttarjouksista Orjalan Kalut-merkeissä en ole kieltäytynyt.
PS:) Vastalauseena suomalaiselle alkoholipolitiikalle harjoitin itse ALKO:n sivukonttoritoimintaa suntio- ja hautausmaanhoitaja aikoinani 1980-luvun alkupuolella, jolloin juoppokuskina hommasin viinat ja myin sitä pienessä mittakaavassa muunkin ajeluni bensojen rahoittamiseksi. Hintani olivat kuitenkin liian edulliset, niin että monasti myymäni pullo myytiin isommalla hinnalla kylällä eteenpäin isommalla voitolla. Hintatasoni ollessa näin solidaarinen, että voittoa ja viinaa piisasi kaikille halukkaille, ei myöskään löytynyt Kurussa viinanmyyntini ilmiantajia, vaan monasti toivat taksit lastin immeisiä ovelleni tai odottamaan viikonlopun iltakirkon kellojensoittojeni päättymistä Kurun sankarihautausmaan viereen.
Kuten huomaatte olen aina pyrkinyt yhteiseen hyvään kaikissa toimissani? ...
Edellämainitsemani seikka on edelleen ryssäläistä toimintaa: Viinaa ei saa kuin Alkosta, mutta hassikseen verrattavaa syöpäkäärylettä liki joka kaupasta. Ryssäläisyyden ja tupakinpolton rinnastaminen on mielestäni selvää. Käydessäni 5 kertaa miehitetyillä alueillamme vuosina 1992- 1993 jouduin useasti huomattavasti sankeman myrkkusavun saartamaksi kuin silvotussa tynkä-Suomessa. Jopa nautamaisesti hymyilevät ryssänaiset ( olivat sitten syntyperältään juutalaisia, tataareja tai venäläisiä tmv:ia), joista osa oli ilmeisesti paikallisen KGB:n palkkaamia, kuvittelivat hurmaavansa minut tupakinvetotaipumuksillaan ja samanaikaisella silmiintuijottamisellaan. Voi perkele mikä harhaluulo. Mutta hyvä niin ei, eipähän tarvinnut käydä missään jälkitarkastuksissa ko. reissujen jälkeen, jos olisi sattunut ikävästi, kuten eräälle tutulleni, jolta eräs ryssäläinen repäsi kumin pois kesken aktin, seurauksena visvasyylä reissulta palattuaan.
Suomen Vapaussoturi suursuomalainen Seppo Lehto

Presidentti Halonen kiittää:
Presidentillinen kiitos Suomen Vapaussoturille pyytettömästä kansanterveystyöstä.
Näitä viestejä soisi myös sauli.niinisto@eduskunta.fi:n ja muiden eduskunnan/hallituksen lievien huumeiden käyttäjien lukevan
Tarja Halonen
presidentti

Lehto vastaa:
Kaadetaanpa Sauli Niinistölle oheinen tietopaketti =>
.... Pohjanmaan kautta vielä kerran, niin jospa saisi lestadiolaisen pieruherätyksen ko. raittiimpien tapojen puolesta? ... Tiedä vaikka Tanja Karpelakin saisi virkumpaa miestä kun syöpäkääryleiden sauhuttelu loppuu.
Luulisi aikuisen naisen vaativan tuhkakuppihajun ja ½-löysän vehkeen sijasta jäntevää sauvankäsittelijää ja hekumallista käsittelyä
Jospa Sauli ottaisi opikseen? .. eli tässäpä samalla kansakunnallinen seksivinkki eduskuntaan:)
Suomen Vapaussoturi

Lehto jatkaa aiheesta:
Vieläköhän "Suti" polttelee huumesätkiä? .. Niinistönhän tiedämme jatkuvasti heikentävän potenssiaan, ettei Tanja Karpela saa liikaa;) .. vai mikä lienee Saulilla syy itsetuhoiseen käytökseensä?
Suomen Vapaussoturi

Lehto vaatii saamelaisille oikeuksia:
Saamelaisille Norjasta Kuolan niemimaalle ulottuva yhteispassi : )
Kulttuuri - ja itsehallintoalueena ensisijainen oikeus kullakin alueella ko. alueen luonnonvaroihin ja matkailutuloihin.
Suomelle kuitenkin Petsamon alueen väylä laajennettuna Litsavuonoon saakka. Saapi siinä saamelaiset tallustella.
Aivan kuten nomadeilla on p-Afrikassa eräänlainen vapaus liikkua valtiorajoja kunnioittamatta.
Suomen Vapaussoturi

Presidentti Halonen kannattaa:
Saamelaisten sorto lopettettava Norjassa, Ruotsissa ja Ryssänmaalla!
Itsenäinen Saamenmaa valtioliittoon Suursuomen kanssa!
Haloska
- suursuomalainen alkuperäsvittu

Nimim. Kentauri lähestyy Lehtoa:
Spammi-kunkku Sepe, onko sulla aikataulua koska aiot tehdä jotain järkevää mielisairaan spammailun sijaan? Ainakin vankilassa on sitten aikaa miettiä kun ei pääse häiriköimään. Penttilänkadulla kuulemma pitävät tj-kampaa koska lähdet lusimaan.

Illu Juutilainen vastaa:
Kentauri = Hevosnaama Klaus Juutilainen Pyynikiltä
Onko jutkusialla hevosen naaman lisäksi nykyään myös hevosen perse kun lähettelee paskaa SL:stä kentauri nimimerkillä.
Hevosennaurunsa tiedetään yleisesti
Illu Juutilainen
Jutkusikoihin viittuuntunut
Taivas

Lehdon lehdistötiedote:
Lehdistötiedote 16.1.2002
"Laittomasta vapaudenriistosta" 19.3.1997 - 22.3.1997 Jelsinin ja Clintonin vierailun aikana 12 00 mk:aa
( katso eurolaskimesta euroina )
Tampereen käräjäoikeus YKSIPUOLINEN TUOMIO 1/12106
21.OSASTO
KELLOPORTINKATU 5A
33100 Tampere
KäT Erkki Hakala 04.10.2001 01/ 8992
Kantaja
Seppo Lehto
c/o Asianajotoimisto Kiviharju Pauli
Vastaaja
Suomen valtio
Länsi-Suomen lääninhallitus
puh: 020517161
Asia
Syyttömästi vangitulle ja tuomitulle valtion varoista vapauden menetyksen johdosta maksettavasta korvauksesta annetun lain mukainen valtion korvausvastuu
Vireille 21.08.2001
Tiedoksiannettu 29.08.2001
TUOMIOLAUSELMA
Vastaaja velvoitetaan kantajan vaatimuksen mukaisesti maksamaan kantajalle vapaudenmenetysajalta 19.3.1997 - 22.3.1997 korvauksena:
1. kärsimyksestä aiheutuneesta vahingosta 12 000 mk:aa ja
2. ansionmenetyksestä 684,27 mk:aa,
Molemmat summat laillisine viivästyskorkoineen haasteen tiedoksiannosta eli 29.8.2001 lukien, sekä
3. oikeudenkäyntikuluista 11 271, 88 mk:aa, mikä määrä sisältää arvonlisäveroa 1942,47 mk:aa ja
4. asianosaiskuluista 500 mk:aa
Molemmat summat laillisine viivästyskorkoineen 4.11.2001 lukien
RATKAISUN PERUSTELU
Vastaaja ei valittanut määräajassa. Kanne ei selvästi perusteeton
.... loppu virallista liturgiaa;)
Käräjätuomari
Erkki Hakala
Jäljennöksen oikeaksi todistaa 5.10.2001 Annikki Järvinen käräjäsihteeri
...........................................
Lainvoima viivästyi haastemiehen viivyttelyn takia, kun ei toimittanut dokumentteja välittömästi eteenpäin. Joten vaatimukset päästiin esittämään vasta valtionkonttorille vuodenvaihteessa.
Vahingonkorvausrahat tulivat 15.1.2002 asianajotoimiston haltuun.
KIITOKSIA OIKEIN PALJON OIKEAMIELISELLE TAMPEREEN KÄRÄJÄOIKEUDEN TUOMARILLE ERKKI HAKALALLE JA VALTIONKONTTORILLE
Seppo Lehto - miehitettyjen alueiden palauttaja

Esa Taberman onnittelee:
S.Lehdon oikeuslaitoksemme kautta saama voitto koskien hänen aiempaa monipäiväistä käsittämätöntä talteenottoaan on voitto sananvapaudelle!
Kysehän on siitä,että oikeuttaako pelkkä suunsoitto valtion niinkin rajuihin toimiin kuin tuolloin muutama vuosi sitten tapahtui?
Nyt tuli selväksi,ettei välttämättä oikeuta!

Lehto kiittää:
Vilpitön kiitokseni Esa Tabermanille ja muille ko. sananvapautta arvostaville;) ja sananvapauden esitaistelija Seppo Lehtoa ymmärtäville tahoille.
Suur-Kiitos!
Seppo Lehto

Presidentti Halosen lehdistöavustaja kommentoi:
Mielestämme Seppo Lehdon olisi pitänyt saada 120 000 mk:aa moisesta ryssäläisestä ja kavalasta pidätyksestä ja vapaudenriistosta, pärkele!
Tarja Halosen lehdistöavustaja
Mariankatu
Helsinki
silvottu tynkä-Suomi

Lehto osallistuu keskusteluun seksikeskusteluryhmässä:
Saastaisen ja iljettävän Kremlin rajut sotarunkkaukset seis Tsetseniassa - saastaiset Ryssän armeijan sotilaat ovat harrastaneet ruumiisiinsekaantumista jo liian kauan tappamalla ensin niin naiset kuin lapset ja myyden sen jälkeen ruumiita ko. omaisille
EU:n pitää antaa turvapaikka Ryssän sotarikosten uhreille ja Naton tehdä vastaava Ryssälle, kuin Kosovossa Serbialle

Nimim. Iikka kommentoi:
MUTTA MITEN TÄMÄ LIITTYY SEKSIIN?????????? ALKAA OLLA SPAMMIA JO!!!!
T: Iikka

Lehto vastaa:
Virallinen kannanotto saastaisen paska-Ryssän negrofiliaan ja kansanmurhiin:
Saastaiselle paska-Ryssälle = Kansanmurhat on seksiä:(
Miehittäjä-Ryssän armeijan loisiville saastapaskiaisille on harjoittamansa negrofilia eli ruumiisiintunkeutumiset, raiskaukset seksin korviketta, eikä mitään Spammia: (
Seppo Lehto - saastainen paska-Ryssä ripulipaskoineen helvettiin miehittämiltään ja raiskaamiltaan alueilta Petsamosa, Salla-Kuusamosta, Karjalasta, Tsetseniasta, Japanin saarilta, Itä-Preussista jne.

Presidentti Halonen kommentoi:
Ryssä panee kaikkea mikä liikkuu...ja liikkumattomiakin
Eivät saatanat jättäneet sotien aikana rauhaan edes kattuneita Suomen hevosia. Niitäkin piti päästä nylkyttämmään...
Haloska

Olli Orkoneva kritisoi Lehtoa:
Ja Suomen ulkopolitiikka pitäisi sitten antaa tällaisen anaalivaiheessaan rypevän amatööripoliitikon käsiin, joka tuskin pystyisi kantamaan minkäännäköistä vastuuta jos onnistuisikin provosoimaan jonkun rytinän...

Lehto vastaa:
Ryssän syvintä olemusta ei saa peitellä eli onko pääasia että on lipevä kieli ja hyvä puku kuten paviaanikoira Putinilla?
Sillä siitähän ei pääse mihinkään, että ei niitä joukkomurhia tehdä liperit kaulassa, tai mitenkään sisäsiististi.
Yksikään paskafallisti ei yllä eikä kykene siihen mihin miehittäjä-Ryssä Tsetseniassa. 11.1.2002 HS:ssa kerrotaan viimeisimmistä Ryssä-Sian tuhotöistä yvm:sta mikä ylittänee monikymmenkertaisesti Jammu Siltavuoren teot.
Mutta sehän ei näitä paviaanikoira Putinin nuoleskelijoita haittaa, pääasia, että murhaajalla on hyvä puku ja lipevä kieli
Näin tuntuu olevan kun katsoin O:lla alkavan paskafallistin vastinetta Ryssäsika kirjoitukseeni.Olli Orkoneva ORKONEVA@NIC.FI TUNTUU NIMENSä PERUSTEELLA SLAAVI, JOKA EI KYKENE PEITTELEMääN SLAAVIMURHAAJA PUTINIIN KOHDISTAMAANSA SYVää IHAILUA.
Kyseinen murhamies ei periaatteessa tarvise tänäkään päivänä kuin ruumipusseja ja sammutettua kalkkia. Olli Orkonevan diplomatia ja ulkopolitiikan ymmärtäminen on itse anaali- ja nekrofiilitasolle jäänyt saastaisen murhaaja-Ryssän ymmärtäjä.
Hyvää päivänjatkoa kaikille kansanmurhaajille
PS:) Hyvän diplomatian nimissä saatte kaiken anteeksi, kun on puku päällä
Seppo Lehto - tavallinen tuulipukumies Suur-Suomesta
PUTIN EI PERIAATTEESSA TARVITSE YMMÄRRYSTÄ EIKÄ YMMÄRTÄJIÄ VAAN PIKAISEN PASSITUKSEN HAAGIIN SLOBODAN MILOSEVICIN VIEREISEEN SELLIIN TAI KUULAN KALLOONSA
KAIKILLE OHEINEN TIEDOKSI ETTÄ OLLI ORKONEVA OLLEE TEHTAANKADUN PIILOSOLU MAASSAMME:(

Olli Orkoneva vastaa:
Hehheh, perjantain päätteeksi kaipasinkin hyviä nauruja. Ulkopuolisille tiedoksi: Seppo Lehto on elämäntapahäirikkö, joka käyttää aikansa allaolevan tyyppisen roskapostin lähettämiseen ympäri maailmaa, kun ei satu kuulumaan niihin jotka tekevät mitään todellista. Internet mahdollistaa sen, että hän uskoo olevansa olemassa.
Ota Seppo selvää mitä on alkuperäisellä Suomen Kielellä "Orko" ja mitä on alkuperäisellä Suomen Kielellä "Neva". Suomalaisuustaistelijan ei luulisi tarvitsevan edes etymologista sanakirjaa :)
Olli "slaavi" Orkoneva, hehheh!!!

Lehto vastaa:
Olli Orkoneva voi yhtä hyvin olla KGB:n kirkonkirjoista mukaama piilosolu, ......... valitettavasti
Kuten kaikki tietävät näiden piilosolujen tarkoitus on laittaa liikkeelle mahdollisimman paljon disinfoa, millä latistetaan suomalaista kansansielua ja saadaan kansakunnastamme hyvä lypsylehmä miehittäjä-Ryssälle.
Joten nimesi Neva ei kerro mitään, sillä kuten kaikki tietävät miehitettyjen alueiden kirkonkirjat jouduttiin antamaan miehittäjä-Ryssälle sodan jälkeen. Näillä kirkonkirjoilla on tehty monta lumehenkilöllisyyttä. Jopa CIA on muutaman näistä saanut kiinni kylmän sodan vuosina.
Laatokan rantamilla asui palon neva-johdannaisia sukuja, samon Nevansuistossa, mutta kuten sanottu, se ei todista mitään.
Esim. tunnettu kgb-solu Leonid Willewich Laakso, puhuu suomea ja asuu Orimattilassa mutta on Ria Novostin (kgb:n peitejärjestö)uutistoimiston päällikkö Helsingissä. Kaikki jotka jtkn tietävät maamme turvallisuudesta tietävät tämän. Otappa yhteyttä esim. Helsingin poliisiylijohtoon asian tiimoilta.
Muuten Olli Orkonevan jutut perustuivat puhtaaseen kgb-tyyliseen parjaukseen ja disinfo levittämiseen, johon ei tämän enemppää kommentteja, vaan jätämme hänet muhimaan omaan ryssäläiseen jäteastiaansa.
Seppo Lehdon todellisuus perustuu valtiolliseen ja kansakunnalliseen itsenäisyyteen ilman miehitysrajoja ja svekomaaniryssäläisyyden tunnustamista.
Olli Orkonevan todellisuus perustuu valheelle ja parjaukselle.
KUMMAN KANSSA LÄHTISIT LENKILLE, SAUNAAN, METSÄLLE TAI LIIKEKANNALLEPANON TULLESSA HYÖKKÄYKSEEN?
Seppo Lehto - selkärankainen suomalainen, eikä mikään lumehenkilö kuten ko. epatto Olli Orkoneva ( KGB-solu ).

Lehto jatkaa:
Miehittäjän juurruttama ryssäläisyys kielenä eli ruskeakielisyys kansakuntamme vitsaus : (
Sen seurauksena erilaiset Leonid W Laaksot ( Ria Novosti ) ymv. Jaakko Laasko ( kgb-komu ) ja esko.aho@eduskunta.fi - tahot ovat mädättäneet kansaamme niin, että suomeksikin puhutaan vain miehittäjäämme ymmärtäen vaikka se tekisi kansanmurhaa silmiemme edessä.
Seppo Lehto - historioitsija
Penttilänkatu 12D15
33820 Tampere
silvottu tynkä-Suomi

Nimim. Teemu Karjalan palautuksesta:
MTV3:sen uutisethan teki tosta jotain galluppia viime vuonna ku tosta kohistiin. Halushan sitä takaisin vaikka kuka, varsinkin sielläpäin asuvat ihmiset. Mutta kun samassa kyselyssä kysyttiin kuka olisi sitten valmis muuttamaan sinne, niin niitä oli luokkaa 10% :)
Teemu

Lehto kommentoi:
Ryssäläistä huumoria väittää, että jollakin gallupilla olisi tekemistä miehitettyjen alueiden palautuksen kanssa: ) ... kuuluu samaan sarjaan kuin "Orjalan kalut"
Helvetti ei sitä tamperelainenkaan joensuuhun muuta, kuin pätevästä syystä.
Se, kuka sinne muuttaisi ei ole relevanttia ollenkaan. Kyse on kansakunnan omastatunnosta, oikeudesta kansakunnalliseen ja alueelliseen koskemattomuuteen, sekä henkiseen hyvään.
Argeologisesti on vielä paljon tutkittavaa miehitetyillä alueillamme, matkailu-, metsäteollisuus-, maanrakennus-, kiinteistö, lomamatkailu-, jne. ne samat toiminnot kuin muuallakin Suomessa, ei sen kummempaa, eikä vähempää, vaan paljon enemmän.
Seppo Lehto - suursuomalainen miehitettyjen alueiden palauttaja
PS:) Kuka perkele nyt kuvittelee muuttavansa asumaan Barentsinmeren maakaasu- ja öljykentille? --- vain tavallinen ryssäläinen latvalaho. Tosiasiahan on että sieltä hankitaan toimeentuloa ilman ryssäveroa ja rikastutaan alueellisesti ja kansantaloudellisesti.
Seppo Lehto historioitsija tavallisten ryssäläisten latvalahojen herättelijä
palaute: miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com

Nimim. Marko lähestyy Lehtoa:
Seppo hyvä, tutustuppa nyt aluksi maantieteelliseen historiaan ajalta ennen 40-lukua ennenkuin alat puhua "alueistamme"... Asia on yhtä selkeä kuin palestiinalasikysymys. Niin ja muista ottaa ne lääkkeet, tulee heti parempi olo.
Marko

Lehto vastaa:
Kurdistan - Karjala - Irlanti - Palestiina = Ei kaikkea voida verrata yhden suhde yhteen
Seemien välisiä kinasteluja ei voine suoraan verrata miehitysongelmaamme, muuten kuin vertaamalla näin, että JOS Israelin epämääräisillä juutalaisjuurisilla oli oikeus asettua Palestiinaan 2000 vuoden jälkeen, niin suomalaisilla on moninkertaisesti suurempi oikeus palata Paanjärven, Laatokan rannoille ja Petsamoon. ( AZHTUNG )
Väkivaltainen maahantunkeutuminen, miehitys, ryöstö ja kaiken kukkuraksi sotasaaliryöstö mukamas korvauksina. Ei puhettakaan Israel-Palestiina-suhteisiin vertaamisesta. Palestiinassaha oli miehittäjänä Englanti ja myöhempää maahantunkeutujaväestöä kuten Neuvosto-Venäjän reunoilla venäläiset edusti Palestiinassa juutalaiset. Palestiina-keskustelussa tilannetta voitaisiin lähinnä verrata Moldovan erillisalue Transnestriin vai mikä lieneekään ko. komuryssien alueesta käyttämä nimitys. Moldovalle se on osa Moldovaa, mihin ryssät ovat asettuneen Neuvosto-Venäjän miehityksen jälkeen.
Suomen asutushistoria pohjaa tunnetun historiallisen Suur-Suomen alueille Kvenlandistä Itä-Karjalaan. Ryssät ovat alueille tunkeneet vasta n. 1700 luvulta, mm. perustamalla loisvaltionsa pääkaupungin keskelle Inkerinmaata tuolloin.
Seppo Lehto - suursuomalainen historioitsija

Mika Rantanen lähestyy Lehtoa:
Liity jo siihen tsetshenian muslimisissijoukkoon, jotta voit edesauttaa maan vapautumista! Vai muodostuuko liian kovaksi kynnykseksi ottaa jotain vastuuta puheistaan?
- Mika Rantanen

Lehto vastaa:
Suomalainen siitossonni, hyväksi havaittu hoitaa tuhkamunien puolesta miehittäjä-Ryssänliiskaajien tulevan sukupolven kasvatusta:)
Tampereella ei olla niin täsmällisiä näissä sanoissa, niinku ei Turuussakaan.
Täsä sulle juntti. Moro:)
Seppo Lehto - suomalainen Ryssänliiskaaja ja hyväksi havaittu siitossonni
PS:) Kukin taitojensa ja kykyjensä mukaan. Minä hoidan parhaiten leivikäni toimimalla Tsetsenian virallisen tietotoimiston avustajana.

Presidentti Halonen lisää:
½löysistä komukyrvistä ei ole edes tyydyttäjiksi siittäjistä pumattakaan
Haloska

Nimim. MacDoo lähestyy Lehtoa:
Sää kun Seppo oot noita nationalistimiehiä ja muutenkin kaikkea muuta kuin suomalaisuutta vastaan. Niin kuinkas sä nyt haluat ottaa tänne tsetseenimuslimeja oikein olan takaa? Samoin viittasit Kosovoon, siellä Nato kyykytti serbejä ja muslimit=etniset albaanit on vallalla ja kyykyttää nyt serbejä. Luulen kuitenkin että näin kristittyinä ihmisinä haluamme kristillisen maailman pysyvän kristillisenä. Minä ainakaan en halua muslimien saavan enää yhtään lisätilaa maapallolla. Mutta Seppo taitaakin itse olla muslimi kun niin kysisisiä rättipäitä niin ylistää

Lehto vastaa:
Kremlin hallinto eli Ryssä edustaa ortoksista isovenäläisyyttä ja samoin pikkuveljensä-Serbia
Ryssän kristillisyys on kaukaa haettua pelleilyä. Ryssä on yhtä kristitty, kuin Jammu-Setä Siltavuori. ... Väittäisin jopa että Jammu-Setä Siltavuori voisi tänäkin päivänä olla kunnioitettu sotarikollinen nyky-Venäjän univormussa.
Tsetseenit ( ennen kristittyjä ), kroaatit ja sloveenit ( katolisia ), muslimit (joita, niin serbeinä, kroaatteina, kuin albaaneina ) ovat kaikki saaneet maistaa Kremlin ja sen koiran Serbian yhteistyöstä menneinä vuosisatoina ja vieläpä tänä päivänä.
Tsetseeneillä ja suomalaisilla on yhteistä sorto- ja miehityskokemukset Ryssää vastaan, samoin kuin Serbian otteesta irrottautuneilla muilla kansallisuuksilla on yhteinen tuntemus vastaavalla mielellä Serbiaa kohtaan.
Menneinä vuosisatoina olemme nähneet kuinka kristityt ovat ottaneet yhteen erilaisina uskonsotina, saati mitä Ryssälle on Kristus merkinnyt. Ei muuta kuin sitä että sanomalla Jeesus, alkaa saamaan ilmaista saippuaa ja ruokaa suomalaisilta ja muilta hyväuskoisilta höynäytettäviltä.
Talmud, Raamattu, Koraani kaikki yhtä tyyni seemiläisiä paimentolaiskertomuksia. Enpä näe eroa palvoa seemi-Jeesusta tai seemi-Muhamedin Allah, sillä kummissakin Jumala on vain yksi. Tulkinnat ja pyllistykset vain eroavat toteuttajien kohdalla.
Minulle on sama runkkaatko raamatun, talmudin vai koraanin väliiin.
Ystävällisesti esinahallinen suursuomalainen miehitettyjen alueiden palauttaja
Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y.
Isänmaan Asialla r.y.
Seppo Lehto
Kansakuntamme viimeinen toivo taistelussa ryssäläissvekomaanisia tahoja kohtaan! ... joista osa leikkii kristittyjä, osa ateistikomuja ja osa nuolee Ryssää muuten vaan, kun on tavaksi tullut. ( Säälittäviä otuksia )
e-mail-palaute:) miehitettyjen_alueiden_liitto@yahoo.com

Nimim. Tango kommentoi:
Kirjoitat ihan på finska silkkaa paskaa mutta pakko oli ottaa kiinni siitä kun olet sitä mieltä että ryssä ja serbi olis niinkuin samalla kauhalla ruokittuja. Ryssästä en sano sitä eikä tätä mutta keskivertoserbi on oikein mukava heppu eikä mitenkään erityisen valloitushaluinen. Keskivertokroaatti sen sijaan on täysi "mylkky" joka luulee että koko Balkanin pääkaupunki on nimeltään Zagreb. Hrvatskista löytyy myös (en sano toimiva) keskitysleiri jossa viimeisen maailmanpalon aikaan pääsi muutama tuhat serbiä ajasta ikuisuuteen. Tätä tosiasiaa ei tietysti kovin paljoa peitellä serbian puolella joten serbit ovat luonnostaan epäluuloisia kaikkea kroatialaista kohtaan.
-tango

Lehto vastaa:
( Mika Rantanen? ) tulkitsee Balkanin historiaa erittäin yksisilmäisesti: ( Kroaatit antoivat aikoinaan turvapaikan serbeille Turkin edetessä ko. ilmansuuntaan.
Serbit eivät olleet tyytyväisiä viime vuosikymmeninä vuosisatoja saamaansa statukseen vaan halusivat liittää ko. alueet Suur-Serbiaan. ... Joten minkäs teet?
Viime maailmansodissa niin serbit, kuin kroaatit liiskasivat näistä samoista syistä toisiaan mennen tullen, muodollisesti uskonnimissä, vaikka kyse on liki sama jos vielä vienankarjalaiset ja hämäläiset ottaisivat yhteen.
Seppo Lehto historioitsija

Presidentti Halonen kommentoi:
Tietolähteensä lienee Itar-Tass ja muut Ryssän sontaluukut

Presidentti Halonen kritisoi ryssäläissvekomaaneja:
Ryssäläissvekomaanit eivät edusta suomalaisuutta. Olemassaolon oikeutensa Suomessa on hyvin kyseenalainen.
Kehoitamme ko. svekomaanitahoja siirtymään välittömästi Ruotsiin harjoittamaan svekomaanisryssäläisiä perspanoja.

Lehto yhtyy näkemykseen:
Tosiasiaa virkat; ) ... Ryssäläissvekomaanit eivät edusta suomalaisuutta
Ryssän toimeenpanemat kansanmurhat ja n iiden kritisointi ovat mitä isointa politiikkaa, lakia ja yhteiskuntaa. Ryssälle kansanmurha on vieläpä seksikästäkin
Ryssän toimeenema Tsetsenian kansanmurha on saatava loppumaan
Vedotkaa kaikki eri viranomaisiimme, jotta asia otetaan EU:ssa ja Nato:n päämajassa tiukemmin huomioon.

Mika Pirhonen vaatii Lehdon-vastaisia toimenpiteitä:
[Joku guru, jota edes hiukan kiinnostaa: Kuka omistaa 153.1.4.51:n? Voiko tältä henkilöltä todellakaan saada yhteyksiä poikki.]
[Poliisi: Tehkää nyt tälle ihmiselle jotain. Kai pakkohoitoon voi vielä määrätä viranomaispäätöksellä?]
[Suojelupoliisi: Suojelkaa tämän maan kansalaisia tältä kansalaiselta, pyydän. Tai nyt kun huomasin omalla nimelläni postia, jonka kohta tarkistan, niin suojelkaa tuota kansalaista, ennenkuin menen käymään henkilökohtaisesti hänen luonaan. Asun näköjään samassa kaupungissa. Kolme päivää jaksan hillitä itseni, mutta sitten pinna alkaa olla täynnä.]
Kiitos.
Mika Pirhonen. *lakinaiseni syö seppolehdon pian aamiaisekseen, jos ei häirintä lopu*

Lehto vastaa ja kertoo mittelöistään oikeuslaitoksen kanssa:
Mika Pirhonen riehuu ja mollaa nimeäni ja henkilöäni eri uutisryhmissä. Kuka perkele laittaisi stopin touhuilleen?
...............................................
OHESSA TARKENNUS KANSANKIIHOTUSTUOMIOIHINI;), JONKA JÄLKEEN SUOSITTELEN TUTUSTUMAAN MIKA PIRHOSEN VUODATUKSIIN JA NAURAMAAN KO. TYYPIN SPAM-HERJOILLE.
................................................
MIKA ( mikä mikä mies ) Pirhosen on syytä mennä itseensä kaikessa herjanheitossaan: )
Hän on ilmeisesti hakusanojen perusteella jo pitempään harrastanut Seppo Lehdon vastaista toimintaa. Jos hän nyt on saanut jtkn. kautta vastinetta, niin heti on itkemässä. Voi, voi kun pää on pipi, eikä tutti löydy, kun hiiri söi sen;)
Ohessa tarkennuksia KANSALLIMIELISILLE :)
Tarkennus:)
1) 15.1.1997 Tampere Käräjäoikeus
2) keväällä 1998 Hki Käräjäoikeus
Ensimmäisen kansankiihotusoikeudenkäynnin tuomiaika oli 15.1.1997 Tampereella, josta 70 pvs, jotka on muutettu v. 2001 35 vrk:ksi vankeutta. ( Ensimmäiset käräjät aiheesta jo 16.11.1996, jolloin syyttäjä vaati mm. suoraan vankilaan toimittamista ja mielentilatutkimusta hoitoonsaattamiseksi. Heitin takaisin omat väitteeni, niin että syyttäjä rupesi helottamaan, oikeuden tuomari keskeytti tuolloin puheenvuoroni ).
.........................
Turun Hovioikeus ja KKO vahvistivat kansankiihotussakot.
Sakonmuunnosta on meneillään valituslupahakemus viime marraskuulta (2001) KKO:hon, missä vaadin ko. sakonmuuntoa purettavaksi Suomen tekemien ihmisoikeussopimusten perusteella.
Ko. ihmissopimuksissa kielletään mm. velkavankeus ja Ruotsissahan näin asia tulkitaankin, siellä ei sakonmuuntoja laiteta täytäntöön juuri ko. katsonnan mukaan, toisin kuin Suomessa, missä juuri sakkovangit ruuhkauttavat valtion kalliit ns. "kalterihotellit".
................
Toinen kansankiihotus- ja laiton uhkaus epäily maaliskuu 1997, josta vasta keväällä 1998 Hkin käräjäoikeus ei katsonut kansankiihotusta toteennäyteksi, mutta "laittomat uhkaukset" Leonid Willevich Laaksoa ( KGB = ns. uutistoimisto Ria Novostin päällikkö Hkissä) ja Seppo Kuisma ( Kepun lehti Suomenmaa-toimittaja ) osalta. Avustajinaan heillä oli tunnettu viherkomu Matti Vuori ( keuhkosairasnikotinisti ja europarlamentaarikko ).
Vasta kesällä 2000 tuli Helsingin hovioikeudesta tuli päätös, että olisin kiihottanut "venäläisiä" kohtaan, vaikken ollut kertaakaan kirjoittanut venäläisistä saati Venäjästä. Kirjoituksissani ja faxeissani käsittelin vain ja ainoastaan miehittäjä-Ryssän miehitystä ja kansanmurhia niin menneinä kuin nykyaikana mm. Kaukasuksella, Ukrainassa, Suomessa jne, sekä vaadin miehitettyjen alueiden palauttamista.
KKO vahvisti hovioikeuden kansankiihotuslisäyksen kesällä 2001.
Tästä viimeisestä oli sakonmuunto 124 kansankiihotus + 15 pvs. ylinopeudesta = 139 pvs muunnettuna 69 vankilavuorokautta, mistä olen valittanut Turun Hovioikeuteen vedoten myös tässä ratkaisussa ennakkopäätöksiin lakikirjasta, sekä "velkavankeuden" kieltävään artiklaan.
Ihmettelen sitä että en nähnyt yhdessäkään lehdessä ko. asiasta julkaistua juttua?
Kuka näki? ... jos niin missä? ... kiitos linkeistä ja vinkeistä;) ... Hyvää suojasäätä kaikille;)
Suomen Vapaussoturi
Seppo Lehto

Presidentti Halonen kommentoi:
Mika Pirhonen (teekkari@iki.fi) lienee tyyppillinen Tehtaankadun ryssäläisten barbara, johon Ryssän Saatanan edustajat käyvät pumppaamassa iljettävät ja haisevat ryssäläiset liemensä.
Lopeta SL:n isänmaallisen työn sabotointi ja hyvän sään aikaan
Haloska
-ryssäläisyydestään parantunut lesbovittu

Myös presidentti Putin vastaa:
Me paviaanikoira Putin vetoamme teihin, että tekisitte toimistani lopun
IKITEEKKARI MIKA PIRHOSEN PITÄISI KÄYDÄ TSETSENIAN PAKOLAISLEIREILLÄ, JOISSA MINÄ SAASTAINEN PASKARYSSÄ OLEN SUORITTANUT RAISKAUKSIA, PEDOFILIAA, MURHIA JNE.
MUTTA ETENKIN TSETSENIAN KAUPUNGIT YMV:T OLEN POMMITTANUT MAANTASALLE.
PAVIAANIKOIRA PASKAINEN PASKARYSSÄ VLADIMIR PUTIN
SILSAKYRPÄINEN RYSSÄAPINA, JOKA ODOTTAA VAIN MURHAAMISTAAN;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti